Q Bemanning & Rekrytering AB jobb - lediga jobb

Q Bemanning & Rekrytering AB jobb Q Bemanning & Rekrytering AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Q Bemanning & Rekrytering AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Q Bemanning & Rekrytering AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Fordonselektriker till Ydre Skåp- Tranås

 2. Logistiker till Ydre Skåp- Tranås

 3. Erfaren fordonstekniker? Engströms Bil i Västervik expanderar...- Västervik

 4. Project Engineer Advanced Semiconductor Packaging- Göteborg

 5. Installationselektriker/ställverksmontör med god erfarenhet- Linköping

 6. Installationselektriker/ställverksmontör- Norrköping

 7. Duktiga lackerare sökes för kunds räkning- Linköping

 8. Fordonsfreak? Duktig fordonstekniker sökes- Norrköping

 9. Mekanikingenjör- Linköping

 10. Är du ingenjör och vill arbeta med utveckling av rapportstöd- Linköping

 11. Elmontörer- Linköping

 12. Elutbildad med goda kunskaper i ritningsläsning?- Linköping

 13. Fordonselektriker? Vi söker dig...- Kinda

 14. Kyltekniker - Q rekryterar till kundföretag- Linköping

 15. Erfaren testare sökes till kund!- Jönköping

 16. Passionerad och nyexaminerad produktionstekniker- Linköping

 17. Passionerad och nyexaminerad produktionstekniker- Linköping

 18. Fordonselektriker till Ydre Skåp- Tranås

 19. Arbetsledare inom kyla (komfort/livsmedel)- Norrköping

 20. Fordonstekniker eller motsvarande med elkunskap?- Aneby

 21. Fordonstekniker eller motsvarande med elkunskap?- Tranås

 22. Fordonstekniker eller motsvarande med elkunskap?- Eksjö

 23. Logistiker till Ydre Skåp- Tranås

 24. Elektronikrepratör (hemelektronik)- Linköping

 25. Fordonstekniker med erfarenhet och engagemang- Norrköping

 26. Fordonstekniker med erfarenhet och engagemang- Linköping

 27. Scrum Master med erfarenhet sökes till kund- Göteborg

 28. Junior Teknisk skribent sökes till kund i Linköping!- Linköping

 29. Kund i Linköping söker servicetekniker- Linköping

 30. Androidutvecklare till kund i Göteborg- Göteborg

 31. Support databas (deltid) omgående- Göteborg

 32. Support databas (deltid) omgående- Linköping

 33. Engagerad person för att tvätta och iordningsställa bilar sökes- Linköping

 34. Bilplåtslagare/skadereparatör med talang och engagemang- Stockholm

 35. Fordonstekniker med erfarenhet sökes till kundföretag- Linköping

 36. Underhållstekniker/reparatör till kund i Oskarshamn- Oskarshamn

 37. Ydre Skåp söker en resultatinriktad Teknisk Säljare i Mälardalen- Nyköping

 38. Karosseriverken söker resultatorienterad säljare i Märlardalen- Eskilstuna

 39. Telefonist sökes omgående till kortare uppdrag- Linköping

 40. Lackeringsföretag söker dig med kunskap inom förarbete (slipning och grund)- Linköping


Mer beskrivning

Fordonselektriker till Ydre Skåp
Q Bemanning & Rekrytering AB Ydreskåp, som är ett av 5 företag inom Nordic Vehicle Conversion AB, bildades 1999 och är ett företag som utvecklats starkt under 2000-talet. Varumärket har sedan starten blivit ett välkänt begrepp i branschen och då främst inom påbyggnationer på lätta transportfordon. Ydre Skåp arbetar med flera kända fordonsmärken och förutom tillverkning av egenkonstruerade skåp och kåpor utför vi monteringar av inredningar och utrustningar till lätta transportfordon. I allt vi gör är det den enskilde slutanvändarens specifika behov som ska tillgodoses genom specifika val och tillvalsmöjligheter.                   Q söker på uppdrag för vår kund, ett spännande och expansivt kundföretag, en duktig fordonselektriker med bred erfarenhet inom arbetsområdet. Vårt kundföretag arbetar med inriktning på lätta fordon. Troligen arbetar du idag med fordonselektronik och har minst 5-års erfarenhet inom yrkesområdet och känner att du vill komma vidare till ett företag där du kan vara med och påverka. Som fordonselektriker kommer Du att arbeta med montering av elektriska system och tillbehör samt fungera som teknisk support. Då produkterna inte är standarmässiga kan du med din erfarenhet föreslå förbättringar och åtgärder till produktionsledningen. Du har god problemlösningsförmåga, är noggrann och kommunikativ. Du kommer bli en viktig länk i företaget och detta är tjänsten för dig som drivs av utmaningar och vill ha möjlighet att påverka. Tjänsten är en anställning direkt hos kundföretaget, på heltid med start snarast. Nyfiken på att veta mer? Välkommen att kontakta oss eller att sända in din ansökan. I denna rekrytering samararbetar Ydre Skåp med Q Bemanning & Rekrytering AB, Åsa Gustafsson 013-470 39 00. Q är ett Bemannings- och Rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.
Företag: Q Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Tranås
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonselektriker till Ydre Skåp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonselektriker till Ydre Skåp

Logistiker till Ydre Skåp
Q Bemanning & Rekrytering AB Ydreskåp, som är ett av 5 företag inom Nordic Vehicle Conversion AB, bildades 1999 och är ett företag som utvecklats starkt under 2000-talet. Varumärket har sedan starten blivit ett välkänt begrepp i branschen och då främst inom påbyggnationer på lätta transportfordon. Ydre Skåp arbetar med flera kända fordonsmärken och förutom tillverkning av egenkonstruerade skåp och kåpor utför vi monteringar av inredningar och utrustningar till lätta transportfordon. I allt vi gör är det den enskilde slutanvändarens specifika behov som ska tillgodoses genom specifika val och tillvalsmöjligheter.   Vi söker en logistiker till vårt spännande kundföretag då nuvarande befattningshavare går vidare till nya utmaningar. Vi söker dig som är duktig på och intresserad av logistikfrågor. I tjänsten som logistiker kommer du att hantera många ärenden parallellt och utifrån kundorder planera och följa upp i verksamheten. Kontinuerligt kommer du behöva göra anpassningar utifrån ändrade förutsättningar, vilket du ser som en stimulans i ditt arbete. Kunden är verksam inom fordonsbranschen, varför intresse för teknik är meriterande men inte ett krav. Vi söker sig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och är van att utifrån kundorder planera in åtgärder i tillverkningen samt följa upp och ombesörja förändringar vid behov. Arbetet ställer krav på att du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare då du snabbt behöver komma in i verksamheten. Som person är du driven, stresstålig, analytisk, kommunikativ och kreativ. Du har goda kunskaper i Officepaketet och har vana av att arbeta i affärssystem, vårt kundföretag använder affärssystemet Navision. Tjänsten är på heltid och en tillsvidareanställning direkt hos vårt kundföretag. Sugen på ett nytt stimulerande arbete? Vi ser fram mot din ansökan! Vill du veta mer om tjänsten eller ansök direkt… Q är ett Bemannings- och Rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.
Företag: Q Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Tranås
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Logistiker till Ydre Skåp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Logistiker till Ydre Skåp

