Receptionist, telefonist jobb - lediga jobb

Receptionist, telefonist jobb Receptionist, telefonist jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Receptionist, telefonist. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Receptionist, telefonist. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Receptionist, telefonist- Stockholm

 2. Receptionist, telefonist- Stockholm

 3. Receptionist, telefonist- Partille

 4. Receptionist, telefonist- Södertälje

 5. Receptionist, telefonist- Solna

 6. Receptionist, telefonist- Haninge

 7. Receptionist, telefonist- Stockholm

 8. Receptionist, telefonist- Kalmar

 9. Receptionist, telefonist- Stockholm

 10. Receptionist, telefonist- Stockholm

 11. Semestervikarie receptionist, telefonist- Svenljunga

 12. Receptionist, telefonist- Herrljunga

 13. Receptionist, telefonist- Herrljunga

 14. Receptionist, telefonist- Norrtälje

 15. Receptionist, telefonist- Stockholm

 16. Receptionist, telefonist- Stockholm

 17. Receptionist, telefonist- Stockholm

 18. Receptionist, telefonist- Stockholm

 19. Receptionist, telefonist- Södertälje

 20. Receptionist, telefonist- Göteborg

 21. Receptionist, telefonist- Alingsås

 22. Receptionist, telefonist- Solna

 23. Receptionist, telefonist- Stockholm

 24. Receptionist, telefonist- Österåker

 25. Receptionist, telefonist- Karlskrona

 26. Receptionist, telefonist- Malmö

 27. Receptionist, telefonist- Karlsborg

 28. Receptionist, telefonist- Östersund

 29. Receptionist, telefonist- Sigtuna

 30. Receptionist, telefonist- Solna

 31. Receptionist, telefonist- Järfälla

 32. Receptionist, telefonist- Svalöv

 33. Receptionist, telefonist- Svenljunga

 34. Receptionist, telefonist- Stockholm

 35. Receptionist, telefonist- Halmstad

 36. Receptionist, Telefonist- Södertälje

 37. Receptionist, telefonist- Solna

 38. Receptionist, telefonist- Göteborg

 39. Receptionist, telefonist- Göteborg

 40. Receptionist, telefonist- Solna


Mer beskrivning

Receptionist, telefonist
ISS Personaltjänster är den del av ISS Facility Services AB som arbetar med Personaluthyrning, Rekrytering, Entreprenad, Omställning samt Organisations- och chefsstöd. ISS Personaltjänster är ett auktoriserat bemanningsföretag som är specialiserade på personliga och kvalitetssäkrade processer med kunden i fokus. Vi har idag verksamhet på ett flertal orter i Sverige. På uppdrag av Arriva Sverige Aktiebolag söker ISS Personaltjänster. Serviceinriktad receptionist på heltid sökes! För kunds räkning söker vi en receptionist på heltid till Arriva. Arriva är en del av Europas största koncern för persontrafik och är idag etablerad i tolv länder. Företaget har varit etablerad på den svenska marknaden sedan 1999 med ledning i Köpenhamn. Sedan februari 2011 har Arriva varit ett självständigt svenskt bolag och växer nu rejält. Är du en serviceinriktad, flexibel och självgående person som gillar att vara spindeln i nätet? Trivs du med både kundbemötande, koordinering och administration? Då kanske du är rätt person för Arriva! Just nu söker vi för kunds räkning en receptionist med möjlighet att tillträda en tjänst på heltid med beräknad start i mitten av augusti. Du kommer att arbeta på Arrivas huvudkontor som ligger i Liljeholmen. Arbetsuppgifter - Vara ansiktet utåt och ta emot besökare. - Svara på telefon och mail. - Intern serviefunktion - Förbereda inför möten och konferenser. - Ansvara för köksutrymmen och pentry. - Diarieföring av inkommande post, kopiering, sammanställa material. - Sköta bokningar av beställning av exempelvis: resor, luncher, kontorsmaterial etc. - Andra vanligt förekommande receptionistsysslor. Önskade kvalifikationer Du har lägst gymnasiekompetens och har två års erfarenhet av arbete som receptionist. Vidare talar du flytande och skriver obehindrat på både svenska och engelska samt har mycket goda datorkunskaper. Tyska är meriterande. Vi ser gärna att du har vana att sätta igång teknisk utrustning som projektorer och liknande. Personliga egenskaper Som person är du social, serviceinriktad och strukturerad. Du gillar att vara spindeln i nätet och hjälpa till att koordinera och ordna med saker. Du är prestigelös och är inte rädd för att kavla upp ärmarna och ta i när det behövs. Du tar egna initiativ och tycker om att samarbeta med olika sorters människor. Vidare är du självgående och har ett professionellt sätt mot så väl interna som externa kunder. Vi erbjuder Kundföretaget erbjuder spännande och omväxlande arbetsuppgifter i fräscha och nyrenoverade lokaler med ett trevligt och glatt gäng kollegor. En provanställning på 6 månader med möjlighet till fast anställning.
Företag: ISS Personaltjänster
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist, telefonist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist, telefonist

Receptionist, telefonist
ISS Personaltjänster är den del av ISS Facility Services AB som arbetar med Personaluthyrning, Rekrytering, Entreprenad, Omställning samt Organisations- och chefsstöd. ISS Personaltjänster är ett auktoriserat bemanningsföretag som är specialiserade på personliga och kvalitetssäkrade processer med kunden i fokus. Vi har idag verksamhet på ett flertal orter i Sverige. Receptionister sökes! Är du en serviceinriktad, flexibel och självgående person? Trivs du med både kundbemötande, koordinering och administration? Titta hit! Just nu söker vi receptionister för kommande uppdrag till våra kunder både på heltid och deltid. Arbetsuppgifter Sedvanliga receptionistsysslor såsom ta emot besökare, svara i telefon, ordna inför möten och konferenser, sköta bokningar och beställningar av till exempel luncher och resor. Vidare kan viss hantering av avtal förekomma. Önskade kvalifikationer Du har lägst gymnasiekompetens samt erfarenhet av service sedan tidigare, gärna i reception. Vidare talar och skriver du mycket bra på både svenska och engelska samt har mycket goda datorkunskaper. Men det absolut viktigaste är din personlighet och inställning! Personliga egenskaper Som person är du serviceinriktad och strukturerad. Du trivs som fisken i vattnet när du får hjälpa till, koordinera och ordna med allt mellan himmel och jord. Vidare är du självgående och har ett professionellt sätt mot så väl interna som externa kunder. Du gillar att vara spindeln i nätet och se till att saker blir gjorda. Vi erbjuder Det här är en tjänst med utvecklingsmöjligheter. Du kommer också att få förmånen att arbeta med ett glatt gäng härliga kollegor med en glad och positiv stämning.
Företag: ISS Personaltjänster
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist, telefonist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist, telefonist

Receptionist, telefonist
Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 35 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 500 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, delaktighet, fokus, ordning och reda, professionalism och ärlighet. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. ARBETSUPPGIFTER Timvikariat i informationsdisk: möta besökare, turister, elever från gymnasiet, sälja biljetter, lokalbokningar, mm. KVALIFIKATIONER Viktiga personliga egenskaper är att vara kundfokuserad, nyfiken och förändringsbenägen. De olika boknings- och biljettsystemen går att lära under introduktion. Det är en fördel om man är van vid att uppdatera hemsidor i Episerver, hantera Photoshop samt kan tala engelska. Turism- eller eventutbildning är meriterande.
Företag: Partille kommun, Kulturum
Ort: Partille
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist, telefonist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist, telefonist

