Randstad AB jobb - lediga jobb

Randstad AB jobb Randstad AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Randstad AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Randstad AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Mättekniker- Södertälje

 2. Mekaniker till Scania- Södertälje

 3. Verkstadsarbetare- Lidingö

 4. Laboratorieingenjörer till läkemedelsföretag- Södertälje

 5. Tech Data- Haninge

 6. Sales Advisor- Stockholm

 7. Storkundssäljare till Upstream- Solna

 8. Account Manager- Stockholm

 9. Vi söker dig som är finsktalande och vill jobba med kundservice- Stockholm

 10. Kundservicemedarbetare- Stockholm

 11. Ekonomiassistent- Stockholm

 12. Vi söker en inköpare med förhandlingsvana- Solna

 13. Ambitiös snabblärd orderledare- Ludvika

 14. Dansktalende supporter i Ljusdal, Sverige- Ljusdal

 15. Norsk-, dansk- och svensktalande kundtjänstmedarbetare- Malmö

 16. Inköpare med praktisk erfarenhet av elektronik- Malmö

 17. Lastbilsmekaniker/trailerreparatör- Malmö

 18. Lastbilsmekaniker/trailerreparatör- Helsingborg

 19. Produktionsmedarbetare- Malmö

 20. Duktiga och drivna lagerarbetare- Malmö

 21. Säljare- Landskrona

 22. Client Service Advisor- Malmö

 23. Redovisningsansvarig- Malmö

 24. Local Support Service Manager- Malmö

 25. Global pricing manager- Eskilstuna

 26. Vi söker nu en driven Controller!- Eskilstuna

 27. Erfaren verkstadsmedarbetare- Uppsala

 28. Erfaren mäklarassistent sökes!- Tierp

 29. Verkstadsarbetare med truckkort- Uppsala

 30. Vi söker engagerade montörer!- Västerås

 31. Teknisk säljare sökes- Västerås

 32. Noggrann operativ inköpare sökes!- Västerås

 33. Produktionsarbetare - Natt- Göteborg

 34. Extrajobb på lager i Göteborg- Göteborg

 35. Executive Assistants till fordonsindustrin- Göteborg

 36. Projektledare till fordonsindustrin- Göteborg

 37. Shipping Agent- Göteborg

 38. Business Solution Specialist- Göteborg

 39. Hydraulmontör- Göteborg

 40. Grovarbetare/Anläggare- Göteborg


Mer beskrivning

Mättekniker
Scania är en av världens ledande tillverkare av lastbilar och bussar för tunga transporter samt industri- och marinmotorer. En växande del av verksamheten är service- och tjänsteutbudet, som garanterar Scanias kunder kostnadseffektiva transportlösningar och hög tillgänglighet. Scania erbjuder också finansiella tjänster. Scania är verksamt i ett hundratal länder och har 35 500 anställda. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige. Tillverkning sker i Europa och Sydamerika med möjlighet till globalt utbyte av såväl komponenter som kompletta fordon. Under 2010 uppgick faktureringen till 78 miljarder kronor och resultatet efter skatt till 9,1 miljarder kronor. Randstad ansvarar för all rekrytering av produktionspersonal till Scania i Södertälje och Luleå. Vi har flera hundra anställda som jobbar på Scania – och nu söker vi fler! Om du vill ha en arbetsplats som erbjuder spännande arbetsuppgifter i hjärtat av svensk industri så kommer du trivas som konsult på Randstad, med uppdrag på Scania. Randstads team sitter på plats i Scanias lokaler för att hela tiden finnas nära både våra anställda och vår kund Dina arbetsuppgifter Som mättekniker på Scania kontrollerar samt mäter du artiklar med hjälp av ritningar. Detta mäter du med Romer mätarm i Polyworks, du skapar mätprotokoll och återför avvikelser till leverantör i E- quality. I dina arbetsuppgifter ingår även att du programmerar och kontrollerar mätutrustningen själv. En nyckel i Scanias framgång är att samtlig personal hjälps åt att förbättra arbetsmetoderna löpande. Din bakgrund Du har tidigare erfarenhet utav mätteknik, meriterande om du tidigare har erfarenhet av fordonsindustrin. En del arbetsuppgifter innebebär truckkörning varför truckkort A + B är meriterande. Hos Scania är samtliga instruktioner skrivna på svenska samt engelska och vi ställer därför höga krav på att du kan formulera dig i språken väl i både i tal och skrift. Du har sen tidigare en teknisk utbildning, en längre arbetslivserfarenhet och goda kunskaper inom mätteknik. Dina egenskaper Du som söker har ett stort engagemang, är tydlig i din kommunikation och noggrann i ditt arbete. Du har en positiv inställning och vill ge kunden den bästa servicen. Arbetet kräver att du är ansvarskännande och att du har lätt för att ta egna initiativ. Lättlärd och strukturerad är andra egenskaper som vi värdesätter. Du gillar att arbeta under givna instruktioner och i ett högt tempo.Vi tillsätter löpande. OBS! I rekryteringen till denna tjänst är förutsättningen att du genomför ett personlighetstest. Efter att du har ansökt till denna tjänst kommer du att få en länk till ett personlighetstest MINT som innehåller 120 påståenden. Information finner du i det mejl du kommer att få efter det att du ansökt till denna. Vi behandlar din ansökan efter det att vi har fått tagit del av ditt resultat. Lycka till! Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Randstad AB Södertälje
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Mättekniker jobb, Mättekniker Södertälje, Mättekniker Randstad AB Södertälje
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mättekniker

Mekaniker till Scania
Scania är en av världens ledande tillverkare av lastbilar och bussar för tunga transporter samt industri- och marinmotorer. En växande del av verksamheten är service- och tjänsteutbudet, som garanterar Scanias kunder kostnadseffektiva transportlösningar och hög tillgänglighet. Scania erbjuder också finansiella tjänster. Scania är verksamt i ett hundratal länder och har 35 500 anställda. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige. Tillverkning sker i Europa och Sydamerika med möjlighet till globalt utbyte av såväl komponenter som kompletta fordon. Under 2010 uppgick faktureringen till 78 miljarder kronor och resultatet efter skatt till 9,1 miljarder kronor. Randstad ansvarar för all rekrytering av produktionspersonal till Scania i Södertälje och Luleå. Vi har flera hundra anställda som jobbar på Scania – och nu söker vi fler! Om du vill ha en arbetsplats som erbjuder spännande arbetsuppgifter i hjärtat av svensk industri så kommer du trivas som konsult på Randstad, med uppdrag på Scania. Randstads team sitter på plats i Scanias lokaler för att hela tiden finnas nära både våra anställda och vår kund Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta som mekaniker på Scania. Som mekaniker spelar du en viktig roll i utvecklandet av framtidens lastbilar. Du kommer att jobba nära Scanias konstruktörer och vara delaktig i modifieringar av diverse utvecklingsprojekt. Arbetet genomförs både självständigt och med andra mekaniker. Dina färdigheter kommer att sättas på prov då arbetet kräver noggrannhet och flexibilitet, samtidigt som du kommer att behöva ta mycket ansvar och egna initiativ. Din bakgrund Du ska ha bakgrund som bil- eller lastbilsmekaniker. Fordonsteknisk utbildning är ett krav. Du ska ha ett stort intresse för fordon och teknik.  I övrigt ska du ha erfarenhet av svets, arbete i plåt och bearbetning.  Du ska ha grundläggande kunskaper i det engelska språket. Vana av att arbeta med datorer är ett krav.  C-körkort är inte ett krav men är meriterande. Tidigare erfarenhet av FRAS, Scania Multi och/eller SDP3 är meriterande. Dina egenskaper Som tidigare nämnt ska du ha ett stort intresse för teknik och fordon. Då du kommer att arbeta både självständigt och med andra, är det viktigt att du är strukturerad och noggrann.  Din sociala kompetens värdesätts högt då du kommer att arbeta tätt med andra mekaniker och konstruktörer och där ha lätt för att skapa kontakt. Som mekaniker är det viktigt att kunna följa strukturer och arbetssätt, men det värdesätts att du bidrar med egna initiativ OBS! I rekryteringen till denna tjänst är förutsättningen att du genomför ett personlighetstest. Efter att du har ansökt till denna tjänst kommer du att få en länk till ett personlighetstest MINT som innehåller 120 påståenden. Information finner du i det mejl du kommer att få efter det att du ansökt till denna. Vi behandlar din ansökan efter det att vi har fått tagit del av ditt resultat. Lycka till! Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Randstad AB Södertälje
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Mekaniker till Scania jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mekaniker till Scania

Verkstadsarbetare
Redo för drömjobbet? Få företag erbjuder lika stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet som Randstad. Vi tillhör de företag i världen som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att på kort tid skaffa dig bred erfarenhet, chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du har en möjlighet att utveckla din kompetens. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt.  Söker du en arbetsplats som erbjuder en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät? Då kommer du trivas som konsult på Randstad. Dina arbetsuppgifter  Dina arbetsuppgifter blir att utföra verkstadsarbete. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är svarvning, fräsning, montering och skärande bearbetning. Tillverkningen sker efter ritning i styrda och manuella maskiner. Din bakgrund  Du har erfarenhet från verkstads- eller tillverkningsindustrin och är mycket händig. Har du en verkstadsutbildning är det även meriterande Dina egenskaper Du är en glad och öppen person med ansvarskänsla som uppskattar kvalitet. Vi tror att du har ett gediget intresse för verkstadsjobb och utför ditt arbete med noggrannhet. Som person är du driven, effektiv och strävar hela tiden framåt. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Engström på på tel 072-988 90 35 Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Randstad AB Stockholm
Ort: Lidingö
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Verkstadsarbetare jobb, Verkstadsarbetare Lidingö, Verkstadsarbetare Randstad AB Stockholm
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verkstadsarbetare

Laboratorieingenjörer till läkemedelsföretag
Redo för drömjobbetFå företag erbjuder lika stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet som Randstad. Vi tillhör de företag i världen som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att på kort tid skaffa dig bred erfarenhet, chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du har en möjlighet att utveckla din kompetens. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt.  Söker du en arbetsplats som erbjuder en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät? Då kommer du trivas som konsult på Randstad.Känner du igen dig i nedanstående profil och är intresserad av arbete hos oss, tveka inte att skicka in din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande, varför det är av högsta vikt att du skickar in din ansökan så fort som möjligt. Vi på Randstad söker nu efter tre stycken visstidsanställda Laboratorieingenjörer samt en Laboratorieingenjör Granskning till vår kund i Stockholm. Starten för uppdraget är så snart som möjligt och visstidsanställningarna sträcker sig fram till april och juni 2014. Dina arbetsuppgifter  Som laboratorieingenjör består arbetsuppgifterna i att utföra kemiska analyser av råvaror och produkter enligt fastställda specifikationer och metoder, samt att rapportera i systemet LIMS. Vidare ska du även initiera och utreda dessa tillsammans med andra medarbetare inom avdelningen. Du ska planera det egna arbetet samt delta i avdelningens förbättringsarbete. Kvalifikationer för tjänsten Vi söker dig som har: - högskoleutbildning 120 poäng inom kemi eller motsvarande erfarenhet - god erfarenhet av arbete i Word och Excel - dokumenterade GMP- kunskaper - erfarenhet från GMP- reglerad laboratorieverksamhet - erfarenhet från analys av råvaror och av tabletter -erfarenhet från olika analysmetoder, exempelvis HLC, gärna Agilentsystem - erfarenhet från arbete med LIMS   Dina egenskaper Som person är du ordningssam och arbetar metodiskt och noggrant. Du har en hög grad av servicenivå och tycker om att arbeta i en målstyrd verksamhet. Vidare ser vi att du är ansvarstagande, flexibel och öppen för att arbeta enligt de producerande enheternas behov.   Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Randstad AB Stockholm
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Laboratorieingenjörer till läkemedelsföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Laboratorieingenjörer till läkemedelsföretag

