Redovisningskonsult Stockholm jobb - lediga jobb

Redovisningskonsult Stockholm jobb Redovisningskonsult Stockholm jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Redovisningskonsult Stockholm. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Redovisningskonsult Stockholm. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Redovisningskonsult Stockholm- Stockholm

  2. Redovisningskonsult Stockholm City- Stockholm


Mer beskrivning

Redovisningskonsult Stockholm
Alime Consulting är en redovisningsbyrå för företagare inom alla branscher. Alime consulting i Vällingby behöver nu förstärka sitt team med en duktig redovisingsassistent/ redovisingskonsult. Vi vill att du har några års års erfarenhet av arbete som redovisningsassistent, gärna från en verksamhet där du har jobbat brett med ekonomi. Du känner dig trygg i rollen och kan arbeta självgående från dag ett, vi ser gärna att du är extra duktig inom löpande bokföring, bokslut och lön. Som person är du flexibel, effektiv och prestigelös. Du gör gärna det där lilla extra och har skinn på näsan. Vidare är du serviceinriktad, vilket har stor betydelse då kontaktytan är stor gentemot våra kunder och det är viktigt att du har ett öppet sinne samt ett proaktivt förhållningssätt. Du tycker att problemlösning är roligt, vill veta mer och är självklart noggrann och strukturerad. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i Word och Excel, har du dessutom erfarenhet från något eller några av de etablerade redovisiningsprogrammen är detta mycket meriterande. Vi söker främst en person som förutom svenska även behärskar polska då många av våra kunder använder detta språk när de kommunicerar med oss. Behärskar du inte polska är du fortfarande varmt välkommen att ansöka om du har relevant erfarenhet. Så skicka ditt CV och personligt brev snarast, intervjuer sker löpande.
Företag: Alime Consulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-21
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningskonsult Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningskonsult Stockholm

Redovisningskonsult Stockholm City
Bistå våra kunder med redovisning Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att självständigt sköta några av våra kunders löpande bokföringen, kund- och leverantörsreskontra, moms- och skattedeklarationer samt årsredovisningar och inkomstdeklarationer. Arbetet kan variera mycket - det är alltid kundernas behov som styr. Helst arbetar vi i Fortnox men för vissa kunder använder vi andra redovisningsprogram. Excel och Word kommer att vara dagliga verktyg för dig. Eftersom vi är ett litet företag måste du även räkna med att behöva rycka in på andra områden. Du som söker bör ha lätt för att lära dig och några års yrkeserfarenhet inom redovisning eller närliggande områden. Du är en van användare av Excel och Word som är dagliga verktyg för dig. Du måste behärska svenska i tal och skrift. Kunskaper i andra språk en merit eftersom flera av våra kundföretag ägs av utländska bolag eller personer. Är du dessutom ett datageni kommer chefen att bli jätteglad för nu är det han som får rycka ut när det är problem med datorer, vårt Intranät eller Internet. Som person är du noggrann, social, noggrann, ansvarsfull, noggrann, självgående, noggrann, flexibel och har känsla för struktur i ditt sätt att arbeta. Du har lätt för att samarbeta med andra och har en stark känsla för service. Du tycker om att jobba i ett högt tempo och är inte rädd för att "hugga i". Vårt rökfria kontor ligger mitt i Stockholm närmare bestämt i backen på Drottninggatan med T-Rådmansgatan som närmaste tunnelbanestation och Odenplan och Stockholm City som närmaste pendeltågsstationer. Vi är fem som jobbar här och är från åldern 22 år och uppåt. Vi börjar dagen med gemensam frukost där vi går igenom aktuella frågor inom redovisning, skatt och löner. Två helger per år har vi internutbildning vilket ingår i den ordinarie arbetstiden. Vi har bl.a. varit i Paris, Milano, London, Lissabon, Köpenhamn. Tallinn, Riga, Helsingfors. Nästa utbildningshelg beräknas bli i mars. Kanske blir det Krakow. Arbetstiden är måndag till torsdag 8:30-17:00 fredagar 8:30 till 16:00. Vi tillämpar flextid. Vill du veta mer om företag besök www.ab.se.
Företag: AKTIEBOLAGSTJÄNST LEIF MALMBORG AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-09
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningskonsult Stockholm City jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningskonsult Stockholm City


Sök lediga jobb Redovisningskonsult Stockholm

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se