Receptionist, telefonist
På vår ögonmottagning behöver vi nu anställa en receptionist. Arbetsuppgifterna är telefonkontakter där du tar emot bokningar till mottagningen. En viss datavana är bra för att göra kontorsuppgifter. Vi värdesätter om du har erfarenhet av liknande arbete. Vissa uppgifter kan vi lära dig på plats. Meriterande språkkunskaper är syriska/assyriska och arabiska.
Företag: Ögonläkare Zeidan Al Tarcheh AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist, telefonist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist, telefonist

Receptionist, telefonist
ICON are currently recruiting for a Receptionist in our office in Sweden. This is an exciting opportunity to work within a fast paced, busy environment for a leading global provider of outsourced development services to the pharmaceutical, biotechnology and medical device industries. The receptionist will be a part of the Facilities and Administration department responsible for the office, suppliers, and general administration. Overview of the role . Operation of switchboard . Welcome and help all visitors . Coordinate the work of the local IT technician . Monitor the Facilities and Administration case management system . Distribute and handle all incoming and outgoing post . Handle inbound/outbound courier packages by tracking, logging, dispatching as required . Administrate and programming of security fobs . Assist with arrangement for new starters . Assist with office stationery purchasing . Assist with the supplier administration . Assist with the preparation for invoice approval . Monitor and forward to staff received faxes . Assist with the administration of services of the external archive provider . Assist with general administrative duties and responsibilities of the Administration Team Role Requirements . Appropriate qualifications and/or relevant experience . Good general knowledge of computers and Microsoft office . Good oral and written communication skills in English Benefits of Working in ICON Other than working with a great team of smart and energetic people, we also offer a very competitive benefits package. This varies from country to country so a dedicated recruiter will discuss this with you at interview stage. We care about our people as they are the key to our success. We provide an open and friendly work environment where we empower people and provide them with opportunities to develop their long term career. If you would like further information please contact Marina Flodkvist Manager Facilities & Administration ICON plc Tel: +46 (0)8 514 84 705 Mobile: +46 (0)70 48 49 555 Email: Marina.Flodkvist@iconplc.com Web: www.iconplc.com If you would like to make an application, please Click Here
Företag: ICON CLINICAL RESEARCH (IRL) Ltd
Ort: Solna
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist, telefonist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist, telefonist

Receptionist, telefonist
Kajs Bilverkstad söker en receptionist. Arbetsuppgifter Ta emot inkomna telefonssamtal. Beställa reservdelar för bilar. Du som söker tjänsten skall kunna svara på frågor om lastbilar och deras reservdelar. Viktigt att kunna läsa och förstå svenska.
Företag: Kajs Bilverkstad
Ort: Haninge
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist, telefonist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist, telefonist

Receptionist, telefonist
Företaget: Bemannia är ett svenskägt och komplett fullserviceföretag inom rekrytering och bemanningsbranschen. Bemannia rekryterar och hyr ut personal inom affärsområdena Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Arbetsuppgifter: - Ta emot besökare och bud - Ge service till allmänhet och personal - Arbeta med telefonservice såsom växel och anknytningar - Arbeta med bokning, kopiering, inköp och registrering Kvalifikationer: - Gymnasieutbildning eller motsvarande - Minst ett års arbetslivserfarenhet som receptionist/telefonist - Erfarenhet av att använda datoriserade telefonväxlar och hänvisningssystem - Goda kunskaper i MS Office - Goda kunskaper, både i tal och skrift, i svenska och engelska
Företag: Bemannia Kontor AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist, telefonist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist, telefonist

Receptionist, telefonist
Receptionist till Folktandvården Berga Centrum, Kalmar Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Här arbetar ca 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund. För att leva upp till detta är kontinuerlig utveckling av hela organisationen en självklarhet. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta, engagerade och visionsstyrda medarbetare. Folktandvården Berga centrum i Kalmar är en fräsch, nyrenoverad och miljöcetifierad klinik som ligger i norra delen av Kalmar. Vid Bergakliniken är vi 20 medarbetare som tillsammans fokuserar på att utveckla verksamheten. Nu söker vi efter någon som vill arbeta heltid i vår reception. Som receptionist kommer du att vara vårt ansikte utåt genom att ansvara för vår reception tillsammans med ytterligare en kollega. Det är våra receptionister som först kommer i kontakt med våra patienter, både per telefon och när de besöker oss på kliniken. Det är därför viktigt för oss att du är positiv, serviceinriktad och tycker om att möta människor. I dina arbetsuppgifter ingår även att vara IT-ansvarig för kliniken vilket innebär att du bör ha god datavana och intresse för IT frågor. Vi söker dig som har erfarenhet av receptionsarbete. Är du tandsköterska är det en merit men inte ett krav, du kanske har ett annat vårdrelaterat arbete. I vår reception är det full fart hela tiden så du bör vara stresstålig, ha god organisationsförmåga samt kunna arbeta både självständigt och i team. Som nyanställd erbjuder vi dig att delta i ett omfattande introduktionsprogram. Först introduceras du på din klinik och därefter följer intressanta föreläsningar med fokus på både Landstinget och Folktandvården. Anställningen är heltid och tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Individuell lönesättning tillämpas.
Företag: Folktandvården i Kalmar län
Ort: Kalmar
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist, telefonist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist, telefonist

Receptionist, telefonist
ISS Personaltjänster är den del av ISS Facility Services AB som arbetar med Personaluthyrning, Rekrytering, Entreprenad, Omställning samt Organisations- och chefsstöd. ISS Personaltjänster är ett auktoriserat bemanningsföretag som är specialiserade på personliga och kvalitetssäkrade processer med kunden i fokus. Vi har idag verksamhet på ett flertal orter i Sverige. Ambulerande kundtjänstmedarbetare och receptionister Vill du uppleva olika företag, ha varierande och spännande arbetsuppgifter så är du den vi söker! Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta hos flera av våra kundföretag och täcka upp i deras kundtjänster, receptioner eller telefonväxlar. I förväg får du den upplärning som behövs för att sedan utföra ett självständigt arbete nästa gång du kommer tillbaka till kunden. Önskade kvalifikationer Du som söker har avklarade gymnasiestudier, goda kunskaper i svenska och engelska samt datorvana. Vi tycker även att det är positivt om du har arbetat med någon form av service eller administration sedan tidigare. Har du arbetat med kundtjänst eller som receptionist är detta meriterande. Personliga egenskaper Vi söker dig som är serviceminded, positiv och flexibel då ditt arbete kommer att vara mycket varierande och omväxlande. Ditt utåtriktade sätt och din vilja att ge ett bra intryck är av största vikt, liksom att du ser en utmaning och en glädje i att lära dig nya arbetsplatser och miljöer. Du är duktig på att ta egna initiativ och ser vad som behöver göras. Vi erbjuder Som konsult i vår jourverksamhet får du yrkeserfarenhet från flera olika branscher och möjlighet att knyta viktiga kontakter ute i arbetslivet. Om du vill uppleva olika företag, ha varierande och spännande arbetsuppgifter så är du den vi söker! Vi är ett ungt, glatt gäng som har riktigt roligt ihop.
Företag: ISS Personaltjänster
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-27
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist, telefonist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist, telefonist

