Recipharm Söker Kvalitetssäkrare Visstidsanställning 1,5 år jobb

Recipharm Söker Kvalitetssäkrare Visstidsanställning 1,5 år jobb Recipharm Söker Kvalitetssäkrare Visstidsanställning 1,5 år jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Recipharm Söker Kvalitetssäkrare Visstidsanställning 1,5 år. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Recipharm Söker Kvalitetssäkrare Visstidsanställning 1,5 år. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Recipharm Söker Kvalitetssäkrare Visstidsanställning 1,5 år- Haninge


Mer beskrivning

Recipharm Söker Kvalitetssäkrare Visstidsanställning 1,5 år
Kvalitetssäkrare (visstidsanställning 1,5 år) Kvalitetssäkringsavdelningen (QA) söker en kvalitetssäkrare med inriktning Release. Avdelningen ansvarar för release av packade tabletter. Tjänsten är placerad på Recipharm Stockholm i Jordbro. Arbetsuppgifterna består i: • Release av tabletter (packad färdigvara) • Medverka i projekt som kvalitetssäkrare • Att medverka i och godkänna utredningar av kvalitetsavvikelser och korrigerande åtgärder • Att granska och godkänna styrande och redovisande dokument • Kontakter med kund enligt kvalitetsavtal • Fastställa valideringsdokumentation Vi söker en person med följande kvalifikationer: • Akademisk utbildning med examen motsvarande minst 4 års studier, farmaceutisk eller naturvetenskaplig inriktning • Erfarenhet av kvalitetssäkring inom läkemedelsindustrin • Det är meriterande om du har erfarenhet av release och är QP eller har QP-delegat. • God erfarenhet av att arbeta i Word, Excel och PowerPoint • God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift, både på svenska och på engelska • Du bör tycka om att arbeta i ett företag med korta beslutsvägar och högt tempo Som person är du ordningsam och arbetar metodiskt och noggrant. Du bör ha en hög grad av servicemedvetenhet och en förmåga till att ta egna initiativ. Vidare kan du planera ditt eget ansvarsområde men vara flexibel om nya behov uppstår. Tjänsterna är visstidsanställning på 1,5 år med tillträde snarast. Vill du veta mer om arbetsuppgifterna kontakta avdelningschef Eva Hanö. Andra frågor rörande tjänsten besvaras av personalchef Göran Nylin. Alla nås på 08-602 52 00. Sista ansökningsdag är 31 juli, 2013. Ansök genom nedanstående länk. Vi tar inte emot ansökningar via post eller e-mail. Recipharm AB är ett ledande CDMO-företag (Contract Development and Manufacturing Organisation) med säte i Sverige och ca 1 600 anställda. Företaget omsätter ca 2,1 miljarder SEK och har utvecklings- och tillverkningsanläggningar i Sverige, Frankrike, Storbritannien, Tyskland och Spanien och har sitt huvudkontor i närheten av Stockholm. Recipharm förser den globala läkemedelsmarknaden med ett hundratals olika produkter i ett flertal beredningsformer, såsom tabletter, granulat och pulver, sterila vätskor och frystorkat pulver, krämer och geler, betalaktamer, hormoner, orala lösningar, sprayer och torrpulverinhalatorer.
Företag: Recipharm
Ort: Haninge
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Recipharm Söker Kvalitetssäkrare Visstidsanställning 1,5 år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Recipharm Söker Kvalitetssäkrare Visstidsanställning 1,5 år


Sök lediga jobb Recipharm Söker Kvalitetssäkrare Visstidsanställning 1,5 år

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se