Region Skånes universitetssjukvård, sjukhusgem. staber lediga jobb

Region Skånes universitetssjukvård, sjukhusgem. staber jobb Region Skånes universitetssjukvård, sjukhusgem. staber jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Region Skånes universitetssjukvård, sjukhusgem. staber. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Region Skånes universitetssjukvård, sjukhusgem. staber. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Kock till Patienthotellet i Lund- Lund

 2. Sjuksköterskor till Resursteamet i Malmö/Lund- Malmö

 3. Klinisk prövningsledare, visstid, till FoU-centrum i Lund- Lund

 4. AT-läkare läkare till Skånes universitetssjukhus i Malmö/Lund- Malmö

 5. Kommunikatör till staben för HR och kommunikation, Lund- Lund

 6. Enhetschef till enheten för strategiskt kommunikationsstöd, Malmö- Malmö

 7. PTP-psykologer till Geriatrik, Rehabiliteringsmedicin, Barn-och ungdom, fle- Malmö

 8. Bibliotekarie med IT-ansvar, vikariat, till Sjukhusbiblioteket i Lund- Lund

 9. Apotekare till Staben för verksamhetsutveckling- Lund

 10. HR-specialister till Skånes universitetssjukvård i Lund- Malmö

 11. Patientsäkerhetssamordnare till Enheten för patientsäkerhet inom Skånes uni- Malmö

 12. Handläggare till Enheten för patientsäkerhet inom Skånes universitetssjukvå- Malmö

 13. Handläggare till Enheten för säkerhet och användarnära IT/MT i Malmö/Lund- Malmö

 14. Handläggare till enheten för vårdproduktionsutveckling i Lund- Lund

 15. Verksamhetsutvecklare till Användarnära IT i Malmö/Lund- Malmö

 16. Studentmedarbetare till Sjukhusbiblioteken SUS i Lund- Lund

 17. Projektsamordnare till enheten för fysisk utveckling i Lund/Malmö- Lund

 18. Sjuksköterskor till Resursteamet - vårt interna bemanningsföretag i Malmö o- Malmö

 19. Sjuksköterskor till Resursteamet - vårt interna bemanningsföretag i Malmö o- Malmö

 20. Chefssekreterare till förvaltningschefen för Skånes universitetssjukvård- Lund

 21. Handläggare till Enheten för vårdproduktionsutveckling i Lund- Lund

 22. Chefssekreterare, visstid, till område kommunikation i Lund- Malmö

 23. Enhetschef till Budget, uppföljning och redovisning på SUS, Lund- Lund

 24. Apotekare till Staben för verksamhetsutveckling, Malmö och Lund- Lund

 25. Förhandlare till Enheten för arbetsvillkor, arbetsmiljö och hälsa, SUS, Mal- Malmö

 26. AT-läkare till Skånes universitetssjukhus i Malmö/Lund- Malmö


Mer beskrivning

Kock till Patienthotellet i Lund
Gör skillnad. Varje dag. Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi främjar det regionala näringslivet, kulturen och samarbeten med andra regioner, i och utanför Sverige. Region Skånes högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Patienthotellet är en integrerad del av Skånes universitetssjukhus i Lund. Patienter, anhöriga och externa gäster med anknytning till sjukhuset och universitetet erbjuds boende där. Patienthotellets restaurang väljer sina råvaror med största omsorg och all mat tillagas från grunden. Restaurangen tillgodoser patienternas behov av diverse specialkoster och andra önskemål. Patienthotellet har tre konferensrum. Vi har 160 rum totalt. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en kock som vill vara med och utveckla vår restaurang. Du kommer att arbeta med alla förekommande uppgifter i ett restaurangkök. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat menyplanering, tillagning, specialkost samt råvarubeställning. Du kommer att få arbeta kreativt med bra råvaror. Våra medarbetare uppskattar även de attraktiva arbetstiderna. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har treårig gymnasial kockutbildning med minst tre års erfarenhet som kock från restaurangbranschen. Det är meriterande med någon dokumenterad påbyggnadsutbildning. Du har kunskaper att laga mat från grunden utan halvfabrikat eller andra hjälpmedel. Vi söker en köksekonomisk, kreativ, positiv, och ambitiös kock med servicemedvetande och intresse för ständig utveckling. Vi förväntar oss att du kan arbeta strukturerat och planera ditt eget arbete samt kunna ha många bollar i luften. Du ska ha lätt för att samarbeta samt ha goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Du är van datoranvändare.
Företag: Region Skånes universitetssjukvård, sjukhusgem. staber
Ort: Lund
Publicerad : 01-23
Sök fler jobb liknande: lediga Kock till Patienthotellet i Lund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock till Patienthotellet i Lund

Sjuksköterskor till Resursteamet i Malmö/Lund
Gör skillnad. Varje dag. Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi främjar det regionala näringslivet, kulturen och samarbeten med andra regioner, i och utanför Sverige. Region Skånes högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Skånes universitetssjukvård bildades den 1 juni och består av Skånes universitetssjukhus (SUS) och den offentligt bedrivna primärvården i Malmö- och Lundområdet. Skånes universitetssjukhus omfattar sjukhusverksamheterna i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Förvaltningen har totalt omkring 12 100 medarbetare och en omsättning om drygt 12 miljarder kronor. SUS erbjuder primärvård, länssjukvård och högspecialiserad vård, samtidigt som vi utbildar och bedriver avancerad forskning i nära samarbete med universitet och högskolor. Vi arbetar med respekt för människan och strävar alltid mot att vara bland de bästa. Resursteamet är SUS interna bemanningsföretag och vi är totalt 85 medarbetare. Vi erbjuder verksamheterna vid SUS kompetenta vikarier för kortare uppdrag vilket innebär att du kommer att arbeta inom flera olika specialiteter. Som medarbetare har du stora möjligheter att utöka din kompetens. Du erbjuds möjlighet att påverka dina arbetstider men det ställs samtidigt höga krav på flexibilitet då verksamheternas behov styr våra uppdrag. ARBETSUPPGIFTER Som sjuksköterska hyrs du ut till olika avdelningar på SUS och arbetar i team med den ordinarie personalen. När du är placerad på vårdavdelningar förväntas det av dig att du ska kunna det som krävs för att sköta patienten inom just den specialitet du arbetar på för dagen. Du kommer arbeta både inom vuxen- och barnsjukvård. KVALIFIKATIONER Du som söker är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskaper i svenska lägst motsvarande nivå B2 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Har du erfarenhet inom yrket och olika specialiteter är det meriterande. Som person är du flexibel och kan snabbt ställa om och anpassa dig till nya situationer. Du är kundmedveten och har hela tiden patienten i fokus. Självklart har du hög social kompetens och är lyhörd gentemot din omgivning. Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering så välkommen med din ansökan redan idag!
Företag: Region Skånes universitetssjukvård, sjukhusgem. staber
Ort: Malmö
Publicerad : 01-29
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor till Resursteamet i Malmö/Lund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor till Resursteamet i Malmö/Lund

Klinisk prövningsledare, visstid, till FoU-centrum i Lund
Gör skillnad. Varje dag. Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi främjar det regionala näringslivet, kulturen och samarbeten med andra regioner, i och utanför Sverige. Region Skånes högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Enheten för kliniskt prövningsstöd inom FoU-centrum är en forskningsstödsresurs där enheten ger stöd och utbildning till forskare och forskargrupper inom Region Skåne som på eget initiativ tar på sig att starta och genomföra kliniska prövningar. ARBETSUPPGIFTER I rollen som klinisk prövningsledare ingår att självständigt och i samverkan med chef och medarbetare arbeta med enhetens övergripande uppdrag med support, utbildning och information inom området klinisk prövning. Arbetsuppgifterna är allt från planering, genomförande och avslutning av ett kliniskt forsknings- och prövningsprojekt enligt nationella och internationella regelverk för klinisk forskning och prövning. En betydande del av arbetsuppgifterna är kvalitetskontroll, monitorering, av en klinisk prövning som innefattar resor både nationellt och internationellt. Vidare kommer du att delta som föreläsare i det utbildningsprogram för forskare och forskningspersonal som genomförs inom Region Skåne och södra sjukvårdsregionen. Vi erbjuder stora utvecklingsmöjlighet såsom att efter hand självständigt ansvara för ett kliniskt forsknings- och prövningsprojekt från början till slut samt kvalitetsarbete, monitorering enligt GCP, och att efter hand ansvara för utbildningsaktiviteter inom FoU-centrum. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning eller dig som har annan adekvat högskoleutbildning med dokumenterad teoretisk utbildning inom klinisk prövning. Du har minst fem års erfarenhet inom området klinisk prövning och senior kompetens inom nationella och internationella regelverk för klinisk forskning och prövning. Vidare har du god kunskap om och erfarenhet av att implementera nationella lagar som styr sjukvården och som berörs vid ett klinisk forsknings- och prövningsprojekt. Meriterande för tjänsten är erfarenhet av projektledning för klinisk prövning, med uppstart av ett kliniskt forskningsprojekt, att skriva kliniska forsknings- och prövningsprotokoll samt rapporter enligt regelverket. Har du flerårig ledarerfarenhet samt ledarskapsutbildning ser vi även det som meriterande. För tjänsten krävs goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift samt giltigt körkort. Personliga egenskaper vi värdesätter är flexibilitet, noggrannhet och god samarbetsförmåga. Du har en god pedagogisk förmåga, både i den enskilda situationen att leda projekt men också i den specifika utbildningssituationen. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Region Skånes universitetssjukvård, sjukhusgem. staber
Ort: Lund
Publicerad : 02-07
Sök fler jobb liknande: lediga Klinisk prövningsledare, visstid, till FoU-centrum i Lund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Klinisk prövningsledare, visstid, till FoU-centrum i Lund

