Rent A Worker Sweden AB jobb - lediga jobb

Rent A Worker Sweden AB jobb Rent A Worker Sweden AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Rent A Worker Sweden AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Rent A Worker Sweden AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Vi söker ytterligare erfarna grävmaskinister!- Stockholm

 2. Vi söker en kyltekniker!- Stockholm

 3. Erfaren och kunnig bilmekaniker sökes!- Lidingö

 4. Vill du ingå i ett lyckat säljteam till hösten?- Stockholm

 5. Vi söker en kranbilschaufför!- Stockholm

 6. G4S söker en service-& installationstekniker.- Växjö

 7. En arbetsledare sökes.- Stockholm

 8. Erfarna anläggningsarbetare sökes!- Stockholm

 9. Vi söker rivare & sanerare till expansivt bolag!- Stockholm

 10. Är du en håltagare som vill utvecklas till Arbetsledare?- Stockholm

 11. Betongarbetare sökes!- Stockholm

 12. Snickare med yrkesbevis sökes!- Stockholm

 13. Erfaren produktionsledare inom bygg (Betong) sökes- Stockholm

 14. Vi söker ytterligare erfarna grävmaskinister!- Stockholm

 15. Vill du ingå i ett lyckat säljteam till hösten?- Stockholm

 16. G4S söker en service-& installationstekniker.- Växjö

 17. Till vår interna organisation i Stockholm söker vi en Account Manager!- Stockholm

 18. Säljare med erfarenhet av stålprodukter sökes.- Malmö

 19. Kundsupporter med erfarenhet sökes.- Malmö

 20. Vi söker fler erfarna målare!- Stockholm

 21. Erfaren och kunnig bilmekaniker sökes!- Lidingö

 22. Till vår interna organisation i Stockholm söker vi en Account Manager!- Stockholm

 23. Vi söker en kyltekniker!- Stockholm

 24. Vi söker rivare & sanerare till expansivt bolag!- Stockholm

 25. G4S söker en service-& installationstekniker.- Växjö

 26. Vi söker ytterligare erfarna grävmaskinister!- Stockholm

 27. Projektledare inom bygg-och fastighetsbranschen sökes.- Malmö

 28. Kundsupporter med erfarenhet från stålbranschen sökes.- Malmö

 29. Vi söker dig som är stålmontör.- Stockholm

 30. Håltagare sökes till nyetablerad avdelning!- Stockholm

 31. Säljare med erfarenhet av stålprodukter sökes.- Malmö

 32. Vi söker rivare & sanerare till expansivt bolag!- Stockholm

 33. Vi söker fler erfarna målare!- Stockholm

 34. Rivare & Sanerare sökes!- Stockholm

 35. CE-Chaufför sökes!- Stockholm

 36. Kalkyleringsingenjör sökes!- Stockholm

 37. Erfaren produktionsledare inom bygg (Betong) sökes- Stockholm

 38. Projektledare inom bygg-och fastighetsbranschen sökes.- Malmö

 39. Vi söker Byggplatschefer och kalkyleringsingenjörer!- Stockholm

 40. Erfaren och kunnig bilmekaniker sökes!- Stockholm


Mer beskrivning

Vi söker ytterligare erfarna grävmaskinister!
Rent A Worker Sweden AB Tjänsten För kunds räkning söker vi dig som behärskar grävmaskiner till fullo. Du kommer utföra schakt och grävarbeten, samt planering av yta. Vår kund är ett väletablerat entreprenadföretag som uteslutande arbetar med de senaste maskinerna. Kvalifikationer Du är licensieradmaskinförare och har arbetat minst tre år i branschen. Meriterande är om du kan läsa kartor och ritningar. Egenskaper Som person är du: -Strukturerad. -Resultatdriven -Självgående Du har god muntlig kommunikstionsförmåga och har lätt för att samarbeta. Vi erbjuder En heltidsanställning med kunniga kollegor. Detta är en rekrytering direkt till kund. Om Rent A Worker Rent A Worker är ett auktoriserat rekrytering och bemanningsföretag. Vi erbjuder kvalitativa, kundanpassade rekryteringar och bemanningslösningar. Vi arbetar med att ta fram rätt spetskompetenser till våra kunder med hjälp av våra professionella rekryterare, kandidatsökverktyg, analysverktyg, goda rykte samt genom våra genomtänkta rekryteringsprocesser.
Företag: Rent A Worker Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker ytterligare erfarna grävmaskinister! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker ytterligare erfarna grävmaskinister!

Vi söker en kyltekniker!
Rent A Worker Sweden AB Tjänsten För kunds räkning söker vi en Kyltekniker. Du kommer bland annat arbeta med installationer av luftluft, luftvatten, bergvärme, luftvärmepumpar m.m. Det ingår även service och felsökning av dessa installationer. Kvalifikationer Du behöver veta vad som kännetecknar olika köldmedium såsom ammoniak, propan och koldioxid och hur kyla samverkar med andra installationssystem.Du har därför en den kylutbildning som krävs, ev en YH-utbildning. Egenskaper Vi söker dig som är social och positiv och som vill ha ett flexibelt arbete. Du är serviceinriktad, har ett starkt engagemang och tycker om ett högt tempo. Vi erbjuder En tillsvidareanställning på heltid. Avtalsenlig lön. Andra förmåner diskuteras med utvald person. Detta är en rekrytering direkt till vår kund. Välkommen med din ansökan. Om Rent A Worker Rent A Worker är ett auktoriserat rekrytering och bemanningsföretag. Vi erbjuder kvalitativa, kundanpassade rekryteringar och bemanningslösningar. Vi arbetar med en för branschen helt unik rekryteringsprocess för att ta fram rätt spetskompetenser till våra kunder. Detta och med hjälp av våra professionella rekryterare, kandidatsökverktyg och analyser kan vi kvalitétssäkra våra processer och även lämna garanti på våra kandidater.
Företag: Rent A Worker Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-13
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en kyltekniker! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en kyltekniker!

