RÖRLÄGGARE jobb - lediga jobb

RÖRLÄGGARE jobb RÖRLÄGGARE jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: RÖRLÄGGARE. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: RÖRLÄGGARE. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. RÖRLÄGGARE ANSTÄLLNING OMGÅENDE!- Stockholm

 2. RÖRLÄGGARE- Stockholm

 3. Rörläggare till Stockholm- Stockholm

 4. Rörläggare- Stockholm

 5. Rörläggare- Stockholm, norrort!- Stockholm

 6. Rörläggare- Varberg

 7. Rörläggare till Uppsala- Uppsala

 8. Industrirörläggare till Norge och Sverige- Ospecificerad arbetsort

 9. Rörläggare- Stockholm

 10. Industrirörläggare- Stockholm

 11. REKRYTERINGSTRÄFF SVETS - RÖRLÄGGARE - MEKANIKER- Stenungsund

 12. Rörläggare/montor sökes till Göteborg!- Göteborg

 13. VVS-montör/rörläggare (Service)- Göteborg

 14. Anläggningsarbetare/rörläggare- Tomelilla

 15. Rörläggare till VA avdelningen- Mölndal

 16. Rörläggare till uppdrag i Stockholm!- Stockholm

 17. Svetsare/Rörläggare- Ospecificerad arbetsort

 18. Svevia söker rörläggare- Stockholm

 19. Kommunalarbetare- Rörläggare vikariat- Mark

 20. Industrirörläggare- Stockholm

 21. Rörläggare- Stockholm

 22. Rörläggare- Göteborg

 23. RÖRLÄGGARE till Rörnät Drift på VA SYD- Malmö

 24. Rörläggare- Lysekil

 25. Rörläggare- Strömstad

 26. Rörläggare/VVS-montör (Service)- Göteborg

 27. Rörläggare - Anläggningsarbetare- Kristianstad

 28. Rörläggare- Stockholm

 29. Anläggare/Rörläggare- Salem

 30. Vattenrörläggare- Gotland

 31. Rörläggare/VVS-montör (Service)- Göteborg

 32. Industri rörläggare- Göteborg

 33. RÖRLÄGGARE/BYGG/ANL/VVS - OSLO - NORGE

 34. Industrirörläggare

 35. Servicerörläggare - Oslo

 36. Anläggsrörläggare till Bergen!

 37. VVS- Rörläggare sökes- Göteborg

 38. RÖRLÄGGARE till Rörnät Entreprenad på VA SYD- Malmö

 39. Industrirörläggare till Statoilanläggning i Norge

 40. Servicerörläggare - Oslo


Mer beskrivning

RÖRLÄGGARE ANSTÄLLNING OMGÅENDE!
Vi söker flera Rörläggare med erfarenhet av bl.a. ritningsläsning för uppdrag hos kunder i Stockholms området. Du bör ha tidigare erfarenhet av rörläggning/anläggning. Du bör kunna läsa ritningar och använda laser. Det förekommer även mindre anläggnings och stensättningsjobb, så om du har erfarenhet av detta är det ett plus. Har Du heta arbeten är det en merit. Skicka din ansökan med CV och personligt brev omgående till; juha.h@leasab.se Vi kommer att anställa löpande, så skynda in med din ansökan redan idag så kan du vara ute på jobb imorgon! OBS! Bor du inte i Stockholm hjälper vi till med boende.
Företag: LEASAB CONSULTING & HUMAN RESOURCE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga RÖRLÄGGARE ANSTÄLLNING OMGÅENDE! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: RÖRLÄGGARE ANSTÄLLNING OMGÅENDE!

RÖRLÄGGARE
Vi söker Rörläggare med erfarenhet av bl.a. ritningsläsning, du har tidigare erfarenhet av yrket. Har Du heta arbeten är det en merit Skicka din ansökan omgående till; joakim.lindstedt@leasab.se Vi kommer att anställa löpande, så skynda in med din ansökan!
Företag: LEASAB CONSULTING & HUMAN RESOURCE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga RÖRLÄGGARE jobb, RÖRLÄGGARE Stockholm, RÖRLÄGGARE LEASAB CONSULTING & HUMAN RESOURCE AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: RÖRLÄGGARE

Rörläggare till Stockholm
ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning, installation och mark. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. ExpanderaMera söker erfarna anläggare / rörläggare för kommande uppdrag i Stockholmsområdet. Dina arbetsuppgifter kommer att främst att vara rörläggning och enklare anläggningsarbete men även stensättning och plattläggning kan förekomma. Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet inom markarbete / anläggning. Som person är du självgående och handlingskraftig samt har god samarbetsförmåga. Meriterande: licens/diplom för elektromuffsvets/stumsvets. Är du den anläggare vi söker? Gör din anmälan till tjänsten som anläggare / rörläggare redan idag! Skriv gärna med referenser från tidigare arbeten inom mark, anläggning eller rörläggning. Vid frågor om tjänsten som anläggare / rörläggare, vänligen kontakta Sylwia Spruch på 08-53034378. Bor du på annan ort än Stockholm? Vi hjälper till med boende! Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Rörläggare till Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rörläggare till Stockholm

Rörläggare
Om Helpman: Helpman startade sin verksamhet år 2000 och är idag Sveriges första och ledande bemanningsföretag inom byggindustrin. Vi har i dagsläget ca 75-120 anställda beroende på säsong och inriktar oss både på byggnadsarbetare samt tjänstemän inom byggindustrin. Våra uppdragsgivare är flera av de största byggföretagen i landet och arbetar med bemanning över hela Sverige med huvudkontoret i Stockholm. Arbetsbeskrivning: Vi söker nu ett antal anläggare för arbete hos en av våra större uppdragsgivare i norra Stockholm. Arbetsuppgifterna inkluderar bland annat att lägga dräneringsrör men även andra arbetsuppgifter tillkommer. Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet inom byggbranschen, har en hög arbetskapacitet och har gärna yrkesbevis som anläggare. Du ska vara självgående och har tidigare erfarenhet av rörläggning. Som person är du stresstålig, lojal samt håller tider. Vi erbjuder: Genom Helpman kan du vidga dina vyer och bredda din kompetens samt utöka ditt kontaktnät. Vi kan snabbt matcha dina kunskaper, egenskaper och ambitioner med det ständiga behovet av kompetenta medarbetare hos våra uppdragsgivare. Helpman kan erbjuda tillfällig övernattning i Stockholm för den som saknar detta. För att söka: Du är välkommen att skicka in din ansökan till rekrytering@helpman.se eller lägga upp dina uppgifter direkt på vår hemsida www.helpman.se. Urvalet till denna tjänst sker löpande vilket innebär att vi behöver din ansökan så snabbt som möjligt.
Företag: HELPMAN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Rörläggare jobb, Rörläggare Stockholm, Rörläggare HELPMAN AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rörläggare

Rörläggare- Stockholm, norrort!
AddMan Bemanning AB grundades 2008. Sedan vår start har vi etablerat långsiktiga relationer med kunder och personal med fokus på bemanning och rekrytering. Som anställd hos AddMan tillhör du en bred och växande organisation där vi gemensamt uppnår dina mål i karriären! Vår vision är att verka som en förlängd arm till våra kunder vid rekrytering och bemanning där vi är flexibla och kostnadseffektiva utan att tumma på slutresultatet! Arbetsbeskrivning: Vi söker nu två  anläggare till vår uppdragsgivare norr om Stockholm. Arbetsuppgifterna inkluderar rörläggning och andra markuppgifter. Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet inom byggbranschen, har en hög arbetsmoral  och gärna yrkesbevis som anläggare. Du ska vara självgående och kunna läsa ritningar. Som person är du stresstålig, ärlig och trivas med att arbeta i grupp. Vi erbjuder: Addman erbjuder en möjlighet till inhyrning hos stora aktörer inom byggbranschen. Du har möjlighet att bredda din kompetens och skapa nya kontakter. Vi är hängavtalsbundna till Byggnads vilket ger dig som anställd en trygghet. Dessutom är vi mycket noga med att våra konsulter skall trivas med oss som arbetsgivare.  Välkommen med din ansökan. Hör av dig om du har frågor. Tjänsterna kommer att tillsättas så snart vi hittar kompetenta medarebtare så tveka inte att ansöka redan idag.
Företag: Addman Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Rörläggare- Stockholm, norrort! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rörläggare- Stockholm, norrort!

