Projektledarbyrån i Gävle söker erfaren projektledare lediga jobb

Projektledarbyrån i Gävle söker erfaren projektledare jobb Projektledarbyrån i Gävle söker erfaren projektledare jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Projektledarbyrån i Gävle söker erfaren projektledare. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Projektledarbyrån i Gävle söker erfaren projektledare. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Projektledarbyrån i Gävle söker erfaren projektledare- Gävle

  2. Projektledarbyrån i Gävle söker erfaren projektledare- Gävle

  3. Projektledarbyrån i Gävle söker erfaren projektledare- Gävle


Mer beskrivning

Projektledarbyrån i Gävle söker erfaren projektledare
Projektledarbyrån har sitt huvudkontor i Falun och verkar huvudsakligen i Dalarna. För att stärka närvaron i Gävleborg och Uppland har vi öppnat kontor i Gävle. Nu växer vi både Falun och Gävle och söker därför nya medarbetare. Vi söker i första hand projektledare med  anläggningsbakgrund, men även annan projektledarkompetens kan vara interssant. Husbyggnad - Anläggning - Installation. Vi erbjuder tjänster i hela värdekedjan, från förstudie och strategisk planering till besiktning och driftsättning. Våra kunder är kommunla förvaltningar, landsting, industier och privata fastighetsbolag. Vi har även uppdrag åt rikstäckande kunder. Gemensamt för våra kunder är att de uppskattar att Projektledarbyrån är fristående och därmed också helt oberoende. Vi behöver därför inte ta hänsyn till annat än våra kunders bästa. Har du några års erfarenhet från entreprenader inom husbyggnad/anläggning/industri? Är du en välorganiserad ledare och god kommunikatör som har lätt att skapa och utveckla relationer? Är du van att arbeta självständigt och målinriktat? Har du en teknisk högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet? Då har du rätt bakgrund för våra intressanta och variationsrika uppdrag. Vi erbjuder delägarskap till rätt person som satsar sitt engagemang långsiktigt. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Roger Knutsson, 070-228 99 03 roger.knutsson@projektledarbyrån eller Anna-Lena Hagström, 072- 514 10 91 annalena.hagstrom@sprint.se Välkommen att registrera din ansökan på www.sprint.se under Lediga tjänster, senast 17 september
Företag: Sprint Personal AB
Ort: Gävle
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledarbyrån i Gävle söker erfaren projektledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledarbyrån i Gävle söker erfaren projektledare

Projektledarbyrån i Gävle söker erfaren projektledare
Projektledarbyrån har sitt huvudkontor i Falun och verkar huvudsakligen i Dalarna. För att stärka närvaron i Gävleborg och Uppland har vi öppnat kontor i Gävle. Nu växer vi både Falun och Gävle och söker därför nya medarbetare. Vi söker i första hand projektledare med  anläggningsbakgrund, men även annan projektledarkompetens kan vara interssant. Husbyggnad - Anläggning - Installation. Vi erbjuder tjänster i hela värdekedjan, från förstudie och strategisk planering till besiktning och driftsättning. Våra kunder är kommunla förvaltningar, landsting, industier och privata fastighetsbolag. Vi har även uppdrag åt rikstäckande kunder. Gemensamt för våra kunder är att de uppskattar att Projektledarbyrån är fristående och därmed också helt oberoende. Vi behöver därför inte ta hänsyn till annat än våra kunders bästa. Har du några års erfarenhet från entreprenader inom husbyggnad/anläggning/industri? Är du en välorganiserad ledare och god kommunikatör som har lätt att skapa och utveckla relationer? Är du van att arbeta självständigt och målinriktat? Har du en teknisk högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet? Då har du rätt bakgrund för våra intressanta och variationsrika uppdrag. Vi erbjuder delägarskap till rätt person som satsar sitt engagemang långsiktigt. Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Anna-Lena Hagström, 072- 514 10 91. Välkommen att registrera din ansökan på ansök-knappen nedan, senast 1 december.
Företag: Sprint Personal AB
Ort: Gävle
Publicerad : 11-04
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledarbyrån i Gävle söker erfaren projektledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledarbyrån i Gävle söker erfaren projektledare

Projektledarbyrån i Gävle söker erfaren projektledare
Projektledarbyrån har sitt huvudkontor i Falun och verkar huvudsakligen i Dalarna. För att stärka närvaron i Gävleborg och Uppland har vi öppnat kontor i Gävle och söker därför nya medarbetare. Vi söker i första hand projektledare med  anläggningsbakgrund, men även annan projektledarkompetens kan vara interssant. Husbyggnad - Anläggning - Installation. Vi erbjuder tjänster i hela värdekedjan, från förstudie och strategisk planering till besiktning och driftsättning. Våra kunder är kommunla förvaltningar, landsting, industier och privata fastighetsbolag. Vi har även uppdrag åt rikstäckande kunder. Gemensamt för våra kunder är att de uppskattar att Projektledarbyrån är fristående och därmed också helt oberoende. Vi behöver därför inte ta hänsyn till annat än våra kunders bästa. Har du några års erfarenhet från entreprenader inom husbyggnad/anläggning/industri? Är du en välorganiserad ledare och god kommunikatör som har lätt att skapa och utveckla relationer? Är du van att arbeta självständigt och målinriktat? Har du en teknisk högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet? Då har du rätt bakgrund för våra intressanta och variationsrika uppdrag. Vi erbjuder delägarskap till rätt person som satsar sitt engagemang långsiktigt. Vill du veta mer om tjänsten, välkommen att kontakta Anna-Lena Hagström, 072- 514 10 91. Registrera din ansökan på ansök-knappen nedan, senast 12 januari.
Företag: Sprint Personal AB
Ort: Gävle
Publicerad : 12-10
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledarbyrån i Gävle söker erfaren projektledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledarbyrån i Gävle söker erfaren projektledare


Sök lediga jobb Projektledarbyrån i Gävle söker erfaren projektledare

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se