Region Gotland, Baden jobb - lediga jobb

Region Gotland, Baden jobb Region Gotland, Baden jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Region Gotland, Baden. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Region Gotland, Baden. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Badvaktmästare/Instruktör- Gotland

  2. Verksamhetsutvecklare inom bad och friskvård- Gotland


Mer beskrivning

Badvaktmästare/Instruktör
Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som valt att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra invånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet. Välkommen att bli en av oss! Gotland är östersjöregionens mest kreativa och magiska plats, präglad av närhet, hållbar tillväxt och fylld av livslust”. Så lyder hela Gotlands vision. Det innebär bland annat att vi skapar goda livsmiljöer, svarar för infrastruktur och jobbar för ökad tillväxt och en långsiktigt hållbar utveckling för hela ön. Välkommen att bli en av oss i det arbetet! Enheten bad består av tre badhus på Gotland, Solbergabadet i Visby, Romabadet i Roma samt Hemsebadet i Hemse. Tjänsten har ett fast schema med 80% på Hemsebadet därutöver kan det ev bli en utökning med 20% på de andra baden. ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgifterna omfattar arbete med bassängbevakning vid allmänt bad och föreningsbad, pedagogisk undervisning som t ex simundervisning och gruppträning. I arbetet ingår även bland annat lokalvård, kassatjänstgöring och service till kunder. Tjänstgöringen är förlagd på morgon-, dag- eller kvällspass samt på helger. Arbetspass kan förläggas på samtliga badhus därför är det önskvärt med körkort och tillgång till bil KVALIFIKATIONER Du har en allmän gymnasieutbildning eller motsvarande. Du är utbildad badbevakare/simlärare/friskvårdsinstruktöreller har likvärdig erfarenhet samt är livräddningskunnig. Har du badvaktsutbildning, erfarenhet av att arbeta med barn och/eller varit vattengymnastikinstruktör alternativt ledare för landträning ser vi det som meriterande. Då arbetet innebär mycket kontakt med våra besökare ska du vara positiv och serviceinriktad. Du har också god känsla för ordning och reda. Flexibilitet både när det gäller arbetsuppgifter och arbetstider är önskvärt.
Företag: Region Gotland, Baden
Ort: Gotland
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Badvaktmästare/Instruktör jobb, Badvaktmästare/Instruktör Gotland, Badvaktmästare/Instruktör Region Gotland, Baden
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Badvaktmästare/Instruktör

Verksamhetsutvecklare inom bad och friskvård
Som en del av Region Gotland skapar kultur- och fritidsförvaltningen möjligheter till ett rikare liv för öns befolkning och besökare. Våra cirka 140 medarbetare erbjuder förutsättningar för bland annat natur- och kulturupplevelser, träning och eget skapande genom föreningsbidrag, arrangemang och nätverksarbete samt genom våra egna verksamheter - bibliotek, motionsanläggningar och ungdomsgårdar. Enheten bad består av tre badhus – Solbergabadet i Visby, Romabadet i Roma samt Hemsebadet i Hemse. Hemsebadet ligger ca 4,5 mil söder om Visby och är Gotlands största badhus med bland annat en 25-metersbassäng, barn- och rehabbassäng, lekland för barn samt aktivitetssal. Vi erbjuder idag skolbad, simundervisning, bad för allmänheten, vattengymnastik samt babysim. ARBETSUPPGIFTER Baden är centrala verksamheter för regionens arbete med att stärka folkhälsan. Tillsammans med föreningsliv och övriga aktörer skall du initiera och samordna utvecklingsarbete med olika insatser för att stärka folkhälsan på Hemsebadet, främst i närområdet men även tillsammans med övriga bad på ön. Arbetsuppgifterna innefattar även vanligt förekommande arbetsuppgifter på en bad och friskvårdsanläggning. Du ansvarar för badgästernas säkerhet och trivsel. Schemalagd arbetstid dvs dag, kväll och helg tjänstgöring, samt tjänstgöring på samtliga anläggningar ingår i arbetet. KVALIFIKATIONER Du har badmästarutbildning, hälsopedagog eller utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Erfarenhet från tidigare arbete på bad-/träningsanläggning är meriterande, så även kunskaper i flera språk. Du har ett starkt kundfokus, hög servicekänsla och är flexibel samt har en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Som person är du positiv och noggrann och har förmågan att entusiasmera och motivera andra. Du tycker om att arbeta i team likväl som självständigt när det krävs. Körkort och egen bil är önskvärt. Du måste klara ett arbetsprov med bland annat livräddning på 4,20 m djup för att vara aktuell för anställning. ÖVRIGT Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Region Gotland, Baden
Ort: Gotland
Publicerad : 09-07
Sök fler jobb liknande: lediga Verksamhetsutvecklare inom bad och friskvård jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verksamhetsutvecklare inom bad och friskvård


Sök lediga jobb Region Gotland, Baden

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se