Receptionsbiträde Kläppen Ski Resort AB jobb - lediga jobb

Receptionsbiträde Kläppen Ski Resort AB jobb Receptionsbiträde Kläppen Ski Resort AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Receptionsbiträde Kläppen Ski Resort AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Receptionsbiträde Kläppen Ski Resort AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Kundtjänstmedarbetare sökes till teknisksupport- Stockholm

  2. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Täby

  3. Socialsekreterare/familjehemssekreterare- Nykvarn

  4. Lärare i träblås till Vaxholms kulturskola- Vaxholm

  5. Företagssköterska- Stockholm

  6. Copywriter till en prisvinnande reklambyrå- Stockholm

  7. Vi söker ansvarsfull och serviceinriktad nattvärd för helger!- Stockholm

  8. Vi söker sjuksköterska till äldrevården i Nacka Värmdöområdet- Nacka

  9. Controller Finansiell rapportering- Stockholm

  10. Nytt jobb med Timlön, Provision samt Bonus!- Stockholm


Mer beskrivning

Kundtjänstmedarbetare sökes till teknisksupport
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning Vi söker nu för kunds räkning duktiga och serviceinriktade personer för till en teknisk support för ett av världens mest kända varumärken. Du kommer att ta emot samtal ifrån privatpersoner som behöver hjälp med olika frågor kring tekniska produkter där du felsöker och sedan vägleder kunden mot en lösning. Produkter som det kan handla om är smartphones, mediaspelare, läsplattor eller datorer. Detta uppdrag startar 13 Augusti och inleds med utbildning. Detta är ett uppdrag på heltid tillsvidare. Därefter kommer du att arbeta enligt schema med varierande arbetstider alla dagar i veckan. Personliga egenskaper För detta uppdrag söker vi personal som kan leverera service i toppklass.Utbildning och ditt vardagliga arbete i systemen sker på engelska så det är viktigt att du har mycket goda kunskaper i engelska.Du är en serviceinriktad person med mycket bra förståelse för hur Sufplattor/Smartphones och mediaspelare fungerar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Här har du chansen till ett roligt och lärorikt jobb, ansök redan idag!
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Kundtjänstmedarbetare sökes till teknisksupport jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundtjänstmedarbetare sökes till teknisksupport

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Täby är en av Sveriges mest attraktiva kommuner med närhet till både arbetsplatser, grönområden och skärgård. Täby ligger strategiskt placerat strax norr om Stockholm och det bor ca 65 000 personer här. Vi ser ljust på framtiden och bygger därför fler bostäder, välkomnar fler företag och satsar på förbättrad service med stor valfrihet. Täby - att växa med. Erikslundsskolan drivs i Täby kommuns regi. Den ligger vid en återvändsgata i ett lugnt villaområde med skogen inpå knutarna. Erikslundsskolan omfattar grundskola F-5 och ingår i samma resultatenhet som Erikslunds förskola. ARBETSUPPGIFTER Du ska tillsammans med övrig fritidspersonal leda och utveckla det pedagogiska arbetet på fritidsavdelningen. KVALIFIKATIONER Examinerad fritidspedagog.
Företag: Täby Kommun, Erikslundsskolan
Ort: Täby
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Socialsekreterare/familjehemssekreterare
(ref.nr 146642/2013) Arbetsuppgifter: I Nykvarns kommun genomgår IFO en spännande utveckling med brukarperspektiv i fokus och söker en socialsekreterare/familjehemssekreterare.     Arbetsuppgifterna innebär utredning, bedömning och rekrytering av familjehem samt utredningsarbete inom Barn och Familj.   Fokus ligger på systemteoretiskt förhållningssätt för att mobilisera människors resurser till förändring och utveckling. Kvalitetssäkring sker genom ett kontinuerligt arbete med barnperspektiv och rättssäkerhet i utredningar såväl som i insatser.   Handledning ingår för hela IFO gruppen som består av tio personer Kvalifikationer: Vi vill att du är erfaren socionom med flerårig erfarenhet av utredningsarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och din möjlighet att bidra till verksamhetens utveckling.    Anställningen: Nykvarns kommun erbjuder friskvård och friskvårdspeng och satsar på personalvård och utbildning. Vi kan erbjuda ett mångfacetterat och spännande arbete i en trygg och utvecklingsbar arbetsgrupp.   Tjänsten är heltid, tillsvidare och önskat tillträde är 10 augusti 2013. För mer information ring: Stefan Frölund, enhetschef,  tfn 08-555 010 60 Ina Tersmeden, samordnare, tfn 08-555 010 63 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare/familjehemssekreterare jobb, Socialsekreterare/familjehemssekreterare Nykvarn, Socialsekreterare/familjehemssekreterare Nykvarns kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare/familjehemssekreterare

