REUMATOLOG jobb - lediga jobb

REUMATOLOG jobb REUMATOLOG jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: REUMATOLOG. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: REUMATOLOG. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Underläkare på Reumatologkliniken Falu lasarett (vik)- Falun

 2. REUMATOLOG- Halmstad

 3. Sjuksköterska till lung- och reumatologen- Västerås

 4. Sjuksköterskor till Vårdenhet rehabilitering och reumatologi- Örebro

 5. Verksamhetschef till Reumatologiska kliniken- Örebro

 6. Läkarsekreterare, Reumatologiska kliniken Umeå- Umeå

 7. Läkarsekreterare/Vårdadministratörer- Göteborg

 8. Reumatolog till privat verksamhet- Kungsbacka

 9. Reumatolog till privat verksamhet- Halmstad

 10. Reumatolog till Halland- Kungsbacka

 11. Reumatolog till Göteborgsområdet.- Göteborg

 12. Reumatologiska kliniken söker Vårdadministratör- Linköping

 13. Överläkare, Specialist alt ST-läkare till Reumatologkliniken- Västerås

 14. Sjuksköterska till lung- och reumatologiavdelnin- Västerås

 15. Sjuksköterska till Vårdenhet Rehabiligering och reumatologi- Örebro

 16. Barnreumatolog till Hudiksvall/Bollnäs- Hudiksvall

 17. Undersköterska till reumatolog-och hudavdelning 30B- Uppsala

 18. ST-läkare inom reumatologi- Linköping

 19. Läkarsekreterare/Vårdadministratörer- Göteborg

 20. Reumatologiska kliniken söker undersköterska- Linköping

 21. Specialistläkare (LUS) Reumatologiska kliniken- Lund

 22. Avdelningschef till Vårdenhet rehabilitering och reumatologi- Örebro

 23. ST-läkare inom reumatologi till Östersunds sjukhus- Östersund

 24. Reumatolog till BUS Hudiksvall/Bollnäs- Hudiksvall

 25. Reumatolog till Göteborgsområdet.- Göteborg

 26. Reumatolog till Halland- Halmstad

 27. Sjuksköterska till lung- och reumatologen- Västerås

 28. Medicinsk sekreterare, vik, till Reumatologiska kliniken i Lund och Malmö- Lund

 29. Sjuksköterska till Reumatologiska kliniken i Malmö- Malmö

 30. Sektionsansvarig sjuksköterska till Vårdenhet rehabilitering och reumatolog- Örebro

 31. Sjuksköterska till Lung- och reumatologavdelning- Västerås

 32. Leg. Sjukgymnast Sjukgymnastiken, Reumatologigruppen Falu lasarett- Falun

 33. Sjuksköterska till reumatolog-och hudavdelning 30B- Uppsala

 34. Reumatolog- Halmstad

 35. Leg.Sjuksköterska rotationstjänst Reumatologkliniken, avd 12 Falun- Falun

 36. Undersköterska rotationstjänst Reumatologkliniken, avd 12 Falun- Falun

 37. Medicinsk sekreterare, vikariat, till Reumatologmottagningen i Helsingborg- Helsingborg

 38. Läkarsekreterare till Reumatologmottagningen- Örebro

 39. Sjukgymnast inom Ortopedi/Reumatologi- Stockholm

 40. Sjuksköterska till Vårdenhet rehabilitering och reumatologi- Örebro


Mer beskrivning

Underläkare på Reumatologkliniken Falu lasarett (vik)
Intresserad av ett vikariat, underläkare på Reumatologkliniken Falu lasarett ? ARBETSUPPGIFTER Reumatologkliniken i Falun är specialistenheten i Dalarnas län för patienter med reumatisk inflammatorisk sjukdom. Inom klinikens verksamhet finns också länets Osteoporosenhet med DEXA-mätare. Vi har stor öppenvårdsmottagning, egen vårdavdelning med 5 vårdplatser med veckovård (må-fre), osteoporosmottagning, rehabiliteringsenhet. Vi har en mycket väl fungerande verksamhet med god kontroll, utan besvärande köer och väntetider. På kliniken finns ett starkt intresse kring verksamhetsutveckling samt en positiv inställning till att integrera projektarbeten/klinisk forskning i vardagsarbetet. Vi är också stolta över att ha en trivsam arbetsmiljö. Vi har god och stabil läkar-bemanning (7 specialister, 3 ST-läkare). Framsteg inom immunologisk forskning medför stark utveckling av nya mycket effektiva läkemedel, vilket gör vår specialitét mycket spännande med ständigt nya utmaningar. KVALIFIKATIONER Leg läkare med intresse för reumatiska inflammatoriska sjukdomar där även Osteoporos ingår i klinikarbete. Förmåga att arbeta i multiprofessionella team kring patienter. Datakunskaper är ett stort plus liksom intresse för utvecklingsarbeten. Vi ser medarbetarnas kompetens och engagemang som vår absolut främsta tillgång och strävar efter ett öppet klimat karaktäriserat av goda relationer – både mellan medarbetarna och gentemot våra patienter.
Företag: Landstinget Dalarna, Reumatologkliniken
Ort: Falun
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Underläkare på Reumatologkliniken Falu lasarett (vik) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Underläkare på Reumatologkliniken Falu lasarett (vik)

REUMATOLOG
Axess Medica Spenshult sjukhus är mitt uppe i en spännande expansion. Målbilden är att kunna erbjuda en komplett vårdkedja med allt ifrån multimodal rehab, sjukgymnastik, bassängträning till högspecialiserad reumatologisk behandling. Vill du vara med? Vi söker: REUMATOLOG Arbetet omfattar både mottagningsarbeteoch arbete på vårdavdelning, Leg läkare med inriktning reumatologi. Då vi arbetar i team är det viktigt att du har god samarbetsförmåga, flexibilitet, ansvarskänsla och är lösningsfokuserad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För mer information kontakta verksamhetschef Ulrika Persson, ulrika.persson@axessmedica.se Välkommen med din ansökan senast den 2013-08-15. Ansökan skickas till: Personalenheten, Axess Medica, Spenshult sjukhus, 313 92 Oskarström Se mer om oss på www.axessmedica.se
Företag: Axess Medica
Ort: Halmstad
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga REUMATOLOG jobb, REUMATOLOG Halmstad, REUMATOLOG Axess Medica
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: REUMATOLOG

Sjuksköterska till lung- och reumatologen
Landstinget Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 6 000 anställda. Landstingets huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Vi bedriver en bred och komplex verksamhet med hög förändringstakt och ökad processorientering. Öppenhet och dialog ska känneteckna verksamheten både internt och externt. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Medicinkliniken är uppdelad i fem sektioner; Hjärt- och akutmedicinska sektionen, Njurmedicinska sektionen, Lung- och dagvårdsmedicinska sektionen, Neurologi- och stroke sektionen och Specialmedicinska sektionen. Medicinkliniken präglas av ett nära samarbete mellan de ingående sektionerna. På avdelningarna arbetar vi enligt ett LEAN-baserat rondsystem med fokus på samverkan mellan olika personalkategorier och förbättrade flöden. Arbetsbeskrivning På lung - och reumatologiavdelningen vårdar vi patienter med diverse lungsjukdomar och reumatologiska sjukdomar samt även andra internmedicinska diagnoser. Vi har 16 lungplatser, 4 reumatologiplatser och 4 platser för allmän internmedicin. Det är ett varierande arbete med allt från palliativ vård till akut vård. Vi arbetar i team kring patienten för att kunna erbjuda bästa tänkbara vård och vi satsar på att kontinuerligt utveckla vårt arbetssätt. Arbetstiden sker enl schema som anpassas efter verksamhetens behov och individuella önskemål. När du börjar hos oss erbjuds du individuellt anpassad introduktion. Kvalifikationer Vi söker dig som är du legitimerad sjuksköterska. Har du erfarenhet av lungsjukvård, palliativ vård och/eller reumatologivård ser vi det som meriterande. Som person har du lätt att samarbeta med andra. Du har ett intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du planerar ditt arbete på ett effektivt sätt och har lätt för att driva arbete framåt. Du har förmågan att väga samman olika typer av information och visar omdöme då du agerar och kommunicerar. Anställningsvillkor Tillsvidare/heltid/arbetstid enl schema, tillträde snarast enligt överenskommelse Sista ansökningsdag 31/8-2013 Välkommen med din ansökan. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt.
Företag: Landstinget Västmanland
Ort: Västerås
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till lung- och reumatologen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till lung- och reumatologen

Sjuksköterskor till Vårdenhet rehabilitering och reumatologi
Avdelning 82 Universitetssjukhuset, Örebro Verksamhetsbeskrivning: Om du vill ha ett omväxlande och intressant arbete med nära patientkontakt, då passar du bra hos oss! Vi är en vårdenhet med 49 platser för rehabilitering, vård och behandling. Platserna är fördelade mellan Geriatriska kliniken, Reumatologiska kliniken, Neurokliniken och Rehabilteringsmedicinska kliniken. Vi har framförallt ett planerat intag för patienter med rehabiliteringsbehov, men en del av vår verksamhet har också en akut karaktär. Vårdenheten arbetar i sektioner för varje specialitet och målsättningen är att man skall kunna arbeta med alla fyra specialiteterna. Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna innebär rehabilitering, observation, vård och behandling av patienter. Kontakt med anhöriga och andra vårdgivare är en stor och viktig del av arbetet. Vi arbetar i team tillsammans med undersköterska, sjukgymnast, arbetsterapeut, kurator, läkare och logoped. Vi arbetar med att utveckla och kvalitetssäkra vården därför förväntar vi oss av dig att du deltar i vårdenhetens verksamhetsutvecklig, deltar i utvecklingsarbeten, har ett eget ansvarsområde och tillsammans med oss arbetar mot våra mål. Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse för rehabilitering och reumatologi. Du ska ha god förmåga till samarbete och flexibilitet, då vi vårdar patienter från olika kliniker.
Företag: Örebro läns landsting, Universitetssjukhuset
Ort: Örebro
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor till Vårdenhet rehabilitering och reumatologi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor till Vårdenhet rehabilitering och reumatologi