AT-läkare läkare till Skånes universitetssjukhus i Malmö/Lund
Gör skillnad. Varje dag. Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi främjar det regionala näringslivet, kulturen och samarbeten med andra regioner, i och utanför Sverige. Region Skånes högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Skånes universitetssjukvård är en sjukvårdsförvaltning som består av Skånes universitetssjukhus och den offentligt bedrivna primärvården i Malmö- och Lundområdet. Skånes universitetssjukhus omfattar sjukhusverksamheterna i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Förvaltningen har totalt omkring 12 100 medarbetare och en omsättning om drygt 12 miljarder kronor. Skånes universitetssjukvård erbjuder primärvård, länssjukvård och högspecialiserad vård, samtidigt som vi utbildar och bedriver avancerad forskning i nära samarbete med universitet och högskolor. AT/ST-enheten anställer årligen 56 nya AT-läkare till Skånes universitetssjukhus (SUS). Enheten ingår i Staben för forskning och utbildning och är den instans som leder arbetet med AT- och ST-utbildning på SUS. I enheten ingår utbildningschef, HR-specialister, ST-ansvarig och övergripande studierektorer för AT respektive ST. Som AT-läkare är du anställd på AT/ST-enheten med utbildningschefen som formell chef, men du tjänstgör ute i verksamheter på SUS, inom Psykiatri Skåne, samt på en vårdcentral, där du också har en operativ chef. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu 27 nya AT-läkare med tillträde den 1 september och den 1 december 2014! Upp till hälften av tjänsterna kan komma att tillsättas som forskar-AT, under förutsättning att det finns tillräckligt med kvalificerade sökande. I annat fall tillsätts de som ordinära AT. Forskar-AT innebär ett aktivt forskningsarbete i sex månader utöver den kliniska tjänstgöringen. Forskningen ska vara förlagd till SUS och/eller Lunds universitet. Mer information om forskar-AT på SUS: www.skane.se/sv/Webbplatser/Valkommen_till_Vardgivarwebben/Utbildning_och_larande/ATST/AT-lakare/Forskar-AT/ AT på SUS inleds med en vecka introduktion. Dina första nio månader tjänstgör du på sjukhuset i Malmö eller i Lund. Därefter följer tre månader inom psykiatri i Lund eller i Malmö, samt sex månader i allmänmedicin på en vårdcentral i sydvästra eller mellersta Skåne. Under sjukhusavsnittet kan viss tjänstgöring i Landskrona eller Trelleborg förekomma. Under hela AT kommer du att erbjudas olika utbildningar och sammankomster. Mer information om AT på SUS: www.skane.se/sus/at KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har läkarexamen. Forskning och tidigare tjänstgöring som underläkare är meriterande. Annan arbetslivserfarenhet som kräver akademisk examen, från både sjukvården och andra verksamheter, vägs in i bedömningen. Vi fäster stor vikt vid att du som person är engagerad, initiativrik, kommunikativ och har ledaregenskaper. För tjänsten krävs kunskaper i svenska språket lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala. (www.folkuniversitetet.se/Las-mer-om-sprak/Europeiska-referensramen-for-sprak/) Vi tar endast emot ansökningar online, där du bifogar följande: * CV innehållande eftergymnasiala utbildningar, arbetslivs- och forskningserfarenhet, samt erfarenhet inom utvecklings- och kvalitetsarbete. Om du, efter termin 9, har forskat på heltid eller haft en anställning som underläkare, uppge arbetsplats och fullständig anställningstid. Ange även sysselsättning under perioder utan studier eller anställning. * Ett personligt brev, där du har möjlighet att ge en bild av dig själv och varför du är intresserad av AT på SUS. * Bevis om läkarexamen, Ladokutdrag eller beslut från Socialstyrelsen att du är behörig att söka AT-tjänst. * Du som söker forskar-AT ska ange en motivering till varför du söker en sådan tjänst. Du ska även bifoga ett intyg från forskningshandledaren, samt uppvisa en plan för vilket projekt som ska genomföras under 6 månader. Planen ska omfatta ca fyra A4-sidor. Det är meriterande om du är anmäld som forskarstuderande, men inget krav. Om du är disputerad ska du ange forskningsplan, se ovan, samt resurser för forskning. * Uppge minst två kliniska referenspersoner, med namn och kontaktuppgifter. Det ska vara personer som vet hur du fungerar i klinisk tjänstgöring. Om du ej har någon klinisk erfarenhet, ange personer som kan bedöma dig i en annan arbetstagarroll, dock ej din forskningshandledare. Referenterna ska vara aktuella och vidtalade. Vi kommer att hålla intervjuer i Malmö den 25-26 mars. Om du av någon anledning inte befinner dig i Malmö under intervjudagarna, vänligen uppge det i din ansökan. Söker du AT vid flera sjukhus, förordar vi att du begränsar antalet ansökningar till tre, varav ett skall anges som förstahandsval. Detta för att vi ska kunna beakta dina önskemål om placering i urvalsprocessen.
Företag: Region Skånes universitetssjukvård, sjukhusgem. staber
Ort: Malmö
Publicerad : 02-12
Sök fler jobb liknande: lediga AT-läkare läkare till Skånes universitetssjukhus i Malmö/Lund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: AT-läkare läkare till Skånes universitetssjukhus i Malmö/Lund

Kommunikatör till staben för HR och kommunikation, Lund
Gör skillnad. Varje dag. Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi främjar det regionala näringslivet, kulturen och samarbeten med andra regioner, i och utanför Sverige. Region Skånes högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Skånes universitetssjukvård är en sjukvårdsförvaltning som består av Skånes universitetssjukhus och den offentligt bedrivna primärvården i Malmö- och Lundområdet. Skånes universitetssjukhus omfattar sjukhusverksamheterna i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Förvaltningen har totalt omkring 12 100 medarbetare och en omsättning om drygt 12 miljarder kronor. Skånes universitetssjukvård erbjuder primärvård, länssjukvård och högspecialiserad vård, samtidigt som vi utbildar och bedriver avancerad forskning i nära samarbete med universitet och högskolor. Kommunikationsverksamhetens uppdrag är att skapa värde för förvaltningen genom kommunikation. Genom våra många kompetenser erbjuder vi rådgivning och stöd i verksamhetens kommunikationsarbete. Vi ansvarar för drift och utveckling av de sjukhusövergripande kommunikationskanalerna och verktygen. Område kommunikation ingår i staben för HR och kommunikation och har ca 25 medarbetare. ARBETSUPPGIFTER Kommunikationsorganisationen i Region Skåne går in i en ny, spännande utvecklingsfas och Skånes universitetssjukvård söker dig som vill arbeta som divisionskommunikatör i division 4. Som medarbetare inom område kommunikation vid Skånes universitetssjukvård får du goda möjligheter till professionell utveckling. Sjukhuset arbetar intensivt med verksamhetsutveckling där kommunikativt ledar- och medarbetarskap är viktiga förutsättningar. Vi kan erbjuda dig ett spännande och varierande arbete i en organisation med hög kompetens och ett viktigt uppdrag – att säkerställa att dagens och morgondagens medborgare får en god vård med hög kvalitet och servicenivå. Som divisionskommunikatör samordnar och utvecklar du kommunikationsverksamheten inom din division. Du kommer att arbeta nära divisionschefen och ingå i divisionsledningen. Du har ansvar för att analysera, planera, genomföra och följa upp divisionens kommunikationsinsatser och därmed bidra till verksamhetsutveckling och måluppfyllelse. I uppdraget ingår också att samverka med hela Region Skåne samt med kommuner och andra samarbetspartners inom vårt upptagningsområde. I ditt ansvar som divisionskommunikatör ingår förutom uppdrag åt division 4 också förvaltningsövergripande uppdrag. Organisatoriskt är du underställd kommunikationschefen och ingår i det förvaltningsövergripande området kommunikation, men du kommer huvudsakligen att arbeta på uppdrag av divisionschefen för division 4. I ditt ansvarsområde ingår både intern och extern kommunikation. KVALIFIKATIONER Du har högskoleutbildning inom kommunikationsområdet eller motsvarande utbildning som av arbetsgivaren bedömts som likvärdig samt flerårig yrkeserfarenhet inom kommunkiationsområdet. Du har goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som skrift. Vi förväntar oss att du är en mycket god skribent med förmåga att i en text snabbt sammanfatta komplexa frågor. Erfarenhet från offentlig sektor och erfarenhet av förändringsarbete i stora organisationer är meriterande. Även erfarenhet av medverkan i och stöd till ledningsgrupper är meriterande. Som person vill vi att du är flexibel, resultatorienterad och analytisk och att du är prestigelös. God samarbetsförmåga och personlig drivkraft är viktiga egenskaper. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Region Skånes universitetssjukvård, sjukhusgem. staber
Ort: Lund
Publicerad : 02-24
Sök fler jobb liknande: lediga Kommunikatör till staben för HR och kommunikation, Lund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kommunikatör till staben för HR och kommunikation, Lund

Enhetschef till enheten för strategiskt kommunikationsstöd, Malmö
Gör skillnad. Varje dag. Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi främjar det regionala näringslivet, kulturen och samarbeten med andra regioner, i och utanför Sverige. Region Skånes högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Skånes universitetssjukvård är en sjukvårdsförvaltning som består av Skånes universitetssjukhus och den offentligt drivna primärvården i Malmö- och Lundområdet. Skånes universitetssjukhus omfattar sjukhusverksamheterna i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Förvaltningen har totalt omkring 12 100 medarbetare och en omsättning om drygt 12 miljarder kronor. Skånes universitetssjukvård erbjuder primärvård, länssjukvård och högspecialiserad vård, samtidigt som vi utbildar och bedriver avancerad forskning i nära samarbete med universitet och högskolor. Område kommunikation har som uppdrag att skapa värde för verksamheten genom kommunikation. Genom våra många kompetenser erbjuder vi både strategiskt och operativt kommunikationsstöd inom Skånes universitetssjukvård. Med utgångspunkt från ett balanserat styrkort arbetar området systematiskt med planering och uppföljning av kommunikationsverksamheten. Område kommunikation ingår i staben för HR och kommunikation och har 27 medarbetare varav 10 på den nybildade enheten för strategiskt kommunikationsstöd. ARBETSUPPGIFTER Som enhetschef har du det samlade ansvaret för verksamhet, personal och ekonomi inom den nybildade enheten för strategiskt kommunikationsstöd. I enhetens uppdrag ingår bland annat projekt- och förändringsstöd, coachning och utbildning för chefer och ledningsgrupper samt varumärkes- och bemötandearbete. Som enhetschef rapporterar du till kommunikationschefen och ingår i områdets ledningsgrupp. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med högskoleutbildning inom strategisk kommunikation eller motsvarande utbildning vi bedömer likvärdig. Du ska ha flerårig erfarenhet av strategiskt kommunikationsarbete i ledande ställning. Vidare har du erfarenhet av projektkommunikation och förändringskommunikation samt erfarenhet av arbete nära eller i ledningsgrupp. Arbetet ställer krav på att du har intresse för samhällsfrågor och en god insikt i de krav som ställs i en politiskt styrd organisation. Vi förväntar oss att du har utmärkt förmåga att formulera dig på svenska i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska. Erfarenhet från kommunikationsarbete inom en större offentlig organisation är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att hålla utbildningar och workshoppar, särskilt för chefer. Utbildning i ledarskap och organisation är också meriterande. Som person är du drivande och resultatorienterad. Du är en prestigelös ledare som har förmåga att engagera medarbetarna till att utvecklas och arbeta för gemensamma mål. Arbetet ställer krav på att du har ett flexibelt förhållningssätt och förmåga att kunna hantera och prioritera mellan olika frågor även då arbetsbelastningen ökar. För att nå framgång i rollen krävs att du är en nätverksbyggare som har lätt för att skapa och bevara goda relationer och att skapa engagemang kring kommunikationsområdet.
Företag: Region Skånes universitetssjukvård, sjukhusgem. staber
Ort: Malmö
Publicerad : 02-27
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef till enheten för strategiskt kommunikationsstöd, Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef till enheten för strategiskt kommunikationsstöd, Malmö

