Rådgivare till Almi jobb - lediga jobb

Rådgivare till Almi jobb Rådgivare till Almi jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Rådgivare till Almi. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Rådgivare till Almi. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Finansieringsrådgivare till ALMI Företagspartner i Göteborg- Göteborg

  2. Arabiskspråkig IFS-rådgivare till ALMI Företagspartner- Stockholm

  3. Innovationsrådgivare till Almi Företagspartner- Karlstad

  4. Rådgivare till Almi- Borlänge

  5. Finansieringsrådgivare till Almi- Borlänge

  6. Finansieringsrådgivare till Almi i Gävle- Gävle

  7. Affärsrådgivare till Almi- Växjö

  8. Finansieringsrådgivare till Almi i Borlänge- Borlänge

  9. Innovationsrådgivare till Almi Värmland- Karlstad

  10. Finansieringsrådgivare till ALMI Företagspartner i Skaraborg- Skövde

  11. Tillväxtrådgivare till Almi - Två till Dalarna, två till Gävleborg- Borlänge

  12. IFS Rådgivare till Almi Företagspartner Sörmland- Stockholm

  13. IFS Rådgivare till Almi Företagspartner Sörmland- Nyköping

  14. IFS Rådgivare till Almi Företagspartner Sörmland (deltid)- Strängnäs

  15. IFS Rådgivare till Almi Företagspartner Sörmland (deltid)- Eskilstuna

  16. IFS Rådgivare till Almi Företagspartner Sörmland (deltid)- Katrineholm

  17. IFS Rådgivare till Almi Företagspartner Sörmland- Nyköping

  18. Finansrådgivare till Almi Företagspartner Väst i Göteborg- Göteborg

  19. Finansieringsrådgivare till Almi Företagspartner Väst i Göteborg- Göteborg

  20. Innovationsrådgivare till Almi Gävle Dala- Gävle

  21. IFS Rådgivare till Almi Företagspartner- Nyköping

  22. IFS Rådgivare till Almi Företagspartner Sörmland (deltid)- Södertälje

  23. Affärsrådgivare till Almi Mälardalen- Västerås

  24. Finansrådgivare till Almi Mälardalen- Örebro

  25. Finansieringsrådgivare till Almi Företagspartner Väst i Göteborg- Göteborg

  26. Engagerad Kreditchef/Rådgivare till Almi sökes.- Kalmar


Mer beskrivning

Finansieringsrådgivare till ALMI Företagspartner i Göteborg
Amendo AB Arbetsbeskrivning Vill du arbeta i ett framgångsrikt företag med det spännande uppdraget att utveckla näringslivet i Göteborg? Tjänsten som finansieringsrådgivare på Almis kontor i Göteborg innebär en stimulerande roll där du arbetar självständigt med stort ansvar för dina kunders framtida utveckling. Kunderna är små till medelstora företag med upp till 250 anställda. Det är en utåtriktad tjänst där du träffar företagare inom olika branscher, både nystartade och väletablerade. Du analyserar företagens affärsidé, nuläge och potential, genomför kreditberedning samt erbjuder finansiering och rådgivning. Du samarbetar ofta med banker och andra organisationer. Kvalifikationer och egenskaper Vi söker dig som tycker det stimulerande att skapa nya affärsrelationer och att utveckla befintliga. Du har en akademisk utbildning inom ekonomi. Vi ser gärna att du har erfarenhet från olika branscher, helst från små eller medelstora företag som har haft en snabb expansion. Som person har du ett stort affärsdriv och förmåga att se och hitta nya vägar. Du är utåtriktad, förtroendeingivande och har ett stort engagemang samt en analytisk förmåga. Samtidigt som du ska vara självgående med stort egenansvar att arbeta mot deadlines ska du också vara en lagspelare och kunna samarbeta med andra internt och externt. Om företaget Almis uppdrag är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. Med rådgivning, lån, riskkapital och inkubation möter Almi kunderna i företagandets alla faser – från idéer till framgångsrika företag. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag som satsar på tillväxt och expansion. Almi ägs av staten tillsammans med regionala offentliga ägare och finns nära kunderna på 40 orter över hela landet. Om Amendo Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och bemanning med en tydlig inriktning mot Bank & Finans, Försäkring och Ekonomi. Amendo arbetar dagligen med kundnära, skräddarsydda bemannings- och rekryteringslösningar. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Malmö och Göteborg. Frågor och kontakt I denna rekrytering samarbetar Almi Företagspartner med Amendo Bemanning och Rekrytering. Du är välkommen med din ansökan direkt online, dock senast den 30:e november.
Företag: Amendo Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga Finansieringsrådgivare till ALMI Företagspartner i Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Finansieringsrådgivare till ALMI Företagspartner i Göteborg

Arabiskspråkig IFS-rådgivare till ALMI Företagspartner
Amendo AB Arbetsbeskrivning Vill du bidra till Almis vision att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas? Vi behöver rekrytera en ny arabiskspråkig medarbetare med erfarenhet och intresse för rådgivning och entreprenörskap. Du kommer att ingå i en grupp på fyra personer som arbetar med Almis varumärke IFS som står för Internationella Företagarföreningen i Sverige. IFS är sedan 2007 ett integrerat affärsområde i Almi och uppdraget är att erbjuda både finansiering och särskild kompetens i invandrarföretagande. Tjänsten som IFS-rådgivare på Almis kontor i Stockholm innebär att du ska erbjuda rådgivning till blivande företagare med utländsk bakgrund. I personliga möten med kunden hjälper du till med konkreta saker som affärsplan, budget, registrering av företag, låneansökan m.m. Du ger även rådgivning i frågor som rör svensk lagstiftning för företagare, skatter, ekonomi och entreprenörskap. Det är en utåtriktad tjänst där du träffar entreprenörer med utländsk bakgrund som är på väg att starta eller driver ett eget företag inom olika branscher. Utöver personliga möten med kunden kommer du även att medverka vid olika informationsträffar och kurser som IFS Rådgivning arrangerar. Kvalifikationer och egenskaper Vi söker dig som tycker det är stimulerande att skapa nya affärsrelationer och att utveckla befintliga. Du har en akademisk utbildning, troligen inom ekonomi, juridik eller så har du annan erfarenhet som passar uppdraget. Några års erfarenhet från en rådgivande roll är önskvärt. Det är nödvändigt att du behärskar svenska, engelska och arabiska mycket väl i både tal och skrift. För att passa in i rollen behöver du ett starkt driv och stor initiativkraft. Du är utåtriktad, förtroendeingivande och strukturerad. Samtidigt som du ska vara självgående med stort eget ansvar och arbeta mot deadlines ska du också vara en lagspelare med mycket god kommunikativ förmåga och förmåga att samarbeta. Du kommer att ha många kontakter både internt med kollegor, externt med kunder och andra samarbetspartners. Om företaget Almis uppdrag är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. Med rådgivning, lån, riskkapital och inkubation möter Almi kunderna i företagandets alla faser – från idéer till framgångsrika företag. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag som satsar på tillväxt och expansion. Almi ägs av staten tillsammans med regionala offentliga ägare och finns nära kunderna på 40 orter över hela landet. Frågor och kontakt I denna rekrytering samarbetar Almi Företagspartner Stockholm Sörmland AB med Amendo Bemanning och Rekrytering och eventuella frågor ställs till rekryteringskonsult Helena Björk på nummer 08-545 880 92. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ser därför gärna att du skickar in din ansökan online snarast, dock senast de 4 december.
Företag: Amendo Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga Arabiskspråkig IFS-rådgivare till ALMI Företagspartner jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arabiskspråkig IFS-rådgivare till ALMI Företagspartner

Innovationsrådgivare till Almi Företagspartner
Almi Företagspartner Värmland har som mål att fler innovativa idéer kommersialiseras framgångsrikt, att fler livskraftiga företag startas och utvecklas och att fler företag ökar sin konkurrenskraft och tillväxt. Vi erbjuder finansiering och rådgivning. Vi söker dig som brinner för att stödja människor och företag med att utveckla sina idéer. Du är operativ, driven, resultatinriktad och har ett genuint intresse för att arbeta med människor. Du är en god lyssnare, prestigelös och stimuleras av att se andra lyckas. På Almi arbetar du självständigt med stort ansvar för våra kunders framtida utveckling. Det är ett uppdrag som innebär kontakt med innovatörer och företag inom olika branscher och målgrupper. Innovationsrådgivaren är en resurs för de som vill utveckla en idé fram till kommersialisering. Du analyserar idéer, arbetar med våra mer omfattande erbjudanden och driver projekt. Till din hjälp har du stöd av andra kompetenser inom innovationssystemet. Vi sätter stor vikt vid din förmåga att se nya lösningar och för hur vi kan nå målet att bli ett ännu mer dynamiskt, framgångsrikt och innovativt län! Vi tror också att du är en person som förstår och kan se trender och behov. Du är en person som i dina tidigare uppdrag presterat resultat, gärna i mindre företag eller organisationer. Om du har erfarenhet av innovationsverksamhet, produktutveckling eller tjänsteutveckling ser vi det som mycket positivt. Erfarenhet att leda, driva och genomföra projekt är en stor fördel. Du har också erfarenhet och kunskap från arbete som inneburit ett coachande och stödjande arbetssätt. I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. Om du har frågor, är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på telefon 0705-94 72 77. Välkommen med din ansökan senast den 5 januari, på www.testhuset.com så kontaktar vi dig inom kort.
Företag: TESTHUSET
Ort: Karlstad
Publicerad : 11-25
Sök fler jobb liknande: lediga Innovationsrådgivare till Almi Företagspartner jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innovationsrådgivare till Almi Företagspartner

