QI Construction AB jobb - lediga jobb

QI Construction AB jobb QI Construction AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: QI Construction AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: QI Construction AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Arbetsledare/platschef- Sollentuna

 2. Byggmästare- Sollentuna

 3. Projektledare- Sollentuna

 4. Kalkylator- Sollentuna

 5. Elektriker/Servicemontör- Sollentuna

 6. Gruppledare måleri- Sollentuna

 7. Elektriker/Servicemontör- Sollentuna

 8. Elektriker/Servicemontör- Sollentuna

 9. Elektriker/Servicemontör- Sollentuna

 10. Badrumsbyggare (plattsättare)- Sollentuna

 11. Rörmokare- Sollentuna

 12. Elektriker/Servicemontör- Sollentuna

 13. Byggnadssnickare- Sollentuna

 14. Kökssnickare/Finsnickare- Sollentuna

 15. Projektassistent- Sollentuna

 16. Grovarbetare inom bygg- Sollentuna

 17. Byggnadssnickare- Sollentuna

 18. Målare- Sollentuna

 19. Snickare- Sollentuna

 20. Senior rörmokare- Sollentuna

 21. Lärling- Sollentuna

 22. Målare- Sollentuna

 23. Arbetsledare för våra auktoriserade rörmokare- Sollentuna

 24. Murare/putsare- Sollentuna

 25. Snickare- Sollentuna

 26. Service-elektriker- Sollentuna

 27. Snickare- Sollentuna

 28. Teamledare Snickare- Sollentuna

 29. Inköpare/logistiker- Sollentuna

 30. Plåtslagare/Snickare- Sollentuna

 31. Kökssnickare- Sollentuna

 32. Projektansvarig VVS-montör- Sollentuna

 33. Projektansvarig VVS-montör- Sollentuna

 34. Putsare/murare- Sollentuna

 35. Badrumsbyggare- Sollentuna

 36. Projektansvarig VVS-montör- Sollentuna

 37. Kökssnickare- Sollentuna

 38. Snickare- Sollentuna

 39. Teamledare Snickare- Sollentuna

 40. Arbetsledande köksmontör/projektansvarig- Sollentuna


Mer beskrivning

Arbetsledare/platschef
Qi Construction AB hjälper privatpersoner att förverkliga sina drömmar om ett finare och bättre boende. Vår unika positionering är en kombination av kompetent rådgivning, förtroendeskapande försäljning, kvalitetsmedvetna hantverkare och rimliga priser. Vi har under de sex senaste verksamhetsåren vuxit över 500% med lönsamhet och omsatte 16 miljoner kronor 2012. De flesta av våra kunder kommer via referenser. Vi har mycket goda vitsord på reco.se. Kontoret ligger i Sollentuna. Vi förstärker nu vår organisation med en arbetsledare/platschef. I rollen arbetar du med klassisk arbetsledning av våra arbetare på byggarbetsplatsen. Du ansvarar för lokal styrning, säkerhet och fördelning av arbetsuppgifter. Uppföljning, kontroll och motivation tillhör också rollen! En stor del av din tid ägnar du också själv åt att bygga, så en skicklig yrkesman förutsätter vi! Du gillar att jobba i det lite mindre företaget med snabba beslutsvägar och mycket eget ansvar. Du är lyhörd, proaktiv och smidig i umgänget med andra och har lätt för att samarbeta. Vi söker en person som - har erfarenhet av arbetsledning i byggbranschen - har goda kunskaper i MS word och MS Excel - har vana att läsa byggritningar - har varit med och byggt hus - har lätt att planera och organisera - har tidigare erfarenhet av att ha arbetat strukturerat och med ett tydligt processtänkande - är service ? och kvalitetsorienterad, samt noggrann - är flytande på svenska och engelska i tal och skrift - tycker om att arbeta i en verksamhet med högt i tak och stundtals högt tempo - van med att arbeta med privatpersoner som kunder Vi tror att du har en utbildning som passar i byggbranschen och att du innehar utbildningsbevis för relevanta delar, tex BAS och Heta arbeten. Talar du Lettiska är det naturligtvis ett extra plus. Låter detta intressant? Urval och intervjuer kommer att ske löpande och vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta vår VD på telefon 070-3557136.
Företag: QI Construction AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare/platschef jobb, Arbetsledare/platschef Sollentuna, Arbetsledare/platschef QI Construction AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare/platschef

Byggmästare
Qi Construction AB hjälper privatpersoner att förverkliga sina drömmar om ett finare och bättre boende. Vår unika positionering är en kombination av kompetent rådgivning, förtroendeskapande försäljning, kvalitetsmedvetna hantverkare och rimliga priser. Vi har under de sex senaste verksamhetsåren vuxit över 500% med lönsamhet och omsatte 16 miljoner kronor 2012. De flesta av våra kunder kommer via referenser. Vi har mycket goda vitsord på reco.se. Kontoret ligger i Sollentuna. Nu söker vi en byggmästare som tillsammans med oss är redo att ta nästa steg i sin och företagets utveckling. Vi söker en person som - har lätt att planera och organisera - är service- och kvalitetsorienterad - är ordningsam och strukturerad med god social förmåga och kan kommunicera med kunder såväl som medarbetare - troligen har en högskoleutbildning eller en YH (KY)-utbildning inom El, VVS, bygg, fastighet eller teknik. - har mycket god datakunskap i MS excel och MS word och besitter kalkyl/projektekonomiska kunskaper - är flytande på svenska och engelska i tal och skrift - tycker om att arbeta i en verksamhet med högt i tak och stundtals högt tempo Om du kan rita i CAD och/eller har elbehörighet alternativt elsäkerhetsutbildning och kunskap inom entreprenadjuridik så är det mycket meriterande. Låter detta intressant? Urval och intervjuer kommer att ske löpande och vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta vår VD på telefon 070-
Företag: QI Construction AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Byggmästare jobb, Byggmästare Sollentuna, Byggmästare QI Construction AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggmästare

Projektledare
Qi Construction AB hjälper privatpersoner att förverkliga sina drömmar om ett finare och bättre boende. Vår unika positionering är en kombination av kompetent rådgivning, förtroendeskapande försäljning, kvalitetsmedvetna hantverkare och rimliga priser. Vi har under de sex senaste verksamhetsåren vuxit över 500% med lönsamhet och omsatte 16 miljoner kronor 2012. De flesta av våra kunder kommer via referenser. Vi har mycket goda vitsord på reco.se. Kontoret ligger i Sollentuna. Nu söker vi en projektledare som tillsammans med oss är redo att ta nästa steg i sin och företagets utveckling. Vi söker en person som - har lätt att planera och organisera - är service- och kvalitetsorienterad - är ordningsam och strukturerad med god social förmåga och kan kommunicera med kunder såväl som medarbetare - troligen har en högskoleutbildning eller en YH (KY)-utbildning inom El, VVS, bygg, fastighet eller teknik. - har mycket god datakunskap i MS excel och MS word och besitter kalkyl/projektekonomiska kunskaper - är flytande på svenska och engelska i tal och skrift - tycker om att arbeta i en verksamhet med högt i tak och stundtals högt tempo Om du kan rita i CAD och/eller har elbehörighet alternativt elsäkerhetsutbildning och kunskap inom entreprenadjuridik så är det mycket meriterande. Låter detta intressant? Urval och intervjuer kommer att ske löpande och vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta vår VD på telefon 070-3557136.
Företag: QI Construction AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare jobb, Projektledare Sollentuna, Projektledare QI Construction AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare

Kalkylator
Qi Construction AB hjälper privatpersoner att förverkliga sina drömmar om ett finare och bättre boende. Vår unika positionering är en kombination av kompetent rådgivning, förtroendeskapande försäljning, kvalitetsmedvetna hantverkare och rimliga priser. Vi har under de sex senaste verksamhetsåren vuxit över 500% med lönsamhet och omsatte 16 miljoner kronor 2012. De flesta av våra kunder kommer via referenser. Vi har mycket goda vitsord på reco.se. Kontoret ligger i Sollentuna. Vi förstärker nu vår organisation med en kalkylator. I rollen arbetar du med klassiska kundbesök, kalkylerande och framtagande av offerter. I uppgifterna ingår även att tillsammans med projektledaren skapa förutsättningar för ett bra genomförande av projektet när ordern kommit. Du gillar att jobba i det lite mindre företaget med snabba beslutsvägar och mycket eget ansvar. Du är lyhörd, proaktiv och smidig i umgänget med andra och har lätt för att samarbeta. Vi söker en person som - har mycket god datakunskap i MS excel och MS word och besitter kalkyl/projektekonomiska kunskaper - har vana från arbete med framtagande av offerter i andra organisationer - har lätt att planera och organisera - har tidigare erfarenhet av att ha arbetat strukturerat och med ett tydligt processtänkande - är service- och kvalitetsorienterad, samt noggrann - är flytande på svenska och engelska i tal och skrift - tycker om att arbeta i en verksamhet med högt i tak och stundtals högt tempo - van med att arbeta med privatpersoner som kunder Du behöver EJ ha flera års erfarenhet av byggbranschen, MEN det är viktigt att du har förmåga att sätta dig in i kundernas behov och komma med kreativa förslag för att hitta de bästa lösningarna. Har du en utbildning som passar i byggbranschen och kan rita i CAD, eller har kunskap inom renovering i tidigare arbeten eller på egen hand, så är det ett extra plus. Låter detta intressant? Urval och intervjuer kommer att ske löpande och vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta vår VD på telefon 070-3557136.
Företag: QI Construction AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Kalkylator jobb, Kalkylator Sollentuna, Kalkylator QI Construction AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kalkylator

