Region Halland, Hudkliniken jobb - lediga jobb

Region Halland, Hudkliniken jobb Region Halland, Hudkliniken jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Region Halland, Hudkliniken. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Region Halland, Hudkliniken. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Sjuksköterska till hudklin, ljusbeh.enh. i Fbg och hudmott. i Varberg, Hall- Falkenberg

 2. Avdelningschef till hudkliniken vid Hallands sjukhus Halmstad- Halmstad

 3. Underläkare sökes till Hudkliniken, Hallands sjukhus Varberg- Varberg

 4. Överläkare sökes till Hudkliniken, Hallands sjukhus Varberg- Varberg

 5. Överläkare sökes till Hudkliniken, Hallands sjukhus Varberg- Varberg

 6. Medicinsk sekreterare sökes till Hudkliniken, Hallands sjukhus- Halmstad

 7. Hudmottagningen söker medicinsk sekreterare på grund av pensionsavgång- Varberg

 8. ST-läkare sökes till Hudkliniken, Hallands sjukhus- Halmstad

 9. Hudmottagningen söker medicinsk sekreterare på grund av pensionsavgång- Halmstad

 10. Vikarierande undersköterska till Hudklinken, Halmstad- Halmstad

 11. ST-läkare sökes till Hudkliniken, Hallands sjukhus Halmstad- Halmstad

 12. Hudmottagningen söker medicinsk sekreterare i Varberg- Varberg

 13. Hudmottagningen söker medicinsk sekreterare i Halmstad- Halmstad

 14. Hudmottagningen söker IT sekreterare/schemaläggare/samordnare- Halmstad


Mer beskrivning

Sjuksköterska till hudklin, ljusbeh.enh. i Fbg och hudmott. i Varberg, Hall
Region Halland är en av de största arbetsgivarna i Halland. Vi är 7 500 medarbetare - alla med uppdraget att främja utveckling och tillväxt och att ge hallänningarna god hälso- och sjukvård. Region Halland har som sin vision "Halland - Bästa livsplatsen." Det innebär att göra Halland till den plats där människor ges bästa möjliga förutsättningar att bo och verka. Region Halland vill ha engagerade medarbetare som trivs på jobbet och är stolta över det vi tillsammans uträttar. Därför satsar vi på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö och på att utveckla vår verksamhet - det som behövs för att tillsammans bygga bästa livsplatsen. Hallands sjukhus är modernt utrustade akutsjukhus som tillhandahåller specialistsjukvård dygnet runt. Det är också Hallands största arbetsplats. Område 2 är ett av sju områden vid Hallands sjukhus och har som uppdrag att förse invånarna i Halland med akut och planerad specialistvård. På område 2 finns hudkliniken, rehabiliteringskliniken, specialisttandvården, ögonkliniken, öron-, näs- halskliniken. Område 2 har ett regionövergripande uppdrag och bedriver verksamhet vid sjukhusen i Varberg och Halmstad. ARBETSUPPGIFTER Vi utreder och behandlar patienter och remittenter med behov av specialiserad hudsjukvård och har även en specialistmottagning för sexuellt överförbara sjukdomar (STD-mottagning). En stor del av verksamheten är medicinsk ljusbehandling. Samverkan mellan enheterna är en del i verksamhetens utveckling. Tjänsten innebär huvudansvar för ljusbehandlingen i Falkenberg. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av hudsjukvård. Men saknar du detta anser vi att brist på erfarenhet kan vägas upp av känsla för ansvar, nyfikenhet, önskan att arbeta i team och en vilja att anta nya utmaningar. Vi strävar efter att ha rätt person på rätt plats och lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Företag: Region Halland, Hudkliniken
Ort: Falkenberg
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till hudklin, ljusbeh.enh. i Fbg och hudmott. i Varberg, Hall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till hudklin, ljusbeh.enh. i Fbg och hudmott. i Varberg, Hall