Rörläggare
IPL Skandinavien AB expanderar. IPL är ett erfaret ingenjörs-och konstruktionsföretag inom rör-och stålkonstruktion med högsta krav om kvalitet och lönsamhet. Planering, prefabricering och montage är lagarbete och vi behöver fler i laget! Besök www.ipl-skandinavien.se och se om du vill vara en del i vårt team? Vi söker rörläggare för projekt inom Skandinavien. Heta arbeten certifikat är ett krav. Du skall kunna läsa isometriska ritningar. All personal som söker jobb hos IPL skall genomföra en Site-test som ska ge godkänt resultat före anställning. Välkommen att skicka in en ansökan! IPL har egna anställda och använder inte rekryterings-/ bemanningsföretag.
Företag: IPL Skandinavien AB
Ort: Varberg
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Rörläggare jobb, Rörläggare Varberg, Rörläggare IPL Skandinavien AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rörläggare

Rörläggare till Uppsala
ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning, installation och mark. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. ExpanderaMera söker två stycken anläggare med erfarenhet av rör- och grundläggning till kund i Uppsala. Du kommer att arbeta med rörläggning (VA och fjärrvärme), gatuuppbyggnad samt grundläggning. Du är van vid att använda laser och elektromuffsvets (helst ska du ha diplom/licens för detta). Urval och intervjuer sker löpande, skicka in din ansökan redan idag! Vid frågor om tjänsten kontakta Sylwia Spruch på 08-53034378 Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Rörläggare till Uppsala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rörläggare till Uppsala

Industrirörläggare till Norge och Sverige
O&G Consulting är ett svenskt/norskt konsultbolag som specialiserar sig på att leverera högkvalitativa personallösningar till den internationella energisektorn. Vi har ett formidabelt team av ingenjörer, projektledare, arbetsledare, ledning och operatörer som har omfattande kunskap och erfarenhet. Sedan starten i juli 2012 så har vi levererat diverse personal till många av de största projekten på bland annat norsk sokkel. Vi är stolta över att erbjuda våra kunder motiverad och kompetent arbetskraft och vi gör detta möjligt genom att sätta våra anställda i fokus, alltid. Då efterfrågan av våra tjänster ständigt ökar behöver vi nu förstärka vår personalstyrka ytterligare. Denna gång så är vi på jakt efter erfarna industrirörläggare men minst 5 års erfarenhet av rörmontage. Utöver att kunna presentera relevant erfarenhet så ser vi gärna att du är van vid att läsa ritningar samt arbeta i högt tempo. Giltigt heta arbeten samt säkra lyft certifikat är ett krav. Har du dessutom SSG Entré eller HMS certifikat så är det ett stort plus. Som anställd hos oss så kommer du att arbeta på olika projekt på ett löpande rotationsschema. Därför är det viktigt att du är beredd på att ligga ute på jobb under längre perioder, som längst 4 veckor i streck. Vi på O&G sätter högt värde på att du som anställd ska känna dig trygg när du är ute och arbetar för oss. Vi värdesätter en ren HMS-kultur där kommunikation, ärlighet och trygghet är stöttepelarna. Därför erbjuder vi dig som anställd en bra, konkurrenskraftig lön samt resa och boende. Vi sköter även allt administrativt gällande t.ex. norskt D-nummer. Allt för att du bara ska behöva koncentrera dig på att prestera enligt bästa förmåga ute på jobb. Skicka in din ansökan redan idag! Urval kommer att ske löpande och har du frågor vänligen kontakta Andrea Brönnegård på 076 190 61 81.
Företag: O & G CONSULTING AB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Industrirörläggare till Norge och Sverige jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Industrirörläggare till Norge och Sverige

Rörläggare
Om Helpman: Helpman startade sin verksamhet år 2000 och är idag Sveriges första och ledande bemanningsföretag inom byggindustrin. Vi har i dagsläget ca 75-120 anställda beroende på säsong och inriktar oss både på byggnadsarbetare samt tjänstemän inom byggindustrin. Våra uppdragsgivare är flera av de största byggföretagen i landet och arbetar med bemanning över hela Sverige med huvudkontoret i Stockholm. Arbetsbeskrivning: Vi söker nu två rörläggare för arbete hos en av våra större uppdragsgivare i Stockholm City med start v.34 Arbetsuppgifterna inkluderar lägga dräneringsrör mm. Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet inom byggbranschen, har en hög arbetskapacitet och har gärna yrkesbevis som anläggare. Du ska vara självgående och har tidigare erfarenhet av rörläggning. Du som söker är en lagspelare, trivs på större arbetsplatser samt har hög arbetsmoral. Vi erbjuder: Genom Helpman kan du vidga dina vyer och bredda din kompetens samt utöka ditt kontaktnät. Vi kan snabbt matcha dina kunskaper, egenskaper och ambitioner med det ständiga behovet av kompetenta medarbetare hos våra uppdragsgivare. Helpman kan erbjuda tillfällig övernattning i Stockholm för den som saknar detta. För att söka: Du är välkommen att skicka in din ansökan till rekrytering@helpman.se eller lägga upp dina uppgifter direkt på vår hemsida www.helpman.se. Urvalet till denna tjänst sker löpande vilket innebär att vi behöver din ansökan så snabbt som möjligt.
Företag: HELPMAN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Rörläggare jobb, Rörläggare Stockholm, Rörläggare HELPMAN AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rörläggare

Industrirörläggare
RJ Steel Construction & Montage Filial söker ett antal industrirörläggare med svetskunskap till ett arbete i Stockholm. Du måste ha minst ett års erfarenhet inom yrket. Boendet är ordnat. Arbetsplatsen kräver kunskaper i svenska språket. All kontakt via e-post: info@rj-steel.se
Företag: RJ Steel Construction & Montage Filial
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Industrirörläggare jobb, Industrirörläggare Stockholm, Industrirörläggare RJ Steel Construction & Montage Filial
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Industrirörläggare