Erfaren fordonstekniker? Engströms Bil i Västervik expanderar...
Q Bemanning & Rekrytering AB Q är ett Bemannings- och Rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv. Engströms Bil i Västervik expanderar och söker därför en erfaren fordonstekniker Engströms präglas av ett genuint bilintresse och vår affärsidé är utomordentligt nöjda kunder. Inom koncernen finns ett bilbolag som är auktoriserad återförsäljare av Audi, Volkswagen, Skoda, SEAT och VW transportbilar samt ett lastbilsbolag som är auktoriserad återförsäljare av Scania. Vi finns i Linköping, Västervik, Vimmerby och Kisa. Inom koncernen drivs även en bensinstation samt Europcar för uthyrning av bilar. Vi är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.   Engströms Bil i Västervik står inför fortsatt expansion och vi söker därför dig som är fordonstekniker och har några års erfarenhet inom yrket. Kunden Hos Engströms Bil finns möjlighet att arbeta både på bredden och djupet med fordonstekniska frågor. På verkstaden i Västervik arbetar i nuläget 6 fordonstekniker och vi söker nu en ytterligare medarbetare till gruppen.  Engströms Bil satsar på sin verksamhet och det finns därav goda möjligheter till utbildning och vidareutveckling för rätt person. Rollen I rollen som fordonstekniker kommer du att utföra grundläggande service och reparationer av bilar. Du ingår i ett mindre team och du kommer att arbeta tätt tillsammans med kollegor i ett trivsamt arbetsklimat som präglas av framåtanda och ständig utveckling. Stor vikt läggs vid att utförda arbeten håller hög kvalitet och att du klarar att hålla många bollar i luften. Utbildning/Erfarenhet Vi söker dig som har god praktisk förståelse för fordon och vill fortsätta att utveckla dig inom fordonsyrket. Körkort B och yrkeserfarenhet är ett krav. God datorkunskap är meriterande. Är du erfaren fordonstekniker med goda kunskaper av felsökning inom el är det mycket meriterande. Har du arbetat eller arbetar du som fordonstekniker och har erfarenhet av VW, Audi, Seat, Skoda eller Transportbilar är det även meriterande. Du kanske arbetar inom fordonsverkstad idag och vill ta klivet in på en modern fordonsverkstad som ligger i framkant, har högt kvalitetsfokus samt ett företag som satsar på medarbetares utveckling och trivsel.      Välkommen med din ansökan! Rekryteringen sker i samarbete med Q Bemanning & Rekrytering AB. Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Åsa Gustafsson 013-470 39 00.
Företag: Q Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Västervik
Publicerad : 06-03
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren fordonstekniker? Engströms Bil i Västervik expanderar... jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren fordonstekniker? Engströms Bil i Västervik expanderar...

Project Engineer Advanced Semiconductor Packaging
Q Bemanning & Rekrytering AB Vi söker, på uppdrag av en av våra kunder, en Project Engineer Advanced Semiconductor Packaging   Kompetenskrav:  - Erfarenhet av projektledning i en internationell miljö - Erfarenhet av paketering av halvledarkomponenter - Aktivt arbetat med material och processer för halvledarpaketering såsom t ex wirebonding, EMC molding, metoder för chip scale packaging (CSP). - Erfarenhet av att interagera med OSAT’s i Asien för halvledarpaktering. - Har civilingenjörsexamen inom lämplig inriktning (M, E, D, F, K) eller motsvarande.  Meriterande kompetens: Talar och skriver engelska flytande och har inget emot att resa internationellt   Arbetsort: Göteborg Uppdragets start och längd: Omgående uppdrag under 3 månader med möjlig förlängning   Q är ett Bemannings- och Rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.
Företag: Q Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Project Engineer Advanced Semiconductor Packaging jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Project Engineer Advanced Semiconductor Packaging

Installationselektriker/ställverksmontör med god erfarenhet
Q Bemanning & Rekrytering AB Beskrivning För kunds räkning söker vi dig osm är duktig på att kopplingar och att "tråda" när det gäller ställverk.   Kvalifikationer Erfarenhet krävs då du behöver snabbt vara igång i arbetsuppgiften då kunden har hög arbetsbelastning, varför en självgående och engagerad person krävs Du kommer att ingå i ett team men arbeta självständigt.   Villkor Start vecka 32. Uppdraget är initalat i cirka 1 mån med möjlighet till förlängning.   Välkommen med din ansökan!   Q är ett Bemannings- och Rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.
Företag: Q Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Linköping
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Installationselektriker/ställverksmontör med god erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Installationselektriker/ställverksmontör med god erfarenhet

Installationselektriker/ställverksmontör
Q Bemanning & Rekrytering AB Beskrivning För kunds räkning söker vi dig osm är duktig på att kopplingar och att "tråda" när det gäller ställverk. Kunden är ett jättetrevligt företag med god arbetsmiljö och där anställda trivs.   Kvalifikationer Erfarenhet, du behöver snabbt vara igång i arbetsuppgiften då kunden har hög arbetsbelastning varför en självgående och engagerad person krävs. Villkor Start vecka 32. Uppdraget är initalat i cirka 1 mån med möjlighet till förlänging. Q är ett Bemannings- och Rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.
Företag: Q Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Installationselektriker/ställverksmontör jobb, Installationselektriker/ställverksmontör Norrköping, Installationselektriker/ställverksmontör Q Bemanning & Rekrytering AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Installationselektriker/ställverksmontör

Duktiga lackerare sökes för kunds räkning
Q Bemanning & Rekrytering AB Beskrivning Till vår kund som behöver utöka arbetsstyrkan söker vi dig som är duktig på lackering av fordon. Du kan t.ex. vara van fordonslackerare, industrilackerare. Arbetet kommer att utföras ivår kunds verkstad, som är moderna lokaler och utrustning. Du arbetar i team tillsammans med trevliga kollegor där arbetstrivseln är mycket hög.   Vill du bli en gänget? Möjlighet till anställning hos kund finns efter viss tids uthyrning.   Välkommen att sända in din ansökan snarast.   Uppdraget börjar efter semesteruppehåll och likaså rekryteringsprocessen. Q är ett Bemannings- och Rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.
Företag: Q Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Linköping
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Duktiga lackerare sökes för kunds räkning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Duktiga lackerare sökes för kunds räkning

Fordonsfreak? Duktig fordonstekniker sökes
Q Bemanning & Rekrytering AB Är du ett fordonsfreak? Till ett av våra kundföretag söker vi en duktig och egangerad fordonstekniker. Vår kund är en märkesbilverkstad som är auktoriserad för specifika bilmärken. Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter på en bilverkstad, felsökning och reparationer. Kvalifikationer Utbildning inom fordonsteknik. Erfarenhet inom fordonsverkstad men du kan också vara en nyexaminerad person som har stort kunnande och engagemang.   Tjänsten ska tillsättas i början av augusti 2013, så välkommen med din ansökan omgående. Vi rekryterar så snart vi funnit lämplig kandidat.   Q är ett Bemannings- och Rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.
Företag: Q Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonsfreak? Duktig fordonstekniker sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonsfreak? Duktig fordonstekniker sökes

