Region Halland, Löftadalens folkhögskola jobb - lediga jobb

Region Halland, Löftadalens folkhögskola jobb Region Halland, Löftadalens folkhögskola jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Region Halland, Löftadalens folkhögskola. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Region Halland, Löftadalens folkhögskola. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Folkhögskolelärare eller gymnasielärare- Kungsbacka

 2. Gymnasielärare i sv, eng, samhällskunskap till Löftadalens folkhögskola- Kungsbacka

 3. Kock sökes till Löftadalens Folkhögskola, Åsa- Kungsbacka

 4. Städ-/servicepersonal sökes till Löftadalens folkhögskola, Åsa- Kungsbacka

 5. Fritidsledare/Elevassistent sökes till Löftadalens folkhögskola, Åsa- Kungsbacka

 6. Fritidsledare/Elevassistenter sökes till Löftadalens folkhögskola, Åsa- Kungsbacka

 7. Lärare sökes till Löftadalens folkhögskola, Åsa- Kungsbacka

 8. Lärare sökes till Löftadalens folkhögskola, Kungsbacka- Kungsbacka

 9. Lärare sökes till Löftadalens folkhögskola, Kungsbacka- Kungsbacka

 10. Samordnare/undervisare sökes till Löftadalens folkhögskola, Kungsbacka- Kungsbacka

 11. Engagerade lärare i engelska till Löftadalens folkhögskola, Kungsbacka- Kungsbacka

 12. Engagerad lärare till Löftadalens Folkhögskola i Åsa- Kungsbacka

 13. Marknadsförare till Löftadalens Folkhögskola- Kungsbacka

 14. Löftadalens folkhögskola söker en engagerad fritidsledare/deltagarstödjare- Kungsbacka

 15. Löftadalens folkhögskola söker en IKT-pedagog- Kungsbacka


Mer beskrivning

Folkhögskolelärare eller gymnasielärare
Löftadalens Folkhögskola är en skola som har både estetiska kurser och där man kan läsa in sin grundskole- och gymnasiebehörighet. Vi arbetar med att utveckla vår praktiska pedagogik i klassrummet genom att använda olika undervisningsmetoder, bl.a. aktivt lärande. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en folkhögskole- eller gymnasielärare med gymnasieämnesbehörighet i engelska och svenska. Du behöver vara intresserad av att arbeta ämnesövergripande och tematiskt tillsammans med andra lärare i arbetslaget. KVALIFIKATIONER Meriterande är om du har läst specialpedagogik, spelar något instrument eller håller på med teater.
Företag: Region Halland, Löftadalens folkhögskola
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Folkhögskolelärare eller gymnasielärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Folkhögskolelärare eller gymnasielärare

Gymnasielärare i sv, eng, samhällskunskap till Löftadalens folkhögskola
Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 600 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen. Inom skolförvaltningen finns två folkhögskolor, Löftadalen och Katrineberg, samt två naturbruksgymnasier, Plönninge och Munkagård. Folkhögskolorna erbjuder folkbildning dels på Allmän kurs som syftar till att ge högskolebehörighet, dels genom utbildningar inom olika konstformer, skådespeleri, idrottsledarutbildning, turism m.m. Naturbruksgymnasierna är yrkesgymnasium som erbjuder utbildningar till arbete inom den gröna näringen. Löftadalens folkhögskola ligger i samhället Åsa (Norra Halland). Skolan är vackert belägen på en klippa vid Kattegatt, mitt emellan städerna Kungsbacka i norr och Varberg i söder. Skolan erbjuder en bred utbildning på gymnasienivå. Man kan läsa kärnämnen på olika nivåer, med varierad studietakt och även för dyslektiker. De estetiska kurserna är bild, keramik och textil. Det finns också en rehabiliteringskurs med fokus på det kreativa. På två terminer kan man också skaffa sig en yrkesutbildning inom Turism och reseliv. Skolan har 160 elever varav 80 bor på skolans internat. Det finns också en konferensanläggning med plats för 50 övernattande gäster. Året om arrangeras korta kurser och konferenser. Under sommarmånaderna används skolans alla bäddar till kurs- och konferensverksamheten samt Bed & Breakfast. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att, tillsammans med ett arbetslag, arbeta på allmän linje där eleverna läser in grundskole- och gymnasiekompetens. Du kommer att arbeta med undervisning och även med stödundervisning i mindre grupp. KVALIFIKATIONER Vi söker en lärare med kompetens motsvarande gymnasiets kurser i svenska, engelska, matematik och samhällskunskap. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Företag: Region Halland, Löftadalens folkhögskola
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i sv, eng, samhällskunskap till Löftadalens folkhögskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i sv, eng, samhällskunskap till Löftadalens folkhögskola

Kock sökes till Löftadalens Folkhögskola, Åsa
Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 600 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen. Inom skolförvaltningen finns två folkhögskolor, Löftadalen och Katrineberg, samt två naturbruksgymnasier, Plönninge och Munkagård. Folkhögskolorna erbjuder folkbildning dels på Allmän kurs som syftar till att ge högskolebehörighet, dels genom utbildningar inom olika konstformer, skådespeleri, idrottsledarutbildning, turism m.m. Naturbruksgymnasierna är yrkesgymnasium som erbjuder utbildningar till arbete inom den gröna näringen. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som har god kännedom om modern och klassisk matlagning. Vi arbetar i arbetslag och för oss är det lika naturligt att stå i disken som att laga mat. Vi arbetar tillsammans och utvecklar hela tiden såväl den mat vi serverar som vårt arbetssätt. Du kommer att laga mat till elever, personal, utomstående lunchgäster samt till konferenser och kurser. I arbetsuppgifterna ingår också övriga serviceuppgifter i kök. Arbetstid: dag, kväll och helg. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad kock eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Du är serviceinriktad och kan på ett bra sätt möta våra elever och gäster med olika behov, det kan till exempel handla om att kunna presentera och förklara vad maten innehåller. Då vi arbetar i arbetslag och ibland byter arbetsuppgifter är det viktigt att du har lätt för att samarbeta och även dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Goda kunskaper i engelska är ett plus. Grundläggande datorkunskaper förutsätts, vi kommunicerar internt via mejl och arbetstidsregistering sker digitalt. ÖVRIGT Vi håller intervjuer löpande under ansökningstiden så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Företag: Region Halland, Löftadalens folkhögskola
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 02-17
Sök fler jobb liknande: lediga Kock sökes till Löftadalens Folkhögskola, Åsa jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock sökes till Löftadalens Folkhögskola, Åsa