Verksamhetschef till Reumatologiska kliniken
Reumatologiska kliniken Universitetssjukhuset, Örebro Verksamhetsbeskrivning: USÖ är det personliga universitetssjukhuset med uppdrag att bedriva avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Som Sveriges yngsta universitetssjukhus är utvecklingen stark inom samtliga områden. Tillsammans med Örebro universitet bygger vi en modern akademi med kreativa miljöer för forskning och utveckling. Genom medvetet kvalitetsarbete utifrån patientens fokus kan vi erbjuda personlig sjukvård med hög kvalitet. Vi är stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda. Reumatologiska klinikens verksamhet är ett strategiskt viktigt område för USÖ, då klinisk inflammationsforskning är ett prioriterat område. Sjukhuset präglas av ett professionellt samarbete över klinikgränserna vilket är en föritsättning för reumatologisk verksamhet med kvalitet och ständig kompetensutveckling. Klinikens verksamhet omfattar all reumatologi från region- till länsdelsvård med patientens fokus. Vårt arbete präglas av teamsamverkan. I tillägg till en omfattande öppenvård har kliniken tillgång till sex slutenvårdsplatser för vård och utredning. Kliniken har en väl utbyggd behandlingsverksamhet. Vidare har vi en modern rehabiliteringsverksamhet inklusive tre slutenvårdsplatser. Kliniken ser i likhet med USÖ en framtid i stark utveckling både verksamhetsmässigt och forskningsmässigt. Arbetsuppgifter: Som verksamhetschef på USÖ utgör du en del av sjukhusets ledning. För Reumatologiska kliniken har du det samlade ledningsuppdraget för verksamhet, ekonomi och personal. I enlighet med den vision, värdegrund och de huvudstrategier som fastställts i landstingets och USÖs verksamhetsplaner, ansvarar du för att leda, planera, utveckla och följa upp en högkvalitativ reumatologisk verksamhet på USÖ. Tillsammans med dina medarbetare driver du ett ständigt förbättringsarbete utifrån patientens fokus. Uppdraget innebär också samverkan med såväl interna som externa aktörer. Som verksamhetschef har du ett vetenskapligt förhållningssätt och stimulerar till forskning och utveckling för alla medarbetare. Därigenom värnar du om och utvecklar vår position som universitetssjukhus. Alla chefer erbjuds stöd och utveckling i sin ledarroll genom USÖs och landstingets chefsprogram. Kvalifikationer: Vi söker dig som har utbildning inom hälso- och sjukvård med erfarenhet av chef/ledaruppdrag. Forskning och utveckling är viktiga delar av verksamheten varför disputation, erfarenhet av utbildningsfrågor och handledning är meriterande, liksom kompetens och erfarenhet av reumatologi. För att lyckas i rollen krävs att du har visioner men också en drivkraft att nå uppsatta mål. Som chef och ledare är du tydlig, närvarande och kommunikativ. Du har fårmåga att inspirera och ser medarbetarnas delaktighet och engagemang som en förutsättning för framgångsrika resultat.
Företag: Örebro läns landsting, Universitetssjukhuset
Ort: Örebro
Publicerad : 06-07
Sök fler jobb liknande: lediga Verksamhetschef till Reumatologiska kliniken jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verksamhetschef till Reumatologiska kliniken

Läkarsekreterare, Reumatologiska kliniken Umeå
Reumatologiska kliniken är en länsklinik med ca 60 st anställda. Du har kollegor i Umeå, Lycksele och Skellefteå. Vi bedriver mottagningsarbete, rehabilitering samt en poliklinisk infusionsenhet. Slutenvård sker i samarbete med Medicincentrum. ARBETSUPPGIFTER Medicinsk dokumentation, bokning/kallelse av patienter samt receptionsarbete. Vana att arbeta med SYSteam Cross-journalen är ett krav. Vårt mål är diktatlistor i balans genom daglig styrning. Vi arbetar över länet med journalskrivning. KVALIFIKATIONER Läkarsekreterarutbildning. Du har god organisations- och samarbetsförmåga samt ett gott patientbemötande.
Företag: Västerbottens läns landsting, Reumatologisk skrivenhet
Ort: Umeå
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Läkarsekreterare, Reumatologiska kliniken Umeå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Läkarsekreterare, Reumatologiska kliniken Umeå

Läkarsekreterare/Vårdadministratörer
Västra Götalandsregionen Beskrivning Verksamheten Reumatologi vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset (SU) är en regionklinik och huvudenhet för högspecialiserad vård i västra Götaland. Verksamheten bedrivs både på SU/Sahlgrenska och SU/Mölndal inom sluten- och öppenvård samt dagsjukvård. Vid kliniken finns cirka 145 anställda varav 25 är administrativ personal som är underställda enhetschefen. Arbetsuppgifter Inom verksamheten förekommande vårdadministrativa arbetsuppgifter såsom medicinsk dokumentation och övrig administrativ service. Vårt journalsystem är Melior och vi använder digital diktering, MedSpeech. Registrering i vårt patientadministrativa system Elvis och diagnosklassificering enligt ICD-10-SE. Receptionsarbete kan komma att ingå. Kvalifikationer Du har vårddokumentationsutbildningen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. God vana vid Officepaketet är ett krav. Det är meriterande om du har klassifikationsutbilning samt utbildning i handledarskap. Vi söker dig som har lätt för att samarbeta med andra människor, är strukturerar och ansvarskännande och trivs med att arbeta flexibelt både självständigt och i team samt har ett positivt tänkande. Är du dessutom öppen för förändringar och nytänkande så finns det goda möjligheter för utveckling.
Företag: Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 4, Reumatologi, Admin enheten
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Läkarsekreterare/Vårdadministratörer jobb, Läkarsekreterare/Vårdadministratörer Göteborg, Läkarsekreterare/Vårdadministratörer Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 4, Reumatologi, Admin enheten
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Läkarsekreterare/Vårdadministratörer

Reumatolog till privat verksamhet
Xtra Sverige AB Om oss För kunds räkning söker vi en reumatolog för arbete på privat klinik i Kungsbacka. Finns möjlighet till att arbeta i såväl längre som kortare perioder. Välkommen att lämna ansökan med önskemål på veckor eller period. Om företaget Xtra Care är ett dotterbolag till Xtra personell AS som är ett av de ledande bemanningsföretagen i Norden. Xtra Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge och har bemannat den svenska sjukvården sedan 1999. I Xtra Care tror vi förbättringar alltid är möjligt, därför är "Better is always possible" vår vision. Vår verksamhet bygger på tre kärnvärden: Vi kommer att vara flexibla, utmanande och engagerande. Dessa värden präglas i allt vi gör varje dag och ser till att vi hela tiden utmanar oss själva att bli ännu bättre. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig ersättning Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige En egen kontaktperson på företaget Läkarmöten med föreläsningar, middagar och aktiviteter i samband med mässor och andra arrangemang Andra förmåner och bonusar finns löpande under året Dina arbetsuppgifter Sedvanligt arbete för Reumatologer på mottagning. Kontakta Marie Öhrstedt för detaljerad information. Din profil Specialistläkare i Reumatologi. Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala.
Företag: Xtra Sverige AB
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Reumatolog till privat verksamhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Reumatolog till privat verksamhet

Reumatolog till privat verksamhet
Xtra Sverige AB Om oss För kunds räkning söker vi en reumatolog för arbete på privat klinik strax utanför Halmstad. Finns möjlighet till att arbeta i såväl längre som kortare perioder. Välkommen att lämna ansökan med önskemål på veckor eller period. Om företaget Xtra Care är ett dotterbolag till Xtra personell AS som är ett av de ledande bemanningsföretagen i Norden. Xtra Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge och har bemannat den svenska sjukvården sedan 1999. I Xtra Care tror vi förbättringar alltid är möjligt, därför är "Better is always possible" vår vision. Vår verksamhet bygger på tre kärnvärden: Vi kommer att vara flexibla, utmanande och engagerande. Dessa värden präglas i allt vi gör varje dag och ser till att vi hela tiden utmanar oss själva att bli ännu bättre. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig ersättning Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige En egen kontaktperson på företaget Läkarmöten med föreläsningar, middagar och aktiviteter i samband med mässor och andra arrangemang Andra förmåner och bonusar finns löpande under året Dina arbetsuppgifter Sedvanligt arbete för Reumatologer på mottagning. Kontakta Marie Öhrstedt för detaljerad information. Din profil Specialistläkare i Reumatologi. Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala.
Företag: Xtra Sverige AB
Ort: Halmstad
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Reumatolog till privat verksamhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Reumatolog till privat verksamhet

Reumatolog till Halland
Xtra Sverige AB Om oss För kunds räkning söker vi en reumatolog till Halland. Finns möjlighet till att arbeta i såväl längre som kortare perioder. Om företaget Xtra Care är ett dotterbolag till Xtra personell AS som är ett av de ledande bemanningsföretagen i Norden. Xtra Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge och har bemannat den svenska sjukvården sedan 1999. I Xtra Care tror vi förbättringar alltid är möjligt, därför är "Better is always possible" vår vision. Vår verksamhet bygger på tre kärnvärden: Vi kommer att vara flexibla, utmanande och engagerande. Dessa värden präglas i allt vi gör varje dag och ser till att vi hela tiden utmanar oss själva att bli ännu bättre. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig ersättning Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige En egen kontaktperson på företaget Läkarmöten med föreläsningar, middagar och aktiviteter i samband med mässor och andra arrangemang Andra förmåner och bonusar finns löpande under året Dina arbetsuppgifter Sedvanligt arbete för reumatolog. Kontakta Marie Öhrstedt för detaljerad information. Vi söker såväl dig som kan tänka dig kortare som längre uppdrag, tjänstgöringsstart relativt omgående. Din profil Specialistläkare i Reumatologi. Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala.
Företag: Xtra Sverige AB
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Reumatolog till Halland jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Reumatolog till Halland

Reumatolog till Göteborgsområdet.
Xtra Sverige AB Om oss För kunds räkning söker vi en reumatolog för arbete på mottagning i Göteborgsområdet Om företaget Xtra Care är ett dotterbolag till Xtra personell AS som är ett av de ledande bemanningsföretagen i Norden. Xtra Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge och har bemannat den svenska sjukvården sedan 1999. I Xtra Care tror vi förbättringar alltid är möjligt, därför är "Better is always possible" vår vision. Vår verksamhet bygger på tre kärnvärden: Vi kommer att vara flexibla, utmanande och engagerande. Dessa värden präglas i allt vi gör varje dag och ser till att vi hela tiden utmanar oss själva att bli ännu bättre. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig ersättning Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige En egen kontaktperson på företaget Läkarmöten med föreläsningar, middagar och aktiviteter i samband med mässor och andra arrangemang Andra förmåner och bonusar finns löpande under året Dina arbetsuppgifter Sedvanligt mottagningsarbete. Önskvärt två-tre dagar per vecka men tjänstgöringsgraden kan diskuteras. Du är välkommen att höra av dig till Marie Öhrstedt för mer detaljerad information. Din profil Specialist i Reumatologi. Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala.
Företag: Xtra Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Reumatolog till Göteborgsområdet. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Reumatolog till Göteborgsområdet.