Rådgivare till Almi
Vår vision är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. Vår affärsidé är att med finansiering och rådgivning erbjuda unika möjligheter under företagandets olika skeden med våra kunders framgång som mål. Almi Företagspartner GävleDala AB har sina huvudkontor i Borlänge och Gävle. Läs mer om oss på almi.se/gavledala Affärsrådgivare Ditt huvuduppdrag är att hjälpa våra kunder med deras lönsamhetsutveckling. Genom egna och gemensamma initiativ bearbetar du vår marknad och marknadsför dig själv och våra tjänster. Du kommer att arbeta självständigt samtidigt som du ingår i rådgivningsverksamheten och samverkar med andra inom bolaget. Ett viktigt mål för dina insatser är att du skapar reella värden för våra kunder genom den rådgivning du tillhandahåller. Din roll handlar om att vara processledare. Utifrån bred och analytisk erfarenhet och kunskap har du förmåga att se och hantera både delar och helheter i företagandet. Det är viktigt att du har erfarenhet av näringslivet och förstår företagens vardag och förutsättningar. Du agerar med stor integritet och affärsmässighet, skapar förtroende och har ett strukturerat arbetssätt. Samtidigt är du en viktig tillgång inom din avdelning och det team du ingår i. Där kommer din förmåga att samarbeta och vara en lagspelare att vara värdefull. Din placering är Borlänge. Vill du veta mer? Välkommen att kontakta Anna-Lena Hagström, 072 – 514 10 91, eller Ulf Alexandersson, 070 – 260 50 00, 070 – 260 50 00, på Sprint som vi samarbetar med i denna rekrytering. Ansök senast 23 februari via annonsen på www.sprint.se.
Företag: Sprint Personal AB
Ort: Borlänge
Publicerad : 02-07
Sök fler jobb liknande: lediga Rådgivare till Almi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rådgivare till Almi

Finansieringsrådgivare till Almi
Almis vision är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. Målet är att fler innovativa idéer kommersialiseras framgångsrikt, att fler livskraftiga företag startas och utvecklas samt att fler företag ökar sin konkurrenskraft och tillväxt. Läs mer om oss på almi.se/gavledala Vill du vara med och utveckla företagandet i vår region? Vi söker en finansieringsrådgivare med placering i Borlänge. Ditt uppdrag är att arbeta med kreditpropåer och hålla löpande kontakt med kunder i din egen kundstock. Du skall också vara proaktiv i kontakter med banker, intressenter och andra organisationer. Du kommer att arbeta självständigt samtidigt som du ingår i finansieringsteamet och samverkar med andra inom bolaget. Du är placerad vid kontoret i Borlänge. Du skall vara drivande och kreativ i att diskutera och förankra finansieringslösningar i samarbete med kund och bank. Du har förmåga att addera affärsutvecklingsinriktad diskussion och rådgivning som komplement till din finansiella roll och kompetens. Du har lätt för att etablera förtroende och goda relationer. Externt är du ett föredöme för vårt varumärke, du är affärsmässig och duktig på att bearbeta och underhålla kontakter med externa parter. Internt är du flexibel och utvecklingsinriktad samt tycker om att samarbeta och dela kompetens och erfarenheter.  Det förväntas att du har praktisk erfarenhet av att arbeta med krediter och finansiering, samt en god förståelse för företagens vardag och förutsättningar. Vill du veta mer? Välkommen att kontakta Anna-Lena Hagström, 072 – 514 10 91, på Sprint som vi samarbetar med i denna rekrytering. Ansök senast den 8 juni via sprint.se.
Företag: Sprint Personal AB
Ort: Borlänge
Publicerad : 05-20
Sök fler jobb liknande: lediga Finansieringsrådgivare till Almi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Finansieringsrådgivare till Almi

Finansieringsrådgivare till Almi i Gävle
Almis vision är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. Målet är att fler innovativa idéer kommersialiseras framgångsrikt, att fler livskraftiga företag startas och utvecklas samt att fler företag ökar sin konkurrenskraft och tillväxt. Läs mer om oss på almi.se/gavledala Vill du vara med och utveckla företagandet i vår region? Vi söker en finansieringsrådgivare med placering i Gävle. Ditt uppdrag är att arbeta med kreditpropåer och hålla löpande kontakt med kunder i din egen kundstock. Du skall också vara proaktiv i kontakter med företag, banker, intressenter och andra organisationer. Du kommer att arbeta självständigt samtidigt som du ingår i finansieringsteamet och samverkar med andra inom bolaget. Du är placerad vid kontoret i Gävle med huvudfokus på Gästrikland, men du förväntas vara rörlig inom hela Gävleborg och Dalarna vid behov. Du skall vara drivande och kreativ i att diskutera och förankra finansieringslösningar i samarbete med kund och bank. Du har förmåga att addera affärsutvecklingsinriktad diskussion och rådgivning som komplement till din finansiella roll och kompetens. Du har lätt för att etablera förtroende och goda relationer. Externt är du ett föredöme för vårt varumärke, du är affärsmässig och duktig på att bearbeta och underhålla kontakter med externa parter. Internt är du flexibel och utvecklingsinriktad samt tycker om att samarbeta och dela kompetens och erfarenheter. Det förväntas att du har praktisk erfarenhet av att arbeta med krediter och finansiering, samt att du har en god förståelse för företagens vardag och förutsättningar. Vill du veta mer? Välkommen att kontakta Anna-Lena Hagström, 072-5141 091 på Sprint som vi samarbetar med i denna rekrytering. Registrera din ansökan senast den 26/10 på sprint.se under Lediga tjänster.
Företag: Sprint Personal AB
Ort: Gävle
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Finansieringsrådgivare till Almi i Gävle jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Finansieringsrådgivare till Almi i Gävle

Affärsrådgivare till Almi
Om oss Inpeople är en HRM partner till många av Sydostregionens mest framgångsrika företag. Vi erbjuder Rekrytering, Personaluthyrning, Personbedömning och övriga HR-tjänster inom alla personalkategorier. Vår nisch är företag som vill ha hög kvalitet och perfekt resultat. Vi har huvudkontor i Växjö och ca 140 anställda. Inpeople är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Om företaget Almi Kronoberg erbjuder finansiering och rådgivning. Vårt uppdrag är att med kompetens, kapital och nätverk öka möjligheterna för företag att växa. Vi arbetar med företag i alla skeden, från sådd- och nyföretagarfas till expansionsfas. Vi finns över hela landet med regional kunskap och ett internationellt perspektiv. Varje år har vi i Kronoberg ca 1 000 unika kunder och våra kunder finns i många olika branscher. Almi Kronoberg ägs av statliga Almi Företagspartner AB samt Regionförbundet södra Småland. Almis vision är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. Målet är fler att innovativa idéer kommersialiseras framgångsrikt, att fler livskraftiga företag startas och utvecklas samt att fler företag ökar sin konkurrenskraft och tillväxt. Dina arbetsuppgifter På Almi arbetar du självständigt med stort ansvar för våra kunders framtida utveckling. Det är ett utåtriktat arbete som innebär kontakt med företagare inom olika branscher och olika målgrupper. Affärsrådgivaren är en resurs för de personer som vill starta, köpa eller utveckla sitt befintliga företag eller för företagaren som har en innovativ idé som ska utvecklas och kommersialiseras. Du analyserar affärsidéer och är bollplank, du arbetar med tillväxtrådgivning i enskilda företag, och du driver projekt och program där du även aktivt medverkar. Du söker aktivt nya kunder som har tillväxtpotential både nationellt och internationellt. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att se nya lösningar för hur vi kan nå målet att bli ett ännu mer dynamiskt, framgångsrikt och innovativt län! Du kommer inte att arbeta med vår finansieringsverksamhet. Din profil Du har akademisk utbildning. Du har flerårig dokumenterad erfarenhet från små eller medelstora företag, gärna från företag som haft en snabb expansion. Du kan tala och skriva svenska och engelska obehindrat Det är en merit om du har arbetat internationellt och kan ytterligare språk. Har du även drivit eget företag är det en fördel. Erfarenhet att leda, driva och genomföra projekt är också ett plus. Vi söker dig som brinner för att utveckla regionens företag. Du är operativ, driven, resultatinriktad och har ett genuint intresse av att arbeta med och entusiasmera människor. Du har förståelse för företagares villkor. Du är en god lyssnare, prestigelös, har hög integritet och stimuleras av att se andra lyckas. Du har erfarenhet av skapa goda relationer i och utanför organisationer och stimuleras av en verksamhet med stark regional förankring, många intressenter och medfinansiärer. Du motiveras av det offentliga och marknadskompletterande uppdraget som Almi har och kan vara representativ för Almis hela verksamhet vad gäller uppdrag och värderingar. Då urval sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag, dock senast 2014-11-18. Läs mer och sök tjänsten på www.inpeople.se. Kontakta Andreas Sjöström om du har frågor, 0470-74 00 80. Välkommen med din ansökan!
Företag: Inpeople Sverige AB
Ort: Växjö
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga Affärsrådgivare till Almi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Affärsrådgivare till Almi

Finansieringsrådgivare till Almi i Borlänge
På Almi vill vi se ännu fler djärva idéer och fler svenska företag som satsar. Inom alla branscher. Från tjänsteföretag till snabbväxande högteknologiföretag. Det är nytänkande och entreprenörskap som skapar nya och växande företag. Men ofta behövs det också kapital och i många fall även stöd från erfarna rådgivare. På Almi kan vi det här med företagande. Vi är en partner med bredd som erbjuder lån, riskkapital och rådgivning. Läs mer om oss på almi.se/gavledala Vi söker en finansieringsrådgivare som vill vara med och utveckla företagandet i vår region. Dina arbetsuppgifter Ditt uppdrag är att arbeta med kreditpropåer och hålla löpande kontakt med kunder i din egen kundstock. Du skall vara proaktiv i kontakter med företag, banker, intressenter och andra organisationer. Du kommer att arbeta självständigt samtidigt som du ingår i finansieringsteamet och samverkar med andra inom bolaget. Du är placerad vid kontoret i Borlänge med huvudfokus på Södra Dalarna, men du förväntas vara rörlig inom hela Dalarna och Gävleborg vid behov. Din erfarenhet Du skall vara drivande och kreativ i att diskutera och förankra finansieringslösningar i samarbete med kund och bank. Därför behöver du ha praktisk erfarenhet av att arbeta med krediter och finansiering, samt en god förståelse för företagens vardag och förutsättningar. Du har förmåga att addera affärsutveckling i diskussioner och rådgivning, som komplement till din finansiella roll och kompetens. Du har lätt för att etablera förtroende och goda relationer. Dina egenskaper Som person är du en drivande och engagerad lagspelare som trivs med att möta och samarbeta med människor. Du är affärsmässig och duktig på att bearbeta och underhålla kontakter. Du är flexibel och utvecklingsinriktad samt tycker om att prestigelöst dela kompetens och erfarenheter med dina kolleger i hela Almis verksamhet.  Kontakt Vill du veta mer? Välkommen att kontakta Anna-Lena Hagström, 072 – 514 10 91 på Sprint som vi samarbetar med i denna rekrytering. Registrera din ansökan på sprint.se senast den 24/5.
Företag: Sprint Personal AB
Ort: Borlänge
Publicerad : 04-30
Sök fler jobb liknande: lediga Finansieringsrådgivare till Almi i Borlänge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Finansieringsrådgivare till Almi i Borlänge

