Region Halland, Medicinmottagning jobb - lediga jobb

Region Halland, Medicinmottagning jobb Region Halland, Medicinmottagning jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Region Halland, Medicinmottagning. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Region Halland, Medicinmottagning. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Medicinsk sekreterare, Medicinmottagningen Hallands sjukhus Kungsbacka- Kungsbacka

 2. Överläkare inom kardiologi, Medicinmottagningen, Hallands sjukhus Kungsback- Kungsbacka

 3. Dietist till Medicinmottagningen, Hallands sjukhus Kungsbacka- Kungsbacka

 4. Sjuksköterska till Neurologmottagningen på Medicinmottagningen Hallands sju- Kungsbacka

 5. Hjärtsjuksköterska till Medicinmottagningen, Hallands sjukhus Kungsbacka- Kungsbacka

 6. Sjuksköterska sökes till neurologmottagningen, Hallands sjukhus Kungsbacka- Kungsbacka

 7. Medicinsk sekreterare till Medicinmottagningen, Hallands sjukhus Kungsbacka- Kungsbacka

 8. Diabetessjuksköterska till Medicinmottagningen, Hallands sjukhus Varberg- Varberg

 9. Biomedicinsk analytiker sökes till Medicinmottagningen, Kungsbacka- Kungsbacka

 10. Medicinsk sekreterare sökes till Medicinmottagningen, Kungsbacka- Kungsbacka

 11. Medicinsk fotterapeut sökes till Medicinmottagningen, Varberg- Varberg

 12. Biomedicinsk analytiker inom neurofysiologi till Medicinmottagn. Varberg- Varberg

 13. Överläkare sökes till Medicinmottagningen, Hallands sjukhus Kungsbacka- Kungsbacka

 14. Verksamhetschef till medicinsk specialistvård, Hallands sjukhus Kungsbacka- Kungsbacka

 15. Undersköterska sökes till Medicinmottagningen, Kungsbacka- Kungsbacka

 16. Biomedicinsk analytiker, klinisk neurofysiologi, Medicinmottagn. Varberg- Varberg

 17. Sjuksköterska till Medicinmottagningen, dagsjukvård, Kungsbacka- Kungsbacka

 18. Överläkare inom lungmedicin sökes till Medicinmottagningen, Kungsbacka- Kungsbacka

 19. Sjuksköterska sökes till vårt neurologteam, Hallands sjukhus Kungsbacka- Kungsbacka

 20. Avdelningschef/Sjuksköterska sökes till Medicinmottagningen, Kungsbacka- Kungsbacka

 21. Sjuksköterska sökes till vårt neurologteam, Hallands sjukhus Kungsbacka- Kungsbacka

 22. Gastroenterologer sökes till Magtarmmottagningen, Kungsbacka och Varberg- Kungsbacka

 23. Sjuksköterska sökes till Medicinmottagningen, Kungsbacka- Kungsbacka

 24. Sjuksköterskor till Gastroenterologisk mottagning, Kungsbacka- Kungsbacka

 25. Medicinska sekreterare sökes till Medicinmottagningen, Kungsbacka sjukhus- Kungsbacka

 26. Gastroenterolog till Magtarmmottagningen, Hallands sjukhus Kungsbacka- Kungsbacka

 27. Medicinsk sekreterare sökes till ett omväxlande och utvecklande jobb!- Kungsbacka

 28. Är du sjuksköterska och söker nya utmaningar? Välkommen till Kungsbacka!- Kungsbacka

 29. Överläkare inom kardiologi till Hallands sjukhus Kungsbacka- Kungsbacka

 30. Medicinsk sekreterare till Medicinmottagning och Vårdavdelning, Kungsbacka- Kungsbacka

 31. Undersköterska sökes till Medicinmottagningen, Hallands sjukhus Kungsbacka- Kungsbacka


Mer beskrivning

Medicinsk sekreterare, Medicinmottagningen Hallands sjukhus Kungsbacka
Region Halland är en av de största arbetsgivarna i Halland. Vi är 7 500 medarbetare - alla med uppdraget att främja utveckling och tillväxt och att ge hallänningarna god hälso- och sjukvård. Region Halland har som sin vision "Halland - Bästa livsplatsen." Det innebär att göra Halland till den plats där människor ges bästa möjliga förutsättningar att bo och verka. Region Halland vill ha engagerade medarbetare som trivs på jobbet och är stolta över det vi tillsammans uträttar. Därför satsar vi på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö och på att utveckla vår verksamhet - det som behövs för att tillsammans bygga bästa livsplatsen. Kungsbacka är en av Sveriges mest expansiva kommuner med drygt 76 000 invånare. Hallands sjukhus Kungsbacka är en del av Hallands sjukhus som omfattar sjukhusen i Kungsbacka, Varberg och Halmstad. I Kungsbacka erbjuder man specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Inom sjukhuset finns mottagningsverksamhet inom kirurgi, ortopedi, urologi, medicin med flera subspecialiteter, öron, näs och hals, ögon, MVC, gynekologi, samt barn. Vidare finns en vårdavdelning för palliativ vård samt geriatrisk rehabvård. Operationsavdelningen har huvudsakligen dagkirurgisk inriktning med möjlighet till postoperativ flerdygnsvård på vårdavdelning. Vid sjukhuset finns också en röntgenavdelning. Inom medicinmottagningen i Kungsbacka bedrivs i dag allergologi, kardiologi, diabetologi, endokrinologi, hematologi, neurologi, gastroenterologi, allmän invärtesmedicin samt AK-mottagning. Mottagningen har till teamen knutna läkarmottagningar, sköterskemottagningar, dietist, medicinsk fotterapeut, kurator, undersköterskor samt medicinsk sekreterare. Vi bedriver också dagsjukvård med behandlingar för samtliga medicinska specialiteter. Till enheten finns en vårdavdelning med 24 vårdplatser samt Palliativa konsultteamet, postoperativ vård, akut geriatrik samt ortopedisk och neurologisk rehabilitering. Arbetsuppgifterna är mycket varierande inom och mellan de olika teamen med vård- dokumentation, IT-arbete och kassafunktion. ARBETSUPPGIFTER Tjänstgöringen innebär 100 % på Medicinmottagningen med nära samarbete över gränserna med övriga enheter inom Hallands sjukhus Kungsbacka. KVALIFIKATIONER Dokumenterad utbildning i vårddokumentation/läkarsekreterarutbildning. Sjukdomsklassifikationsutbildning är önskvärd och annan påbyggnadsutbildning är meriterande. Vi söker Dig som har goda IT-kunskaper och erfarenhet av datoriserad journal. Stor vikt kommer att läggas på Dina personliga egenskaper, arbetet ställer krav på god samarbetsförmåga, och att Du skall vara självständig, flexibel och initiativrik.
Företag: Region Halland, Medicinmottagning
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Medicinsk sekreterare, Medicinmottagningen Hallands sjukhus Kungsbacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medicinsk sekreterare, Medicinmottagningen Hallands sjukhus Kungsbacka

Överläkare inom kardiologi, Medicinmottagningen, Hallands sjukhus Kungsback
Region Halland är en av de största arbetsgivarna i Halland. Vi är 7 500 medarbetare - alla med uppdraget att främja utveckling och tillväxt och att ge hallänningarna god hälso- och sjukvård. Region Halland har som sin vision "Halland - Bästa livsplatsen." Det innebär att göra Halland till den plats där människor ges bästa möjliga förutsättningar att bo och verka. Region Halland vill ha engagerade medarbetare som trivs på jobbet och är stolta över det vi tillsammans uträttar. Därför satsar vi på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö och på att utveckla vår verksamhet - det som behövs för att tillsammans bygga bästa livsplatsen. Var med i utvecklingen av Hallands sjukhus Kungsbacka. Kungsbacka är en av Sveriges mest expansiva kommuner med drygt 76000 invånare. Hallands sjukhus Kungsbacka erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. På sjukhuset finns mottagningsverksamhet inom kirurgi, ortopedi, urologi, medicin med flera subspecialiteter, öron- näsa- och hals, ögon, mödravård, gynekologi samt barn. Vidare finns en vårdavdelning och en röntgenavdelning. Operationsavdelningen har huvudsakligen dagkirurgisk inriktning men möjlighet till postoperativ vård på vårdavdelningen finns. Medicinmottagningen i Kungsbacka är organiserad i team inom allergologi, kardiologi, diabetes/endokrinologi, hematologi, neurologi, gastroenterologi och AK-mottagning. Självständiga sjuksköterskemottagningar ingår teamvis och vi har en stor välfungerande dagsjukvård. Vi har ett gott samarbete både med närsjukvården och med övriga sjukhus i Halland. Flera av läkarna ingår i olika terapigrupper i Hallands läkemedelskommitté. ARBETSUPPGIFTER Hjärtteamet består av två läkare, sjuksköterskor och undersköterskor samt läkarsekreterare. Dina uppgifter innebär självständigt arbete inkluderande behandling och uppföljning av hjärt-kärlpatienter avseende ischemisk hjärtsjukdom, hjärtsvikt, vitier, arytmier, hypertoni, lipidstörningar m.m. Du förväntas också delta i medicinmottagningens AK-mottagning som delas mellan mottagningens f.n. sju läkare. Ett stort antal remisser handläggs från såväl primärvård som sjukhus framförallt inom norra Halland, men också från SU/Västra Götaland. Till din hjälp finns utrustning för bland annat arbets-ekg, långtids-ekg, långtidsblodtryck, ekokardiografi samt kontroll av pacemaker/ICD. I tjänsten ingår möjlighet till kompetensutveckling/vidareutbildning. Sjuksköterskebaserade mottagningar finns för hjärtsviktspatienter, kranskärlsjuka och patienter med förmaksflimmer. Såväl hjärtteamet som medicinmottagningen i stort arbetar med att utveckla verksamheten vidare där du också förväntas delta. KVALIFIKATIONER Legitimerad läkare, specialistkompetens inom kardiologi gärna med specialistkompetens/erfarenhet inom invärtes medicin. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter god samarbetsförmåga.
Företag: Region Halland, Medicinmottagning
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 09-07
Sök fler jobb liknande: lediga Överläkare inom kardiologi, Medicinmottagningen, Hallands sjukhus Kungsback jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Överläkare inom kardiologi, Medicinmottagningen, Hallands sjukhus Kungsback