Tech Data
Redo för drömjobbet? Få företag erbjuder lika stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet som Randstad. Vi tillhör de företag i världen som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att på kort tid skaffa dig bred erfarenhet, chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du har en möjlighet att utveckla din kompetens. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt.  Söker du en arbetsplats som erbjuder en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät? Då kommer du trivas som konsult på Randstad. Vi söker dig som är engagerad och serviceinriktad och som vill arbeta på Tech Data i Jordbro. Företaget är ett av världens största distributörer av IT-produkter och programvaror från marknadens ledande leverantörer! Du kommer att vara anställd som konsult hos oss på Randstad. Randstads team sitter på plats i Tech Datas lokaler för att hela tiden finnas nära både våra anställda och vår kund. Dina arbetsuppgifter  Du kommer att arbeta med installation och konfiguration av nya datorer efter givna instruktioner. Dina arbetsuppgifter kan även innefatta att arbeta på kundens lager där du kommer sortera och plocka material.  Din Bakgrund  Du som söker den här tjänsten har god teknisk kompetens och gillar att arbeta efter givna instruktioner i ett högt tempo. Då tjänsten även kan innefatta att arbeta på lagret är det meriterande med erfarenhet från lagerarbete. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av konfiguration och installationer av datorer, orderplock, god datavana, handscanning av inkommande gods samt mycket goda kunskaper i svenska i både tal- och skrift. Körkort och tillgång till egen bil är att föredra, då det är svårt att ta sig hit kommunalt.  Dina egenskaper Du som söker ska ha ett stort engagemang och driv i ditt arbete. Du är social, noggrann, flexibel och stresstålig och har som ambition att ge bästa service. Arbetet kräver att du är ansvarskännande och att du har lätt för att ta egna initiativ. Intervjuer kommer att ske fortlöpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Ansök via Randstad.se, vi tar inte emot ansökningar via mail. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Randstad AB Randstad AB
Ort: Haninge
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Tech Data jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tech Data

Sales Advisor
Sales advisor, Sweden About Tesla Palo Alto, California-based Tesla Motors designs and manufactures Electrical Vehicles and EV powertrain components. Tesla's goal is to produce a full range of electric cars from sports cars to mass-market vehicles and we are determined to decrease the cost of electric vehicles. We have designed, produced and delivered Tesla Roadsters to customers in North America, Europe and Asia Pacific. Model S, the world’s first premium electric sedan is now being rolled out world-wide. The Role For our Sales Advisor position, we are looking for a self-starter who is a highly motivated, flexible, personable, energetic and highly organised. The Sales Advisor will report to the Senior Regional Sales Manager for their region.  The successful candidate will be crucial in the launching the Model S in their market.  They will be responsible for introducing the product to buyers and influencers and quickly growing the sales footprint of Model S in their market.  This person will initially function independently with the use of a test drive car and mobile office.  Within ~6-9 months they will be supplemented by a small showroom and service centre. Responsibilities * Launch Model S sales and grow them consistently in a market that is currently not penetrated * Identify and develop opportunities to increase awareness and interest in the Tesla brand. * Assist with the organisation and implementation of multiple events supporting Model S sales in their market. * Undertake all possible effort to achieve all metrics and goals as presented by management. * Contribute at Test Drive and Test Drive Events with Model S reservation holders. * Present Model S by explaining design, features, warranties and services. * Provide timely response and follow up on inquiries in person, by phone and electronically over e-mail and CRM. * Research proposed events and analyse their added value. * Help drive business and deliver set goals through customer service, product knowledge, merchandise presentation and promotion. * Participate in the launch of future showrooms and service centre locations. * Direct media inquiries to relevant departments. * Maintain expert-level knowledge of Tesla products and technologies. * Represent Tesla in a professional and responsible manner when communicating with others both inside and outside the company. * Display professional appearance and demeanour. * Develop weekly, bi-weekly and monthly reports on customer feedback and delivery performance. * Escalate matters that require senior management concurrence in a timely manner to line management. * Perform ad-hoc duties as assigned by line management. Requirements * Excellent communication skills, both oral and written. * Ability to work independently and create a local network of sales prospects and influencers. * Self-starter who is entrepreneurial and can achieve results with minimal guidance * Sales experience strongly preferred * Ability to succeed in a dynamic fast-moving environment. * Bachelor’s Degree preferred. In lieu of a degree, relevant experience. * Customer-facing experience required. * Fluency in English and Swedish required. If you have any questions regarding this position you are welcome to contact Tobias Jägerskog at 012 2269000 We are looking forward to your application!
Företag: Randstad AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Sales Advisor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sales Advisor

Storkundssäljare till Upstream
Storkundssäljare till framgångsrik IT-distributör Varför nöja dig med mainstream? Bli en del av team Upstream! Upstream är en framgångsrik uppstickare som går emot strömmen inom IT/mjukvara. Vi har genom år av svett och tårar hittat de vassaste produkterna på marknaden som vi har exklusiva säljrättigheter på inom Norden. Marknaden och potentialen är enorm, det går bra för oss och vi ska växa ytterligare. Vi ska därför utöka vårt team med ytterligare en säljare. Personen som vi söker kommer att etablera affärer med större företag och partners på den nordiska marknaden. Du kommer att arbeta självständigt och möta våra kunder med smarta insikter som hjälper dem att bli mer effektiva och lönsamma. Du älskar att hitta nya affärsmöjligheter där andra inte ser dem och att utveckla dig själv och dina prospekt.   Du kommer att: * Ta initiativ till nya affärsmöjligheter mot större kunder och partners, nya som befintliga * Få helhetsansvar för säljprocessen mot potentiella partners och storkunder * Göra skillnad hos dina kunder med din affärskreativitet och entusiasm * Följa företagets värderingar och vision om att alltid ligga i branschens framkant * Bidra och vara en del av Upstreams tillväxtresa   Vi erbjuder: * Driven och entreprenörsledd arbetsmiljö * Unik portfölj med stabila, innovativa produkter * En arbetsplats som uppmuntrar initiativtagande och personlig utveckling * En enorm möjlighet att hitta och skapa nya affärer i hela Norden * Fast och rörlig lön utan provisionstak samt budget för personlig utveckling * Trygg arbetsplats, alltid lönsamma med AAA-rating och utsedda till svenskt ”Superföretag”   Vi ser gärna att du: * Har ett kreativt affärstänk och möjlighet att möta kunder i konstruktiva samtal * Har erfarenhet av aktivt sälj mot mellanstora/stora organisationer * Är positiv och självgående, tar mycket eget initiativ * Värdesätter kvalitet och långsiktiga relationer * Alltid har levererat mot dina säljmål i din karriär   Allmän information: * Huvudkontor i Solna * Resor inom tjänsten: ca 40% * Rapportering till säljchef   Läs mer om oss på www.upstream.se I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. Rekryteringen sker löpande. Vänligen kontakta Rekryteringskonsult Tobias Jägerskog på telefonnummer 072 9889038 vid frågor om tjänsten. Välkommen med din ansökan! Nyckelord: Account Manager, Area Sales Manager, Key Account Manager, Territory Manager, Account Executive, Sales Executive, Sales Representative, Fieldsales, Fältsäljare, Utesäljare, Säljare, Storkundssäljare, Nykundssäljare
Företag: Randstad AB Stockholm
Ort: Solna
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Storkundssäljare till Upstream jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Storkundssäljare till Upstream

Account Manager
Account Manager Randstad is now seeking an Account Manager for a global leader in commercial lasers and optical communications. This position is based in Farsta, Stockholm. Position Details Account/customer relationship ownership and drive business by managing/growing the revenue for CommTest in Sweden and associated Nordic countries. Previous demonstrated experience in managing strategic relationships with large and small customers is essential. Responsible for effective implementation of account strategy and drive quarterly and annual business plans for nominated accounts.  Manage the day-to-day business such as driving all aspects of customer satisfaction, managing timely specification reviews and quotations, and resolving customer issues. In addition, you will be a key interface into the business units to communicate and influence meeting customer requirements and ensuring customer satisfaction is not only regularly met, but also increasing. Expectations for the position are: • Meet/Exceed quarterly and annual revenue quota • Develop and execute account sales plans • Effectively work with multiple levels within the account to drive initiatives and design wins • Monthly Forecasting & Gap Analysis Reporting   Qualifications * Experience in related field. * A sound Telecoms background is required in addition to strong sales and account management skills. * Bachelor level type degree in related discipline preferred. Preferred qualification in Electronic Engineering but not mandatory * Fluent in Swedish and English, both written and oral.   Key skills * Proven account management experience. * Telecommunications background ideally in RF test market (primarily) Solutions (Secondary) and knowledge of working with Base Station products. * Self starter/Motivated * Experience of working in Nordic region, ideally Norway and Sweden.   Travel Required * Mainly home based with some travel into the office, stay away 2 - 3 nights a week and 2/3 times a month.   For questions regarding this position please contact Randstad, Recruitment Consultant Tobias Jägerskog +46 (0)72 9889038 Key: säljare, fältsäljare, utesäljare, account manager, area sales manager, territory manager, business developer
Företag: Randstad AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Account Manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account Manager

