Registrator Försäkringskassan jobb - lediga jobb

Registrator Försäkringskassan jobb Registrator Försäkringskassan jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Registrator Försäkringskassan. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Registrator Försäkringskassan. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Vi söker en biträdande jurist till affärsjuridisk advokatbyrå i Stockholm- Stockholm

  2. Utvecklare (Java/C++/C) med erfarenhet av data- och telekom- Stockholm

  3. Live in barnflicka till sportig familj i London- Stockholm

  4. Vill du ha extrajobb som receptionist och kundvärd?- Stockholm

  5. 7.bat söker dig som gjort GMU eller värnplikt och vill bli skyttesoldat- Upplands-Bro

  6. Gruppledare för planering och logistik- Stockholm

  7. Agile Software Tester- Stockholm

  8. Två st leg. sjuksköterskor sökes till uppdrag natt på ortopediavdelning- Stockholm

  9. Lärare i Ma/NO- Stockholm

  10. Gruppledare- Huddinge


Mer beskrivning

Vi söker en biträdande jurist till affärsjuridisk advokatbyrå i Stockholm
Jurek Bemanning Sverige AB Arbetsbeskrivning Jurek Rekrytering & Bemanning söker nu en biträdande jurist till advokatbyrå, i Stockholm. Du kommer att arbeta brett inom affärsjuridik och sköter sedvanliga arbetsuppgifter som tillkommer en junior biträdande jurist. Vem är du? • Du är notariemeriterad eller har två års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete från annan advokatbyrå. • Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska. • Du har goda betyg och referenser. Du är: • Förtroendeingivande och har lätt för att knyta kontakter och skapa relationer • Uppskattar att ta stort eget ansvar och samtidigt vara en del av ett större team. • Positiv och prestigelös i samarbetet med kollegor och klienter. • Resultatfokuserad Du erbjuds Du kommer att få arbeta med varierande juridiska ämnesområden med tonvikt på processrätt, vilket du ser som en utmaning. Tjänsten är en tillsvidare tjänst med sex månaders provanställning, som skall tillträdas snarast. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Jurek Rekrytering & Bemanning, Ulriikka Uittomäki, telefon: 0766 33 14 40. Skicka din ansökan snarast. Start: Snarast. Lön: Enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag Snarast.
Företag: Jurek Bemanning Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en biträdande jurist till affärsjuridisk advokatbyrå i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en biträdande jurist till affärsjuridisk advokatbyrå i Stockholm

Utvecklare (Java/C++/C) med erfarenhet av data- och telekom
Attentec Presentation Attentec är konsultbolaget med fokus på tekniska lösningar i framkant. Som konsult här får du vara med och ta fram nya, innovativa produkter och tjänster inom mobilitet, internet och webb. Är du vass på systemutveckling och vill framåt? Attentec vill också framåt och söker nu de bästa att ta med på vägen. Arbetsuppgifter Uppdragen på Attentec handlar ofta om nya, innovativa lösningar inom systemutveckling. Kunderna är huvudsakligen företag och organisationer i Sverige. Just nu har vi en ökad efterfrågan efter vassa Java/C++/C-utvecklare framför allt med erfarenhet från data- och telekom. Det är ett plus om du även jobbat med arkitektur inom högre lager (tjänstelager, signaliering, OSS/BSS). I din roll som konsult kommer du att ha stor påverkan på din egen utveckling i nära dialog med din chef och andra erfarna konsulter. Du får möjligheten att lägga upp till 10 % av din tid på ren kompetensutveckling. Din utveckling är viktigt för Attentec! Utbildning/erfarenhet Vi vill gärna att du har en akademisk examen men din erfarenhet och din inställning till systemutveckling är mer avgörande. På Attentec brinner vi för att hitta nya lösningar och det kräver engagemang och ett stort eget driv. Nu söker vi dig med gedigen erfarenhet av programmering i Java/C++/C som gör att du snabbt kommer in i och är självgående i utvecklingsprojekt. Om du dessutom har erfarenhet av data- och telekombranschen är det meriterande, likaså om du har en bakgrund som konsult men det är inget krav. Företagsbeskrivning Attentec är ett specialiserat konsultföretag inom programvaruutveckling. Vi levererar affärskritiska lösningar baserade på mobilitet, internet och webb. Vi skapar kundvärde genom engagemang och resultat utöver det vanliga. Våra kunder är företag och organisationer i Sverige. Attentec rankas AAA (enl. Soliditet) och Högsta tillväxtklass (enl. Svenskt Tillväxtindex). Företagets hemsida www.attentec.se Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: Attentec
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Utvecklare (Java/C++/C) med erfarenhet av data- och telekom jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utvecklare (Java/C++/C) med erfarenhet av data- och telekom