Dietist till Medicinmottagningen, Hallands sjukhus Kungsbacka
Region Halland är en av de största arbetsgivarna i Halland. Vi är 7 500 medarbetare - alla med uppdraget att främja utveckling och tillväxt och att ge hallänningarna god hälso- och sjukvård. Region Halland har som sin vision "Halland - Bästa livsplatsen." Det innebär att göra Halland till den plats där människor ges bästa möjliga förutsättningar att bo och verka. Region Halland vill ha engagerade medarbetare som trivs på jobbet och är stolta över det vi tillsammans uträttar. Därför satsar vi på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö och på att utveckla vår verksamhet - det som behövs för att tillsammans bygga bästa livsplatsen. Kungsbacka är en av Sveriges mest expansiva kommuner med drygt 76 000 invånare. Hallands sjukhus Kungsbacka är en del av Hallands sjukhus som omfattar sjukhusen i Kungsbacka, Varberg och Halmstad. I Kungsbacka erbjuder man specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Inom sjukhuset finns mottagningsverksamhet inom kirurgi, ortopedi, urologi, medicin med flera subspecialiteter, öron, näs och hals, ögon, MVC, gynekologi, samt barn. Vidare finns en vårdavdelning för palliativ vård samt geriatrisk rehabvård. Operationsavdelningen har huvudsakligen dagkirurgisk inriktning med möjlighet till postoperativ flerdygnsvård på vårdavdelning. Vid sjukhuset finns också en röntgenavdelning. Inom medicinmottagningen i Kungsbacka bedrivs i dag specialistmottagningar inom allergologi, kardiologi, diabetologi, endokrinologi, hematologi, neurologi, gastroenterologi, dagsjukvård samt allmän invärtesmedicin och AK-mottagning. Mottagningen har till teamen knutna sköterskemottagningar, dietist, medicinsk fotterapeut, kurator, undersköterskor samt läkarsekreterare. Till enheten finns en vårdavdelning med 24 vårdplatser samt Palliativa teamet, postoperativ vård, akut geriatrik samt ortopedisk och neurologisk rehabilitering. ARBETSUPPGIFTER Som dietist ansvarar du för kost och nutritionsfrågor. I arbetet ingår att göra bedömningar, att ordinera och ge lämpliga råd samt att förskriva livsmedel för särskilda näringsändamål. En viktig del i arbetet är information och undervisning till patienter, detta sker individuellt vid patientbesök, men även gruppundervisning förekommer. Arbetet sker i nära samarbete med andra vårdgivare för vilka utbildningsinsatser även sker. Dietisten ingår i diabetes/endokrin teamet och har där en viktig roll med krav om ett aktivt deltagande i verksamhetsutveckling såväl inom teamet som för hela specialistmottagningen. I arbetet ingår också ett nära samarbete med övriga enheter vid Kungsbacka sjukhus. I tjänsten ingår 10% på barnhabiliteringen i Kungsbacka. KVALIFIKATIONER Dietistutbildning med legitimation. Stor vikt kommare att läggas på dina personliga egenskaper, arbetet ställer stora krav på samarbetsförmåga och att du ska vara självständig, ansvarstagande, flexibel och initiativrik.
Företag: Region Halland, Medicinmottagning
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 01-10
Sök fler jobb liknande: lediga Dietist till Medicinmottagningen, Hallands sjukhus Kungsbacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dietist till Medicinmottagningen, Hallands sjukhus Kungsbacka

Sjuksköterska till Neurologmottagningen på Medicinmottagningen Hallands sju
Region Halland är en av de största arbetsgivarna i Halland. Vi är 7 500 medarbetare - alla med uppdraget att främja utveckling och tillväxt och att ge hallänningarna god hälso- och sjukvård. Region Halland har som sin vision "Halland - Bästa livsplatsen." Det innebär att göra Halland till den plats där människor ges bästa möjliga förutsättningar att bo och verka. Region Halland vill ha engagerade medarbetare som trivs på jobbet och är stolta över det vi tillsammans uträttar. Därför satsar vi på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö och på att utveckla vår verksamhet - det som behövs för att tillsammans bygga bästa livsplatsen. Kungsbacka är en av Sveriges mest expansiva kommuner med drygt 76 000 invånare. Hallands sjukhus Kungsbacka är en del av Hallands sjukhus som omfattar sjukhusen i Kungsbacka, Varberg och Halmstad. I Kungsbacka erbjuder man specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Inom sjukhuset finns mottagningsverksamhet inom kirurgi, ortopedi, urologi, medicin med flera subspecialiteter, öron, näs och hals, ögon, MVC, gynekologi, samt barn. Vidare finns en vårdavdelning för palliativ vård samt geriatrisk rehabvård. Operationsavdelningen har huvudsakligen dagkirurgisk inriktning med möjlighet till postoperativ flerdygnsvård på vårdavdelning. Vid sjukhuset finns också en röntgenavdelning. Medicinmottagningen i Kungsbacka består av specialistmottagningar inom allergologi, kardiologi, diabetologi, endokrinologi, hematologi, neurologi och gastroenterologi. På mottagningen finns också en dagsjukvårdsavdelning och AK-mottagning. Vi arbetar i team runt våra patienter. Knutna till dessa team är läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sekreterare, dietist, medicinsk fotterapeut samt kurator. ARBETSUPPGIFTER Neurologteamet består i dag av en sjuksköterska, två läkare och två sekreterare. Då mottagningen är i ett expansivt skede vill vi nu utöka mottagningen med ytterligare en sjuksköterska. Vi strävar efter att vara en komplett neurologmottagning som behandlar och tar ansvar för människor med alla typer av neurologiska sjukdomar. Allt från de med lättare besvär, där vi samarbetar med Närhälsan, men också de som kräver omfattande behandling. Vi samarbetar också med neurologavdelningar i Varberg, Sahlgrenska Universitetssjukhuset, rehabiliteringsenheten i öppenvården samt kommunen. Du kommer att arbeta med våra patienter på både på mottagningen och via telefon Du kommer också att få möjlighet att tjänstgöra en dag i veckan på vår dagvårdsavdelning där du möter patienter från andra team, vilka kan behöva blodtransfusioner, läkemedel intravenöst, provtagning. m.m. KVALIFIKATIONER Leg. Sjuksköterska Tidigare tjänstgöring inom neurologi och mottagningsarbetet är meriterande, dock inte ett krav Stor vikt kommer att läggas på Dina personliga egenskaper, då vi gärna ser att Du är självständig, initiativrik och har lätt för att samarbeta.
Företag: Region Halland, Medicinmottagning
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 01-21
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till Neurologmottagningen på Medicinmottagningen Hallands sju jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till Neurologmottagningen på Medicinmottagningen Hallands sju

Hjärtsjuksköterska till Medicinmottagningen, Hallands sjukhus Kungsbacka
Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 600 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kunskap, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen. Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar. Medicinmottagningen i Kungsbacka består av specialistmottagningar inom allergologi, kardiologi, diabetologi, endokrinologi, hematologi, neurologi och gastroenterologi. På mottagningen finns också en dagsjukvårdsavdelning och AK-mottagning. Vi arbetar i team runt våra patienter. Knutna till dessa team är läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sekreterare, dietist, medicinsk fotterapeut samt kurator. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta i vårt hjärtteam som en av två sjuksköterskor. Tillsammans med läkare, undersköterskor och sekreterare arbetar du med att ge god vård till våra hjärtpatienter. Som hjärtsjuksköterska har du egen mottagning för svikt, kranskärls och flimmerpatienter. Du samarbetar även med andra aktörer för sekundärprevention till patienter som genomgått infarkt/operation. Du kommer även att tjänstgöra en dag i veckan på vår AK-mottagning där du självständigt doserar blodförtunnande läkemedel efter generell ordination. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med poängutbildning i hjärtsjukvård och hjärtsvikt motsvarande minst 30 hp, Då vi är en specialistmottagning ställs höga krav på din kompetens, vilket innebär att du måste ha gedigen erfarenhet från akutvårdsavdelning där svikt, kranskärlssjukdom och arytmi ingår i sjukdomsbilden. Erfarenhet av öppenvårdsmottagning, gärna med denna patientgrupp, är ett krav. Du måste kunna arbeta mycket självständigt och använda din kompetens och professionalitet så att det ger mervärde för patienten. Att du är en god medarbetare och se till helheten i verksamheten är självklart för oss. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du kan svenska flytande i tal och skrift samt har god datorvana. Meriterande är om du arbetat i doseringssystemet Auricula. ÖVRIGT Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Företag: Region Halland, Medicinmottagning
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Hjärtsjuksköterska till Medicinmottagningen, Hallands sjukhus Kungsbacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hjärtsjuksköterska till Medicinmottagningen, Hallands sjukhus Kungsbacka