Städ-/servicepersonal sökes till Löftadalens folkhögskola, Åsa
Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 600 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen. Inom skolförvaltningen finns två folkhögskolor, Löftadalen och Katrineberg, samt två naturbruksgymnasier, Plönninge och Munkagård. Folkhögskolorna erbjuder folkbildning dels på Allmän kurs som syftar till att ge högskolebehörighet, dels genom utbildningar inom olika konstformer, skådespeleri, idrottsledarutbildning, turism m.m. Naturbruksgymnasierna är yrkesgymnasium som erbjuder utbildningar till arbete inom den gröna näringen. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta med lokalvård och service på vår folkhögskola. I uppdraget ingår att städa lokaler men det är också viktigt att du kan prata med våra elever och andra gäster. Tjänsten är inriktad på lokalvård men det innebär inte bara att städa, ställa iordning och bädda sängar på konferensavdelningen utan även lättare vaktmästeriarbete, trädgårdsarbete och övriga serviceuppgifter ingår. KVALIFIKATIONER Vi ställer inga krav på utbildning men ser gärna att du har arbetslivserfarenhet. Du behöver vara serviceinriktad och kunna möta elever och gäster med olika behov. Vi arbetar i arbetslag där vi ibland byter arbetsuppgifter, därför är det viktigt att du har lätt för att samarbeta och gärna delar med dig av erfarenheter. Har du goda kunskaper i engelska är det ett plus. Grundläggande datorkunskaper förutsätts, vi kommunicerar internt via mejl och arbetstidsregistering sker digitalt. ÖVRIGT Vi kommer att hålla intervjuer löpande under ansökningstiden så det är bra om du skickar in din ansökan så fort som möjligt. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Företag: Region Halland, Löftadalens folkhögskola
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 02-17
Sök fler jobb liknande: lediga Städ-/servicepersonal sökes till Löftadalens folkhögskola, Åsa jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Städ-/servicepersonal sökes till Löftadalens folkhögskola, Åsa

Fritidsledare/Elevassistent sökes till Löftadalens folkhögskola, Åsa
Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 600 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen. Inom skolförvaltningen finns två folkhögskolor, Löftadalen och Katrineberg, samt två naturbruksgymnasier, Plönninge och Munkagård. Folkhögskolorna erbjuder folkbildning dels på Allmän kurs som syftar till att ge högskolebehörighet, dels genom utbildningar inom olika konstformer, skådespeleri, idrottsledarutbildning, turism m.m. Naturbruksgymnasierna är yrkesgymnasium som erbjuder utbildningar till arbete inom den gröna näringen. ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder dig en tillsvidaretjänst som fritidsledare/elevassistent på Löftadalens folkhögskola. Det är ett stimulerande arbete med att ge bästa möjliga stöd till våra elever. Du kommer att ingå i skolans Elevstödsteam och arbeta som fritidsledare/elevassistent på Allmän kurs och till viss del på skolans internat. Som fritidsledare/elevassistent, i form av elevstöjdare kommer du att arbeta med att hjälpa elever pedagogiskt, som behöver extra stöd för att följa med i undervisningen. Ditt stöd kommer framförallt rikta sig till unga vuxna med olika funktionsnedsättningar som inte har klarat sin grundskola eller sina gymnasiestudier. Som fritidsledare/elevassistent ska du kunna hjälpa eleven, trots sina svårigheter, att skapa förutsättningar att klara utbildningen som andra elever. I arbetet som Elevstödjare på skolans fritidsverksamhet kommer du arbeta någon/några kvällar i veckan och tillsammans med de andra fritidsledarna organisera fritidsverksamheten, att ha tillsyn av allmänna utrymmen, vara handledare för våra volontärer och tillsammans med de andra fritidsledarna vara ansvarig för skolans fadderverksamhet. KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att du har en pedagogisk utbildning som fritidsledare/fritidspedagog eller liknande. Meriterande är att du har erfarenhet av att arbeta pedagogiskt med personer med olika typer av funktionsnedsättningar såsom ADHD, Dyslexi, psykiska funktionsnedsättningar och funktionsnedsättningar inom autism spektret. Du har kunskaper så att du kan hjälpa elever i de grundskole- och gymnasiegemensamma ämnena på gymnasialnivå. Du sätter alltid eleven i fokus och arbetar utefter ett lösningsfokuserat förhållningsätt. Som person är du strukturerad, lyhörd, har en god förmåga att skapa goda relationer, har tålamod och är ansvarsfull. Du är noggrann och har lätt att hantera situationer när förutsättningar och planering ändras i arbetet. Du är van vid att samarbeta och kan även arbeta självständigt. Vi ser att du har lätt för att sätta gränser på ett smidigt sätt när det behövs. Vi lägger stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Varmt välkommen med din ansökan! Vi tillämpar löpande intervju och anställning. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Företag: Region Halland, Löftadalens folkhögskola
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 06-16
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidsledare/Elevassistent sökes till Löftadalens folkhögskola, Åsa jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidsledare/Elevassistent sökes till Löftadalens folkhögskola, Åsa