Innovationsrådgivare till Almi Värmland
Almis vision är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. Med rådgivning, lån och riskkapital möter vi kunderna i företagandets alla faser - från idéer till framgångsrika företag. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag i en expansionsfas. Till vår rådgivningsverksamhet inom innovation söker vi nu ytterligare en medarbetare på 50% projektanställning, intill den sista december 2017 Innovationsrådgivare till Almi Värmland. Vi söker dig som motiveras av möjligheten att få stödja människor och företag med att utveckla sina idéer. Du är operativ, driven, resultatinriktad och har ett genuint intresse av att arbeta med människor. Du är en god lyssnare, prestigelös och stimuleras av att se andra lyckas. På Almi arbetar du självständigt och tillsammans med andra och har stort eget ansvar för våra kunders framtida utveckling. Det är ett uppdrag som innebär kontakt med innovatörer och företag inom olika branscher och olika målgrupper. Innovationsrådgivaren är en resurs för de personer som vill utveckla en idé fram till kommersialisering. Du analyserar idéer och arbetar med våra mer omfattande erbjudanden. Det kan också vara aktuellt att driva projekt. Till din hjälp har du stöd av andra komptenser inom innovationssystemet. Vi sätter stor vikt vid din vilja och förmåga att se nya lösningar både för innovatören och för hur vi kan nå målet att bli ett ännu mer dynamiskt, framgångsrikt och innovativt län! Du har akademisk utbildning, gärna med inriktning tjänste- eller produktutveckling. Om du har annan erfarenhet av innovationsverksamhet, produktutveckling eller tjänsteutveckling ser vi det som positivt. Erfarenhet att leda, driva och genomföra projekt är en fördel. Vi tror att du har erfarenhet och kunskap från arbete som inneburit ett coachande och stödjande arbetssätt. I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på telefon 0705 94 72 77. Välkommen med din ansökan senast den 9 november på www.testhuset.com.
Företag: LIBÄCK & CO AB / TESTHUSET
Ort: Karlstad
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga Innovationsrådgivare till Almi Värmland jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innovationsrådgivare till Almi Värmland

Finansieringsrådgivare till ALMI Företagspartner i Skaraborg
Arbetsbeskrivning Vill du arbeta i ett framgångsrikt företag med det spännande uppdraget att utveckla näringslivet i Skaraborg? Tjänsten som finansieringsrådgivare på Almis kontor i Skövde innebär en stimulerande roll där du arbetar självständigt med stort ansvar för dina kunders framtida utveckling. Kunderna är små till medelstora företag med upp till 250 anställda. Det är en utåtriktad tjänst där du träffar företagare inom olika branscher, både nystartade och väletablerade. Du analyserar företagens affärsidé, nuläge och potential, genomför kreditberedning samt erbjuder finansiering och rådgivning. Du samarbetar ofta med banker och andra organisationer. Kvalifikationer och egenskaper Vi söker dig som tycker det stimulerande att skapa nya affärsrelationer och att utveckla befintliga. Du har en akademisk utbildning inom ekonomi. Vi ser gärna att du har erfarenhet från olika branscher, helst från små eller medelstora företag som har haft en snabb expansion. Som person har du ett stort affärsdriv och förmåga att se och hitta nya vägar. Du är utåtriktad, förtroendeingivande och har ett stort engagemang samt en analytisk förmåga. Samtidigt som du ska vara självgående med stort egenansvar att arbeta mot deadlines ska du också vara en lagspelare och kunna samarbeta med andra internt och externt. Om företaget Almis uppdrag är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. Med rådgivning, lån och riskkapital möter Almi kunderna i företagandets alla faser – från idéer till framgångsrika företag. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag som satsar på tillväxt och expansion. Almi ägs av staten tillsammans med regionala offentliga ägare och finns nära kunderna på 40 orter över hela landet. Om Amendo Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och bemanning med en tydlig inriktning mot Bank & Finans, Försäkring och Ekonomi. Amendo arbetar dagligen med kundnära, skräddarsydda bemannings- och rekryteringslösningar. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg och Sundsvall. Frågor och kontakt Du är välkommen att ansöka omgående, vi träffar lämpliga kandidater löpande.
Företag: Amendo Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Skövde
Publicerad : 01-14
Sök fler jobb liknande: lediga Finansieringsrådgivare till ALMI Företagspartner i Skaraborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Finansieringsrådgivare till ALMI Företagspartner i Skaraborg

Tillväxtrådgivare till Almi - Två till Dalarna, två till Gävleborg
Almi GävleDala utvecklar framgångsrika företag. Det har vi gjort på olika sätt i snart 60 år. Genom att erbjuda finansiering och affärsrådgivning till företag får vi det regionala näringslivet att växa. Almi GävleDala har kontor i Gävle, Borlänge, Mora och Hudiksvall. Läs mer om oss på almi.se/GavleDala. Vill du vara med och utveckla vår region genom att identifiera och coacha bolag som har ambitionen och potentialen att växa? Om du har högt engagemang, förmåga att göra analyser med precision och vet vad som krävs av företagsledningen för att lyckas växa, kan det här vara jobbet för dig. Almi Företagspartner GävleDala AB startar nu upp en ny verksamhet som fokuserar på företag som är i tillväxtfas. Ditt uppdrag är att uppvakta marknaden, analysera affärsidéer, marknadspotential och agera som rådgivare och coach till VD och ledningsgrupper. Vi söker dig som har erfarenhet från ledande befattning inom det privata näringslivet och som varit med om att förbereda för och genomföra ett bolags tillväxt- och expansionsresa. Det är viktigt att du tar initiativ och effektivt bearbetar marknaden, bygger och använder ditt nätverk och förstår hur du behöver samarbeta med dina kollegor för att uppnå optimala resultat. Det här är ett uppdrag som ställer stora krav på din förmåga att representera Almis varumärke, identifiera bolag med tillväxtpotential och vara den katalysator och rådgivare de behöver för att lyckas nå sina mål. Sök via Ansök-knappen nedan senast 31 januari.
Företag: Sprint Personal AB
Ort: Borlänge
Publicerad : 02-01
Sök fler jobb liknande: lediga Tillväxtrådgivare till Almi - Två till Dalarna, två till Gävleborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tillväxtrådgivare till Almi - Två till Dalarna, två till Gävleborg

IFS Rådgivare till Almi Företagspartner Sörmland
MultiMind Bemanning AB arbetar med personaluthyrning och rekrytering. Bolagets nisch är att förmedla personal med språkkunskaper samt internationell erfarenhet inom områdena kundservice, ekonomi, marknadsföring, HR och IT. Almi Företagspartner söker nu affärsrådgivare till deras kontor i Stockholm och Sörmland (Nyköping, Eskilstuna, Katrineholm, Strängnäs). Almi erbjuder entreprenörer och innovatörer i Sverige lån och rådgivning. En del av rådgivningen sker på andra språk än svenska och då under varumärket IFS. Som IFS rådgivare stöttar du entreprenörer med utländsk bakgrund som vill starta eller köpa företag i Sverige genom professionell rådgivning via personliga möten eller via telefon och praktiskt stöd. Vi söker personer som kan hålla rådgivning på persiska eller tigrinja . Utöver det ska rådgivning även kunna genomföras på svenska . Denna tjänst är ett konsultuppdrag vid behov och passar dig som har annan huvudsaklig sysselsättning, exempelvis driver eget företag. Om Företaget Almis vision är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. De erbjuder rådgivning, lån och riskkapital i företagandets alla faser – från idéer till framgångsrika företag. Det omfattar såväl idéer i tidiga faser som befintliga företag som satsar på tillväxt och expansion. Almi Företagspartner AB ägs av staten och är moderbolag i en koncern med 16 regionala dotterbolag, Almi Invest AB och IFS Rådgivning AB. Vi finns nära kunderna med 40 kontor över hela landet. Verksamheten är organiserad i tre affärsområden – Rådgivning, Lån och Riskkapital. Om Tjänsten I rollen som IFS rådgivare ingår bl.a. att hjälpa till med affärsidé och affärsplan, göra en bedömning av affärens potential, förbereda entreprenörer som ska söka finansiering samt upprätta budget. Du ger även rådgivning gällande lagar och regler kring företagande i Sverige. Utöver detta ingår det även att arrangera och hålla i informationsträffar och seminarier om att starta eget.   Som IFS Rådgivare ska du ha kunskap och erfarenhet av entreprenörskap, nyföretagande, rådgivning och kunskaper inom ekonomi. Vi söker nu personer som kan hålla rådgivning på persiska eller tigrinja . Utöver det ska rådgivning kunna genomföras på svenska . Arbetsuppgifter:  Du kommer bland annat att arbeta med: bedöma potentialen i en affärsidé utifrån marknaden, företagarens personliga förutsättningar och finansieringsmöjligheter ge stöd i att utveckla företagarens/bolagets affärsplan bedöma kapitalbehov, budget och kassaflöde samt lämna råd om företagets ekonomiska hållbarhet stöd vid företagsregistrering och eventuella tillstånd hjälpa till med resultat- och likviditetsbudget hålla i Starta Eget seminarier med info om Almi och Almis tjänster Vem är du? Vi söker dig som är/har: ekonomisk utbildning eller motsvarande praktisk erfarenhet egen erfarenhet av entreprenörskap eller har arbetat nära entreprenörer erfarenhet av rådgivning bekväm med att prata inför större grupper initiativrik med egen drivkraft då arbetet är mycket självständigt kan tala och skriva persiska eller tigrinja obehindrat kan tala och skriva svenska obehindrat. Kan du även engelska är detta meriterande, dock inget krav.   intresse och kunskaper om hållbart företagande är meriterande. Som anställd hos MultiMind får du: Kollektivavtalsenliga anställningsvillkor gällande lön, semester, pension, sjukfrånvaro, övertid, OB-tillägg. En dedikerad konsultchef som kontinuerligt stämmer av din arbetssituation och finns tillgänglig för frågor kring din anställning. Möjligheten att testa olika typer av uppdrag hos spännande företag samt bygga ut ditt CV. Troligtvis i ett internationellt bolag. Delta på roliga fester och events. Intresserad? Vi rekommenderar dig att skicka din ansökan så snart som möjligt eftersom vårt urvalsarbete sker kontinuerligt.
Företag: MultiMind Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-14
Sök fler jobb liknande: lediga IFS Rådgivare till Almi Företagspartner Sörmland jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IFS Rådgivare till Almi Företagspartner Sörmland