Sjuksköterska sökes till neurologmottagningen, Hallands sjukhus Kungsbacka
Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 600 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen. Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar. Kungsbacka är en av Sveriges mest expansiva kommuner med drygt 76 000 invånare. I Kungsbacka erbjuder man specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Inom sjukhuset finns mottagningsverksamhet inom kirurgi, ortopedi, urologi, medicin med flera subspecialiteter, öron, näs- och hals, ögon, MVC, gynekologi, samt barn. Vidare finns en vårdavdelning för palliativ vård samt geriatrisk rehabvård. Operationsavdelningen har huvudsakligen dagkirurgisk inriktning med möjlighet till postoperativ flerdygnsvård på vårdavdelning. Vid sjukhuset finns också en röntgenavdelning. Medicinmottagningen i Kungsbacka består av specialistmottagningar inom allergologi, kardiologi, diabetologi, endokrinologi, hematologi, neurologi och gastroenterologi. På mottagningen finns också en dagsjukvårdsavdelning och AK-mottagning. Vi arbetar i team runt våra patienter. Knutna till dessa team är läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sekreterare, dietist, medicinsk fotterapeut samt kurator. Neurologteamet består i dag av två sjuksköterskor, två läkare och två sekreterare. Då en av våra neurologsjuksköterskor ska vara föräldraledig söker vi nu en vikarie för henne. Vi strävar efter att vara en komplett neurologmottagning som behandlar och tar ansvar för människor med alla typer av neurologiska sjukdomar. Allt från de med lättare besvär, där vi samarbetar med Vårdcentralerna i distriktet, men också de som kräver omfattande behandling. Vi samarbetar också med neurologavdelningar i Varberg, Sahlgrenska Universitetssjukhuset, rehabiliteringsenheten i öppenvården samt kommunen. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta med våra patienter både på mottagningen och via telefon. Du kommer också att få möjlighet att tjänstgöra en dag i veckan på vår dagvårdsavdelning där Du möter patienter från andra team, vilka kan behöva blodtransfusioner, läkemedel intravenöst, provtagning med mera. KVALIFIKATIONER Vi söker Dig som är legitimerad sjuksköterska. Tidigare tjänstgöring inom neurologi och mottagningsarbete är meriterande, dock inte ett krav. Stor vikt kommer att läggas vid Dina personliga egenskaper, då vi gärna ser att Du är självständig, initiativrik och har lätt för att samarbeta. ÖVRIGT Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Företag: Region Halland, Medicinmottagning
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 12-01
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska sökes till neurologmottagningen, Hallands sjukhus Kungsbacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska sökes till neurologmottagningen, Hallands sjukhus Kungsbacka

Medicinsk sekreterare till Medicinmottagningen, Hallands sjukhus Kungsbacka
Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 600 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen. Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar. Kungsbacka är en av Sveriges mest expansiva kommuner med 76 000 invånare. Hallands sjukhus Kungsbacka erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Inom sjukhuset finns mottagningsverksamhet inom kirurgi, ortopedi, urologi, medicin med flera subspecialiteter, öron, näs och hals, ögon, kvinnohälsovård, gynekologi samt barn. Vidare finns en vårdavdelning för palliativ vård samt geriatrisk rehabvård. Operationsavdelningen har dagkirurgisk inriktning. Vi söker en ny medarbetare till vår medicinmottagning. Inom medicinmottagningen bedrivs idag allergologi, kardiologi, diabetologi, endokrinologi, hematologi, neurologi, gastroenterologi, allmän invärtesmedicin samt en AK-mottagning. Vi bedriver också dagsjukvård med behandlingar för samtliga medicinska specialiteter. Vi arbetar ständigt med förbättringsarbeten och kvalitetsutveckling, allt med patienten i fokus. ARBETSUPPGIFTER Arbetsplatsen kännetecknas av en god kamratskap och ett nära samarbete med övriga yrkesgrupper. Vi arbetar ihop i team tillsammans med övriga yrkeskategorier. Som medicinsk sekreterare kommer du att arbeta med vårddokumentation och andra administrativa uppgifter. KVALIFIKATIONER Dokumenterad utbildning i vårddokumentation/medicinsk sekreterarutbildning med goda kunskaper i svenska språket samt i medicinsk terminologi. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, god samarbetsförmåga, flexibilitet, servicekänsla och att kunna arbeta både självständigt och i team. ÖVRIGT Välkommen med din ansökan! Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Företag: Region Halland, Medicinmottagning
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 01-20
Sök fler jobb liknande: lediga Medicinsk sekreterare till Medicinmottagningen, Hallands sjukhus Kungsbacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medicinsk sekreterare till Medicinmottagningen, Hallands sjukhus Kungsbacka

Diabetessjuksköterska till Medicinmottagningen, Hallands sjukhus Varberg
Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 600 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen. Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar. ARBETSUPPGIFTER Som diabetessjuksköterska på Endokrinmottagningen arbetar du med att planera och samordna diabetesverksamheten. Du bedriver självständig sjuksköterskemottagning, vilket innebär patientutbildning i egenvård, såsom injektionsteknik, egenkontroller, insulinpumpsbehandling, kontinuerlig glukosmätning, läkemedelseffekter m.m. En viktig del är uppföljning av livsstilsförändringar och läkemedelsjusteringar. I jobbet ingår även telefonrådgivning och personalutbildning. Som medarbetare på Diabetesmottagningen blir du en del av vårt tvärprofessionella team. Vi erbjuder dig ett utvecklande och varierande arbete i en grupp med hög kompetens. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, med flera års erfarenhet inom vården. Du har vidareutbildning i form av 15 p diabetesutbildning med erfarenhet av arbete som diabetessjuksköterska. Meriterande är erfarenhet av insulinpumpsbehandling och CGM. Som person är du positiv till utvecklings- och förändringsarbete, är flexibel och har god samarbetsförmåga. Vi förutsätter att du känner ett stort engagemang för ditt arbete, följer upp resultat och kan arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande så vi ser gärna att du skickar in din ansökan så fort som möjligt. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Företag: Region Halland, Medicinmottagningen
Ort: Varberg
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Diabetessjuksköterska till Medicinmottagningen, Hallands sjukhus Varberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Diabetessjuksköterska till Medicinmottagningen, Hallands sjukhus Varberg

Biomedicinsk analytiker sökes till Medicinmottagningen, Kungsbacka
Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 600 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen. Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar. Kungsbacka är en av Sveriges mest expansiva kommuner med drygt 78 000 invånare. Hallands sjukhus Kungsbacka erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. På sjukhuset finns mottagningsverksamhet inom kirurgi, ortopedi, urologi, medicin med flera subspecialiteter, öron- näsa- och hals, ögon, mödravård, gynekologi samt barn. Vidare finns en vårdavdelning och en röntgenavdelning. Operationsavdelningen har huvudsakligen dagkirurgisk inriktning men möjlighet till postoperativ vård på vårdavdelningen finns. Kardiologimottagningen: Hjärtteamet består i nuläget av två läkare, två sjuksköterskor och två undersköterskor samt två läkarsekreterare. Hjärtmottagningen bedriver en omfattande verksamhet, t.ex. 2 000 inkommande remisser och ca. 700 utförda långtids-EKG per år. ARBETSUPPGIFTER Dina uppgifter innebär självständigt arbete och att i samarbete med våra kardiologer granska/redigera långtids-EKG och långtids-blodtryck, samt utföra Ekocardiografi och arbets-EKG på lämpliga patienter. Remisser handläggs från såväl primärvård som sjukhus framförallt inom norra Halland, men också från region Halland för övrigt och SU/Västra Götaland. Till din hjälp finns modern utrustning för långtids-EKG (Schiller Medilog/Darwin, GE/Mars och Zenicor), långtids-blodtryck (Welch-Allyn Cardioperfect), Ekokardiografi (2st. GE Vivid-e9), samt Arbets-EKG (GE CASE). Mottagningen är organiserad i team inom kardiologi, allergologi, diabetes/endokrinologi, hematologi, neurologi, gastroenterologi, lungmedicin och AK-mottagning. Vi har även en stor välfungerande dagsjukvård. Självständiga sjuksköterskebaserade mottagningar finns för hjärtsviktspatienter, kranskärlsjuka och patienter med förmaksflimmer. Samarbetet är gott både med Närsjukvården och med övriga sjukhus i Halland. Såväl hjärtteamet som medicinmottagningen i stort, arbetar med att utveckla verksamheten vidare där du också förväntas delta. Vi erbjuder dig ett spännande och självständigt arbete med varierande arbetsuppgifte. Som medarbetare hos oss erbjuds du kontinuerlig kompetensutveckling inom arbetsområdet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker med flera års erfarenhet och bred kompetens inom klinisk fysiologi, speciellt inom området kardiologi. Vi fäster stor vikt vid samarbetsförmåga, flexibilitet och personliga egenskaper. ÖVRIGT Välkommen med din ansökan! Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Företag: Region Halland, Medicinmottagning
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 10-27
Sök fler jobb liknande: lediga Biomedicinsk analytiker sökes till Medicinmottagningen, Kungsbacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biomedicinsk analytiker sökes till Medicinmottagningen, Kungsbacka

