Rättvik jobb - lediga jobb

Rättvik jobb Rättvik jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Rättvik. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Rättvik. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Rättvik.- Rättvik

 2. Manpower söker personlig assistent till Rättvik- Rättvik

 3. Förskollärare- Rättvik

 4. Matematik- och naturkunskapslärare- Rättvik

 5. Två nya medarbetare till Mark-och planenheten- Rättvik

 6. Medarbetare- Rättvik

 7. Hästlärare, hippolog eller ridlärare- Rättvik

 8. Lärare, Ma/No/Tk- Rättvik

 9. Lärare i hem- och konsumentkunskap- Rättvik

 10. Fritidspedagog- Rättvik

 11. Personalstrateg- Rättvik

 12. Lärare, åk 1-5- Rättvik

 13. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Rättvik.- Rättvik

 14. Säljkonsulent - Rättvik- Rättvik

 15. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Rättvik.- Rättvik

 16. Sekreterare- Rättvik

 17. Personliga assistenter till kvinna i Rättvik- Rättvik

 18. Sälj Viasats sportupplevelser i Rättvik!- Rättvik

 19. Idrottslärare- Rättvik

 20. Lärare, Ma/No- Rättvik

 21. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Rättvik.- Rättvik

 22. Sälj Premier League med Viasat i Rättvik!- Rättvik

 23. Förskollärare- Rättvik

 24. Medicinsk sekreterare, tv, 75%, VC Rättvik- Rättvik

 25. Säljare med glöd för hårvård & livsstil, Rättvik- Rättvik

 26. Psykolog till 1:a linjens barn o ungdomspsykiatri Vc Rättvik- Rättvik

 27. Lärare, Ma/No/Tk- Rättvik

 28. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Rättvik.- Rättvik

 29. Speciallärare- Rättvik

 30. Ungdomskonsulent/Föreståndare för Ungdomens Hus- Rättvik

 31. Fritidspedagog- Rättvik

 32. Fritidspedagog- Rättvik

 33. Förskollärare- Rättvik

 34. Engelsklärare- Rättvik

 35. Gårdsmästare- Rättvik

 36. Sälj OS med Viasat i Rättvik!- Rättvik

 37. Lärare åk 3- Rättvik

 38. Kostchef- Rättvik

 39. Rättviks kommun söker Fritidschef- Rättvik

 40. Lärare Trä- och Metallslöjd- Rättvik


Mer beskrivning

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Rättvik.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Rättviks kommun sökes. Vi håller intervju onsdagen den 24 juli. 45 besök per månad ger 20 250 kr i lön. 450 kr per besök. Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 40 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför har en mängd olika funktioner och användningsområden. Utbildningen kommer att hållas på kontoret i Sunne. Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna.
Företag: NORDIS AB
Ort: Rättvik
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Rättvik. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Rättvik.

Manpower söker personlig assistent till Rättvik
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Vi söker tre personliga assistenter till en av våra kunder i Rättvik. Du kommer att arbeta i hemmet hos en av deras brukare. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av personlig omvårdnad och att hjälpa till med allt i hemmet. Arbetstiderna är förlagda till skift som sträcker sig över hela dygnet. Vem är du? Vi söker dig som har omvårdnadsutbildning eller likvärdig utbildning. Du ska ha vana av att tidigare jobbat som personlig assistent. Det är viktigt att du är flexibel, seviceinriktad och positiv. Du får inte vara päljdjursallergiker då brukaren har hund. Vad kan vi erbjuda dig? Vi kan erbjuda dig en visstidsanställning med star omgående. Arbetstiderna är schemalagda över hela dygnet och har vaken natt. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Tjänsten söker du via länken nedan. Vi arbetar med ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan vara tillsatt före sista ansökningsdag. Har du frågor är du välkommen att vända dig till Anna Säfström, konsultchef via mail ansafs@manpower.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Industri & Logistik
Ort: Rättvik
Publicerad : 07-06
Sök fler jobb liknande: lediga Manpower söker personlig assistent till Rättvik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Manpower söker personlig assistent till Rättvik

Förskollärare
Barn- och utbildningsförvaltningen söker en förskollärare med placering på Prästkragen, avdelning Humlan. Rättviks kommun ska vara en framtidskommun för boende och besökande kännetecknad av entreprenörsanda och småskalighet. Kommunen ska utmärkas av kreativa företag, fängslande natur, spännande kultur samt bevarade traditioner. Rättvik - livskvalitet inpå knutarna! Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för förskoleverksamheten, grundskolan, gymnasieskolan, särskolan och den kommunala musikskolan. Vi arbetar efter visionen "Trygghet och trivsel, tydligt målinriktad lärande med ett gott pedagogiskt ledarskap i en kreativ miljö för våra barn och ungdomar". Under 2012 utsågs kommunen till Dalarnas bästa skolkommun enligt Lärarförbundet. Förskolan består av fyra avdelningar och ligger centralt i Rättvik. Avdelningen Humlan är en syskonavdelning för barn i åldern 2-5 år. Arbetsuppgifter Som förskolärare ansvarar du för att tillsammans med övrig personal planera, genomföra, utvärdera och dokumentera det pedagogiska arbetet. Vår verksamhet utgår från barnens erfarenhetsvärld, nyfikenhet och individuella behov. Barnen möts med öppenhet och respekt i en trygg och stimulerande lärandemiljö. Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad förskollärare eller har annan pedagogisk utbildning. Du ska ha lätt för att samarbeta, kunna ta egna initiativ och skapa goda relationer till barn, föräldrar och medarbetare. Förmåga att möta varje barn på deras utvecklingsnivå samt en positiv grundinställning är en förutsättning. Vi behöver dig som är kreativ och flexibel och har förmågan att förmedla trygghet och bibehålla lugnet även i stressiga situationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Välkommen med din ansökan! Tjänsten är under förutsättning av att vederbörliga beslut fattas. Utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister ska lämnas vid anställning. Vi undanber oss alla erbjudanden från annons- och rekryteringsföretag för denna tjänst.
Företag: Rättviks Kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Ort: Rättvik
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Rättvik, Förskollärare Rättviks Kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Matematik- och naturkunskapslärare
Barn- och utbildningsförvaltningen söker en matematik- och fysiklärare med placering på Stiernhööksgymnasiet Stiernhööksgymnasiet ligger vackert vid Siljans strand. Vi är en gymnasieskola med cirka 500 elever med sju nationella program. Byggprogram, ekonomiprogram, el- och energiprogram, naturbruksprogram (inriktningarna djur, hästhållning, lantbruk eller naturvetenskap), naturvetenskapsprogram, samhällsvetenskapsprogram samt introduktionsprogram. Elevhälsans arbete i Rättviks kommun ger möjlighet till förbättrade studieresultat, förutsättningar för ökad delaktighet och ökad inkludering. Kvalifikationer Vi söker dig som är behörig matematik- och naturkunskapslärare på gymnasiet. Vi vill att du har kunskap om IKT- lärverktyg och gärna erfarenhet av undervisning för elever med komplicerad inlärning. Du ska också ha förmåga att skapa ett gott klimat för samverkan. Upplysningar om tjänsten Läsårsvikariat 130812-140618 Tillträde 2013-08-12. Välkommen med din ansökan med styrkt meritförteckning och löneanspråk senast den 18/7 Vi tar endast emot ansökan via e-post, ange Dnr 2013/266 023 i ärenderaden. Utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister ska lämnas vid anställning.
Företag: Rättviks kommun, Stiernhööksgymnasiet
Ort: Rättvik
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Matematik- och naturkunskapslärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Matematik- och naturkunskapslärare

Två nya medarbetare till Mark-och planenheten
Verksamhetsbeskrivning Rättviks kommun ska vara en framtidskommun för boende och besökande kännetecknad av entreprenörsanda och småskalighet. Kommunen ska utmärkas av kreativa företag, fängslande natur, spännande kultur samt bevarade traditioner. Rättvik - livskvalitet inpå knutarna! Arbetsuppgifter Samhällsutvecklingsförvaltningen består av fem enheter - Mark och plan, Miljö och bygg, Näringsliv, Kultur, Ungdom och fritid. Vi söker nu två nya medarbetare till Mark- och planenheten. På Mark- och planenheten finns 10 medarbetare och dessa två tjänster ingår i en arbetsgrupp om tre personer som ansvarar för exploatering, markfrågor och gata/väg. På gata/väg sidan är det fråga om trafikfrågor, vägföreningar och enskilda vägar, gatubeläggning, belysning, broar och dammar, parkeringsövervakning, parker och allmän platsmark, renhållning, beställning av drift och underhåll, samordning med kommunens ledningsägare, schakttillstånd m.m. Exploaterings- och marksidan innehåller bl.a.genomförande av detaljplaner, fastighetsfrågor, köp och försäljning av mark, utredningar och kalkyler, uppföljning av exploateringsavtal, samarbete med översikts- och detaljplaneringen. Gruppen som jobbar med området består av tre tjänster och är i ett nystartläge och det finns goda möjligheter att påverka fördelning av arbetsuppgifter och arbetssätt. Vi samarbetar nära med andra funktioner inom kommunkoncernen och har mycket externa kontakter med såväl medborgare, företag som andra organisationer. I en liten kommun som vår blir jobbet omväxlande och självständigt - det krävs att du har drivkraft och initiativförmåga! Utbildning/Erfarenhet Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning (ex. samhällsbyggnad/lantmäteri/väg och vatten). I gruppen behövs kompetens för att hantera ansvarsområdet (exploatering, mark och gata/väg), däribland fastighetsjuridik- och ekonomi och projektledningskompetens. Körkort fordras. För att trivas med arbetsuppgifterna och göra ett bra jobb behöver du ha förmåga att arbeta självständigt, vara strukturerad och kunna fatta självständiga beslut. Jobbet innebär många sociala kontaker och det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i såväl tal som skrift.
Företag: Rättviks kommun, Miljö & Plankontoret
Ort: Rättvik
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Två nya medarbetare till Mark-och planenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Två nya medarbetare till Mark-och planenheten