Mekanikingenjör
Q Bemanning & Rekrytering AB Vi söker en dig med inriktning mekanikdesign till följande spännande uppdrag.   Arbetsbeskrivning Du ska arbeta med såväl nyutveckling och modifieringar inom en sektion för mekanisk design och analys, på ett större produktbolag.   Erforderlig kompetens -      Teknisk utbildning, gärna högskoleingenjör maskin -      Ett par års erfarenhet av nyutveckling och modifiering -      Erfarenhet av CATIA V5 -      Vana att konstruera mot specifikation och självständigt driva         konstruktion till provning -      God förmåga att samarbeta -      Engelska i tal och skrift.   Önskvärd kompetens -      Erfarenhet av SolidEdge -      Erfarenhet av IFS PDM/MPS-system -      Erfarenhet av Smartteam   Uppdragsort Linköping   Uppdragets start, längd och omfattning: Start av uppdraget 2013-08-05   OBS! Vi behöver din ansökan senast 20130708   Q är ett Bemannings- och Rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.
Företag: Q Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Linköping
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Mekanikingenjör jobb, Mekanikingenjör Linköping, Mekanikingenjör Q Bemanning & Rekrytering AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mekanikingenjör

Är du ingenjör och vill arbeta med utveckling av rapportstöd
Q Bemanning & Rekrytering AB Vi söker nu en ingenjör för utveckling av rapportstöd   Uppdragsbeskrivning: Vi söker nu en strukturerad och noggrann konsult som skall arbeta med att ta fram rapporter för en inköpsorganisation. Konsulten skall tillsammans med kundens personal kartlägga behovet av olika rapporter och ansvara för att ta fram lämplig metod/process samt implementera de aktuella rapporterna.   Arbetsuppgifter:  - Kartläggning och beskrivning av en gemensam metod eller process för framtagning och kvalitetssäkring av data. - Framtagning av rapporter till respektive inköpssystem   Kompetenskrav:  - Högskolekompetens gärna civilingenjör (nyutexad kan vara aktuell från t.ex. I-linjen, systemvetenskap) - Strukturerad, noggrann, lätt att förstå komplexa sammanhang och omvandla till konkreta lösningar - Förmåga att förstå verksamhetens behov - God kunskap i tal och skrift i Engelska - Excel   Önskvärt:  - QlikView - Kunnande runt inköpssystem   Arbetsort: Linköping   Uppdragets start och längd: Start 2013-09-01 till 2013-11-30 ca 75%   Då vi presenterar kandidater senast 20130704 behöver vi din ansökan omgående! Beskriv gärna hur väl du svarar mot kravprofilen. Q är ett Bemannings- och Rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.
Företag: Q Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Linköping
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Är du ingenjör och vill arbeta med utveckling av rapportstöd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du ingenjör och vill arbeta med utveckling av rapportstöd

Elmontörer
Q Bemanning & Rekrytering AB Beskrivning Vi behöver förstärka med elmontörer till vårt kundföretag. Är du duktig på att dra kopplingar utifrån elscheman?   Då söker vi dig. Du kan ha gått ut skolan nyligen eller ha arbetslivserfarenhet. Det viktiga är dina personliga egenskaper och engagemang. Du tar eget ansvar och eget initiativ och kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra.   Välkommen med din ansökan snarast! Platserna fylls snabbt så du bör vara kvick om du vill vara med i urvalet.   Q är ett Bemannings- och Rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.
Företag: Q Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Linköping
Publicerad : 06-30
Sök fler jobb liknande: lediga Elmontörer jobb, Elmontörer Linköping, Elmontörer Q Bemanning & Rekrytering AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elmontörer

Elutbildad med goda kunskaper i ritningsläsning?
Q Bemanning & Rekrytering AB Beskrivning Vi söker för kundsräkning dig som har någon form av elbakgrund och har kunskap i ritningsläsning. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som driv, engagemang och flexibilitet samt att du kan arbeta både självständigt och i team. Kvalifikationer Kunskaper inom el/elschemaläsning   Villkor Trevligt kundföretag. Goda villkor. Kaniddater som är aktuella för tjänsten får mer information om kundföretag i samband med intervju     Q är ett Bemannings- och Rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.
Företag: Q Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Linköping
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Elutbildad med goda kunskaper i ritningsläsning? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elutbildad med goda kunskaper i ritningsläsning?

Fordonselektriker? Vi söker dig...
Q Bemanning & Rekrytering AB Beskrivning Till ett spännande kundföretag rekryterar vi en fordonselektriker. Har du kunskap och erfarenhet och kan arbeta självständigt med kopplingar med fordonsel? Arbetsuppgifter Fordonsel och övriga förekommande arbetsuppgifter i samband med eldragningar. Kvalifikationer Erfarenhet och utbildning. Körkort. Villkor Anställning hos kund. Q är ett Bemannings- och Rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.
Företag: Q Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Kinda
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonselektriker? Vi söker dig... jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonselektriker? Vi söker dig...

Kyltekniker - Q rekryterar till kundföretag
Q Bemanning & Rekrytering AB Q är ett Bemannings- och Rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv. Beskrivning Till ett av våra expansiva kundföretag med riktstäckande verkssamhet som är inriktade på fastighetsteknik, söker vi nu en kyltekniker. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med förebyggande och felavhjälpande åtgärder  på fastigheter, med inriktning på kyla. Du ingår i ett team med kyltekniker och rapporterar till ansvarig arbetsledare. Då arbetsuppgifterna oftast bara kräver en kyltekniker, krävs det att du är självständig och har god kunskap inom ditt yrkesområde. Du kommer att ha mycket kundkontakt, varför god social kompetens och kommunikativ förmåga är viktiga egenskaper.  Kvalifikationer Erfarenhet av kylteknikerarbete på fastighhetssidan och/eller utbildning. Kylcertifikat och körkort är krav. Villkor Anställningen är direkt hos vårt kundföretag, vi på Q som håller i rekryteringen vilket innebär att vi hanterar alla inkomna ansökningar och presenterar kandidater vidare till kund. Vill du kliva vidare mot ett nytt och spännande arbete och företag där du kan utvecklas? Välkommen att höra av dig snarast!
Företag: Q Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Linköping
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Kyltekniker - Q rekryterar till kundföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kyltekniker - Q rekryterar till kundföretag

Erfaren testare sökes till kund!
Q Bemanning & Rekrytering AB Vi söker, på uppdrag av en av våra kunder, en testare. Uppdragsbeskrivning: I uppdraget ligger att granska användningsfalldokumentation och utforma testscenarios samt testfall utifrån denna, exekvera tester samt dokumentera resultatet. För uppdraget bedöms nedanstående kompetens behövas: - Gedigen erfarenhet av arbete med systemtester i administrativa systemutvecklingsprojekt. - Gärna erfarenhet från acceptanstest. - Erfarenhet av att läsa användningsfalldokumentation och att utforma testscenarios/testfall. - Erfarenhet av ett iterativt och agilt arbetssätt. - Gärna erfarenhet av acceptans och/eller systemtest från verksamheter med komplexa system och integrationslösningar. Arbetsort: Jönköping till 100% Uppdragets start och längd: 2013-09-02 – 2013-12-31 Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 15 augusti. Q är ett Bemannings- och Rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.
Företag: Q Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren testare sökes till kund! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren testare sökes till kund!