IFS Rådgivare till Almi Företagspartner Sörmland
MultiMind Bemanning AB arbetar med personaluthyrning och rekrytering. Bolagets nisch är att förmedla personal med språkkunskaper samt internationell erfarenhet inom områdena kundservice, ekonomi, marknadsföring, HR och IT. Almi Företagspartner söker nu affärsrådgivare till deras kontor i Stockholm och Sörmland (Nyköping, Eskilstuna, Katrineholm, Strängnäs). Almi erbjuder entreprenörer och innovatörer i Sverige lån och rådgivning. En del av rådgivningen sker på andra språk än svenska och då under varumärket IFS. Som IFS rådgivare stöttar du entreprenörer med utländsk bakgrund som vill starta eller köpa företag i Sverige genom professionell rådgivning via personliga möten eller via telefon och praktiskt stöd. Vi söker personer som kan hålla rådgivning på persiska, arabiska eller tigrinja . Utöver det ska rådgivning även kunna genomföras på svenska . Denna tjänst är ett konsultuppdrag vid behov och passar dig som har annan huvudsaklig sysselsättning, exempelvis driver eget företag. Om Företaget Almis vision är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. De erbjuder rådgivning, lån och riskkapital i företagandets alla faser – från idéer till framgångsrika företag. Det omfattar såväl idéer i tidiga faser som befintliga företag som satsar på tillväxt och expansion. Almi Företagspartner AB ägs av staten och är moderbolag i en koncern med 16 regionala dotterbolag, Almi Invest AB och IFS Rådgivning AB. Vi finns nära kunderna med 40 kontor över hela landet. Verksamheten är organiserad i tre affärsområden – Rådgivning, Lån och Riskkapital. Om Tjänsten I rollen som IFS rådgivare ingår bl.a. att hjälpa till med affärsidé och affärsplan, göra en bedömning av affärens potential, förbereda entreprenörer som ska söka finansiering samt upprätta budget. Du ger även rådgivning gällande lagar och regler kring företagande i Sverige. Utöver detta ingår det även att arrangera och hålla i informationsträffar och seminarier om att starta eget.   Som IFS Rådgivare ska du ha kunskap och erfarenhet av entreprenörskap, nyföretagande, rådgivning och kunskaper inom ekonomi. Vi söker nu personer som kan hålla rådgivning på persiska, arabiska eller tigrinja . Utöver det ska rådgivning kunna genomföras på svenska . Arbetsuppgifter:  Du kommer bland annat att arbeta med: bedöma potentialen i en affärsidé utifrån marknaden, företagarens personliga förutsättningar och finansieringsmöjligheter ge stöd i att utveckla företagarens/bolagets affärsplan bedöma kapitalbehov, budget och kassaflöde samt lämna råd om företagets ekonomiska hållbarhet stöd vid företagsregistrering och eventuella tillstånd hjälpa till med resultat- och likviditetsbudget hålla i Starta Eget seminarier med info om Almi och Almis tjänster Vem är du? Vi söker dig som är/har: ekonomisk utbildning eller motsvarande praktisk erfarenhet egen erfarenhet av entreprenörskap eller har arbetat nära entreprenörer erfarenhet av rådgivning bekväm med att prata inför större grupper initiativrik med egen drivkraft då arbetet är mycket självständigt kan tala och skriva persiska, arabiska eller tigrinja obehindrat kan tala och skriva svenska obehindrat. Kan du även engelska är detta meriterande, dock inget krav.   intresse och kunskaper om hållbart företagande är meriterande. Som anställd hos MultiMind får du: Kollektivavtalsenliga anställningsvillkor gällande lön, semester, pension, sjukfrånvaro, övertid, OB-tillägg. En dedikerad konsultchef som kontinuerligt stämmer av din arbetssituation och finns tillgänglig för frågor kring din anställning. Möjligheten att testa olika typer av uppdrag hos spännande företag samt bygga ut ditt CV. Troligtvis i ett internationellt bolag. Delta på roliga fester och events. Intresserad? Vi rekommenderar dig att skicka din ansökan så snart som möjligt eftersom vårt urvalsarbete sker kontinuerligt.
Företag: MultiMind Bemanning AB
Ort: Nyköping
Publicerad : 04-01
Sök fler jobb liknande: lediga IFS Rådgivare till Almi Företagspartner Sörmland jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IFS Rådgivare till Almi Företagspartner Sörmland

IFS Rådgivare till Almi Företagspartner Sörmland (deltid)
MultiMind Bemanning AB arbetar med personaluthyrning och rekrytering. Bolagets nisch är att förmedla personal med språkkunskaper samt internationell erfarenhet inom områdena kundservice, ekonomi, marknadsföring, HR och IT. Almi Företagspartner söker nu affärsrådgivare till deras kontor i Stockholm och Sörmland (Nyköping, Eskilstuna, Katrineholm, Strängnäs). Almi erbjuder entreprenörer och innovatörer i Sverige lån och rådgivning. En del av rådgivningen sker på andra språk än svenska och då under varumärket IFS. Som IFS rådgivare stöttar du entreprenörer med utländsk bakgrund som vill starta eller köpa företag i Sverige genom professionell rådgivning via personliga möten eller via telefon och praktiskt stöd. Vi söker personer som kan hålla rådgivning på persiska, arabiska eller tigrinja . Utöver det ska rådgivning även kunna genomföras på svenska . Denna tjänst är ett konsultuppdrag vid behov och passar dig som har annan huvudsaklig sysselsättning, exempelvis driver eget företag. Om Företaget Almis vision är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. De erbjuder rådgivning, lån och riskkapital i företagandets alla faser – från idéer till framgångsrika företag. Det omfattar såväl idéer i tidiga faser som befintliga företag som satsar på tillväxt och expansion. Almi Företagspartner AB ägs av staten och är moderbolag i en koncern med 16 regionala dotterbolag, Almi Invest AB och IFS Rådgivning AB. Vi finns nära kunderna med 40 kontor över hela landet. Verksamheten är organiserad i tre affärsområden – Rådgivning, Lån och Riskkapital. Om Tjänsten I rollen som IFS rådgivare ingår bl.a. att hjälpa till med affärsidé och affärsplan, göra en bedömning av affärens potential, förbereda entreprenörer som ska söka finansiering samt upprätta budget. Du ger även rådgivning gällande lagar och regler kring företagande i Sverige. Utöver detta ingår det även att arrangera och hålla i informationsträffar och seminarier om att starta eget.   Som IFS Rådgivare ska du ha kunskap och erfarenhet av entreprenörskap, nyföretagande, rådgivning och kunskaper inom ekonomi. Vi söker nu personer som kan hålla rådgivning på persiska, arabiska eller tigrinja . Utöver det ska rådgivning kunna genomföras på svenska . Arbetsuppgifter:  Du kommer bland annat att arbeta med: bedöma potentialen i en affärsidé utifrån marknaden, företagarens personliga förutsättningar och finansieringsmöjligheter ge stöd i att utveckla företagarens/bolagets affärsplan bedöma kapitalbehov, budget och kassaflöde samt lämna råd om företagets ekonomiska hållbarhet stöd vid företagsregistrering och eventuella tillstånd hjälpa till med resultat- och likviditetsbudget hålla i Starta Eget seminarier med info om Almi och Almis tjänster Vem är du? Vi söker dig som är/har: ekonomisk utbildning eller motsvarande praktisk erfarenhet egen erfarenhet av entreprenörskap eller har arbetat nära entreprenörer erfarenhet av rådgivning bekväm med att prata inför större grupper initiativrik med egen drivkraft då arbetet är mycket självständigt kan tala och skriva persiska, arabiska eller tigrinja obehindrat kan tala och skriva svenska obehindrat. Kan du även engelska är detta meriterande, dock inget krav.   intresse och kunskaper om hållbart företagande är meriterande. Som anställd hos MultiMind får du: Kollektivavtalsenliga anställningsvillkor gällande lön, semester, pension, sjukfrånvaro, övertid, OB-tillägg. En dedikerad konsultchef som kontinuerligt stämmer av din arbetssituation och finns tillgänglig för frågor kring din anställning. Möjligheten att testa olika typer av uppdrag hos spännande företag samt bygga ut ditt CV. Troligtvis i ett internationellt bolag. Delta på roliga fester och events. Intresserad? Vi rekommenderar dig att skicka din ansökan så snart som möjligt eftersom vårt urvalsarbete sker kontinuerligt.
Företag: MultiMind Bemanning AB
Ort: Strängnäs
Publicerad : 04-05
Sök fler jobb liknande: lediga IFS Rådgivare till Almi Företagspartner Sörmland (deltid) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IFS Rådgivare till Almi Företagspartner Sörmland (deltid)

