Redovisningskonsult jobb - lediga jobb

Redovisningskonsult jobb Redovisningskonsult jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Redovisningskonsult. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Redovisningskonsult. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Redovisningskonsult som trivs i kreativ miljö- Stockholm

 2. Vi söker en erfaren redovisningskonsult till vår kund- Stockholm

 3. Redovisningskonsult- Stockholm

 4. Redovisningskonsult- Stockholm

 5. Kundansvariga redovisningskonsulter- Stockholm

 6. Redovisningskonsult till välkänt företag inom ekonomi och HR- Stockholm

 7. Redovisningskonsult - rådgivare- Stockholm

 8. Redovisningskonsult till ekonomibyrå.- Stockholm

 9. Kvalificerad redovisningskonsult- Stockholm

 10. Sifferfabriken söker en auktoriserad redovisningskonsult- Stockholm

 11. Redovisningskonsult till välkänt företag inom ekonomi och HR- Stockholm

 12. Redovisningskonsult- Värmdö

 13. Auktoriserad redovisningskonsult sökes för rekrytering- Stockholm

 14. Redovisningskonsult - coach- Stockholm

 15. Redovisningskonsult med erfarenhet sökes till redovisningsbyrå- Stockholm

 16. Kundansvarig redovisningskonsult till Moretime- Stockholm

 17. Erfaren redovisningskonsult- Stockholm

 18. Nyfiken redovisningskonsult- Stockholm

 19. Redovisningskonsult m.m.- Olofström

 20. Redovisningskonsult- Östersund

 21. Redovisningskonsulter Fastighet - Västervik- Västervik

 22. Kundansvariga redovisningskonsulter - Västervik- Västervik

 23. Redovisningskonsult- Oskarshamn

 24. Redovisningskonsult- Växjö

 25. Auktoriserad Redovisningskonsult med personalansvar!- Malmö

 26. Redovisningskonsult till Ernst & Young- Helsingborg

 27. Redovisningskonsult till PwC- Umeå

 28. Kvalificerad REDOVISNINGSKONSULT- Göteborg

 29. Auktoriserad redovisningskonsult till attraktivt bolag i Göteborg- Göteborg

 30. Redovisningskonsult- Göteborg

 31. Kvalificerade redovisningskonsulter- Tanum

 32. Göteborg: Auktoriserad Redovisningskonsult- Göteborg

 33. Auktoriserad Redovisningskonsult- Göteborg

 34. Manlig Redovisningskonsult sökes till centralt belägen byrå i Göteborg- Göteborg

 35. Utvecklingsbenägen redovisningskonsult- Linköping

 36. Redovisningskonsult / Aukt. Redovisningskonsult- Botkyrka

 37. Redovisningskonsult sökes.- Göteborg

 38. Skatte-/ Redovisningskonsult.- Vänersborg

 39. Redovisningskonsult- Göteborg

 40. Kvalificerad Redovisningskonsult sökes- Linköping


Mer beskrivning

Redovisningskonsult som trivs i kreativ miljö
Jurek Bemanning Sverige AB Arbetsbeskrivning I rollen som redovisningskonsult kommer du att arbeta med ekonomi från ax till limpa. Det kommer förekomma löpande ekonomiredovisning så som bokföring, kontoavstämningar, avstämning balansräkning, kontering och hantering leverantörsfakturor, kundreskontra, in- och utbetalningar samt löner. Vem är du? Till rollen som redovisningskonsult söker vi dig som är utbildad ekonom med erfarenhet av redovisningsarbete. Det är ett krav att du har arbetat i ekonomisystemet Pyramid tidigare. Erfarenhet av medel eller större redovisningssystem är meriterande. Som person söker vi dig som är noggrann och kan arbeta självständigt. Du har en god social förmåga, är kommunikativ samt har lätt för att samarbeta med andra. Du erbjuds Är du rätt person för oss erbjuds du en spännande och omväxlande tjänst på ett trivsamt och familjärt företag. Vår kund har kontor i centrala Stockholm. Tjänsten är en tillfällig lösning då vår kunds ordinarie ekonomiansvarig har sagt upp sig. Denna tjänst är därför ett konsultuppdrag via Jurek Rekrytering & Bemanning som beräknas starta i augusti och pågå två månader framöver, med möjlighet till förlängning. Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Malin Alexandersson på telefonnummer 0733-33 00 10 eller på malin.alexandersson@jurekbemanning.se. Varmt välkommen att ansöka tjänsten på www.jurekbemanning.se. Vi tar ej emot ansökningar via e-post. Om företaget Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemannings lösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, kontor, teknik, HR och marknad/sälj. Nu söker vi för kunds räkning en redovisningskonsult för konsultuppdrag. Start: 5/8 Lön: Enligt ök. Sista ansökningsdag Snarast.
Företag: Jurek Bemanning Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningskonsult som trivs i kreativ miljö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningskonsult som trivs i kreativ miljö

Vi söker en erfaren redovisningskonsult till vår kund
Jurek Bemanning Sverige AB Arbetsbeskrivning I rollen som redovisningskonsult hos vår kund kommer du självständigt att ansvara för ett antal redovisningsuppdrag av varierande storlek. Redovisningsuppdragen omfattar ofta hela kedjan från löpande redovisning, fakturering, betalningar och lönehantering till upprättande av bokslut, årsredovisning och inkomstdeklarationer. Du kommer löpande att ge service och ha kontakt med kunder och revisorer. Vidare förekommer även kontakter med myndigheter. Vem är du? Vi söker dig med en gedigen erfarenhet av arbete med redovisning, bokslut och upprättande av deklarationer i aktiebolag, handelsbolag samt enskild firma. Vi tror att du har erfarenhet från liknande arbete sedan tidigare. Vidare för att lyckas i rollen som redovisningskonsult hos vår kund ska du vara en strukturerad person med högt kvalitetsmedvetande. Som person är du driven, serviceminded med en god samarbets-och kommunikationsförmåga. Du är plikttrogen, noggrann och tycker om att ta ansvar. Att stå inför nya utmaningar och möjligheter ger dig positiv energi. Du uttrycker dig väl på svenska i såväl tal som skrift och du har goda kunskaper på engelska. Vidare arbetar du obehindrat i Excel. Du erbjuds Vår kunds konsultverksamhet är i huvudsak inriktad på rådgivning inom ekonomi, bolagsjuridik och skatter, främst till redovisningskunder. Härutöver bistår vår kund även advokater i konkursutredningar, likvidationer och företagsrekonstruktioner. Vår kund är en kundorienterad modern byrå med framåtanda. Du erbjuds en stimulerande arbetsmiljö i ett växande företag med verksamhet som spänner över hela ekonomiområdet. Vidare blir du en del av ett glatt team i en öppen och prestigelös arbetsmiljö. För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Frödén på telefonnummer 0766-33 14 44 alternativt caroline.froden@jurekbemanning.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurekbemanning.se. Om företaget Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemannings lösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, kontor, teknik, IT och marknad/sälj. Start: Enligt överenskommelse. Lön: Enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag Snarast.
Företag: Jurek Bemanning Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en erfaren redovisningskonsult till vår kund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en erfaren redovisningskonsult till vår kund

Redovisningskonsult
Vi är en redovisningsbyrå i Bromma med 4 anställda. Vi söker Dig som vill arbeta hos oss med följande uppgifter; * Sortering av bokföringsmaterial * Kontering * Avstämningar * Upprättande av skattedeklarationer * Samt övrigt förekommande arbetsuppgifter på en redovisningsbyrå Om Du kan löner är det meriterande, men inget krav. Vi är ett glatt gäng som sitter i mysiga lokaler i Smedslätten. Du är välkommen med ansökan via e-post, vi påbörjar rekrytering vecka 31.
Företag: ADDERA MERA AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningskonsult jobb, Redovisningskonsult Stockholm, Redovisningskonsult ADDERA MERA AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningskonsult

Redovisningskonsult
Accountor är en ledande leverantör inom outsourcing av ekonomitjänster i Sverige. Vi ingår i internationella Accountor Group. Våra tjänster bildar tillsammans ett helhetskoncept som ger Kunderna tillgång till en - helt eller delvis - outsourcad ekonomifunktion. Spetskompetensen ligger inom de två huvudområdena Redovisning, Digital Leverantörsfaktura- och Lönehantering. Idag levererar vi, genom våra systerföretag och partners, ekonomitjänster till företag i hela Norden, Baltikum, Nederländerna och Ryssland. I Sverige har vi ca 90 medarbetare och i koncernen närmare 2300 anställda. Våra Sverigekontor finns i Stockholm, Karlskoga, Jönköping och Karlskrona. Våra Kunder utgörs fram för allt av medelstora och mindre organisationer i alla branscher. Accountor AB ägs av Accountor OY.Är du redo för att ta ett steg upp i karriären och bli vår nästa kundansvariga Redovisningskonsult? Vi söker en redovisningskonsult som vill ha ett omväxlande och varierande arbete med många motiverade arbetskamrater. Kanske är just du rätt person att arbeta hos oss? Vi tror att du är en stresstålig person som klarar av att hantera många kunder och dessutom är initiativrik. Vi värdesätter flexibilitet, och att kunna skapa goda relationer med kunderna där du kommer vara ansiktet utåt, därför är det viktigt att du har en hög servicenivå. Viktigt för oss är också att man tycker om att arbeta i team. Förutom att arbeta relationsskapande kommer dina främsta arbetsuppgifter innefatta övergripande problemlösning inom redovisning samt avstämningar, bokslut, deklarationer årsbokslut, koncernredovisning, koncernrapportering, inkomstdeklarationer, rapportering, betalningsattester, årsredovisning. Som redovisningskonsult vill vi ständigt utveckla dig och se att du utmanas för att få dig att prestera på topp. Tror du att du har det som krävs? Då vill vi inte att du missar den här chansen. Ta ditt nästa steg som redovisningsansvarig och väx in i en roll som kommer utveckla dig både som person och i din yrkesroll, det blir någonting utöver det vanliga. Formella krav: • Gedigen erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete • Goda kunskaper i koncernredovisning • Engelska i tal och skrift • Ansvarsfull • God social kompetens Utbildning/Erfarenhet Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av redovisningsarbete som vill utvecklas tillsammans med oss och ser helst att du är Civilekonom eller har annan relevant utbildning. Vi värdesätter dina personliga egenskaper mycket högt, nyckelord för oss är: • Ansvarstagande, Serviceinriktad och Målfokuserad. • Relationsskapande, Affärsmässig med Social Kompetens. • Analytisk Övrigt • Tillträde: Snarast enligt överenskommelse • Omfattning: Heltid/Tillsvidareanställning • Placering: Stockholm Vasastan, resande i Sverige samt utlandsresor kan förekomma i begränsad utsträckning. • Fast månadslön • Förmåner: friskvårdsbidrag, flexpay, företagshälsovård, flexibel arbetstid etc. Frågor besvarar av: Head of Accounting Services, Eva Petré Rege, 08-506 116 00 el mail: evapetre.rege@accountor.se.
Företag: Accountor AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningskonsult jobb, Redovisningskonsult Stockholm, Redovisningskonsult Accountor AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningskonsult

Kundansvariga redovisningskonsulter
Matrisen är ett av Sveriges ledande företag inom redovisning, outsourcing, HR- och löneadministration och ekonomisk rådgivning. Vi har förtroendet från över 3 000 kunder inom Sverige och internationellt. Till ditt förfogande står 230 ytterst kompetenta konsulter – allt från auktoriserade redovisningskonsulter och HR- och lönespecialister till kvalificerade rådgivare inom skatteområdet. Matrisen har kontor i Stockholm,Göteborg, Malmö, Uppsala, Linköping, Lund, Gävle och Västervik. Matrisen fortsätter att expandera och vi söker nu kundansvariga redovisningskonsulter till affärsområde Outsourcing och det team av konsulter som arbetar med mot Matrisens större kunder, däribland kunder i fastighetssegmentet. I rollen som kundansvarig är du ansiktet utåt mot, och ansvarar för, ett eller flera företag inom olika branscher. Du har fullt ansvar för leverans och kvalité i kunduppdragen, samt ekonomisk uppföljning och fakturering för dessa. Du ansvarar även för uppdragsledning som innebär att du planerar kunduppdraget och handleder kollegor i det praktiska redovisningsarbetet. Stort fokus ligger på att vårda och utveckla kundrelationen genom att identifiera nya affärsmöjligheter och att arbeta med systematisk kundvård. Du hjälper även kunderna att utvecklas genom praktiskt ekonomiarbete som till exempel bokslut, rapportering och upprättande av årsredovisningar. Som kundansvarig blir du kundens viktigaste rådgivare inom redovisningsområdet. Du planerar ditt arbete tillsammans med kunden och kundteamet och kommer nära kundens verksamhet. Det gör att du direkt kommer att se resultat av dina och kollegors insatser och arbetet blir både stimulerande och utvecklande. Din bakgrund Vi söker dig som har bred erfarenhet av ekonomi med inriktning mot redovisning, någon typ av eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt minst ett par års erfarenhet av att arbeta som konsult eller motsvarande i verksamhet präglad av entreprenörsdriv. Det är meriterande om du har viss erfarenhet av projektledning och vi ser även positivt på erfarenhet av att leda och fördela arbete i team. Som kundansvarig inom vårt Fastighetssegment har du dessutom erfarenhet av just fastighetsredovisning. Att arbeta som kundansvarig redovisningskonsult passar dig som vill ha varierande arbetsuppgifter, är affärsinriktad och kan skapa personliga relationer med kunderna. Det är viktigt att du är intresserad av att arbeta med utveckling av såväl processer, arbetsrutiner och tjänster som utveckling av de kollegor som du handleder. Som person är du kommunikativ, prestigelös och van vid att ta egna initiativ. Du har en mycket god förmåga att strukturera och planera ditt arbete. Vidare är du en positiv och energisk person som uppskattar de sociala kontakterna i samarbetet med såväl kunder som kollegor. Matrisen ger dig förutsättningar att utvecklas Matrisen växer och har flera år i rad fått utmärkelser som både Gasell och Superföretag. Hos oss arbetar du nära företagets kärna med möjlighet att aktivt vara med och påverka tjänster och processer. Korta beslutsvägar, kompetenta och positiva kollegor, en avspänd atmosfär samt fokus på kunden och våra medarbetare är något som kännetecknar Matrisen. Vi arbetar i centralt belägna lokaler på Luntmakargatan i Stockholm. Ansökan Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev genom att klicka på länken "sök jobbet" längst ner på sidan i annonsen som du hittar på vår hemsida www.matrisen.se under karriär/lediga tjänster. Vi kallar löpande till intervjuer varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vill du veta mer? Om du har frågor är du välkommen att höra av dig till Jenny Carling, gruppchef, via mail: jenny.carling@matrisen.se eller telefon: 08 - 506 59 136
Företag: Matrisen
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Kundansvariga redovisningskonsulter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundansvariga redovisningskonsulter

Redovisningskonsult till välkänt företag inom ekonomi och HR
Om Bravura: Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet. Vårt mål är att rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter. Om kunden: Bravura söker redovisningskonsulter. Vår kund gör verksamheter mer effektiva och ingår i en koncern som levererar programvara, outsourcingtjänster, inköpslösningar, betalningstjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterade utvecklings- och konsulttjänster. Ekonomiavdelningen består idag av 20 personer och de växer. I gruppen fokuserar de huvudsakligen på internationella företag som har etablerat sig i Norden. Arbetsuppgifter: I rollen som redovisningskonsult kommer du att arbeta både på kontoret i Upplands Väsby och ute hos dina kunder. Du ansvarar tillsammans med en grupp för ett antal kunder och sköter hela redovisningsbiten. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat löpande bokföring, skattedeklarationer, avstämningar, bokslutsarbete, deklarationer, kundfaktureringar och månatliga rapporteringar. Till en början är tjänsten på 50 % men omfattningen kan bli större på sikt. Profil: -Teoretisk ekonomisk bakgrund (krav) -Minst 4 års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna på redovisnings- eller revisionsbyrå (krav) -Erfarenhet av arbete med internationella företag -Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska. Har du dessutom kunskaper i tyska är det ett plus! Personliga egenskaper: Som person ser vi att du som söker tjänsten som redovisningskonsult är självständig, orädd och serviceminded. Du är en riktig ”doer” och arbetar effektivt med ett kritiskt öga. Vidare ser vi att du har en god analytisk förmåga och att du är flexibel och prestigelös. Övrig information: Start: Augusti Plats: Upplands Väsby Lön: Enligt överenskommelse Kontakt: Bravura, tel. 08-40024050 Sökord: redovisning, bokföring, konsult Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar.
Företag: Bravura
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningskonsult till välkänt företag inom ekonomi och HR jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningskonsult till välkänt företag inom ekonomi och HR

Redovisningskonsult - rådgivare
Vi är en modern redovisningsbyrå som nu söker en rådgivare och redovisningskonsult till vårt gäng! Du kommer att ha en rådgivande roll inom redovisning och skatt, både internt mot dina medarbetare och externt mot våra kunder. Utöver detta kommer du även att upprätta bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer. För vissa av våra kunder kommer du även att vara klientansvarig. För rätt person finns det mycket goda utvecklingsmöjligheter. Vid en tillsvidareanställning har du bl.a. rätt till tjänstepension enligt vår tjänstepensionspolicy, friskvårdsbidrag, utbildningstimmar (enligt SRF:s standard för förnyad auktorisation för Auktoriserade Redovisningskonsulter). Vi söker dig som kan arbeta självständigt och som har minst 5 års erfarenhet av arbete på en redovisningsbyrå. Vi vill att du kan deklarera för både enskilda firmor och aktiebolag. Har du också ett positivt sätt, servicekänsla samt ett intresse av att lära dig själv och andra nya saker så kan du vara den vi söker! Låter det intressant? Skicka då din ansökan innehållande CV och personligt brev till: jobb@3ekonomer.se. För ytterligare information om oss besök gärna vår hemsida: www.3ekonomer.se Tillträde snarast eller enligt ÖK.
Företag: TRE EKONOMER PÅ KUNGSHOLMEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningskonsult - rådgivare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningskonsult - rådgivare

Redovisningskonsult till ekonomibyrå.
Vår kund: Till vår kund, en framgångsrik ekonomibyrå som har specialiserat sig på redovisning, skatter och lönehantering söker vi nu en auktoriserad redovisningskonsult. Företaget som befinner sig i en expansiv fas vänder sig till såväl små som stora företag över hela Sverige och sköter hela eller delar av företagens ekonomi och administration, från löpande ekonomiarbete, deklarationer och löner till bokslut. Vår kunds vision är att förenkla, effektivisera och kontrollera klientens ekonomiprocess så att de i sin tur kan fokusera på det de är bra på. Idag är man 6 medarbetare och sitter på Kungsholmen. Om tjänsten: Vi söker dig som vill arbeta som redovisningskonsult. Tjänsten är förlagd till kontoret på Kungsholmen och även om det kan bli aktuellt med kundbesök sker det dagliga arbetet inhouse. Du kommer att ansvara för löpande bokföring, deklarationer, årsbokslut m.m. gentemot ett antal av bolagets kunder som återfinns i ett flertal branscher. Till din hjälp kommer du ha en redovisningsassistent. Din profil: Du är auktoriserad redovisningskonsult eller innehar motsvarande kompetens med flera års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. Som person är du strukturerad, ansvarstagande och social. Andra uppfattar dig som förtroendeingivande och du har lätt för att skapa goda relationer med både kollegor och kunder. Du trivs i en rådgivande roll, är lösningsfokuserad i ditt arbetssätt och har ett tydligt kundfokus. Vidare har du goda kunskaper inom Officepaketet och Visma samt uttrycker dig väl i både tal och skrift på såväl svenska som engelska. Uppdraget är en direktrekrytering. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag till ansvarig rekryterare Tord Hjerpe.
Företag: Help at Work Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningskonsult till ekonomibyrå. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningskonsult till ekonomibyrå.