Medicinsk sekreterare sökes till Medicinmottagningen, Kungsbacka
Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 600 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen. Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar. Kungsbacka är en av Sveriges mest expansiva kommuner med drygt 78000 invånare. Hallands sjukhus Kungsbacka erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Inom sjukhuset finns mottagningsverksamhet inom kirurgi, ortoped, urologi, medicin med flera subspecialiteter, öron, näs och hals, ögon, mödravård, gynekologi samt barn. Vidare finns en vårdavdelning för palliativ vård samt geriatrisk rehabvård. Operationsavdelningen har huvudsakligen dagkirurgisk inriktning. Vi söker en ny medarbetare till vår vårdavdelning samt medicinmottagning. Medicin är en av flera specialistmottagningar på Hallands sjukhus i Kungsbacka. Avdelningen består av ca 40 medarbetare och 17 vårdplatser för palliativ vård, rehab och postoperativ vård. Vi arbetar ständigt med förbättringsarbeten och kvalitetsutveckling, alltid med patienten i fokus. ARBETSUPPGIFTER Inom verksamhetsområdena är arbetsuppgifterna varierande men i huvudsak patientadministrativa. Förutom sedvanliga arbetsuppgifter för medicinsk sekreterare, kommer du medverka i förbättringsarbeten gällande administrativa rutiner. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har dokumenterad utbildning i vårddokumentation alternativt läkarsekreterarutbildning. God IT-kompetens är meriterande. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga samt personlig lämplighet. ÖVRIGT Välkommen med din ansökan! Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Företag: Region Halland, Medicinmottagning
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 01-27
Sök fler jobb liknande: lediga Medicinsk sekreterare sökes till Medicinmottagningen, Kungsbacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medicinsk sekreterare sökes till Medicinmottagningen, Kungsbacka

Medicinsk fotterapeut sökes till Medicinmottagningen, Varberg
Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 600 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen. Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar. Hallands sjukhus Varberg ligger i norra Halland och har cirka 1 400 medarbetare. I verksamheten ingår även specialistsjukvården i Falkenberg. De flesta av våra patienter kommer från Region Halland, men en betydande grupp kommer även från andra landsting som en följd av valfriheten inom vården. ARBETSUPPGIFTER Närsjukvården har huvudansvaret för prevention i syfte att förhindra uppkomst av fotsår hos diabetiker. Vår specialistmottagning utgör nästa instans i vårdkedjan. Vi har diabetespatienter med tidigare amputationer, nedsatt arteriell cirkulation, nedsatt känsel vid fotdeformiteter, patienter med ryggskada eller neurologiska sjukdomar med nedsatt känsel och risk för sår. Som fotterapeut på Medicinmottagningen planerar, utför och ansvarar du för patientens fotvård efter läkarremiss. Du bemöter dina patienter professionellt, undervisar och informerar patienten om egenvård. Du bedömer den enskilda patientens fotstatus med hjälp av doppler-, monofilament- eller stämgaffelsundersökningar och behandlar olika fotåkommor. Du samarbetar med olika yrkeskategorier, utvecklar verksamheten, sköter tidsbokning och har telefonrådgivning. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är undersköterska och är medicinsk fotterapeut. Vi ser gärna att du har utbildning inom diabetesfotvård. Du har god datavana och om du har arbetat med journalsystemet VAS är det en fördel. Du måste kunna arbeta självständigt och driva och planera fotvårdsverksamheten. Du har lätt för att samarbeta och har en utpräglad servicekänsla. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Välkommen med din ansökan! Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Företag: Region Halland, Medicinmottagningen
Ort: Varberg
Publicerad : 02-09
Sök fler jobb liknande: lediga Medicinsk fotterapeut sökes till Medicinmottagningen, Varberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medicinsk fotterapeut sökes till Medicinmottagningen, Varberg

Biomedicinsk analytiker inom neurofysiologi till Medicinmottagn. Varberg
Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 600 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen. Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar. ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgifterna innebär att utföra EEG, neurografi och i framtid tolkning av holter-EKG samt sköta administration runt dessa undersökningar. På Medicinmottagningen Varberg arbetar vi i team där du som biomedicinsk analytiker ingår i neurologteamet. Du har ett stort eget ansvar för verksamheten, där planering och samordning av mottagningen ingår. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker med inriktning klinisk fysiologi. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet som BMA och har du erfarenhet av neurografi är det meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och kliniska kompetens. Som person är du positiv till utvecklings- och förändringsarbete, du är flexibel och har god samarbetsförmåga. Vi förutsätter att du känner ett stort engagemang för ditt arbete, följer upp resultat och kan arbeta självständigt. Du har mycket goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift och i engelska har du goda kunskaper. Mycket god datorvana krävs. ÖVRIGT Välkommen med din ansökan! Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Företag: Region Halland, Medicinmottagningen
Ort: Varberg
Publicerad : 03-31
Sök fler jobb liknande: lediga Biomedicinsk analytiker inom neurofysiologi till Medicinmottagn. Varberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biomedicinsk analytiker inom neurofysiologi till Medicinmottagn. Varberg

Överläkare sökes till Medicinmottagningen, Hallands sjukhus Kungsbacka
Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen. Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar. ARBETSUPPGIFTER Teamarbete med patienten i centrum på Medicinmottagningen – det är vad Kardiologi teamet i Kungsbacka står för. Här arbetar engagerade och drivande medarbetare. Hjärtteamet består i nuläget av två läkare, två sjuksköterskor och två undersköterskor, biomedicinskanalytiker samt läkarsekreterare. Dina uppgifter innebär självständigt arbete inkluderande utredning, uppföljning och behandling av hjärt-kärlpatienter avseende ischemisk hjärtsjukdom, hjärtsvikt, vitier, arytmier, hypertoni, lipidstörningar med mera. Mottagningen är organiserad i team inom kardiologi, allergologi, diabetes/endokrinologi, hematologi, neurologi, gastroenterologi, lungmedicin och AK-mottagning. Sjuksköterskebaserade mottagningar finns för hjärtsviktspatienter, kranskärlsjuka och patienter med förmaksflimmer. Verksamhetsområde specialiserad medicin är inne i en spännande utvecklingsfas. Vi fokuserar på ständiga förbättringar och arbetar för att skapa en effektivare, mer patientsäker vård och en bättre arbetsmiljö. Om du vill bidra med kompetens, engagemang och positiv energi är du välkommen att bli en i teamet. Remisser handläggs från såväl primärvård som sjukhus framförallt inom norra Halland, men också från SU/Västra Götaland. Vi har ett gott samarbete både med närsjukvården och med övriga sjukhus i Halland. Hallands sjukhus Kungsbacka har goda förbindelser med Göteborg. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens inom kardiologi, gärna med erfarenhet inom invärtes medicin. Egen forskning och undervisning är möjlig. Även alternativa tjänstgöringsformer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Hör gärna av dig för mer information till undertecknade om tjänsten och verksamheten. Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan! Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Företag: Region Halland, Medicinmottagning
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-06
Sök fler jobb liknande: lediga Överläkare sökes till Medicinmottagningen, Hallands sjukhus Kungsbacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Överläkare sökes till Medicinmottagningen, Hallands sjukhus Kungsbacka

Verksamhetschef till medicinsk specialistvård, Hallands sjukhus Kungsbacka
Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen. Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar. På sjukhuset i Kungsbacka finns mottagningsverksamhet inom kirurgi, ortopedi, urologi, medicin (med flera subspecialiteter), öron- näsa- och hals, ögon, mödravård, gynekologi samt barn. Vidare finns en vårdavdelning och en röntgenavdelning. Operationsavdelningen har huvudsakligen dagkirurgisk inriktning med möjlighet till postoperativ vård på vårdavdelningen. Vi erbjuder ett spännande uppdrag som verksamhetschef med ansvar för medicinmottagningen, vårdavdelningen, öron- näs- och halsmottagningen samt ögonmottagningen. Kliniken består av cirka 100 medarbetare fördelade inom olika yrkeskategorier. ARBETSUPPGIFTER Chefsuppdraget innebär att styra och leda med fokus på resultat samt engagera och motivera medarbetare. Du kommer att organisera, styra och leda arbetet samt ha budget- och personalansvar. Tillsammans med medarbetare och berörda chefer arbetar du för att ständigt förbättra verksamheten. Du är direkt underställd områdeschefen och ingår i områdets ledningsgrupp. Uppdraget som verksamhetschef utgörs av ett tidsbegränsat förordnande på fyra år med tillsvidareanställning i lämplig grundtjänst. Möjlighet finns att kombinera verksamhetschefsuppdraget med kliniskt arbete på max 20%. KVALIFIKATIONER Legitimerad läkare eller annan vårdutbildning på högskolenivå. Läkarutbildning med specialist-kompetens inom något av verksamhetens specialistområden är meriterande. Vi ser gärna att du som söker tjänsten har tidigare chefserfarenhet. För att lyckas med uppdraget är det viktigt att du har ett uttalat intresse för personal- och ekonomifrågor samt en förmåga till helhetstänkande utifrån ett verksamhetsperspektiv. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För oss är det viktigt med ett engagerat arbetssätt, öppenhet och vilja till dialog. ÖVRIGT Välkommen med din ansökan! Intervjuer kan komma att ske fortlöpande under ansökningstiden. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Företag: Region Halland, Medicinmottagning
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Verksamhetschef till medicinsk specialistvård, Hallands sjukhus Kungsbacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verksamhetschef till medicinsk specialistvård, Hallands sjukhus Kungsbacka

