Psykiatrisjuksköterska Kungälv jobb - lediga jobb

Psykiatrisjuksköterska Kungälv jobb Psykiatrisjuksköterska Kungälv jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Psykiatrisjuksköterska Kungälv. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Psykiatrisjuksköterska Kungälv. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Eventsäljare Canal Digital- Sundbyberg

  2. Eventsäljare Canal Digital- Solna

  3. Heltid: CSS/HTML5-utvecklare- Stockholm

  4. Testare till Tekonoheat- Järfälla

  5. Effektiv B-chaufför sökes till Norrort!- Järfälla

  6. Köksbiträde/produktionsmedarbetare- Stockholm

  7. MEDIASÄLJARE till Stockholm- Stockholm

  8. Jr Entreprenadingenjör till SMÅA- Stockholm

  9. Montör till Teknoheat- Järfälla

  10. ENERGIKONSULT till WSAB- Stockholm


Mer beskrivning

Eventsäljare Canal Digital
VIQ Sweden är ett ungt företag vars mål är att leda och driva utvecklingen inom försäljning. Som säljare hos oss utgör du den viktigaste grundstenen i vår stora satsning där vi under 2013 siktar på att expandera och bli marknadens största aktör. Vi söker nu Eventsäljare till ett projekt där vi arbetar tillsammans med Canal Digital. Ditt uppdrag är att på olika platser runt om i Sundbyberg med omnejd sälja just Canal Digitals tjänster. Som Eventsäljare hos oss på VIQ tar du dagligen kontakt med ett stort antal människor och bedriver en aktiv försäljning, fylld med glädje och service. Vi söker dig som är: - Resultatinriktad och har en entreprenöriell anda - Driven och vill utvecklas inom försäljning - Utåtriktad och social Ingen tidigare erfarenhet krävs men det ses som positivt om du har jobbat med eventförsäljning förut. Vi erbjuder dig en provanställning och därefter möjlighet till fast anställning. Lön: Provision och utöver detta erhåller du även semesterersättning enligt svensk lag. Snittlönen ligger idag på 28.000kr/mån Vi förser dig med både en sälj- och produktutbildning och ger dig all kunskap du behöver för att uppnå goda försäljningsresultat. Känner du dig träffad? MAILA DIN ANSÖKAN TILL: rasmus.vestergaard@viqsweden.se Glöm inte att skriva "Eventsäljare Canal Digital" i rubriken.
Företag: VIQ SWEDEN AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Eventsäljare Canal Digital jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Eventsäljare Canal Digital

Eventsäljare Canal Digital
VIQ Sweden är ett ungt företag vars mål är att leda och driva utvecklingen inom försäljning. Som säljare hos oss utgör du den viktigaste grundstenen i vår stora satsning där vi under 2013 siktar på att expandera och bli marknadens största aktör. Vi söker nu Eventsäljare till ett projekt där vi arbetar tillsammans med Canal Digital. Ditt uppdrag är att på olika platser runt om i Solna med omnejd sälja just Canal Digitals tjänster. Som Eventsäljare hos oss på VIQ tar du dagligen kontakt med ett stort antal människor och bedriver en aktiv försäljning, fylld med glädje och service. Vi söker dig som är: - Resultatinriktad och har en entreprenöriell anda - Driven och vill utvecklas inom försäljning - Utåtriktad och social Ingen tidigare erfarenhet krävs men det ses som positivt om du har jobbat med eventförsäljning förut. Vi erbjuder dig en provanställning och därefter möjlighet till fast anställning. Lön: Provision och utöver detta erhåller du även semesterersättning enligt svensk lag. Snittlönen ligger idag på 28.000kr/mån Vi förser dig med både en sälj- och produktutbildning och ger dig all kunskap du behöver för att uppnå goda försäljningsresultat. Känner du dig träffad? MAILA DIN ANSÖKAN TILL: rasmus.vestergaard@viqsweden.se Glöm inte att skriva "Eventsäljare Canal Digital" i rubriken.
Företag: VIQ SWEDEN AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Eventsäljare Canal Digital jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Eventsäljare Canal Digital