Kvalificerad redovisningskonsult
Fidelis ekonomi är en snabbt växande redovisningsbyrå belägen i Spånga, Stockholm med goda kommunikationsmöjligheter. Vi är idag fem medarbetare och söker nu en kvalificerad och erfaren redovisningskonsult. Vi tror att du som söker tjänsten självständigt kan göra såväl årsredovisningar som bolagsdeklarationer, du är van att hantera frågor kring löner, förmåner m.m. och tycker att det är roligt att hjälpa dina kollegor med lite svårare redovisningsproblem. Kanske har du drivit egen redovisningsbyrå, men saknar kollegor och gärna ser att någon annan har det yttersta ansvaret för verksamheten. Vi är medlemmar och auktoriserade i SRF. Som person tror vi att du är social, har gott om humor (det har vi) och är van att ha många saker igång samtidigt. Som anställd hos oss kommer du att få möjlighet till vidareutbildning och vi åker gärna utomlands på våra internkonferenser.
Företag: FIDELIS EKONOMI AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Kvalificerad redovisningskonsult jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvalificerad redovisningskonsult

Sifferfabriken söker en auktoriserad redovisningskonsult
Trivs du i rollen som redovisningskonsult och vill arbeta i en verksamhet som tar hand om helheten för sina kunder inom ekonomi. Drivs du av att arbeta entreprenörsmässigt i en organisation som ger dig möjligheten att vara delaktig i företagets utveckling? Vill du arbeta konsultativt med redovisning i en rådgivande roll mot dina kunder? Sök då tjänsten som redovisningskonsult till Sifferfabriken i Bromma. I denna rekrytering samarbetar Sifferfabriken med First Reserve. Om företaget Sifferfabriken Sverige AB är en ägarledd redovisningsbyrå med starkt fokus på affärsmannaskap och företagande. Vi på Sifferfabriken brinner för att sköta redovisningen och rapporteringen till våra små och medelstora kunder. Vi sköter merparten av uppdragen på vårt kontor men ser det som viktigt att jobba nära våra kunder så att vi blir en del av deras verksamhet. Sifferfabriken är ett företag som växer och nu söker vi ytterligare en medarbetare.  Arbetsuppgifter Som konsult hos oss kommer du att ansvara för ett antal egna kunder med följande arbetsuppgifter: * Löpande bokföring * Avstämningar * Skattedeklarationer * Månads- och årsbokslut * Årsredovisningar * Bolagsdeklarationer * Löpande rapportering * Löner * Rådgivning Vem är du? Vi söker dig som: * är auktoriserad redovisningskonsult, gärna med ett par års erfarenhet från redovisningsbyråbranschen * har ett gediget intresse inom företagande och redovisning * har en positiv inställning och tycker om att hålla kundkontakt och lösa uppgifter på ett effektivt sätt Ansökan Urval och intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ida Wiklund på First Reserve på tfn: 08-705 80 66 eller Anna Rosenberg på Sifferfabriken på tfn: 0736-73 30 50. Välkommen med din ansökan!
Företag: First Reserve AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Sifferfabriken söker en auktoriserad redovisningskonsult jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sifferfabriken söker en auktoriserad redovisningskonsult

Redovisningskonsult till välkänt företag inom ekonomi och HR
Om Bravura: Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter. Om kunden: Bravura söker redovisningskonsulter. Vår kund gör verksamheter mer effektiva och ingår i en koncern som levererar programvara, outsourcingtjänster, inköpslösningar, betalningstjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterade utvecklings- och konsulttjänster. Ekonomiavdelningen består idag av 20 personer och de växer. I gruppen fokuserar de huvudsakligen på internationella företag som har etablerat sig i Norden. Arbetsuppgifter: I rollen som redovisningskonsult kommer du att arbeta både på kontoret i Upplands Väsby och ute hos dina kunder. Du ansvarar tillsammans med en grupp för ett antal kunder och sköter hela redovisningsbiten. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat löpande bokföring, skattedeklarationer, avstämningar, bokslutsarbete, deklarationer, kundfaktureringar och månatliga rapporteringar. Till en början är tjänsten på 50 % men omfattningen kan bli större på sikt. Profil: -Teoretisk ekonomisk bakgrund (krav) -Minst 4 års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna på redovisnings- eller revisionsbyrå (krav) -Erfarenhet av arbete med internationella företag -Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska. Har du dessutom kunskaper i tyska är det ett plus! Personliga egenskaper: Som person ser vi att du som söker tjänsten som redovisningskonsult är självständig, orädd och serviceminded. Du är en riktig ”doer” och arbetar effektivt med ett kritiskt öga. Vidare ser vi att du har en god analytisk förmåga och att du är flexibel och prestigelös. Övrig information: Start: Augusti Plats: Upplands Väsby Lön: Enligt överenskommelse Kontakt: Bravura, tel. 08-40024050 Sökord: redovisning, bokföring, konsult Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar.
Företag: Bravura
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningskonsult till välkänt företag inom ekonomi och HR jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningskonsult till välkänt företag inom ekonomi och HR

Redovisningskonsult
Redovisningskonsult Clearly AB söker dig som är redovisningskonsult. Clearly (www.clearlyab.se) är ett ungt och modernt företag som erbjuder sina kunder all typ av ekonomihantering såsom löpande bokföring, moms, löner, bokslut, deklarationer och analyser. Vi vill att våra kunder ska uppleva oss som en trygg partner som får jobbet gjort på ett korrekt sätt, och är lätta att arbeta tillsammans med. Vi vet att vår personal är vår främsta resurs och vill utveckla ett företag där man trivs, utvecklas, och utmanas. Clearly har förmånen att arbeta med allt fler kunder och vi söker nu en erfaren redovisningskonsult som vill bli en del av Clearly och bidra till vårt gemensamma arbete. Placering är på vårt kontor vid natursköna Grisslinge Värdshus, på Värmdö. Som redovisningskonsult hos Clearly krävs att du självständigt tar ansvar för flertalet kunder. Du gillar effektivitet och har förmåga att fokusera på det som är viktigt i situationen. Arbetet kommer att utföras på kontoret tillsammans med kunniga kollegor, och ibland ute hos kunder. Därför är det viktigt att du är utåtriktad och har lätt för att samarbeta med andra, ser möjligheter och lösningar även om du ställs inför oväntade och svåra frågor, och kan etablera förtroendefulla kontakter med våra kunder. Du ska: ? Självständigt ansvara för flertalet kunder (små och medelstora) med den löpande redovisningen, deklarationer och bokslut. ? Klara deadlines och ibland stressade situationer. ? Utföra ett brett spektra av ekonomiska frågor, då klienternas behov och miljö skiljer sig. ? Ha en förmåga att arbeta strukturerat och effektivt med företagets kunder. ? Ha ett positivt förhållningssätt till kunder och dina kollegor. ? Vara förebyggande och själv identifiera förbättringar och föreslå lösningar som kan hjälpa Clearly och Clearlys kunder i dess verksamhet. Din bakgrund: ? Civilekonom eller yrkeshögskola ? Minst tre till fem års dokumenterad erfarenhet av arbete med redovisning åt ett flertal företag parallellt. ? Minst tre års dokumenterad erfarenhet av avstämning, bokslutsarbete och inkomstdeklarationer. ? Erfarenhet av ett eller flera ekonomisystem. ? Van att arbeta nära kunder och ha goda och långvariga relationer. ? Uppmärksamhet för detaljer och känsla för helheten. ? Förmåga att kunna anpassa och skräddarsy en lösning för varje kund och hjälpa dem i deras fortsatta utveckling. ? Tycker om att arbeta både självständig och i grupp. Clearly erbjuder arbetsplats med möjlighet att utvecklas i takt med att företaget växer. Välkommen att höra av dig till oss. Vänligen skicka din CV till Marika Lastell på marika@clearlyab.se senast 15 augusti 2013. Tillträde: Enlig ök.
Företag: Clearly AB
Ort: Värmdö
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningskonsult jobb, Redovisningskonsult Värmdö, Redovisningskonsult Clearly AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningskonsult

Auktoriserad redovisningskonsult sökes för rekrytering
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen. För kunds räkning söker vi nu en auktoriserad redovisningskonsult till deras lokaler i centrala Stockholm. Tjänsten Vår kund är en ekonomikonsultbyrå som specialiserat sig på löner, redovisning och skatter. De arbetar med både stora och små företag över hela Sverige. Nu behöver de utöka sin personalstyrka och söker en ambitiös och ansvarsfull  auktoriserad redovisningskonsult. Som auktoriserad redovisningskonsult hos vår kund kommer du att arbeta med bland annat redovisning, bokslut och löner. Tjänsten startas omgående och du blir direkt rekryterad av vår kund. Arbetsuppgifter Som redovisningskonsult har du bland annat följande uppgifter: • Löpande bokföring • Avstämningar • Momsredovisning • Skattedeklarationer • Bokslut • Årsredovisningar Kvalifikationer För att passa och lyckas i rollen som redovisningskonsult ser vi gärna att du har följande bakgrund: • Du ska vara auktoriserad • Relevant ekonomiutbildning • Mycket goda kunskaper inom redovisning • Några års erfarenhet av liknande arbete   Som person är du engagerad, driven och noggrann i ditt arbete. Du ser möjligheter, vill utvecklas och tar egna initiativ. Om du anser uppfylla kravprofilen så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Vi gör löpande urval och intervjuer och tjänsten tillsätts så snart vi hittar rätt person. Välkommen med din ansökan!
Företag: Placera Personal AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Auktoriserad redovisningskonsult sökes för rekrytering jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Auktoriserad redovisningskonsult sökes för rekrytering

Redovisningskonsult - coach
Vi är en modern redovisningsbyrå som nu söker en redovisningskonsult och coach till vårt gäng! Du kommer att leda och coacha 4-6 medarbetare. Utöver ovanstående kommer du även att för våra kunders räkning ha en rådgivande roll inom redovisning och skatt, upprätta bokslut och årsredovisningar samt inkomstdeklarationer. För vissa av våra kunder kommer du även att vara klientansvarig. För rätt person finns det mycket goda utvecklingsmöjligheter. Vid en tillsvidareanställning har du bl.a. rätt till tjänstepension enligt vår tjänstepensionspolicy, friskvårdsbidrag, utbildningstimmar (enligt SRF:s standard för förnyad auktorisation för Auktoriserade Redovisningskonsulter). Vi söker dig som kan arbeta självständigt och som har minst 5 års erfarenhet av arbete på en redovisningsbyrå. Vi vill att du kan deklarera för både enskilda firmor och aktiebolag. Har du också ett positivt sätt, servicekänsla samt ett intresse av att lära dig själv och andra nya saker så kan du vara den vi söker! Låter det intressant? Skicka då din ansökan innehållande CV och personligt brev till: jobb@3ekonomer.se. För ytterligare information om oss besök gärna vår hemsida: www.3ekonomer.se Tillträde snarast eller enligt ÖK.
Företag: TRE EKONOMER PÅ KUNGSHOLMEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-22
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningskonsult - coach jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningskonsult - coach