IFS Rådgivare till Almi Företagspartner Sörmland (deltid)
MultiMind Bemanning AB arbetar med personaluthyrning och rekrytering. Bolagets nisch är att förmedla personal med språkkunskaper samt internationell erfarenhet inom områdena kundservice, ekonomi, marknadsföring, HR och IT. Almi Företagspartner söker nu affärsrådgivare till deras kontor i Stockholm och Sörmland (Nyköping, Eskilstuna, Katrineholm, Strängnäs). Almi erbjuder entreprenörer och innovatörer i Sverige lån och rådgivning. En del av rådgivningen sker på andra språk än svenska och då under varumärket IFS. Som IFS rådgivare stöttar du entreprenörer med utländsk bakgrund som vill starta eller köpa företag i Sverige genom professionell rådgivning via personliga möten eller via telefon och praktiskt stöd. Vi söker personer som kan hålla rådgivning på persiska, arabiska eller tigrinja . Utöver det ska rådgivning även kunna genomföras på svenska . Denna tjänst är ett konsultuppdrag vid behov och passar dig som har annan huvudsaklig sysselsättning, exempelvis driver eget företag. Om Företaget Almis vision är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. De erbjuder rådgivning, lån och riskkapital i företagandets alla faser – från idéer till framgångsrika företag. Det omfattar såväl idéer i tidiga faser som befintliga företag som satsar på tillväxt och expansion. Almi Företagspartner AB ägs av staten och är moderbolag i en koncern med 16 regionala dotterbolag, Almi Invest AB och IFS Rådgivning AB. Vi finns nära kunderna med 40 kontor över hela landet. Verksamheten är organiserad i tre affärsområden – Rådgivning, Lån och Riskkapital. Om Tjänsten I rollen som IFS rådgivare ingår bl.a. att hjälpa till med affärsidé och affärsplan, göra en bedömning av affärens potential, förbereda entreprenörer som ska söka finansiering samt upprätta budget. Du ger även rådgivning gällande lagar och regler kring företagande i Sverige. Utöver detta ingår det även att arrangera och hålla i informationsträffar och seminarier om att starta eget.   Som IFS Rådgivare ska du ha kunskap och erfarenhet av entreprenörskap, nyföretagande, rådgivning och kunskaper inom ekonomi. Vi söker nu personer som kan hålla rådgivning på persiska, arabiska eller tigrinja . Utöver det ska rådgivning kunna genomföras på svenska . Arbetsuppgifter:  Du kommer bland annat att arbeta med: bedöma potentialen i en affärsidé utifrån marknaden, företagarens personliga förutsättningar och finansieringsmöjligheter ge stöd i att utveckla företagarens/bolagets affärsplan bedöma kapitalbehov, budget och kassaflöde samt lämna råd om företagets ekonomiska hållbarhet stöd vid företagsregistrering och eventuella tillstånd hjälpa till med resultat- och likviditetsbudget hålla i Starta Eget seminarier med info om Almi och Almis tjänster Vem är du? Vi söker dig som är/har: ekonomisk utbildning eller motsvarande praktisk erfarenhet egen erfarenhet av entreprenörskap eller har arbetat nära entreprenörer erfarenhet av rådgivning bekväm med att prata inför större grupper initiativrik med egen drivkraft då arbetet är mycket självständigt kan tala och skriva persiska, arabiska eller tigrinja obehindrat kan tala och skriva svenska obehindrat. Kan du även engelska är detta meriterande, dock inget krav.   intresse och kunskaper om hållbart företagande är meriterande. Som anställd hos MultiMind får du: Kollektivavtalsenliga anställningsvillkor gällande lön, semester, pension, sjukfrånvaro, övertid, OB-tillägg. En dedikerad konsultchef som kontinuerligt stämmer av din arbetssituation och finns tillgänglig för frågor kring din anställning. Möjligheten att testa olika typer av uppdrag hos spännande företag samt bygga ut ditt CV. Troligtvis i ett internationellt bolag. Delta på roliga fester och events. Intresserad? Vi rekommenderar dig att skicka din ansökan så snart som möjligt eftersom vårt urvalsarbete sker kontinuerligt.
Företag: MultiMind Bemanning AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 04-05
Sök fler jobb liknande: lediga IFS Rådgivare till Almi Företagspartner Sörmland (deltid) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IFS Rådgivare till Almi Företagspartner Sörmland (deltid)

IFS Rådgivare till Almi Företagspartner Sörmland (deltid)
MultiMind Bemanning AB arbetar med personaluthyrning och rekrytering. Bolagets nisch är att förmedla personal med språkkunskaper samt internationell erfarenhet inom områdena kundservice, ekonomi, marknadsföring, HR och IT. Almi Företagspartner söker nu affärsrådgivare till deras kontor i Stockholm och Sörmland (Nyköping, Eskilstuna, Katrineholm, Strängnäs). Almi erbjuder entreprenörer och innovatörer i Sverige lån och rådgivning. En del av rådgivningen sker på andra språk än svenska och då under varumärket IFS. Som IFS rådgivare stöttar du entreprenörer med utländsk bakgrund som vill starta eller köpa företag i Sverige genom professionell rådgivning via personliga möten eller via telefon och praktiskt stöd. Vi söker personer som kan hålla rådgivning på persiska, arabiska eller tigrinja . Utöver det ska rådgivning även kunna genomföras på svenska . Denna tjänst är ett konsultuppdrag vid behov och passar dig som har annan huvudsaklig sysselsättning, exempelvis driver eget företag. Om Företaget Almis vision är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. De erbjuder rådgivning, lån och riskkapital i företagandets alla faser – från idéer till framgångsrika företag. Det omfattar såväl idéer i tidiga faser som befintliga företag som satsar på tillväxt och expansion. Almi Företagspartner AB ägs av staten och är moderbolag i en koncern med 16 regionala dotterbolag, Almi Invest AB och IFS Rådgivning AB. Vi finns nära kunderna med 40 kontor över hela landet. Verksamheten är organiserad i tre affärsområden – Rådgivning, Lån och Riskkapital. Om Tjänsten I rollen som IFS rådgivare ingår bl.a. att hjälpa till med affärsidé och affärsplan, göra en bedömning av affärens potential, förbereda entreprenörer som ska söka finansiering samt upprätta budget. Du ger även rådgivning gällande lagar och regler kring företagande i Sverige. Utöver detta ingår det även att arrangera och hålla i informationsträffar och seminarier om att starta eget.   Som IFS Rådgivare ska du ha kunskap och erfarenhet av entreprenörskap, nyföretagande, rådgivning och kunskaper inom ekonomi. Vi söker nu personer som kan hålla rådgivning på persiska, arabiska eller tigrinja . Utöver det ska rådgivning kunna genomföras på svenska . Arbetsuppgifter:  Du kommer bland annat att arbeta med: bedöma potentialen i en affärsidé utifrån marknaden, företagarens personliga förutsättningar och finansieringsmöjligheter ge stöd i att utveckla företagarens/bolagets affärsplan bedöma kapitalbehov, budget och kassaflöde samt lämna råd om företagets ekonomiska hållbarhet stöd vid företagsregistrering och eventuella tillstånd hjälpa till med resultat- och likviditetsbudget hålla i Starta Eget seminarier med info om Almi och Almis tjänster Vem är du? Vi söker dig som är/har: ekonomisk utbildning eller motsvarande praktisk erfarenhet egen erfarenhet av entreprenörskap eller har arbetat nära entreprenörer erfarenhet av rådgivning bekväm med att prata inför större grupper initiativrik med egen drivkraft då arbetet är mycket självständigt kan tala och skriva persiska, arabiska eller tigrinja obehindrat kan tala och skriva svenska obehindrat. Kan du även engelska är detta meriterande, dock inget krav.   intresse och kunskaper om hållbart företagande är meriterande. Som anställd hos MultiMind får du: Kollektivavtalsenliga anställningsvillkor gällande lön, semester, pension, sjukfrånvaro, övertid, OB-tillägg. En dedikerad konsultchef som kontinuerligt stämmer av din arbetssituation och finns tillgänglig för frågor kring din anställning. Möjligheten att testa olika typer av uppdrag hos spännande företag samt bygga ut ditt CV. Troligtvis i ett internationellt bolag. Delta på roliga fester och events. Intresserad? Vi rekommenderar dig att skicka din ansökan så snart som möjligt eftersom vårt urvalsarbete sker kontinuerligt.
Företag: MultiMind Bemanning AB
Ort: Katrineholm
Publicerad : 04-05
Sök fler jobb liknande: lediga IFS Rådgivare till Almi Företagspartner Sörmland (deltid) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IFS Rådgivare till Almi Företagspartner Sörmland (deltid)

