Psykiatri Nordv jobb - lediga jobb

Psykiatri Nordv jobb Psykiatri Nordv jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Psykiatri Nordv. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Psykiatri Nordv. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Psykiatri Nordväst söker psykolog- Stockholm

 2. Psykiatri Nordväst: biträdande chefsjuksköterska- Stockholm

 3. Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska- Stockholm

 4. Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska natt- Stockholm

 5. Psykiatri Nordväst söker överläkare- Stockholm

 6. Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska psykiatri- Stockholm

 7. Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska psykiatri- Stockholm

 8. Psykiatri Nordväst söker medicinsk sekreterare- Stockholm

 9. Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska natt- Stockholm

 10. Psykiatri Nordväst söker skötare- Stockholm

 11. Psykiatri Nordväst söker överläkare- Stockholm

 12. Psykiatri Nordväst söker psykolog- Stockholm

 13. Psykiatri Nordväst söker psykolog- Stockholm

 14. Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska psykiatri- Stockholm

 15. Psykiatri Nordväst söker biträd. chefsjuksköterska- Stockholm

 16. Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska natt- Stockholm

 17. Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska dag- Stockholm

 18. Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska- Stockholm

 19. Psykiatri Nordväst söker kurator- Stockholm

 20. Psykiatri Nordväst söker överläkare i psykiatri- Stockholm

 21. Psykiatri Nordväst söker leg sjuksköterska- Stockholm

 22. Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska natt- Stockholm

 23. Psykiatri Nordväst söker sjuksköterskor- Stockholm

 24. Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska natt- Stockholm

 25. Psykiatri Nordväst söker enhetschef- Stockholm

 26. Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska- Stockholm

 27. Psykiatri Nordväst söker psykolog- Stockholm

 28. Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska natt- Stockholm

 29. Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska natt- Stockholm

 30. Psykiatri Nordväst söker medicinsk sekreterare- Stockholm

 31. Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska- Stockholm

 32. Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska- Stockholm

 33. Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska- Stockholm

 34. Psykiatri Nordväst söker skötare- Stockholm

 35. Psykiatri Nordväst söker skötare - natt -- Stockholm

 36. Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska- Stockholm

 37. Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska- Upplands Väsby

 38. Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska psykiatri- Stockholm

 39. Psykiatri Nordväst söker vik sjuksköterskor- Stockholm

 40. Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska- Stockholm


Mer beskrivning

Psykiatri Nordväst söker psykolog
Sollentuna psykiatriska mottagning Sollentuna psykiatriska mottagning är en allmänpsykiatrisk mottagning som riktar sig till alla personer över 18 år, folkbokförda i Stockholms län som är i behov av psykiatrisk vård på specialistnivå. Vi arbetar utifrån LEON-principen (lägsta effektiva omhändertagandenivå) och vi fokuserar på patientflöde samt behandlingsbarhet. Vårt arbetssätt fick i maj i år hedersomnämnanden i Dagens Medicins tävling Guldskalpellen. Vi följer regionala vårdprogram/nationella riktlinjer och använder evidensbaserade metoder. En viktig del i vårt arbete är samverkan med vårdgrannar som kommunen, primärvården och beroendevården. Vi finns på Sollentuna sjukhus, ca 5 min promenad från Sollentuna pendeltågstation. Bussförbindelser från västra och östra Storstockholm är goda. Mottagningen ingår i Psykiatri Nordväst. Psykiatri Nordväst är en universitetsklinik i nordvästra delen av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) och har ca 600 anställda. Arbetsuppgifter: Att bedriva psykiatriskt och psykologiskt bedömnings-, utrednings- och behandlingsarbete inom allmänpsykiatrisk öppenvård. Kvalifikationer: Psykologlegitimation. Erfarenhet av neuropsykologiska och personlighetsdiagnostiska utredningar, psykologiskt bedömnings- och behandlingsarbete samt teamarbete inom psykiatrisk öppenvård. Neuropsykologisk kompetens är meriterande. Personliga egenskaper: Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som initiativkraft, ansvarstagande och samarbetsförmåga. Övrig information: Arbetstid: Heltid, 40 timmar/vecka. Vi tillämpar flextid och har friskvårdsförmåner. Välkommen med Din ansökan! Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Psykiatri Nordväst söker psykolog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykiatri Nordväst söker psykolog

Psykiatri Nordväst: biträdande chefsjuksköterska
Danderyds sjukhus, avdelning 140 Psykiatri Nordväst är en universitetsklinik i nordvästra delen av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO). Kliniken ska tillhandahålla psykiatrisk vård på specialistnivå i öppen och slutenvård till alla personer 18 år och äldre folkbokförda i Stockholms län. Kliniken har ca 600 anställda fördelade på tre allmänpsykiatriska öppenvårdsmottagningar, två psykosmottagningar, fem subspecialiserade mottagningar/enheter, en mobil akutenhet och åtta vårdavdelningar. Nu söker vi en biträdande chefsjuksköterska till avdelning 140 på Danderyds sjukhus. Avdelningen tar emot patienter med olika psykiatriska diagnoser och har 16 vårdplatser för både män och kvinnor som vårdas enligt HSL och LPT, med intag dygnet runt. Upptagningsområdet är de sex kommunerna i nordöstra Stockholm samt Norrtälje. Utöver en värdig miljö på avdelningen är vi måna om att förmedla en humanistisk värdegrund och arbetet sker i vårdlag. Arbetsuppgifter: Som biträdande chefsjuksköterska har du en viktig roll i det dagliga arbetet på avdelningen. Du ansvarar för delar av det administrativa arbetet i form av bemanning och Heroma, sköter den kort- och långsiktiga personalplaneringen, inkl. semesterperioden, samt följer upp att rutiner och riktlinjer följs. Vi ser fram emot att du också deltar i den mer övergripande styrningen av verksamheten. T.ex. genom att tillsammans med chefsjuksköterskan arbetsleda och stödja medarbetarna, verka för ett gott samarbetsklimat och med medicinskt ansvarig läkare planera, kvalitetssäkra och utveckla arbetet på avdelningen. Kvalifikationer: Sjuksköterska med specialistutbildning i psykiatri. Tidigare erfarenhet av arbete som biträdande chefsjuksköterska, samt administrativt arbetet i Heroma, är meriterande. Personliga egenskaper: Vi söker dig med stort intresse för att utveckla den psykiatriska omvårdnaden samt av ledarskap- och bemanningsfrågor. Vi ser att du kan samarbeta väl med alla på avdelningen och har även en förmåga att främja samarbetet mellan interna och externa parter. Du är noggrann och har ett strukturerat arbetssätt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Övrig information: Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar flextid och har sedvanliga friskvårdsförmåner. Varmt välkommen med din ansökan! Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Psykiatri Nordväst: biträdande chefsjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykiatri Nordväst: biträdande chefsjuksköterska

Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska
Psykosmottagningen Sollentuna/Sigtuna/Uppl Väsby Psykosmottagningen Sollentuna/Sigtuna/Upplands Väsby är en öppenvårdsmottagning för patienter med schizofreni och andra psykotiska tillstånd. Samverkan med kommunernas verksamheter men även andra vårdgivare är viktiga inslag i verksamheten. Mottagningen är belägen i Upplands Väsby i lokaler nära pendeltågsstationen. Tågförbindelserna med Stockholms city och Uppsala är goda. Psykiatri Nordväst är en universitetsklinik i nordvästra delen av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO). Kliniken ska tillhandahålla psykiatrisk vård på specialistnivå i öppen och slutenvård till alla personer 18 år och äldre folkbokförda i Stockholms län. Kliniken har ca 600 anställda. Vi söker en självständig person som med energi och entusiasm vill vara med och skapa möjligheter för personer som drabbats av svåra psykiatriska sjukdomar att utveckla och återhämta personliga, sociala och arbetsinriktade funktioner. Egenskaper som samarbetsförmåga, flexibilitet och allmän personlig lämplighet kommer att tillmätas stor betydelse. Vi tillämpar flextid och har sedvanliga friskvårdsförmåner. Arbetsuppgifter: För sjuksköterska i psykiatrisk öppenvård utgör samtal, hembesök och läkemedelshantering en stor del av arbetsuppgifterna samt att vara fast vårdkontakt för ett antal egna patienter. Anhörigutbildning är ett stående inslag i vår verksamhet. Vidare att förmedla yrkesspecifik kunskap i teamarbetet med övriga personalkategorier. Även undervisning och handledning av sjuksköterskestuderande kan förekomma. Kvalifikationer: Leg sjuksköterska med vidareutbildning i psykiatri och med erfarenhet av arbete i psykiatrisk vård, helst från psykosområdet. Du skall ha körkort. Personliga egenskaper: Du måste vara serviceinriktad, flexibel och ha god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Övrig information: Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan! Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska

Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska natt
avdelning 126/PIVA på Danderyds sjukhus Avdelning 126/PIVA är en kombinerad PIVA- och psykosavdelning med 16 vårdplatser, uppdelade på 4 PIVA- och 12 akuta psykosplatser. Vi har dygnet runt-intag av patienter och vi arbetar enligt Bergenmodellen. Vi har även som uppdrag att tillhandahålla psykiatriskt extravak till samtliga avdelningar på Danderyds sjukhus efter ordination från våra psykiatriska konsultöverläkare. Vi söker nu dig som vill arbeta som sjuksköterska på natten och som kan arbetsleda och vill medverka i vidareutvecklingen av omvårdnadsarbetet på avdelningen. Arbetsuppgifter: Rollen innebär att du är patientansvarig sjuksköterska med egna patientsamtal och vårdplanering, dokumentation i datajournalsystem (Take Care), medicindelning, provtagning och kontakt med anhöriga. Kvalifikationer: Du ska vara legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning i psykiatri och erfarenhet av arbete inom psykiatrisk vård. Personliga egenskaper: Som person är du flexibel och stresstålig. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Övrig information: Tillträde: enligt överenskommelse. Välkommen med Din ansökan! Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska natt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska natt