REKRYTERINGSTRÄFF SVETS - RÖRLÄGGARE - MEKANIKER
Fredagen den 16 aug, kl 14, kör vi nästa rekryteringsträff på arbetsförmedlingen i Stenungsund! Bilfinger Industrial Services INTERPIPE AB i Stenungsund söker svetsare, rörläggare och mekaniker, i första hand till stoppjobben under september i Lysekil. Ta med din CV och träffa företaget direkt! Välkommen! Anmälan och frågor till Fredrik Mikaelsson fredrik.mikaelsson@arbetsformedlingen.se Var: Arbetsförmedlingen Stenungsund, Östra Köpmansgatan 2 När: Fredagen 16/8 kl 14:00
Företag: Bilfinger Industrial Services Interpipe AB
Ort: Stenungsund
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga REKRYTERINGSTRÄFF SVETS - RÖRLÄGGARE - MEKANIKER jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: REKRYTERINGSTRÄFF SVETS - RÖRLÄGGARE - MEKANIKER

Rörläggare/montor sökes till Göteborg!
StudentWork Sharper AB Om företaget Vi rekryterar nu rörläggare till vår kund i Göteborg. Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av oss och sedan uthyrd till vår kund. Det finns goda möjligheter till en fast anställning hos kunden efter uppdraget. Dina arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna är sedvanligt rörläggeri och därtill vanligt förekommande arbetsuppgifter. Arbetet utförs i lägenhetskomplex för både hyresrätter och bostadsrättsföreningar. Du kommer att arbeta ihop med en kollega under uppdragen. Tjänsten är på heltid och arbetstiden är förlagd till dagtid på vardagar. Din profil Vi söker dig som är bekväm och van i rollen som rörläggare. Du skall ha lätt för att samarbeta och ha stor ansvarskänsla. Det är meriterande om du har arbetat med lägenhetsrenoveringar alt. nyproduktion av lägenheter tidigare. Eftersom att tjänsten tillsätts omgående så sker intervjuer fortlöpande. Välkommen med din ansökan! Om oss Sharper rekryterar inom fastighet, bygg, ekonomi, administration, finans, försäkring, HR, IT, juridik, marknad, pharma, sälj och teknik.
Företag: StudentWork Sharper AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Rörläggare/montor sökes till Göteborg! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rörläggare/montor sökes till Göteborg!

VVS-montör/rörläggare (Service)
FMR är specialister på personaluthyrning, rekrytering och konsultförmedling. Vi ingår i en familjeägd koncern med sina rötter i Falkenberg. FMR är sedan femton år en erkänd samarbetspartner till företag inom privata och offentliga sektorn. Våra kunder är alltifrån småföretag till internationella koncerner. Vi är totalleverantör av bemanningstjänster och tillsätter personal på alla nivåer. Vi har kontor i Falkenberg, Göteborg, Stockholm och Malmö. Vi söker nu en VVS-montör för uppdrag i ett Göteborgsföretag som arbetar med fastighetsunderhåll. Arbetsområdet är inom Göteborg. Som VVS-montör arbetar du med underhåll/service och reparationer av rörsystem, VVS, fastighetsunderhåll och andra yrkesrelaterade arbetsuppgifter. Det handlar främst om hyresfastigheter men kan även vara industri och kontor. Tillgång till servicebil. Arbetet är självständigt och fritt med ett stort mått av ansvar. Som person är du självständig, framåt, bra på att samarbeta och gillar kontakter med kunder och leverantörer. Du har utbildning som VVS-montör eller motsvarande med minst 3 års erfarenhet av arbete som VVS-montör/rörläggare. Du skall vara självgående. B-körkort är ett krav. Svenska i tal och skrift. Välkommen till ett intressant företag med bra möjligheter till en tillsvidare anställning ute på företaget. Inledningsvis är du tillsvidare anställd på FMR. Vi intervjuar löpande så vänta inte med din ansökan. Ring Krister Eliasson 031-899206 eller mejla krister.eliasson@fmr.nu
Företag: FMR Bemanning AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga VVS-montör/rörläggare (Service) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VVS-montör/rörläggare (Service)

Anläggningsarbetare/rörläggare
Tomelilla kommun, på Österlen i Skåne, har 12 900 invånare. Vi är en del av den expansiva Öresundsregionen och är en kommun med landsbygdskänsla men ändå nära större städer och kontinenten. Tomelilla kommun har 900 anställda. Gatukontoret i Tomelilla Kommun består av 11 personer som är placerade ute på Gladanleden 2. Arbetsplatsen genomgår en förändring med anledningen av att flera i personalstyrkan går i pension framöver. ARBETSUPPGIFTER I tjänsten ingår allehanda lednings- och gatuarbeten. Din huvuduppgift är att utföra reparations- och nyanläggningsarbeten på vatten- och avloppsledningsnätet. Arbeten med gatudrift, övriga anläggningsarbeten, sten- och plattsättningsarbeten ingår också i tjänsten. Beredskapstjänstgöring under vintertid kommer att ingå i tjänsten. KVALIFIKATIONER Du ska ha gymnasiekompetens med inriktning mot bygg och anläggning eller motsvarande. B-körkort är ett krav. C-körkort med förarbevis och maskinvana är meriterande. Vi söker Dig som har lätt för att samarbeta och uppskattar varierande arbetsuppgifter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Erfarenhet från anläggningsarbete/rörläggning krävs.
Företag: Tomelilla kommun, Samhällsbyggnad
Ort: Tomelilla
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Anläggningsarbetare/rörläggare jobb, Anläggningsarbetare/rörläggare Tomelilla, Anläggningsarbetare/rörläggare Tomelilla kommun, Samhällsbyggnad
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Anläggningsarbetare/rörläggare

Rörläggare till VA avdelningen
Mölndals stad är under stark tillväxt med drygt 61 000 invånare och är den tredje största kommunen i Västra Götalandsregionen. Mölndal är en stad med dynamiskt näringsliv, intressant historia och naturskön miljö. Inom stadens många olika ansvarsområden arbetar drygt 5000 personer. Vårt övergripande gemensamma mål är att ge service av hög kvalitet. Tekniska förvaltningen inom Mölndals stad består av fem avdelningar, stadsmiljö, vatten och avlopp, återvinning och avfall, trafik och projekt samt kund- och förvaltningsservice. Tillsammans ansvarar vi för kommunens väghållning, parkförvaltning, VA-försörjning, avfallshantering och återvinning samt kollektivtrafikplanering. Avdelningen Vatten och Avlopp består av 25 medarbetare som arbetar på tre olika enheter: Bygg och Anläggning, Rörnät och Fasta anläggningar. Som medarbetare på tekniska förvaltningen erbjuds du mycket intressanta och stimulerande arbetsuppgifter och du får chansen att aktivt påverka samhällsutvecklingen. Vi ger dig också en god arbetsmiljö och balans i livet mellan fritid och arbetet. I Mölndal stad arbetar vi aktivt med medarbetarskap. Medarbetarskap handlar om hur vi ser på vårt välfärdsuppdrag. Mer information finner du på vår hemsida, www.molndal.se ARBETSUPPGIFTER Som rörläggare hos oss kommer du att arbeta med drift och underhåll av Mölndals stads VA-ledningar och även investeringsjobb. Inom enheten arbetar vi i arbetslag som sätts samman beroende på objektets svårighet och arbetsmiljö. Tjänsten innebär drift och underhåll av VA-ledningar som omfattar läcklagning, förnyelse av ledningar i form av relining, omläggning och reparation samt utveckling av rörnätet med nya ledningar, ventiler och servisledningar till nya fastigheter. Återställning av schakter enligt kommunens krav. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med utbildning inom bygg och anläggning eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Du har flerårig erfarenhet av rörläggeri inom VA anläggningar. Diplomerad rörläggare samt kunskap och erfarenhet inom övrigt anläggningsarbete är meriterande. Du skall ha grundläggande datakunskap samt B-körkort. C- körkort är meriterande. Vi kommer att fästa stor vikt vid personliga egenskaper där vi särskilt värdesätter samarbetsförmåga och att du är en serviceinriktad problemlösare. Att kunna fungera i grupp likväl som att arbeta självständigt är viktiga egenskaper.
Företag: Mölndals stad, Tekniska förvaltningen
Ort: Mölndal
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Rörläggare till VA avdelningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rörläggare till VA avdelningen