Elektriker/Servicemontör
Qi Construction AB hjälper privatpersoner att förverkliga sina drömmar om ett finare och bättre boende. Vår unika positionering är en kombination av kompetent rådgivning, förtroendeskapande försäljning, kvalitetsmedvetna hantverkare och rimliga priser. Vi har under de sju senaste verksamhetsåren vuxit över 500% med lönsamhet och omsatte 15,2 miljoner kronor 2013. De flesta av våra kunder kommer via referenser. Vi har mycket goda vitsord på reco.se och vårt kontor ligger i Sollentuna. Vi förstärker nu vår organisation med ytterligare en elektriker. Idag arbetar 21 personer på företaget, varav två elektriker. Behörig elektriker finns på företaget. I rollen som elektriker arbetar du som servicemontör och servar våra byggen, stora som små, med de elinstallationer som typiskt behövs i den verksamhet som vi sysslar med. Det gäller allt ifrån badrumsinstallationer som golvvärme och spotlights till byggen där en nybyggd villa skall förses med alla de installationer och uttag som en modern villa kräver. Du gillar att jobba i det lite mindre företaget med snabba beslutsvägar och mycket eget ansvar. Du är lyhörd, proaktiv och smidig i umgänget med andra och har lätt för att samarbeta med andra yrkesgrupper. Vi söker en person som - har el-utbildning - har minst ett års erfarenhet i yrket efter lärlingstid - har lätt att planera och organisera - är service ? och kvalitetsorienterad, samt noggrann - tycker om att arbeta i en verksamhet med högt i tak och stundtals högt tempo - talar svenska eller engelska - har körkort Låter detta intressant? Urval och intervjuer kommer att ske löpande och vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta vår VD på telefon 070-3557136.
Företag: QI Construction AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 02-21
Sök fler jobb liknande: lediga Elektriker/Servicemontör jobb, Elektriker/Servicemontör Sollentuna, Elektriker/Servicemontör QI Construction AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektriker/Servicemontör

Gruppledare måleri
Qi Construction AB hjälper privatpersoner att förverkliga sina drömmar om ett finare och bättre boende. Vår unika positionering är en kombination av kompetent rådgivning, förtroendeskapande försäljning, kvalitetsmedvetna hantverkare och rimliga priser. Vi har under de sju senaste verksamhetsåren vuxit över 500% med lönsamhet och omsatte 15,2 miljoner kronor 2013. De flesta av våra kunder kommer via referenser. Vi har mycket goda vitsord på reco.se och vårt kontor ligger i Sollentuna. Vi förstärker nu vår organisation med en gruppledare måleri. Idag arbetar 25 personer på företaget, varav två målare. I rollen som gruppledare inom måleri arbetar du som målare på våra byggen, stora som små. Det gäller allt ifrån nyproduktion med gips och puts som underlag till rena renoveringsarbeten där tvätt och utspackling är viktiga inslag. Tapetsering kan förekomma, även om det inte tillhör vanligheterna. Snickerierna är också viktiga, och blir allt viktigare i takt med att QICON utvecklar sin egen köksproduktion med handmålade möbler. Som gruppledare skall du se till att våra två målare utvecklas i sina roller och att arbetena planeras och koordineras på ett effektivt sätt i förhållande till andra yrkesgrupper inom företaget. Du gillar att jobba i det lite mindre företaget med snabba beslutsvägar och mycket eget ansvar. Du är lyhörd, proaktiv och smidig i umgänget med andra och har lätt för att samarbeta med andra yrkesgrupper. Vi söker en person som - har målar-utbildning - har minst två års erfarenhet i yrket efter lärlingstid - har erfarenhet från ledande befattning, eller vill skaffa sig erfarenhet av att vara chef - har lätt att planera och organisera - är service ? och kvalitetsorienterad, samt noggrann - tycker om att arbeta i en verksamhet med högt i tak och stundtals högt tempo - talar engelska - har körkort Låter detta intressant? Urval och intervjuer kommer att ske löpande och vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta vår VD på telefon 070-3557136.
Företag: QI Construction AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 03-27
Sök fler jobb liknande: lediga Gruppledare måleri jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gruppledare måleri

Elektriker/Servicemontör
Qi Construction AB hjälper privatpersoner att förverkliga sina drömmar om ett finare och bättre boende. Vår unika positionering är en kombination av kompetent rådgivning, förtroendeskapande försäljning, kvalitetsmedvetna hantverkare och rimliga priser. Vi har under de sju senaste verksamhetsåren vuxit över 500% med lönsamhet och omsatte 15,2 miljoner kronor 2013. De flesta av våra kunder kommer via referenser. Vi har mycket goda vitsord på reco.se och vårt kontor ligger i Sollentuna. Vi förstärker nu vår organisation med ytterligare en elektriker. Idag arbetar 25 personer på företaget, varav två elektriker. Behörig elektriker finns på företaget. I rollen som elektriker arbetar du som servicemontör och servar våra byggen, stora som små, med de elinstallationer som typiskt behövs i den verksamhet som vi sysslar med. Det gäller allt ifrån badrumsinstallationer som golvvärme och spotlights till byggen där en nybyggd villa skall förses med alla de installationer och uttag som en modern villa kräver. Du gillar att jobba i det lite mindre företaget med snabba beslutsvägar och mycket eget ansvar. Du är lyhörd, proaktiv och smidig i umgänget med andra och har lätt för att samarbeta med andra yrkesgrupper. Vi söker en person som - har el-utbildning - har minst ett års erfarenhet i yrket efter lärlingstid - har lätt att planera och organisera - är service- och kvalitetsorienterad, samt noggrann - tycker om att arbeta i en verksamhet med högt i tak och stundtals högt tempo - talar svenska eller engelska - har körkort Låter detta intressant? Urval och intervjuer kommer att ske löpande och vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta vår VD på telefon 070-3557136.
Företag: QI Construction AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 08-10
Sök fler jobb liknande: lediga Elektriker/Servicemontör jobb, Elektriker/Servicemontör Sollentuna, Elektriker/Servicemontör QI Construction AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektriker/Servicemontör

Elektriker/Servicemontör
Qi Construction AB hjälper privatpersoner att förverkliga sina drömmar om ett finare och bättre boende. Vår unika positionering är en kombination av kompetent rådgivning, förtroendeskapande försäljning, kvalitetsmedvetna hantverkare och rimliga priser. Vi har under de sju senaste verksamhetsåren vuxit över 500% med lönsamhet och omsatte nära 20 miljoner kronor 2014. De flesta av våra kunder kommer via referenser. Vi har mycket goda vitsord på reco.se och vårt kontor ligger i Sollentuna. Vi förstärker nu vår organisation med ytterligare en elektriker. Idag arbetar 25 personer på företaget, varav två elektriker. Behörig elektriker finns på företaget. I rollen som elektriker arbetar du som servicemontör och servar våra byggen, stora som små, med de elinstallationer som typiskt behövs i den verksamhet som vi sysslar med. Det gäller allt ifrån badrumsinstallationer som golvvärme och spotlights till byggen där en nybyggd villa skall förses med alla de installationer och uttag som en modern villa kräver. Du gillar att jobba i det lite mindre företaget med snabba beslutsvägar och mycket eget ansvar. Du är lyhörd, proaktiv och smidig i umgänget med andra och har lätt för att samarbeta med andra yrkesgrupper. Vi söker en person som - har el-utbildning - har minst ett års erfarenhet i yrket efter lärlingstid - har lätt att planera och organisera - är service- och kvalitetsorienterad, samt noggrann - tycker om att arbeta i en verksamhet med högt i tak och stundtals högt tempo - talar svenska eller engelska - har körkort Låter detta intressant? Urval och intervjuer kommer att ske löpande och vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta vår VD på telefon 070-3557136.
Företag: QI Construction AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 01-28
Sök fler jobb liknande: lediga Elektriker/Servicemontör jobb, Elektriker/Servicemontör Sollentuna, Elektriker/Servicemontör QI Construction AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektriker/Servicemontör

Elektriker/Servicemontör
Qi Construction AB hjälper privatpersoner att förverkliga sina drömmar om ett finare och bättre boende. Vår unika positionering är en kombination av kompetent rådgivning, förtroendeskapande försäljning, kvalitetsmedvetna hantverkare och rimliga priser. Vi har under de 8 senaste verksamhetsåren vuxit över 700% med lönsamhet och omsatte 19,5 miljoner kronor 2014. De flesta av våra kunder kommer via referenser. Vi har mycket goda vitsord på reco.se, är ett av landets 2,4% trippel-A-företag och vårt kontor ligger i Sollentuna. Vi förstärker nu vår organisation med ytterligare en eller två elektriker. Idag arbetar 25 personer på företaget, varav två elektriker (en av dem behörig elektriker). I rollen som elektriker arbetar du som servicemontör och servar våra byggen, stora som små, med de elinstallationer som typiskt behövs i den verksamhet som vi sysslar med. Det gäller allt ifrån badrumsinstallationer som golvvärme och spotlights till byggen där en nybyggd villa skall förses med alla de installationer och uttag som en modern villa kräver. Du gillar att jobba i det lite mindre företaget med snabba beslutsvägar och mycket eget ansvar. Du är lyhörd, proaktiv och smidig i umgänget med andra och har lätt för att samarbeta med andra yrkesgrupper. Vi söker en person som - har el-utbildning - har minst ett års erfarenhet i yrket efter lärlingstid - har lätt att planera och organisera sitt arbete - är service ? och kvalitetsorienterad, samt noggrann - tycker om att arbeta i en verksamhet med högt i tak och stundtals högt tempo - talar svenska eller engelska - har körkort Låter detta intressant? Vi betalar minst 30.000 kr i månadslön till den elektriker vi söker. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta vår VD på telefon 070-3557136.
Företag: QI Construction AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 05-20
Sök fler jobb liknande: lediga Elektriker/Servicemontör jobb, Elektriker/Servicemontör Sollentuna, Elektriker/Servicemontör QI Construction AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektriker/Servicemontör