Psykiatri Nordväst söker överläkare
Sollentuna psykiatriska mottagning Vill du komma till en allmänpsykiatrisk mottagning som präglas av öppenhet, nytänkande och kreativitet? Vi på Sollentuna psykiatriska mottagning arbetar utifrån LEON-principen (lägsta effektiva omhändertagandenivå) och vi fokuserar på patientflöde samt behandlingsbarhet. Vårt arbetssätt fick i maj i år hedersomnämnanden i Dagens Medicins tävling Guldskalpellen. Vi följer regionala vårdprogram/nationella riktlinjer och använder evidensbaserade metoder. En viktig del i vårt arbete är samverkan med vårdgrannar som kommunen, primärvården och beroendevården. Vi finns på Sollentuna sjukhus, ca 5 min promenad från Sollentuna pendeltågstation. Bussförbindelser från västra och östra Storstockholm är goda. Mottagningen ingår i Psykiatri Nordväst. Psykiatri Nordväst är en universitetsklinik i nordvästra delen av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO). Kliniken tillhandahåller psykiatrisk vård på specialistnivå i öppen- och heldygnsvård till alla personer 18 år och äldre folkbokförda i Stockholms län. Kliniken har ca 600 anställda. Inom kliniken bedrivs en stor del av Sveriges forskning inom psykiatri med en aktiv forskningsmiljö där goda möjligheter att delta i forskningsprojekt finns. Vi uppmuntrar till kontinuerlig fortbildning genom deltagande i utbildningar och vetenskapliga kongresser. Då vi är en LUS-klinik ingår även klinisk undervisning och handledning för underläkare. Arbetsuppgifter: Psykiatrisk bedömning, diagnostik, behandling och utvecklingsarbete. Vidare ingår handledning av underläkare i arbetsuppgifterna. Kvalifikationer: Specialist i psykiatri. Erfarenhet av allmänpsykiatrisk öppenvård är meriterande. Personliga egenskaper: God samarbetsförmåga, ett gott kliniskt omdöme och personlig lämplighet beaktas särskilt. Övrig information: Vi tillämpar flextid och Du har möjlighet att ingå i frivillig bakjourslinje. Tillträde: Enligt överenskommelse. Varmt välkommen med din ansökan! Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Psykiatri Nordväst söker överläkare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykiatri Nordväst söker överläkare

Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska psykiatri
avd 130/PIVA på Danderyds sjukhus Psykiatri Nordväst är en universitetsklinik och har ca 650 anställda fördelade på fyra allmänpsykiatriska öppenvårdsmottagningar, tre psykosmottagningar, fem subspecialiserade mottagningar/enheter och åtta vårdavdelningar. Våra avdelningar är lokaliserade till Danderyds sjukhus och Löwenströmska sjukhuset. På Karolinska sjukhuset i Solna finns tre av våra specialiserade mottagningar/enheter samt vår akutenhet inkl. konsultverksamhet. Avd 130/PIVA är en vårdavdelning som har totalt 16 vårdplatser. Tio vårdplatser är för patienter med schizofreni och övriga psykossjukdomar. Avdelningen är utsedd för utredning, behandling och omhändertagande av patienter som nyinsjuknat i psykos. Sex vårdplatser är för patienter som är i behov av psykiatrisk intensivvård (PIVA). Här vårdas patienter som är akut vårdkrävande med svårhanterlig psykisk sjukdom samt är i stort behov av struktur, tillsyn och övervakning. Arbetsuppgifter: Rollen innebär att du är patientansvarig sjuksköterska. Du kommer att givetvis vara delaktig i vårt utvecklingsarbete på avdelningen. Vår strävan är att redan från början forma innehållet i vården med hänsyn till de vårdprogram för psykoser som redan finns. Ett mål är att skapa bärande vårdplaner som grund för vårdarbetet. Ett välstrukturerat samarbete med öppenvården och andra aktörer är grundläggande i ett sådant arbete. Vi kan erbjuda dig ett spännande och omväxlande arbete med utvecklingsmöjligheter och god arbetsgemenskap där olika yrkeskategorier finns representerade och har ett väl fungerande samarbete. Vi är en positiv arbetsgrupp som välkomnar och längtar efter en ny medarbetare. Kvalifikationer: Legitimerad sjuksköterska som trivs i en dynamisk arbetsmiljö och förstår vidden av öppenhet i arbetsgruppen. Vi ser gärna att har erfarenhet av psykiatrisk intensivvård (PIVA) och psykosvård. Personliga egenskaper: Du ska prioritera att arbeta med hög kvalitet som utgår från respekt för individen. Vi lägger stor vikt på samarbetsförmåga, flexibilitet och personlig lämplighet. Det är angeläget för oss att all personal får sin egen personliga utveckling tillgodosedd. Vi ser gärna manliga sjuksköterskor som sökande. Övrig information: Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan! Då intervjuer kommer att ske löpande under annonseringsperioden, vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska psykiatri jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska psykiatri

Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska psykiatri
Psykosmottagningen i Upplands Väsby Psykosmottagningen Sollentuna/Sigtuna/Upplands Väsby är en öppenvårdsmottagning för patienter med schizofreni och andra psykotiska tillstånd. Samverkan med kommunernas verksamheter men även andra vårdgivare är viktiga inslag i verksamheten. Mottagningen är belägen i Upplands Väsby i lokaler nära pendeltågsstationen. Tågförbindelserna med både Stockholm city och Uppsala är goda. Psykiatri Nordväst är en universitetsklinik i nordvästra delen av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO). Kliniken ska tillhandahålla psykiatrisk vård på specialistnivå i öppen och slutenvård till alla personer 18 år och äldre folkbokförda i Stockholms län. Kliniken har ca 600 anställda. Vi söker en självständig person, som med energi och entusiasm vill vara med och skapa möjligheter för personer som drabbats av svåra psykiatriska sjukdomar att utveckla och återhämta personliga, sociala och arbetsinriktade funktioner. Egenskaper som samarbetsförmåga, flexibilitet och allmän personlig lämplighet kommer att tillmätas stor betydelse. Vi tillämpar flextid och har sedvanliga friskvårdsförmåner. Arbetsuppgifter: För sjuksköterska i psykiatrisk öppenvård utgör samtal, hembesök och läkemedelshantering en stor del av arbetsuppgifterna samt att vara fast vårdkontakt för ett antal egna patienter. Anhörigutbildning är ett stående inslag i vår verksamhet. Vidare att förmedla yrkesspecifik kunskap i teamarbetet med övriga personalkategorier. Även undervisning och handledning av sjuksköterskestuderande kan förekomma. Kvalifikationer: Leg sjuksköterska med vidareutbildning i psykiatri och med erfarenhet av arbete i psykiatrisk vård, helst från psykosområdet. Du skall ha körkort. Personliga egenskaper: Du måste vara serviceinriktad, flexibel och ha god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Övrig information: Tillträde enligt överenskommelse. Varmt välkommen med din ansökan! Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska psykiatri jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska psykiatri

Psykiatri Nordväst söker medicinsk sekreterare
Centrummottagningen i Solna Till Centrummottagningen i Solna Centrum söker vi en medicinsk sekreterare heltid med tillträde snarast. Centrummottagningen är en öppenvårdsmottagning för patienter med schizofreni och närbesläktade psykoser. Mottagningen samverkar med slutenvårdsavdelningarna vid Danderyds sjukhus och Löwenströmska sjukhuset samt med vår mobila akutenhet. I vårt arbetssätt ingår farmakologiska, familjeinriktade och kognitiva behandlingssätt. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativ öppenvård såväl till patienter som deras anhöriga samt att ha en god samverkan med våra vårdgrannar. Centrummottagningen är en del av Psykiatri Nordväst, en universitetsklinik som har ca 650 anställda fördelade på fyra allmänpsykiatriska öppenvårdsmottagningar, tre psykosmottagningar, fem subspecialiserade mottagningar/enheter och åtta vårdavdelningar. Våra avdelningar är lokaliserade till Danderyds sjukhus och Löwenströmska sjukhuset. På Karolinska sjukhuset i Solna finns tre av våra specialiserade mottagningar/enheter samt vår akutenhet inkl. konsultverksamhet. Arbetsuppgifter: Rollen innebär journalskrivning och remisser efter diktat, att bemanna vår reception tillsammans med de två övriga sekreterare och där utföra kassaregistrering, svara i telefon, hjälpa besökande patienter och anhöriga tillrätta. Du kommer att vara ”sekreterare” vid olika möten och teamkonferenser, boka in patientbesök och sända ut kallelser samt en hel del andra, stora och små kontorsuppgifter. Kvalifikationer: Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare eller motsvarande. Du skall ha datorvana, då vi tillämpar datoriserad journal (TakeCare). Personliga egenskaper: Personlig lämplighet, god samarbetsförmåga och intresse för denna patientgrupp tillmäts stor betydelse. Övrig information: Arbetstid: Heltid, 39:30 timmar/vecka. Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan! Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Psykiatri Nordväst söker medicinsk sekreterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykiatri Nordväst söker medicinsk sekreterare

Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska natt
avdelning 126/PIVA på Danderyds sjukhus Psykiatri Nordväst är en universitetsklinik i nordvästra delen av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO). Kliniken ska tillhandahålla psykiatrisk vård på specialistnivå i öppen- och slutenvård till alla personer 18 år och äldre folkbokförda i Stockholms län. Avdelning 126/PIVA är en kombinerad PIVA- och psykosavdelning med 16 vårdplatser, uppdelade på 4 PIVA- och 12 akuta psykosplatser. Vi har dygnet runt-intag av patienter och vi arbetar enligt Bergenmodellen. Vi har även som uppdrag att tillhandahålla psykiatriskt extravak till samtliga avdelningar på Danderyds sjukhus efter ordination från våra psykiatriska konsultöverläkare. Vi söker nu dig som vill arbeta som sjuksköterska på natten och som kan arbetsleda och vill medverka i vidareutvecklingen av omvårdnadsarbetet på avdelningen. Arbetsuppgifter: Rollen innebär att du är patientansvarig sjuksköterska med egna patientsamtal och vårdplanering, dokumentation i datajournalsystem (Take Care), medicindelning, provtagning och kontakt med anhöriga. Kvalifikationer: Legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning i psykiatri och erfarenhet av arbete inom psykiatrisk vård. Personliga egenskaper: Som person är du flexibel och stresstålig. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Övrig information: Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan! Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska natt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska natt