Vi söker dig som är finsktalande och vill jobba med kundservice
Henkel är ett globalt företag med marknadsledande varumärken som Schwarzkopf, Barnängen, Loctite och Pattex. Henkel är verksamt inom tre affärsområden – hushållsprodukter, kosmetik- och hygienprodukter samt lim, tätning och ytbehandling. Under 2012 hade Henkel-koncernen en omsättning på 16 500 miljoner euro och en vinst på 2 300 miljoner euro. Henkel Norden har 430 medarbetare i de fyra nordiska länderna och omsatte 207,6 miljoner euro under 2012.För mer information om företaget se: www.henkel.se Dina arbetsuppgifter  Du kommer att arbeta på Front Office där din huvudsakliga arbetsuppgifter består av att ta emot beställningar och förfrågningar via telefon och e-post samt lägga in dessa i ordersystemet. Du kommer även att följa upp order och se till att allt flyter på för deras kunder. Din bakgrund  Vi söker dig som är flytande i finska samt engelska både i tal och skrift. Vi ser gärna att du har tidigare arbetserfarenhet av kundservice.  Det är även meriterande om du tidigare arbetat i SAP eller i något annat ordersystem. Du har goda kunskaper och vana att arbeta i Microsoft Office. Det krävs att du har telefonvana då telefon kommer att vara en av dina främsta arbetsverktyg.  Dina egenskaper Du är serviceminded, noggrann och stresstålig. Vi ser även att du är en positiv och social som person. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Nyholm på tel 072 988 90 05 Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Randstad AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker dig som är finsktalande och vill jobba med kundservice jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker dig som är finsktalande och vill jobba med kundservice

Kundservicemedarbetare
Redo för drömjobbet? Få företag erbjuder lika stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet som Randstad. Vi tillhör de företag i världen som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att på kort tid skaffa dig bred erfarenhet, chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du har en möjlighet att utveckla din kompetens. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt.  Söker du en arbetsplats som erbjuder en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät? Då kommer du trivas som konsult på Randstad. Dina arbetsuppgifter Som orderhanterare på Customer Service har du daglig kontakt med nyckelkunder och är vårt ansikte utåt inom order samt logistik. Du har ansvar för bland annat orderläggning, reklamationer samt fakturering. En viktig del är att förstå kundens behov och att bygga ett förtroende gentemot kund. Du har dagliga kontakter både internt och externt. Det ingår även i din roll att lösa eventuella problem samt arbeta proaktivt tillsammans med andra interna avdelningar. Din Bakgrund Vi söker dig som har ett intresse för kundservice, administration och logistik, gärna med något års erfarenhet från liknande arbete. Du talar och skriver svenska samt engelska obehindrat. Du har en god datavana med erfarenhet från affärssystem, där tidigare arbete i SAP är mycket meriterande. Dina egenskaper Som person är du självständig och serviceminded. Du är driven, lösningsorienterad, strukturerad och socialt utåtriktad samt van att arbeta med processer Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Nyholm på tel 072 988 90 05 Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Randstad AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Kundservicemedarbetare jobb, Kundservicemedarbetare Stockholm, Kundservicemedarbetare Randstad AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundservicemedarbetare

Ekonomiassistent
Redo för drömjobbet?Få företag erbjuder lika stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet som Randstad. Vi tillhör de företag i världen som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att på kort tid skaffa dig bred erfarenhet, chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du har en möjlighet att utveckla din kompetens. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt.  Söker du en arbetsplats som erbjuder en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät? Då kommer du trivas som konsult på Randstad. Vi söker en ekonomiassistent för ett längre uppdrag inom räddningstjänsten. Arbetsbeskrivning Arbetet innebär vanligt på ekonomiavdelning förekommande arbetsuppgifter.  Du kommer att ingå i ett team om 4 personer på ekonomiavdelningen. Utöver nedanstående arbetsuppgifter kommer du även att efter behov delta i det övriga arbetet på ekonomiavdelningen. Arbetsuppgifter * Leverantörsreskontra * Kundreskontra * Löpande bokföring * Kontoavstämningar * Momsavstämningar Erfarenhet * Eftergymnasial utbildning i ekonomi * Goda kunskaper i Excel * Erfarenhet av Visma Business är meriterande * Mycket goda kunskaper i svenska * Minst 1-2 års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter Personliga kvalifikationer * Strukturerad och noggrann * Analytisk förmåga och numeriskt lagd * Serviceinriktad * God kommunikationsförmåga * Förmåga att arbeta självständigt och i team Tjänstens omfattning är heltid och uppdraget beräknas pågå 1-1,5 år. Ansökan I denna tillsättning arbetar vi med löpandeurval varför vi snarast ser fram emot din ansökan med CV samt personligt brev via bifogad länk. För ytterligare information vänligen kontakta Carin Wall 0729889007. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Randstad AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent jobb, Ekonomiassistent Stockholm, Ekonomiassistent Randstad AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent

Vi söker en inköpare med förhandlingsvana
EMC Corporationär världens ledande leverantör av produkter, tjänster och lösningar för lagring och hantering av information. EMC:s automatiserade lagringsnätverk hjälper organisationer att maximera värdet av sin information till lägsta möjliga kostnad vid varje tidpunkt i informationens livscykel. EMC finns idag representerade i mer än 80 länder med totalt ca 60 000 anställda världen över. EMC:s svenska organisation har vuxit stadigt sedan etableringen 1995 och idag arbetar 140 personer på våra två kontor i Stockholm och Göteborg. Mer information om EMC:s produkter och tjänster finns påwww.sweden.emc.com respektivewww.emc.com. Rollen som inköpare innebär ett brett ansvar för hela inköpsprocessen. Du kommer att driva inköpsprocessen och utvärdera leverantörer för att säkerställa pris och kvalitet.  Det handlar om långsiktiga samarbeten med leverantörer men kan även innefatta större, kortvariga investeringsprojekt. Du kommer att arbeta med inköp för EMC i Sverige Norge, Finland och Danmark. Du kan beslutskraftigt driva inköpsprocessen utifrån organisationens behov, med utgångspunkt från centrala inköpsstrategier och avtal, från upphandling och riskbedömning till uppföljning. Du kommer även att ansvara för dagliga operativ frågor. Du hanterar inköpsordrar och ser till att nya leverantörer läggs in i systemet. Vid behov, se över fakturor med leverantörsreskontra när priset eller villkor inte är överens med beställningen Du har förmåga att arbeta med minimal struktur och besitter en hög grad av kreativitet. Du har förhandlingsvana och kan argumentera för din sak. Som person är du stresstålig, social och serviceminded. Du tycker om att ta egna initiativ och får saker gjorda. Du är analytiskt lagd och har förmåga att arbeta effektivt i organisationen. Erfarenhet/utbildning Vi söker dig som har 3-5 års erfarenhet av inköp. Det är meriterande med erfarenhet från arbete i internationell organisation Du som söker har universitetsexamen inom relevant utbildning exempelvis ekonomi/inköp/logistik. Du har goda kunskaper i Officepaketet framförallt Excel.  Det är meriterande om du har erfarenhet av affärssystemet SAP och/eller Oracle baserade system. Då du arbetar i en internationell organisation förutsätts det att du behärskar både engelska och svenska mycket väl i tal och skrift. Vi kommer att intervjua löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan. EMC samarbetar med Randstad i denna rekrytering. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Carin Wall på tel. 072 988 90 07. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Randstad AB
Ort: Solna
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en inköpare med förhandlingsvana jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en inköpare med förhandlingsvana

Ambitiös snabblärd orderledare
  Redo för drömjobbet?Få företag erbjuder lika stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet som Randstad. Vi tillhör de företag i världen som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att på kort tid skaffa dig bred erfarenhet, chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du har en möjlighet att utveckla din kompetens. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång, och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt. Söker du en arbetsplats som erbjuder en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät? Då kommer du trivas som konsult hos oss på Randstad!  Till en av våra kunder i Ludvika söker vi en ambitiös och snabblärd orderledare för bemanningsuppdrag. Tillsättning sker i mitten/slutet av augusti.  Dina arbetsuppgifter   Som orderledare ansvarar du för leveransprojekt under hela orderprocessen, från mottagen order tills dess att fakturan är betald.  Du kommer att arbeta med vårt kundföretags samtliga produkter - genomföringar, lindningskopplare samt reservdelar.  I det dagliga arbetet är du kundens naturliga kontakt och röst in till kundföretaget och har därför en internt koordinerande roll, där du genom tät kontakt med försäljning, orderkonstruktion, produktion, inköp, ekonomi, teknik och eftermarknad arbetar för att uppfylla kundens önskemål. Vid sidan av ditt dagliga arbete finns stora möjligheter att vara med och påverka hur kundföretagets interna processer fungerar genom att driva eller delta i olika sidoprojekt. Din Bakgrund  Din bakgrund kan variera, alltifrån nyutexaminerad från högskola/universitet, till erfarenhet från produktion. Viktigast är din attityd, ambition och kommunikationsförmåga. Då arbetet innebär många internationella kundkontakter är vana av att arbeta kundorienterat och goda kunskaper i engelska ett krav. Kunskaper i andra språk är meriterande. Har du en teknisk bakgrund är det till din fördel. Dina egenskaper  Du har god kommunikationsförmåga, är strukturerad i ditt arbetssätt och har en helhetssyn på vad som behöver göras.  Du är handlingskraftig, initiativrik och flexibel. Du bör vara en stark lagspelare med förmåga att etablera goda relationer. Det är till din fördel om du har förmåga att arbeta bra under press. Låter detta intressant? Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2013-08-02 Urval och intervjuer sker löpande, och tillsättning sker i mitten/slutet av augusti.
Företag: Randstad AB Västerås
Ort: Ludvika
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Ambitiös snabblärd orderledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ambitiös snabblärd orderledare

Dansktalende supporter i Ljusdal, Sverige
Redo för drömjobbet? Få företag erbjuder lika stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet som Randstad. Vi tillhör de företag i världen som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att på kort tid skaffa dig bred erfarenhet, chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du har en möjlighet att utveckla din kompetens. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt.  Söker du en arbetsplats som erbjuder en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät? Då kommer du trivas som konsult på Randstad. Vil du arbejde med Teknisk Support og/eller salg? Vær med til at opstarte et nyt projekt! Vi søger dig som vil være med til at opstarte dette nye spændende projekt. Vores klient hold af telefon medarbejdere, er ansvarlige for at levere kundeservice af højeste kvalitet. Som medarbejder, vil du blive en meget vigtig del af vores klient fortsatte succes. Du vil komme til at arbejde fra vores klient callcenter i Ljusdal, Sverige, og yde teknisk support via telefon eller e-mail, alternativt salg via telefon og e-store til danske kunder. Mulig startdato for projektet er d.1 august eller d.2 september. Vi leder efter kandidater med følgende kvalifikationer: * Kendskab til hardware og software. * Erfaring med at fejlsøge hardware/software problemer over telefonen en fordel, men ikke et krav. Vi sørger for den fornødne træning. * Salgserfaring er et plus * Evne til at arbejde under stress og vise initiativ. * Professionel holdning er nødvendig. * Evne til at forstå og bruge web-baserede værktøjer. * Evne til at kunne tilbyde kunderne ekstra fordele * Høj organisations og motivationsevne. Du skal være god til at styre din tid * Taler flydende dansk * Du skal være god til at tale og skrive engelsk. Vi tilbyder: * Komplet betald produkttræning * Mulighed for at tage produktcertifikat * Fuldtidsarbejde med fast månedsløn * En økonomisk startpakke på 8000 svenske kroner – før skat. * Betalt rejse til Ljusdal. * Sport/Idræts tilskud på 500 SEK per. halvår. * Vi tilbyder morgenmad én gang i ugen, arrangerer familiearrangementer og andre socialeaktiviter Ljusdal ligger i Gävleborg amt, cirka 4 timer fra Stockholm. De tre større byer Hudiksvall, Sundsvall og Gävle ligger blot en kort bus eller togrejse fra Ljusdal og der er der rig mulighed for at shoppe, spise på restauranter eller nyde en gåtur ved Den Botniske Bugt. Ljusdal ligger i et meget naturskønt område med gode muligheder for at fiske, stå på ski og nyde en vandretur i skoven. Mange danskere bor og arbejder i Ljusdal og vil være med til at byde dig velkommen. Se også nedenstående links for mere information om Ljusdal og forslag til fritidsaktiviteter. http://www.ljusdal.se/invanare/fritid.4.46d0c0e011289c31c1c8000733.html http://www.jarvsobacken.se/ Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Nyholm på tel 012-226 90 00 Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Randstad AB
Ort: Ljusdal
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Dansktalende supporter i Ljusdal, Sverige jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dansktalende supporter i Ljusdal, Sverige