Reumatologiska kliniken söker Vårdadministratör
Reumatologiska kliniken i Östergötland är en del av Hjärt- och medicincentrum. Kliniken tar emot patienter från hela länet för utredning och behandling av inflammatoriska reumatiska sjukdomar samt har ett övergripande ansvar för utveckling och forskning inom reumatologin i Östergötland. Reumatologin är en intressant specialitet i snabb utveckling med nya behandlingsmöjligheter. Vi har en stor öppenvårdsmottagning och hyr fem vårdplatser på njurmedicinska avdelning 128 för inneliggande vård. Vi har samarbete med flertalet vårdcentraler i länet. Arbetsbeskrivning Tjänsten innebär arbete med medicinsk dokumentation, schemaläggning, fakturahantering, statistikunderlag för verksamhetsuppföljning. I uppdraget ingår även projektledningsuppgifter inom kliniken. Utbildning och erfarenhet Vi söker dig som har utbildning som vårdadministratör och vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet i yrket. Du har utmärkta kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift. Det är positivt om du har kunskap och erfarenhet av landstingets IT-system (till exempel Heroma, Agresso, Cosmic) samt erfarenhet av journalskrivning. Personliga egenskaper Som person är du kreativ och har ett nytänkande som kan omsättas i praktik och leder till resultat. Du samarbetar bra med andra och har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter. Du är stabil, ansvarstagande och är bra på att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Anställning och information Det här är en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Upplysningar om tjänsten lämnas av: Vårdenhetschef Annica Hallén-Pettersson, 010-103 18 42. Facklig företrädare för Vision är Marianne Thernberg, 010-103 21 20 eller Lajla Oskarsson, 010-103 18 62. Ansökan Sista ansökningsdag är den 22 september 2013. Vi tillämpar löpande urval och kan tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Landstinget i Östergötland inte har avtal med, samt försäljning av ytterligare platsannonser. Landstinget i Östergötland
Företag: Landstinget i Östergötland
Ort: Linköping
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Reumatologiska kliniken söker Vårdadministratör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Reumatologiska kliniken söker Vårdadministratör

Överläkare, Specialist alt ST-läkare till Reumatologkliniken
Landstinget Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 6 000 anställda. Landstingets huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Vi bedriver en bred och komplex verksamhet med hög förändringstakt och ökad processorientering. Öppenhet och dialog ska känneteckna verksamheten både internt och externt. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Reumatologkliniken har ett länsövergripande ansvar för utredning och behandling av patienter med autoimmuna led- och bindvävssjukdomar. Verksamheten bedrivs främst via öppenvården, reumatologmottagningen. Vi har även tillgång till 4 slutenvårdsplatser, 4 dagvårdsplatser och 5 platser för infusionsbehandlingar. Dessutom ingår en välfungerande paramedicinsk enhet som består av kurator, arbetsterapi och sjukgymnastik som utöver dagvårdsrehabilitering ingår i teamarbetet såväl inom sluten- som öppenvården. För närvarande är vi 4 överläkare, 2 specialistläkare och 1 ST-läkare. Vi utökar bemanningen med ytterligare en läkare för att på bästa sätt kunna implementera nya nationella riktlinjer samt att fortsätta utveckla en redan framgångsrik klinik. Vi är i denna rekrytering intresserade av att komma i kontakt med såväl överläkare, specialistläkare samt dig som är intresserad av en ST-tjänst. Goda möjligheter till forskning finns på sikt både i läkemedelsstudier men även klinisk forskning. Inom Västmanlands Sjukhus finns Centrum för klinisk forskning, en del av den medicinska fakulteten vid Uppsala universitet. Kvalifikationer Vi söker dig som har specialistkompetens i Reumatologi, flerårig erfarenhet ses som meriterande, gärna från såväl sluten-som öppenvård. Söker du som specialist- eller överläkare vill vi att du har erfarenhet från behandling med biologiska läkemedel samt att du har erfarenhet från aktivt arbete med SRQ (Svenska reumatologi kvalitets registret). Vi ser det som meriterande om du har handledarutbildning, är disputerad eller har forskningserfarenhet. Alternativt så söker du som legitimerad läkare med stort intresse av reumatologi. Vi söker en person som är trygg, stabil och har självinsikt och som bidrar till ett väl fungerande samarbete. Du kommunicerar på ett tydligt sätt och säkerställer att buskap når fram. Du har den uthållighet som krävs för uppnå resultat trots motstånd på vägen. Ditt agerande sker i enlighet med fattade beslut, mål, policies och verksamhetsplaner. Anställningsvillkor Tillsvidareanställning (provanställning kan förekomma), sysselsättningsgrad kan diskuteras. Beredskap kan förekomma (vardagar 17-21, gäller ej för ST-läkare). Tillträde snarast enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag 30 september 2013 Välkommen med din ansökan. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt.
Företag: Landstinget Västmanland
Ort: Västerås
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Överläkare, Specialist alt ST-läkare till Reumatologkliniken jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Överläkare, Specialist alt ST-läkare till Reumatologkliniken

Sjuksköterska till lung- och reumatologiavdelnin
Vi erbjuder dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av arbete på internmedicin avdelning möjlighet till arbete på lung- och reumatologiavdelning i Västerås. Tjänsten avser ett konsultuppdrag som beräknas att pågå året ut. Vill du veta mer, kontakta oss för mer information! Som sjuksköterskekonsult för Proffice Care får du din egen manager som ser till att du får intressanta och utvecklande uppdrag. Där du vill, när du vill. Din manager jobbar med ett begränsat antal medarbetare, för att kunna ge dig maximalt stöd. Som konsult hos oss får du möjlighet att prova på olika arbetsplatser och på så vis forma din egen karriär. Skidor på vintern och segling på sommaren är ingen omöjlighet när du är konsult hos Proffice Care. Välj själv om du vill jobba bara en säsong eller året runt. Vi har uppdrag över hela Sverige och har avtal med privata vårdgivare, företagshälsovård, skolhälsovård, stat och kommuner, forskningsinstitut och de flesta landsting. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet, varav åtminstone något år från internmedicinsk avdelning. Du är självständig i ditt arbete och trygg i din profession samt mån om både kvalitet och patientsäkerhet. Som konsult för Proffice Care är du vår främsta ambassadör varför vi värdesätter ett engagerat, lösningsorenterat och lyhört förhållningssätt i arbetet. Ansökan Varmt välkommen att ansöka genom skicka ditt CV till lovisa.hovstadius@profficecare.se. Urval och intervjuer sker löpande varför vi tacksamt tar emot din ansökan snarast. Proffice Care Proffice Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är verksamt i hela norden. Våra kunder finns i den offentliga sektorn och bland privata vårdgivare av alla storlekar. Proffice Care har specialiserat sig på personaluthyrning- och rekrytering av kvalificerade läkare, sjuksköterskor, undersköterskor samt läkarsekreterare. Vi erbjuder ett brett spektrum av kompetenser, både generalister och specialister.
Företag: Proffice Care AB
Ort: Västerås
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till lung- och reumatologiavdelnin jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till lung- och reumatologiavdelnin

Sjuksköterska till Vårdenhet Rehabiligering och reumatologi
Avdelning 82 Universitetssjukhuset, Örebro Verksamhetsbeskrivning: Om du vill ha ett omväxlande och intressant arbete med nära patientkontakt, då passar du bra hos oss! Vi är en vårdenhet med 49 platser för rehabilitering, vård och behandling. Platserna är fördelade mellan Geriatriska kliniken, Reumatologiska kliniken, Neurokliniken och Rehabilteringsmedicinska kliniken. Vi har framförallt ett planerat intag för patienter med rehabiliteringsbehov, men en del av vår verksamhet har också en akut karaktär. Vårdenheten arbetar i sektioner för varje specialitet och målsättningen är att man skall kunna arbeta med alla fyra specialiteterna. Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna innebär rehabilitering, observation, vård och behandling av patienter. Kontakt med anhöriga och andra vårdgivare är en stor och viktig del av arbetet. Vi arbetar i team tillsammans med undersköterska, sjukgymnast, arbetsterapeut, kurator, läkare och logoped. Vi arbetar med att utveckla och kvalitetssäkra vården därför förväntar vi oss av dig att du deltar i vårdenhetens verksamhetsutvecklig, deltar i utvecklingsarbeten, har ett eget ansvarsområde och tillsammans med oss arbetar mot våra mål. Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse för rehabilitering och reumatologi. Du ska ha god förmåga till samarbete och flexibilitet, då vi vårdar patienter från olika kliniker.
Företag: Örebro läns landsting, Universitetssjukhuset
Ort: Örebro
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till Vårdenhet Rehabiligering och reumatologi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till Vårdenhet Rehabiligering och reumatologi