IFS Rådgivare till Almi Företagspartner Sörmland
MultiMind Bemanning AB arbetar med personaluthyrning och rekrytering. Bolagets nisch är att förmedla personal med språkkunskaper samt internationell erfarenhet inom områdena kundservice, ekonomi, marknadsföring, HR och IT. Almi Företagspartner söker nu affärsrådgivare till deras kontor i Stockholm och Sörmland (Nyköping, Eskilstuna, Katrineholm, Strängnäs). Almi erbjuder entreprenörer och innovatörer i Sverige lån och rådgivning. En del av rådgivningen sker på andra språk än svenska och då under varumärket IFS. Som IFS rådgivare stöttar du entreprenörer med utländsk bakgrund som vill starta eller köpa företag i Sverige genom professionell rådgivning via personliga möten eller via telefon och praktiskt stöd. Vi söker personer som kan hålla rådgivning på persiska, arabiska eller tigrinja . Utöver det ska rådgivning även kunna genomföras på svenska . Denna tjänst är ett konsultuppdrag vid behov och passar dig som har annan huvudsaklig sysselsättning, exempelvis driver eget företag. Om Företaget Almis vision är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. De erbjuder rådgivning, lån och riskkapital i företagandets alla faser – från idéer till framgångsrika företag. Det omfattar såväl idéer i tidiga faser som befintliga företag som satsar på tillväxt och expansion. Almi Företagspartner AB ägs av staten och är moderbolag i en koncern med 16 regionala dotterbolag, Almi Invest AB och IFS Rådgivning AB. Vi finns nära kunderna med 40 kontor över hela landet. Verksamheten är organiserad i tre affärsområden – Rådgivning, Lån och Riskkapital. Om Tjänsten I rollen som IFS rådgivare ingår bl.a. att hjälpa till med affärsidé och affärsplan, göra en bedömning av affärens potential, förbereda entreprenörer som ska söka finansiering samt upprätta budget. Du ger även rådgivning gällande lagar och regler kring företagande i Sverige. Utöver detta ingår det även att arrangera och hålla i informationsträffar och seminarier om att starta eget.   Som IFS Rådgivare ska du ha kunskap och erfarenhet av entreprenörskap, nyföretagande, rådgivning och kunskaper inom ekonomi. Vi söker nu personer som kan hålla rådgivning på persiska, arabiska eller tigrinja . Utöver det ska rådgivning kunna genomföras på svenska . Arbetsuppgifter:  Du kommer bland annat att arbeta med: bedöma potentialen i en affärsidé utifrån marknaden, företagarens personliga förutsättningar och finansieringsmöjligheter ge stöd i att utveckla företagarens/bolagets affärsplan bedöma kapitalbehov, budget och kassaflöde samt lämna råd om företagets ekonomiska hållbarhet stöd vid företagsregistrering och eventuella tillstånd hjälpa till med resultat- och likviditetsbudget hålla i Starta Eget seminarier med info om Almi och Almis tjänster Vem är du? Vi söker dig som är/har: ekonomisk utbildning eller motsvarande praktisk erfarenhet egen erfarenhet av entreprenörskap eller har arbetat nära entreprenörer erfarenhet av rådgivning bekväm med att prata inför större grupper initiativrik med egen drivkraft då arbetet är mycket självständigt kan tala och skriva persiska, arabiska eller tigrinja obehindrat kan tala och skriva svenska obehindrat. Kan du även engelska är detta meriterande, dock inget krav.   intresse och kunskaper om hållbart företagande är meriterande. Som anställd hos MultiMind får du: Kollektivavtalsenliga anställningsvillkor gällande lön, semester, pension, sjukfrånvaro, övertid, OB-tillägg. En dedikerad konsultchef som kontinuerligt stämmer av din arbetssituation och finns tillgänglig för frågor kring din anställning. Möjligheten att testa olika typer av uppdrag hos spännande företag samt bygga ut ditt CV. Troligtvis i ett internationellt bolag. Delta på roliga fester och events. Intresserad? Vi rekommenderar dig att skicka din ansökan så snart som möjligt eftersom vårt urvalsarbete sker kontinuerligt.
Företag: MultiMind Bemanning AB
Ort: Nyköping
Publicerad : 04-05
Sök fler jobb liknande: lediga IFS Rådgivare till Almi Företagspartner Sörmland jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IFS Rådgivare till Almi Företagspartner Sörmland

Finansrådgivare till Almi Företagspartner Väst i Göteborg
. Vill du arbeta i ett framgångrikt företag med det spännande uppdraget att utveckla näringslivet i Göteborg?Tjänsten som finansieringsrådgivare på ALMIs kontor i Göteborg innebär en stimulerande roll där du arbetar självständigt med stort ansvar för dina kunders framtida utveckling. Kunderna är små till medelstora företag med upp till 250 anställda. Det är en utåtriktad tjänst där du träffar företagare inom olika branscher, både nystartade och väletablerade. Du analyserar företagsens affärside, nuläge och potential, genomför kreditberedning samt erbjuder finansiering och rådgivning. Du samarbetar ofta med banker och andra organisationer. Tjänsten är ett vikariat från Augusti-28 februari2017. Vi söker dig som tycker det är stimulerande att skapa nya affärsrelationer och utveckla befintliga. Du har en akademisk utbildning inom ekonomi. Vi ser gärna att du har erfarenhet från olika branscher, helst från små eller medelstora företag som har haft en snabb expansion. Arbetsbeskrivning Som person har du ett stort affärsdriv och förmåga att se och hitta nya vägar . Du är utåtriktad, förtroendeingivande och har ett stort engagemang samt en analytisk förmåga. Samtidigt som du ska vara självgående med ett stort eget ansvar att arbeta mot deadlines ska du också vara en lagspelare och kunna samarabeta med andra internt och externt. Kvalifikationer och egenskaper Som person har du ett stort affärsdriv och förmåga att se och hitta nya vägar . Du är utåtriktad, förtroendeingivande och har ett stort engagemang samt en analytisk förmåga. Samtidigt som du ska vara självgående med ett stort egetansvar att arbeta mot deadlines ska du också vara en lagspelare och kunna smarabeta med andra internt och externt Om företaget Almi Företagspartner Väst AB erbjuder entreprenörer och innovatörer lån och rådgivning. För att lyckas med en satsning behövs det ofta mer än en stark vilja och en god affärsidé. Det behövs också kapital och i många fall även stöd från erfarna rådgivare. Almis vision är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. Vi erbjuder rådgivning, lån och riskkapital i företagandets alla faser – från idéer till framgångsrika företag. Det omfattar såväl idéer i tidiga faser som befintliga företag som satsar på tillväxt och expansion. Almi Företagspartner Väst AB ägs av staten och regionala ägare. Vi finns nära kunderna med kontor i Göteborg, Borås, Trollhättan och Skövde. Om Amendo I denna rekrytering smarbetar vi med Amendo AB. Ansökan sker via www.amendo.se. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan och CV snarast, dock senast 29 maj 2016. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Kerstin Söderberg på telefon 0707-878710. Om tjänsten Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och bemanning med en tydlig inriktning mot Bank & Finans, Försäkring och Ekonomi. Amendo arbetar dagligen med kundnära, skräddarsydda bemannings- och rekryteringslösningar. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg och Sundsvall. Frågor och kontakt I denna rekrytering samarbetar Almi Företagspartner med Amendo Bemanning och Rekrytering i Göteborg Du är välkommen med din ansökan dock senast den160529 Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Kerstin Söderberg på telefon 0707-878710
Företag: Amendo Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 05-12
Sök fler jobb liknande: lediga Finansrådgivare till Almi Företagspartner Väst i Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Finansrådgivare till Almi Företagspartner Väst i Göteborg

Finansieringsrådgivare till Almi Företagspartner Väst i Göteborg
Vill du arbeta i ett framgångrikt företag med det spännande uppdraget att utveckla näringslivet i Göteborg?Tjänsten som finansieringsrådgivare på ALMIs kontor i Göteborg innebär en stimulerande roll där du arbetar självständigt med stort ansvar för dina kunders framtida utveckling. Kunderna är små till medelstora företag med upp till 250 anställda. Det är en utåtriktad tjänst där du träffar företagare inom olika branscher, både nystartade och väletablerade. Du analyserar företagsens affärside, nuläge och potential, genomför kreditberedning samt erbjuder finansiering och rådgivning. Du samarbetar ofta med banker och andra organisationer. Tjänsten är ett vikariat från Augusti-28 februari2017. Arbetsbeskrivning Som person har du ett stort affärsdriv och förmåga att se och hitta nya vägar . Du är utåtriktad, förtroendeingivande och har ett stort engagemang samt en analytisk förmåga. Samtidigt som du ska vara självgående med ett stort eget ansvar att arbeta mot deadlines ska du också vara en lagspelare och kunna samarabeta med andra internt och externt. Kvalifikationer och egenskaper Vi söker dig som tycker det är stimulerande att skapa nya affärsrelationer och utveckla befintliga. Du har en akademisk utbildning inom ekonomi. Vi ser gärna att du har erfarenhet från olika branscher, helst från små eller medelstora företag som har haft en snabb expansion. Om företaget Almi Företagspartner Väst AB erbjuder entreprenörer och innovatörer lån och rådgivning. För att lyckas med en satsning behövs det ofta mer än en stark vilja och en god affärsidé. Det behövs också kapital och i många fall även stöd från erfarna rådgivare. Almis vision är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. Vi erbjuder rådgivning, lån och riskkapital i företagandets alla faser – från idéer till framgångsrika företag. Det omfattar såväl idéer i tidiga faser som befintliga företag som satsar på tillväxt och expansion. Almi Företagspartner Väst AB ägs av staten och regionala ägare. Vi finns nära kunderna med kontor i Göteborg, Borås, Trollhättan och Skövde. Om Amendo I denna rekrytering samarbetar vi med Amendo. Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och bemanning med en tydlig inriktning mot Bank & Finans, Försäkring och Ekonomi. Amendo arbetar dagligen med kundnära, skräddarsydda bemannings- och rekryteringslösningar. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg och Sundsvall.
Företag: Amendo Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 05-13
Sök fler jobb liknande: lediga Finansieringsrådgivare till Almi Företagspartner Väst i Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Finansieringsrådgivare till Almi Företagspartner Väst i Göteborg

Innovationsrådgivare till Almi Gävle Dala
Almi GävleDala utvecklar tillväxtföretag. Det har vi gjort framgångsrikt sedan 90-talet. Genom att erbjuda finansiering och affärsrådgivning till företag får vi det regionala näringslivet att växa. Almi GävleDala har kontor i Gävle, Borlänge, Mora och Hudiksvall. Läs mer om oss på almi.se/GavleDala. Vill du vara med och utveckla vår region genom att stötta och coacha företag inom innovation och produkt-/tjänsteutveckling? Om du har stort engagemang, är affärsmässig och har förmågan att veta vad som krävs för att förverkliga innovationer på marknaden, kan det här vara jobbet för dig. Ditt uppdrag är att bevaka och analysera marknaden, driva innovationer framåt och agera som rådgivare och coach till främst företag, men även individer. Vi söker dig som har erfarenhet från rådgivning kopplat till innovationsutveckling. Vi ser helst att du har en akademisk examen, erfarenhet av produkt- och tjänsteutveckling, är prestigelös och gärna ser andra lyckas.  Det är viktigt att du tar initiativ och effektivt bearbetar marknaden, bygger och använder ditt nätverk och samarbetar med dina kollegor för att uppnå optimala resultat. Det här är ett uppdrag som ställer stora krav på din förmåga att representera Almis varumärke och identifiera innovationer som har potential att skapa tillväxt för att nå vårt mål - att öka regionens konkurrenskraft.  Placeringsort är Gävle eller Hudiksvall.  Vill du veta mer? Kontakta Mikael Ek, 072 – 229 59 29, på Sprint som vi samarbetar med i denna rekryteringsprocess. Ansök via annonsen på sprint.se senast 28 augusti.
Företag: Sprint Personal AB
Ort: Gävle
Publicerad : 07-13
Sök fler jobb liknande: lediga Innovationsrådgivare till Almi Gävle Dala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innovationsrådgivare till Almi Gävle Dala

