REAL Vård och Omsorg jobb - lediga jobb

REAL Vård och Omsorg jobb REAL Vård och Omsorg jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: REAL Vård och Omsorg. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: REAL Vård och Omsorg. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. undersköterska- Nacka

 2. Vårdbiträde- Nacka

 3. VERKSAMHETSCHEF- Sigtuna

 4. Vårdbiträde, finsktalande- Nacka

 5. Vårdbiträde- Sigtuna

 6. Omvårdnadspersonal- Nacka

 7. UNDERSKÖTERSKA / VÅRDBITRÄDE- Nacka

 8. Undersköterska- Nacka

 9. Omvårdnadspersonal- Nacka

 10. Vårdbiträde- Uppsala

 11. Vårdbiträde sökes till Nacka- Nacka

 12. Vårdbiträde- Uppsala

 13. Vårdbiträde- Uppsala


Mer beskrivning

undersköterska
Vi söker undersköterska/vårdbiträde med utbildning och tidigare erfarenhet inom arbetsområdet. Körkort fordras. Hemtjänsten bedrivs inom Nacka området.. Real vård och omsorg utför alla hjälpinsatser i ditt ordinarie boende som beviljats enligt biståndsbeslut. T.ex. personlig omsorg, matlagning, hämtning av matlådor, inköp, städning, promenader, avlösning och ledsagning. Om ni vill veta mer om oss gå in på vår hemsida: http://www.real-assistent.se
Företag: REAL Vård och Omsorg
Ort: Nacka
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga undersköterska jobb, undersköterska Nacka, undersköterska REAL Vård och Omsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: undersköterska

Vårdbiträde
Verksamhetsbeskrivning Företag med verksamhet inom vård- och omsorg. Arbetsuppgifter Hemtjänst. Utbildning/Erfarenhet Vi söker någon som har erfarenhet inom vård. Har du utbildning som undersköterska är det meriterande.
Företag: REAL Vård och Omsorg
Ort: Nacka
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdbiträde jobb, Vårdbiträde Nacka, Vårdbiträde REAL Vård och Omsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdbiträde

VERKSAMHETSCHEF
Om oss I början av 2010 breddades Real vård-omsorg genom att utöver omsorgstjänster till funktionshindrade även erbjuda äldreomsorg. Real vår-omsorg genom en kompletterades period och långa erfarenhet av att utveckla i egen regi fåt stark ställning inom hemtjänst och metodutveckling. Under de senaste åren har Real vård-omsorg även haft en stark organisk tillväxt och nu etablerat verksamheten ytterligare. Real vård-omsorgs kvalitetsarbete bygger på noggrann planering, dokumenterat genomförande, granskning och uppföljning. Det utvecklar verksamheten och stärker säkerheten för såväl brukare som personal. Kvalitetsarbetet är en ständigt pågående process som sker på olika nivåer i företaget. Samtidigt som vi lägger stor vikt vid att utveckla enkla men effektiva redskap som skapar mervärde i det dagliga arbetet är vi mycket noga med granskningen av verksamheternas olika delar. Nu söker vi en VERKSAMHETSCHEF; Adekvat kompetens för den som utövar den dagliga ledningen av verksamheten innebär att : -två års eftergymnasial vård- och omsorgsutbildning -två års praktisk erfarenhet av arbete på heltid under de senaste 10 åren inom omsorger om äldre och/eller personer med funktionsnedsättningar, - två års erfarenhet av arbetsledning med ansvar för personal och drift Vem är du? Vi tror att du är socionom eller har annan likvärdig utbildning med inriktning mot socialt arbete. För att trivas i denna roll är du som person flexibel, stresstålig, lösningsfokuserad, tydlig och strukturerad. Det är en självklarhet för dig att bemöta kunder och personal med värme, trygghet och kunskap med ett professionellt förhållningssätt. Du har ett genuint och brinnande intresse av att arbeta med människor, har ett stort engagemang och en förmåga att ta snabba beslut och vara flexibel och konstruktiv. Du kommer att arbeta i Nacka.
Företag: REAL Vård och Omsorg
Ort: Sigtuna
Publicerad : 04-14
Sök fler jobb liknande: lediga VERKSAMHETSCHEF jobb, VERKSAMHETSCHEF Sigtuna, VERKSAMHETSCHEF REAL Vård och Omsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VERKSAMHETSCHEF

