Receptionist heltid jobb - lediga jobb

Receptionist heltid jobb Receptionist heltid jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Receptionist heltid. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Receptionist heltid. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Receptionist heltid- Stockholm

 2. Receptionist Heltid- Stockholm

 3. Nattreceptionist heltid- Stockholm

 4. Receptionist heltid till advokatbyrå i city- Stockholm

 5. Receptionist heltid till Hufvudstaden- Stockholm

 6. Receptionist Heltid- Stockholm

 7. Receptionist heltid till advokatbyrå i city- Stockholm

 8. Receptionist heltid & extra- Stockholm

 9. Finsktalande receptionist heltid till City- Stockholm

 10. Receptionist heltid Venue Retail Group- Stockholm

 11. Receptionist heltid- Härryda

 12. Hotellreceptionist heltidstjänst- Malmö

 13. Receptionist heltid, start omgående- Stockholm

 14. Hotellreceptionist heltid- Solna

 15. Hotellreceptionist Heltid- Stockholm

 16. Nattreceptionist heltid- Stockholm

 17. Nattreceptionist heltid (visstidsanställning)- Stockholm

 18. Receptionist Heltid- Leksand

 19. Hotellreceptionist Heltid- Stockholm

 20. Receptionist heltid 21/9 tom 9/10- Stockholm

 21. Receptionist heltid sökes för omgående start i Helsingborg!- Helsingborg

 22. Receptionist heltid- Stockholm

 23. Receptionist heltid vecka 44- Göteborg

 24. Receptionist heltid- Nacka

 25. Receptionist Heltid Centralt i Stockholm- Stockholm

 26. Scandic Klara söker receptionist heltid- Stockholm

 27. Receptionist HELTID- Östersund

 28. RECEPTIONIST HELTID SÖKES- Stockholm

 29. Väktare / Receptionist Heltid med förmåner- Stockholm

 30. Receptionist heltid- Stockholm

 31. Erfaren Receptionist Heltid med förmåner- Stockholm

 32. Vikariat Nattreceptionist heltid- Örebro

 33. Erfaren Receptionist Heltid med förmåner- Stockholm

 34. Receptionist heltid- Stockholm

 35. Hotellreceptionist Heltid- Stockholm

 36. Hotellreceptionist Heltid- Stockholm

 37. Receptionist Heltid- Kungälv

 38. Hotellreceptionist Heltid- Stockholm

 39. Receptionist heltid till kund i Stockholm- Stockholm

 40. Hotellreceptionist Heltid- Stockholm


Mer beskrivning

Receptionist heltid
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, kontor, restaurang och butik. Uniflex är noterat på NASDAQ OMX Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien. Uniflex är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Uniflex är kvalitets- och miljöcertifierat. Jobbeskrivning Nu söker vi dig som vill jobba som receptionist! Vi söker personal för ett heltidsuppdrag hos en av våra kunder i Stockholm. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av yrkeslivet. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste resurs och tillgång då våra konsulter bär det yttersta ansvaret för god leverans och att kunden är nöjd. Vår personal är vårt ansikte utåt, representerar Uniflex, våra kunder och sig själva. Det gör dig som anställd hos oss ovärderlig! Personliga egenskaper Förutom tidigare erfarenhet av kundservice fäster vi stor vikt vid personlig lämplighet vid rekrytering. Som person är du ansvarsfull, stresstålig och social. Du bör även vara bekväm med att kommunicera på engelska. Du har förmågan att arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra kollegor. Du är en person som ser det som en självklarhet att göra det lilla extra för kunden och besökaren och är inte rädd för nya arbetsuppgifter.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist heltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist heltid

Receptionist Heltid
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning Nu söker vi dig som vill jobba som receptionist! Vi söker personal för ett heltidsuppdrag hos en av våra kunder i centrala Stockholm. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av yrkeslivet. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste resurs och tillgång då våra konsulter bär det yttersta ansvaret för god leverans och att kunden är nöjd. Vår personal är vårt ansikte utåt, representerar Uniflex, våra kunder och sig själva. Det gör dig som anställd hos oss ovärderlig! Personliga egenskaper Nu söker vi dig som vill jobba som receptionist! Vi söker personal för ett heltidsuppdrag hos en av våra kunder i centrala Stockholm. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av yrkeslivet. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste resurs och tillgång då våra konsulter bär det yttersta ansvaret för god leverans och att kunden är nöjd. Vår personal är vårt ansikte utåt, representerar Uniflex, våra kunder och sig själva. Det gör dig som anställd hos oss ovärderlig! Stämmer ovan beskrivning in på dig vänligen ansök nu på www.uniflex.se
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-20
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist Heltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist Heltid

Nattreceptionist heltid
Central Hotel har 93 rum och ligger mitt i city på Vasagatan nära Centralstationen, Arlanda Express samt nöjes- och shoppinggatorna. Vi är ett omtyckt hotell med många återkommande gäster som uppskattar bland annat den charmiga och personliga atmosfären och våra lugna hotellrum. Under året utökar vi med fler hotellrum samt renoverar hotellrum och lobby. Vi har sedan några månader tillbaka en nyöppnad hotellrestaurang där vi kan erbjuda våra gäster en bit mat. Hotellet drivs av ProfilEvent AB som är ett privatägt hotellföretag med stora ambitioner. Affärsidén är att driva hotell med egna profiler. Målgruppen för bolaget är både affärsresenären och privatpersonen. Vi söker en nattmedarbetare till vår reception för tjänstgöring varannan vecka. Arbetsuppgifterna består av sedvanliga receptionsuppgifter; gästservice, turistinformation, incheckning och utcheckning, kassahantering, fakturering, bokning av rum, arbete med internetbaserade hotellbokningskanaler samt viss lokalvård av lobbyområdet. Hos oss får du ett varierande och självständigt arbete med stort ansvar. Du arbetar själv på passen och vi lägger därför stor vikt vid flexibilitet och förmåga att ta egna initiativ. Självklart är du proffs på service med personlig omtanke och vet hur du får gästen att känna sig som det viktigaste vi har. Tidigare erfarenhet från hotellreception eller nattarbete är ett krav och även att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Meriterande är erfarenhet från servicearbete eller hotellutbildning. Kunskaper i ett eller flera bokningssystem, gärna Techotel Picasso, är önskvärt. Varmt välkommen med din ansökan till cecilia.rydlander@profilhotels.se. Ansökningar tas endast emot per e-post och rekryteringen kommer att starta efter semestern den 9 september, dock är sista ansökningsdag 2 september.
Företag: CENTRAL HOTEL
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Nattreceptionist heltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nattreceptionist heltid

Receptionist heltid till advokatbyrå i city
Brainpeople AB Dina arbetsuppgifter I rollen som receptionist ansvarar du för besöksmottagning och att göra den interna personalens vardag så bekväm som möjligt. Tjänsten ställer höga krav på problemlösning och att du alltid strävar efter att ge högsta möjliga service. Detta är en viktig tjänst för White & Case där du är företagets första kontakt med klienter och andra besökare. Vidare har du ett brett ansvar för den dagliga driften av receptionen med uppgifter som att ta emot och koppla vidare inkommande samtal, förbereda och iordningställa mötes- och konferensrum samt övriga löpande kontorsgöromål så som lunchbeställningar, posthantering, budmottagning m.m. Arbetets omfattning: Tjänsten är på heltid 08:00-17:00. Detta är ett konsultuppdrag och du kommer att vara anställd av Brainpeople, men med White & Case som arbetsplats. Brainpeople tillämpar provanställning under de första 6 månaderna. Behovet är dock långsiktigt och för rätt person finns det stora chanser till förlängning av uppdraget efter att provanställningen löpt ut. Utvecklingsmöjligheter: Arbetsklimatet är utvecklande och krävande och du kommer framförallt att få möjlighet att utvecklas personligt i en organisation som har höga krav på service och professionalism, men som samtidigt har en öppen och trevlig atmosfär. Din profil För den här tjänsten är det din personlighet och känsla för service som väger allra tyngst. Då företaget har en hel del utländska besökare så behöver du kommunicera obehindrat på engelska. Erfarenhet från tidigare arbete på en advokatbyrå är starkt meriterande. För att trivas på företaget tror vi att du är social, serviceinriktad och har lätt till skratt men samtidigt känner av när du skall vara seriös och professionell. Du kommer arbeta nära en kollega som har det övergripande ansvaret för receptionen. Det är viktigt att du trivs med att samarbeta och ställa upp för dina kollegor. Du känner igen dig i egenskaper som nyfiken, lyhörd och en god människokännare. Vi tror att du är en kommunikativ problemlösare som brinner för service. Vidare är stresstålighet och att du kan arbeta med flera uppgifter parallellt viktigt. Vi uppskattar även om du har förmågan att anpassa dig efter olika personligheters behov. Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till Lotta Rylander på telefon 08-501 685 01. Om företaget White & Case är en global affärsjuridisk byrå som tillvaratar sina klienters intressen när det gäller företagsöverlåtelser, förvärvsfinansiering och andra komplexa transaktioner samt genom att optimera sina klienters utfall i processer. Allt i en miljö av engagemang, lärande och samarbete. Vi erbjuder en krävande, dynamisk och internationell arbetsmiljö på en global advokatbyrå i toppklass. Under våren 2011 fick vi den prestigefyllda utmärkelsen "Law firm of the Year 2011" av International Financial Law Review. White & Case söker nu en receptionist för ett långsiktigt behov. Om oss Brainpeople arbetar med uthyrning och rekrytering av akademiker till företag i Stockholm och Göteborg. Vi hjälper också våra kunder med rena rekryteringsuppdrag inom områden som IT, ekonomi, marknad, HR, service, kontor, kundtjänst och administration. Brainpeople önskar en blandad arbetsstyrka och välkomnar mångfald och sökande oberoende av t ex funktionshinder, kön, etnicitet, ålder och sexuell läggning. Vår vision är att vi skapar möjligheter för människor! Brainpeople tar extra stor hänsyn till våra kunders företagskultur och din personlighet när vi matchar dig till våra uppdrag. Att vara konsult genom oss ger dig viktig arbetslivserfarenhet och breddar ditt kontaktnät inför framtiden. Brainpeople är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och förmåner som t ex friskvårdsbidrag. Följ oss på Facebook!
Företag: Brainpeople AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist heltid till advokatbyrå i city jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist heltid till advokatbyrå i city

