RESTAURANG ARIZONA jobb - lediga jobb

RESTAURANG ARIZONA jobb RESTAURANG ARIZONA jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: RESTAURANG ARIZONA. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: RESTAURANG ARIZONA. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Köksmästare- Stockholm

  2. Servitör / Servitris- Stockholm

  3. Servitris/ Servitör- Stockholm

  4. Servitör/ Servitris- Stockholm

  5. Servitris/ Servitör- Stockholm

  6. Souschef- Stockholm

  7. Pizzabagare- Stockholm

  8. Souschef/ Kock- Stockholm

  9. Servitör/ Servitris- Stockholm


Mer beskrivning

Köksmästare
Arizona är en mysig kvarterskrog som är inne på sitt 10:e år och en ny renoverad matsal. Vi har ca 60 sittplatser inne och ca 50 på våran underbara uteservering. Vi är en Amerikansk/ Mexikansk steakhouse och vi gör allt själva från grunden. Vi har även Pizzor (Obs detta är ingen pizzeria) efter ett Spanskt koncept men det är de grillade rätterna som säljer bäst. Vi är en kvälls Restaurang och har inga luncher. Det är viktigt att man är kvalitetsmedveten och älskar att laga mat. Man måste ha tidigare erfarenhet från en Grill Restaurang och även haft ett visst ansvar för köket. Låter detta som en restaurang för dig hör gärna av dig.
Företag: RESTAURANG ARIZONA
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Köksmästare jobb, Köksmästare Stockholm, Köksmästare RESTAURANG ARIZONA
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Köksmästare

Servitör / Servitris
Arizona är en mysig och trevlig kvarters Krog i Birkastan som är inne på sitt 9:e år. Vi har en helt nyrenoverad matsal och söker nu en ny medarbetare. Vi har ca:60 sittplatser inne och ca:50 på våran underbara uteservering. Vi är en Amerikansk / Mexikanskt Steakhouse och vi har även Pizzor (OBS detta är ingen pizzeria) efter ett Spanskt koncept, men det är de grillade rätterna som vi serverar mest av. Det krävs att man har tidigare erfarenhet av kvälls servering och att man gillar att ge bra service samt sätta gästen i fokus. Även om det är mycket att göra så måste man alltid ha ett leende på läpparna. Att kunna hantera många saker samtidigt, le och vara trevlig är ett måste. Har du det som krävs, så hör gärna av dig.
Företag: RESTAURANG ARIZONA
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Servitör / Servitris jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servitör / Servitris

Servitris/ Servitör
Arizona är en liten mysig kvarterskrog i Birkastan som är inne på sitt 9:e år. Vi har ca 50 sittplatser inne och ca 40 på våran uteservering. Vi är en Amerikansk Mexikansk Restaurang och vi serverar även pizzor efter ett Spanskt koncept ( Obs detta är ingen pizzeria). Vi söker nu en glad och trevlig person med 3-4 års erfarenhet av à la carte servering. Det är mycket viktigt att man trivs och gillar att arbeta i högt tempo, samt är stresstålig och alltid har ett leende på läpparna. Låter detta som en krog för dig hör gärna av dig.
Företag: RESTAURANG ARIZONA
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Servitris/ Servitör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servitris/ Servitör

Servitör/ Servitris
Restaurang Arizona söker en ny medarbetare i servisen. Arizona är en mysig och trevlig kvarterskrog i Birkastan som är inne på sitt 10:e år. Vi har ca:60 sittplatser inne och 50 på våran uteservering. Arizona är en Amerikansk, Mexikansk Steakhouse och vi serverar även Pizzor efter ett Spanskt koncept ( OBS detta är ingen Pizzeria) men det är de grillade och Mexikaska rätterna som säljer bäst. Vi har en liten bar men det är maten som gästerna kommer hit för. Vi söker dig som har 2-4 års erfarenhet av kvälls servering och som är van att jobba i liten grupp. Det är bra om ni har lite bar erfarenhet och kan de vanligaste drinkarna samt hälla upp öl. Det är även viktigt att man gillar att ge gästerna bra service så att gästerna känner att dom blir upp passade och får den service dom betalar för. Att alltid ha ett leende på läpparna och att vara serviceminded är ett måste. Låter detta som ett ställe för dig tveka inte att höra av dig.
Företag: RESTAURANG ARIZONA
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-26
Sök fler jobb liknande: lediga Servitör/ Servitris jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servitör/ Servitris

