Redovisningsekonom till v jobb - lediga jobb

Redovisningsekonom till v jobb Redovisningsekonom till v jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Redovisningsekonom till v. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Redovisningsekonom till v. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Redovisningsekonom till växande e-handel företag- Stockholm

 2. Redovisningsekonom till Visma Sevices!- Stockholm

 3. Redovisningsekonom till växande e-handel företag- Stockholm

 4. Redovisningsekonom till Vimmerby- Vimmerby

 5. Redovisningsekonom till växande e-handelsföretag- Stockholm

 6. REDOVISNINGSEKONOM till VISMA Services- Stockholm

 7. Redovisningsekonom till vår konsultverksamhet- Lund

 8. Italiensktalande redovisningsekonom till vår konsultverksamhet- Helsingborg

 9. Redovisningsekonom till Väla Mark och Trädgård/Biorec- Helsingborg

 10. Redovisningsekonom till välkänt företag i Stockholm!- Stockholm

 11. Redovisningsekonom till vårdbolag- Stockholm

 12. Redovisningsekonom till vår kund Företagsrevision Sjuhärad AB- Borås

 13. Redovisningsekonom till vår kund Företagsrevision Sjuhärad AB- Borås

 14. Redovisningsekonom till välkänt bolag- Norrköping

 15. Redovisningsekonom till vår kund Företagsrevision Sjuhärad AB- Borås

 16. Erfaren redovisningsekonom till växande bank- Stockholm

 17. Redovisningsekonom till Visma Services AB!- Stockholm

 18. Självgående Redovisningsekonom till Visma- Stockholm

 19. Redovisningsekonom till Växjö- Växjö

 20. Junior redovisningsekonom till Växjö- Växjö

 21. Junior redovisningsekonom till Visby- Gotland

 22. Redovisningsekonom till vårdbolag- Stockholm

 23. Kvalificerad Redovisningsekonom till Väster- Malmö

 24. Redovisningsekonom till väletablerat anläggningsföretag, konsultuppdrag.- Stockholm

 25. Junior redovisningsekonom till Visby- Gotland

 26. Redovisningsekonom till växande bolag i Göteborg- Göteborg

 27. Redovisningsekonom till värdepappersbolaget- Stockholm

 28. Redovisningsekonom till VA SYD- Malmö

 29. Redovisningsekonom till värdepappersbolaget- Stockholm

 30. Redovisningsekonom till växande internationellt bolag- Göteborg

 31. Redovisningsekonom till växande bolag i Göteborg- Göteborg

 32. Erfaren redovisningsekonom till vår konsultverksamhet- Helsingborg

 33. Redovisningsekonom till vår konsultverksamhet- Lund

 34. Redovisningsekonom till Västberga- Stockholm

 35. Redovisningsekonom till Västberga- Stockholm

 36. Redovisningsekonom till välkänt elbolag i Uppsala- Uppsala

 37. REDOVISNINGSEKONOM TILL VÄSTRA GÖTALAND- Göteborg

 38. Redovisningsekonom till välkänt konsultbolag- Stockholm

 39. Redovisningsekonom till välmående avdelning- Stockholm

 40. Redovisningsekonom till välkänt konsultbolag- Stockholm


Mer beskrivning

Redovisningsekonom till växande e-handel företag
Om Bravura: Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter. Om kunden: Företaget erbjuder skor via e-handel. Det finns ett brett urval av olika varumärken, målet är att kunden ska kunna finna sin egen favorit. Här finns allt från barn och sportskor till dam och herrskor. På företaget arbetar ett engagerat och sammansvetsat gäng som brinner för skor och att ge sina kunder bästa service. I lokalerna norr om Stockholm finns ledning, avdelning för kundservice och lagerhållning under samma tak. Idag är de cirka 25 personer som arbetar nära tillsammans och där den interna kulturen präglas av glädje, engagemang och viljan att gemensamt utvecklas. Arbetsuppgifter: Som redovisningsekonom arbetar du med löpande bokföring och redovisning. Du kommer exempelvis arbeta med kund- och leverantörsreskontra, fakturering och månadsavstämningar. Du kommer dessutom genomföra boksluten och rapporterar gör du till ekonomichefen. Med andra ord erbjuds en bred roll som innefattar ansvar och som innebär att få helhetsgrepp om företagets ekonomi. Profil: - Ekonomiutbildning - Minst 5 års arbetslivserfarenhet från redovisning. - Erfarenhet av att genomföra bokslut - Mycket goda kunskaper i Excel - Kunskaper i Navision (meriterande) - Du uttrycker dig väl i tal och skrift Vi söker dig som har stort kundfokus och vill arbeta i en bred och ansvarsfull roll. Andra viktiga egenskaper är att du är utåtriktad, ordningsam och noggrann. Övrig information: Start: Omgående Plats: Norra Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Kontakt: Bravura, tel. 08-40024050 Sökord: ekonomi, redovisning, redovisningsekonomi, bokslut, heltid, Stockholm Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar.
Företag: Bravura
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsekonom till växande e-handel företag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsekonom till växande e-handel företag

Redovisningsekonom till Visma Sevices!
Academic Resource AB är ett bemanningsföretag med vision att vara en naturlig länk mellan näringsliv och Sveriges akademiker. Vi har akademiker i alla åldrar, både under studier samt personer med avklarade studier och flera års arbetserfarenhet. VISMA är en framgångsrik aktör inom outsourcing av ekonomi, lön och rådgivning för företag. De sköter hela eller delar av ekonomifunktionen åt mestadels stora bolag. Du kommer att som uthyrd via Academic Resource att på Visma Services arbeta med kompetenta, kunniga konsulter med fokus på internationella företag och deras krav på snabb rapportering samt kompetens inom redovisning. Dina arbetsuppgifter: - Löpande redovisning såsom löpande bokföring, reskontror och lön - Månadsavstämningar - Månads- och periodbokslut - Stötta i årsbokslut och upprätta årsredovisning - Kontrolluppgifter - Bolagsdeklaration/inkomstdeklaration (under handledning) - Löpande kontakt, konsultation och rådgivning mot kund Din profil: Vi söker dig som har mycket goda kunskaper inom redovisning och är självgående inom ovan nämnda arbetsuppgifter, du har minst 5 års arbetslivserfarenhet inom redovisning gärna från en redovisnings- eller revisionsbyrå. Mycket goda kunskaper i både Excel och engelska krävs samt att du ska kunna göra skatteberäkningar, det är meriterande om du har arbetat i systemet SAP. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid som startar omgående och pågår fram till i höst ? med stor möjlighet till förlängning med placering i fräscha lokaler på Kungsholmen! Sök tjänsten via vår hemsida, klicka på sök jobb www.academicresource.se Ange referensnummer: redek13 Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. We take you further!
Företag: Academic Resource AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-30
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsekonom till Visma Sevices! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsekonom till Visma Sevices!

Redovisningsekonom till växande e-handel företag
Om Bravura: Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter. Om kunden: Företaget erbjuder skor via e-handel. Det finns ett brett urval av olika varumärken, målet är att kunden ska kunna finna sin egen favorit. Här finns allt från barn och sportskor till dam och herrskor. På företaget arbetar ett engagerat och sammansvetsat gäng som brinner för skor och att ge sina kunder bästa service. I lokalerna norr om Stockholm finns ledning, avdelning för kundservice och lagerhållning under samma tak. Idag är de cirka 25 personer som arbetar nära tillsammans och där den interna kulturen präglas av glädje, engagemang och viljan att gemensamt utvecklas. Arbetsuppgifter: Som redovisningsekonom arbetar du med löpande bokföring och redovisning. Du kommer exempelvis arbeta med kund- och leverantörsreskontra, fakturering och månadsavstämningar. Du kommer dessutom genomföra boksluten och rapporterar till ekonomichefen. Med andra ord erbjuds en bred roll som innefattar ansvar och som innebär att få helhetsgrepp om företagets ekonomi. Profil: - Ekonomiutbildning - Minst 5 års arbetslivserfarenhet från redovisning/ekonomiarbete - Erfarenhet av att genomföra bokslut - Deklarationer och momsredovisning - Mycket goda kunskaper i Excel - Kunskaper i Navision (meriterande) - Du uttrycker dig väl i tal och skrift Personliga egenskaper Vi söker dig som har stort kundfokus och vill arbeta i en bred och ansvarsfull roll. Andra viktiga egenskaper är att du är utåtriktad, ordningsam och noggrann. Övrig information: Start: Omgående Plats: Norra Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Kontakt: Bravura, tel. 08-40024050 Sökord: ekonomi, redovisning, redovisningsekonomi, bokslut, heltid, Stockholm Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar.
Företag: Bravura
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-31
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsekonom till växande e-handel företag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsekonom till växande e-handel företag

Redovisningsekonom till Vimmerby
Arbetsuppgifter och ansvarsområden: Du är en självgående redovisningsekonom som är duktig på samarbeta. Du kan ta ansvar för hela processen över bokslut. Vi ser gärna att du har erfarenhet av koncernredovisning. I övrigt är det de arbetsuppgifter som förknippas med redovisningsekonomens. Din profil: Du har för arbetsuppgiften dokumenterad utbildning och erfarenhet, Som person är du drivande, noggrann och uthållig. Du har god analytisk förmåga och gillar utmaningar. Ansök redan idag!: Ansökan Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst och att uppdatera dina uppgifter. Vi tar helst emot din ansökan via databasen, men om du tycker detta är känsligt är du naturligtvis välkommen med din ansökan direkt till ansvarig rekryterare. Ansvarig rekryterare är Peter Ardenfors och nås på 013-470 80 84 eller på peter.ardenfors@unikresurs.se Väl mött! Unik Resurs: Välkommen till Unik Resurs! Din rekryterings- & utvecklingspartner i med- & motgång Hos oss är du alltid välkommen att kontakta ansvarig rekryterare om du har frågor eller funderingar kring ett annonserat uppdrag. Om inte detta uppdrag passar dig är du välkommen att kontakta oss så kanske vi kan hitta ditt drömjobb tillsammans. Vi känner regionen och vet var du kan göra bäst nytta med din profil. Lycka till!
Företag: Unik Resurs i Sverige AB
Ort: Vimmerby
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsekonom till Vimmerby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsekonom till Vimmerby