Avdelningschef till hudkliniken vid Hallands sjukhus Halmstad
Region Halland är en av de största arbetsgivarna i Halland. Vi är 7 500 medarbetare - alla med uppdraget att främja utveckling och tillväxt och att ge hallänningarna god hälso- och sjukvård. Region Halland har som sin vision "Halland - Bästa livsplatsen." Det innebär att göra Halland till den plats där människor ges bästa möjliga förutsättningar att bo och verka. Region Halland vill ha engagerade medarbetare som trivs på jobbet och är stolta över det vi tillsammans uträttar. Därför satsar vi på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö och på att utveckla vår verksamhet - det som behövs för att tillsammans bygga bästa livsplatsen. Hudkliniken är organiserad inom område 2, Hallands sjukhus Halmstad och bedriver öppenvårdsverksamhet i Halmstad och Varberg, samt en ljusbehandlingsenhet i Falkenberg. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill leda och utveckla Hudkliniken vid Hallands sjukhus Halmstad i samarbete med medarbetarna och klinikens verksamhetschef. Som avdelningschef ingår du i klinikens ledningsgrupp och i områdets chefsgrupp. I området arbetar även en stab, denna fungerar som ett stöd för dig som avdelningschef. I chefskapet ingår att leda, planera, samordna och följa upp verksamheten. Dessutom att ansvara för personalfrågor, kompetensutveckling, medverka vid planering och uppföljning av budget och arbetsmiljö, samt arbete med kvalitet och utvecklingsarbeten. Hudkliniken kommer vid årsskiftet, till viss del, att bli en vårdvalsenhet. Att en del blir vårdvalsenhet innebär att den delen av verksamheten kommer att vara intäktsfinansierad. Den andra delen kommer att vara finansierad via abonnemang. Att bli en vårdvalsenhet kommer ställa nya krav på verksamheten, vilket har förberetts under året. En utmaning för dig är att leda verksamheten i detta förändringsskede, tillsammans med ett multiprofessionellt team bestående av läkare, undersköterskor och sjuksköterskor. Samverkan med övriga kliniker i området och på Hallands sjukhus samt regionen med övriga vårdgivare, inom vårdvalet för hudsjukvård, kommer att bli en viktig uppgift. Chefsuppdraget är ett fyra års förordnande och din grundbefattning är en tillsvidare-anställning inom din yrkesprofession. KVALIFIKATIONER Vårdutbildning på högskolenivå eller annan för tjänsten adekvat utbildning, goda ledaregenskaper, kreativitet och flexibilitet i arbetet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Region Halland, Hudkliniken
Ort: Halmstad
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Avdelningschef till hudkliniken vid Hallands sjukhus Halmstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Avdelningschef till hudkliniken vid Hallands sjukhus Halmstad

Underläkare sökes till Hudkliniken, Hallands sjukhus Varberg
Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 600 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen. Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar. Hudkliniken i Halland är organiserad under Hallands sjukhus och vi har mottagningsverksamhet i Halmstad och Varberg samt en ljusbehandlingsenhet i Falkenberg. Vi ansvarar för den specialiserade hudsjukvården och har i vårt uppdrag även venerologi. ARBETSUPPGIFTER Vill du vara med och utveckla vår mottagning till en effektivt driven enhet med fokus på ett brett utbud, god kvalitet och tillgänglighet för hallänningens behov av hudsjukvård? 2014 startade vi en vårdvalsenhet i regi av Hallands sjukhus med samma ersättnings-, kvalitets- och uppföljningsprinciper som andra aktörer inom Vårdval Halland plus. Vi ser detta som en stor och spännande utmaning som du kan vara med och påverka och utveckla som läkare hos oss. Inom vår klinik ingår även uppdraget som åligger sjukhuset att fortsatt ansvara för STD-verksamhet, konsultverksamhet, viss cancerprocessarbete samt operationer vilket kommer att ingå i ditt uppdrag som läkare i tjänstgöringen hos oss. Under 2015 kommer projekt teledermatologi att starta och i februari kommer fotofinder att installeras. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad underläkare, som även har chans till senare ST-tjänstgöring hos oss. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Företag: Region Halland, Hudkliniken
Ort: Varberg
Publicerad : 01-13
Sök fler jobb liknande: lediga Underläkare sökes till Hudkliniken, Hallands sjukhus Varberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Underläkare sökes till Hudkliniken, Hallands sjukhus Varberg