Receptionist, telefonist
ISS Personaltjänster är den del av ISS Facility Services AB som arbetar med Personaluthyrning, Rekrytering, Entreprenad, Omställning samt Organisations- och chefsstöd. ISS Personaltjänster är ett auktoriserat bemanningsföretag som är specialiserade på personliga och kvalitetssäkrade processer med kunden i fokus. Vi har idag verksamhet på ett flertal orter i Sverige. På uppdrag av ISS Facility Management - Nationella FM-kunder Nordea söker ISS Personaltjänster. Vi söker för kunds räkning Kontorsreceptionist - 50-80% Vi söker nu för kunds räkning en engagerad receptionist till ett nystartat kontor i centrala Stockholm. Tjänsten är till en början en deltidstjänst med start 3 februari och efter ca en månad kommer den för rätt person att övergå i en garantianställning på 80 %. Du kommer då att arbeta hos flera av våra kundföretag och täcka upp i deras kundtjänster, receptioner eller telefonväxlar. I förväg får du den upplärning som behövs för att sedan utföra ett självständigt arbete nästa gång du kommer tillbaka till kunden. Du kommer att vara anställd av ISS Personaltjänster och arbeta som konsult hos kunden. Arbetsuppgifter Dina uppgifter består i att, bemanna receptionen, sköta telefonväxel, posthantering, ta hand om fikarum, beställning av luncher, tillhandahållande av kontorsmaterial samt allmänna kontorsgöromål. Vi ser att du arbetar med hög servicekänsla och en trivs i rollen som receptionist. Vi förutsätter att du har en utåtriktad profil och uppskattar varierande arbetsuppgifter. Då du kommer vistas i internationell arbetsmiljö måste du hantera engelska språket med stor fördel. Önskade kvalifikationer Gymnasieutbildning, Goda kunskaper i engelska både tal och skrift, goda IT-kunskaper framförallt i Word och Excel. Personliga egenskaper Hög servicevilja, problemlösare, lätt att kommunicera och arbeta i team
Företag: ISS Personaltjänster
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-24
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist, telefonist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist, telefonist

Semestervikarie receptionist, telefonist
I Svenljunga har vi den lilla kommunens fördelar, nära till varandra, till idéerna och till besluten. Njut av bad och fiske i våra 300 sjöar eller ströva i härlig natur. Välkommen till den sydligaste kommunen i Västra Götaland. Nära till lugnet men också till storstadspulsen. Svenljunga kommun - vi erbjuder det godaste livet! Du kommer att vara placerad i receptionen i kommunhuset. ARBETSUPPGIFTER Allmänna receptionist- och telefonistuppgifter. KVALIFIKATIONER Erfarenhet från arbete med liknande uppgifter.
Företag: Svenljunga kommun, Kanslienheten
Ort: Svenljunga
Publicerad : 02-04
Sök fler jobb liknande: lediga Semestervikarie receptionist, telefonist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Semestervikarie receptionist, telefonist

Receptionist, telefonist
RECEPTIONIST/VÄXELTELEFONIST Lesjöfors Industrifjädrar AB ingår i Lesjöfors AB och har verksamhet i Hudene utanför Herrljunga samt i Nordmarkshyttan norr om Filipstad. Bolaget har 67 anställda och omsätter 110 miljoner. Nu söker vi en receptionist/växeltelefonist till vår verksamhet i Hudene. Som receptionist/växeltelefonist kommer du hantera och arbeta inom en mängd olika områden. Du kommer bland annat ansvara för att svara i telefon, bemöta kunder och vara företagets ansikte utåt. Du kommer även att arbeta med orderadministration, enklare ekonomiadministration, visst inköp, hantera post samt samordna personalsociala aktiviteter. Även andra administrativa uppgifter kan förekomma. Som person är du positiv, ansvarsfull och tycker om att ge god service. Viktigt är också att du är flexibel, prestigelös och trivs med att arbeta både högt och lågt. Eftersom engelska är vårt koncernspråk är goda kunskaper ett krav liksom goda datakunskaper. Erfarenhet från Movex är meriterande. Tjänsten är ett vikariat för föräldraledighet under ett år med eventuell förlängning. Tjänsten är en heltidstjänst. Tillträde 2014-06-02. För ytterligare information om tjänsten kontakta HR-ansvarig Karin Holmén tel: 0513-22007. Ansökan via E-post - senast den 6/4 till: karin.holmen@lesjoforsab.com
Företag: Lesjöfors Industrifjädrar AB
Ort: Herrljunga
Publicerad : 03-24
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist, telefonist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist, telefonist

Receptionist, telefonist
Herrljunga har drygt 9 300 invånare och kommunen ligger centralt i Västra Götaland. Pendlingsmöjligheterna är goda. Med tåg tar det 50 minuter till Göteborg och två och en halv timma till Stockholm. Näringslivet domineras traditionellt av tillverkningsindustrin.På Svenskt Näringslivs ranking, som ger i bild av företagsklimatet i Sveriges samtliga kommuner, så placerade sig Herrljunga 2012 på 28:de plats. ARBETSUPPGIFTER Kommunens växel I arbetet ingår att svara i telefonen i växeln och slussa samtalen till rätt personer inom organisationen. Ta emot besökare i receptionen, sortera post och även utföra andra administrativa kontorsgöromål. Du bör ha en god administrativ förmåga, grundläggande datakunskaper och förmågan att sätta medborgaren i fokus. KVALIFIKATIONER Att kunna ge god service, ha en positiv inställning och vara flexibel.
Företag: Herrljunga kommun, Utveckling- och kommunikationsavdelning
Ort: Herrljunga
Publicerad : 04-14
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist, telefonist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist, telefonist

Receptionist, telefonist
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 11 000 öar, 57 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Nu har vi byggt upp ett Kontaktcenter i Norrtälje kommun. Nästa fas är att utveckla denna kundtjänst till att bli en av de bästa i Sverige. I och med detta vill vi fortsätta höja servicen och kompetensen ytterligare. Är du rätt person att följa med på vår resa? ARBETSUPPGIFTER Arbetsbeskrivning Som Kontaktcentermedarbetare ingår du i ett team där vi tar emot inkommande frågor från våra invånare och sommargäster. Frågor inkommer både via telefon, mail, APP och via web. Vi samarbetar idag med avdelningar såsom Barn- och elevadministrationsenheten, Gatu och Park avdelningen, VA-avdelningen, Renhållningsavdelningen samt Bygg-och miljö förvaltningen. Vi söker nu en person som har dokumenterad Kundtjänst- och Receptionisterfarenhet. Arbetet innebär att du dels arbetar i vårt Kontaktcenter med telefon, mail, web och olika verksamhetssystem som arbetsredskap. Dels kommer du en del av din tid även få ta hand om våra besökare i vår reception i kommunhuset Ankaret. KVALIFIKATIONER Att vara serviceinriktad och att sätta bemötandet i främsta rummet är av största vikt eftersom arbetet kräver daglig kundkontakt. Du har arbetat i Kundtjänst och använt både telefoni, mail och verksamhetssystem som arbetsredskap samterfarenhet av sedvanliga receptionistuppgifter. Du kan uttrycka och förklara dig väl i både tal och skrift samt i det engelska språket. Om du dessutom behärskar finska språket i tal och skrift så är detta meriterande. Du har god datorvana och är van vid Officepaket samt Windows. Egenskaper såsom hög kundservicenivå; att kunna hålla flera bollar i luften ex. ta emot uppgifter i telefon samtidigt som du letar upp korrekt svar och sedan för in ärendet i våra datasystem är idag ett krav. Att kunna prioritera sitt dagliga arbete utifrån flertalet arbetsuppgifter för att hålla en hög servicenivå är av vikt. Som person underlättar det att du har ett gott ordningssinne och gillar struktur i vardagen. Personliga egenskaper som att ha ett positivt förhållningssätt, en god samarbetsförmåga och vardagligt bidrar till såväl gruppens- och kommunens varumärke är en självklarhet.
Företag: Norrtälje kommun
Ort: Norrtälje
Publicerad : 04-14
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist, telefonist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist, telefonist