Psykiatri Nordväst söker skötare
Mobila akutenheten, Karolinska sjukhuset Solna Mobila akutenheten arbetar mot de nordvästra kommunerna i Stockholms län och är tillgänglig veckans alla dagar mellan kl. 08.00 - 22.00. Vid enheten arbetar läkare, sjuksköterskor, skötare och läkarsekreterare. Enheten är förlagd vid Psykiatri Nordväst på Karolinska universitetssjukhusets område i Solna. Psykiatri Nordväst är en universitetsklinik och har ca 600 anställda fördelade på tre allmänpsykiatriska öppenvårdsmottagningar, två psykosmottagningar, fem subspecialiserade mottagningar/enheter och åtta vårdavdelningar. Våra avdelningar är lokaliserade till Danderyds sjukhus och Löwenströmska sjukhuset. På Karolinska sjukhuset i Solna finns tre av våra specialiserade mottagningar/enheter samt vår akutenhet inkl konsultverksamhet. Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna består främst av att utföra psykiatriska bedömningar av akut karaktär, rådgivning och hänvisning per telefon, stöd- och krissamtal på mottagningen samt hembesök. Dokumentation ingår. Kvalifikationer: Vi ser att du som söker har skötarutbildning samt kunskap och erfarenhet av arbete i liknande verksamhet eller akutpsykiatri. Körkort är ett krav. Personliga egenskaper: Vi lägger mycket stor vikt vid flexibilitet, samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Övrig information: Tillträde: snarast eller enligt överenskommelse. Varmt välkommen med Din ansökan! Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Psykiatri Nordväst söker skötare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykiatri Nordväst söker skötare

Psykiatri Nordväst söker överläkare
Sollentuna psykiatriska mottagning Vill du komma till en allmänpsykiatrisk mottagning som präglas av öppenhet, nytänkande och kreativitet? Vi på Sollentuna psykiatriska mottagning arbetar utifrån LEON-principen (lägsta effektiva omhändertagandenivå) och vi fokuserar på patientflöde samt behandlingsbarhet. Vårt arbetssätt fick i maj i år hedersomnämnanden i Dagens Medicins tävling Guldskalpellen. Vi följer regionala vårdprogram/nationella riktlinjer och använder evidensbaserade metoder. En viktig del i vårt arbete är samverkan med vårdgrannar som kommunen, primärvården och beroendevården. Vi finns på Sollentuna sjukhus, ca 5 min promenad från Sollentuna pendeltågstation. Bussförbindelser från västra och östra Storstockholm är goda. Mottagningen ingår i Psykiatri Nordväst. Psykiatri Nordväst är en universitetsklinik i nordvästra delen av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO). Kliniken tillhandahåller psykiatrisk vård på specialistnivå i öppen- och heldygnsvård till alla personer 18 år och äldre folkbokförda i Stockholms län. Kliniken har ca 600 anställda. Inom kliniken bedrivs en stor del av Sveriges forskning inom psykiatri med en aktiv forskningsmiljö där goda möjligheter att delta i forskningsprojekt finns. Vi uppmuntrar till kontinuerlig fortbildning genom deltagande i utbildningar och vetenskapliga kongresser. Då vi är en LUS-klinik ingår även klinisk undervisning och handledning för underläkare. Arbetsuppgifter: Psykiatrisk bedömning, diagnostik, behandling och utvecklingsarbete. Vidare ingår handledning av underläkare i arbetsuppgifterna. Kvalifikationer: Specialist i psykiatri. Erfarenhet av allmänpsykiatrisk öppenvård är meriterande. Personliga egenskaper: God samarbetsförmåga, ett gott kliniskt omdöme och personlig lämplighet beaktas särskilt. Övrig information: Vi tillämpar flextid och Du har möjlighet att ingå i frivillig bakjourslinje. Tillträde: Enligt överenskommelse. Varmt välkommen med din ansökan! Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Psykiatri Nordväst söker överläkare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykiatri Nordväst söker överläkare

Psykiatri Nordväst söker psykolog
Borderlineenheten Borderlineenheten är en specialistenhet inom Psykiatri Nordväst, där vi arbetar med Dialektisk beteendeterapi för personer med borderline personlighetsstörning (BPS). Vid enheten bedrivs strukturerad diagnostik och utredning, behandling individuellt och i grupp, anhörigutbildning (Familjeband), utvecklingsarbete samt handledning och utbildning. Enheten är belägen vid Karolinska universitetssjukhuset i Solna. Vi söker nu en psykolog med mycket god KBT-kompetens, erfarenhet av dialektisk beteendeterapi och psykiatrisk verksamhet. Arbetsuppgifter: Som psykolog på enheten kommer du att medverka i arbetet att bedriva och utveckla evidensbaserad behandling för patienter med borderline personlighetsstörning. Kvalifikationer: Du ska vara legitimerad psykolog med KBT-inriktning, gärna legitimerad psykoterapeut samt ha erfarenhet av arbete med borderlinepatienter och psykiatri. Meriterande är även intensiveutbildning i DBT samt erfarenhet av DBT. Personliga egenskaper: Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som samarbetsförmåga, initiativkraft, flexibilitet och personlig lämplighet. Övrig information: Tillträde: Enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan! Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Psykiatri Nordväst söker psykolog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykiatri Nordväst söker psykolog

Psykiatri Nordväst söker psykolog
Psykiatriska mottagningen Kronan Kronans psykiatriska mottagning är en allmänpsykiatrisk mottagning som riktar sig till personer över 18 år som är i behov av psykiatrisk vård på specialistnivå. Mottagningen är centralt belägen i fräscha lokaler i Sundbybergs centrum, nära tunnelbana, pendeltåg och bussar. På Kronan arbetar ett 30-tal behandlare av olika professioner. Våra målgrupper är framförallt patienter med affektiva sjukdomar, ångestsjukdomar, personlighetsstörningar och neuropsykiatriska funktionshinder. Vi lägger stor vikt vid bedömning/diagnostik och evidensbaserad behandling där vi kan erbjuda ett brett behandlingsutbud. Vi arbetar i två allmänpsykiatriska basteam och ett DBT-team. Arbetsuppgifter: Vi söker nu en legitimerad psykolog som vill bedriva ett psykiatriskt och psykologiskt bedömnings-, utrednings- och behandlingsarbete inom allmänpsykiatrisk öppenvård. Tjänsten kommer att vara placerad i ett av basteamet. Kvalifikationer: Leg psykolog, gärna med utbildning i DBT. Personliga egenskaper: Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som initiativkraft, god samarbetsförmåga, ansvarstagande och flexibilitet. Övrig information: Tillträde: Enligt överenskommelse. Vi tillämpar flextid och har sedvanliga friskvårdsförmåner. Välkommen med din ansökan! Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Psykiatri Nordväst söker psykolog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykiatri Nordväst söker psykolog

Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska psykiatri
Centrummottagningen i Solna centrum Centrummottagningen är en del av Psykiatri Nordväst, en universitetsklinik som har ca 600 anställda. Kliniken tillhandahåller psykiatrisk vård på specialistnivå i öppen och slutenvård till alla personer 18 år och äldre folkbokförda i Stockholms län. Centrummottagningen är en öppenvårdsmottagning för patienter med schizofreni och närbe-släktade psykoser. Mottagningen är belägen i Solna centrum, lättillgänglig med allmänna kommunikationer. Mottagningen samverkar med slutenvårdsavdelningarna vid Danderyds sjukhus och Löwenströmska sjukhuset samt med den mobila akutenheten. Samverkan med kommunernas (Solna och Sundbyberg) verksamheter är också ett viktigt inslag i arbetet. I vårt arbetssätt ingår farmakologiska, familjeinriktade och kognitiva behandlingssätt. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativ öppenvård såväl till patienter som deras anhöriga. Vi söker en självständig person, som med energi och entusiasm vill vara med och skapa möjligheter för personer som drabbats av svåra psykiatriska sjukdomar att utveckla och återhämta personliga, sociala och arbetsinriktade funktioner. Vi tillämpar flextid och har sedvanliga friskvårdsförmåner. Arbetsuppgifter: För sjuksköterska i psykiatrisk öppenvård utgör samtal, hembesök och läkemedelshantering en stor del av arbetsuppgifterna samt att vara fast vårdkontakt för ett antal egna patienter. Anhörigutbildning är ett stående inslag i vår verksamhet. Vidare att förmedla yrkesspecifik kunskap i teamarbetet med övriga personalkategorier. Även undervisning och handledning av sjuksköterskestuderande kan förekomma. Kvalifikationer: Legitimerad sjuksköterska. Meriterande om Du har en psykiatrisk vidareutbildning och arbetserfarenhet från vuxenpsykiatri i öppenvård. Personliga egenskaper: Egenskaper som samarbetsförmåga, flexibilitet och servicekänsla kommer att tillmätas stor betydelse. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Övrig information: Tillträde: Enligt överenskommelse Vi tillämpar flextid och har sedvanliga friskvårdsförmåner. Välkommen med din ansökan! Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska psykiatri jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska psykiatri