Live in barnflicka till sportig familj i London
2007 NannyNu AB Om uppdraget Nannynu! hjälper dig att hitta rätt familj i London. Vi har stor erfarenhet av att matcha ihop kandidater med familjer, Nannynu! är störst i Sverige på barnpassning. Nu hjälper vi även familjer i England! Hos oss är det tryggt och seriöst. Vi hjälper dig som vill arbeta som barnflicka att hitta rätt familj. Familjen som söker en barnflicka har tvillingar på tre år. De är en sportig familj som älskar att resa och socialisera med vänner och deras barn. Mamman är svensk och har bott i London i nio år och pappan är engelsk. De arbetar båda inom finansbranschen. Familjen bor i Wimbledon i ett stort hus med en stor trädgård. Det finns stora utrymmen för lek, aktivitet och pyssel. Barnflickan kommer att bo på översta våningen i deras hus i ett trevligt spaciöst sovrum med eget badrum. Familjen har städerska veckovis. Arbetsuppgifter är att köra barnen till dagis mån-fre, ta dem till playdates, laga lunch och middag, aktiviteter, dans och musikklasser och vara ute i parker. Familjen gillar att laga hälsosam mat till barnen och deras barnflicka äter med dem varje middag. Arbetstiden är ca 35 timmar i veckan, möjlighet till extraarbete mot extra ersättning. Det finns möjlighet att följa med på många resor om man vill, annars är barnflickan välkommen att stanna hemma i huset. Det finns ett bra gym i närheten där barnen går på tennis, simskola och lek. Familjen söker en varm och kärleksfull person som väljer bort tevetittande och hellre är ute med barnen och har roligt. Egenskaper som initiativtagande och självgående är några som går väl ihop med familjens aktiva liv. Sökande behöver ha god hand med barn, erfarenheter från tidigare dagisarbete/barnpassning hos familj eller tidigare au pair erfarenhet. Sökande får gärna tycka om att laga hälsosam mat och grna vara organiserad. Start: augusti/1september. Tjänsten kräver körkort, körvana på små vägar och inte inne i stora staden. Din profil Du ska kunna stanna i England i minst 12 månader eller enligt överenskommelse med din familj. Du har goda kunskaper i engelska. Du har ingen anmärkning i polisregistret (vi gör registerutdrag). Du kan visa på minst två referenser från tidigare barnpassning. Du behöver två foton och CV. Skriva ett Dear-family-letter. Färdig gymnasieexamen. Vara EU-medborgare. Vara frisk psykiskt och fysiskt (du kommer att behöva visa ett läkarintyg). Vara beredd att vara borta från hem, familj och vänner. Vara flexibel, lyhörd och hjälpsam i familjen. Kunna klara dig själv i ett främmande land. Älskar du barn och vill ha ett roligt arbete samtidigt som du kan uppleva en ny stad, lära dig engelska språket flytande och skapa viktiga kontakter inför framtiden? Sök detta jobb! För frågor kontakta Anna Rüdén på anna.ruden@nanny.nu
Företag: 2007 NannyNu AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Live in barnflicka till sportig familj i London jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Live in barnflicka till sportig familj i London