IFS Rådgivare till Almi Företagspartner
MultiMind Bemanning AB arbetar med personaluthyrning och rekrytering. Bolagets nisch är att förmedla personal med språkkunskaper samt internationell erfarenhet inom områdena kundservice, ekonomi, marknadsföring, HR och IT. Almi Företagspartner söker nu affärsrådgivare till deras kontor i Nyköping. Almi erbjuder entreprenörer och innovatörer i Sverige lån och rådgivning. En del av rådgivningen sker på andra språk än svenska och då under varumärket IFS. Som IFS rådgivare stöttar du entreprenörer med utländsk bakgrund som vill starta eller köpa företag i Sverige genom professionell rådgivning via personliga möten eller via telefon och praktiskt stöd. Vi söker nu personer som kan hålla rådgivning på somaliska . Utöver det ska rådgivning även kunna genomföras på svenska . Denna tjänst är ett konsultuppdrag vid behov och passar dig som har annan huvudsaklig sysselsättning, exempelvis driver eget företag. Om Företaget Almis vision är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. De erbjuder rådgivning, lån och riskkapital i företagandets alla faser – från idéer till framgångsrika företag. Det omfattar såväl idéer i tidiga faser som befintliga företag som satsar på tillväxt och expansion. Almi Företagspartner AB ägs av staten och är moderbolag i en koncern med 16 regionala dotterbolag, Almi Invest AB och IFS Rådgivning AB. Vi finns nära kunderna med 40 kontor över hela landet. Verksamheten är organiserad i tre affärsområden – Rådgivning, Lån och Riskkapital. Om Tjänsten I rollen som IFS rådgivare ingår bl.a. att hjälpa till med affärsidé och affärsplan, göra en bedömning av affärens potential, förbereda entreprenörer som ska söka finansiering samt upprätta budget. Du ger även rådgivning gällande lagar och regler kring företagande i Sverige. Utöver detta ingår det även att arrangera och hålla i informationsträffar och seminarier om att starta eget. Som IFS Rådgivare ska du ha kunskap och erfarenhet av entreprenörskap, nyföretagande, rådgivning och kunskaper inom ekonomi. Vi söker nu personer som kan hålla rådgivning på somaliska . Utöver det ska rådgivning kunna genomföras på svenska . Arbetsuppgifter: Du kommer bland annat att arbeta med: bedöma potentialen i en affärsidé utifrån marknaden, företagarens personliga förutsättningar och finansieringsmöjligheter ge stöd i att utveckla företagarens/bolagets affärsplan bedöma kapitalbehov, budget och kassaflöde samt lämna råd om företagets ekonomiska hållbarhet stöd vid företagsregistrering och eventuella tillstånd hjälpa till med resultat- och likviditetsbudget hålla i Starta Eget seminarier med info om Almi och Almis tjänster vara behjälplig med tolktjänster Vem är du? Vi söker dig som är/har: ekonomisk utbildning eller motsvarande praktisk erfarenhet egen erfarenhet av entreprenörskap eller har arbetat nära entreprenörer erfarenhet av rådgivning bekväm med att prata inför större grupper initiativrik med egen drivkraft då arbetet är mycket självständigt kan tala och skriva somaliska obehindrat kan tala och skriva svenska obehindrat. Kan du även engelska är detta meriterande, dock inget krav. intresse och kunskaper om hållbart företagande är meriterande. Som anställd hos MultiMind får du: Kollektivavtalsenliga anställningsvillkor gällande lön, semester, pension, sjukfrånvaro, övertid, OB-tillägg. En dedikerad konsultchef som kontinuerligt stämmer av din arbetssituation och finns tillgänglig för frågor kring din anställning. Möjligheten att testa olika typer av uppdrag hos spännande företag samt bygga ut ditt CV. Troligtvis i ett internationellt bolag. Delta på roliga fester och events. Intresserad? Vi rekommenderar dig att skicka din ansökan så snart som möjligt eftersom vårt urvalsarbete sker kontinuerligt.
Företag: MultiMind Bemanning AB
Ort: Nyköping
Publicerad : 08-31
Sök fler jobb liknande: lediga IFS Rådgivare till Almi Företagspartner jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IFS Rådgivare till Almi Företagspartner

IFS Rådgivare till Almi Företagspartner Sörmland (deltid)
MultiMind Bemanning AB arbetar med personaluthyrning och rekrytering. Bolagets nisch är att förmedla personal med språkkunskaper samt internationell erfarenhet inom områdena kundservice, ekonomi, marknadsföring, HR och IT. Almi Företagspartner söker nu affärsrådgivare till deras kontor i Stockholm och Sörmland (Nyköping, Eskilstuna, Katrineholm, Strängnäs). Almi erbjuder entreprenörer och innovatörer i Sverige lån och rådgivning. En del av rådgivningen sker på andra språk än svenska och då under varumärket IFS. Som IFS rådgivare stöttar du entreprenörer med utländsk bakgrund som vill starta eller köpa företag i Sverige genom professionell rådgivning via personliga möten eller via telefon och praktiskt stöd. Vi söker personer som kan hålla rådgivning på persiska, arabiska eller tigrinja . Utöver det ska rådgivning även kunna genomföras på svenska . Denna tjänst är ett konsultuppdrag vid behov och passar dig som har annan huvudsaklig sysselsättning, exempelvis driver eget företag. Om Företaget Almis vision är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. De erbjuder rådgivning, lån och riskkapital i företagandets alla faser – från idéer till framgångsrika företag. Det omfattar såväl idéer i tidiga faser som befintliga företag som satsar på tillväxt och expansion. Almi Företagspartner AB ägs av staten och är moderbolag i en koncern med 16 regionala dotterbolag, Almi Invest AB och IFS Rådgivning AB. Vi finns nära kunderna med 40 kontor över hela landet. Verksamheten är organiserad i tre affärsområden – Rådgivning, Lån och Riskkapital. Om Tjänsten I rollen som IFS rådgivare ingår bl.a. att hjälpa till med affärsidé och affärsplan, göra en bedömning av affärens potential, förbereda entreprenörer som ska söka finansiering samt upprätta budget. Du ger även rådgivning gällande lagar och regler kring företagande i Sverige. Utöver detta ingår det även att arrangera och hålla i informationsträffar och seminarier om att starta eget. Som IFS Rådgivare ska du ha kunskap och erfarenhet av entreprenörskap, nyföretagande, rådgivning och kunskaper inom ekonomi. Vi söker nu personer som kan hålla rådgivning på persiska, arabiska eller tigrinja . Utöver det ska rådgivning kunna genomföras på svenska . Arbetsuppgifter: Du kommer bland annat att arbeta med: bedöma potentialen i en affärsidé utifrån marknaden, företagarens personliga förutsättningar och finansieringsmöjligheter ge stöd i att utveckla företagarens/bolagets affärsplan bedöma kapitalbehov, budget och kassaflöde samt lämna råd om företagets ekonomiska hållbarhet stöd vid företagsregistrering och eventuella tillstånd hjälpa till med resultat- och likviditetsbudget hålla i Starta Eget seminarier med info om Almi och Almis tjänster Vem är du? Vi söker dig som är/har: ekonomisk utbildning eller motsvarande praktisk erfarenhet egen erfarenhet av entreprenörskap eller har arbetat nära entreprenörer erfarenhet av rådgivning bekväm med att prata inför större grupper initiativrik med egen drivkraft då arbetet är mycket självständigt kan tala och skriva persiska, arabiska eller tigrinja obehindrat kan tala och skriva svenska obehindrat. Kan du även engelska är detta meriterande, dock inget krav. intresse och kunskaper om hållbart företagande är meriterande. Som anställd hos MultiMind får du: Kollektivavtalsenliga anställningsvillkor gällande lön, semester, pension, sjukfrånvaro, övertid, OB-tillägg. En dedikerad konsultchef som kontinuerligt stämmer av din arbetssituation och finns tillgänglig för frågor kring din anställning. Möjligheten att testa olika typer av uppdrag hos spännande företag samt bygga ut ditt CV. Troligtvis i ett internationellt bolag. Delta på roliga fester och events. Intresserad? Vi rekommenderar dig att skicka din ansökan så snart som möjligt eftersom vårt urvalsarbete sker kontinuerligt.
Företag: MultiMind Bemanning AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 09-08
Sök fler jobb liknande: lediga IFS Rådgivare till Almi Företagspartner Sörmland (deltid) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IFS Rådgivare till Almi Företagspartner Sörmland (deltid)