Servitris/ Servitör
Arizona är en Amerikansk/ Mexikansk Steakhouse och är inne på sitt 10:e år. Vi ligger i Birkastan och har ca:55 sittplatser inne och 50 på våran underbara uteservering. Vi söker nu en medarbetare som har 2-3 års erfarenhet från Alà Carte servering och alltid har ett leende på läpparna. Vi är en mysig kvarterskrog med fokus på maten och att alltid se till att gästen trivs. Det är bra om man har lite bar erfarenhet så att man kan hälla upp en öl eller vin och även enkla drinkar. Låter detta som något för dig tveka inte, hör av dig.
Företag: RESTAURANG ARIZONA
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-19
Sök fler jobb liknande: lediga Servitris/ Servitör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servitris/ Servitör

Souschef
Arizona är mysig och trevlig kvarterskrog i Birkastan med ca:60 sittplatser inne och ca:50 på våran underbara uteservering. Vi har funnits i 10 år och är en Amerikansk Mexikanskt Steakhouse vi serverar mycket grillat och vi gör allt själva från grunden. Vi serverar även Pizzor efter ett Spanskt koncept ( Obs detta är ingen Pizzeria) Vi har bara kvälls öppet förutom på Söndagar då vi också serverar Brunch. Vi söker nu en medarbetare som är kvalitetsmedveten och gillar att ha många bollar i luften, arbeta i högt tempo och samtidigt behålla kvalitet på det man gör. Det krävs att man har arbetat på kvälls Restaurang i 3-4 år tidigare och gillar det man gör. Låter detta som en Restaurang för dig så hör gärna av dig.
Företag: RESTAURANG ARIZONA
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-23
Sök fler jobb liknande: lediga Souschef jobb, Souschef Stockholm, Souschef RESTAURANG ARIZONA
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Souschef

Pizzabagare
Arizona är en Amerikansk Mexikansk Steakhouse där vi även serverar Pizzor efter ett Spanskt koncept. Arizona är inne på sitt 10:e år och vi är en mysig kvarterskrog i Birkastan. Vi söker nu en pizzabagare som har erfarenhet från pizzor och det är även bra om man har lite mer mat kunskaper då vi sammarbetar i köket och de är våra grillade och mexikanska rätter som vi säjer mest av. Man måste kunna Svenska i både tal och skrift då man läser sin egen beställning. Är ni en person som har arbetat med pizzor och känner att ni vill utvecklas mer så är detta en bra star.
Företag: RESTAURANG ARIZONA
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-10
Sök fler jobb liknande: lediga Pizzabagare jobb, Pizzabagare Stockholm, Pizzabagare RESTAURANG ARIZONA
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pizzabagare

Souschef/ Kock
Restaurang Arizona är en Amerikansk Mexikanskt Steakhouse som ligger i Birkastan och vi är inne på vårat 11:e år. Vi är en matrestaurang så det är på maten vi lägger vårat fokus. Vi lagar allt från grunden själva och det krävs att du kan arbeta under stress och samtidigt behålla kvalité på det som serveras. Så du behöver ha minst 2-3 års erfarenhet från Alà carte Restaurang. vår och sommar är våran hög säsong men det är en året runt tjänst vi söker. Vi är ett tajt team på 4-5 året runt anställda och gillar att ha kul under arbetat samtidigt som vi lägger fokus på maten och gästerna. Låter detta som en Restaurang för dig tveka inte utan hör av dig.
Företag: RESTAURANG ARIZONA
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-26
Sök fler jobb liknande: lediga Souschef/ Kock jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Souschef/ Kock

Servitör/ Servitris
Restaurang Arizona är en Amerikansk Mexikanskt Steakhouse som ligger i Birkastan. Vi är inne på vårat 11:e år och inför våran hög säsong söker vi nu 2 st erfarna servitörer/ Servitriser. Arbetstiden är på 130 tim/månaden Vi har en underbar uteservering med ca 50 sittplatser och ca: 60 sittplatser inne. Vi serverar även Pizza efter ett Spanskt koncept ( obs detta är ingen pizzeria). Vad som krävs är att man har arbetat på kvälls Restaurang med Alà Carte servering i minst 1-2 år och på så sätt har lite kassa vana. Det är även viktigt att man kan hantera stress och samtidigt behålla kvalité i arbetet. Har ni även lite bar kunskaper är det ett plus. Låter detta som en Restaurang för dig/ er tveka inte att höra av dig.
Företag: RESTAURANG ARIZONA
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-26
Sök fler jobb liknande: lediga Servitör/ Servitris jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servitör/ Servitris


Sök lediga jobb RESTAURANG ARIZONA

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se