Vårdbiträde, finsktalande
Om oss: I början av 2010 breddades Real vård-omsorg genom att utöver omsorgstjänster till funktionshindrade även erbjuda äldreomsorg. Real vår-omsorg genom en kompletterades period och långa erfarenhet av att utveckla i egen regi fåt stark ställning inom hemtjänst och metodutveckling. Under de senaste åren har Real vård-omsorg även haft en stark organisk tillväxt och nu etablerat verksamheten ytterligare. Real vård-omsorgs kvalitetsarbete bygger på noggrann planering, dokumenterat genomförande, granskning och uppföljning. Det utvecklar verksamheten och stärker säkerheten för såväl brukare som personal. Kvalitetsarbetet är en ständigt pågående process som sker på olika nivåer i företaget. Samtidigt som vi lägger stor vikt vid att utveckla enkla men effektiva redskap som skapar mervärde i det dagliga arbetet är vi mycket noga med granskningen av verksamheternas olika delar. Vi behöver nu ett vårdbiträde för anställning omgående, arbetsuppgifterna är som för tjänsten förekommande. Ett krav är att du behärskar finska då vår kund är finskspråkig. Körkort är meriterande men ej ett krav. Du kommer att arbeta i Nacka. Välkommen med din ansökan.
Företag: REAL Vård och Omsorg
Ort: Nacka
Publicerad : 06-23
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdbiträde, finsktalande jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdbiträde, finsktalande

Vårdbiträde
Real Vård & Omsorg är ett privat företag som erbjuder tjänster inom SOL, hemtjänst och ledsagarservice för äldre. Real Vård & Omsorg är ett välfungerande företag med hög kvalitet och kompetes. Vi bedriver verksamhet i Nacka och Uppsala kommun. Nu söker vi ett vårdbiträde till hemtjänst /omvårdnad. Krav är att du har erfarenhet inom yrket och kan kurdiska med kormanje-dialekt. Vi ser gärna att både män och kvinnor söker tjänsten. Arbetsplatsen är centralt belägen i Uppsala.
Företag: REAL Vård och Omsorg
Ort: Sigtuna
Publicerad : 08-04
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdbiträde jobb, Vårdbiträde Sigtuna, Vårdbiträde REAL Vård och Omsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdbiträde

Omvårdnadspersonal
Verksamhetsbeskrivning A.R Real Vård och Omsorg är ett lite mindre hemtjänstföretag i Nacka . Arbetsuppgifter: För kunders räkning behöver vi nu en kvinna som talar persiska och svenska. Du blir anställd vissa dagpass, kvällar och helger och kommer också vikariera hos denna person då någon är sjuk eller på semester. Du kommer arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter i hemtjänst såsom omvårdnad, serviceinsatser och ledsagning. Dessutom behöver vi extrapersonal till kvällar och helger vid behov. Persiska och finska är bra om du talar förutom svenska. Du kommer arbeta i Fisksätra och Orminge. Utbildning/Erfarenhet: Vi vill att du har någon vårdutbildning och/eller erfarenhet av att arbeta i hemtjänst. Bra om du har körkort och tillgång till egen bil men inget krav. Vi behöver dessutom personal till Upplands Väsby med yrkeserfarenet och kunskap i persiska och svenska.
Företag: A.R Real Vård och Omsorg
Ort: Nacka
Publicerad : 08-11
Sök fler jobb liknande: lediga Omvårdnadspersonal jobb, Omvårdnadspersonal Nacka, Omvårdnadspersonal A.R Real Vård och Omsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Omvårdnadspersonal

UNDERSKÖTERSKA / VÅRDBITRÄDE
Kort beskrivning av företaget: Ett lite mindre hemtjänstföretag som idag har kunder i Nacka. Beskrivning av arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter i hemtjänst såsom omvårdnad, service och avlösning. Beskrivning av kvalifikationer: Utbildad undersköterska eller den gamla vårdbiträdesutbildningen. Körkort och bil önskvärd men ej ett krav.
Företag: A.R Real Vård och Omsorg
Ort: Nacka
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga UNDERSKÖTERSKA / VÅRDBITRÄDE jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: UNDERSKÖTERSKA / VÅRDBITRÄDE