Vill du ha extrajobb som receptionist och kundvärd?
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, kontor, restaurang och butik. Uniflex är noterat på NASDAQ OMX Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien. Uniflex är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Uniflex är kvalitets- och miljöcertifierat. Jobbeskrivning Har du en annan huvudsaklig sysselsättning som till exempel studier och söker ett extrajobb? Vi söker just nu receptionister och kundvärdar/vaktmästare för timanställning i backup-pool hos våra kunder i Stockholmsområdet. Du kommer att jobba främst inom reception, men det förekommer även arbete inom vaktmästeri och konferens. Tjänsten som receptionist och kundvärd/vaktmästare passar dig som trivs med att arbeta med människor och är servicemedveten. Som receptionist är man alltid ansiktet utåt så därför är det viktigt att ha en positiv inställning och ett leende på läpparna. Som receptionist och även som kundvärd kommer du inneha rollen som spindeln i nätet med många varierande arbetsuppgifter. Som timanställd i vår backup-pool kommer du att bli upplärd på ett antal receptioner och vaktmästerier där du sedan kommer att hoppa runt efter behov. Inom rollen som receptionist förekommer arbetsuppgifter såsom hantering av passerkort, post- och budhantering samt skötsel av konferenslokaler. Som kundvärd jobbar du med internservice och enklare fastighetsunderhåll. Det här är en varierad och utvecklande tjänst för dig som vill samla på dig värdefulla erfarenheten samt utveckla förmågan att samarbeta med nya människor. Detta är en flexibel tjänst som till stor del kan anpassas efter ditt schema. Men för att det skall fungera är det viktigt att du alltid finns tillgänglig vid överenskomna dagar. Vi ser att man ska kunna jobba minst 3 dagar i veckan. Arbetet är förlagt till kontorstider på vardagar. Personliga egenskaper Du är en person som kan hantera många bollar i luften och ser lösningar istället för problem. Du ska inte vara rädd för att ta egna initiativ och kunna arbeta självständigt och organiserat. En viktig egenskap är att du är flexibel då du kommer att hoppa runt mellan olika kunder och ha varierande arbetsuppgifter. Receptionistvana/ erfarenhet av vaktmästeri/internservice är meriterande men det viktigaste är att ha en god förståelse för vikten av service. Har du en hög servicenivå, är social och sugen på ett utvecklande extrajobb? Tveka inte! Ansök redan idag på www.uniflex.se
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du ha extrajobb som receptionist och kundvärd? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du ha extrajobb som receptionist och kundvärd?

