REKRYTERINGSTRÄFF BUTIKSMEDARBETARE jobb - lediga jobb

REKRYTERINGSTRÄFF BUTIKSMEDARBETARE jobb REKRYTERINGSTRÄFF BUTIKSMEDARBETARE jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: REKRYTERINGSTRÄFF BUTIKSMEDARBETARE. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: REKRYTERINGSTRÄFF BUTIKSMEDARBETARE. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. REKRYTERINGSTRÄFF BUTIKSMEDARBETARE- Sundbyberg

  2. REKRYTERINGSTRÄFF BUTIKSMEDARBETARE- Sundbyberg

  3. REKRYTERINGSTRÄFF BUTIKSMEDARBETARE- Sundbyberg

  4. REKRYTERINGSTRÄFF BUTIKSMEDARBETARE- Sundbyberg

  5. REKRYTERINGSTRÄFF BUTIKSMEDARBETARE- Sundbyberg

  6. Rekryteringsträff Butiksmedarbetare- Sundbyberg


Mer beskrivning

REKRYTERINGSTRÄFF BUTIKSMEDARBETARE
BUTIKSMEDARBETARE Träffa LeXman på Arbetsförmedlingen Farsta! När: 6 augusti kl 12.45. Obs! Kom i tid! Var: Arbetsförmedlingen Farsta, Farstaplan 2 (T-bana Farsta) LeXman AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som bemannar livsmedelsbutiker vid tillfällig personalbrist. Vi söker nu butiksmedarbetare för kassa och varuplock i butiker över hela Storstockholm. Du ska vara flexibel samt beredd att arbeta vid behov, på kort varsel och över hela Storstockholm. Arbetets art ställer krav på att du behärskar svenska språket väl i både tal och skrift. En förutsättning för anställning är att du har annat arbete eller studerar i någon utsträckning. Utdrag ur Polisens belastningsregister krävs. Tag med dig dina ansökningshandlingar och förbered dig på en kortare jobbintervju med arbetsgivaren. Beroende på hur många som kommer för att söka jobbet får du vara beredd på att vänta kortare eller längre tid på din intervju. Du kan skicka in din ansökan direkt till oss men vi träffar dig helst personligen på rekryteringsträffen.
Företag: LeXman AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga REKRYTERINGSTRÄFF BUTIKSMEDARBETARE jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: REKRYTERINGSTRÄFF BUTIKSMEDARBETARE

REKRYTERINGSTRÄFF BUTIKSMEDARBETARE
BUTIKSMEDARBETARE Träffa LeXman på Arbetsförmedlingen Farsta! När: 3 september kl 12.45. Obs! Kom i tid! Var: Arbetsförmedlingen Farsta, Farstaplan 2 (T-bana Farsta) LeXman AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som bemannar livsmedelsbutiker vid tillfällig personalbrist. Vi söker nu butiksmedarbetare för kassa och varuplock i butiker över hela Storstockholm. Du ska vara flexibel samt beredd att arbeta vid behov, på kort varsel och över hela Storstockholm. Arbetets art ställer krav på att du behärskar svenska språket väl i både tal och skrift. En förutsättning för anställning är att du har annat arbete eller studerar i någon utsträckning. Utdrag ur Polisens belastningsregister krävs. Tag med dig dina ansökningshandlingar och förbered dig på en kortare jobbintervju med arbetsgivaren. Beroende på hur många som kommer för att söka jobbet får du vara beredd på att vänta kortare eller längre tid på din intervju. Du kan skicka in din ansökan direkt till oss men vi träffar dig helst personligen på rekryteringsträffen.
Företag: LeXman AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga REKRYTERINGSTRÄFF BUTIKSMEDARBETARE jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: REKRYTERINGSTRÄFF BUTIKSMEDARBETARE

REKRYTERINGSTRÄFF BUTIKSMEDARBETARE
BUTIKSMEDARBETARE Träffa LeXman på Arbetsförmedlingen Farsta! När: 8 oktober kl 12.45. Obs! Kom i tid! Var: Arbetsförmedlingen Farsta, Farstaplan 2 (T-bana Farsta) LeXman AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som bemannar livsmedelsbutiker vid tillfällig personalbrist. Vi söker nu butiksmedarbetare för kassa och varuplock i butiker över hela Storstockholm. Du ska vara flexibel samt beredd att arbeta vid behov, på kort varsel och över hela Storstockholm. Arbetets art ställer krav på att du behärskar svenska språket väl i både tal och skrift. En förutsättning för anställning är att du har annat arbete eller studerar i någon utsträckning. Utdrag ur Polisens belastningsregister krävs. Tag med dig dina ansökningshandlingar och förbered dig på en kortare jobbintervju med arbetsgivaren. Beroende på hur många som kommer för att söka jobbet får du vara beredd på att vänta kortare eller längre tid på din intervju. Du kan skicka in din ansökan direkt till oss men vi träffar dig helst personligen på rekryteringsträffen.
Företag: LeXman AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 09-27
Sök fler jobb liknande: lediga REKRYTERINGSTRÄFF BUTIKSMEDARBETARE jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: REKRYTERINGSTRÄFF BUTIKSMEDARBETARE

