Rekryteringskonsult Human Capital Group AB jobb - lediga jobb

Rekryteringskonsult Human Capital Group AB jobb Rekryteringskonsult Human Capital Group AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Rekryteringskonsult Human Capital Group AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Rekryteringskonsult Human Capital Group AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Account manager- Stockholm

  2. Restaurangbiträde- Stockholm

  3. Personlig assistent- Stockholm

  4. Grillkock- Botkyrka

  5. Säljare med logistikansvar Brandbergen Stockholm- Haninge

  6. Köksbiträde- Botkyrka

  7. SERVITRIS- Stockholm

  8. TAXIFÖRARE- Stockholm

  9. Changemaker skills associate/trainee- Stockholm

  10. CAFEBITRÄDE/BARISTA,- Stockholm


Mer beskrivning

Account manager
sMedia Group är ett snabbt växande företag verksamma inom Online Media. Vi hjälper företag (B2B) att rikta sin redaktionella marknadsföring på internet via våra söktjänster för att driva relevant trafik. sMedia Group söker nu ytterligare tre stycken Account Managers som vill utvecklas inom Online Media. Du erhåller den utbildning som behövs för att lyckas! ARBETSUPPGIFTER Som Account Manager är du sMedia Group ´s ansikte utåt när du säljer produkter till små och stora företag. Du arbetar självständigt med att bygga upp din egna kundstock och skapar långsiktiga kundrelationer med din hängivna kundvård. Din uppgift som Account Manager blir att bearbeta nya kunder via telefon och erbjuda dem en mobil marknadsföring. Vi tror att du är tävlingsinriktad, och trivs med att arbeta mot uppsatta mål. Ditt engagemang och drivkraft hjälper dig prospektera samt tar dig ut på nykundsmöten. Vidare kommer du att få administrera dina ordrar. Största delen av tjänsten är nykundsförsäljning och resultatuppföljning med dina kunder. Din profil: Vi söker en person som är driven, kreativ, förtroendeingivande samt affärsmässig. Du ska ha erfarenhet av att sälja, helst både via telefon och möten. Har du erfarenhet från försäljning inom webb eller mobila tjänster är det meriterande. Du har en god kommunikativ förmåga, är duktig på att bygga och bevara goda relationer och drivs av framgångsrika resultat. Du ansvarar självständigt för hela processen från att boka möte till avslut. Vi tror att du är intresserad av nya trender inom t ex. sociala medier, mobila utvecklingar och marknadsföring i allmänhet. Även du som har annan typ av säljerfarenhet och viljan att lära dig försäljning av marknadsföring på internet är välkommen med din ansökan. Du är en positiv och utåtriktad person. Du vet verkligen hur du entusiasmerar dina kunder och din omgivning. Du är envis och tävlingsinriktad. Du vill utvecklas som säljare. Du trivs med högt tempo och vill jobba mot budget/mål. Erfarenhet av försäljning är meriterande, men vi värdesätter ditt engagemang allra högst! Du förstår sambandet mellan hög aktivitet och framgång som säljare. Vi erbjuder dig: En spännande arbetsplats i toppfräscht kontor. Säljutbildning samt löpande understöd Kontinuerlig personlig vidareutveckling och regelbunden utbildning. Möjligheter att avancera inom företaget. Grundlön och bra provisionsavtal. Vi har inget lönetak, varje månad kan du själv påverka din lön Du får arbeta med smarta och drivna personer med hög initiativförmåga, motivation och flexibilitet. Arbete i ett online företag med positivt företagsklimat. Vi söker nu företagssäljare för bearbetning av den svenska marknaden.
Företag: sMedia Group
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Account manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account manager

Restaurangbiträde
Restaurangen ligger vid Stockholm Universitet och där kan du äta pizza, kebab, hamburgare m.m. Sedvanliga arbetsuppgifter som restaurangbiträde: - Plocka disk - Servera gäster - Diska m.m. Tidigare erfarenhet är inget absolut krav.
Företag: Restaurang Universitetet HB Pic Nic
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Restaurangbiträde jobb, Restaurangbiträde Stockholm, Restaurangbiträde Restaurang Universitetet HB Pic Nic
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Restaurangbiträde