Norsk-, dansk- och svensktalande kundtjänstmedarbetare
FedEx Express invented express distribution and is the industry’s global leader, providing rapid, reliable, time-definite delivery to more than 220 countries and territories, connecting markets that comprise more than 90 percent of the world’s gross domestic product within one to three business days. Unmatched air route authorities and transportation infrastructure, combined with leading-edge information technologies, make FedEx Express the world’s largest express transportation company, providing fast and reliable services for more than 3.6 million shipments each business day. Till FedEx verksamhet i Malmö söker vi norsk-, dansk- och svensktalande kundtjänstmedarbetare med start i september. Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag där goda möjligheter till anställning hos kunden finns. Dina arbetsuppgifter  I rollen som kundtjänstmedarbetare fungerar du som företagets ansikte utåt och arbetar med telefonen som ditt främsta arbetsredskap. Du kommer att serva företagskunder via inkommande samtal, ta emot felanmälningar/klagomål, hjälpa till med spårning av paket och andra problem som behöver lösas. Din bakgrund  Tidigare erfarenhet av kundtjänst är ett krav, likaså flytande norska, danska eller svenska samt engelska i både tal och skrift. Gymnasiekompetens, branschvana och mycket god datorvana är meriterande.  Dina egenskaper Vi söker dig som har hög servicekänsla och ett stort ansvarstagande. Du är också utåtriktad, stresstålig och du har ett bra telefonbemötande. Vi söker i första hand dig som är intresserad av att arbeta heltid. Det kan dock finnas möjlighet att arbeta deltid, vilket du gärna får specificera i din ansökan vid intresse. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Nina von Platen 012-226 95 06 Vi arbetar löpande med urvalet så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Randstad AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Norsk-, dansk- och svensktalande kundtjänstmedarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Norsk-, dansk- och svensktalande kundtjänstmedarbetare

Inköpare med praktisk erfarenhet av elektronik
Redo för drömjobbet? Få företag erbjuder lika stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet som Randstad. Vi tillhör de företag i världen som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att på kort tid skaffa dig bred erfarenhet, chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du har en möjlighet att utveckla din kompetens. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt.  Söker du en arbetsplats som erbjuder en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät? Då kommer du trivas som konsult på Randstad. För kunds räkning söker vi en inköpare som har arbetat praktiskt med elskåp, elcentraler och ställverk samt har erfarenhet av att planera och köpa in komponenter till projekt. Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag där goda möjligheter till anställning finns hos kunden. Dina arbetsuppgifter  I rollen som inköpare kommer du att vara ansvarig för de projekt du arbetar med och du kommer att vara företagets kontakt till leverantörer och beställare för att optimera kostnader, planering och effektivitet i projekten. Du kommer att arbeta i direkt anslutning till produktionen där dina erfarenheter av att själv ha kopplat och byggt elskåp, elcentraler och ställverk är av största vikt. Din bakgrund  Du som söker ska ha en elutbildning i grunden, ha minst 5 års relevant praktisk arbetserfarenhet samt ha dokumenterad erfarenhet av inköp av tekniska komponenter. Genom din tidigare erfarenhet förutsätter vi att du har en väldigt god förståelse för ritningsläsning, olika komponenters funktion, ersättningsmöjlighet samt hur andra komponenter påverkar den färdiga produktens funktion. Har du erfarenhet av konstruktion och CAD är detta meriterande, dock inget krav. Dina egenskaper Vi söker dig som är noggrann och ansvarstagande, trygg i dig själv, har en god förmåga att diskutera och förhandla med kunder och har hög servicekänsla. Vi vill att du har ett tekniskt intresse och ser möjligheter istället för hinder. Du är också utåtriktad, stresstålig och du har ett bra telefonbemötande. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Sofie Wallström 012-226 95 08 Vi arbetar löpande med urvalet så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Randstad AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Inköpare med praktisk erfarenhet av elektronik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Inköpare med praktisk erfarenhet av elektronik

Lastbilsmekaniker/trailerreparatör
TIP Trailer Services är en av de största leverantörerna av trailerleasing, utrustning och servicelösningar i samtliga nordiska länder. TIP Trailer Services hanterar en flotta på 60.000 enheter i Europa. Verkstaden i Helsingborg är relativt ung och sysselsätter för närvarande 4 mekaniker och en förman. De övriga verkstäderna finns i Tilst, Taulov, Padborg & Taastrup. Till verkstaden i Helsingborg söker vi erfarna mekaniker. Dina arbetsuppgifter  Som mekaniker kommer du att utföra traditionella arbetsuppgifter som att felsöka, serva, demontera, reparera och bereda lastbilar och släpvagnar. Din Bakgrund  Vi söker dig som har en bakgrund som lastbilsmekaniker, mekaniker, rörmokare, jordbruksmekaniker, maskinist, e.dy och har sammanlagt mellan 2-5 års erfarenhet. Det är meriterande om du har en lastbilsmekanisk utbildning. Det är ett krav att du har B-körkort och meriterande med körkort för lastbil med släp. Det är ett krav att du har goda kunskaper i reparation av hydraulik samt meriterande om du även har kunskap i elektronik (lågspänning) och ABS. För arbetet krävs grundläggande datakunskaper. Svenska är ett krav och det är en fördel om du talar danska, tyska eller engelska. Dina egenskaper TIP Trailer Services strävar efter en hög servicenivå gentemot kund och det är därför viktigt med ett gediget engagemang och att du som söker har en god uppfattning om vad det innebär att arbeta i en mindre verkstad med mycket att göra. Som person vill vi att du är ansvarstagande, har god känsla för noggrannhet och ordning, samt har en flexibel inställning till ditt arbete och kan bibehålla ett gott humör även under en hög arbetsbelastning. Viss övertid kan förekomma. Tillsättningen sker i samarbete med Randstad och du blir anställd av Randstad som konsult på en visstidsanställning med garantilön. På längre sikt finns det goda chanser att bli anställd av TIP Trailer Services. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Sofie Wallström på 012-226 95 08. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Randstad AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lastbilsmekaniker/trailerreparatör jobb, Lastbilsmekaniker/trailerreparatör Malmö, Lastbilsmekaniker/trailerreparatör Randstad AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lastbilsmekaniker/trailerreparatör

Lastbilsmekaniker/trailerreparatör
TIP Trailer Services är en av de största leverantörerna av trailerleasing, utrustning och servicelösningar i samtliga nordiska länder. TIP Trailer Services hanterar en flotta på 60.000 enheter i Europa. Verkstaden i Helsingborg är relativt ung och sysselsätter för närvarande 4 mekaniker och en förman. De övriga verkstäderna finns i Tilst, Taulov, Padborg & Taastrup. Till verkstaden i Helsingborg söker vi erfarna mekaniker. Dina arbetsuppgifter  Som mekaniker kommer du att utföra traditionella arbetsuppgifter som att felsöka, serva, demontera, reparera och bereda lastbilar och släpvagnar. Din Bakgrund  Vi söker dig som har en bakgrund som lastbilsmekaniker, mekaniker, rörmokare, jordbruksmekaniker, maskinist, e.dy och har sammanlagt mellan 2-5 års erfarenhet. Det är meriterande om du har en lastbilsmekanisk utbildning. Det är ett krav att du har B-körkort och meriterande med körkort för lastbil med släp. Det är ett krav att du har goda kunskaper i reparation av hydraulik samt meriterande om du även har kunskap i elektronik (lågspänning) och ABS. För arbetet krävs grundläggande datakunskaper. Svenska är ett krav och det är en fördel om du talar danska, tyska eller engelska. Dina egenskaper TIP Trailer Services strävar efter en hög servicenivå gentemot kund och det är därför viktigt med ett gediget engagemang och att du som söker har en god uppfattning om vad det innebär att arbeta i en mindre verkstad med mycket att göra. Som person vill vi att du är ansvarstagande, har god känsla för noggrannhet och ordning, samt har en flexibel inställning till ditt arbete och kan bibehålla ett gott humör även under en hög arbetsbelastning. Viss övertid kan förekomma. Tillsättningen sker i samarbete med Randstad och du blir anställd av Randstad som konsult på en visstidsanställning med garantilön. På längre sikt finns det goda chanser att bli anställd av TIP Trailer Services. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Sofie Wallström på 012-226 95 08. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Randstad AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lastbilsmekaniker/trailerreparatör jobb, Lastbilsmekaniker/trailerreparatör Helsingborg, Lastbilsmekaniker/trailerreparatör Randstad AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lastbilsmekaniker/trailerreparatör

Produktionsmedarbetare
Redo för drömjobbet? Få företag erbjuder lika stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet som Randstad. Vi tillhör de företag i världen som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att på kort tid skaffa dig bred erfarenhet, chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du har en möjlighet att utveckla din kompetens. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt.  Söker du en arbetsplats som erbjuder en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät? Då kommer du trivas som konsult på Randstad. Inför höstens behov söker vi till vår uthyrningsverksamhet duktiga produktionsmedarbetare (både operatörer och montörer). Letar du efter ett arbete där du står inför nya utmaningar, omväxlande arbetsuppgifter samt målinriktat arbete är du kanske just den vi söker. Dina arbetsuppgifter   Hos våra kunder kommer du att arbeta vid olika produktionslinjer. I dina arbetsuppgifter ingår montering, kontroll samt justering. Du kommer att arbeta i såväl team som självständigt med sedvanliga arbetsuppgifter som operatör/montör. Du kommer att arbeta periodvis under högt tempo där noggrannhet är av största vikt. Din bakgrund   Vi ser att du som söker har minst gymnasiekompetens. Meriterande är om du arbetat inom industri eller produktion tidigare. Eftersom skiftarbete kan förekomma är det till din fördel om du har b-körkort och tillgång till egen bil. Truckkort är meriterande. Dina egenskaper  Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper. Du som söker har ett stort personligt engagemang och är beredd att åta dig arbete hos våra kunder i minst sex månader. Du har ett driv och går in för nya utmaningar med energi och inlevelse. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Sofie Wallström på 012-226 95 08. Tillsättning sker till hösten och urval görs löpande under augusti månad så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Randstad AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsmedarbetare jobb, Produktionsmedarbetare Malmö, Produktionsmedarbetare Randstad AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsmedarbetare

Duktiga och drivna lagerarbetare
Redo för drömjobbet? Få företag erbjuder lika stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet som Randstad. Vi tillhör de företag i världen som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att på kort tid skaffa dig bred erfarenhet, chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du har en möjlighet att utveckla din kompetens. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt.  Söker du en arbetsplats som erbjuder en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät? Då kommer du trivas som konsult på Randstad. Inför höstens behov söker vi till vår uthyrningsverksamhet duktiga lagerarbetare. Letar du efter ett arbete där du står inför nya utmaningar, omväxlande arbetsuppgifter samt målinriktat arbete är du kanske just den vi söker. Dina arbetsuppgifter   Hos våra kunder kommer du att arbeta med traditionella lagerarbetsuppgifter som godsmottagning, inleverans, utleverans, plock, pack, truckkörning mm. Du kommer att arbeta i såväl team som självständigt. Du kommer att arbeta periodvis under högt tempo där noggrannhet är av största vikt. Din bakgrund   Vi ser att du som söker har minst gymnasiekompetens samt erfarenhet av lagerarbete. Truckkort A och B är ett grundläggande krav för att vara aktuell för tjänsterna. Det är en personlig fördel om du har b-körkort och tillgång till bil då våra kunder finns från Helsingborg till Ystad. Dina egenskaper  Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper. Du som söker har ett stort personligt engagemang, ett stort driv och går in för nya utmaningar med energi och inlevelse. Arbetet är på heltid och skiftarbete kan förekomma hos olika kunder. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Sofie Wallström på 012-226 95 08. Tillsättning sker till hösten och urval görs löpande under augusti månad så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Randstad AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Duktiga och drivna lagerarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Duktiga och drivna lagerarbetare

Säljare
SwedeWater är en enhet inom ABB Power Products med ca 70 medarbetare och finns i Landskrona. Vi är världsledande inom renvattenkylning i anläggningar för kraftöverföring och industriella processer. Vi producerar renvattenkylsystem till kunder med behov av kylning i elektriska miljöer. Det kan vara exempelvis frekvensomriktare, kärnkraftgeneratorer eller HVDC-överföringar. Det går bra riktigt bra för SwedeWater och vi expanderar. På bara tre år har verksamhetens omsättning fördubblats. Våra lösningar finns i Brasiliens djungler, Namibias öknar och Kinas raviner till och med ute tillhavs på olje- och gasplattformarna i Nordsjön. Våra lösningar bidrar till att ge världen säker kraft. www.swedewater.se Tillsammans med vår kund ABB SwedeWater i Landskrona söker vi nu en Teknisk Säljare för längre uppdrag! Brinner du för tekniska lösningar och vill kombinera det med kundvård – då är det dig vi söker! SwedeWater är en enhet i ABB-koncernen placerad i Landskrona. De marknadsför, utvecklar och tillverkar vattenkylsystem framför allt till anläggningar med halvledarkomponenter över hela världen. Arbetsuppgifter Som Teknisk Säljare ingår du i en grupp om sammanlagt fyra personer. Du ansvarar generellt för försäljning och kundvård, alltifrån att vara kunden behjälplig med teknisk support i anbudsstadiet till att göra säkra kalkyler och tekniska lösningar samt att följa utfallet av projektet. Du förhandlar med kunden i såväl tekniska som kommersiella frågor. Den Tekniska Säljare vi nu söker kommer arbeta med innesälj  men stort fokus kommer läggas på att bearbeta nya industrikunder och detta innebär ca 20-30 resdagar hos kunder/prospekts i Sverige, Tyskland och USA.  Du rapporterar till marknads- och försäljningsansvarig. Kompetenskrav Vi söker dig som har jobbat i en liknande säljroll i ett par år och det är meriterande om du har en ingenjörsutbildning. Det är ett krav att du har ett stort tekniskt intresse och en stark vilja att lära dig kylsystem. Du får gärna ha en liten entreprenörs ådra i dig så länge du har förmågan att arbeta strukturerat. Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav, har du utöver det kunskaper i tyska språket är det meriterande. Vi förväntar oss även att du har goda kunskaper i Officepaketet. Personliga egenskaper Som Teknisk Säljare har du mycket kundkontakter och för att trivas i denna roll är det viktigt att du har stort kundfokus samt har lätt för att samarbeta och kommunicera med kollegor och kunder. Det går bra för företaget och stundtals är tempot högt, så ett visst mått av stresstålighet är bra att ha. På detta uppdrag har du som konsult stor möjlighet till utveckling och det välkomnas att du kommer med egna idéer och synpunkter för att driva verksamheten framåt. Du som söker denna tjänst trivs med att få ta stort eget ansvar.   Uppdraget startar omgående och löper under mingst sex månader med mycket goda möjligheter till förlängning. I denna tillsättning samarbetar ABB SwedWater med Randstad AB. För mer information om tjänsten vänligen kontakta Charlotta Lundblad, telefon 072 988 95 03. Vi ser fram mot din ansökan så snart som möjligt, dock inte senare än 2013.07.17. Vi arbetar med löpande urval.   Välkommen in på Randstads hemsida för att söka till tjänsterna! www.randstad.se
Företag: Randstad AB ABB
Ort: Landskrona
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare jobb, Säljare Landskrona, Säljare Randstad AB ABB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare

Client Service Advisor
Redo för drömjobbet? Få företag erbjuder lika stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet som Randstad. Vi tillhör de företag i världen som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att på kort tid skaffa dig bred erfarenhet, chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du har en möjlighet att utveckla din kompetens. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt.  Söker du en arbetsplats som erbjuder en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät? Då kommer du trivas som konsult på Randstad. Our customer, CPA Global is now looking for a Client Service Advisor (CSA) placed in Malmö. As a CSA you will be responsible for providing a high quality frontline service to (key) clients and work as part of a team. The person we are looking for will help to promote CPA Global as the premier service provider in our customer’s marketplace. The CSA is continuously focused on improving client service whilst reducing risk to the business. It will be important that you lives and supports the values in order to be able to develop a long an profitable client relationships and therefore supports the important link and support functions between Sales and Business Operations in the Malmo office. Principal Duties and Accountabilities Provide high quality service to a portfolio of (key) clients on a day to day basis by: * Communicating effectively to all clients. * Consistently meeting or exceeding the standard turnaround deadlines for all query types. * Providing personal and proactive service that increases client satisfaction by: -Anticipating client needs via greater client familiarity. -Developing client knowledge and familiarity of CPA’s services. -Soliciting client feedback. -Managing and meeting clients’ expectations. * Handling occasional sensitive situations with clients. *  Escalating complex queries in a timely and professional manner. * Initiating improvements to renewal procedures, workflow and CPA services, which will increase growth and profitability. * Accurately using CPA’s systems to: -Log, respond and resolve incoming telephone, email, fax and post queries for key clients. -Process new client set-ups. -Maintain client data in the event of smaller changes, e.g. smaller company mergers. * Ensuring clients receive a professional, efficient and high-level renewal service. * Continually exploring both internal and external client requirements in order to provide quality solutions. * Ensuring that client profiles are kept up to date in order to provide the relevant areas of the business with current information. * Providing support on business initiatives to improve quality of service to meet company objectives. * Continually expanding technical/ intellectual property/market expertise. Qualifications and work experience We expect you to have an educational background of relevance to this work area. Most important is that you possess relevant experience from a similar position, ability to develop and maintain positive client and business relationships combined with strong communication skills and a good business understanding.  On a professional level you are/have: * Previous client facing experience. * Interpersonal communication skills: The ability to develop and maintain positive client and business relationships. * Demonstrated attention to details. * Ability to work well under pressure. * Analytical and problem solving skills. * Competent in MS Office products. * Capability to develop a thorough knowledge of CPA Global services. * Fluent in spoken and written Swedish language and English, able to negotiate in both languages flawlessly. Additional Nordic language skills strongly preferred. On a personal level you are/have: * Service minded with a strong business drive. * A positive person with a can-do mind set. * Self-driven, takes initiative and is action oriented towards continuous improvements. * Team-player who has the ability to secure the daily workflow. * Emphatic and independent, responsible and conscientious and focus on getting tasks completed. * Is detail oriented and organized with a high focus on quality. * Adaptable, organized, systematic, structured with a high focus on quality. * Ability to cope with stress and an ever changing environment. Applications will be handled as received, but accepted no later than the 12th of August. Due to summer vacation, the recruitment process will be dormant during July and August.  If you have any further questions please do not hesitate to contact Nina von Platen 0122-269506
Företag: Randstad AB Malmö
Ort: Malmö
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Client Service Advisor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Client Service Advisor

Redovisningsansvarig
Redo för drömjobbet? Få företag erbjuder lika stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet som Randstad. Vi tillhör de företag i världen som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att på kort tid skaffa dig bred erfarenhet, chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du har en möjlighet att utveckla din kompetens. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt.  Söker du en arbetsplats som erbjuder en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät? Då kommer du trivas som konsult på Randstad. Vi söker nu till vår uthyrningsverksamhet en redovisningsansvarig controller för konsultuppdrag hos vår kund i Malmö med start 20:e augusti. Tjänsten är ett konsultuppdrag initialt där goda möjligheter till anställningen hos kundföretaget finns. Dina arbetsuppgifter  I rollen som redovisningsansvarig controller kommer dina arbetsuppgifter att innefatta: - ansvar för kundföretagets redovisningssystem och vidareutveckling av dessa. - ansvar för att redovisningen är anpassad till styrningen och kontrollen av verksamheten. - självständigt, kvalificerat redovisningsarbete. - upprätta och fastställda rutiner och processer för kvalitetssäkring av redovisningsarbetet. - ekonomisk uppföljning, bokföring och budgetering för olika projekt. - utföra analyser ur ett redovisningsperspektiv. I arbetsuppgifterna ingår även att rådgöra och stödja chefer och kollegor i arbetet med budgetering, uppföljning och ekonomiskanalys. Därutöver ingår ekonomiska utredningar, information, utbildning inom arbetsområdet samt för yrket och på avdelningen i övrigt förekommande arbetsuppgifter. Din bakgrund Vi söker dig med en civilekonomexamen med minst 5 års färsk erfarenhet av självständigt och kvalificerat redovisningsarbete. Vi tror att det givit dig den breda förståelse och helhetsbild som gör att du kan axla den här ansvarstaganderollen väl. Då tjänsten innebär samordningsansvar, handledning samt ett övergripande ansvar för ett flertal av avdelningens områden ser vi gärna att du har erfarenhet av liknande roll. Det är meriterande om du har arbetat med ekonomi/redovisning i den offentliga sektorn tidigare. I tjänsten förekommer även ekonomiskuppföljning av internationella projekt därför är det också önskvärt om du har utbildning/erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Dina egenskaper Som person är du trygg, stresstålig och ansvarsfull. I din yrkesroll är det viktigt att du är lösningsfokuserad och på ett coachande förhållningssätt har förmåga att vägleda chefer och kollegor i sitt arbete. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Nina von Platen 0122-26 95 06 Vi arbetar löpande med urvalet så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Randstad AB Malmö
Ort: Malmö
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsansvarig jobb, Redovisningsansvarig Malmö, Redovisningsansvarig Randstad AB Malmö
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsansvarig

