Lediga jobb Randers - Söka jobb i Randers

Lediga jobb Randers Sök lediga jobb Randers


Hittade inga lediga jobb på sökning: Randers. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Butikssäljare- Kungsbacka

 2. Undersköterska, demensenhet, Randerslund- Laholm

 3. Undersköterska, vikariat, Randerslund- Laholm

 4. Undersköterska, Kväll, till äldreomsorgen Randerslund- Laholm

 5. Administrativ assistent, vikariat, Randerslund- Laholm

 6. Undersköterska, Vikariat, Randerslund- Laholm

 7. Undersköterskor, pool, till Randerslund, 3 platser- Laholm

 8. Undersköterskor natt till Randerslund, 2 platser- Laholm

 9. Semestervikarier till Randerslund- Laholm

 10. Undersköterska äldreomsorgen Randerslund, 2 platser- Laholm

 11. Administrativ assistent till Randerslund- Laholm

 12. Undersköterska äldreomsorgen Randerslund, 2 platser- Laholm


Mer beskrivning

Butikssäljare
Nu söker vi 2 medarbetare till vår nya butik Sportlagret på Freeport. Båda tjänsterna är på 75%. Vår ambition är att erbjuda välkända sportvarumärken till ett bra pris. I butiken kommer vi att sälja såväl mjukvara som hårdvara. Av erfarenhet vet vi att de bästa butikssäljarna är trevliga, ödmjuka och flexibla. Det finns inget krav på tidigare erfarenheter inom butikssälj men det är meriterande. Ett intresse för sport och utövande av sport är i våra ögon något positivt. Vi behandlar ansökningarna efterhand som de trillar in och intervjuar arbetssökande löpande.
Företag: ROBIN BRANDERSPORTS AB
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 05-08
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare jobb, Butikssäljare Kungsbacka, Butikssäljare ROBIN BRANDERSPORTS AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare

Undersköterska, demensenhet, Randerslund
till demensavdelningen Åbacken vid Randerslunds äldreboende. Arbetsuppgifter Omvårdnad, aktivering och sjukvård för äldre, rapportera och dokumentera. Kvalifikationer Vi söker dig som har examen från omvårdnadsprogrammet samt godkänt betyg i svenska 1(A) eller svenska som andraspråk och samhällskunskap 1(A) eller motsvarande äldre utbildning samt därtill gymnasial kurs alternativt KY-utbildning inom demens. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav.
Företag: Laholms kommun
Ort: Laholm
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska, demensenhet, Randerslund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska, demensenhet, Randerslund

Undersköterska, vikariat, Randerslund
till demensavdelningen Åbacken. Arbetsuppgifter Omvårdnad, aktivering och sjukvård för äldre, rapportera och dokumentera. Kvalifikationer Vi söker dig som har examen från omvårdnadsprogrammet samt godkänt betyg i svenska 1(A) eller svenska som andraspråk och samhällskunskap 1(A) eller motsvarande äldre utbildning samt därtill gymnasial kurs alternativt KY-utbildning inom demens. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Rekryteringen kan komma att påbörjas innan ansökningstiden löper ut.
Företag: Laholms kommun
Ort: Laholm
Publicerad : 09-14
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska, vikariat, Randerslund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska, vikariat, Randerslund

Undersköterska, Kväll, till äldreomsorgen Randerslund
På Randerslund har vi schemalagd tid för aktivering, där det finns möjlighet att ta en tur med brukaren på side-by-side- cykeln, gå till gymmet, eller boka Ullabussen för en utflykt m.m. Det är bara fantasin som sätter stopp. Varje avdelning fungerar som en 'familj' där personal och brukare sätter sin egen prägel på tillvaron. Sång- och musikunderhållning har vi ofta. På Demensavdelningen sjunger vi mycket tillsammans brukare och personal. Sång och musik ser vi som en viktig del i vardagen och personalen utbildar sig mer i ämnet. Vi ligger i startgroparna för utökad sysselsättningsgrad, vilket innebär att du och dina arbetskamrater kommer att lägga era scheman med möjlighet att påverka era arbetstider och därmed er egen tid för fritidsaktiviteter. På Randerslund har vi en ljus och trivsam miljö. I varje brukares lägenhet finns lift för tunga lyft och stora badrum där det finns plats också för hjälpmedel och personal. Undersköterskeutbildning. Vi söker nu dig med en stor portion entusiasm, som du kan dela med dig av till våra brukare. På Randerslund finns sex avdelningar och vi arbetar tillsammans över avdelningsgränserna. Din roll är att vara behjälplig på flera avdelningar utifrån ett nedskrivet arbetsschema, samt utifrån behovet av hjälp som uppstår i stunden. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV. Randerslund ligger belägen i Ränneslöv, mitt i ett naturskönt område, med möjlighet för härliga promenader. På Randerslund arbetar vi hela tiden för brukarens delaktighet i sin vardag. Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid. Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.
Företag: Laholms kommun
Ort: Laholm
Publicerad : 04-19
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska, Kväll, till äldreomsorgen Randerslund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska, Kväll, till äldreomsorgen Randerslund

