Ramo Bygg jobb - lediga jobb

Ramo Bygg jobb Ramo Bygg jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Ramo Bygg. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Ramo Bygg. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. 2 ställningsbyggare Ramo Bygg; Stockholm- Upplands Väsby

  2. 2 ställningsbyggare Ramo Bygg; Stockholm- Upplands Väsby

  3. Elektriker till Cramo Byggetablering i Örebro- Örebro

  4. Elektriker till Cramo Byggetablering i Örebro- Örebro

  5. Elektriker till Cramo Byggetablering i Örebro- Örebro

  6. Gruppchef El till Cramo byggetablering i Malmö- Malmö


Mer beskrivning

2 ställningsbyggare Ramo Bygg; Stockholm
Verksamhetsbeskrivning Vi utför ställningsjobb inom Stockholms- och Uppsalaområdet och söker nu två ställningsbyggare. Utbildning/Erfarenhet Vi vill att du som söker, har ställningsbyggar-utbildning och med certifikat, "från" 9 meter. Eftersom vi utgår från Stockholmsområdet, är det meriterande om du har B-körkort.
Företag: Ramo Bygg
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga 2 ställningsbyggare Ramo Bygg; Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2 ställningsbyggare Ramo Bygg; Stockholm

2 ställningsbyggare Ramo Bygg; Stockholm
Verksamhetsbeskrivning Vi utför ställningsjobb inom Stockholmsområdet och söker nu två ställningsbyggare. Utbildning/Erfarenhet Vi vill att du som söker, har ställningsbyggar-utbildning och med certifikat, "från" 9 meter. Eftersom vi utgår från Stockholmsområdet, är det meriterande om du har B-körkort.
Företag: Ramo Bygg
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga 2 ställningsbyggare Ramo Bygg; Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2 ställningsbyggare Ramo Bygg; Stockholm

Elektriker till Cramo Byggetablering i Örebro
Har du arbetat några år som elektriker och är sugen på nya utmaningar där du kommer att arbeta på ett expansivt företag? Då har vi jobbet för dig! Cramo söker nu en serviceinriktad och kundorienterad elektriker som vill vara med att bygga upp vår el-avdelning för Mälardalen/Värmland i Örebro. Som elektriker på Cramo AB kommer ditt arbetsområde att sträcka sig över hela Mälardalen/Värmland med placeringsort Örebro. Dina arbetsuppgifter kommer att vara inriktade mot nyetablering av byggarbetsplatser. Idag är Cramos El-avdelning i Mälardalen/Värmland under uppbyggnad så du kommer att få vara med och bygga upp denna verksamhet. Du kommer att arbeta självständigt ute på fältet men även i grupp, gruppen består av ytterligare 10 medarbetare. Du arbetar med tillfällig el, arbetet innebär bl.a. dragning av grovt kablage för trefas och el beräkningar, ID06 koppling samt kontroll och ombyggnationer av el till våra bodar både på centrat och ute i fält hos kund. En störningsfri och säker elförsörjning är viktig för att ett bygge ska löpa så smidigt som möjligt. Cramo kartlägger projektets behov av byggkraft från start till slut och hjälper till med beräkningar, dimensionering och leverans utförda av behöriga elektriker. Cramos tjänster omfattar bl.a. inkoppling av lämpliga centraler och kablage. Vi söker dig som: Du är utbildad elektriker och har minst 2 års erfarenhet av att arbeta som elektriker. Du har utbildning inom svagström/starkström och B-körkort för att kvalificera dig för tjänsten. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Som person är du serviceinriktad, initiativtagande och strukturerad. Du kan på ett tillmötesgående sätt kommunicera med både kunder och kollegor även när tempot är högt och du har många saker på gång samtidigt. Du tar dig an nya arbetsuppgifter med engagemang och tar stort ansvar. Du är öppen och utåtriktad som person och du trivs med nära kundkontakter. Vi erbjuder: Cramo erbjuder en arbetsplats som attraherar de bästa medarbetarna som vill stanna kvar och utvecklas. Vi arbetar aktivt med att skapa rätt förutsättningar för en inkluderande och trygg arbetsplats. En arbetsplats med en positiv företagskultur där alla våra medarbetare trivs och där våra värderingar och riktlinjer är vägledande i den vardagliga verksamheten. Vi arbetar för att öka mångfalden inom vårt företag och tror att en varierad ålders- och könsfördelning etnisk och kulturell mångfald stärker vår affär! Ansökan Vill du bli en av oss?Välkommen att registrera din ansökan i forma av CV och ett personligt brev, urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är 2018-03-23. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gruppchef Erica Holmstedt via mejl (mailto:Erica.holmstedt@cramo.com) eller tfn: 070-899 58 50 http://www.youtube.com/watch?v=FadEb7vZ29A)
Företag: Cramo
Ort: Örebro
Publicerad : 02-19
Sök fler jobb liknande: lediga Elektriker till Cramo Byggetablering i Örebro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektriker till Cramo Byggetablering i Örebro