Erfaren och kunnig bilmekaniker sökes!
Rent A Worker Sweden AB Tjänsten För kunds räkning söker vi en erfaren bilmekaniker. Vår kund tillhör en av de större kedjorna i Sverige med ca 2 200 verkstäder. Ditt arbeta kommer att bestå av service och fordonsreperationer av personbilar. Du kommer själv att beställa reservdelar och har ansvar över dina egna arbetsordrar. Kvalifikationer Du är utbildad på fordonsteknisk linje. Den vi söker har minst fem års erfarenhet som mekaniker. Har du erfarenhet av ac arbeten är det starkt meriterande. Egenskaper Som person söker vi en person som är: -Strukturerad -kundfokuserad -Flexibel Du behöver också kunna samarbeta och inneha god faktaförståelse. Vi erbjuder En heltidstjänst där du har möjlighet att påverka rollen i företaget. Fortlöpande utbildningar. Ett arbete med kunniga kollegor. Rekrytering direkt till vår kund. Om Rent A Worker Rent A Worker är ett auktoriserat rekrytering och bemanningsföretag. Vi erbjuder kvalitativa, kundanpassade rekryteringar och bemanningslösningar. Vi arbetar med att ta fram rätt spetskompetenser till våra kunder med hjälp av våra professionella rekryterare, kandidatsökverktyg, analysverktyg, goda rykte samt genom våra genomtänkta rekryteringsprocesser.
Företag: Rent A Worker Sweden AB
Ort: Lidingö
Publicerad : 07-13
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren och kunnig bilmekaniker sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren och kunnig bilmekaniker sökes!

Vill du ingå i ett lyckat säljteam till hösten?
Rent A Worker Sweden AB Tjänsten För kunds räkning söker vi säljare, som trots ett lättsålt varumärke kan tänka i nya banor och öka kundnöjdheten och den egna kundstocken. Vår kund etablerade sig 1954 och har sedan dess varit med om ständig utveckling. Nu har de introducerat ännu en populär produkt, där du behövs som annonssäljare och "idéspruta". I företaget värdesätts dina talanger och personlighet. Teamet är sammansvetsat och arbetar för att kunna göra trevliga event och resor tillsammans, samtidigt som den inviduella lönen alltid kommer i första hand. Kvalifikationer Vi och du vet vad som är säljtalang, men du har lättare att få en tjänst hos oss om du kan påvisa tidigare goda resultat. Självklat är det bra med olika bakgrund, utbildning och erfarenhet.Det viktigaste är engagemang, service och prestigelöshet. För oss är personligheten viktigast och avsaknad av erfarenhet går att överbrygga med utbildning med hjälp av duktiga chefer och coacher. Egenskaper Vi vill se att du har förmågan att fånga upp och utveckla kundrelationer, är kommunikativ och kan göra affärer på ett förtroendeingivande sätt. Som person är det ett plus om du vill vinna, både monetärt som kunskapsmässigt. Vi erbjuder En rekrytering direkt till kund. En attraktiv säljroll i ett väletablerat företag. Attraktiv grundlön + provision utan lönetak. Provisionsprocent efter erfarenhet. Om Rent A Worker Rent A Worker är ett auktoriserat rekrytering och bemanningsföretag. Vi erbjuder kvalitativa, kundanpassade rekryteringar och bemanningslösningar. Vi arbetar med att ta fram rätt spetskompetenser till våra kunder med hjälp av våra professionella rekryterare, kandidatsökverktyg, analysverktyg, goda rykte samt genom våra genomtänkta rekryteringsprocesser.
Företag: Rent A Worker Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du ingå i ett lyckat säljteam till hösten? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du ingå i ett lyckat säljteam till hösten?

Vi söker en kranbilschaufför!
Rent A Worker Sweden AB Tjänsten Vi söker för kunds räkning en kranbilschaufför. Vår kund är etablerade inom mark & anläggning sedan 1999 och utför även tjänster inom fastighetsskötsel. I dina arbetsuppgifter vårdar du ditt fordon med omsorg. Du kommer utföra lösviktsuppgifter samt uppdrag inom mark & anläggning. Kvalifikationer Har du utbildning inom bygg, mark eller fordonsteknisklinje är det meriterande. Du har några års erfarenhet som kranbilschaufför. Är du även kunnig inom mark & anläggning är det en fördel. Du innehar lägst C-kort och kranförarbevis. För att kunna utföra arbetet är det viktigt att du har stor precision och är tekniskt kunnig med kranarbetet. Egenskaper Som person har du lätt för att samarbeta och är muntligt kommunikativ. Din problemlösningsförmåga och flexibilitet är av stor vikt för arbetet. Vi erbjuder Ett omväxlande arbete under eget ansvar. Trevliga kollegor och chefer. Om Rent A Worker Rent A Worker är ett auktoriserat rekrytering och bemanningsföretag. Vi erbjuder kvalitativa, kundanpassade rekryteringar och bemanningslösningar. Vi arbetar med att ta fram rätt spetskompetenser till våra kunder med hjälp av våra professionella rekryterare, kandidatsökverktyg, analysverktyg, goda rykte samt genom våra genomtänkta rekryteringsprocesser.
Företag: Rent A Worker Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en kranbilschaufför! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en kranbilschaufför!