PTP-psykologer till Geriatrik, Rehabiliteringsmedicin, Barn-och ungdom, fle
Gör skillnad. Varje dag. Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi främjar det regionala näringslivet, kulturen och samarbeten med andra regioner, i och utanför Sverige. Region Skånes högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Skånes universitetssjukvård bildades den 1 juni och består av Skånes universitetssjukhus (SUS) och den offentligt bedrivna primärvården i Malmö- och Lundområdet. Skånes universitetssjukhus omfattar sjukhusverksamheterna i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Förvaltningen har totalt omkring 12 100 medarbetare och en omsättning om drygt 12 miljarder kronor. SUS erbjuder primärvård, länssjukvård och högspecialiserad vård, samtidigt som vi utbildar och bedriver avancerad forskning i nära samarbete med universitet och högskolor. Vi arbetar med respekt för människan och strävar alltid mot att vara bland de bästa. Vid rehabiliteringsmedicinska kliniken på Orupssjukhuset bedrivs rehabilitering av vuxna med förvärvade hjärn- och spinalskador i såväl sluten- som öppenvård. Arbetet är interdisciplinärt med teamgemensamma mål som utformas tillsammans med patient och/eller anhöriga. På Geriatriska kliniken i Malmö bedrivs behandling, utbildning och forskning av äldres sjukdomar och sjuklighet med hänsyn till samspelet mellan medicinska, psykologiska och sociala faktorer. Barnhälsovården arbetar med förebyggande hälsovård för barn 0-6 år samt konsultation, stöd, och information till föräldrar. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu tre PTP-psykologer till tre olika kliniker: Geriatriska kliniken Rehabiliteringsmedicinska kliniken Barn- och ungdomsmedicinska kliniken (Barnhälsovården) Att vara PTP-psykolog hos oss innebär att arbeta med utredningar, diagnostik, behandlingsarbete under handledning, teamkonferenser, konsultationer samt metodutveckling. Psykologarbetet vid Rehabiliteringsmedicinska- och Geriatriska kliniken innefattar även neuropsykologiska utredningar. Rehabiliteringsinsatserna betonas vid Rehabiliteringsmedicinska kliniken och vid Geriatriska kliniken ingår deltagande i forskningsprojekt. Psykologer inom Barnhälsovården arbetar med konsultation, utredning och behandling. I verksamheten ingår även handledning och konsultation till övriga yrkesgrupper inom och utanför barnhälsovården. KVALIFIKATIONER För att vara behörig sökande till PTP-tjänsterna ska du kunna uppvisa psykologexamensbevis senast vid tillträdesdagen. Dina språkkunskaper i svenska motsvarar nivå B2 enligt Europarådets nivåskala. Du som är intresserad av tjänsterna vid Rehabiliteringsmedicinska- och respektive Geriatriska kliniken bör ha stort intresse för neuropsykologi. Vi söker dig som med ett stort engagemang vill bidra till och utvecklas inom vår verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värderar bland annat egenskaper såsom god samarbetsförmåga och ett gott och professionellt bemötande. I din ansökan vill vi att du beskriver din kompetens, erfarenhet och personliga egenskaper samt vilken klinik du är intresserad av. Välkommen med din ansökan!
Företag: Region Skånes universitetssjukvård, sjukhusgem. staber
Ort: Malmö
Publicerad : 02-28
Sök fler jobb liknande: lediga PTP-psykologer till Geriatrik, Rehabiliteringsmedicin, Barn-och ungdom, fle jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PTP-psykologer till Geriatrik, Rehabiliteringsmedicin, Barn-och ungdom, fle

Bibliotekarie med IT-ansvar, vikariat, till Sjukhusbiblioteket i Lund
Gör skillnad. Varje dag. Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi främjar det regionala näringslivet, kulturen och samarbeten med andra regioner, i och utanför Sverige. Region Skånes högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Skånes universitetssjukvård bildades den 1 juni och består av Skånes universitetssjukhus (SUS) och den offentligt bedrivna primärvården i Malmö- och Lundområdet. Skånes universitetssjukhus omfattar sjukhusverksamheterna i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Förvaltningen har totalt omkring 12 100 medarbetare och en omsättning om drygt 12 miljarder kronor. SUS erbjuder primärvård, länssjukvård och högspecialiserad vård, samtidigt som vi utbildar och bedriver avancerad forskning i nära samarbete med universitet och högskolor. Vi arbetar med respekt för människan och strävar alltid mot att vara bland de bästa. Sjukhusbiblioteket med Patientforum har verksamhet i Lund och Malmö och fungerar som ett verksamhetsstöd för ledning och personal med e-resurser och information, handledning och lärande. Patienter och närstående erbjuds information om hälsa och vård, samt utbildning, föreläsningar m.m. ARBETSUPPGIFTER Som bibliotekarie hos oss kommer du att arbeta med: - Ansvar för bibliotekets datasystem Bookit och delat ansvar för regionens Discoveryplattform med tyngdpunkt på administration av tidskrifter - Teknisk problemlösning, underhåll samt utveckling - IT/Telefoni-kontaktperson, arbete med webb och sociala medier - Tjänstgöring i informationsdisk. KVALIFIKATIONER Du som söker har masterexamen i biblioteks- och informationsvetenskap alternativt bibliotekarieexamen. Du har goda kunskaper om IT- och datorsystem. Du har även goda språkfärdigheter i svenska och engelska samt lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift. Om du har erfarenhet av datasystemet Bookit sedan tidigare är detta meriterande. Erfarenhet av arbete på sjukhusbibliotek och/eller medicinskt fackbibliotek är också meriterande för tjänsten. Som person är du flexibel och har lätt för att samarbeta med användare och kollegor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Region Skånes universitetssjukvård, sjukhusgem. staber
Ort: Lund
Publicerad : 03-06
Sök fler jobb liknande: lediga Bibliotekarie med IT-ansvar, vikariat, till Sjukhusbiblioteket i Lund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bibliotekarie med IT-ansvar, vikariat, till Sjukhusbiblioteket i Lund

Apotekare till Staben för verksamhetsutveckling
Gör skillnad. Varje dag. Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi främjar det regionala näringslivet, kulturen och samarbeten med andra regioner, i och utanför Sverige. Region Skånes högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Skånes universitetssjukvård består av Skånes universitetssjukhus (SUS) och den offentligt bedrivna primärvården i Malmö- och Lundområdet. Skånes universitetssjukhus omfattar sjukhusverksamheterna i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Staben för verksamhetsutveckling ansvarar för att stödja förvaltningsledningen och verksamheten i frågor som rör vårdens kvalitet och säkerhet. Förvaltningens medarbetare ska arbeta så att målen för god vård uppnås och att risker för patienterna i den kliniska vardagen minimeras. Staben har i uppdrag att samordna och genomföra aktiviteter för att uppnå detta, samt skapa forum för kunskapsbyggande, lärande och erfarenhetsutbyte. Respektive arbetsområde inom staben har sin ledningsorganisation och systematiska arbetssätt för att uppnå förvaltningens kvalitetsmål. Enheten för läkemedel är en av fyra enheter i staben och har i sitt uppdrag läkemedelsfrågor alltifrån läkemedelsförsörjning, läkemedelsekonomi till läkemedelshantering i verksamheterna. Fyra apotekare har regionala och övergripande uppdrag inom bland annat dialys, medicinska gaser, radiofarmaci, uppföljning och kvalitetsgranskning. Åtta apotekare, ”divisionsapotekare”, arbetar verksamhetsnära med i första hand läkemedelsgenomgångar. ARBETSUPPGIFTER Skånes universitetssjukvård har sedan länge apotekare i teamet runt patienten. Med anledning av utökade uppdrag söker vi ytterligare en divisionsapotekare som i första hand ska arbeta med läkemedelsgenomgångar både i primärvård och i sjukhusvård. Efterhand kan arbetet utvecklas till att även innefatta arbete med att minska läkemedelskostnader bl.a. med hjälp av ekonomiska uppföljningar. Vidare ska arbete bedrivas för ökad följsamhet till rekommenderade och upphandlade läkemedel och för en stödja en förbättrad vårdprocesstyrd läkemedelsförsörjning samt bidra till kompetensutveckling inom läkemedelsområdet. Apotekarna är organiserade i Enheten för läkemedel. Arbetet kommer att ske i nära samarbete med verksamheterna. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad apotekare alternativt har kompetens inom farmakologi, farmaci och farmakoterapi motsvarande apotekarexamen. Dessutom vill vi att du har yrkeserfarenhet inom området med goda kunskaper om läkemedel inkluderat sjukhusens specialläkemedel. Du har dokumenterad och praktisk erfarenhet av arbete med läkemedelsgenomgångar, klinikrelaterat arbete samt erfarenhet eller intresse av läkemedelsekonomi. Du har också datorvana och kunskap i Excel. Körkort är önskvärt. Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Som person vill du ta ansvar och är mål- och resultatinriktad. Du är en god kommunikatör och förmedlar din kompetens på ett pedagogiskt sätt. Stor vikt fästs vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga, ansvarskänsla och förmåga till självständigt arbete.
Företag: Region Skånes universitetssjukvård, sjukhusgem. staber
Ort: Lund
Publicerad : 03-10
Sök fler jobb liknande: lediga Apotekare till Staben för verksamhetsutveckling jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Apotekare till Staben för verksamhetsutveckling

HR-specialister till Skånes universitetssjukvård i Lund
Gör skillnad. Varje dag. Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi främjar det regionala näringslivet, kulturen och samarbeten med andra regioner, i och utanför Sverige. Region Skånes högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Skånes universitetssjukvård bildades den 1 juni och består av Skånes universitetssjukhus (SUS) och den offentligt bedrivna primärvården i Malmö- och Lundområdet. Skånes universitetssjukhus omfattar sjukhusverksamheterna i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Förvaltningen har totalt omkring 12 100 medarbetare och en omsättning om drygt 12 miljarder kronor. SUS erbjuder primärvård, länssjukvård och högspecialiserad vård, samtidigt som vi utbildar och bedriver avancerad forskning i nära samarbete med universitet och högskolor. Vi arbetar med respekt för människan och strävar alltid mot att vara bland de bästa. I division 2 ingår sex verksamhetsområden – VO barnkirurgi och neonatal, VO barnmedicin, VO hud- och ögonsjukvård, VO endokrinologi och reproduktionsmedicin, VO kvinnosjukvård samt VO specialiserad kirurgi. ARBETSUPPGIFTER Du kommer arbeta i ett HR-team knutet till division 2 tillsammans med fem HR-specialister och tre HR-assistenter med en HR-controller som chef. Som HR-specialist är ditt huvudsakliga ansvarsområde att vara ett operativt och strategiskt HR-stöd åt chefer inom ett verksamhetsområde. Du kommer att arbeta med hela HR-områdets bredd vilket omfattar huvudområdena kompetensförsörjning, arbetsvillkor och arbetsrätt, arbetsmiljö och rehab samt lönebildning. Du ingår även i verksamhetsområdets ledningsgrupp. Du planerar och lägger upp stora delar av ditt arbete självständigt. HR-funktionen arbetar kontinuerligt med att utveckla våra ansvarsområden i syfte att utgöra ett kvalitativt och professionellt stöd åt cheferna där du blir en naturlig part. Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande arbete tillsammans med kollegor med lång och bred erfarenhet. Vi är mitt i en utvecklingsprocess och uppbyggnad av en gemensam HR-funktion vilket är både spännande och utmanande. KVALIFIKATIONER Du som söker har högskoleutbildning med HR/PA-inriktning eller annan akademisk utbildning som arbetsgivaren finner relevant. Vidare har du flerårig erfarenhet från liknande arbete. Det innebär att du har en bred och grundläggande kompetens och erfarenhet inom HR-området. Du har intresse av problemlösningsinriktat utvecklingsarbete och har sedan tidigare erfarenhet av att coacha chefer inom HR-området. Vi söker dig som vill arbeta med människor i en roll där du med din kompetens och erfarenhet självständigt stöttar våra chefer i operativa HR-frågor. Du uppskattar att arbeta konsultativt och är en god relationsbyggare och samarbetspartner. För att trivas i HR-funktionen är det viktigt att du är prestigelös, har ett positivt tankesätt och har förmåga att snabbt kunna skifta fokus. Du är en självständig och kreativ person som kommer med idéer, uppslag och tar ansvar för att genomföra dem. Vidare värdesätter vi att du har integritet och professionalitet som leder till att du blir en naturlig samtal- och samarbetspartner för våra chefer och andra inom organisationen. Genom delaktighet och ansvar medverkar du i arbetets planering, genomförande och uppföljning. Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering så välkommen med din ansökan redan idag!
Företag: Region Skånes universitetssjukvård, sjukhusgem. staber
Ort: Malmö
Publicerad : 03-11
Sök fler jobb liknande: lediga HR-specialister till Skånes universitetssjukvård i Lund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: HR-specialister till Skånes universitetssjukvård i Lund