Lärare i träblås till Vaxholms kulturskola
Vaxholms stad är en kommun belägen 3 mil från Stockholm och en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholms närhet. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare. För mer information om Vaxholm: http://www.vaxholm.se ARBETSUPPGIFTER Kulturskolan har sin huvudsakliga undervisning på Norrbergsskolan som ligger centralt i staden men vi finns även till viss del ute på övriga skolor i Vaxholm. Till HT13 söker vi en lärare i träblås för undervisning av våra elever i Klarinett, Saxofon, Tvärflöjt. Tjänsten är 40% tillsvidare med möjlighet att utveckla tjänsten till 50%. KVALIFIKATIONER Utbildning: Musikhögskola eller motsvarande utbildning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet
Företag: Vaxholms Stad
Ort: Vaxholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i träblås till Vaxholms kulturskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i träblås till Vaxholms kulturskola

Företagssköterska
Feelgood växer. Till vår affärsenhet Stockholm City söker vi därför en Företagssköterska Vår vision är Sveriges friskaste kunder. På vår enhet Stockholm City är vi idag ca 50 medarbetare som arbetar i team gentemot våra olika kundföretag och levererar tjänster inom arbetsmiljö- och hälsoutveckling, rehabilitering och sjukvård. Vi håller till i ljusa fräscha lokaler på Grev Turegatan. Positiv inställning, innovation, helhetssyn och en stark vilja att åstadkomma goda resultat kännetecknar vår kultur och arbetsgemenskap. Som företagssköterska hos oss arbetar du med hälsoundersökningar, utbildningar, arbetsrelaterad sjukvård, förebyggande arbetsmiljöarbete och hälsofrämjande arbete på individ och gruppnivå Vi söker dig som är utbildad företagssköterska eller leg. sjuksköterska med mångårig erfarenhet av branchen. Du har ett brinnande intresse för människor i arbetslivet, en helhetssyn och vill gärna arbeta på ett förebyggande och hälsofrämjande sätt. Vi ser också att du har ett affärsmässigt och konsultativt förhållningssätt samt social kompetens och är en god lagspelare. Du har goda IT-kunskaper. Har du frågor kontakta Teamledare Linda Neffler linda.neffler@feelgood.se. Tfn 08-676 82 63.
Företag: Feelgood
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Företagssköterska jobb, Företagssköterska Stockholm, Företagssköterska Feelgood
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Företagssköterska

Copywriter till en prisvinnande reklambyrå
Inhouse AB Om Inhouse / About Inhouse INHOUSE skapar effektiva resurslösningar när det gäller personella resurser, genom att vi utifrån våra uppdragsgivares mål, strategier och övriga affärsmässiga förutsättningar, identifierar och tillsätter den kompetens eller andra åtgärder som krävs för att nå önskat resultat. Andra viktiga delar är vårt kvalitetssystem som säkerställer hög kvalitet och maximal uppdragseffektivitet samt vår strävan efter kreativitet, engagemang och lyhördhet i varje specifik situation i våra uppdrag. Arbetsbeskrivning / Work Description Nu söker vi en kreativ Copy som kan ta fram stora koncept, både strategiskt och kreativt. Du har arbetat några år i branschen och vill nu ta nästa steg i din karriär. Tillsammans med ett härligt gäng vinner du inte bara reklampriser utan också kundernas hjärtan. Din profil / Your profile Du har tidigare arbetat med stora konton, gärna på internationell basis och kan med tidigare erfarenhet inspirera byråns övriga kreatörer. Du är van att arbeta obehindrat i alla mediekanaler, men har fokus på digitala medier. Som kreatör är du van att presentera och argumentera för dina idéer, både internt och externt. Byråns vill med din hjälp höja den kreativa nivån ytterligare. Som person är du social, modig, lyhörd och vill vara med och göra en mellanstor byrå större och ännu mer framgångsrik. Övrigt / Other Låter ovan intressant? Tjänsten är en tillsvidaretjänst med start i september 2013. Sök gärna tjänsten så berättar vi mer vid ett första möte. Tekniskt problem med din ansökan? För både Mac och PC användare rekommenderas Google Chrome som webbläsare vid registrering och användning av Inhouse webbtjänster. Vid registrering får inte användarnamnet innehålla blanksteg, @, !, ? eller andra tecken förutom bokstäver och siffror. Vid ett Tekniskt Problem med din ansökan kontaktas Daniel Lazar på 08-52 22 33 25 eller info@inhouse.se För frågor gällande tjänsten/uppdraget kontaktas ansvarig rekryteringskonsult. Välkommen!
Företag: Inhouse AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Copywriter till en prisvinnande reklambyrå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Copywriter till en prisvinnande reklambyrå