Passionerad och nyexaminerad produktionstekniker
Q Bemanning & Rekrytering AB Beskrivning Vår kund är ett expanisivt, spännande företag som söker en passionerad och förändringsbenägen produktionstekniker. Vi söker dig som är nyexaminerad med lämplig högskole/civilingenjörsutbildning inriktning produktionsteknik inom industri. Du kommer att arbeta med produktionsteknik med inriktning elektronik. Det är meriterande om du har kompetens inom Lean production. Goda kunskaper i engelska är ett krav. God kommunikationsförmåga - du är van att kommunicera med både kunder och leverantörer samt ha interna kontakter. Du är noggrann, analytisk och driven person som kommer med förbättringsförslag. Du gillar att driva förändringsfrågor.   Du kommer att bli anställd av vår kund, men rekryteringen handhas av Q. Vi kommer i samband med urval att ge lämpliga kandidater information om kundföretaget och mer detaljerad information om tjänsten. Nyfiken på vilken utmaning vi kan erbjuda dig? Välkommen att kontakta oss eller genom att sända in din ansökan. Vänta inte med din ansökan då vi arbetar med löpande urval och tjänsten tillsätts så fort vi funnit rätt kandidat.   Q är ett Bemannings- och Rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.
Företag: Q Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Linköping
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Passionerad och nyexaminerad produktionstekniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Passionerad och nyexaminerad produktionstekniker

Passionerad och nyexaminerad produktionstekniker
Q Bemanning & Rekrytering AB Beskrivning Vår kund är ett expanisivt, spännande företag som söker en passionerad och förändringsbenägen produktionstekniker. Vi söker dig som är nyexaminerad med lämplig högskole/civilingenjörsutbildning inriktning produktionsteknik inom industri. Du kommer att arbeta med produktionsteknik med inriktning elektronik. Det är meriterande om du har kompetens inom Lean production. Goda kunskaper i engelska är ett krav. God kommunikationsförmåga - du är van att kommunicera med både kunder och leverantörer samt ha interna kontakter. Du är noggrann, analytisk och driven person som kommer med förbättringsförslag. Du gillar att driva förändringsfrågor.   Du kommer att bli anställd av vår kund, men rekryteringen handhas av Q. Vi kommer i samband med urval att ge lämpliga kandidater information om kundföretaget och mer detaljerad information om tjänsten. Nyfiken på vilken utmaning vi kan erbjuda dig? Välkommen att kontakta oss eller genom att sända in din ansökan. Vänta inte med din ansökan då vi arbetar med löpande urval och tjänsten tillsätts så fort vi funnit rätt kandidat.   Q är ett Bemannings- och Rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.
Företag: Q Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Linköping
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Passionerad och nyexaminerad produktionstekniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Passionerad och nyexaminerad produktionstekniker

Fordonselektriker till Ydre Skåp
Q Bemanning & Rekrytering AB Ydreskåp, som är ett av 5 företag inom Nordic Vehicle Conversion AB, bildades 1999 och är ett företag som utvecklats starkt under 2000-talet. Varumärket har sedan starten blivit ett välkänt begrepp i branschen och då främst inom påbyggnationer på lätta transportfordon. Ydre Skåp arbetar med flera kända fordonsmärken och förutom tillverkning av egenkonstruerade skåp och kåpor utför vi monteringar av inredningar och utrustningar till lätta transportfordon. I allt vi gör är det den enskilde slutanvändarens specifika behov som ska tillgodoses genom specifika val och tillvalsmöjligheter.                   Q söker på uppdrag för vår kund, ett spännande och expansivt kundföretag, en duktig fordonselektriker med bred erfarenhet inom arbetsområdet. Vårt kundföretag arbetar med inriktning på lätta fordon. Troligen arbetar du idag med fordonselektronik och har minst 5-års erfarenhet inom yrkesområdet och känner att du vill komma vidare till ett företag där du kan vara med och påverka. Som fordonselektriker kommer Du att arbeta med montering av elektriska system och tillbehör samt fungera som teknisk support. Då produkterna inte är standarmässiga kan du med din erfarenhet föreslå förbättringar och åtgärder till produktionsledningen. Du har god problemlösningsförmåga, är noggrann och kommunikativ. Du kommer bli en viktig länk i företaget och detta är tjänsten för dig som drivs av utmaningar och vill ha möjlighet att påverka. Tjänsten är en anställning direkt hos kundföretaget, på heltid med start snarast. Nyfiken på att veta mer? Välkommen att kontakta oss eller att sända in din ansökan. I denna rekrytering samararbetar Ydre Skåp med Q Bemanning & Rekrytering AB, Åsa Gustafsson 013-470 39 00. Q är ett Bemannings- och Rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.
Företag: Q Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Tranås
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonselektriker till Ydre Skåp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonselektriker till Ydre Skåp

Arbetsledare inom kyla (komfort/livsmedel)
Q Bemanning & Rekrytering AB Beskrivning Vi söker en engagerad arbetsledare till ett av våra kundföretag i regionen. Du kommer att ansvara för kylgruppen som består av en cirka fem medarbetare. Arbetgruppen är inriktade på komfort och livsmedelskyla. Arbetsuppgifter I rollen som arbetsledare så är du ansvarig för en grupp medarbetare, har kundkontakt och följer upp utförda arbeten. Kvalifikationer God erfarenhet av arbete som kyltekniker och goda ledaregenskaper. Kanske är du kyltekniker som vill gå vidare till en ny utmaning? Villkor Anställning hos kunden. Q handhar rekrytering och presenterar kandidater för kunden. Vill du veta mer om tjänsten. Välkommen att ta kontakt med oss, eller sök direkt genom att skicka in din ansökan. Q är ett Bemannings- och Rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.
Företag: Q Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare inom kyla (komfort/livsmedel) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare inom kyla (komfort/livsmedel)

Fordonstekniker eller motsvarande med elkunskap?
Q Bemanning & Rekrytering AB Beskrivning Vi söker för rekrytering till ett expansivt företag dig som är fordonstekniker eller motsvarande och har kunskap i el? Arbetsuppgifter Förebyggande och felavhjälpande åtgärder vad gäller fordonsel. Kvalifikationer Erfarenhet av fodonsel är ett krav. Villkor God lön och bra arbetsvillkor i ett trivsamt och exansivt företag erbjuds. Vill du anta en ny utmaning? Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer gällande tjänsten! Q är ett Bemannings- och Rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.
Företag: Q Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Aneby
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonstekniker eller motsvarande med elkunskap? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonstekniker eller motsvarande med elkunskap?

Fordonstekniker eller motsvarande med elkunskap?
Q Bemanning & Rekrytering AB Beskrivning Vi söker för rekrytering till ett expansivt företag dig som är fordonstekniker eller motsvarande och har kunskap i el? Arbetsuppgifter Förebyggande och felavhjälpande åtgärder vad gäller fordonsel. Kvalifikationer Erfarenhet av fodonsel är ett krav. Villkor God lön och bra arbetsvillkor i ett trivsamt och exansivt företag erbjuds. Vill du anta en ny utmaning? Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer gällande tjänsten! Q är ett Bemannings- och Rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.
Företag: Q Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Tranås
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonstekniker eller motsvarande med elkunskap? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonstekniker eller motsvarande med elkunskap?