Undersköterska sökes till Medicinmottagningen, Kungsbacka
Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen. Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar. Kungsbacka är en av Sveriges mest expansiva kommuner med drygt 80000 invånare. Hallands sjukhus Kungsbacka erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Inom sjukhuset finns mottagningsverksamhet inom kirurgi, ortoped, urologi, medicin med flera subspecialiteter, öron, näs och hals, ögon, mödravård, gynekologi samt barn. Vidare finns en vårdavdelning för palliativ vård samt geriatrisk rehabvård. Operationsavdelningen har huvudsakligen dagkirurgisk inriktning. Vid sjukhusaet finns även röntgenavdelning. Inom medicinmottagningen i Kungsbacka bedrivs i dag allergologi, kardiologi, diabetologi, endokrinologi, hematologi, neurologi, nefrologi, gastroenterologi, allmän invärtesmedicin samt AK-mottagning. Mottagningen har till teamen knutna sköterskemottagningar, dietist, medicinsk fotterapeut, kurator, undersköterskor samt läkarsekreterare. Vi bedriver också dagsjukvård med behandlingar för samtliga medicinska specialiteter. ARBETSUPPGIFTER Som undersköterska kommer du att arbeta i flera av våra team med att assistera läkare och sjuksköterskor vid olika undersökningar. I arbetet ingår också administrativa sysslor såsom remisshantering, sköta bokningar och skicka kallelsebrev. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har undersköterskeutbildning samt arbetslivserfarenhet inom medicinsk specialistvård. Erfarenhet från mottagningsarbete och hjärtsjukvård samt goda IT-kunskaper och erfarenhet av datoriserad journal är meriterande. Det är viktigt att du är engagerad, och har servicekänsla eftersom du till stor del kommer att arbeta självständigt med att informera, instruera och ha kontakt med många människor. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper. Arbetet kräver att du har mycket god samarbetsförmåga, och att du är självständig, flexibel och initiativrik. ÖVRIGT Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer att ske fortlöpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Företag: Region Halland, Medicinmottagning
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 11-01
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska sökes till Medicinmottagningen, Kungsbacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska sökes till Medicinmottagningen, Kungsbacka

Biomedicinsk analytiker, klinisk neurofysiologi, Medicinmottagn. Varberg
Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen. Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar. ARBETSUPPGIFTER På Medicinmottagningen Varberg arbetar vi i team där du som biomedicinsk analytiker ingår i neurologteamet. På Neurofysiologimottagningen har du ett stort eget ansvar för verksamheten, där planering och samordning av den egna verksamheten ingår. Arbetet består av planerad och akut verksamhet i samarbete med andra yrkeskategorier. En stor del av verksamheten består av neurografi- och EEG-undersökningar. Under våren ökar samarbetet med Hjärtmottagningen och då utför vi även långtids-EKG, långtids-blodtryck, Ekocardiografi och arbets-EKG. Vi erbjuder dig ett spännande och självständigt arbete med varierande arbetsuppgifter. Som medarbetare hos oss erbjuds du kompetensutveckling inom området. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker inom klinisk fysiologi. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet som BMA och har du erfarenhet av neurografi är det meriterande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och kliniska kompetens. Som person är du positiv till utvecklings- och förändringsarbete, du är flexibel och har god samarbetsförmåga. Vi förutsätter att du känner ett stort engagemang för ditt arbete, följer upp resultat och kan arbeta självständigt. Du har mycket goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift samt goda kunskaper i engelska. ÖVRIGT Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Företag: Region Halland, Medicinmottagningen
Ort: Varberg
Publicerad : 01-20
Sök fler jobb liknande: lediga Biomedicinsk analytiker, klinisk neurofysiologi, Medicinmottagn. Varberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biomedicinsk analytiker, klinisk neurofysiologi, Medicinmottagn. Varberg

Sjuksköterska till Medicinmottagningen, dagsjukvård, Kungsbacka
Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen. Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar. ARBETSUPPGIFTER På dagsjukvården behandlas patienter med hematologisk, gastroenterologisk eller neurologisk sjukdom vilka behöver intravenös behandling polikliniskt. Det kan också vara provtagning ur, och skötsel av, centrala infarter samt blodtransfusioner. Vi är alltid två sköterskor i tjänst. Kungsbacka är en av Sveriges mest expansiva kommuner med 80 000 invånare. På Hallands sjukhus Kungsbacka erbjuder man specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Inom sjukhuset finns mottagningsverksamhet inom kirurgi, ortopedi, urologi, medicin med flera subspecialiteter, öron, näs och hals, ögon, MVC, gynekologi, samt barn. Vidare finns en vårdavdelning för palliativ vård samt geriatrisk rehabvård. Operationsavdelningen har huvudsakligen dagkirurgisk inriktning med möjlighet till postoperativ flerdygnsvård på vårdavdelning. Vid sjukhuset finns också en röntgenavdelning. Inom medicinmottagningen i Kungsbacka bedrivs i dag specialistmottagningar inom allergologi, kardiologi, diabetologi, endokrinologi, hematologi, neurologi, gastroenterologi, dagsjukvård samt allmän invärtesmedicin och AK-mottagning. Mottagningen har till teamen knutna sköterskemottagningar, dietist, medicinsk fotterapeut, kurator, undersköterskor samt läkarsekreterare. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med någon vidareutbildning och en bred erfarenhet. Tidigare erfarenhet av mottagningsarbetet är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, då vi gärna ser att du är självständig, initiativrik och har lätt för att samarbeta. ÖVRIGT Välkommen med din ansökan! Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Företag: Region Halland, Medicinmottagning
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 03-16
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till Medicinmottagningen, dagsjukvård, Kungsbacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till Medicinmottagningen, dagsjukvård, Kungsbacka

Överläkare inom lungmedicin sökes till Medicinmottagningen, Kungsbacka
Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen. Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar. Kungsbacka är en av Sveriges mest expansiva kommuner med drygt 80 000 invånare. Sjukhuset erbjuder omfattande specialistvård med hög kvalitet och mycket god tillgänglighet. På sjukhuset finns mottagningsverksamhet inom medicin, kirurgi, ortopedi, urologi, öron-, näsa- och hals, ögon, gynekologi, samt barn- och ungdomsmedicin. Vidare finns en vårdavdelning för geriatrisk vård/rehab, palliativ vård och postoperativ korttidsvård. Operationsavdelningen har en omfattande dagkirurgisk verksamhet. På sjukhuset finns även en välutrustad röntgenavdelning. ARBETSUPPGIFTER Allergi-, lungteamet består av två läkartjänster, två sjuksköterskor, två medicinska sekreterare, biomedicinsk analytiker samt vid behov dietist. Teamets medlemmar har ett stort intresse av verksamhetsutveckling och behöver nu dig som vill vara med och leda denna utveckling. Hör gärna av dig för mer information till undertecknade om tjänsten och verksamheten. Medicinmottagningen i Kungsbacka är organiserad i team inom allergologi, lungmedicin, kardiologi, diabetes/endokrin, hematologi, neurologi, gastroenterologi samt AK-mottagning. Självständiga sjuksköterskemottagningar ingår och vi har en stor välfungerande dagsjukvård. Vi har ett gott samarbete både med närsjukvården och övriga sjukhus i Halland. Flera av läkarna ingår i olika terapigrupper i Hallands läkemedelskommitté. Regelbunden fortbildning förekommer externt och internt på kliniken. KVALIFIKATIONER Vi söker en legitimerad läkare, med specialistkompetens inom lungmedicin, som har intresse av att arbeta med mottagningsverksamhet i öppenvård. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet; för att lyckas i rollen krävs en god samarbetsförmåga men också att du kan arbeta självständigt. Vi ser även att du är en flexibel och ansvarstagande person som har lätt för att ta initiativ. ÖVRIGT Välkommen med din ansökan! Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats. Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Företag: Region Halland, Medicinmottagning
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 04-20
Sök fler jobb liknande: lediga Överläkare inom lungmedicin sökes till Medicinmottagningen, Kungsbacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Överläkare inom lungmedicin sökes till Medicinmottagningen, Kungsbacka