Local Support Service Manager
Redo för drömjobbet? Få företag erbjuder lika stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet som Randstad. Vi tillhör de företag i världen som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att på kort tid skaffa dig bred erfarenhet, chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du har en möjlighet att utveckla din kompetens. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt.  Söker du en arbetsplats som erbjuder en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät? Då kommer du trivas som konsult på Randstad.  Our customer is now looking for a Local Office Support Service Manager placed in Malmö with start ASAP. You will work as part of the Global Office Support Services group, the Office Support Services Manager will proactively manage the local office environment, delivering both  the highest standards at all times to clients and staff, and continually managing local facilities costs to budget, ensuring best value to the company. Principal Duties and Account abilities * Manage the local office facilities ensuring a secure and high quality working environment at all times * Proactively maintain ISO for office support services and identify improvements to both the facilities offered and service provided to both internal customers and visitors * Budget – Manage all facilities costs to budget. * Security - ensure access control is managed, dealing appropriately with visitors and leavers. * Ensure the smooth and efficient running of the office facilities, managing equipment maintenance issues, stationery, vending and other office resources to meet staff and budget requirements. Liaising with contractors and third party suppliers to ensure a smooth and efficient operation. * Local Travel Coordinator with dedicated travel agents. * Undertake (ad hoc) administrative (incl. translation) support for business managers including Finance, HR(SS), GPSS like: controlling, scanning and sending invoices internally, marking codes and costs centers on credit card transactions, setting up blanket orders, chasing PO numbers on invoices and: forward the local information to GPSS for ADP’s declaration as required * Provide I-Procurement support for local managers. Process all I-Procurement purchase requests for payment in respect of office facilities.  Ensure correct coding. Chase late payments to ensure the business does not suffer any downtime as a result of non-payment * Manage all meeting room bookings and facilities such as video conference.  Co- ordinate refreshments and equipment requirements, ensuring maximum utilisation. Ensure all rooms are kept to top class standards at all times * Manage reception, including post, face to face and phone contact. Manage reception cover to ensure 100% coverage as per local requirements Manage. * Responsible for office communication, ensuring Group communications and essential local information is communicated to the relevant people in good time and order.  * Communicate and meet with employees, customers, external service providers, auditors, inspectors and vendors as required. * Act as local contact person for the global HR team. * Assist with aspects of HR administration, contact with local authorities, keeping of the local HR folders etc. * Coordinate the delivery of all financial correspondence. * Swedish translation assistance for all financial correspondence. * Assistance with supplier queries, working with Accounts Payable and the European Financial Controller. * Working with the finance team, assistance with regulatory reporting requirements for the Swedish office, including the filing of regulatory returns. * Assistance in extraordinary renewals invoicing, working with the renewals team to resolve invoice issues and provide administration support for the renewals invoicing process. Key Skills and Experience We are looking for a person with excellent language skills, fluent in business English and local language, confident to translate and communicate in English and how has proven success in similar role. Demonstrate a reactive and proactive customer approach, both internally and externally. Proficient in the use of Word / Excel / PowerPoint and videoconferencing facilities. Personal skills It is important that you are service minded, positive, adaptable and able to manage own work load and be tenacious and driven to succeed on task delivering to an excellent standard. If you have any further questions please do not hesitate to contact Nina von Platen tel 0122-269506 We are looking forward to your application!
Företag: Randstad AB Malmö
Ort: Malmö
Publicerad : 06-14
Sök fler jobb liknande: lediga Local Support Service Manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Local Support Service Manager

Global pricing manager
Redo för drömjobbet?Få företag erbjuder lika stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet som Randstad. Vi tillhör de företag i världen som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att på kort tid skaffa dig bred erfarenhet, chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du har en möjlighet att utveckla din kompetens. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång, och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt. Söker du en arbetsplats som erbjuder en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät? Då kommer du trivas som konsult hos oss på Randstad! Till en av våra kunder i Eskilstuna söker vi en global pricing manager för bemanningsuppdrag. Tillsättning i september. Dina arbetsuppgifter   Du kommer arbeta som global pricing manager och ingå i en grupp om 10 personer. Du ansvarar själv för ett visst segment, där du prissätter och uppdaterar artiklar samt ser till att prisinformationen når ut i regionen. Dagligen hanterar du inommande prisförfrågningar från eftermarknaden.  Din Bakgrund  Vi ser gärna att du som söker har en högskoleutbildning. Det är bra om du har en ekonmisk bakgrund med förståelse för hela affären. Teknisk erfarenhet/förståelse, från industrin ser vi som en merit. Du har har erfarenhet av att arbeta i många olika informationssystem, samt goda kunskaper i Excel. Dina egenskaper  Vi ser att du är bra på att kommunicera, driven, kundorienterad, problemlösare samt duktig på att prioritera. Du ska kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift på engelsa.  Låter detta intressant? Du välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2013-07-31. Tillsättning i september.
Företag: Randstad AB Västerås
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Global pricing manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Global pricing manager

Vi söker nu en driven Controller!
Redo för drömjobbet?Få företag erbjuder lika stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet som Randstad. Vi tillhör de företag i världen som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att på kort tid skaffa dig bred erfarenhet, chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du har en möjlighet att utveckla din kompetens. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt.  Söker du en arbetsplats som erbjuder en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät? Då kommer du trivas som konsult på Randstad. Till en av våra kunder i Eskilstuna söker vi nu en driven controller.Detta är ett bemanningsuppdrag på 100 %. Dina arbetsuppgifter  Du kommer att som huvudfokus arbeta med ekonomi och verksamhetsstyrning på en global nivå. I ditt arbete kommer du att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter som controller med bl.a. redovisning, planering och genomföring av processer, prognoser, strategiska planer, KPI:er, bokslut och produktkalkyler. I tjänsten kommer du att ha många kontaktytor inom företaget. Stor del av arbetet genomförs även på engelska, då företaget har en global verksamhet. Din Bakgrund  Vi ser att du som söker har en civilekonom- eller ingenjörsutbildning. Meriterande är även om du har 3 – 4 års arbetslivserfarenhet som controller och/eller har arbetat med redovisning, men detta är inget krav. Du behärskar engelska flytande i tal och skrift och är van att arbeta i Microsoft Office och har mycket goda kunskaper i Excel. Har du även erfarenhet av SAP är det en fördel. Dina egenskaper Vi söker dig som är självständig, analytisk och noggrann. Du trivs med att samarbeta med andra och har lätt för att kommunicera. Du är prestigelös och utför alltid ditt arbete med högsta kvalité. Är du redo för en ny spännande utmaning så ser vi gärna att du ansöker omgående, då vi arbetar med löpande urval. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen! Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Beatrize Olsson på telefon 072 988 98 04. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Randstad AB Västerås
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker nu en driven Controller! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker nu en driven Controller!

Erfaren verkstadsmedarbetare
Redo för drömjobbet? Få företag erbjuder lika stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet som Randstad. Vi tillhör de företag i världen som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att på kort tid skaffa dig bred erfarenhet, chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du har en möjlighet att utveckla din kompetens. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt.  Söker du en arbetsplats som erbjuder en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät? Då kommer du trivas som konsult på Randstad. Vi söker till vår verksamhet fabriksmedarbetare till tung industri med erfarenhet av travers- och gärna truckkörning. Truckkort är därför starkt meriterande. För rätt person finns goda möjligheter till vidareanställning hos kunden och även en vidareutveckling inom företaget. Som konsult bör du dock vara beredd på att även andra uppdrag kan förekomma. Skift förekommer varpå du även till stor sannolikhet kommer att arbeta kvälls- och nattpass. Dina arbetsuppgifter  Arbetsuppgifterna kan variera men innhåller tung produktion och är fysiskt krävande.  Du kommer att ha hjälpmedel såsom fasta maskiner men bör vara beredd att arbeta med kroppen. Arbetsuppgifterna innebär även underhåll av fabrikens maskiner. Din bakgrund  Du har god erfarenhet av traverskörning samt gedigen flerårig erfarenhet av industriproduktion. Har du erfarenhet av underhållsarbete av maskiner inom tung industri ses det som mycket meriterande. Dina egenskaper Vi ser att du är en person som tar egna initiativ och som inte är rädd för att ta i. Du har även ett övergripande tänk som gör att du lätt kan förstå processer och din egna del i detsamma. Du har dokumenterat erfarenhet av traverskörning.  Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Randstad AB Uppsala
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren verkstadsmedarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren verkstadsmedarbetare

Erfaren mäklarassistent sökes!
Redo för drömjobbet?Få företag erbjuder lika stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet som Randstad. Vi tillhör de företag i världen som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att på kort tid skaffa dig bred erfarenhet, chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du har en möjlighet att utveckla din kompetens. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt.  Söker du en arbetsplats som erbjuder en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät? Då kommer du trivas som konsult på Randstad. Vi behöver förstärka vår personalgrupp med en duktig och driven mäklarassistent. Du kommer till en början att vara anställd som konsult i vår verksamhet och bli uthyrd till vår kund i Tierp. För rätt person finns det mycket goda möjligheter för vidare anställning direkt hos kunden. Dina arbetsuppgifter Som mäklarassistent är de huvudsakliga arbetsuppgifterna att stötta fastighetsmäklaren i dennes dagliga arbete. Du kommer bland annat att hjälpa till med att utforma prospekten i samarbete med fastighetsmäklaren. Vidare kommer du att ha kontakt med kunder. Din bakgrund Vi ser att du har god lokalkännedom och datorvana. Har du arbetat som mäklarassistent tidigare ses det som mycket meriterande. Det är även meriterande om du har arbetat med layout och bildhantering. Dina egenskaper Som mäklarassistent hos vår kund krävs det att du är noggrann och har en god organisationsförmåga. Du värdesätter omtanke, personligt engagemang och att ha en god relation med köpare och säljare. Intervjuer kommer att ske fortlöpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Företag: Randstad AB Uppsala
Ort: Tierp
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren mäklarassistent sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren mäklarassistent sökes!

