Rekryteringsassistent till Bravura, extrajobb för personal _ekonomistudent!

Rekryteringsassistent till Bravura, extrajobb för personal _ekonomistudent! jobb Rekryteringsassistent till Bravura, extrajobb för personal _ekonomistudent!

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Rekryteringsassistent till Bravura, extrajobb för personal _ekonomistudent!. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Rekryteringsassistent till Bravura, extrajobb för personal _ekonomistudent. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Duktig kock sökes- Stockholm

  2. Resultatorienterad säljare- Stockholm

  3. RMI-ansvarig- Södertälje

  4. Servitör/Servitris- Stockholm

  5. Gamla uret söker kock- Stockholm

  6. VÅRDLÄRARE- Stockholm

  7. Taxiförare i Stockholm- Stockholm

  8. Stylissimo Stockholm söker 2 frisörer!- Stockholm

  9. Biståndsbedömare/Biståndshandläggare- Västerås

  10. Cabin Crew TUIfly Stockholm 2013- Stockholm


Mer beskrivning

Duktig kock sökes
Vi är en restaurang som serverar kött och grillmat till våra kunder och har behov av en duktig kock med minst 1 års arbetslivserfarenhet. Du ska kunna laga god mat och ha restaurang/köksvana. Arbetet är på heltid, oftast helger samt kvällar.
Företag: Meat Packing Sthlm AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Duktig kock sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Duktig kock sökes

Resultatorienterad säljare
Vi söker nu säljare till södra Stockholmsområdet. Som säljare hos en av Sveriges största och ledande installatörer av värmesystem gör du hembesök som vår bokningsavdelning har satt upp för dig. Du arbetar med att hjälpa människor att få lägre energikostnader och en bättre inomhusmiljö via marknadens bästa lösningar kring värmepumpar. Du har kanske sett våra annonser i TV 4 eller Vi i Villa. Du behöver inte ha sålt värme- eller energisparprodukter tidigare då du erhåller utbildning från Allvärmeteknik. Bolaget har över 12 000 installerade system runt om i Sverige och har växt kraftigt under lång tid. Man arbetar huvudsakligen med Panasonic och CTC samt Daikin som leverantörer och man är kända för den höga kvaliteten, inte bara på produkterna utan även på den service som omfattar ca 800 nyinstallationer årligen samt i tillägg ca 2 000 inspekterade och servade system. Som framgångsrik säljare på Allvärme är du en social och målmedveten person som har lyckats nå resultat med en hel del av det du gjort tidigare i ditt yrkesliv. Du vill ha ett säljande jobb med stor frihet och där det finns realistiska möjligheter att nå en verkligt bra inkomstnivå via ett bra provisionssystem. Det allmänna intresset för att byta/komplettera dyr uppvärmning till dagens högeffektiva system har aldrig varit större än nu. Vill du hjälpa oss att expandera vidare? Sänd din ansökan omgående! Vi har dock absoluta krav: Du har körkort och tillgång till bil. Har du frågor? Ta kontakt med Håkan Johansson på telefon 0123-20000 efter den 21 juli.
Företag: Allvärmeteknik KVV AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Resultatorienterad säljare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Resultatorienterad säljare