Undersköterska
Ett mindre hemtjänstföretag, som för kunds räkning söker en finsktalande kvinna med undersköterskeutbildning eller den gamla vårdbiträdesutbildningen. Du kommer arbeta i Nacka. Sedvanliga arbetsuppgifter i hemtjänsten. Undersköterska/vårdbiträde. Finsk och svensktalande.
Företag: A.R Real Vård och Omsorg
Ort: Nacka
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska jobb, Undersköterska Nacka, Undersköterska A.R Real Vård och Omsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska

Omvårdnadspersonal
Verksamhetsbeskrivning A.R Real Vård och Omsorg är ett lite mindre hemtjänstföretag i Nacka . Arbetsuppgifter: För kunders räkning behöver vi nu en kvinna som talar finska och svenska. Du blir anställd vissa dagpass, kvällar och helger och kommer också vikariera hos denna person då någon är sjuk eller på semester. Du kommer arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter i hemtjänst såsom omvårdnad, serviceinsatser och ledsagning. Dessutom behöver vi extrapersonal till kvällar och helger vid behov. Förutom svenska är det bra om du talar finska. Du kommer arbeta i Fisksätra och Orminge. Utbildning/Erfarenhet: Vi vill att du har någon vårdutbildning och/eller erfarenhet av att arbeta i hemtjänst. Bra om du har körkort och tillgång till egen bil men inget krav. Vi behöver dessutom personal till Upplands Väsby med yrkeserfarenet och kunskap i persiska och svenska.
Företag: A.R Real Vård och Omsorg
Ort: Nacka
Publicerad : 10-10
Sök fler jobb liknande: lediga Omvårdnadspersonal jobb, Omvårdnadspersonal Nacka, Omvårdnadspersonal A.R Real Vård och Omsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Omvårdnadspersonal

Vårdbiträde
Real Vård & Omsorg är ett privat företag som erbjuder tjänster inom SOL, hemtjänst och ledsagarservice för äldre. Real Vård & Omsorg är ett välfungerande företag med hög kvalitet och kompetes. Vi bedriver verksamhet i Nacka och Uppsala kommun. Nu söker vi ett vårdbiträde till hemtjänst /omvårdnad. Krav är att du har erfarenhet inom yrket och kan kurdiska med kormanje-dialekt. Vi ser gärna att både män och kvinnor söker tjänsten. Arbetsplatsen är centralt belägen i Uppsala.
Företag: A.R REAL Vård och Omsorg
Ort: Uppsala
Publicerad : 04-20
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdbiträde jobb, Vårdbiträde Uppsala, Vårdbiträde A.R REAL Vård och Omsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdbiträde

Vårdbiträde sökes till Nacka
Verksamhetsbeskrivning Real Vård och Omsorg är ett privat företag som erbjuder tjänster inom hemtjänst för äldre. Vi söker vårdbiträde/eller undersköterska för arbete inom hemtjänst. Utbildning/Erfarenhet Undersköterskeutbildning och körkort är meriterande men inget krav
Företag: A.R REAL Vård och Omsorg
Ort: Nacka
Publicerad : 11-16
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdbiträde sökes till Nacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdbiträde sökes till Nacka

Vårdbiträde
A.REAL Vård och Omsorg bedriver hemtjänst där vi jobbar med äldre personer. Vi utgår ifrån våra lokaler på Vretgränd i centrala Uppsala. I arbetet som vårdbiträde ska du kunna sköta om våra brukare i deras hem. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är ett krav.
Företag: A.REAL Vård och Omsorg
Ort: Uppsala
Publicerad : 06-08
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdbiträde jobb, Vårdbiträde Uppsala, Vårdbiträde A.REAL Vård och Omsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdbiträde

Vårdbiträde
A.REAL Vård och Omsorg bedriver hemtjänst där vi jobbar med äldre personer. Vi utgår ifrån våra lokaler på Vretgränd i centrala Uppsala. I arbetet som vårdbiträde ska du kunna sköta om våra brukare i deras privata hem. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är ett krav.
Företag: A.REAL Vård och Omsorg
Ort: Uppsala
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdbiträde jobb, Vårdbiträde Uppsala, Vårdbiträde A.REAL Vård och Omsorg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdbiträde


Sök lediga jobb REAL Vård och Omsorg

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se