Patientsäkerhetssamordnare till Enheten för patientsäkerhet inom Skånes uni
Gör skillnad. Varje dag. Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi främjar det regionala näringslivet, kulturen och samarbeten med andra regioner, i och utanför Sverige. Region Skånes högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Skånes universitetssjukvård bildades den 1 juni och består av Skånes universitetssjukhus (SUS) och den offentligt bedrivna primärvården i Malmö- och Lundområdet. Skånes universitetssjukhus omfattar sjukhusverksamheterna i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Förvaltningen har totalt omkring 12 100 medarbetare och en omsättning om drygt 12 miljarder kronor. SUS erbjuder primärvård, länssjukvård och högspecialiserad vård, samtidigt som vi utbildar och bedriver avancerad forskning i nära samarbete med universitet och högskolor. Vi arbetar med respekt för människan och strävar alltid mot att vara bland de bästa. Staben för verksamhetsutveckling ansvarar för att stödja förvaltningsledningen och verksamheten i frågor som rör vårdens kvalitet och säkerhet. Förvaltningens medarbetare ska arbeta så att målen för god vård uppnås och att risker för patienterna i den kliniska vardagen minimeras. Staben har i uppdrag att samordna och genomföra aktiviteter för att uppnå detta, samt skapa forum för kunskapsbyggande, lärande och erfarenhetsutbyte. Respektive arbetsområde inom staben har sin ledningsorganisation och systematiska arbetssätt för att uppnå förvaltningens kvalitetsmål. Enheten för patientsäkerhet är en av fyra enheter inom den förvaltningsövergripande staben för verksamhetsutveckling. Vi arbetar med strategiska frågor och utbildning för att stärka patientsäkerheten på SUS. ARBETSUPPGIFTER Som patientsäkerhetssamordnare analyserar och identifierar du riskområden och arbetar med ständiga förbättringar för att bidra till att stärka patientsäkerheten på SUS. Du medverkar i arbetsgrupp patientsäkerhet som bereder frågor och tar fram underlag till styrgruppen för patientsäkerhet och kvalitet. I tjänsten ingår att hålla utbildningsseminarier i patientsäkerhet och patientsäkerhetskultur samt att leda och utbilda i risk- och händelseanalyser. Du kommer även att få leda olika utvecklingsarbeten i samarbete med representantanter från SUS eller andra förvaltningar inom Region Skåne. Du genomför även markörbaserad journalgranskning, medverkar vid patientsäkerhetsronder och arbetar i enlighet med SUS balanserade styrkort. I ditt uppdrag ingår även mätningar av VRI/BHK samt att administrera och ta fram resultatredovisningar. Du erbjuds ett flexibelt och skiftande arbete där arbetsuppgifterna växlar efter uppdrag från förvaltningsledning och styrgrupp. Uppdraget är brett och arbetet är därför varierande och stimulerande för rätt person. Vi är inne i en expansiv och spännande fas då förvaltningsledningen har stort fokus på patientsäkerhet och för rätt person finns stora möjligheter att vara med och påverka. Då arbetet rör hela förvaltningen kan vissa resor mellan Lund och Malmö samt vårdcentraler som ingår i förvaltningen förekomma. KVALIFIKATIONER För tjänsten krävs högskoleutbildning med vårdanknytning samt tidigare erfarenhet av patientsäkerhetsarbete. Har du genomgått utbildning i risk- och händelseanalys och journalgranskning och/eller har universitetsutbildning inom patientsäkerhet ser vi detta som meriterande. Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Det är även viktigt att du har goda kunskaper i engelska då du i arbetet kommer att ta del av artiklar och annan referenslitteratur på engelska. Utöver grundläggande datakunskaper ser vi det som önskvärt om du har goda kunskaper i Excel. Då du kommer att vara mycket ute i verksamheterna i såväl mötes- som utbildningssammanhang är det av största vikt att du är van vid att framträda i olika sammanhang, har en god kommunikativ förmåga och fokuserar på gott bemötande med integritet utifrån uppdraget. Det är vidare mycket viktigt att du har en hög trovärdighet och en ödmjuk framtoning i relation till andra. Tjänsten kräver även en utpräglad systemsyn, en god analytisk förmåga samt ett lösningsfokuserat arbetssätt. Då arbetet är mycket flexibelt och skiftande ställer detta höga krav på din förmåga att planera och organisera ditt arbete självständigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Välkommen med din ansökan!
Företag: Region Skånes universitetssjukvård, sjukhusgem. staber
Ort: Malmö
Publicerad : 03-13
Sök fler jobb liknande: lediga Patientsäkerhetssamordnare till Enheten för patientsäkerhet inom Skånes uni jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Patientsäkerhetssamordnare till Enheten för patientsäkerhet inom Skånes uni

Handläggare till Enheten för patientsäkerhet inom Skånes universitetssjukvå
Gör skillnad. Varje dag. Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi främjar det regionala näringslivet, kulturen och samarbeten med andra regioner, i och utanför Sverige. Region Skånes högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Skånes universitetssjukvård bildades den 1 juni och består av Skånes universitetssjukhus (SUS) och den offentligt bedrivna primärvården i Malmö- och Lundområdet. Skånes universitetssjukhus omfattar sjukhusverksamheterna i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Förvaltningen har totalt omkring 12 100 medarbetare och en omsättning om drygt 12 miljarder kronor. SUS erbjuder primärvård, länssjukvård och högspecialiserad vård, samtidigt som vi utbildar och bedriver avancerad forskning i nära samarbete med universitet och högskolor. Vi arbetar med respekt för människan och strävar alltid mot att vara bland de bästa. Staben för verksamhetsutveckling ansvarar för att stödja förvaltningsledningen och verksamheten i frågor som rör vårdens kvalitet och säkerhet. Förvaltningens medarbetare ska arbeta så att målen för god vård uppnås och att risker för patienterna i den kliniska vardagen minimeras. Staben har i uppdrag att samordna och genomföra aktiviteter för att uppnå detta, samt skapa forum för kunskapsbyggande, lärande och erfarenhetsutbyte. Respektive arbetsområde inom staben har sin ledningsorganisation och systematiska arbetssätt för att uppnå förvaltningens kvalitetsmål. Enheten för patientsäkerhet är en av fyra enheter inom den förvaltningsövergripande staben för verksamhetsutveckling. Vi arbetar med strategiska frågor och utbildning för att stärka patientsäkerheten på SUS. ARBETSUPPGIFTER Som handläggare arbetar du nära chefläkarna på SUS med handläggning av lex Maria och klagomålsärenden. Du ansvarar och tar ett helhetsgrepp för att utredningar sammanställs samt har god kontakt med IVO och patientnämnden. I din roll ingår att fungera som stöd i anmälningsärenden till verksamhetsområdena inom sluten-, öppen- och primärvård som ingår i SUS. Som en del i enheten för patientsäkerhet deltar du i arbetsgrupp där vi utifrån inträffade händelser/avvikelser av allvarlig karaktär arbetar med framtagande av åtgärdsförslag. Du arbetar även med löpande förbättringar av lex Mariaprocessen, sammanställer rapporter, patientsäkerhetsberättelse samt tar fram statistik för SUS uppföljning. Vissa utredningar av personalärenden kan också förekomma. I arbetet ingår även att träffa verksamheterna och hålla introduktionsutbildning för nya chefer. Vi arbetar ständigt på att vara en lärande organisation och hos oss erbjuds du ett spännande uppdrag där du har stort fokus på patientsäkerhet och stora möjligheter att vara med och påverka. Du fungerar även som SUS ansikte utåt när det gäller kontakt med verksamheter, patienter och anhöriga. KVALIFIKATIONER För tjänsten lämplig bakgrund såsom exempelvis medicinsk sekreterare, sjuksköterska med vana från administration eller annat administrativt arbete med vårdanknytning. Kunskaper om regelverket som styr handläggningen och erfarenhet av SUS organisation ses som meriterande. Det är viktigt att du har ett genuint intresse för administrativt handläggningsarbete samt har lätt för att bygga relationer, såväl internt inom organisationens olika verksamheter som externt. Då du i din roll kommer att möta patienter och anhöriga är det viktigt att du har ett mycket gott bemötande och har lätt för att skapa förtroende. Vidare har du en utmärkt kommunikativ förmåga i tal och skrift, är ansvarstagande i ditt arbete och agerar med hög integritet. Du har lätt för såväl självständigt arbete som teamarbete. Vi värdesätter särskilt en god initiativförmåga och en hög kapacitet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Välkommen med din ansökan!
Företag: Region Skånes universitetssjukvård, sjukhusgem. staber
Ort: Malmö
Publicerad : 04-04
Sök fler jobb liknande: lediga Handläggare till Enheten för patientsäkerhet inom Skånes universitetssjukvå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handläggare till Enheten för patientsäkerhet inom Skånes universitetssjukvå

Handläggare till Enheten för säkerhet och användarnära IT/MT i Malmö/Lund
Gör skillnad. Varje dag. Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi främjar det regionala näringslivet, kulturen och samarbeten med andra regioner, i och utanför Sverige. Region Skånes högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Skånes universitetssjukvård, SUS är landets tredje största sjukhus med omkring 12 100 medarbetare. Sedan den 1 juni har SUS slagits samman med primärvård och bildar förvaltning Skånes universitetssjukvård, en av fyra sjukvårdsförvaltningar i Region Skåne. Vi arbetar med respekt för människan och strävar alltid mot att vara bland de bästa. SUS erbjuder primärvård, länssjukvård och högspecialiserad vård, samtidigt som vi utbildar och bedriver avancerad forskning. Enheten för säkerhet och användarnära IT/MT ingår i Skånes universitetssjukhus stab för verksamhetsutveckling. Vi arbetar sjukhusövergripande med frågor inom bland annat säkerhet. Idag är vi tolv medarbetare med fokus på utveckling och förebyggande arbete inom traditionella säkerhetsfrågor, informationssäkerhet, brandsäkerhet samt genomförande av övergripande strategier inom IT/MT. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en målinriktad och kommunikativ medarbetare som är beredd att med stort engagemang ansluta till vår enhet. Du kommer att arbeta med kreativa och samarbetsvilliga medarbetare och du sätter främst fokus på frågor gällande traditionell säkerhet för ett av Sveriges största sjukhus. Du medverkar till att säkerhetsarbetet bedrivs effektivt utifrån sjukhusets mål. Dina ansvarsområden kommer att utformas utifrån din erfarenhet, kompetens och intresse. Din arbetsplacering kommer att skifta mellan Malmö och Lund. KVALIFIKATIONER Du som söker har någon vårdutbildning, samhällsvetenskaplig utbildning eller annan utbildning som bedöms likvärdig, gärna med inriktning inom säkerhetsområdet. Det är även meriterande om du har längre arbetslivserfarenhet inom större organisationer, gärna inom offentlig sektor, där du har arbetat med projektledning, risk management, krishanteringsarbete eller annat arbete som har fokus på säkerhet. Du är duktig på att skapa ett gott arbetsklimat, är initiativrik och kan driva igenom förändringar. Till din hjälp använder du moderna IT-lösningar för kommunikation och har lätt att uttrycka dig i tal och skrift. Rollen innebär omfattande kontakter med olika funktioner internt och externt vilket ställer höga krav på samarbetsförmåga, tydlighet i kommunikation både muntligt och skriftligt, samt förmågan att skapa relationer. För att komma till sin rätt i rollen krävs det att du kan vara flexibel och uthållig då arbetet tidvis leder till omständigheter som förändras vilka kräver snabb anpassning till nya synsätt och förhållningssätt. Välkommen med din ansökan!
Företag: Region Skånes universitetssjukvård, sjukhusgem. staber
Ort: Malmö
Publicerad : 04-09
Sök fler jobb liknande: lediga Handläggare till Enheten för säkerhet och användarnära IT/MT i Malmö/Lund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handläggare till Enheten för säkerhet och användarnära IT/MT i Malmö/Lund