Receptionist, telefonist
ISS Personaltjänster är den del av ISS Facility Services AB som arbetar med Personaluthyrning, Rekrytering, Entreprenad, Omställning samt Organisations- och chefsstöd. ISS Personaltjänster är ett auktoriserat bemanningsföretag som är specialiserade på personliga och kvalitetssäkrade processer med kunden i fokus. Vi har idag verksamhet på ett flertal orter i Sverige. Receptionist sökes! Tycker du om att ge service och träffa människor? Är du bra på att varva receptionistrollen med att administrera och koordinera? Gillar du att arbeta proaktivt och med varierande arbetsuppgifter? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi söker nu en självgående receptionist till en av våra entreprenader i centrala Stockholm med start i början av juni. Är du intresserad så sök redan i dag. Vi träffar kandidater löpande och tjänsten kan tillsättas före utsatt datum. Arbetsuppgifter - Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som receptionist: - Ta emot och välkomma besökare - Telefonservice - Fakturaadministration - Administrativ support - Rese och mötesbokningar - Utläggsredovisningar - Bud- och posthantering - Vara uppdaterad på teamets kalendrar och koordinera veckomöten. - Catering och iordningsställande av konferenser, hantera kaffemaskiner och fruktleveranser Önskade kvalifikationer För att lyckas i tjänsten som receptionist bör du ha följande kvalifikationer:- Avslutad gymnasieutbildning eller annan relevant utbildning - Minst 2 års erfarenhet av serviceyrke, gärna som receptionist eller kundtjänstmedarbetare - Mycket goda kunskaper i svenska och engelska - God kunskaper i Officepaketet Personliga egenskaper För att trivas i tjänsten som receptionist tror vi att du har en hög känsla för service. Vi tror även att du som person är:- Proaktiv och initiativrik - serviceminded och tillmötesgående - Noggrann och självständig - Representativ och positiv - Bekväm med att tala och skriva på engelska Vi erbjuder En spännande och självständig roll på ett trevligt företag.
Företag: ISS Personaltjänster
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-16
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist, telefonist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist, telefonist

Receptionist, telefonist
ISS Personaltjänster är den del av ISS Facility Services AB som arbetar med Personaluthyrning, Rekrytering, Entreprenad, Omställning samt Organisations- och chefsstöd. ISS Personaltjänster är ett auktoriserat bemanningsföretag som är specialiserade på personliga och kvalitetssäkrade processer med kunden i fokus. Vi har idag verksamhet på ett flertal orter i Sverige. Receptionist sökes Är du serviceminded och tycker om att jobba med människor? Utmanas du av proaktiva och omväxlande arbetsuppgifter i en service funktion? Då är detta ett jobb att söka! Arbetsuppgifter - Öppna och stänga kontoret, svara i telefonväxeln samt ta emot besökare - Konferensservice; mötesbokning, besöksanmälan, beställa fika etc - Se till att konferensrum och allmänna kontorsutrymmen ser rena och trevliga ut - Hantera avgående post - Beställning av kontorsmateriel och ansvara för förrådet - Felanmälan - Ta emot bud - Viss resebokning - Diverse administrativa uppgifter - Se till att kontorsmaskinerna fungerar samt utföra enklare service på telefoner - Ta emot förekommande larm och vidta åtgärder enligt instruktion. - I tjänsten ingår även lokalvård Önskade kvalifikationer - Goda kunskaper i Office-paketet - Goda kunskaper i tal och skrift i både svenska och engelska Personliga egenskaper För att trivas i tjänsten som receptionist tror vi att du har en hög känsla för service. Vi tror även att du som person är:- Proaktiv och initiativrik - Serviceminded och tillmötesgående - Noggrann och självständig - Representativ och positiv - Bekväm med att tala och skriva på engelska Vi erbjuder En spännande och självständig roll på ett trevligt företag.
Företag: ISS Personaltjänster
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-22
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist, telefonist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist, telefonist

Receptionist, telefonist
Kort beskrivning av företaget: Belman är ett vandrarhem som ligger på kungsholmen Beskrivning av arbetsuppgifter: Städning av rum och reception Beskrivning av kvalifikationer: Kunna engelska
Företag: Belman Vandrarhem HB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist, telefonist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist, telefonist

Receptionist, telefonist
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som bedriver vård, utredning och behandling av ungdomar med allvarliga sociala problem samt vuxna med missbruk. Vården bedrivs vid särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. Huvudkontoret ligger centralt på Drottninggatan 29 i Stockholm. Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som bedriver vård, utredning och behandling av ungdomar med allvarliga sociala problem samt vuxna med missbruk. Vården bedrivs vid särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS finansierar forskning för att förbättra vården och behandlingen. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta i myndighetens växel med att ta emot och hänvisa inkommande samtal från hela Sverige och bemanna receptionen. Även utlandssamtal kan förekomma. Du ska också ge upplysningar och information både åt myndighetens anställda och till dem som ringer. Anställningen innebär också att hjälpa till med lättare kontorsgöromål, även andra arbetsuppgifter kan förekomma. KVALIFIKATIONER Du ska ha erfarenhet av att ha arbetat i reception. Du bör ha kännedom om växelsystemet Aastra NOW 2007. Du bör också ha kännedom om SiS organisation. Du måste ha mycket god samarbetsförmåga, vara ansvarstagande, serviceinriktad, flexibel och inte rädd för att ta i. Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten. SiS arbetar mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande. Arbetet kan i vissa perioder vara intensivt så du behöver vara stresstålig. ÖVRIGT Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Bärby
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-21
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist, telefonist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist, telefonist

Receptionist, telefonist
Förekommande arbetsuppgifter i reception
Företag: Lellas Tandhygienist
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist, telefonist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist, telefonist

Receptionist, telefonist
Beskrivning av arbetsuppgifter: i arbetsuppgifterna ingår bl.a. att svara i telefon, ta emot kunderna på bästa sett, boka in körlektioner för elever och andra förekommande receptionist uppgifter. Beskrivning av kvalifikationer: Som receptionist kommer du att vara företagets ansikte utåt därför är det viktigt att du som söker tjänsten är serviceinriktad och prestigelös, Hjälper gärna till där det behövs samt kunna försöka lösa eventuella problem som kan uppstå på bästa sätt. Övriga upplysningar: vi vill att han/hon skall praktisera en månad innan tjänsten börjar.
Företag: Körkarlens Trafikskola
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist, telefonist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist, telefonist