Psykiatri Nordväst söker biträd. chefsjuksköterska
avdelning 126/PIVA på Danderyds sjukhus Psykiatri Nordväst är en universitetsklinik i nordvästra delen av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO). Kliniken ska tillhandahålla psykiatrisk vård på specialistnivå i öppen- och slutenvård till alla personer 18 år och äldre folkbokförda i Stockholms län. Kliniken har ca 600 anställda fördelade på tre allmänpsykiatriska öppenvårdsmottagningar, två psykosmottagningar, fem subspecialiserade mottagningar/enheter, en mobil akutenhet och åtta vårdavdelningar. Nu söker vi en biträdande chefsjuksköterska till avdelning 126/PIVA på Danderyds sjukhus. Avdelningen är en kombinerad PIVA- och psykosavdelning med 16 vårdplatser, uppdelade på 4 PIVA- och 12 akuta psykosplatser. Vi har dygnet runt-intag av patienter och vi arbetar enligt Bergenmodellen. Vi har även som uppdrag att tillhandahålla psykiatriskt extravak till samtliga avdelningar på Danderyds sjukhus efter ordination från våra psykiatriska konsultöverläkare. Arbetsuppgifter: Som biträdande chefsjuksköterska har du en viktig roll i det dagliga arbetet på avdelningen. Du ansvarar för delar av det administrativa arbetet i form av bemanning och Heroma, sköter den kort- och långsiktiga personalplaneringen, inkl. semesterperioden, följer upp att rutiner och riktlinjer följs samt är ställföreträdande vid chefsjuksköterskans frånvaro. Vidare innebär arbetet: * introduktion av nya medarbetare * uppföljning av avdelningens ekonomi * sjuksköterska på rullande schema Vi ser fram emot att du också deltar i den mer övergripande styrningen av verksamheten. T.ex. genom att tillsammans med chefsjuksköterskan arbetsleda och stödja medarbetarna, verka för ett gott samarbetsklimat och med medicinskt ansvarig läkare planera, kvalitetssäkra och utveckla arbetet på avdelningen. Kvalifikationer: Leg. sjuksköterska med specialistutbildning i psykiatri. Tidigare erfarenhet av arbete som biträdande chefsjuksköterska, samt administrativt arbetet i Heroma, är meriterande. Personliga egenskaper: Vi söker dig med stort intresse för att utveckla den psykiatriska omvårdnaden samt av ledarskap- och bemanningsfrågor. Vi ser att du kan samarbeta väl med alla på avdelningen och har en förmåga att även främja samarbetet mellan interna och externa parter. Du är noggrann och har ett strukturerat arbetssätt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Övrig information: Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar flextid och har sedvanliga friskvårdsförmåner. Välkommen med din ansökan! Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Psykiatri Nordväst söker biträd. chefsjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykiatri Nordväst söker biträd. chefsjuksköterska

Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska natt
avdelning 126/PIVA på Danderyds sjukhus Psykiatri Nordväst är en universitetsklinik i nordvästra delen av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO). Kliniken ska tillhandahålla psykiatrisk vård på specialistnivå i öppen- och slutenvård till alla personer 18 år och äldre folkbokförda i Stockholms län. Avdelning 126/PIVA är en kombinerad PIVA- och psykosavdelning med 16 vårdplatser, uppdelade på 4 PIVA- och 12 akuta psykosplatser. Vi har dygnet runt-intag av patienter och vi arbetar enligt Bergenmodellen. Vi har även som uppdrag att tillhandahålla psykiatriskt extravak till samtliga avdelningar på Danderyds sjukhus efter ordination från våra psykiatriska konsultöverläkare. Vi söker nu dig som vill arbeta som sjuksköterska på natten och som kan arbetsleda och vill medverka i vidareutvecklingen av omvårdnadsarbetet på avdelningen. Arbetsuppgifter: Rollen innebär att du är patientansvarig sjuksköterska med egna patientsamtal och vårdplanering, dokumentation i datajournalsystem (Take Care), medicindelning, provtagning och kontakt med anhöriga. Kvalifikationer: Legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning i psykiatri och erfarenhet av arbete inom psykiatrisk vård. Personliga egenskaper: Som person är du flexibel och stresstålig. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Övrig information: Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan! Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-10
Sök fler jobb liknande: lediga Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska natt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska natt

Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska dag
avdelning 131 på Danderyds sjukhus Psykiatri Nordväst är en universitetsklinik i nordvästra delen av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO). Kliniken ska tillhandahålla psykiatrisk vård på specialistnivå i öppen- och slutenvård till alla personer 18 år och äldre folkbokförda i Stockholms län. Kliniken har ca 570 anställda. Avdelning 131 är en allmänpsykiatrisk avdelning som huvudsakligen vårdar patienter med diagnoser som depression och andra affektiva sjukdomar, svåra ångesttillstånd, personlighetsstörningar, ADHD, Aspergers syndrom samt patienter med självmordsproblematik. På avdelningen har vi 16 vårdplatser för heldygnsvård. Vi finns i nyrenoverade lokaler och vi arbetar utifrån ett KBT-perspektiv. Vi erbjuder regelbunden patienthandledning av KBT-terapeut. Arbetsuppgifter: Kontaktperson med egna patientsamtal och planering, dokumentation i datajournalsystem (Take Care), medicindelning, provtagning och kontakt med anhöriga. Kvalifikationer: Legitimerad sjuksköterska, med vidareutbildning i psykiatri och/eller lång erfarenhet av arbete inom psykiatri. Personliga egenskaper: Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom ansvartagande, initiativ-, samarbetsförmåga och flexibilitet. Övrig information: Vi tillämpar flextid och sedvanliga friskvårdsförmåner. Våra sjuksköterskor tjänstgör två helger av fem. Tillträde: Enligt överenskommelse. Välkommen med Din ansökan! Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-18
Sök fler jobb liknande: lediga Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska dag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska dag

Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska
avdelning 126/PIVA vid Danderyds sjukhus Psykiatri Nordväst är en universitetsklinik med ca 600 anställda. Kliniken ska tillhandahålla psykiatrisk vård på specialistnivå i öppen- och slutenvård till alla personer 18 år och äldre folkbokförda i Stockholms län. Kliniken har ca 600 anställda fördelade på tre allmänpsykiatriska öppenvårdsmottagningar, två psykosmottagningar, fem subspecialiserade mottagningar/enheter och åtta vårdavdelningar. Avdelning 126/PIVA är en kombinerad PIVA- och psykosavdelning med 16 vårdplatser, uppdelade på 4 PIVA- och 12 psykosplatser. Vi har dygnet runt-intag av patienter och vi arbetar enligt Bergenmodellen. Vi har även som uppdrag att tillhandahålla psykiatriskt extravak till samtliga avdelningar på Danderyds sjukhus efter ordination från våra psykiatriska konsultöverläkare. Vi söker nu dig som vill arbeta som sjuksköterska och som kan arbetsleda och vill medverka i vidareutvecklingen av omvårdnadsarbetet på avdelningen. Arbetsuppgifter: Patientansvarig sjuksköterska med egna patientsamtal och vårdplanering, dokumentation i datajournalsystem (Take Care), medicindelning, provtagning och kontakt med anhöriga. Kvalifikationer: Legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning i psykiatri och erfarenhet av arbete inom psykiatrisk vård. Personliga egenskaper: Som person är du flexibel och stresstålig. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Övrig information: Tillträde snarast (enligt överenskommelse). Välkommen med din ansökan! Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska

Psykiatri Nordväst söker kurator
Löwenströmska sjukhuset Psykiatri Nordväst är en universitetsklinik i nordvästra delen av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO). Kliniken ska tillhandahålla psykiatrisk vård på specialistnivå i öppen- och slutenvård till alla personer 18 år och äldre folkbokförda i Stockholms län. Kliniken har ca 570 anställda fördelade på tre allmänpsykiatriska öppenvårdsmottagningar, två psykosmottagningar, sex subspecialiserade mottagningar/enheter och åtta vårdavdelningar. Våra avdelningar är lokaliserade till Danderyds sjukhus och Löwenströmska sjukhuset. På Karolinska sjukhuset, Solna finns två av våra specialiserade mottagningar/enheter samt vår akutenhet inkl. konsultverksamhet och äldrepsykiatriskt team. Vi söker en kurator till våra två allmänpsykiatriska vårdavdelningar vid Löwenströmska sjukhuset. Vi vårdar huvudsakligen patienter med diagnoser såsom depression och andra affektiva sjukdomar, ångesttillstånd, personlighetsstörningar och patienter med självmordsproblematik. Arbetsuppgifter: Psykosocialt behandlingsarbete. Anhörigstöd. En viktig uppgift som kurator är att samverka med både interna och externa vårdgrannar. Kvalifikationer: Socionomexamen. Du har erfarenhet av arbete inom psykiatrisk vård. Personliga egenskaper: Du är engagerad och drivande inom Ditt område. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som initiativkraft och ansvarstagande samt att Du har ett flexibelt tänkande. Övrig information: Välkommen med Din ansökan! Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga Psykiatri Nordväst söker kurator jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykiatri Nordväst söker kurator