Redovisningskonsult med erfarenhet sökes till redovisningsbyrå
Inhouse AB Om Inhouse / About Inhouse INHOUSE verkar inom People Management som innefattar kompetensförsörjning, verksamhetsutveckling och kompetensutveckling inom fem affärsområden; Kommunikation, Försäljning, HR, Ekonomi och Administration. Om kunden / About the Client Redovisningsbyrån sitter i trevliga lokaler i Stockholm City. Byrån har kunder i olika branscher och de är endast aktiebolag. Arbetsbeskrivning / Work Description Du kommer arbeta med kunders löpande redovisning och ansvara för bokslut, skatte- och inkomstplanering, årsredovisning och deklarationer. Meriterande om du har erfarenhet analysarbete och löneberäkning. Du arbetar även med rapporter, budgetering, kontrolluppgifter, projektuppläggningar och uppstart av nya kunder. Kunderna är små och medelstora aktiebolag i varierande branscher. Ekonomisystemen vi tillämpar är Xor, Fortnox och Hogia Bokslut. Det förekommer även uppdrag där man åker ut till kund och utför arbetet där. Din profil / Your profile Vi tror att du har ca 5 års yrkeserfarenhet av brett redovisningsarbete från redovisningsbyrå eller från ett mindre eller medelstort bolag. Du har en ekonomisk utbildning på minst eftergymnasial nivå. Krav är att du arbetat med årsredovisning och lön. Övrigt / Other Välkommen med din ansökan. Vi ser gärna att du söker tjänsten via länken på www.inhouse.se. Sista ansökningsdag är 31 juli 2013. Intervjuer kommer ske under augusti månad. Tekniskt problem med din ansökan? För både Mac och PC användare rekommenderas Google Chrome som webbläsare vid registrering och användning av Inhouse webbtjänster. Vid registrering får inte användarnamnet innehålla blanksteg, @, !, ? eller andra tecken förutom bokstäver och siffror. Upplever du ett Tekniskt Problem med din ansökan? Kontakta Daniel Lazar på 08 52 22 33 25 eller info@inhouse.se. Välkommen!
Företag: Inhouse AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningskonsult med erfarenhet sökes till redovisningsbyrå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningskonsult med erfarenhet sökes till redovisningsbyrå

Kundansvarig redovisningskonsult till Moretime
Moretime Outsourcing söker en kundansvarig redovisningskonsult! Moretime Stockholm Södra är en franchisetagare till Moretime. Till kontoret i Älvsjö centrum eftersöks ytterligare en redovisningskonsult med kundansvar. Företaget består av 10 anställda där alla samarbetar och du kommer att arbeta nära såväl delägare som assistenter. I rollen finns stora utvecklingsmöjligheter i takt med att företaget växer och på sikt finns möjlighet att utvecklas mot rollen som kontorschef. Flertalet utbildningar erbjuds för att förbättra medarbetarnas kompetens. Kontoret har veckomöten för att uppdatera status om kunder och uppdrag, där stort fokus ligger på att lära och att utvecklas. Kontoret ligger i nära anslutning till pendeltåg och kommunikationer. OM MORETIME Moretime är en av Sveriges ledande revisions- och ekonomibyråer. Affärsidén är att erbjuda en helhetslösning inom skatt, ekonomi och juridik till entreprenörer som driver eller etablerar små- eller medelstora företag. Helhetslösningen utgår från uppdraget att vara företagets ekonomiavdelning. Denna tjänst rekryteras till franchisingtagaren Moretime Stockholm Södra. Läs gärna mer på www.moretime.se. INFORMATION OM TJÄNSTEN I tjänsten som kundansvarig redovisningskonsult arbetar du tätt ihop med bolagets två delägare som även har samma roll som du, men framförallt i samarbete med ägare och ledningsgrupper hos dina kunder. Du har ett helhetsansvar för ett antal kunder och ansvarar självständigt för bolagens ekonomifunktion. Till din hjälp i det dagliga arbetet har stöd av ett team redovisningsassistenter. Du har regelbundna möten med kunder och vissa uppdrag kräver att du arbetar på plats hos dem. DU KOMMER TILL EXEMPEL ATT: - Upprätta månads- samt årsbokslut för dina kunder - Upprätta årsredovisning och inkomstdeklarationer - Bistå med övriga beräkningar såsom likviditetsprognoser, budget, övrig rapportering samt allmän rådgivning VI SÖKER DIG SOM - Har någon ekonomisk utbildning - Har erfarenhet av att självständigt genomföra årsbokslut och årsredovisningar Det är meriterande om du har jobbat med liknande arbetsuppgifter och inte minst med ett helhetsansvar för egna kunders ekonomi. Det är även en fördel om du jobbat med flera parallella kundsamarbeten tidigare. Som person är du strukturerad och har förmåga att planera ditt eget arbete, för att kunna hantera stressade situationer och bitvis högre arbetsbelastning. Eftersom rollen kräver visst ledarskap i samarbetet med redovisningsassistenter så krävs det att du är duktig på att delegera och är trygg i din egen kompetens. God samarbetsförmåga är naturligt av stor vikt både i gruppen internt men även i respektive kundsamarbete. Som del i ett mindre växande kontor är även affärsmässighet och intresse för verksamhetens lönsamhet viktiga aspekter. START: Augusti, med hänsyn till eventuell uppsägningstid OMFATTNING: Heltid, tillsvidare PLATS: Älvsjö, Stockholm ANNONS ID: 14925000 SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2013-07-20 ANSÖKAN Har du vad som krävs? Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Ansök och läs mer på www.academicwork.se. Har du frågor om tjänsten, kontakta Rekryteringsadministratör Anna Klara Lindgren, 08-56 24 6740, anna.klara.lindgren@academicwork.se
Företag: Academic Work Sweden AB - Stockholm Syd
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-05
Sök fler jobb liknande: lediga Kundansvarig redovisningskonsult till Moretime jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundansvarig redovisningskonsult till Moretime

Erfaren redovisningskonsult
KlaraPapper skapar effektiva ekonomi- och lönefunktioner som stödjer kundens verksamhet. Idag är vi 45 medarbetare som samarbetar med ca 160 kunder. Vi har funnits i 15 år och har hela tiden vuxit organiskt. Vid tre tillfällen har Klara Papper utsetts till Gasellföretag och sedan 2009 är vi ISO certifierade. Som medelstor aktör kombinerar KlaraPapper det stora företagets kompetens med det lilla företagets personliga bemötande. Det gör att både kunder och medarbetare kan utvecklas i en bra miljö. Vi arbetar idag med välkända varumärken och har en stor bredd i uppdragen. Vi lägger stor vikt vid nära och långsiktiga kundrelationer. KlaraPapper har alltid stått för kompetens och kvalitet. Våra ledord är engagemang, trygghet, hjälpsamhet och utveckling. Hos KlaraPapper arbetar du i en god arbetsmiljö, i centralt belägna lokaler, med trevliga kollegor som har ett genuint intresse för redovisning. Vi arbetar med ett ständigt erfarenhetsutbyte mellan kollegor. För rätt person finns goda möjligheter att påverka sitt arbete och sin egen kompetensutveckling. Välkommen till KlaraPapper! Arbetsuppgifter Som redovisningskonsult hos KlaraPapper arbetar du i en av våra tre redovisningsgrupper, i ett team med duktiga kollegor. Arbetsuppgifterna består i att självständigt sköta löpande redovisning, bokslutsarbete, månads- och årsbokslut samt rapportering för ett antal kunder. Att upprätta årsredovisningar, inkomstdeklarationer och även bistå kunderna med analys och rådgivning ingår också i arbetsuppgifterna. Arbetet sker i våra egna lokaler på Kungsgatan, men även uppdrag med placering hos kund kan bli aktuellt. Din bakgrund Universitetsexamen eller annan eftergymnasial utbildning Minst 5 års erfarenhet, gärna som konsult, eller som redovisningschef med ansvar för flera bolag Vi ser gärna att du har arbetat med något rapporteringssystem och/eller med projektredovisning Goda kunskaper i Excel och Officepaketet Erfarenhet av Hogia och/eller Visma Meriterande är att ha erfarenhet från fler system, gärna webbaserade, samt att kunna flera språk Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker en person med hög social kompetens, som har god kommunikationsförmåga och som gärna delar med sig av sina kunskaper. Vi söker engagemang och en positiv inställning som också sprider sig till våra kunder. Givetvis är det också viktigt att vara strukturerad och noggrann. Ansökan Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Bjurström Rosén på tel 08-522 49 737. Är du intresserad av att söka tjänsten, vänligen skicka personligt brev och cv till rekrytering@klarapapper.se. Vi hanterar ansökningar löpande, dock är sista ansökningsdatum 20130805. Under vecka 28-31 besvaras frågor enligt mail ovan.
Företag: EKONOMI KLARAPAPPER AKTIEBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-04
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren redovisningskonsult jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren redovisningskonsult

Nyfiken redovisningskonsult
KlaraPapper skapar effektiva ekonomi- och lönefunktioner som stödjer kundens verksamhet. Idag är vi 45 medarbetare som samarbetar med ca 160 kunder. Vi har funnits i 15 år och har hela tiden vuxit organiskt. Vid tre tillfällen har Klara Papper utsetts till Gasellföretag och sedan 2009 är vi ISO certifierade. Som medelstor aktör kombinerar KlaraPapper det stora företagets kompetens med det lilla företagets personliga bemötande. Det gör att både kunder och medarbetare kan utvecklas i en bra miljö. Vi arbetar idag med välkända varumärken och har en stor bredd i uppdragen. Vi lägger stor vikt vid nära och långsiktiga kundrelationer. KlaraPapper har alltid stått för kompetens och kvalitet. Våra ledord är engagemang, trygghet, hjälpsamhet och utveckling. Hos KlaraPapper arbetar du i en god arbetsmiljö, i centralt belägna lokaler, med trevliga kollegor som har ett genuint intresse för redovisning. Vi arbetar med ett ständigt erfarenhetsutbyte mellan kollegor. För rätt person finns goda möjligheter att påverka sitt arbete och sin egen kompetensutveckling. Välkommen till KlaraPapper! Arbetsuppgifter Som redovisningskonsult hos KlaraPapper arbetar du i en av våra tre redovisningsgrupper, i ett team med duktiga kollegor. Arbetsuppgifterna består i att självständigt sköta löpande redovisning, leverantörs- och kundreskontra, betalningar, avstämningar och månadsbokslut för ett antal kunder. Att vara behjälplig vid årsbokslut, årsredovisning och deklarationer ingår också i arbetsuppgifterna. Arbetet sker i våra egna lokaler på Kungsgatan, men även uppdrag med placering hos kund kan bli aktuellt. Din bakgrund Universitetsexamen eller annan eftergymnasial utbildning Minst 3 års erfarenhet, gärna som konsult, och goda kunskaper inom redovisning Goda kunskaper i Excel och Officepaketet Erfarenhet av Hogia och/eller Visma Meriterande är att ha erfarenhet från fler system, gärna webbaserade, samt att kunna flera språk Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker engagemang och en positiv inställning som också sprider sig till våra kunder. Givetvis är det också viktigt att vara strukturerad och noggrann. Nyfikenhet, tålmodighet och flexibilitet är andra egenskaper som vi värdesätter hos våra medarbetare. Ansökan Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Bjurström Rosén på tel 08-522 49 737. Är du intresserad av att söka tjänsten, vänligen skicka personligt brev och cv till rekrytering@klarapapper.se. Vi hanterar ansökningar löpande, dock är sista ansökningsdatum 20130805. Under vecka 28-31 besvaras frågor enligt mail ovan.
Företag: EKONOMI KLARAPAPPER AKTIEBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-04
Sök fler jobb liknande: lediga Nyfiken redovisningskonsult jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nyfiken redovisningskonsult