Receptionist, telefonist
Alingsås är känd som Kaféstaden och för sin ljusdesign - ”Lights in Alingsås”. Alingsås präglas av stark tillväxt, nyföretagaranda och är den moderna mötesplatsen med småstadens fördelar och storstadens möjligheter. Alingsås ligger nära. Med tåg till Göteborg tar det drygt 30 minuter, under en timme till Borås och Skövde och under tre timmar till Stockholm. Alingsås kommun som arbetsgivare erbjuder dig ett meningsfullt arbete med goda arbetsvillkor och ständigt lärande. Det är viktigt att du som medarbetare känner dig delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över den service som erbjuds. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel på arbetsplatsen och ett bättre resultat. ARBETSUPPGIFTER Du tar emot besökare och besvarar telefonsamtal. Du ger personalen stöd och service genom att hjälpa till med bokningar av lokaler och bilar samt andra administrativa uppgifter. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som förstår vikten av ett bra bemötande, är serviceinriktad och har lätt för att samarbeta. Du är flexibel, kan hantera många frågor samtidigt och tycker det är roligt att ta dig an nya uppgifter. Vi ser gärna att du har en fullgjord gymnasieutbildning med teoretisk inriktning, t ex samhällsprogrammet. Du är en van datoranvändare. All arbetslivserfarenhet är av värde, men erfarenhet av receptionsarbete och kännedom om socialförvaltningens arbete är meriterande. Du ska ha B-körkort. ÖVRIGT Alingsås kommun arbetar målmedvetet med mångfald och mot att ha en god mångfald i alla arbetsgrupper avseende kön, ålder, yrkesbakgrund, erfarenhet, etnicitet, funktionsnedsättning samt personlighet. Vi ser olikheter som positivt. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Alingsås kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som säljare: Alingsås kommun har gjort sitt mediaval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Alingsås kommun, Socialförvaltningen
Ort: Alingsås
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist, telefonist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist, telefonist

Receptionist, telefonist
Vi söker just nu en receptionist. Din främsta uppgift i receptionen är att alltid möta kunden och besökaren med en hög servicenivå och att alltid göra det lilla extra i mötet med människor. Du är professionell i din yrkesroll, lyhörd och tar gärna för dig av arbetet. När det dyker upp utmaningar har du förmåga att hitta lösningar och bibehålla en positiv inställning och flexibilitet. Du vågar fråga, ta eget initiativ och ansvar. Vi förutsätter att du kan uttrycka dig professionellt i tal och skrift i Svenska. Dina övriga arbetsuppgifter består av besöksmottagning, telefonkontakt med kunder och administrativt arbete samt hålla ordning i lokalen. Mer detaljerad beskrivning av arbetsuppgifter sker vid intervjutillfället. I övrigt fyller du dessa kvalifikationer: - Du har slutfört gymnasiet med godkänt resultat - Du har goda kommunikativa egenskaper i Svenska, både i tal och skrift. - Du har goda datorvana. Meriterat men ej ett krav: Tidigare erfarenhet inom serviceyrket är meriterande men inte ett krav. Om du inte har tidigare erfarenhet måste du dock istället visa att du verkligen är bekväm med denna tjänst och kan utföra dina arbetsuppgifter utan problem. Stor vikt kommer att läggas på den sökandes personliga egenskaper. Det är också meriterat om du bor i norrort då det underlättar med kommunikationen till arbetsplatsen. Vi ser fram emot att få träffa dig under en intervju där du kan berätta mer om dig själv och där vi berättar mer om oss och om arbetsuppgifterna. Vi ser gärna att sökande är berättigad till någon form av anställningsstöd. Välkommen med din ansökan!
Företag: Omega Naprapati HB
Ort: Solna
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist, telefonist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist, telefonist

Receptionist, telefonist
Lorenz FM Service AB söker en serviceintresserad receptionist och office-service medarbetare sökes till mammavikariat samt reservmedarbetare. Arbetsplatsen ligger i Bergshamra, Solna. Vi arbetar med Facility Management där vi ansvarar för hela delar av kontorsservicen hos våra kunder. Läs mer på www.lorenzfm.se Om du tycker om att samarbeta i mindre grupp för att serva en större grupp och har god känsla för service kan detta vara vikariatet för dig! Som receptionist hos vår kund i Solna kommer du att tillsammans med övriga tre medarbetare för receptionen och Officeservice (vaktmästeriet) att arbeta åtta timmar om dagen under helgfria måndagar-fredagar. Några av huvudarbetsuppgifterna är: -Mottagning av besökare. -Hjälp med tekniska frågor om konferensprojektorer, felanmälan av fastighetsdetaljer etc -Posthantering i form av mottagning, sortering och distribution. -Ansvara för konferensrumsbokningar. -Administration kring namnskyltar, nycklar och passerkort. -Larmhantering tillsammans med ansvarig säkerhetspersonal. -Utlämning och mottagning av nationella och internationella paket och försändelser. Personliga egenskaper: För att passa för tjänsten är det viktigt att du har ett socialt öppet sätt och är flexibel men givetvis också noggrann och beredd att också hålla på givna instruktioner för arbetet. Du har egenskaper som gör att du kan arbeta i grupp och även självständigt och du ser vad som behöver göras för att göra kontoret trivsamt. För tjänsten krävs gymnasieutbildning samt god datavana. Vi arbetar i olika programvaror och det krävs intresse av dessa för att arbetet ska kunna löpa smidigt. Erfarenhet av receptionistyrket och kontorsadministrativt arbete är ett krav. Vi talar engelska och svenska och ytterligare ett språk är meriterande. Lorenz FM Service är auktoriserat för bevakning och därmed godkänns alla medarbetare av Länsstyrelsen innan arbete får påbörjas. Har du några frågor vänligen kontakta Nadia Senna eller Micael Lorenz. Välkommen med din ansökan!
Företag: Lorenz FM Service AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist, telefonist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist, telefonist

Receptionist, telefonist
Ta emot patienter, registrera, kassahantering. Posthantering. Vi söker en person som är öppen, social, som kan bemöta personer på ett korrekt och trevligt sätt. Skall ha datorvana och gärna erfarenhet från Take Care.
Företag: Husläkarna i Margeretelund
Ort: Österåker
Publicerad : 11-06
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist, telefonist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist, telefonist