Psykiatri Nordväst söker överläkare i psykiatri
vår allmänpsykiatriska sektion Vi söker dig som vill arbeta som överläkare inom vår allmänpsykiatriska sektion. Du kan antingen välja att arbeta inom vår öppen- eller heldygnsvård, beroende på ditt kliniska intresseområde. Vi har heldygnsvård på Danderyds sjukhus och på Löwenströmska sjukhuset och öppenvård i Sollentuna, Sundbyberg och Upplands Väsby. Sollentuna psykiatriska mottagning fick i år ta emot ett hedersomnämnande i Dagens medicins tävling Guldskalpellen för sitt sätt att arbeta med patientflöden. Psykiatri Nordväst är en universitetsklinik i nordvästra delen av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO). Vårt uppdrag är att tillhandahålla psykiatrisk vård på specialistnivå i öppen- och slutenvård till alla personer 18 år och äldre folkbokförda i Stockholms län. Vi har ca 570 anställda. Vårt mål är att erbjuda högkvalificerade behandlingar till våra patienter och samtidigt skapa en arbetsmiljö som känns trivsam och inspirerande för våra medarbetare. Kollegialitet, erfarenhetsutbyte, öppet klimat, kompetensutveckling och en ständig uppdatering från den psykiatriska forskningen är viktiga faktorer för våra specialistläkare och dessa arbetar vi aktivt med. Vi är också den kliniken i Sverige som är mest forskningsinriktad och det finns goda möjligheter att kombinera forskningsaktivitet med kliniskt arbete. Då vi är en LUS-klinik pågår även klinisk undervisning och handledning av ST- och AT-läkare jämte kandidater. Mycket kommer att ske inom den psykiatriska vården i Stockholm under de kommande åren och vi söker dig som kan bidra med nya tankar och idéer. Ta gärna kontakt med oss så berättar vi mer! Arbetsuppgifter: Alla förekommande arbetsuppgifter för överläkare inom psykiatri. Möjlighet till frivilligt jourarbete finns. Kvalifikationer: Specialistkompetens i psykiatri. Personliga egenskaper: Intresse för utvecklingsarbete, psykiatrisk diagnostik och behandling. Särskilt beaktas ett gott kliniskt omdöme, god samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga Psykiatri Nordväst söker överläkare i psykiatri jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykiatri Nordväst söker överläkare i psykiatri

Psykiatri Nordväst söker leg sjuksköterska
Sollentuna psykiatriska mottagning Sollentuna psykiatriska mottagning är en allmänpsykiatrisk mottagning som riktar sig till alla personer över 18 år, folkbokförda i Stockholms län som är i behov av psykiatrisk vård på specialistnivå. Vi arbetar utifrån LEON-principen (lägsta effektiva omhändertagandenivå) och vi fokuserar på patientflöde samt behandlingsbarhet. Vårt arbetssätt fick i maj i år hedersomnämnanden i Dagens Medicins tävling Guldskalpellen. Vi följer regionala vårdprogram/nationella riktlinjer och använder evidensbaserade metoder. En viktig del i vårt arbete är samverkan med vårdgrannar som kommunen, primärvården och beroendevården. Vi finns på Sollentuna sjukhus, ca 5 min promenad från Sollentuna pendeltågstation. Bussförbindelser från västra och östra Storstockholm är goda. Mottagningen ingår i Psykiatri Nordväst. Psykiatri Nordväst är en universitetsklinik i nordvästra delen av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO). Kliniken tillhandahåller psykiatrisk vård på specialistnivå i öppen- och heldygnsvård till alla personer 18 år och äldre folkbokförda i Stockholms län. Kliniken har ca 570 anställda. Arbetsuppgifter: Alla förekommande arbetsuppgifter för sjuksköterska i psykiatrisk öppenvård såsom läkemedelshantering, stödsamtal/samtalsbehandling, hembesök, rådgivning och konsultation. Vidare att ingå i teamarbetet med övriga personalkategorier, vara kontaktperson för ett antal egna patienter och arbeta med anhörig- och patientgrupper. Även undervisning och handledning av sjuksköterskestuderande förekommer. Kvalifikationer: Leg. Sjuksköterska, gärna med vidareutbildning i psykiatri och med arbetserfarenhet av psykiatrisk vård. Personliga egenskaper: Egenskaper som förmåga att arbeta självständigt, gott omdöme och ett professionellt förhållningssätt samt interpersonell smidighet och flexibilitet kommer att tillmätas stor betydelse. Övrig information: Vi tillämpar flextid och har friskvårdsförmåner. Varmt välkommen med din ansökan! Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-04
Sök fler jobb liknande: lediga Psykiatri Nordväst söker leg sjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykiatri Nordväst söker leg sjuksköterska

Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska natt
avdelning 141 vid Danderyds sjukhus Psykiatri Nordväst är en universitetsklinik i nordvästra delen av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO). Kliniken ska tillhandahålla psykiatrisk vård på specialistnivå i öppen- och slutenvård till alla personer 18 år och äldre folkbokförda i Stockholms län och har ca 600 anställda. Avdelning 141 är en psykosavdelning, vid Danderyds sjukhus, med 16 vårdplatser och akutintag dygnet runt. Vi tar emot patienter för utredning, diagnostik och behandling av framförallt psykossjukdomar. Vi är med i Genombrottsprogrammet med fokus på bättre vård mindre tvång. I somras öppnade vi "Lugna Rummet" och vi är måna om att kunna erbjuda olika stöd- och behandlingsinsatser. Inom kliniken arbetar vi aktivt med diagnosrelaterade vårdprogram. Arbetsuppgifter: Som nattsjuksköterska kommer du att tillsammans med skötarna planera och utföra den psykiatriska omvårdnaden. Detta innebär egna patientsamtal och planering, dokumentation i datajournalsystem (Take Care), medicindelning, provtagning, kontakt med anhöriga samt att vara arbetsledare för skötarna. Kvalifikationer: Legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har vidareutbildning i psykiatri och erfarenhet av psykiatrisk vård. Personliga egenskaper: Du har ett genuint intresse av vilja hjälpa människor med olika psykiatriska problem i såväl det akuta skedet som mer långsiktigt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom ansvarstagande, engagemang, initiativ-och samarbetsförmåga. Övrig information: Vi ordnar en introduktion som är anpassad till dina individuella behov och förkunskaper. Vi tillämpar flextid och sedvanliga friskvårdsförmåner. Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan! Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-06
Sök fler jobb liknande: lediga Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska natt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska natt

Psykiatri Nordväst söker sjuksköterskor
våra slutenvårdsavdelningar på Danderyds sjukhus Psykiatri Nordväst är en universitetsklinik i nordvästra delen av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO). Kliniken ska tillhandahålla psykiatrisk vård på specialistnivå i öppen- och slutenvård till alla personer 18 år och äldre folkbokförda i Stockholms län och har ca 600 anställda. Vi söker nu dig som är intresserad av att arbeta extra som timanställd sjuksköterska på våra slutenvårdsavdelningar på Danderyds sjukhus. Psykiatri Nordväst är uppdelat på två sektioner; allmänpsykiatri och subspecialiserad psykiatri. På Danderyds sjukhus har vi sex slutenvårdsavdelningar – två inom allmänpsykiatri och fyra inom subspecialiserad psykiatri. De två allmänpsykiatriska avdelningarna vårdar huvudsakligen patienter med diagnoser som depression och andra affektiva sjukdomar, svåra ångesttillstånd, personlighetsstörningar samt patienter med självmordsproblematik. De andra fyra tar emot patienter för utredning, diagnostik och behandling av framförallt psykossjukdomar. Vi är måna om att kunna erbjuda olika stöd- och behandlingsinsatser och två av avdelningarna öppnade i somras "Lugna Rummet". Samtliga avdelningar arbetar enligt Bergenmodellen och har 16 vårdplatser vardera. Arbetsuppgifter: Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter, arbetsleda och stödja medarbetarna i omvårdnadsarbete. Kvalifikationer: Legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning och/eller erfarenhet inom psykiatri. Personliga egenskaper: Du har ett genuint intresse av vilja hjälpa människor med olika psykiatriska problem i såväl det akuta skedet som mer långsiktigt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom ansvarstagande, engagemang, initiativ-och samarbetsförmåga. Övrig information: Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan! Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Psykiatri Nordväst söker sjuksköterskor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykiatri Nordväst söker sjuksköterskor

Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska natt
avdelning 126/PIVA på Danderyds sjukhus Psykiatri Nordväst är en universitetsklinik i nordvästra delen av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO). Kliniken ska tillhandahålla psykiatrisk vård på specialistnivå i öppen- och slutenvård till alla personer 18 år och äldre folkbokförda i Stockholms län. Avdelning 126/PIVA är en kombinerad PIVA- och psykosavdelning med 16 vårdplatser, uppdelade på 4 PIVA- och 12 akuta psykosplatser. Vi har dygnet runt-intag av patienter och vi arbetar enligt Bergenmodellen. Vi har även som uppdrag att tillhandahålla psykiatriskt extravak till samtliga avdelningar på Danderyds sjukhus efter ordination från våra psykiatriska konsultöverläkare. Vi söker nu dig som vill arbeta som sjuksköterska på natten och som kan arbetsleda och vill medverka i vidareutvecklingen av omvårdnadsarbetet på avdelningen. Arbetsuppgifter: Rollen innebär att du är patientansvarig sjuksköterska med egna patientsamtal och vårdplanering, dokumentation i datajournalsystem (Take Care), medicindelning, provtagning och kontakt med anhöriga. Kvalifikationer: Legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning i psykiatri och erfarenhet av arbete inom psykiatrisk vård. Personliga egenskaper: Som person är du flexibel och stresstålig. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Övrig information: Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan! Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-19
Sök fler jobb liknande: lediga Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska natt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska natt