Redovisningsekonom till växande e-handelsföretag
Om Bravura: Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter. Om kunden: Företaget erbjuder skor via e-handel. Det finns ett brett urval av olika varumärken, målet är att kunden ska kunna finna sin egen favorit. Här finns allt från barn och sportskor till dam och herrskor. På företaget arbetar ett engagerat och sammansvetsat gäng som brinner för skor och att ge sina kunder bästa service. I lokalerna norr om Stockholm finns ledning, avdelning för kundservice och lagerhållning under samma tak. Idag är de cirka 25 personer som arbetar nära tillsammans och där den interna kulturen präglas av glädje, engagemang och viljan att gemensamt utvecklas. Arbetsuppgifter: Som redovisningsekonom arbetar du med löpande bokföring och redovisning. Du kommer exempelvis arbeta med kund- och leverantörsreskontra, fakturering och månadsavstämningar. Du kommer dessutom genomföra boksluten och rapporterar till VD. Med andra ord erbjuds en bred roll som innefattar ansvar och som innebär att få helhetsgrepp om företagets ekonomi. Profil: - Ekonomiutbildning - Minst 5 års arbetslivserfarenhet från redovisning/ekonomiarbete - Månadsbokslut och årsbokslut - Deklarationer och momsredovisning - Mycket goda kunskaper i Excel - Kunskaper i Navision (meriterande) - Du uttrycker dig väl i tal och skrift Personliga egenskaper Vi söker dig som har stort kundfokus och vill arbeta i en bred och ansvarsfull roll. Andra viktiga egenskaper är att du är utåtriktad, ordningsam och noggrann. Övrig information: Start: Omgående Plats: Norra Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Kontakt: Bravura, tel. 08-40024050 Sökord: ekonomi, redovisning, redovisningsekonomi, bokslut, heltid, Stockholm Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar.
Företag: Bravura
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsekonom till växande e-handelsföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsekonom till växande e-handelsföretag

REDOVISNINGSEKONOM till VISMA Services
Rekryteringsträff på Arbetsförmedlingen Stockholm City. Tunnelgatan 3, Stockholm. T-bana Hötorget. Tisdag den 17 september 2013 10.30-11.30 Tag med dig ansökningsbrev, CV/meritförteckning och förbered dig på en kortare jobbintervju. Beroende på hur många som kommer för att söka tjänsten får du vara beredd på att vänta kortare eller längre tid på din intervju. Vid denna rekryteringsträff kan det vara flera olika arbetsgivare som deltar, mer information om övriga företag hittar du på www.arbetsformedlingen.se/stockholm-city. Academic Resource AB är ett bemanningsföretag med vision att vara en naturlig länk mellan näringsliv och Sveriges akademiker. Vi har akademiker i alla åldrar, både under studier samt personer med avklarade studier och flera års arbetserfarenhet. Redovisningsekonom till VISMA Services VISMA är en framgångsrik aktör inom outsourcing av ekonomi, lön och rådgivning för företag. De sköter hela eller delar av ekonomifunktionen åt mestadels stora bolag. Du kommer som uthyrd via Academic Resource att på Visma Services arbeta med kompetenta, kunniga konsulter med fokus på internationella företag och deras krav på snabb rapportering samt kompetens inom redovisning. Dina arbetsuppgifter: - Löpande redovisning såsom löpande bokföring, reskontror och lön - Månadsavstämningar - Månads- och periodbokslut - Stötta i årsbokslut och upprätta årsredovisning - Kontrolluppgifter - Bolagsdeklaration/inkomstdeklaration (under handledning) - Löpande kontakt, konsultation och rådgivning mot kund Din profil: Vi söker dig som har mycket goda kunskaper inom redovisning och är självgående inom ovan nämnda arbetsuppgifter, du har minst 5 års arbetslivserfarenhet inom redovisning gärna från en redovisnings- eller revisionsbyrå. Mycket goda kunskaper i både Excel och engelska krävs samt att du ska kunna göra skatteberäkningar, det är meriterande om du har arbetat i systemet SAP. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid som startar omgående och pågår fram till i höst - med stor möjlighet till förlängning med placering i fräscha lokaler på Kungsholmen! Sök tjänsten via vår hemsida, klicka på "sök jobb" www.academicresource.se Ange referensnummer: redek13 Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. We take you further! BESÖK OSS GÄRNA PÅ REKRYTERINGSTRÄFFEN PÅ AF CITY !
Företag: Academic Resource AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga REDOVISNINGSEKONOM till VISMA Services jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: REDOVISNINGSEKONOM till VISMA Services

Redovisningsekonom till vår konsultverksamhet
För uppdrag hos kund söker vi nu en redovisningsekonom med några års erfarenhet av löpande redovisning, helst från en större organisation med globala finansiella processer. Vår kund är en välkänd aktör i en spännande bransch och vi söker dig som är noggrann och drivande samtidigt som du inte är rädd för att lyfta telefonluren och ställa en fråga. Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara löpande redovisning med avstämningar, momsredovisning och månadsbokslutsrapportering. I rollen ingår också projektredovisning med fokus på uppföljning och sammanställning av kostnader i samband med en större sammanslagning av två organisationsenheter. Det är i denna del av arbetet som du måste ha förmågan att upprätthålla många kontakter och att våga ställa de frågor som behövs. För att lyckas i rollen måste du även snabbt kunna sätta dig in i nya arbetsuppgifter och greppa komplexa arbetsflöden och finansiella processer. Vem är du Vi tror att du är gymnasieekonom eller har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt åtminstone tre års erfarenhet av redovisningsarbete i en större organisation men du kan även vara civilekonom med motsvarande arbetslivserfarenhet. Som person är du analytisk och lösningsfokuserad samtidigt som du är ansvarstagande och noggrann. Det är även viktigt att du är trygg i dig själv och i din roll som redovisningsekonom. Det är meriterande med erfarenhet av att arbeta i SAP/R3 och självklart har du goda kunskaper i engelska och Excel. Så ansöker du I det här uppdraget arbetar vi med löpande urval så vi vill din ansökan snarast. Har du några frågor om tjänsten eller om processen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tomas Vinnersten 040-665 51 05 på SJR in Scandinavia AB.
Företag: SJR AB Konsultverksamheten Ekonomi
Ort: Lund
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsekonom till vår konsultverksamhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsekonom till vår konsultverksamhet

Italiensktalande redovisningsekonom till vår konsultverksamhet
För uppdrag hos kund söker vi nu en italiensktalande ekonom med erfarenhet av redovisning gärna från en större organisation med många kontaktytor. Vår kund är en välkänd aktör i en spännande och snabbrörlig bransch och vi söker dig som är strukturerad, noggrann och van vid ett högt arbetstempo. Samtidigt är du bekväm med många och varierande kontaktytor och trivs i en föränderlig och snabbrörlig miljö. Arbetsuppgifter Du kommer att ingå i en redovisningsgrupp där den löpande redovisningen även arbetar med avstämningar, periodiseringar, moms- och skattfrågor etc. Eftersom vår kund är inne i en förändringsprocess är det viktigt att du är van att arbeta effektivt och prestera på topp även när omvärlden är föränderlig och många processer känns oklara. För att lyckas i rollen är det viktigt att du snabbt kan sätta dig in i nya arbetsuppgifter och greppa komplexa arbetsflöden. Vem är du Vi tror att du är civilekonom eller gymnasieekonom med någon form av eftergymnasial påbyggnadsutbildning samt minst ett par års erfarenhet av redovisningsarbete. Som person är du strukturerad och lösningsfokuserad samtidigt som du är ansvarstagande och noggrann. Det är även viktigt att du är trygg i dig själv och i din ekonomroll. Så ansöker du I det här uppdraget arbetar vi med löpande urval så vi vill din ansökan snarast. Har du några frågor om tjänsten eller om processen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tomas Vinnersten 040-665 51 05 på SJR in Scandinavia AB
Företag: SJR AB Konsultverksamheten Ekonomi
Ort: Helsingborg
Publicerad : 10-16
Sök fler jobb liknande: lediga Italiensktalande redovisningsekonom till vår konsultverksamhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Italiensktalande redovisningsekonom till vår konsultverksamhet

Redovisningsekonom till Väla Mark och Trädgård/Biorec
Dreamwork Kort om tjänsten Redovisningsekonomen på Väla Mark och Trädgård/Biorec har en bred och för bolagen viktig roll. Till arbetsuppgifterna hör löpande redovisning, bokslutsarbete och uppgifter inom personaladministration såväl som myndighetskontakter. Du rapporterar till bolagens controller. Väla Mark och Trädgård planerar en kraftig expansion i Sverige de kommande åren. Om företaget Väla Mark & Trädgård är ett företag inom grönyteskötsel, fastighetsskötsel och anläggningsarbeten. Företaget grundades 1998, har i dag 40 anställda och omsätter cirka SEK 50 miljoner. Väla Mark & Trädgård är en del av HedeDanmark a/s, som har mer än 1000 medarbetare och har en årlig omsättning på cirka 1,7 miljarder dkr. och är Danmarks största leverantör av tjänster inom skog, natur och landskapsvård och grönyteskötsel. Du kan få ytterligare information genom att läsa om oss på våra hemsidor www.valamark.se och www.hededanmark.dk. Mer om tjänsten Tjänsten som redovisningsekonom är bred och varierad. Du kommer att arbeta med: • Löpande bokföring • Kundreskontra och fakturering • Support till leverantörsreskontra • Avstämning av balanskonton • Månadsbokslut • Skattedeklarationer • Uppföljning av projekt • Utveckla och teckna rutinbeskrivningar Till personaladministrativa uppgifter hör att hantera löneadministrationen, utfärda anställningsavtal och arbetsgivarintyg, framtagande av statistik, kontakter med försäkringskassa m.m. För närvarande arbetar bolagen i ett system som heter Step One. Med start under hösten kommer Step One att bytas ut mot Microsoft Dynamics. Lönerna redovisas i Hogia. Din profil För att vara aktuell för tjänsten har du läst ekonomi på gymnasiet – det är positivt med någon form av eftergymnasial påbyggnad. Du har erfarenhet av att arbeta med redovisning sedan tidigare och känner dig säker på att dina redovisningskunskaper är goda. Om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med löner är det en fördel – dock inget krav. Du arbetar obehindrat i Excel och Word och är en van användare av affärssystem. Om du har tidigare erfarenhet av Microsoft Dynamics AX 2012 är det en fördel men inget krav. Du är en självgående och pålitlig person – du utför ditt arbete med noggrannhet och levererar på utsatt tid och med god kvalité. Du är en utvecklingsoritenterad person som trivs med att kommunicera med olika funktioner i bolaget och värdesätter en prestigelös miljö som ger utrymme för öppen och rak kommunikation. Ansökan Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan på vår hemsida www.dreamwork.se snarast möjligt, då urvalsprocessen sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Malin Nisse, 042-17 66 13 alternativt malin.nissen@dreamwork.com.
Företag: Dreamwork Scandinavia AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsekonom till Väla Mark och Trädgård/Biorec jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsekonom till Väla Mark och Trädgård/Biorec