Rörläggare till uppdrag i Stockholm!
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning Uniflex söker just nu en rörläggare med gedigen erfarenhet. Uppdraget är i Stockholmsområdet med start omgående. Arbetsuppgifterna är bland annat schakt i berg och dragning av V/A ledningar. Har du även erfarenhet av annan form av anläggningsarbete är det meriterande. Personliga egenskaper Du som söker bör: - Ha minst 5 års erfarenhet av rörläggning. - Vara självgående i arbetet. - Inneha körkort. Det är meriterande, men inget krav. Som person tror vi att du är engagerad och driven. Vidare ser vi att du gillar att vara del av ett team samt att du är flexibel och ansvarsfull. För att trivas i rollen som bemanningskonsult är det även viktigt att du är social och har hög arbetsmoral. Låter detta intressant? Ansök då genom att gå in på vår hemsida uniflex.se där du kan registrera CV och personligt brev. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Rörläggare till uppdrag i Stockholm! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rörläggare till uppdrag i Stockholm!

Svetsare/Rörläggare
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett är företaget som hyr ut kvalificerad kollektivpersonal och tjänstemän inom industribranschen. Sedan 1990 har Ikett försett den svenska arbetsmarknaden med professionell personal. Som konsult hos Ikett kan du söka både lokala jobb och resejobb både i Sverige och i Norge. Vi jobbar kontinuerligt för att du och kunden ska trivas så bra som möjligt med varandra och för att era önskemål ska tillgodoses. Att jobba som konsult innebär att du får möjligheten att sprida ryktet om din kunskap hos de drygt 300 kundföretag som kontinuerligt eller periodvis hyr in personal från Ikett. Både de lokala jobben och resjobben ger dig möjligheten att utöka ditt nätverk och skapa goda relationer inför framtiden. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; Kvalitet, Kompetens och Effektivitet. "Vårt mål är inte att bli störst, det är att alltid vara bäst" Om tjänsten Ikett Personalpartner AB söker efter en erfaren svetsare/rörläggare för kunds räkning i Kristianstadområdet. Arbetet som ska utföras är montage på bla reningsverk, biogasanläggning m.m. runt om i Sverige (reseuppdrag). Du kommer att arbeta med Pinne och TIG i rostfritt material (rörsvetsning), svetsning efter ritning m.m. Start: Omgående. Din profil Krav: Gedigen erfarenhet inom svetsning och rörläggning. Licens i Pinne eller TIG. Ritningsläsning. Erfarenhet av rörkapning. B-Körkort. Som person vill vi att du är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga eftersom arbetet sker ute på våra kundföretag. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven. Välkommen med din ansökan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Svetsare/Rörläggare jobb, Svetsare/Rörläggare Ospecificerad arbetsort, Svetsare/Rörläggare Ikett Personalpartner AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Svetsare/Rörläggare

Svevia söker rörläggare
Rörläggare Vi söker en rörläggare till anläggning i Stockholm. Tjänsten: Du utför olika typer av anläggningsarbeten för våra kunders räkning. Exempel på uppdrag är markexploatering och VA. Det är du som tillsammans med mättekniker, maskinförare och kollegor utför det praktiska arbetet i våra uppdrag. Du läser ritningar och beställningar och ser till att utfört arbete uppfyller våra kunders behov. Kvalifikationer: Du har gymnasieutbildning inom bygg och anläggning. Du har yrkesbevis och några års erfarenhet av mark- och VA-arbeten. Du har god kännedom om förekommande material och hjälpmedel. Har du svetsbehörighet för PE-rör samt diplomering enligt Svenskt vatten är det en fördel. Du är en viktig representant för företaget och ställer upp på våra värdeord trovärdig, omtänksam, nytänkande och affärsmässig. B-körkort är ett krav. Ditt engagemang och ditt kunnande är avgörande för oss! Välkommen till ett spännande företag där du får möjlighet att växa och utvecklas. Ansökan: Vill du ha ytterligare upplysningar om tjänsten kan du kontakta Daniel Tegelhammar 070-233 71 03. Fackliga företrädare är Christer Dahlberg ST-Svevia, Tommy Lovenhed SACO och Jan Salkert SEKO. Samtliga når du via vår växel 08-404 10 00. Skicka in din ansökan så fort som möjligt. Vi kommer att ha intervjuer fortlöpande under ansökningstiden. All telefonförsäljning med anledning av denna annons undanbedes vänligen men bestämt
Företag: Svevia
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Svevia söker rörläggare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Svevia söker rörläggare

Kommunalarbetare- Rörläggare vikariat
Mark är en attraktiv kommun med flera små och medelstora orter som alla präglas av gemenskap. Här värnar vi om varandra och vår livskvalitet. Strax utanför storstaden lever vi i harmoni med naturen. Kinna är vårt administrativa och kommersiella centrum. Kommunen har 34 000 invånare och hos oss arbetar cirka 3 100 personer. Det innebär att Mark är en medelstor kommun med Borås, Göteborg och Varberg på bekvämt pendlingsavstånd. De tider då de flesta börjar och slutar sitt arbete för dagen går täta buss- och tågturer. Här är det läge för det goda livet! Läs mer om kommunen på www.mark.se Sektor VA/Avfall tillhör Teknik- och serviceförvaltningen och sektorn försörjer kommunens invånare med kommunalt vatten och rening av avloppsvatten. Avfallsenheten ombesörjer insamling av hushållsavfall, tömning av enskilda slambrunnar och driver kommunens återvinningscentral. ARBETSUPPGIFTER Som kommunalarbetare på Rörnätsenheten kommer du att ingå i ett arbetslag om 7 personer. I arbetsuppgifterna ingår arbete med drift och underhåll av vatten- och avloppsledningar. Tjänsten är ett vikariat på ca fem månader. KVALIFIKATIONER Vi söker en ansvarstagande person med förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. I arbetet ingår daglig kontakt med våra kunder. Det är därför viktigt att du är serviceinriktad och kan ge ett gott bemötande. B-körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Företag: Marks kommun, Teknik- och serviceförvaltningen/VA/Avfall
Ort: Mark
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Kommunalarbetare- Rörläggare vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kommunalarbetare- Rörläggare vikariat

Industrirörläggare
RJ Steel Construction & Montage Filial söker ett antal industrirörläggare till ett arbete i Stockholm område. Du måste ha minst ett års erfarenhet inom yrket. Boendet är ordnat. All kontakt via e-post: info@rj-steel.se
Företag: RJ Steel Construction & Montage Filial
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Industrirörläggare jobb, Industrirörläggare Stockholm, Industrirörläggare RJ Steel Construction & Montage Filial
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Industrirörläggare