Receptionist, telefonist
Kustbevakningen är en civil myndighet som ansvarar för sjöövervakning och miljöräddningstjänst till sjöss. Dygnet runt, året om finns vi på plats längs Sveriges kust, där vi räddar, hjälper och övervakar. Verksamheten omfattar bland annat miljöräddning, sjöräddning, brottsbekämpning samt tillsyn och kontroll. Genom nationellt och internationellt samarbete verkar myndigheten för en hållbar havsmiljö, ökad säkerhet till sjöss och för att minska gränsöverskridande brottslighet. Kustbevakningens vision är att vara en kustbevakning i världsklass som inger förtroende. Att arbeta inom Kustbevakningen innebär att dela en gemensam värdegrund där hörnstenarna är helhetssyn, välvilja och engagemang. ARBETSUPPGIFTER Kustbevakningen söker en receptionist/växeltelefonist, till Serviceenheten som tillhör Verksledningsstaben vid Kustbevakningens huvudkontor i Karlskrona. Verksledningsstaben har det övergripande ansvaret för samordning - att ge råd och stöd inom myndighetens uppdrag och till verksamheter som utförs på avdelningarna. Arbetet som receptionist/växeltelefonist innebär att via telefon besvara och sortera inkommande samtal av varierande slag till rätt person/eller funktion inom myndigheten. Samtalen ska hanteras professionellt och med en hög grad av servicekänsla. Du kommer att ingå i ett arbetslag som har till uppgift att ge stöd och service internt och externt, vilket innebär periodvis många arbetsuppgifter samtidigt. Exempel på arbetsuppgifter är bland annat inköp av diverse kontorsmaterial samt fylla på förbrukningsmateriel i konferens- och skrivarrum. Dessutom att ansvara och förbereda för att ta emot besök, ansvara för bokning av gemensamma resurser så som konferensrum och videokonferenser och, vid behov, stödja mötesansvarige med olika arbetsuppgifter. Du ska också hantera post, sköta enklare administration samt genomföra sedvanliga arbetsuppgifter i receptionen där stor vikt ligger vid service, kvalitet och bemötande. Då befattningen innebär många kontakter med andra människor, ställs det stora krav på god samarbetsförmåga. Delar av arbetet bedrivs dock enskilt och måste kunna genomföras under stort egenansvar. Arbetet medför en variation av arbetsuppgifter som kräver ordning och reda samt flexibilitet. Arbetsbelastningen är varierande och stundom intensivt varför ett visst mått av stresstålighet är viktigt. KVALIFIKATIONER Du har; • Genomgången 3-årig gymnasieutbildning med godkända betyg. • Erfarenhet av att arbeta i reception och/eller som telefonist. • Mycket god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska. • God kunskap att arbeta i Windows Office miljö. • Körkort B Som person är du engagerad, initiativtagande och har framförallt en positiv inställning. Det är också viktigt att du har lätt för att lära dig nya saker, har en hög känsla för service och strävar efter att ständigt förbättra dig. Vidare har du en god förmåga att se till helheten och är van att arbeta lösningsorienterat. Du har lätt för att samarbeta med andra, har en god kommunikationsförmåga samt gott omdöme. När vi anställer lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och förmågor. Kustbevakningen erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter och rättigheter till alla. Kustbevakningens utlandsuppdrag och internationella insatser ökar. I anställningen ingår skyldighet att tjänstgöra utomlands i de fall det krävs för verksamheten. För anställning krävs svenskt medborgarskap, drogtest samt säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen. Tjänsten är tidsbegränsad till och med 30 september 2015. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra och effektivisera rekryteringsarbetet använder vi ett elektroniskt ansökningsformulär i samarbete med Offentliga Jobb för samtliga lediga jobb. Fyll i din ansökan så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Bilagor kan inte bifogas ansökan, det blir aktuellt först i ett senare skede av rekryteringen. Tack för att du skickar din ansökan elektroniskt genom Offentliga Jobb. Inför rekryteringsarbetet har Kustbevakningen tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Kustbevakningen, Verksledningsstaben
Ort: Karlskrona
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist, telefonist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist, telefonist

Receptionist, telefonist
Noni AB söker en receptionist Krav: Du skall behärska Arabiska samt Svenska i tal och skrift. Sedvanliga arbetsuppgifter som receptionist. Är du den NONI AB söker sänd ditt CV till ; kontakt@noniab.se märk din ansökan " receptionist"
Företag: Noni AB
Ort: Malmö
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist, telefonist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist, telefonist

Receptionist, telefonist
Stenkällegården är ett familjeägt företag som jobbar med turistverksamhet sommar- och vintertid! Vill Du vara med och jobba för att skapa minnesvärda upplevelser för våra gäster/kunder! Är du serviceinriktad, glad och positiv, gillar att arbeta med människor, är pålitlig och ansvarsfull. Då är Du rätt person att söka sommarjobb hos oss! Du måste bo inom 5 mils avstånd! För att kunna dagpendla! Bil och körkort är ett måste eftersom inga kommunikationsmedel finns till oss! Du ska checka in/ut våra gäster, kunna ta hand om våra gäster så dom känner sig välkomna! Ta emot bokningar, informera om närområdet såsom Tivedens Nationalpark, vandringsleder m m. Ge våra gäster/kunder god service och kunna svara på frågor och vara behjälplig.Förutom försäljning och kassatjänst ingår även att packa upp och prismärka varor. Då arbetsuppgifterna handlar mycket om försäljning är det viktigt att Du kan möta våra gästers behov på ett säljande och serviceinriktat sätt. Vi söker Dig som har goda språkkunskaper i engelska och tyska.
Företag: Stenkällegårdens Camping Tiveden
Ort: Karlsborg
Publicerad : 01-30
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist, telefonist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist, telefonist

Receptionist, telefonist
intresserad för träning och hälsa är ett plus, kan begreppen och bemöta kunden efter krav. Om du brinner för service då är man rätt person. Bemöter kunder gärna erfarenhet dock inget krav
Företag: InnerJoy AB
Ort: Östersund
Publicerad : 02-25
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist, telefonist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist, telefonist

Receptionist, telefonist
Sigtuna kommun är en framtids- och tillväxtkommun med närmare 44 000 invånare boende i någon av våra tätorter Märsta, Rosersberg, Sigtuna stad eller på vår levande landsbygd. Nästan 30 000 arbetstillfällen finns i kommunen varav 17 500 på Arlanda flygplats. Innovation och hållbara logistiklösningar för framtiden har blivit kännetecknande för Rosersbergs industriområde och i Norra Sigtuna stad bygger vi hållbart för framtiden. I Sigtuna kommun kommer invånaren först. Vi tror på allas lika värde, kvalitet i fokus, uppdragsgivarens förtroende och att olikheter berikar. Framtidskraft är namnet på vårt utvecklingsarbete och utgår från Lean- filosofin. Framtidskraft beskriver hur vi ser på den kultur vi vill ska prägla vår organisation och de verktyg vi använder i vårt arbete. ARBETSUPPGIFTER Försörjningsstöd inom Sigtuna Kommun har flyttat till nya ljusa lokaler i Märsta Centrum och söker nu en receptionist till Försörjningsstödsenheten Vi söker en serviceinriktad och ansvarstagande receptionist. Som receptionist är du vårt ”ansikte utåt”. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av: •att erbjuda service till medborgarna och verksamheten •klientkontakter •service och tillgänglighet internt och externt •telefonkontakt •förekommande kontors- och administrativa arbetsuppgifterna ingår För att passa för tjänsten är det viktigt att du har en positiv människosyn. Vi ser gärna att du är servicemedveten och stresstålig samtidigt som du tar ansvar och är noggrann. Du har egenskaper som gör att du kan arbeta självständigt och ha god samarbetsförmåga. För att trivas i rollen som receptionist ser vi att du är flexibel, öppen för förändringar och nya situationer. Som receptionist på Försörjningsstödsenheten krävs det att du har goda kunskaper i engelska och ett språk till, gärna arabiska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet KVALIFIKATIONER gymnasiekompetens •gärna någon form av serviceutbildning •minst 1 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter •goda datakunskaper i Office paketet •god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift •du ska trivas i en hektisk och ombytlig miljö- vilket kräver hög stresstålighet och hög servicekänsla •mycket god förmåga att bemöta människor ÖVRIGT Sigtuna kommun erbjuder Friskvårdscheckar och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid! Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret. Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför att fylla i formuläret så noggrant som möjligt.
Företag: Sigtuna kommun, Centrum för vuxenutv
Ort: Sigtuna
Publicerad : 04-14
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist, telefonist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist, telefonist