Medarbetare
Kort beskrivning av företaget: Rättviks kommun ska vara en framtidskommun för boende och besökande kännetecknad av entreprenörsanda och småskalighet. Kommunen ska utmärkas av kreativa företag, fängslande natur, spännande kultur samt bevarade traditioner. Rättvik - livskvalitet inpå knutarna! INFORMATION OM LEDIG TJÄNST Arbetsplats: Samhällsutvecklingsförvaltningen, Mark och planenheten Kom med och utveckla Rättvik! Två nya medarbetare till Samhällsutvecklingsförvaltningen Beskrivning av arbetsuppgifter: Samhällsutvecklingsförvaltningen består av fem enheter - Mark och plan, Miljö och bygg, Näringsliv, Kultur, Ungdom och fritid. Vi söker nu två nya medarbetare till Mark- och planenheten. På Mark- och planenheten finns 10 medarbetare och dessa två tjänster ingår i en arbetsgrupp om tre personer som ansvarar för exploatering, markfrågor och gata/väg. På gata/väg sidan är det fråga om trafikfrågor, vägföreningar och enskilda vägar, gatubeläggning, belysning, broar och dammar, parkeringsövervakning, parker och allmän platsmark, renhållning, beställning av drift och underhåll, samordning med kommunens ledningsägare, schakttillstånd m.m. Exploaterings- och marksidan innehåller bl.a.genomförande av detaljplaner, fastighetsfrågor, köp och försäljning av mark, utredningar och kalkyler, uppföljning av exploateringsavtal, samarbete med översikts- och detaljplaneringen. Gruppen som jobbar med området består av tre tjänster och är i ett nystartläge och det finns goda möjligheter att påverka fördelning av arbetsuppgifter och arbetssätt. Vi samarbetar nära med andra funktioner inom kommunkoncernen och har mycket externa kontakter med såväl medborgare, företag som andra organisationer. I en liten kommun som vår blir jobbet omväxlande och självständigt - det krävs att du har drivkraft och initiativförmåga! Beskrivning av kvalifikationer: Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning (ex. samhällsbyggnad/lantmäteri/väg och vatten). I gruppen behövs kompetens för att hantera ansvarsområdet (exploatering, mark och gata/väg), däribland fastighetsjuridik- och ekonomi och projektledningskompetens. För att trivas med arbetsuppgifterna och göra ett bra jobb behöver du ha förmåga att arbeta självständigt, vara strukturerad och kunna fatta självständiga beslut. Jobbet innebär många sociala kontaker och det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i såväl tal som skrift. ANSÖKAN Senast: 2013-09-30 AG referens: Medarbetare Mark och planenheten Ansök gärna via e-post till eva.akerman@rattvik.se, men det går också bra att skicka med vanlig post till Rättviks kommun, Mark- och planenheten, Eva Åkerman, 795 80 Rättvik.
Företag: Rättviks kommun, Samhällsutvecklingsförvaltningen
Ort: Rättvik
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Medarbetare jobb, Medarbetare Rättvik, Medarbetare Rättviks kommun, Samhällsutvecklingsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medarbetare

Hästlärare, hippolog eller ridlärare
Stiernhööksgymnasiet, som ligger vackert vid Siljans strand, är en gymnasieskola med cirka 500 elever. Vi har sju nationella program: byggprogrammet, ekonomiprogrammet, el- och energiprogrammet, naturbruksprogrammet (inriktningarna djur, hästhållning, lantbruk och naturvetenskap), naturvetenskapsprogrammet, samhällsvetenskapsprogrammet och introduktionsprogrammet. Vi har ett särskolegymnasium med naturbruksprogrammets inriktningar vid skolan. Elevhälsans arbete i Rättviks kommun ger möjlighet till förbättrade studieresultat, förutsättningar för ökad delaktighet och ökad inkludering. Vill du vara med och utveckla vår rid- och hästutbildning och ligga i framkant då det gäller modern hästhållning. På Stiernhööksgymnasiet har vi aktive stable för våra skolhästar. Ett nyrenoverat modernt stall med boxar och skötselplatser. På anläggningen finns en rid och körhall 66x40m samt utomhusbana. Arbetsbeskrivning Vi söker en lärare som kommer att undervisa gymnasieelever i Naturbruksprogrammets hästinriktning och vår Nationella Idrottsutbildning Ridsport. I tjänsten ingår att undervisa och handleda elever i både praktiska och teoretiska lektioner ex ridning, hästkunskap. Du ska kunna undervisa elever i ridning från mindre erfarna ryttare till elitsatsande ryttare. Du ingår i ett arbetslag och deltar aktivt i arbetslagets planerings- och utvecklingsarbete. I tjänsten ingår även att utveckla vår NIU utbildning i samarbete med annan personal. Du kommer även vara studiehandledare för en grupp gymnasieelever. Kvalifikationer Vi söker dig som är behörig hästlärare på gymnasiet, hippolog eller ridlärarutbildad. Meriterande med SRL III. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom hoppning på högre nivå. Personliga egenskaper Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för att utföra ovan beskrivna arbetsuppgifter. Det innebär att du tycker om att möta ungdomar på olika nivåer och att inspirera och motivera dem att lära sig nya saker. Du arbetar bra tillsammans med andra människor, både elever, kollegor och vårdnadshavare, och är lyhörd för olika behov och förväntningar. Du deltar aktivt i skolans utvecklings- och förändringsarbete Välkommen med din ansökan via e-post ange dnr 2013/266023 i ärenderaden.
Företag: Rättviks kommun, Stiernhööksgymnasiet
Ort: Rättvik
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Hästlärare, hippolog eller ridlärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hästlärare, hippolog eller ridlärare

Lärare, Ma/No/Tk
Barn- och utbildningsförvaltningen söker en lärare, Ma/No/Tk, med placering på Furudals skola. Rättviks kommun ska vara en framtidskommun för boende och besökande kännetecknad av entreprenörsanda och småskalighet. Kommunen ska utmärkas av kreativa företag, fängslande natur, spännande kultur samt bevarade traditioner. Rättvik - livskvalitet inpå knutarna! Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för förskoleverksamheten, grundskolan, gymnasieskolan, särskolan och den kommunala musikskolan. Vi arbetar efter visionen "Trygghet och trivsel, tydligt målinriktad lärande med ett gott pedagogiskt ledarskap i en kreativ miljö för våra barn och ungdomar". Under 2012 utsågs kommunen till Dalarnas bästa skolkommun enligt Lärarförbundet. Furudals skola är en vackert belägen F-9 skola vid Oresjöns strand, som ger fantastiska möjligheter till utepedagogik och friluftsliv. Skolan ligger i Furudals samhälle, ca 35 km norr om Rättviks centrum. Skolan har blivit uppmärksammad för sina fina resultat över tid. Nu söker vi en ny medarbetare till skolan. Du kommer att undervisa i matematik, NO och teknik och har möjlighet att vara förste lärare. Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad lärare med behörighet att undervisa i matematik, NO och teknik tom åk 9. Välkommen med din ansökan, löneanspråk och CV senast den 28/7! Utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister ska medtas vid anställningstillfälle. Tjänsten är under förutsättning att vederbörliga beslut fattas. Vi undanber oss alla erbjudanden från annons- och rekryteringsföretag för denna tjänst.
Företag: Rättviks Kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Ort: Rättvik
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare, Ma/No/Tk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare, Ma/No/Tk

Lärare i hem- och konsumentkunskap
Barn- och utbildningsförvaltningen söker en lärare i hem- och konsumentkunskap med placering på Furudals skola. Rättviks kommun ska vara en framtidskommun för boende och besökande kännetecknad av entreprenörsanda och småskalighet. Kommunen ska utmärkas av kreativa företag, fängslande natur, spännande kultur samt bevarade traditioner. Rättvik - livskvalitet inpå knutarna! Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för förskoleverksamheten, grundskolan, gymnasieskolan, särskolan och den kommunala musikskolan. Vi arbetar efter visionen "Trygghet och trivsel, tydligt målinriktad lärande med ett gott pedagogiskt ledarskap i en kreativ miljö för våra barn och ungdomar". Under 2012 utsågs kommunen till Dalarnas bästa skolkommun enligt Lärarförbundet. Furudals skola är en vackert belägen F-9 skola vid Oresjöns strand, som ger fantastiska möjligheter till utepedagogik och friluftsliv. Skolan har också blivit uppmärksammad för sina fina resultat över tid. Skolan ligger i Furudals samhälle, ca 35 km norr om Rättviks centrum. Nu söker vi en ny medarbetare till skolan. Du kommer att undervisa i hem- och konsumentkunskap och har möjlighet att vara förste lärare. Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad lärare i hem- och konsumentkunskap. Välkommen med din ansökan, löneanspråk och CV senast den 28/7! Utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister ska medtas vid anställningstillfälle. Tjänsten är under förutsättning att vederbörliga beslut fattas. Vi undanber oss alla erbjudanden från annons- och rekryteringsföretag för denna tjänst.
Företag: Rättviks Kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Ort: Rättvik
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i hem- och konsumentkunskap jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i hem- och konsumentkunskap