G4S söker en service-& installationstekniker.
Rent A Worker Sweden AB Tjänsten G4S är världens största säkerhetsföretag och har verksamhet i fler än 120 länder med över 625 000 medarbetare. I Sverige är G4S rikstäckande och det näst största säkerhetsföretaget med totalt ca 4 500 medarbetare. Arbetsbeskrivning; Som tekniker hos oss kommer du huvudsakligen att arbeta med service-/driftsättning av tekniska säkerhetsanläggningar såsom exempel brand- och inbrottsskydd, kameraövervakning, passagesystem. Du kanske även hanterar integration av säkerhetsprodukter i lokal/global nätverksstruktur. Vi har en spännande tid framför oss och som världens största säkerhetsföretag kan vi erbjuda goda utvecklingsmöjligheter. Kvalifikationer Vi söker dig som har ett starkt intresse för teknik/IT och vill vara med och utvecklas med oss. Du kommer till ett väl inarbetat team som har roligt på jobbet och som vet vad kvalitet och nöjda kunder betyder. Vi värdesätter din kunskap och hjälper dig att komma vidare till roliga och omväxlande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du i grunden har el- teleutbildning eller motsvarande. Du har en positiv inställning och har tidigare minst 5 års erfarenhet som tekniker. Du har god datavana samt har goda kunskaper i svenska och engelska. Körkort är ett krav. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi drogtest och ekonomisk kontroll på dem vi väljer att gå vidare med. Att du är ostraffad ser vi som en självklarhet. Egenskaper Som person är du hjälpsam, noggrann, trovärdig och nytänkande. Vi erbjuder En tillsvidareanställning på heltid. Goda utvecklingsmöjligheter. I denna rekrytering samarbetar vi med Rent A Worker Sweden. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Frågor om tjänsten besvaras av Tobias Bernström. Om Rent A Worker Rent A Worker är ett auktoriserat rekrytering och bemanningsföretag. Vi erbjuder kvalitativa, kundanpassade rekryteringar och bemanningslösningar. Vi arbetar med en för branschen helt unik rekryteringsprocess för att ta fram rätt spetskompetenser till våra kunder. Detta och med hjälp av våra professionella rekryterare, kandidatsökverktyg och analyser kan vi kvalitetssäkra våra processer och även lämna garanti på våra kandidater.
Företag: Rent A Worker Sweden AB
Ort: Växjö
Publicerad : 07-13
Sök fler jobb liknande: lediga G4S söker en service-& installationstekniker. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: G4S söker en service-& installationstekniker.

En arbetsledare sökes.
Rent A Worker Sweden AB Tjänsten För kunds räkning söker vi en arbetsledare/Bygg (Betong). Vår kund är marknadsledande inom hydrodemolering och betongreparationer. Verksamheten är inriktad på reparationer och underhåll av betongbaserad infrastruktur som broar, parkeringshus och vattenkraftanläggningar. Företaget är etablerat rikstäckande och i Norge. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att leda arbetet i gruppen och ansvara för att arbetet sköts på ett professionellt och fackmannamässigt sätt. Du deltar i byggmöten och förmedlar information mellan chefer och bygglag. Kvalifikationer Den vi söker har erfarenhet av anläggningsprojekt inom betong. Du har B-körkort. Betongklass 2 eller 1 är meriterande Egenskaper Den vi söker skall vara flexibel, driven, noggrann, kvalitetsmedveten, inneha ledaregenskaper samt vara resultatinriktad. Vi erbjuder Ett arbete med frihet under ansvar. Ett konkuranskraftigt förmånspaket. Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av kunden. Vi hanterar ansökningarna löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan! Om Rent A Worker Rent A Worker är ett auktoriserat rekrytering och bemanningsföretag. Vi erbjuder kvalitativa, kundanpassade rekryteringar och bemanningslösningar. Vi arbetar med en för branschen helt unik rekryteringsprocess för att ta fram rätt spetskompetenser till våra kunder. Detta och med hjälp av våra professionella rekryterare, kandidatsökverktyg och analyser kan vi kvalitetssäkra våra processer och även lämna garanti på våra kandidater.
Företag: Rent A Worker Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga En arbetsledare sökes. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: En arbetsledare sökes.

Erfarna anläggningsarbetare sökes!
Rent A Worker Sweden AB Tjänsten Vi på Rent A Worker Sweden har fått in många förfrågningar på Markanläggare. Arbetsuppgifterna är markanläggning, stensättning. Även rörläggning förekommer. Kvalifikationer Den vi söker har arbetat i yrket under minst 3 år och är erfaren av allehanda uppgifter. Egenskaper Du är antagligen en "team player" och gör allt för att hela arbetslaget skall lyckas. Din yrkesstolthet är stark och du vägrar därför att lämna i från dig ett slarvigt jobb. Som människa är du social och har lätt för samarbete. Vi kommer placera dig hos det företag vi tror du passar bäst, vad det gäller erfarenhet och personlighet. Vi erbjuder En heltidsanställning. Avtalsenlig lön Välkommen med din ansökan. Om Rent A Worker Rent A Worker är ett auktoriserat rekrytering och bemanningsföretag. Vi erbjuder kvalitativa, kundanpassade rekryteringar och bemanningslösningar. Vi arbetar med en för branschen helt unik rekryteringsprocess för att ta fram rätt spetskompetenser till våra kunder. Detta och med hjälp av våra professionella rekryterare, kandidatsökverktyg och analyser kan vi kvalitetssäkra våra processer och även lämna garanti på våra kandidater.
Företag: Rent A Worker Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-26
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna anläggningsarbetare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna anläggningsarbetare sökes!

Vi söker rivare & sanerare till expansivt bolag!
Rent A Worker Sweden AB Tjänsten För kunds räkning söker vi flera Sanerare & rivare. Vår kund grundades 1996 och har sedan dess utvecklats till marknadsledande i Uppland och är en av de största aktörerna i Sverige. De bedriver nu verksamhet i Uppsala, Roslagen, Enköping, Västerås och Stockholm. Företaget har ca 200 anställda och deras huvudsakliga verksamhet är skadeservice, selektivrivning, sanering, industrirengöring och transporter av avfall. Verksamheten bedrivs dygnet runt. Kvalifikationer Du som söker har minst 2 års erfarenhet från rivnings- och saneringsarbeten. Asbest- och pcb utbildning är meriterande. B-körkort är ett krav. Egenskaper Vi söker personer som är sociala och har lätt för att arbeta i grupp. Du vet att det är avgörande för företagets framgång att varje individ är delaktig och presterar. Vi erbjuder En heltidstjänst i ett stabilt och expanderande bolag. Omväxlande arbete. Möjlighet att utveckla sin tjänst på lång sikt. Detta är en rekrytering direkt till vår kund. Om Rent A Worker Rent A Worker är ett auktoriserat rekrytering och bemanningsföretag. Vi erbjuder kvalitativa, kundanpassade rekryteringar och bemanningslösningar. Vi arbetar med en för branschen helt unik rekryteringsprocess för att ta fram rätt spetskompetenser till våra kunder. Detta och med hjälp av våra professionella rekryterare, kandidatsökverktyg och analyser kan vi kvalitetssäkra våra processer och även lämna garanti på våra kandidater.
Företag: Rent A Worker Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker rivare & sanerare till expansivt bolag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker rivare & sanerare till expansivt bolag!