Vi söker ansvarsfull och serviceinriktad nattvärd för helger!
Prime Professional Vi söker för kunds räkning en nattvärd för ett långt uppdrag till en konferensanläggning. Du kommer arbeta i en fantasisk omgivning vid vattnet ute i Nacka, 20 min från city. Arbetet är varannan helg fredag och lördag natt kl: 21.00 - 07.00. Välkommen med din ansökan! Arbetsuppgifter I din roll som nattvärd kommer du ha huvudansvaret över receptionen och hotellet under natten och finnas tillgänglig för gästerna. Du kommer även stora delar av natten ägna din tid åt att möblera konferensrum vilket kräver att du som söker bör klara av det fysiskt. Du kommer även se till att det är rent och snyggt runt receptionen och de allmänna utrymmena, göra säkerhetsrondering samt nattkörning av listor och hjälpa till med andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i en hotellreception. Vem är du? Du som söker ska minst ha gymnasiekompetens och behärska både svenska och engelska väl i tal och skrift. Vi ser att du som söker är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning då arbetet är på deltid. Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet från hotell, restaurang eller konferensverksamhet. För övrigt är det viktigt att du även är social, ansvarsfull, pålitlig, har skinn på näsan och är väldigt flexibel. Skicka in din ansökan så snart som möjligt, vi intervjuar kandidater löpande. Företagsbeskrivning Prime är ett marknadsledande bemanningsföretag som genom verksamhetsområdena Professionals, Service och Care levererar tjänster och helhetslösningar för bemanning, rekrytering, outsourcing och coachning. Som konsult arbetar du på kortare eller längre uppdrag, deltid eller heltid. Du får chansen att bredda din kompetens och arbeta inom olika områden hos både privata och offentliga arbetsgivare efter dina önskemål. Genom samarbete med Arbetsförmedlingen erbjuder även Prime professionell jobbcoachning för dig som är arbetssökande. Prime är ett auktoriserat bemanningsföretag och uppfyller de krav som är uppsatta av branschorganisationen Bemanningsföretagen. Besök gärna vår hemsida www.prime.se
Företag: Prime Professional
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker ansvarsfull och serviceinriktad nattvärd för helger! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker ansvarsfull och serviceinriktad nattvärd för helger!

Vi söker sjuksköterska till äldrevården i Nacka Värmdöområdet
Dedicare Nurse & Doctor Kompetenskrav Vi söker sjuksköterska till äldreboende och rehab i Nacka området. Finns både dag/kvälls och nattpass. Kontakta oss så snart du kan om intresse finns för dessa uppdrag. Jag finns på 08-555 656 48 eller ann-sofie.arvidsson@dedicare.se, eller www.dedicare.se Om Dedicare Arbetar du mer än 110 timmar under veckorna 26-33 bjuder vi Dig på en SPA-helg! Dedicare erbjuder: Sommarbonus - SPA helg! Marknadsmässig lön Friskvårdsbidrag Konsultträffar Rekryteringsbonus Periodanställning Dedicare är ett auktoriserat bemanningsföretag med mångårig erfarenhet av bemanning/rekrytering, och idag en av Nordens ledande leverantörer av bemanningstjänster inom vårdsektorn och med uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige, Norge och Finland. Våra kontor finns i Stockholm, Örebro, Karlskrona, Trondheim, Oslo och Helsingfors, och vi hyr ut läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter samt läkarsekreterare. Vi har krav på att man ska ha varit färdig i sin profession i minst två år och som specialist arbetat minst två år inom sin specialitet. Vår vision är att ha de mest kompetenta medarbetarna. Med kompetens menas fackkunskap, relevant erfarenhet och professionell service.
Företag: Dedicare Nurse & Doctor
Ort: Nacka
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker sjuksköterska till äldrevården i Nacka Värmdöområdet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker sjuksköterska till äldrevården i Nacka Värmdöområdet