Fordonstekniker eller motsvarande med elkunskap?
Q Bemanning & Rekrytering AB Beskrivning Vi söker för rekrytering till ett expansivt företag dig som är fordonstekniker eller motsvarande och har kunskap i el? Arbetsuppgifter Förebyggande och felavhjälpande åtgärder vad gäller fordonsel. Kvalifikationer Erfarenhet av fodonsel är ett krav. Villkor God lön och bra arbetsvillkor i ett trivsamt och exansivt företag erbjuds. Vill du anta en ny utmaning? Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer gällande tjänsten! Q är ett Bemannings- och Rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.
Företag: Q Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Eksjö
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonstekniker eller motsvarande med elkunskap? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonstekniker eller motsvarande med elkunskap?

Logistiker till Ydre Skåp
Q Bemanning & Rekrytering AB Ydreskåp, som är ett av 5 företag inom Nordic Vehicle Conversion AB, bildades 1999 och är ett företag som utvecklats starkt under 2000-talet. Varumärket har sedan starten blivit ett välkänt begrepp i branschen och då främst inom påbyggnationer på lätta transportfordon. Ydre Skåp arbetar med flera kända fordonsmärken och förutom tillverkning av egenkonstruerade skåp och kåpor utför vi monteringar av inredningar och utrustningar till lätta transportfordon. I allt vi gör är det den enskilde slutanvändarens specifika behov som ska tillgodoses genom specifika val och tillvalsmöjligheter.   Vi söker en logistiker till vårt spännande kundföretag då nuvarande befattningshavare går vidare till nya utmaningar. Vi söker dig som är duktig på och intresserad av logistikfrågor. I tjänsten som logistiker kommer du att hantera många ärenden parallellt och utifrån kundorder planera och följa upp i verksamheten. Kontinuerligt kommer du behöva göra anpassningar utifrån ändrade förutsättningar, vilket du ser som en stimulans i ditt arbete. Kunden är verksam inom fordonsbranschen, varför intresse för teknik är meriterande men inte ett krav. Vi söker sig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och är van att utifrån kundorder planera in åtgärder i tillverkningen samt följa upp och ombesörja förändringar vid behov. Arbetet ställer krav på att du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare då du snabbt behöver komma in i verksamheten. Som person är du driven, stresstålig, analytisk, kommunikativ och kreativ. Du har goda kunskaper i Officepaketet och har vana av att arbeta i affärssystem, vårt kundföretag använder affärssystemet Navision. Tjänsten är på heltid och en tillsvidareanställning direkt hos vårt kundföretag. Sugen på ett nytt stimulerande arbete? Vi ser fram mot din ansökan! Vill du veta mer om tjänsten eller ansök direkt… Q är ett Bemannings- och Rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.
Företag: Q Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Tranås
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Logistiker till Ydre Skåp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Logistiker till Ydre Skåp

Elektronikrepratör (hemelektronik)
Q Bemanning & Rekrytering AB Beskrivning Vi söker för kunds räkning dig som har el/telebakgrund eller motsvarande. Det finns inte krav på tidigare arbetslivserfarenhet och du kan därav ha gått ut skolan nyligen eller ha erfarenhet av elektronikreparationer. Har du intresse och vilja och rätta handlaget för att laga hemelektronik? Vi söker dig för ett uppdrag som för rätt person kan innebära anställning hos kund. Kvalifikationer Personliga egenskaper väger tungt. Ej krav på tidigare arbetslivserfarenhet! Villkor Anställningen börjar i augusti/september och är på heltid, dagtid måndag till fredag. Då vi presenterar kandidater löpande för vår kund behöver vi din ansökan omgående! Vänta inte och motivera gärna i din ansökan varför just du är rätt person för denna tjänst. Q är ett Bemannings- och Rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.
Företag: Q Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Linköping
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Elektronikrepratör (hemelektronik) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektronikrepratör (hemelektronik)

Fordonstekniker med erfarenhet och engagemang
Q Bemanning & Rekrytering AB Beskrivning För vår kunds räkning söker vi dig som är erfaren fordonsmekaniker till vår kunds verkstad. Vi söker dig som vill utveckla dig vidare, arbeta med attraktiva märken och som inte är rädd för förändringar. Du har ett stort engagemang för ditt arbete och kunnig inom ditt område.  Vår kund finns i Norrköping, mer information om kundföretaget ges i samband med intervju. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med fordonsreparationer med sedvanliga arbetsuppgifter på bilverkstad, såsom felsökning och reparationer. En god arbetsmiljö och goda marknadsmässiga anställningsvillkor erbjuds rätt person. Kvalifikationer Vi söker dig som är erfaren fordonsmekaniker och företrädesvis arbetar/arbetat inom fordonsverkstad. Fordonsutbildning eller erfarenhet är ett krav Tjänsten ska tillsättas omgående, så välkommen med din ansökan redan idag. Urval görs löpande och vi rekryterar så snart vi funnit lämplig kandidat. Q är ett Bemannings- och Rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.
Företag: Q Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonstekniker med erfarenhet och engagemang jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonstekniker med erfarenhet och engagemang

Fordonstekniker med erfarenhet och engagemang
Q Bemanning & Rekrytering AB Beskrivning För vår kunds räkning söker vi dig som är erfaren fordonsmekaniker till vår kunds verkstad. Vi söker dig som vill utveckla dig vidare, arbeta med attraktiva märken och som inte är rädd för förändringar. Du har ett stort engagemang för ditt arbete och kunnig inom ditt område.  Vår kund finns i Linköping, mer information om kundföretaget ges i samband med intervju. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med fordonsreparationer med sedvanliga arbetsuppgifter på bilverkstad, såsom felsökning och reparationer. En god arbetsmiljö och goda marknadsmässiga anställningsvillkor erbjuds rätt person. Kvalifikationer Vi söker dig som är erfaren fordonsmekaniker och företrädesvis arbetar/arbetat inom fordonsverkstad. Fordonsutbildning eller erfarenhet är ett krav Tjänsten ska tillsättas omgående, så välkommen med din ansökan redan idag. Urval görs löpande och vi rekryterar så snart vi funnit lämplig kandidat. Q är ett Bemannings- och Rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.
Företag: Q Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Linköping
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonstekniker med erfarenhet och engagemang jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonstekniker med erfarenhet och engagemang