Sjuksköterska sökes till vårt neurologteam, Hallands sjukhus Kungsbacka
Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen. Medicinmottagningen i Kungsbacka består av specialistmottagningar inom allergologi, kardiologi, diabetologi, endokrinologi, hematologi, neurologi och gastroenterologi. På mottagningen finns också en dagsjukvårdsavdelning och AK-mottagning. Vi arbetar i team runt våra patienter, läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och sekreterare. Utöver det så samarbetar vi med dietist, medicinsk fotterapeut samt psykolog. ARBETSUPPGIFTER Vårt neurologteam består i dag av två sjuksköterskor, två läkare och två medicinska sekreterare. Vi strävar efter att vara en komplett neurologmottagning som behandlar och tar ansvar för människor med alla typer av neurologiska sjukdomar, allt från de med lättare besvär, där vi samarbetar med Närsjukvården, till de som kräver omfattande behandling. Vi samarbetar också med neurologavdelningar på Hallands sjukhus, Sahlgrenska Universitetsjukhuset SU, Rehabiliteringsenheten samt kommunen. Snart kommer en av våra sjuksköterskor i neurologteamet att gå till ett nytt arbete och vi söker därför en ny medarbetare. Arbetet som sjuksköterska hos oss innebär behandling av patienter både vid egna mottagningar och i teamet samt telefonrådgivning. Vi arbetar även som stödfunktion gentemot Kungsbacka Kommun. I arbetet ingår också tjänstgöring en till två dagar i veckan på vår dagvårdsavdelning där våra patienter behandlas(infusioner/provtagningar). Här möter du även patienter som behandlas av de andra teamen KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Tidigare tjänstgöring inom neurologi och mottagningsarbete är meriterande. Hos oss kommer du att arbeta på en arbetsplats kännetecknad av god laganda, humor och hög ambitionsnivå där varje medarbetare är en viktig länk. God samarbetsförmåga och ett professionellt bemötande gentemot patienter och medarbetare är därför viktigt. Vi ser också att du är självständig och initiativrik. Därtill lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Varmt välkommen med din ansökan! ÖVRIGT I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval vilket innebär att en eventuell intervju kan bli aktuell redan innan annonsens sista ansökningsdatum. Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Företag: Region Halland, Medicinmottagning
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 06-21
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska sökes till vårt neurologteam, Hallands sjukhus Kungsbacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska sökes till vårt neurologteam, Hallands sjukhus Kungsbacka

Avdelningschef/Sjuksköterska sökes till Medicinmottagningen, Kungsbacka
Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen. Kungsbacka är en av Sveriges mest expansiva kommuner med 80 000 invånare. På Hallands sjukhus Kungsbacka erbjuder man specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Inom sjukhuset finns mottagningsverksamhet inom kirurgi, ortopedi, urologi, medicin med flera subspecialiteter, öron, näs och hals, ögon, kvinnohälsovård, gynekologi, samt barn. Vidare finns en vårdavdelning för palliativ vård samt geriatrisk rehabvård. Operationsavdelningen har huvudsakligen dagkirurgisk inriktning med möjlighet till postoperativ flerdygnsvård på vårdavdelning. Vid sjukhuset finns också en röntgenavdelning. ARBETSUPPGIFTER Medicinmottagningen är indelad i allergi, -lung, -diabetes, -endokrinologi, -neurologi, -kardiologi, -hematologi samt gastroenterologiteam. Arbetsplatsen kännetecknas av en god laganda, humor och hög ambitionsnivå där varje medarbetare är en nyckelperson. Chefsuppdraget innebär att leda med fokus på resultat, engagera och motivera medarbetare samt vara arbetsgivarens representant. Som avdelningschef leder, fördelar och utvecklar du arbetet inom enheten med syfte att uppnå hög kvalitet, patientsäkerhet och effektivitet. Vidare har du personal-, budget- och resultatansvar. Tjänsten innebär en tillsvidareanställning i din grundprofession med ett fyraårigt chefsförordnande. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och intresserad av nya utmaningar. Du har dokumenterad erfarenhet av personaladministrativa uppgifter och erfarenhet av att arbeta som chef/ledare. Vi ser gärna att du har en bred erfarenhet inom Hälso- och sjukvård. Då verksamheten kontinuerligt ställs inför nya utmaningar ser vi också att du har tidigare erfarenhet av att leda förändrings- och utvecklingsinriktat arbete. Utmaningen ligger även i, att nio specialiteter skall drivas mot specifika men även gemensamt satta mål. Uppdraget ställer krav på såväl självständigt arbete som samarbetsförmåga och du ska vara bekväm med att ingå i ledningsteam. Vi söker därför dig som: • har goda ledaregenskaper • har förmågan att utveckla verksamheten mot uppsatta mål • tar tillvara medarbetarnas kunskap och initiativkraft • skapar förutsättningar för en god arbetsmiljö och arbetsglädje Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. God samarbetsförmåga bedöms vara en viktig kvalifikation för tjänsten, likaså att du är självständig, ansvarstagande, flexibel och initiativrik. Det är meriterande om du har genomgått Region Hallands utvecklingsprogram för blivande chefer, Morgondagens ledare. ÖVRIGT Välkommen med din ansökan! Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Företag: Region Halland, Medicinmottagning
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Avdelningschef/Sjuksköterska sökes till Medicinmottagningen, Kungsbacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Avdelningschef/Sjuksköterska sökes till Medicinmottagningen, Kungsbacka

Sjuksköterska sökes till vårt neurologteam, Hallands sjukhus Kungsbacka
Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen. Medicinmottagningen i Kungsbacka består av specialistmottagningar inom allergologi, kardiologi, diabetologi, endokrinologi, hematologi, neurologi och gastroenterologi. På mottagningen finns också en dagsjukvårdsavdelning och AK-mottagning. Vi arbetar i team runt våra patienter, läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och sekreterare. Utöver det så samarbetar vi med dietist, medicinsk fotterapeut samt psykolog. Medicinmottagningen söker nu en ny kollega till sitt neurologteam. Du kommer mötas av en engagerad och driven arbetsgrupp som präglas av ett gott samarbete och högt i tak. På Neurologmottagningen arbetar du som sjuksköterska självständigt med samordning och planering av patientbesök i tätt samarbete med läkarna. I tjänsten ingår även dagsjukvårds arbete, att fungera som stödfunktion gentemot Kungsbacka kommun och primärvård, utbilda patienter, anhöriga och vårdpersonal. Vi är en specialistmottagning i ständig utveckling och skall hålla spetskompetens och därför har vi stora möjligheter till vidareutbildning. Vi samarbetar också med neurologavdelningar på Hallands sjukhus, Sahlgrenska Universitetsjukhuset SU, Rehabiliteringsenheten samt kommunen. ARBETSUPPGIFTER Vårt neurologteam består i dag av två sjuksköterskor, två läkare och två medicinska sekreterare. Vi strävar efter att vara en komplett neurologmottagning som behandlar och tar ansvar för människor med alla typer av neurologiska sjukdomar, allt från de med lättare besvär, där vi samarbetar med Närsjukvården, till de som kräver omfattande behandling. Vi samarbetar också med neurologavdelningar på Hallands sjukhus, Sahlgrenska Universitetsjukhuset SU, Rehabiliteringsenheten samt kommunen. Snart kommer en av våra sjuksköterskor i neurologteamet att gå till ett nytt arbete och vi söker därför en ny medarbetare. Arbetet som sjuksköterska hos oss innebär behandling av patienter både vid egna mottagningar och i teamet samt telefonrådgivning. Vi arbetar även som stödfunktion gentemot Kungsbacka Kommun. I arbetet ingår också tjänstgöring en till två dagar i veckan på vår dagvårdsavdelning där våra patienter behandlas(infusioner/provtagningar). Här möter du även patienter som behandlas av de andra teamen KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska/sjukskötare. Tidigare tjänstgöring inom neurologi och mottagningsarbete är meriterande. Hos oss kommer du att arbeta på en arbetsplats kännetecknad av god laganda, humor och hög ambitionsnivå där varje medarbetare är en viktig länk. God samarbetsförmåga och ett professionellt bemötande gentemot patienter och medarbetare är därför viktigt. Vi ser också att du är självständig och initiativrik. Därtill lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Varmt välkommen med din ansökan! ÖVRIGT I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval vilket innebär att en eventuell intervju kan bli aktuell redan innan annonsens sista ansökningsdatum. Sök därför gärna så fort du kan. Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Företag: Region Halland, Medicinmottagning
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 09-21
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska sökes till vårt neurologteam, Hallands sjukhus Kungsbacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska sökes till vårt neurologteam, Hallands sjukhus Kungsbacka

Gastroenterologer sökes till Magtarmmottagningen, Kungsbacka och Varberg
Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen. Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar. Nu söker vi två gastroenterologer till Magtarmmottagningen, Hallands sjukhus Kungsbacka och Varberg. ARBETSUPPGIFTER Vid Magtarmmottagningen bedrivs öppenvårdsgastroenterologi och hepatologi inklusive dagvårdsbehandlingar samt skopiverksamhet. Verksamheten har ett starkt fokus på högkvalitativ specialistvård med hög tillgänglighet och kontinuitet. Då vår gastroenterolog slutar sin tjänst kommer samarbetet öka mellan Kungsbacka och Varberg, vilket medför att vi behöver anställa ytterligare två gastroenterologer. Vi erbjuder två arbetsplatser med stora möjligheter att påverka och utveckla såväl verksamheten som dig själv. Tjänsterna inkluderar mottagningsverksamhet, skopiverksamhet om så önskas. Tjänstgöring är dagtid måndag-fredag med placering i Kungsbacka och Varberg. KVALIFIKATIONER Vi söker leg. läkare med specialistkompetens i Medicinsk gastroenterologi och hepatologi. Du bör ha en bred gastroenterologikunskap, gärna med inriktning mot hepatologi och/eller skopi. Du bör vara beslutskompetent, noggrann och vilja driva utvecklingsfrågor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Varmt välkommen med din ansökan! ÖVRIGT Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Företag: Region Halland, Medicinmottagning
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 01-15
Sök fler jobb liknande: lediga Gastroenterologer sökes till Magtarmmottagningen, Kungsbacka och Varberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gastroenterologer sökes till Magtarmmottagningen, Kungsbacka och Varberg