Överläkare sökes till Hudkliniken, Hallands sjukhus Varberg
Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 600 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen. Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar. Hudkliniken i Halland är organiserad under Hallands sjukhus och vi har mottagningsverksamhet i Halmstad och Varberg samt en ljusbehandlingsenhet i Falkenberg. Vi ansvarar för den specialiserade hudsjukvården och har i vårt uppdrag även venerologi. ARBETSUPPGIFTER Vill du vara med och utveckla vår mottagning till en effektivt driven enhet med fokus på ett brett utbud, god kvalitet och tillgänglighet för hallänningens behov av hudsjukvård? 2014 startade vi en vårdvalsenhet i regi av Hallands sjukhus med samma ersättnings-, kvalitets- och uppföljningsprinciper som andra aktörer inom Vårdval Halland plus. Vi ser detta som en stor och spännande utmaning som du kan vara med och påverka och utveckla som läkare hos oss. Inom vår klinik ingår även uppdraget som åligger sjukhuset att fortsatt ansvara för STD-verksamhet, konsultverksamhet, viss cancerprocessarbete samt operationer vilket kommer att ingå i ditt uppdrag som läkare i tjänstgöringen hos oss. Under 2015 kommer projekt teledermatologi att starta och i februari kommer fotofinder att installeras. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens inom dermatovenereologi. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Företag: Region Halland, Hudkliniken
Ort: Varberg
Publicerad : 01-13
Sök fler jobb liknande: lediga Överläkare sökes till Hudkliniken, Hallands sjukhus Varberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Överläkare sökes till Hudkliniken, Hallands sjukhus Varberg

Överläkare sökes till Hudkliniken, Hallands sjukhus Varberg
Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 600 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen. Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar. Hudkliniken i Halland är organiserad under Hallands sjukhus och vi har mottagningsverksamhet i Halmstad och Varberg samt en ljusbehandlingsenhet i Falkenberg. Vi ansvarar för den specialiserade hudsjukvården och har i vårt uppdrag även venerologi. ARBETSUPPGIFTER Vill du vara med och utveckla vår mottagning till en effektivt driven enhet med fokus på ett brett utbud, god kvalitet och tillgänglighet för hallänningens behov av hudsjukvård? 2014 startade vi en vårdvalsenhet i regi av Hallands sjukhus med samma ersättnings-, kvalitets- och uppföljningsprinciper som andra aktörer inom Vårdval Halland plus. Vi ser detta som en stor och spännande utmaning som du kan vara med och påverka och utveckla som läkare hos oss. Inom vår klinik ingår även uppdraget som åligger sjukhuset att fortsatt ansvara för STD-verksamhet, konsultverksamhet, viss cancerprocessarbete samt operationer vilket kommer att ingå i ditt uppdrag som läkare i tjänstgöringen hos oss. Under 2015 kommer projekt teledermatologi att starta och i februari kommer fotofinder att installeras. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens inom dermatovenereologi. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Företag: Region Halland, Hudkliniken
Ort: Varberg
Publicerad : 02-17
Sök fler jobb liknande: lediga Överläkare sökes till Hudkliniken, Hallands sjukhus Varberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Överläkare sökes till Hudkliniken, Hallands sjukhus Varberg