Badrumsbyggare (plattsättare)
Qi Construction AB hjälper privatpersoner att förverkliga sina drömmar om ett finare och bättre boende. Vår unika positionering är en kombination av kompetent rådgivning, förtroendeskapande försäljning, kvalitetsmedvetna hantverkare och rimliga priser. Vi har under de 8 senaste verksamhetsåren vuxit över 700% med lönsamhet och omsatte 19,5 miljoner kronor 2014. De flesta av våra kunder kommer via referenser. Vi har mycket goda vitsord på reco.se, är ett av landets 2,4% trippel-A-företag och vårt kontor ligger i Sollentuna. Vi förstärker nu vår organisation med ytterligare en badrumsbyggare. Idag arbetar 27 personer på företaget, varav 7 är badrumsbyggare. I rollen som badrumsbyggare arbetar du som snickare och plattsättare och tar hand om hela badrumsrenoveringen, från etablering och rivning, till sista silikonsträngen. Du har ett koordineringsansvar för rörmokare och elektriker, som kommer till din hjälp när det är dags för förberedelser och slutmontering av installationer. Du gillar att jobba i det lite mindre företaget med snabba beslutsvägar och mycket eget ansvar. Du är lyhörd, proaktiv och smidig i umgänget med andra och har lätt för att samarbeta med andra yrkesgrupper. Vi söker en person som - har relevant hantverkarutbildning - är behörig plattsättare hos BKR - har minst ett års erfarenhet i yrket efter lärlingstid - har lätt att planera och organisera sitt arbete - är service- och kvalitetsorienterad, samt noggrann - tycker om att arbeta i en verksamhet med högt i tak och stundtals högt tempo - talar svenska eller engelska - har körkort Låter detta intressant? Vi betalar kollektivavtalsmässig lön till den badrumsbyggare vi söker. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta vår VD på telefon 070-3557136.
Företag: QI Construction AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Badrumsbyggare (plattsättare) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Badrumsbyggare (plattsättare)

Rörmokare
Qi Construction AB hjälper privatpersoner att förverkliga sina drömmar om ett finare och bättre boende. Vår unika positionering är en kombination av kompetent rådgivning, förtroendeskapande försäljning, kvalitetsmedvetna hantverkare och rimliga priser. Vi har under de 8 senaste verksamhetsåren vuxit över 700% med lönsamhet och omsatte 19,5 miljoner kronor 2014. De flesta av våra kunder kommer via referenser. Vi har mycket goda vitsord på reco.se, är ett av landets 2,4% trippel-A-företag och vårt kontor ligger i Sollentuna. Vi förstärker nu vår organisation med ytterligare en rörmokare. Idag arbetar 27 personer på företaget, varav 2 rörmokare. I rollen som rörmokare arbetar du som VVS-montör och servar våra byggen, stora som små, med de VVS-installationer som typiskt behövs i den verksamhet som vi sysslar med. Det gäller allt ifrån badrumsinstallationer med golvvärme och handdukstorkar till byggen där en nybyggd villa skall förses med alla de VVS-installationer som en modern villa kräver. Du gillar att jobba i det lite mindre företaget med snabba beslutsvägar och mycket eget ansvar. Du är lyhörd, proaktiv och smidig i umgänget med andra och har lätt för att samarbeta med andra yrkesgrupper. Vi söker en person som - har VVS-utbildning inklusive Säker-Vatten-utbildning och -certifikat - har minst ett års erfarenhet i yrket efter lärlingstid - har lätt att planera och organisera sitt arbete - är service- och kvalitetsorienterad, samt noggrann - tycker om att arbeta i en verksamhet med högt i tak och stundtals högt tempo - talar svenska eller engelska - har körkort Låter detta intressant? Vi betalar kollektivavtalsmässig lön till den rörmokare vi söker. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta vår VD på telefon 070-3557136.
Företag: QI Construction AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Rörmokare jobb, Rörmokare Sollentuna, Rörmokare QI Construction AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rörmokare

Elektriker/Servicemontör
Qi Construction AB hjälper privatpersoner att förverkliga sina drömmar om ett finare och bättre boende. Vår unika positionering är en kombination av kompetent rådgivning, förtroendeskapande försäljning, kvalitetsmedvetna hantverkare och rimliga priser. Vi har under de 8 senaste verksamhetsåren vuxit över 700% med lönsamhet och omsatte 19,5 miljoner kronor 2014. De flesta av våra kunder kommer via referenser. Vi har mycket goda vitsord på reco.se, är ett av landets 2,4% trippel-A-företag och vårt kontor ligger i Sollentuna. Vi förstärker nu vår organisation med ytterligare en eller två elektriker. Idag arbetar 27 personer på företaget, varav fyra elektriker (en av dem behörig elektriker). I rollen som elektriker arbetar du som servicemontör och servar våra byggen, stora som små, med de elinstallationer som typiskt behövs i den verksamhet som vi sysslar med. Det gäller allt ifrån badrumsinstallationer som golvvärme och spotlights till byggen där en nybyggd villa skall förses med alla de installationer och uttag som en modern villa kräver. Du gillar att jobba i det lite mindre företaget med snabba beslutsvägar och mycket eget ansvar. Du är lyhörd, proaktiv och smidig i umgänget med andra och har lätt för att samarbeta med andra yrkesgrupper. Vi söker en person som - har el-utbildning - har minst ett års erfarenhet i yrket efter lärlingstid - har lätt att planera och organisera sitt arbete - är service- och kvalitetsorienterad, samt noggrann - tycker om att arbeta i en verksamhet med högt i tak och stundtals högt tempo - talar svenska eller engelska - har körkort Låter detta intressant? Vi betalar marknadsmässig månadslön till den elektriker vi söker. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta vår VD på telefon 070-3557136.
Företag: QI Construction AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Elektriker/Servicemontör jobb, Elektriker/Servicemontör Sollentuna, Elektriker/Servicemontör QI Construction AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektriker/Servicemontör

Byggnadssnickare
Qi Construction AB hjälper privatpersoner att förverkliga sina drömmar om ett finare och bättre boende. Vår unika positionering är en kombination av kompetent rådgivning, förtroendeskapande försäljning, kvalitetsmedvetna hantverkare och rimliga priser. Vi har under de 8 senaste verksamhetsåren vuxit över 700% med lönsamhet och omsatte 19,5 miljoner kronor 2014. De flesta av våra kunder kommer via referenser. Vi har mycket goda vitsord på reco.se, är ett av landets 2,4% trippel-A-företag och vårt kontor ligger i Sollentuna. Vi förstärker nu vår organisation med ytterligare en eller två byggnadssnickare. Idag arbetar 27 personer på företaget, varav 4 är byggnadssnickare. I rollen som snickare arbetar du med stommar och skivmaterial på våra nybyggnads- och tillbyggnadsprojekt. Du gillar att jobba i det lite mindre företaget med snabba beslutsvägar och mycket eget ansvar. Du är lyhörd, proaktiv och smidig i umgänget med andra och har lätt för att samarbeta med andra yrkesgrupper. Vi söker en person som - har relevant snickarutbildning - har arbetat som byggnadssnickare minst två år efter lärlingstid - har lätt att planera och organisera sitt arbete - är service- och kvalitetsorienterad, samt noggrann - tycker om att arbeta i en verksamhet med högt i tak och stundtals högt tempo - talar svenska eller engelska - har körkort Låter detta intressant? Vi betalar kollektivavtalsmässig lön till den snickare vi söker. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta vår VD på telefon 070-3557136.
Företag: QI Construction AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Byggnadssnickare jobb, Byggnadssnickare Sollentuna, Byggnadssnickare QI Construction AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggnadssnickare

Kökssnickare/Finsnickare
Qi Construction AB hjälper privatpersoner att förverkliga sina drömmar om ett finare och bättre boende. Vår unika positionering är en kombination av kompetent rådgivning, förtroendeskapande försäljning, kvalitetsmedvetna hantverkare och rimliga priser. Vi har under de 8 senaste verksamhetsåren vuxit över 700% med lönsamhet och omsatte 19,5 miljoner kronor 2014. De flesta av våra kunder kommer via referenser. Vi har mycket goda vitsord på reco.se, är ett av landets 2,4% trippel-A-företag och vårt kontor ligger i Sollentuna. Vi förstärker nu vår organisation med ytterligare en kökssnickare. Idag arbetar 27 personer på företaget, varav 1 är kökssnickare. I rollen som snickare arbetar du med köksmontering och har ett koordinationsansvar för hela köksrenoveringen, vilken ofta innefattar el och VVS, golvläggning, målning och plattsättning. Du är navet i hjulet! Utöver kök så erbjuder företaget en rad mångsidiga snickeriarbeten, där tillverkning av hyllor, trösklar, badrumsskåp och garderober förekommer i allt större omfattning! QICON har en egen snickarverkstad. Du gillar att jobba i det lite mindre företaget med snabba beslutsvägar och mycket eget ansvar. Du är lyhörd, proaktiv och smidig i umgänget med andra och har lätt för att samarbeta med andra yrkesgrupper. Vi söker en person som - har relevant snickarutbildning - har arbetat som kökssnickare minst två år efter lärlingstid - har lätt att planera och organisera sitt arbete - är service- och kvalitetsorienterad, samt noggrann - tycker om att arbeta i en verksamhet med högt i tak och stundtals högt tempo - talar svenska eller engelska - har körkort Låter detta intressant? Vi betalar kollektivavtalsmässig lön till den snickare vi söker. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta vår VD på telefon 070-3557136.
Företag: QI Construction AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Kökssnickare/Finsnickare jobb, Kökssnickare/Finsnickare Sollentuna, Kökssnickare/Finsnickare QI Construction AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kökssnickare/Finsnickare