Fritidspedagog
Barn- och utbildningsförvaltningen söker en fritidspedagog med placering på Furudals skola. Rättviks kommun ska vara en framtidskommun för boende och besökande kännetecknad av entreprenörsanda och småskalighet. Kommunen ska utmärkas av kreativa företag, fängslande natur, spännande kultur samt bevarade traditioner. Rättvik - livskvalitet inpå knutarna! Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för förskoleverksamheten, grundskolan, gymnasieskolan, särskolan och den kommunala musikskolan. Vi arbetar efter visionen "Trygghet och trivsel, tydligt målinriktad lärande med ett gott pedagogiskt ledarskap i en kreativ miljö för våra barn och ungdomar". Under 2012 utsågs kommunen till Dalarnas bästa skolkommun enligt Lärarförbundet. Furudals skola är en vackert belägen F-9 skola vid Oresjöns strand, som ger fantastiska möjligheter till utepedagogik och friluftsliv. Skolan har dessutom blivit uppmärksammad för sina fina resultat över tid. Skolan ligger i Furudals samhälle, ca 35 km norr om Rättviks centrum. Nu söker vi en ny medarbetare till skolan och fritidshemmet. Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog eller motsvarande. Välkommen med din ansökan, CV och löneanspråk senast den 21/7! Utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister ska medtas vid anställningstillfälle. Tjänsten är under förutsättning att vederbörliga beslut fattas. Vi undanber oss alla erbjudanden från annons- och rekryteringsföretag för denna tjänst.
Företag: Rättviks Kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Ort: Rättvik
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog jobb, Fritidspedagog Rättvik, Fritidspedagog Rättviks Kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog

Personalstrateg
Verksamhetsbeskrivning Rättviks kommun ska vara en framtidskommun för boende och besökande kännetecknad av entreprenörsanda och småskalighet. Kommunen ska utmärkas av kreativa företag, fängslande natur, spännande kultur samt bevarade traditioner. Rättvik - livskvalitet inpå knutarna! Arbetsuppgifter Personalenheten levererar konsultativt stöd till kommunens chefer och ledning inom personalområdet. Som personalstrateg har du arbetsuppgifter av såväl operativ som strategisk art. Du medverkar i att kommunicera och driva kommunens HR-frågor och bidrar till utveckling och lärande inom personalområdet. Vi jobbar i en intern organisation där grundtanken är att varje förvaltning har en kontaktperson som de i första hand jobbar tillsammans med vilket innebär att du jobbar brett och handlägger alla möjliga sorters ärenden. Inom enheten har vi dock också delat upp kompetensområden mellan oss där man lägger större fokus vid omvärldsbevakning och kompetensutveckling. Utbildning/Erfarenhet Vi söker dig som har högskole/universitetsutbildning med inriktning mot personal/HR eller motsvarande kompetens. Du behöver vara väl bevandrad i arbetsrätten. Förvaltningarna är beroende av de bedömningar vi gör inom detta område vilket kräver att vi är noggranna och pålästa. Kvalificerad utbildning och erfarenhet av arbete inom arbetsmiljö, rehabilitering och hälsa är meriterande men inte ett krav - ett intresse för dessa områden är dock nödvändigt. Detsamma gäller erfarenhet och intresse för Socialförvaltningens verksamhetsområde (äldreomsorg, omsorg för funktionsnedsatta, individ- och familjeomsorg). Du behöver kunna uttrycka dig väl i tal och skrift och vi förutsätter att du är en van IT-användare. För att trivas och göra ett bra jobb tror vi att du är trygg i dig själv, har god självkänsla och en positiv inställning. Vi är en liten enhet så förmåga att arbeta självständigt är nödvändigt. Samtidigt innebär arbetet mycket interna och externa kontakter vilket kräver en smidighet och lyhördhet i mötet med andra och att du är pedagogisk och kommunikativ. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Rättviks kommun
Ort: Rättvik
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Personalstrateg jobb, Personalstrateg Rättvik, Personalstrateg Rättviks kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personalstrateg

Lärare, åk 1-5
Barn-och utbildningsförvaltningen söker en lärare åk 1-5 med placering på Boda skola i Rättvik. Rättviks kommun ska vara en framtidskommun för boende och besökande kännetecknad av entreprenörsanda och småskalighet. Kommunen ska utmärkas av kreativa företag, fängslande natur, spännande kultur samt bevarade traditioner. Rättvik - livskvalitet inpå knutarna! Boda skola ligger i Boda kyrkby, ca 20 km norr om Rättviks centrum. På skolan går ca 60 elever. Skolan är vackert belägen och det finns mycket goda möjligheter att använda omgivningen och dess natur som inspiration för undervisningen. I Boda skola går elever från förskoleklass till åk 5. Boda och Ingels skolor tillhör samma rektorsområde och leds av en rektor. Kvalifikationer Vi söker dig som är behörig lärare, gärna med ämnesbehörighet i sv/so och engelska. Tjänsten är under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Möjlighet till förstelärare finns inom kommunen. Utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister ska lämnas vid anställningstillfälle. Vi undanber oss alla erbjudanden från annons- och rekryteringsföretag för denna tjänst.
Företag: Rättviks Kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Ort: Rättvik
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare, åk 1-5 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare, åk 1-5

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Rättvik.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Rättviks kommun sökes. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Uppsala). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 8 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Rättvik
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Rättvik. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Rättvik.

Säljkonsulent - Rättvik
HJÄLP OSS BYGGA EN SÄKER ARBETSPLATS - Vi söker nya ambitiösa talanger! En säker arbetsplats är en viktig fråga för alla företag. Dahl Medicals produkter kan rädda liv, och därför söker vi dig som vill göra en skillnad! Att vara säljkonsulent för Dahl Medical innebär ett fritt jobb med generösa förmåner och stark lokal support för att du ska lyckas i ditt arbete. Vi erbjuder: - FRI BIL - som du kan använda både privat och i jobbet. - SÄLJTRÄNING & SUPPORT - Vi ger dig allt stöd du behöver för att bli vår nästa stjärna. - UTBILDNING & CERTIFIERING - För alla våra produkter som tex hjärtstartare - FRIHET UNDER ANSVAR - Nå dina mål med vårt stöd, jobba fritt och påverka din egen framgång/karriär
Företag: Dahl Medical AB
Ort: Rättvik
Publicerad : 08-03
Sök fler jobb liknande: lediga Säljkonsulent - Rättvik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljkonsulent - Rättvik

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Rättvik.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Rättviks kommun sökes. Vi håller intervju onsdagen den 14 augusti. 45 besök per månad ger 20 250 kr i lön. 450 kr per besök. Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 40 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför har en mängd olika funktioner och användningsområden. Utbildningen kommer att hållas på kontoret i Sunne. Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna.
Företag: NORDIS AB
Ort: Rättvik
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Rättvik. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Rättvik.

Sekreterare
Barn- och utbildningsförvaltningen söker en sekreterare med placering på förvaltningskontoret. Rättviks kommun ska vara en framtidskommun för boende och besökande kännetecknad av entreprenörsanda och småskalighet. Kommunen ska utmärkas av kreativa företag, fängslande natur, spännande kultur samt bevarade traditioner. Rättvik - livskvalitet inpå knutarna! Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för förskoleverksamheten, grundskolan, gymnasieskolan, särskolan och den kommunala musikskolan. Vi arbetar efter visionen "Trygghet och trivsel, tydligt målinriktad lärande med ett gott pedagogiskt ledarskap i en kreativ miljö för våra barn och ungdomar". Under 2012 utsågs kommunen till Dalarnas bästa skolkommun enligt Lärarförbundet. Arbetsuppgifter Som sekreterare ska du bistå förvaltningschefen, Bildningsberedningen samt övriga förvaltningen med kvalificerat administrativt stöd. Du kommer bland annat att hantera förvaltningsövergripande administration, ha sekreteraruppdrag, sköta fakturahantering, vara webbskribent samt vara delaktig i utredningar och besvarande av remisser. Du ska också vara samordnare och verksamhetsutvecklare i vår rektorsassistentgrupp. Kvalifikationer Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom adekvat område. Det är meriterande om du har erfarenhet av administrativt arbete inom förskolan, grund- eller gymnasieskolan. Du behärskar Officeprogrammen men även Procapita och Heroma samt något av programmen för diarieföring. Som person har du god förmåga att formulera dig i tal och skrift samt förmåga att lätt tillägna dig olika administrativa uppgifter. Du arbetar också förutseende och självständigt och har ett brinnande intresse för att ge service. Välkommen med din ansökan och CV, märkt 2013/288, senast 19/8! Utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister ska medtas vid anställningstillfälle. Vi undanber oss alla erbjudanden från annons- och rekryteringsföretag för denna tjänst.
Företag: Rättviks Kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Ort: Rättvik
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Sekreterare jobb, Sekreterare Rättvik, Sekreterare Rättviks Kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sekreterare