Fritidsledare/Elevassistenter sökes till Löftadalens folkhögskola, Åsa
Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 600 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen. Inom skolförvaltningen finns två folkhögskolor, Löftadalen och Katrineberg, samt två naturbruksgymnasier, Plönninge och Munkagård. Folkhögskolorna erbjuder folkbildning dels på Allmän kurs som syftar till att ge högskolebehörighet, dels genom utbildningar inom olika konstformer, skådespeleri, idrottsledarutbildning, turism m.m. Naturbruksgymnasierna är yrkesgymnasium som erbjuder utbildningar till arbete inom den gröna näringen. ARBETSUPPGIFTER Vi söker två engagerade medarbetare för vår nya verksamhet, Folkhögskolespåret, för ensamkommande ungdomar mellan 18-21 år. Folkhögskolespåret handlar om att möjliggöra för landets folkhögskolor att erbjuda boende- och studieformer för ensamkommande ungdomar. Målet är att ungdomarnas väg mot vidare studier eller arbete skall förkortas. Det gäller främst ungdomar i gymnasieför ålder med permanent uppehållstillstånd (PUT). Folkhögskolespåret drivs utifrån idén att god integration behöver inkludera en bredd av samhällsaktörer över sektionsgränserna. Med utgångspunkt i folkhögskolornas värdegrund och bildningsideal ska insatsen uppmuntra ett nytt tänk kring ensamkommande ungdomars, förmågor, resurser och potential. Det är med stolthet vi nu blir en samhällsaktör för de ensamkommande ungdomarna. Vi kommer till hösten 2015, att erbjuda boende- och studier för ensamkommande ungdomar i utslussningsfas. Eleverna kommer delvis integreras på vår Allmänna kurs. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete som fritidsledare/elevassistent. Du kommer att arbeta tillsammans med lärare och med elevernas fritid. Du kommer att arbeta med ett förstärkt mentorskap. Som fritidsledare/elevassistent kommer du att arbeta med att hjälpa elever pedagogiskt, som behöver extra stöd för att följa med i undervisningen. Ditt stöd kommer framförallt rikta sig till nyanlända unga vuxna som har kort erfarenhet av Sverige och nu ska läsa in grundskola och/eller gymnasiet. Som fritidsledare/elevassistent ska du kunna hjälpa eleven, trots sina svårigheter, att skapa förutsättningar att klara utbildningen som andra elever. I arbetet som Elevstödjare på skolans fritidsverksamhet kommer du arbeta någon/några kvällar i veckan och tillsammans med de andra fritidsledarna organisera fritidsverksamheten, att ha tillsyn av allmänna utrymmen, vara handledare för våra volontärer och tillsammans med de andra fritidsledarna vara ansvarig för skolans fadderverksamhet. I arbetet ingår att arbeta på helger och lov. Arbetet delas med de andra fritidsledarna/elevassistenterna. KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att du har en pedagogisk utbildning som fritidsledare/fritidspedagog eller liknande. Du har kunskaper så att du kan hjälpa elever i de grundskole- och gymnasiegemensamma ämnena på gymnasialnivå. Som person är du strukturerad, lyhörd, har en god förmåga att skapa goda relationer, har tålamod och är ansvarsfull. Du är noggrann och har lätt att hantera situationer när förutsättningar och planering ändras i arbetet. Du är van vid att samarbeta och kan även arbeta självständigt samt att du har lätt för att sätta gränser på ett smidigt sätt när det behövs. Vi ser att du är en trygg vuxen med en positiv inställning där du arbetar lösningsfokuserat. Vi lägger stor vikt vid social kompetens, samarbetsförmåga, initiativförmåga och lämplighet för tjänsten. Att du använder digital teknik i undervisningen ser vi som en självklarhet. Du behöver ha körkort och kunna köra minibuss. ÖVRIGT Varmt välkommen med din ansökan! Vi tillämpar löpande intervju och anställning. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Företag: Region Halland, Löftadalens folkhögskola
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 06-16
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidsledare/Elevassistenter sökes till Löftadalens folkhögskola, Åsa jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidsledare/Elevassistenter sökes till Löftadalens folkhögskola, Åsa

Lärare sökes till Löftadalens folkhögskola, Åsa
Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 600 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen. Inom skolförvaltningen finns två folkhögskolor, Löftadalen och Katrineberg samt två naturbruksgymnasier, Plönninge och Munkagård. Folkhögskolorna erbjuder folkbildning dels på Allmän kurs som syftar till att ge högskolebehörighet, dels genom utbildningar inom olika konstformer, skådespeleri, idrottsledarutbildning, turism m.m. Naturbruksgymnasierna är yrkesgymnasium som erbjuder utbildningar till arbete inom den gröna näringen. ARBETSUPPGIFTER Löftadalens folkhögskola söker nu lärare inom: • Matematik och naturkunskap. 100 % (tillsvidare anställning). • Färg och form. 80 % (visstidsanställning t.o.m. 2015-12-31, med eventuell möjlighet till förlängning). Allmän kurs och Konst- och konsthantverk. • Allmän kurs. 100 % (visstidsanställning t.o.m. 2015-12-31, med eventuell möjlighet till förlängning). Religion, samhällskunskap, historia, engelska, svenska och svenska2. • Allmän kurs. 100 % (visstidsanställning t.o.m. 2015-12-31, med eventuell möjlighet till förlängning). Religion, samhällskunskap, historia, engelska, svenska och svenska2. • Musiklärare. Timanställd, motsvarande 40 % tjänst (visstidsanställning t.o.m. 2015-12-31, med eventuell möjlighet till förlängning). Inspelning och ljudteknik. Gitarr och klaviatur. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete som lärare i svenska som andra språk, engelska, samhällskunskap, historia, religion och matematik, på gymnasienivå. I tjänsten Färg och form ingår undervisning på allmän linje och på Konst- och konsthantverk, som är högskoleförberedande. Tjänsterna kommer att kombineras i arbete på särskild linje och allmän linje, där vuxna läser in grund- och gymnasieskola och etableringskurs för vuxna nyanlända. I din roll som lärare för ensamkommande ungdomar arbetar du också med att hjälpa ungdomarna att integreras i det svenska samhället. I arbetet ingår också att medverka till att bygga ungdomars nätverk och att stärka deras resurser så att studier och meningsfull fritid uppmuntras. KVALIFIKATIONER Du är folkhögskolelärare eller har annan likvärdig utbildning. Behörighet i undervisande ämnen. Du har: • Erfarenheter av undervisning på folkhögskola, studiecirkel, eller likande. • Flera års erfarenhet som lärare inom vuxenutbildning. • God pedagogisk ledarförmåga • Erfarenhet av arbete med elever med funktionshinder som till exempel dyslexi, diagnoser inom Autismspektrumet etc. Vi söker dig som vill arbeta för folkhögskolans framtid och som delar folkbildningens människosyn och förhållningssätt där samtal och samarbete står i centrum. Du ska vara öppen för att samarbeta, vara lösningsfokuserad och kunna möta deltagarna där de befinner sig. Undervisningen sker oftast i mindre grupper där en lugn och trygg atmosfär skapas. Erfarenhetsutbyte som källa till ökad kunskap och förståelse för likheter och olikheter är viktigt. Att bygga och stärka självförtroendet är centralt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Varmt välkommen med din ansökan! Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Företag: Region Halland, Löftadalens folkhögskola
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare sökes till Löftadalens folkhögskola, Åsa jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare sökes till Löftadalens folkhögskola, Åsa