Receptionist heltid till Hufvudstaden
Brainpeople AB Dina arbetsuppgifter Vi söker en utåtriktad person med stor integritet som på ett professionellt sätt kan ta hand om vår reception och konferensavdelning. Som person är du ansvarsfull och har en förmåga att hantera många olika typer av arbetsuppgifter. Du kommer att ingå i Hufvudstadens serviceteam men arbetet kräver också att du kan arbeta självständigt. Personen vi söker är viktig för att få det interna dagliga arbetet att fungera väl. På Hufvudstaden värderar vi kvalitet och service högt. Den här tjänsten är en nyckelroll för upplevelsen för våra kunder samt för den interna trivseln. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att ta emot besökare, hantera interna konferenser och möten samt se till att gemensamma utrymmen är representativa. Arbetets omfattning: Heltid om 37,5 timmars vecka. Start omgående och tillsvidare. Du kommer initialt att vara anställd av Brainpeople med option på att bli överrekryterad direkt till Hufvudstaden. Din profil För tjänsten krävs minst gymnasieutbildning samt goda kunskaper i Officepaketet samt flytande svenska och engelska i tal och skrift. Erfarenhet av receptionistyrket och kontorsadministration är meriterande men inget krav. Personliga egenskaper: Du har erfarenhet av liknande roll och har lätt för att samarbeta. Du har en god känsla för och intresse av servicefrågor. Som person är du prestigelös och noggrann. Du är lyhörd och intresserad av att resultatet alltid ska bli det bästa. Vidare ser vi gärna att du har öga för "det lilla extra" och en känsla och överblick över lokalen. Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till Lotta Rylander på telefon 08-501 685 01. Om företaget Hufvudstaden erbjuder kontors- och butikslokaler i Stockholms och Göteborgs allra mest attraktiva lägen. Företaget grundades 1915 och är idag ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag och ett av landets starkaste varumärken inom fastighetsbranschen Om oss Brainpeople arbetar med uthyrning och rekrytering av akademiker till företag i Stockholm. Vi hjälper också våra kunder med rena rekryteringsuppdrag inom områden som IT, ekonomi, marknad, HR, service, kontor, kundtjänst och administration. Brainpeople önskar en blandad arbetsstyrka och välkomnar mångfald och sökande oberoende av t ex funktionshinder, kön, etnicitet, ålder och sexuell läggning. Vår vision är att vi skapar möjligheter för människor! Brainpeople tar extra stor hänsyn till våra kunders företagskultur och din personlighet när vi matchar dig till våra uppdrag. Att vara konsult genom oss ger dig viktig arbetslivserfarenhet och breddar ditt kontaktnät inför framtiden. Brainpeople är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och förmåner som t ex friskvårdsbidrag. Följ oss på Facebook!
Företag: Brainpeople AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist heltid till Hufvudstaden jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist heltid till Hufvudstaden

Receptionist Heltid
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning Nu söker vi dig som vill jobba som receptionist! Vi söker personal för ett heltidsuppdrag hos en av våra kunder i centrala Stockholm. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av yrkeslivet. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste resurs och tillgång då våra konsulter bär det yttersta ansvaret för god leverans och att kunden är nöjd. Vår personal är vårt ansikte utåt, representerar Uniflex, våra kunder och sig själva. Det gör dig som anställd hos oss ovärderlig! Personliga egenskaper Nu söker vi dig som vill jobba som receptionist! Vi söker personal för ett heltidsuppdrag hos en av våra kunder i centrala Stockholm. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av yrkeslivet. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste resurs och tillgång då våra konsulter bär det yttersta ansvaret för god leverans och att kunden är nöjd. Vår personal är vårt ansikte utåt, representerar Uniflex, våra kunder och sig själva. Det gör dig som anställd hos oss ovärderlig! Stämmer ovan beskrivning in på dig vänligen ansök nu på www.uniflex.se
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist Heltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist Heltid

Receptionist heltid till advokatbyrå i city
Brainpeople AB Dina arbetsuppgifter Arbetsbeskrivning: I rollen som receptionist ansvarar du för besöksmottagning och att göra den interna personalens vardag så bekväm som möjligt. Tjänsten ställer höga krav på problemlösning och att du alltid strävar efter att ge högsta möjliga service. Detta är en viktig tjänst för White & Case där du är företagets första kontakt med klienter och andra besökare. Vidare har du ett brett ansvar för den dagliga driften av receptionen med uppgifter som att ta emot och koppla vidare inkommande samtal, förbereda och iordningställa mötes- och konferensrum samt övriga löpande kontorsgöromål så som lunchbeställningar, posthantering, budmottagning m.m. Arbetets omfattning: Tjänsten är på heltid 08:00-17:00. Detta är ett konsultuppdrag och du kommer att vara anställd av Brainpeople, men med White & Case som arbetsplats. Brainpeople tillämpar provanställning under de första 6 månaderna. Behovet är dock långsiktigt och för rätt person finns det stora chanser till förlängning av uppdraget efter att provanställningen löpt ut. Din profil Kompetenskrav & Personliga egenskaper: För att trivas på företaget tror vi att du är social, serviceinriktad och har lätt till skratt men samtidigt känner av när du skall vara seriös och professionell. Du kommer arbeta nära en kollega som har det övergripande ansvaret för receptionen. Det är viktigt att du trivs med att samarbeta och ställa upp för dina kollegor. Du känner igen dig i egenskaper som nyfiken, lyhörd och en god människokännare. Vi tror att du är en kommunikativ problemlösare som brinner för service. Vidare är stresstålighet och att du kan arbeta med flera uppgifter parallellt viktigt. Vi uppskattar även om du har förmågan att anpassa dig efter olika personligheters behov. Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Om företaget White & Case är en global affärsjuridisk byrå som tillvaratar sina klienters intressen när det gäller företagsöverlåtelser, förvärvsfinansiering och andra komplexa transaktioner samt genom att optimera sina klienters utfall i processer. Allt i en miljö av engagemang, lärande och samarbete. Vi erbjuder en krävande, dynamisk och internationell arbetsmiljö på en global advokatbyrå i toppklass. Under våren 2011 fick vi den prestigefyllda utmärkelsen "Law firm of the Year 2011" av International Financial Law Review. White & Case söker nu en receptionist för ett långsiktigt behov. Om oss Brainpeople arbetar med uthyrning och rekrytering av akademiker till företag i Stockholm och Göteborg. Vi hjälper också våra kunder med rena rekryteringsuppdrag inom områden som IT, ekonomi, marknad, HR, service, kontor, kundtjänst och administration. Brainpeople önskar en blandad arbetsstyrka och välkomnar mångfald och sökande oberoende av t ex funktionshinder, kön, etnicitet, ålder och sexuell läggning. Vår vision är att vi skapar möjligheter för människor! Brainpeople tar extra stor hänsyn till våra kunders företagskultur och din personlighet när vi matchar dig till våra uppdrag. Att vara konsult genom oss ger dig viktig arbetslivserfarenhet och breddar ditt kontaktnät inför framtiden. Brainpeople är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och förmåner som t ex friskvårdsbidrag. Följ oss på Facebook!
Företag: Brainpeople AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist heltid till advokatbyrå i city jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist heltid till advokatbyrå i city

Receptionist heltid & extra
SCANDIC KUNGENS KURVA Hotellet ligger vid Stockholms södra infart, femton minuter från city mitt i hjärtat av nordens mest expansiva affärs- och shoppingområde Kungens Kurva. Världens största IKEA, Heron City och nya Skärholmens centrum är några av våra grannar. Du möts av en avslappnad atmosfär med en service som riktar sig både till dig som reser i affärer och dig som reser privat. Hotellet ligger i närheten av grönområden, nöjen, shopping och aktiviteter precis runt husknuten. Härifrån har finns snabba kommunikationer till storstadens pulserande utbud eller till Stockholmsmässan. Scandic Kungens Kurva har 257 rum, 12 konferens lokaler, Relax avdelning med bastu och inomhus pool samt en speedfloor arena utomhus. I hotellet finns 2 barer samt restaurangen som har plats för 170 personer. Till vår reception söker vi nu en receptionist heltid & en receptionist extra, som med en positiv attityd ska ge våra gäster service på ett naturligt sätt. Vi utför vanliga receptionsuppgifter så som in- och utcheckning, telefonväxel, kassahantering, bokningar och förmedling av information till och från andra avdelningar. Vi söker dig som har en hög kvaliltets- och ansvarskänsla, är utåtriktad, omtänksam, serviceminded, positiv, flexibel och tycker om att serva gäster. Du bör vara initiativrik, noggrann och självgående. Vi förutsätter att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska, ytterligare språk är meriterande. Vi arbetar i Scorpio och Micros. För mer information om tjänsten välkommen att kontakta Linda Kyttänen, linda.kyttanen@scandichotels.com
Företag: Scandic Scandic Kungen Kurva
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-08
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist heltid & extra jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist heltid & extra

Finsktalande receptionist heltid till City
Avanzera Bemanning Vårt uppdrag: För kunds räkning söker vi en medarbetare till receptionen. Uppdraget är på heltid och pågår under några veckor, ev längre. Vår kund är ett framgångsrikt företag inom sin nisch. Arbetsplatsen är vid företagets kontor på Birger Jarlsgatan i Stockholm där du kommer att arbeta tillsammans med ytterligare en kollega i receptionen. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du anställs hos oss på Avanzera och din arbetsplats är hos vår kund. Som konsult hos Avanzera har du fast månadslön och betald semester. Arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna är de sedvanliga i en reception så som att ta emot och koppla samtal, välkomna besökare, ta emot post etc. Dessutom ansvarar man för att ta emot skadeanmälningar som kommer in via mail, brev och fax. Man scannar och registrerar dem i ett affärssystem som man får lära sig på plats. man har också kontorsansvar som bland annat innebär att ta hand om kaffemaskiner, göra beställningar av kontorsmaterial m.m. Din bakgrund: Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och som verkligen trivs att ge service. Du har goda kunskaper i Officepaketet och har du erfarenhet av något affärssystem är det meriterande. Goda kunskaper i svenska och engelska, tal såväl som skrift, är ett krav på kundskaper i finska. Som person ser vi att du är flexibel och prestigelös. Du tar dig an arbetsuppgifter och eventuella problem och löser kundens behov såväl som du hjälper dina kollegor. Du har förmågan att prioritera och strukturera ditt arbete och trivs med högt arbetstempo. Bemanning med personligt engagemang: Genom vår uthyrnings- och rekryteringsverksamhet erbjuder vi personal inom Ekonomi, Administration, Sälj/Marknad, Logistik/Inköp och HR. Vår inriktning är kunnig och erfaren personal som snabbt kan sätta sig in i arbetsuppgifter och nya företag. Vår framgång bygger på ett personligt engagemang, lång erfarenhet och en konstant målsättning att överträffa dina förväntningar. Besök oss gärna på www.avanzera.se eller www.facebook.com/Avanzera
Företag: Avanzera Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-20
Sök fler jobb liknande: lediga Finsktalande receptionist heltid till City jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Finsktalande receptionist heltid till City