Är du en håltagare som vill utvecklas till Arbetsledare?
Rent A Worker Sweden AB Tjänsten Vi söker för kunds räkning en kunnig Håltagare/Rivare till ett av de större företagen inom branschen. Vi söker dig som har dokumenterat tidigare goda erfarenheter som håltagare och även har arbetat med rivningsarbete. I denna tjänst kommer du att arbeta med omväxlande projekt i både avseende typ, storlek och skede. Du kommer till en början arbeta med sågning, håltagning och rivning för att sedan växa in i rollen som arbetsledare. I tjänsten ingår: -Införsäljning av nya uppdrag -Offerering -Räkna på anbud -Leda personal Kvalifikationer Vi söker dig som har god erfarenhet av rivning, håltagning och sågning. Du har gedigen kuskap av dessa områden och har lätt för att bilda dig en uppfattning om projektens tidsåtgång och hur du bemannar och driver uppdragen kostnadseffektivt. Egenskaper Du är en driven person som gillar att arbeta både självständigt och i team. Du har lätt för att leda personal och är van att ta egna beslut, men är samtidigt inte främmande för att fråga ledningen om råd. Självklart är din sociala kompetens viktig då du arbetar med personal och kunder. Vi erbjuder Ett fritt arbete under eget ansvar. Servicebil Telefon Vid behov vidareutbildningar Om Rent A Worker Rent A Worker är ett auktoriserat rekrytering och bemanningsföretag med kontor i Stockholm och Malmö. Vi erbjuder kvalitativa, kundanpassade rekryteringar och bemanningslösningar. Vi arbetar med att ta fram rätt spetskompetenser till våra kunder med hjälp av våra professionella rekryterare, kandidatsökverktyg, analysverktyg, goda rykte samt genom våra genomtänkta rekryteringsprocesser.
Företag: Rent A Worker Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Är du en håltagare som vill utvecklas till Arbetsledare? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Är du en håltagare som vill utvecklas till Arbetsledare?

Betongarbetare sökes!
Rent A Worker Sweden AB Tjänsten En av våra större kunder expanderar ytterligare och behöver Betongarbetare. Dina arbetsuppgifter är bland annat gjutning, armering och formsnickeri. Kvalifikationer Du har arbetat som betongarbetare i minst 3 år och känner dig bekväm i rollen. Egenskaper Som person är det viktigt att du kan samarbeta med kollegor och andra yrkesgrupper. Vi förutsätter att du är noggrann och plikttrogen. Vi erbjuder Heltidstjänst hos ett erfaret byggföretag. Avtalsenlig lön Om Rent A Worker Rent A Worker är ett auktoriserat rekrytering och bemanningsföretag. Vi erbjuder kvalitativa, kundanpassade rekryteringar och bemanningslösningar. Vi arbetar med en för branschen helt unik rekryteringsprocess för att ta fram rätt spetskompetenser till våra kunder. Detta och med hjälp av våra professionella rekryterare, kandidatsökverktyg och analyser kan vi kvalitétssäkra våra processer och även lämna garanti på våra kandidater.
Företag: Rent A Worker Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Betongarbetare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Betongarbetare sökes!

Snickare med yrkesbevis sökes!
Rent A Worker Sweden AB Tjänsten Våra kunder efterfrågar allt fler snickare med yrkesbevis. Tjänsterna innebär traditionella göromål för träarbetare. Kvalifikationer Du kommer antagligen från bygggymnasiet och sedan skaffat några års erfarenhet. Egenskaper Du har lätt för att arbeta tillsammans med kollegor och andra yrkesgrupper. Din yrkesstolthet är orubblig och du sätter högsta värde på ett väl utfört arbete. Problemlösning är något du anser ingå i rollen. Vi erbjuder Heltidsarbete Avtalsenlig lön Arbete hos etablerade byggföretag Välkommen med din intresseanmälan! Om Rent A Worker Rent A Worker är ett auktoriserat rekrytering och bemanningsföretag. Vi erbjuder kvalitativa, kundanpassade rekryteringar och bemanningslösningar. Vi arbetar med en för branschen helt unik rekryteringsprocess för att ta fram rätt spetskompetenser till våra kunder. Detta och med hjälp av våra professionella rekryterare, kandidatsökverktyg och analyser kan vi kvalitétssäkra våra processer och även lämna garanti på våra kandidater.
Företag: Rent A Worker Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare med yrkesbevis sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare med yrkesbevis sökes!

Erfaren produktionsledare inom bygg (Betong) sökes
Rent A Worker Sweden AB Tjänsten Vi på Rent A Worker Sweden AB söker för kunds räkning en produktionsledare/Bygg (Betong). Vår kund är marknadsledande inom hydrodemolering och betongreparationer. Verksamheten är inriktad på reparationer och underhåll av betongbaserad infrastruktur som broar, parkeringshus och vattenkraftanläggningar. Företaget är etablerat rikstäckande och i Norge. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir: - Att leda arbetet i gruppen och ansvara för att arbetet sköts på ett professionellt och fackmannamässigt sätt. - Upprätthålla kundkontakter. - Deltaga i projektmöten. - Upprättande och avstämning av respektive projektbudget. - Upprätthålla leverantörskontakter. - Deltaga i upphandlingsmöten. - Sammankallande till startmöten, anbudsräkning. - Sammankallande till anbudsgenomgångar. - Riskinventering. - Marknadsbevakningsansvar tillsammans med VD. - På marknadsmöten presentera aktuella och kommande intressanta projekt som kan leda till anbud. - Att föra nödvändig information av betydelse för företaget vidare till berörd chef. Dina befogenheter: - Ekonomiska beslut inom budgeterad ram. - Attesträtt enligt företagets attestordning. Alla medarbetare skall: - Internt uttrycka sina idéer och åsikter tillsammans med ledningsgruppen. Kvalifikationer Den vi söker har erfarenhet av anläggningsprojekt inom betong. Du har B-körkort. Du har betongklass 1 Egenskaper Den vi söker skall vara flexibel, driven, noggrann, kvalitetsmedveten, inneha ledaregenskaper samt vara resultatinriktad. Vi erbjuder Ett arbete med mycket frihet under eget ansvar. Ett konkuranskraftigt förmånspaket. Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av kunden. Vi hanterar ansökningarna löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdag. Vänta inte med ansökan! Om Rent A Worker Rent A Worker är ett auktoriserat rekrytering och bemanningsföretag. Vi erbjuder kvalitativa, kundanpassade rekryteringar och bemanningslösningar. Vi arbetar med en för branschen helt unik rekryteringsprocess för att ta fram rätt spetskompetenser till våra kunder. Detta och med hjälp av våra professionella rekryterare, kandidatsökverktyg och analyser kan vi kvalitetssäkra våra processer och även lämna garanti på våra kandidater.
Företag: Rent A Worker Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren produktionsledare inom bygg (Betong) sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren produktionsledare inom bygg (Betong) sökes