Administrativ assistent, vikariat, Randerslund
Redo för ny utmaning? Mån om att alltid ge bästa möjliga service? Sökes: Strukturerad och lyhörd person som trivs i en assisterande roll till Randerslunds äldreboende. Randerslund är ett särskilt boende som ligger beläget i Ränneslöv, mitt i ett naturskönt område, med både härlig ute- och inomhusmiljö. På Randerslund arbetar vi tillsammans för att skapa en bra vardag för brukarna samt en bra boende- och arbetsmiljö. Vi arbetar hela tiden för brukarens delaktighet i sin vardag. Huset sjuder av aktiviteter av olika slag året om. På Randerslund ligger vi i startgroparna för önskad sysselsättningsgrad, vilket innebär att personalen kommer att lägga sina scheman själva, som sen korrigeras, så verksamheten hela tiden är bemannad som den ska. Arbetsuppgifter Som assistent kommer du att arbeta i en reception där du är ansiktet utåt för personer som kommer till verksamheten. Du kommer att vara enhetschefen behjälplig i det dagliga arbetet som innefattar bl.a. bemanning, personalkontakt, fakturahantering, löneadministration, schemaplanering och utbildnings- och mötesbokningar. Arbetstiden är förlagd måndag-fredag, dagtid. Gymnasial utbildning inom handel och administration eller ekonomiprogrammet, alternativt motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av arbeta i datormiljö och det är önskvärt om du har arbetet med ekonomi- eller löneadministrativa program. Som assistent på Randerslund arbetar du med datorn som arbetsredskap och därför måste du vara väl förtrogen med de allmänt förekommande datorprogrammen på marknaden såsom Word, Excel etc. Då arbetet kräver flexibilitet att kunna stödja andra verksamheter är en förutsättning att du har körkort. Självklart är du flexibel, strukturerad och lösningsinriktad. Du är även lyhörd, har god samarbetsförmåga och ett gott bemötande samt är alltid mån om att ge bästa möjliga service. Du har en god administrativ och kommunikativ förmåga samt trivs i ett ibland högt arbetstempo. Du har goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Vi ser positivt på om du sedan tidigare har erfarenhet av vård- och omsorgsarbete. Vid rekryteringen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi vill att du till ansökan bifogar CV och personligt brev, där du motiverar varför du söker jobbet och varför vi ska anställa just dig. Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid. Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.
Företag: Laholms kommun
Ort: Laholm
Publicerad : 07-20
Sök fler jobb liknande: lediga Administrativ assistent, vikariat, Randerslund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administrativ assistent, vikariat, Randerslund

Undersköterska, Vikariat, Randerslund
Randerslund ligger belägen i Ränneslöv, mitt i ett naturskönt område, med möjlighet för härliga promenader. På Randerslund arbetar vi hela tiden för brukarens delaktighet i sin vardag. Arbetsuppgifter Vi söker nu dig med en stor portion entusiasm, som du kan dela med dig av till våra brukare. På Randerslund finns sex avdelningar och vi arbetar tillsammans över avdelningsgränserna. Du kommer att arbeta på en avdelning med åtta brukare, där du är kontaktperson för två vilket innebär att du är brukarens 'förlängda arm'. Hos oss på Randerslund har du schemalagd tid för aktivering, där du t.ex. har möjlighet att ta en tur med brukaren på side-by-side- cykeln eller varför inte boka Ullabussen för en utflykt m.m. Det är bara fantasin som sätter stopp. Varje avdelning fungerar som en 'familj' där personal och brukare sätter sin egen prägel på tillvaron. Sång- och musikunderhållning har vi ofta. På Randerslund har vi en ljus och trivsam miljö. I varje brukares lägenhet finns lift för tunga lyft och stora badrum där det finns plats också för hjälpmedel och personal. Vi söker dig som har examen från omvårdnadsprogrammet samt godkänt betyg i svenska 1(A) eller svenska som andraspråk och samhällskunskap 1(A) eller motsvarande äldre utbildning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker nu dig med en stor portion entusiasm, som du kan dela med dig av till våra brukare. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV. Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid. Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.
Företag: Laholms kommun
Ort: Laholm
Publicerad : 09-15
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska, Vikariat, Randerslund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska, Vikariat, Randerslund