Redovisningsekonom till välkänt företag i Stockholm!
Är du en erfaren Redovisningsekonom som söker ett nytt spännande uppdrag? Är du självgående och flexibel? Då har vi på Adecco Finance & Legal uppdraget för dig! Hur ser din arbetsdag ut? Som Redovisningsekonom hos vår kund kommer en stor del av dina arbetsuppgifter att innebära ansvar för redovisning, moms och skattehantering, du är delaktig i företagets månadsbokslut och trivs med att arbeta brett! Din förmåga att vara flexibel kommer du dagligen att få användning för då ad-hoc uppgifter på olika nivå i mer specifik form eller i större projekt ingår i din vardag.   I tjänsten ingår en hel del kontakter såväl internt som externt, du som värdesätter god kommunikation och som utrycker dig väl i skrift och tal i såväl svenska som engelska kommer att känna dig som hemma! Som person är du strukturerad och har vana av Office-paketet, framförallt Excel. Har du även jobbat i SAP kommer du snabbt att komma in i dina arbetsuppgifter på företaget! Vem trivs här? Vi söker dig som har flera års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete, har du jobbat som revisor eller med redovisning i små/medelstora företag kommer du att snabbt känna igen dig. Du har en ekonomiutbildning i grunden och är trygg med dina kunskaper av branschen. Du som är stabil, lugn och har ett prestigelöst tänk och som även effektivt kan planera ditt arbete utifrån omväxlande uppgifter kommer att trivas bra! Du ges möjlighet att ta mycket eget ansvar, jobba självständigt och skapa kontaktytor med många olika delar i organisatonen!   Driv och initiativförmåga är egenskaper vi värdesätter, och med din positiva inställning kommer du att trivas och passa in på uppdraget! Du som dessutom är ordningsam och positiv kommer snabbt in i uppgifterna. Vad erbjuder vi? Tjänsten är ett konsultuppdrag som ska tillträdas i mitten på februari 2014 och pågår fram till mitten på juli 2014.  Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag som höjs successivt med anställningstiden och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Adecco Finance & Legal förmedlar tjänster hos kunder inom bank- och försäkringsbranschen, hos finansbolag, advokat- och juristbyråer samt på olika ekonomiavdelningar, finansavdelningar och juristavdelningar. Allt från ekonomiassistenter till ekonomichefer, verksamhetscontrollers m.fl. Adecco har lång erfarenhet av branschen och har i många år hjälpt både små och stora företag med lyckade rekryteringar. Bland våra uppdragsgivare återfinns flera av de stora multinationella koncernerna, men också många av de mindre innovativa företagen. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt, bifoga gärna ett personligt brev tillsammans med CV när du registrerar din ansökan för uppdraget! Rekryteringsarbetet pågår löpande under ansökningstiden. Vid frågor angående registrering på hemsidan kontakta vår Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10. Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-18
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsekonom till välkänt företag i Stockholm! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsekonom till välkänt företag i Stockholm!

Redovisningsekonom till vårdbolag
Är du en initiativtagande och självgående person som skulle trivas på ett framgångsrikt vårdbolag? Vill du jobba i en roll där du får sköta hela redovisningsprocessen? Kanske är det här tjänsten för dig! Beskrivning Perido söker en redovisningsekonom för kunds räkning. Kunden som jobbar med vårdrelaterade frågor har flera tusen anställda och ansvarar idag för flera olika bolag. Det finns hjälpsamma ekonomichefer på varje avdelning och därmed stort stöd för att snabbt komma in i jobbet och verksamheten. Tjänsten är placerad norr om centrala Stockholm med goda pendlingsmöjligheter. I denna utmanande roll får du möjlighet att arbeta med redovisning i en varierande och fartfylld miljö. Tack vare din tidigare erfarenhet kommer du här snabbt att komma in i rollen där du bland annat jobbar med reskontra, in- och utbetalningar, fakturering, avstämning av huvudbok och bankkonton samt månads- och årsbokslut. Du är en observant och noggrann person som har förståelse för resultatet och som ser om något är fel. I rollen sätts även din initiativförmåga på prov då du själv måste ta tag i det som ska göras. När du har blivit varm i kläderna kommer du dessutom att få möjligheten att arbeta med effektivisering och förbättring av bland annat faktureringsrutiner. Vi tror att du som vill utvecklas vidare i din roll som redovisningsekonom kommer att trivas utmärkt hos detta bolag! Varmt välkommen med din ansökan. Kravprofil -Högskoleutbildning med inriktning mot ekonomi/redovisning -Några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter -Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska Omfattning och tillträde Heltid, tillsvidare. Tillträde i december. Ansökan Skicka din ansökan med bifogat CV via e-post till rekrytering@perido.se snarast då urvalet kommer att ske löpande. Ange referensnumret i ärenderaden. På intervju hos oss avslöjar vi namnet på kundföretaget och berättar mer om tjänsten. Om du har annan akut fråga kan du mejla vår frågemejl (fraga@perido.se), du får svar vardagar inom 24 timmar. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar. Referensnummer 9508DB Kontakt E-post ansökan: rekrytering@perido.se Övriga frågor: fraga@perido.se
Företag: Perido Skills AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-20
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsekonom till vårdbolag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsekonom till vårdbolag

Redovisningsekonom till vår kund Företagsrevision Sjuhärad AB
Företagsrevision Sjuhärad AB är idag en av Sjuhäradsbygdens största oberoende redovisnings- och revisionsbyråer med huvudkontor i Borås och filial i Svenljunga. Vi skapar mervärde för våra kunder genom att erbjuda alla tjänster ett företag behöver. Från kvalificerad skatte- och affärsrådgivning, redovisning och revision - till fullständig administrativ service inklusive löner. För omgående start söker vi nu en redovisningsekonom för uppdrag som kommer pågå minst 3 månader. Uppdragsgivare: Proffice Sverige AB Ort: Borås Omfattning: Heltid Sista ansökningsdag: 2013-12-20 För information: Åsa Lindwall asa.lindwall@proffice.se [ mailto:asa.lindwall@proffice.se ] Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan! Kvalifikationer: Du har lägst ekonomiskt gymnasium och flerårig dokumenterad erfarenhet av löpande bokföring, momsredovisning och avstämningar. Har du arbetat med bokslut är det meriterande för uppdraget. För att trivas som konsult både på Proffice och Företagsrevision Sjuhärad AB är det viktigt att du är flexibel, anpassningsbar och serviceinriktad. Organisations-/företagsbeskrivning: En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Därför välkomnar vi alla sökande, oavsett etnisk bakgrund, ålder, kön, religion, sexuell läggning och/eller funktionshinder. På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort - utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill. Keep improving.
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Borås
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsekonom till vår kund Företagsrevision Sjuhärad AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsekonom till vår kund Företagsrevision Sjuhärad AB

Redovisningsekonom till vår kund Företagsrevision Sjuhärad AB
Företagsrevision Sjuhärad AB är idag en av Sjuhäradsbygdens största oberoende redovisnings- och revisionsbyråer med huvudkontor i Borås och filial i Svenljunga. Vi skapar mervärde för våra kunder genom att erbjuda alla tjänster ett företag behöver. Från kvalificerad skatte- och affärsrådgivning, redovisning och revision - till fullständig administrativ service inklusive löner. För omgående start söker vi nu en redovisningsekonom för uppdrag som kommer pågå minst 3 månader. Uppdragsgivare: Proffice Sverige AB Ort: Borås Omfattning: Heltid Sista ansökningsdag: 2013-12-20 För information: Åsa Lindwall asa.lindwall@proffice.se [ mailto:asa.lindwall@proffice.se ] Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan! Kvalifikationer: Du har lägst ekonomiskt gymnasium och flerårig dokumenterad erfarenhet av löpande bokföring, momsredovisning och avstämningar. Har du arbetat med bokslut är det meriterande för uppdraget. För att trivas som konsult både på Proffice och Företagsrevision Sjuhärad AB är det viktigt att du är flexibel, anpassningsbar och serviceinriktad. Organisations-/företagsbeskrivning: En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Därför välkomnar vi alla sökande, oavsett etnisk bakgrund, ålder, kön, religion, sexuell läggning och/eller funktionshinder. På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort - utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill. Keep improving.
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Borås
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsekonom till vår kund Företagsrevision Sjuhärad AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsekonom till vår kund Företagsrevision Sjuhärad AB

Redovisningsekonom till välkänt bolag
Academic Work söker för kunds räkning en redovisningsekonom för ett föräldravikariat med start i februari 2014. Du kommer att ha ansvar för kontroll och rapportering av finansiella aktiviteter och ha en central roll i detta arbete. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund. ARBETSUPPGIFTER Som redovisningsekonom kommer du att arbeta med kontroll och rapportering av det ekonomiska flödet i bolaget. Arbetsplatsen är belägen nära tågstationen i Norrköping, ligger endast ett stenkast därifrån. Du kommer arbeta med månadsbokslut där du ansvarar för att rapporteringen till Corporate sker inom utsatt tid och sker på korrekt sätt. Månatliga avstämningar av balanskonton och redovisning av kostnadskontroll rapporteras till berörda parter. Du ser till att ditt ansvarsområde följer svenska lagar- och förordningar samt lokala rapporterings- och redovisningsrutiner. Du kommer att jobba i ekonomisystemet SAP. Du kommer till exempel att arbeta med: - prognos- och budgetarbete - skatterapportering intern och externt - Säkerställa en fortsatt utveckling av de finansiella processerna Utvecklingsmöjligheter: Företaget som du kommer jobba på är ett välkänt företag inom industrisektorn och kan vara meriterande för kommande jobb framöver. VI SÖKER DIG SOM: Har en examen i Ekonomi med inriktning mot redovisning. Du har minst ett års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. Företaget använder SAP, har du erfarenhet av systemet är det meriterande men inget krav. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är ett krav, liksom goda kunskaper i Excel. Som person är du serviceinriktad, noggrann, positiv och van att arbeta under press. Du är villig att lära och öppen för nya utmaningar. Du är vidare en person som värdesätter teamwork och gillar att få ta ansvar. Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på mail [lin03@academicwork.se](mailto: lin03@academicwork.se) under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Nu kan du också söka jobbet via mobilen eller surfplattan. START: 1 februari UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: Föräldravikariat under minst 6 månader UPPSKATTAD ARBETSTID: Dagtid 8-17 PLATS: Norrköping URVAL: Sker löpande Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på [www.academicwork.se.](http://www.academicwork.se) SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer [under vår PuL-sida.](http://www.academicwork.se/pul)
Företag: Academic Work AB - Linköping
Ort: Norrköping
Publicerad : 12-23
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsekonom till välkänt bolag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsekonom till välkänt bolag