Elektriker till Cramo Byggetablering i Örebro
Har du arbetat några år som elektriker och är sugen på nya utmaningar där du kommer att arbeta på ett expansivt företag? Då har vi jobbet för dig! Cramo söker nu en serviceinriktad och kundorienterad elektriker som vill vara med att bygga upp vår el-avdelning för Mälardalen/Värmland i Örebro. Som elektriker på Cramo AB kommer ditt arbetsområde att sträcka sig över hela Mälardalen/Värmland med placeringsort Örebro. Dina arbetsuppgifter kommer att vara inriktade mot nyetablering av byggarbetsplatser. Idag är Cramos El-avdelning i Mälardalen/Värmland under uppbyggnad så du kommer att få vara med och bygga upp denna verksamhet. Du kommer att arbeta självständigt ute på fältet men även i grupp, gruppen består av ytterligare 10 medarbetare. Du arbetar med tillfällig el, arbetet innebär bl.a. dragning av grovt kablage för trefas och el beräkningar, ID06 koppling samt kontroll och ombyggnationer av el till våra bodar både på centrat och ute i fält hos kund. En störningsfri och säker elförsörjning är viktig för att ett bygge ska löpa så smidigt som möjligt. Cramo kartlägger projektets behov av byggkraft från start till slut och hjälper till med beräkningar, dimensionering och leverans utförda av behöriga elektriker. Cramos tjänster omfattar bl.a. inkoppling av lämpliga centraler och kablage. Vi söker dig som: Du är utbildad elektriker och har minst 2 års erfarenhet av att arbeta som elektriker. Du har utbildning inom svagström/starkström och B-körkort för att kvalificera dig för tjänsten. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Som person är du serviceinriktad, initiativtagande och strukturerad. Du kan på ett tillmötesgående sätt kommunicera med både kunder och kollegor även när tempot är högt och du har många saker på gång samtidigt. Du tar dig an nya arbetsuppgifter med engagemang och tar stort ansvar. Du är öppen och utåtriktad som person och du trivs med nära kundkontakter. Vi erbjuder: Cramo erbjuder en arbetsplats som attraherar de bästa medarbetarna som vill stanna kvar och utvecklas. Vi arbetar aktivt med att skapa rätt förutsättningar för en inkluderande och trygg arbetsplats. En arbetsplats med en positiv företagskultur där alla våra medarbetare trivs och där våra värderingar och riktlinjer är vägledande i den vardagliga verksamheten. Vi arbetar för att öka mångfalden inom vårt företag och tror att en varierad ålders- och könsfördelning etnisk och kulturell mångfald stärker vår affär! Ansökan Vill du bli en av oss?Välkommen att registrera din ansökan i forma av CV och ett personligt brev, urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är 2018-04-29. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gruppchef Erica Holmstedt via mejl (mailto:Erica.holmstedt@cramo.com) eller tfn: 070-899 58 50 http://www.youtube.com/watch?v=FadEb7vZ29A)
Företag: Cramo
Ort: Örebro
Publicerad : 03-27
Sök fler jobb liknande: lediga Elektriker till Cramo Byggetablering i Örebro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektriker till Cramo Byggetablering i Örebro