Barnreumatolog till Hudiksvall/Bollnäs
Xtra Sverige AB Om oss Vi söker för kunds räkning barn- och ungdomsreumatolog för arbete på barnmottagning i Hudiksvall och Bollnäs. Pendling mellan orterna. Om företaget Xtra Care är ett dotterbolag till Xtra personell AS som är ett av de ledande bemanningsföretagen i Norden. Xtra Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge och har bemannat den svenska sjukvården sedan 1999. I Xtra Care tror vi förbättringar alltid är möjligt, därför är "Better is always possible" vår vision. Vår verksamhet bygger på tre kärnvärden: Vi kommer att vara flexibla, utmanande och engagerande. Dessa värden präglas i allt vi gör varje dag och ser till att vi hela tiden utmanar oss själva att bli ännu bättre. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig ersättning Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige En egen kontaktperson på företaget Läkarmöten med föreläsningar, middagar och aktiviteter i samband med mässor och andra arrangemang Andra förmåner och bonusar finns löpande under året Dina arbetsuppgifter Sedvanliga uppgifter för barnreumatolog. Dagtid på barnmottagningen i Bollnäs och i Hudiksvall. Barn 0-18 år - diagnostik, uppföljning. Både förstabesök och återbesök. Finns möjlighet att arbeta kortare såväl längre perioder. Kontakta Marie Öhrstedt om du vill veta mer. Din profil Specialist i Barn- och ungdomsreumatologi Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala.
Företag: Xtra Sverige AB
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Barnreumatolog till Hudiksvall/Bollnäs jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnreumatolog till Hudiksvall/Bollnäs

Undersköterska till reumatolog-och hudavdelning 30B
Verksamhetsområde Hematologi- hud och reumatologi Välkommen att arbeta med oss på Reumatologen! Vi erbjuder Dig ett stimulerande arbete och möjlighet till kompetensutveckling. Verksamhetsområde Reumatologi består av reumatologmottagning, reumatolog-och hudavdelning med 14 vårdplatser, dagsjukvård samt en rehabiliteringsenhet. Vi söker en undersköterska till reumatolog - och hudavdelning 30B vid Medicin- och Thoraxdivisionen. Din kompetens Vi söker dig som är utbildad undersköterska med stort engagemang och som är intresserad av att vara med och utveckla verksamheten och arbeta för ett positivt arbetsklimat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Frågor och ansökan Avdelningschef Eva Ljungman 018-611 43 27 Facklig kontaktperson, Kommunal, Chrisse Bodin tfn 018-611 50 50 vx Välkommen med din ansökan skicka ansökan och meritförteckning till ansokan.mth@akademiska.se senast den 20 september 2013. Märk din ansökan med referensnummer MTh13-72 Vi kommer intervjua löpande under ansökningstiden så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt! Denna rekrytering sker helt genom Landstinget i Uppsala läns försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare
Företag: Akademiska sjukhuset/Landstinget i Uppsala län
Ort: Uppsala
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska till reumatolog-och hudavdelning 30B jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska till reumatolog-och hudavdelning 30B

ST-läkare inom reumatologi
Vi söker dig som vill fördjupa dig inom reumatologin - en intressant specialitet i snabb utveckling med nya behandlingsmöjligheter! Reumatologiska kliniken i Östergötland är en del av Hjärt- och medicincentrum (HMC), som är ett länsövergripande centrum med verksamheter i Linköping, Norrköping och Motala. Utöver hälso- och sjukvård bedrivs här forskning och utveckling av internationell klass i nära samverkan med Hälsouniversitetet (HU). Till Reumatologiska kliniken kommer patienter från hela Östergötland för utredning och behandling av inflammatoriska reumatiska sjukdomar. Vi har en stor öppenvårdmottagning och hyr, på avdelning 128 Njurmedicinska kliniken, fem platser för inneliggande vård. Det finns ett gott samarbete med vårdcentralerna i länet och rehabilitering sker i nära samarbete med Rehabenheten inom HMC. Kliniken har ett övergripande ansvar för utveckling och forskning inom reumatologin i Östergötland. Arbetsbeskrivning I tjänsten ingår såväl arbete på mottagningen som på avdelning 128. ST-läkare deltar även i jourtjänstgöring på akutkliniken. Det finns goda möjligheter att forska. Utbildning och erfarenhet Du har svensk läkarlegitimation och det är positivt med tidigare erfarenhet inom specialiteten. Det krävs goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift samt en god datorvana. Personliga egenskaper Som person är du bra på att lyssna och kommunicera. Du arbetar bra ihop med andra. Du tar ansvar för din uppgift och drivs av att kontinuerligt vidareutveckla dina kunskaper samt utbyta kunskap och erfarenheter med andra inom arbetsgruppen. Du har en analytisk förmåga och kan arbeta bra med komplexa frågor samt gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Anställning och information Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde 1 januari 2014. Upplysningar om tjänsten lämnas av: Verksamhetschef Ann Bengtsson, 010-103 22 65, ann.bengtsson@lio.se ST-studierektor Jan Cedergren, 010-103 75 72, jan.cedergren@lio.se Facklig företrädare för Östergötlands Läkarförening är Stig-Eric Åström, 010-103 00 00 (växel). Facklig företrädare vid kliniken är Alf Kastbom, 010-103 00 00 (växel) , alf.kastbom@lio.se Ansökan Sista ansökningsdag är den 1 oktober 2013. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Landstinget i Östergötland inte har avtal med, samt försäljning av ytterligare platsannonser. Landstinget i Östergötland
Företag: Landstinget i Östergötland
Ort: Linköping
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga ST-läkare inom reumatologi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ST-läkare inom reumatologi

Läkarsekreterare/Vårdadministratörer
Västra Götalandsregionen Beskrivning Verksamhet Reumatologi vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset är en regionklinik och huvudenhet för högspecialiserad vård i Västra Götaland. Verksamheten bedrivs både på Sahlgrenska sjukhuset och Mölndals sjukhus, inom sluten- och öppenvård samt dagsjukvård. Vid kliniken finns cirka 145 anställda varav 25 är administrativ personal som är underställd enhetschefen. Arbetsuppgifter Inom verksamheten förekommande vårdadministrativa arbetsuppgifter såsom medicinsk dokumentation och övrig administrativ service. Vårt journalsystem är Melior och vi använder digital diktering, MedSpeech. Registrering i vårt patientadministrativa system Elvis och diagnosklassificering enligt ICD-10-SE. Receptionsarbete kan komma att ingå. Kvalifikationer Du har vårddokumentationsutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. God vana vid Officepaketet är ett krav. Det är meriterande om du har klassifikationsutbildning samt utbildning i handledarskap. Vi söker dig som har lätt för att samarbeta med andra människor, är strukturerad och ansvarskännande. Du trivs med att arbeta flexibelt både självständigt och i team samt har ett positivt tänkande. Är du dessutom öppen för förändringar och nytänkande så finns det goda möjligheter för utveckling.
Företag: Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Reumatologi, Admin enheten
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Läkarsekreterare/Vårdadministratörer jobb, Läkarsekreterare/Vårdadministratörer Göteborg, Läkarsekreterare/Vårdadministratörer Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Reumatologi, Admin enheten
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Läkarsekreterare/Vårdadministratörer

Reumatologiska kliniken söker undersköterska
Reumatologiska kliniken i Östergötland är en del av Hjärt- och medicincentrum. Kliniken tar emot patienter från hela länet för utredning och behandling av inflammatoriska reumatiska sjukdomar samt har ett övergripande ansvar för utveckling och forskning inom reumatologin i Östergötland. Reumatologin är en intressant specialitet i snabb utveckling med nya behandlingsmöjligheter. Vi har en stor öppenvårdsmottagning och hyr fem vårdplatser på njurmedicinska avdelning 128 för inneliggande vård. Vi har samarbete med flertalet vårdcentraler i länet. Arbetsbeskrivning Till vår specialistmottagning söker vi nu en undersköterska som i nära samarbete med läkare och sjuksköterskor gillar att arbeta i ett periodvis högt tempo och med många patientkontakter. Vi tar emot 7 000 patienter varje år och bedriver även forskning i stor utsträckning, vilket innebär många patientkontakter varje dag. Som undersköterska arbetar du huvudsakligen med provtagning och schemaläggning samt bokning till läkarmottagningar, men svarar även i telefon och ser till att våra 7 mottagningsrum är i ordning och fyller på med material vid behov.Arbetar också med provsvarsbevakning och Lab.beställningar i Cosmic. Utbildning och erfarenhet Du har undersköterskeexamen och gärna ett par års erfarenhet i yrket. Du är intresserad av reumatologi och vi ser gärna att du har erfarenhet av mottagningsarbete. Du har en god datorvana och det är positivt om du är van att arbeta med schemaläggning i Cosmic och LabRos. Personliga egenskaper Som person är du är stabil, ansvarstagande och bra på att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du tar initiativ och uppnår resultat samt är lugn och tillmötesgående i ditt bemötande. Du samarbetar bra med andra och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Anställning och information Det här är en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Upplysningar om tjänsten lämnas av: Vårdenhetschef Annica Hallén-Pettersson, 010-103 18 42. Facklig företrädare för Kommunal är Anna-Lena Staaf, 010-103 18 96. Ansökan Sista ansökningsdag är den 29 september 2013. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem. Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Landstinget i Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser. Landstinget i Östergötland
Företag: Landstinget i Östergötland
Ort: Linköping
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Reumatologiska kliniken söker undersköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Reumatologiska kliniken söker undersköterska