Redovisningsekonom till vår kund Företagsrevision Sjuhärad AB
Företagsrevision Sjuhärad AB är idag en av Sjuhäradsbygdens största oberoende redovisnings- och revisionsbyråer med huvudkontor i Borås och filial i Svenljunga. Vi skapar mervärde för våra kunder genom att erbjuda alla tjänster ett företag behöver. Från kvalificerad skatte- och affärsrådgivning, redovisning och revision - till fullständig administrativ service inklusive löner. För omgående start söker vi nu en redovisningsekonom för uppdrag som kommer pågå minst 3 månader. Uppdragsgivare: Proffice Sverige AB Ort: Borås Omfattning: Heltid Sista ansökningsdag: 2013-12-20 För information: Åsa Lindwall asa.lindwall@proffice.se [ mailto:asa.lindwall@proffice.se ] Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan! Kvalifikationer: Du har lägst ekonomiskt gymnasium och flerårig dokumenterad erfarenhet av löpande bokföring, momsredovisning och avstämningar. Har du arbetat med bokslut är det meriterande för uppdraget. För att trivas som konsult både på Proffice och Företagsrevision Sjuhärad AB är det viktigt att du är flexibel, anpassningsbar och serviceinriktad. Organisations-/företagsbeskrivning: En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Därför välkomnar vi alla sökande, oavsett etnisk bakgrund, ålder, kön, religion, sexuell läggning och/eller funktionshinder. På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort - utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill. Keep improving.
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Borås
Publicerad : 01-15
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsekonom till vår kund Företagsrevision Sjuhärad AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsekonom till vår kund Företagsrevision Sjuhärad AB

Erfaren redovisningsekonom till växande bank
Har du erfarenhet från att ha arbetat inom bank- och finanssektorn? Vill du arbeta i en flexibel och innovativ organisation där du får utnyttja din stora erfarenhet av redovisning? Då är det här tjänsten för dig! Beskrivning Perido söker nu en redovisningsekonom för kunds räkning, ett dynamiskt företag som arbetar inom bank- och finanssektorn. Just nu är företaget inne i en expansiv fas, även geografiskt och vill därför fortsätta stärka upp organisationen med ännu fler talanger. Den här tjänsten är placerad i företagets fräscha lokaler i centrala Stockholm. I denna utmanande roll får du möjlighet att arbeta med redovisning i en varierande och fartfylld miljö. Tack vare din tidigare erfarenhet kommer du här snabbt att komma in i rollen där du bland annat jobbar med reskontra, in- och utbetalningar, fakturering, avstämning av huvudbok och bankkonton samt månads- och årsbokslut. Du är en observant och noggrann person som har förståelse för resultatet och som ser om något är fel. I rollen sätts även din initiativförmåga på prov då du själv måste ta tag i det som ska göras. När du har blivit varm i kläderna kommer du dessutom att få möjligheten att arbeta med effektivisering och förbättring av bland annat faktureringsrutiner. Vi tror att du som vill utvecklas vidare i din roll som redovisningsekonom kommer att trivas utmärkt hos detta bolag! Varmt välkommen med din ansökan! Kravprofil - Eftergymnasial utbildning inom ekonomi - Flerårig erfarenhet av redovisningsarbetet - Erfarenhet från bank- och finans är mycket meriterande - Meriterande med erfarenhet av Raindance eller likvärdigt system - Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska Ansökan Skicka din ansökan med bifogat CV via e-post till rekrytering@perido.se snarast då urvalet kommer att ske löpande. Ange referensnumret 9762CT i ärenderaden. På intervju hos oss avslöjar vi namnet på kundföretaget och berättar mer om tjänsten. Om du har annan akut fråga kan du mejla vår frågemejl (fraga@perido.se), du får svar vardagar inom 24 timmar. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar. Referensnummer 9762CT Kontakt E-post ansökan: rekrytering@perido.se Övriga frågor: fraga@perido.se
Företag: Perido Skills AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-23
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren redovisningsekonom till växande bank jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren redovisningsekonom till växande bank

Redovisningsekonom till Visma Services AB!
Vi söker en driven redovisningsekonom till Visma Services AB kontor i Lindhagen. Om Visma Vismakoncernen är Nordens ledande leverantör av produkter, tjänster och internetlösningar för redovisning, löner, outsourcing, anbud, inköp, betalningar och handel. Visma förenklar och effektiviserar verksamhetsprocesser hos 340 000 kunder i både privat och offentlig sektor i norra Europa. Koncernen har över 5 400 anställda, varav 1 600 i Sverige. 2012 uppgick omsättningen till 5 749 miljoner norska kronor. Du kommer som uthyrd via Academic Resource att på Visma Services arbeta med den löpande bokföringen, avlasta redovisningskonsulterna i deras arbete och jobba med att överlämna bokföringen till Rumänien. Tjänsten innebär mycket telefonkontakt. Din profil: Du har jobbat självständigt som redovisningsekonom och med den löpande redovisningen i minst 2 år och känner dig trygg i denna. Krav för tjänsten är att du ska ha erfarenhet av att göra månadskontroller samt att leverera rapporter. Det är meriterande om du har arbetat i Visma Business/Proceedo. Vi söker dig som är snabblärd och som inte räds för att ta dig an nya utmaningar eller möta nya situationer. Tjänsten innebär mycket kundkontakt och det är därför av stor vikt att du är en utåtriktad person som gillar att ha mycket sociala kontakter i din yrkesroll. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående och som pågår fram till slutet av maj 2014. Det innebär att du anställd hos Academic Resource men kommer att arbeta ute på Visma Services kontor i Lindhagen. Om Academic Resource Academic Resource är rekryterings- och bemanningsföretaget för akademiker med erfarenhet. Vi arbetar med uthyrning och rekrytering inom tjänstesektorn och våra affärsområden är Administration, Sälj & Marknad samt Ekonomi & Finans. Academic Resource AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och vi samarbetar med många av Sveriges mest välkända företag. Vi är måna om att skapa långsiktiga relationer med både kund och konsult. Är du den vi söker? Följ länken nedan för att söka tjänsten och ange referensnamn viseko. Frågor om tjänsten besvaras endast via mail av ansvarig rekryterare Emelie Creutz på: emelie.creutz@academicresource.se Ansökningshandlingar måste dock alltid gå via hemsidan, vi har inte möjlighet att behandla ansökningar som kommer in via mail. We take you further
Företag: Academic Resource AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-27
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsekonom till Visma Services AB! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsekonom till Visma Services AB!

Självgående Redovisningsekonom till Visma
Självgående och brinner för redovisning? Då är det dig vi söker till Visma Services AB! Om Visma Vismakoncernen är Nordens ledande leverantör av produkter, tjänster och internetlösningar för redovisning, löner, outsourcing, anbud, inköp, betalningar och handel. Visma förenklar och effektiviserar verksamhetsprocesser hos 340 000 kunder i både privat och offentlig sektor i norra Europa. Koncernen har över 5 400 anställda, varav 1 600 i Sverige. 2012 uppgick omsättningen till 5 749 miljoner norska kronor. Du kommer att tillhöra gruppen som hanterar Vismas stora kunder. Du kommer att ansvara för 3 bolag, kunderna återfinns inom sjukvårdsrådgivnings- och Telecombranschen. Du kommer eventuellt att vara backup för ytterligare en kund. Systemen du kommer att arbeta med är Visma Business, Visma Control och Briljant. Dina arbetsuppgifter som redovisningsekonom: - Löpande redovisning - Avstämningar - Rapportering - Kundkontakt Din profil: Du har minst 3 års erfarenhet av att självständigt arbete som redovisningsekonom och är självgående i ovanstående arbetsuppgifter. Har du tidigare arbetat i Visma Business, Visma Control och Briljant är det meriterande. Har du erfarenhet av att jobba på redovisnings- eller revisionsbyrå är även det meriterande. Som person är du effektiv och ansvarstagande. Du är tar gärna egna initiativ, driver själv på dina arbetsuppgifter och är professionell och tydlig i kontakten med kunderna. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående och pågår fram till juni 2014. Det innebär att du anställd hos Academic Resource men kommer att arbeta ute på Visma Services kontor i Lindhagen. Om Academic Resource Academic Resource är rekryterings- och bemanningsföretaget för akademiker med erfarenhet. Vi arbetar med uthyrning och rekrytering inom tjänstesektorn och våra affärsområden är Administration, Sälj & Marknad samt Ekonomi & Finans. Academic Resource AB är ett auktoriserat bemanningsföretag och vi samarbetar med många av Sveriges mest välkända företag. Vi är måna om att skapa långsiktiga relationer med både kund och konsult. Är du den vi söker? Följ länken nedan för att söka tjänsten och ange referensnamn largacc. Frågor om tjänsten besvaras endast via mail av ansvarig rekryterare Emelie Creutz på: emelie.creutz@academicresource.se Ansökningshandlingar måste dock alltid gå via hemsidan, vi har inte möjlighet att behandla ansökningar som kommer in via mail. We take you further
Företag: Academic Resource AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-27
Sök fler jobb liknande: lediga Självgående Redovisningsekonom till Visma jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Självgående Redovisningsekonom till Visma

Redovisningsekonom till Växjö
Är Du en driven Redovisningsekonom som söker efter nya utmaningar? Bemannia söker nu Redovisningsekonomer för konsultuppdrag hos vår kund i Växjö. Uppdragets omfattning kan variera. Som konsult hos Bemannia får du möjligheten att bidra med just Din kompetens till våra kundföretag samtidigt som du får tillfälle att arbeta med arbetsuppgifter som ligger dig varmast om hjärtat. Du skapar ett brett kontaktnätverk och referenser för framtiden Dina arbetsuppgifter: Som redovisningsekonom kommer du att arbeta med löpande redovisning och bokslut. Du kommer att medverka till att processen för redovisning och bokslut utförs så effektivt som möjligt genom att hålla dig ajour med förändringar inom området, löpande föreslå förbättringar, medverka till att system och register hålls uppdaterade samt genom att medverka i gruppens rutiner. Dina kvalifikationer: - Minst två (2) års arbetslivserfarenhet inom yrkesområdet är ett krav Dina personliga egenskaper: Som person ska Du vara lösningsorigenterad och samarbetsvillig. Du måste kunna analysera verkligenheten bakom händelseförlopp. Vi ser att Du som person är pedagigisk och en god kommunikatör. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Så här söker du: Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar. Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: "Redovisningsekonom, Växjö" Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige. Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år. Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt! www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Företag: Bemannia Kontor
Ort: Växjö
Publicerad : 01-30
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsekonom till Växjö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsekonom till Växjö