Medicinsk sekreterare sökes till Hudkliniken, Hallands sjukhus
Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 600 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen. Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar. Hudkliniken bedriver öppenvårdsverksamhet med mottagning i Halmstad och Varberg samt en ljusbehandlingsenhet i Falkenberg. Kliniken har sedan 2014 gått in som en av de första vårdvalsaktörerna inom specialistsjukvården. I ett vårdval, är det av än större vikt, att alla yrkesprofessioner arbetar tvärprofessionellt med stor teamkänsla. ARBETSUPPGIFTER Arbetet är varierande då sekretariatet har olika funktioner som man roterar emellan. Sekretariatet sköter sedvanliga arbetsuppgifter inom öppenvård såsom utskrifter, tidbokning, post, bevakningar och uppföljning med mera. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Stor vikt läggs vid flexibilitet och personlig lämplighet. Vi ser det som en självklarhet att våra medarbetare har en utpräglad servicekänsla gentemot både patienter och personal. Vår styrka ligger i vår gemenskap och förutsätter god samarbetsförmåga. Att du som person är noggrann ser vi som en viktig egenskap då vår ambition är att hålla en hög patientsäkerhet och för att en stor del av arbetet är registreringar som beskriver klinikens verksamhet och produktion. ÖVRIGT Välkommen med din ansökan! Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Företag: Region Halland, Hudkliniken
Ort: Halmstad
Publicerad : 02-18
Sök fler jobb liknande: lediga Medicinsk sekreterare sökes till Hudkliniken, Hallands sjukhus jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medicinsk sekreterare sökes till Hudkliniken, Hallands sjukhus

Hudmottagningen söker medicinsk sekreterare på grund av pensionsavgång
Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen. Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar. Hudkliniken bedriver öppenvårdsverksamhet med mottagning i Halmstad och Varberg samt en ljusbehandlingsenhet i Falkenberg. Kliniken har sedan 2014 gått in som en av de första vårdvalsaktörerna inom specialistsjukvården. I ett vårdval, är det av än större vikt, att alla yrkesprofessioner arbetar tvärprofessionellt med stor teamkänsla. Då en av våra medarbetare nu går i pension behöver vi förstärka vårt redan kompetenta arbetslag med en Medicinsk sekreterare. ARBETSUPPGIFTER Arbetet är varierande och dina arbetsuppgifter består av sedvanliga uppgifter för medicinsk sekreterare t.ex. journalskrivning, reception och det viktiga första mötet med de patienter som besöker oss, arkivering, logg-kontroller, fakturahantering samt i övrigt förekommande administrativa uppgifter. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Stor vikt läggs vid flexibilitet och personlig lämplighet. Vi ser det som en självklarhet att våra medarbetare har en utpräglad servicekänsla gentemot både patienter och personal. Vår styrka ligger i vår gemenskap och förutsätter god samarbetsförmåga. Att du som person är noggrann ser vi som en viktig egenskap då vår ambition är att hålla en hög patientsäkerhet och för att en stor del av arbetet är registreringar som beskriver klinikens verksamhet och produktion. Har du arbetat i VAS tidigare är detta meriterande. ÖVRIGT Välkommen med din ansökan! Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Företag: Region Halland, Hudkliniken
Ort: Varberg
Publicerad : 09-22
Sök fler jobb liknande: lediga Hudmottagningen söker medicinsk sekreterare på grund av pensionsavgång jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hudmottagningen söker medicinsk sekreterare på grund av pensionsavgång

ST-läkare sökes till Hudkliniken, Hallands sjukhus
Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen. Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar. Hudkliniken i Halland är organiserad under Hallands sjukhus och vi har mottagningsverksamhet i Halmstad och Varberg samt en ljusbehandlingsenhet i Falkenberg. Vi ansvarar för den specialiserade hudsjukvården och har i vårt uppdrag även venerologi. ARBETSUPPGIFTER Vill du vara med och utveckla vår mottagning till en effektivt driven enhet med fokus på ett brett utbud, god kvalitet och tillgänglighet för hallänningens behov av hudsjukvård? 2014 startade vi en vårdvalsenhet i regi av Hallands sjukhus med samma ersättnings-, kvalitets- och uppföljningsprinciper som andra aktörer inom Vårdval Halland plus. Vi ser detta som en stor och spännande utmaning som du kan vara med och påverka och utveckla som läkare hos oss. Inom vår klinik ingår även uppdraget som åligger sjukhuset att fortsatt ansvara för STD-verksamhet, konsultverksamhet, viss cancerprocessarbete samt operationer vilket kommer att ingå i ditt uppdrag som läkare i tjänstgöringen hos oss. Som ST-läkare hos oss får du mycket god handledning av erfarna kollegor och du har stora möjligheter att själv vara med att utforma din plan och utveckla specialintressen. ST-läkarna har regelbundet gemensamma träffar för fortbildning och reflektion tillsammans med studierektorn. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är Legitimerad läkare. Något års arbete på Hudkliniken och kunskap i VAS är mertiterande. Vi fäster stor vikt vid samarbetsförmåga och personliga egenskaper. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift. ÖVRIGT Välkommen med din ansökan! Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Företag: Region Halland, Hudkliniken
Ort: Halmstad
Publicerad : 10-21
Sök fler jobb liknande: lediga ST-läkare sökes till Hudkliniken, Hallands sjukhus jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ST-läkare sökes till Hudkliniken, Hallands sjukhus