Personliga assistenter till kvinna i Rättvik
En 60 årig neurologiskt funktionsnedsatt kvinna med humor behöver lugna och erfarna personliga assistenter. VIVIDA Assistans AB arbetar för assistansberättigade barn, ungdomar och vuxna i hela landet. Vivida grundades 2004 och i dag är vi närmare 1000 medarbetare. Vi arbetar för att vara Sveriges ledande assistansbolag. Verksamheten genomsyras av våra kärnvärden omtanke, ansvar, kompetens och förtroende. Hos Vivida får du stöd och uppbackning i ditt arbete. Vi hjälper dig att växa i din yrkesroll genom våra utbildningar och våra medarbetare har goda anställningsvillkor. Vi har kollektivavtal och är medlem i Vårdföretagarna. Läs mer på www.vivida.se. Beskrivning av kvinnan och tjänsten Vi söker personliga assistenter till en 60 årig kvinna med neurologisk diagnos. Du kommer att vara en viktig person i hennes liv och det krävs att du är intresserad av, och delaktig i, hennes träning och omvårdnad. Arbetsuppgifterna innebär att hjälpa kvinnan med allt i vardagen då hon har ett stort hjälpbehov, exempelvis med hennes grundläggande behov som matning och förflyttningar Andra uppgifter kommer att vara personlig hygien och omvårdnad, sondmatning, alla hushållssysslor och allmän omsorg. Arbetstiden är schemalagd och varierar dag, kväll och vaken natt vardag som helg. Vem söker vi? För att passa i rollen som personlig assistent till denna kvinna vill vi att du har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent eller liknande. Som person ska du vara ansvarsfull, trygg och engagerad. Det är dessutom viktigt att du är lugn och har ett varmt hjärta. Har du ett intresse av blommor, bilar och datakunskap ses det som positivt och du bör inte vara allergisk mot pälsdjur då det bor husdjur i hushållet. Humor och samarbete är viktiga faktorer i arbetet. Du är 30-65 år och rökfri. Du ska vara engagerad och vilja bidra till att kvinnans vardag blir innehållsrik och omväxlande. Förutom dina personliga egenskaper är det önskvärt om du har erfarenhet av neurologiska skador, detta är dock inga krav. Det är viktigt att du har ett stort intresse för personlig assistans och att du ser detta jobb som något varaktigt. B-körkort är ett krav. Vad vi erbjuder Vi kan erbjuda dig ett mycket viktigt och uppskattat arbete i ett tillväxtföretag som satsar mycket på att du som assistent ska må bra hos oss. Detta innebär bland annat att du får möjlighet till kompetensutveckling, friskvård och olika personalvårdande insatser. Arbetstid/Tjänstgöringsgrad Vi söker både assistenter för heltidsarbete och deltidsarbete. Lön Fast timlön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns. Tillträde och ansökan Ansökningarna kommer att behandlas fortlöpande. Märk ansökan med referens: PA-PAK-Rättvik. Om du ansöker via e-post skriv då referensen i ämnesraden. Sista ansökningsdag 29 augusti 2013. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Utdrag ur belastningsregistret På Vivida har vi som policy att begära ett utdrag ur belastningsregistret för alla personer som arbetar hos våra kunder. Därför vill vi gärna att du som blir kallad på intervju tar med ett aktuellt belastningsregisterutdrag som inte är mer än ett år gammalt. En eventuell anställning blir aktuell först när ett utdrag ur belastningsregistret finns. Ansökan om registerutdrag för du via denna länk: http://www.polisen.se/Service/Registerutdrag/ Register utdraget du ska använda heter; LSS utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)
Företag: VIVIDA ASSISTANS AB
Ort: Rättvik
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter till kvinna i Rättvik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter till kvinna i Rättvik

Sälj Viasats sportupplevelser i Rättvik!
Viasat Field Sales jobbar med försäljning direkt till slutkund ute på fältet. Vi är idag 30 framgångsrika team med 5-10 säljare i Sverige som besöker privatpersoner boende i villa och radhus. All försäljning sker genom personliga möten och sker utöver hemförsäljning även på event, mässor och i butiker. Dina arbetsuppgifter kommer vara att sälja våra TV-upplevelser, allt från OS i Sotji till slutspelsmatcher i Champions League och de senaste filmpremiärerna! Nu söker vi dig som vill ha den bästa starten på din karriär inom Viasat och MTG. DU KAN SÄLJA. OCH LYSSNA, LÄRA OCH LEVERERA. På Viasat jobbar vi hårt för att ha Sveriges bästa säljare. I början av din anställning hos oss får du genomgå en utbildning som bl.a. innehåller säljstrategi, retorik och produktkunskap. Den fullständiga utbildningen på Viasat Academy, består av totalt fem steg där du med tiden utvecklar hela din potential. Vi ger dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas! HAR DU VAD VI SÖKER? - Du vill vara en viktig del av ett framgångsrikt team - Du brinner för att jobba med människor - Du drivs av en hög rörlig lön - Du har förväntningar på dig själv och är alltid mån om att leverera - Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning DEN BÖRJAR HÄR. DIN KARRIÄR. För att känna dig hemma på Viasat bör du trivas med utåtriktade människor, vara ansvarstagande och ha en vilja att lyckas. Tjänsten är på heltid, måndag till fredag mellan 13-21. Om du känner dig träffad; skicka ansökan till pernilla.blennow@viasat.se med CV och personligt brev. Märk ansökan "Säljare ". Intervjuer kommer att ske löpande så ansök så snart som möjligt. Frågor besvaras av Pernilla Blennow rekryterare på Viasat, 08-562 025 53 eller 073-699 25 53. För mer information, besök gärna vår hemsida www.viasat.se/jobb/fieldsales Viasat är en del av den internationella mediekoncernen Modern Times Group (MTG), med verksamhet på fyra kontinenter inom fri-TV, betal-TV, radio och TV-produktion. MTGs Viasat Broadcasting sänder fri- och betal-TV via egen satellitplattform och tredjepartsnätverk, samt distribuerar TV-innehåll över internet. Modern Times Group är ett tillväxtföretag och är noterat på Nasdaq OMX i Stockholm. Inom MTG återfinns välkända varumärken så som TV3, TV6, TV8, TV10, Viaplay, Viasat Film, Viasat Sport, RIX FM, Bandit Rock, Lugna Favoriter, STRIX Television m.fl.
Företag: Viasat AB
Ort: Rättvik
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Sälj Viasats sportupplevelser i Rättvik! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sälj Viasats sportupplevelser i Rättvik!

Idrottslärare
Barn- och utbildningsförvaltningen söker en matematik- och fysiklärare med placering på Stiernhööksgymnasiet Stiernhööksgymnasiet ligger vackert vid Siljans strand. Vi är en gymnasieskola med cirka 500 elever med sju nationella program. Byggprogram, ekonomiprogram, el- och energiprogram, naturbruksprogram (inriktningarna djur, hästhållning, lantbruk eller naturvetenskap), naturvetenskapsprogram, samhällsvetenskapsprogram samt introduktionsprogram. Elevhälsans arbete i Rättviks kommun ger möjlighet till förbättrade studieresultat, förutsättningar för ökad delaktighet och ökad inkludering. Kvalifikationer Vi söker dig som är behörig idrottslärare på gymnasiet. Upplysningar om tjänsten Läsårsvikariat 130812-140618 Tillträde snarast Välkommen med din ansökan med styrkt meritförteckning och löneanspråk snarast, dock senast den 12 september. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång. Vi tar endast emot ansökan via e-post, ange Dnr 2013/266 023 i ärenderaden. Utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister ska lämnas vid anställning.
Företag: Rättviks kommun, Stiernhööksgymnasiet
Ort: Rättvik
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Idrottslärare jobb, Idrottslärare Rättvik, Idrottslärare Rättviks kommun, Stiernhööksgymnasiet
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Idrottslärare

Lärare, Ma/No
Barn- och utbildningsförvaltningen söker en lärare, Ma/No, med placering på Rättviksskolan. Rättviks kommun ska vara en framtidskommun för boende och besökande kännetecknad av entreprenörsanda och småskalighet. Kommunen ska utmärkas av kreativa företag, fängslande natur, spännande kultur samt bevarade traditioner. Rättvik - livskvalitet inpå knutarna! Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för förskoleverksamheten, grundskolan, gymnasieskolan, särskolan och den kommunala musikskolan. Vi arbetar efter visionen "Trygghet och trivsel, tydligt målinriktad lärande med ett gott pedagogiskt ledarskap i en kreativ miljö för våra barn och ungdomar". Under 2012 utsågs kommunen till Dalarnas bästa skolkommun enligt Lärarförbundet. Nu söker vi en ny medarbetare till Rättviksskolan. Du kommer att undervisa i matematik och NO i åk 6-9. Skolan ligger i centrala Rättvik och har kringliggande byar som upptagningsområde. Skolan har under ett flertal år haft goda resultat. Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad lärare med behörighet att undervisa i matematik och NO t o m åk 9. Välkommen med din ansökan och CV! Utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister ska medtas vid anställningstillfälle.Tjänsten är under förutsättning av att vederbörliga beslut fattas. Vi undanber oss alla erbjudanden från annons- och rekryteringsföretag för denna tjänst.
Företag: Rättviks Kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Ort: Rättvik
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare, Ma/No jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare, Ma/No

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Rättvik.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Rättviks kommun sökes. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Uppsala). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 29 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Rättvik
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Rättvik. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Rättvik.