Junior redovisningsekonom till Växjö
Är Du en driven Redovisningsekonom som söker efter nya utmaningar? Bemannia söker nu Juniora Redovisningsekonomer för konsultuppdrag hos vår kund i Växjö. Uppdragets omfattning kan variera. Som konsult hos Bemannia får du möjligheten att bidra med just Din kompetens till våra kundföretag samtidigt som du får tillfälle att arbeta med arbetsuppgifter som ligger dig varmast om hjärtat. Du skapar ett brett kontaktnätverk och referenser för framtiden Dina arbetsuppgifter: Som redovisningsekonom kommer du att arbeta med löpande redovisning och bokslut. Du kommer att medverka till att processen för redovisning och bokslut utförs så effektivt som möjligt genom att hålla dig ajour med förändringar inom området, löpande föreslå förbättringar, medverka till att system och register hålls uppdaterade samt genom att medverka i gruppens rutiner. Dina kvalifikationer: - Arbetslivserfarenhet inom yrkesområdet är ett krav Dina personliga egenskaper: Som person ska Du vara lösningsorigenterad och samarbetsvillig. Du måste kunna analysera verkligenheten bakom händelseförlopp. Vi ser att Du som person är pedagigisk och en god kommunikatör. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Så här söker du: Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar. Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: "Junior redovisningsekonom, Växjö" Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige. Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år. Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt! www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Företag: Bemannia Kontor
Ort: Växjö
Publicerad : 01-30
Sök fler jobb liknande: lediga Junior redovisningsekonom till Växjö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior redovisningsekonom till Växjö

Junior redovisningsekonom till Visby
Är Du en driven Redovisningsekonom som söker efter nya utmaningar? Bemannia söker nu Juniora Redovisningsekonomer för kommande konsultuppdrag hos vår kund i Visby. Uppdragets omfattning kan variera. Som konsult hos Bemannia får du möjligheten att bidra med just Din kompetens till våra kundföretag samtidigt som du får tillfälle att arbeta med arbetsuppgifter som ligger dig varmast om hjärtat. Du skapar ett brett kontaktnätverk och referenser för framtiden Dina arbetsuppgifter: Som redovisningsekonom kommer du att arbeta med löpande redovisning och bokslut. Du kommer att medverka till att processen för redovisning och bokslut utförs så effektivt som möjligt genom att hålla dig ajour med förändringar inom området, löpande föreslå förbättringar, medverka till att system och register hålls uppdaterade samt genom att medverka i gruppens rutiner. Dina kvalifikationer: - Arbetslivserfarenhet inom yrkesområdet är ett krav Dina personliga egenskaper: Som person ska Du vara lösningsorigenterad och samarbetsvillig. Du måste kunna analysera verkligenheten bakom händelseförlopp. Vi ser att Du som person är pedagigisk och en god kommunikatör. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Så här söker du: Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar. Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: "Junior redovisningsekonom, Visby" Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige. Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år. Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt! www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Företag: Bemannia Kontor
Ort: Gotland
Publicerad : 02-07
Sök fler jobb liknande: lediga Junior redovisningsekonom till Visby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior redovisningsekonom till Visby

Redovisningsekonom till vårdbolag
Är du en initiativtagande och självgående person som skulle trivas på ett framgångsrikt vårdbolag? Vill du jobba i en roll där du får jobba med hela redovisningsprocessen? Kanske är det här tjänsten för dig! Beskrivning Perido söker en redovisningsekonom för kunds räkning. Kunden, som jobbar med vårdrelaterade frågor, har flera tusen anställda och ansvarar idag för flera olika bolag. Det finns hjälpsamma ekonomichefer på varje avdelning och därmed stort stöd för att snabbt komma in i jobbet och verksamheten. Tjänsten är placerad norr om centrala Stockholm med goda pendlingsmöjligheter. I denna utmanande roll får du möjlighet att arbeta med redovisning i en varierande och fartfylld miljö. Tack vare din tidigare erfarenhet kommer du här snabbt att komma in i rollen där du bland annat jobbar med reskontra, in- och utbetalningar, fakturering, avstämning av huvudbok och bankkonton samt månads- och årsbokslut. Dessutom kommer du att löpande stödja VD i redovisnings- och rapporteringsfrågor, samt jobba med den månatliga rapporteringen till ledningsgruppen. Du som söker det här uppdraget är en observant och noggrann person som har förståelse för resultatet och som ser om något är fel. I rollen sätts även din initiativförmåga på prov då du själv måste ta tag i det som ska göras. Du är analytisk och duktig på att snabbt förstå hur du ska lösa de uppgifter och uppdrag som du tilldelas. Vi tror att du som vill utvecklas vidare i din roll som redovisningsekonom kommer att trivas utmärkt hos detta bolag! Varmt välkommen med din ansökan. Kravprofil -Högskoleutbildning med inriktning mot ekonomi/redovisning -Några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter -Erfarenhet från att jobba med moms -Erfarenhet från tjänsteföretag är meriterande -Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska Omfattning och tillträde Heltid, tillsvidare. Tillträde så snart som möjligt. Ansökan Skicka din ansökan med bifogat CV via e-post till rekrytering@perido.se snarast då urvalet kommer att ske löpande. Ange referensnumret i ärenderaden. På intervju hos oss avslöjar vi namnet på kundföretaget och berättar mer om tjänsten. Om du har annan akut fråga kan du mejla vår frågemejl (fraga@perido.se), du får svar vardagar inom 24 timmar. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar. Referensnummer 9909DB Kontakt E-post ansökan: rekrytering@perido.se Övriga frågor: fraga@perido.se
Företag: Perido Skills AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-13
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsekonom till vårdbolag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsekonom till vårdbolag

Kvalificerad Redovisningsekonom till Väster
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Med över 21 500 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 18 förvaltningar. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med att påverka? Stadsområdets ekonomiavdelning har 13 medarbetare. Avdelningen har ansvar för ekonomistyrning, redovisning, uppföljning, ekonomisystem samt IT- och lokalfrågor. På avdelningen finns en mångsidig kompetens som tillsammans arbetar för att upprätthålla en hög kvalitet i det vi gör samt ständigt utveckla och förbättra våra processer. ARBETSUPPGIFTER Ekonomiavdelning söker en kvalificerad redovisningsekonom. Tjänsten är ett långtidsvikariat för en föräldraledighet. Tjänsten tillhör redovisningsenheten vilken består av 5 engagerade kollegor. Tjänsten innebär i första hand redovisningsuppgifter såsom; löpande redovisning, moms-hantering, uppföljning/prognos samt upprättandet av års- och delårsbokslut. I tjänsten ingår också att arbeta med utveckling av våra processer samt att hantera redovisningsfrågor gentemot stadsdelens olika enheter. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har en akademisk examen såsom civilekonom, förvaltningsekonom eller likvärdig utbildning. Du har några års erfarenhet av självständigt ekonomi- och redovisningsarbete, gärna från kommunal förvaltning. Goda kunskaper vad gäller ekonomi-/affärssystem är en förutsättning. Det är meriterande om du har arbetat med Raindance eller annat större affärssystem. Du måste också ha goda kunskaper i Officepaketet, framförallt i Excel. Tjänsten kräver även god kommunikation i tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet
Företag: Malmö stad, SoFV Stab
Ort: Malmö
Publicerad : 02-21
Sök fler jobb liknande: lediga Kvalificerad Redovisningsekonom till Väster jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvalificerad Redovisningsekonom till Väster

Redovisningsekonom till väletablerat anläggningsföretag, konsultuppdrag.
Sifferverket Arbetsuppgifter -          löpande bokföring och redovisning -          kontoavstämningar av flertalet balanskonton -          koncernavstämningar -          momsavstämningar och upprättande av momsdeklaration -          avstämning av personalrelaterade konton i balans och resultaträkningen -          hjälpa till med rapportering till SCB och andra myndigheter Viktigt att du har förståelse för projekt och tidredovisning då verksamheten bedrivs i stora kundorderprojekt. Uppdraget kräver att man kan arbeta självständigt.  Du har förmåga att se var det finns utrymme till förbättringar i rutiner och processer inom redovisning och bokslut. Du kan självständigt hålla ihop balansräkningen. Övrigt -affärssystemet är 3L -omvändbyggmoms gäller för företaget Kontoret är beläget i Segeltorp i Stockholm.  Känner du att tjänsten passar in på dig så tveka inte att skicka in din ansökan i form av cv och personligt brev via annonsen på vår hemsida www.sifferverket.se så snart som möjligt. Vi intervjuar fortlöpande. Vill du veta mer? Kontakta Josephine Ivstam,mejl  josephine.ivstam@sifferverket.se
Företag: Sifferverket i Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-21
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsekonom till väletablerat anläggningsföretag, konsultuppdrag. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsekonom till väletablerat anläggningsföretag, konsultuppdrag.

Junior redovisningsekonom till Visby
Är Du en driven Redovisningsekonom som söker efter nya utmaningar? Bemannia söker nu Juniora Redovisningsekonomer för kommande konsultuppdrag hos vår kund i Visby. Uppdragets omfattning kan variera. Som konsult hos Bemannia får du möjligheten att bidra med just Din kompetens till våra kundföretag samtidigt som du får tillfälle att arbeta med arbetsuppgifter som ligger dig varmast om hjärtat. Du skapar ett brett kontaktnätverk och referenser för framtiden Dina arbetsuppgifter: Som redovisningsekonom kommer du att arbeta med löpande redovisning och bokslut. Du kommer att medverka till att processen för redovisning och bokslut utförs så effektivt som möjligt genom att hålla dig ajour med förändringar inom området, löpande föreslå förbättringar, medverka till att system och register hålls uppdaterade samt genom att medverka i gruppens rutiner. Dina kvalifikationer: - Arbetslivserfarenhet inom yrkesområdet är ett krav Dina personliga egenskaper: Som person ska Du vara lösningsorigenterad och samarbetsvillig. Du måste kunna analysera verkligenheten bakom händelseförlopp. Vi ser att Du som person är pedagigisk och en god kommunikatör. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Så här söker du: Om Du finner tjänsten intressant rekommenderar vi Dig att registrera Din ansökan på vår hemsida (www.bemannia.se/cvregistrering), detta så att du ligger med i vår databas även för framtida rekryteringar. Det går även att skicka in Din ansökan innehållandes CV och ett personligt brev till jobb@bemannia.se, märk ansökan med referens: "Junior redovisningsekonom, Visby" Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Bemannia är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. Bemannia har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter runtom i Sverige. Bemannia är medlem i Bemanningsföretagen och är ett auktoriserat bemanningsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna samt SEKO. Bemannia är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008, Miljöledningssystem 14001:2004 samt Arbetsmiljöcertifierat enligt OHSAS 18001:2007. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 35 år. Välkommen till Bemannia - Rätt Person Direkt! www.bemannia.se www.facebook.com/bemannia
Företag: Bemannia Kontor
Ort: Gotland
Publicerad : 02-25
Sök fler jobb liknande: lediga Junior redovisningsekonom till Visby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Junior redovisningsekonom till Visby