RMI-ansvarig
Scania är en av världens ledande tillverkare av lastbilar och bussar för tunga transporter samt industri- och marinmotorer. En växande del av verksamheten är service- och tjänsteutbudet, som garanterar Scanias kunder kostnadseffektiva transportlösningar och hög tillgänglighet. Scania erbjuder också finansiella tjänster. Scania är verksamt i ett hundratal länder och har 37 500 anställda. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige. Tillverkning sker i Europa och Sydamerika med möjlighet till globalt utbyte av såväl komponenter som kompletta fordon. Under 2011 uppgick faktureringen till 87,7 miljarder kronor och resultatet efter skatt till 9,4 miljarder kronor. RMI-ansvarig (Repair and Maintenance Information) på servicemarknad Vehicle Service Information skapar information, metoder och tider om 70 000 reservdelar i 1 miljon möjliga individanpassade kombinationer. Vi distribuerar eftermarknadsinformation till 1 500 verkstäder på minst 18 språk (ca 13 000 mekaniker och 400 reservdelsmän), och servar en vagnpark på ca 600 000 fordon. Vehicle Service Information levererar verktyg, information och IT-stöd för att kunna utföra: - Service/underhåll - Felsökning - Reparationer - Ombyggnationer - Kampanjer - Reservdelsförsäljning - Information till föraren RMI (Repair and Maintenance Information) är en EU-lagstiftning som syftar till att öka konkurrensen på servicemarknaden genom att ge oberoende aktörer enklare tillgång till fordonstillverkarnas servicemarknadsapplikationer och information. Dina arbetsuppgifter I rollen som RMI-ansvarig kommer du att få jobba med arbetsuppgifter som har stor spännvidd, vilket innebär att du måste ha en helhetsbild på hela Scanias servicemarknads applikationsportfölj inkl dess informationsinnehåll. Du kommer att vara systemansvarig för Scanias RMI Pay Per View shop och vår RMI-portal. Du är även informationsansvarig för RMI-portalen vilket innebär kontinuerlig publicering av ny information på portalen. Tillsammans med personal på Forskning och Utveckling och oss analyserar du vilka åtgärder som måste till för att vi på Scania ständigt ska bibehålla vårt RMI-certifikat. RMI-lagstiftningen gäller främst EU, vissa andra världsdelar har liknande lagstiftningar, du kommer även att hålla koll på dessa. Din Profil Vi söker dig som är högskole- eller civilingenjör med minst fem års erfarenhet av arbete som systemansvarig. Du är drivande, strukturerad och tycker om att jobba tvärfunktionellt. Du är uthållig och är van att arbete med lagstiftningsdokument både på svenska och engelska samt har förmåga att förklara komplexa frågor på ett enkelt sätt. Du kan formulera dig obehindrat på svenska och engelska både i tal och skrift.
Företag: Scania CV AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga RMI-ansvarig jobb, RMI-ansvarig Södertälje, RMI-ansvarig Scania CV AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: RMI-ansvarig

Servitör/Servitris
Verksamhetsbeskrivning Välbesökt restaurang på Södermalm med såväl lunch- och la carte servering. Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter för servispersonal kvällar och helger.. Utbildning/Erfarenhet 3 års dokumenterad erfarenhet av servering på restaurang. Vi söker dig med stort intresse för mat och öl, energi och gott humör som vill jobba med oss här på Akkurat.
Företag: Akkurat
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Servitör/Servitris jobb, Servitör/Servitris Stockholm, Servitör/Servitris Akkurat
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servitör/Servitris

Gamla uret söker kock
Pizzeria Gamla uret söker nu en kock med erfarenhet från ala carte-köket.
Företag: Pizzabutik Gamla Uret
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Gamla uret söker kock jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gamla uret söker kock

VÅRDLÄRARE
Kort beskrivning av företaget: Niketo AB är en Komvuxskola, där vi bedriver såväl kärnämnes- som yrkesutbildningar. Skolan har ca 100 elever från Sverige och en rad olika länder. Beskrivning av arbetsuppgifter: Vi söker en utbildad vårdlärare på deltid, som ska hjälpa oss att bygga upp undersköterskeutbildningen på vår skola. Beskrivning av kvalifikationer: Du bör vara utbildad lärare i vård och helst ha erfarenhet av vuxenundervisning. Du bör ha lätt för att samarbeta. Skriftligt: Enbart skriftligt
Företag: Niketo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga VÅRDLÄRARE jobb, VÅRDLÄRARE Stockholm, VÅRDLÄRARE Niketo AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VÅRDLÄRARE

Taxiförare i Stockholm
Två förare med taxilegitimation sökes för körning i Stockholmsområdet. Vi samarbetar med TAXI 020 och fordonet du kommer att köra är en ny miljöbil.
Företag: CARFON-TAXI
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Taxiförare i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Taxiförare i Stockholm

Stylissimo Stockholm söker 2 frisörer!
Stylissimo Stockholm behöver förstärka teamet (bl a för att vi utökar öppettiderna) och söker anställa två duktiga frisörer som vill växa med företaget alternativt Dig som vill hyra stol hos då vi har en stor kundbas. Du skall ha känsla för service och ordning, väl inarbetade tekniska kunskaper inom frisöryrket. Att arbeta hos oss innebär trygghet då vi är anslutna till Frisörföretagarna och hos oss jobbar vi enligt kollektivavtal. Som anställd skickas Du kontinuerligt till vidareutbildning. Meriterande är om Du är storstadsorienterad med intresse för mode och musik. Vi som driver Stylissimo Stockholm har jobbat som frisörlärare och vi har gjort MTV Music Awards i Globen. En klippning hos oss tar en timma och går till så här: 1. Välkomna kunden! 2. Konsultation 3. Tvättning och inpackning 4. Teknisk klippning 5. Produktgenomgång 6. Fön & styling 7. Boka ny tid! Viktigt är att obehindrat kunna kommunicera på svenska med kunderna. Stämmer beskrivningen in på dig? Då ser vi fram emot din ansökan, men innan du ansöker vill vi att du besöker vår hemsida www.stylissimo.se.
Företag: Stylissimo Stockholm
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Stylissimo Stockholm söker 2 frisörer! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stylissimo Stockholm söker 2 frisörer!