Rörläggare
Om Helpman: Helpman startade sin verksamhet år 2000 och är idag Sveriges första och ledande bemanningsföretag inom byggindustrin. Vi har i dagsläget ca 75-120 anställda beroende på säsong och inriktar oss både på byggnadsarbetare samt tjänstemän inom byggindustrin. Våra uppdragsgivare är flera av de största byggföretagen i landet och arbetar med bemanning över hela Sverige med huvudkontoret i Stockholm. Arbetsbeskrivning: Vi söker nu två rörläggare för arbete hos en av våra större uppdragsgivare i Stockholm City med start v.42 Arbetsuppgifterna inkluderar lägga dräneringsrör mm. Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet inom byggbranschen, har en hög arbetskapacitet och har gärna yrkesbevis som anläggare. Du ska vara självgående och har tidigare erfarenhet av rörläggning. Du som söker är en lagspelare, trivs på större arbetsplatser samt har hög arbetsmoral. Vi erbjuder: Genom Helpman kan du vidga dina vyer och bredda din kompetens samt utöka ditt kontaktnät. Vi kan snabbt matcha dina kunskaper, egenskaper och ambitioner med det ständiga behovet av kompetenta medarbetare hos våra uppdragsgivare. Helpman kan erbjuda tillfällig övernattning i Stockholm för den som saknar detta. För att söka: Du är välkommen att skicka in din ansökan till rekrytering@helpman.se eller lägga upp dina uppgifter direkt på vår hemsida www.helpman.se. Urvalet till denna tjänst sker löpande vilket innebär att vi behöver din ansökan så snabbt som möjligt.
Företag: HELPMAN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Rörläggare jobb, Rörläggare Stockholm, Rörläggare HELPMAN AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rörläggare

Rörläggare
Lokalförvaltningen är Göteborgs Stads fastighetsorganisation för skolor och boenden.Vårt uppdrag är att förvalta, bygga och anpassa bland annat skolor, förskolor, äldreboende och boende med särskild service. Vi är också en aktiv part i ett effektivt utnyttjande av lokalerna över tiden. Arbetet sker i nära samarbete med våra kunder och brukare. Vårt kännetecken är god service genom hög kompetens, närhet och enkelhet. I förvaltningen arbetar ca 370 medarbetare. Besök gärna www.goteborg.se/lokalforvaltningen ARBETSUPPGIFTER Arbetet innebär att ingå i ett team som ansvarar för fastigheter inom ett geografiskt område. Uppgifterna handlar om tillsyn och skötsel, reparation, nyinstallation av VVs-installationer i skolor, förskolor,äldreboenden och särskilda boenden. Du kommer att ha daglig kontakt med människor som vistas i våra fastigheter. Ett prioriterat område inom förvaltningen är energioptimering och i det arbetet kommer du att spela en viktig roll. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har gymnasieutbildning med certifikat som VVS-montör och i heta arbeten. Eftersom arbetet innebär daglig kontakt med våra kunder förutsätter vi att du är serviceinriktad, flexibel och har en god samarbetsförmåga. Du har god datorvana. B-körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi ser mångfald som en framgångsfaktor och ser därför gärna kvinnliga sökande. Du har erfarenhet av servicearbete, reparationer och installation inom VVS och har erfarenhet från bygg-och fastighetsbranschen. Har du elkunskap och är van att arbeta med icke behörighetskrävande elarbetsuppgifter är det meriterande.
Företag: Göteborgs stad, Lokalförvaltningen
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Rörläggare jobb, Rörläggare Göteborg, Rörläggare Göteborgs stad, Lokalförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rörläggare

RÖRLÄGGARE till Rörnät Drift på VA SYD
VA SYD levererar friskt dricksvatten, renar avloppsvatten och har hand om avfallshantering åt mer än en halv miljon människor. Vi är idag 300 medarbetare som med gedigen kunskap och engagemang för miljön bidrar till en hållbar utveckling. Vi satsar aktivt på ny teknik, forskning och utveckling för att kunna ligga i framkant inom våra verksamhetsområden. För miljön, nära dig. ARBETSUPPGIFTER Vi söker rörläggare till Rörnätsavdelningens Driftenhet. Rörnätsavdelningen består av två enheter, Driftenheten och Entreprenadenheten. Driftenheten svarar i huvudsak för tillsyn på ledningsnätet inom VA SYDs geografiska område, idag Lund, Malmö, Burlöv och Eslövs kommuner. Enheten har bland annat ansvaret för arbetet med den löpande driften på dricksvatten-, spillvatten- och dagvattennätet samt utbyte, avläsning och nyuppsättning av vattenmätare. Driftenheten består av ett 30-tal personer varav merparten är rörläggare med olika specialistområden. Som medarbetare på Rörnätsavdelningen svarar du tillsammans med dina kollegor för att de tilldelade tillsynsuppdragen blir utförda korrekt både avseende tid, kvalitet och säkerhet. Du är direkt underställd arbetsledaren och rapporterar till densamma. Vi lägger stor vikt vid att ta tillvara den stora erfarenhet och yrkesskicklighet som finns hos personalen. Vi ser det som viktigt att fortlöpande vidareutveckla personalens kunskap om arbetsmetoder, teknik m.m. Våra arbetsuppgifter är utvecklande och vi har en uttalad ambition att aktivt följa teknikutvecklingen inom vårt område. Tjänsten är placerad i Malmö på Strömgatan där Rörnätsavdelningen finns. Beredskapstjänstgöring kan komma ifråga. KVALIFIKATIONER Du som söker har gymnasial utbildning inom bygg- och anläggningsteknik eller motsvarande utbildning. Det är önskvärt att du har vidareutbildat dig som rörläggare och har några års arbetslivserfarenhet som rörläggare. B-körkort samt C-körkort är ett krav. Personliga egenskaper som vi sätter speciellt värde på är initiativkraft och samarbetsförmåga, men du bör också trivas med visst ensamarbete. Servicekänsla är viktig då du som har många dagliga kundkontakter. Vi söker dig som vill arbeta i enlighet med VA SYDs värdeord; engagemang, miljö, kvalitet och lyhördhet.
Företag: VA SYD
Ort: Malmö
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga RÖRLÄGGARE till Rörnät Drift på VA SYD jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: RÖRLÄGGARE till Rörnät Drift på VA SYD

Rörläggare
LEVA i Lysekil AB är ett kommunalt bolag som ägs av Lysekils kommun. Företaget har 68 anställda och omsätter cirka 150MKr. Våra verksamhetsområden är elnät, fjärrvärme, vindkraft, gata/park samt vatten och avlopp. Läs mer på www.levailysekil.se Du har utbildning inom anläggning med inriktning som rörläggare, eller liknande erfarenhet. Du har flera års erfarenhet av att arbeta med rörläggning i mark. Du är en utåtriktad och självgående problemlösare med god samarbetsförmåga. Du har körkort minst B. Vi erbjuder dig ett varierande jobb med ny- och ombyggnation av ledningssystem. Dessutom drift och underhåll samt reparation av rörsystem och anslutningar till reservoarer, pumpstationer, samt till avlopps- och vattenverk. Arbetsplatserna skiftar ofta, och det kan vara tungt. Arbetet är fritt och självständigt och kräver ett stort mått av ansvar. På sikt kommer du att ingå i beredskapsstyrkan. Ytterligare information ges av Reidar Pettersson, arbetsledare Anläggning rörnät, tel. 0523-66 78 61 eller Agneta Wernersson, personalavd, tel. 0523-66 78 17. Fackliga organisationer når du via växeln 0523-66 78 00. Märk din ansökan med "Rörläggare" och den skall senast ha inkommit 1 november 2013 till: Agneta Wernersson, LEVA i Lysekil AB, Box 36, 453 21 Lysekil eller via e-post: agneta.wernersson@levailysekil.se.
Företag: LEVA i Lysekil
Ort: Lysekil
Publicerad : 10-10
Sök fler jobb liknande: lediga Rörläggare jobb, Rörläggare Lysekil, Rörläggare LEVA i Lysekil
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rörläggare