Redovisningsekonom till växande bolag i Göteborg
Bolaget grundades i slutet på 90-talet och har idag kontor i Sverige, Norge och Frankrike. De utvecklar, säljer och sköter driften för internetbaserat informationssystem för bland annat researrangörer, destinationer och hotell både på europeisk basis. De har dotterbolag inom närliggande områden. De är ca 80 medarbetare inom koncernen och på kontoret i Göteborg arbetar de ca 45 medarbetare. Huvudkontoret ligger centralt beläget i fräscha lokaler i centrala Göteborg.   Arbetsuppgifter I rollen som ekonom kommer du att arbeta brett inom området och sköta ekonomiarbetet för olika bolag. Du har ett ansvar för löpande bokföring, löner, avstämningar, rapportering, upprätta skatte- och momsredovisning, deklarationer etc. Du ansvar för månadsbokslut och du samarbetar med ekonomichefen vad gäller årsbokslut. Du ingår i ett finansteam som består av tre personer och du rapporterar till ekonomichef.   Kvalifikationer: Vi söker dig som är utbildad ekonom med minimum 5 års erfarenhet av redovisning i ett mindre bolag och har arbetat med liknande uppgifter tidigare. Har du även arbetat som controller, med analyser, prognoser och rapporter är detta mycket meriterande. Det är viktigt att du är flexibel, prestigelös samt trivs att arbeta både självständigt och i grupp. Vi uppmuntrar dig att driva och delta i olika förändringsprojekt för att förbättra och förändra arbetsprocesser. Eftersom tjänsten innebär kontakter såväl internt som externt är det viktigt att du är serviceinriktad och har lätt att kommunicera. Vi ser gärna att du har erfarenhet ifrån en entreprenörsdriven organisation.  Goda kunskaper i Excel är ett krav och erfarenhet av Visma och Hogia lön är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet från IFRS.   Övrigt: Det är en tillsvidareanställning med start per omgående, rekrytering till vår kund. Har du erfarenhet ifrån hotell och/eller turismbranschen så är detta meriterande.   Ansökan Vi samarbetar med PS Partner i denna rekrytering. Du registrerad din ansökan på www.pspartner.se För ytterligare information vänligen kontakta Johan Sjöberg på 0761-709851 eller via mail johan.sjoberg@pspartner.se Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: PSPartner
Ort: Göteborg
Publicerad : 02-25
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsekonom till växande bolag i Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsekonom till växande bolag i Göteborg

Redovisningsekonom till värdepappersbolaget
Jurek Bemanning Sverige AB Arbetsbeskrivning Aktieinvest FK AB söker en redovisningsekonom. Du kommer utgöra en viktig del av ekonomiavdelningen, som består av tre personer. Arbetet innebär löpande bokföring, hantering av kund- och leverantörsreskontra och boksluts arbete. Du kommer även ansvara för all hantering av löner. Det kommer finnas utrymme och möjlighet att arbeta med projekt och analyser samt andra arbetsuppgifter som hör till en ekonomiavdelning. Vem är du? Vi söker dig som är i början av din karriär och har något års erfarenhet från arbete på en ekonomiavdelning. Det är meriterande om du tidigare har erfarenhet av kund- eller leverantörsreskontra och/eller lönehantering. Som person är du är lösningsorienterad, noggrann och är inte rädd för att arbeta mer under intensiva perioder. Vi ser gärna att du arbetar med engagemang, har socialkompetens och grundläggande kunskaper i MS Office. Har du dessutom ett intresse och kunskaper om sparande, värdepapper och värdepappersmarknaden är det meriterande. Du erbjuds För att passa in och trivas på Aktieinvest måste man vara villig att göra sitt bästa för den mindre aktie- och fondspararen. Med Aktieinvests långa historia och Aktieinvests ägare, Sveriges Aktiesparares Riksförbund, finns en stark företagskultur där småspararens bästa värderas högt. Aktieinvest är en liten fondkommissionär varför man inte får tveka att hjälpa till där det behövs. Hos Aktieinvest har man också en chans att påverka sitt arbete genom att det tidvis finns utrymme att engagera sig i projekt man önskar vara delaktig i. Om företaget Aktieinvest FK AB är ett helägt dotterbolag till Aktiespararnas Serviceaktiebolag, vilket i sin tur är helägt av Sveriges Aktiesparares Riksförbund. Aktieinvest har varit i Aktiespararnas ägo sedan 1989. Aktieinvest erbjuder handel i både enskilda aktier, certifikat, fonder och färdiga portföljer. Hos Aktieinvest kan man bygga upp en aktieportfölj med god riskspridning och till låga avgifter redan från små belopp. Vi arbetar för att göra våra kunder till bättre långsiktiga sparare. Aktieinvest erbjuder även extra förmånliga villkor för medlemmar i Aktiespararna och Unga Aktiesparare. Läs mer om Aktieinvest på www.aktieinvest.se Start: Enligt ök. Lön: Enligt ök. Sista ansökningsdag Omgående
Företag: Jurek Bemanning Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-26
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsekonom till värdepappersbolaget jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsekonom till värdepappersbolaget

Redovisningsekonom till VA SYD
VA SYD levererar friskt dricksvatten, renar avloppsvatten och har hand om avfallshantering åt mer än en halv miljon människor. Vi är idag 300 medarbetare som med gedigen kunskap och engagemang för miljön bidrar till en hållbar utveckling. Vi satsar aktivt på ny teknik, forskning och utveckling för att kunna ligga i framkant inom våra verksamhetsområden. För miljön, nära dig. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en redovisningsekonom för en visstidsanställning på ca 12 mån till VA SYDs ekonomienhet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir: - löpande redovisning och avstämningar samt prognos-, budget- och bokslutsarbete. - administration kring investeringsprojekt vilket bl.a. innebär att arbeta med ekonomisystemets anläggningsregister, vara support till organisationen kring investeringar, administrera investeringsbeslut samt göra felrättningar - arbeta med utveckling av våra processer samt att hantera redovisningsfrågor - arbeta nära ekonomienhetens controllers och hjälpa dom med varierande arbetsuppgifter Även andra arbetsuppgifter inom ekonomiadministration samt arbetsuppgifter av allmän administrativ karaktär ingår i tjänsten. I ditt arbete kommer du ha många kontakter internt och externt. KVALIFIKATIONER Du som söker har akademisk examen som ekonom och har arbetat några år med redovisning och kan bokföring och bokslut. Meriterande är om du även har praktisk erfarenhet av administration kring investeringar/anläggningstillgångar. Datorvana samt goda kunskaper i Excel krävs. Som person är du noggrann, självgående och engagerad i ditt arbete. Du är lösningsorienterad och samarbetsvillig och kan analysera verkligenheten bakom olika händelseförlopp. Arbetet innebär många kontakter både internt som externt, så vi tror du är serviceinriktad och pedagogisk med god samarbetsförmåga. Vi söker dig som vill arbeta i enlighet med VA SYDs värdeord: engagemang, miljö, kvalitet och lyhördhet.
Företag: VA SYD, Administrativa avdelningen
Ort: Malmö
Publicerad : 02-26
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsekonom till VA SYD jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsekonom till VA SYD

Redovisningsekonom till värdepappersbolaget
VÄLKOMMEN TILL REKRYTERINGSTRÄFFEN PÅ ARBETSFÖRMEDLINGEN STOCKHOLM CITY Tisdagen den 4 mars 2014 Kl.10.30-11.30 Tunnelgatan 3, T-bana Hötorget. Nedan finns beskrivning på ett av jobben som du kan söka på rekryteringsträffen. Det finns flera arbetsgivare på plats och de söker kandidater till liknande tjänster. Alla deltagande företag och beskrivning på de lediga tjänsterna finns på vår hemsida www.arbetsformedlingen.se/stockholm-city Ta med dig flera exemplar av dina ansökningshandlingar och förbered dig på en kortare jobbintervju med arbetsgivarna. Beroende på hur många som kommer får du vara beredd på att vänta kortare eller längre tid på din intervju. Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemannings lösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, kontor, teknik, IT och marknad/sälj. För kunds räkning rekryterar vi nu en Ekonomichef. Aktieinvest FK AB är ett helägt dotterbolag till Aktiespararnas Serviceaktiebolag, vilket i sin tur är helägt av Sveriges Aktiesparares Riksförbund. Aktieinvest har varit i Aktiespararnas ägo sedan 1989. Aktieinvest erbjuder handel i både enskilda aktier, certifikat, fonder och färdiga portföljer. Hos Aktieinvest kan man bygga upp en aktieportfölj med god riskspridning och till låga avgifter redan från små belopp. Vi arbetar för att göra våra kunder till bättre långsiktiga sparare. Aktieinvest erbjuder även extra förmånliga villkor för medlemmar i Aktiespararna och Unga Aktiesparare. Läs mer om Aktieinvest på www.aktieinvest.se Redovisningsekonom till värdepappersbolaget Arbetsuppgifter Aktieinvest FK AB söker en redovisningsekonom. Du kommer utgöra en viktig del av ekonomiavdelningen, som består av tre personer. Arbetet innebär löpande bokföring, hantering av kund- och leverantörsreskontra och boksluts arbete. Du kommer även ansvara för all hantering av löner. Det kommer finnas utrymme och möjlighet att arbeta med projekt och analyser samt andra arbetsuppgifter som hör till en ekonomiavdelning. Vem är du? Vi söker dig som är i början av din karriär och har något års erfarenhet från arbete på en ekonomiavdelning. Det är meriterande om du tidigare har erfarenhet av kund- eller leverantörsreskontra och/eller lönehantering. Som person är du är lösningsorienterad, noggrann och är inte rädd för att arbeta mer under intensiva perioder. Vi ser gärna att du arbetar med engagemang, har socialkompetens och grundläggande kunskaper i MS Office. Har du dessutom ett intresse och kunskaper om sparande, värdepapper och värdepappersmarknaden är det meriterande. Du erbjuds För att passa in och trivas på Aktieinvest måste man vara villig att göra sitt bästa för den mindre aktie- och fondspararen. Med Aktieinvests långa historia och Aktieinvests ägare, Sveriges Aktiesparares Riksförbund, finns en stark företagskultur där småspararens bästa värderas högt. Aktieinvest är en liten fondkommissionär varför man inte får tveka att hjälpa till där det behövs. Hos Aktieinvest har man också en chans att påverka sitt arbete genom att det tidvis finns utrymme att engagera sig i projekt man önskar vara delaktig i. Du är välkommen att ansöka denna tjänst via vår hemsida: www.jurekbemanning.se eller BESÖK OSS PÅ AF CITY!
Företag: Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-26
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsekonom till värdepappersbolaget jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsekonom till värdepappersbolaget