Redovisningskonsult m.m.
Vi söker en person som kan ta hand om hela vår redovisning, innebärande hela bokföringen från att expediera fakturor till att betala räkning, sköta löpande bokföring, göra bokslut, sköta kundreskontran m.m. Kan du räkna löner är detta ett plus men inte ett krav. Det är önskvärt att du har kunskaper i att göra bokslut men detta är inte ett absolut krav. Vi tror att du dessutom kan hjälpa till med företagets marknadsföring innebära kontroll på vår marknadsföringsbudget, kontrollera annonsering, mässor och övriga reklamåtgärder. Vi har tidigare köpt in dessa tjänster men vill nu framöver göra dem "inhouse". Vi tror att du även kommer att få hjälpa till med att svara i telefon, ta emot besök och enklare kontorsgöromål, detta kommer dock att vara av mindre omfattning. Det är viktigt att du är noggrann och väl förtrogen med projektredovisning då det är viktigt att varje klient blir särredovisad. Du blir placerad på kontoret i Olofström. Vi tror att tjänsten kommer att vara ca 50%, men detta är självklart lite avhängigt av hur många av ovanstående krav som du uppfyller. Fyller du alla boxarna blir tjänsten troligen på 75%. Jag emotser fylligt personligt brev med kopia på betyg och de skriftliga referenser som du önskar åberopa. Jag vill att du anger varför du söker jobb hos oss och vilka personliga egenskaper som du kan bidrag med. Ange vidare ett löneanspråk som inte är bindande utan skall ses såsom ett underlag för diskussion. Ange även tidigaste tillträdesdag. Observera att urval sker löpande och att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Företag: Centrumadvokaterna Syd AB
Ort: Olofström
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningskonsult m.m. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningskonsult m.m.

Redovisningskonsult
Student Consulting Har du något års arbetslivserfarenhet inom redovisningsarbete och letar efter nya utmaningar? Då kan denna tjänst vara en spännande möjlighet för dig. Vi söker nu för kunds räkning en medarbetare som kommer att arbeta med varierande uppgifter inom redovisning. Vår kund är en stor revisionsbyrå i Östersund.Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att du blir direkt anställd av vår kund. Arbetsuppgifter: Som redovisningsekonom kommer dina arbetsuppgifter att omfatta redovisningsarbete. Till arbetsuppgifterna hör även en del intern administration. Tjänsten är placerad på kundens arbetsställe i Östersund, men vissa arbetsuppgifter kommer att utföras hos företagets kunder. Tjänstens omfattning är på heltid och arbetstiderna är förlagda till veckodagar, dagtid. Tillträde är enligt överenskommelse. * Gymnasieekonom eller motsvarande * Några års erfarenhet förvärvat genom arbete med löpande redovisning och bokslutsarbete. Du känner ett stort engagemang för att arbeta med ekonomi och värdesätter ett ansvarsfyllt, självständigt arbete. Din initiativförmåga är god och du har ett arbetssätt som präglas av struktur och noggrannhet men också flexibilitet. För denna tjänst är det även viktigt att du är kundfokuserad. Ansök via vår hemsida eller följ länken nedan. Har du frågor kring tjänsten, kontakta gärna ansvarig rekryterare Joel Rydström via mail rydstrom.joel@studentconsulting.se. Mångfaldigt prisbelönta Student Consulting är experter på unga i karriären och brinner för att ge människor en extra skjuts i arbetslivet. Som ett av branschens ledande företag och med några av Sveriges populäraste arbetsgivare som partners är Student Consulting en perfekt start för dig som vill ta ditt första eller nästa steg i karriären. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: Student Consulting
Ort: Östersund
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningskonsult jobb, Redovisningskonsult Östersund, Redovisningskonsult Student Consulting
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningskonsult

Redovisningskonsulter Fastighet - Västervik
Matrisen är ett av Sveriges ledande företag inom redovisning, outsourcing, HR- och löneadministration och ekonomisk rådgivning. Vi har förtroendet från över 3 000 kunder inom Sverige och internationellt. Till ditt förfogande står 230 ytterst kompetenta konsulter – allt från auktoriserade redovisningskonsulter och HR- och lönespecialister till kvalificerade rådgivare inom skatteområdet. Matrisen har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Linköping, Lund, Gävle och Västervik. Nu söker Matrisen drivna och kompetenta konsulter inom fastighetsredovisning med placering på vårt expansiva kontor i Västervik. I rollen som redovisningskonsult lägger du upp ditt arbete tillsammans med kunden och kommer nära verksamheten. Det gör att du direkt kommer att se resultat av dina insatser och arbetet blir både stimulerande och utvecklande. Arbetsuppgifterna formas i stor utsträckning efter kundernas behov och din erfarenhet. Utöver redovisning, bokslutsarbete, rapportering och deklarationer kommer du att arbeta med analys, rådgivning, fastighetsspecifika moms- och skattefrågor etc. Din bakgrund Vi söker dig med ett par års erfarenhet från liknande arbete inom redovisnings- eller revisionsbranschen. Du har erfarenhet av löpande redovisning och avstämningar samt av att självständigt arbeta med bokslut, årsredovisning och deklarationer. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av fastighetsredovisning. Som person är du utåtriktad, prestigelös och van vid att ta egna initiativ. Du har en mycket god förmåga att strukturera och planera ditt arbete. Vidare är du en positiv och energisk person som uppskattar de sociala kontakterna i samarbetet med såväl kunder som kollegor. Matrisen ger dig förutsättningar att utvecklas Matrisen växer och har flera år i rad fått utmärkelser som både Gasell och Superföretag. Hos oss arbetar du nära företagets kärna med möjlighet att aktivt vara med och påverka tjänster och processer. Korta beslutsvägar, kompetenta och positiva kollegor, en avspänd atmosfär samt fokus på kunden och våra medarbetare är något som kännetecknar Matrisen. Vi arbetar i nya moderna och fräscha lokaler på Brunnsgatan 24. Ansökan Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev genom att klicka på länken "sök jobbet" längst ner på sidan i annonsen som du hittar på vår hemsida www.matrisen.se under karriär/lediga tjänster. Vi kallar löpande till intervjuer varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vill du veta mer? Om du har frågor är du välkommen att höra av dig till Ann-Kristin Nyberg, Kontorschef, via mail: ann-kristin.nyberg@matrisen.se eller telefon: 0490 - 25 76 51
Företag: Matrisen
Ort: Västervik
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningskonsulter Fastighet - Västervik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningskonsulter Fastighet - Västervik

Kundansvariga redovisningskonsulter - Västervik
Matrisen är ett av Sveriges ledande företag inom redovisning, outsourcing, HR- och löneadministration och ekonomisk rådgivning. Vi har förtroendet från över 3 000 kunder inom Sverige och internationellt. Till ditt förfogande står 230 ytterst kompetenta konsulter – allt från auktoriserade redovisningskonsulter och HR- och lönespecialister till kvalificerade rådgivare inom skatteområdet. Matrisen har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Linköping, Lund, Gävle och Västervik. Till Matrisens expansiva kontor i Västervik söker vi nu kvalificerade redovisningskonsulter som kan ta ett helhetsansvar för kund gällande redovisning och rådgivning. I rollen som kundasvarig är du ansiktet utåt mot, och ansvarar för, några av Matrisens kunder. Du har fullt ansvar för leverans och kvalité i kunduppdragen, samt ekonomisk uppföljning och fakturering för dessa. Du ansvarar även för uppdragsledning som innebär att du planerar kunduppdraget och handleder kollegor i det praktiska redovisningsarbetet. Stort fokus ligger på att vårda och utveckla kundrelationen genom att identifiera nya affärsmöjligheter och att arbeta med systematisk kundvård. Du hjälper även kunderna att utvecklas genom praktiskt ekonomiarbete som till exempel bokslut, rapportering och upprättande av årsredovisningar. Som kundansvarig blir du kundens viktigaste rådgivare inom redovisningsområdet. Du lägger upp ditt arbete tillsammans med kunden och kommer nära verksamheten. Det gör att du direkt kommer att se resultat av dina insatser och arbetet blir både stimulerande och utvecklande. Din bakgrund Du har bred erfarenhet av ekonomi med inriktning mot redovisning, någon typ av eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt minst ett par års erfarenhet av att arbeta som konsult inom redovisnings- eller revisionsbranschen. Att arbeta som kundansvarig redovisningskonsult passar dig som vill ha varierande arbetsuppgifter, är affärsinriktad och kan skapa personliga relationer med kunderna. Det är viktigt att du är intresserad av att arbeta med utveckling av såväl processer, arbetsrutiner och tjänster som utveckling av de kollegor som du handleder. Som person är du kommunikativ, prestigelös och van vid att ta egna initiativ. Du har en mycket god förmåga att strukturera och planera ditt arbete. Vidare är du en positiv och energisk person som uppskattar de sociala kontakterna i samarbetet med såväl kunder som kollegor. Matrisen ger dig förutsättningar att utvecklas Matrisen växer och har flera år i rad fått utmärkelser som både Gasell och Superföretag. Hos oss arbetar du nära företagets kärna med möjlighet att aktivt vara med och påverka tjänster och processer. Korta beslutsvägar, kompetenta och positiva kollegor, en avspänd atmosfär samt fokus på kunden och våra medarbetare är något som kännetecknar Matrisen. Vi arbetar i nya moderna och fräscha lokaler på Brunnsgatan 24. Ansökan Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev genom att klicka på länken "sök jobbet" längst ner på sidan i annonsen som du hittar på vår hemsida www.matrisen.se under karriär/lediga tjänster. Vi kallar löpande till intervjuer varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vill du veta mer? Om du har frågor är du välkommen att höra av dig till Ann-Kristin Nyberg, Kontorschef, via mail: ann-kristin.nyberg@matrisen.se eller telefon: 0490 - 25 76 51
Företag: Matrisen
Ort: Västervik
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Kundansvariga redovisningskonsulter - Västervik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundansvariga redovisningskonsulter - Västervik