Verkstadsarbetare med truckkort
Redo för drömjobbet?Få företag erbjuder lika stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet som Randstad. Vi tillhör de företag i världen som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att på kort tid skaffa dig bred erfarenhet, chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du har en möjlighet att utveckla din kompetens. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt.  Söker du en arbetsplats som erbjuder en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät? Då kommer du trivas som konsult på Randstad. Vi behöver förstärka vår personalgrupp med verkstadsarbetare till vår kund i Uppsala som är verksam inom tung industri. Uppdraget har start omgående och för rätt person finns det chans till vidare anställning hos kunden. Längden på uppdraget kan variera. Dina arbetsuppgifter  Arbetsuppgifterna kan variera något men innehåller tung produktion och är fysiskt krävande. Du kommer främst att arbeta med betonggjutning, armering, truckkörning och efterbearbetning. Till ditt förfogande har du tekniska hjälpmedel. Din bakgrund  Vi ser gärna att du har bakgrund där du arbetat fysiskt. Truckkort för motviktstruck(B1) är ett krav. Körkort för hjullastare samt erfarenhet av att köra det är ett krav. Vidare ser vi gärna att du har några års erfarenhet från arbete inom tung industri och ett stort tekniskt intresse. Har du erfarenhet av betongillverkning så är det meriterande. Har du arbetat med att läsa av ritningar och arbeta utifrån dessa så är det till din fördel. Dina egenskaper Vi ser att du är en person som tar egna initiativ och som inte är rädd för att ta i. Du har även ett övergripande tänk som gör att du lätt kan förstå processer och din egna del i detsamma. Vi ser fram emot din ansökan.
Företag: Randstad AB Uppsala
Ort: Uppsala
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Verkstadsarbetare med truckkort jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verkstadsarbetare med truckkort

Vi söker engagerade montörer!
Redo för drömjobbet?Få företag erbjuder lika stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet som Randstad. Vi tillhör de företag i världen som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att på kort tid skaffa dig bred erfarenhet, chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du har en möjlighet att utveckla din kompetens. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt.Söker du en arbetsplats som erbjuder en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät? Då kommer du trivas som konsult på Randstad. För uppdrag hos en av våra kunder i Västerås söker vi nu kvalificerade och drivna montörer. Dina arbetsuppgifter  Som montör arbetar du brett inom ditt verksamhetsområde . Du kommer att arbeta med montering, felsökning och testning. Företaget arbetar med maskiner, styrskåp och kablage. Letar du efter ett arbete där du står inför nya utmaningar, omväxlande arbetsuppgifter samt målinriktat arbete är du kanske just den vi söker.  Din Bakgrund  Vi ser att du har gymnasieutbildning, har du utbildning inom teknik/verkstad är det meriterande. Har du dessutom erfarenhet inom montering, verktygsvana eller tycker om att meka då är du absolut rätt person. Meriterande är även kunskaper inom ritningsläsning och mer avancerad montering. Truckkort är meriterande. Dina egenskaper Som person vill vi att du är ansvarstagande, noggrann samt att du har lätt för att samarbeta med andra människor. Vidare är du positiv, driftig och angelägen om att lämna ifrån dig ett bra arbete. Du trivs att arbeta i en verkstadsmiljö och är praktiskt lagd. Utöver detta är du en engagerad och social person som har nära till skratt. Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete i en internationell miljö. Uppdraget startar efter överenskommelse, dock senast i mitten av augusti. Tjänsten är på heltid med placering i Västerås. Du kommer att ingå i ett team som arbetar tvåskift. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Beatrize Olsson på tel. 072-988 98 04. Vi arbetar med ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut så ansök redan idag! Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Randstad AB Västerås
Ort: Västerås
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker engagerade montörer! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker engagerade montörer!

Teknisk säljare sökes
Redo för drömjobbet? Få företag erbjuder lika stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet som Randstad. Vi tillhör de företag i världen som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att på kort tid skaffa dig bred erfarenhet, chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du har en möjlighet att utveckla din kompetens. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt.  Vi söker nu en teknisk säljare för rekrytering till en av våra kunder Dina arbetsuppgifter Som säljare för kundföretaget i fråga får du ta del av det bästa från två världar – tryggheten som ett stort internationellt bolag kan erbjuda samt möjligheten att skapa affärer självständigt och lokalt med marknadens bästa produkter. Du kommer att ansvara för försäljning i ett distrikt som sträcker sig från Mälardalen upp till Sundsvall. Du kommer att arbeta med ett starkt varumärke och produkter som ligger i teknikens framkant. Att vara säljare hos företaget innebär ett stimulerande och omväxlande arbete inom ett expansivt och globalt företag. Tjänsten innebär att du reser uppskattningsvis 2-3 dagar i veckan med bas från ditt hemkontor. Du kommer att utveckla affärer och relationer med befintliga kunder och även bearbeta nya kunder. Du arbetar med ett brett sortiment som du erbjuds grundläggande utbildning i. Du arbetar självständigt och driver hela säljprocessen samtidigt som du samverkar med dina säljkollegor för att nå distriktets och regionens uppsatta försäljningsmål. Du har ansvar för hela affären från nätverkande och bearbetning av kunder till förhandlingar och uppföljning. Din bakgrund och dina egenskaper Vi söker dig som har ett sinne för försäljning och är tekniskt intresserad. Du kan identifiera nya affärsmöjligheter och trivs i förhandlingssituationer. Du har flerårig erfarenhet från teknisk försäljning. Meriterande är eftergymnasial teknisk utbildning. Du är en positiv, ansvarsfull och utåtriktad person som lätt skapar nätverk. Du har lätt för att uttrycka dig på både svenska och engelska; företagets koncernspråk är engelska. Urval och rekrytering sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan snarast! Vid frågor kontakta Konsultchef Maria Frisk på tel. 072-988 9607
Företag: Randstad AB
Ort: Västerås
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk säljare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk säljare sökes

Noggrann operativ inköpare sökes!
Redo för drömjobbet? Få företag erbjuder lika stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet som Randstad. Vi tillhör de företag i världen som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att på kort tid skaffa dig bred erfarenhet, chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du har en möjlighet att utveckla din kompetens. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt.  Söker du en arbetsplats som erbjuder en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät? Då kommer du trivas som konsult på Randstad. Vi söker nuen noggrann operativ inköpare för ett långsiktigt bemanningsuppdrag till en av våra kunder. Dina arbetsuppgifter  I rollen som operativ inköpare är dina främsta arbetsuppgifter att: * Planera och utföra avrop (köp) utifrån fastställda avtal i SAP. * Ha kontakt med leverantörer i hela världen. * Se till att ordererkännanden och fakturor kommer till rätt personer. * Bidra till verksamhetsutvecklingen genom att delta i Verksamhetsutvecklande grupper. * Bidra till leverantörsutveckling genom att delta på Supply Management-möten. * Genomföra valutauträkningar. * Justera i SAP enligt ordererkännanden. * Att ankomstrapportera i SAP Din bakgrund  Vi ses att du som söker har: * Inköpserfarenhet * SAP-kunskap * Mycket goda kunskaper i engelska (tal och skrift) * Ordningssinne * Ett effektivt arbetssätt Dina egenskaper Vi söker en person som är strukturerad och noggrann i sitt arbeta och som har förmågan att snabbt anpassa sig till förändringar. Du uppskattar operativt rutinarbete som ibland blir enformigt och kan göra det på ett effektivt sätt.   Du har god social kompetens och kan förklara på ett pedagogiskt sätt och trivs med sociala kontakter då du kommer samarbeta och ha mycket kontakter både internt och externt med leverantörer, strategiskt inköp, order m.m.   Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Konsultchef Maria Frisk på 072-988 9607. Vi använder oss av löpande urval i denna process och ser fram emot just din ansökan!
Företag: Randstad AB Västerås
Ort: Västerås
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Noggrann operativ inköpare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Noggrann operativ inköpare sökes!

Produktionsarbetare - Natt
Redo för drömjobbet? Få företag erbjuder lika stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet som Randstad. Vi tillhör de företag i världen som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att på kort tid skaffa dig bred erfarenhet, chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du har en möjlighet att utveckla din kompetens. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt.  Söker du en arbetsplats som erbjuder en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät? Då kommer du trivas som konsult på Randstad. För vår verksamhet i Göteborg söker vi nu produktionspersonal med start i mitten på Augusti. Dina arbetsuppgifter  Du kommer att jobba i team och tillverka företagets produkter inom värmebranschen. Arbetet kan stundtals vara tungt. Det är viktigt att du är noggrann i ditt arbete och har en positiv inställning. Din bakgrund  Du har erfarenhet av fysiskt arbete. Du bör ha erfarenhet av att ha jobbat inom produktion tidigare. Dina egenskaper Vi ser att du är en person som tar egna initiativ och som inte är rädd för att ta i. Du samarbetar gärna och har en noggrannhet i ditt arbete.   Du har en positiv inställning, är flexibel och har en god arbetsmoral. Tjänsten är på heltid med placering i Göteborg och man jobbar ständigt nattskift. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Randstad AB Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsarbetare - Natt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsarbetare - Natt

Extrajobb på lager i Göteborg
Redo för drömjobbet? Få företag erbjuder lika stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet som Randstad. Vi tillhör de företag i världen som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att på kort tid skaffa dig bred erfarenhet, chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du har en möjlighet att utveckla din kompetens. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt.  Söker du en arbetsplats som erbjuder en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät? Då kommer du trivas som konsult på Randstad. Studerande se hit! Vi behöver extrapersonal till flera av våra Göteborgsbaserade lagerföretag. Dina arbetsuppgifter  Arbetsuppgifterna består av plock/pack och montering. Din bakgrund  Det är meriterande med erfarenhet av lagerarbete eller montering, dock är detta inget krav. Det viktigaste är ditt engagemang och din inställning för att lyckas i tjänsten. Dina egenskaper Vi ser att du är en person som tar egna initiativ och som inte är rädd för att ta i. Du samarbetar gärna och har en noggrannhet i ditt arbete. Du har en positiv inställning och en god arbetsmoral. Tjänsten är på deltid med placering i Göteborg, perfekt för studerande. Start omgående Arbetet är förlagt till dagtid, men kvällsarbete och helgjobb kan förekomma. Skicka in din ansökan snarast då intervjuer sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Randstad AB Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb på lager i Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb på lager i Göteborg