Vi söker ytterligare erfarna grävmaskinister!
Rent A Worker Sweden AB Tjänsten För kunds räkning söker vi dig som behärskar grävmaskiner till fullo. Du kommer utföra schakt och grävarbeten, samt planering av yta. Vår kund är ett väletablerat entreprenadföretag som uteslutande arbetar med de senaste maskinerna. Kvalifikationer Du är licensieradmaskinförare och har arbetat minst tre år i branschen. Meriterande är om du kan läsa kartor och ritningar. Egenskaper Som person är du: -Strukturerad. -Resultatdriven -Självgående Du har god muntlig kommunikstionsförmåga och har lätt för att samarbeta. Vi erbjuder En heltidsanställning med kunniga kollegor. Detta är en rekrytering direkt till kund. Om Rent A Worker Rent A Worker är ett auktoriserat rekrytering och bemanningsföretag. Vi erbjuder kvalitativa, kundanpassade rekryteringar och bemanningslösningar. Vi arbetar med att ta fram rätt spetskompetenser till våra kunder med hjälp av våra professionella rekryterare, kandidatsökverktyg, analysverktyg, goda rykte samt genom våra genomtänkta rekryteringsprocesser.
Företag: Rent A Worker Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker ytterligare erfarna grävmaskinister! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker ytterligare erfarna grävmaskinister!

Vill du ingå i ett lyckat säljteam till hösten?
Rent A Worker Sweden AB Tjänsten För kunds räkning söker vi säljare, som trots ett lättsålt varumärke kan tänka i nya banor och öka kundnöjdheten och den egna kundstocken. Vår kund etablerade sig 1954 och har sedan dess varit med om ständig utveckling. Nu har de introducerat ännu en populär produkt, där du behövs som annonssäljare och "idéspruta". I företaget värdesätts dina talanger och personlighet. Teamet är sammansvetsat och arbetar för att kunna göra trevliga event och resor tillsammans, samtidigt som den inviduella lönen alltid kommer i första hand. Kvalifikationer Vi och du vet vad som är säljtalang, men du har lättare att få en tjänst hos oss om du kan påvisa tidigare goda resultat. Självklat är det bra med olika bakgrund, utbildning och erfarenhet.Det viktigaste är engagemang, service och prestigelöshet. För oss är personligheten viktigast och avsaknad av erfarenhet går att överbrygga med utbildning med hjälp av duktiga chefer och coacher. Egenskaper Vi vill se att du har förmågan att fånga upp och utveckla kundrelationer, är kommunikativ och kan göra affärer på ett förtroendeingivande sätt. Som person är det ett plus om du vill vinna, både monetärt som kunskapsmässigt. Vi erbjuder En rekrytering direkt till kund. En attraktiv säljroll i ett väletablerat företag. Attraktiv grundlön + provision utan lönetak. Provisionsprocent efter erfarenhet. Om Rent A Worker Rent A Worker är ett auktoriserat rekrytering och bemanningsföretag. Vi erbjuder kvalitativa, kundanpassade rekryteringar och bemanningslösningar. Vi arbetar med att ta fram rätt spetskompetenser till våra kunder med hjälp av våra professionella rekryterare, kandidatsökverktyg, analysverktyg, goda rykte samt genom våra genomtänkta rekryteringsprocesser.
Företag: Rent A Worker Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du ingå i ett lyckat säljteam till hösten? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du ingå i ett lyckat säljteam till hösten?

G4S söker en service-& installationstekniker.
Rent A Worker Sweden AB Tjänsten G4S är världens största säkerhetsföretag och har verksamhet i fler än 120 länder med över 625 000 medarbetare. I Sverige är G4S rikstäckande och det näst största säkerhetsföretaget med totalt ca 4 500 medarbetare. Arbetsbeskrivning; Som tekniker hos oss kommer du huvudsakligen att arbeta med service-/driftsättning av tekniska säkerhetsanläggningar såsom exempel brand- och inbrottsskydd, kameraövervakning, passagesystem. Du kanske även hanterar integration av säkerhetsprodukter i lokal/global nätverksstruktur. Vi har en spännande tid framför oss och som världens största säkerhetsföretag kan vi erbjuda goda utvecklingsmöjligheter. Kvalifikationer Vi söker dig som har ett starkt intresse för teknik/IT och vill vara med och utvecklas med oss. Du kommer till ett väl inarbetat team som har roligt på jobbet och som vet vad kvalitet och nöjda kunder betyder. Vi värdesätter din kunskap och hjälper dig att komma vidare till roliga och omväxlande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du i grunden har el- teleutbildning eller motsvarande. Du har en positiv inställning och har tidigare minst 5 års erfarenhet som tekniker. Du har god datavana samt har goda kunskaper i svenska och engelska. Körkort är ett krav. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi drogtest och ekonomisk kontroll på dem vi väljer att gå vidare med. Att du är ostraffad ser vi som en självklarhet. Egenskaper Som person är du hjälpsam, noggrann, trovärdig och nytänkande. Vi erbjuder En tillsvidareanställning på heltid. Goda utvecklingsmöjligheter. I denna rekrytering samarbetar vi med Rent A Worker Sweden. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Frågor om tjänsten besvaras av Tobias Bernström. Om Rent A Worker Rent A Worker är ett auktoriserat rekrytering och bemanningsföretag. Vi erbjuder kvalitativa, kundanpassade rekryteringar och bemanningslösningar. Vi arbetar med en för branschen helt unik rekryteringsprocess för att ta fram rätt spetskompetenser till våra kunder. Detta och med hjälp av våra professionella rekryterare, kandidatsökverktyg och analyser kan vi kvalitetssäkra våra processer och även lämna garanti på våra kandidater.
Företag: Rent A Worker Sweden AB
Ort: Växjö
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga G4S söker en service-& installationstekniker. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: G4S söker en service-& installationstekniker.

