Registrator rekryteras till Sollentuna Energi jobb - lediga jobb

Registrator rekryteras till Sollentuna Energi jobb Registrator rekryteras till Sollentuna Energi jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Registrator rekryteras till Sollentuna Energi. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Registrator rekryteras till Sollentuna Energi. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Registrator rekryteras till Sollentuna Energi- Stockholm


Mer beskrivning

Registrator rekryteras till Sollentuna Energi
Sollentuna Energi AB finns i Sollentuna och arbetar lokalt med el, värme, kyla, bredband, vatten och avlopp, samt avfall till kommunens invånare och företagare. Bolaget har ca 70 anställda och är ett till 100 % kommunalägt aktiebolag. Koncernens omsättning år 2012 uppgick till 620 mnkr. Mer om oss kan Du läsa på vår hemsida www.sollentunaenergi.se. Arbetsbeskrivning I samarbete med Manpower rekryterar nu Sollentuna Energi en registrator som vill vara med och utveckla registratorsfunktionen på företaget. Förutom att utveckla och ansvara för bolagets diariesystem kommer du att arbeta med arkivering, hantering av akter, arkivvård samt samordning av remissvar, samt backup till leverantörsreskontran. Företaget kommer inom kort att implementera ett nytt system för diarieföring och i tjänsten ingår ansvaret för att implementera detta system. Du kommer därmed att ha kontakt med systemleverantören samt administration av behörigheter. I tjänsten ingår också löpande utveckling samt ajourhållning av bland annat arkiv- och dokumenthanteringsplan. I frågor rörande diarieföring, offentlighet och sekretess kommer du att fungera som ett stöd till övrig personal, kunskap om LOU och LUF är därför meriterande. Tjänsten är en heltidstjänst, underställd vår Ekonomichef. Vi tillämpar KFS Energiavtal. Sollentuna Energi erbjuder personalförmåner och uppmuntrar utveckling och lärande i yrkesrollen. Vem är du? Vi söker Dig som har ett stort intresse för diarieföring med lämplig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Då vi är ett litet bolag med varierande verksamheter uppskattar vi egenskaper såsom egen drivkraft samt vilja att hjälpa till där det behövs. I Din roll är det viktigt att både kunna jobba såväl självständigt som i grupp samt kunna ge en god service både internt och externt. Rätt kandidat har goda kunskaper i svenska språket samt en god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift. Kontaktperson Skicka in din ansökan via länken med CV och personligt brev. Urval och intervjuer kommer att påbörjas under vecka 32. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Åsa Nygårds på telefon: 08-764 26 53, från och med vecka 32. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Registrator rekryteras till Sollentuna Energi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Registrator rekryteras till Sollentuna Energi


Sök lediga jobb Registrator rekryteras till Sollentuna Energi

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se