Redovisningsekonom till växande internationellt bolag
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på Nasdaq OMX First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag. Vill du jobba i ett företag på frammarsch och bli en del av ett trevligt team i en spännande internationell företagsmiljö? Vår kund är ett företag inom IT- säkerhetsprodukter som nu behöver en ny medarbetare inom redovisning. Tjänsten är på 80-100% med start omgående. Du kommer att börja som konsult hos oss på SJR men avsikten är att tjänsten ska övergå i en anställning hos vår kund. Företaget finns i trevliga lokaler centralt i Göteborg. Vad innebär tjänsten och vem söker vi? I rollen som redovisningsekonom kommer du att jobba med löpande bokföring, skatter, bokslut, provisioner och kontakter med leverantörer och bank mm. För att passa i rollen behöver du en eftergymnasial ekonomiutbildning och flerårig erfarenhet inom redovisning. Eftersom att företaget växer och utvecklas är det viktigt att du kan arbeta strukturerat i en sådan miljö och samtidigt bidra till att utveckla redovisningsarbetet. Det viktigaste är att du brinner för redovisning och att du passar väl in i gruppen. Ansökan Låter tjänsten som något som kan passa dig? Skicka in din ansökan redan idag då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Hanna Niklasson på tel. 031- 333 54 73. Konsult hos SJR Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.  Som konsult har du nära kontakt med din personliga konsultchef och SJR anordnar regelbundet konsultträffar där du möter dina arbetskollegor som arbetar på andra uppdrag.
Företag: SJR AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 03-07
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsekonom till växande internationellt bolag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsekonom till växande internationellt bolag

Redovisningsekonom till växande bolag i Göteborg
Bolaget grundades i slutet på 90-talet och har idag kontor i Sverige, Norge och Frankrike. De utvecklar, säljer och sköter driften för internetbaserat informationssystem för bland annat researrangörer, destinationer och hotell både på europeisk basis. De har dotterbolag inom närliggande områden. De är ca 80 medarbetare inom koncernen och på kontoret i Göteborg arbetar de ca 45 medarbetare. Huvudkontoret ligger centralt beläget i fräscha lokaler i centrala Göteborg.   Arbetsuppgifter I rollen som ekonom kommer du att arbeta brett inom området och sköta ekonomiarbetet för olika bolag. Du har ett ansvar för löpande bokföring, löner, avstämningar, rapportering, upprätta skatte- och momsredovisning, deklarationer etc. Du ansvar för månadsbokslut och du samarbetar med ekonomichefen vad gäller årsbokslut. Du ingår i ett finansteam som består av tre personer och du rapporterar till ekonomichef.   Kvalifikationer: Vi söker dig som är utbildad ekonom med minimum 5 års erfarenhet av redovisning i ett mindre bolag och har arbetat med liknande uppgifter tidigare. Har du även arbetat som controller, med analyser, prognoser och rapporter är detta mycket meriterande. Det är viktigt att du är flexibel, prestigelös samt trivs att arbeta både självständigt och i grupp. Vi uppmuntrar dig att driva och delta i olika förändringsprojekt för att förbättra och förändra arbetsprocesser. Eftersom tjänsten innebär kontakter såväl internt som externt är det viktigt att du är serviceinriktad och har lätt att kommunicera. Vi ser gärna att du har erfarenhet ifrån en entreprenörsdriven organisation.  Goda kunskaper i Excel är ett krav och erfarenhet av Visma och Hogia lön är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet från IFRS.   Övrigt: Det är en tillsvidareanställning med start per omgående, rekrytering till vår kund. Har du erfarenhet ifrån hotell och/eller turismbranschen så är detta meriterande.   Ansökan Vi samarbetar med PS Partner i denna rekrytering. Du registrerad din ansökan på www.pspartner.se För ytterligare information vänligen kontakta Johan Sjöberg på 0761-709851 eller via mail johan.sjoberg@pspartner.se Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: PSPartner
Ort: Göteborg
Publicerad : 04-02
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsekonom till växande bolag i Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsekonom till växande bolag i Göteborg

Erfaren redovisningsekonom till vår konsultverksamhet
För ett långt uppdrag hos kund söker vi nu en duktig redovisningsekonom med erfarenhet av löpande redovisning från en större, gärna internationell, organisation. Vår kund är en välkänd aktör i en mycket spännande bransch och vi söker dig som är noggrann och drivande samtidigt som du är bekväm med många kontaktytor och inte räds ett att ta ansvar och själv driva frågor när det behövs. Arbetsuppgifter De huvudsakliga arbetsuppgifterna är koordinering av leverantörsflödet, löpande redovisningen, ansvar för ett antal konton och bokningar i samband med bokslut samt rapportering av vissa skatter och avgifter till moderbolaget. Vår kund har månads-, kvartals- och årsbokslut och det är viktigt att du känner dig trygg med att arbeta med stora flöden och i komplexa finansiella processer som präglar en större organisation. För att lyckas i rollen är du strukturerad och driven samtidigt som du trivs och fungerar väl i en miljö med ett högt tempo och tuffa deadlines. Samtidigt är det viktigt att du både uppskattar och förmår att bidra till en god stämning och ett arbetsklimat som präglas av samarbete och en stark laganda. Vem är du? Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom redovisning och ekonomi samt några års erfarenhet av arbete med löpande redovisning i en större organisation. Som person är du strukturerad, noggrann och effektiv samtidigt som du är ansvarstagande och drivande och en genuin lagspelare. Det är även viktigt att du är trygg i dig själv och i din roll som redovisningsekonom. Vi ser det som en självklarhet att du är duktig på excell och du behöver behärska engelska obehindrat. Erfarenhet av att arbeta i SAP/R3 är meriterande. Så ansöker du I det här uppdraget arbetar vi med löpande urval så vi vill din ansökan snarast. Rollen är på heltid och med start i mitten av juni. Har du frågor om tjänsten eller om processen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tomas Vinnersten 040-665 51 05 på SJR in Scandinavia AB.
Företag: SJR AB Konsultverksamheten Ekonomi
Ort: Helsingborg
Publicerad : 04-10
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren redovisningsekonom till vår konsultverksamhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren redovisningsekonom till vår konsultverksamhet

Redovisningsekonom till vår konsultverksamhet
För uppdrag hos kund söker vi nu en redovisningsekonom med erfarenhet av löpande redovisning från en större organisation. Vår kund är en välkänd aktör i en mycket spännande bransch och vi söker dig som är noggrann, drivande och samtidigt bekväm med många kontaktytor i en komplex organisation. Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara löpande redovisning med avstämningar, momsredovisning och månadsbokslutsrapportering. I rollen ingår också viss stöttning i ett större förändringsarbete med harmonisering av finansiella processer. Eftersom vår kund är i ett spännande skede med flera förändringar framför sig är det  vikrigt att du har förmågan att upprätthålla många kontakter, driva egna frågor framåt och samtidigt våga ställa de frågor som behövs. För att lyckas i rollen måste du samtidigt vara noggrann, lugn och strukturerad, Vem är du Vi tror att du är gymnasieekonom eller att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller redovisning samt några års praktisk erfarenhet av redovisningsarbete i en större organisation. Som person är du positiv och lösningsfokuserad samtidigt som du är strukturerad, noggrabb och ansvarstagande. Det är även viktigt att du är trygg i dig själv och i din roll som redovisningsekonom. Det är meriterande med erfarenhet av att arbeta i SAP/R3 och självklart har du goda kunskaper i engelska och Excel. Så ansöker du I det här uppdraget arbetar vi med löpande urval så vi vill din ansökan snarast. Har du några frågor om tjänsten eller om processen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tomas Vinnersten 040-665 51 05 på SJR in Scandinavia AB.
Företag: SJR AB Konsultverksamheten Ekonomi
Ort: Lund
Publicerad : 04-10
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsekonom till vår konsultverksamhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsekonom till vår konsultverksamhet

Redovisningsekonom till Västberga
Om tjänsten Till vår kund för uthyrning söker vi en ansvarstagande redovisningsekonom med erfarenhet utav årsbokslut. Kundföretaget har sin verksamhet inom tillverkningsindustrin, ägs av en amerikansk koncern och är beläget i Västberga. Försäljning och produktion finns på samma adress och de är väletablerad på en global marknad och har idag distributörer över hela världen. Uppdraget är ett sjukvikariat på heltid som kommer starta omgående och pågå under sommaren med möjlighet till förlängning eller rekrytering till kund för rätt person. Som redovisningsekonom kommer du att närmast att fokusera på bokslut och måste därför ha erfarenhet för att kunna bidra självständigt i arbetet med årsbokslut. Dina arbetsuppgifter består bland annat av följande: • Avstämningar. • Moms och skatter. • Analys och rapportering av balans - och resultaträkning vid månads-, kvartals- samt årsbokslut. • Deklarationer och årsredovisning. • Rapportering. Din profil Vi söker dig som har 5-10 års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. Du kan ha akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande men det är inget krav utan det viktigaste är att du brinner för redovisning. Du ska ha arbetat med bokslut och årsredovisningar. Du är duktig på Excel och har god datorvana. Du arbetar obehindrat på engelska, såväl i skrift som muntligt. Som person ser vi att du är: • Driven, serviceinriktad och hög integritet • Vana av ett analytiskt arbetssätt • Vana av att arbeta mot tuffa deadlines • Förmåga att se såväl helhet som detaljer • Erfarenhet av att självständigt arbete • Prestigelös teamspelare som gärna hjälper till där det behövs Om företaget Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra personalansvariga arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället. Ansökan Tre enkla steg till ditt nya jobb: 1. Du ansöker genom att klicka på ”ansök här” eller ”ansök via extern webbplats”. 2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på ”Sök jobbet” och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter. 3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Arena Personal AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-29
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsekonom till Västberga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsekonom till Västberga