Sjuksköterska sökes till Medicinmottagningen, Kungsbacka
Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen. Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar. Medicinmottagningen i Kungsbacka består av specialistmottagningar inom allergologi och lungmedicin, kardiologi, diabetologi, endokrinologi, hematologi, neurologi och gastroenterologi. På mottagningen finns också en dagsjukvårdsavdelning och AK-mottagning. Vårt mål är att erbjuda en personcentrerad vård där patientens vårdbehov är utgångspunkten för vårt arbete. Vi arbetar i multiprofessionella team tillsammans med våra patienter. ARBETSUPPGIFTER Den lungmedicinska mottagningen är under uppbyggnad och utveckling. Verksamheten har ett starkt fokus på högkvalitativ specialistvård med hög tillgänglighet och kontinuitet. Vi behöver nu utveckla och förstärka vår verksamhet och söker därför dig som sjuksköterska med erfarenhet från lungmedicinskvård och mottagningsarbete. Självklart har du några års yrkeserfarenhet, gärna med kompetens och fördjupning inom området. Du kommer att arbeta med våra patienter på både på mottagningen och via telefon. I arbetet ingår att arbeta tillsammans med läkare och BMA. Nära samverkan sker också med allergiteamet. Som sjuksköterska har du också egen mottagning. Vi söker dig som tycker om att arbeta med och för människor. Du är bra på att se helheten och tycker om att samarbeta och ser teamet som en betydelsefull del i ditt arbete. Då du kommer att ha egen mottagning ser vi även att du är en stabil och trygg person som är tydlig i din kommunikation till patienter och anhöriga, men även till det egna teamet och de som vi samarbetar med. Vi ser vi gärna att du erfarenhet av arbete med lungmedicinska patienter. Då våra patienter ofta är äldre och flera är multisjuka ska du ha lätt för att bygga upp och bibehålla förtroendefulla vårdrelationer med både patienter och närstående. Vi erbjuder en arbetsplats med stora möjligheter att påverka och utveckla såväl verksamheten som dig själv. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med några års yrkeserfarenhet. Du som söker bör ha en bred lungmedicinsk erfarenhet, gärna med astma-KOL och andra kroniska lungsjukdomar. Du bör vara beslutskompetent, noggrann och ha intresse av forsknings- och utvecklingsarbete. För att lyckas och trivas i rollen är det mycket viktigt med god samarbetsförmåga. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Välkommen med din ansökan! ÖVRIGT Urval och intervjuer kommer att påbörjas under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Företag: Region Halland, Medicinmottagning
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 01-16
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska sökes till Medicinmottagningen, Kungsbacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska sökes till Medicinmottagningen, Kungsbacka

Sjuksköterskor till Gastroenterologisk mottagning, Kungsbacka
Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen. Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar. Medicinmottagningen i Kungsbacka består av specialistmottagningar inom allergologi och lungmedicin, kardiologi, diabetologi, endokrinologi, hematologi, neurologi och gastroenterologi. På mottagningen finns också en dagsjukvårdsavdelning och AK-mottagning. Vårt mål är att erbjuda en personcentrerad vård där patientens vårdbehov är utgångspunkten för vårt arbete. Vi arbetar i multiprofessionella team tillsammans med våra patienter. ARBETSUPPGIFTER Vid Magtarmmottagningen bedrivs öppenvårdsgastroenterologi och hepatologi inklusive dagvårdsbehandlingar. Verksamheten har ett starkt fokus på högkvalitativ specialistvård med hög tillgänglighet och kontinuitet. Vi behöver nu utveckla och förstärka vår verksamhet och söker därför dig som sjuksköterska med erfarenhet från dagsjukvård och mottagningsarbete. Självklart har du några års yrkeserfarenhet, gärna med kompetens inom gastroenterologi. Du kommer att arbeta med våra patienter på både på mottagningen och via telefon. Som sjuksköterska har du också egen mottagning men du kommer även att arbeta på vår dagvårdsavdelning. Vi erbjuder en arbetsplats med stora möjligheter att påverka och utveckla såväl verksamheten som dig själv. Tjänstgöring är dagtid måndag-fredag med placering i Kungsbacka. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med några års yrkeserfarenhet. Du som söker bör ha en bred gastroenterologisk erfarenhet, gärna med inriktning mot hepatologi. Du bör vara beslutskompetent, noggrann och ha intresse av forsknings- och utvecklingsarbete. Vi fäster stor vikt vid samarbetsförmåga och personliga egenskaper. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund! Välkommen med din ansökan! ÖVRIGT Välkommen med din ansökan! Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Företag: Region Halland, Medicinmottagning
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 01-16
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor till Gastroenterologisk mottagning, Kungsbacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor till Gastroenterologisk mottagning, Kungsbacka

Medicinska sekreterare sökes till Medicinmottagningen, Kungsbacka sjukhus
Medicinmottagningen i Kungsbacka söker nu två nya Medicinska sekreterare till ett självgående och utvecklade uppdrag. I rollen kommer du att ha ett nära samarbete med andra Medicinska sekreterare och övrig personal på sjukhuset. Låter det som något för dig? Passa då på att söka redan idag! Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen. Inom Medicinmottagningen i Kungsbacka bedrivs idag specialistmottagningar inom allergologi, lungmedicin, kardiologi, diabetes, endokrinologi, hematologi, neurologi, gastroenterologi, dagsjukvård samt allmän invärtesmedicin och AK-mottagning. Mottagningen har till specialiteterna knutna sköterskemottagningar, dietist, medicinska fotterapeuter, kuratorer, psykolog, undersköterskor samt medicinska sekreterare. Till enheten finns även en vårdavdelning. Idag är det åtta medicinska sekreterare på Medicinmottagningen som arbetar i team fördelade på ovan specialiteter. Arbetet sker i ett nära samarbete mellan de medicinska sekreterarna samt med all personal i teamen, vilket gör arbete både roligt och utvecklande.Vi erbjuder en arbetsplats med stora möjligheter att påverka och utveckla såväl verksamheten som dig själv. ARBETSUPPGIFTER Vår verksamheten har ett starkt fokus på högkvalitativ specialistvård med hög tillgänglighet och kontinuitet. Vi behöver nu utveckla och förstärka vår verksamhet och söker därför nya Medicinska sekreterare. Inom verksamhetsområdena är arbetsuppgifterna varierande men i huvudsak patientadministrativa. Förutom sedvanliga arbetsuppgifter för medicinsk sekreterare, kommer du medverka i förbättringsarbeten gällande administrativa rutiner. KVALIFIKATIONER Vi söker utbildade medicinska sekreterare helst med vana från mottagnings- och avdelningsarbete. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper, då vi gärna ser att du är självständig, initiativrik och har lätt för att samarbeta. Erfarenhet av Region Hallands IT-system är meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Välkommen med din ansökan! ÖVRIGT Urval och intervjuer kommer att påbörjas under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Företag: Region Halland, Medicinmottagning
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 03-07
Sök fler jobb liknande: lediga Medicinska sekreterare sökes till Medicinmottagningen, Kungsbacka sjukhus jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medicinska sekreterare sökes till Medicinmottagningen, Kungsbacka sjukhus

Gastroenterolog till Magtarmmottagningen, Hallands sjukhus Kungsbacka
Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen. Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar. ARBETSUPPGIFTER Vid Magtarmmottagningen bedrivs öppenvårdsgastroenterologi och hepatologi inklusive dagvårdsbehandlingar samt skopiverksamhet. Verksamheten har ett starkt fokus på högkvalitativ specialistvård med hög tillgänglighet och kontinuitet. Tjänsten inkluderar mottagningsverksamhet, skopiverksamhet om så önskas. Tjänstgöring är dagtid måndag-fredag med placering i Kungsbacka och Varberg. KVALIFIKATIONER Vi söker leg. läkare med specialistkompetens i Medicinsk gastroenterologi och hepatologi. Du bör ha en bred gastroenterologikunskap, gärna med inriktning mot hepatologi och/eller skopi. Du bör vara beslutskompetent, noggrann och vilja driva utvecklingsfrågor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Varmt välkommen med din ansökan! ÖVRIGT Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Företag: Region Halland, Medicinmottagning
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 03-29
Sök fler jobb liknande: lediga Gastroenterolog till Magtarmmottagningen, Hallands sjukhus Kungsbacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gastroenterolog till Magtarmmottagningen, Hallands sjukhus Kungsbacka

Medicinsk sekreterare sökes till ett omväxlande och utvecklande jobb!
Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen. Medicinmottagningen i Kungsbacka söker två medicinska sekreterare till ett självgående och utvecklande uppdrag! ARBETSUPPGIFTER Välkommen till oss, här får du trevliga arbetskamrater och det lilla sjukhusets alla fördelar. Bor du Göteborg eller Varberg är det inga problem, du tar lätt tåget och kan promenera hit från stationen. Kommer du med bil finns det gott om parkeringar. På mottagningen arbetarar ett helt team med sekreterare och utgör en av stommarna för att verksamheten ska fungera med hög patientsäkerhet. Arbetet sker i ett nära samarbete med personalen i de medicinska teamen, vilket gör arbetet både roligt, omväxlande och utvecklande. KVALIFIKATIONER Vi söker utbildade medicinska sekreterare, helst med vana från mottagnings- och avdelningsarbete. Vi ser gärna att du är självständig, initiativrik och har lätt för att samarbeta. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Välkommen med din ansökan! ÖVRIGT Urval och intervjuer kommer att påbörjas under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Företag: Region Halland, Medicinmottagning
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 05-25
Sök fler jobb liknande: lediga Medicinsk sekreterare sökes till ett omväxlande och utvecklande jobb! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medicinsk sekreterare sökes till ett omväxlande och utvecklande jobb!