Scrum Master med erfarenhet sökes till kund
Q Bemanning & Rekrytering AB Vi söker dig som är erfaren och certifierad Scrum Master till vår kund i Göteborg. Vi tror att du har en bakgrund som civilingenjör med inriktning data eller systemvetar- eller systemutvecklingsbakgrund. Det är av stor vikt att du har erfarenhet inom området och arbetsuppgifterna som beskrivs nedan. Uppdragsbeskrivning: -Identifiera och formulera arbetspaket -Förfina arbetspaket (Backlog grooming) -Tillsammans med teamet göra tidsestimeringar -Löpande kunna ge en bra bild av hur vi ligger till -Med hjälp av verktyget JIRA underhålla backlog, dashboard och burndown chart samt sprint-/iterationsplaneringen -Coacha och stimulera teamet -Retrospektiv utvärdering -Identifiera och avlägsna hinder -Identifiera och följa upp risker -Säkerställa att vi följer vår utvecklingsprocess -Identifiera kompetensbehov -Skapa ”release notes” för mjukvarorna -Samarbeta och synkronisera med övriga delteam i projektet -Planera valideringar Kompetenskrav: -Flerårig erfarenhet som Scrum Master, Team leader eller Mjukvaruprojektledare -Scrum Master certifiering Meriterande kompetens: - Erfarenhet från arbetssättet Kanban - Erfarenhet från verktyget JIRA - Kunnande och intresse för mobiltelefoner Uppdraget kommer eventuellt inte att vara till 100% så erfarenhet från något av nedan är av intresse: - Software developer – C,C++, Java (Android) - Interaction designer – tyngdpunkt på funktionalitetsdesign - Tester/Test leader Arbetsort: Göteborg Uppdragets start och längd: Omgående under ca ett år. Om detta låter intressant sänd din ansökan redan idag och motivera varför just du är rätt person för denna tjänst. Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt och senast den 22 augusti. Urval sker löpande. Q är ett Bemannings- och Rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.
Företag: Q Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Scrum Master med erfarenhet sökes till kund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Scrum Master med erfarenhet sökes till kund

Junior Teknisk skribent sökes till kund i Linköping!
Q Bemanning & Rekrytering AB Arbetsbeskrivning Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara som teknikinformatör med ansvar för planering och framtagning av tekniska instruktioner för flygplan anpassade för en specificerad målgrupp. Du kommer i huvudsak att ta fram handhavande- och underhållsinstruktioner för flygplanstekniker och mekaniker. Dokumenten bygger på konstruktions- och underhållsdata kompletterat med muntlig information. Som teknikinformatör ansvarar du för såväl text- som illustrationsinnehåll. Framtagning sker i SGML- format och på Simplified Technical English.  Kompetenskrav Vi tror att du nyligen har tagit examen från en teoretisk eller praktisk teknisk utbildning motsvarande högskoleingenjör med inriktning mot mekanik och/eller elektronik. Oavsett bakgrund bör du ha goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift. Du bör också ha en god förmåga att uttrycka dig i skrift och beskriva praktiskt arbete i text och bild. Ett intresse för att utveckla instruktionsmanualer på ett informativt och pedagogiskt sätt är meriterande. Det är ett krav att du är självständig, noggrann, drivande och har en god analytisk förmåga. Du är också ansvarstagande och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. Uppdragsort Linköping Uppdragets start, längd och omfattning Uppdraget startar enligt överenskommelse, senast den 16 september, och pågår fram tills 2013-12-31. Dock är behovet långsiktigt, så goda möjligheter till förlängning finns. Möjlighet till anställning hos kund finns.   Skicka in din ansökan redan idag då urval för dessa tjänster sker löpande. Vi behöver ditt CV och personliga brev senast 2013-08-25. Q är ett Bemannings- och Rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.
Företag: Q Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Linköping
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Junior Teknisk skribent sökes till kund i Linköping! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior Teknisk skribent sökes till kund i Linköping!

Kund i Linköping söker servicetekniker
Q Bemanning & Rekrytering AB Beskrivning Vår kund söker nu dig som vill arbeta som servicetekniker i Linköping!  Arbetsuppgifter Farkoster och komponenter kommer från kund för förebyggande underhåll. Servicen består i att byta komponenter, serva och provköra farkosterna. Vid komponentbyten förekommer bland annat lödning, kabelinfästning mm. Kvalifikationer Vi letar efter dig som har erfarenhet av serviceteknik, mekanik, avancerad montering och/eller hydralik.  Villkor Urval görs löpande och vi kontaktar kontinueligt intressanta kandidater.  Mer information om kund och arbetsuppgifter ges senare i processen för aktuella kandidater.  Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag är redan 28 augusti. Q är ett Bemannings- och Rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.
Företag: Q Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Linköping
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Kund i Linköping söker servicetekniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kund i Linköping söker servicetekniker

Androidutvecklare till kund i Göteborg
Q Bemanning & Rekrytering AB Vi söker, på uppdrag av en av våra kunder, en erfaren Android utvecklare Uppdragsbeskrivning: - Identifiera och analysera arbetspaket - Detaljdesign av funktionalitet - Framtagning av specifikationer - Mjukvarudesign - Kodning/Implementation - Modultest och automatiserad produkttest Kompetenskrav:  Du har mycket goda kunskaper i C, C++ och Java. Du har arbetat under ett antal år inom framework och apputveckling för Android.  Som person strävar du efter en hög kvalitet i stort och smått och du har ett allmänt kunnande och ett stort intresse för mobiltelefoner.  Arbetsort: Göteborg   Uppdragets start och längd: Omgående fram till årsskiftet   Om detta låter intressant sänd in ditt CV  och några rader om varför just du skulle passa i denna tjänst.  Urvalet sker löpande så skicka in snarast, och inte senare än 30 augusti.  Q är ett Bemannings- och Rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.
Företag: Q Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Androidutvecklare till kund i Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Androidutvecklare till kund i Göteborg

Support databas (deltid) omgående
Q Bemanning & Rekrytering AB Vi söker, på uppdrag av en av våra kunder, Support databas.   Uppdragsbeskrivning: Konsulten bör vara en erfaren utvecklare med goda kunskaper inom databaser alternativt erfaren databasadministratör. Vår kund har dygnet runt support av sin produkt. På kontorstid sköts supporten huvudsakligen av utvecklingspersonalen men övriga tider behövs förstärkning. Uppdraget passar dig som kan arbeta deltid utanför normal kontorstid. Inställelsetiden är ca 30 min och supporten kan göras på distans.  Supporten skall kunna ges på engelska.  Produkten som skall supportas är utveckling i Microsoftmiljö med C# .Net samt  SQL. Kort utbildning av själva produkten kommer att ges av kunden.   Kompetenskrav:  - Databas/SQL kunnande - Erfaren utvecklare/databas administratör - #C - Virtualiserade miljöer - .NET - Behärska engelska flytande i tal och skrift - God analytisk förmåga - Serviceinriktad   Arbetsort: Linköping alternativt Göteborg  Uppdragets start och längd: Start 2 september initialt till 31 oktober 2013   Omfattning: Deltid Q är ett Bemannings- och Rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.
Företag: Q Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Support databas (deltid) omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Support databas (deltid) omgående