Sälj Premier League med Viasat i Rättvik!
Vi söker dig som vill ta del av vår framgångsrika säljorganisation och vill arbeta med försäljning av högkvalitetstjänster, bl.a Viasat Film och Viasat Sport som vi levererar via fiberanslutning. All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten, via hemförsäljning, event, mässor samt spännande projekt! Har du vad vi söker? - Är du en driven och målinriktad person? - Brinner du för försäljning och personlig kontakt med människor? - Vill du tjäna mycket pengar? - Vill du lära dig en ny spännande produkt? - Vill du ha branschens mest attraktiva försäljningsjobb med stora utvecklings- och karriärmöjligheter inom Viasat och MTG? Svarar du ja på dessa frågor så är detta en chans för dig! Vi ger dig marknadens bästa säljutbildning med hjälp av Viasat Academy och förbereder dig för en framtida säljkarriär. Dina arbetsuppgifter kommer vara att sälja våra TV-upplevelser som nu även inkluderar Viaplay. Allt från Premier League till de senaste filmpremiärerna! Skicka din ansökan till btvjarbete@viasat.se, märk din ansökan ?Säljare?. Intervjuer kommer att ske löpande, så ansök omgående. Frågor besvaras av Pernilla Blennow, rekryterare på Viasat, 08-562 025 53 alt. 073-699 25 53. För mer information, besök gärna vår hemsida www.viasat.se/jobb/fieldsales Träffa oss på Rekryteringsmässa i Mora den 27:e augusti, kl. 11.00 -16.00 i Moraparken Viasat är en del av den internationella mediekoncernen Modern Times Group (MTG), med verksamhet på fyra kontinenter inom fri-TV, betal-TV, radio och TV-produktion. MTGs Viasat Broadcasting sänder fri- och betal-TV via egen satellitplattform och tredjepartsnätverk, samt distribuerar TV-innehåll över internet. Modern Times Group är ett tillväxtföretag och är noterat på Nasdaq OMX i Stockholm. Inom MTG återfinns välkända varumärken så som TV3, TV6, TV8, TV10, Viaplay, Viasat Film, Viasat Sport, RIX FM, Bandit Rock, Lugna Favoriter, STRIX Television m.fl.
Företag: VIASAT PAY CHANNELS AB
Ort: Rättvik
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Sälj Premier League med Viasat i Rättvik! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sälj Premier League med Viasat i Rättvik!

Förskollärare
Barn- och utbildningsförvaltningen söker en förskollärare med placering på Förskolan Dal-Jerk, avdelningen Marängen. Rättviks kommun ska vara en framtidskommun för boende och besökande kännetecknad av entreprenörsanda och småskalighet. Kommunen ska utmärkas av kreativa företag, fängslande natur, spännande kultur samt bevarade traditioner. Rättvik - livskvalitet inpå knutarna! Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för förskoleverksamheten, grundskolan, gymnasieskolan, särskolan och den kommunala musikskolan. Vi arbetar efter visionen "Trygghet och trivsel, tydligt målinriktad lärande med ett gott pedagogiskt ledarskap i en kreativ miljö för våra barn och ungdomar". Under 2012 utsågs kommunen till Dalarnas bästa skolkommun enligt Lärarförbundet. Förskolan Dal-Jerk består av sex avdelningar och ligger centralt i Rättvik med närhet till goda kommunikationer. Avdelningen Marängen är en mindre småbarnsavdelning på förskolan. Arbetsuppgifter Som förskolärare ansvarar du för att tillsammans med övrig personal planera, genomföra, utvärdera och dokumentera det pedagogiska arbetet. Vår verksamhet utgår från barnens erfarenhetsvärld, nyfikenhet och individuella behov. Barnen möts med öppenhet och respekt i en trygg och stimulerande lärandemiljö. Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad förskollärare eller har annan pedagogisk utbildning. Du ska ha lätt för att samarbeta, kunna ta egna initiativ och skapa goda relationer till barn, föräldrar och medarbetare. Ett stort intresse av att arbeta med barn i åldern 1-3 år, en vilja och förmåga att möta varje barn på deras utvecklingsnivå samt en positiv grundinställning är en förutsättning. Vi behöver dig som är kreativ och flexibel och har förmågan att förmedla trygghet och bibehålla lugnet även i stressiga situationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Välkommen med din ansökan! Tjänsten är under förutsättning av att vederbörliga beslut fattas. Utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister ska lämnas vid anställning. Vi undanber oss alla erbjudanden från annons- och rekryteringsföretag för denna tjänst.
Företag: Rättviks Kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Ort: Rättvik
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Rättvik, Förskollärare Rättviks Kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Medicinsk sekreterare, tv, 75%, VC Rättvik
ARBETSUPPGIFTER Medicinsk dokumentation, receptionsarbete. Vara ett stöd till övrig personal på mottagningen gällande datafrågor och administrationsgöromål. Vi arbetar i Take care KVALIFIKATIONER Medicinska sekreterarprogrammet 120p KY eller YH–utbildning 60/80p eller 1 årig eftergymnasial vårddokumentationsutbildning. Vana att arbeta i vårt journalsystem Take care är meriterande liksom goda kunskaper i IT Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.
Företag: Landstinget Dalarna, Vårdcentral Rättvik
Ort: Rättvik
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Medicinsk sekreterare, tv, 75%, VC Rättvik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medicinsk sekreterare, tv, 75%, VC Rättvik

Säljare med glöd för hårvård & livsstil, Rättvik
Vi söker för vår partners räkning dig som kan skapa framgångsrika och kittlande resultat på frisörmarknaden. Du behövs för att bygga starka affärsrelationer i frisörbranschen och sälja högkvalitativa hårvårdsprodukter till frisörsalonger. Företaget har sin bas i Stockholm och vill nu förstärka sin närvaro över landet, denna gång med säljare i Dalarna. De har tagit amerikanska, ekomedvetna varumärket DermOrganic till Sverige jämte anrika Mastey de Paris och satsar nu helhjärtat på att utveckla varumärkeskännedomen i Sverige. Unikt för dessa varumärken är att de tillhör de mildaste produkterna som finns för den professionella hårvårdsindustrin, utan att innehålla skadliga ingredienser. Produkterna har en mycket positiv trend och ökad efterfrågan hos konsumenter, och därmed dina blivande kunders kunder - inte minst hos dem med fokus på en sundare livsstil. Företagets ledning och VD är högst operativ i verksamheten och brinner verkligen för produkterna och försäljningen. Detta för med sig gedigen stöttning, mycket goda möjligheter att lyckas och samtidigt stor frihet i ditt löpande arbete som säljare. Din resa startar med introduktion och produktutbildning där du bjuds in i en teamanda för långsiktig framgång. Du får utpräglat eget ansvar i ditt säljdistrikt där du förväntas ha konstant och stabil försäljning mot uppsatta mål. Du behöver ha ett tydligt mindset och vilja arbeta långsiktigt med B2B, och du vet med dig att hög kundaktivitet och långsiktiga relationer mynnar ut i god försäljning. Du har ett tydligt driv och gillar att paketera och sälja konceptlösningar samt får gärna ha tidigare erfarenhet av säljintensiva uppdrag, som t ex telefonförsäljning. Erfarenhet av frisörbranschen eller motsvarande är ett plus men inget krav. Det viktigaste är att du vill ta dig an uppgiften med äkta engagemang och glöd! Är du orädd som person och känner dig manad att representera en fantastisk produkt med marknadens högsta ersättningar? Skicka ditt CV och ansökan till advance@salesahead.se. Ange "LIVSSTILSAGENT RÄTTVIK" i ämnesraden. Välkommen! http://www.salesahead.se/
Företag: JK SALES AHEAD AB
Ort: Rättvik
Publicerad : 08-31
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med glöd för hårvård & livsstil, Rättvik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med glöd för hårvård & livsstil, Rättvik

Psykolog till 1:a linjens barn o ungdomspsykiatri Vc Rättvik
Vi söker nu en psykolog till en ny verksamhet gällande 1:a linjens barn och ungdomspsykiatri. Vårdcentralen Rättvik har ett upptagningsområde på ca 10 800 invånare. Vi har ett team med tre samtalsterapeuter som tillsammans sköter 1:a linjens psykiatri mot den vuxna befolkningen. Vi har en mödra- och barnhälsvårdspsykolog som arbetar 40%. Nu är vi på väg att utöka verksamheten gällande 1:a linjens barn och ungdomspsykiatri och behöver dig som är psykolog eller motsvarande med intresse och erfarenhet av arbete med barn och unga. ARBETSUPPGIFTER Direkt patientarbete med barn o ungdomar 0 -17 år med lätt till medelsvår psykisk ohälsa, individuellt föräldrastöd, psykosocial utredning, bedömning, behandling, och stödjande och behandlande samtal, krissamtal, information och motiverande samtal, diagnostik, konsultation, samverkan med ungdomsmottagning, socialtjänst och elevhälsan. Handledning av personal. KVALIFIKATIONER Psykologutbildning, gärna med påbyggnadsutbildning och erfarenhet av arbete med barn o ungdomar.
Företag: Landstinget Dalarna, Vårdcentral Rättvik
Ort: Rättvik
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Psykolog till 1:a linjens barn o ungdomspsykiatri Vc Rättvik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykolog till 1:a linjens barn o ungdomspsykiatri Vc Rättvik