Rörläggare
Erfaren vvs montör sökes! Vi är ett Kyl- vvs företag i Strömstad som nu är i behov av fler vvs- montörer. Idag är vi 3 anställda på företaget. Vi är ett glatt och positivt gäng i 30-40 års åldern. Vi söker dig som har minst 5 års vvs erfarenhet och branschvana. Du måste ha B- körkort och vara självgående på de flesta vvs arbeten.
Företag: STRÖMSTAD VVS & KYLTEKNIK AB
Ort: Strömstad
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga Rörläggare jobb, Rörläggare Strömstad, Rörläggare STRÖMSTAD VVS & KYLTEKNIK AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rörläggare

Rörläggare/VVS-montör (Service)
FMR är specialister på personaluthyrning, rekrytering och konsultförmedling. Vi ingår i en familjeägd koncern med sina rötter i Falkenberg. FMR är sedan femton år en erkänd samarbetspartner till företag inom privata och offentliga sektorn. Våra kunder är alltifrån småföretag till internationella koncerner. Vi är totalleverantör av bemanningstjänster och tillsätter personal på alla nivåer. Vi har kontor i Falkenberg, Göteborg, Stockholm och Malmö. Vi söker nu en rörläggare för uppdrag i ett Göteborgsföretag som arbetar med fastighetsunderhåll. Arbetsområdet är inom StorGöteborg. Som VVS-montör arbetar du med underhåll/service och reparationer av rörsystem, VVS och andra yrkesrelaterade arbetsuppgifter. Det handlar främst om hyresfastigheter men kan även vara industri och kontor. Tillgång till servicebil. Arbetet är självständigt och fritt med ett stort mått av ansvar. Som person är du självständig, framåt, bra på att samarbeta och gillar kontakter med kunder och leverantörer. Du har utbildning som VVS-montör eller motsvarande med minst 3 års erfarenhet av arbete som VVS-montör/rörläggare. Du skall vara självgående. B-körkort är ett krav. Svenska i tal och skrift. Välkommen till ett intressant företag! Vi intervjuar löpande så vänta inte med din ansökan. Ring Krister Eliasson 031-899206 eller mejla krister.eliasson@fmr.nu
Företag: FMR Bemanning AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga Rörläggare/VVS-montör (Service) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rörläggare/VVS-montör (Service)

Rörläggare - Anläggningsarbetare
Rörläggare - Anläggningsarbetare C4 T:2013:17 C4 Teknik C4 Teknik ansvarar för att utveckla, förvalta och driftsätta kommunens infrastruktur i form av fastigheter, grönytor, trafik, gator, skyddsvallar och VA-försörjning vilket inkluderar yttre miljö i form av havsstränder, vandringsleder och naturvårdsområden. Förvaltningen planerar och genomför byggnads- och anläggningsprojekt för alla kommunala förvaltningar inklusive underhållsåtgärder för fastigheter, gator och ledningssystem. Vi söker en rörläggare-anläggningsarbetare till vår avdelning Offentlig miljö. Där vi ansvarar för förvaltning, underhåll och utveckling av gator, gatubelysning, rörnät, trafik samt drift och underhåll av våra parkområden. Arbetsuppgifter Som rörläggare-anläggningsarbetare inom vår gatu- och rörnätssektion ingår du i ett team som gemensamt ansvarar för underhåll och nyanläggning av vatten- och avloppsledningar. I dina arbetsuppgifter kan även uppdrag som gränsar till ditt yrkesområde förekomma som t ex snöröjning, gatustädning eller assistans av spolbil. Kvalifikationer Vi ser helst att du har bygg- och anläggningsteknisk utbildning. Vi vill att du har god erfarenhet inom arbetsområdet. Meriterande är förarbevis för lastmaskin samt vana av att köra den. Du skall ha samarbetsförmåga och ta ansvar för att dina arbetsuppgifter utförs på ett bra sätt. Anställningsvillkor Tillsvidare, 100% med tillträde snarast. Beredskapstjänstgöring ingår. För mer information, ta kontakt med Martin Gamhov, Arbetsledare, 044-13 57 42 eller 0733-13 57 42 För facklig information, ta kontakt med Kaj Nero, Kommunal, 0733-13 97 70 Sista ansökningsdatum 2013-11-18 Övrigt Med hänsyn till medarbetares, kollegors, kunders och brukares hälsa tillämpar Kristianstads kommun rökfri arbetstid. Är du intresserad Du söker tjänsten via knappen, Sök tjänst, längst ner i annonsen. Du måste logga in. Söker du via Arbetsförmedlingen går du in på www.kristianstad.se/jobb eller ansökan via extern webbplats. Söker du internt måste du ha fyllt i din e-postadress i Heroma Självservice, under Personligt, Namn & Adress. Behöver du hjälp när du ska lägga upp din ansökan, ta kontakt med Maria Hallgren 044-13 58 07. Välkommen med din ansökan!
Företag: Kristianstads kommun
Ort: Kristianstad
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Rörläggare - Anläggningsarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rörläggare - Anläggningsarbetare

Rörläggare
Om Helpman: Helpman startade sin verksamhet år 2000 och är idag Sveriges första och ledande bemanningsföretag inom byggindustrin. Vi har i dagsläget ca 75-120 anställda beroende på säsong och inriktar oss både på byggnadsarbetare samt tjänstemän inom byggindustrin. Våra uppdragsgivare är flera av de största byggföretagen i landet och arbetar med bemanning över hela Sverige med huvudkontoret i Stockholm. Arbetsbeskrivning: Vi söker nu två rörläggare för arbete hos en av våra större uppdragsgivare i Stockholm med start v.45 Arbetsuppgifterna inkluderar lägga dräneringsrör mm. Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet inom byggbranschen, har en hög arbetskapacitet och har gärna yrkesbevis som anläggare. Du ska vara självgående och har tidigare erfarenhet av rörläggning. Du som söker är en lagspelare, trivs på större arbetsplatser samt har hög arbetsmoral. Vi erbjuder: Genom Helpman kan du vidga dina vyer och bredda din kompetens samt utöka ditt kontaktnät. Vi kan snabbt matcha dina kunskaper, egenskaper och ambitioner med det ständiga behovet av kompetenta medarbetare hos våra uppdragsgivare. Helpman kan erbjuda tillfällig övernattning i Stockholm för den som saknar detta. För att söka: Du är välkommen att skicka in din ansökan till rekrytering@helpman.se eller lägga upp dina uppgifter direkt på vår hemsida www.helpman.se. Urvalet till denna tjänst sker löpande vilket innebär att vi behöver din ansökan så snabbt som möjligt.
Företag: HELPMAN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-31
Sök fler jobb liknande: lediga Rörläggare jobb, Rörläggare Stockholm, Rörläggare HELPMAN AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rörläggare

