Projektsamordnare, Falkenbergs gymnasiesärskola jobb - lediga jobb

Projektsamordnare, Falkenbergs gymnasiesärskola jobb Projektsamordnare, Falkenbergs gymnasiesärskola jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Projektsamordnare, Falkenbergs gymnasiesärskola. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Projektsamordnare, Falkenbergs gymnasiesärskola. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Projektsamordnare, Falkenbergs gymnasiesärskola- Falkenberg


Mer beskrivning

Projektsamordnare, Falkenbergs gymnasiesärskola
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER I augusti startar vi ett projekt (Steget vidare) i kommunen som innebär att vi under tre år särskilt ska arbeta för att ungdomar med lindrig utvecklingsstörning ska kunna öka sina möjligheter att komma in på den reguljära arbetsmarknaden. För att detta ska lyckas söker vi en projektsamordnare till gymnasiesärskolan, en person som både kan vara en spindel i nätet genom att skapa goda kontakter såväl inom kommunen som mellan gymnasieskola och privata arbetsgivare. Anställningen innebär att du ungefär halva tiden arbetar med arbetslaget inom vårt nationella program på gymnasiesärskolan. Du är en drivande person med relevant högskoleutbildning som har lätt att samarbeta och enkelt uttrycker dig i tal och skrift. Som projektsamordnare är du föredragande för kommunledningen en gång per termin. Underlaget är på 50%, men under 2014 är det sammanlagt 70%. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal. I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från rekryteringsföretag och andra annonsörer. KVALIFIKATIONER Högskolexamen Har du erfarenhet av att arbeta med ungdomar/människor med funktionsnedsättning tidigare är det meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.
Företag: Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Ort: Falkenberg
Publicerad : 05-05
Sök fler jobb liknande: lediga Projektsamordnare, Falkenbergs gymnasiesärskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektsamordnare, Falkenbergs gymnasiesärskola


Sök lediga jobb Projektsamordnare, Falkenbergs gymnasiesärskola

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se