Hudmottagningen söker medicinsk sekreterare på grund av pensionsavgång
Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen. Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar. ARBETSUPPGIFTER Hudkliniken bedriver öppenvårdsverksamhet med mottagning i Halmstad och Varberg samt en ljusbehandlingsenhet i Falkenberg. Kliniken har sedan 2014 gått in som en av de första vårdvalsaktörerna inom specialistsjukvården. I ett vårdval är det av än större vikt, att alla yrkesprofessioner arbetar tvärprofessionellt med stor teamkänsla. Då två av våra medarbetare delvis går i pension behöver vi förstärka vårt redan kompetenta arbetslag med en medicinsk sekreterare. Arbetet är varierande och dina arbetsuppgifter består av sedvanliga uppgifter för medicinsk sekreterare t.ex. journalskrivning, reception och det viktiga första mötet med de patienter som besöker oss, arkivering, logg-kontroller, fakturahantering samt i övrigt förekommande administrativa uppgifter. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare med mycket goda IT-kunskaper. Tidigare erfarenheter av journalsystemet VAS, Hallandskatalogen och Business Objects är meriterande. Stor vikt läggs vid flexibilitet och personlig lämplighet. Vi ser det som en självklarhet att våra medarbetare har en utpräglad servicekänsla gentemot både patienter och personal. Vår styrka ligger i vår gemenskap och förutsätter god samarbetsförmåga. Att du som person är noggrann ser vi som en viktig egenskap då vår ambition är att hålla en hög patientsäkerhet och för att en stor del av arbetet är registreringar som beskriver klinikens verksamhet och produktion. ÖVRIGT Välkommen med din ansökan! Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Företag: Region Halland, Hudkliniken
Ort: Halmstad
Publicerad : 01-15
Sök fler jobb liknande: lediga Hudmottagningen söker medicinsk sekreterare på grund av pensionsavgång jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hudmottagningen söker medicinsk sekreterare på grund av pensionsavgång

Vikarierande undersköterska till Hudklinken, Halmstad
Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen. Region Halland har engagerade medarbetare som trivs på jobbet och är stolta över det vi tillsammans uträttar. Därför satsar vi på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö och på att utveckla vår verksamhet - det som behövs för att tillsammans bygga bästa livsplatsen. Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar. ARBETSUPPGIFTER Hudkliniken bedriver öppenvårdsverksamhet med mottagning i Halmstad och Varberg samt en ljusbehandlingsenhet i Falkenberg. Kliniken har sedan 2014 gått in som en av de första vårdvalsaktörerna inom specialistsjukvården. I ett vårdval är det av än större vikt, att alla yrkesprofessioner arbetar tvärprofessionellt med stor teamkänsla. Då en av våra medarbetare går på föräldraledighet behöver vi förstärka vårt redan kompetenta arbetslag med en vikarierande undersköterska. Arbetet är varierande och dina arbetsuppgifter består av sedvanliga uppgifter för undersköterska. Du har ett nära samarbete med sjuksköterskor, då man arbetar i team kring patienten. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är intresserad av att ha ett omväxlande och utmanande arbete. Du är utbildad undersköterska, gärna med några års erfarenhet. Erfarenhet av journalsystemet VAS är ett plus. Vi ser det som en självklarhet att våra medarbetare har en utpräglad servicekänsla gentemot både patienter och personal. Vår styrka ligger i vår gemenskap och förutsätter god samarbetsförmåga. Att du som person är noggrann och ansvarstagande ser vi som viktigt då vår ambition är att hålla en hög patientsäkerhet och ge våra patienter bästa möjliga vård. ÖVRIGT Välkommen med din ansökan! Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Företag: Region Halland, Hudkliniken
Ort: Halmstad
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande undersköterska till Hudklinken, Halmstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande undersköterska till Hudklinken, Halmstad