Projektassistent
Qi Construction AB hjälper privatpersoner att förverkliga sina drömmar om ett finare och bättre boende. Vår unika positionering är en kombination av kompetent rådgivning, förtroendeskapande försäljning, kvalitetsmedvetna hantverkare och rimliga priser. Vi har under de 8 senaste verksamhetsåren vuxit över 700% med lönsamhet och omsatte över 22 miljoner kronor 2015. De flesta av våra kunder kommer via referenser. Vi har mycket goda vitsord på reco.se, är ett av landets 2,4% trippel-A-företag och vårt kontor ligger i Sollentuna. Vi förstärker nu vår projektledarorganisation med en projektassistent. Idag arbetar förutom VD, två projektledare och en säljare för att hantera administrationen för de 26 hantverkarna ute på fältet. För att kunna växa mer behöver vi som leder projekten avlastning och den nya tjänsten är ett led i denna process. I arbetsuppgifterna ligger att förbereda projekten innan byggstart med alla administrativa sysslor, att göra enklare ritningar, att under byggprojektets gång stödja projektledarens arbete och att inför avslutningen ta fram dokumentation för slutbesiktning. I arbetsuppgifterna ligger också vanligt kontorsarbete som inköp av kontoromaterial, ordning och reda på kontoret, posthantering och administrativ hantering av våra 23 fordon. Du gillar att jobba i det lite mindre företaget med snabba beslutsvägar och mycket eget ansvar. Du är lyhörd, proaktiv och smidig i umgänget med andra och har lätt för att samarbeta med olika yrkesgrupper. Till din personlighet hör att du är MYCKET noggrann! Vi söker en person som - har gymnasie-utbildning - talar svenska och engelska (ryska är ett plus) - har datorvana och behärskar Microsoft Excel mycket bra - har en känsla för ritningar (har du arbetat i ritprogrammet AUTOCAD har du en fördel) - har körkort B Låter detta intressant? Urval och intervjuer kommer att ske löpande och vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta vår VD på telefon 070-3557136. Ansökan sker till jobb@qicon.se.
Företag: QI Construction AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 02-07
Sök fler jobb liknande: lediga Projektassistent jobb, Projektassistent Sollentuna, Projektassistent QI Construction AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektassistent

Grovarbetare inom bygg
Qi Construction AB hjälper privatpersoner att förverkliga sina drömmar om ett finare och bättre boende. Vår unika positionering är en kombination av kompetent rådgivning, förtroendeskapande försäljning, kvalitetsmedvetna hantverkare och rimliga priser. Vi har under de 8 senaste verksamhetsåren vuxit över 700% med lönsamhet och omsatte över 22 miljoner kronor 2015. De flesta av våra kunder kommer via referenser. Vi har mycket goda vitsord på reco.se, är ett av landets 2,4% trippel-A-företag och vårt kontor ligger i Sollentuna. Vi förstärker nu vår organisation med ytterligare en grovarbetare inom bygg. Idag arbetar 27 personer på företaget. I rollen som grovarbetare arbetar du med rivning, logistik, inköp och är en hjälpande hand i våra olika byggprojekt. Du gillar att jobba i det lite mindre företaget med snabba beslutsvägar och mycket eget ansvar. Du är lyhörd, proaktiv och smidig i umgänget med andra och har lätt för att samarbeta med andra yrkesgrupper. Vi söker en person som - har lätt att planera och organisera sitt arbete - är service- och kvalitetsorienterad, samt noggrann - tycker om att arbeta i en verksamhet med högt i tak och stundtals högt tempo - talar svenska eller engelska - har körkort, gärna även lastbilskort C1 Vi välkomnar även personer som har möjlighet till nystartsjobb. Låter detta intressant? Urval och intervjuer kommer att ske löpande och vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta vår VD på telefon 070-3557136.
Företag: QI Construction AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 05-07
Sök fler jobb liknande: lediga Grovarbetare inom bygg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grovarbetare inom bygg

Byggnadssnickare
Qi Construction AB hjälper privatpersoner att förverkliga sina drömmar om ett finare och bättre boende. Vår unika positionering är en kombination av kompetent rådgivning, förtroendeskapande försäljning, kvalitetsmedvetna hantverkare och rimliga priser. Vi har under de 8 senaste verksamhetsåren vuxit över 700% med lönsamhet och omsatte över 22 miljoner kronor 2015. De flesta av våra kunder kommer via referenser. Vi har mycket goda vitsord på reco.se, är ett av landets 2,4% trippel-A-företag och vårt kontor ligger i Sollentuna. Vi förstärker nu vår organisation med ytterligare en eller två byggnadssnickare. Idag arbetar 27 personer på företaget, varav 4 är byggnadssnickare. I rollen som snickare arbetar du med stommar och skivmaterial på våra nybyggnads- och tillbyggnadsprojekt. Du gillar att jobba i det lite mindre företaget med snabba beslutsvägar och mycket eget ansvar. Du är lyhörd, proaktiv och smidig i umgänget med andra och har lätt för att samarbeta med andra yrkesgrupper. Vi söker en person som - har relevant snickarutbildning - har arbetat som byggnadssnickare minst två år efter lärlingstid - har lätt att planera och organisera sitt arbete - är service- och kvalitetsorienterad, samt noggrann - tycker om att arbeta i en verksamhet med högt i tak och stundtals högt tempo - talar svenska eller engelska - har körkort Låter detta intressant? Vi betalar kollektivavtalsmässig lön till den snickare vi söker. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta vår VD på telefon 070-3557136.
Företag: QI Construction AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 05-07
Sök fler jobb liknande: lediga Byggnadssnickare jobb, Byggnadssnickare Sollentuna, Byggnadssnickare QI Construction AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggnadssnickare

Målare
Qi Construction AB hjälper privatpersoner att förverkliga sina drömmar om ett finare och bättre boende. Vår unika positionering är en kombination av kompetent rådgivning, förtroendeskapande försäljning, kvalitetsmedvetna hantverkare och rimliga priser. Vi har under de 8 senaste verksamhetsåren vuxit över 700% med lönsamhet och omsatte över 22 miljoner kronor 2015. De flesta av våra kunder kommer via referenser. Vi har mycket goda vitsord på reco.se, är ett av landets 2,4% trippel-A-företag och vårt kontor ligger i Sollentuna. Vi förstärker nu vår organisation med ytterligare en målare. Idag arbetar 34 personer på företaget, varav 2 är målare. Flera kvinnor arbetar hos oss och vi ser därför gärna också kvinnliga sökande. I rollen som målare arbetar du som på våra byggen, stora som små. Det gäller allt ifrån nyproduktion med gips och puts som underlag till rena renoveringsarbeten där tvätt och utspackling är viktiga inslag. Tapetsering kan förekomma, även om det inte tillhör vanligheterna. Snickerierna är också viktiga att du behärskar. Du är lyhörd, proaktiv och smidig i umgänget med andra och har lätt för att samarbeta med andra yrkesgrupper. Vi söker en person som - har målar-utbildning - har minst två års erfarenhet i yrket efter lärlingstid - har lätt att planera och organisera sitt arbete - är service- och kvalitetsorienterad, samt noggrann - tycker om att arbeta i en verksamhet med högt i tak och stundtals högt tempo - talar svenska eller engelska - har körkort Låter detta intressant? Vi betalar kollektivavtalsmässig lön till den målare vi söker. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta vår VD på telefon 070-3557136.
Företag: QI Construction AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Målare jobb, Målare Sollentuna, Målare QI Construction AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Målare

Snickare
I rollen som snickare arbetar du med byggnadssnickerier främst av vindar och tillbyggnader samt med renoveringar av större och mindre dignitet. Du gillar att jobba i det lite mindre företaget med snabba beslutsvägar och mycket eget ansvar. Du är lyhörd, proaktiv och smidig i umgänget med andra och har lätt för att samarbeta med andra yrkesgrupper, främst målare, elektriker och rörmokare. Vi söker en person som • har relevant snickarutbildning • har arbetat som snickare i många år • har lätt att planera och organisera sitt arbete och är självgående • är service- och kvalitetsorienterad, samt noggrann • tycker om att arbeta i en verksamhet med högt i tak och stundtals högt tempo • talar svenska eller engelska • har körkort Qi Construction AB hjälper privatpersoner att förverkliga sina drömmar om ett finare och bättre boende. Vår unika positionering är en kombination av kompetent rådgivning, förtroendeskapande försäljning, kvalitetsmedvetna hantverkare och rimliga priser. Vi har renoverat åt privatpersoner sedan 10 år tillbaka och omsatte 22 miljoner kronor 2015. De flesta av våra kunder kommer via referenser. Vi har mycket goda vitsord på reco.se, är ett av landets 2,4% trippel-A-företag och vårt kontor ligger i Sollentuna. Idag arbetar 33 personer på företaget. Förutom att vi betalar kollektivavtalsenlig lön så försöker vi att ha kul. Hela företaget åkte i december 2015 till Barcelona en weekend för att gotta oss med årets vinster. För några veckor sedan var vi alla i Prag och njöt av Prags goda mat. Det tänker vi fortsätta med och hoppas du vill vara med!
Företag: QI Construction AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 12-21
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare jobb, Snickare Sollentuna, Snickare QI Construction AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare

Senior rörmokare
Som senior rörmokare, eller ledande VVS-montör som vi också kan kalla det, ansvarar du för arbetsledning av företagets övriga 3 rörmokare, men är också själv ute och utför VVS-arbete hos våra kunder. Vi tror att den rätta personen har drivit eget, men har ledsnat på detta av olika anledningar. Du gillar att jobba i det lite mindre företaget med snabba beslutsvägar och mycket eget ansvar. Du är lyhörd, proaktiv och smidig i umgänget med andra och har lätt för att samarbeta med andra yrkesgrupper, främst målare, elektriker och byggare. Vi söker en person som • har relevant rörmokarutbildning • har arbetat som rörmokare i många år • har lätt att planera och organisera sitt arbete och är självgående • är service- och kvalitetsorienterad, samt noggrann • tycker om att arbeta i en verksamhet med högt i tak och stundtals högt tempo • har erfarenhet av att leda och inspirera andra • talar svenska eller engelska • har körkort Qi Construction AB hjälper privatpersoner att förverkliga sina drömmar om ett finare och bättre boende. Vår unika positionering är en kombination av kompetent rådgivning, förtroendeskapande försäljning, kvalitetsmedvetna hantverkare och rimliga priser. Vi har renoverat åt privatpersoner sedan 10 år tillbaka och omsatte 22 miljoner kronor 2015. De flesta av våra kunder kommer via referenser. Vi har mycket goda vitsord på reco.se, är ett av landets 2,4% trippel-A-företag och vårt kontor ligger i Sollentuna. Idag arbetar 33 personer på företaget, varav 3 är rörmokare. Företagets VD är med och driver utvecklingen i branschen, genom att sitta med i Säker Vattens styrelse. Förutom att vi betalar kollektivavtalsenlig lön så försöker vi att ha kul. Hela företaget åkte i december 2015 till Barcelona en weekend för att gotta oss med årets vinster. För några veckor sedan var vi alla i Prag och njöt av Prags goda mat. Det tänker vi fortsätta med och hoppas du vill vara med!
Företag: QI Construction AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 12-21
Sök fler jobb liknande: lediga Senior rörmokare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Senior rörmokare