Redovisningsekonom till Västberga
VÄLKOMMEN TILL REKRYTERINGSTRÄFFEN PÅ ARBETSFÖRMEDLINGEN STOCKHOLM CITY Tisdagen den 13 maj 2014 Kl.10.30-11.30 Tunnelgatan 3, T-bana Hötorget. Nedan finns beskrivning på ett av jobben som du kan söka på rekryteringsträffen. Det finns flera arbetsgivare på plats och de söker kandidater till liknande tjänster. Alla deltagande företag och beskrivning på de lediga tjänsterna finns på vår hemsida www.arbetsformedlingen.se/stockholm-city Ta med dig flera exemplar av dina ansökningshandlingar och förbered dig på en kortare jobbintervju med arbetsgivarna. Beroende på hur många som kommer får du vara beredd på att vänta kortare eller längre tid på din intervju. Redovisningsekonom till Västberga Om tjänsten Till vår kund för uthyrning söker vi en ansvarstagande redovisningsekonom med erfarenhet utav årsbokslut. Kundföretaget har sin verksamhet inom tillverkningsindustrin, ägs av en amerikansk koncern och är beläget i Västberga. Försäljning och produktion finns på samma adress och de är väletablerad på en global marknad och har idag distributörer över hela världen. Uppdraget är ett sjukvikariat på heltid som kommer starta omgående och pågå under sommaren med möjlighet till förlängning eller rekrytering till kund för rätt person. Som redovisningsekonom kommer du att närmast att fokusera på bokslut och måste därför ha erfarenhet för att kunna bidra självständigt i arbetet med årsbokslut. Dina arbetsuppgifter består bland annat av följande: . Avstämningar. . Moms och skatter. . Analys och rapportering av balans - och resultaträkning vid månads-, kvartals- samt årsbokslut. . Deklarationer och årsredovisning. . Rapportering. Din profil Vi söker dig som har 5-10 års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. Du kan ha akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande men det är inget krav utan det viktigaste är att du brinner för redovisning. Du ska ha arbetat med bokslut och årsredovisningar. Du är duktig på Excel och har god datorvana. Du arbetar obehindrat på engelska, såväl i skrift som muntligt. Som person ser vi att du är: . Driven, serviceinriktad och hög integritet . Vana av ett analytiskt arbetssätt . Vana av att arbeta mot tuffa deadlines . Förmåga att se såväl helhet som detaljer . Erfarenhet av att självständigt arbete . Prestigelös teamspelare som gärna hjälper till där det behövs Om företaget Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra personalansvariga arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället. Ansökan Tre enkla steg till ditt nya jobb: 1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats". 2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter. 3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Arena Personal Stockholm AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-08
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsekonom till Västberga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsekonom till Västberga

Redovisningsekonom till välkänt elbolag i Uppsala
Är du ekonom och har erfarenhet av redovisning samt har arbetat i ett större ekonomisystem tidigare kan du vara den vi söker! Vill du jobba i Uppsala bör du söka detta jobb idag! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för kunds räkning en redovisningsekonom till deras avdelning Finance Services i Uppsala där du tillsammans med dina kollegor kommer agera stöd i ekonomirelaterade frågor. Vår kund är ett av Europas största företag inom produktion av el, värme och gas. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund. Som konsult på Academic Work erbjuds du: * Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. * Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. ARBETSUPPGIFTER Som redovisningsekonom kommer du att arbeta med att stödja kunder och intern personal i ekonomi- och redovisningsfrågor. Du kommer att ta hand om ärenden via deras ärendehanteringssystem och återkoppla till kunder. Exempel på frågor som du kan komma i kontakt med är rättsliga förfaranden för osäkra fordringar, frågor kring kund- och leverantörsreskontra samt redovisningsfrågor. VI SÖKER DIG SOM Har en högskoleexamen inom ekonomi eller motsvarande erfarenhet. Du har arbetat med redovisning och har god kunskap inom kund-och leverantörsreskontra. Vidare har du arbetat i ett större ekonomisystem samt har arbetat med e-faktureringsprocessen i en större organisation tidigare. Det är meriterande om du har arbetat i SAP och/eller Cognos tidigare. Vidare är det ett plus om du kan danska, tyska och/eller finska. Som person har du ett stort intresse för ekonomi och är engagerad i ditt arbete. Du tycker om att hjälpa andra, har en god känsla för service och är kommunikativ då du kommer ha mycket kundkontakt. Det är även viktigt att du har lätt för att samarbeta med andra, är pedagogisk, tålmodig samt lösningsfokuserad. Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail. START: 2014-06-30/ omgående UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: Heltid till 2014-10-31 UPPSKATTAD ARBETSTID: Kontorstider PLATS: Uppsala Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se. SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Företag: Academic Work
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsekonom till välkänt elbolag i Uppsala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsekonom till välkänt elbolag i Uppsala

REDOVISNINGSEKONOM TILL VÄSTRA GÖTALAND
Om företaget Newsec Competence är ett bolag med ambitionen att vara fastighetsbranschens mest kvalitetsmedvetna leverantör av kompetensförsörjning. Newsec Competence jobbar med målsättningen att ge sina uppdragsgivare de bästa resurser marknaden erbjuder. Vi söker nu för kunds räkning en redovisningsekonom till Göteborgsområdet. Företaget är ett fastighetsbolag vars uppdrag är att erbjuda ett attraktivt, tryggt och trivsamt boende. Bolaget äger och förvaltar ca 3 300 lägenheter och omsätter 210 mkr/år. Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta på bolagets ekonomiavdelning som består av en grupp om totalt fem personer med ytterligare en redovisningsekonom, fastighetsekonom/controller, ekonomiassistent samt ekonomichef. Tjänsten innebär löpande redovisning, budgetering, analys samt rapportering. Utöver det ingår även skattedeklaration, K3 samt räntor. Förbättrings- och förändringsarbete samt redovisning av vissa delar inom ombyggnadsprojekt, investeringar, underhåll och avyttring av lägenheter etc. Företaget använder sig av Visma business och Excel, så goda kunskaper i dessa system är meriterande. Din profil Vi söker dig med följande kompetens: - Eftergymnasial utbildning inom redovisning/ekonomi. - Några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter - Goda datakunskaper, gärna Visma och Excel. Som person är du ansvarsfull, stabil och noggrann. Du är strukturerad, har integritet och är flexibel. Du kommer att arbeta i en arbetsgrupp där gemenskap och god stämning värderas. För att passa in i rollen krävs därför att du är positiv samt har en god samarbetsförmåga och en lösningsorienterad inställning. Övrig information Denna tjänst innebär att du blir anställd initialt som konsult hos oss på Newsec Competence och arbetar hos vår kund. För rätt person finns goda möjligheter till rekrytering. Längd: 6 månader Start: Augusti Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan idag. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Skicka din ansökan via länken.
Företag: Newsec Competence AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga REDOVISNINGSEKONOM TILL VÄSTRA GÖTALAND jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: REDOVISNINGSEKONOM TILL VÄSTRA GÖTALAND

Redovisningsekonom till välkänt konsultbolag
Arbetsuppgifter/Din Profil I rollen ingår bl.a löpande bokföring, in- och utbetalningar, avstämningar, moms, leverantörsfakturor, månads- och årsbokslut. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du är mycket noggrann, van vid att hålla deadlines och att leverera med kvalitet. Det är en klar fördel om du har arbetat med projektredovisning i konsultbolag. Du är social och utåtriktad som person. Naturligtvis är du en van användare av Excel. Övrigt Tjänsten är en rekrytering hos vår kund och ska tillsättas snarast. Intervjuer sker löpande. Detta är en tjänst för dig som vill göra skillnad. Om du tycker att tjänsten passar in på dig så tveka inte med att söka via länken nedan. Vill du veta mer? Kontakta josephine.ivstam@sifferverket.se
Företag: Sifferverket i Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsekonom till välkänt konsultbolag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsekonom till välkänt konsultbolag

Redovisningsekonom till välmående avdelning
Stockholm Har du en akademisk utbildning inom ekonomi och har arbetat några år som redovisningsekonom? Är ansvarsfull och gillar att samarbeta med dina kollegor mot gemensamma mål? Då är det här tjänsten för dig! Beskrivning Perido söker nu en redovisningsekonom för kunds räkning, kunden är ett välkänt läroverk i Stockholm. Till detta uppdrag söker vi dig som har några års erfarenhet av arbete med redovisning. Då du bland annat kommer att arbeta med EU-projektredovisning är det meriterande om du har någon tidigare erfarenhet av detta och detsamma gäller Agresso. Har du dessutom tidigare arbetat inom universitet och högskola är det starkt meriterande. Vidare kommer du att arbeta med resultatuppföljning, budget- och bokslutsarbete, rapportering, projektredovisning samt att fungera som ett stöd i andra ekonomiska frågor. Vi söker dig som har en akademisk examen inom området för ekonomi, du är ansvarfull, ödmjuk och arbetar bra såväl självständigt som i samspel med andra. Är det dig vi letar efter? Varmt välkommen med din ansökan! Kravprofil - Akademisk examen med ekonomisk inriktning - Några års erfarenhet av arbete med redovisning - Meriterande med erfarenhet av EU-projektredovisning, Agresso och arbete på universitet/högskola - God datavana, framförallt kunskap i Excel - Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska Omfattning och tillträde Heltid, tillträde snarast. Konsultuppdrag 6 månader med chans till förlängning ytterligare 6 månader. Ansökan Skicka din ansökan med bifogat CV via e-post till rekrytering@perido.se snarast då urvalet kommer att ske löpande. Ange referensnumret 10672MF i ärenderaden. På intervju hos oss avslöjar vi namnet på kundföretaget och berättar mer om tjänsten. Om du har annan akut fråga kan du mejla vår frågemejl (fraga@perido.se), du får svar vardagar inom 24 timmar. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar. Referensnummer 10672MF Kontakt E-post ansökan: rekrytering@perido.se Övriga frågor: fraga@perido.se
Företag: Perido Skills AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsekonom till välmående avdelning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsekonom till välmående avdelning

Redovisningsekonom till välkänt konsultbolag
Arbetsuppgifter/Din Profil I rollen ingår bl.a löpande bokföring, in- och utbetalningar, avstämningar, moms, leverantörsfakturor, månads- och årsbokslut. Du trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du är mycket noggrann, van vid att hålla deadlines och att leverera med kvalitet. Det är en klar fördel om du har arbetat med projektredovisning i konsultbolag. Du är social och utåtriktad som person. Naturligtvis är du en van användare av Excel. Övrigt Tjänsten är en rekrytering hos vår kund och ska tillsättas snarast. Intervjuer sker löpande. Detta är en tjänst för dig som vill göra skillnad. Om du tycker att tjänsten passar in på dig så tveka inte med att söka via länken nedan. Vill du veta mer? Kontakta josephine.ivstam@sifferverket.se
Företag: Sifferverket i Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsekonom till välkänt konsultbolag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsekonom till välkänt konsultbolag


Sök lediga jobb Redovisningsekonom till v

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se