Support databas (deltid) omgående
Q Bemanning & Rekrytering AB Vi söker, på uppdrag av en av våra kunder, Support databas.   Uppdragsbeskrivning: Konsulten bör vara en erfaren utvecklare med goda kunskaper inom databaser alternativt erfaren databasadministratör. Vår kund har dygnet runt support av sin produkt. På kontorstid sköts supporten huvudsakligen av utvecklingspersonalen men övriga tider behövs förstärkning. Uppdraget passar dig som kan arbeta deltid utanför normal kontorstid. Inställelsetiden är ca 30 min och supporten kan göras på distans.  Supporten skall kunna ges på engelska.  Produkten som skall supportas är utveckling i Microsoftmiljö med C# .Net samt  SQL. Kort utbildning av själva produkten kommer att ges av kunden.   Kompetenskrav:  - Databas/SQL kunnande - Erfaren utvecklare/databas administratör - #C - Virtualiserade miljöer - .NET - Behärska engelska flytande i tal och skrift - God analytisk förmåga - Serviceinriktad   Arbetsort: Linköping alternativt Göteborg  Uppdragets start och längd: Start 2 september initialt till 31 oktober 2013   Omfattning: Deltid Q är ett Bemannings- och Rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.
Företag: Q Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Linköping
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Support databas (deltid) omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Support databas (deltid) omgående

Engagerad person för att tvätta och iordningsställa bilar sökes
Q Bemanning & Rekrytering AB Beskrivning/Arbetsuppgifter För kunds räkning söker vi en engagerad, noggrann och serviceinriktad person som kommer att tvätt och iordningsställa bilar. Vi söker dig som är självgående och kan ta egna initiativ, du har lätt för kontakter med andra människor och vill utföra dina arbetsuppgifter med gott resultat. Har du intresser/erfarenhet av liknande uppgift är det en merit men inget krav. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper Kvalifikationer Körkort B Tidigare erfarenhet är inte ett krav Fordonsintresse får du gärna ha men inte ett krav Villkor Visstidsanställning med möjlighet till långsiktighet och anställning hos kund. Tjänsten är på dagtid Välkommen med din ansökan! Q är ett Bemannings- och Rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.
Företag: Q Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Linköping
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Engagerad person för att tvätta och iordningsställa bilar sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Engagerad person för att tvätta och iordningsställa bilar sökes

Bilplåtslagare/skadereparatör med talang och engagemang
Q Bemanning & Rekrytering AB Beskrivning För kunds räkning söker vi en duktig bilplåtslagare/skadereparatör, eller du med rätt utbildning som har potential att bli det... Arbetet utförs hos vår kund, som är ett trevligt företag som satsar på sina medarbetare. Företaget är beläget i södra delen av Stockholm Arbetsuppgifter Vi söker i första hand dig som har erfarenhet inom yrket och som vill arbeta i en verkstad där trivsel är viktigt. Du kan även vara nyutbildad som har bra talang och vill bli en duktig yrkesverksam. Vår kund satsar gärna satsa på vidareutveckling för rätt person. Kvalifikationer Utbildning som bilplåtslagare/skadereparatör Körkort Villkor Anställningen är en tillsvidareanställning som inledes med en provperiod om så erfodras.   Vill du veta mer? Kontakta oss gärna på tfn 013-470 39 00 eller 013-470 39 05 Q är ett Bemannings- och Rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.
Företag: Q Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Bilplåtslagare/skadereparatör med talang och engagemang jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bilplåtslagare/skadereparatör med talang och engagemang

Fordonstekniker med erfarenhet sökes till kundföretag
Q Bemanning & Rekrytering AB Beskrivning För ett expansivt och trevligt kundföretags räkning söker vi fordonstekniker med arrbetslivserfarenhet inom yrket. Vi söker dig om är erfaren fordonstekniker. Troligen arbetar du idag på ett företag som fordonstekniker men känner att du vill utveckla dig vidare och arbeta i en modern verkstad och utbilda dig vidare. Vår kund är ett jättetrevligt företag som investerar i sin personal. Vill du utvecklas med dem? Arbetsuppgifter Sedvanliga fordonsreparationer. Kvalifikationer Fordonstekniker med erfarenhet Körkort B Q sköter rekrytering och urval. Arbetar du på en verkstad idag? Tveka inte att ta kontakt med oss för ett försättningslöst samtal. Q är ett Bemannings- och Rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.
Företag: Q Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Linköping
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonstekniker med erfarenhet sökes till kundföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonstekniker med erfarenhet sökes till kundföretag

Underhållstekniker/reparatör till kund i Oskarshamn
Q Bemanning & Rekrytering AB Om uppdraget Vår kund är ett dotterbolag till en internationell organisation som i huvudsak fokuserar på att leverera till producenter inom verkstadsindustrin. Den svenska verksamheten är lokaliserad i Oskarshamn där arbetet sker i en modern och högeffektiv maskinpark.   Arbetsbeskrivning I rollen som underhållstekniker/reparatör vill vi att du är ansvarstagande och serviceinriktad. Du har vana av självständigt arbete och ta egna initiativ. Du kommer att utföra service, felsökning, akut felavhjälpning och underhåll i förebyggande syfte i företagets maskinpark. Vem är du? Du har mycket god erfarenhet av underhåll gärna inom både el och mekanik. Verkstadsteknisk- och/eller eltekniskutbildningsbakgrund är krav. Det är meriterande om du har el-behörighet BB2. Meriterande är även kunskaper inom pneumatik, hydraulik och automation. Villkor Anställningen är en rekrytering direkt hos vårt kundföretag, och Q Bemanning & Rekrytering handhar urval och presentation av lämpliga kandidater.   Skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 30 september. Urval sker löpande och kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Frågor? Har du frågor kontakta oss på 013 – 470 39 05 Q är ett Bemannings- och Rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.
Företag: Q Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Oskarshamn
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Underhållstekniker/reparatör till kund i Oskarshamn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Underhållstekniker/reparatör till kund i Oskarshamn

Ydre Skåp söker en resultatinriktad Teknisk Säljare i Mälardalen
Q Bemanning & Rekrytering AB Ydreskåp, som är ett av 5 företag inom Nordic Vehicle Conversion AB, bildades 1999 och är ett företag som utvecklats starkt under 2000-talet. Varumärket har sedan starten blivit ett välkänt begrepp i branschen och då främst inom påbyggnationer på lätta transportfordon. Ydre Skåp arbetar med flera kända fordonsmärken och förutom tillverkning av egenkonstruerade skåp och kåpor utför vi monteringar av inredningar och utrustningar till lätta transportfordon. I allt vi gör är det den enskilde slutanvändarens specifika behov som ska tillgodoses genom specifika val och tillvalsmöjligheter.    Är du Ydre Skåps framtida TEKNISKA SÄLJARE? Då företaget är i en expansiv fas söker vi dig som har förmåga att skapa och upprätthålla relationer och ett stort intresse för tekniska lösningar. Ydreskåp söker dig som har en mycket god teknisk förståelse och intresse av att utvecklas tillsammans med företaget i rollen som Teknisk säljare. Produkterna är komplexa och tillverkas utifrån kundorder och kräver därav erfarenhet av teknisk försäljning. Arbetsuppgifter Du bokar och genomför kundbesök samt säljer in Ydreskåpsprodukter. Du är van att arbeta självständigt, allt från presentation, offert, till uppföljning. Som Teknisk säljare drivs du av samt är van att arbeta gentemot givna mål och åstadkomma resultat. I din roll har du ansvar för produkten, följer upp gentemot slutkund och arbetar med "kundvård". Du medverkar på mässor och träffar. Vanligtvis gör du 10-15 offerter i veckan. Köpprocesserna är vanligtvis korta från offert till avslut. Du har god kunskap i administrativa system. Bilintresse är meriterande. I rollen ingår resor varför du bör vara förbered på dagsresor, även längre resor som innebär några övernattningar. Kvalifikationer Vi söker di som är engagerad, serviceminded, affärsmässig, målmedveten, har helikoptersyn samt har förmåga att ha många bollar i luften samtidigt Erfarenhet av att ha sålt teknikliknande produkt tidigare är ett absolut krav. Du har sedan tidigare dokumenterat goda säljresultat. Du har god förmåga att skapa goda relationer med olika återförsäljare och andra intressenter. Du har i Mälardalen och norra Sverige som ditt arbetsområde och är bosatt någonstans i denna region. Villkor Tjästen är en anställning direkt hos vårt kundföretag Ydre Skåp. I denna rekrytering samarbetar Ydre Skåp med Q Bemanning & Rekrytering AB, Åsa Gustafsson. Vid frågor, ring 013–470 39 00 eller maila info@qbemanning.se Välkommen med din ansökan inkl. CV snarast, dock senast 25 oktober.   Q är ett Bemannings- och Rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.
Företag: Q Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Nyköping
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Ydre Skåp söker en resultatinriktad Teknisk Säljare i Mälardalen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ydre Skåp söker en resultatinriktad Teknisk Säljare i Mälardalen