Lärling
Dina arbetsuppgifter blir desamma som våra två service-elektriker. Vi renoverar och bygger nytt, främst hos privatpersoner. Vi tror att den rätta personen har drivit eget, men har ledsnat på detta av olika anledningar. Du gillar att jobba i det lite mindre företaget med snabba beslutsvägar och mycket eget ansvar. Du är lyhörd, proaktiv och smidig i umgänget med andra och har lätt för att samarbeta med andra yrkesgrupper, främst målare, rörmokare och byggare. Vi söker en person som • har relevant el-utbildning från gymnasium eller Lärnia eller motsvarande • har lätt att planera och organisera sitt arbete och är självgående • är service- och kvalitetsorienterad, samt noggrann • tycker om att arbeta i en verksamhet med högt i tak och stundtals högt tempo • talar svenska eller engelska • har körkort Qi Construction AB hjälper privatpersoner att förverkliga sina drömmar om ett finare och bättre boende. Vår unika positionering är en kombination av kompetent rådgivning, förtroendeskapande försäljning, kvalitetsmedvetna hantverkare och rimliga priser. Vi har renoverat åt privatpersoner sedan 10 år tillbaka och omsatte 24 miljoner kronor 2016. De flesta av våra kunder kommer via referenser. Vi har mycket goda vitsord på reco.se, är ett av landets 2,4% trippel-A-företag och vårt kontor ligger i Sollentuna. Idag arbetar 33 personer på företaget, varav 3 är elektriker. Förutom att vi betalar kollektivavtalsenlig lön så försöker vi att ha kul. Hela företaget åkte i december 2015 till Barcelona en weekend för att gotta oss med årets vinster. För några veckor sedan var vi alla i Prag och njöt av Prags goda mat. Det tänker vi fortsätta med och hoppas du vill vara med!
Företag: QI Construction AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 01-18
Sök fler jobb liknande: lediga Lärling jobb, Lärling Sollentuna, Lärling QI Construction AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärling

Målare
I rollen som målare arbetar du med målning av främst av väggar, tak och snickerier, i tillbyggnader, nybyggnader och renoveringar av större och mindre dignitet. Du gillar att jobba i det lite mindre företaget med snabba beslutsvägar och mycket eget ansvar. Du är lyhörd, proaktiv och smidig i umgänget med andra och har lätt för att samarbeta med andra yrkesgrupper, främst målare, elektriker och rörmokare. Vi söker en person som • har relevant målarutbildning • har arbetat som målare i många år • har lätt att planera och organisera sitt arbete och är självgående • är service- och kvalitetsorienterad, samt noggrann • tycker om att arbeta i en verksamhet med högt i tak och stundtals högt tempo • talar svenska eller engelska • har körkort Qi Construction AB hjälper privatpersoner att förverkliga sina drömmar om ett finare och bättre boende. Vår unika positionering är en kombination av kompetent rådgivning, förtroendeskapande försäljning, kvalitetsmedvetna hantverkare och rimliga priser. Vi har renoverat åt privatpersoner sedan 10 år tillbaka och omsatte 24 miljoner kronor 2016. De flesta av våra kunder kommer via referenser. Vi har mycket goda vitsord på reco.se, är ett av landets 2,4% trippel-A-företag och vårt kontor ligger i Sollentuna. Idag arbetar 33 personer på företaget. Förutom att vi betalar kollektivavtalsenlig lön så försöker vi att ha kul. Hela företaget åkte i december 2015 till Barcelona en weekend för att gotta oss med årets vinster. För några veckor sedan var vi alla i Prag och njöt av Prags goda mat. Det tänker vi fortsätta med och hoppas du vill vara med!
Företag: QI Construction AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 02-11
Sök fler jobb liknande: lediga Målare jobb, Målare Sollentuna, Målare QI Construction AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Målare

Arbetsledare för våra auktoriserade rörmokare
Som arbetsledare för våra auktoriserade rörmokare, eller ledande VVS-montör som vi också kan kalla det, ansvarar du för arbetsledning av företagets övriga 3 rörmokare, men är också själv ute och utför VVS-arbete hos våra kunder. Vi tror att den rätta personen har drivit eget, men har ledsnat på detta av olika anledningar. Du gillar att jobba i det lite mindre företaget med snabba beslutsvägar och mycket eget ansvar. Du är lyhörd, proaktiv och smidig i umgänget med andra och har lätt för att samarbeta med andra yrkesgrupper, främst målare, elektriker och byggare. Vi söker en person som • har relevant rörmokarutbildning • har arbetat som rörmokare i många år • har lätt att planera och organisera sitt arbete och är självgående • är service- och kvalitetsorienterad, samt noggrann • tycker om att arbeta i en verksamhet med högt i tak och stundtals högt tempo • har erfarenhet av att leda och inspirera andra • talar svenska eller engelska • har körkort Qi Construction AB hjälper privatpersoner att förverkliga sina drömmar om ett finare och bättre boende. Vår unika positionering är en kombination av kompetent rådgivning, förtroendeskapande försäljning, kvalitetsmedvetna hantverkare och rimliga priser. Vi har renoverat åt privatpersoner sedan 10 år tillbaka och omsatte 24 miljoner kronor 2016. De flesta av våra kunder kommer via referenser. Vi har mycket goda vitsord på reco.se, är ett av landets 2,4% trippel-A-företag och vårt kontor ligger i Sollentuna. Idag arbetar 33 personer på företaget, varav 3 är rörmokare. Företagets VD är med och driver utvecklingen i branschen, genom att sitta med i Säker Vattens styrelse. Förutom att vi betalar kollektivavtalsenlig lön så försöker vi att ha kul. Hela företaget åkte i december 2015 till Barcelona en weekend för att gotta oss med årets vinster. För några veckor sedan var vi alla i Prag och njöt av Prags goda mat. Det tänker vi fortsätta med och hoppas du vill vara med!
Företag: QI Construction AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 02-11
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare för våra auktoriserade rörmokare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare för våra auktoriserade rörmokare

Murare/putsare
I rollen som murare arbetar du med murning av lättbetong, tegel samt putsning av tjockputs och tunnputs med infärgning på tillbyggnader, nybyggnader och renoveringar av större och mindre dignitet. Du gillar att jobba i det lite mindre företaget med snabba beslutsvägar och mycket eget ansvar. Du är lyhörd, proaktiv och smidig i umgänget med andra och har lätt för att samarbeta med andra yrkesgrupper, främst snickare, målare och elektriker. Vi söker en person som • har relevant utbildning inom fasadsystem • har arbetat som murare eller putsare i många år • har lätt att planera och organisera sitt arbete och är självgående • är service- och kvalitetsorienterad, samt noggrann • tycker om att arbeta i en verksamhet med högt i tak och stundtals högt tempo • talar svenska eller engelska • har körkort Qi Construction AB hjälper privatpersoner att förverkliga sina drömmar om ett finare och bättre boende. Vår unika positionering är en kombination av kompetent rådgivning, förtroendeskapande försäljning, kvalitetsmedvetna hantverkare och rimliga priser. Vi har renoverat åt privatpersoner sedan 10 år tillbaka och omsatte 24 miljoner kronor 2016. De flesta av våra kunder kommer via referenser. Vi har mycket goda vitsord på reco.se, är ett av landets 2,4% trippel-A-företag och vårt kontor ligger i Sollentuna. Idag arbetar 33 personer på företaget. Förutom att vi betalar kollektivavtalsenlig lön så försöker vi att ha kul. Hela företaget åkte i december 2015 till Barcelona en weekend för att gotta oss med årets vinster. För några veckor sedan var vi alla i Prag och njöt av Prags goda mat. Det tänker vi fortsätta med och hoppas du vill vara med!
Företag: QI Construction AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 03-10
Sök fler jobb liknande: lediga Murare/putsare jobb, Murare/putsare Sollentuna, Murare/putsare QI Construction AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Murare/putsare

Snickare
I rollen som snickare arbetar du med byggnadssnickerier främst av vindar och tillbyggnader samt med renoveringar av större och mindre dignitet. Du gillar att jobba i det lite mindre företaget med snabba beslutsvägar och mycket eget ansvar. Du är lyhörd, proaktiv och smidig i umgänget med andra och har lätt för att samarbeta med andra yrkesgrupper, främst målare, elektriker och rörmokare. Vi söker en person som • har relevant snickarutbildning • har arbetat som snickare i många år • har lätt att planera och organisera sitt arbete och är självgående • är service- och kvalitetsorienterad, samt noggrann • tycker om att arbeta i en verksamhet med högt i tak och stundtals högt tempo • talar svenska eller engelska • har körkort Qi Construction AB hjälper privatpersoner att förverkliga sina drömmar om ett finare och bättre boende. Vår unika positionering är en kombination av kompetent rådgivning, förtroendeskapande försäljning, kvalitetsmedvetna hantverkare och rimliga priser. Vi har renoverat åt privatpersoner sedan 10 år tillbaka och omsatte 24 miljoner kronor 2016. De flesta av våra kunder kommer via referenser. Vi har mycket goda vitsord på reco.se, är ett av landets 2,4% trippel-A-företag och vårt kontor ligger i Sollentuna. Idag arbetar 33 personer på företaget. Förutom att vi betalar kollektivavtalsenlig lön så försöker vi att ha kul. Hela företaget åkte i december 2015 till Barcelona en weekend för att gotta oss med årets vinster. Vi följde upp detta med en resa till Prag i december 2016. Vi hoppas du är med på vår resa i december 2017!
Företag: QI Construction AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 06-15
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare jobb, Snickare Sollentuna, Snickare QI Construction AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare

Service-elektriker
I rollen som elektriker arbetar du som servicemontör och servar våra byggen, stora som små, med de elinstallationer som typiskt behövs i den verksamhet som vi sysslar med. Det gäller allt ifrån badrumsinstallationer som golvvärme och spotlights till byggen där en nybyggd villa skall förses med alla de installationer och uttag som en modern villa kräver. Du gillar att jobba i det lite mindre företaget med snabba beslutsvägar och mycket eget ansvar. Du är lyhörd, proaktiv och smidig i umgänget med andra och har lätt för att samarbeta med andra yrkesgrupper, främst målare, snickare och rörmokare. Vi söker en person som • har el-utbildning • har minst ett års erfarenhet i yrket efter lärlingstid • har lätt att planera och organisera sitt arbete och är självgående • är service- och kvalitetsorienterad, samt noggrann • tycker om att arbeta i en verksamhet med högt i tak och stundtals högt tempo • talar svenska eller engelska • har körkort Qi Construction AB hjälper privatpersoner att förverkliga sina drömmar om ett finare och bättre boende. Vår unika positionering är en kombination av kompetent rådgivning, förtroendeskapande försäljning, kvalitetsmedvetna hantverkare och rimliga priser. Vi har renoverat åt privatpersoner sedan 10 år tillbaka och omsatte 24 miljoner kronor 2016. De flesta av våra kunder kommer via referenser. Vi har mycket goda vitsord på reco.se, är ett av landets 2,4% trippel-A-företag och vårt kontor ligger i Sollentuna. Idag arbetar 33 personer på företaget. Förutom att vi betalar kollektivavtalsenlig lön så försöker vi att ha kul. Hela företaget åkte i december 2015 till Barcelona en weekend för att gotta oss med årets vinster. Vi följde upp detta med en resa till Prag i december 2016. Vi hoppas du är med på vår resa i december 2017!
Företag: QI Construction AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 06-15
Sök fler jobb liknande: lediga Service-elektriker jobb, Service-elektriker Sollentuna, Service-elektriker QI Construction AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Service-elektriker

Snickare
I rollen som snickare arbetar du med byggnadssnickerier främst av vindar och tillbyggnader samt med renoveringar av större och mindre dignitet. Du gillar att jobba i det lite mindre företaget med snabba beslutsvägar och mycket eget ansvar. Du är lyhörd, proaktiv och smidig i umgänget med andra och har lätt för att samarbeta med andra yrkesgrupper, främst målare, elektriker och rörmokare. Vi söker en person som • har relevant snickarutbildning • har arbetat som snickare i många år • har lätt att planera och organisera sitt arbete och är självgående • är service- och kvalitetsorienterad, samt noggrann • tycker om att arbeta i en verksamhet med högt i tak och stundtals högt tempo • talar svenska eller engelska • har körkort Qi Construction AB hjälper privatpersoner att förverkliga sina drömmar om ett finare och bättre boende. Vår unika positionering är en kombination av kompetent rådgivning, förtroendeskapande försäljning, kvalitetsmedvetna hantverkare och rimliga priser. Vi har renoverat åt privatpersoner sedan 10 år tillbaka och omsatte 24 miljoner kronor 2016. De flesta av våra kunder kommer via referenser. Vi har mycket goda vitsord på reco.se, är ett av landets 2,4% trippel-A-företag och vårt kontor ligger i Sollentuna. Idag arbetar 33 personer på företaget. Förutom att vi betalar kollektivavtalsenlig lön så försöker vi att ha kul. Hela företaget åkte i december 2015 till Barcelona en weekend för att gotta oss med årets vinster. Vi följde upp detta med en resa till Prag i december 2016. Vi hoppas du är med på vår resa i december 2017!
Företag: QI Construction AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare jobb, Snickare Sollentuna, Snickare QI Construction AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare

Teamledare Snickare
I rollen som teamledare snickare arbetar du med byggnadssnickerier främst av vindar och tillbyggnader samt med renoveringar av större och mindre dignitet. Du har en arbetsledande ställning och ansvarar för ditt team bestående av dig själv och din partner. Du gillar att jobba i det lite mindre företaget med snabba beslutsvägar och mycket eget ansvar. Du är lyhörd, proaktiv och smidig i umgänget med andra och har lätt för att samarbeta med andra yrkesgrupper, främst målare, elektriker och rörmokare. Vi söker en person som • har relevant snickarutbildning • har arbetat som snickare i många år • har lätt att planera och organisera sitt arbete och är självgående • är service- och kvalitetsorienterad, samt noggrann • tycker om att arbeta i en verksamhet med högt i tak och stundtals högt tempo • talar svenska eller engelska • har körkort Qi Construction AB hjälper privatpersoner att förverkliga sina drömmar om ett finare och bättre boende. Vår unika positionering är en kombination av kompetent rådgivning, förtroendeskapande försäljning, kvalitetsmedvetna hantverkare och rimliga priser. Vi har renoverat åt privatpersoner sedan 10 år tillbaka och omsatte 24 miljoner kronor 2016. De flesta av våra kunder kommer via referenser. Vi har mycket goda vitsord på reco.se, är ett av landets 2,4% trippel-A-företag och vårt kontor ligger i Sollentuna. Idag arbetar 33 personer på företaget. Förutom att vi betalar kollektivavtalsenlig lön så försöker vi att ha kul. Hela företaget åkte i december 2015 till Barcelona en weekend för att gotta oss med årets vinster. Vi följde upp detta med en resa till Prag i december 2016 och reser till Malaga 2017. Vi hoppas du är med på vår resa i december 2018!
Företag: QI Construction AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 11-10
Sök fler jobb liknande: lediga Teamledare Snickare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teamledare Snickare

Inköpare/logistiker
I rollen som inköpare ser du till att köpa in allt material som våra hantverkare behöver under dagen. Du hanterar inköpen via nätet eller direkt på plats i våra leverantörers butiker. När dagens inköp gjorts kör du ut material till våra olika projekt. Du besöker nog ett 10-tal adresser under en dag och träffar på så sätt dagligen nästan alla våra medarbetare. Förutom den dagliga logistiken av material ser du också till att våra hantverkare har de resurser i form av verktyg som behövs, och tar med dig verktyg till och från arbetsplatserna. Restmaterial tas om hand och returneras av dig. Lagerhanteringen i vårt eget lager är ett viktigt ansvarsområde. Du känner till vad vi har i lager och håller ordning i våra lagerutrymmen. En och annan resa till tippen för byggsopor kan också bli aktuell under en månad. Du fungerar som spindeln i nätet och har till din hjälp en projektassistent, projektledare och arbetsledare. Vi tror att du börjar kl 6 på morgonen och slutar runt 15. Arbetstiden kan vara flexibel och kan också vara flexibel gällande deltid. Du gillar att jobba i det lite mindre företaget med snabba beslutsvägar och mycket eget ansvar. Du är lyhörd, proaktiv och smidig i umgänget med andra och har lätt för att samarbeta med andra människor. Vi söker en person som • är van att köpa material för hantverk och bygg/måleri • har lätt att planera och organisera sitt arbete och är självgående • är service- och kvalitetsorienterad, samt noggrann • tycker om att arbeta i en verksamhet med högt i tak och stundtals högt tempo • talar svenska eller engelska • har körkort B (BE är en extra merit) Qi Construction AB hjälper privatpersoner att förverkliga sina drömmar om ett finare och bättre boende. Vår unika positionering är en kombination av kompetent rådgivning, förtroendeskapande försäljning, kvalitetsmedvetna hantverkare och rimliga priser. Vi har renoverat åt privatpersoner sedan 10 år tillbaka och omsatte 24 miljoner kronor 2016. De flesta av våra kunder kommer via referenser. Vi har mycket goda vitsord på reco.se, är ett av landets 2,4% trippel-A-företag och vårt kontor ligger i Sollentuna. Idag arbetar 33 personer på företaget. Förutom att vi betalar kollektivavtalsenlig lön så försöker vi att ha kul. Hela företaget åkte i december 2015 till Barcelona en weekend för att gotta oss med årets vinster. Vi följde upp detta med en resa till Prag i december 2016 och reser till Malaga 2017. Vi hoppas du är med på vår resa i december 2018!
Företag: QI Construction AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 11-10
Sök fler jobb liknande: lediga Inköpare/logistiker jobb, Inköpare/logistiker Sollentuna, Inköpare/logistiker QI Construction AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Inköpare/logistiker

Plåtslagare/Snickare
I rollen som plåtslagare/snickare arbetar du med byggnadssnickerier främst av vindar och tillbyggnader samt med renoveringar av större och mindre dignitet. Du tillverkar enklare plåtdetaljer till våra byggen, som fönsterbleck, ståndskivor och ränndalar samt monterar dessa, avvattningssystem och enklare takplåtar. När du inte gör plåtarbeten arbetar du med byggnadssnickerier, så erfarenhet av byggnadssnickerier är ett krav. Du gillar att jobba i det lite mindre företaget med snabba beslutsvägar och mycket eget ansvar. Du är lyhörd, proaktiv och smidig i umgänget med andra och har lätt för att samarbeta med andra yrkesgrupper, främst målare, elektriker och rörmokare. Vi söker en person som • har relevant plåtslagarutbildning eller snickarutbildning • har arbetat som plåtslagare/snickare i många år • har lätt att planera och organisera sitt arbete och är självgående • är service- och kvalitetsorienterad, samt noggrann • tycker om att arbeta i en verksamhet med högt i tak och stundtals högt tempo • talar svenska eller engelska • har körkort Qi Construction AB hjälper privatpersoner att förverkliga sina drömmar om ett finare och bättre boende. Vår unika positionering är en kombination av kompetent rådgivning, förtroendeskapande försäljning, kvalitetsmedvetna hantverkare och rimliga priser. Vi har renoverat åt privatpersoner sedan 10 år tillbaka och omsatte 24 miljoner kronor 2016. De flesta av våra kunder kommer via referenser. Vi har mycket goda vitsord på reco.se, är ett av landets 2,4% trippel-A-företag och vårt kontor ligger i Sollentuna. Idag arbetar 33 personer på företaget. Förutom att vi betalar kollektivavtalsenlig lön så försöker vi att ha kul. Hela företaget åkte i december 2015 till Barcelona en weekend för att gotta oss med årets vinster. Vi följde upp detta med en resa till Prag i december 2016 och reser till Malaga 2017. Vi hoppas du är med på vår resa i december 2018!
Företag: QI Construction AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 11-10
Sök fler jobb liknande: lediga Plåtslagare/Snickare jobb, Plåtslagare/Snickare Sollentuna, Plåtslagare/Snickare QI Construction AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Plåtslagare/Snickare