Anläggare/Rörläggare
Vi söker en ny medarbetare som skall jobba med anläggnings arbeten inom stor-Stockholms området. Du kommer att arbeta som anläggare och bör ha erfarenhet och kompetens gällande utförande av de olika moment som ingår i yrkesrollen. Krav: 2-års erfarenhet av liknande arbeten alternativt annan kunskap inom VA-arbeten. Har du yrkesvana inom rörsvetning av tex av elofit svetsning kan vara en fördel av detta arbetet! Personliga egenskaper Ordningsam Pålitlig Flexibel Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: SÖDERTÖRNS BYGG & VVS AB
Ort: Salem
Publicerad : 11-23
Sök fler jobb liknande: lediga Anläggare/Rörläggare jobb, Anläggare/Rörläggare Salem, Anläggare/Rörläggare SÖDERTÖRNS BYGG & VVS AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Anläggare/Rörläggare

Vattenrörläggare
Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som valt att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra invånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet. Välkommen att bli en av oss! På vår underhållsenhet arbetar vi med anläggnings och underhållsarbete på det kommunala rörledningsnätet. ARBETSUPPGIFTER Reparations och underhållsarbete på det kommunala rörledningsnätet på Gotland. KVALIFIKATIONER Anläggningsutbildning eller motsvarande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Region Gotland, VA-underhåll
Ort: Gotland
Publicerad : 12-04
Sök fler jobb liknande: lediga Vattenrörläggare jobb, Vattenrörläggare Gotland, Vattenrörläggare Region Gotland, VA-underhåll
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vattenrörläggare

Rörläggare/VVS-montör (Service)
FMR är specialister på personaluthyrning, rekrytering och konsultförmedling. Vi ingår i en familjeägd koncern med sina rötter i Falkenberg. FMR är sedan femton år en erkänd samarbetspartner till företag inom privata och offentliga sektorn. Våra kunder är alltifrån småföretag till internationella koncerner. Vi är totalleverantör av bemanningstjänster och tillsätter personal på alla nivåer. Vi har kontor i Falkenberg, Göteborg, Stockholm och Malmö. Vi söker nu ytterligare rörläggare för uppdrag i ett Göteborgsföretag som arbetar med fastighetsunderhåll. Arbetsområdet är inom StorGöteborg. Som VVS-montör arbetar du med underhåll/service och reparationer av rörsystem, VVS och andra yrkesrelaterade arbetsuppgifter. Det handlar främst om hyresfastigheter men kan även vara industri och kontor. Tillgång till servicebil. Arbetet är självständigt och fritt med ett stort mått av ansvar. Som person är du självständig, framåt, bra på att samarbeta och gillar kontakter med kunder och leverantörer. Du har utbildning som VVS-montör eller motsvarande med minst 3 års erfarenhet av arbete som VVS-montör/rörläggare. Du skall vara självgående. B-körkort är ett krav. Svenska i tal och skrift. Välkommen till ett intressant företag! Vi intervjuar löpande så vänta inte med din ansökan. Ring Krister Eliasson 031-899206 eller mejla krister.eliasson@fmr.nu
Företag: FMR Bemanning AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 12-04
Sök fler jobb liknande: lediga Rörläggare/VVS-montör (Service) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rörläggare/VVS-montör (Service)

Industri rörläggare
Vi söker ett antal industri rörläggare för arbete i Göteborg. Du som söker ska ha erfarenhet av liknande arbete samt ha gilltig heta arbete cert o kunna läsa iso-rittningar. Skicka ansökan tillsammans med cv till: info@abbyggteknik.se
Företag: AB BYGG TEKNIK I SUNDBYBERG
Ort: Göteborg
Publicerad : 12-08
Sök fler jobb liknande: lediga Industri rörläggare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Industri rörläggare

RÖRLÄGGARE/BYGG/ANL/VVS - OSLO - NORGE
INTER TEAM BEMANNING AB VI söker omg - RÖRLÄGGARE/BYGG/ANL/VVS till Oslo, Norge Krav: Utbildning : rörläggare/bygg/anl/vvs med några års arbetslivserfarenhet av yrket Yrkesbevis Arbete: Arbeta som rörläggare inom mark/anl/vvs i Oslo Tidsperiod: Snarast/omg - 3 mån provanställning - sedan ev fast tillsvidareanställning. Välkommen som sökande till Norge!
Företag: INTER TEAM BEMANNING AB
Publicerad : 12-03
Sök fler jobb liknande: lediga RÖRLÄGGARE/BYGG/ANL/VVS - OSLO - NORGE jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: RÖRLÄGGARE/BYGG/ANL/VVS - OSLO - NORGE

Industrirörläggare
Bemanning AS rekrutterer og leier ut kvalifisert personale til både offentlig og privat sektor. Med lang erfaring og gode kunnskaper, kan vi ta vare på alle våre kunders behov for bemanning til enhver tid. Vi er spesialister på rørleggere, mekaniker, sveisere og ingeniører og jobber både lokalt og globalt til å finne den beste kandidaten. Vår målsetting er å yte god service og levere produkter og tjenester av høy kvalitet. Fornøyde kunder skal gjøre Bemanning AS til selskapets naturlige førstevalg ved senere behov. Kontakt Bemanning AS--når service teller! Industrirörläggare Vi søker for kunde dyktige rørlegger for ledige posisjoner innenfor Olje & Gass virksomhet. Kvalifikasjonskrav: . Fagbrev som Industrirørlegger er ønskelig . Relevant erfaring fra tidligere fabrikasjon til O&G eller skipsbygging . God forståelse for HMS Vi kan tilby: . Utvikling og mulighet for karriere i et bredt miljø . Gode arbeidsvilkår . Tiltredelse januari 2014 Lønn og andre vilkår iht kompetanse og avtale Stillingskrav: Kunne norsk, svensk eller dansk Nordsjøen (øvrige områder Vi vill inte bli kontaktade av rekryterings-/bemanningsföretag
Företag: Bemanning AS
Publicerad : 11-18
Sök fler jobb liknande: lediga Industrirörläggare jobb, Industrirörläggare , Industrirörläggare Bemanning AS
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Industrirörläggare

Servicerörläggare - Oslo
Beskrivning av företaget: Nå har DU muligheten til å bli en del av skandinavias hurtigst voksende bemanningsbedrifter. Som huvudleverantör av personell till flera stora spännande projekter runtom i Norge, söker vi nu flera nya medarbetare. For tilfellet har vi behov av Servicerörläggare til prosjekter i Oslo-området. Vi vil hjelpe deg med kurs og faglig utvikling underveis for å gi deg de mulighetene og utfordringene du søker! Namn på tjänsten: Servicerörläggare - Oslo Vi söker dig som: - Gillar nya utmaningar - Kan jobba i team men också självständigt - Relevant erfaring - Gesällprov som VVSmontør, Rørmokare Arbetsplats/ort: Norge - Oslo Arbetstider: 37,5 time - Mon - Fre Varaktighet: Varierende Anställningsform: Prosjekt anställning Körkort: Fordel med klasse B Vår personalavdelning i Oslo hjälper dig med D-nummer, skattespørsmål, social trygghet, pension, och övrigt som ni behöver hjälp med. Vad kan vi erbjuda? - Fritt boende, nära din arbetsplats med eget sovrum - Goda lönevillkor - Nya kollegor från Sverige - Flexibla arbetstider - Långvariga projekter - Karriärmöligheter. - Personlig bemanningsagent som ser till att du har allt du behöver och trivs på din nya arbetsplats. 150 nya kollegor från Sverige. Företaget vill ej bli kontaktat av bemanningsföretag.
Företag: Hamilton People AS
Publicerad : 10-31
Sök fler jobb liknande: lediga Servicerörläggare - Oslo jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicerörläggare - Oslo