Affärsrådgivare till Almi Mälardalen
På Almi Mälardalen är vi 34 medarbetare som brinner för att utveckla företag. Vi har centrala kontor i både Örebro och Västmanlands län. Vår vision är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. Med rådgivning, lån och riskkapital möter vi kunderna i företagandets alla faser - från idéer till framgångsrika företag. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag som satsar på tillväxt och expansion. Almi Mälardalen har verksamhet i både Örebro och Västmanlands län och ägs av statliga Almi Företagspartner AB samt Region Örebro län och Västmanlands läns landsting. Läs mer om oss och våra erbjudanden på www.almi.se/malardalen. På Almi arbetar du självständigt med stort ansvar för våra kunders framtida utveckling. Det är ett utåtriktat arbete som innebär kontakt med företagare inom olika branscher och olika målgrupper. Som Affärsrådgivare kommer du att fungera som rådgivare/företagscoach och arbeta med särskilt fokus på företag som är i tillväxtfas, d. v. s. både har potential och ambition att växa. Du analyserar affärsidéer och är bollplank, du arbetar med tillväxtrådgivning i enskilda företag och ibland med företag i grupp. Du söker aktivt nya kunder som har tillväxtpotential både nationellt och internationellt. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Västerås. För att lyckas i rollen krävs att du trivs med nätverkande och ett utåtriktat arbete med fokus på resultat. Det är viktigt att du har förståelse för entreprenörskap. Du har akademisk utbildning inom ekonomi eller flerårig erfarenhet inom området. Du är van att arbeta konsultativt med affärsutveckling. Du har flerårig dokumenterad erfarenhet från små eller medelstora företag, gärna från företag som haft en snabb expansion. Har du även drivit eget företag är det en fördel. Du kan tala och skriva svenska och engelska obehindrat. Vi värdesätter erfarenhet av internationella affärer och arbete med affärsutveckling. Vi ser positivt på att du kan regionen och har ett regionalt nätverk. Som person är du förtroendeingivande, kontaktskapande, affärsmässig och har ett stort engagemang. Du har analytisk förmåga och är strukturerad med vana att självständigt driva processer samtidigt som du bidrar med såväl din personlighet som kunskap och erfarenheter till teamet såväl internt som i arbetet med våra kunder. Samtidigt som du ska vara självgående med stort egenansvar att arbeta mot deadlines ska du också vara en lagspelare och kunna samarbeta med andra. Du är affärsmässig och duktig på att etablera och underhålla långsiktiga relationer.
Företag: Almi Företagspartner Mälardalen AB
Ort: Västerås
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Affärsrådgivare till Almi Mälardalen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Affärsrådgivare till Almi Mälardalen

Finansrådgivare till Almi Mälardalen
Vill du arbeta med utveckling av spännande tillväxtföretag i Mälardalen? Vårt mål är att fler innovativa idéer kommersialiseras framgångsrikt, att fler livskraftiga företag startas och utvecklas samt att fler företag ökar sin konkurrenskraft och tillväxt. På Almi kan vi det här med företagande, vi är en partner med bredd som erbjuder våra kunder lån, riskkapital och rådgivning. På Almi arbetar du självständigt med stort ansvar för våra kunders framtida utveckling. Det är ett utåtriktat arbete som innebär kontakt med företagare inom olika branscher och olika målgrupper. Som Finansrådgivare kommer du att arbeta proaktivt med banker, kunder, intressenter och andra organisationer. Du kommer att arbeta självständigt med kreditpropåer och hålla löpande kontakt med kunder och samarbetspartners. Du kommer också att få en informativ och rådgivande roll och bli en viktig del av vårt team. Tjänsten är en tillsvidareanställning och du blir placerad på kontoret i Örebro. För kännedom finns en liknande tjänst ute på vårt kontor i Västerås. För att lyckas i rollen krävs att du trivs med nätverkande och ett utåtriktat arbete med fokus på resultat. Det är viktigt att du har förståelse för entreprenörskap. Du har akademisk utbildning inom ekonomi eller flerårig erfarenhet inom området. Erfarenhet från olika branscher, t.ex. bank, är en fördel. Finansieringsanalyser och affärsförhandlingar är något du har erfarenhet av. Du kan tala och skriva svenska och engelska obehindrat. Vi ser positivt på att du kan regionen och har ett regionalt nätverk. Arbetet innebär en del resor varvid körkort är ett måste för tjänsten. Som person är du förtroendeingivande, kontaktskapande, affärsmässig och har ett stort engagemang. Du har analytisk förmåga och kan diskutera och förankra finansieringslösningar i samarbete med kund och ofta bank. Samtidigt som du ska vara självgående med stort egenansvar att arbeta mot deadlines ska du också vara en lagspelare och kunna samarbeta med andra. Du är affärsmässig och duktig på att etablera och underhålla långsiktiga relationer.
Företag: Almi Företagspartner Mälardalen AB
Ort: Örebro
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Finansrådgivare till Almi Mälardalen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Finansrådgivare till Almi Mälardalen

Finansieringsrådgivare till Almi Företagspartner Väst i Göteborg
Arbetsbeskrivning Vill du arbeta i ett framgångsrikt företag med det spännande uppdraget att utveckla näringslivet i Göteborg?Tjänsten som finansieringsrådgivare på ALMIs kontor i Göteborg innebär en stimulerande roll där du arbetar självständigt med stort ansvar för dina kunders framtida utveckling. Kunderna är små till medelstora företag med upp till 250 anställda. Det är en utåtriktad tjänst där du träffar företagare inom olika branscher, både nystartade och väletablerade. Du analyserar företagens affärside, nuläge och potential, genomför kreditberedning samt erbjuder finansiering och rådgivning. Du samarbetar ofta med banker och andra organisationer. Kvalifikationer och egenskaper Vi söker dig som tycker det stimulerande att skapa nya affärsrelationer och att utveckla befintliga. Du har en akademisk utbildning inom ekonomi. Vi ser gärna att du har erfarenhet från olika branscher, helst från små eller medelstora företag som har haft en snabb expansion. Som person har du ett stort affärsdriv och förmåga att se och hitta nya vägar. Du är utåtriktad, förtroendeingivande och har ett stort engagemang samt en analytisk förmåga. Samtidigt som du ska vara självgående med stort egenansvar ska du också vara en lagspelare och kunna samarbeta med andra internt och externt. Om företaget Almi Företagspartner Väst AB erbjuder entreprenörer och innovatörer lån och rådgivning. För att lyckas med en satsning behövs det ofta mer än en stark vilja och en god affärsidé. Det behövs också kapital och i många fall även stöd från erfarna rådgivare. Almis vision är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. Vi erbjuder rådgivning, lån och riskkapital i företagandets alla faser – från idéer till framgångsrika företag. Det omfattar såväl idéer i tidiga faser som befintliga företag som satsar på tillväxt och expansion. Almi Företagspartner Väst AB ägs av staten och regionala ägare. Vi finns nära kunderna med kontor i Göteborg, Borås, Trollhättan och Skövde. Om Amendo Amendo är en av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans samt försäkring. Amendo arbetar dagligen med kundnära, skräddarsydda konsult- och rekryteringslösningar. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Sundsvall och Borås. Följ oss gärna på LinkedIn! Frågor och kontakt I denna rekrytering samarbetar vi med Amendo AB. Ansökan sker via www.amendo.se Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan samt cv snarast, dock senast 28 november. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Kerstin Söderberg på telefon 0707-878710.
Företag: Amendo Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Finansieringsrådgivare till Almi Företagspartner Väst i Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Finansieringsrådgivare till Almi Företagspartner Väst i Göteborg

Engagerad Kreditchef/Rådgivare till Almi sökes.
Om tjänsten: Almi investerar i framtida tillväxt. Med lån, riskkapital och affärsutveckling skapar vi möjlighet för företag att växa och utvecklas. Vi arbetar med företag i tidiga faser såväl som etablerade företag i expansionsfas. Som kreditchef har du ett samlat ansvar för utlåningsverksamheten inom Almi i Kalmar län med fokus på kvalitet i kreditprocessen, riskhantering samt riskkontroll. Du fungerar som ett stöd till övriga rådgivare avseende kreditfrågor och jobbar nära den nationella kreditchefen samt de centrala enheterna för låneadministration, obestånd och compliance. Rollen delas med en tjänst som rådgivare med samlad kunskap om samtliga Almis erbjudande och med fördjupning inom finansiering. Som rådgivare stöttar du kundföretag att analysera och utveckla sina affärsmodeller med fokus på tillväxt. Du genomför behovsanalyser och tillsammans med kunden identifierar ni behov för vidare utveckling och ökad konkurrenskraft. Baserat på detta söker du aktivt samarbete internt eller via externa parter för att på bästa sätt tillgodose kundens behov. Du söker aktivt nya kunder med både nationell och internationell tillväxtpotential. På Almi arbetar du självständigt, men också genom team, med stort ansvar för våra kunders framtida utveckling. Det är ett utåtriktat arbete som innebär kontakt med företagare inom olika branscher och olika målgrupper. Våra kunder finns i hela Kalmar län. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Kvalifikationer: För att lyckas i rollen krävs att du är analystisk och strukturerad samt att du trivs med nätverkande och ett utåtriktat arbete med fokus på resultat. Det är viktigt att du har förståelse för entreprenörskap. Du har akademisk utbildning inom ekonomi eller flerårig erfarenhet inom området. Erfarenhet från olika branscher, t.ex. bank, är en fördel. Finansieringsanalyser och affärsförhandlingar är något du har erfarenhet av. Du kan tala och skriva svenska och engelska obehindrat. Vi ser positivt på att du kan regionen och har ett regionalt nätverk. För att lyckas i rollen krävs att du är drivande och kreativ, kan diskutera och förankra finansieringslösningar i samarbete med kund och ofta bank. Som person är du förtroendeingivande, kontaktskapande, affärsmässig, van vid att jobba proaktivt och har ett stort engagemang. Du är strukturerad och har vana att arbeta självständigt samtidigt som du bidrar med såväl din personlighet som kunskap och erfarenheter till teamet såväl internt som i arbetet med våra kunder. I detta arbete värdesätts egenskaper som lyhördhet, ödmjukhet samt prestigelöshet där kundens utveckling är i fokus. Du har B- körkort och egen bil. Om arbetsgivaren: Vi är 13 anställda på Almi Kalmar län och vår vision är att skapa möjligheter för alla bärkraftiga idéer och företag att utvecklas. Med rådgivning, lån och riskkapital möter vi kunderna i företagandets alla faser - från idéer till framgångsrika företag. Det omfattar såväl idéer med tillväxtpotential i tidiga faser som befintliga företag som satsar på tillväxt och expansion. Läs mer om oss och våra erbjudanden på www.almi.se/kalmar Hur du ansöker: I denna rekrytering samarbetar Almi med Telin Rekrytering & Konsult och du söker tjänsten via www.telinrekrytering.se/sok-jobb/ Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi tar ej emot ansökning via e-post av säkerhetsskäl. Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linda Petersson på telefon 070-377 45 74 eller e-post linda@telinrekrytering.se Välkommen med din ansökan.
Företag: Telin Rekrytering & Konsult Syd AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 12-13
Sök fler jobb liknande: lediga Engagerad Kreditchef/Rådgivare till Almi sökes. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Engagerad Kreditchef/Rådgivare till Almi sökes.


Sök lediga jobb Rådgivare till Almi

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se