Receptionist heltid Venue Retail Group
Brainpeople AB Dina arbetsuppgifter Ta emot och hänvisa besökare Ta emot telefonsamtal via huvudväxeln, allt från leverantörer till kunder Posthantering, ta hand om in- och utgående post Beställa bud, taxi, mat och annat Fylla på och beställa kontorsmaterial vid behov Ansvara för att konferensrum är iordningsställda inför nya besök Hålla receptionen snygg och prydlig och underhålla företagets kaffeautomat Övrigt förekommande administration och löpande uppgifter i en reception Arbetets omfattning och start: Heltid 08:00 - 17:00. Start omgående. Du blir anställd på Brainpeople. Din profil Kompetenskrav: Vi ser gärna att du har erfarenhet från tidigare arbete i reception och att du ser långsiktigt på detta uppdrag. Du skall trivas i en serviceposition där du självständigt ansvarar för receptionsfunktionen. Du skall ha goda kunskaper i Officepaketet samt kommunicera obehindrat på svenska och engelska, ytterligare språkkunskaper är meriterande. Din personlighet: Vi letar efter dig som är en naturligt glad och trevlig person med en positiv inställning. Du ser möjligheter framför problem och är en utpräglad "doer". Vidare är du en engagerad och initiativrik person som gillar att ta tag i saker. Att alltid ge ett trevligt bemötande och hög service är en självklarhet för dig och du anpassar dig naturligt efter olika personligheter samt trivs med att ha många olika kontaktytor med både kunder och intern personal. För att lyckas i rollen behöver du ha ett proaktivt förhållningssätt och en blick för vad som behöver göras. Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till Ann-Sofie Widlund på telefon 08-501 685 11. Om företaget Venue Retail Group är en större koncern inom detaljhandeln som främst är inriktade mot skor och accessoarer. Företaget har ett flertal moderiktiga varumärken och över 100 butiker runt om i Norden. Som receptionist kommer Du att arbeta på företagets huvudkontor på söder i Stockholm. Om oss Brainpeople arbetar med uthyrning och rekrytering av akademiker till företag i Stockholm. Vi hjälper också våra kunder med rena rekryteringsuppdrag inom områden som IT, ekonomi, marknad, HR, service, kontor, kundtjänst och administration. Brainpeople önskar en blandad arbetsstyrka och välkomnar mångfald och sökande oberoende av t ex funktionshinder, kön, etnicitet, ålder och sexuell läggning. Vår vision är att vi skapar möjligheter för människor! Brainpeople tar extra stor hänsyn till våra kunders företagskultur och din personlighet när vi matchar dig till våra uppdrag. Att vara konsult genom oss ger dig viktig arbetslivserfarenhet och breddar ditt kontaktnät inför framtiden. Brainpeople är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och förmåner som t ex friskvårdsbidrag. Följ oss på Facebook!
Företag: Brainpeople AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-12
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist heltid Venue Retail Group jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist heltid Venue Retail Group

Receptionist heltid
Landvetter Airport Hotel är ett 4- stjärnigt hotell med 186 rum, konferenslokaler för upp till 150 deltagare, komplett gym, dam- & herrbastu med tillhörande relaxavdelning. Utöver detta så serverar vi lunch och a la carte i vår restaurang som har en kapacitet på 250 personer. Jag söker dig som har tidigare erfarenhet från branschen och som har förmågan att ge suverän service. Du tycker om att synas och du har en positiv utstrålning. Du är passionerad kring ditt yrke och visar genuin omtanke och ett gott värdskap. Du är flexibel, lösningsfokuserad och du ser värdet i att de små detaljerna blir rätt. I vår reception innefattar tjänsten, förutom klassiska receptionsuppgifter såsom in och ut checkning, även bokning, fakturering, provisionshantering etc. Du har B-körkort då vi erbjuder våra gäster att köra ner dem till flyget. Du jobbar efter ett rullande schema där det innebär att man jobbar dag, kväll samt varannan helg. Under helger och kvällar är det receptionisterna som har det största ansvaret på hotellet i samråd med jourhavande chef. Meriterande om du har arbetat med Opera/Fidelio förut Krav för tjänsten: Körkort Flytande svenska och engelska i tal och skrift. Låter det intressant? Sänd din ansökan med personligt brev, CV, samt foto senast den 15/5 -2014 via e- mail till ab@landvetterairporthotel.se. Märk ansökan med "receptionist". Endast kompletta ansökningar som uppfyller kraven behandlas. Ansökningar behandlas löpande. För ytterligare information om hotellet besök gärna vår hemsida, www.landvetterairporthotel.se
Företag: LANDVETTER AIRPORT HOTEL AKTIEBOLAG
Ort: Härryda
Publicerad : 04-14
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist heltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist heltid

Hotellreceptionist heltidstjänst
Verksamhetsbeskrivning Mercure Hotel Malmö är ett nyrenoverat hotell för effektiva jobbresor, innehållsrika möten och weekendresor med guldkant. Förutom eleganta hotellrum och en restaurang som bjuder på kulinariska upplevelser har vi också personlig service utöver det vanliga. Mercure Hotel Malmö ligger nära både Stadionmässan, Malmö Arena och Swedbank Stadion. På tio minuter promenerar man in till Malmö för att koppla av på restaurangerna kring Möllevångstorget, shoppa på Södergatan eller bara njuta av livet i en lagom stor stad med många trevliga kaféer. Arbetsuppgifter Receptionsarbetet, innefattar bland annat följande: receptionsarbete med in- och utcheckning, bokning av rum, telefon samt mail, kassahantering, kioskförsäljning. Erfarenhet inom hotellbranschen är ett krav, då mycket av receptionsarbetet sker ensamt är det viktigt att man kan hantera flera arbetsuppgifter samtidigt och tar stort ansvar för sitt arbete. Tidigare erfarenhet av hotellbokningssystem är meriterande. Utbildning/Erfarenhet Den vi söker ska kunna arbeta effektivt, vara flexibel och van vid ett högt tempo. Du har god datavana, talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Ett tredje språk är meriterande, men inte ett krav. Du har hög känsla för service, tar egna initiativ och arbetar gärna under eget ansvar. Du är en glad person med humor och är professionell och personlig i ditt möte med gäster och kollegor. Vi förutsätter att du utför dina arbetsuppgifter med stor noggrannhet och har ett öga för detaljer. Dina primära arbetsuppgifter är att tillsammans med kollegorna ta hand om våra gäster och ge dem den bästa upplevelsen vid besöket hos oss. Du har dokumenterad erfarenhet(minst 2 år)/utbildning eller referenser från liknande arbete.
Företag: Norse Hotel Scandinavia AB, Mercure Hotell Malmö
Ort: Malmö
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Hotellreceptionist heltidstjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hotellreceptionist heltidstjänst

Receptionist heltid, start omgående
Om tjänsten Har du tidigare erfarenhet av arbete i reception, konferens och med administration? Finns du tillgänglig att börja arbeta omgående och vill utvecklas inom kontor och service? Då kan det här vara din chans! Om företaget Vi söker idag för kunds räkning receptionister för uppdrag på heltid. Vi får ständigt förfrågningar från olika kunder som snabbt behöver anställa eller hyra in receptionister, därför vill vi komma i kontakt med dig som har tidigare erfarenhet av arbete i reception och som är tillgänglig att börja arbeta omgående. Våra kunder varierar i både storlek och branscher och finns placerade runt om i Stor-Stockholm. Arbetsuppgifter Som receptionist kommer dina arbetsuppgifter att variera beroende på hos vilken kund du arbetar. Du kommer bland annat att vara företagets ansikte utåt med ansvar för att ta emot besökare samt att besvara inkommande samtal och mejl. Du kommer ansvara för skötseln av konferensrum och allmänna utrymmen samt tillhandahålla kaffe för besökare och konferensgäster. Vidare innefattar tjänsten viss administration som post- och budhantering, systemunderhåll av växeln samt beställningar. Även mindre inköp av förbrukningsvaror såsom kontorsartiklar, kaffe eller blommor. Kvalifikationer Erfarenhet av arbete i reception är ett krav och du förstår betydelsen av vad ett professionellt och representativt kundbemötande är. Du har en avslutad gymnasieutbildning och finns tillgänglig att börja arbeta omgående. För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du är en servicemedveten och positiv person med hög social kompetens. Vidare är du ansvarsfull, självständig och proaktiv. Du är prestigelös och flexibel och ställer gärna upp när det behövs. Att ha ordning och reda omkring dig, ser du som självklart. Eftersom vi har flera internationella kunder är det viktigt att du har goda språkkunskaper i såväl svenska som engelska. Vidare har du goda kunskaper i MS Office. Övrigt Du är välkommen att skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande efter förfrågan av våra kunder. Tjänsterna kan både vara en bemanning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Kontorsfixarna men också vara rekryteringar där du kommer att anställas direkt av vår kund. Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa någon av Kontorsfixarnas rekryterare på 08-663 99 00. Kontorsfixarna har kollektivavtal med Unionen och om du vill kan du lösa ut Rikskuponger och vi har även avtal med ett antal friskvårdsanläggningar som erbjuder dig gynnsamma rabatter om du blir anställd av oss. Sökord: kontorsservice, konferens, assistent, kundservice
Företag: Kontorsfixarna Stockholm AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-16
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist heltid, start omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist heltid, start omgående

Hotellreceptionist heltid
Receptionist på heltid och extra sökes! Ibis Styles Stockholm, Järva är ett hotell med 183 rum, restaurang och 7 konferenslokaler. Hotellet ingår i franska hotellkedjans Accors koncept. Hotellet är för närvarande inne i en expansiv fas med många förändringar och affärsmöjligheter. Vi öppnar inom kort upp 7 st konferenslokaler och lanserar ett nytt restaurang- och konferenskoncept, samt förändrar strukturen på en del av våra rum. Nu söker vi våra blivande stjärnor! Som receptionist står du i hotellets centrum, en fantastisk atriumlobby med hela verksamheten omkring dig. Tillsammans med hotellets övriga medarbetare är du med i ett härligt team. Du har mycket energi och gillar när det är ordning och reda. En stor portion humor, mycket spring i benen och att du kan leverera fantastisk service samtidigt som du har mycket att göra kommer att göra dig till vår nästa stjärna! Vi tror att du jobbat med liknande uppgifter tidigare och har bra koll på vad konferens- och hotellgäster kräver i form av service och utbud! Krav är tidigare erfarenhet från hotellreceptionist eller hotellskola. Kan du Hot Soft är det meriterande. Tjänsten är heltid och tillsvidare. Tillträde snarast och lön enligt kollektivavtal. Arbetstiderna är varierande och både kvällar och helger ingår. Välkommen att maila in din ansökan + CV + foto till vår receptionsansvarige josefin.gronquist@uniquehotels.se. Intervjuer sker löpande varpå tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. För eventuella frågor om tjänsterna går det bra att kontakta Josefin under dagtid på tel. 08-120 901 00.
Företag: AS HOTEL & SPA AB
Ort: Solna
Publicerad : 03-02
Sök fler jobb liknande: lediga Hotellreceptionist heltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hotellreceptionist heltid