Elektriker till Cramo Byggetablering i Örebro
Har du arbetat några år som elektriker och är sugen på nya utmaningar där du kommer att arbeta på ett expansivt företag? Då har vi jobbet för dig! Cramo söker nu en serviceinriktad och kundorienterad elektriker som vill vara med att bygga upp vår el-avdelning för Mälardalen/Värmland i Örebro. Som elektriker på Cramo AB kommer ditt arbetsområde att sträcka sig över hela Mälardalen/Värmland med placeringsort Örebro. Dina arbetsuppgifter kommer att vara inriktade mot nyetablering av byggarbetsplatser. Idag är Cramos El-avdelning i Mälardalen/Värmland under uppbyggnad så du kommer att få vara med och bygga upp denna verksamhet. Du kommer att arbeta självständigt ute på fältet men även i grupp, gruppen består av ytterligare 10 medarbetare. Du arbetar med tillfällig el, arbetet innebär bl.a. dragning av grovt kablage för trefas och el beräkningar, ID06 koppling samt kontroll och ombyggnationer av el till våra bodar både på centrat och ute i fält hos kund. En störningsfri och säker elförsörjning är viktig för att ett bygge ska löpa så smidigt som möjligt. Cramo kartlägger projektets behov av byggkraft från start till slut och hjälper till med beräkningar, dimensionering och leverans utförda av behöriga elektriker. Cramos tjänster omfattar bl.a. inkoppling av lämpliga centraler och kablage. Vi söker dig som: Du är utbildad elektriker och har minst 2 års erfarenhet av att arbeta som elektriker. Du har utbildning inom svagström/starkström och B-körkort för att kvalificera dig för tjänsten. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Som person är du serviceinriktad, initiativtagande och strukturerad. Du kan på ett tillmötesgående sätt kommunicera med både kunder och kollegor även när tempot är högt och du har många saker på gång samtidigt. Du tar dig an nya arbetsuppgifter med engagemang och tar stort ansvar. Du är öppen och utåtriktad som person och du trivs med nära kundkontakter. Vi erbjuder: Cramo erbjuder en arbetsplats som attraherar de bästa medarbetarna som vill stanna kvar och utvecklas. Vi arbetar aktivt med att skapa rätt förutsättningar för en inkluderande och trygg arbetsplats. En arbetsplats med en positiv företagskultur där alla våra medarbetare trivs och där våra värderingar och riktlinjer är vägledande i den vardagliga verksamheten. Vi arbetar för att öka mångfalden inom vårt företag och tror att en varierad ålders- och könsfördelning etnisk och kulturell mångfald stärker vår affär! Ansökan Vill du bli en av oss?Välkommen att registrera din ansökan i forma av CV och ett personligt brev, urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är 2018-06-30. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gruppchef Erica Holmstedt via mejl (mailto:Erica.holmstedt@cramo.com) eller tfn: 070-899 58 50 http://www.youtube.com/watch?v=FadEb7vZ29A)
Företag: Cramo
Ort: Örebro
Publicerad : 05-14
Sök fler jobb liknande: lediga Elektriker till Cramo Byggetablering i Örebro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektriker till Cramo Byggetablering i Örebro

Gruppchef El till Cramo byggetablering i Malmö
Cramo är ett av Europas ledande företag inom uthyrning av maskiner, utrustning och flyttbara lokaler. Vi erbjuder kundanpassade helhetslösningar för byggsektorns, näringslivets och den offentliga sektorns behov. Detta sker genom uthyrning av ett komplett sortiment av produkter, kompletteratmed hyresrelaterad service och försäljning. I takt med att vi växer söker vi efter en kundfokuserad Gruppchef inom el till byggetablering iregion syd med placering i Malmö. Byggetableringsavdelningen ansvarar bland annat för attCramos kunder har rätt produkterinom el. Elavdelningen i region syd består idag av sju stycken medarbetare.Med ledning avGruppchefansvarar de för att levererarätt elproduktertill våra kunder. Din roll Som Gruppchef inom elerbjuder vi dig en varierad tjänst med utvecklingsmöjligheter och personalansvar. Du kommer som Gruppchef inom el vara drivande i att utveckla vår verksamhet och se till att vår hyrespark är attraktiv och anpassad efter kunderna behov. Du har en viktig roll som support för våra säljare och tillsammans arbetar ni mot våra lokala kunder. Du planerar och dimensioner tillfälliga elanläggningar för att våra kunder ska få den bästa lösningen. Din profil För att lyckas i denna roll ser vi att du är utbildad elektriker och har bred erfarenhet av elektrikeryrket, gärna med bakgrund som industrielektriker. Du har erfarenhet av arbetsledning och innehar auktorisation som elinstallatör AL (tidigare benämnt allmän behörighet lågspänning ABL). Som person är du strukturerad, bra på att planera dina arbetsdagar och är en van användare av systemstöd. Du talar och skriver på svenska och engelska, övriga språk ses som meriterande. B-körkort är ett krav. Du är kundfokuserad och lyssnar på våra kunders behov samt skapar förutsättningar för dina medarbetare att vara detsamma. Du gillar att inspirera och coacha andra och är en förebild för dina medarbetare. Vi ser även att du har förmågan att bryta ner visioner till tydliga mål. Ansökan Vill du bli en av oss?Välkommen att registrera din ansökan i forma av ettCV och personligt brev. Sista ansökningsdag är 20 september 2018, urval sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Distriktschef Projekt & Byggetablering Fredrik Wihlborg, telefon: +46702 13 33 78 eller HR Business Partner Elena Grkovska, telefon: +46700 87 45 29. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Cramo
Ort: Malmö
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Gruppchef El till Cramo byggetablering i Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gruppchef El till Cramo byggetablering i Malmö


Sök lediga jobb Ramo Bygg

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se