Lärare, Ma/No/Tk
Barn- och utbildningsförvaltningen söker en lärare, Ma/No/Tk, med placering på Furudals skola. Rättviks kommun ska vara en framtidskommun för boende och besökande kännetecknad av entreprenörsanda och småskalighet. Kommunen ska utmärkas av kreativa företag, fängslande natur, spännande kultur samt bevarade traditioner. Rättvik - livskvalitet inpå knutarna! Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för förskoleverksamheten, grundskolan, gymnasieskolan, särskolan och den kommunala musikskolan. Vi arbetar efter visionen "Trygghet och trivsel, tydligt målinriktad lärande med ett gott pedagogiskt ledarskap i en kreativ miljö för våra barn och ungdomar". Under 2012 utsågs kommunen till Dalarnas bästa skolkommun enligt Lärarförbundet. Furudals skola är en vackert belägen F-9 skola vid Oresjöns strand, som ger fantastiska möjligheter till utepedagogik och friluftsliv. Skolan ligger i Furudals samhälle, ca 35 km norr om Rättviks centrum. Skolan har blivit uppmärksammad för sina fina resultat över tid. Nu söker vi en ny medarbetare till skolan. Du kommer att undervisa i matematik, NO och teknik och har möjlighet att vara förstelärare. Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad lärare med behörighet att undervisa i matematik, NO och teknik tom åk 9. Välkommen med din ansökan, löneanspråk och CV senast den 22/9! Utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister ska medtas vid anställningstillfälle. Tjänsten är under förutsättning att vederbörliga beslut fattas. Vi undanber oss alla erbjudanden från annons- och rekryteringsföretag för denna tjänst.
Företag: Rättviks Kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Ort: Rättvik
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare, Ma/No/Tk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare, Ma/No/Tk

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Rättvik.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Rättviks kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR NORDEN internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR NORDENs kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Västerås). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 19 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR NORDEN ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airnorden.com
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Rättvik
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Rättvik. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Rättvik.

Speciallärare
Barn- och utbildningsförvaltningen söker en speciallärare med placering på Ingels och Boda skola i Rättviks kommun. Rättviks kommun ska vara en framtidskommun för boende och besökande kännetecknad av entreprenörsanda och småskalighet. Kommunen ska utmärkas av kreativa företag, fängslande natur, spännande kultur samt bevarande av traditioner med bland annat våra vackra byskolor. Rättvik - livskvalitet inpå knutarna! Boda skola ligger i Boda kyrkby, ca 17 km norr om Rättviks centrum. På skolan går ca 60 elever. Ingels skola ligger ca 10 km norr om Rättviks centrum. På skolan går ca 50 elever. Skolorna är vackert belägna med mycket goda möjligheter att använda omgivningarna och dess natur som inspiration för undervisningen. I Boda och Ingels skola går elever från förskoleklass till åk 5. Skolorna tillhör samma rektorsområde och leds av en rektor. Arbetsuppgifter Som specialpedagog/speciallärare undervisar Du elever i behov av särskilt stöd i klass, på grupp- och individnivå. Arbetet sker i nära samarbete med övriga pedagoger på skolan. Du kan även ansvara för pedagogiska utredningar, samarbeta med pedagogerna i upprättandet av åtgärdsprogram och ingå i skolans Elevteam. Kvalifikationer Vi söker dig som är behörig specialpedagog/speciallärare. Vi vill att du har kunskap om IKT- lärverktyg och erfarenhet av undervisning för elever med komplicerad inlärning. Du ska också ha förmåga att skapa ett gott klimat för samverkan och ha intresse för att utveckla specialundervisningen. Du kommer att arbeta på båda skolorna. Upplysningar om tjänsten Tjänsten är en tillsvidareanställning med omfattning 100 %. Tillträdesdatum är 7/10 eller efter överenskommelse. Välkommen med din ansökan med löneanspråk och CV senast 27/9.
Företag: Rättviks Kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Ort: Rättvik
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare jobb, Speciallärare Rättvik, Speciallärare Rättviks Kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare

Ungdomskonsulent/Föreståndare för Ungdomens Hus
Beskrivning av arbetsuppgifter: -Som ungdomskonsulent: fortsätta att driva och synliggöra kommunens framgångsrika arbete med inflytandefrågor, och vidareutveckla arbetssätt för att möta och motivera unga att vara delaktiga. Kontakt med politiker, tjänstemän, föreningar m.fl. i frågor som rör unga. -Som föreståndare för Ungdomens hus: Självständigt arbete kring personalansvar, planering, schemaläggning, inköp och ekonomi, samt praktiskt fritidsledararbete viss kvällstid på Ungdomens hus. Arbeta aktivt för att skapa en verksamhet där de besökande ungdomarna är reellt delaktiga och föreslår såväl som genomför verksamheten, i samverkan med fritidsledare och föreningar. Beskrivning av kvalifikationer: Vi söker dig som har stort engagemang, och som tycker om att jobba nära unga och deras nätverk. Fritidsledarutbildning eller annan motsvarande kompetens, och erfarenhet av att jobba med målgruppen unga, t.ex. via föreningsliv. Det är även önskvärt att du arbetat med ungdomsinflytande i olika former. Vi ser gärna att du har erfarenhet av personalledning, god organisations- och samarbetsförmåga samt administrativ erfarenhet. God förmåga att arbeta självständigt, intresse för utveckling och att hitta nya lösningar för samarbete kring ungas verklighet. Ungdoms- och fritidskontoret samordnar och leder kommunens verksamheter som syftar till att kommunens innevånare och besökare ska ha tillgång till ändamålsenliga idrotts- och fritidsanläggningar samt bra ungdoms- och fritidsaktiviteter. Ungdomars verksamheter, inflytande och delaktighet prioriteras.
Företag: Rättviks kommun, Ungdoms- och fritidskontoret
Ort: Rättvik
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Ungdomskonsulent/Föreståndare för Ungdomens Hus jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ungdomskonsulent/Föreståndare för Ungdomens Hus

Fritidspedagog
Rättviks kommun söker Fritidspedagog Barn- och utbildningsförvaltningen söker en fritidspedagog med placering i Boda, Rättviks kommun. Rättviks kommun ska vara en framtidskommun för boende och besökande kännetecknad av entreprenörsanda och småskalighet. Kommunen ska utmärkas av kreativa företag, fängslande natur, spännande kultur samt bevarande av traditioner med bland annat våra vackra byskolor. Rättvik - livskvalitet inpå knutarna! Boda skola ligger i Boda kyrkby, ca 17 km norr om Rättviks centrum. På skolan går ca 60 elever. Skolan är vackert belägen med mycket goda möjligheter att använda omgivningen och dess natur som inspiration för undervisningen. På Boda skola går elever från förskoleklass till åk 5. Fritidshemmet jobbar med elevernas lärande i nära samarbete med skolan. Fritidshemmet har mycket fina lokaler med bl.a. verkstad. De fina miljöerna runt skolan används ofta för uteaktiviteter och fritidshemmet deltar i projektet "Idrottsfritids" i samarbete med Rättviks föreningsliv. Arbetsuppgifter: Du ansvarar tillsammans med övriga i arbetslaget för planering, genomförande och utvärdering av fritidsverksamheten utifrån gällande styrdokument. Kvalifikationer: Fritidspedagogexamen/lärare med inriktning mot yngre åldrar. Du har ett positivt förhållningssätt i mötet med människor och har en god samarbetsförmåga. Du har goda kunskaper om lekens betydelse för lärande och barns utveckling. Du kan arbeta självständigt och har lätt att skapa goda relationer med barn och vuxna. Upplysningar om tjänsten: Tjänsten är en tillsvidareanställning med omfattning 55 %. Tillträde 14 oktober eller efter överenskommelse. Välkommen med din ansökan med löneanspråk och CV senast 4/10. Utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister ska lämnas vid anställning. Vi undanber oss alla erbjudanden från annons- och rekryteringsföretag för denna tjänst.
Företag: Rättviks Kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Ort: Rättvik
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog jobb, Fritidspedagog Rättvik, Fritidspedagog Rättviks Kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog

Fritidspedagog
Rättviks kommun söker Fritidspedagog Barn- och utbildningsförvaltningen söker en fritidspedagog med placering i Boda, Rättviks kommun. Rättviks kommun ska vara en framtidskommun för boende och besökande kännetecknad av entreprenörsanda och småskalighet. Kommunen ska utmärkas av kreativa företag, fängslande natur, spännande kultur samt bevarande av traditioner med bland annat våra vackra byskolor. Rättvik - livskvalitet inpå knutarna! Boda skola ligger i Boda kyrkby, ca 17 km norr om Rättviks centrum. På skolan går ca 60 elever. Skolan är vackert belägen med mycket goda möjligheter att använda omgivningen och dess natur som inspiration för undervisningen. På Boda skola går elever från förskoleklass till åk 5. Fritidshemmet jobbar med elevernas lärande i nära samarbete med skolan. Fritidshemmet har mycket fina lokaler med bl.a. verkstad. De fina miljöerna runt skolan används ofta för uteaktiviteter och fritidshemmet deltar i projektet "Idrottsfritids" i samarbete med Rättviks föreningsliv Arbetsuppgifter Du ansvarar tillsammans med övriga i arbetslaget för planering, genomförande och utvärdering av fritidsverksamheten utifrån gällande styrdokument. Kvalifikationer Fritidspedagogexamen/lärare med inriktning mot yngre åldrar. Du har ett positivt förhållningssätt i mötet med människor och har en god samarbetsförmåga. Du har goda kunskaper om lekens betydelse för lärande och barns utveckling. Du kan arbeta självständigt och har lätt att skapa goda relationer med barn och vuxna. Upplysningar om tjänsten Tjänsten är en visstidsanställning med omfattning 32 %, t.o.m 31/12 2013. Tillträde 14 oktober eller efter överenskommelse. Välkommen med din ansökan med löneanspråk och CV senast 4/10. Utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister ska lämnas vid anställning. Vi undanber oss alla erbjudanden från annons- och rekryteringsföretag för denna tjänst.
Företag: Rättviks Kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Ort: Rättvik
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog jobb, Fritidspedagog Rättvik, Fritidspedagog Rättviks Kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog

Förskollärare
Barn- och utbildningsförvaltningen söker en förskollärare med placering på Vindförberg, avdelning Haren Rättviks kommun ska vara en framtidskommun för boende och besökande kännetecknad av entreprenörsanda och småskalighet. Kommunen ska utmärkas av kreativa företag, fängslande natur, spännande kultur samt bevarade traditioner. Rättvik - livskvalitet inpå knutarna! Barn- och utbildningsförvaltningen ansvarar för förskoleverksamheten, grundskolan, gymnasieskolan, särskolan och den kommunala musikskolan. Vi arbetar efter visionen "Trygghet och trivsel, tydligt målinriktad lärande med ett gott pedagogiskt ledarskap i en kreativ miljö för våra barn och ungdomar". Under 2012 utsågs kommunen till Dalarnas bästa skolkommun enligt Lärarförbundet. Förskolan Vindförberg ligger i Furudal och består av två avdelningar; Haren för de minsta barnen och Ekorren för de äldre barnen. Förskolan ligger i en mycket vacker natur invid Furudals skola. Arbetsuppgifter Som förskollärare ansvarar du för att tillsammans med övrig personal planera, genomföra, dokumentera, utvärdera och utveckla det pedagogiska arbetet. Vår verksamhet utgår från barnens erfarenhetsvärld, nyfikenhet och individuella behov. Barnen möts med öppenhet och respekt i en trygg och stimulerande lärandemiljö. Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad förskollärare eller har annan pedagogisk utbildning. Du ska ha lätt för att samarbeta, kunna ta egna initiativ och skapa goda relationer till barn, föräldrar och medarbetare och samtidigt arbeta för att skapa en god struktur och hållbara rutiner i verksamheten. Ett stort intresse av att arbeta med barn i åldern 3-5 år, en vilja och förmåga att möta varje barn i deras utveckling samt en positiv grundinställning är en förutsättning. Vi behöver dig som är kreativ och flexibel och har förmågan att förmedla trygghet och bibehålla lugnet även i stressiga situationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister ska medtas vid anställningstillfälle. Vi undanber oss alla erbjudanden från annons- och rekryteringsföretag för denna tjänst.
Företag: Rättviks Kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Ort: Rättvik
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Rättvik, Förskollärare Rättviks Kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Engelsklärare
Barn- och utbildningsförvaltningen söker en engelsklärare med placering på Stiernhööksgymnasiet. Stiernhööksgymnasiet ligger vackert vid Siljans strand. Vi är en gymnasieskola med cirka 500 elever med sju nationella program. Byggprogram, ekonomiprogram, el- och energiprogram, naturbruksprogram (inriktningarna djur, hästhållning, lantbruk eller naturvetenskap), naturvetenskapsprogram, samhällsvetenskapsprogram samt introduktionsprogram. Elevhälsans arbete i Rättviks kommun ger möjlighet till förbättrade studieresultat, förutsättningar för ökad delaktighet och ökad inkludering. Kvalifikationer Vi söker dig som är behörig engelsklärare på gymnasiet. Upplysningar om tjänsten Vikariat från och med nu -140618 Tillträde snarast Välkommen med din ansökan med styrkt meritförteckning och löneanspråk snarast, dock senast den 26 oktober. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång. Vi tar endast emot ansökan via e-post, ange Dnr 2013/266 023 i ärenderaden. Utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister ska lämnas vid anställning.
Företag: Rättviks kommun, Stiernhööksgymnasiet
Ort: Rättvik
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Engelsklärare jobb, Engelsklärare Rättvik, Engelsklärare Rättviks kommun, Stiernhööksgymnasiet
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Engelsklärare

Gårdsmästare
Barn- och utbildningsförvaltningen söker en Gårdsmästare med placering på Stiernhööksgymnasiet. Stiernhööksgymnasiet ligger vackert vid Siljans strand. Vi är en gymnasieskola med cirka 500 elever med sju nationella program. Byggprogram, ekonomiprogram, el- och energiprogram, naturbruksprogram (inriktningarna djur, hästhållning, lantbruk eller naturvetenskap), naturvetenskapsprogram, samhällsvetenskapsprogram samt introduktionsprogram. Elevhälsans arbete i Rättviks kommun ger möjlighet till förbättrade studieresultat, förutsättningar för ökad delaktighet och ökad inkludering. Vi söker dig som tillsammans med reparatör och traktorförare ska utveckla och ansvara för växtodling och maskinpark. All odling är ekologisk och skolan brukar ca 200 ha åkermark samt ca 50 ha naturbeten. Odling av grovfoder till mjölkproduktionen är huvudinriktningen men vi odlar även spannmål och potatis. Exempel på arbetsuppgifter: Planera, leda och fördela arbetet inom lantbruket. Delta i undervisningen av elever både praktiskt och teoretiskt. Delta i den dagliga verksamheten. Budgetansvar. Kvalifikationer: Du har erfarenhet av att leda personal och driva lantbruksproduktion du bör ha eftergymnasial lantbruksutbildning. Du bör även ha ett stort intresse av växtodling, maskiner och elevers lärande. Önskvärt är att du har erfarenhet av entreprenadmaskiner och kan ta en aktiv del i utvecklingen av entreprendadutbildning. Vi värdesätter egenskaper så som Samarbets- och organisationsförmåga, initiativförmåga, ordningssinne samt ett stort intresse och vilja att hjälpa och vägleda eleverna till ökat ansvarstagande. Anställningen är en tillsvidaranställning, sex månaders provanställning kan förekomma. Upplysningar om tjänsten Tillsvidareanställning Tillträde snarast. Välkommen med din ansökan med styrkt meritförteckning och löneanspråk snarast, dock senast den 26 oktober. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång. Vi tar endast emot ansökan via e-post, ange Dnr 2013/266 023 i ärenderaden. Utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister ska lämnas vid anställning.
Företag: Rättviks kommun, Stiernhööksgymnasiet
Ort: Rättvik
Publicerad : 09-27
Sök fler jobb liknande: lediga Gårdsmästare jobb, Gårdsmästare Rättvik, Gårdsmästare Rättviks kommun, Stiernhööksgymnasiet
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gårdsmästare

Sälj OS med Viasat i Rättvik!
Vi söker dig som vill ta del av vår framgångsrika säljorganisation och vill arbeta med försäljning av högkvalitetstjänster, allt från Premier League till de senaste filmpremiärerna, som vi levererar via fiberanslutning. All försäljning sker till privatpersoner genom personliga möten, via hemförsäljning, event, mässor samt spännande projekt! Har du vad vi söker? - Är du en driven och målinriktad person? - Brinner du för försäljning och personlig kontakt med människor? - Vill du tjäna mycket pengar? - Vill du lära dig en ny spännande produkt? - Vill du ha branschens mest attraktiva försäljningsjobb med stora utvecklings- och karriärmöjligheter inom Viasat och MTG? Svarar du ja på dessa frågor så är detta en chans för dig! Vi ger dig marknadens bästa säljutbildning med hjälp av Viasat Academy och förbereder dig för en framtida säljkarriär. Dina arbetsuppgifter kommer vara att sälja våra TV-upplevelser som nu även inkluderar Viaplay. Skicka din ansökan till btvjarbete@viasat.se, märk din ansökan "Säljare". Intervjuer kommer att ske löpande, så ansök omgående. Frågor besvaras av Pernilla Blennow, rekryterare på Viasat, 08-562 025 53 alt. 073-699 25 53. För mer information, besök gärna vår hemsida www.viasat.se/jobb/fieldsales Viasat är en del av den internationella mediekoncernen Modern Times Group (MTG), med verksamhet på fyra kontinenter inom fri-TV, betal-TV, radio och TV-produktion. MTGs Viasat Broadcasting sänder fri- och betal-TV via egen satellitplattform och tredjepartsnätverk, samt distribuerar TV-innehåll över internet. Modern Times Group är ett tillväxtföretag och är noterat på Nasdaq OMX i Stockholm. Inom MTG återfinns välkända varumärken så som TV3, TV6, TV8, TV10, Viaplay, Viasat Film, Viasat Sport, RIX FM, Bandit Rock, Lugna Favoriter, STRIX Television m.fl.
Företag: VIASAT PAY CHANNELS AB
Ort: Rättvik
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Sälj OS med Viasat i Rättvik! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sälj OS med Viasat i Rättvik!