Heltid: CSS/HTML5-utvecklare
Vi söker en noggrann och skicklig frontendutvecklare som är intresserad av att jobba i ett antal större webbprojekt på heltid hos våra befintliga kunder. Ditt arbete kommer att bestå i att på ett noggrant och standardenligt sätt översätta färdiga Photoshop-mallar till motsvarande semantisk HTML/HTML5 med tillhörande CSS. Vi tror att du som person är mycket noggrann, effektiv och sätter ett stort värde i att lämna över läsbar, strukturerad och cross-browser-kompatibel CSS som dessutom är pixelperfekt jämfört med de Photoshop-mallarna du arbetar utifrån. Vi gillar effektiv och skalbar webbutveckling med hjälp av open source-verktyg och vi värdesätter om du utöver HTML5 och CSS även har erfarenhet av: * JavaScript i allmänhet och unobtrusive JavaScript i synnerhet * jQuery - goda jQuery-kunskaper är ett mycket stort plus! Ansökningar mottages per e-post (jobb@5monkeys.se). Utöver CV är det mycket viktigt att du även skickar med en länk till ett eller flera arbetsprover där dina HTML/CSS-kunskaper framgår tydligt. 5monkeys Agency AB är en snabbväxande digital produktionsbyrå. Vi sitter centralt vid Slussen i Stockholm och har stans sannolikt bästa utsikt från vårt kontor. Välkommen!
Företag: 5MONKEYS AGENCY AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Heltid: CSS/HTML5-utvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Heltid: CSS/HTML5-utvecklare

Testare till Tekonoheat
Teknoheat är en av de världsledande aktörerna inom tillverkning och försäljning av induktionsutrustning med halvledarteknik och är specialiserade på applikationslösningar samt induktorkonstruktion. Teknoheat är ett internationellt företag med nära samarbetspartners världen över. Vi har bland annat tillgång till det multinationella japanska företaget Neturens teknik och strävar hela tiden efter att ligga i absolut framkant på den internationella marknaden. Våra produkter används främst inom tillverkningsindustrin där efterfrågan av innovation och kreativa lösningar är stor. Easypeak söker nu för Teknoheats räkning en testare till deras kontor i Järfälla Stockholm. Arbetsbeskrivning: Som testare kommer du att arbeta med produktutveckling och test inom olika områden. Det innebär felsökningar på komponentnivå, hitta ersättningskomponenter samt att testa produkterna. Det kan också förekomma installationsarbete med nationella som internationella samarbetspartners och kunder världen över. Du kommer att arbeta med unika produkter och få interna utbildningar i Japan för att på bästa sätt kunna sätta dig in i vårt produktutbud. Vi ser gärna att du har en elingenjörsutbildning med relevant erfarenhet. Har du tidigare arbetat med olika former av mätutrustningar eller kraftelektronik är det meriterande. Positionen kan nivåanpassas efter din personliga erfarenhet. Du är självgående med ett brinnande intresse för teknik och föredrar det faktiska arbetet med företagets produkter framför pappersarbete bakom ett skrivbord. Vi erbjuder: Möjligheten att få arbeta inom ett internationellt företag med en stark familjär känsla. Det finns stora utvecklingsmöjligheter och vi kan erbjuda interna utbildningar som vid behov kommer att äga rum i Japan. För rätt person ser vi ett långsiktigt samarbete inom ett framgångsrikt företag som ligger i absolut framkant gällande både produktutbud och teknologi. Jag ser fram emot din ansökan Med vänliga hälsningar Karl Käck Rekryteringskonsult
Företag: Easypeak AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Testare till Tekonoheat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Testare till Tekonoheat

Effektiv B-chaufför sökes till Norrort!
Logent AB är en snabbväxande tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande åt logistikintensiva verksamheter. Vi är verksamma inom fem affärsområden och erbjuder tjänster så som konsulttjänster inom tredjepartslogistik, logistik och tull samt bemanningslösningar, entreprenad- och sitelösningar, hamn- och terminalutveckling samt utbildning och IT-stöd inom logistik. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 2 000 anställda. Under 2013 beräknas Logent omsätta ca 1,5 miljard SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och ISO-certifierade enligt ISO9001 och ISO14001. Då Logent AB arbetar för en jämställd arbetsmiljö så ser vi gärna sökande från båda könen. För kunds räkning söker vi nu 5 st B-chaufförer till Veddesta med start omgående. Arbetstiderna är dagtid måndag till fredag. Företaget är ett av världens ledande budbilsföretag och erbjuder den anställde en attraktiv arbetsplats med möjligheter att utvecklas. Du kommer att arbeta med att leverera paket till kunder. Detta är ett varierande, spännande och fartfyllt arbete. Arbetet är fysiskt tungt och det krävs att man har en god fysik och ett högt arbetstempo. Krav: -B-körkort och god erfarenhet av bilkörning. -Erfarenhet av kundkontakt. -Att du bor i norrort . Personliga egenskaper som krävs: -Serviceminded -Kundkänsla -God lokalkännedom i norrort -Ansvarstagande -Pålitlig -Flexibel -God fysik Ett utdrag ur belastningsregistret kommer att utföras på samtliga kandidater som kallas till intervju. Skicka din ansökan redan idag då rekryteringen sker löpande! www.Logent.se, under rubriken lediga jobb "Effektiv B-chaufför sökes till Norrort!".
Företag: Logent AB STH
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Effektiv B-chaufför sökes till Norrort! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Effektiv B-chaufför sökes till Norrort!