Anläggsrörläggare till Bergen!
HS2 Norge söker åt en stor kund 3 Anläggsrörläggare till Bergen i Norge med start snarast möjligt Vi har nytt spännande uppdrag och behöver anställa nya duktiga medarbetare. Jobbet innebär sedvanligt arbete som anläggsrörläggare. Nedan ser du ett axplock av vad du erbjuds: -En trygg och seriös arbetsplats -180 nok per timme plus diet -Gratis boende -Trevliga kollegor -Utmanade arbetsuppgifter -Rotationsjobb -Betalda flygbiljetter upp till max 3000 nok per månad Vi söker dig som är självgående och har minst 2 års erfarenhet som anläggsrörläggare med certifikat, inte är rädd för att ta in om det behövs, är en problemlösare, har hög arbetsmoral och lite jävlar anamma i dig!! Du skall kunna tala och förstå Norska, Danska eller Svenska Bifoga kopior på certifikat, foto och referenser. Skriv även när du kan börja jobba i Norge. Vi vill inte bli kontaktade av rekryterings-/bemanningsföretag
Företag: HS2 Norge AS
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Anläggsrörläggare till Bergen! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Anläggsrörläggare till Bergen!

VVS- Rörläggare sökes
Erfaren VVS- are med yrkesbevis sökes. Arbetet kräver att man är självgående och arbeten omfattar Göteborgs regionen. Svensktalande, kunna göra sig förstådd med kund. B-körkort är ett krav. Tillgång till egen bil.
Företag: SWEA GROUP AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 12-11
Sök fler jobb liknande: lediga VVS- Rörläggare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VVS- Rörläggare sökes

RÖRLÄGGARE till Rörnät Entreprenad på VA SYD
VA SYD levererar friskt dricksvatten, renar avloppsvatten och har hand om avfallshantering åt mer än en halv miljon människor. Vi är idag 300 medarbetare som med gedigen kunskap och engagemang för miljön bidrar till en hållbar utveckling. Vi satsar aktivt på ny teknik, forskning och utveckling för att kunna ligga i framkant inom våra verksamhetsområden. För miljön, nära dig. ARBETSUPPGIFTER Vi söker rörläggare till Rörnätsavdelningen, enheten Entreprenad. Enheten svarar i huvudsak för entreprenadarbeten på ledningsnätet samt serviceåtgärder i anslutning till VA-beredskapen. Enheten består av ett 20-tal personer varav merparten är rörläggare med olika specialiteter. Som rörläggare på Rörnätsavdelningen svarar du tillsammans med dina kollegor för att de tilldelade projekten blir utförda korrekt både avseende tid, kvalitet och säkerhet. Projekten som tilldelas oss är i första hand geografiskt belägna inom Malmö Stad, Burlövs kommun och Eslövs kommun. På sikt, i takt med att VA SYDs verksamhetsområde växer, kan även närliggande geografi bli aktuellt. Tjänsten är med placering i Malmö på Strömgatan där enheten är lokaliserad. Beredskapstjänstgöring kan komma ifråga. Vi lägger stor vikt vid att ta tillvara den stora erfarenhet och yrkesskicklighet som finns hos personalen. Vi ser det som viktigt att fortlöpande vidareutveckla personalens kunskap om arbetsmetoder, rörmaterial m.m. Våra arbetsuppgifter är utvecklande och vi har en uttalad ambition att aktivt följa teknikutvecklingen inom vårt område. KVALIFIKATIONER Du som söker har gymnasial utbildning inom bygg- och anläggningsteknik eller motsvarande utbildning. Det är önskvärt att du har fortbildat dig som rörläggare och har några års arbetslivserfarenhet som rörläggare. B-körkort fordras för denna tjänst, meriterande är C-körkort. Personliga egenskaper som vi sätter speciellt värde på är initiativkraft och samarbetsförmåga, men du bör också trivas med visst ensamarbete. Servicekänsla är viktig då du som har många dagliga kundkontakter. Vi söker dig som vill arbeta i enlighet med VA SYDs värdeord; engagemang, miljö, kvalitet och lyhördhet.
Företag: VA SYD
Ort: Malmö
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga RÖRLÄGGARE till Rörnät Entreprenad på VA SYD jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: RÖRLÄGGARE till Rörnät Entreprenad på VA SYD

Industrirörläggare till Statoilanläggning i Norge
Nidab Produktion är ett företag med säte i Stockholm, Norge samt Rumänien. Vår kärnverksamhet utgörs av mekaniskt montage och demontage, licenssvets samt konstruktioner i metall, främst åt offshore- och petroleumindustrin i Norge och Mellanöstern. Vi söker ett antal Industrirörläggare med erfarenhet från Statoils anläggningar i Norge. Du skall på ett strukturerat sätt tillverka och montera rörsystem utifrån isometriska ritningar. Nogranhet och gedigen säkerhetsmedvetenhet är förutsättninga för att arbeta på Statoils anläggningar. Rotationsarbete med goda förtjänstmöjligheter. Vi tror att du som söker har erfarenhet av att arbeta på rotation med långa arbetsdagar. Alltid då du arbetar för oss så står vi för flyg, mat samt boende. Skicka in din ansökan redan idag! Bifoga certifikat/bevis/referenser etc. i din ansökan.
Företag: Nidab Produktion AB
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga Industrirörläggare till Statoilanläggning i Norge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Industrirörläggare till Statoilanläggning i Norge

Servicerörläggare - Oslo
Nå har DU muligheten til å bli en del av skandinavias hurtigst voksende bemanningsbedrifter. Som huvudleverantör av personell till flera stora spännande projekter runtom i Norge, söker vi nu flera nya medarbetare. For tilfellet har vi behov av Servicerörläggare til prosjekter i Oslo-området. Vi vil hjelpe deg med kurs og faglig utvikling underveis for å gi deg de mulighetene og utfordringene du søker! Vi söker dig som: Gillar nya utmaningar Kan jobba i team men också självständigt relevant erfaring Gesällprov som VVSmontör, Rörmokare Vår personalavdelning i Oslo hjälper dig med D-nummer, skattespörsmål, social trygghet, pension, och övrigt som ni behöver hjälp med. Vad kan vi erbjuda? Fritt boende, nära din arbetsplats med eget sovrum Goda lönevillkor Nya kollegor från Sverige Flexibla arbetstider Långvariga projekter Karriärmöligheter. Personlig bemanningsagent som ser till att du har allt du behöver och trivs på din nya arbetsplats.150 nya kollegor från Sverige Registrera ditt CV på http://www.hamiltonpeople.no/registrer_cv.php?id=1154&o=7
Företag: Hamilton Peolple AS
Publicerad : 12-20
Sök fler jobb liknande: lediga Servicerörläggare - Oslo jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicerörläggare - Oslo


Sök lediga jobb RÖRLÄGGARE

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se