Är du sjuksköterska och söker nya utmaningar? Välkommen till Kungsbacka!
Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen. Är du sjuksköterska och söker nya utmaningar? Kom till oss på Kungsbacka Sjukhus! ARBETSUPPGIFTER Välkommen till oss, här får du trevliga arbetskamrater och det lilla sjukhusets alla fördelar. Bor du i Göteborg eller Varberg är det inga problem, du tar lätt tåget och kan promenera hit från stationen. Kommer du med bil finns det gott om parkeringar. På mottagningen i Kungsbacka erbjuder vi patienterna medicinsk specialistvård. Vi arbetar i team tillsammans med patienten och erbjuder vård inom bl.a. allergi/lungmedicin, diabetes/endokrinologi, kardiologi, neurologi, hematologi samt dagsjukvård. Vi söker nu en kollega till vårt allergi/lungteam, där du blir en av tre sjuksköterskor. KVALIFIKATIONER Vi söker en erfaren legitimerad sjuksköterska, helst med vana från mottagnings-och avdelningsarbete. Vi ser gärna att du är självständig, initiativrik och har lätt för att samarbeta. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Välkommen med din ansökan! ÖVRIGT Urval och intervjuer kommer att påbörjas under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Medicinmottagningen i Kungsbacka består av specialistmottagningar inom allergologi och lungmedicin, kardiologi, diabetologi, endokrinologi, hematologi, neurologi och gastroenterologi. På mottagningen finns också en dagsjukvårdsavdelning och AK-mottagning. Vårt mål är att erbjuda en personcentrerad vård där patientens vårdbehov är utgångspunkten för vårt arbete. Vi arbetar i multiprofessionella team tillsammans med våra patienter. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Företag: Region Halland, Medicinmottagning
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 05-25
Sök fler jobb liknande: lediga Är du sjuksköterska och söker nya utmaningar? Välkommen till Kungsbacka! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du sjuksköterska och söker nya utmaningar? Välkommen till Kungsbacka!

Överläkare inom kardiologi till Hallands sjukhus Kungsbacka
Var med i utvecklingen av Hallands sjukhus Kungsbacka! Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar. Teamarbete med patienten i centrum på Medicinmottagningen – det är vad Kardiologi teamet i Kungsbacka står för. Här arbetar engagerade och drivande medarbetare. Mottagningen är organiserad i team inom kardiologi, allergologi, diabetes/endokrinologi, hematologi, neurologi, gastroenterologi, lungmedicin samt AK-mottagning. Sjuksköterskebaserade mottagningar finns för hjärtsviktspatienter, kranskärlsjuka och patienter med förmaksflimmer. Remisser handläggs från såväl primärvård som sjukhus framförallt inom norra Halland, men också från SU/Västra Götaland. Vi har ett gott samarbete både med närsjukvården och med övriga sjukhus i Halland. ARBETSUPPGIFTER Hjärtteamet består i nuläget av två läkare, två sjuksköterskor och två undersköterskor, biomedicinskanalytiker samt läkarsekreterare. Dina uppgifter innebär självständigt arbete inkluderande utredning, uppföljning och behandling av hjärt-kärlpatienter avseende ischemisk hjärtsjukdom, hjärtsvikt, vitier, arytmier, hypertoni, lipidstörningar m.m. Verksamhetsområde specialiserad medicin är inne i en spännande utvecklingsfas. Vi fokuserar på ständiga förbättringar och arbetar för att skapa en effektivare, mer patientsäker vård och en bättre arbetsmiljö. Om du vill bidra med kompetens, engagemang och positiv energi är du välkommen att bli en i teamet. Hör gärna av dig för mer information till undertecknade om tjänsten och verksamheten. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad läkare, specialistkompetens inom kardiologi gärna med specialistkompetens/erfarenhet inom invärtes medicin. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Varmt välkommen med din ansökan! ÖVRIGT Intervjuer med sökande kommer att ske fortlöpande. Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Företag: Region Halland, Medicinmottagning
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Överläkare inom kardiologi till Hallands sjukhus Kungsbacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Överläkare inom kardiologi till Hallands sjukhus Kungsbacka

Medicinsk sekreterare till Medicinmottagning och Vårdavdelning, Kungsbacka
Medicinmottagningen i Kungsbacka söker nu en ny medicinsk sekreterare till ett självgående och utvecklade uppdrag. I rollen kommer du att ha ett nära samarbete med andra medicinska sekreterare och övrig personal på sjukhuset. Låter det som något för dig? Passa då på att söka redan idag! Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen. Inom Medicinmottagningen i Kungsbacka bedrivs idag specialistmottagningar inom allergologi, lungmedicin, kardiologi, diabetes, endokrinologi, hematologi, neurologi, gastroenterologi, dagsjukvård samt allmän invärtesmedicin och AK-mottagning. Mottagningen har till specialiteterna knutna sköterskemottagningar, dietist, medicinska fotterapeuter, kuratorer, psykolog, undersköterskor samt medicinska sekreterare. Till enheten finns även en vårdavdelning. Idag är det åtta medicinska sekreterare på Medicinmottagningen som arbetar i team fördelade på ovan specialiteter. Arbetet sker i ett nära samarbete mellan de medicinska sekreterarna samt med all personal i teamen, vilket gör arbete både roligt och utvecklande. Vi erbjuder en arbetsplats med stora möjligheter att påverka och utveckla såväl verksamheten som dig själv. ARBETSUPPGIFTER Vår verksamheten har ett starkt fokus på högkvalitativ specialistvård med hög tillgänglighet och kontinuitet. Vi behöver nu utveckla och förstärka vår verksamhet och söker därför en ny medicinsk sekreterare. Inom verksamhetsområdena är arbetsuppgifterna varierande men i huvudsak patientadministrativa. Förutom vanligt förekommande arbetsuppgifter för medicinsk sekreterare, kommer du medverka i förbättringsarbeten gällande administrativa rutiner. KVALIFIKATIONER Vi söker en utbildad medicinsk sekreterare helst med vana från mottagnings- och avdelningsarbete. Vi värdesätter dina personliga egenskaper och vi ser gärna att du är självständig, initiativrik och har lätt för att samarbeta. Erfarenhet av Region Hallands IT-system är meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Välkommen med din ansökan! ÖVRIGT Urval och intervjuer kommer att påbörjas under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Företag: Region Halland, Medicinmottagning
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Medicinsk sekreterare till Medicinmottagning och Vårdavdelning, Kungsbacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medicinsk sekreterare till Medicinmottagning och Vårdavdelning, Kungsbacka

Undersköterska sökes till Medicinmottagningen, Hallands sjukhus Kungsbacka
Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen. Medicinmottagningen i Kungsbacka består av specialistmottagningar inom allergologi, kardiologi, diabetologi, endokrinologi, hematologi, neurologi och gastroenterologi. På mottagningen finns också en dagsjukvårdsavdelning och AK-mottagning. Vi arbetar i team runt våra patienter. Knutna till dessa team är läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sekreterare, dietist, medicinsk fotterapeut samt kurator. ARBETSUPPGIFTER Som en av tre undersköterskor kommer du att arbeta i vårt hjärtteam och på mottagningen. Tillsammans med läkare, sjuksköterskor, BMA och sekreterare arbetar du med att ge god vård till våra hjärtpatienter. Du kommer även att vara behjälplig i de andra teamen på mottagningen. Patienter som besöker vår mottagning är patienter som genomgått infarkt/operation även svikt, kranskärls samt flimmerpatienter. Undersköterskan har egen mottagning med Tum-EKG, Bandspelare EKG, blodtryckskontroller och vilo- EKG. Du ansvarar för läkarens tidbok och förbereder patienten inför läkarbesöket. I ditt arbete ingår även patientkontakt via telefon och sedvanliga undersköterskeuppgifter. KVALIFIKATIONER Du som söker har undersköterskeutbildning. Då vi är en specialistmottagning ställs höga krav på din kompetens, vilket innebär att du måste ha gedigen erfarenhet, gärna från hjärtavdelning eller hjärtmottagning. Du måste kunna arbeta självständigt och använda din kompetens och professionalitet så att det ger mervärde för patienten. Att du är en god medarbetare och ser till helheten i verksamheten är självklart för oss. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Varmt välkommen med din ansökan! ÖVRIGT Intervjuer kommer att ske fortlöpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.
Företag: Region Halland, Medicinmottagning
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska sökes till Medicinmottagningen, Hallands sjukhus Kungsbacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska sökes till Medicinmottagningen, Hallands sjukhus Kungsbacka


Sök lediga jobb Region Halland, Medicinmottagning

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se