Rekrytering av erfaren ekonomiassistent till internationell koncern

Rekrytering av erfaren ekonomiassistent till internationell koncern jobb Rekrytering av erfaren ekonomiassistent till internationell koncern

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Rekrytering av erfaren ekonomiassistent till internationell koncern. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Rekrytering av erfaren ekonomiassistent till internationell koncern. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Rekrytering av erfaren ekonomiassistent till internationell koncern- Göteborg


Mer beskrivning

Rekrytering av erfaren ekonomiassistent till internationell koncern
Poolia Ekonomi Presentation Drivs du av att arbeta med och utveckla kund- och leverantörsreskontra? Trivs du i en miljö som präglas av snabb tillväxt och föränderlighet där du har möjlighet att påverka utvecklingen? Känner du igen dig i ovanstående rekommenderar vi dig att fortsätta läsa. Du kommer till en internationell koncern som fortsätter att exapandera och till en ekonomiavdelning där det händer mycket. Vi söker dig som är en social och utåtriktad person som trivs med att ha många interna och externa internationella kontakter. Detta är en rekrytering och heltidstjänst med provanställning direkt hos vår kund. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, välkommen med din ansökan redan idag! Arbetsuppgifter Nedan följer exempel på arbetsuppgifter som ingår i kund- och leverantörsreskontrahantering hos vår kund; - Registrering av lev.fakturor i DocBox och Visma - Ankomstregistrering - Leverantörsreskontran - Leta upp förfallna fakturor i tid - Leta upp ej bokade fakturor i tid till månadsboksluten - Svara på alla frågor om leverantörsfakturor och betalningar (inklusive balanser) - Göra svenska leverantörsbetalningar - Boka alla leverantörsbetalningar, förskott, växlingar osv - Göra samtliga bankavstämningar - Agentreskontran - Sortera in bokade leverantörsfakturor - Boka intercompany konton Utbildning/erfarenhet Vi söker dig som har relevant utbildning och det är ett krav att du har minst 5 års erfarenhet av kund- och leverantörsreskontra. Vi lägger stor vikt vid ett nyfiket, kreativt och problemlösande tankesätt. För att lyckas i rollen är det viktigt att vara serviceinriktad, kommunikativ och trivas med att arbeta både självständigt och i grupp. Du ska tycka det är roligt att arbeta i en föränderlig miljö och vilja ta ett stort ansvar. Vidare är du som person strukturerad och har en god prioriteringsförmåga samt kan hålla deadlines. Vi söker också dig som är en person med mycket positiv energi och som har nära till skratt. Göteborskontoret präglas av en varm och öppen stämning och det är därför av största vikt att även du bidrar till att upprätthålla denna kultur. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Sluttext Urval och intervjuer sker löpande, ansök därför redan idag.
Företag: Poolia Ekonomi
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Rekrytering av erfaren ekonomiassistent till internationell koncern jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rekrytering av erfaren ekonomiassistent till internationell koncern


Sök lediga jobb Rekrytering av erfaren ekonomiassistent till internationell koncern

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se