Till vår interna organisation i Stockholm söker vi en Account Manager!
Rent A Worker Sweden AB Tjänsten Som Account Manager hos oss på Rent A Worker Sweden har du såväl bearbetningsansvar som intäktsansvar. I din roll får du en färdig affärsprocess som gör det enkelt för dig att fokusera på dina mål i säljprocessen. Du kontaktar kunderna proaktivt och ansvarar för både nyförsäljning och omförhandlingar av befintliga kontrakt som du blir tilldelad vid start. Du tar eget ansvar och ser till att aktivitetsmålen uppfylls. Kvalifikationer Till denna tjänst Krävs det att du har tidigare erfarenhet från rekrytering-och bemanningsbranschen. Har du arbetat med affärssystemet Intelliplan är det starkt meriterande. B-körkort Egenskaper För att trivas hos oss är du drivande och utåtriktad, samt har lätt för att skapa nätverk. Du gillar variation och högt tempo, om det inte händer något blir du lätt uttråkad. Du ser hellre helheter än detaljer och andra känner dig som en viljestark och självständig person. Vi erbjuder Ett arbete i ett expanderande företag som gör en spännande resa. Fokuserade och duktiga kollegor. Helt nyrenoverade lokaler i höst med ny adress. Du får chansen att inspirera och bli inspirerad i säljrollen. En grundlön plus en av branschens generösaste provision. Om Rent A Worker Rent A Worker är ett auktoriserat rekrytering och bemanningsföretag som verkat i branschen i över 13 år. Vi erbjuder kvalitativa, kundanpassade rekryteringar och bemanningslösningar. Vi arbetar med en för branschen helt unik rekryteringsprocess för att ta fram rätt spetskompetenser till våra kunder. Detta och med hjälp av våra professionella rekryterare, kandidatsökverktyg och analyser kan vi kvalitetssäkra våra processer och även lämna garanti på våra kandidater. Välkommen med din ansökan!
Företag: Rent A Worker Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Till vår interna organisation i Stockholm söker vi en Account Manager! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Till vår interna organisation i Stockholm söker vi en Account Manager!

Säljare med erfarenhet av stålprodukter sökes.
Rent A Worker Sweden AB Tjänsten För kunds räkning söker vi en säljare som känner till stålindustrin väl. Vår kund är en internationell aktör i stålbranschen som utifrån kundernas behov utvecklar, tillverkar och globalt marknadsföra produkter och tjänster till byggbranschen. Du kommer bearbeta befintligkundstock och även dina egna kontakter, där dina kunder är främst återförsäljare. Kvalifikationer Du har några års erfarenhet av liknande tjänst. B-körkort är ett krav. Egenskaper Som person är du relationsskapande och har lätt för både muntlig och skriftlig kommunikation, samt innehar god faktaförståelse. Det är viktigt att du är strukturerad och serviceinriktad. Du vill alltid vinna men du är ändå alltid empatisk och omdömesgill. Vi erbjuder En rekrytering direkt till vår kund. En tillsvidareanställning på heltid. Fast månadslön med årsbonus. Om Rent A Worker Rent A Worker är ett auktoriserat rekrytering och bemanningsföretag som verkat i branschen i 13 år. Vi erbjuder kvalitativa, kundanpassade rekryteringar och bemanningslösningar. Vi arbetar med en för branschen helt unik rekryteringsprocess för att ta fram rätt spetskompetenser till våra kunder. Detta och med hjälp av våra professionella rekryterare, kandidatsökverktyg och analyser kan vi kvalitetssäkra våra processer och även lämna garanti på våra kandidater.
Företag: Rent A Worker Sweden AB
Ort: Malmö
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med erfarenhet av stålprodukter sökes. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med erfarenhet av stålprodukter sökes.

Kundsupporter med erfarenhet sökes.
Rent A Worker Sweden AB Tjänsten För kunds räkning söker vi en kundsupporter som känner till rollen väl och trivs i en hektisk miljö. Vår kund är en internationell aktör i stålbranschen som utifrån kundernas behov utvecklar, tillverkar och globalt marknadsföra produkter och tjänster till byggbranschen. Som kundsupporter kommer du ansvara för alla inkommande samtal och guida kunderna. Även merförsäljning till kunderna tillhör arbetsuppgifterna. Kvalifikationer Givetvis har du gedigen datorvana och har du dessutom erfarenhet av affärssystemet Pyramid är det starkt meriterande. För att fungera väl i rollen har du ca. 5-8 års erfarenhet. Kommer du från tillverkandeindustri eller har stål/plåtkännedom har du lättare för att komma in i tjänsten. Egenskaper Det är av stor vikt att du är stresstålig och har lätt för att prioritera arbetsuppgifterna. Eftersom du är en viktig länk till kunderna krävs det att du är relationsskapande och har en "ådra" för försäljning. Vi förutsätter att du är tydlig i din kommunikation, såväl muntlig som skriftlig. Du är en person som gillar att ha fullt upp och blir rastlös när det är för lite att göra. Vi erbjuder För rätt person en tillsvidareanställning på heltid. En viktig tjänst i en större koncern. Fast månadslön efter överenskommelse. Om Rent A Worker Rent A Worker är ett auktoriserat rekrytering och bemanningsföretag som verkat i branschen i 13 år. Vi erbjuder kvalitativa, kundanpassade rekryteringar och bemanningslösningar. Vi arbetar med en för branschen helt unik rekryteringsprocess för att ta fram rätt spetskompetenser till våra kunder. Detta och med hjälp av våra professionella rekryterare, kandidatsökverktyg och analyser kan vi kvalitetssäkra våra processer och även lämna garanti på våra kandidater.
Företag: Rent A Worker Sweden AB
Ort: Malmö
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Kundsupporter med erfarenhet sökes. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundsupporter med erfarenhet sökes.