7.bat söker dig som gjort GMU eller värnplikt och vill bli skyttesoldat
Livgardet är porten mellan Försvarsmakten i Sverige och utomlands. Här ges militärer, poliser och civila från hela världen den kunskap som krävs för att effektivt kunna lösa uppgifter i områden där människor behöver hjälp. Livgardet ansvarar för flera insatsförband men även för flera stöd- och utbildningsfunktioner för hela Försvarsmakten. Försvarsmakten är en av Sveriges största myndigheter med mer än 50 000 medarbetare och frivilliga. Försvarsmaktens unika förmåga är den väpnade striden och med den vara Sveriges yttersta säkerhetspolitiska instrument. Ytterst är Försvarsmaktens uppgift att värna demokrati och mänskliga rättigheter. Hos oss kan du göra skillnad. 7.Bat är ett av arméns insatsförband som arbetar nationellt och internationellt. Konceptet för bataljonen är strid till fots och med lätta fordon. Förbandet utbildas och övas i fredsbevarande och fredsframtvingande verksamhet och skall vara berett att lösa internationella uppdrag med en omfattning som beslutas av riksdag och regering. Vi löser med hög beredskap uppgifter i såväl bebyggelse som skogsterräng dag som natt. Förbandet är i dagsläget delat med K3. Som soldat ingår du i en grupp som består av ca 8 personer. Grunden för att du skall kunna verka är att du är skyttesoldat med en hög personlig färdighet. I gruppen finns flera olika uppgifter att lösa som exempelvis förare/signalist, stridssjukvårdare, kspskytt mm. Gruppen ingår i någon av skytteplutonerna eller grkplutonen på 72.skyttekompaniet. På 72.komp är arbetssituationen dynamisk och utmanande, möjlighet till inflytande finns. Vi erbjuder ett arbete med mycket stor variation och i olika miljöer. Under en normal vecka arbetar du med att vidareutveckla din specifika uppgift inom gruppen såväl som att vidareutveckla din grupp och din plutons uppgifter. Detta innebär bland annat, utbildningar, övningar och insatser. Utbildning och kompetens För att arbeta hos oss krävs att du har:  • Betyg G i Ma A, Sam A, Sv A och Eng A på gymnasienivå • Genomförd GMU alternativt genomfört svensk värnplikt med godkända betyg. • God fysik (Vid de fysiska testerna krävs ett resultat på minst 9.8 på det så kallade beeptestet vilket motsvarar 3 km löpning på 14 minuter samt ett godkänt multitest styrka upptill en poängnivå om 375 poäng) • Simkunnig • B-körkort Meriterande om du har flera körkort än för personbil och talar flera språk. Har du mycket god fysik och/eller har genomfört din militära grundutbildning vid Livgardet gärna på en skyttegrupp med erfarenhet av strid i bebyggelse är det meriterande. Vem är du? Du är en lagspelare som gillar utmaningen att ständigt sträva efter att bli bättre på just ditt specifika område. Vidare gillar du även tanken att du verkar för att andra skall kunna lösa sina uppgifter. Du är flexibel och har lätt för att bemöta andra människor. Stresstålighet, engagerad, envishet, "vinnarskalle" och lagspelare kännetecknar dig som person.  Har du ovanstående egenskaper kommer du trivas mycket bra på 72.komp och vara en stor tillgång. 72.komp kännetäcknas av vinnarattityd, god kamratskap och professionalism. Vad kan Försvarsmakten och 72.komp erbjuda dig? Vi erbjuder ett arbete som skiljer sig från mängden och som är utmanande såväl fysiskt som psykiskt. Du kommer vara med och bygga upp en stark gemenskap tillsammans med dina arbetskamrater. I tjänsten ingår fysisk träning på arbetstid. Möjlighet till betald utbildning inom relevant område och möjligheter till karriärutveckling finns inom enheten. Upplysningar om tjänsten med mera Tjänsten är en visstidsanställning på 8 år med möjlighet till förlängning till maximalt 12 år. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Lön är enligt gällande avtal. Tillträdes datum 2013-10-21 Om du går vidare i rekryteringsprocessen kommer du att få genomgå läkarundersökning, intervju med personal från förbandet och fysiska tester (kondition och styrka). Detta kommer ske 2013-08-21 alternativt 2013-09-07. Välkommen med din ansökan senast 2013-08-14. Glöm ej att bifoga betyg och referenser. Har du frågor kan du vända dig till Löjtnant Jonas Landqvist på telefon 073-430 65 40 alternativt via e-post jonas.landqvist@mil.se Fackliga representanter: SACO/F Anette Arksand Försvarsförbundet Björn Örtby Officersförbundet Johan Hamlin SEKO Inga-lil Berglind Samtliga nås via vxl LG 08-58454000
Företag: Försvarsmakten
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga 7.bat söker dig som gjort GMU eller värnplikt och vill bli skyttesoldat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 7.bat söker dig som gjort GMU eller värnplikt och vill bli skyttesoldat