Undersköterskor, pool, till Randerslund, 3 platser
Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid. Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning. Beskrivning Randerslunds särskilda boende har en ljus och trivsam miljö och ligger beläget i Ränneslöv, mitt i ett naturskönt område, med möjlighet för härliga promenader. På Randerslund arbetar vi för brukarens delaktighet i sin vardag. Det finns sex avdelningar och vi arbetar tillsammans mellan avdelningarna. Varje avdelning har åtta brukare, där du är kontaktman för två vilket innebär att du är brukarens "förlängda arm". I poolen är du behjälplig på hela huset. Schemalagd tid för aktivering finns med möjlighet att t.ex. ta en tur med brukaren på side-by-side- cykeln, gå till gymmet, eller boka Ullabussen för en utflykt m.m. Musikunderhållning, att sjunga i kör är aktiviteter som vi har både på avdelningarna och i gemensamt inom huset. Vi tillämpar heltid som norm/önskad sysselsättningsgrad och individuell arbetstidsplanering, vilket innebär att du och dina arbetskamrater kommer att lägga scheman med möjlighet att påverka arbetstiden. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med Omvårdnad, aktivering och sjukvård för äldre. Det ingår även i dina arbetsuppgifter att rapportera och dokumentera . Kvalifikationer Du är undersköterska och har läst omvårdnadsprogrammet samt har godkänt betyg i svenska 1(A) eller svenska som andraspråk och samhällskunskap 1(A) eller motsvarande äldre utbildning. Vi söker Dig med en stor portion entusiasm, som du kan dela med dig av till våra brukare. B-körkort är ett krav. Vi ser gärna att du bifogar CV och personligt brev. Tillträdesdag Snarast enligt överenskommmelse Upplysningar Carola Blomster, enhetschef, 070-20 40 157 Fackliga upplysningar Fackliga upplysningar fås via kommunens växel 0430-150 00 Sista ansökningsdag 2018-03-14 Övriga upplysningar Utdrag ur polisens belastningsregister kan komma att begäras vid anställning men ska inte skickas med ansökan. Information till annonsförsäljare Laholms kommun önskar för närvarande ingen ytterligare annonsering av denna tjänst
Företag: Laholms kommun
Ort: Laholm
Publicerad : 02-28
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor, pool, till Randerslund, 3 platser jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor, pool, till Randerslund, 3 platser

Undersköterskor natt till Randerslund, 2 platser
Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid. Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning. Beskrivning Vi söker nu 2 undersköterskor till Randerslunds särskilda boende. Randerslunds särskilda boende ligger beläget i Ränneslöv och har en ljus och trivsam miljö, mitt i ett naturskönt område. På Randerslund arbetar vi för brukarens delaktighet i sin vardag. På Randerslund finns sex avdelningar och vi arbetar tillsammans mellan avdelningarna. Varje avdelning har åtta brukare, där personal är kontaktman för några brukare var, vilket innebär att du är brukarens "förlängda arm". Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta i ett nattlag där ni är tre personer. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att under natten utföra omsorgs- och omvårdnadsinsatser, rapportera och dokumentera. Kvalifikationer Vi söker dig som har examen från omvårdnadsprogrammet samt godkänt betyg i svenska 1(A) eller svenska som andraspråk och samhällskunskap 1(A) eller motsvarande äldre utbildning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi söker Dig med en stor portion entusiasm, som du kan dela med dig av till våra brukare. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv. Anställningsform Tillsvidareanställning. Vi arbetar med heltid som norm. Önskar du annan lägre sysselsättningsgrad så anger du det i din ansökan. Arbetstiden är 21-07.15 / 20.45-07.00 Tillträdesdag Snarast enligt överenskommelse Upplysningar Enhetschef Carola Blomster, 0430-159 34 eller 0702040157 Fackliga upplysningar Fås via Laholms kommuns växel 0430-150 00 Sista ansökningsdag 2018-04-19 Intervjuer och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden. Övriga upplysningar Utdrag ur polisens belastningsregister kan komma att begäras vid anställning men ska inte skickas med ansökan. Till annonsförsäljare Vi undanber oss alla erbjudande om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan
Företag: Laholms kommun
Ort: Laholm
Publicerad : 04-05
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor natt till Randerslund, 2 platser jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor natt till Randerslund, 2 platser