Executive Assistants till fordonsindustrin
Redo för drömjobbet?Få företag erbjuder lika stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet som Randstad. Vi tillhör de företag i världen som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att på kort tid skaffa dig bred erfarenhet, chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du har en möjlighet att utveckla din kompetens. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt.  Söker du en arbetsplats som erbjuder en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät? Då kommer du trivas som konsult på Randstad. Just nu söker vi nu Executive Assistants för kommande  uppdrag inom fordonsindustrin. Dina arbetsuppgifter  I rollen som Executive Assistant fungerar du som ett stöd för produktions- och ledningsgrupp med att assistera dessa med olika administrativa uppgifter. Arbetet innebär ofta att stödja och assistera ledning med att producera informations- och produktionsmaterial, schemalägga möten, konferenser, telefonmöten och resor. Du samlar även data för sammanställning av rapporter, uppföljningsplaner och andra aktiviteter. Utöver det ansvarar du för administration av fakturor, tidrapporter, resekonton och i viss mån orderhantering. Du är en del av ett team där ditt arbete innebär att bidra med nya idéer, vara en kreativ lagspelare och problemlösare med öga för detaljer. Din bakgrund  Du har dokumenterad erfarenhet från liknande arbete, gärna från fordonsindustrin. Du bör ha en mycket god skriftlig och muntlig kommunikativ förmåga. Du skriver och talar och skriver engelska obehindrat. Din erfarenhet från administrativa roller har gett dig förmågan att koordinera och driva egna projekt. Du har förmågan att effektivt organisera, strukturera och prioritera flera olika projekt samtidigt. Mycket goda datakunskaper och lätt för att lära sig nya system är en förutsättning för tjänsten. Dina egenskaper För att lyckas i rollen bör du vara serviceminded, gilla utmaningar och trivas i assistentrollen. Du har integritet, är strukturerad och har en mycket god analytisk- och administrativ förmåga. Du har förmågan att skapa en positiv atmosfär omkring dig och bidrar till att skapa goda relationer. Du har känsla för service och arbetar effektivt under stress. Du är initiativtagande med ett proaktivt arbetssätt. Vi arbetar med löpande urval och ser gärna din ansökan så snart som möjligt. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Emilie Hedman på tel. 072-988 98 27. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Randstad AB Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Executive Assistants till fordonsindustrin jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Executive Assistants till fordonsindustrin

Projektledare till fordonsindustrin
Redo för drömjobbet?Få företag erbjuder lika stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet som Randstad. Vi tillhör de företag i världen som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att på kort tid skaffa dig bred erfarenhet, chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du har en möjlighet att utveckla din kompetens. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt.  Söker du en arbetsplats som erbjuder en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät? Då kommer du trivas som konsult på Randstad. För kunds räkning söker vi nu en Projektledare inom utbildning för ett uppdrag i fordonsindustrin. Dina arbetsuppgifter  Du arbetar med ett projekt rörande fortbildning och utvecklingsprogram inom koncernen. Du ansvarar för inköp, implementering och design/utveckling av utbildningsprogram och ledarskapsutbildningar. I arbetsuppgiften ingår också att följa upp och säkerställa kvalitet i befintlig utbildningsverksamhet samt att utveckla strukturer för förbättrande åtgärder. Du kommer att vara en länk mellan den lokala och globala organisationen samt ha ett nära samarbete med marknads- och kommunikationsansvariga. Du ansvarar också för administrering av utbildningsprogrammen (schemaläggning, samordning med leverantörer och logistik).   Din bakgrund  Du har akademisk examen och erfarenhet från att arbeta med Product Management och/eller Human Resources. Du har kunskaper i kompetensutveckling och har dokumenterad erfarenhet från projektledning. Du bör ha mycket goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift samt trivas i en internationell miljö. Goda datakunskaper är ett krav. Dina egenskaper Du bör vara självständig, flexibel och gilla att arbeta i team.   Du är strukturerad och har en god analytisk och administrativ förmåga. Dina kommunikativa egenskaper är starka och du har förmåga att samarbeta och skapa relationer. Vi arbetar med löpande urval och ser gärna din ansökan så snart som möjligt. Skicka gärna ditt CV på engelska. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Emilie Hedman på tel. 072-988 98 27 Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Randstad AB Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare till fordonsindustrin jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare till fordonsindustrin

Shipping Agent
Nu söker vi för kunds räkning en shipping agent för uppdrag på internationellt fordonsföretag. Dina arbetsuppgifter  Som shipping agent kommer du att proaktivt arbeta med att identifiera och agera vid avvikelser i transportnätet. Du är den primära kontaktpunkten för kunderna och ansvarig för operativa frågor kopplade till varor i transit. Din uppgift är att informera kunder om planerade och oplanerade störningar såsom helgdagar och strejker, inklusive effekterna av dessa störningar på transportnätet samt på ett strukturerat sätt kommunicera systematiska och återkommande brister i den logistiska inställning till berörda avdelningar inom logistik för vidare analys och korrigerande åtgärder. Din bakgrund  Du har antingen akademisk examen eller motsvarande inom logistik eller något ett par års erfarenhet inom angivna arbetsuppgifter. Du har förmodligen erfarenhet som speditör inom fordonsindustrin alternativt motsvarande erfarenhet av relevanta arbetsuppgifter. Du har mycket goda kunskaper i engelska, i såväl tal som i skrift och har gärna erfarenhet från att arbeta i internationell miljö. Dina egenskaper Du är väldigt service minded, kommunikativ och problemlösningsfokuserad. Som person är du driven och har lätt för att samerbeta i grupp. Du har goda datorkunskaper och lätta för att lära dig nya system. Vi arbetar med löpande urval för tjänsten men ser gärna din ansökan så snart som möjligt. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta
Företag: Randstad AB Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Shipping Agent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Shipping Agent

Business Solution Specialist
Redo för drömjobbet?Få företag erbjuder lika stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet som Randstad. Vi tillhör de företag i världen som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att på kort tid skaffa dig bred erfarenhet, chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du har en möjlighet att utveckla din kompetens. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt.  Söker du en arbetsplats som erbjuder en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät? Då kommer du trivas som konsult på Randstad. För kunds räkning söker vi nu en Business Solution Specialist för ett uppdrag inom fordonsindustrin. Dina arbetsuppgifter  I rollen som Business Solution Specialist kommer du att arbeta som controller med förekommande uppgifter såsom budgetplanering, rapportering och bokslutsarbete. Din huvuduppgift ligger i att fungera som support till Leader Business Solution med verksamhetens ekonomifrågor. I rollen ingår även att aktivt arbeta med att koordinera och utveckla användandet av två SAP-verktyg inom projekt- och driftskostnader (SCORE & WISE). Du kommer att utbilda, koordinera och stötta andra i användningen av verktyget samt dokumentera och testa nya produkter från IT-avdelningen. Du arbetar även aktivt med förbättringsarbete för att utveckla användnigen av verktygen. Din bakgrund  Du har akademisk utbildning inom ekonomi, gärna en Bachelor i Business Administration och har några års erfarenhet från Business Controling eller Finans. Du har tidigare erfarenhet från att arbeta med affärsverktyget SAP och då främst SAP BW. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från fordonsindustrin eller annan internationell industriell miljö. Då koncernspråket är engelska krävs mycket goda kunskaper i såväl tal som skrift. Dina egenskaper Du bör vara självständig, drivande och effektiv som person. Du är strukturerad och har en god analytisk och administrativ förmåga. Dina kommunikativa egenskaper är starka och du har förmåga att samarbeta och skapa relationer. Du har mycket goda kunskaper i Excell och lätt för att lära dig nya datasystem. Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt. Skicka gärna ditt CV på engelska. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Emilie Hedman på tel. 072-988 98 27. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Randstad AB Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Business Solution Specialist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Business Solution Specialist

Hydraulmontör
Vi söker nu mångsidiga mekaniker med goda erfarenheter av maskinell utrustning till ett av våra bemanningsuppdrag. Vår kund, belägen i Göteborg, befinner sig just nu i en expansiv fas och behöver förstärka personalstyrkan i sin verkstad för att säkra sin goda kvalitet och service gentemot sina kunder.  Arbetsuppgifter I dina nya arbetsuppgifter ingår montering, ritningsläsning och diverse produktionsuppgifter. Du kommer periodvis att arbeta under högt tempo där noggrannhet är av största vikt. Arbetet kräver god fysik. Du tar gärna egna initiativ och självklart tycker du också om att arbeta tillsammans med andra. Utbildning/Erfarenhet Du har några års erfarenhet och kunskap från industri och-/eller verkstadsarbete. Du har goda kunskaper inom el. Du har dessutom god hydraulikvana och-/eller kunskaper inom pneumatik. Personliga egenskaper Du är en öppen, flexibel och noggrann person med en hög känsla för service men som också trivs med ett självständigt arbete. Du är också en uppfinningsrik person med förmåga att komma med individuella och kreativa lösningar. Vi erbjuder ett varierande arbete och du blir anställd på ett av världens största bemanningsföretag där vi värderar den nära personliga kontakten med vår personal. Randstad är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag vilket innebär att vi uppfyller högt uppställda krav som bl.a. omfattar kollektivavtal, jämställdhetsplan och försäkringar. Intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan radan idag. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Tarek Mourad på tel 0122-26 90 00. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Randstad AB Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Hydraulmontör jobb, Hydraulmontör Göteborg, Hydraulmontör Randstad AB Göteborg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hydraulmontör

Grovarbetare/Anläggare
Redo för drömjobbet? Få företag erbjuder lika stora möjligheter att utvecklas i arbetslivet som Randstad. Vi tillhör de företag i världen som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning. Som konsult på Randstad erbjuder vi dig möjligheten att på kort tid skaffa dig bred erfarenhet, chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du har en möjlighet att utveckla din kompetens. Vi ser våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och som konsult är du Randstads ambassadör och vårt ansikte utåt.  Söker du en arbetsplats som erbjuder en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät? Då kommer du trivas som konsult på Randstad.   Nu söker vi en grovarbetare/anläggningsarbetare för vår verksamhet i Göteborg. Dina arbetsuppgifter  Du kommer att arbeta i team, men även självständigt. Arbetet sker till större delen i Göteborgsområdet men även i andra delar av Sverige. Det är ett krav att du kan tänka dig att vara iväg vissa veckor och arbeta på andra orter. Kunden står givetvis för resor och logi, och lagstadgat traktamente utgår. Arbetet är fysiskt krävande och man arbetar utomhus stor del av tiden. Det är viktigt att du är noggrann i ditt arbete och har en positiv inställning.  Din bakgrund  Du har erfarenhet av fysiskt arbete. Du bör ha arbetat inom anläggning eller bygg tidigare. Har du en bakgrund som snickare är det ett stort plus. B-körkort är ett krav och det underlättar om du har tillgång till egen bil. Dina egenskaper En viktig egenskap för att passa för tjänsten är att du är en person som tar egna initiativ och som inte är rädd för att ta i. Som person är du lugn, har ett bra självförtroende och känner dig bekväm i dig själv. Du samarbetar gärna och har en noggrannhet i ditt arbete.   Du har en positiv inställning, är flexibel och har en god arbetsmoral. Tjänsten är på heltid med placering i Göteborg, men det är ett krav att man skall kunna resa i hela Sverige för arbete på olika orter. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.
Företag: Randstad AB Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Grovarbetare/Anläggare jobb, Grovarbetare/Anläggare Göteborg, Grovarbetare/Anläggare Randstad AB Göteborg
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grovarbetare/Anläggare


Sök lediga jobb Randstad AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se