Personlig assistent
Jag är en 61-årig pensionerad filmfotograf som har en neurologisk sjukdom som gör mig beroende av assistenter dygnet runt. Jag måste utöka min stab med en heltid samt två vikarier för arbete dagtid och vakten natt. Eftersom jag har fått respirator för ett år sedan som mina assistenter sköter själva krävs det en 5-timmars-utbildning på Danderyds sjukhus som du kan gå under din inlärningstid hos mig. Jag är gift särbo och har en dotter och ett barnbarn och bor i en stor fyra i Solberga. Körkort krävs samt svenska modersmål.
Företag: Hans Nordén
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Grillkock
För omgående anställning sökes en grillmästare. Erfarenhet från restaurangarbete krävs.
Företag: Grekiska kolgrillsbaren
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Grillkock jobb, Grillkock Botkyrka, Grillkock Grekiska kolgrillsbaren
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grillkock

Säljare med logistikansvar Brandbergen Stockholm
"JYSK för mig innebär teamwork, bra ledarskap och att vi arbetar med kunder som värdesätter professionell service. Jag gillar den känslan " Malgorzata, Säljare i den polska staden Biala Varför jobba hos oss? JYSK är ett stabilt företag som belönar hårt arbete och gott köpmanskap. Som Logistikansvarig bidrar du genom att optimera vårt lager och genom att vara stolt över att ge kunderna den bästa servicen. Vad kan du förvänta dig? * Du är ansiktet utåt i vår verksamhet. Du har en glad röst och ett välkomnande leende. Du hälsar alltid vänligt, pratar med kunderna och visar intresse för deras behov. * Du maximerar försäljningen och ser till att kunderna är nöjda genom att hålla hyllorna välfyllda och se till att varorna alltid är tillgängliga. * Du ser till att lagerutrymmet används på ett optimalt sätt och att varumottagning, varuleveranser och påfyllning blir korrekt utfört. * Du ansvarar för att lagret är säkert, i ordning och att varorna finns lättillgängliga, och det är även din uppgift att utbilda dina kollegor i hur detta bibehålls. Hur kan du göra skillnad, varje dag? * Du är inte rädd för att hugga i och du tycker om att kavla upp ärmarna. * Du är tillgänglig för kunder och kollegor och bemöter dem på ett kompetent och hjälpsamt sätt. * Du är stolt över att ha det dagliga ansvaret för lagret där du säkrar att lagerkoncept, säkerhetsföreskrifter och arbetsmiljöregler följs av dig och dina kollegor. * Du är en köpman och en teamplayer. En bra dag för dig är när du vet att kunder och kollegor är nöjda med din arbetsinsats, och att lagret är rent, i ordning och att det är en säker arbetsplats. Nyfiken? Skulle du vilja vara en del av ett företag som ständigt utbildar och utvecklar sina medarbetare på alla nivåer och erbjuder attraktiva bonusar för goda prestationer? Ett företag som sätter en ära i att utveckla sina egna ledare. Välkommen med din ansökan på www.jysk.se senast den 20 juli. Ansökan endast via Jysk hemsida. Köpmannen Lars Larsen öppnade sin första JYSK-butik 1979 i Danmark. Idag är JYSK en internationell koncern med mer än 2000 butiker i 34 länder och 17500 medarbetare. JYSK vill vara ett bra erbjudande för alla inom allt till hemmet och har en ambition om att finnas i hela världen. Koncernen ägs fortfarande av Lars Larsen och den årliga omsättningen är på ca 2,6 miljarder euro.
Företag: JYSK AB
Ort: Haninge
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med logistikansvar Brandbergen Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med logistikansvar Brandbergen Stockholm

Köksbiträde
För omgående anställning sökes ett köksbiträde. Erfarenhet från restaurangarbete krävs.
Företag: Grekiska kolgrillsbaren
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Köksbiträde jobb, Köksbiträde Botkyrka, Köksbiträde Grekiska kolgrillsbaren
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Köksbiträde