Semestervikarier till Randerslund
Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid. Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning. Beskrivning Randerslunds särskilda boende ligger beläget i Ränneslöv och har en ljus och trivsam miljö, mitt i ett naturskönt område. På Randerslund arbetar vi för brukarens delaktighet i sin vardag. På Randerslund finns sex avdelningar och vi arbetar tillsammans mellan avdelningarna. Varje avdelning har åtta brukare, där personal är kontaktman för några brukare var, vilket innebär att du är brukarens "förlängda arm". Arbetsuppgifter De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att utföra omsorgs- och omvårdnadsinsatser, rapportera och dokumentera. Kvalifikationer Vi ser gärna att du har utbildning från omvårdnadsprogrammet. Arbetet innebär att du får nära kontakt med brukarna och kräver att du är lyhörd, har respekt för andra människor och är ansvarsfull. Stor vikt läggs därför vid personlig lämplighet. Du ska ha fyllt 18 år. Anställningsform Semestervikariat. Heltid. Arbetstider dag/kväll. Önskar du annan sysselsättningsgrad än heltid ange det in din ansökan. Tillträdesdag Enligt överenskommelse Upplysningar Enhetschef Carola Blomster, 0430-159 34 eller 0702040157 Fackliga upplysningar Nås via Laholms kommuns växel 0430-150 00 Sista ansökningsdag 2018-05-14 Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. Övriga upplysningar Utdrag ur polisens belastningsregister kan komma att begäras vid anställning men ska inte skickas med ansökan. Till annonsförsäljare Vi undanber oss alla erbjudande om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan
Företag: Laholms kommun
Ort: Laholm
Publicerad : 05-01
Sök fler jobb liknande: lediga Semestervikarier till Randerslund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Semestervikarier till Randerslund

Undersköterska äldreomsorgen Randerslund, 2 platser
Beskrivning Randerslunds särskilda boende ligger beläget i Ränneslöv, mitt i ett naturskönt område, med möjlighet för härliga promenader. På Randerslund arbetar vi för brukarens delaktighet i sin vardag. Arbetsuppgifter På Randerslund finns sex avdelningar och vi arbetar tillsammans mellan avdelningarna. Varje avdelning har åtta brukare, där personal är kontaktman för några brukare var, vilket innebär att du är brukarens "förlängda arm". Din roll på kvällstjänsten är att vara behjälplig på huset utifrån ett nedskrivet arbetsschema, samt utifrån behovet som uppstår i stunden. I poolen är du behjälplig på hela huset, täcker upp vid personals frånvaro. Vi har schemalagd tid för aktivering med möjlighet att t.ex. ta en tur med brukaren på side-by-side- cykeln, gå till gymmet, eller boka Ullabussen för en utflykt m.m. Musikunderhållning, att sjunga i kör är aktiviteter som vi har både på avdelningarna och gemensamt inom huset. Kvalifikationer Vi söker dig som har examen från omvårdnadsprogrammet eller motsvarande äldre utbildning samt godkänt betyg i svenska 1(A) eller svenska som andraspråk och samhällskunskap 1(A) . Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi söker Dig med en stor portion entusiasm, som du kan dela med dig av till våra brukare. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv. Anställningsform Tillsvidareanställning 1 kvällstjänst (kl. 14-21) heltid 1 pooltjänst heltid Vi tillämpar önskad sysselsättningsgrad och individuell arbetstidsplanering, vilket innebär att du och dina arbetskamrater kommer att lägga scheman med möjlighet att påverka arbetstiden. Tillträdesdag Enligt överenskommelse Upplysningar Susanne Andréasson, enhetschef, 0430-265 91 Annika Olsen, assistent, 0430-159 37 Fackliga upplysningar Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-150 00 Sista ansökningsdag 2018-08-12 Intervjuer och urval kan komma att ske löpande under ansökningstiden. Referenser Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle. Övriga upplysningar Utdrag ur polisens belastningsregister kan komma att begäras vid anställning men ska inte skickas med ansökan. Information till annonssäljare Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid. Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.
Företag: Laholms kommun
Ort: Laholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska äldreomsorgen Randerslund, 2 platser jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska äldreomsorgen Randerslund, 2 platser