Kökssnickare
I rollen som Kökssnickare arbetar du med alla typer av snickeriarbeten inomhus, främst montering av kök, läggning av golv, sättande av smygar och inklädnader på fönster och dörrar osv. Du använder dina handverktyg på jobben och på kontoret kan du också sköta våra större maskiner som planhyvel, och skivsåg, för att kunna tillverka egna möbler. Du gillar att jobba i det lite mindre företaget med snabba beslutsvägar och mycket eget ansvar. Du är lyhörd, proaktiv och smidig i umgänget med andra och har lätt för att samarbeta med andra yrkesgrupper, främst målare, elektriker och rörmokare. Vi söker en person som • har relevant snickarutbildning • har arbetat som snickare i många år • har lätt att planera och organisera sitt arbete och är självgående • är service- och kvalitetsorienterad, samt noggrann • tycker om att arbeta i en verksamhet med högt i tak och stundtals högt tempo • talar svenska eller engelska • har körkort Qi Construction AB hjälper privatpersoner att förverkliga sina drömmar om ett finare och bättre boende. Vår unika positionering är en kombination av kompetent rådgivning, förtroendeskapande försäljning, kvalitetsmedvetna hantverkare och rimliga priser. Vi har renoverat åt privatpersoner sedan 10 år tillbaka och omsatte 24 miljoner kronor 2016. De flesta av våra kunder kommer via referenser. Vi har mycket goda vitsord på reco.se, är ett av landets 2,4% trippel-A-företag och vårt kontor ligger i Sollentuna. Idag arbetar 33 personer på företaget. Förutom att vi betalar kollektivavtalsenlig lön så försöker vi att ha kul. Hela företaget åkte i december 2015 till Barcelona en weekend för att gotta oss med årets vinster. Vi följde upp detta med en resa till Prag i december 2016 och reser till Malaga 2017. Vi hoppas du är med på vår resa i december 2018!
Företag: QI Construction AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 11-10
Sök fler jobb liknande: lediga Kökssnickare jobb, Kökssnickare Sollentuna, Kökssnickare QI Construction AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kökssnickare

Projektansvarig VVS-montör
Som projektansvarig VVS-montör/rörmokare, ansvarar du för allt VVS-arbete, såväl rivning och pluggning, som dragning, samt komplettering på de projekt som företaget är verksamt. Typiska projekt är kök och badrum i totalentreprenad, men även källare och andra projekt förekommer. Du gillar att jobba i det lite mindre företaget med snabba beslutsvägar och mycket eget ansvar. Du är lyhörd, proaktiv och smidig i umgänget med andra och har lätt för att samarbeta med andra yrkesgrupper, främst målare, elektriker och byggare. Vi söker en person som • har relevant VVS-utbildning • har arbetat som rörmokare i minst nåt år • har lätt att planera och organisera sitt arbete och är självgående • är service- och kvalitetsorienterad, samt noggrann • tycker om att arbeta i en verksamhet med högt i tak och stundtals högt tempo • talar svenska eller engelska • har körkort Qi Construction AB hjälper privatpersoner att förverkliga sina drömmar om ett finare och bättre boende. Vår unika positionering är en kombination av kompetent rådgivning, förtroendeskapande försäljning, kvalitetsmedvetna hantverkare och rimliga priser. Vi har renoverat åt privatpersoner sedan 11 år tillbaka och omsatte 28 miljoner kronor 2017. De flesta av våra kunder kommer via referenser. Vi har mycket goda vitsord på reco.se, är ett av landets 2,4% trippel-A-företag och vårt kontor ligger i Sollentuna. Idag arbetar 35 personer på företaget, varav 3 är rörmokare. Företagets VD är med och driver utvecklingen i branschen, genom att sitta med i Säker Vattens styrelse. Förutom att vi betalar kollektivavtalsenlig lön så försöker vi att ha kul. Hela företaget åkte i december 2017 till Malaga en weekend för att gotta oss med årets vinster. Det tänker vi fortsätta med och hoppas du vill vara med!
Företag: QI Construction AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 01-25
Sök fler jobb liknande: lediga Projektansvarig VVS-montör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektansvarig VVS-montör

Projektansvarig VVS-montör
Som projektansvarig VVS-montör/rörmokare, ansvarar du för allt VVS-arbete, såväl rivning och pluggning, som dragning, samt komplettering på de projekt som företaget är verksamt. Typiska projekt är kök och badrum i totalentreprenad, men även källare och andra projekt förekommer. Du gillar att jobba i det lite mindre företaget med snabba beslutsvägar och mycket eget ansvar. Du är lyhörd, proaktiv och smidig i umgänget med andra och har lätt för att samarbeta med andra yrkesgrupper, främst målare, elektriker och byggare. Vi söker en person som • har relevant VVS-utbildning • har arbetat som rörmokare i minst nåt år • har lätt att planera och organisera sitt arbete och är självgående • är service- och kvalitetsorienterad, samt noggrann • tycker om att arbeta i en verksamhet med högt i tak och stundtals högt tempo • talar svenska eller engelska • har körkort Qi Construction AB hjälper privatpersoner att förverkliga sina drömmar om ett finare och bättre boende. Vår unika positionering är en kombination av kompetent rådgivning, förtroendeskapande försäljning, kvalitetsmedvetna hantverkare och rimliga priser. Vi har renoverat åt privatpersoner sedan 11 år tillbaka och omsatte 28 miljoner kronor 2017. De flesta av våra kunder kommer via referenser. Vi har mycket goda vitsord på reco.se, är ett av landets 2,4% trippel-A-företag och vårt kontor ligger i Sollentuna. Idag arbetar 35 personer på företaget, varav 3 är rörmokare. Företagets VD är med och driver utvecklingen i branschen, genom att sitta med i Säker Vattens styrelse. Förutom att vi betalar kollektivavtalsenlig lön så försöker vi att ha kul. Hela företaget åkte i december 2017 till Malaga en weekend för att gotta oss med årets vinster. Det tänker vi fortsätta med och hoppas du vill vara med!
Företag: QI Construction AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 02-22
Sök fler jobb liknande: lediga Projektansvarig VVS-montör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektansvarig VVS-montör

Putsare/murare
I rollen som putsare arbetar du med pust av fasadytor och väggar ute och inne samt murning av lättbetong och tegel på tillbyggnader, nybyggnader och renoveringar av större och mindre dignitet. Du gillar att jobba i det lite mindre företaget med snabba beslutsvägar och mycket eget ansvar. Du är lyhörd, proaktiv och smidig i umgänget med andra och har lätt för att samarbeta med andra yrkesgrupper, främst snickare, målare och elektriker. Vi söker en person som • har relevant utbildning inom fasadsystem, främst Weber och Knauf • har arbetat som murare eller putsare i många år • har lätt att planera och organisera sitt arbete och är självgående • är service- och kvalitetsorienterad, samt noggrann • tycker om att arbeta i en verksamhet med högt i tak och stundtals högt tempo • talar svenska eller engelska • har körkort Qi Construction AB hjälper privatpersoner att förverkliga sina drömmar om ett finare och bättre boende. Vår unika positionering är en kombination av kompetent rådgivning, förtroendeskapande försäljning, kvalitetsmedvetna hantverkare och rimliga priser. Vi har renoverat åt privatpersoner sedan 10 år tillbaka och omsatte 28 miljoner kronor 2017. De flesta av våra kunder kommer via referenser. Vi har mycket goda vitsord på reco.se, är ett av landets 2,4% trippel-A-företag och vårt kontor ligger i Sollentuna. Idag arbetar 33 personer på företaget. Förutom att vi betalar kollektivavtalsenlig lön så försöker vi att ha kul. Hela företaget åkte i december 2017 till Malaga en weekend för att gotta oss med årets vinster. Det tänker vi fortsätta med och hoppas du vill vara med!
Företag: QI Construction AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 02-26
Sök fler jobb liknande: lediga Putsare/murare jobb, Putsare/murare Sollentuna, Putsare/murare QI Construction AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Putsare/murare

Badrumsbyggare
I rollen som badrumsbyggare arbetar du renovering av badrum, från rivning till montering av inredning, med allt vad det innebär däremellan. Hos QICON är det en person som gör hela jobbet, och denna har hjälp av en elektriker och en rörmokare. Du har egen bil och egna verktyg och arbetar mycket självständigt på ditt projekt. Du gillar att jobba i det lite mindre företaget med snabba beslutsvägar och mycket eget ansvar. Du är lyhörd, proaktiv och smidig i umgänget med andra och har lätt för att samarbeta med andra yrkesgrupper, främst rörmokare och och elektriker. Vi söker en person som • har relevant utbildning inom plattsättning • har arbetat som badrumsbyggare i många år • Har BKR-certifikat och utbildning av Byggkeramikrådet • har lätt att planera och organisera sitt arbete och är självgående • är service- och kvalitetsorienterad, samt noggrann • tycker om att arbeta i en verksamhet med högt i tak och stundtals högt tempo • talar svenska eller engelska • har körkort Qi Construction AB hjälper privatpersoner att förverkliga sina drömmar om ett finare och bättre boende. Vår unika positionering är en kombination av kompetent rådgivning, förtroendeskapande försäljning, kvalitetsmedvetna hantverkare och rimliga priser. Vi har renoverat åt privatpersoner sedan 10 år tillbaka och omsatte 28 miljoner kronor 2017. De flesta av våra kunder kommer via referenser. Vi har mycket goda vitsord på reco.se, är ett av landets 2,4% trippel-A-företag och vårt kontor ligger i Sollentuna. Idag arbetar 33 personer på företaget. Förutom att vi betalar kollektivavtalsenlig lön så försöker vi att ha kul. Hela företaget åkte i december 2017 till Malaga en weekend för att gotta oss med årets vinster. Det tänker vi fortsätta med och hoppas du vill vara med!
Företag: QI Construction AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 02-26
Sök fler jobb liknande: lediga Badrumsbyggare jobb, Badrumsbyggare Sollentuna, Badrumsbyggare QI Construction AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Badrumsbyggare