Specialistläkare (LUS) Reumatologiska kliniken
Region Skåne ska främja god hälsa och vi ansvarar för att det finns bra sjukvård och kollektivtrafik för alla invånare i Skåne. I vårt uppdrag ingår också att verka som koordinator, inspiratör och samlande kraft för utvecklingen i Skåne. Vi är Skånes största arbetsgivare med 32 000 medarbetare och en total budget på 38 miljarder kronor (2013). Högsta beslutande organ är regionfullmäktige som väljs av invånarna i Skåne. Skånes universitetssjukhus, SUS är landets tredje största sjukhus med omkring 12 100 medarbetare. Sedan den 1 juni har SUS slagits samman med primärvård och bildar förvaltning Skånes Universitetssjukvård, en av fyra sjukvårdsförvaltningar i Region Skåne. Vi arbetar med respekt för människan och strävar alltid mot att vara bland de bästa. SUS erbjuder primärvård, länssjukvård och högspecialiserad vård, samtidigt som vi utbildar och bedriver avancerad forskning. Reumatologiska kliniken vid Skånes universitetssjukhus ansvarar för såväl bred reumatologisk sjukvård som regionvård av patienter med inflammatoriska reumatologiska sjukdomar. Regionvården hanterar komplicerade patienter från södra sjukvårdsregionen. Kliniken har en slutenvårdsavdelning , avd 51, i Lund. Öppen- och dagvård bedrivs i Lund och Malmö. På kliniken finns även dagvårdsrehabilitering och patienter som genomgår reumakirurgi. Kliniken ansvarar också för barnreumatologi där läkarna är anställda vid Reumatologiska kliniken men vården bedrivs på BUS i Lund. Forskningen vid kliniken spänner från bindvävsbiologi via immunologi och epidemiologi till terapistudier och rehabilitering. Nära samarbetsformer med ett flertal specialiteter finns etablerade och internt arbetar vi i team. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu två specialistläkare till Reumatologiska kliniken på SUS. Tjänsten innebär arbete i öppen-, dag- och slutenvård. Deltagande i reumajour ingår i tjänsten. Alla läkare på kliniken har ett specifikt ansvarsområde vilket baseras på din kompetens samt vilket intresseområde du har. Verksamhetsutveckling och undervisning ingår i tjänsten och det finns goda möjligheter att bedriva forskning. Tjänstgöring kommer att förläggas både i Lund och Malmö men med en basplacering. KVALIFIKATIONER Du som söker är legitimerad läkare med behörighet att arbeta inom svensk sjukvård. Du är även utbildad specialistläkare i reumatologi. Språkkunskaper i svenska motsvarande lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala, är ett krav. Erfarenhet av forskning och undervisning är meriterande.
Företag: Region Skåne, Skånes universitetssjukhus
Ort: Lund
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga Specialistläkare (LUS) Reumatologiska kliniken jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialistläkare (LUS) Reumatologiska kliniken

Avdelningschef till Vårdenhet rehabilitering och reumatologi
Vårdenhet rehabilitering och reumatologi Universitetssjukhuset, Örebro Verksamhetsbeskrivning: Vårdenhet rehabilitering och reumatologi har 49 vårdplatser för rehabilitering, vård och behandling. Platserna är fördelade mellan geriatriska-, reumatologiska-, neuro- och rehabiliteringsmedicinska klinikerna. Framförallt har vi ett planerat intag för patienter med rehabiliteringsbehov men en del av vår verksamhet har också en akut karaktär. Vårdenheten leds av verksamhetschefen, underställd denna finns två avdelningschefer. Båda avdelningscheferna har ett funktionellt delat ledarskap, för vårdenhetens sjuksköterskor och undersköterskor. I samtliga frågor finns ett gemensamt ansvar och befogenheter för helheten av vårdenhetens verksamhet. Som chef erbjuds du introduktion, stöd och handledning enligt ett särskilt chefsprogram. Arbetsuppgifter: Arbetet som avdelningschef innebär att gemensamt med verksamhetschefen och avdelningschef leda och utveckla verksamheten samt genom ett delegerat ansvar arbeta med personalfrågor, arbetsmiljö och utbildning. Kvalifikationer: Vi söker dig som - är legitimerad sjuksköterska - har goda ledaregenskaper, gärna med erfarenhet från tidigare ledaruppdrag/ledningsarbete - är tydlig i kommunikation - kan skapa förtroende - vill vidareutveckla och driva arbetet framåt - har intresse för omvårdnadsutveckling/omvårdnadsforskning och rehabilitering - har förmåga att stimulera och synliggöra alla medarbetare - har god empatisk förmåga och är lyhörd
Företag: Örebro läns landsting, Universitetssjukhuset
Ort: Örebro
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga Avdelningschef till Vårdenhet rehabilitering och reumatologi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Avdelningschef till Vårdenhet rehabilitering och reumatologi

ST-läkare inom reumatologi till Östersunds sjukhus
I Jämtlands län med sina 127 000 invånare står livskvalitén i fokus. Här samsas fridfull ro i en nära och storslagen natur med brokig stadspuls och rikt kulturutbud. Här finns möjlighet till en trivsam boendemiljö och en upplevelsefylld fritid. God hälsa och positiv livsmiljö är nyckelorden i Jämtlands läns landstings vision. Som medarbetare hos oss samverkar du med många olika yrkeskategorier med spets- och bred kompetens. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter. Östersunds sjukhus är ett komplett och välutrustat akutsjukhus med hög kompetens både vad gäller medicinska specialiteter och omvårdnad. Sjukhuset med 2400 medarbetare är det enda i länet, det är en fördel eftersom det möjliggör en närhet mellan de olika specialiteterna. En närhet som kommer patienterna till del. Centrum för medicinska specialiteter ansvarar för att fullgöra landstingets sjukvårdsuppdrag för Jämtlands län avseende neurologi, allmän internmedicin, med subspecialiteterna; nefrologi/dialys, gastroenterologi, endokrinologi/diabetes, stroke, infektionssjukvård, medicinsk behandling, rehabilitering, reumatologi samt smärtmottagning. Centrumet har ca 600 medarbetare och omfattar såväl akut, planerad och rehabiliterande verksamhet. Vi söker en positiv och engagerad medarbetare och det är viktigt att du är flexibel, har lätt för att samarbeta i team med olika yrkeskategorier, kan hantera varierande arbetsbelastning samt kan prioritera mellan olika arbetsuppgifter. ARBETSUPPGIFTER Upplägg av tjänstgöring och utbildning sker i samråd med handledare och studierektor. Hittills är en specialist vid vårt rehabcentrum disputerad och har handledarkompetens såväl vad avser klinik (inklusive kompetens som "European Traineer in Rehabilitation Medicine") som forskning (docent- och professorskompetens). Som ST-läkare får du regelbunden handledning och tid avsatt för studier. Flera aktuella forskningsprojekt pågår i samverkan med MIUN och Umeå universitet. Möjlighet till forskning finns. Som ST i reumatologi ingår viss jourtjänstgöring KVALIFIKATIONER Svensk läkarlegitimation. Språkkunskaper i svenska på B2-nivå enligt Europarådets nivåskala. Du har ett gediget intresse och gärna erfarenhet av reumatologi samt vill vara med och påverka den framtida utvecklingen inom denna specialitet. Vi värdesätter god samarbetsförmåga och ett förtroendeskapande arbetssätt.
Företag: Jämtlands läns landsting
Ort: Östersund
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga ST-läkare inom reumatologi till Östersunds sjukhus jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ST-läkare inom reumatologi till Östersunds sjukhus

Reumatolog till BUS Hudiksvall/Bollnäs
Xtra Sverige AB Om oss Vi söker för kunds räkning barn- och ungdomsreumatolog för arbete på barnmottagning i Hudiksvall och Bollnäs. Pendling mellan orterna. Om företaget Xtra Care är ett dotterbolag till Xtra personell AS som är ett av de ledande bemanningsföretagen i Norden. Xtra Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge och har bemannat den svenska sjukvården sedan 1999. I Xtra Care tror vi förbättringar alltid är möjligt, därför är "Better is always possible" vår vision. Vår verksamhet bygger på tre kärnvärden: Vi kommer att vara flexibla, utmanande och engagerande. Dessa värden präglas i allt vi gör varje dag och ser till att vi hela tiden utmanar oss själva att bli ännu bättre. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig ersättning Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige En egen kontaktperson på företaget Läkarmöten med föreläsningar, middagar och aktiviteter i samband med mässor och andra arrangemang Andra förmåner och bonusar finns löpande under året Dina arbetsuppgifter Sedvanliga uppgifter för barnreumatolog. Dagtid på barnmottagningen i Bollnäs och i Hudiksvall. Barn 0-18 år - diagnostik, uppföljning. Både förstabesök och återbesök. Finns möjlighet att arbeta kortare såväl längre perioder. Kontakta Marie Öhrstedt om du vill veta mer. Din profil Specialist i Barn- och ungdomsreumatologi Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala.
Företag: Xtra Sverige AB
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 09-28
Sök fler jobb liknande: lediga Reumatolog till BUS Hudiksvall/Bollnäs jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Reumatolog till BUS Hudiksvall/Bollnäs

Reumatolog till Göteborgsområdet.
Xtra Sverige AB Om oss För kunds räkning söker vi en reumatolog för arbete på mottagning i Göteborgsområdet. Om företaget Xtra Care är ett dotterbolag till Xtra personell AS som är ett av de ledande bemanningsföretagen i Norden. Xtra Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge och har bemannat den svenska sjukvården sedan 1999. I Xtra Care tror vi förbättringar alltid är möjligt, därför är "Better is always possible" vår vision. Vår verksamhet bygger på tre kärnvärden: Vi kommer att vara flexibla, utmanande och engagerande. Dessa värden präglas i allt vi gör varje dag och ser till att vi hela tiden utmanar oss själva att bli ännu bättre. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig ersättning Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige En egen kontaktperson på företaget Läkarmöten med föreläsningar, middagar och aktiviteter i samband med mässor och andra arrangemang Andra förmåner och bonusar finns löpande under året Dina arbetsuppgifter Sedvanligt mottagningsarbete för reumatolog. Önskvärt två-tre dagar per vecka men tjänstgöringsgraden kan diskuteras. Du är varmt välkommen att höra av dig till Susanne Lundqwist för mer detaljerad information. Din profil Specialist i Reumatologi. Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala.
Företag: Xtra Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-28
Sök fler jobb liknande: lediga Reumatolog till Göteborgsområdet. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Reumatolog till Göteborgsområdet.