Gruppledare för planering och logistik
HSB Omsorg erbjuder hemtjänst, hushållsnära tjänster och driver äldreboenden i Stockholmsregionen. Vi är en del av den kooperativa HSB-rörelsen och har arbetat med verksamheter inom äldreomsorg sedan 1993. Grundtanken i vår verksamhet är att kunden själv utformar sin omsorg och blir bemött med respekt. Våra tjänster anpassas efter våra kunders behov, önskemål och förväntningar. Vi är ett företag under stark tillväxt med 1 300 medarbetare och en årlig omsättning på över 360 Mkr. Vår värdegrund ETHOS: Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan, präglar vår verksamhet. Mer information om HSB Omsorg finner du på vår hemsida, www.hsbomsorg.se HSB Omsorg söker nu en ny kollega med kunskaper inom planering, logistik och ekonomi till vår hemtjänstverksamhet i Stockholms Stad. Arbetsuppgifter/ansvar: Som gruppledare kommer du att arbeta med personalplanering så som schemaplanering, vakanstillsättning, semesterplanering, granskning av löneunderlag och löneattester. Du kommer vidare att arbeta med kundplanering, logistik och effektivitetsuppföljning. Ett viktigt arbete kommer att vara att, tillsammans med verksamhetschefen, ta fram och utveckla arbetsrutiner för planeringen och ta fram verktyg för uppföljning och analys av effektivitet och nyckeltal. Du kommer att ansvara för att planeringen görs känd för övriga medarbetare på verksamheten och du kommer att finnas som stöd till dem i sitt dagliga arbete. I din roll ingår även att kontera och granska leverantörsfakturor. Dessutom ingår administrativa arbetsuppgifter i rollen som gruppledare. Som gruppledare kommer du att vara företagets ansikte utåt och ha en nyckelfunktion mot både kunder och medarbetare. Kvalifikationer Vi söker dig som har en ekonomisk utbildning och erfarenhet av planering och logistik. Vi ser gärna att du tidigare arbetat med utvecklings- och förbättringsarbete och är van att följa upp verksamheter och analysera ekonomiska nyckeltal. Du som söker måste ha mycket god datorvana och behärska Officepaketet mycket väl (Word, Excel, Outook). Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av personalplaneringssystemet Medvind och dokumentationssystem. Vi ser även gärna att du har tidigare erfarenhet av tidsmätningssystem. Som person är du självständig, driven och målinriktad. Du är noggrann, strukturerad och har god sammarbetsföråga. Du klarar att hålla ett, emellanåt, högt arbetstempo och har förmågan att hålla många uppgifter igång samtidigt och trivs i en miljö där den ena dagen inte liknar den andra. Du behöver ha en god förmåga att kommunicera såväl internt som externt. Att du delar vår värdegrund, ETHOS, ser vi som självklart. HSB Omsorg erbjuder dig ett självständigt arbete med stort ansvar i ett värdegrundsbaserat företag. Du kommer ha stor möjlighet att påverka ditt eget arbete och driva utveckling av det. Vi tillämpar kollektivavtal och du erbjuds förmåner, bla friskvårdsbidrag. Tjänsten är tillsvidare med 6 månaders provanställning. Tillträde, enligt överenskommelse. Individuell lön. I samband med anställning kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras in. Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail utan hänvisar din ansökan till vår externa länk. För mer information kring tjänsten vänligen kontakta, regionchef Eva Berggren, 010-442 16 19. Vi sköter hanteringen av denna rekrytering internt och avböjer därför extern hjälp med annonsering, urval etc.
Företag: HSB Omsorg
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Gruppledare för planering och logistik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gruppledare för planering och logistik

Agile Software Tester
Agile Software Tester If TV was reinvented today - what would it look like? Magine is a cloud-based service for watching live, time shifted and recorded TV. Say goodbye to complicated set-ups and lock-in contracts with your existing cable operator and say hello to TV as it should be. We are a group of digital entrepreneurs; pay TV veterans and a world-class development team working out of Stockholm, Sweden. And we love TV! In all honesty: Do you have the knack? The knack for wrecking things? We are building a TV streaming service and we have a metric ton of client applications for our service. These client applications need the detailed attention of a rockstar tester. We need someone who is independent and will take initiative. Title suggestions (if you are into that sort of thing): The beacon of light and truth Agile tester Keeper of justice Client tester Guardian of customer satisfaction High priest of test What: As mentioned above we have a bunch of client applications for our TV-streaming service. These clients run on even more variations of hardware. We do what we can to locate bugs but we just cannot keep up so this will be your battle field. You will be our client developer's new best friend. You will work in the team that develops our clients and you will be there every step of the way; from coming up with a more or less brilliant idea to making it a reality for the customer. You will enjoy the trust and the freedom to solve your tasks as you see fit. Wishlist (Things we think we want but if you think you know better we'd be happy to hear your case): Education: We'd like to see that you have a post high school degree of some sort. A Bachelor of computer science is preferred. If you lack both of these but are in fact James Bach 2.0 we'd still like to see you. Work experience: . Test of mobile apps (iOS, Android) . Test of SmartTV apps . Usability testing . Test automation . Agile development (read: There is a lot to do and sometimes things change rapidly but you also enjoy unprecedented freedom in how to solve your tasks) . If you know how to hack code in some way we sure won't hold it against you Ort: Stockholm Uppdragsgivare: Dfind IT in cooperation with Magine Sweden AB In this consultant recruitment process Magine works with Dfind IT, whom cares for all applications for this position. Interviews will be held ongoing. If you have any questions, please contact lotta.nilsson@dfind.se or linn.adlerz@dfind.se. Dfind is a recruitment and consulting company that helps the IT industry find the very best IT people. We ensure that the right people get where they fit best, and also focus on future opportunities for our clients and candidates. Everybody who works at Dfind are specialized on IT-competence. We only employ engaging people with the right attitude who support our values: Passion & Simplicity. We believe that engagement and simplicity is the way to a good future for our candidates and clients - A future where we can help more people to succeed.
Företag: Dfind AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Agile Software Tester jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Agile Software Tester