Hotellreceptionist Heltid
BEST WESTERN Hotel Karlaplan Vi söker en ny stjärna till vår Reception! Vi tror du som söker till oss vill vara med och bygga upp något riktigt fint och bidra till vårt team av underbara människor. Du vill vara med och skapa en plats människor vill gärna komma tillbaks till om och om igen. Där alla välkomnas och kan känna sig bekväma. Som receptionist på vårt hotell är du vår ambassadör och ansvarig för gästernas upplevelse. Som person brinner du för service och möte med människor. Vi sätter lika stort värde på såväl intern service som gäst service. För oss är det viktigt att du är känner stort ansvar för din reception, är professionell i mötet med gästerna och kollegor, är lojal och ordningsam. Du kommer att arbeta i huvudsak med in-/utcheckning, hantering av telefon och kassa, bokningar, mail, övrig administration och naturligtvis att ta hand om våra gäster på bästa tänkbara sätt. Du är driven och snabb. Du vill sälja vårt hotell genom ett engagerande sätt, och att lämna intryck så att gästerna lämna oss med en riktig trevlig upplevelse. Att sälja vårt hotell och dess produkter varje dag är en utmaning du går igång på, brinner för och vill utvecklas inom. Du trivs i en arbetsmiljö som har en hög flexibilitet och där det är naturligt att hjälpa till på andra avdelningar när det krävs. Du är självgående och van att ta egna initiativ . Problemlösning ser du som en positiv utmaning. Framförallt ska du ha viljan att alltid leverera den bästa tänkbara servicen till våra gäster då du har mycket hög servicekänsla och förståelse för vad våra gäster har för behov och förväntningar. Du är mycket noggrann och lämnar ingen uppgift oavslutad. Du är en glad och pigg person med stor värdskapskänsla. Ett skratt förlänger livet sägs det och personen vi söker har humor och är personlig i mötet med gästerna och kollegorna. Du har arbetat i en reception tidigare, minst 1 år gärna med relevant branschutbildning. Du har dokumenterade kunskaper inom officepaketet och hotelldatasystem. Du uttrycker dig lika bra på svenska som engelska i tal och skrift. Du kommer att jobba på ett rullande schema och arbetstiderna innefattar både kvällar och helger. Vi arbetar med operativsystemet HotSoft och erfarenhet av detta system är helt klart meriterande. Kunskap eller vana av andra hotellbokningssystem är ett krav. Den personen vi söker vill, precis som vi, ha ett långvarigt samarbete. Välkomen med din ansökan. Bifoga CV, personligt brev och foto. Tillträde: Efter överenskommelse Lön: Enligt avtal Ansökningar endast via mail: manager@hotelkarlaplan.se Sista ansökningsdag: 30 april 2015 BEST WESTERN Hotel Karlaplan är ett mysigt boutique hotell beläget i den eleganta stadsdelen Östermalm i centrala Stockholm med närhet till Djurgården och alla dess sevärdheter, bl.a ABBA-muséet, Vasa-muséet, Gröna Lund, Skansen och Liljevalchs Hotellet har genomgått en omfattande renovering våren 2014 där merparten av rummen renoverats och ny inretts. Rummen har en varm och ombonad känsla och finns i olika storlekar och kategorier. Från enkelrum och dubbelrum till mycket populära familjerum. Oavsett om ni är i Stockholm i affärer eller privat så eftersträvar vi på hotellet att ge er den bästa vistelsen! I våra priser ingår alltid vår härliga frukostbuffé ?Best Breakfast? som har framtagits i samarbete med Tina Nordström, samt gratis WiFi i lobbyn och på rummen.
Företag: HOTEL KARLAPLAN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-21
Sök fler jobb liknande: lediga Hotellreceptionist Heltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hotellreceptionist Heltid

Nattreceptionist heltid
Radisson Blu SkyCity Hotel är ett fyrstjärnigt förstaklasshotell med ett unikt läge på Arlanda flygplats i byggnaden SkyCity, som är helt integrerad med samtliga terminaler på flygplatsen. Hotellet har 260 rum, 42 konferenslokal, Restaurang, Bar och Fitnessanläggning. Radisson Blu SkyCity Hotel ingår i Radisson Blu Hotels & Resorts, som är en av världens snabbast expanderande hotellkedjor. Vi söker en naturlig och engagerad medarbetare med positiv Yes I Can!-attityd till tjänsten som nattreceptionist i vårt team. Rapporteringen sker till Night Manager. Om du är intresserad av att arbeta på ett spännande hotell i en internationell miljö så kan det här vara rätt tjänst för dig. ANSVARSOMRÅDEN • In- och utcheckning av hotellgäster, hantering av växel, concierge service, bokning och kassatjänst mm • Vara hotellets ansikte utåt och bidra aktivt till gästens uppfattning om hotellet samt se till att möta gästens förväntningar så att gästen fortsättningsvis väljer att bo på Radisson Blu • Möta avdelningens och hotellets uppsatta mål och policies samt följa Radisson Blu Hotels & Resorts gemensamma riktlinjer och servicekoncept KRAV FÖR TJÄNSTEN • Du är serviceminded och intresserad av att arbeta med människor • Representativ, flexibel, försäljningsinriktad samt stresstålig • Gästfokuserad med en naturlig Yes I Can!- attityd gentemot gäster och kollegor samt höga krav på dig själv • Väl insatt i databokning – kunskap i hotellbokningssystemet Opera är meriterande • Goda språkkunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Ytterligare språk är positivt VI ERBJUDER • Tillsvidaretjänst på heltid med 6 månaders provanställning. Tillträde gärna omgående. • Skiftarbete på veckodagarna samt helgerna. Nattpass enligt följande schema: 8 nätters jobb, 6 dagars ledighet. 8 nätters jobb, 6 dagars ledighet. • Ett spännande arbete i en internationell miljö. Vi erbjuder även goda utvecklingsmöjligheter och personalförmåner. ANSÖKAN • Ansök senast den 15 juni 2015. Observera att urval och intervjuer kommer att ske löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. • Maila din ansökan (CV och personligt brev) till steffen.sander@radissonblu.com • Frågor om tjänsten besvaras av Front Office Manager Steffen Sander på mail Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Radisson Blu Sky City
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-10
Sök fler jobb liknande: lediga Nattreceptionist heltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nattreceptionist heltid

Nattreceptionist heltid (visstidsanställning)
Radisson Blu SkyCity Hotel är ett fyrstjärnigt förstaklasshotell med ett unikt läge på Arlanda flygplats i byggnaden SkyCity, som är helt integrerad med samtliga terminaler på flygplatsen. Hotellet har 260 rum, 42 konferenslokal, Restaurang, Bar och Fitnessanläggning. Radisson Blu SkyCity Hotel ingår i Radisson Blu Hotels & Resorts, som är en av världens snabbast expanderande hotellkedjor. Vi söker en naturlig och engagerad medarbetare med positiv Yes I Can!-attityd till tjänsten som nattreceptionist i vårt team. Rapporteringen sker till Front Office Manager. Om du är intresserad av att arbeta på ett spännande hotell i en internationell miljö så kan det här vara rätt tjänst för dig. ANSVARSOMRÅDEN • In- och utcheckning av hotellgäster, hantering av växel, concierge service, bokning och kassatjänst mm • Vara hotellets ansikte utåt och bidra aktivt till gästens uppfattning om hotellet samt se till att möta gästens förväntningar så att gästen fortsättningsvis väljer att bo på Radisson Blu • Möta avdelningens och hotellets uppsatta mål och policies samt följa Radisson Blu Hotels & Resorts gemensamma riktlinjer och servicekoncept KRAV FÖR TJÄNSTEN • Du är serviceminded och intresserad av att arbeta med människor • Representativ, flexibel, försäljningsinriktad samt stresstålig • Gästfokuserad med en naturlig Yes I Can!- attityd gentemot gäster och kollegor samt höga krav på dig själv • Väl insatt i databokning – kunskap i hotellbokningssystemet Opera är meriterande • Goda språkkunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Ytterligare språk är positivt VI ERBJUDER • Visstidsanställning på heltid så länge rekryteringsarbete för Night Manager tjänsten pågår. Tillträde gärna omgående. Målsättning är att kunna erbjuda en anställning även efter visstidsanställningen har gått ut. • Skiftarbete på veckodagarna samt helgerna. Nattpass enligt följande schema: 8 nätters jobb, 6 dagars ledighet. 8 nätters jobb, 6 dagars ledighet. • Ett spännande arbete i en internationell miljö. Vi erbjuder även goda utvecklingsmöjligheter och personalförmåner. ANSÖKAN • Ansök senast den 30 juni 2015. Observera att urval och intervjuer kommer att ske löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. • Maila din ansökan (CV och personligt brev) till steffen.sander@radissonblu.com • Frågor om tjänsten besvaras av Front Office Manager Steffen Sander på mail Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Radisson Blu Sky City
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-26
Sök fler jobb liknande: lediga Nattreceptionist heltid (visstidsanställning) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nattreceptionist heltid (visstidsanställning)

Receptionist Heltid
Företaget... Åkerblads är ett Hotell & Gästgiveri är ett hotell beläget i vackra Tällberg, Dalarna. Hotellet har sedan 1400-talet varit i familjen Åkerblads ägo och idag arbetar 19:e - 22:a generationen Åkerblad med ett starkt 25-mannateam för att ge gästen en upplevelse. Upplevelser är vad vi förmedlar gästen, från det att hon checkar in tills dess att hon längtar tillbaka till Siljans glittrande vatten. Vi försöker att vara unika med vår produkt och kanske är det därför hotellet idag har 73 st. unika och personligt inredda rum. Restaurangen arbetar med lokalt producerade råvaror och personliga smaker, för såväl konferensgäster som för weekendgäster. Hotellet är idag klassificerad med fyra stjärnor och har siktet inställt på ständig utveckling där kvalité är en av hörnstenarna. Dina arbetsuppgifter... Som receptionist arbetar Du med den dagliga driften i hotellets reception. Incheckning, utcheckning och gästkontakt av både blivande och aktuella gäster är dess mest förekommande arbetsuppgifterna. Kompetensprofil... Vi ser att Ni har erfarenhet av liknande tjänst och självklart är Ni en målinriktad och ödmjuk person med lagkänsla som en naturlig del i Ert dagliga arbete. Goda språkkunskaper i Svenska och Engelska är ett krav (krävs för arbetets utförande). Övriga språk ser vi som meriterande, så även kännedom om bokningssystemet, Jupiter. Information... Stämmer ovanstående in på Er är det just Dig vi söker. Tjänsten och eventuell upplärning ställs till förfogande från den 1augusti men tillsätts enligt ö.k. Det viktigaste för oss är att vi finner rätt medarbetare och därför är vi flexibla i startdatumet. Tjänsten är ett vikariat på 1år med goda chanser till förlängning. Sista ansökningsdagen är den 31/7 och ansökningarna kommer att börjas behandlas den 20/7. Ni sänder Er ansökan till oss via mail, anette@akerblads.se, vid frågor som berör tjänsten är Ni varmt välkomna att kontakta Anette Tandemar, receptionschef på +46 (0)247-508 00. Vi ser att Ni sänder Er ansökan till oss snarast möjligt. Varmt välkommen med Er ansökan och hoppas Ni kommer att trivas i vårt team.
Företag: Åkerblads Hotell & Gästgiveri
Ort: Leksand
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist Heltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist Heltid