Köksbiträde/produktionsmedarbetare
Texas Smokehouse har idag 27 restauranger runt om i Sverige. Nyligen har även en satsning gjorts mot detaljhandeln med att sälja livsmedelsprodukter under eget varumärke. Texas Smokehouse har 2 centralkök, 1 i Hägersten och 1 i Slakthusområdet. Vi söker en produktionsmedarbetare som skall hjälpa till med att producera de olika produkterna som Texas serverar på restaurangerna samt säljer i butiker. Vi behöver någon som har social kompetens och inte är rädd för att ta i lite extra när det behövs. Texas Smokehouse producerar ca 10 ton revbensspjäll varje vecka tillsammans med flera andra produkter. Viktigt är att du som söker har erfarenhet från arbete i restaurangbranchen eller liknande. Lämna ansökan per mail.
Företag: Texas Smokehouse SMM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Köksbiträde/produktionsmedarbetare jobb, Köksbiträde/produktionsmedarbetare Stockholm, Köksbiträde/produktionsmedarbetare Texas Smokehouse SMM AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Köksbiträde/produktionsmedarbetare

MEDIASÄLJARE till Stockholm
Conventus Media House AB startade 1988 och är ett spännande och växande mediahus inriktat på att ge ut kvalitativ, prenumererad branschmedia såväl inom print som webb. Idag produceras totalt 10 tidningar samt ett antal bilagor. Conventus driver även nyhetsportalen www.branschnyheter.se med undersajter, samt producerar WebbTV. Nu söker vi MEDIASÄLJARE som älskar försäljning och att göra affärer! Som kundansvarig mediasäljare arbetar du i ett högt tempo med att sälja företagsannonser för antingen våra branschtidningar eller webben. Du arbetar efter tydliga mål där du bygger upp och förvaltar din egen kundportfölj. För att lyckas i rollen bör du ha praktisk erfarenhet av försäljning, gärna med telefonen som redskap. Som person är du driven, kreativ och självständig samt har glimten i ögat. Självklart är du inte rädd för att lyfta luren, svenska i tal och skrift är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som Innesäljare har du en ansvarsfull roll på en stimulerande arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter. Till rätt person erbjuds mycket goda utvecklingsmöjligheter inom en snabbväxande mediekoncern där du får möjlighet att själv påverka din lön! Antar du utmaningen? Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Conventus Media House AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Sara Nadbornik, tel 08 510 662 01. Skicka din ansökan till sara.nadbornik@jobway.com snarast, urval sker löpande.
Företag: SIG INTERNATIONAL AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga MEDIASÄLJARE till Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: MEDIASÄLJARE till Stockholm

Jr Entreprenadingenjör till SMÅA
Småa AB är en av Stockholms större producenter av nya bostäder, vi har varit verksamma sedan 1927 och har producerat drygt 22 000 bostäder för Stockholms invånare. Vi är idag 50 medarbetare och omsätter ca 600 milj/år. Vår verksamhet omfattar hela Storstockholm från Uppsala i norr till Trosa i söder. Småa expanderar och nu behöver vi utöka med ytterligare några medarbetare! Till huvudkontoret i Liljeholmen söker vi en Junior Entreprenadingenjör Som entreprenadingenjör stödjer du arbetschefer och platschefer i projektens uppstartsfas. Du upprättar ritningar, tekniska handlingar och beräkningar som underlag för myndighetsbeslut och inköp av entreprenader. Bygg-, tid och inköpsplanering samt energiberäkningar är andra viktiga arbetsuppgifter. Vi söker dig som har relevant utbildning och minst 1 års erfarenhet inom branschen, gärna inom nyproduktion av bostäder. Som person är du självgående, relationsskapande och utåtriktad. Svenska i tal och skrift är ett krav. Vi erbjuder rätt person goda utvecklingsmöjligheter och konkurrenskraftiga villkor. Välkommen till ett gäng som genom engagemang och omtanke lyckas förena lönsamhet med glädje på jobbet! Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Småa AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Sara Nadbornik, tel 08 510 662 01. Skicka din ansökan till sara.nadbornik@jobway.com snarast, urval sker löpande.
Företag: SIG INTERNATIONAL AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Jr Entreprenadingenjör till SMÅA jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Jr Entreprenadingenjör till SMÅA