Handläggare till enheten för vårdproduktionsutveckling i Lund
Gör skillnad. Varje dag. Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi främjar det regionala näringslivet, kulturen och samarbeten med andra regioner, i och utanför Sverige. Region Skånes högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Skånes universitetssjukvård bildades den 1 juni och består av Skånes universitetssjukhus (SUS) och den offentligt bedrivna primärvården i Malmö- och Lundområdet. Skånes universitetssjukhus omfattar sjukhusverksamheterna i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Förvaltningen har totalt omkring 12 100 medarbetare och en omsättning om drygt 12 miljarder kronor. SUS erbjuder primärvård, länssjukvård och högspecialiserad vård, samtidigt som vi utbildar och bedriver avancerad forskning i nära samarbete med universitet och högskolor. Vi arbetar med respekt för människan och strävar alltid mot att vara bland de bästa. På enheten för vårdproduktionsutveckling arbetar vi med att analysera och utveckla vårdproduktionen på Skånes Universitetssjukhus. I arbetet ingår att ständigt studera verksamheter i omvärlden, både inom och utanför sjukvården, för att kunna föreslå metoder och vid behov även ny verksamhetsfilosofi för att kontinuerligt förbättra Skånes Universitetssjukhus. ARBETSUPPGIFTER Enheten för vårdproduktionsutvecklingens uppgift är att säkerställa sjukhusets support och stöd för viktiga regionala vårdsystem och administrativa stödsystem. Som handläggare ansvarar du för support, utbildning samt tar emot och samordnar synpunkter och utvecklingsönskemål. Du kommer att delta i arbetet med att ta fram utbildningsprogram och hålla användarutbildning. Tillsammans med dina kollegor ansvarar ni för regelbundna nätverksträffar med verksamheterna. I uppdraget ligger också att verka för regional samordning. Tjänsten riktar sig i första hand mot de patientadministrativa systemen PASiS, Flödesmodellen och tillhörande Qlikview-applikationer. På Region Skånes hemsida under Jobba hos oss kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig. Här finner du också förutom annonstitel, förvaltning eller bolag, hur många som har sökt tjänsten. KVALIFIKATIONER Du är vårdutbildad eller har annan utbildning som är lägst på gymnasienivå och med erfarenhet från området vård och hälsa. För den aktuella tjänsten krävs erfarenhet av området patientadministration och främst erfarenhet av arbete med PASiS, Flödesmodellen och Qlikview. Kännedom om övriga vårdsystem/administrativa stödsystem är önskvärt. Dina kunskaper i svenska och engelska är goda liksom dina IT-kunskaper och du är väl förtrogen med att arbeta i Officepaketet. Vi förväntar oss att du som söker är en positiv och serviceinriktad person. Då ditt huvudsakliga arbetsområde blir att stödja SUS- verksamheter ska du ha god kommunikationsförmåga. Det finns många beröringspunkter mellan olika vårdsystem, varför det är viktigt att se helheten. Förmåga till självständigt arbete och god samarbetsförmåga är viktiga egenskaper hos dig. Arbetet kräver stor flexibilitet, att du är strukturerad och har ett intresse att utveckla och standardisera system.
Företag: Region Skånes universitetssjukvård, sjukhusgem. staber
Ort: Lund
Publicerad : 05-06
Sök fler jobb liknande: lediga Handläggare till enheten för vårdproduktionsutveckling i Lund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handläggare till enheten för vårdproduktionsutveckling i Lund

Verksamhetsutvecklare till Användarnära IT i Malmö/Lund
Gör skillnad. Varje dag. Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi främjar det regionala näringslivet, kulturen och samarbeten med andra regioner, i och utanför Sverige. Region Skånes högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Staben för verksamhetsutveckling ansvarar för att stödja förvaltningsledningen och verksamheten i frågor som handlar om vårdens kvalitet och säkerhet. Inom staben arbetar vi med flera arbetsområden, förutom patientsäkerhet och kvalitetsutveckling, bland annat med allmän säkerhet, läkemedelsfrågor, klinisk vårdutveckling, eHälsa samt verksamhetsnära IT-stöd. Arbetet ska bidra till att en god vård och att visionen – att alltid vara bland de bästa – förverkligas. På staben arbetar cirka 60 medarbetare. Enheten för Säkerhet och Användarnära IT/MT arbetar med utvecklingsfrågor inom användarnära IT/MT sett ur ett Vård- och hälsoperspektiv. Enhetens främsta uppgift inom området IT är att samordna och driva förvaltningens behov och krav på IT-stöd inom ämnena PC-arbetsplats, telefoni, skrivare och multimedia, nätverk och lagring samt att säkerställa att förvaltningen får inflytande och att utvecklingen av IT-stöd blir verksamhetsstyrd. Nu söker vi dig som är intresserad av att bli en del av vår verksamhet som handläggare. ARBETSUPPGIFTER Som verksamhetsutvecklare/handläggare ansvarar du främst för strategisk utveckling inom ämnesområdena PC-arbetsplats, telefoni, skrivare och multimedia, nätverk och lagring. Din uppgift kommer att vara att fånga upp verksamhetens behov, driva, initiera, samordna behoven samt ställa funktionskrav. Du kommer att förankra och implementera nya funktioner/IT-stöd på SUS och verka för förvaltningsgemensamma processer inom IT-området. Du förväntas ha ett nära samarbete med verksamheten, förvaltningsledningen och Medicinsk service. Din arbetsplacering kommer att skifta mellan Malmö och Lund. På Region Skånes hemsida under Jobba hos oss kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig. Här finner du också förutom annonstitel, förvaltning eller bolag, hur många som har sökt tjänsten. KVALIFIKATIONER Du som söker har adekvat högskoleutbildning inom IT eller något annat som bedöms likvärdigt samt ha lång erfarenhet av strategiskt IT-arbete i flera ämnesområden beskrivna ovan. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att driva större övergripande projekt och har en helhetssyn på samspelet mellan individ, teknik och organisation. Du har lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift samt förmåga att analysera, kommunicera och ta fram underlag till beslut inom IT-relaterade frågor. Vi förväntar oss att du som söker är en serviceinriktad person med god samarbetsförmåga som även kan arbeta självständigt. Du har lätt för att anpassa dig efter ändrade omständigheter och har en positiv inställning till nya arbetsuppgifter. Välkommen med din ansökan!
Företag: Region Skånes universitetssjukvård, sjukhusgem. staber
Ort: Malmö
Publicerad : 05-12
Sök fler jobb liknande: lediga Verksamhetsutvecklare till Användarnära IT i Malmö/Lund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verksamhetsutvecklare till Användarnära IT i Malmö/Lund

Studentmedarbetare till Sjukhusbiblioteken SUS i Lund
Gör skillnad. Varje dag. Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi främjar det regionala näringslivet, kulturen och samarbeten med andra regioner, i och utanför Sverige. Region Skånes högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Skånes universitetssjukvård (SUS) bildades den 1 juni och består av Skånes universitetssjukhus och den offentligt bedrivna primärvården i Malmö- och Lundområdet. Skånes universitetssjukhus omfattar sjukhusverksamheterna i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Förvaltningen har totalt omkring 12 100 medarbetare och en omsättning om drygt 12 miljarder kronor. SUS erbjuder primärvård, länssjukvård och högspecialiserad vård, samtidigt som vi utbildar och bedriver avancerad forskning i nära samarbete med universitet och högskolor. Vi arbetar med respekt för människan och strävar alltid mot att vara bland de bästa. Som studentmedarbetare i Region Skåne erbjuder vi dig en arbetsplats i ständig utveckling där du får möjlighet att praktisera dina akademiska kunskaper i projekt inom bland annat kommunikation, HR, ekonomi och kultur. Projektet studentmedarbetare syftar till att underlätta övergången från studier till arbete för dig som student och samtidigt stärka Region Skånes betydelse som framtida arbetsgivare. Sjukhusbiblioteken tillhandahåller medicinsk och allmän biblioteksservice, samt information och utbildning om hälsa och sjukdom. ARBETSUPPGIFTER Nu söker vi en studentmedarbetare till Sjukhusbiblioteket i Lund. Dina arbetsuppgifter omfattas av arbete i informationsdisk samt arbete med tidskrifter och artikelbeställningar. Därutöver kommer du att utföra utvärdering av mediabeståndet på Sjukhusbiblioteket (inklusive Psykiatribiblioteket). På Region Skånes hemsida under Jobba hos oss kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig. Här finner du också förutom annonstitel, förvaltning eller bolag, hur många som har sökt tjänsten. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har ett stort intresse för biblioteksfrågor, särskilt inom det medicinska området samt intresse för och erfarenhet av att arbeta med människor. Du har minst 60 högskolepoäng lästa inom bibliotekarieutbildningen. Vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet av biblioteksarbete, socialt arbete eller arbete i serviceyrke. Det är också meriterande om du har erfarenhet av tidigare arbete av utredande karaktär eller annan högskoleutbildning inom det medicinska området. Grundläggande IT-kunskap är en fördel och du får gärna ha intresse för och/eller erfarenhet av bibliotekssystem och e-media. Du har förmåga att uttrycka dig väl både i tal och skrift och du har en bra kommunikativ och analytisk förmåga. Därtill kan du snabbt ställa om efter rådande omständigheter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Studentmedarbetartjänsten pågår från 2014-07-01 och 2015-06-30. Du kommer att arbeta 10-15 timmar/vecka, enligt norm för studentmedarbetarprojektet.
Företag: Region Skånes universitetssjukvård, sjukhusgem. staber
Ort: Lund
Publicerad : 05-14
Sök fler jobb liknande: lediga Studentmedarbetare till Sjukhusbiblioteken SUS i Lund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studentmedarbetare till Sjukhusbiblioteken SUS i Lund

Projektsamordnare till enheten för fysisk utveckling i Lund/Malmö
Gör skillnad. Varje dag. Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi främjar det regionala näringslivet, kulturen och samarbeten med andra regioner, i och utanför Sverige. Region Skånes högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Skånes universitetssjukvård (SUS) bildades den 1 juni och består av Skånes universitetssjukhus och den offentligt bedrivna primärvården i Malmö- och Lundområdet. Skånes universitetssjukhus omfattar sjukhusverksamheterna i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Förvaltningen har totalt omkring 12 100 medarbetare och en omsättning om drygt 12 miljarder kronor. SUS erbjuder primärvård, länssjukvård och högspecialiserad vård, samtidigt som vi utbildar och bedriver avancerad forskning i nära samarbete med universitet och högskolor. Vi arbetar med respekt för människan och strävar alltid mot att vara bland de bästa. Enheten för fysisk utveckling arbetar med att prioritera och projektsamordna förvaltningens bygg- och utrustningsinvesteringar. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en projektsamordnare till enheten för fysisk utveckling. Dina arbetsuppgifter består av projektledning för bygg- och utrustningsinvesteringar inom förvaltningen. Du kommer självständigt att leda investeringsprojekt. Vi erbjuder dig goda möjligheter till utveckling. Tillträde sker enligt överenskommelse. KVALIFIKATIONER Du som söker har dokumenterad utbildning inom projektledning och gärna tidigare erfarenhet av projektledning i vårdmiljöer och byggprojektledning. Även arkitektkunskaper ser vi som meriterande. Goda kunskaper i svenska samt i engelska ser vi som en fördel. Vi söker dig som självständigt kan driva och leverera projekt. Du är en god relationsbyggare, analytisk och förhåller dig professionellt även vid stress. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. ÖVRIGT På Region Skånes hemsida under Jobba hos oss kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig. Här finner du också förutom annonstitel, förvaltning eller bolag, hur många som har sökt tjänsten.
Företag: Region Skånes universitetssjukvård, sjukhusgem. staber
Ort: Lund
Publicerad : 05-22
Sök fler jobb liknande: lediga Projektsamordnare till enheten för fysisk utveckling i Lund/Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektsamordnare till enheten för fysisk utveckling i Lund/Malmö