Två st leg. sjuksköterskor sökes till uppdrag natt på ortopediavdelning
PR Vård AB PR Vård Hemsjukvård & Omsorg bedriver vi hemsjukvård i Stockholms län på kvällar, nätter och helger. 2010 omsatte vi över 100 mkr och engagerade ca 700 medarbetare. Vi har 2009, 2010 och 2011 blivit utsedda till Gasellföretag av tidningen Dagens Industri som ett av Sveriges snabbast växande företag. PR Vård är ett av de marknadsledande bolagen i Sverige inom vårdbemanning. Med hjälp av vårt nätverk av kvalificerad vårdpersonal bemannar vi på kort eller lång tid, allt från enstaka uppdrag till att långsiktigt bemanna hela verksamheter. PR Vård bildades 2001 och är ett auktoriserat bemanningsföretag via Almega. Arbetsuppgifter För kunds räkning söker vi nu två legitimerade sjuksköterskor för arbete på ortopediavdelning i Stockholm. Uppdraget avser natt och innefattar sedvanliga arbetsuppgifter på avdelning. Du bör ha god erfarenhet av att arbeta natt samt av liknande arbete. Kvalifikationer God planeringsförmåga, vana att klara självständigt arbete men även god samarbetsförmåga och flexibilitet är personliga egenskaper som vi värderar högt på PR Vård. PR Vård har kollektivavtal med vårdförbundet, kommunal och läkarförbundet. När du arbetar med oss är du alltid försäkrad och tjänar in ITP enligt kollektivavtal. Vi värnar om individen och värdesätter en personlig kontakt med våra medarbetare. Vi sätter dig och dina behov främst och hos oss har du stor möjlighet att påverka när, var och med vad du vill arbeta. Som arbetsgivare är vi engagerade och det är viktigt att du som konsult trivs och känner dig som en betydelsefull del av PR Vård Bemanning. Du får möjlighet till ett varierat och utvecklande arbete och vi erbjuder dig friskvårdsersättning och möjlighet att få träffa dina kollegor då vi fortlöpande anordnar konsultträffar. Som exempel är vårt julbord en uppskattad återkommande aktivitet. Utöver detta erbjuder vi dig sommarbonus och rekryteringsbonus. Vid en anställning tilldelas du en konsultchef för personlig kontakt och tillsammans planerar ni för hur ditt arbete ska se ut. Då rekrytering sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: PR Vård AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Två st leg. sjuksköterskor sökes till uppdrag natt på ortopediavdelning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Två st leg. sjuksköterskor sökes till uppdrag natt på ortopediavdelning

Lärare i Ma/NO
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Sätraskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Sätraskolan är en F-9 skola med cirka 600 elever, som ligger i Sätra centrum, alldeles bredvid tunnelbanestationen. Omgivningarna är trevliga med vacker natur och närhet till sjön. Skolan är en mångkulturell skola med en stor rikedom i alla språk som talas av elever och vuxna. 1 plats(er). 100% Undervisning i matematik och NO enligt gällande kursplan främst i årskurserna 4-6 men första året även i årskurs 7. Bedömning av elevernas kunskaper i förhållande till kursplanens krav och betygssättning i årskurs 6. Samverkan med kollegor i arbetslag och ämnen. Mentorskap i årskur 4-6. Kontakt med vårdnadshavare. Vi söker en behörig lärare i matematik och NO. Om du är nyexaminerad har vi möjlighet att handleda dig under ditt första år, som lärare. Vi har en verksamhet med Öppen scen, som elevens val där eleverna spelar pop och rockmusik. Det är en merit om du spelar ett instument och är intresserad av att delta i den verksamheten, som en del av tjänsten. . Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Du bör ha erfarenhet av arbete med barn med annat modersmål än svenska och erfarenhet av arbete på mellanstadiet. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. Tjänsten kan komma att tas i anspråk av övertalig lärare, redan anställd i Stockholms stad. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Rektor Gun Carlsson,0850824225 Crister Cyan, LR:s ombud, 0850824233, 0733946932, crister.cyan@stockholm.se (facklig) Angel Pereyra, Lärarförbundets ombud, +46762737117, angel.pereyra@stockholm.se (facklig) Tillträde: 2013-08-12.
Företag: Stockholms stad; Sätraskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Ma/NO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Ma/NO