Reumatolog till Halland
Xtra Sverige AB Om oss För kunds räkning söker vi en erfaren reumatolog till Halland. Möjlighet att arbeta i såväl längre som kortare perioder erbjuds. Om företaget Xtra Care är ett dotterbolag till Xtra personell AS som är ett av de ledande bemanningsföretagen i Norden. Xtra Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge och har bemannat den svenska sjukvården sedan 1999. I Xtra Care tror vi förbättringar alltid är möjligt, därför är "Better is always possible" vår vision. Vår verksamhet bygger på tre kärnvärden: Vi kommer att vara flexibla, utmanande och engagerande. Dessa värden präglas i allt vi gör varje dag och ser till att vi hela tiden utmanar oss själva att bli ännu bättre. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig ersättning Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige En egen kontaktperson på företaget Läkarmöten med föreläsningar, middagar och aktiviteter i samband med mässor och andra arrangemang Andra förmåner och bonusar finns löpande under året Dina arbetsuppgifter Sedvanligt arbete för reumatolog. Vi söker dig som kan jobba kortare eller längre perioder, tjänstgöringsstart omgående dock efter överenskommelse. Vid intresse, varmt välkommen att kontakta konsultchef Susanne Lundqwist för mer information. Din profil Specialistläkare i Reumatologi. Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala.
Företag: Xtra Sverige AB
Ort: Halmstad
Publicerad : 09-28
Sök fler jobb liknande: lediga Reumatolog till Halland jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Reumatolog till Halland

Sjuksköterska till lung- och reumatologen
Landstinget Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 6 000 anställda. Landstingets huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Vi bedriver en bred och komplex verksamhet med hög förändringstakt och ökad processorientering. Öppenhet och dialog ska känneteckna verksamheten både internt och externt. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Medicinkliniken är uppdelad i fem sektioner; Hjärt- och akutmedicinska sektionen, Njurmedicinska sektionen, Lung- och dagvårdsmedicinska sektionen, Neurologi- och stroke sektionen och Specialmedicinska sektionen. Medicinkliniken präglas av ett nära samarbete mellan de ingående sektionerna. På avdelningarna arbetar vi enligt ett LEAN-baserat rondsystem med fokus på samverkan mellan olika personalkategorier och förbättrade flöden. På lung - och reumatologiavdelningen vårdar vi patienter med diverse lungsjukdomar och reumatologiska sjukdomar samt även andra internmedicinska diagnoser. Vi har 16 lungplatser, 4 reumatologiplatser och 4 platser för allmän internmedicin. Arbetsbeskrivning Som sköterska hos oss får du ett varierande arbete med allt från palliativ vård till akut vård. Vi arbetar i team kring patienten för vi vill kunna erbjuda bästa tänkbara vård och vi satsar på att kontinuerligt utveckla vårt arbetssätt. Arbetstiden sker enl schema som anpassas efter verksamhetens behov och individuella önskemål. När du börjar hos oss erbjuds du en individuellt anpassad introduktion. Kvalifikationer Vi söker dig som är du legitimerad sjuksköterska. Har du erfarenhet av lungsjukvård, palliativ vård och/eller reumatologivård ser vi det som meriterande. Som person har du lätt att samarbeta med andra. Du har ett intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att hitta lösningar. Du planerar ditt arbete på ett effektivt sätt och har lätt för att driva arbete framåt. Du har förmågan att väga samman olika typer av information och visar omdöme då du agerar och kommunicerar. Anställningsvillkor Heltid tillsvidare med arbetstid enligt schema. Tillträde efter överenskommelse. Viss nattjänstgöring kan bli aktuell. Din ansökan vill vi ha senast 31 oktober 2013 Välkommen med din ansökan. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt.
Företag: Landstinget Västmanland
Ort: Västerås
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till lung- och reumatologen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till lung- och reumatologen

Medicinsk sekreterare, vik, till Reumatologiska kliniken i Lund och Malmö
Region Skåne ska främja god hälsa och vi ansvarar för att det finns bra sjukvård och kollektivtrafik för alla invånare i Skåne. I vårt uppdrag ingår också att verka som koordinator, inspiratör och samlande kraft för utvecklingen i Skåne. Vi är Skånes största arbetsgivare med 32 000 medarbetare och en total budget på 38 miljarder kronor (2013). Högsta beslutande organ är regionfullmäktige som väljs av invånarna i Skåne. Skånes universitetssjukhus, SUS är landets tredje största sjukhus med omkring 12 100 medarbetare. Sedan den 1 juni har SUS slagits samman med primärvård och bildar förvaltning Skånes Universitetssjukvård, en av fyra sjukvårdsförvaltningar i Region Skåne. Vi arbetar med respekt för människan och strävar alltid mot att vara bland de bästa. SUS erbjuder primärvård, länssjukvård och högspecialiserad vård, samtidigt som vi utbildar och bedriver avancerad forskning. Reumatologiska kliniken Lund-Malmö bedriver såväl länssjukvård som högspecialiserad vård av patienter med inflammatoriska reumatiska sjukdomar. De flesta sköts i öppenvård via våra mottagningar. Reumatologi har utvecklats till en behandlingsintensiv verksamhet där prognosen för många patientgrupper avsevärt förbättrats. Mottagning, dagvård och rehabilitering finns både på sjukhuset i Lund och i Malmö medan all slutenvård bedrivs på avdelning 51 i Lund. Vi arbetar i tvärprofessionella team kring patienten (sjuksköterska, undersköterska, sjukgymnast, arbetsterapeut, kurator, läkare och sekreterare). På kliniken bedrivs utbildning och forskning fortlöpande. ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder dig ett varierande och stimulerande arbete på Reumatologiska kliniken. I dina arbetsuppgifter kommer det huvudsakligen ingå att arbeta med journalskrivning i Melior och mottagningsanteckningar via Medspeach. Därtill kommer du att skriva remisser, intyg, brev samt utföra diagnosregistreringar. Du kommer även att ha alternerande receptionstjänstgöring och telefonservice. I arbetet hos oss är du en i teamet runt patienten. Du erbjuds en stimulerande miljö där möjlighet till vidareutveckling är viktig. Vi strävar efter att skapa en arbetsmiljö som innebär inflytande över arbetets organisation och utveckling. KVALIFIKATIONER Vi välkomnar dig som har godkänd utbildning i Hälso- och sjukvårdsadministration 80p KY eller 400p YH, alternativt annan utbildning för medicinsk sekreterare. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket samt inom medicinsk terminologi. Vi ser det som en extra merit om du behärskar engelska i tal och skrift. Vi ser det som meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet som medicinsk sekreterare inom reumatologi. Det är även önskvärt att du behärskar systemen Melior, MedSpeach, PASIS, Word och Excel. Som person är du positiv och serviceinriktad och kan snabbt ställa om efter rådande omständigheter. Du har en god utvecklad samarbetsförmåga, är noggrann och välorganiserad i ditt arbete. Stor vikt fästs vid personlig lämplighet.
Företag: Region Skåne, Skånes universitetssjukhus
Ort: Lund
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga Medicinsk sekreterare, vik, till Reumatologiska kliniken i Lund och Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medicinsk sekreterare, vik, till Reumatologiska kliniken i Lund och Malmö

Sjuksköterska till Reumatologiska kliniken i Malmö
Region Skåne ska främja god hälsa och vi ansvarar för att det finns bra sjukvård och kollektivtrafik för alla invånare i Skåne. I vårt uppdrag ingår också att verka som koordinator, inspiratör och samlande kraft för utvecklingen i Skåne. Vi är Skånes största arbetsgivare med 32 000 medarbetare och en total budget på 38 miljarder kronor (2013). Högsta beslutande organ är regionfullmäktige som väljs av invånarna i Skåne. Skånes universitetssjukhus, SUS är landets tredje största sjukhus med omkring 12 100 medarbetare. Sedan den 1 juni har SUS slagits samman med primärvård och bildar förvaltning Skånes Universitetssjukvård, en av fyra sjukvårdsförvaltningar i Region Skåne. Vi arbetar med respekt för människan och strävar alltid mot att vara bland de bästa. SUS erbjuder primärvård, länssjukvård och högspecialiserad vård, samtidigt som vi utbildar och bedriver avancerad forskning. Reumatologiska kliniken Lund-Malmö bedriver såväl länssjukvård som högspecialiserad vård för patienter med inflammatoriska reumatiska sjukdomar. De flesta sköts i öppen vård via vår mottagning. Reumatologi har utvecklats till en behandlingsintensiv verksamhet där prognosen för många patientgrupper avsevärt förbättrats. Många patienter får biologisk behandling som utvärderas med hjälp av kvalitetsregister och kliniken deltar även i läkemedelsprövningar. Mottagning och dagvård finns både på sjukhuset i Lund och Malmö medan all slutenvård bedrivs på avdelning 51 i Lund. Dagrehabilitering finns både i Lund och Malmö. På kliniken bedrivs utbildning och forskning fortlöpande. Vi arbetar i tvärprofessionella team kring patienten (sjuksköterska, undersköterska, sjukgymnast, arbetsterapeut, kurator, läkare och sekreterare). ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en sjuksköterska till Reumatologiska kliniken. Arbetet som sjuksköterska på mottagningen innehåller många varierande arbetsuppgifter såsom infusionsbehandlingar och utredningar. Därtill ingår det att utföra telefonrådgivning, mottagningsbesök och uppföljningar. Du kommer också att hålla i undervisning för patienter, utföra provtagning samt vara delaktig i teamarbete. KVALIFIKATIONER Vi söker nu en sjuksköterska som kan arbeta i team och som har kompetens och intresse för att arbeta inom högspecialiserad vård. Du som söker ska vara legitimerad sjuksköterska med behörighet att arbeta inom svensk sjukvård samt ha språkkunskaper i svenska, lägst motsvarande nivå B2 enligt Europarådets nivåskala. Det är meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet inom sjuksköterskeyrket. Vi ser det också som en fördel om du har erfarenhet av öppenvård, mottagningsarbete och kunskap och/eller erfarenhet inom reumatologi. Datorkunskap i Melior och PASIS är önskvärt. Du har en vilja att utvecklas och lära dig nytt och tycker om att arbeta självständigt. Du har samtidigt ett intresse av att arbeta i team. Det är viktigt att du vill ta ansvar och delta i förbättringsarbete enligt Lean. Detta i syftet att öka tillgängligheten för patienten. Vi ser det som mycket viktigt med god samarbetsförmåga och empatisk förmåga. Stor vikt fästs vid personlig lämplighet.
Företag: Region Skåne, Skånes universitetssjukhus
Ort: Malmö
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till Reumatologiska kliniken i Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till Reumatologiska kliniken i Malmö