Redovisningskonsult
FORTNER AB är en av Sveriges större redovisningsbyråer som jobbar utifrån ett gemensamt koncept för att skapa ett ökat värde för kunden och en större trygghet och lönsamhet för samarbetande företag. Till vårat kontor i Oskarshamn önskar vi anställa en Auktoriserad Redovisningskonsult alternativt en ekonom med möjlighet att i framtiden ansöka om att bli Auktoriserad. Arbetsuppgifter I arbetsuppgifterna ingår att självständigt och tillsammans med oss vara med att ta ansvar för våra kunders efterfrågan på främst tjänster inom redovisning, bokslut, deklarationer samt bistå med rådgivning och skattekonsultationer till våra företagskunder samt att finna och vårda dina egna klienter. Erfarenhet Du skall vara utbildad civilekonom, gärna med erfarenhet från egen verksamhet och egna klienter, i övrigt bedömer vi primärt dina personliga egenskaper och din förmåga att vara med och utveckla den lokala Fortner byrån. Personliga egenskaper Du bör vara självgående i ditt arbete och inte tveka att hjälpa till när det behövs. För att arbeta som Redovisningskonsult bör du dessutom vara resultatinriktad, positiv, flexibel och ha lätt för att ta nya kontakter. Du har stor personlig mognad och en hög integritet och känsla för service. Du har lätt att lära känna såväl nya rutiner som människor och får i gengäld en vardag som utvecklar och stimulerar dig. Vi erbjuder Fortner med medarbetare erbjuder dig att från vårat kontor i Oskarshamn vara med att utveckla dig själv, varumärket Fortner och en egen personlig plattform. Utifrån din egen kompetens, ditt arbete och dina egna ambitioner ger Fortner dig möjlighet till intressanta uppdrag.
Företag: Fortner AB
Ort: Oskarshamn
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningskonsult jobb, Redovisningskonsult Oskarshamn, Redovisningskonsult Fortner AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningskonsult

Redovisningskonsult
Lernia AB Arbetsuppgifter Vi söker en redovisningkonsulent till en kund i Växjö. Arbetet består främst av: - Bokföring för små och medelstora företag - Bokslutsarbete och deklarationer - Rådgivning inom ekonomi, redovisning, beskattning mm Formell kompetens Relevant ekonomiutbildning på högskolenivå eller motsvarande, samt systemvana, gärna från Visma Din bakgrund Erfarenhet inom redovisnings- eller ekonomiarbete är meriterande. Personliga egenskaper Vi söker dig som kan etablera förtroendefulla kontakter, är utåtriktad, har lätt att samarbeta och har en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Heltid / Tillsvidare /Växjö Tillträdesdag Efter överenskommelse Information Vänligen ange löneanspråk i din ansökan. Intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, välkommen med din ansökan redan idag! Lernia är vägen framåt Lernia Bemanning stärker kundernas konkurrenskraft genom effektiva bemanningslösningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal i hela Sverige. Vi ingår i Lernia, ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom utbildning och bemanning. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se
Företag: Lernia AB
Ort: Växjö
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningskonsult jobb, Redovisningskonsult Växjö, Redovisningskonsult Lernia AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningskonsult

Auktoriserad Redovisningskonsult med personalansvar!
Framtiden AB För kunds räkning söker vi dig som har jobbat som redovisningskonsult och som har tagit steget till att bli auktoriserad. Passar det in på dig? Eller känner du någon som passar? Läs vidare! Kunden finns i centrala Malmö och för rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter. Dina arbetsuppgifter I huvudsak kommer ditt arbete att bestå av att möta- och jobba med dina klienter, dels på kontoret men även ute på plats hos kunderna. Du kommer dagligen att ställas inför varierande arbetsuppgifter så som att hjälpa företagets kunder med bokslut, årsredovisningar, deklarationer, rådgivning och liknande. Vid behov ska du även kunna agera biträdande ekonomichef eller på annat sätt stötta klienternas ekonomiavdelningar. I tjänsten ingår även att leda och utveckla din avdelning som består av ett mindre team redovisningskonsulter. Detta innebär att du i samråd med kontorschefen kommer att ha ett visst personalansvar. Du kommer att stödja, planera och följa upp ditt team samt ansvara för processer och rutiner. Om företaget Det går bra för vår kund som nu söker en ny medarbetare till kontoret i centrala Malmö, där de idag är runt 40 medarbetare. Företaget finns på flera orter runt om i Sverige och ingår i en stor internationell revisionsbyrå som bygger på ett integrerat globalt partnerskap. De erbjuder tjänster inom revision, redovisning, skatt och rådgivning till sina klienter som består av små och medelstora företag i alla bolagsformer. Internt har de ett prestigelöst, ambitiöst och positivt klimat. Din profil För den här tjänsten krävs det att du är auktoriserad redovisningskonsult, att du har bred erfarenhet och kompetens, samt goda kunskaper om REKO. Du trivs i rollen som konsult och bygger långsiktiga kundrelationer. Du vill ha ett omväxlande och självständigt arbete som ställer krav på engagemang, initiativförmåga och hög ansvarskänsla. Då du kommer att ha daglig kontakt med kunder krävs det att du pratar och skriver flytande svenska och engelska. God lokalkännedom och ett stort kontaktnät är mycket meriterande. Du behöver inte ha ledarskapserfarenhet, men ett genuint intresse och en förmåga att utveckla, entusiasmera, stödja och följa upp medarbetarnas och verksamhetens resultat. Om oss Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb. Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget. Villkor Heltid, dagtid Start enligt överenskommelse
Företag: Framtiden AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Auktoriserad Redovisningskonsult med personalansvar! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Auktoriserad Redovisningskonsult med personalansvar!

Redovisningskonsult till Ernst & Young
Ernst & Young är en ledande global aktör inom revision, skatt, transaktioner, rådgivning och redovisning. Våra 152 000 medarbetare världen över förenas av gemensamma värderingar och en stark vilja att leverera tjänster av högsta kvalitet. Vår drivkraft är att hjälpa medarbetare, kunder och den omvärld vi verkar i att uppnå sin fulla potential. Ernst & Youngs redovisningskonsulter är specialister på ägarledda företag. Våra redovisningstjänster omfattar allt från löpande redovisning till kvalificerad rådgivning i enstaka frågor. Det gemensamma syftet är att göra våra kunders affärer effektivare, säkrare och mer lönsamma. I denna rekrytering samarbetar Ernst & Young med Experis Finance. Arbetsbeskrivning Som Redovisningskonsult hos Ernst & Young utför du ditt arbete med eget ansvar gentemot dina kunder, såväl inne på kontoret i Helsingborg som ute hos kund. Du kommer också till viss del arbeta utifrån Ernst & Youngs kontor i Ängelholm. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara: • Löpande bokföring • Bokslut • Årsredovisningar • Deklarationer • Ekonomikonsultation Vem är du? Vi söker dig som i grunden har en utbildning inom ekonomi, gymnasial eller akademisk. Du har en tidigare erfarenhet från arbete med bokslut, årsredovisningar och deklarationer. Du talar och skriver svenska flytande och har även grundläggande kunskaper i engelska. Vi ser det meriterande med erfarenhet från att arbeta med Norstedts Bokslut och Skatt, Visma Redovisning och MS Office. Erfarenhet från redovisningsprogrammet e-conomic är också positivt. Om du dessutom har tidigare erfarenhet från konsultativ verksamhet är detta ett plus. Du trivs i en tempofylld och omväxlande miljö med stort egenansvar. Som person är du analytisk, van vid att leverera resultat och uppfylla kundförväntningar. Du har också förmågan att arbeta strukturerat och med integritet. Att du har en positiv grundinställning och trivs med att skapa och underhålla sociala relationer förutsätter vi. Kontaktperson Tycker du att detta låter intressant? Sök då tjänsten genom att klicka på ”Ansök” nedan med ett registrerat och uppdaterat CV. Tjänsten ska tillsättas efter sommaren. Urvalsarbetet kommer att påbörjas vecka 34, men vi ser gärna att du kommer in med din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor så är du välkommen att kontakta Mattias Larsson på Experis på telefon 042-371612, efter den 20 augusti.
Företag: Experis Finance
Ort: Helsingborg
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningskonsult till Ernst & Young jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningskonsult till Ernst & Young

Redovisningskonsult till PwC
Vi söker nu en driven redovisningskonsult som vill arbeta i team med redovisningsuppdrag hos oss på PwC. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av främst månadsavstämningar, bokslutsarbete, årsredovisningar och deklarationer. I rollen ingår också att leda och handleda redovisningsassistenter på uppdragen. Kvalifikationer: Vi söker dig som är gymnasieekonom i botten med lämplig påbyggnadsutbildning, alternativt civilekonom. Du bör ha ett par års erfarenhet av motsvarande arbete från redovisnings- eller revisionsbyrå, alternativt från brett ekonomiarbete på ekonomiavdelning. Det är meriterande om du redan är auktoriserad redovisningskonsult, men det är inget krav. Eftersom IT-tekniken är en central del i kundarbetet, bör du ha fallenhet och intresse av detta. Erfarenhet från bostadsrättsföreningar är meriterande. Tjänsten innebär ett omväxlande och intressant arbete som kräver engagemang och initiativförmåga med hög ansvarskänsla. Som person är du effektiv och socialt kompetent med en god kommunikativ förmåga. Organisations-/företagsbeskrivning: Är du bra på att bygga och bibehålla relationer? Vill du utvecklas och dela med dig av ditt kunnande? Och är du redo att ständigt lära nytt för att ge företag, organisationer och myndigheter det stöd de behöver? Då kanske det är dig vi letar efter. Idag vet de flesta att PwC är Sveriges största och ledande företag när det gäller revision, redovisning och rådgivning. Men vi är också en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Dels för att våra 66 000 klienter ger dig möjlighet att arbeta med både små och stora uppdrag inom alla sektorer. Dels för att du får chansen att arbeta sida vid sida med några av landets vassaste revisorer, konsulter och skatterådgivare. Uppdragsgivare: PwC Ort: Umeå Omfattning: Heltid Sista ansökningsdag: 4 augusti 2013 För information: I denna rekrytering samarbetar vi med Proffice, Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Elin Wiklund, tfn: 073-343 42 83, alternativt Tommy Eriksson, tfn: 073-357 07 08.
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Umeå
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningskonsult till PwC jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningskonsult till PwC

Kvalificerad REDOVISNINGSKONSULT
Arbetsuppgifterna består av löpande redovisning, löner, skattedeklarationer, bokslut för ca 35-40-tal klientföretag. Vi söker en person som är noggrann och har god förmåga att hantera människor. Är ödmjuk, prestigelös och har vilja och intresse att arbeta i den här typen av verksamhet. Är driven, effektiv och nyfiken. Är viktigt att ha skinn på näsan, vara snabb i tanken och ha god slutledningsförmåga. Då arbetet stundtals innebär hög arbetsbelastning är du van att arbeta under stress och är stresstålig. Du skall också trivas med att ha mycket kontakter med såväl kunder som internt inom företaget och det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift.Vi lägger stor vikt på att du som söker tjänsten kan arbeta självständigt men också fungerar bra i grupp. Du ska ha goda datorkunskaper inom Officepaketet, främst Word och Excel. Samt erfarenhet av något eller några ekonomisystem sedan tidigare. Vi är krävande precis som våra kunder. Samtidigt erbjuder vi dig successivt alltmer kvalificerade och intressanta arbetsuppgifter med stora möjligheter till personlig och kompetensmässig utveckling. Vi ser helst sökande med erfarenhet från redovisningsbyrå eller revisionsbyrå. För ytterligare information om tjänsten vänligen besök vår hemsida: www.suprimax.se Intervjuer sker löpande så det är bra om du ansöker så snart som möjligt.
Företag: AB Suprimax Redovisning & Datatjänst
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Kvalificerad REDOVISNINGSKONSULT jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvalificerad REDOVISNINGSKONSULT