Karosseriverken söker resultatorienterad säljare i Märlardalen
Q Bemanning & Rekrytering AB Karosseriverken är ett av fem dotterbolag i koncernen Nordic Vehicle Conversion AB, som tillverkar och utrustar fordon för yrkesmässig persontransport. Vi bygger bussar, färdtjänstfordon och andra specialanpassade fordon för persontransport från 8 till 22 passagerare. Dessutom kan vi erbjuda fordon för andra speciella ändamål; färdtjänst, skolbussar, taxi, låggolvsbussar, turistbussar och verkstadsinredda fordon. Företaget är certifierat enligt ISO 9001:2008.    Är du Karosseriverkens framtida SÄLJARE? Vi söker dig som har ett stort intresse för busstekniska lösningar och har tidigare arbetat med försäljning av fordon och/eller tillhörande produkter.  Produkterna är komplexa och tillverkas utifrån kundorder och kräver därav erfarenhet av teknisk försäljning. Rollen kräver förmåga att pedagogiskt kunna förklara produkten så att kunden förstår.  Då företaget är i en expansiv fas söker vi dig som har förmåga att skapa och upprätthålla relationer och ett intresse av att utvecklas tillsammans med företaget i rollen som säljare. Arbetsuppgifter Du bokar och genomför kundbesök samt säljer in Karosseriverkensprodukter. Du är van att arbeta självständigt, allt från presentation, offert, till uppföljning. Som teknisk säljare drivs du av samt är van att arbeta gentemot givna mål och åstadkomma resultat. I din roll har du ansvar för produkten, följer upp gentemot slutkund och arbetar med "kundvård". Du medverkar på mässor och träffar. Köpprocesserna är vanligtvis långa från offert till avslut, ibland upp till 12 månader. Du är uthållig och kan hålla kunden intresserad under köpprocessen. Du har god kunskap i administrativa system, du har hjälp av specifika program för bland annat offertering. I rollen ingår resor varför du bör vara förbered på dagsresor, även längre resor som innebär några övernattningar. Bilintresse är meriterande. Likaså är D-körkort, men det är inget krav. Du kan behöva framföra företagens fordon i samband med kundarrangemang.  Kvalifikationer Vi söker dig som är engagerad, serviceminded, affärsmässig, målmedveten, har ett övergripande perspektiv samt har förmåga att ha många bollar i luften samtidigt Erfarenhet av försäjling av teknikliknande produkt tidigare är ett absolut krav. Du har sedan tidigare dokumenterat goda säljresultat. Du har god förmåga att skapa goda relationer med olika återförsäljare och andra intressenter. Du har i Mälardalen och norra Sverige som ditt arbetsområde och är bosatt någonstans i denna region. Villkor Tjästen är en anställning direkt hos vårt kundföretag Karosseriverken. I denna rekrytering samarbetar Ydre Skåp med Q Bemanning & Rekrytering AB, Åsa Gustafsson. Vid frågor, ring 013–470 39 00 eller maila info@qbemanning.se Välkommen med din ansökan inkl. CV snarast, dock senast 25 oktober. Q är ett Bemannings- och Rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.
Företag: Q Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Karosseriverken söker resultatorienterad säljare i Märlardalen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Karosseriverken söker resultatorienterad säljare i Märlardalen

Telefonist sökes omgående till kortare uppdrag
Q Bemanning & Rekrytering AB Beskrivning En av våra kunder i Linköping söker nu en vikarierande telefonist.  Vi söker dig med vana att arbeta med telefonen som verktyg och har vanan av att vara företagets ansikte utåt både fysiskt och över telefon. Arbetsuppgifter Du tar emot samtal som kommer till företaget och kopplar sedan vidare samtalet till rätt person.    Kvalifikationer Du behöver ingen tidigare erfarenhet av att arbeta som telefonist, det är meriterande om du arbetat med telefonen som verktyg tidigare.  Det är fördelaktigt om du som söker har arbetat med service eller som receptionist tidigare.  Vi letar efter dig som är snabblärd och serviceminded. Du har en god tålighet för stress och har en professionellt utstrålning.  Villkor Du som söker denna tjänst har annan huvudsaklig sysselsättning, då uppdraget är ett behovsvikariat vid semester och sjukdom.  Uppdraget startar med kort varsel och du behöver vara tillgänglig mellan den 17-20 september.  Skicka in din ansökan omgående, vi kommer göra löpande urval och ansökningstiden är kort.  Frågor? Hör av dig på 013-470 39 05 eller info@qbemanning.se Q är ett Bemannings- och Rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.
Företag: Q Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Linköping
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Telefonist sökes omgående till kortare uppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Telefonist sökes omgående till kortare uppdrag

Lackeringsföretag söker dig med kunskap inom förarbete (slipning och grund)
Q Bemanning & Rekrytering AB Beskrivning Till vårt kundföretag söker vi dig med rätt erfarenhet, kunskap och egenskaper för att arbeta med förarbete inför billackering.   Har du de egenskaper vi söker? Villkor Tjänsten ingår i vår uthyrningsverksamhet och innefattar skiftarbete (2-skift). Möjlighet till anställning vid vårt kundföretag finns. Då vi arbetar löpande med urval och tillsättning av tjänster ser vi fram mot din ansökan omgående.   Q är ett Bemannings- och Rekryteringsföretag inriktade på områdena teknik/IT, industri samt HR/ekonomi. Våra kunder består av såväl stora som små företag som önskar hjälp med bemannings- och rekryteringstjänster där vi erbjuder personallösningar inom specialistområden och chefsnivå. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och medlemmar i branschorganisationen Almega samt Svenskt Näringsliv.
Företag: Q Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Linköping
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lackeringsföretag söker dig med kunskap inom förarbete (slipning och grund) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lackeringsföretag söker dig med kunskap inom förarbete (slipning och grund)


Sök lediga jobb Q Bemanning & Rekrytering AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se