REKRYTERINGSTRÄFF BUTIKSMEDARBETARE
BUTIKSMEDARBETARE Träffa LeXman på Arbetsförmedlingen Farsta! När: 5 november kl 12.45. Obs! Kom i tid! Var: Arbetsförmedlingen Farsta, Farstaplan 2 (T-bana Farsta) LeXman AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som bemannar livsmedelsbutiker vid tillfällig personalbrist. Vi söker nu butiksmedarbetare för kassa och varuplock i butiker över hela Storstockholm. Du ska vara flexibel samt beredd att arbeta vid behov, på kort varsel och över hela Storstockholm. Arbetets art ställer krav på att du behärskar svenska språket väl i både tal och skrift. En förutsättning för anställning är att du har annat arbete eller studerar i någon utsträckning. Utdrag ur Polisens belastningsregister krävs. Tag med dig dina ansökningshandlingar (CV och personligt brev) och förbered dig på en kortare jobbintervju med arbetsgivaren. Träffen inleds med en presentation av företaget. Det är därför viktigt att du kommer i tid. Beroende på hur många som kommer för att söka jobbet får du vara beredd på att vänta kortare eller längre tid på din intervju. Du kan skicka in din ansökan direkt till oss men vi träffar dig helst personligen på rekryteringsträffen.
Företag: LeXman AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga REKRYTERINGSTRÄFF BUTIKSMEDARBETARE jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: REKRYTERINGSTRÄFF BUTIKSMEDARBETARE

REKRYTERINGSTRÄFF BUTIKSMEDARBETARE
BUTIKSMEDARBETARE Träffa LeXman på Arbetsförmedlingen Farsta! När: 3 december kl 12.45. Obs! Kom i tid! Var: Arbetsförmedlingen Farsta, Farstaplan 2 (T-bana Farsta) LeXman AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som bemannar livsmedelsbutiker vid tillfällig personalbrist. Vi söker nu butiksmedarbetare för kassa och varuplock i butiker över hela Storstockholm. Du ska vara flexibel samt beredd att arbeta vid behov, på kort varsel och över hela Storstockholm. Arbetets art ställer krav på att du behärskar svenska språket väl i både tal och skrift. OBS! En förutsättning för anställning är att du har annat arbete eller studerar i någon utsträckning. Utdrag ur Polisens belastningsregister krävs. Tag med dig dina ansökningshandlingar (CV och personligt brev) och förbered dig på en kortare jobbintervju med arbetsgivaren. Träffen inleds med en presentation av företaget. Det är därför viktigt att du kommer i tid. Beroende på hur många som kommer för att söka jobbet får du vara beredd på att vänta kortare eller längre tid på din intervju. Du kan skicka in din ansökan direkt till oss men vi träffar dig helst personligen på rekryteringsträffen.
Företag: LeXman AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga REKRYTERINGSTRÄFF BUTIKSMEDARBETARE jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: REKRYTERINGSTRÄFF BUTIKSMEDARBETARE

Rekryteringsträff Butiksmedarbetare
Vid intresse besök vår rekryteringsträff på Arbetsförmedlingen Liljeholmen tisdagen den 8.e december klockan 13.00. Ta med utskrivet CV och förbered dig på en kortare intervju. LeXman är ett tjänsteföretag för detaljhandeln. Vi behöver ett större antal personer som kan hoppa in både på kortare och längre uppdrag. Företaget har även uppdrag hos kund som levererar matkasse. Vi söker dig som är driven och nyfiken att lära dig nya uppgifter. Du älskar kundservice och har ett naturligt sätt och en ödmjuk attityd att hjälpa andra människor. God service är vår viktigaste ingrediens och därför ser vi att du med lätthet och en glad uppsyn knyter nya kontakter med andra människor. Du är även flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter och arbetsplatser och ser möjligheter framför hinder. För att bli en god medarbetare på LeXman AB har du hög ambitionsnivå och vill alltid göra ditt bästa. Du är nyfiken och driven att lära dig nya saker och ger inte upp i första taget! Meriterande är om du har plockat varor eller suttit i kassan på Coop eller ICA, men det är inget krav. Just nu söker vi medarbetare för olika tjänster: Livsmedelsbutiker: Arbetsuppgifter: Kassa och plock. Utbildning/Erfarenhet: - Erfarenhet från livsmedelsbutiker. - Svensktalande och noggrann. ------------------------------------------------------------------------------------------------- Medarbetare för arbete med städning av salladsbarer: Arbetsuppgifter: Städning av salladsbarer. Utbildning/Erfarenhet: -Utbildning fås av arbetsgivaren. -Svensktalande -Noggrann -Tillgång till egen bil är en merit. -Självgående. ------------------------------------------------------------------------------------------- Medarbetare för att plocka varor för kund som levererar matkasse: Arbetsuppgifter: Fylla matkassor med varor Utbildning /Erfarenhet -Utbildning fås av arbetsgivaren. -Svensktalande -Noggrann -Ingen tidigare erfarenhet krävs Varmt välkommen!
Företag: LeXman AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 12-04
Sök fler jobb liknande: lediga Rekryteringsträff Butiksmedarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rekryteringsträff Butiksmedarbetare


Sök lediga jobb REKRYTERINGSTRÄFF BUTIKSMEDARBETARE

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se