Sjuksköterskor till Resursteamet - vårt interna bemanningsföretag i Malmö o
Gör skillnad. Varje dag. Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi främjar det regionala näringslivet, kulturen och samarbeten med andra regioner, i och utanför Sverige. Region Skånes högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Skånes universitetssjukvård (SUS) bildades den 1 juni och består av Skånes universitetssjukhus och den offentligt bedrivna primärvården i Malmö- och Lundområdet. Skånes universitetssjukhus omfattar sjukhusverksamheterna i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Förvaltningen har totalt omkring 12 100 medarbetare och en omsättning om drygt 12 miljarder kronor. SUS erbjuder primärvård, länssjukvård och högspecialiserad vård, samtidigt som vi utbildar och bedriver avancerad forskning i nära samarbete med universitet och högskolor. Vi arbetar med respekt för människan och strävar alltid mot att vara bland de bästa. Resursteamet är SUS interna bemanningsföretag. Vi erbjuder verksamheterna vid SUS kompetenta vikarier för kortare uppdrag. Det innebär att du kommer att arbeta inom flera olika specialiteter. Som medarbetare har du stora möjligheter att utöka din kompetens. Du erbjuds möjlighet att påverka dina arbetstider men det ställs samtidigt höga krav på flexibilitet då verksamheternas behov styr våra uppdrag. Våra kunder är samtliga verksamheter inom SUS, både akutintag, vårdavdelningar samt mottagningar. ARBETSUPPGIFTER Är du intresserad av att prova på att arbeta i Resursteamet - SUS interna bemanningsföretag! Inför sommaren behöver vi utöka vårt team med nya medarbetare. Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete. Som sjuksköterska i Resursteamet hyrs du ut till samtliga avdelningar på SUS. Vid akutintagen tar du emot den akut sjuka patienten och arbetar i team med den ordinarie personalen. När du är placerad på vårdavdelningar förväntas det av dig att du ska kunna det som krävs för att sköta patienten inom just den specialitet du arbetar på för dagen. Du är en generalist men inte en specialist inom SUS verksamheter. Utvecklingsmöjligheterna är goda då det finns stora möjligheter att utöka sin kompetens inom olika områden. Du kommer att arbeta både i Malmö och Lund. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård och med erfarenhet som sjuksköterska, gärna från olika specialiteter. Språkkunskaper i svenska nivå B2 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Som person är du trygg i din yrkesroll och motiveras av utmaningen att arbeta inom olika specialiteter. Vi förväntar oss att du har ett stort intresse för utveckling och lärande. För att trivas hos oss måste du vara pigg på förändringar och beredd att på ett kreativt och nyfiket sätt skifta arbetsplats. Du är en lagspelare som har lätt för att skapa kontakter och ditt arbetssätt präglas av att ha patienten i fokus. Hos oss finns en fördel i att ha varierande arbetstider där du ges möjlighet att arbeta heltid, deltid, dag och natt. ÖVRIGT Region Skåne värdesätter alla medarbetares kompetens, oavsett olikheter såsom kön, etnicitet eller funktionsnedsättning. Vi arbetar mot diskriminering och för främjande av alla människors lika rättigheter och möjligheter. Sökande oavsett bakgrund är välkomna att söka till Region Skåne. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Region Skåne samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen. Nu kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig, www.skane.se/jobb. Här finner du också förutom annonstitel, förvaltning eller bolag, hur många som har sökt tjänsten. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Region Skånes universitetssjukvård, sjukhusgem. staber
Ort: Malmö
Publicerad : 05-23
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor till Resursteamet - vårt interna bemanningsföretag i Malmö o jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor till Resursteamet - vårt interna bemanningsföretag i Malmö o

Sjuksköterskor till Resursteamet - vårt interna bemanningsföretag i Malmö o
Gör skillnad. Varje dag. Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi främjar det regionala näringslivet, kulturen och samarbeten med andra regioner, i och utanför Sverige. Region Skånes högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Skånes universitetssjukvård (SUS) bildades den 1 juni och består av Skånes universitetssjukhus och den offentligt bedrivna primärvården i Malmö- och Lundområdet. Skånes universitetssjukhus omfattar sjukhusverksamheterna i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Förvaltningen har totalt omkring 12 100 medarbetare och en omsättning om drygt 12 miljarder kronor. SUS erbjuder primärvård, länssjukvård och högspecialiserad vård, samtidigt som vi utbildar och bedriver avancerad forskning i nära samarbete med universitet och högskolor. Vi arbetar med respekt för människan och strävar alltid mot att vara bland de bästa. Resursteamet är SUS interna bemanningsföretag. Vi erbjuder verksamheterna vid SUS kompetenta vikarier för kortare uppdrag. Det innebär att du kommer att arbeta inom flera olika specialiteter. Som medarbetare har du stora möjligheter att utöka din kompetens. Du erbjuds möjlighet att påverka dina arbetstider men det ställs samtidigt höga krav på flexibilitet då verksamheternas behov styr våra uppdrag. Våra kunder är samtliga verksamheter inom SUS, både akutintag, vårdavdelningar samt mottagningar. ARBETSUPPGIFTER Är du intresserad av att prova på att arbeta i Resursteamet - SUS interna bemanningsföretag! Inför sommaren behöver vi utöka vårt team med nya medarbetare. Vi erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete. Som sjuksköterska i Resursteamet hyrs du ut till samtliga avdelningar på SUS. Vid akutintagen tar du emot den akut sjuka patienten och arbetar i team med den ordinarie personalen. När du är placerad på vårdavdelningar förväntas det av dig att du ska kunna det som krävs för att sköta patienten inom just den specialitet du arbetar på för dagen. Du är en generalist men inte en specialist inom SUS verksamheter. Utvecklingsmöjligheterna är goda då det finns stora möjligheter att utöka sin kompetens inom olika områden. Du kommer att arbeta både i Malmö och Lund. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård och med erfarenhet som sjuksköterska, gärna från olika specialiteter. Språkkunskaper i svenska nivå B2 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Som person är du trygg i din yrkesroll och motiveras av utmaningen att arbeta inom olika specialiteter. Vi förväntar oss att du har ett stort intresse för utveckling och lärande. För att trivas hos oss måste du vara pigg på förändringar och beredd att på ett kreativt och nyfiket sätt skifta arbetsplats. Du är en lagspelare som har lätt för att skapa kontakter och ditt arbetssätt präglas av att ha patienten i fokus. Hos oss finns en fördel i att ha varierande arbetstider där du ges möjlighet att arbeta heltid, deltid, dag och natt. ÖVRIGT Region Skåne värdesätter alla medarbetares kompetens, oavsett olikheter såsom kön, etnicitet eller funktionsnedsättning. Vi arbetar mot diskriminering och för främjande av alla människors lika rättigheter och möjligheter. Sökande oavsett bakgrund är välkomna att söka till Region Skåne. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Region Skåne samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen. Nu kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig, www.skane.se/jobb. Här finner du också förutom annonstitel, förvaltning eller bolag, hur många som har sökt tjänsten. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Region Skånes universitetssjukvård, sjukhusgem. staber
Ort: Malmö
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor till Resursteamet - vårt interna bemanningsföretag i Malmö o jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor till Resursteamet - vårt interna bemanningsföretag i Malmö o

Chefssekreterare till förvaltningschefen för Skånes universitetssjukvård
Gör skillnad. Varje dag. Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi främjar det regionala näringslivet, kulturen och samarbeten med andra regioner, i och utanför Sverige. Region Skånes högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Skånes universitetssjukvård bildades i maj 2013 och består av Skånes universitetssjukhus och den offentligt bedrivna primärvården i Malmö- och Lundområdet. Skånes universitetssjukhus omfattar sjukhusverksamheterna i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Förvaltningen har totalt omkring 12 100 medarbetare och en omsättning om drygt 12 miljarder kronor. SUS erbjuder primärvård, länssjukvård och högspecialiserad vård, samtidigt som vi utbildar och bedriver avancerad forskning i nära samarbete med universitet och högskolor. Vi arbetar med respekt för människan och strävar alltid mot att vara bland de bästa. Förvaltningschefen söker nu chefssekreterare. ARBETSUPPGIFTER Som chefssekreterare rapporterar du till och arbetar nära förvaltningschefen. Arbetet är mångfacetterat och dina arbetsuppgifter är bland annat att som sekreterare i förvaltningens ledningsgrupp ansvara för att sammanställa underlag till samt planera och följa upp möten, sammanträden och konferenser. Du ansvarar för beredning och uppföljning inom många olika områden samt föredrar ärenden för chef och ledningsgrupp. Du deltar aktivt i arbetet med att utveckla nya arbetsformer och rutiner som stöd för effektivisering av ledningens arbete. Du har god överblick över chefens agenda, planerar och bokar möten och resor. Du utformar och redigerar rapporter och presentationer och du sköter korrespondens med interna och externa kontakter. Tjänsten är med placering i Lund. Resor i tjänsten varje vecka mellan Lund och Malmö ingår. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med kvalificerad yrkesutbildning (KY), högskole-/universitetsutbildning, eller annan eftergymnasial vidareutbildning, gärna med inriktning mot kommunikation eller annan inriktning som relevant för arbetet. Du har tidigare erfarenhet av arbete inom stora organisationer, gärna inom offentlig sektor och med liknande arbetsuppgifter. Du har bred och grundläggande administrativ kompetens samt mycket god datorvana och hanterar alla delar inom Officepaketet. Du är van att utforma texter, rapporter, presentationer, mötesanteckningar med mera och du uttrycker dig väl i tal och skrift såväl på svenska som på engelska. Som person är du noggrann och en god organisatör med ett professionellt och serviceinriktat bemötande. Du är flexibel och tycker om att arbeta under varierande förhållanden och arbetstempo. Arbetet ställer krav på att du är initiativrik och att du kan arbeta både självständigt och i team. Du har god samarbetsförmåga och är en god kommunikatör. ÖVRIGT På Region Skånes hemsida under Jobba hos oss kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig. Här finner du också förutom annonstitel, förvaltning eller bolag, hur många som har sökt tjänsten.
Företag: Region Skånes universitetssjukvård, sjukhusgem. staber
Ort: Lund
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Chefssekreterare till förvaltningschefen för Skånes universitetssjukvård jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Chefssekreterare till förvaltningschefen för Skånes universitetssjukvård