Hotellreceptionist Heltid
Quality Hotel Prince Philip är ett första klass affärshotell som ligger i södra StorStockholm. Quality Hotel Prince Philip har 208 rum, 11 konferenslokaler, samt a la carte restaurang och ligger vid expansiva SKHLM Köpentrum med över 200 butiker i Kungens Kurva, nordens största handels område med bl a världens största Ikea. Quality Hotel Prince Philip är ett modernt affärs- och konferens hotell med 208 hotellrum och 9 konferenslokaler. Hotellet ligger vid Kungens Kurva i direkt anslutning till SKHLM Shoppingstad. Vi ingår i Nordic Choice Hotels med fler än 170 hotell under varumärkena Comfort, Quality och Clarion. Vi söker nu en heltidsanställd till vårt receptionsteam som kan ta hand om våra gäster på bästa sätt. Arbetet innebär sedvanliga uppgifter som att checka in, checka ut, kassahantering, fakturering samt leverera en förstklassig receptionsservice till våra gäster. Vi söker en nyfiken och nytänkande person som har en förmåga att se gästens förväntan. Du är ordningsam, har lätt för att arbeta självständigt och kan enkelt växla från lugnt till högt tempo samtidigt som du behåller en hög servicenivå. Då du står i receptionen är du vårt ansikte utåt och representerar företagets policy och vision, vilket framgår tydligt av ditt arbetssätt. Du är glad, professionell och personlig i ditt möte med både gäster och kollegor. Du sätter höga krav på detaljer och att sälja in känslor och är en person som får alla människor att känna sig sedda. Vi ser fram emot att du med energi, mod och begeistring tar dig an dina nya arbetsuppgifter. Eftersom Quality Hotel Prince Philip är ett svenskt hotell med stor andel internationella gäster kräver vi att du talar och skriver flytande i både svenska och engelska. Ytterligare arbetsspråk är ett plus. Vi ser gärna att du har receptionsvana sedan tidigare. Erfarenhet av bokningssystemet Cenium och innehavande av B-körkort är meriterande. Arbetstiderna innefattar både morgon- och kvällspass, vardagar, helger och storhelger. Lön enligt kollektivavtal. Tillträde så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 20 juli 2015, men observera att rekrytering kommer att ske löpande och platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag.
Företag: Quality Hotel Prince Philip
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-13
Sök fler jobb liknande: lediga Hotellreceptionist Heltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hotellreceptionist Heltid

Receptionist heltid 21/9 tom 9/10
Om Bravura: Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter. Om kunden: Bravura söker en receptionist till vår kund som är ett framgångsrikt företag inom VVS-branschen. Företaget är en av nordens ledande VVS-leverantörer som tillhandahåller egenutvecklade system för golvvärme, tappvatten och radiatorvärme. Företaget har leverarat lösningar till många spännande projekt och är beläget i Bromma, med mycket goda förbindelser. Som receptionist för det här uppdraget kommer du vara anställd som konsult hos Bravura. Arbetsuppgifter: Som receptionist arbetar du med att ta emot samtal och besökare. I dina arbetsuppgifter ingår även enklare administration, beställningar och posthantering. Även beställning av transporter kan förekomma. Varje dag förbereder du frukost samt fika och ser till att lokalerna är fina. Din roll är att ge övriga medarbetare och kunder service i världsklass. Arbetstiderna är förlagda mellan 07.55 till 16.30 Profil: Utbildning: Gymnasieexamen. Erfarenhet: Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta som receptionist. Du har goda kunskaper i Office-paketet. Språk: Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift samt behärskar god engelska Vi söker dig som tycker om att arbeta med service. Du är positiv, prestigelös och flexibel. Övrig information: Start: 21/9 tom 9/10 Plats: Bromma Lön: enligt ök. Kontakt: Bravura, tel. 08-400 240 50 Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: receptionist
Företag: Bravura
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-14
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist heltid 21/9 tom 9/10 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist heltid 21/9 tom 9/10

Receptionist heltid sökes för omgående start i Helsingborg!
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Jobbeskrivning Uniflex söker receptionist med ekonomiskt sinne för omgående uppdrag i Helsingborg på heltid. Är du en flexibel, serviceinriktad person som trivs med att jobba självständigt och i ett högt tempo? Är du duktig på att bemöta andra människor på ett professionellt sätt i alla tänkbara situationer? Har du dessutom någon slags erfarenhet från service eller reception sedan tidigare är det ett plus! Tjänsten kräver vidare att du har kunskap och erfarenhet av reskontra och fakturahantering. Som receptionist är du en spindel i nätet som brinner för att ge bästa tänkbara service. Vi tror att du som söker är en person med hög social kompetens, professionell attityd och stor ansvarskänsla. Personliga egenskaper Arbetet som receptionist ställer höga krav på att du har en utåtriktad personlighet, servicekänsla samt en god problemlösningsförmåga. Du är orädd och har förmåga att ta egna initiativ när det behövs. Du trivs i mötet med människor och har lätt för att skapa förtroende. Eftersom arbetet innebär en daglig kundkontakt ser vi gärna att du är kommunikativ. Har du erfarenhet från någon form av receptions- och/eller telefoniarbete är det meriterande, men det är inte ett krav. Dock vill vi att du har erfarenhet från arbete med reskontra och fakturahantering. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av yrkeslivet. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste resurs och tillgång då våra konsulter bär det yttersta ansvaret för god leverans och att kunden är nöjd. Vår personal är vårt ansikte utåt, representerar Uniflex, våra kunder och sig själva. Det gör dig som anställd hos oss ovärderlig! Vi ser framemot din ansökan!
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 09-14
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist heltid sökes för omgående start i Helsingborg! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist heltid sökes för omgående start i Helsingborg!

Receptionist heltid
Hotel Hansson är ett av Stockholms sista familjedrivna 4-stjärniga hotell. Vi har 58 rum, konferensavdelning, bar och matsal. Förutom centralt läge och vackra lokaler är vi kända för vårt personliga bemötande. Receptionist heltid: Just nu söker vi en receptionist som vill vara med i vår familj och driva företaget framåt och uppåt. Förvänta dig ett varierat, utvecklande och roligt arbete i hög takt. Receptionisten ger första och sista intrycket av hotellet och ser till att gästerna får en positiv och trygg vistelse i Stockholm. Du som söker tjänsten är passionerad för service, väldigt social och älskar mötet med gäst. Punktlighet och ett välskött yttre är en självklarhet. Rätt person kan kommunicera obehindrat i tal och skrift på minst svenska och engelska, gärna fler språk. Vi ser gärna att du har minst 2 års bakgrund från hotell eller restaurang samt är kassavan. Du som söker tjänsten kan arbeta dagar, kvällar och helger med utvecklingsmöjligheter. Tillträde från och med 1 oktober 2015. Minst 20 år fyllda, lön enligt avtal. Välkommen att maila in din ansökan: CV med bild och introduktionsbrev senast den 24:e september 2015 till henry.freeland@hotelhansson.se. Ansökningar som inte uppfyller krav besvaras ej.
Företag: Hotel Hansson
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist heltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist heltid

Receptionist heltid vecka 44
Vi söker dig med servicevana och som trivs i en roll som receptionist. Du har möjlighet att jobba heltid under vecka 44. OM TJÄNSTEN Academic Work söker för kunds räkning en receptionist under vecka 44. För dig som vill kan det även bli extra framåt vid eventuell sjukfrånvaro eller liknande. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. ARBETSUPPGIFTER Som receptionist hos vår kund kommer du att täcka för en kollega. Du kommer att ta emot besökare, svara i telefon samt ge intern service i den grad du har möjlighet. Det kan exempelvis innebära att du hjälper till vid konferenser och liknande. VI SÖKER DIG SOM Vi söker dig som trivs i en social och utåtriktad roll. Du anpassar dig lätt till nya förhållanden och skapar snabbt relationer med kollegor. Vidare känner du dig bekväm i en ny roll trots att du inte får en längre upplärning. Krav för tjänsten är såklart att du kan jobba heltid vecka 44. Vi kräver också att du har tidigare arbetslivserfarenhet inom service, gärna från en roll som receptionist, men max ett par års erfarenhet. Som person är du positiv och lättsam! * Placering: Mölndalsvägen Göteborg * Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. * Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. * Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen. SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida. INFORMATION OM FÖRETAGET Företaget arbetar med elektronik och säkerthet inom fordonsindustrin och sitter i lokaler på Mölndalsvägen.
Företag: Academic Work
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist heltid vecka 44 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist heltid vecka 44

Receptionist heltid
Dipart är ett bygg & anläggningsföretag som omsätter 300 mkr med 115 medarbetare. Vi är en värderingsstyrd organisation med fokus på professionalitet, tillväxt och socialt ansvar. Vi tror på en mänsklig företagskultur och är beredda att gå långt för att leva den värderingen. Dipart växer och vår omsättning ökade med 20% år 2015. I slutet på mars flyttar vi in i nya kontorslokaler vid nacka forum... Nya kontoret, 1000 kvm, ett våningsplan, handikappanpassat och parkering i nära anslutning till huset! I samband med flytten så går vår nuvarande receptionist vidare i karriären på Dipart och därför söker vi nu en receptionist på heltid. Tjänsten önskas tillsättas under mars. Arbetstider är vardagar kl. 07-16. Dina arbetsuppgifter innebär att vara ansiktet utåt för Dipart gentemot våra kunder och medarbetare. Du kommer att ha en kontorsplats i anslutning till vår reception och ansvara över att ta emot kunder samt svara i växeltelefonen. Du kommer även att sköta inkommande och utgående post. Ett annat ansvarsområde kommer att vara vår interna kontorsservice. Alltifrån att se till att köket är rent och snyggt, att det finns mjölk till kaffet och fika till möten samt att det finns de kontorsmaterial som behövs. I arbetet förekommer även en del administration såsom att ta fram listor och göra bokningar av olika slag. Utvecklingsmöjligheter för dig på Dipart är goda. Vi ser en möjlighet i att du i framtiden arbetar på vår ekonomiavdelning med diverse ekonomiuppgifter, exempelvis kontering och leverantörsfakturor. För oss är det viktigt att du, • Har en grundläggande utbildning i företagsekonomi på gymnasial nivå eller högre • Är prestigelös i ditt arbete och drivs av att ge andra god service • Har en administrativ datavana i att arbeta med text och bilder • Kan kommunicera på Svenska och Engelska i både tal och skrift • Att du är social, ödmjuk, gillar att arbeta med människor och delar våra värderingar! Se gärna filmen om våra värderingar på vår hemsida eller klicka på länken, http://www.dipart.se/jobba-med-oss-25871925   Vi premierar mångfald och försöker skapa ett företag som speglar vårat samhälle och välkomnar ALLA sökande!   Frågor kan besvaras av Jaqueline på 08- 515 16 210. Ansöka gör du på Dipart.se under fliken "jobba med oss".
Företag: Dipart Entreprenad AB
Ort: Nacka
Publicerad : 02-15
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist heltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist heltid

Receptionist Heltid Centralt i Stockholm
Brinner du för högklassig service och vill jobba i receptionen på ett intressant bolag i Stockholms innerstad? Ivy Talents söker för kundens räkning en receptionist för ett vikariat på tre månader. OM FÖRETAGET Vår kund är en av Sveriges ledande rådgivare inom riskhantering, försäkring, återförsäkring, captive management, gruppförsäkring och pensioner och förmåner. Företaget har sitt huvudkontor på Valhallavägen i Stockholm, där cirka 150 personer arbetar idag. ARBETSUPPGIFTER Dina primära arbetsuppgifter är att • Ta hand om besökarna • Ta emot inkommande telefonsamtal.  Det kan tillkomma ytterligare uppgifter inom området. VI SÖKER DIG SOM • Har en god förmåga att både tala och skriva såväl på svenska som engelska • Har arbetet som receptionist tidigare eller något annat serviceyrke • Har goda datorkunskaper • Kan börja omgående Som person bör du vara flexibel, positiv, utåtriktad och prestigelös för att trivas i rollen som receptionist. Du brinner för att ge högklassig service till de personer som du talar med. Vidare anser du dig själv vara lättlärd och initiativtagande för att snabbt kunna sätta dig in i nya arbetsuppgifter. ÖVRIGT Start: Omgående Omfattning: Heltid Plats: Gärdet/Östermalm Arbetstid: 8-17 Du söker tjänsten genom att skicka din ansökan via ”Ansök” knappen. Vid frågor om tjänsten ring ansvarig Emil Dreca 073-879 58 58 alt. maila till emil.dreca@ivytalents.se
Företag: Ivy Talents AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-24
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist Heltid Centralt i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist Heltid Centralt i Stockholm