Auktoriserad redovisningskonsult till attraktivt bolag i Göteborg
Experis Finance erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister inom exempelvis Ekonomi & Redovisning, Finans, Inköp, Skatt och Risk. Det gör vi via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis Finance finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över. Vem är du? En av våra kunder söker nu dig som är auktoriserad redovisningskonsult och har minst fem års erfarenhet av löpande redovisning. Du erbjuds en tillsvidareanställning med placering på deras kontor i centrala Göteborg. Som person är du flexibel och sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter och grupper. Du ser möjligheter, är noggrann och tar egna initiativ. Vi tror även att du är en prestigelös och trevlig kollega som gärna ställer upp för teamet. Här är din chans att ta nästa steg i karriären! Du erbjuds möjligheten att arbeta tillsammans med ett positivt gäng som alltid vill ligga steget före. Med kärnvärdena välkomnande, vältränade och välrenommerade har vår kund siktet inställt på att bli det ledande förtaget för ekonomitjänster. Arbetsbeskrivning Arbetsuppgifterna omfattar allt ifrån löpande bokföring, hantering av kund- och leverantörsreskontra, månadsbokslut till arbete med bokslut, årsredovisning och inkomstdeklarationer. Du kommer att ansvara för flera olika uppdrag där du har nära kontakt med kunder. Många av dessa uppdrag kommer du att ha tillsammans med juniora medarbetare, där du förväntas att utveckla och stötta dessa. Detta ställer även krav på att du kan delegera på ett bra och tydligt sätt. Kunderna finns inom olika branscher med varierande storlek. Vår kund är ett av Sveriges snabbast växande företag för ekonomitjänster med ett redovisningsbyråkoncept i världsklass. Bolaget har ett brett utbud av expertis så som auktoriserade redovisningskonsulter, diplomerade företagskonsulter, företagsekonomer, jurister, affärsutvecklare, lönekonsult och HR-konsult. Via våra 11 kontorschefer, VD, ledningsgrupp och runt 120 medarbetare har du alltid tillgång till stöd i de frågor du kanske ännu inte bemästrat. Du kommer att arbeta mot allt från små företag till större bolag och alla får tillgång till samma resurser. Vi har satsat på modern teknik och strävar efter att sköta uppdragen på ett effektivt sätt med hög kvalitet med stort fokus på IT-säkerhet. Kontaktperson Om du har frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jessica Petersson på Experis Finance, du når henne på 031-617272 eller jessica.petersson@se.experis.com (åter på kontoret den 5 augusti). Intervjuer sker löpande så det är bra om du ansöker så snart som möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Experis Finance
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Auktoriserad redovisningskonsult till attraktivt bolag i Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Auktoriserad redovisningskonsult till attraktivt bolag i Göteborg

Redovisningskonsult
Vi är en redovisningsbyrå i centrala Göteborg med sex anställda som nu söker en erfaren redovisningskonsult. Som redovisningskonsult hos oss utför du ditt arbete med eget ansvar gentemot dina kunder, tillsammans med kunniga medarbetare på byrån. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara; löpande bokföring, bokslut, årsredovisningar, deklarationer och ekonomiska konsultationer. Vi ser helst att du har erfarenhet av arbete på redovisningsbyrå. Urvalsarbetet kommer att påbörjas vecka 32 och tjänsten skall tillträdas under hösten 2013. Vi är medlemmar och auktoriserade i SRF.
Företag: Lehtonen Konsult AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningskonsult jobb, Redovisningskonsult Göteborg, Redovisningskonsult Lehtonen Konsult AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningskonsult

Kvalificerade redovisningskonsulter
Vi är 13 rådgivare i Strömstad/Tanumshede men vi behöver bli fler då efterfrågan på våra tjänster stadigt ökar. Om tjänsten Arbetet innebär ansvar med varierade och självständiga arbetsuppgifter. Rådgivning varvas med löpande redovisning, bokslut, upprättande av årsredovisning och deklaration. Vi söker dig som - är social, positiv och driven - har minst två års erfarenhet av arbete som redovisningskonsult - för en av tjänsterna söker vi konsult med erfarenhet inom jord- och skogsbruk Vi erbjuder För rätt person erbjuds ett konkurrenskraftigt anställningspaket i ett företag med unik atmosfär. BDO är ett företag med högt i tak där du lätt kan vara med och påverka. Vi har en härlig stämning där medarbetarna är viktiga och vi värnar om balans mellan arbetsliv och privatliv. Du får redan från början stort ansvar och egen kundkontakt. Vill du bli del av en kultur där saker och ting är lite enklare och arbetsklimatet är öppet och rakt? BDO har branschens nöjdaste kunder enligt Svenskt Kvalitetsindex (SKI). Det är därför viktigt att du har hög servicekänsla och engagemang med kunden i fokus. För ytterligare information kontakta vår kontorschef Hans Lundgren på hans.lundgren@bdo.se eller tel 0526-607 75/0525-297 75. Välkommen med din ansökan senast den 12 september. Vi kommer att hålla intervjuer löpande därför ber vi dig skicka in ansökan snarast.     BDO är en av Sveriges ledande rådgivnings- och revisionsbyråer som erbjuder ett brett tjänsteutbud inom Rådgivning, Revision, Skatt och Företagsservice. Vi är över 400 medarbetare och finns representerade på ett drygt 20-tal orter i landet. BDO International är världens femte största revisions- och konsultationsorganisation med ca 48 800 medarbetare fördelade på drygt 1100 kontor i 135 länder.
Företag: BDO AB
Ort: Tanum
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Kvalificerade redovisningskonsulter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvalificerade redovisningskonsulter

Göteborg: Auktoriserad Redovisningskonsult
Bemanningsföretaget för arbetsplatser i Västsverige. Kontor i Åmål, Stenungsund, Göteborg och Trollhättan. Specialiserade inom lager, kontor och industri. Jobbakuten AB är bemanningsföretaget för arbetsplatser i Västsverige. Vår personal är vår viktigaste tillgång. Därför erbjuder vi bra villkor och förmåner. Vi har avtal med de fackliga organisationer som är aktuella på de olika arbetsplatserna. Vår kund Olinder Redovisning AB är en liten och personlig redovisningsbyrå som växer och vi söker nu för deras räkning en auktoriserad redovisningskonsult. Du skall åt klientföretag arbeta med redovisning, bokslut, upprättande av årsredovisningar, deklarationer och skattefrågor. Du kommer att arbeta nära våra kunder, främst via telefon och vi söker dig som är utåtriktad med en analytisk och strukturell personlighet. Du kommer självständigt att ta hand om kunder (AB, HB, KB samt EF) och allt jobb görs på kontoret i Göteborg. Den person vi tänkt oss har en relevant utbildning och ett par års erfarenhet inom området, gärna från redovisnings- eller revisionsbyrå. Om du är en prestigelös och ödmjuk lagspelare kommer du passa in perfekt i vårt team. Här ställer alla upp för varandra. Arbetstid/Varaktighet: Tillsvidare, dagtid Till den här tjänsten rekryterar vi fortlöpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen. Ansökan: För att söka tjänsten klicka på länken "Skicka ansökan". Vi tar ej emot ansökningar via e-post eller vanlig post. Välkommen med din ansökan! Samtal från CV- och annonssäljare undanbedes!
Företag: Jobbakuten Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Göteborg: Auktoriserad Redovisningskonsult jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Göteborg: Auktoriserad Redovisningskonsult

Auktoriserad Redovisningskonsult
Här är din chans att ta nästa steg i karriären! Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta tillsammans med ett positivt gäng som alltid vill ligga steget före. Med kärnvärdena välkomnande, vältränade och välrenommerade har vi siktet inställt på att bli det ledande företaget för ekonomitjänster. Vem är du? Vi söker dig som är auktoriserad redovisningskonsult och har minst 5 års erfarenhet av redovisning. Som person är du flexibel och sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter och grupper. Du ser möjligheter, är noggrann och tar egna initiativ. Vi tror även att du är en prestigelös och trevlig kollega som gärna ställer upp för teamet. Arbetsuppgifterna omfattar allt ifrån löpande bokföring, hantering av kund- och leverantörsreskontra, månadsbokslut, till arbete med bokslut, årsredovisning och inkomstdeklarationer. Du kommer att ansvara för flera olika uppdrag där du har nära kontakt med kunder. Många av dessa uppdrag kommer du att ha tillsammans med juniora medarbetare, där du förväntas att utveckla och stötta dessa. Detta ställer även krav på att du kan delegera på ett bra och tydligt sätt. Våra kunder finns inom olika branscher med varierande storlek. Vilka är vi? Modern Ekonomi är ett av Sveriges snabbast växande företag för ekonomitjänster. Vi lanserades den 15 maj 2006 på tre orter och har redan idag ett redovisningsbyråkoncept i världsklass. Modern Ekonomi har ett brett utbud av expertis, förutom auktoriserade redovisningskonsulter finns diplomerade företagskonsulter, företagsekonomer, jurister, affärsutvecklare, lönekonsult och HR-konsult. Via våra 11 kontorschefer, VD, ledningsgrupp och runt 120 medarbetare har du alltid tillgång till stöd i de frågor du kanske ännu inte bemästrat. Våra kunder är allt från små företag till större bolag, och alla får tillgång till samma resurser. Vi har satsat på modern teknik och strävar efter att sköta våra uppdrag på ett effektivt sätt med hög kvalitet. IT-säkerheten har en central roll hos Modern Ekonomi och kan ur säkerhetssynpunkt jämföras med storbankernas.
Företag: Modern Ekonomi Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Auktoriserad Redovisningskonsult jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Auktoriserad Redovisningskonsult