Handläggare till Enheten för vårdproduktionsutveckling i Lund
Gör skillnad. Varje dag. Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi främjar det regionala näringslivet, kulturen och samarbeten med andra regioner, i och utanför Sverige. Region Skånes högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Skånes universitetssjukvård (SUS) bildades den 1 juni och består av Skånes universitetssjukhus och den offentligt bedrivna primärvården i Malmö- och Lundområdet. Skånes universitetssjukhus omfattar sjukhusverksamheterna i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Förvaltningen har totalt omkring 12 100 medarbetare och en omsättning om drygt 12 miljarder kronor. SUS erbjuder primärvård, länssjukvård och högspecialiserad vård, samtidigt som vi utbildar och bedriver avancerad forskning i nära samarbete med universitet och högskolor. Vi arbetar med respekt för människan och strävar alltid mot att vara bland de bästa. På Enheten för vårdproduktionsutveckling arbetar vi med att analysera och utveckla vårdproduktionen på Skånes universitetssjukhus. I arbetet ingår att ständigt studera verksamheter i omvärlden, både inom och utanför sjukvården, för att kunna föreslå metoder och vid behov även ny verksamhetsfilosofi för att kontinuerligt förbättra Skånes universitetssjukhus. ARBETSUPPGIFTER Enheten för vårdproduktionsutvecklingens uppgift är att säkerställa sjukhusets support och stöd för viktiga regionala vårdsystem och administrativa stödsystem. Som handläggare ansvarar du för support, utbildning samt tar emot och samordnar synpunkter och utvecklingsönskemål. Du kommer att delta i arbetet med att ta fram utbildningsprogram och hålla användarutbildning. Tillsammans med dina kollegor ansvarar ni för regelbundna nätverksträffar med verksamheterna. I uppdraget ligger också att verka för regional samordning. Tjänsten riktar sig i första hand mot de patientadministrativa systemen PASiS, Flödesmodellen och tillhörande Qlikview-applikationer. KVALIFIKATIONER Du är vårdutbildad eller har annan utbildning som är lägst på gymnasienivå och med erfarenhet från området vård och hälsa. För den aktuella tjänsten krävs erfarenhet av området patientadministration och främst erfarenhet av arbete med PASiS, Flödesmodellen och Qlikview. Kännedom om övriga vårdsystem/administrativa stödsystem är önskvärt. Dina kunskaper i svenska och engelska är goda liksom dina IT-kunskaper och du är väl förtrogen med att arbeta i Officepaketet. Vi förväntar oss att du som söker är en positiv och serviceinriktad person. Då ditt huvudsakliga arbetsområde blir att stödja Skånes universitetssjukhus verksamheter ska du ha god kommunikationsförmåga. Det finns många beröringspunkter mellan olika vårdsystem, varför det är viktigt att se helheten. Förmåga till självständigt arbete och god samarbetsförmåga är viktiga egenskaper hos dig. Arbetet kräver stor flexibilitet, att du är strukturerad och har ett intresse att utveckla och standardisera system. ÖVRIGT På Region Skånes hemsida under Jobba hos oss kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig. Här finner du också förutom annonstitel, förvaltning eller bolag, hur många som har sökt tjänsten.
Företag: Region Skånes universitetssjukvård, sjukhusgem. staber
Ort: Lund
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Handläggare till Enheten för vårdproduktionsutveckling i Lund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handläggare till Enheten för vårdproduktionsutveckling i Lund

Chefssekreterare, visstid, till område kommunikation i Lund
Gör skillnad. Varje dag. Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi främjar det regionala näringslivet, kulturen och samarbeten med andra regioner, i och utanför Sverige. Region Skånes högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Skånes universitetssjukvård (SUS) bildades den 1 juni 2013 och består av Skånes universitetssjukhus och den offentligt bedrivna primärvården i Malmö- och Lundområdet. Skånes universitetssjukhus omfattar sjukhusverksamheterna i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Förvaltningen har totalt omkring 12 100 medarbetare och en omsättning om drygt 12 miljarder kronor. SUS erbjuder primärvård, länssjukvård och högspecialiserad vård, samtidigt som vi utbildar och bedriver avancerad forskning i nära samarbete med universitet och högskolor. Vi arbetar med respekt för människan och strävar alltid mot att vara bland de bästa. Område kommunikation har i uppdrag att skapa värde för verksamheten genom kommunikation. Genom våra många kompetenser erbjuder vi både strategiskt och operativt kommunikationsstöd inom Skånes universitetssjukvård. Vi ansvarar för förvaltning och utveckling av de övergripande kommunikationskanalerna och verktygen, men arbetar också i stor omfattning med rådgivning och utbildning i kommunikationsfrågor. ARBETSUPPGIFTER Som chefssekreterare på område kommunikation rapporterar du till kommunikationschefen, men du fungerar även som administrativ stöd för områdets två enhetschefer. I dina arbetsuppgifter ingår att ge administrativt stöd angående HR-frågor (flex, ledigheter, reseersättning etcetera), fakturor, beställningar och möten. Visst arbete med webbpublicering kan förekomma. Tjänsten är en visstidsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning. KVALIFIKATIONER Du som söker har gymnasial utbildning gärna med administrativ eftergymnasial utbildning. Om du har utbildning i webbpublicering är detta meriterande. Vi ser att du har mycket god kunskap om samt erfarenhet av rutiner och regelverk gällande Region Skånes administration, exempelvis HR-frågor, beställningar och fakturahantering. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av webbpublicering och/eller redaktionellt arbete. Vidare är du en mycket rutinerad användare av Office-paketet. Du har god förmåga att uttrycka dig i svenska i tal och skrift. Som person har du ett utpräglat ordningssinne, stark servicekänsla och sociala färdigheter. Du är snabb, flexibel samt trivs med att arbeta både självständigt och i grupp. Du bör trivas i den administrativa rollen, känna stort ansvar för ditt arbete och ha ett serviceinriktat förhållningssätt. Vi vänder oss i första hand till dig som har haft eller har en anställning i Region Skåne. ÖVRIGT På Region Skånes hemsida under Jobbsökande kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig. Här finner du också förutom annonstitel, förvaltning eller bolag, hur många som har sökt tjänsten.
Företag: Region Skånes universitetssjukvård, sjukhusgem. staber
Ort: Malmö
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Chefssekreterare, visstid, till område kommunikation i Lund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Chefssekreterare, visstid, till område kommunikation i Lund

Enhetschef till Budget, uppföljning och redovisning på SUS, Lund
Gör skillnad. Varje dag. Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi främjar det regionala näringslivet, kulturen och samarbeten med andra regioner, i och utanför Sverige. Region Skånes högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Skånes universitetssjukvård bildades den 1 juni 2013 och består av Skånes universitetssjukhus och den offentligt bedrivna primärvården i Malmö- och Lundområdet. Skånes universitetssjukhus omfattar sjukhusverksamheterna i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Förvaltningen har totalt omkring 12 100 medarbetare och en omsättning om drygt 12 miljarder kronor. SUS erbjuder primärvård, länssjukvård och högspecialiserad vård, samtidigt som vi utbildar och bedriver avancerad forskning i nära samarbete med universitet och högskolor. Vi arbetar med respekt för människan och strävar alltid mot att vara bland de bästa. Staben för produktion och ekonomi, med placering i både Lund och Malmö, är en professionell resurs för förvaltningsledningen och förvaltningens fem divisioner. Staben för produktion och ekonomi sysselsätter cirka 100 personer inom ekonomirapportering och uppföljning, fakturering, produktionsuppföljning, fysisk planering rörande byggnation, lokaler och utrustning, vårdproduktionsutveckling och tillgänglighet samt andra servicefunktioner som patienthotell och samlade kontakter med regionens servicefunktioner. ARBETSUPPGIFTER I rollen som enhetschef är din främsta uppgift att driva den dagliga verksamheten, att etablera de standardiserade processerna, skapa enhetliga arbetssätt inom enheten samt att ständigt utveckla och förbättra våra gemensamma arbetssätt. Du arbetar med att uppnå kvalitet och effektivitet i delprocesserna utifrån en helhetssyn inom ekonomiområdet. Att kontinuerligt säkerställa kvalitet, leverans och ekonomiska resultat utifrån olika nyckeltal sker löpande vilket kräver en god omvärldsanalys och en god relation till medarbetare och kunder. En enhetschef är också en ledare, du leder resan mot att nå de uppsatta målen tillsammans med dina medarbetare, du trivs och motiveras av gemenskapen. Som enhetschef till Budget, uppföljning och redovisning rapporterar du direkt till stabschefen för Staben för produktion och ekonomi och har tre huvudansvarsområden, ekonomi, personal och verksamhet. Din placering är i Lund. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har civilekonomexamen eller annan universitets- eller högskoleexamen med ekonomisk inriktning som bedöms likvärdigt samt dokumenterad ledarerfarenhet. I din ledarskapserfarenhet har du haft ansvar för verksamhet, ekonomi och personal. Har du en djup och bred kunskap i och erfarenhet av ekonomistyrning, av att arbeta i politiskt styrd organisation, främst inom hälso- och sjukvårdsområdet, är detta meriterande. För att lyckas i rollen krävs att du kan fatta beslut, är bekväm med att arbeta både operativt och strategiskt samt att driva utvecklingsprojekt framåt. Detta ställer i sin tur krav på att du besitter både analytisk och pedagogisk förmåga. Vidare ska du vara en trygg chef och känna dig bekväm i att kunna utmana och coacha medarbetarna med ett stödjande förhållningssätt. Du trivs med att arbeta i ledande position och på samma gång är du också analytisk och ser hur vår process hänger ihop med den totala leveransen inom ekonomiområdet. Som person är du kommunikativ, bra på att underhålla och knyta nya kontakter samt har förmågan att entusiasmera dina medarbetare. Du är en prestigelös och driven person som ser utvecklingsmöjligheter och finner nya angreppssätt. ÖVRIGT På Region Skånes hemsida under Jobba hos oss kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig. Här finner du också förutom annonstitel, förvaltning eller bolag, hur många som har sökt tjänsten.
Företag: Region Skånes universitetssjukvård, sjukhusgem. staber
Ort: Lund
Publicerad : 08-04
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef till Budget, uppföljning och redovisning på SUS, Lund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef till Budget, uppföljning och redovisning på SUS, Lund

Apotekare till Staben för verksamhetsutveckling, Malmö och Lund
Gör skillnad. Varje dag. Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi främjar det regionala näringslivet, kulturen och samarbeten med andra regioner, i och utanför Sverige. Region Skånes högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Skånes universitetssjukvård (SUS) bildades den 1 juni 2013 och består av Skånes universitetssjukhus och den offentligt bedrivna primärvården i Malmö- och Lundområdet. Skånes universitetssjukhus omfattar sjukhusverksamheterna i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Förvaltningen har totalt omkring 12 100 medarbetare och en omsättning om drygt 12 miljarder kronor. SUS erbjuder primärvård, länssjukvård och högspecialiserad vård, samtidigt som vi utbildar och bedriver avancerad forskning i nära samarbete med universitet och högskolor. Vi arbetar med respekt för människan och strävar alltid mot att vara bland de bästa. Staben för verksamhetsutveckling ansvarar för att stödja förvaltningsledningen och verksamheten i frågor som rör vårdens kvalitet och säkerhet. Förvaltningens medarbetare ska arbeta så att målen för god vård uppnås och att risker för patienterna i den kliniska vardagen minimeras. Staben har i uppdrag att samordna och genomföra aktiviteter för att uppnå detta, samt skapa forum för kunskapsbyggande, lärande och erfarenhetsutbyte. Respektive arbetsområde inom staben har sin ledningsorganisation och systematiska arbetssätt för att uppnå förvaltningens kvalitetsmål. Enheten för läkemedel är en av fyra enheter i staben och har i sitt uppdrag läkemedelsfrågor alltifrån läkemedelsförsörjning, läkemedelsekonomi till läkemedelshantering i verksamheterna. Fyra apotekare har regionala och övergripande uppdrag inom bland annat dialys, medicinska gaser, radiofarmaci, uppföljning och kvalitetsgranskning. Åtta apotekare, ”divisionsapotekare”, arbetar verksamhetsnära med i första hand läkemedelsgenomgångar. ARBETSUPPGIFTER Skånes universitetssjukvård har sedan länge apotekare i teamet runt patienten. Med anledning av utökade uppdrag söker vi ytterligare en divisionsapotekare som i första hand ska arbeta med läkemedelsgenomgångar både i primärvård och i sjukhusvård. Efterhand kan arbetet utvecklas till att även innefatta arbete med att minska läkemedelskostnader bl.a. med hjälp av ekonomiska uppföljningar. Vidare ska arbete bedrivas för ökad följsamhet till rekommenderade och upphandlade läkemedel och för att stödja en förbättrad vårdprocesstyrd läkemedelsförsörjning samt bidra till kompetensutveckling inom läkemedelsområdet. Apotekarna är organiserade i Enheten för läkemedel. Arbetet kommer att ske i nära samarbete med verksamheterna. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad apotekare alternativt har kompetens inom farmakologi, farmaci och farmakoterapi motsvarande apotekarexamen. Du har dokumenterad och praktisk erfarenhet av arbete med läkemedelsgenomgångar, klinikrelaterat arbete samt erfarenhet eller intresse av läkemedelsekonomi. Dessutom vill vi att du har yrkeserfarenhet inom området med goda kunskaper om läkemedel inkluderat sjukhusens specialläkemedel. Du har också datorvana och goda kunskaper i Excel. Språkkunskaper i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Skånes universitetssjukvård bedriver verksamhet i Malmö, Lund och på förvaltningens hälsovalsenheter varför arbete förekommer på flera orter. Körkort är därför önskvärt. Som person vill du ta ansvar och är mål- och resultatinriktad. Du är en god kommunikatör och förmedlar din kompetens på ett pedagogiskt sätt. Stor vikt fästs vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga, ansvarskänsla och förmåga till självständigt arbete. ÖVRIGT På Region Skånes hemsida under Jobba hos oss kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig. Här finner du också förutom annonstitel, förvaltning eller bolag, hur många som har sökt tjänsten.
Företag: Region Skånes universitetssjukvård, sjukhusgem. staber
Ort: Lund
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Apotekare till Staben för verksamhetsutveckling, Malmö och Lund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Apotekare till Staben för verksamhetsutveckling, Malmö och Lund