Controller Finansiell rapportering
PwC Sverige är marknadsledande inom revision, redovisning, skatte- och affärsrådgivning med 3 800 medarbetare och 130 kontor runt om i landet. Med erfarenhet och unik branschkunskap utvecklar vi värden för våra 66 000 kunder vilka utgörs av globala företag, svenska storföretag och organisationer, mindre och medelstora, främst lokala företag samt den offentliga sektorn. PwC Sverige drivs som en självständig och oberoende juridisk enhet. Vi ingår i det globala nätverket PwC och delar våra kunskaper, erfarenheter och lösningar med 180 000 medarbetare i 158 länder för att utveckla nya perspektiv och praktiska råd. Till vår koncernekonomistab, med placering på vårt huvudkontor i Stockholm, söker vi nu en Controller med ansvar för internationell rapportering. Vi erbjuder dig intressanta och utvecklande arbetsuppgifter på Sveriges ledande Revisionsbyrå! Arbetsuppgifter Enheten Financial Control ansvarar för byråns finansiella rapportering. Den finansiella rapporteringen avser intern, internationell såväl som extern rapportering. Din huvuduppgift är att rapportera en relevant och rättvisande bild av verksamheten. Tjänsten innefattar ansvar för byråns internationella rapportering samt vidareutveckling av denna. Du ingår i en controllergrupp på vår centrala koncernekonomistab bestående av fyra medarbetare. Arbetsuppgifterna innebär: - Internationell rapportering av bokslut, prognoser och budget - Utveckling av interna rutiner för den internationella rapporteringen - Analys, uppföljning och utredningar - Benchmarking inom PwC - Medverka samt driva systemtekniska frågor och rutiner kring DataWarehouse samt Global Datawarehouse - Medverka i konsolideringsprocessen samt vara delaktig i övriga uppgifter inom området för koncernekonomi. I den här rollen har du flera kontaktytor i organisationen, både nationellt såväl som internationellt. Lämplig bakgrund Vi söker dig som är civilekonom och ett par års erfarenhet av arbete med finansiell rapportering i en större koncern, gärna utländskt moderbolag. Din erfarenhet har du med fördel hämtat från tjänsteföretag – gärna konsulterande verksamhet. Givetvis har du goda kunskaper i redovisning och du har ett gediget systemintresse. Kunskaper i koncernredovisning och något koncernredovisnings- och rapporteringssystem är önskvärt. Som person är du noggrann med god analytisk förmåga. Du har en god samarbetsförmåga, är ansvarskännande och kan planera dina arbetsuppgifter väl, både på kort och lång sikt. Det krävs även ett stort intresse av att arbeta på alla nivåer samt en utpräglad servicekänsla och kommunikativ förmåga. Att uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska och engelska samt goda kunskaper i Officepaketet, särskilt Excel, är grundförutsättningar för att klara jobbet. Övrigt I denna rekrytering samarbetar PwC med SJR AB. Välkommen med din ansökan senast den 18 augusti 2013, urval och intervjuer kommer att påbörjas under vecka 34. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Marika Krés från vecka 34 på telefon 08-407 55 05. Din ansökan behandlas givetvis konfidentiellt. Du söker tjänsten via www.sjr.se. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: PwC
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Controller Finansiell rapportering jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Controller Finansiell rapportering

Nytt jobb med Timlön, Provision samt Bonus!
Tänk om det var möjligt att ta... ...det bästa ur operatörsvärldarna och stoppa allt i samma paket - Att få tillgång till en oöverträffad täckning, prisvärda och smarta tjänster samt en helhjärtad och personlig service som alltid skall vara tillgänglig, stora som små. Hos oss får alla företag tillgång till det. Företagsoperatören Telerix söker nu nya stjärnskott till vår nya säljavdelning. Vi har nyligen flyttat in i nya och helrenoverade lokaler i Hammarby sjöstad och vill därför fördubbla vår nuvarande säljarkår på 15 stycken. Vi söker dig som: - Innehar en naturlig vinnarinstinkt - Vill skapa karriär - Inte är rädd för att anta nya utmaningar - Har en positiv syn på livet   Vi erbjuder dig:   - Timlön, provision, bonus - Nytt och fräscht kontor - Grundläggande säljutbildning - personlig coaching - Säljtävlingar med fina och roliga priser - Gymkort   känner du att allt eller bara en utav egenskaperna ovan passar in på dig? Vänta inte då, utan sök nu direkt! Vi behandlar samtiga ansökanden och återkommer med besked samma dag.   Att jobba som säljare kräver stimulans och ibland räcker inte bara lönen till. Därför är det enormt viktigt för oss att vår personal trivs och känner att de får en konstant utveckling.   Tävlingar är en självklarhet och därför har vi hela 4 tävlingar som är ständigt pågående. Allt ifrån dagstävlingar med trisslotter och biobiljetter som pris till kvartals(3mån) tävlingar med resemål som pris för hela gruppen. Barcelona... Prag... Alicante... Sälen... På 1 år! Nu SKA vi till London, vill du följa med oss? Ansök Nu.   Samtal från rekryteringssajter undanbedes.
Företag: Telerix Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Nytt jobb med Timlön, Provision samt Bonus! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nytt jobb med Timlön, Provision samt Bonus!


Sök lediga jobb Receptionsbiträde Kläppen Ski Resort AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se