Manlig Redovisningskonsult sökes till centralt belägen byrå i Göteborg
Onehire AB Om vår kund Vår kund är en revisionsbyrå i Göteborg ochföretagets kunder finns inom alla branscher där majoriteten är ägarledda bolag. Samtidigt erbjuder bolaget också tjänster till stiftelser, föreningar och utländska bolag . Idag arbetar ca 50 personer på byrån med revision, skatt och redovisning. Vi ser gärna manliga sökanden då företaget har en ytterst ojämn könsfördelning. Din profil Vi söker dig som har ett stort intresse för ekonomi och som trivs i konsultrollen och att ge god service. Du är en person som vill utvecklas i din yrkesroll och som vill bli en del av en framgångsrik och väletablerad organisation som har ett stort fokus på den individuella utvecklingen. Vi ser gärna att du har gått en KY-utbildning (eller högre utbildning) med inriktning redovisningskonsult och ditt mål är att arbeta som redovisningskonsult med eget kundansvar. Gärna med intresse för sälj/marknadsföring, Vi söker dig med minst 2-3 års konsulterfarenhet inom redovisning och erfarenhet från revisionsbyrå eller liknande är ett krav. Som person är du engagerad med god initiativförmåga. Du är utåtriktad och prestigelös med hög integritet. Vidare besitter du en god samarbets- och kommunikationsförmåga. Dina arbetsuppgifter Som redovisningskonsult kommer du att ansvara för redovisningsuppdrag som inkluderar löpande bokföring, avstämningar, skattedeklarationer, upprättande av månads- samt årsbokslut och årsredovisning. Rådgivning till kunder och att utveckla nya goda kundrelationer är en stor del av arbetet. Om Onehire Onehire AB är ett nyetablerat rekrytering- och konsultföretag som verkar inom Västra Götalandsregionen - främst mot Göteborg med omnejd. Tillsammans har vi i företaget många års professionell erfarenhet av kvalificerade rekrytering - och konsultuppdrag på både lokal och nationell nivå. Vi kan erbjuda våra kunder ett stort urval av olika personallösningar med allt från traditionell inhyrning (bemanning) med varierad tidslängd till seniora rekryteringsuppdrag med inslag av personlighetstester och "third opinion" från en av våra externa HR-partners. Vår affärsidé bygger på att kunna erbjuda våra kunder en heltäckande rekryteringslösning baserat på vår egna kompetens men även att arbeta nära ett antal samarbetspartners som har olika nisch-kompetenser.
Företag: Onehire AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 05-31
Sök fler jobb liknande: lediga Manlig Redovisningskonsult sökes till centralt belägen byrå i Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Manlig Redovisningskonsult sökes till centralt belägen byrå i Göteborg

Utvecklingsbenägen redovisningskonsult
Poolia Ekonomi Presentation Brinner du för redovisning, bokslut och utveckling samt trivs med ett kundorienterat arbetssätt? Då kan detta vara rätt uppdrag för dig! Vi söker nu en redovisningskonsult för kunds räkning i Linköping. Uppdraget är initialt ett uppdrag på två månader med start från mitten av augusti. För rätt person kan det finnas möjlighet till förlängning. Arbetsuppgifter Företaget är aktivt inom tre områden; redovisning, lön och fastighet. I arbetsuppgifterna ingår bokslutsarbete, rapportering, inkomstdeklarationer och analys, rådgivning, moms- och skattefrågor för mindre och medelstora bolag. Du är även delaktig i utveckling av kontorets arbete och kundrelationer i samarbete med affärsområdets ledning. Arbetet sker till största delar i centralt belägna lokaler i Linköping men insatser ute hos kund och resor kan förekomma i viss utsträckning. I din roll som redovisningskonsult kan du även komma att få handleda redovisningsassistenter och redovisningskonsulter samt utveckla och effektivisera leveranser mot kund. Utbildning/erfarenhet Vi söker dig som har några års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete, gärna från redovisnings eller revisionsbyrå Du har god kännedom om regelverk kring redovisning och drivs av att bygga, utveckla och förvalta kundrelationer. Vidare har du erfarenhet av en affärsinriktad konsultroll samt kring rapporteringsmetoder på mindre eller medelstora företag. Som person är du utåtriktad, driven och målorienterad. Du trivs med att ta egna initiativ och drivs av nya affärsmöjligheter. Vidare är du prestigelös, har en god pedagogisk förmåga och uppskattar att nå uppsatta mål. Förmåner Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Företagsbeskrivning Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor. 2012 har Poolia för femte året i rad utsetts till en av Sveriges bästa arbetsgivare enligt Universums undersökning. Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: Poolia Ekonomi
Ort: Linköping
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Utvecklingsbenägen redovisningskonsult jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utvecklingsbenägen redovisningskonsult

Redovisningskonsult / Aukt. Redovisningskonsult
Vi söker en person för anställning som kvalificerad redovisningskonsult, gärna Auktoriserad redovisningskonsult. Arbetsuppgifter Arbetsuppgifternas innehåll beror på uppdragen men omfattar huvudsakligen följande delar: Kundansvar, d.v.s. huvudkontaktperson för ett antal kunders tjänster hos Delegera. Arbetsledning för ekonomiassistenter som arbetar med löpande uppgifter. Hantera nya kunder & uppdrag. Säkerställa redovisning uppfylls enligt REKO och Delegeras policy. Avstämningar, periodbokslut och skattedeklarationer, deklarationsombud Årsbokslut, Årsredovisningar, Inkomstdeklarationer för olika bolagsformer liksom privatpersoner Vissa uppdrag kan innebära stöd med budgetering, kalkyler och olika ekonomiska analyser. Det kan även förekomma enklare uppgifter såsom att förbereda inkommande underlag för bokföring, kundreskontra och leverantörsreskontra Utöver direkta kundrelaterade arbetsuppgifter ingår även verksamhetsutveckling och deltagande i interna möten. Anställning Anställningen, omfattar heltid med provanställning under sex månader med möjlighet till tillsvidareanställning. Tjänsten är placerad vid vårt kontor på Alfred Nobels Allé 216, Tullinge. Kvalifikationer Utbildning och Arbetslivserfarenhet Avklarad gymnasieexamen med fullständiga slutbetyg. Eftergymnasial utbildning inom redovisning i form av yrkesinriktade kurser, yrkesutbildning eller universitetsutbildning. Du ska ha dokumenterad gedigen erfarenhet som redovisningsekonom, företrädesvis Auktoriserad Redovisningskonsult . Du ska, på begäran, kunna styrka utbildning och meriter angivna i din CV. Övrigt Stor vikt läggs vid personliga egenskaper så som noggrannhet, effektivitet, engagerat bemötande mot andra såsom kunder, och bidrar till en trivsam arbetsmiljö. Du behöver behärska svenska väl både i tal och i skrift. Tydlighet och pedagogisk förmåga värderas högt då arbetet innebär många kontakter med kunder och förklaring av ekonomisk information som ofta är svårförståelig för mottagaren. Behärskar du något annat språk är det positivt. Vårt mål är att rekryteringen ska vara klar i början av augusti månad.
Företag: Delegera Uppsala AB / Tullinge
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-21
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningskonsult / Aukt. Redovisningskonsult jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningskonsult / Aukt. Redovisningskonsult

Redovisningskonsult sökes.
HF Redovisning AB är en redovisningsbyrå i centrala Göteborg med 5 anställda som nu söker en driven och kunnig redovisningskonsult. Som redovisningskonsult hos oss utför du ditt arbete med eget ansvar gentemot dina kunder, tillsammans med kunniga medarbetare på byrån. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara; löpande bokföring, bokslut samt ekonomiska konsultationer. Tjänsten innebär ett omväxlande och intressant arbete som kräver engagemang och initiativförmåga med hög ansvarskänsla. Som person är du effektiv och socialt kompetent med en god kommunikativ förmåga.
Företag: HF REDOVISNING AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningskonsult sökes. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningskonsult sökes.

Skatte-/ Redovisningskonsult.
Verksamhetsbeskrivning M. Gustafsson Ekonomi AB är ett ekonomi-/konsultföretag som hjälper och coachar mindre och medelstora företag i främst Dalsland och tvåstadsregionen. Företaget erbjuder tjänster inom bland annat Skatt, Redovisning, Företagsutveckling & Juridik. Arbetsuppgifter Vi söker nu efter en skatte-/redovisningskonsult. Arbetsuppgifterna kommer att vara inom Bokföring, Lönehantering, Bokslutsarbete, Deklaration & skatterådgivning samt företagsrådgivning till små och medelstora företag. Utbildning/Erfarenhet Du ska ha arbetat på skatteverket eller inom redovisningsbranschen minst 3 år och kunna jobba självständigt med våra kunder.
Företag: M Gustafsson Ekonomi AB
Ort: Vänersborg
Publicerad : 07-26
Sök fler jobb liknande: lediga Skatte-/ Redovisningskonsult. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skatte-/ Redovisningskonsult.

Redovisningskonsult
Intime Partner är ett företag med mycket engagemang, lyhört och lösningsorienterat bemanningsföretag. Vi hjälper företag med hela eller delar av rekryteringsprocessen som till exempel urval, referenstagning, personlighets- och färdighetstester. Vi åtar oss uppdrag hos företag eller hos oss på våra lokaler, med eller utan personalövertag. Redovisningskonsult Arbetsuppgifter: I rollen som redovisningskonsult kommer du att arbeta både på kontoret i Göteborg och ute hos dina kunder. Du ansvarar tillsammans med en grupp för ett antal kunder och sköter hela redovisningsbiten. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat löpande bokföring, skattedeklarationer, avstämningar, bokslutsarbete, deklarationer, kundfaktureringar och månatliga rapporteringar. Till en början är tjänsten på 50 % men omfattningen kan bli större på sikt. Profil: -Teoretisk ekonomisk bakgrund (krav) -Minst 2 års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna på redovisnings- eller revisionsbyrå (krav) -Du uttrycker dig väl i tal och skrift. Personliga egenskaper: Som person ser vi att du som söker tjänsten som redovisningskonsult är självständig, orädd och serviceminded. Du är en riktig ?doer? och arbetar effektivt med ett kritiskt öga. Övrig information: Start: Augusti Plats: Centrum /GBG/ Lön: Enligt överenskommelse Om du känner att du är RÄTT person, skicka in din ansökan direkt, urval sker löpande! Ansökan samt eventuella frågor: intimepartner@live.se
Företag: INTIME PARTNER AKTIEBOLAG
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningskonsult jobb, Redovisningskonsult Göteborg, Redovisningskonsult INTIME PARTNER AKTIEBOLAG
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningskonsult

Kvalificerad Redovisningskonsult sökes
Furlands Revisionsbyrå AB söker en kvalificerad redovisningskonsult. I arbetsuppgifterna ingår bokslut, konsultationer inom redovisning, lönefrågor, deklarationer, kvalificerade redovisningsuppdrag. Beskrivning av kvalifikationer: Kvalificerat arbete på revisions- eller redovisningsbyrå. Minst 3 år. Teoretisk utbildning lägst gymnasienivå med påbyggnad. Gärna auktoriserad redovisningskonsult. Tillträde: snarast
Företag: Furlands Revisionsbyrå AB
Ort: Linköping
Publicerad : 07-31
Sök fler jobb liknande: lediga Kvalificerad Redovisningskonsult sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvalificerad Redovisningskonsult sökes


Sök lediga jobb Redovisningskonsult

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se