Förhandlare till Enheten för arbetsvillkor, arbetsmiljö och hälsa, SUS, Mal
Gör skillnad. Varje dag. Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi främjar det regionala näringslivet, kulturen och samarbeten med andra regioner, i och utanför Sverige. Region Skånes högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Skånes universitetssjukvård (SUS) bildades den 1 juni 2013 och består av Skånes universitetssjukhus och den offentligt bedrivna primärvården i Malmö- och Lundområdet. Skånes universitetssjukhus omfattar sjukhusverksamheterna i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Förvaltningen har totalt omkring 12 100 medarbetare och en omsättning om drygt 12 miljarder kronor. SUS erbjuder primärvård, länssjukvård och högspecialiserad vård, samtidigt som vi utbildar och bedriver avancerad forskning i nära samarbete med universitet och högskolor. Vi arbetar med respekt för människan och strävar alltid mot att vara bland de bästa. Enheten för arbetsvillkor, arbetsmiljö och hälsa ingår i staben för HR och kommunikation som är en av de förvaltningsgemensamma staberna. Vi arbetar processorienterat med frågor som rör området arbetsvillkor/arbetsgivarfrågor. Enheten omfattar 13 medarbetare varav 5 förhandlare. ARBETSUPPGIFTER Som förhandlare kommer du att ha ett förvaltningsövergripande arbete som främst rör arbetsrättsliga tolkningar av lagar och avtal samt rehabiliteringsfrågor. I arbetsuppgifterna ingår att tolka och förklara lagar, avtal, policys och riktlinjer inom arbetsrättsområdet. Du genomför förhandlingar inom arbetsrätts- och löneområdet och ger kvalificerad rådgivning i dialog med chefer och HR-specialister ute i verksamheterna. I rollen som förhandlare ingår även att representera SUS i regionövergripande konstellationer. Du deltar även i utbildningsinsatser på SUS inom ramen för ditt arbetsområde. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har en för tjänsten lämplig högskoleutbildning, exempelvis personalvetare, alternativt annan utbildning eller erfarenhet som vi finner likvärdig. För tjänsten krävs att du har bred erfarenhet av HR-arbete och flera års erfarenhet av att arbeta konsultativt med arbetsrätt och rehabilitering samt övriga frågor inom ramen för arbetsvillkor/arbetsgivarfrågor. Fördjupade kunskaper inom arbetsrätt och rehabilitering och/eller erfarenhet inom offentlig verksamhet ses som meriterande. Vi ser det som självklart att du har goda kunskaper i Officepaketet och allmänt god datorvana. För att lyckas är det viktigt att du har en god förmåga att i förhandlingssituationer få med dig såväl medpart som motpart och finna lösningar inom beslutade ramar. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, har ett pedagogiskt och kommunikativt arbetssätt och driver arbetet framåt med stort engagemang och fokus på lösningar. Rollen kräver en hög förmåga att hantera många arbetsuppgifter utan att förlora det övergripande perspektivet och en vana och fallenhet för självständigt arbete och initiativtagande. Varmt välkommen med din ansökan! ÖVRIGT På Region Skånes hemsida under Jobba hos oss kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig. Här finner du också förutom annonstitel, förvaltning eller bolag, hur många som har sökt tjänsten.
Företag: Region Skånes universitetssjukvård, sjukhusgem. staber
Ort: Malmö
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Förhandlare till Enheten för arbetsvillkor, arbetsmiljö och hälsa, SUS, Mal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förhandlare till Enheten för arbetsvillkor, arbetsmiljö och hälsa, SUS, Mal

AT-läkare till Skånes universitetssjukhus i Malmö/Lund
Gör skillnad. Varje dag. Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vi främjar det regionala näringslivet, kulturen och samarbeten med andra regioner, i och utanför Sverige. Region Skånes högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Skånes universitetssjukvård (SUS) bildades den 1 juni 2013 och består av Skånes universitetssjukhus och den offentligt bedrivna primärvården i Malmö- och Lundområdet. Skånes universitetssjukhus omfattar sjukhusverksamheterna i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Förvaltningen har totalt omkring 12 100 medarbetare och en omsättning om drygt 12 miljarder kronor. SUS erbjuder primärvård, länssjukvård och högspecialiserad vård, samtidigt som vi utbildar och bedriver avancerad forskning i nära samarbete med universitet och högskolor. Vi arbetar med respekt för människan och strävar alltid mot att vara bland de bästa. AT/ST-enheten anställer årligen 50 nya AT-läkare till Skånes universitetssjukhus. Enheten ingår i Staben för forskning och utbildning och är den instans som leder arbetet med AT- och ST-utbildning på SUS. I enheten ingår utbildningschef, HR-specialister, ST-ansvarig och övergripande studierektorer för AT respektive ST. Som AT-läkare är du anställd på AT/ST-enheten med utbildningschefen som formell chef, men du tjänstgör ute i verksamheter på SUS, inom Psykiatri Skåne, samt på en vårdcentral, där du också har en operativ chef. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu 28 nya AT-läkare med tillträde den 1 mars och den 1 juni 2015! Upp till hälften av tjänsterna kan komma att tillsättas som forskar-AT, under förutsättning att det finns tillräckligt med kvalificerade sökande. I annat fall tillsätts de som ordinära AT. Forskar-AT innebär ett aktivt forskningsarbete i sex månader utöver den kliniska tjänstgöringen. Forskningen ska vara förlagd till SUS och/eller Lunds universitet. Mer information om forskar-AT på SUS: www.skane.se/sv/Webbplatser/Valkommen_till_Vardgivarwebben/Utbildning_och_larande/ATST/AT-lakare/Forskar-AT/ AT på SUS inleds med en vecka introduktion. Dina första nio månader tjänstgör du på sjukhuset i Malmö eller i Lund. Därefter följer tre månader inom psykiatri i Lund eller i Malmö, samt sex månader i allmänmedicin på en vårdcentral i sydvästra eller mellersta Skåne. Under sjukhusavsnittet kan viss tjänstgöring i Landskrona eller Trelleborg förekomma. Under hela AT kommer du att erbjudas olika utbildningar och sammankomster. Mer information om AT på SUS: www.skane.se/sus/at Arbetstiden innebär schemalagd ordinarie arbetstid måndag-fredag, inklusive röda dagar, klockan 07.00-21.00. Viss jourtjänstgöring förekommer. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har läkarexamen eller motsvarande. Forskning och tidigare tjänstgöring som underläkare är meriterande. Annan arbetslivserfarenhet som kräver akademisk examen, från både sjukvården och andra verksamheter, vägs in i bedömningen. Vi fäster stor vikt vid att du som person är engagerad, initiativrik, kommunikativ och har ledaregenskaper. För tjänsten krävs kunskaper i svenska språket lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. (www.folkuniversitetet.se/Las-mer-om-sprak/Europeiska-referensramen-for-sprak/) En förutsättning för att påbörja AT-tjänstgöring är att du har tagit ut svensk läkarexamen eller har beslut från Socialstyrelsen att du är behörig att söka AT. Du som har läkarexamen utanför EU/EES ska även ha godkänt kunskapsprov (TULE). Vi tar endast emot ansökningar online, där du bifogar följande: * CV innehållande eftergymnasiala utbildningar, arbetslivs- och forskningserfarenhet, samt erfarenhet inom utvecklings- och kvalitetsarbete. Om du, efter termin 9, har forskat på heltid eller haft en anställning som underläkare, uppge arbetsplats och fullständig anställningstid. Ange även sysselsättning under perioder utan studier eller anställning. * Ett personligt brev, där du har möjlighet att ge en bild av dig själv och varför du är intresserad av AT på SUS. * Bevis om läkarexamen, Ladokutdrag eller motsvarande. * Beslut från Socialstyrelsen att du är behörig att söka AT (gäller för dig som har examen utanför Norden). * Du som har läkarexamen utanför EU/EES ska även bifoga bevis om godkänt kunskapsprov (TULE). * Du som söker forskar-AT ska ange en motivering till varför du söker en sådan tjänst. Du ska även bifoga ett intyg från forskningshandledaren, samt uppvisa en plan för vilket projekt som ska genomföras under sex månader. Planen ska omfatta cirka fyra A4-sidor. Det är meriterande om du är anmäld som forskarstuderande vid Lunds universitet. Om du är disputerad ska du ange forskningsplan, se ovan, samt resurser för forskning. * Uppge minst två kliniska referenspersoner, med namn och kontaktuppgifter. Det ska vara personer som vet hur du fungerar i klinisk tjänstgöring. Om du ej har någon klinisk erfarenhet, ange personer som kan bedöma dig i en annan arbetstagarroll, dock ej din forskningshandledare. Referenterna ska vara aktuella och vidtalade. Vi kommer att hålla intervjuer i Malmö den 14-15 oktober. Om du av någon anledning inte befinner dig i Malmö under intervjudagarna, vänligen uppge det i din ansökan. ÖVRIGT Söker du AT vid flera sjukhus, förordar vi att du begränsar antalet ansökningar till tre, varav ett skall anges som förstahandsval. Detta för att vi ska kunna beakta dina önskemål om placering i urvalsprocessen. På Region Skånes hemsida under Jobbsökande kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig. Här finner du också förutom annonstitel, förvaltning eller bolag, hur många som har sökt tjänsten.
Företag: Region Skånes universitetssjukvård, sjukhusgem. staber
Ort: Malmö
Publicerad : 09-01
Sök fler jobb liknande: lediga AT-läkare till Skånes universitetssjukhus i Malmö/Lund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: AT-läkare till Skånes universitetssjukhus i Malmö/Lund


Sök lediga jobb Region Skånes universitetssjukvård, sjukhusgem. staber

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se