Montör till Teknoheat
Teknoheat är en av de världsledande aktörerna inom tillverkning och försäljning av induktionsutrustning med halvledarteknik och är specialiserade på applikationslösningar samt induktorkonstruktion. Teknoheat är ett internationellt företag med nära samarbetspartners världen över. Vi har bland annat tillgång till det multinationella japanska företaget Neturens teknik och strävar hela tiden efter att ligga i absolut framkant på den internationella marknaden. Våra produkter används främst inom tillverkningsindustrin där efterfrågan av innovation och kreativa lösningar är stor. Dina arbetsuppgifter : Vi söker nu efter en montör till vår verksamhet i Järfälla i norra Stockholm. Som montör kommer du att vara en viktig del av vår kärnverksamhet. Dina arbetsuppgifter kommer att innebära montering av specialtillverkade maskiner bestående av både mekaniska och elektroniska komponenter. Produktutbudet är brett, vilket innebär att du kommer att montera såväl små enheter som större apparatskåp. Det kan även förekomma en del tillverkning av specialutformade detaljer. Vi söker nu dig med ett tekniskt intresse samt relevant gymnasial utbildning som inte backar inför nya utmaningar. Vi ser gärna att du är en problemlösare med ett kreativt sinnelag, noggrann, händig och stimuleras av att lösa eventuella problem. Mycket fokus kommer att läggas på personligheten då det är en avgörande faktor för att passa in hos oss på Teknoheat. Vi erbjuder: Möjligheten att få arbeta inom ett internationellt företag med en stark familjär känsla. Det finns stora utvecklingsmöjligheter. För rätt person ser vi ett långsiktigt samarbete inom ett framgångsrikt företag som ligger i absolut framkant gällande både produktutbud och teknologi. Jag ser fram emot din ansökan Med vänliga hälsningar Karl Käck Rekryteringskonsult
Företag: Easypeak AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Montör till Teknoheat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Montör till Teknoheat

ENERGIKONSULT till WSAB
WSAB Konsult AB är ett VVS-konsultföretag med spetskompetens inom energifrågor och styrprojektering som bildades 2005. Vi kan energifrågor och styrprojektering. Vi erbjuder också traditionell VVS-projektering, installationssamordning och stöd vid utveckling av driftstrategier. WSAB är under stark utveckling och för att fortsätta växa behöver vi nu utöka vårt team. ENERGI-KONSULT Som Energi-konsult ansvarar du för projektering och utredningar på energisystem, där det huvudsakliga arbetet innebär utredning och problemlösning ute hos kund. Som Energi-konsult får du möjligheten att även arbeta hemifrån, vårt huvudkontor ligger i Bromma. Rollen kräver ett par års arbetslivserfarenhet inom VVS och/eller energi. Relevant teoretisk utbildning är meriterande, likaså erfarenhet av AutoCad och MagiCAD. Som person är du öppen och nyfiken med stark vilja att utvecklas. Du är van att ta ett stort personligt ansvar och har en god social förmåga. Vi erbjuder dig ett flexibelt och självständigt arbete i ett stabilt företag med goda möjligheter för rätt person. Vi satsar på våra medarbetare och hjälper dig att utvecklas! Är du intresserad och vill höra mer? I denna rekrytering samarbetar WSAB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Sara Nadbornik, 08 510 662 01. Skicka din ansökan till sara.nadbornikobway.com snarast, urval sker löpande.
Företag: SIG INTERNATIONAL AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga ENERGIKONSULT till WSAB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ENERGIKONSULT till WSAB


Sök lediga jobb Psykiatrisjuksköterska Kungälv

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se