Sektionsansvarig sjuksköterska till Vårdenhet rehabilitering och reumatolog
Geriatriska sektionen på Vårdenhet rehabilitering och reumatologi. Universitetssjukhuset, Örebro Verksamhetsbeskrivning: Vi är en vårdenhet med 49 platser för rehabilitering, vård och behandling. Platserna är fördelade mellan Geriatriska kliniken, Reumatologiska kliniken, Neurokliniken och Rehabiliteringsmedicinska kliniken. Vårdenheten har framförallt ett planerat intag för patienter med rehabiliteringsbehov, men en del av vår verksamhet har också en akut karaktär. Varje sektion har en sektionsansvarig sjuksköterska. Arbetsuppgifter: De sektionsansvariga sjuksköterskorna har ansvar för utbildning inom respektive sektion tillsammans med avdelningschef. De är även en länk till respektive klinik och ingår i vårdenhetens ledningsgrupp tillsammans med avdelningschef och verksamhetschef Kvalifikationer: Vi söker en legitimerad sjuksköterska med god omvårdnadskunskap och intresse för rehabilitering. Du ska ha förmåga att driva omvårdnads- och rehabiliteringsfrågor framåt.
Företag: Örebro läns landsting, Universitetssjukhuset
Ort: Örebro
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Sektionsansvarig sjuksköterska till Vårdenhet rehabilitering och reumatolog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sektionsansvarig sjuksköterska till Vårdenhet rehabilitering och reumatolog

Sjuksköterska till Lung- och reumatologavdelning
Vi erbjuder dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av internmedicin arbete på lung- och reumatologavdelning i Västerås. Tjänsten avser konsultuppdrag from nu och året ut. Är du intresserad, kontakta oss för mer information! Som sjuksköterskekonsult för Proffice Care får du din egen manager som ser till att du får intressanta och utvecklande uppdrag. Där du vill, när du vill. Din manager jobbar med ett begränsat antal medarbetare, för att kunna ge dig maximalt stöd. Som konsult hos oss får du möjlighet att prova på olika arbetsplatser och på så vis forma din egen karriär. Skidor på vintern och segling på sommaren är ingen omöjlighet när du är konsult hos Proffice Care. Välj själv om du vill jobba bara en säsong eller året runt. Vi har uppdrag över hela Sverige och har avtal med privata vårdgivare, företagshälsovård, skolhälsovård, stat och kommuner, forskningsinstitut och de flesta landsting. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med tidigare erfarenhet av arbete på internmedicinsk avdelning. Erfarenhet av journalsystemet Cosmic är önskvärt. Du behöver vara självständig i ditt arbete och trygg i din profession samt givetvis mån om både kvalitet och patientsäkerhet. Som konsult för Proffice Care är du vår främsta ambassadör varför vi värdesätter personliga egenskaper som engagerad, lösningsorenterad och lyhörd. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Ansökan Varmt välkommen att ansöka genom skicka ditt CV till lovisa.hovstadius@profficecare.se. Urval och intervjuer sker löpande varför vi tacksamt tar emot din ansökan snarast. Proffice Care Proffice Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är verksamt i hela norden. Våra kunder finns i den offentliga sektorn och bland privata vårdgivare av alla storlekar. Proffice Care har specialiserat sig på personaluthyrning- och rekrytering av kvalificerade läkare, sjuksköterskor, undersköterskor samt läkarsekreterare. Vi erbjuder ett brett spektrum av kompetenser, både generalister och specialister. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Därför välkomnar vi alla sökande, oavsett etnisk bakgrund, ålder, kön, religion, sexuell läggning och/eller funktionshinder.
Företag: Proffice Care AB
Ort: Västerås
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till Lung- och reumatologavdelning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till Lung- och reumatologavdelning

Leg. Sjukgymnast Sjukgymnastiken, Reumatologigruppen Falu lasarett
Hälso- och sjukvården i Landstinget Dalarna är organiserad i en gemensam förvaltning för primärvård, specialiserad vård, psykiatri, habilitering och hjälpmedel. Sjukgymnastiken är en egen basenhet som bemannar klinikerna på Falu, Ludvika och Mora lasarett. Sjukgymnastiken på Falu lasarett är indelad i fem arbetsgrupper; medicingruppen (servar kardiolog- och medicinkliniken), kirurgigruppen (servar kirurg-, infektions-, IVA/UVA- och Öron- näsa- halskliniken samt specialiserad palliativ vård, lymfterapi och Kvinnosjukvård), Geriatrik och Rehabiliteringsgruppen (servar geriatrik- och rehabilieteringsmedicinskliniken), reumatologigruppen (servar reumatologkliniken och ansvarar för bassängverksamhet på lasarettet) och ortopedigruppen (servar ortopedkliniken). Varje arbetsgrupp leds av en avdelningschef och dessa bildar tillsammans med avdelningschefer i Ludvika och Mora samt verksamhetschef enhetens ledningsgrupp. Ett gott utvecklingsklimat, satsning på verksamhetsutveckling och goda egna utvecklingsmöjligheter kännetecknar Sjukgymnastiken. Reumatologigruppen I reumatologigruppen är vi fyra sjukgymnaster och en rehabassistent som arbetar på reumatologens vårdavdelning samt bedriver öppenvårdsverksamhet för reumatologklinikens räkning. Arbetet innefattar bedömning, träning och behandling av patienter med reumatiska sjukdomar inom sluten- och öppenvård. ARBETSUPPGIFTER Du ska i samverkan med övriga sjukgymnaster och rehabassistent i reumatologigruppen svara för sjukgymnastik på reumatologkliniken inom såväl sluten som öppenvård. Du ska delta i verksamhetsutveckling och förbättringsarbete inom kompetensområdet, i samverkan med andra sjukgymnaster och tvärprofessionellt på klinikerna. Handledning av sjukgymnaststudenter kan förekomma. KVALIFIKATIONER Leg sjukgymnast. Önskvärt och meriterande är erfarenhet av arbete inom reumatologi. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga och intresse för utveckling.
Företag: Landstinget Dalarna, Sjukgymnastiken Falu lasarett
Ort: Falun
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga Leg. Sjukgymnast Sjukgymnastiken, Reumatologigruppen Falu lasarett jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg. Sjukgymnast Sjukgymnastiken, Reumatologigruppen Falu lasarett

Sjuksköterska till reumatolog-och hudavdelning 30B
Verksamhetsområde Hematologi- hud och reumatologi Vår verksamhet Välkommen att arbeta med oss på Reumatologen! Vi erbjuder Dig ett stimulerande arbete och möjlighet till kompetensutveckling. Verksamhetsområde Reumatologi består av reumatologmottagning, reumatolog-och hudavdelning med 14 vårdplatser, dagsjukvård samt en rehabiliteringsenhet. Vi söker en sjuksköterska till reumatolog - och hudavdelning 30B vid Medicin- och Thoraxdivisionen. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med några års yrkeserfarenhet och som är intresserad av att vara med och utveckla verksamheten och arbeta för ett positivt arbetsklimat. Du får inledningsvis en god introduktion i arbetet på avdelningen. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Villkor Vi erbjuder en tillsvidareanställning med tillträde så snart som möjligt eller enligt ö.k. Arbetet är på 100 % med rotationtjänstgöring. För mer information Avdelningschef Eva Ljungman 018-611 43 27 Facklig kontaktperson, vårdförbundet tfn 108-611 00 00 vx Ansökan Välkommen med din ansökan som du skickar via länken nedan senast den 1 december 2013. Vi kan komma att intervjua löpande under ansökningstiden så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt! Denna rekrytering sker helt genom Landstinget i Uppsala läns försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare
Företag: Akademiska sjukhuset/Landstinget i Uppsala län
Ort: Uppsala
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till reumatolog-och hudavdelning 30B jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till reumatolog-och hudavdelning 30B

Reumatolog
Xtra Sverige AB Om oss Vi söker för kunds räkning Reumatolog på privat mottagning i Halland med start omgående, varighet enl ö.k. Om företaget Vi på Centric Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor, medicinska sekreterare och övrig vårdpersonal i Sverige och Norge. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan 2000, tidigare under namnet Xtra Care och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag. Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Bemanningsföretagen. Vi har tecknade kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen. Detta innebär en trygghet för dig som medarbetare. Centric Care har lång erfarenhet av bemanning i sjukvården och behöver just din yrkeskompetens. Vi kan erbjuda dig goda villkor och varierande uppdrag över hela landet, både kort- och långsiktiga uppdrag. Våra kunder är landsting, kommuner och privata vårdgivare.Vi har kontor i Göteborg, Stockholm och Oslo. Vi erbjuder - Konkurrenskraftiga löner - Löneutbetalningar 2 gånger i månaden - En egen kontaktperson - Träningskort med rabatt på Nordic Wellness - Konsultträffar - Uppdrag i både Sverige och Norge Dina arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter för reumatologmottagning. Din profil Svensk Läkarlegitimation och specialist inom reumatologi. Skall kunna arbeta självständigt och effektivt Behärskar det svenska språket lägsta nivå B2 enligt Europarådets nivåskala
Företag: Centric Care
Ort: Halmstad
Publicerad : 11-01
Sök fler jobb liknande: lediga Reumatolog jobb, Reumatolog Halmstad, Reumatolog Centric Care
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Reumatolog