Vi söker fler erfarna målare!
Rent A Worker Sweden AB Tjänsten Vi har ett starkt team av målare som arbetar bra tillsammans, där yrkesstolthet är ett ledord. Våra målare är kvalitetsmedvetna och håller en hög produktionsnivå. Det som också är viktigt för vårt team är att alla har en positiv jargong. Vi är stolta över våra medarbetare och behöver fler ambitiösa kollegor. Arbetet innebär olika typer av måleri, som nyproduktion, ackordsmåleri, restaurering och kompetteringsmåleri. Placering och typ av måleri avgörs beroende på person, erfarenhet och kunskap. Kvalifikationer Du som söker har relevant utbildning och minst fem års erfarenhet. Ett krav är att kunna kommunicera på svenska, både muntligt och skriftligt. Goda vitsord är ett absolut krav. Egenskaper Som person har du yrkesstolthet och lämnar alltid ett gott resultat efter dig. Vi söker personer som är engagerade, professionella, arbetsamma och lojala. Du skall även ha en hög social kompetens för att kunna aklimatisera dig, hantera kunder och kollegor med högsta seriositet. Vi erbjuder Du blir anställd hos oss på Rent A Worker Sweden AB för att sedan arbeta ute hos en av våra kunder som är de främsta i branschen. För rätt person finns möjlighet till en tillsvidareanställning hos vår kund. Tjänsten är en heltidstjänst. Notera att vi endast kan behandla ansökningar via vår hemsida. Om Rent A Worker Rent A Worker är ett auktoriserat rekrytering och bemanningsföretag. Vi erbjuder kvalitativa, kundanpassade rekryteringar och bemanningslösningar. Vi arbetar med att ta fram rätt spetskompetenser till våra kunder med hjälp av våra professionella rekryterare, analysverktyg, goda rykte, samt genom våra genomtänkta rekryteringsprocesser.
Företag: Rent A Worker Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker fler erfarna målare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker fler erfarna målare!

Erfaren och kunnig bilmekaniker sökes!
Rent A Worker Sweden AB Tjänsten För kunds räkning söker vi en erfaren bilmekaniker. Vår kund tillhör en av de större kedjorna i Sverige med ca 2 200 verkstäder. Ditt arbeta kommer att bestå av service och fordonsreperationer av personbilar. Du kommer själv att beställa reservdelar och har ansvar över dina egna arbetsordrar. Kvalifikationer Du är utbildad på fordonsteknisk linje. Den vi söker har minst fem års erfarenhet som mekaniker. Har du erfarenhet av ac arbeten är det starkt meriterande. Egenskaper Som person söker vi en person som är: -Strukturerad -kundfokuserad -Flexibel Du behöver också kunna samarbeta och inneha god faktaförståelse. Vi erbjuder En heltidstjänst där du har möjlighet att påverka rollen i företaget. Fortlöpande utbildningar. Ett arbete med kunniga kollegor. Rekrytering direkt till vår kund. Om Rent A Worker Rent A Worker är ett auktoriserat rekrytering och bemanningsföretag. Vi erbjuder kvalitativa, kundanpassade rekryteringar och bemanningslösningar. Vi arbetar med att ta fram rätt spetskompetenser till våra kunder med hjälp av våra professionella rekryterare, kandidatsökverktyg, analysverktyg, goda rykte samt genom våra genomtänkta rekryteringsprocesser.
Företag: Rent A Worker Sweden AB
Ort: Lidingö
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren och kunnig bilmekaniker sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren och kunnig bilmekaniker sökes!

Till vår interna organisation i Stockholm söker vi en Account Manager!
Rent A Worker Sweden AB Tjänsten Som Account Manager hos oss på Rent A Worker Sweden har du såväl bearbetningsansvar som intäktsansvar. I din roll får du en färdig affärsprocess som gör det enkelt för dig att fokusera på dina mål i säljprocessen. Du kontaktar kunderna proaktivt och ansvarar för både nyförsäljning och omförhandlingar av befintliga kontrakt som du blir tilldelad vid start. Du tar eget ansvar och ser till att aktivitetsmålen uppfylls. Kvalifikationer Till denna tjänst Krävs det att du har tidigare erfarenhet från rekrytering-och bemanningsbranschen. Har du arbetat med affärssystemet Intelliplan är det starkt meriterande. B-körkort Egenskaper För att trivas hos oss är du drivande och utåtriktad, samt har lätt för att skapa nätverk. Du gillar variation och högt tempo, om det inte händer något blir du lätt uttråkad. Du ser hellre helheter än detaljer och andra känner dig som en viljestark och självständig person. Vi erbjuder Ett arbete i ett expanderande företag som gör en spännande resa. Fokuserade och duktiga kollegor. Helt nyrenoverade lokaler i höst med ny adress. Du får chansen att inspirera och bli inspirerad i säljrollen. En grundlön plus en av branschens generösaste provision. Om Rent A Worker Rent A Worker är ett auktoriserat rekrytering och bemanningsföretag som verkat i branschen i över 13 år. Vi erbjuder kvalitativa, kundanpassade rekryteringar och bemanningslösningar. Vi arbetar med en för branschen helt unik rekryteringsprocess för att ta fram rätt spetskompetenser till våra kunder. Detta och med hjälp av våra professionella rekryterare, kandidatsökverktyg och analyser kan vi kvalitetssäkra våra processer och även lämna garanti på våra kandidater. Välkommen med din ansökan!
Företag: Rent A Worker Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Till vår interna organisation i Stockholm söker vi en Account Manager! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Till vår interna organisation i Stockholm söker vi en Account Manager!

Vi söker en kyltekniker!
Rent A Worker Sweden AB Tjänsten För kunds räkning söker vi en Kyltekniker. Du kommer bland annat arbeta med installationer av luftluft, luftvatten, bergvärme, luftvärmepumpar m.m. Det ingår även service och felsökning av dessa installationer. Kvalifikationer Du behöver veta vad som kännetecknar olika köldmedium såsom ammoniak, propan och koldioxid och hur kyla samverkar med andra installationssystem.Du har därför en den kylutbildning som krävs, ev en YH-utbildning. Egenskaper Vi söker dig som är social och positiv och som vill ha ett flexibelt arbete. Du är serviceinriktad, har ett starkt engagemang och tycker om ett högt tempo. Vi erbjuder En tillsvidareanställning på heltid. Avtalsenlig lön. Andra förmåner diskuteras med utvald person. Detta är en rekrytering direkt till vår kund. Välkommen med din ansökan. Om Rent A Worker Rent A Worker är ett auktoriserat rekrytering och bemanningsföretag. Vi erbjuder kvalitativa, kundanpassade rekryteringar och bemanningslösningar. Vi arbetar med en för branschen helt unik rekryteringsprocess för att ta fram rätt spetskompetenser till våra kunder. Detta och med hjälp av våra professionella rekryterare, kandidatsökverktyg och analyser kan vi kvalitétssäkra våra processer och även lämna garanti på våra kandidater.
Företag: Rent A Worker Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker en kyltekniker! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker en kyltekniker!