Lärare sökes till Löftadalens folkhögskola, Kungsbacka
Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 600 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen. Inom skolförvaltningen finns två folkhögskolor, Löftadalen och Katrineberg, samt två naturbruksgymnasier, Plönninge och Munkagård. Folkhögskolorna erbjuder folkbildning dels på Allmän kurs som syftar till att ge högskolebehörighet, dels genom utbildningar inom olika konstformer, skådespeleri, idrottsledarutbildning, turism m.m. Naturbruksgymnasierna är yrkesgymnasium som erbjuder utbildningar till arbete inom den gröna näringen. Vi söker engagerade medarbetare för vår nuvarande verksamhet på allmän linje, samt för det nya arbetet för nyanlända genom etableringskurs och folkhögskolespåret, för ensamkommande ungdomar mellan 18-21 år. Folkhögskolan bygger sin verksamhet på att vara en mötesplats för människor och kunskap, att ta deltagarna på en resa i kunskap till platser man inte tidigare besökt. Du kommer främst att arbeta på Löftadalens Allmänna linje, där unga vuxna tar revansch på sin tidigare skoltid och studerar till grund- och gymnasiekompetens. Nybyggarna är nyanlända svenskar i åldern 18-21, i så kallad utslussningsfas. Målet är att ungdomarnas väg mot vidare studier eller arbete skall förkortas. Det gäller främst ungdomar i gymnasieför ålder med permanent uppehållstillstånd (PUT). Med utgångspunkt i folkhögskolornas värdegrund och bildningsideal ska insatsen uppmuntra ett nytt tänk kring ensamkommande ungdomars, förmågor, resurser och potential. Det är med stolthet vi nu är en samhällsaktör för ensamkommande ungdomarna. Vi startade hösten 2015 Nybyggarna, som är studier och boende för ensamkommande ungdomar. Eleverna studerar och bor integrerat på Folkhögskolan och vår Allmänna kurs och får där undervisning i SFI och/eller Svenska som andraspråk, samt grundskole- och gymnasiebehörighet. ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete som lärare i svenska som andra språk, svenska för invandrare, och naturkunskap, på grundskole- och gymnasienivå. Tjänsterna baseras på undervisning på allmän linje, där vuxna läser in grund- och gymnasieskola och etableringskurs för vuxna nyanlända. Som lärare för ensamkommande ungdomar arbetar du också med att hjälpa ungdomarna att integreras i det svenska samhället, trivas och gå i skolan, lära sig svenska och kunna leva ett självständigt liv. I arbetet ingår också att medverka till att bygga ungdomars nätverk och att stärka deras resurser så att studier och meningsfull fritid uppmuntras. KVALIFIKATIONER Vi vill att du som söker: - Är behörig folkhögskolelärare eller gymnasielärare med behörighet på grundskole- och/eller gymnasieskolenivå i Svenska som andraspråk och Naturkunskap, du får gärna ha en specialpedagogisk utbildning. - Har goda kunskaper att arbeta med elever som har funktionsvariationer. - Har goda kunskaper i engelska och svenska. - Har erfarenhet av att arbeta pedagogiskt med utlandsfödda. - Ska vara en trygg vuxen med en positiv inställning där du arbetar lösningsfokuserat. - Som person är strukturerad, lyhörd, har en god förmåga att skapa goda relationer, har tålamod och är ansvarsfull. Du är noggrann och har lätt att hantera situationer när förutsättningar och planering ändras i arbetet. Du är van vid att samarbeta, undervisa tillsammans men andra lärare och kan även arbeta självständigt. Du har lätt för att sätta gränser på ett smidigt sätt när det behövs. - Använder digital teknik i undervisningen. Det ser vi som en självklarhet. Det är meriterande om du är specialpedagog, folkhögskollärare eller har erfarenheter från folkhögskola. Vi lägger stor vikt vid social kompetens, samarbetsförmåga, initiativförmåga och personlig lämplighet för tjänsten. ÖVRIGT Tidsbegränsad anställning fr.om. 20160110 till 20160630. Tjänsten kan övergå i en tillsvidaretjänst om beslut fattas. Vi kommer att intervjua och tillsätta tjänster löpande utifrån den ämneskompetens/ämneskombination de sökande har. • 100 % tjänst med ämneskombinationerna svenska som andraspråk och naturkunskap. Tjänsten kan delas upp i två tjänster beroende på ämneskompetens. Välkommen med din ansökan! Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Företag: Region Halland, Löftadalens folkhögskola
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 12-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare sökes till Löftadalens folkhögskola, Kungsbacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare sökes till Löftadalens folkhögskola, Kungsbacka