Scandic Klara söker receptionist heltid
Hotell Scandic Klara är beläget mitt i centrala Stockholm endast 5 minuters promenadväg från Stockholms Central och Arlanda Express. Inredningen speglar element från Stockholms miljöer, en stad byggd på vatten med en blandning av modern arkitektur och historia. Du har ett fantastiskt utbud av shopping, restauranger och nöjen runt hörnet och det är lätt att ta sig till Stockholms alla attraktioner. För dig som är intresserad av underhållning med sång och dans har gångavstånd till både Wallmans Salonger och Chinateatern. Att jobba på Scandic På Scandic får du möjlighet att   utvecklas genom inspirerande karriärvägar, både i Sverige och utomlands och vi ser gärna att du har vilja och potential att ta ytterligare steg inom vår organisation. Vi erbjuder en arbetsplats där hållbarhetsfrågor har ett stort fokus och vi hoppas att du vill bidra med ditt engagemang och din kompetens   så vi kan bli ännu bättre. Scandic är en del i ett mångkulturellt samhälle   och för att kunna möta upp är det viktigt för oss att vår personal speglar de gäster vi har. Därför är mångfald en viktig del i vår vardag och genom din ansökan kanske du kan vara med och göra detta möjligt. Scandic Klara är en mötesplats med   Stockholms bästa läge. Hotellet har 292 rum och erbjuder möten för 2-200 personer. Under 2012-2013 renoverades de publika delarna av hotellet och det   fick en ny modern och stilren design. Inredningen speglar miljöer och element   från Stockholm. I Grand Café Klara har du en naturlig mötesplats för dig med kontoret på fickan, hotellgästen och Stockholmaren. Det är befirat från   bestämda tider, här kan du tex äta en frukost hela dagen. På Stortorget och Nytorget, vår atriumgård i två plan med öppningsbart glastak, serveras frukostbuffén, fikabuffén och konferensluncher. Dina arbetsuppgifter Nu letar vi efter serviceproffs till hotellets reception som kan arbeta tills vidare och heltid. Som Receptionist arbetar du i hotellets reception och rapporterar till hotellets Receptionschef. Du arbetar med den dagliga driften, sköter in- och utcheckning av gäster, svarar   i telefon och svarar på förfrågningar. Du arbetar i skift där både dag, kvällar och helger ingår. Personlig profil Vi tror att du är stjärna på service, med en turism- eller receptionistutbildning i botten. Du har mycket goda kunskaper i Scorpio och Du behärskar  svenska och engelska i tal och skrift – ytterligare språk är meriterande. Som Receptionist är det viktigt att Du är självgående, lösningsorienterad och ansvarskännande. Du har ett naturligt intresse för människor och har lätt för att samarbeta, både med gäster och med kollegor. Du är tillmötesgående, har en positiv attityd och är van att arbeta i ett högt tempo. Du har en utvecklad känsla för service, är flexibel och ser till så att verksamheten följer Scandics koncept. Du är lyhörd för vad gästen vill ha och känner dig bekväm med klagomålshantering. Då vi hela tiden strävar efter att bli bättre, ser vi som en självklarhet att du har ett   öga för detaljer och är positiv för förändringar. Utöver detta förväntar vi   oss att du har ett gediget intresse för hållbarhetsfrågor, eftersom Scandics   verksamhet genomsyras av en ambition om att bidra till ett hållbart samhälle. Kontakt Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Receptionschef Johan Lindgren johan.lindgren2@scandichotels.com   Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. Stark kandidat finns. Välkommen med din ansökan via länken nedan!
Företag: Scandic Klara
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-22
Sök fler jobb liknande: lediga Scandic Klara söker receptionist heltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Scandic Klara söker receptionist heltid

Receptionist HELTID
StudentConsulting söker nu en utåtriktad och servicemedveten receptionist för uthyrning till en av våra samarbetspartners. Vår kund är belägen i centrala Östersund och är verksam inom fastighetsbranschen och det är därför meriterande om du tidigare har erfarenhet av att hantera bostadsfrågor. Du kommer att ingå ett team av receptionister som hanterar företagets inkommande telefoni och ansvarar för att bistå och hänvisa kunder vidare till rätt person och ärende. Arbetet är förlagt på vardagar, kontorstider mellan 08:00-17:00. Uppstart sker från 1 juni och sträcker sig minst sex månader framåt på heltid. Då detta uppdrag är på heltid ställer vi inga krav på att du måste vara student. Initialt kommer du vara anställd och uthyrd till kunden via StudentConsulting, med chans till direkt anställning hos kunden är god. Din profil Vi söker dig som har hög servicenivå, är van att arbeta självständigt och strukturerat. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta i en datastyrd växel och/eller reception är detta meriterande. Du talar och skriver svenska samt behärskar engelska obehindrat. Då vi genomför intervjuer löpande så vänta inte med att söka - utan ansök gärna redan idag! Vid eventuella frågor, kontakta gärna ansvarig rekryterare Emma Billebo, emma.billebo@studentconsulting.se. Om företaget Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: StudentConsulting
Ort: Östersund
Publicerad : 04-05
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist HELTID jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist HELTID

RECEPTIONIST HELTID SÖKES
Elite Hotels består idag av 28 kvalitetshotell ? från Malmö i söder till Luleå i norr. Varje hotell har sin historia. De flesta återfinns i varsamt restaurerade byggnader, där vår ambition är att förena klassisk stil med moderna trender för att skapa harmoni. Det exklusiva Elite Eden Park Hotel är ett fyrstjärnigt hotell med en femstjärnig service för den krävande resenären. Hotellet ligger på anrika Sturegatan och består av 124 bekvämt inredda hotellrum. Tillsammans med hotellets gym, pub och övriga faciliteter samt trendiga restaurangen Miss Voon erbjuder Elite Eden Park Hotel ett mycket konkurrenskraftigt serviceutbud. Om tjänsten Elite Eden Park Hotel söker nu hotellreceptionist med minst ett års vana och erfarenhet av arbete i hotellreception på heltid. Som receptionist kommer du att arbeta i hotellets kärna och blir gästens första intryck, det är därför viktigt att du har en hög känsla för service och kvalitet och känsla för merförsäljning. Vi söker dig som har något eller några års god dokumenterad erfarenhet från receptionsarbete inom hotell. Ett måste är att du har kunskaper i systemet OPERA. Som person är du ansvarstagande, engagerad och positiv. Hos oss är tempot högt så vi ser gärna att du är van att ha ?många bollar i luften? utan att för den skull minska på kvalitet eller ditt goda humör. Vidare har du god förmåga att kunna prioritera även under stressiga arbetsförhållanden. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är en förutsättning, ytterligare språk är meriterade. Arbetstid Heltid. Tillträde snarast möjligt. Lön Enligt överenskommelse Ansökan Intervjuer sker löpande. Skriftlig ansökan samt CV sändes till Sofie Kampf sofie.kampf@elite.se. Ansökan önskas senast 31 maj. Arbetsgivare Elite Eden Park Hotel Sturegatan 22 114 36 STOCKHOLM Tel: 08-555 627 00 Välkommen med din ansökan
Företag: HOTEL EDEN PARK
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-20
Sök fler jobb liknande: lediga RECEPTIONIST HELTID SÖKES jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: RECEPTIONIST HELTID SÖKES

Väktare / Receptionist Heltid med förmåner
Vi är ett serviceföretag som erbjuder catering & fastighetsservice. Vi arbetar med stora bolag och har goda referenser . Vi söker nu fler duktiga medarbetare för att underlätta för våra kunder dygnet runt. Du kommer arbeta ute hos kund som väktare / receptionist centralt i Stockholm. Det innebär att din arbetsuppgift blir att sköta receptionist arbete på heltid men att du innehar en väktare eller likvärdig säkerhets utbildning . Arbetsuppgiften består av att sköta receptionen, vilket innebär ta emot besökare, beställa mat, felanmälan, förbereda konferenser, lättare inköp. För att lyckas med denna tjänst tror vi att du är : - Socialt lagd - Goda kunskaper i Office paketet som Word, Excel m.m - Hög servicenivå - Erfarenhet av receptionist arbete eller liknande uppdrag - Behärskar svenska och engelska obehindrat. - Har erfarenhet från säkerhetsbranchen eller arbetat som väktare/ liknande uppdrag. - Strukturerad och kan arbeta under eget ansvar - Problemlösare För rätt person erbjuder vi: - En Surfplatta / tjänstetelefon för att snabbt få hjälp att lösa kundens dagliga behov. - Ett bra team med motiverade medarbetare. - Ett företag som ser värdet i varje anställd. - Förmåner som månadsbonusar, gymkort, tävlingar och ett massvis med äventyr. - Snabbt växande företag där utvecklingsmöjligheterna är enorma . Ett plus: Om du innefattar B-Kökort Har övriga meriter som kan vara till nytta i organisationen. Våra kontor finns på Lidingö och Stureplan. För detta jobb krävs absolut högsta service anda det innebär att du är en glad och serviceminded person och älskar att hjälpa och underlätta för våra kunder som ställer höga krav. Vi tycker extra om personer som skapar en positiv energi och samt detaljsinne. Välkommen in med ett personligt brev , foto och cv via e-post, så kommer vi att höra av oss om vi finner din profil intressant . Start för tjänsten blir i slutet på Juli och kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.
Företag: Towi Invest AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Väktare / Receptionist Heltid med förmåner jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Väktare / Receptionist Heltid med förmåner

Receptionist heltid
Hotel Drottning Kristina Mitt på Stureplan slog Hotel Drottning Kristina den 7 januari 2015 upp sina portar. Med sina 101 unikt inredda rum i olika kulörer står hotellet för högt värdskap, service och engagemang. Hotellet har expanderat i rekordfart och behöver nu rekrytera nya stjärnor till receptionen. Vi söker dig som har erfarenhet inom hotell sedan tidigare och ett brinnande intresse för service. Tjänsten är en heltidstjänst med varierande arbetsuppgifter Följande krävs av dig: - tidigare erfarenhet av hotellarbete minst 2år - kunskaper i hotellsystem hotsoft - goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande. - Positiv, noggrann, stresstålig och självgående. Tjänsten innefattar dygnets alla timmar, och du ska kunna börja arbeta omgående. Ansök senast den 30 juli 2016. Observera att urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut
Företag: Hotel Drottning Kristina
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-21
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist heltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist heltid