Leg.Sjuksköterska rotationstjänst Reumatologkliniken, avd 12 Falun
Kliniken för Reumatologi är den enda specialistenheten i Dalarna för patienter med reumatisk sjukdom. Vi har 7 slutenvårdsplatser med 5-dygnsvård varav 5 st reumapatienter och 2 st hudpatienter.Vi har även en öppenvårdsmottagning samt daglig mottagning för patienter som får infusionsläkemedel. Dessutom bedrivs rehabilitering i öppenvård inom enheten. På kliniken finns också en Osteoporosenhet. Tveka inte att kontakta oss på Reumatologkliniken så berättar vi gärna mer!! Välkommen med Din ansökan! ARBETSUPPGIFTER Vi har rotationstjänst med övervägande nattjänstgöring. Arbetstiden förlagd måndag – fredag. KVALIFIKATIONER Legitimerad Sjuksköterska Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet som nyfikenhet, flexibilitet, helhetssyn, initiativförmåga - god samarbetsförmåga. datakunskap.
Företag: Landstinget Dalarna, Reumatologkliniken
Ort: Falun
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Leg.Sjuksköterska rotationstjänst Reumatologkliniken, avd 12 Falun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg.Sjuksköterska rotationstjänst Reumatologkliniken, avd 12 Falun

Undersköterska rotationstjänst Reumatologkliniken, avd 12 Falun
Kliniken för Reumatologi är den enda specialistenheten i Dalarna för patienter med reumatisk sjukdom. Vi har 7 slutenvårdsplatser med 5-dygnsvård varav 5 st reumapatienter och 2 st hudpatienter.Vi har även en öppenvårdsmottagning samt daglig mottagning för patienter som får infusionsläkemedel. Dessutom bedrivs rehabilitering i öppenvård inom enheten. På kliniken finns också en Osteoporosenhet. Tveka inte att kontakta oss på Reumatologkliniken så berättar vi gärna mer!! Välkommen med Din ansökan! ARBETSUPPGIFTER Vi har rotationstjänst med övervägande nattjänstgöring. Arbetstiden förlagd måndag – fredag. KVALIFIKATIONER Undersköterska Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet som nyfikenhet, flexibilitet, helhetssyn, initiativförmåga - god samarbetsförmåga. datakunskap.
Företag: Landstinget Dalarna, Reumatologkliniken
Ort: Falun
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska rotationstjänst Reumatologkliniken, avd 12 Falun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska rotationstjänst Reumatologkliniken, avd 12 Falun

Medicinsk sekreterare, vikariat, till Reumatologmottagningen i Helsingborg
Region Skåne ska främja god hälsa och vi ansvarar för att det finns bra sjukvård och kollektivtrafik för alla invånare i Skåne. I vårt uppdrag ingår också att verka som koordinator, inspiratör och samlande kraft för utvecklingen i Skåne. Vi är Skånes största arbetsgivare med 32 000 medarbetare och en total budget på 38 miljarder kronor (2013). Högsta beslutande organ är regionfullmäktige som väljs av invånarna i Skåne. Reumatologmottagningen vid Helsingborgs lasarett är en specialiserad och teambaserad öppenvårdsmottagning bestående av reumatologer, sjuksköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnaster, kurator och sekreterare. ARBETSUPPGIFTER Nu söker vi en medicinsk sekreterare till vår öppenvårdsmottagning. Tjänstgöringsgraden för detta vikariat är 60%. Som medicinsk sekreterare arbetar du med sekreteraruppgifter på mottagningen. Det innebär bland annat journalskrivning, posthantering, telefonservice och visst receptionsarbete. Vidare har du kontakt gentemot våra patienter och har ett nära samarbete med andra yrkeskategorier på mottagningen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är medicinsk sekreterare och har utbildning i Hälso- och sjukvårdsdokumentation 80 p (KY) alternativt annan läkarsekreterarutbildning. Du har goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av mottagningsarbete, journaldokumentation och av att ge administrativ service. Därtill är det önskvärt med erfarenhet av registreringsarbete. Har du erfarenhet av Melior och MedSpeech bedöms även det som en merit. Vi vill att du har god kommunikations- och samarbetsförmåga. Du är empatisk, självständig och ansvarstagande. Vidare är du en flexibel person som är utvecklingsinriktad. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Region Skåne, Helsingborgs lasarett
Ort: Helsingborg
Publicerad : 11-19
Sök fler jobb liknande: lediga Medicinsk sekreterare, vikariat, till Reumatologmottagningen i Helsingborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medicinsk sekreterare, vikariat, till Reumatologmottagningen i Helsingborg

Läkarsekreterare till Reumatologmottagningen
Reumatologmottagningen Universitetssjukhuset, Örebro Verksamhetsbeskrivning: Reumatologmottagningen är en öppen mottagning för patienter med svåra inflammatoriska sjukdomar i rörelseorganen. Vi har cirka 40 patienter om dagen som besöker vår mottagning. Patienterna kommer till läkare för nybesök och återbesök, men också till vår sköterskeledda mottagning med infusionsbehandlingar. Sekretariatet består av fyra läkarsekreterare, en assistent och en enhetschef. Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna innebär patientdokumentation, kassa- och receptionsarbete, arkiv samt andra förekommande administrativa arbetsuppgifter. Kvalifikationer: Vi söker dig som har läkarsekreterarutbildning eller medicinsk sekreterarutbildning, vilket är ett krav. Du bör vara flexibel och serviceinriktad, ha initiativförmåga och inte vara främmande för olika arbetsuppgifter. Du bör också ha mycket goda kunskaper i Officepaketet och Outlook samt i svenska språket.
Företag: Örebro läns landsting, Universitetssjukhuset
Ort: Örebro
Publicerad : 11-28
Sök fler jobb liknande: lediga Läkarsekreterare till Reumatologmottagningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Läkarsekreterare till Reumatologmottagningen

Sjukgymnast inom Ortopedi/Reumatologi
Sjukgymnastikkliniken Sjukgymnastikkliniken ansvarar för Karolinska Universitetssjukhusets sjukgymnastikverksamhet med inriktning mot specialiserad/högspecialiserad vård, forskning och utbildning. Sjukgymnastikkliniken består av tio sektioner som var och en inriktar sig mot sjukhusets olika specialiteter. Vi är verksamma på 38 av Karolinskas kliniker och har sjukgymnastisk öppenvårdsmottagning inom många olika specialistområden. Forskningen bedrivs i nära samarbete med Karolinska Institutet och ofta även i multiprofessionell, nationell och internationell samverkan. Sjukgymnastikkliniken har en omfattande verksamhet med handledning och utbildning av studenter och specialistsjukgymnaster. Sjukhusets vägledande värderingar, ansvar, medmänsklighet och helhetssyn, utgör grunden för sjukhusets vision: Patienten alltid först. Vi söker nu sjukgymnast till sjukgymnastikkliniken för vikariat inom Ortopedi/Reumatologsektionen i Huddinge. Arbetsuppgifter: Sedvanligt kliniskt sjukgymnastiskt arbete inom somatisk slutenvård och öppenvård för verksamhetsområdena ortopedi och reumatologi. I arbetsuppgifterna ingår att förebygga, undersöka och behandla/träna funktionsnedsättningar som begränsar eller kan komma att begränsa patientens funktionsförmåga. Helgtjänstgöring samt handledning av studenter kan ingå i uppdraget. Kvalifikationer: Legitimerad sjukgymnast. Intresse, erfarenhet samt dokumenterad fördjupning inom sektionens verksamhetsområden och erfarenhet från arbete inom slutenvård eller öppenvård är meriterande. Det förutsätts att du har ett forsknings och utvecklingsintresse då arbetet är förlagt till ett universitetssjukhus. Personliga egenskaper: Du kommer att ingå i en sektion med ca 20 sjukgymnaster. Vi värdesätter god kommunikation och -samarbetsförmåga samt förmåga till att ta egna initiativ. Då arbetsbelastningen periodvis är hög är förmåga till att prioritera och hantera flera saker samtidigt nödvändig. Stor lämplighet tas till personlig lämplighet. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Karolinska Universitetssjukhuset
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga Sjukgymnast inom Ortopedi/Reumatologi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjukgymnast inom Ortopedi/Reumatologi

Sjuksköterska till Vårdenhet rehabilitering och reumatologi
Avdelning 82 Universitetssjukhuset, Örebro Verksamhetsbeskrivning: Om du vill ha ett omväxlande och intressant arbete med nära patientkontakt, då passar du bra hos oss! Vårdenhet rehabilitering och reumatologi är en vårdenhet med 49 platser för rehabilitering, vård och behandling. Platserna är fördelade mellan Geriatriska-, Reumatologiska-, Neuro- och Rehabilteringsmedicinska klinikerna. Vi har framförallt ett planerat intag för patienter med rehabiliteringsbehov, men en del av vår verksamhet har också en akut karaktär. Arbetar sker i sektioner för varje specialitet och målsättningen är att man skall kunna arbeta med alla fyra specialiteterna. Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna innebär rehabilitering, observation, vård och behandling av patienter. Kontakt med anhöriga och andra vårdgivare är en stor och viktig del av arbetet. Arbetet sker i team tillsammans med undersköterska, sjukgymnast, arbetsterapeut, kurator, läkare och logoped. Vi arbetar med att utveckla och kvalitetssäkra vården, därför förväntar vi oss att du deltar i vårdenhetens verksamhetsutvecklig, deltar i utvecklingsarbeten, har ett eget ansvarsområde och tillsammans med oss arbetar mot våra mål. Kvalifikationer: Vi söker två legitimerade sjuksköterskor med intresse för rehabilitering och reumatologi. God samarbetsförmåga och flexibilitet då vi vårdar patienter från flera kliniker.
Företag: Örebro läns landsting, Universitetssjukhuset
Ort: Örebro
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till Vårdenhet rehabilitering och reumatologi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till Vårdenhet rehabilitering och reumatologi


Sök lediga jobb REUMATOLOG

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se