Lärare sökes till Löftadalens folkhögskola, Kungsbacka
Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 600 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen. Inom skolförvaltningen finns två folkhögskolor, Löftadalen och Katrineberg, samt två naturbruksgymnasier, Plönninge och Munkagård. Folkhögskolorna erbjuder folkbildning dels på Allmän kurs som syftar till att ge högskolebehörighet, dels genom utbildningar inom olika konstformer, skådespeleri, idrottsledarutbildning, turism m.m. Naturbruksgymnasierna är yrkesgymnasium som erbjuder utbildningar till arbete inom den gröna näringen. Vi söker engagerade medarbetare för vår nuvarande verksamhet på allmän linje, samt för det nya arbetet för nyanlända genom etableringskurs och folkhögskolespåret, för ensamkommande ungdomar mellan 18-21 år. Folkhögskolan bygger sin verksamhet på att vara en mötesplats för människor och kunskap, att ta deltagarna på en resa i kunskap till platser man inte tidigare besökt. Du kommer främst att arbeta på Löftadalens Allmänna linje, där unga vuxna tar revansch på sin tidigare skoltid och studerar till grund- och gymnasiekompetens. Nybyggarna är nyanlända svenskar i åldern 18-21, i så kallad utslussningsfas. Målet är att ungdomarnas väg mot vidare studier eller arbete skall förkortas. Det gäller främst ungdomar i gymnasieför ålder med permanent uppehållstillstånd (PUT). Med utgångspunkt i folkhögskolornas värdegrund och bildningsideal ska insatsen uppmuntra ett nytt tänk kring ensamkommande ungdomars, förmågor, resurser och potential. Det är med stolthet vi nu är en samhällsaktör för ensamkommande ungdomarna. Vi startade hösten 2015 Nybyggarna, som är studier och boende för ensamkommande ungdomar. Eleverna studerar och bor integrerat på Folkhögskolan och vår Allmänna kurs och får där undervisning i SFI och/eller Svenska som andraspråk, samt grundskole- och gymnasiebehörighet. ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete som lärare i svenska som andra språk, svenska för invandrare, och naturkunskap, på grundskole- och gymnasienivå. Tjänsterna baseras på undervisning på allmän linje, där vuxna läser in grund- och gymnasieskola och etableringskurs för vuxna nyanlända. Som lärare för ensamkommande ungdomar arbetar du också med att hjälpa ungdomarna att integreras i det svenska samhället, trivas och gå i skolan, lära sig svenska och kunna leva ett självständigt liv. I arbetet ingår också att medverka till att bygga ungdomars nätverk och att stärka deras resurser så att studier och meningsfull fritid uppmuntras. KVALIFIKATIONER Vi vill att du som söker: - Är behörig folkhögskolelärare eller gymnasielärare med behörighet på grundskole- och/eller gymnasieskolenivå i Svenska som andraspråk och Naturkunskap, du får gärna ha en specialpedagogisk utbildning. - Har goda kunskaper att arbeta med elever som har funktionsvariationer. - Har goda kunskaper i engelska och svenska. - Har erfarenhet av att arbeta pedagogiskt med utlandsfödda. - Ska vara en trygg vuxen med en positiv inställning där du arbetar lösningsfokuserat. - Som person är strukturerad, lyhörd, har en god förmåga att skapa goda relationer, har tålamod och är ansvarsfull. Du är noggrann och har lätt att hantera situationer när förutsättningar och planering ändras i arbetet. Du är van vid att samarbeta, undervisa tillsammans men andra lärare och kan även arbeta självständigt. Du har lätt för att sätta gränser på ett smidigt sätt när det behövs. - Använder digital teknik i undervisningen. Det ser vi som en självklarhet. Det är meriterande om du är specialpedagog, folkhögskollärare eller har erfarenheter från folkhögskola. Vi lägger stor vikt vid social kompetens, samarbetsförmåga, initiativförmåga och personlig lämplighet för tjänsten. ÖVRIGT Tidsbegränsad anställning fr.om. 20160110 till 20160630. Tjänsten kan övergå i en tillsvidaretjänst om beslut fattas. Vi kommer att intervjua och tillsätta tjänster löpande utifrån den ämneskompetens/ämneskombination de sökande har. • 100 % tjänst med ämneskombinationerna svenska som andraspråk och naturkunskap. Tjänsten kan delas upp i två tjänster beroende på ämneskompetens. Välkommen med din ansökan! Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Företag: Region Halland, Löftadalens folkhögskola
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 01-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare sökes till Löftadalens folkhögskola, Kungsbacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare sökes till Löftadalens folkhögskola, Kungsbacka

Samordnare/undervisare sökes till Löftadalens folkhögskola, Kungsbacka
Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 600 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen. Inom skolförvaltningen finns två folkhögskolor, Löftadalen och Katrineberg, samt två naturbruksgymnasier, Plönninge och Munkagård. Folkhögskolorna erbjuder folkbildning dels på Allmän kurs som syftar till att ge högskolebehörighet, dels genom utbildningar inom olika konstformer, skådespeleri, idrottsledarutbildning, turism m.m. Naturbruksgymnasierna är yrkesgymnasium som erbjuder utbildningar till arbete inom den gröna näringen. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten avser arbete på en nystartad utbildning med syfte att så snabbt som möjligt få ut flyktingar som är utbildade läkare och tandläkare i vården i Halland. Utbildningen kommer att ge kompetens i svenska som andraspråk nivå 3, gymnasial nivå. Utbildningen varvar undervisning i vårdsvenska, svenska som andraspråk, svenska samhället och praktik. Inledningsvis utformas kursen med fokus på språket och varvar sedan kursdagarna med praktik. Du kommer att arbeta med att undervisa i vårdsvenska tillsammans med en utbildad lärare i svenska som andraspråk, samordna praktikplatser för nyanlända samt följa upp praktik. Du kommer tillsammans med läraren i svenska som andraspråk utforma utbildningen och individanpassa den till utbildningens deltagare. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är undersköterska eller har högre utbildning inom vårdsektorn. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet från att ha arbetet inom vården, helst på sjukhusen i Varberg och/eller Kungsbacka. ÖVRIGT Välkommen med din ansökan! Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Företag: Region Halland, Löftadalens folkhögskola
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 01-21
Sök fler jobb liknande: lediga Samordnare/undervisare sökes till Löftadalens folkhögskola, Kungsbacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Samordnare/undervisare sökes till Löftadalens folkhögskola, Kungsbacka