Erfaren Receptionist Heltid med förmåner
Vi är ett serviceföretag som erbjuder catering & fastighetsservice. Vi arbetar med stora bolag och har goda referenser . Vi söker nu fler duktiga medarbetare för att underlätta för våra kunder dygnet runt. Du kommer arbeta ute hos kund som receptionist centralt i Stockholm. Det innebär att din arbetsuppgift blir att sköta receptionist arbete på heltid. Arbetsuppgiften består av att sköta receptionen, vilket innebär ta emot besökare, beställa mat, felanmälan, förbereda konferenser, lättare inköp. För att lyckas med denna tjänst tror vi att du är : - Socialt lagd - Goda kunskaper i Office paketet som Word, Excel m.m - Hög servicenivå - Erfarenhet av receptionist arbete eller liknande uppdrag - Behärskar svenska och engelska obehindrat. - Strukturerad och kan arbeta under eget ansvar - Problemlösare För rätt person erbjuder vi: - En Surfplatta / tjänstetelefon för att snabbt få hjälp att lösa kundens dagliga behov. - Ett bra team med motiverade medarbetare. - Ett företag som ser värdet i varje anställd. - Förmåner som månadsbonusar, gymkort, tävlingar och massvis med äventyr då vi arrangerar många roliga event tillsammans med våra kunder. - Snabbt växande företag där utvecklingsmöjligheterna är enorma . Ett plus: Om du innefattar B-Kökort Har övriga meriter som kan vara till nytta i organisationen. Våra kontor finns på Lidingö och Stureplan. För detta jobb krävs absolut högsta service anda det innebär att du är en glad och serviceminded person och älskar att hjälpa och underlätta för våra kunder som ställer höga krav. Vi tycker extra om personer som skapar en positiv energi och har ett detaljsinne. Välkommen in med ett personligt brev , foto och cv via e-post, så kommer vi att höra av oss om vi finner din profil intressant . Start för tjänsten blir i slutet på Juli och kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.
Företag: Towi Invest AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Receptionist Heltid med förmåner jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Receptionist Heltid med förmåner

Vikariat Nattreceptionist heltid
På Scandic Örebro Väst, smidigt beläget invid E18/E20 i Örebro och med närhet till Gustavsvik, erbjuder vi konferensmöjligheter i 16 moderna, luftiga möteslokaler och grupprum för upp till 180 personer. Det nyrenoverade hotellet erbjuder även hela 208 rum för logi varav 85 familjerum. Hotellet har en välrenommerad restaurang samt gym och pool. Scandic Väst ligger endast 5 minuters bilfärd in till centrum. Hotellet erbjuder 208 rum och 16 konferenslokaler och är beläget med närhet till E20 och kommunikativa medel. Scandic Väst är just nu inne i en spännande period då hotell och konferensrum, restaurang och lobby har genomgått en fantastisk renovering för att få en helt ny inredning och design som möter framtidens behov. Läs mer om hotellet på www.scandichotels.se Beskrivning av kvalifikationer Vi söker nu ett serviceproffs till receptionen nattetid, tjänsten är ett vikariat på 100% som löper från 27 augusti till 31 december 2016 och som är förlagd enbart natt samt med möjlighet till förlängning. Du är en person som är en driven, serviceminded, strukturerad, och noggrann. Du får gärna ha erfarenhet av receptionsarbete inom hotell sedan tidigare, men det viktigaste är att du tycker om att ge våra gäster den allra bästa servicen. För att trivas hos oss bör du vara utåtriktad, van vid periodvis högt arbetstempo, kunna ta tag i arbetsuppgifter där det behövs för stunden men kanske viktigast av allt, du är glad och positiv i ditt sätt att vara. Du bör har ett naturligt intresse för människor, är kvalitetsinriktad och har lätt för att samarbeta, både med gäster och med dina kollegor. Du är lyhörd för vad gästen vill ha och känner dig bekväm med klagomålshantering. Kvalificerande är om du har goda kunskaper i Opera, men inget krav. Vi förutsätter även att du kan uttrycka dig mycket väl i tal och skrift, såsom på svenska och engelska. Ytterligare språk är meriterade. Beskrivning av arbetsuppgifter I receptionistarbetet ingår sedvanliga receptionsuppgifter som in- och utcheckning, telefonväxel, klagomålshantering, kassahantering och att befintliga rutiner efterlevs. Du har ett starkt gästfokus och genom att arbeta med mål och uppföljning skapar du förutsättningar för medarbetarna att ge professionell service till våra gäster. Utöver detta förväntar vi oss att du har ett gediget intresse för hållbarhetsfrågor, eftersom Scandics verksamhet genomsyras av en ambition om att bidra till ett hållbart samhälle. I tjänsten ingår vidare att se till att verksamheten följer de lagar och föreskrifter som gäller för restaurangdrift och hantering av mat och alkohol. Arbetstid/varaktighet - 100% vikariat förlagd på Natt, från 26 augusti till 31 december 2016 med möjlighet till förlängning - Lön efter kvalifikationer och erfarenhet, enligt kollektivavtal Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande varför vi ber dig söka så snart som möjligt. Är du intresserad lämnar du din ansökan till Helena Nordengren, Tillförordnad Receptionschef på Scandic Örebro Väst. Tel 019-767 44 03, e-post: helena.nordengren@scandichotels.com Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Scandic Örebro Väst
Ort: Örebro
Publicerad : 07-13
Sök fler jobb liknande: lediga Vikariat Nattreceptionist heltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikariat Nattreceptionist heltid

Erfaren Receptionist Heltid med förmåner
Vi är ett serviceföretag som erbjuder catering & fastighetsservice. Vi arbetar med stora bolag och har goda referenser. Vi söker nu fler duktiga medarbetare för att underlätta för våra kunder dygnet runt. Du kommer arbeta ute hos kund som receptionist centralt i Stockholm. Det innebär att din arbetsuppgift blir att sköta receptionistarbete på heltid. Arbetsuppgiften består av att sköta receptionen, vilket innebär ta emot besökare, beställa mat, felanmälan, förbereda konferenser, lättare inköp. För att lyckas med denna tjänst tror vi att du är : - Socialt lagd - Goda kunskaper i Office paketet som Word, Excel m.m - Hög servicenivå - Erfarenhet av receptionist arbete eller liknande uppdrag - Behärskar svenska och engelska obehindrat. - Strukturerad och kan arbeta under eget ansvar - Problemlösare För rätt person erbjuder vi: - En Surfplatta/tjänstetelefon för att snabbt få hjälp att lösa kundens dagliga behov. - Ett bra team med motiverade medarbetare. - Ett företag som ser värdet i varje anställd. - Förmåner som månadsbonusar, gymkort, tävlingar och massvis med äventyr då vi arrangerar många roliga event tillsammans med våra kunder. - Snabbt växande företag där utvecklingsmöjligheterna är enorma. Ett plus: Om du innefattar B-Kökort Har övriga meriter som kan vara till nytta i organisationen. Våra kontor finns på Lidingö och Stureplan. För detta jobb krävs absolut högsta service anda det innebär att du är en glad och serviceminded person och älskar att hjälpa och underlätta för våra kunder som ställer höga krav. Vi tycker extra om personer som skapar en positiv energi och har ett detaljsinne. Välkommen in med ett personligt brev, foto och cv via e-post, så kommer vi att höra av oss om vi finner din profil intressant . Start för tjänsten blir i slutet på Juli och kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.
Företag: Towi Invest AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Receptionist Heltid med förmåner jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Receptionist Heltid med förmåner

Receptionist heltid
Hotel Drottning Kristina Mitt på Stureplan slog Hotel Drottning Kristina den 7 januari 2015 upp sina portar. Med sina 101 unikt inredda rum i olika kulörer står hotellet för högt värdskap, service och engagemang. Hotellet har expanderat i rekordfart och behöver nu rekrytera nya stjärnor till receptionen. Vi söker dig som har erfarenhet inom hotell sedan tidigare och ett brinnande intresse för service. Tjänsten är en heltidstjänst med varierande arbetsuppgifter Följande krävs av dig: - tidigare erfarenhet av hotellarbete minst 2år - kunskaper i hotellsystem hotsoft - goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande. - Positiv, noggrann, stresstålig och självgående. Tjänsten innefattar dygnets alla timmar, och du ska kunna börja arbeta omgående. Ansök senast den 20september 2016. Observera att urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut
Företag: Hotel Drottning Kristina
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist heltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist heltid

Hotellreceptionist Heltid
Best Western Hotel Bentleys söker en ny stjärna till vår Reception! Du kommer att arbeta i huvudsak med in-/utcheckning, hantering av telefon och kassa, bokningar, mail, övrig administration och naturligtvis att ta hand om våra gäster på bästa tänkbara sätt. Vi arbetar med operativsystemet HotSoft och erfarenhet av detta system är helt klart meriterande likaså kunskap eller vana av andra hotellbokningssystem. Den personen vi söker vill, precis som vi, ha ett långvarigt samarbete. Välkomen med din ansökan. Bifoga CV, personligt brev och foto. Vi tror du som söker till oss vill vara med och bygga upp något riktigt fint och bidra till vårt team av underbara människor. Du vill vara med och skapa en plats människor vill gärna komma tillbaks till om och om igen. Där alla välkomnas och kan känna sig bekväma. Som receptionist på vårt hotell är du vår ambassadör och ansvarig för gästernas upplevelse. Som person brinner du för service och möte med människor. Vi sätter lika stort värde på såväl intern service som gäst service. För oss är det viktigt att du är känner stort ansvar för din reception, är professionell i mötet med gästerna och kollegor, är lojal och ordningsam. Du är driven och snabb. Du vill sälja vårt hotell genom ett engagerande sätt, och att lämna intryck så att gästerna lämna oss med en riktig trevlig upplevelse. Att sälja vårt hotell och dess produkter varje dag är en utmaning du går igång på, brinner för och vill utvecklas inom. Du trivs i en arbetsmiljö som har en hög flexibilitet och där det är naturligt att hjälpa till på andra avdelningar när det krävs. Du är självgående och van att ta egna initiativ . Problemlösning ser du som en positiv utmaning. Framförallt ska du ha viljan att alltid leverera den bästa tänkbara servicen till våra gäster då du har mycket hög servicekänsla och förståelse för vad våra gäster har för behov och förväntningar. Du är mycket noggrann och lämnar ingen uppgift oavslutad. Du är en glad och pigg person med stor värdskapskänsla. Ett skratt förlänger livet sägs det och personen vi söker har humor och är personlig i mötet med gästerna och kollegorna. Du kanske har arbetat i en reception tidigare eller tycker om att ta hand om människor, viktigast är att du får folk att trivas och har lätt att hantera flera saker samtidigt. Du uttrycker dig lika bra på svenska som engelska i tal och skrift. Du kommer att jobba på ett rullande schema och arbetstiderna innefattar både kvällar och helger. Best Western Hotel Bentleys är ett fyrstjärnigt hotell med 119 rum. Hotellet ligger på shoppingstråket Drottninggatan centralt mitt i Stockholms city absoluta puls. Centralstationen, Gamla Stan, Stureplan samt många av stadens sevärdheter ligger alla inom promenadavstånd från hotellet. Vår frukostbuffé ”Best Breakfast” har framtagits i samarbete med Tina Nordström och avnjuts i vår vackra inglasade innergård, med en takhöjd på 17 meter. Våra hemtrevliga rum är inredda i ny-gustaviansk stil, med parkettgolv i Wengé och vackra persiska mattor. De flesta rum har fönster mot innergården, själva Drottninggatan eller med utsikt över Stockholms takåsar. Besök gärna vår hemsida www.bentleys.se Oavsett om ni är i Stockholm i affärer eller privat så eftersträvar vi på hotellet att ge er den bästa vistelsen! I våra priser ingår alltid vår härliga frukostbuffé 'Best Breakfast' som har framtagits i samarbete med Tina Nordström, samt gratis WiFi i lobbyn och på rummen.
Företag: Hotel Bentleys
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-01
Sök fler jobb liknande: lediga Hotellreceptionist Heltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hotellreceptionist Heltid