ST-läkare sökes till Hudkliniken, Hallands sjukhus Halmstad
Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen. Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar. Hudkliniken i Halland är organiserad under Hallands sjukhus och vi har mottagningsverksamhet i Halmstad och Varberg samt en ljusbehandlingsenhet i Falkenberg. Vi ansvarar för den specialiserade hudsjukvården och har i vårt uppdrag även venerologi. ARBETSUPPGIFTER Vill du vara med och utveckla vår mottagning till en effektivt driven enhet med fokus på ett brett utbud, god kvalitet och tillgänglighet för hallänningens behov av hudsjukvård? Inom vår klinik ingår även uppdraget som åligger sjukhuset att fortsatt ansvara för STD-verksamhet, konsultverksamhet, viss cancerprocessarbete samt operationer vilket kommer att ingå i ditt uppdrag som läkare i tjänstgöringen hos oss. Som ST-läkare hos oss får du mycket god handledning av erfarna kollegor och du har stora möjligheter att själv vara med att utforma din plan och utveckla specialintressen. ST-läkarna har regelbundet gemensamma träffar för fortbildning och reflektion tillsammans med studierektorn. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad läkare. Något års arbete på Hudkliniken och kunskap i journalsystemet VAS är meriterande. Vi fäster stor vikt vid samarbetsförmåga och personliga egenskaper. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift. ÖVRIGT Välkommen med din ansökan! Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Företag: Region Halland, Hudkliniken
Ort: Halmstad
Publicerad : 11-02
Sök fler jobb liknande: lediga ST-läkare sökes till Hudkliniken, Hallands sjukhus Halmstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ST-läkare sökes till Hudkliniken, Hallands sjukhus Halmstad

Hudmottagningen söker medicinsk sekreterare i Varberg
Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen. Hudkliniken bedriver öppenvårdsverksamhet med mottagning i Halmstad och Varberg samt en ljusbehandlingsenhet i Falkenberg. Kliniken har sedan 2014 gått in som en av de första vårdvalsaktörerna inom specialistsjukvården. I ett vårdval är det av än större vikt, att alla yrkesprofessioner arbetar tvärprofessionellt med stor teamkänsla. Då en av våra medarbetare går i pension behöver vi förstärka vårt redan kompetenta arbetslag med en medicinsk sekreterare. Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete, välkommen till oss! ARBETSUPPGIFTER Som medicinsk sekreterare hos oss har du en viktig roll. Dina arbetsuppgifter är varierande och består främst av sedvanliga uppgifter för medicinsk sekreterare såsom journalskrivning, reception och det viktiga första mötet med de patienter som besöker oss, arkivering, logg-kontroller, fakturahantering samt i övrigt förekommande administrativa uppgifter. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare med mycket goda IT-kunskaper. Tidigare erfarenheter av journalsystemet VAS, Hallandskatalogen och Business Objects är meriterande. Vi ser det som en självklarhet att våra medarbetare har en utpräglad servicekänsla gentemot både patienter och personal. Vår styrka ligger i vår gemenskap och förutsätter god samarbetsförmåga. Att du som person är noggrann och strukturerad ser vi som en viktig egenskap då vår ambition är att hålla en hög patientsäkerhet och för att en stor del av arbetet är registreringar som beskriver klinikens verksamhet och produktion. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Välkommen med din ansökan! Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund! ÖVRIGT Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Företag: Region Halland, Hudkliniken
Ort: Varberg
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga Hudmottagningen söker medicinsk sekreterare i Varberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hudmottagningen söker medicinsk sekreterare i Varberg