Receptionist, telefonist
Solna-Cab Montage AB Receptionist sökes! Javids Taxiutrustning har bytt till AB (Solna-Cab Montage AB) har varit verksamma i Stockholm under många decennier. Vi installerar, besiktigar och underhåller mobil utrustning i taxibilar. Vår långa erfarenhet har gjort oss mycket kunniga på taxiteknik och lyhörde för taxiföretagens önskemål. Vi behöver nu förstärka personalgruppen med en Receptionist på heltid. Kvalifikationer .Du har tidigare arbetat som receptionst. .Du har körkort. .Du har goda svenska kunskaper. .Svara i telefon .Ta emot kundbokningar .Enklare supportärenden .Ansvara för att vår kundmottagning är trevlig och välkomande .Allmänna administrativa göromål Vem trivs här? Har du en förståelse och tycker om att både ta ett självständigt ansvar och arbeta i grupp? Ser du möjligheter, är flexibel och har en förmåga att jobba målinriktat mot deadlines? Då har du personligheten som krävs för att klara av detta jobb galant! Personliga egenskaper I denna roll är det av stor betydelse att du har ordning och reda och alltid genomför ditt arbete med hög noggrannhet och gott resultat. Som person är du flexibel och har viljan att ständigt vilja utvecklas och lära dig nya saker..
Företag: Solna-Cab Montage AB
Ort: Solna
Publicerad : 04-28
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist, telefonist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist, telefonist

Receptionist, telefonist
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 70 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. ARBETSUPPGIFTER Vi söker Sveriges bästa receptionist som har fokus på service! Du kommer att vara en nyckelperson för att ge bästa möjliga service till både anställda och andra personer som kontaktar kommunen. Som receptionist ansvarar du för att besökarna och de anställda får ett professionellt bemötande i en reception där servicenivån är i toppklass. Receptionisten ger service till kommunens anställda när det gäller besöksbokningar, konferenser, posthante-ring, försäljning av presentartiklar och arbetar i nära relation med övrig internservice. Just nu pågår ett utveckl-ingsarbete inom internservice och vi ser det som naturligt att du bidrar till att detta blir framgångsrikt. Huvudsakliga arbetsuppgifter: - Inpasseringskontroll - Ge service och besvara frågor per telefon, e-post och besök - Konferensservice - Logga ärenden i ett ärendehanteringssystem. - Samarbeta och samverka med kommunens anställda - Posthantering - Viss ekonomiadministration(t.ex. kontering, internfakturering) - Försäljning av presentartiklar - Utveckla och förbättra verksamheten KVALIFIKATIONER Utbildning och erfarenhet: Vi vill att du har: - en gymnasieutbildning - tidigare arbetat som receptionist i minst 2år - Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift - Mycket goda kunskaper i engelska i tal - Van att arbeta med datorer och att söka efter information, och har goda kunskaper i Office-paketet Det är meriterande om du har: - erfarenhet av ekonomiadministration - erfarenhet av konferensservice - Goda kunskaper i arabiska, finska, somaliska eller persiska i tal och skrift Personliga egenskaper: Vi söker dig som är en stjärna på att ge service. Då du kommer att vara en nyckelperson i kommunalhuset, är det viktigt att du är en skicklig kommunikatör samt att du visar omdöme i ditt professionella agerande. Du är väl medveten om verksamhetens mål, du gör ditt bästa för att uppnå dessa och hittar nya lösningar där det behövs. Du är självgående vilket gör att du strukturerar och prioriterar dina arbetsuppgifter för att vara så effektiv som möjligt. Du är utåtriktad och har lätt för att bygga nya relationer. Det är viktigt att du är flexibel och har lätt att anpassa dig till ändrade förutsättningar. Du ska tycka om att arbeta på en arbetsplats där det löpande sker förbättrings- och förändringsarbete och förblir motiverad även om du stöter på hinder. ÖVRIGT Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Järfälla kommun, Information och service
Ort: Järfälla
Publicerad : 05-11
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist, telefonist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist, telefonist

Receptionist, telefonist
Svalövs kommun - med ett strategiskt läge i Öresundsregionen - erbjuder närhet, optimism och ett gynnsamt klimat för arbete och liv, samt goda förutsättningar för ett dynamiskt företagande. Bra kommunikationer gör det lätt att arbetspendla. Här bor cirka 13.500 invånare. Svalövs kommun, med ett strategiskt läge i Öresundsregionen - erbjuder närhet, optimism och ett gynnsamt klimat för arbete och liv, samt goda förutsättningar för ett dynamiskt företagande. Bra kommunikationer gör det lätt att arbetspendla. Här bor ca 13300 invånare. Sektor samhällsbyggnad består av ca 80 medarbetare som arbetar inom verksamhetsområdena Gata och Park, Plan och bygg, Kost och Städ. Inom verksamhetsområdet Gata och Park söker vi en Teknisk administratör. ARBETSUPPGIFTER Huvudsaklig arbetsuppgift är att vara "spindeln i nätet" med telefon- och mailkontakter mot både kommuninvånare och entreprenörer. Arbetsuppgifterna är varierande och innefattar både administrativa uppgifter på kontor och platsbesök vid mindre projekt samt platsbesök vid frågor som kräver detta. I tjänsten ingår också att bistå Gatu- och Parkchefen i ärenden och mindre projekt rörande Gata- och parkskötsel, administration av trafikrelaterade ärenden exempelvis publicering av lokala trafikföreskrifter. Planering, god struktur, kunna hålla många bollar i luften och serviceinriktning är förutsättningarna för att vara framgångsrik i rollen som Teknisk administratör. KVALIFIKATIONER Brett tekniskt intresse och förståelse krävs inom Park/växtlighet, väg, vatten och avlopp, mekanik, miljö och energi. Som sökande är du snabb och effektiv samt kan driva vissa frågor i mindre projektform. God datorvana krävs, utan att vara expert. En del arbete sker i officepaket, ekonomisystem samt diarieföringsprogram. Erfarenhet från verksamhet där god social förmåga och bemötande är väsentligt. ÖVRIGT Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar samt för att säkerställa kvaliteten i vår urvalsprocess. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. En ansökan till Svalövs kommun är en allmän handling. Användaren samtycker till och godkänner att Aditro hanterar personuppgifter i enlighet med Aditros Policy om Personuppgifter och Cookies. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss all kontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Svalövs kommun
Ort: Svalöv
Publicerad : 05-25
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist, telefonist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist, telefonist