Engagerade lärare i engelska till Löftadalens folkhögskola, Kungsbacka
Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 600 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen. Inom skolförvaltningen finns två folkhögskolor, Löftadalen och Katrineberg samt ett naturbruksgymnasium, Munkagård. Folkhögskolorna erbjuder folkbildning dels på Allmän kurs som syftar till att ge högskolebehörighet, dels genom utbildningar inom olika konstformer, skådespeleri, idrottsledarutbildning, turism m.m. Naturbruksgymnasiet är yrkesgymnasium som erbjuder utbildningar till arbete inom den gröna näringen. Löftadalens folkhögskola söker nu engagerade lärare i Engelska och ytterligare ett ämne - (Historia, Musik, Naturkunskap, Religionskunskap, Samhällskunskap, Svenska/svenska som andraspråk, IT, Psykologi eller Filosofi). ARBETSUPPGIFTER Vi söker engagerade medarbetare för vår nuvarande verksamhet på allmän linje. Du kommer främst att arbeta på Löftadalens Allmän kurs, där unga vuxna tar revansch på sin tidigare skoltid och studerar till grund- och gymnasiekompetens. Målet är att vägen mot vidare studier eller arbete skall förkortas. Du kommer att tillsammans med arbetslaget utveckla undervisningsmetoder, arbeta ämnesövergripande och arbeta som handledare i kunskapsprocessen. På allmän linje arbetar arbetslaget med att utveckla undervisningen från ämnesundervisning till ämnesövergripande. Deltagarna är indelade i basgrupper där en lärare handleder gruppen i kunskapsprocessen. Engelska och matematik ingår ännu inte i det ämnesövergripande arbetet, utan undervisas i andra grupper. Du får mycket goda förutsättningar för att bedriva ditt arbete, med mindre undervisningsgrupper, god pedagogisk stöttning och rimlig undervisningstid. Folkhögskolan bygger sin verksamhet på att vara en mötesplats för människor och kunskap, att ta deltagarna på en resa i kunskap till platser man inte tidigare besökt. Folkhögskolan arbetar med ämneskunskaper, men lägger lika stor vikt vid att utvecklas som människa tillsammans med andra. Det är med stolthet vi nu är en samhällsaktör för ensamkommande ungdomar. Vi startade hösten 2015 Nybyggarna, som är studier och boende för ensamkommande ungdomar. Eleverna studerar på allmän kurs och bor integrerat på Folkhögskolan och får där undervisning i SFI och/eller Svenska som andraspråk, samt grundskole- och gymnasiebehörighet. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete som lärare i engelska och i att leda basgrupper i ämnesövergripande studier. Du kan kombinera ditt arbete med masterutbildning på Halmstads Högskola. KVALIFIKATIONER Du som söker är: - Behörig folkhögskole-, gymnasie- eller grundskolelärare med behörighet på grundskole- och/eller gymnasieskolenivå i Engelska och ytterligare ett eller fler ämnen. Meriterande är erfarenhet av: • att använda/leda grupprocesser • att arbeta med elever med funktionsvariationer • att utveckla undervisning • att använda olika undervisningsmetoder • att arbeta som handledare • att arbeta pedagogiskt med utlandsfödda • att använda digital teknik i undervisningen. • Utbildning i specialpedagogik eller erfarenhet att arbeta med ett specialpedagogiskt förhållningssätt Du ska vara en trygg vuxen med en positiv inställning där du arbetar lösningsfokuserat. Du är som person strukturerad, lyhörd, har en god förmåga att skapa goda relationer, har tålamod och är ansvarsfull. Du är noggrann och har lätt att hantera när situationer och förutsättningar i arbetet förändras. Du är van vid att samarbeta, undervisa tillsammans men andra lärare och kan även arbeta självständigt. Du har lätt för att sätta gränser på ett smidigt sätt när det behövs. Vi lägger stor vikt vid social kompetens, samarbetsförmåga, initiativförmåga och lämplighet för tjänsten. Varmt välkommen med din ansökan! ÖVRIGT Vi kommer att intervjua och tillsätta tjänster löpande utifrån den ämneskompetens/ämneskombination de sökande har. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Företag: Region Halland, Löftadalens folkhögskola
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 05-24
Sök fler jobb liknande: lediga Engagerade lärare i engelska till Löftadalens folkhögskola, Kungsbacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Engagerade lärare i engelska till Löftadalens folkhögskola, Kungsbacka

Engagerad lärare till Löftadalens Folkhögskola i Åsa
Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 600 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen. Inom skolförvaltningen, som är en del av Region Halland, finns två folkhögskolor, Löftadalen och Katrineberg, samt två naturbruksgymnasier, Plönninge och Munkagård. Folkhögskolorna erbjuder folkbildning dels på Allmän kurs som syftar till att ge högskolebehörighet, dels genom utbildningar inom olika konstformer, skådespeleri, idrottsledarutbildning, turism m.m. Naturbruksgymnasierna är yrkesgymnasium som erbjuder utbildningar till arbete inom den gröna näringen. Till Löftadalens Folkhögskola söker vi nu en engagerad lärare i Svenska samt ytterligare ett ämne till vår nuvarande verksamhet på allmän linje. Folkhögskolan bygger sin verksamhet på att vara en mötesplats för människor och kunskap, att ta deltagarna på en resa i kunskap till platser man inte tidigare besökt. Folkhögskolan arbetar med ämneskunskaper, men lägger lika stor vikt vid att utvecklas som människa tillsammans med andra. Det är med stolthet vi nu är en samhällsaktör för ensamkommande ungdomar. Vi startade hösten 2015 Nybyggarna, som är studier och boende för ensamkommande ungdomar. Eleverna studerar på allmän kurs och bor integrerat på Folkhögskolan och får där undervisning i SFI och/eller Svenska som andraspråk, samt grundskole- och gymnasiebehörighet. ARBETSUPPGIFTER Som lärare hos oss kommer du främst att arbeta på Löftadalens Allmänna kurs, där unga vuxna tar revansch på sin tidigare skoltid och studerar till grund- och gymnasiekompetens. Målet är att vägen mot vidare studier eller arbete skall förkortas. På den allmänna kursen undervisas också vuxna som läser in grund- och gymnasieskola samt vuxna nyanlända som läser etableringskurs. Som lärare för ensamkommande ungdomar arbetar du också med att hjälpa ungdomarna att integreras i det svenska samhället, trivas och gå i skolan, lära sig svenska och kunna leva ett självständigt liv. I arbetet ingår också att medverka till att bygga ungdomars nätverk och att stärka deras resurser så att studier och meningsfull fritid uppmuntras. Du kommer tillsammans med arbetslaget att utveckla undervisningsmetoder, arbeta ämnesövergripande och arbeta som handledare i kunskapsprocessen. På allmän linje arbetar arbetslaget med att utveckla undervisningen från ämnesundervisning till ämnesövergripande. Deltagarna är indelade i basgrupper där en lärare handleder gruppen i kunskapsprocessen. Engelska och matematik ingår ännu inte i det ämnesövergripande arbetet, utan undervisas i andra grupper. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete som lärare i svenska och i att leda basgrupper i ämnesövergripande studier. Du får mycket goda förutsättningar för att bedriva ditt arbete, med mindre undervisningsgrupper, god pedagogisk stöttning och rimlig undervisningstid. KVALIFIKATIONER Vi vill att du som söker är behörig folkhögskole-, gymnasie- eller grundskolelärare med behörighet på grundskole- och/eller gymnasieskolenivå i Svenska och ytterligare ett eller fler ämnen. Det är meriterande om du har utbildning i specialpedagogik eller erfarenhet att arbeta med ett specialpedagogiskt förhållningssätt. Erfarenhet av att leda grupprocesser, att använda och utveckla olika undervisningsmetoder och att arbeta med handledning är också meriterande. Du har också kompetens för att arbeta med elever som har funktionsvariationer. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med deltagare med läs- och skrivsvårigheter samt har erfarenhet av att arbeta pedagogiskt med utlandsfödda. Det är en självklarhet att du använder dig av digital teknik i undervisningen. Som person är du noggrann, strukturerad, lyhörd, har tålamod och är ansvarsfull. Du har lätt att skapa goda relationer och kan hantera situationer när förutsättningar och planering ändras i arbetet. Du är van vid att samarbeta och undervisa tillsammans med andra lärare och kan även arbeta självständigt. Som en trygg vuxen har du en positiv inställning där du arbetar lösningsfokuserat och kan också sätta gränser på ett smidigt sätt när det behövs. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tillsättning vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas redan innan annonseringstidens utgång. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan! ÖVRIGT Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Företag: Region Halland, Löftadalens folkhögskola
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 08-04
Sök fler jobb liknande: lediga Engagerad lärare till Löftadalens Folkhögskola i Åsa jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Engagerad lärare till Löftadalens Folkhögskola i Åsa