Lärare åk 3
Rättviks kommun söker Lärare åk 3 Barn- och utbildningsförvaltningen söker en lärare till årskurs 3 med placering i Boda, Rättviks kommun. Rättviks kommun ska vara en framtidskommun för boende och besökande kännetecknad av entreprenörsanda och småskalighet. Kommunen ska utmärkas av kreativa företag, fängslande natur, spännande kultur samt bevarande av traditioner. Rättvik - livskvalitet inpå knutarna! Boda skola ligger i Boda kyrkby, 17 km norr om Rättviks centrum. På skolan går ca 60 elever. Skolan är vackert belägen med mycket goda möjligheter att använda omgivningen och dess natur som inspiration för undervisningen. På Boda skola går elever från förskoleklass till åk 5. Boda och Ingels skolor tillhör samma rektorsområde och leds av en rektor. Arbetsuppgifter Klasslärare i nuvarande årskurs 3, Boda skola. Kvalifikationer Vi söker dig som är behörig lärare, gärna med ämnesbehörighet i Ma/No. Upplysningar om tjänsten Tjänsten är en tillsvidareanställning med omfattning 100 %. Tillträdesdatum 2014-01-07. Tjänsten är under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Möjlighet till förstelärare finns inom kommunen. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Olle Rönnols, telefon 0248-70 569. Välkommen med din ansökan, märkt Lärare åk 3 Boda, med löneanspråk och CV senast 25 oktober 2013 till: Rättviks kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen, 795 80 RÄTTVIK eller via e-post: barn.utbildning@rattvik.se. Utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister ska lämnas vid anställningstillfälle. Vi undanber oss alla erbjudanden från annons- och rekryteringsföretag för denna tjänst.
Företag: Rättviks Kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Ort: Rättvik
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare åk 3 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare åk 3

Kostchef
Verksamhetsbeskrivning Kommunen är känd för stora evenemang som Rättviks marknad, konserter i Dalhalla, Konst Runt Siljan, Classic Car Week, spelmansstämman i Bingsjö, Dalatravet, Vandringsfestivaler, Dalarnas trädgårdsmässa, bandy och andra evenemang i Rättvik arena, Hästliv Siljan, Rättvik dansar och spelar, Musik vid Siljan och mycket mer. Vi är stolta över att vara ett av landets mest betydande besöksmål och representera något av det "mest svenska ". Europas sydligaste vildmark bjuder på rekreation och inspiration året om. Dessutom finns möjligheter till fiske, jakt och ett aktivt friluftsliv inpå knutarna. I många av våra sjöar är vattnet så rent att det är drickbart. Vi strävar efter att behålla den goda livskvaliteten. Politikerna - över partigränserna - prioriterar våra byskolor. Detta gör det lättare att välja var i kommunen man vill bo, i centralorten eller i någon av de 50 byarna. I kommunen finns ett brett urval av hus och byggklara tomter till salu. Bredbandet når nästan 100 procent av befolkningen. Arbetsuppgifter Vi erbjuder ett chefsjobb för dig som vill leda kommunens kostverksamhet. Du ska utveckla och planera verksamheten utifrån våra kunders önskemål och behov. Dina kunder är främst förskolan, grundskolan, gymnasiet och omsorgen. Organisatoriskt tillhör du stab- och serviceförvaltningen och ingår i dess ledningsgrupp. Uppdraget innefattar ekonomi- personal- och arbetsmiljöansvar för 50 anställda. Vi söker en person med erfarenhet av ledarskap och förmåga att ta ansvar för verksamheten och engagera personalen. Då du kommer att samordna hela kostverksamheten och har mycket kontaktytor måste du vara drivande och serviceinriktad. Rättviks kommun har sedan flera år arbetat med projekt återtaget vilket idag innebär att kommunens kök är till 95 % självförsörjande på kravproducerat nötkött och egenodlad potatis. Vi lagar maten från grunden till 95 %. Utbildning/Erfarenhet Du är kostekonom eller har likvärdig högskoleutbildning. Eftersom du har en ledande position är det viktigt att du har god erfarenhet av ledarskap. Du har en god kommunikativ förmåga som du använder för att skapa delaktighet och inflytande i din verksamhet.
Företag: Rättviks kommun
Ort: Rättvik
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Kostchef jobb, Kostchef Rättvik, Kostchef Rättviks kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kostchef

Rättviks kommun söker Fritidschef
Samhällsutvecklingsförvaltningen i Rättviks kommun söker Fritidschef. Rättviks kommun ska vara en framtidskommun för boende och besökande kännetecknad av entreprenörsanda och småskalighet. Kommunen ska utmärkas av kreativa företag, fängslande natur, spännande kultur samt bevarade traditioner. Rättvik - livskvalitet inpå knutarna! - Vi söker dig som brinner för idrott, föreningsliv och ungdomsverksamhet. Ungdoms- och fritidskontoret samordnar och leder kommunens verksamheter som syftar till att ge kommunens innevånare och besökare tillgång till ändamålsenliga idrotts- och fritidsanläggningar samt attraktiva ungdoms- och fritidsaktiviteter. Ungdomars verksamheter, inflytande och delaktighet prioriteras. Arbetsuppgifter: Som fritidschef ansvarar du för det övergripande strategiska utvecklings- och planeringsfrågorna inom ungdoms- och fritidsområdet. Du har ekonomi- och personalansvar inom enheten. Du ingår i Samhällsutvecklingsförvaltningens ledningsgrupp där du på ett dynamiskt och kreativt sätt bidrar till förvaltningens utveckling. Huvudsakliga arbetsuppgifter blir att: . Leda projekt och utredningar för att utveckla föreningsliv, friluftsliv och idrottsanläggningar . Ansvara för och handlägga anläggningsavtal och föreningsbidrag . Samverka med föreningsliv, organisationer, skolor samt övriga aktörer inom och utom kommunen. . Ansvara för verksamheten på fritidsgårdarna och för en fortsatt stark utveckling av ungdomars inflytande i kommunen Egenskaper: Vi söker dig som har god kunskap om föreningslivets roll och förutsättningar. Du ska vara kreativ, engagerad, modig, målmedveten och en tydlig lagspelare. Du besitter en god förmåga till självständigt arbete. Kvalifikationer: . Gott ekonomiskt sinnelag . Erfarenhet av att arbeta med personalledning och verksamhetsutveckling i en politiskt styrd organisation. . Relevant högskoleutbildning samt erfarenhet av liknande arbete . Körkort Kontaktpersoner: Lars Björklund, Chef för Fritid och ungdomsenheten 0248-70225 Lars Enlund, Förvaltningschef för Samhällsutvecklingsförvaltningen, 0248-70164 Tomas Grundell, Vision, 0248-70474 Martin Clarstedt, Ledarna, 0248-70142
Företag: Rättviks kommun, Samhällsutvecklingsförvaltningen
Ort: Rättvik
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Rättviks kommun söker Fritidschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rättviks kommun söker Fritidschef

Lärare Trä- och Metallslöjd
Barn-och utbildningsförvaltningen söker en slöjdlärare inriktning trä-och matallslöjd med placering på Rättviksskolan i Rättvik. Rättviks kommun ska vara en framtidskommun för boende och besökande kännetecknad av entreprenörsanda och småskalighet. Kommunen ska utmärkas av kreativa företag, fängslande natur, spännande kultur samt bevarade traditioner. Rättvik ? livskvalitet inpå knutarna! Rättviksskolan ligger i centrala Rättvik med vackra omgivningar. Vi är en högstadieskola med ca 350 elever i årskurserna 6 ? 9. Du kommer att arbeta i nyrenoverade slöjdsalar där eleverna kan arbeta projektinriktat och integrera de bägge slöjdarterna. Arbetsuppgifter Du kommer att undervisa i slöjd, inriktning trä- och metallslöjd. I tjänsten ingår även mentorskap för närvarande i årskurs 8 tillsammans med mentorskollega. Kvalifikationer Behörig i trä- och metallslöjd, vana vid arbete med lärplattformer är meriterande Upplysningar om tjänsten Tjänsten är en tillsvidareanställning med omfattning 100 %. Tillträdesdatum snarast Tjänsten är under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Möjlighet till förstelärare finns inom kommunen. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Göran Berg, telefon 0248-702 51. Fackliga företrädare Lärarförbundet, Kristina Haag Larsen, 073-077 34 35 eller 0248-701 76. LR, Bengt Sandelin, telefon 0248-703 86. Välkommen med din ansökan, märkt slöjdlärare trä-och metallslöjd 2013/486, med löneanspråk och CV senast 1 november 2013 till Rättviks kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen, 795 80 RÄTTVIK eller via e-post, barn.utbildning@rattvik.se. Utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister ska lämnas vid anställningstillfälle. Vi undanber oss alla erbjudanden från annons- och rekryteringsföretag för denna tjänst.
Företag: Rättviks Kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Ort: Rättvik
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Trä- och Metallslöjd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Trä- och Metallslöjd


Sök lediga jobb Rättvik

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se