Receptionist, telefonist
I Svenljunga har vi den lilla kommunens fördelar, nära till varandra, till idéerna och till besluten. Njut av bad och fiske i våra 300 sjöar eller ströva i härlig natur. Välkommen till den sydligaste kommunen i Västra Götaland. Nära till lugnet men också till storstadspulsen. Svenljunga kommun - vi erbjuder det godaste livet! ARBETSUPPGIFTER Vad är viktigare än en trevlig och professionell första kontakt? Som telefonist ger du service till dem som ringer till Svenljunga kommun. Genom växeln kopplar du vidare till rätt handläggare eller lämnar besked när han eller hon kan nås. När du arbetar du i kommunens reception har du ansvar för att ta emot besökare och lotsa dem rätt. I jobbet ingår även att lämna information till besökande samt olika administrativa uppgifter. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är självständig, har ett genuint intresse för service och är både positiv och professionell i ditt bemötande gentemot kunder och kollegor. Du är dessutom en person som vågar ta för dig, är social och trivs i ett högt tempo. Arbetsuppgifterna varierar mellan högt och lågt vilket gör det nödvändigt att du är prestigelös i ditt sätt att ta dig an uppgifter. Du är noggrann och strukturerad, har mycket god datorvana och en väl utvecklad förmåga att både samarbeta och arbeta självständigt. Att arbeta i Officepaketet är inga problem för dig. Andra viktiga egenskaper är att du är drivande och bra på att kommunicera muntligt och skriftligt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. PERSONLIGA EGENSKAPER * Noggrann och administrativt lagd * Initiativrik och serviceinriktad * Självgående och inte rädd för att hugga i * Flexibel och utåtriktad I första hand ska du ha stor erfarenhet av att möta människor med respekt och glädje i en miljö där arbetsuppifterna växlar och man får hjälpa till där det behövs. Har du dessutom erfarenhet av arbete i reception, kundtjänst eller liknande är det en stör fördel. Övrigt Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde i mitten av augusti. ÖVRIGT Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL). Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Svenljunga kommun, Kanslienheten
Ort: Svenljunga
Publicerad : 05-25
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist, telefonist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist, telefonist

Receptionist, telefonist
Vi söker nu en receptionist till vår kundmottagning. Du har hög servicekänsla och du tycker det är en självklarhet att ge bra service. Du är inte rädd för att ta egna initiativ och visar på god samarbetsförmåga. Då arbetet innebär daglig kontakt med kunder via besök och telefon kan arbetssituationen i vissa perioder innebära ett stressigt arbetsklimat. Du ska kunna kommunicera felfritt på svenska i både tal och skrift. Goda kunskaper i engelska är en merit. Anställningen föregås ev en kort arbetspraktik. Vi ses gärna en yngre person då kliniken har många unga patienter samt att du är berättigad till någon form av lönestöd från Arbetsförmedlingen.
Företag: Tandregleringen
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-28
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist, telefonist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist, telefonist

Receptionist, telefonist
RECEPTIONIST SÖKES Vi på DRAGKROKSLAGRET, är ett företag som söker efter en receptionist omgående. Arbetsuppgifter: Receptionist, svara i telefon och hänvisa till övrig personal Krav är följande: flytande svenska i tal och skrift Du ska vara glad och trevlig och vilja jobba hos oss.. Välkommen med din ansökan
Företag: Dragkrokslagret
Ort: Halmstad
Publicerad : 06-03
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist, telefonist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist, telefonist

Receptionist, Telefonist
Man börjar med en månadspraktik. Arbetsuppgifter Receptionist/telefonist. Ta emot samtal från kunder, ringa till kunder, allmänna kontorsgöramål. Utbildning/Erfarenhet Erfarenhet med kundkontakt, Flytande Svenska i båda tal och skrift.
Företag: Johannes Algor AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist, Telefonist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist, Telefonist

Receptionist, telefonist
Solna-Cab Montage AB Receptionist sökes! Solna-Cab Montage AB har varit verksamma i Stockholm under många decennier. Vi installerar, besiktigar och underhåller mobil utrustning i taxibilar. Vår långa erfarenhet har gjort oss mycket kunniga på taxiteknik och lyhörda för taxiföretagens önskemål. Vi behöver nu förstärka personalgruppen med en Receptionist på heltid. Kvalifikationer .Du har tidigare arbetat som receptionst. .Du har körkort. .Du har goda svenska kunskaper pga av mkt kontakt med kunder. Arbetsuppgifter: .Svara i telefon .Ta emot kundbokningar .Enklare supportärenden .Ansvara för att vår kundmottagning är trevlig och välkomande .Allmänna administrativa göromål .Asvara för att köra taxibilar till och från kunder Vem trivs här? Har du en förståelse och tycker om att både ta ett självständigt ansvar och arbeta i grupp? Ser du möjligheter, är flexibel och har en förmåga att jobba målinriktat mot deadlines? Då har du personligheten som krävs för att klara av detta jobb galant! Personliga egenskaper I denna roll är det av stor betydelse att du har ordning och reda och alltid genomför ditt arbete med hög noggrannhet och gott resultat. Som person är du flexibel och har viljan att ständigt vilja utvecklas och lära dig nya saker.
Företag: Solna-Cab Montage AB
Ort: Solna
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist, telefonist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist, telefonist

Receptionist, telefonist
Vi arbetar med allt från hemstädning, företag städning, flyttstädning till fönsterputs. Det vi strävar efter är att man arbetar på ett ekologisk och miljömedvetet sätt. Vi söker nu efter en telefonist som kan ta hand om offert förfrågan från kunder och som kan börja arbeta på en gång. Du har flytande svenska i tal och skrift och har god kommunikations förmåga. Har du erfarenhet är det plus men det är inget krav eftersom du kommer att få utbildning Du ska vara pålitlig, entusiastisk och bered att erbjuda det lilla extra till kunden. Vi är medlem i Almega och följer kollektivavtalet.
Företag: ToubaMB Ekologisk Städ och Flytt
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist, telefonist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist, telefonist

Receptionist, telefonist
Vårdcentralen Östra Göteborg Välkommen till Göteborgs nytänkande vårdcentral! Vårdcentralen är den första instansen inom sjukvård i Sverige och det är till vårdcentralen du i första hand bör söka dig vid sjukdom Dina arbetsuppgifter handlar bl.a. om sköta receptionen, prata med våra klienter och patienter. Krav på att du ska kunna förutom svenska, båda somaliska och/eller arabiska. Du ska vara välorganiserad, trevlig och ha tålamod. Meriterande om du har erfarenhet från att arbeta i reception Är du intresserad? Var vänlig och skicka in ditt CV till oss eller om du har ytterligare frågor, var vänlig och ring doktor Mohammad Al Abdullah på 072-0207085 alla dagar mellan kl. 16:00-18:00
Företag: Vårdcentralen Östra Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-21
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist, telefonist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist, telefonist

Receptionist, telefonist
Solna-Cab Montage AB Receptionist sökes! Solna-Cab Montage AB har varit verksamma i Stockholm under många decennier. Vi installerar, besiktigar och underhåller mobil utrustning i taxibilar. Vår långa erfarenhet har gjort oss mycket kunniga på taxiteknik och lyhörda för taxiföretagens önskemål. Vi behöver nu förstärka personalgruppen med en Receptionist på heltid. Kvalifikationer .Du har tidigare arbetat som receptionst. .Du har körkort. .Du har goda svenska kunskaper pga av mkt kontakt med kunder. Arbetsuppgifter: .Svara i telefon .Ta emot kundbokningar .Enklare supportärenden .Ansvara för att vår kundmottagning är trevlig och välkomande .Allmänna administrativa göromål .Asvara för att köra taxibilar till och från kunder Vem trivs här? Har du en förståelse och tycker om att både ta ett självständigt ansvar och arbeta i grupp? Ser du möjligheter, är flexibel och har en förmåga att jobba målinriktat mot deadlines? Då har du personligheten som krävs för att klara av detta jobb galant! Personliga egenskaper I denna roll är det av stor betydelse att du har ordning och reda och alltid genomför ditt arbete med hög noggrannhet och gott resultat. Som person är du flexibel och har viljan att ständigt vilja utvecklas och lära dig nya saker.
Företag: Solna-Cab Montage AB
Ort: Solna
Publicerad : 10-27
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist, telefonist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist, telefonist


Sök lediga jobb Receptionist, telefonist

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se