Administrativ assistent till Randerslund
Beskrivning Är du redo för en ny utmaning och mån om att alltid ge bästa möjliga service? Är du strukturerad och lyhörd person som trivs i en assisterande roll? Då är du välkommen att söka till oss! Randerslund är ett särskilt boende som ligger beläget i Ränneslöv, mitt i ett naturskönt område, med både härlig ute- och inomhusmiljö. På Randerslund arbetar vi tillsammans för att skapa en bra vardag för brukarna samt en bra boende- och arbetsmiljö. Vi arbetar hela tiden för brukarens delaktighet i sin vardag. Huset sjuder av aktiviteter av olika slag året om. Arbetsuppgifter Som assistent kommer du att arbeta i en reception där du är ansiktet utåt för personer som kommer till verksamheten. Du kommer att vara behjälplig för Enhetschef i det dagliga arbetet som innefattar bl.a. bemanning, personalkontakt, fakturahantering, löneadministration, schemaplanering och utbildnings- och mötesbokningar. Kvalifikationer Du har en gymnasial utbildning inom handel och administration eller ekonomiprogrammet, alternativt motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Som assistent på Randerslund arbetar du med datorn som arbetsredskap och därför måste du vara väl förtrogen och ha erfarenhet från de allmänt förekommande datorprogrammen på marknaden såsom officepaketet. Du har goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Har du erfarenhet från arbete i ekonomi eller löneadministrativa program såsom Heroma och Visma är det meriterande. Det är även meriterande om du har erfarenhet av vård- och omsorgsarbete. Då arbetet kräver flexibilitet att kunna stödja andra verksamheter är en förutsättning att du har B-körkort. Som person är du flexibel, strukturerad och lösningsinriktad. Du är lyhörd, har god samarbetsförmåga samt är alltid mån om att ge bästa möjliga service. Vid rekryteringen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv. Tillträdesdag Enligt överenskommelse Upplysningar Carola Blomster, Enhetschef, 0430-15934 Fackliga upplysningar Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-15 000 Referenser Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle. Övriga upplysningar Utdrag ur polisens belastningsregister kan komma att begäras men ska inte skickas med i din ansökan. Information till annonssäljare Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid. Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.
Företag: Laholms kommun
Ort: Laholm
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Administrativ assistent till Randerslund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administrativ assistent till Randerslund

Undersköterska äldreomsorgen Randerslund, 2 platser
Beskrivning Randerslund är ett särskilt boende som är beläget i Ränneslöv, mitt i ett naturskönt område med både härlig ute- och inomhusmiljö. På Randerslund arbetar vi tillsammans för att skapa en bra vardag för brukarna samt en bra boende- och arbetsmiljö. Vi arbetar hela tiden för brukarens delaktighet i sin vardag. Huset sjuder av aktiviteter av olika slag året om. Musikunderhållning och att sjunga i kör är aktiviteter som vi har både på avdelningarna och gemensamt inom huset. Arbetsuppgifter På Randerslund finns sex avdelningar och vi arbetar tillsammans mellan avdelningarna. Varje avdelning har åtta brukare, där personal är kontaktman för några brukare var, vilket innebär att du är brukarens "förlängda arm". Din roll är att vara behjälplig på huset utifrån ett nedskrivet arbetsschema. I poolen är du behjälplig på hela huset, täcker upp vid personals frånvaro. Du kommer att arbete med vård- och omsorgsuppgifter, inkluderar omvårdnad, delning av medicin, dokumentation, social samvaro, serviceinsatser m.m. Du och dina kollegor arbetar i team tillsammans med sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut med brukaren i fokus utifrån genomförandeplan. Kvalifikationer Vi söker dig som har examen från omvårdnadsprogrammet samt godkänt betyg i svenska 1(A) eller svenska som andraspråk och samhällskunskap 1(A) eller motsvarande äldre utbildning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi söker Dig med en stor portion entusiasm, som du kan dela med dig av till våra brukare Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv. Anställningsform Tillsvidareanställning, heltid Önskar du annan sysselsättningsgrad än heltid anger du det i din ansökan. Dagtid och kväll, eventuellt arbete i poolen beroende på sysselsättningsgrad. Vi tillämpar önskad sysselsättningsgrad och individuell arbetstidsplanering, vilket innebär att du och dina arbetskamrater kommer att lägga scheman med möjlighet att påverka arbetstiden. Tillträdesdag Enligt överenskommelse Upplysningar Carola Blomster 0702-040157 Fackliga upplysningar Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-150 00 Sista ansökningsdag 2019-01-23 Intervjuer och urval kan komma att ske löpande under ansökningstiden Referenser Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle. Övriga upplysningar Utdrag ur polisens belastningsregister kan komma att begäras vid anställning men ska inte skickas med ansökan. Information till annonssäljare Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid. Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.
Företag: Laholms kommun
Ort: Laholm
Publicerad : 01-09
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska äldreomsorgen Randerslund, 2 platser jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska äldreomsorgen Randerslund, 2 platser


Sök lediga jobb Randers

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se