Biståndsbedömare/Biståndshandläggare
Renova Care söker 2-3 st biståndshandläggare med handläggningserfarenhet av LSS och SOL, vuxna och funktionsnedsättning. Arbetet är förlagt till Mälardalen. Utbildning/Erfarenhet Ett krav är socionomutbildning och viss erfarenhet inom LSS och SOL handläggning.
Företag: RENOVA Care AB
Ort: Västerås
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Biståndsbedömare/Biståndshandläggare jobb, Biståndsbedömare/Biståndshandläggare Västerås, Biståndsbedömare/Biståndshandläggare RENOVA Care AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biståndsbedömare/Biståndshandläggare

Cabin Crew TUIfly Stockholm 2013
TUIfly Nordic söker inför vintern 13/14 talangfull kabinpersonal med passagerarfokus. TUIfly Nordic är en del av TUI Travel Plc och flyger huvudsakligen för Fritidsresegruppen i Norden. Vi har ca 500 anställda och ingår i TUI Northern Europe. Företaget har baser i Stockholm, Göteborg, Malmö, Oslo och verksamhet i Helsingfors. 1,5 miljoner passagerare flög med TUIfly Nordic under 2012 inom Europa men även till Asien, Afrika, Sydamerika och de Västindiska öarna. Vi söker Skandinaviens bästa servicegivare i uppdrag att förverkliga semesterdrömmarna som resulterar i de mest nöjda kunderna, god lönsamhet och bästa semesterupplevelse.TUIfly Nordic prioriterar säkerhet, punktlighet och service. Proffice Aviation har uppdraget att för TUIfly Nordics räkning rekrytera kabinpersonal till vintern 13/14. Rekryteringsperioden pågår och kursstarten planeras med start i mitten av september och oktober. .Du är handlingskraftig med förmåga att sätta fokus på resultat och mål .Du trivs i mötet med människor och har en utpräglad förmåga att se möjligheter samt stimuleras av utmaningar .Du är strukturerad och har en tydlig servicekänsla .Du är aktiv, ansvarsfull, kreativ och strävar efter förbättringar och resultat .Du tar en naturlig plats och ger proffsig service .Du står för den bästa säkerheten, tryggheten och servicen som ger oss de nöjdaste kunderna i branschen Kursen på fyra veckor bedrivs i TUIfly Nordics regi. Med godkänt resultat av läkarundersökning inkl. alkohol/drogtestkurs, säkerhetsprövning och kurs kan arbete erbjudas till vintersäsongen 2013/2014. Grundläggande krav: Minimilängd 163 cm Gymnasiekompetens eller likvärdig utbildning Engelsk test från Berlitz utfört - minimum level 4 Förståelse i samtliga skandinaviska språk Fullgod hälsa Fullgod syn +/- 0,5 dioptrier efter korrigering Simkunnighet minimum 200 m. Erfarenhet av direkt kundkontakt från servicebranschen såsom flyg-, rese-, hotell-, restaurang- eller sjukvårdsyrken Kunskaper i ytterligare språk samt långvariga utlandsvistelser är alltid meriterande. Vi lägger även stor vikt vid dina personliga egenskaper, din servicekänsla och ett välvårdat yttre. Vid kallelse till intervju skall foto, passkopia, gymnasiebetyg, arbetsbetyg/intyg, personbevis/skattsedel, testresultat Berlitz medtages samt ett obrutet kuvert med utdrag ur polisregistret - blankett hittar Du på - www.polisen.se/inter/nodeid=3606&pageversion=1.html
Företag: Proffice Aviation AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Cabin Crew TUIfly Stockholm 2013 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cabin Crew TUIfly Stockholm 2013


Sök lediga jobb Rekryteringsassistent till Bravura, extrajobb för personal _ekonomistudent!

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se