SERVITRIS
Lion Bar är i behov av en servitris. Du ska gärna ha erfarenhet av restaurangbranschen eller liknande serviceyrken.
Företag: Restautrang Lionbar
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga SERVITRIS jobb, SERVITRIS Stockholm, SERVITRIS Restautrang Lionbar
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SERVITRIS

TAXIFÖRARE
Vi söker taxiförare. Har du Taxi Kurir-legitimation är det en merit annars hjälper vi till med detta.
Företag: Åkermyntan Taxi
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga TAXIFÖRARE jobb, TAXIFÖRARE Stockholm, TAXIFÖRARE Åkermyntan Taxi
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: TAXIFÖRARE

Changemaker skills associate/trainee
Ashoka is a global community of the world´s leading social entrepreneurs with innovative solutions for the world´s most urgent social problems. Since 1981 Ashoka has elected over 3,000 leading social entrepreneurs as Ashoka fellows, providing them with stipends, professional support and access to a global network in more than seventy countries. Our vision is a world where everyone is willing and able to take responsibility for solving social problems. We are politically and religiously independent and we do not receive government funding. During the summer of 2012 opened an office in Stockholm covering Sweden, Norway and Denmark. We are now looking for an Ashoka Associate that can launch the program. ROLE DESCRIPTION As an Ashoka Associate for our Changemaker Skills program you will be responsible for the implementation of Ashoka Scandinavia's Changemaker Skills program that will search and select leading schools in Scandinavia as well as to support young changemakers. The position is a paid trainee role, with possibility to continue after the first year. You should live in Stockholm, Oslo or Copenhagen and being able to travel within Scandinavia and Europe on a frequent basis. Your main tasks will be: - Sourcing, selecting, electing and supporting Changemaker Schools and Young changemakers in Scandinavia - Project leading and coordinating the support to Changemaker Schools and Young changemakers in Scandinavia that we elect - Researching potential funders/partners/nominators for the Changemaker Skills program across Scandinavia and build relationships that will enable the program to continue after the first year WHAT WE OFFER YOU - Being involved in starting up and shaping Ashoka Scandinavia, one of the world's most recognized non-profit organizations - Working on the world's largest and the first organization for social entrepreneurship and develop the field social entrepreneurship and social innovation in Scandinavia - Being part of a small, highly motivated team that is working to achieve Ashoka's vision - To meet and work with some of the world's leading social entrepreneurs - known as Ashoka Fellows. - Working in a value-driven environment, working independently, developed and contribute to a society where more people have the tools to initiate and manage social change and their ideas. - Being part of the European team for Changemaker skills programs in Europe SKILLS AND EXPERIENCE - Very entrepreneurial and independent - Big passion for the education system and young people ability to change - Passion for social entrepreneurship - Experience in fundraising and building partnerships - Excellent networking and interpersonal skills and the ability to communicate effectively, both written and verbally - Experience in youth social action sector (desirable) - Confident, independent, self-motivated and patient - Confident, independent, self-motivated and patient Confident, independent, self-motivated and patient - Good research and analytical skills - Excellent presentation skills - Excellent time management - Able to work as a team or alone - Fluent in at least one Scandinavian language and English
Företag: Ashoka Scandinavia
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Changemaker skills associate/trainee jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Changemaker skills associate/trainee

CAFEBITRÄDE/BARISTA,
Wayne's Coffee i Liljeholmen söker ett piggt och glatt cafébiträde för arbete under vardagar I arbetsuppgifterna ingår kassaarbete, beredning av olika sorters kaffe och lättare matservering. Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet som cafébiträde/barista, ett års erfarenhet krävs. Erfarenhet från Wayne s Coffee är meriterande men ej ett krav. Vi vill att du har lätt för att fatta snabba beslut och har ett öga för ordning och reda. Service är inte något man lär sig utan någonting som kommer inifrån så vi vill att du brinner för att ge god service.
Företag: Wayne s Coffee, DL Company AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga CAFEBITRÄDE/BARISTA, jobb, CAFEBITRÄDE/BARISTA, Stockholm, CAFEBITRÄDE/BARISTA, Wayne s Coffee, DL Company AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CAFEBITRÄDE/BARISTA,


Sök lediga jobb Rekryteringskonsult Human Capital Group AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se