Projektansvarig VVS-montör
Som projektansvarig VVS-montör/rörmokare, ansvarar du för allt VVS-arbete, såväl rivning och pluggning, som dragning, samt komplettering på de projekt som företaget är verksamt. Typiska projekt är kök och badrum i totalentreprenad, men även källare och andra projekt förekommer. Du gillar att jobba i det lite mindre företaget med snabba beslutsvägar och mycket eget ansvar. Du är lyhörd, proaktiv och smidig i umgänget med andra och har lätt för att samarbeta med andra yrkesgrupper, främst målare, elektriker och byggare. Vi söker en person som • har relevant VVS-utbildning • har arbetat som rörmokare i minst nåt år • har lätt att planera och organisera sitt arbete och är självgående • är service- och kvalitetsorienterad, samt noggrann • tycker om att arbeta i en verksamhet med högt i tak och stundtals högt tempo • talar svenska eller engelska • har körkort Qi Construction AB hjälper privatpersoner att förverkliga sina drömmar om ett finare och bättre boende. Vår unika positionering är en kombination av kompetent rådgivning, förtroendeskapande försäljning, kvalitetsmedvetna hantverkare och rimliga priser. Vi har renoverat åt privatpersoner sedan 11 år tillbaka och omsatte 28 miljoner kronor 2017. De flesta av våra kunder kommer via referenser. Vi har mycket goda vitsord på reco.se, är ett av landets 2,4% trippel-A-företag och vårt kontor ligger i Sollentuna. Idag arbetar 35 personer på företaget, varav 3 är rörmokare. Företagets VD är med och driver utvecklingen i branschen, genom att sitta med i Säker Vattens styrelse. Förutom att vi betalar kollektivavtalsenlig lön så försöker vi att ha kul. Hela företaget åkte i december 2017 till Malaga en weekend för att gotta oss med årets vinster. Det tänker vi fortsätta med och hoppas du vill vara med!
Företag: QI Construction AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 03-23
Sök fler jobb liknande: lediga Projektansvarig VVS-montör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektansvarig VVS-montör

Kökssnickare
I rollen som Kökssnickare arbetar du med alla typer av snickeriarbeten inomhus, främst montering av kök, läggning av golv, sättande av smygar och inklädnader på fönster och dörrar osv. Du använder dina handverktyg på jobben och på kontoret kan du också sköta våra större maskiner som planhyvel, och skivsåg, för att kunna tillverka egna möbler. Du gillar att jobba i det lite mindre företaget med snabba beslutsvägar och mycket eget ansvar. Du är lyhörd, proaktiv och smidig i umgänget med andra och har lätt för att samarbeta med andra yrkesgrupper, främst målare, elektriker och rörmokare. Vi söker en person som • har relevant snickarutbildning • har arbetat som snickare i många år • har lätt att planera och organisera sitt arbete och är självgående • är service- och kvalitetsorienterad, samt noggrann • tycker om att arbeta i en verksamhet med högt i tak och stundtals högt tempo • talar svenska eller engelska • har körkort Qi Construction AB hjälper privatpersoner att förverkliga sina drömmar om ett finare och bättre boende. Vår unika positionering är en kombination av kompetent rådgivning, förtroendeskapande försäljning, kvalitetsmedvetna hantverkare och rimliga priser. Vi har renoverat åt privatpersoner sedan 10 år tillbaka och omsatte 28 miljoner kronor 2017. De flesta av våra kunder kommer via referenser. Vi har mycket goda vitsord på reco.se, är ett av landets 2,4% trippel-A-företag och vårt kontor ligger i Sollentuna. Idag arbetar 33 personer på företaget. Förutom att vi betalar kollektivavtalsenlig lön så försöker vi att ha kul. Hela företaget åkte i december 2015 till Barcelona en weekend för att gotta oss med årets vinster. Vi följde upp detta med en resa till Prag i december 2016 och reste till Malaga 2017. Vi hoppas du är med på vår resa 2018!
Företag: QI Construction AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 03-23
Sök fler jobb liknande: lediga Kökssnickare jobb, Kökssnickare Sollentuna, Kökssnickare QI Construction AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kökssnickare

Snickare
I rollen som snickare arbetar du med byggnadssnickerier främst av vindar och tillbyggnader samt med renoveringar av större och mindre dignitet. Du arbetar hemma hos privatpersoner. Du gillar att jobba i det lite mindre företaget med snabba beslutsvägar och mycket eget ansvar. Du är lyhörd, proaktiv och smidig i umgänget med andra och har lätt för att samarbeta med andra yrkesgrupper, främst målare, elektriker och rörmokare. Vi söker en person som • har relevant snickarutbildning • har arbetat som snickare i några år • har lätt att planera och organisera sitt arbete och är självgående • är service- och kvalitetsorienterad, samt noggrann • tycker om att arbeta i en verksamhet med högt i tak och stundtals högt tempo • talar svenska eller engelska • har körkort Qi Construction AB hjälper privatpersoner att förverkliga sina drömmar om ett finare och bättre boende. Vår unika positionering är en kombination av kompetent rådgivning, förtroendeskapande försäljning, kvalitetsmedvetna hantverkare och rimliga priser. Vi har renoverat åt privatpersoner sedan 10 år tillbaka och omsatte 28 miljoner kronor 2017. De flesta av våra kunder kommer via referenser. Vi har mycket goda vitsord på reco.se, är ett av landets 2,4% trippel-A-företag och vårt kontor ligger i Sollentuna. Idag arbetar 33 personer på företaget. Förutom att vi betalar kollektivavtalsenlig lön så försöker vi att ha kul. Hela företaget åkte i december 2015 till Barcelona en weekend för att gotta oss med årets vinster. Vi följde upp detta med en resa till Prag i december 2016 och till Malaga 2017. Vi hoppas du är med på vår resa 2018!
Företag: QI Construction AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 03-23
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare jobb, Snickare Sollentuna, Snickare QI Construction AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare

Teamledare Snickare
I rollen som teamledare snickare arbetar du med byggnadssnickerier främst av vindar och tillbyggnader samt med renoveringar av större och mindre dignitet. Du har en arbetsledande ställning och ansvarar för ditt team bestående av dig själv och din partner. Du gillar att jobba i det lite mindre företaget med snabba beslutsvägar och mycket eget ansvar. Du är lyhörd, proaktiv och smidig i umgänget med andra och har lätt för att samarbeta med andra yrkesgrupper, främst målare, elektriker och rörmokare. Vi söker en person som • har relevant snickarutbildning • har arbetat som snickare i många år • har lätt att planera och organisera sitt arbete och är självgående • är service- och kvalitetsorienterad, samt noggrann • tycker om att arbeta i en verksamhet med högt i tak och stundtals högt tempo • talar svenska eller engelska • har körkort Qi Construction AB hjälper privatpersoner att förverkliga sina drömmar om ett finare och bättre boende. Vår unika positionering är en kombination av kompetent rådgivning, förtroendeskapande försäljning, kvalitetsmedvetna hantverkare och rimliga priser. Vi har renoverat åt privatpersoner sedan 10 år tillbaka och omsatte 28 miljoner kronor 2017. De flesta av våra kunder kommer via referenser. Vi har mycket goda vitsord på reco.se, är ett av landets 2,4% trippel-A-företag och vårt kontor ligger i Sollentuna. Idag arbetar 38 personer på företaget. Förutom att vi betalar kollektivavtalsenlig lön så försöker vi att ha kul. Hela företaget åkte i december 2015 till Barcelona en weekend för att gotta oss med årets vinster. Vi följde upp detta med en resa till Prag i december 2016 och till Malaga 2017. Vi hoppas du är med på vår resa i december 2018!
Företag: QI Construction AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 05-30
Sök fler jobb liknande: lediga Teamledare Snickare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teamledare Snickare

Arbetsledande köksmontör/projektansvarig
I rollen som arbetsledande köksmontör/projektansvarig arbetar du med renoveringsprojekt främst med kök inblandade. Du har en ledande ställning och ansvarar för ditt projekt bestående av dig själv och din kollegor målare, elektriker, rörmokare och plattsättare. Du gillar att jobba i det lite mindre företaget med snabba beslutsvägar och mycket eget ansvar. Du är lyhörd, proaktiv och smidig i umgänget med andra och har lätt för att samarbeta med andra yrkesgrupper, främst målare, elektriker och rörmokare. Vi söker en person som • har relevant snickarutbildning • har arbetat som snickare i många år • har lätt att planera och organisera sitt arbete och är självgående • är service- och kvalitetsorienterad, samt noggrann • tycker om att arbeta i en verksamhet med högt i tak och stundtals högt tempo • talar svenska eller engelska • har körkort Qi Construction AB hjälper privatpersoner att förverkliga sina drömmar om ett finare och bättre boende. Vår unika positionering är en kombination av kompetent rådgivning, förtroendeskapande försäljning, kvalitetsmedvetna hantverkare och rimliga priser. Vi har renoverat åt privatpersoner sedan 10 år tillbaka och omsatte 28 miljoner kronor 2017. De flesta av våra kunder kommer via referenser. Vi har mycket goda vitsord på reco.se, är ett av landets 2,4% trippel-A-företag och vårt kontor ligger i Sollentuna. Idag arbetar 38 personer på företaget. Förutom att vi betalar kollektivavtalsenlig lön så försöker vi att ha kul. Hela företaget åkte i december 2015 till Barcelona en weekend för att gotta oss med årets vinster. Vi följde upp detta med en resa till Prag i december 2016 och till Malaga 2017. Vi hoppas du är med på vår resa i december 2018!
Företag: QI Construction AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 05-31
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledande köksmontör/projektansvarig jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledande köksmontör/projektansvarig


Sök lediga jobb QI Construction AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se