Gruppledare
Huddinge har en ung befolkning och växer snabbt - med 100 000 invånare är vi den största kommunen i länet efter Stockholms stad. Huddinge ligger bara 15 minuter från Stockholm C och kännetecknas av stark utveckling, unika naturmiljöer och ett mångsidigt näringsliv. Tillsvidare, tillträde enligt överenskommelse. Heltid. Enhetsbeskrivning Verksamheten Arbete och Försörjning består av 4 enheter Mottagningsenhet, försörjningsstödenhet, insatser för arbetslösa och introduktion av nyanlända flyktingar/invandrare. Vi söker en gruppledare till Mottagningsenheten som består av 13 socialsekreterare och två utredningsassistenter. Mottagningsteamet är mottagning för verksamheten Arbete och Försörjning vilket innebär att man tar emot dem som ansöker om försörjningsstöd då behovet inte kan tillgodoses på annat sätt. Behovet kan vara kortvarigt eller sträcka sig över en längre tid. Vid längre tids behov av ekonomiskt bistånd överförs ärendet till försörjningsstödsenheten. Kortvariga och långvariga ärende rörande ungdomar 18-24 handläggs på Mottagningen. Utöver detta består Mottagningen av ett boendeteam som består av en samordnare och tre handläggare. Boendeteamet tillhandhåller Arbete och försörjning tillfälliga boende samt förtursansökningar. Om arbetet Mottagningen leds av en enhets chef som har budget- och personalansvar och är direkt underställd verksamhetschefen. Som gruppledare är du underställd enhetschefen och går in för chefen vid frånvaro. Ditt ansvarsområde är främst stöd till handläggare i klient kontakter och ärendehandledning men kommer även att innefatta andra arbetsuppgifter som du och enhetschefen kommer överens om. Du har ansvar för det dagliga operativa arbetet. Din profil Vi söker dig som är socionom och tycker om att befinna dig i händelsernas centrum och trivs med ett omväxlande och utmanande uppdrag. Du har mycket goda kunskaper om myndighetsutövning och förmåga att lyssna, coacha och fatta beslut. Du har en hög social kompetens, en positiv inställning när det blir mycket att göra och trivs när arbetet kräver noggrannhet och effektivitet. Du ska kunna arbeta självständigt, men även på ett prestigelöst sätt kunna samverka med andra kollegor. För oss är det viktigt att du kan skapa goda relationer till både kommunens medborgare, kollegor och samarbetspartners. Det är ett spännande uppdrag och ställer krav på såväl akademisk som social kompetens. Du har en positiv livsinställning, ser möjligheter framför hinder och har förmågan att bygga teamkänsla. Människors eget ansvar är en självklarhet för dig liksom att den grundläggande målsättningen med vårt arbete är att brukarna uppnår egen försörjning. Du har mångårig erfarenhet och djupgående kunskaper om socialtjänstlagen och ekonomiskt bistånd. Vi ser gärna tidigare erfarenhet av arbete som gruppledare och du är införstått med vad det innebär att arbeta på en mottagningsgrupp. Det förväntas att du är stresstålig och ej rädd att hantera konflikter. Målet för verksamheten är en mycket väl fungerande myndighetsutövning som präglas av rättssäkerhet, arbetslinjen, tilltro till individens egen förmåga och hög kvalité. Arbetet kräver att du är utåtriktad, initiativrik, tydlig och har lätt att uttrycka dig i tal och skrift. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Huddinge kommun
Ort: Huddinge
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Gruppledare jobb, Gruppledare Huddinge, Gruppledare Huddinge kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gruppledare


Sök lediga jobb Registrator Försäkringskassan

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se