Hotellreceptionist Heltid
Best Western Hotel Bentleys söker en ny stjärna till vår Reception! Du kommer att arbeta i huvudsak med in-/utcheckning, hantering av telefon och kassa, bokningar, mail, övrig administration och naturligtvis att ta hand om våra gäster på bästa tänkbara sätt. Vi arbetar med operativsystemet HotSoft och erfarenhet av detta system är helt klart meriterande likaså kunskap eller vana av andra hotellbokningssystem. Den personen vi söker vill, precis som vi, ha ett långvarigt samarbete. Välkommen med din ansökan. Bifoga CV, personligt brev och foto. Vi tror du som söker till oss vill vara med och bygga upp något riktigt fint och bidra till vårt team av underbara människor. Du vill vara med och skapa en plats människor vill gärna komma tillbaks till om och om igen. Där alla välkomnas och kan känna sig bekväma. Som receptionist på vårt hotell är du vår ambassadör och ansvarig för gästernas upplevelse. Som person brinner du för service och möte med människor. Vi sätter lika stort värde på såväl intern service som gäst service. För oss är det viktigt att du är känner stort ansvar för din reception, är professionell i mötet med gästerna och kollegor, är lojal och ordningsam. Du är driven och snabb. Du vill sälja vårt hotell genom ett engagerande sätt, och att lämna intryck så att gästerna lämna oss med en riktig trevlig upplevelse. Att sälja vårt hotell och dess produkter varje dag är en utmaning du går igång på, brinner för och vill utvecklas inom. Du trivs i en arbetsmiljö som har en hög flexibilitet och där det är naturligt att hjälpa till på andra avdelningar när det krävs. Du är självgående och van att ta egna initiativ . Problemlösning ser du som en positiv utmaning. Framförallt ska du ha viljan att alltid leverera den bästa tänkbara servicen till våra gäster då du har mycket hög servicekänsla och förståelse för vad våra gäster har för behov och förväntningar. Du är mycket noggrann och lämnar ingen uppgift oavslutad. Du är en glad och pigg person med stor värdskapskänsla. Ett skratt förlänger livet sägs det och personen vi söker har humor och är personlig i mötet med gästerna och kollegorna. Du kanske har arbetat i en reception tidigare eller tycker om att ta hand om människor, viktigast är att du får folk att trivas och har lätt att hantera flera saker samtidigt. Du uttrycker dig lika bra på svenska som engelska i tal och skrift. Du kommer att jobba på ett rullande schema och arbetstiderna innefattar både kvällar och helger. Best Western Hotel Bentleys är ett fyrstjärnigt hotell med 119 rum. Hotellet ligger på shoppingstråket Drottninggatan centralt mitt i Stockholms city absoluta puls. Centralstationen, Gamla Stan, Stureplan samt många av stadens sevärdheter ligger alla inom promenadavstånd från hotellet. Vår frukostbuffé ”Best Breakfast” har framtagits i samarbete med Tina Nordström och avnjuts i vår vackra inglasade innergård, med en takhöjd på 17 meter. Våra hemtrevliga rum är inredda i ny-gustaviansk stil, med parkettgolv i Wengé och vackra persiska mattor. De flesta rum har fönster mot innergården, själva Drottninggatan eller med utsikt över Stockholms takåsar. Besök gärna vår hemsida www.bentleys.se Oavsett om ni är i Stockholm i affärer eller privat så eftersträvar vi på hotellet att ge er den bästa vistelsen! I våra priser ingår alltid vår härliga frukostbuffé 'Best Breakfast' som har framtagits i samarbete med Tina Nordström, samt gratis WiFi i lobbyn och på rummen.
Företag: Hotel Bentleys
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-09
Sök fler jobb liknande: lediga Hotellreceptionist Heltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hotellreceptionist Heltid

Receptionist Heltid
Som receptionist hos oss har du några huvudsakliga arbetsuppgifter. Svara i telefon, ta emot bokningar, välkomna och ta hand om gäster. Då vi inte är en jätte stor skara i vår personal hjälps vi alla åt. Som receptionist kommer du också få hjälpa till i restaurangen. Ta beställningar, enklare lunch servering, plocka disk, fylla på i kylar m.m. Vi vill att du ska vara social och framåt, kunna ta egna initiativ, vara självgående efter upplärning. Då det är ganska mycket små saker att hålla reda på, är det bra om man en snabblärd. Du ska inte ha svårt för olika arbetstempon. Vårat jobb är väldigt väderberoende, från en dag med regn och ett lugnt tempo kan det vända lika fort och bli riktigt stressigt. Läget vid havet och den vackra naturen kring Tofta Herrgård har tillåtit oss att skapa en golfbana utöver det vanliga. En bana som håller en högre finish än vanligt för de flesta svenska banor. En bana med lång spelsäsong, men framförallt en bana som är utmanande och omväxlande att spela för såväl medelgolfaren som den duktiga spelaren. På Lycke Golfbana börjar glädjen redan på väg ut till golfbanan, du ska kunna njuta av vetskapen att du får en upplevelse att minnas varje gång. Lycke Golfbana är en pärla som vi tillsammans ska trivas på!
Företag: LYCKE GK MARSTRAND AB
Ort: Kungälv
Publicerad : 02-17
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist Heltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist Heltid

Hotellreceptionist Heltid
Arbetsuppgifterna består av sedvanligt receptionsarbete. såsom in- och utcheckning, telefonväxel, kassahantering, konferensservice, bokningar, emailkorrespondens, turistinformation samt visst Revenue arbete efter kontorstid och helger. Receptionen har även hand om försäljning och service i vår lobbybar samt ser till att det är rent och snyggt i vår lobby. Vi arbetar i Fidelio/Suite8 och har rullande schema dag/kväll samt helg. Det är meriterande om kunnande om hotelldatasystemet Fidelio Suite 8 eller liknande hotellbokningssystem. God svenska och engelska i både tal och skrift, ett tredje språk är meriterande. Vi ser att du som söker redan arbetat inom hotell och ska brinna för service, vara utåtriktad och alltid ha ett leende på läpparna. Vi söker dig som kan arbeta självständigt men samtidigt har en god samarbetsförmåga. Du är noggrann, ansvarskännande och initiativrik samt räds inte att hugga i när det verkligen behövs. Du har vilja och intresse att på eget initiativ skaffa den information du behöver för att kunna ge bästa service till dem du möter i din yrkesroll Time Hotel söker en medarbetare till vår reception. Best Western Plus Time Hotel i Stockholm erbjuder 144 hotellrum varav 15 är studios med minikök för långtidsboende. Hotellet har en lobbybar, konferensrum, styrelserum, relaxrum samt garage i huset. Vi har etablerat oss som ett av Stockholms mest prisvärda 4-stjärniga hotell för såväl affärs- som fritidsresenärer vilket vi är mycket stolta över. Hotellet ingår i Best Western Hotels som är världens största hotellkedja med över 4200 hotell runt om i världen.
Företag: Hotell Haga
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-23
Sök fler jobb liknande: lediga Hotellreceptionist Heltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hotellreceptionist Heltid

Receptionist heltid till kund i Stockholm
Nu söker vi flera receptionister till våra kunder i centrala Stockholm. Vi söker dig som är serviceminded och har erfarenhet ifrån service och administration. Du kommer att vara anställd som konsult via Adecco och arbeta hos en av våra kunder. Tjänsten är på heltid och tillsvidare. Om tjänsten Som receptionist är du den första man möter när man kliver in på kontoret. Du hälsar besökare välkomna och bjuder på nått att dricka. Vidare registrerar besök i besökssystemet och kontaktar personen besökaren ska träffa. Du är en central roll i företaget och har många olika kontaktytor. Arbetsuppgifter: - Ta emot och sortera post och bud - Godkänna fakturor kopplade till receptionen - Ansvara för info- och receptionsmailen - Beställa kontorsmaterial - Kontrollera och plocka upp beställningar t.ex kontorsmaterial - Dela ut passerkort - Felanmälan till fastighetsskötare och externa leverantörer t.ex skrivare - Boka konferensrum internt och externt - Hålla ordning och reda i gemensamma utrymmen - Lunch-och fikabeställningar Om dig Vi söker dig som älskar service! Du har tidigare erfarenhet av servicerelaterade yrken och trivs i en varierande roll där dina dagar kommer att se olika ut. Ingen arbetsuppgift är för dig oviktig och du kan ta egna initiativ. Vidare behärskar du svenska och engelska i tal och skrift. Om anställningen Tjänsten som receptionist är ett konsultuppdrag genom Adecco Sweden. Tillsättning omgående. Till att börja med är det 6 månader provanställning, vilket sedan övergår till en tillsvidareanställning. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Om ansökan Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Caroline Gimmerborn på caroline.gimmerborn@adecco.se. Välkommen med din ansökan!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-01
Sök fler jobb liknande: lediga Receptionist heltid till kund i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptionist heltid till kund i Stockholm

Hotellreceptionist Heltid
Arbetsuppgifterna består av sedvanligt receptionsarbete. såsom in- och utcheckning, telefonväxel, kassahantering, konferensservice, bokningar, emailkorrespondens, turistinformation samt visst Revenue arbete efter kontorstid och helger. Receptionen har även hand om försäljning och service i vår lobbybar samt ser till att det är rent och snyggt i vår lobby. Vi arbetar i Fidelio/Suite8 och har rullande schema dag/kväll samt helg. Det är meriterande om kunnande om hotelldatasystemet Fidelio Suite 8 eller liknande hotellbokningssystem. God svenska och engelska i både tal och skrift, ett tredje språk är meriterande. Vi ser att du som söker redan arbetat inom hotell och ska brinna för service, vara utåtriktad och alltid ha ett leende på läpparna. Vi söker dig som kan arbeta självständigt men samtidigt har en god samarbetsförmåga. Du är noggrann, ansvarskännande och initiativrik samt räds inte att hugga i när det verkligen behövs. Du har vilja och intresse att på eget initiativ skaffa den information du behöver för att kunna ge bästa service till dem du möter i din yrkesroll Time Hotel söker en medarbetare till vår reception. Best Western Plus Time Hotel i Stockholm erbjuder 144 hotellrum varav 15 är studios med minikök för långtidsboende. Hotellet har en lobbybar, konferensrum, styrelserum, relaxrum samt garage i huset. Vi har etablerat oss som ett av Stockholms mest prisvärda 4-stjärniga hotell för såväl affärs- som fritidsresenärer vilket vi är mycket stolta över. Hotellet ingår i Best Western Hotels som är världens största hotellkedja med över 4200 hotell runt om i världen.
Företag: Hotell Haga
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-23
Sök fler jobb liknande: lediga Hotellreceptionist Heltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hotellreceptionist Heltid


Sök lediga jobb Receptionist heltid

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se