Redovisningschef till Loomis jobb - lediga jobb

Redovisningschef till Loomis jobb Redovisningschef till Loomis jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Redovisningschef till Loomis. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Redovisningschef till Loomis. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Redovisningschef till Loomis- Stockholm

  2. Redovisningschef till Loomis- Solna


Mer beskrivning

Redovisningschef till Loomis
Jurek Bemanning Sverige AB Arbetsbeskrivning Tjänsten som Redovisningschef innebär främst att leda det dagliga arbetet på ekonomiavdelningen samt ansvara för framtagande av månadsbokslut och koncernrapportering. Vidare säkerställa god intern kontroll och vara kontaktperson till våra revisorer samt planera revisionen. Tjänsten omfattar personalansvar. Du drivs av och vill arbeta med kvalificerad redovisning och rapportering. Vi är i dagsläget 4 personer som bl. a. arbetar med framtagandet av månatligt resultat, extern redovisning och koncernrapportering. Det är viktigt att du ser dig som en del i teamet och på ett prestigelöst sätt deltar i avdelningens arbete. Ekonomavdelningen hos oss omfattar förutom den redovisningsansvariga även en ekonomiassistent och två medarbetare för kund- respektive leverantörsreskontran. Du kommer att rapportera till Financial Controller. Vem är du? Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av kvalificerad redovisning och jobbat som Redovisningsansvarig tidigare. Vi tror att du har relevant eftergymnasial ekonomiutbildning i botten. Du har mycket goda kunskaper i redovisning, löpande bokföring, skatter, moms, bokslut och koncernrapportering. Vidare är du strukturerad, metodiskt och har god erfarenhet i intern kontroll. Erfarenhet av byte av ekonomisystem är meriterande då vi är i process för inköp av nytt affärssystem. Du är van att arbeta under stress, är analytisk, effektiv och noggrann. Du är duktig på att snabbt omsätta teori till praktisk bokföring och få saker gjorda. Du är en positiv person med hög teamkänsla som är bra på att entusiasmera men ställer även tydliga krav och följer upp med feedback. Vidare är du kommunikativ och har hög integritet. Du behärskar Officepaketet och har goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Du erbjuds En spännande tjänst på ett internationellt framgångsrikt företag. Om företaget Loomis Sverige AB är marknadsledande inom värdehantering i Sverige. Basen i vår verksamhet är att på ett tryggt, säkert, pålitligt och effektivt sätt hantera kontanter och värdeföremål som finns i samhället. Vi är 1300 medarbetare och finns på 15 orter runt om i landet. Loomis är en arbetsplats som eftersträvar mångfald. Koncernen Loomis AB är ett internationellt företag med huvudkontor i Stockholm och över 440 platskontor i Europa och USA, med en omsättning på omkring 11 miljarder SEK och drygt 20 000 medarbetare. Start: Enligt ök Lön: Enligt ök Sista ansökningsdag Omgående
Företag: Jurek Bemanning Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningschef till Loomis jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningschef till Loomis

Redovisningschef till Loomis
Jurek Bemanning Sverige AB Arbetsbeskrivning Tjänsten som Redovisningschef innebär främst att leda det dagliga arbetet på ekonomiavdelningen samt ansvara för framtagande av månadsbokslut och rapportering till koncern. Vidare säkerställa god intern kontroll och vara kontaktperson till våra revisorer samt planera revisionen. Tjänsten omfattar personalansvar. Du drivs av och vill arbeta med kvalificerad redovisning och rapportering. Vi är i dagsläget 4 personer som bl. a. arbetar med framtagandet av månatligt resultat, extern redovisning och rapportering till koncern. Det är viktigt att du ser dig som en del i teamet och på ett prestigelöst sätt deltar i avdelningens arbete. Du kommer att rapportera till Ekonomichef. Vem är du? Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av kvalificerad redovisning och jobbat som Redovisningsansvarig tidigare samt ha kvalificerad erfarenhet inom affärssystembyte. Vi tror att du har relevant eftergymnasial ekonomiutbildning i botten. Du har mycket goda kunskaper i redovisning, löpande bokföring, skatter, moms, bokslut. Vidare har du erfarenhet av personalansvar, du är strukturerad, metodiskt och har god erfarenhet i intern kontroll. Erfarenhet av byte av ekonomisystem är meriterande då vi är i process för inköp av nytt affärssystem. Du är van att arbeta under stress, är analytisk, effektiv och noggrann. Du är duktig på att snabbt omsätta teori till praktisk bokföring och få saker gjorda. Du är en positiv person med hög teamkänsla som är bra på att entusiasmera men ställer även tydliga krav och följer upp med feedback. Vidare är du kommunikativ och har hög integritet. Du behärskar Officepaketet och har goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Du erbjuds Föräldrarvikariat, heltid (rekrytering). Om företaget Loomis Sverige AB är marknadsledande inom värdehantering i Sverige. Basen i vår verksamhet är att på ett tryggt, säkert, pålitligt och effektivt sätt hantera kontanter och värdeföremål som finns i samhället. Vi är 1300 medarbetare och finns på 15 orter runt om i landet. Loomis är en arbetsplats som eftersträvar mångfald. Koncernen Loomis AB är ett internationellt företag med huvudkontor i Stockholm och över 440 platskontor i Europa och USA, med en omsättning på omkring 11 miljarder SEK och drygt 20 000 medarbetare. Start: Senast 1 maj. Lön: Enligt ök. Sista ansökningsdag Omgående.
Företag: Jurek Bemanning Sverige AB
Ort: Solna
Publicerad : 02-24
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningschef till Loomis jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningschef till Loomis


Sök lediga jobb Redovisningschef till Loomis

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se