Marknadsförare till Löftadalens Folkhögskola
Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen. Inom skolförvaltningen finns två folkhögskolor, Löftadalen och Katrineberg, samt två naturbruksgymnasier, Plönninge och Munkagård. Folkhögskolorna erbjuder folkbildning dels på Allmän kurs som syftar till att ge högskolebehörighet, dels genom utbildningar inom olika konstformer, skådespeleri, idrottsledarutbildning, turism m.m. Naturbruksgymnasierna är yrkesgymnasium som erbjuder utbildningar till arbete inom den gröna näringen. På Löftadalens folkhögskola låter vi människor utvecklas till den de vill bli! Med en mängd olika kreativa utbildningar och deltagare från världens alla hörn är Löftadalens folkhögskola ett kulturellt centrum. Vi erbjuder spännande utbildningar, internatboende och god mat, allt med en fantastisk havsutsikt. Vi ger insikt genom utsikt! Nu vill vi förbättra vår marknadsföring och söker därför en driven marknadsförare med både operativ och strategisk kompetens. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en marknadsförare med fingertoppskänsla som ska ansvara för både vår externa och interna kommunikation. Vi vill att du har god förmåga att tänka strategiskt kring hur kommunikation ska planeras men ändå inte är rädd för att hugga i och arbeta operativt. Exempel på operativa arbetsuppgifter är att samla in information, ta bilder, göra enklare filmer, skriva och redigera texter av olika slag för både tryck och webb. Du kommer även ta fram och presentera kampanjer, sköta design och annonsering i sociala medier, delta i mässor och skriva pressmeddelanden. Du får övergripande ansvar för Löftadalens folkhögskolas webbplats som ligger på Episerver. Tilltalas du av att arbeta praktiskt med marknadsföring så erbjuder vi en position där du får stort förtroende och spelrum att utveckla och utvecklas. På Löftadalens folkhögskola får du arbeta från ax till limpa, från idé till färdigt material och genomförande. Därför behöver du vara intresserad av att arbeta med marknadsföringens alla delar. Du blir en drivande del av Löftadalens folkhögskolas strategiska marknadsföringsgrupp med representation från de olika verksamheterna. Till stöd har du Skol- och kulturförvaltningens marknadsavdelning i Region Halland. Löpande uppföljning, analys och utveckling blir också en del av dina uppgifter samt förvaltning och utveckling av vårt kundregister. Marknadsföringsarbetet motsvarar 60 % av tjänsten. Tjänsten kan kombineras med administrativa uppdrag eller undervisning upp till 100 % beroende på dina önskemål. KVALIFIKATIONER Vi tror att du är nyfiken och villig att ta i när det behövs. Du har en högskoleutbildning, antagligen inom media och kommunikation, digital design eller systemvetenskap. Du har arbetat i något CMS, kanske EpiServer eller Wordpress. Det är meriterande om du kan redigera film, har erfarenhet av kommunikationsanpassning till mobila enheter, bloggar och sociala medier. Har du erfarenhet av kundregister så är det ett plus i kanten. Kanske har du en bakgrund inom föreningslivet och en förståelse för en organisation som drivs av andra värden än rent ekonomiska. Viktigast är ändå att du har en vilja att förändra och förbättra, tänka stort och praktiskt förvandla vår verklighet till marknadsföringsguld. Välkommen att bli en del av vår gemenskap! ÖVRIGT Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Företag: Region Halland, Löftadalens folkhögskola
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 12-07
Sök fler jobb liknande: lediga Marknadsförare till Löftadalens Folkhögskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Marknadsförare till Löftadalens Folkhögskola