Psykiatri Nordväst söker enhetschef
Borderline- och Ångestenheten på Karolinska sjh Psykiatri Nordväst är en universitetsklinik i nordvästra delen av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO). Kliniken ska tillhandahålla psykiatrisk vård på specialistnivå i öppen och heldygnsvård till alla personer 18 år och äldre folkbokförda i Stockholms län. Kliniken har ca 570 anställda. Vi söker en enhetschef till Borderline- och Ångestenheten som ingår i klinikens subspecialiserade sektion. Enheterna är specialiserade mot patienter med borderline personlighetsstörning respektive OCD och relaterade sjukdomar. På enheterna bedrivs strukturerad diagnostik och utredning, medicinsk behandling, psykoterapeutisk behandling individuellt och grupp, anhörigutbildning, utvecklingsarbete samt handledning. Arbetet bedrivs av framtidsvisioner där forskningsrön snabbt implementeras i klinisk verksamhet och där nya arbetsmetoder skapas med målet att erbjuda patienter effektiva behandlingsalternativ. Våra medarbetare utgörs av läkare, psykologer, medicinsk sekreterare och skötare. Flera medarbetare har ett stort intresse för forskning och utbildning vilket tillför aktuell kunskap till enheterna. Vi tar regelbundet emot och handleder kandidater/praktikanter, läkare under specialistutbildning och PTP-psykologer Enheterna finns på Karolinska sjukhuset i Solna. Arbetsuppgifter: Som enhetschef kommer du att ha ansvar för enheternas verksamhet, budget, bemanning och medarbetare. Läkarna på enheterna har en egen chef. Du ska kunna skapa engagemang och delaktighet samt kunna fördela, prioritera och delegera arbetsuppgifter till medarbetarna samt svara upp mot klinikledningens krav. Förordnandet som chef är på 40 % vilket innebär att du kommer att arbeta kliniskt 60 %. Kvalifikationer: Legitimerad psykolog alternativt legitimerad sjuksköterska med magisterutbildning i psykiatri. Utbildning i KBT och DBT, tidigare chefserfarenhet är en förutsättning. Erfarenhet av psykiatrisk öppenvård är ett krav. Vi ser gärna att du har kunskap och intresse av forskning. Personliga egenskaper: Stor vikt läggs vid goda ledaregenskaper, god samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Vi vill att du är lyhörd, lojal och nytänkande, prestigelös och engagerad samt att du har en mycket god administrativ förmåga. Övrig information: Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar flextid och har friskvårdsförmåner. Välkommen med din ansökan! Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga Psykiatri Nordväst söker enhetschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykiatri Nordväst söker enhetschef

Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska
Psykosmottagningen Sollentuna/Sigtuna/Uppl Väsby Psykosmottagningen Sollentuna/Sigtuna/Upplands Väsby är en öppenvårdsmottagning för patienter med schizofreni och andra psykotiska tillstånd. Samverkan med kommunernas verksamheter men även andra vårdgivare är viktiga inslag i verksamheten. Mottagningen är belägen i Upplands Väsby i lokaler nära pendeltågsstationen. Tågförbindelserna med Stockholms city och Uppsala är goda. Psykiatri Nordväst är en universitetsklinik i nordvästra delen av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO). Kliniken ska tillhandahålla psykiatrisk vård på specialistnivå i öppen och slutenvård till alla personer 18 år och äldre folkbokförda i Stockholms län. Kliniken har ca 600 anställda. Vi söker en självständig person som med energi och entusiasm vill vara med och skapa möjligheter för personer som drabbats av svåra psykiatriska sjukdomar att utveckla och återhämta personliga, sociala och arbetsinriktade funktioner. Egenskaper som samarbetsförmåga, flexibilitet och allmän personlig lämplighet kommer att tillmätas stor betydelse. Vi tillämpar flextid och har sedvanliga friskvårdsförmåner. Arbetsuppgifter: För sjuksköterska i psykiatrisk öppenvård utgör samtal, hembesök och läkemedelshantering en stor del av arbetsuppgifterna samt att vara fast vårdkontakt för ett antal egna patienter. Anhörigutbildning är ett stående inslag i vår verksamhet. Vidare att förmedla yrkesspecifik kunskap i teamarbetet med övriga personalkategorier. Även undervisning och handledning av sjuksköterskestuderande kan förekomma. Kvalifikationer: Leg sjuksköterska med vidareutbildning i psykiatri och med erfarenhet av arbete i psykiatrisk vård, helst från psykosområdet. Du skall ha körkort. Personliga egenskaper: Du måste vara serviceinriktad, flexibel och ha god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Övrig information: Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan! Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-03
Sök fler jobb liknande: lediga Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska

Psykiatri Nordväst söker psykolog
Borderlineenheten vid Karolinska sjukhuset Psykiatri Nordväst är en universitetsklinik i nordvästra delen av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO). Kliniken ska tillhandahålla psykiatrisk vård på specialistnivå i öppen- och slutenvård till alla personer 18 år och äldre folkbokförda i Stockholms län. Borderlineenheten är en specialistenhet inom Psykiatri Nordväst, där vi arbetar med Dialektisk beteendeterapi för personer med borderline personlighetsstörning (BPS). Vid enheten bedrivs strukturerad diagnostik och utredning, behandling individuellt och i grupp, anhörigutbildning (Familjeband), utvecklingsarbete samt handledning och utbildning. Enheten är belägen vid Karolinska universitetssjukhuset i Solna. Vi söker nu en psykolog med mycket god KBT-kompetens, erfarenhet av dialektisk beteendeterapi och psykiatrisk verksamhet. Arbetsuppgifter: Som psykolog på enheten kommer du att bedriva evidensbaserad behandling för patienter med borderline personlighetsstörning. Du är även med i arbetet att följa upp och utveckla både behandlingsmetoderna i sig och verksamheten som helhet. Kvalifikationer: Du ska vara legitimerad psykolog med KBT-inriktning, gärna legitimerad psykoterapeut samt ha erfarenhet av arbete med borderlinepatienter och psykiatri. Meriterande är även intensiveutbildning i DBT samt erfarenhet av DBT. Personliga egenskaper: Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som samarbetsförmåga, initiativkraft, flexibilitet och personlig lämplighet. Övrig information: Tillträde: Enligt överenskommelse. Vi tillämpar flextid och sedvanliga friskvårdsförmåner. Välkommen med din ansökan! Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-11
Sök fler jobb liknande: lediga Psykiatri Nordväst söker psykolog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykiatri Nordväst söker psykolog

Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska natt
avdelning 126/PIVA på Danderyds sjukhus Psykiatri Nordväst är en universitetsklinik i nordvästra delen av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO). Kliniken ska tillhandahålla psykiatrisk vård på specialistnivå i öppen- och slutenvård till alla personer 18 år och äldre folkbokförda i Stockholms län. Avdelning 126/PIVA är en kombinerad PIVA- och psykosavdelning med 16 vårdplatser, uppdelade på 4 PIVA- och 12 akuta psykosplatser. Vi har dygnet runt-intag av patienter och vi arbetar enligt Bergenmodellen. Vi har även som uppdrag att tillhandahålla psykiatriskt extravak till samtliga avdelningar på Danderyds sjukhus efter ordination från våra psykiatriska konsultöverläkare. Vi söker nu dig som vill arbeta som sjuksköterska på natten och som kan arbetsleda och vill medverka i vidareutvecklingen av omvårdnadsarbetet på avdelningen. Arbetsuppgifter: Rollen innebär att du är patientansvarig sjuksköterska med egna patientsamtal och vårdplanering, dokumentation i datajournalsystem (Take Care), medicindelning, provtagning och kontakt med anhöriga. Kvalifikationer: Legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning i psykiatri och erfarenhet av arbete inom psykiatrisk vård. Personliga egenskaper: Som person är du flexibel och stresstålig. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Övrig information: Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan! Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska natt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska natt

Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska natt
avdelning 126/PIVA på Danderyds sjukhus Psykiatri Nordväst är en universitetsklinik i nordvästra delen av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO). Kliniken ska tillhandahålla psykiatrisk vård på specialistnivå i öppen- och slutenvård till alla personer 18 år och äldre folkbokförda i Stockholms län. Avdelning 126/PIVA är en kombinerad PIVA- och psykosavdelning med 16 vårdplatser, uppdelade på 4 PIVA- och 12 akuta psykosplatser. Vi har dygnet runt-intag av patienter och vi arbetar enligt Bergenmodellen. Vi har även som uppdrag att tillhandahålla psykiatriskt extravak till samtliga avdelningar på Danderyds sjukhus efter ordination från våra psykiatriska konsultöverläkare. Vi söker nu dig som vill arbeta som sjuksköterska på natten och som kan arbetsleda och vill medverka i vidareutvecklingen av omvårdnadsarbetet på avdelningen. Arbetsuppgifter: Rollen innebär att du är patientansvarig sjuksköterska med egna patientsamtal och vårdplanering, dokumentation i datajournalsystem (Take Care), medicindelning, provtagning och kontakt med anhöriga. Kvalifikationer: Legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning i psykiatri och erfarenhet av arbete inom psykiatrisk vård. Personliga egenskaper: Som person är du flexibel och stresstålig. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Övrig information: Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan! Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-20
Sök fler jobb liknande: lediga Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska natt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska natt

Psykiatri Nordväst söker medicinsk sekreterare
Sigtuna/Upplands Väsby psykiatriska mottagning Psykiatri Nordväst är en universitetsklinik i nordvästra delen av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO). Kliniken ska tillhandahålla psykiatrisk vård på specialistnivå i öppen- och slutenvård och har ca 550 anställda. Vi söker dig som vill arbeta som medicinsk sekreterare på Sigtuna/Upplands Väsby psykiatriska mottagning. Mottagningen är inrymd i fräscha lokaler nära Upplands Väsby pendeltågsstation, ca 25 minuter från Stockholm och Uppsala. Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna är omväxlande med telefonservice, receptions- och kassaarbete, administrativ service åt behandlare, journalskrivning samt sedvanliga läkarsekreteraruppgifter. Arbetet innebär mycket kontakt med patienter. Vi använder TakeCare journalsystem. Kvalifikationer: Du ska ha utbildning som medicinsk sekreterare. Erfarenhet av psykiatrisk verksamhet är önskvärd och intresse för vår patientgrupp samt goda IT-kunskaper tillmäts stor betydelse. Personliga egenskaper: Du ska vara serviceinriktad, flexibel samt ha god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Övrig information: Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan! Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-20
Sök fler jobb liknande: lediga Psykiatri Nordväst söker medicinsk sekreterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykiatri Nordväst söker medicinsk sekreterare

Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska
Psykosmottagningen Sollentuna/Sigtuna/Uppl Väsby Psykosmottagningen Sollentuna/Sigtuna/Upplands Väsby är en öppenvårdsmottagning för patienter med schizofreni och andra psykotiska tillstånd. Samverkan med kommunernas verksamheter men även andra vårdgivare är viktiga inslag i verksamheten. Mottagningen är belägen i Upplands Väsby i lokaler nära pendeltågsstationen. Tågförbindelserna med Stockholms city och Uppsala är goda. Psykiatri Nordväst är en universitetsklinik i nordvästra delen av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO). Kliniken ska tillhandahålla psykiatrisk vård på specialistnivå i öppen och slutenvård till alla personer 18 år och äldre folkbokförda i Stockholms län. Kliniken har ca 600 anställda. Vi söker en självständig person som med energi och entusiasm vill vara med och skapa möjligheter för personer som drabbats av svåra psykiatriska sjukdomar att utveckla och återhämta personliga, sociala och arbetsinriktade funktioner. Egenskaper som samarbetsförmåga, flexibilitet och allmän personlig lämplighet kommer att tillmätas stor betydelse. Vi tillämpar flextid och har sedvanliga friskvårdsförmåner. Arbetsuppgifter: För sjuksköterska i psykiatrisk öppenvård utgör samtal, hembesök och läkemedelshantering en stor del av arbetsuppgifterna samt att vara fast vårdkontakt för ett antal egna patienter. Anhörigutbildning är ett stående inslag i vår verksamhet. Vidare att förmedla yrkesspecifik kunskap i teamarbetet med övriga personalkategorier. Även undervisning och handledning av sjuksköterskestuderande kan förekomma. Kvalifikationer: Leg sjuksköterska med vidareutbildning i psykiatri och med erfarenhet av arbete i psykiatrisk vård, helst från psykosområdet. Du skall ha körkort. Personliga egenskaper: Du måste vara serviceinriktad, flexibel och ha god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Övrig information: Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan! Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-27
Sök fler jobb liknande: lediga Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska

Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska
Sollentuna psykiatriska öppenvård Sollentuna psykiatriska mottagning är en allmänpsykiatrisk mottagning som riktar sig till alla personer över 18 år, folkbokförda i Stockholms län som är i behov av psykiatrisk vård på specialistnivå. Vi finns på Sollentuna sjukhus, ca 5 min promenad från Sollentuna pendeltågstation. Vi är del av Psykiatri Nordväst som är en universitetsklinik i nordvästra delen av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO). Kliniken tillhandahåller öppen- och heldygnsvård och har ca 550 anställda. Vi söker nu en mottagningssköterska, som specifikt ska arbeta i ”första linjen” gentemot patienter, anhöriga och andra vårdgivare. Det innebär att en stor del av arbetet kommer att bestå av rådgivning och konsultation per telefon, ansvar för inkommande remisser och egenanmälningar samt stöd till andra yrkesgrupper på mottagningen (läkare, behandlare och medicinska sekreterare). Du kommer också, tillsammans med våra övriga sjuksköterskor, att vara ansvarig för medicinhantering och bedömning av nya patienter. Mottagningen arbetar utifrån LEON-principen (lägsta effektiva omhändertagandenivå) och vi fokuserar på patientflöde samt behandlingsbarhet. Vårt arbetssätt fick i maj i år hedersomnämnanden i Dagens Medicins tävling Guldskalpellen. Vi följer regionala vårdprogram/nationella riktlinjer och använder evidensbaserade metoder. Arbetsuppgifter: Alla förekommande arbetsuppgifter för sjuksköterska i psykiatrisk öppenvård såsom läkemedelshantering, stödsamtal/samtalsbehandling, hembesök, rådgivning och konsultation. Vidare att ingå i teamarbetet med övriga personalkategorier och vara kontaktperson för ett antal egna patienter. Även undervisning och handledning av sjuksköterskestuderande förekommer. Kvalifikationer: Leg sjuksköterska, meriterande om Du har en psykiatrisk vidareutbildning och arbetserfarenhet från vuxenpsykiatri i öppenvård. Personliga egenskaper: Egenskaper som förmåga att arbeta självständigt, gott omdöme och ett professionellt förhållningssätt samt interpersonell smidighet och flexibilitet kommer att tillmätas stor betydelse. Övrig information: Vi tillämpar flextid och har friskvårdsförmåner. Tillträde: Enligt överenskommelse. Välkommen med Din ansökan! Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-27
Sök fler jobb liknande: lediga Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska

Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska
Psykosmottagningen Sollentuna/Sigtuna/Uppl Väsby Psykosmottagningen Sollentuna/Sigtuna/Upplands Väsby är en öppenvårdsmottagning för patienter med schizofreni och andra psykotiska tillstånd. Samverkan med kommunernas verksamheter men även andra vårdgivare är viktiga inslag i verksamheten. Mottagningen är belägen i Upplands Väsby i lokaler nära pendeltågsstationen. Tågförbindelserna med Stockholms city och Uppsala är goda. Psykiatri Nordväst är en universitetsklinik i nordvästra delen av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO). Kliniken ska tillhandahålla psykiatrisk vård på specialistnivå i öppen och slutenvård till alla personer 18 år och äldre folkbokförda i Stockholms län. Kliniken har ca 600 anställda. Vi söker en självständig person som med energi och entusiasm vill vara med och skapa möjligheter för personer som drabbats av svåra psykiatriska sjukdomar att utveckla och återhämta personliga, sociala och arbetsinriktade funktioner. Egenskaper som samarbetsförmåga, flexibilitet och allmän personlig lämplighet kommer att tillmätas stor betydelse. Vi tillämpar flextid och har sedvanliga friskvårdsförmåner. Arbetsuppgifter: För sjuksköterska i psykiatrisk öppenvård utgör samtal, hembesök och läkemedelshantering en stor del av arbetsuppgifterna samt att vara fast vårdkontakt för ett antal egna patienter. Anhörigutbildning är ett stående inslag i vår verksamhet. Vidare att förmedla yrkesspecifik kunskap i teamarbetet med övriga personalkategorier. Även undervisning och handledning av sjuksköterskestuderande kan förekomma. Kvalifikationer: Leg sjuksköterska med vidareutbildning i psykiatri och med erfarenhet av arbete i psykiatrisk vård, helst från psykosområdet. Du skall ha körkort. Personliga egenskaper: Du måste vara serviceinriktad, flexibel och ha god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Övrig information: Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan! Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-09
Sök fler jobb liknande: lediga Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska

Psykiatri Nordväst söker skötare
vårt NYSTARTADE RESURSTEAM inom heldygnsvård Psykiatri Nordväst är en universitetsklinik med ca 550 anställda och ska tillhandahålla psykiatrisk vård på specialistnivå i öppen- och slutenvård till alla personer 18 år och äldre folkbokförda i Stockholms län. Kliniken har tolv öppenvårdsmottagningar, en mobil akutenhet samt åtta vårdavdelningar, varav sex av dessa finns lokaliserade på Danderyds sjukhus. Under våren 2014 kommer Psykiatri Nordväst att starta upp ett nytt team inom heldygnsvården, med placering på Danderyds sjukhus. Medarbetarna i detta team kommer att ansvara för att sköta bemanningen av de extravak som ordineras för patienter inom den somatiska sjukvården på Danderyds sjukhus samt Karolinska universitetssjukhuset Solna. Teamet kommer även fungera som en extraresurs för våra vårdavdelningar på Danderyds sjukhus. Som skötare i resursteamet kommer du få en möjlighet att arbeta med patienter med varierande psykiatriska diagnoser samtidigt som du får erfarenhet av psykiatrisk vård inom den somatiska sjukvården. Arbetsuppgifter: Som skötare i vårt resursteam så kommer du primärt att utföra extravak som ordineras för patienter på Danderyds sjukhus och Karolinska universitetssjukhuset Solna. I händelse av att få extravak ordineras kommer du att arbeta med sedvanliga praktiska och omvårdande uppgifter på våra olika avdelningar inom heldygnsvården. Vi dokumenterar i journalsystemet Take Care. Kvalifikationer: Skötarutbildning är ett krav och vi ser gärna att du har erfarenhet av psykiatriskt vårdarbete. Personliga egenskaper: Som person är du mycket flexibel, ansvarstagande och självgående. Du trivs med ett omvårdande arbete och har en förmåga att inge både lugn och förtroende i de människor du möter. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Övrig information: Tillträde: från 1 mars, eller enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan! Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-14
Sök fler jobb liknande: lediga Psykiatri Nordväst söker skötare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykiatri Nordväst söker skötare

Psykiatri Nordväst söker skötare - natt -
vårt NYSTARTADE RESURSTEAM inom heldygnsvård Psykiatri Nordväst är en universitetsklinik med ca 550 anställda och ska tillhandahålla psykiatrisk vård på specialistnivå i öppen- och slutenvård till alla personer 18 år och äldre folkbokförda i Stockholms län. Kliniken har tolv öppenvårdsmottagningar, en mobil akutenhet samt åtta vårdavdelningar, varav sex av dessa finns lokaliserade på Danderyds sjukhus. Under våren 2014 kommer Psykiatri Nordväst att starta upp ett nytt team inom heldygnsvården, med placering på Danderyds sjukhus. Medarbetarna i detta team kommer att ansvara för att sköta bemanningen av de extravak som ordineras för patienter inom den somatiska sjukvården på Danderyds sjukhus samt Karolinska universitetssjukhuset Solna. Teamet kommer även fungera som en extraresurs för våra vårdavdelningar på Danderyds sjukhus. Som skötare i resursteamet kommer du få en möjlighet att arbeta med patienter med varierande psykiatriska diagnoser samtidigt som du får erfarenhet av psykiatrisk vård inom den somatiska sjukvården. Arbetsuppgifter: Som skötare i vårt resursteam så kommer du primärt att utföra extravak som ordineras för patienter på Danderyds sjukhus och Karolinska universitetssjukhuset Solna. I händelse av att få extravak ordineras kommer du att arbeta med sedvanliga praktiska och omvårdande uppgifter på våra olika avdelningar inom heldygnsvården. Vi dokumenterar i journalsystemet Take Care. Kvalifikationer: Skötarutbildning är ett krav och vi ser gärna att du har erfarenhet av psykiatriskt vårdarbete. Personliga egenskaper: Som person är du mycket flexibel, ansvarstagande och självgående. Du trivs med ett omvårdande arbete och har en förmåga att inge både lugn och förtroende i de människor du möter. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Övrig information: Tillträde: från 1 mars, eller enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan! Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-14
Sök fler jobb liknande: lediga Psykiatri Nordväst söker skötare - natt - jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykiatri Nordväst söker skötare - natt -

Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska
avdelning 140 vid Danderyds sjukhus Avdelning 140 är en allmän psykiatrisk avdelning som går under den subspecialiserade sektionen inom Psykiatri Nordväst. Avdelningen har 16 vårdplatser för både män och kvinnor som vårdas enligt LPT med akutintag dygnet runt. Upptagningsområdet är de sex kommunerna i nordöstra Stockholm samt Norrtälje. Utöver en värdig miljö på avdelningen är vi måna om att förmedla en humanistisk värdegrund. Arbetet sker i vårdlag med kontaktmän. Avdelningen är en del av Psykiatri Nordväst - en universitetsklinik med ca 550 anställda fördelade på tre allmänpsykiatriska öppenvårdsmottagningar, två psykosmottagningar, fyra subspecialiserade mottagningar/enheter, en mobil akutenhet och åtta vårdavdelningar. Våra verksamheter är lokaliserade till fyra av Stockholms nordvästra kommuner, Karolinska universitetssjukhuset Solna, Danderyds sjukhus samt Löwenströmska sjukhuset. I samband med pensionsavgång söker vi nu efter en ny sjuksköterska. Arbetsuppgifter: Du är patientansvarig sjuksköterska med egna patientsamtal och vårdplanering, dokumentation i datajournalsystem (Take Care), medicindelning, provtagning och kontakt med anhöriga. Vi söker dig som kan leda omvårdnadsarbetet på avdelningen. Kvalifikationer: Legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av arbete inom psykiatrisk vård. Personliga egenskaper: Som person är du flexibel, stresstålig och ansvarstagande. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Övrig information: Tillträde: maj 2014, eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar flextid och sedvanliga friskvårdsförmåner. Välkommen med din ansökan! Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-16
Sök fler jobb liknande: lediga Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska

Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska
avdelning 35 på Löwenströmska sjukhuset Avdelning 35 är en allmänpsykiatrisk avdelning med 16 vårdplatser för heldygnsvård. Vi vårdar patienter med alla typer av psykiatriska problem. Vi är ett kompetent och engagerat arbetslag som aktivt arbetar för våra patienter och för att vidareutveckla den psykiatriska omvårdnaden. Vi finns på Löwenströmska sjukhuset som är omgiven av natursköna omgivningar i Upplands Väsby. Det finns gratis parkering intill sjukhuset. Vi söker nu en sjuksköterska. Du kan ha lång erfarenhet av yrket eller vara nyexaminerad, vi ordnar en introduktion som är anpassad efter dina behov och förkunskaper. Omvårdnadsarbetat sker i samverkan med läkare, skötare, psykolog, kurator och arbetsterapeut. Ta gärna kontakt med oss så berättar vi mer! Arbetsuppgifter: Som sjuksköterska har man en arbetsledande funktion. Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter ingår såsom läkemedelshantering, provtagning, injektionsgivning, patientsamtal och handledning av studenter m m. Dokumentationen sker i Take Care. Vi har schemalagd arbetstid och tjänstgör 2 helger av 5. Kvalifikationer: Leg sjuksköterska. Psykiatrisk specialistutbildning är meriterande liksom annan adekvat vidareutbildning. Personliga egenskaper: Du trivs med att samarbeta och gillar ett omväxlande arbete. Du är ansvarstagande och trygg i dig själv. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Övrig information: Vi tillämpar flextid och har sedvanliga friskvårdsförmåner. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 01-31
Sök fler jobb liknande: lediga Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska

Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska psykiatri
avd 130 på Danderyds sjukhus Psykiatri Nordväst är en universitetsklinik och har ca 550 anställda fördelade på tre allmänpsykiatriska öppenvårdsmottagningar, två psykosmottagningar, fem subspecialiserade mottagningar/enheter och åtta vårdavdelningar. Våra avdelningar är lokaliserade till Danderyds sjukhus och Löwenströmska sjukhuset. På Karolinska sjukhuset i Solna finns två av våra specialiserade mottagningar/enheter samt vår akutenhet inkl. konsultverksamhet. Avd 130 är en vårdavdelning som har totalt 16 vårdplatser. Tio vårdplatser är för patienter med psykossjukdomar. Avdelningen är utsedd för utredning, behandling och omhändertagande av patienter som nyinsjuknat i psykos. Sex vårdplatser är för patienter som är i behov av psykiatrisk intensivvård (PIVA). Här vårdas patienter som är akut vårdkrävande med svårhanterlig psykisk sjukdom samt är i stort behov av struktur och tillsyn. Arbetsuppgifter: Rollen innebär att du är patientansvarig sjuksköterska. Du kommer att givetvis vara delaktig i vårt utvecklingsarbete på avdelningen. Vår strävan är att redan från början forma innehållet i vården med hänsyn till de vårdprogram för psykoser som redan finns. Ett mål är att skapa bärande vårdplaner som grund för vårdarbetet. Ett välstrukturerat samarbete med öppenvården och andra aktörer är grundläggande i ett sådant arbete. Vi kan erbjuda dig ett spännande och omväxlande arbete med utvecklingsmöjligheter och god arbetsgemenskap där olika yrkeskategorier finns representerade och har ett väl fungerande samarbete. Vi är en positiv arbetsgrupp som välkomnar och längtar efter en ny medarbetare. Kvalifikationer: Legitimerad sjuksköterska som trivs i en dynamisk arbetsmiljö och förstår vidden av öppenhet i arbetsgruppen. Vi ser gärna att har erfarenhet av psykiatrisk intensivvård (PIVA) och psykosvård. Personliga egenskaper: Du ska prioritera att arbeta med hög kvalitet som utgår från respekt för individen. Vi lägger stor vikt på samarbetsförmåga, flexibilitet och personlig lämplighet. Det är angeläget för oss att all personal får sin egen personliga utveckling tillgodosedd. Vi ser gärna manliga sjuksköterskor som sökande. Övrig information: Tillträde enligt överenskommelse. Varmt välkommen med din ansökan! Då intervjuer kommer att ske löpande under annonseringsperioden, vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-14
Sök fler jobb liknande: lediga Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska psykiatri jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska psykiatri

Psykiatri Nordväst söker vik sjuksköterskor
våra avdelningar på Löwenströmska sjukhuset Psykiatri Nordväst är en universitetsklinik i nordvästra delen av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO). Kliniken ska tillhandahålla psykiatrisk vård på specialistnivå i öppen- och slutenvård och har ca 550 anställda. Avdelning 35 och 36 på Löwenströmska sjukhuset är allmänpsykiatriska avdelningar som huvudsakligen vårdar patienter med diagnoser som depression och andra affektiva sjukdomar, svåra ångesttillstånd, personlighetsstörningar samt patienter med självmordsproblematik. Vi söker sjuksköterskor för dag- och nattjänstgöring under sommaren men är också intresserad av Dig som vill ha timanställning för att vid behov arbeta extra. Arbetsuppgifter: Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter, arbetsleda och stödja medarbetarna i omvårdnadsarbete. Kvalifikationer: Leg sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom psykiatri. Personliga egenskaper: Vi lägger stor vikt på samarbetsförmåga, flexibilitet och personlig lämplighet. Övrig information: Tillträde enligt överenskommelse. Välkommen med Din ansökan! Då intervjuer kommer att ske löpande under annonseringsperioden, vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-17
Sök fler jobb liknande: lediga Psykiatri Nordväst söker vik sjuksköterskor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykiatri Nordväst söker vik sjuksköterskor

Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska
avdelning 36 på Löwenströmska sjukhuset Psykiatri Nordväst är en universitetsklinik i nordvästra delen av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO). Kliniken ska tillhandahålla psykiatrisk vård på specialistnivå i öppen- och heldygnsvård och har ca 550 anställda. Avdelning 36 på Löwenströmska sjukhuset är en allmänpsykiatrisk avdelning som huvudsakligen vårdar patienter med diagnoser som depression, svåra ångesttillstånd, personlighetsstörningar, affektiva sjukdomar samt patienter med självmordsproblematik. På avdelningen har vi 16 vårdplatser för heldygnsvård. Vi söker dig som vill arbeta som sjuksköterska hos oss. Du ska ha ett stort intresse för psykiatri och prioritera att arbeta med hög kvalitet som utgår från respekt för individen. Arbetet sker i samverkan med läkare, skötare, psykolog, arbetsterapeut och kurator. Vi ordnar en introduktion som är anpassad till dina individuella behov och förkunskaper. Arbetsuppgifter: Patientansvarig sjuksköterska med egna patientsamtal och vårdplanering, dokumentation i datajournalsystem (Take Care), medicindelning, provtagning och kontakt med anhöriga. Kvalifikationer: Leg sjuksköterska. Det är en fördel om Du har erfarenhet av arbete och/eller vidareutbildning inom psykiatri. Personliga egenskaper: Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga, flexibilitet och personlig lämplighet. Övrig information: Vi tillämpar flextid och har sedvanliga friskvårdsförmåner. Våra sjuksköterskor tjänstgör två helger av fem. Du tar Dig till sjukhuset med buss 568 från Upplands Väsby station. Gratis parkering finns för Dig som väljer att komma med egen bil. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-17
Sök fler jobb liknande: lediga Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykiatri Nordväst söker sjuksköterska


Sök lediga jobb Psykiatri Nordv

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se