Hudmottagningen söker medicinsk sekreterare i Halmstad
Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen. Hudkliniken bedriver öppenvårdsverksamhet med mottagning i Halmstad och Varberg samt en ljusbehandlingsenhet i Falkenberg. Kliniken har sedan 2014 gått in som en av de första vårdvalsaktörerna inom specialistsjukvården. I ett vårdval är det av än större vikt, att alla yrkesprofessioner arbetar tvärprofessionellt med stor teamkänsla. Då en av våra medarbetare går i pension behöver vi förstärka vårt redan kompetenta arbetslag med en medicinsk sekreterare. Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete, välkommen till oss! ARBETSUPPGIFTER Som medicinsk sekreterare hos oss har du en viktig roll. Dina arbetsuppgifter är varierande och består främst av sedvanliga uppgifter för medicinsk sekreterare såsom journalskrivning, reception, arkivering, logg-kontroller, fakturahantering samt i övrigt förekommande administrativa uppgifter. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare med mycket goda IT-kunskaper. Tidigare erfarenheter av journalsystemet VAS, Hallandskatalogen och Business Objects är meriterande. Vi ser det som en självklarhet att våra medarbetare har en utpräglad servicekänsla gentemot både patienter och personal. Vår styrka ligger i vår gemenskap och förutsätter god samarbetsförmåga. Att du som person är noggrann och strukturerad ser vi som en viktig egenskap då vår ambition är att hålla en hög patientsäkerhet och för att en stor del av arbetet är registreringar som beskriver klinikens verksamhet och produktion. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Välkommen med din ansökan! Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund! ÖVRIGT Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Företag: Region Halland, Hudkliniken
Ort: Halmstad
Publicerad : 11-23
Sök fler jobb liknande: lediga Hudmottagningen söker medicinsk sekreterare i Halmstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hudmottagningen söker medicinsk sekreterare i Halmstad

Hudmottagningen söker IT sekreterare/schemaläggare/samordnare
Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen. Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar. Hudkliniken bedriver öppenvårdsverksamhet med mottagning i Halmstad och Varberg samt en ljusbehandlingsenhet i Falkenberg. Kliniken har sedan 2014 gått in som en av de första vårdvalsaktörerna inom specialistsjukvården. I ett vårdval är det av än större vikt, att alla yrkesprofessioner arbetar tvärprofessionellt med stor teamkänsla. ARBETSUPPGIFTER Arbetet hos oss på hudmottagningen är varierande där du har huvudfokus som IT sekreterare och schemaplanering. Som IT-sekreterare ingår du i guppen IT-samordnare inom Hallands sjukhus, administratör för 1177 och är delaktig i arbetet för webbtidbok, HAK ansvarig samt insatt i IT frågorna på arbetsplatsen. Som schemaplanerare arbetar du och avdelningschefen tätt tillsammans för att få ett välfungerande mottagningsschema. Övriga arbetsuppgifter som medicinsk sekreterare ingår, exempelvis journalskrivning, arkivering, logg-kontroller, samt i övrigt förekommande administrativa uppgifter. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare med mycket goda IT-kunskaper. Tidigare erfarenheter av arbete i schemaplaneringssystem ex Medinett, journalsystemet VAS, Hallandskatalogen och Business Objects är meriterande. Vi ser det som en självklarhet att våra medarbetare har en utpräglad servicekänsla gentemot både patienter och personal. Vår styrka ligger i vår gemenskap och förutsätter god samarbetsförmåga. Att du som person är noggrann ser vi som en viktig egenskap då vår ambition är att hålla en hög patientsäkerhet och för att en stor del av arbetet är registreringar som beskriver klinikens verksamhet och produktion. Stor vikt läggs vid flexibilitet och personlig lämplighet. Välkommen med din ansökan! ÖVRIGT Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Företag: Region Halland, Hudkliniken
Ort: Halmstad
Publicerad : 12-28
Sök fler jobb liknande: lediga Hudmottagningen söker IT sekreterare/schemaläggare/samordnare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hudmottagningen söker IT sekreterare/schemaläggare/samordnare


Sök lediga jobb Region Halland, Hudkliniken

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se