Löftadalens folkhögskola söker en engagerad fritidsledare/deltagarstödjare
Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 600 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen. Inom skolförvaltningen, som är en del av Region Halland, finns två folkhögskolor, Löftadalen och Katrineberg, samt naturbruksgymnasiet Munkagård. Folkhögskolorna erbjuder folkbildning dels på Allmän kurs som syftar till att ge högskolebehörighet, dels genom utbildningar inom olika konstformer, skådespeleri, idrottsledarutbildning, turism m.m. Munkagård är ett yrkesgymnasium som erbjuder utbildningar till arbete inom den gröna näringen. Till Löftadalens Folkhögskola söker vi nu en engagerad fritidsledare/deltagarstödjare. Vi erbjuder dig en tillsvidaretjänst och ett stimulerande arbete med att ge bästa möjliga stöd till våra kursdeltagare på skolan. Du kommer att ingå i skolans Deltagarstödsteam och arbeta som fritidsledare på skolans internat och som deltagarstödjare på Allmän och Särskild kurs. ARBETSUPPGIFTER Som fritidsledare/deltagarstödjare kommer du att arbeta med att pedagogiskt stötta deltagare som behöver extra stöd för att följa med i undervisningen. Ditt stöd kommer framförallt att rikta sig till unga vuxna som inte har färdigställt sina grundskole- eller gymnasiestudier, och som har olika funktionsvariationer eller är nyanlända i Sverige. I arbetet på skolans fritidsverksamhet kommer du att arbeta någon/några kvällar i veckan och tillsammans med de andra fritidsledarna organisera fritidsverksamheten, ha tillsyn av allmänna utrymmen, vara handledare för våra volontärer och tillsammans med de andra fritidsledarna vara ansvarig för skolans fadderverksamhet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har en pedagogisk utbildning, som fritidsledare/fritidspedagog eller liknande. Du har även tillräckligt med kunskaper så att du kan hjälpa kursdeltagare i de grundskole- och gymnasiegemensamma ämnena på gymnasial nivå. Meriterande är att du har erfarenhet av att arbeta pedagogiskt med personer med olika typer av funktionsvariationer såsom ADHD, autismspektrumtillstånd, dyslexi, eller psykiska funktionsnedsättningar. Meriterande är även erfarenhet av arbete med nyanlända unga vuxna. Som person är du noggrann, strukturerad, tålmodig och ansvarsfull. Du har lätt för att skapa goda relationer och kan hantera situationer när förutsättningar och planering ändras i arbetet. Du är van vid att samarbeta, men kan även arbeta självständigt. Du har även lätt för att sätta gränser på ett smidigt sätt när situationen kräver. Slutligen sätter du alltid deltagaren i fokus och arbetar utifrån ett lösningsfokuserat förhållningsätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Varmt välkommen med din ansökan! ÖVRIGT I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval vilket innebär att kandidater kan komma att kallas på intervju innan annonseringstidens utgång. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Företag: Region Halland, Löftadalens folkhögskola
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 03-26
Sök fler jobb liknande: lediga Löftadalens folkhögskola söker en engagerad fritidsledare/deltagarstödjare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Löftadalens folkhögskola söker en engagerad fritidsledare/deltagarstödjare

Löftadalens folkhögskola söker en IKT-pedagog
Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen. Inom skolförvaltningen, som är en del av Region Halland, finns två folkhögskolor, Löftadalen och Katrineberg, samt naturbruksgymnasiet Munkagård. Folkhögskolorna erbjuder folkbildning dels på Allmän kurs som syftar till att ge högskolebehörighet, dels genom utbildningar inom olika konstformer, skådespeleri, idrottsledarutbildning, turism m.m. Munkagård är ett yrkesgymnasium som erbjuder utbildningar till arbete inom den gröna näringen. ARBETSUPPGIFTER Som IKT-pedagog kommer du att arbeta tillsammans med skolans ledning och pedagoger. Uppdraget innebär att utveckla IKT-frågor och driva processer inom skolans digitalisering. I arbetet ingår att stödja och vägleda skolans personal och deltagargrupper. Folkhögskolans uppdrag är mångsidigt och riktar sig till olika målgrupper, som nyanlända, individer med kort skolbakgrund, eller personer som vill utveckla sig estetiskt. Ett mål är att stärka demokratin, ett annat att höja bildnings- och utbildningsnivån i samhället. Pedagogiskt kännetecknas skolformen av ett individanpassat och gemensamt lärande. Som IKT-pedagog ska du bidra till att öka måluppfyllelsen i verksamheten genom att utveckla och implementera digitala verktyg. Du ska erbjuda workshops och fortbildning för pedagoger och skolledare. Du ska stödja lärares processinriktade arbete genom att underlätta arbetet och höja kvalitén på arbetsprocess och bedömning med hjälp av IKT. Vidare ska du föra diskussioner kring folkhögskolans uppdrag med fokus på den roll IKT spelar. I uppdraget ingår även omvärldsbevakning kring pedagogiska IKT-frågor som ökar kvalitén på undervisning. Din roll innebär även att fungera som en kontaktlänk mellan förvaltningens IT-avdelning och skola. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har: * Pedagogiskt högskoleutbildning. * Du ska även ha väldokumenterade IT-kunskaper/IT-utbildning och stor erfarenhet av att integrera digitala verktyg i det pedagogiska arbetet. * Du är kommunikativ och kan på ett tydligt och korrekt sätt uttrycka dig i både tal och skrift. * Meriterande är erfarenhet av att arbeta i systemen SchoolSoft och Office 365, samt att ha erfarenhet av liknande uppdrag. Som person söker vi dig som är en god pedagog och känner dig trygg i att inspirera elever och personal inom digitalisering. Du tar gärna egna initiativ i ditt arbete och har förmågan att planera och driva processer framåt. Det är en förutsättning att du tycker om att arbeta med kursdeltagare och pedagoger samt har förmåga att ta egna beslut, samtidigt som du är lyhörd för behov och önskemål. Du trivs med att arbeta med flera arbetsuppgifter samtidigt. Du har lätt för att kommunicera och har ett stort intresse av att möta människor med olika bakgrund och förutsättningar. Du har en god förmåga att skapa goda relationer. Vi värdesätter att du har en positiv inställning och arbetar utifrån ett lösningsfokuserat arbetssätt. Som person ska du ha förmåga att kunna se helheten av uppdraget och kunna bryta ner den i delar utifrån verksamheternas olika behov. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Varmt välkommen med din ansökan! ÖVRIGT I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval vilket innebär att kandidater kan komma att kallas på intervju innan annonseringstidens utgång. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Företag: Region Halland, Löftadalens folkhögskola
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga Löftadalens folkhögskola söker en IKT-pedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Löftadalens folkhögskola söker en IKT-pedagog


Sök lediga jobb Region Halland, Löftadalens folkhögskola

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se