Vi söker rivare & sanerare till expansivt bolag!
Rent A Worker Sweden AB Tjänsten För kunds räkning söker vi flera Sanerare & rivare. Vår kund grundades 1996 och har sedan dess utvecklats till marknadsledande i Uppland och är en av de största aktörerna i Sverige. De bedriver nu verksamhet i Uppsala, Roslagen, Enköping, Västerås och Stockholm. Företaget har ca 200 anställda och deras huvudsakliga verksamhet är skadeservice, selektivrivning, sanering, industrirengöring och transporter av avfall. Verksamheten bedrivs dygnet runt. Kvalifikationer Du som söker har minst 2 års erfarenhet från rivnings- och saneringsarbeten. Asbest- och pcb utbildning är meriterande. B-körkort är ett krav. Egenskaper Vi söker personer som är sociala och har lätt för att arbeta i grupp. Du vet att det är avgörande för företagets framgång att varje individ är delaktig och presterar. Vi erbjuder En heltidstjänst i ett stabilt och expanderande bolag. Omväxlande arbete. Möjlighet att utveckla sin tjänst på lång sikt. Detta är en rekrytering direkt till vår kund. Om Rent A Worker Rent A Worker är ett auktoriserat rekrytering och bemanningsföretag. Vi erbjuder kvalitativa, kundanpassade rekryteringar och bemanningslösningar. Vi arbetar med en för branschen helt unik rekryteringsprocess för att ta fram rätt spetskompetenser till våra kunder. Detta och med hjälp av våra professionella rekryterare, kandidatsökverktyg och analyser kan vi kvalitetssäkra våra processer och även lämna garanti på våra kandidater.
Företag: Rent A Worker Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker rivare & sanerare till expansivt bolag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker rivare & sanerare till expansivt bolag!

G4S söker en service-& installationstekniker.
Rent A Worker Sweden AB Tjänsten G4S är världens största säkerhetsföretag och har verksamhet i fler än 120 länder med över 625 000 medarbetare. I Sverige är G4S rikstäckande och det näst största säkerhetsföretaget med totalt ca 4 500 medarbetare. Arbetsbeskrivning; Som tekniker hos oss kommer du huvudsakligen att arbeta med service-/driftsättning av tekniska säkerhetsanläggningar såsom exempel brand- och inbrottsskydd, kameraövervakning, passagesystem. Du kanske även hanterar integration av säkerhetsprodukter i lokal/global nätverksstruktur. Vi har en spännande tid framför oss och som världens största säkerhetsföretag kan vi erbjuda goda utvecklingsmöjligheter. Kvalifikationer Vi söker dig som har ett starkt intresse för teknik/IT och vill vara med och utvecklas med oss. Du kommer till ett väl inarbetat team som har roligt på jobbet och som vet vad kvalitet och nöjda kunder betyder. Vi värdesätter din kunskap och hjälper dig att komma vidare till roliga och omväxlande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du i grunden har el- teleutbildning eller motsvarande. Du har en positiv inställning och har tidigare minst 5 års erfarenhet som tekniker. Du har god datavana samt har goda kunskaper i svenska och engelska. Körkort är ett krav. Som en del i vår rekryteringsprocess genomför vi drogtest och ekonomisk kontroll på dem vi väljer att gå vidare med. Att du är ostraffad ser vi som en självklarhet. Egenskaper Som person är du hjälpsam, noggrann, trovärdig och nytänkande. Vi erbjuder En tillsvidareanställning på heltid. Goda utvecklingsmöjligheter. I denna rekrytering samarbetar vi med Rent A Worker Sweden. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Frågor om tjänsten besvaras av Tobias Bernström. Om Rent A Worker Rent A Worker är ett auktoriserat rekrytering och bemanningsföretag. Vi erbjuder kvalitativa, kundanpassade rekryteringar och bemanningslösningar. Vi arbetar med en för branschen helt unik rekryteringsprocess för att ta fram rätt spetskompetenser till våra kunder. Detta och med hjälp av våra professionella rekryterare, kandidatsökverktyg och analyser kan vi kvalitetssäkra våra processer och även lämna garanti på våra kandidater.
Företag: Rent A Worker Sweden AB
Ort: Växjö
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga G4S söker en service-& installationstekniker. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: G4S söker en service-& installationstekniker.

Vi söker ytterligare erfarna grävmaskinister!
Rent A Worker Sweden AB Tjänsten För kunds räkning söker vi dig som behärskar grävmaskiner till fullo. Du kommer utföra schakt och grävarbeten, samt planering av yta. Vår kund är ett väletablerat entreprenadföretag som uteslutande arbetar med de senaste maskinerna. Kvalifikationer Du är licensieradmaskinförare och har arbetat minst tre år i branschen. Meriterande är om du kan läsa kartor och ritningar. Egenskaper Som person är du: -Strukturerad. -Resultatdriven -Självgående Du har god muntlig kommunikstionsförmåga och har lätt för att samarbeta. Vi erbjuder En heltidsanställning med kunniga kollegor. Detta är en rekrytering direkt till kund. Om Rent A Worker Rent A Worker är ett auktoriserat rekrytering och bemanningsföretag. Vi erbjuder kvalitativa, kundanpassade rekryteringar och bemanningslösningar. Vi arbetar med att ta fram rätt spetskompetenser till våra kunder med hjälp av våra professionella rekryterare, kandidatsökverktyg, analysverktyg, goda rykte samt genom våra genomtänkta rekryteringsprocesser.
Företag: Rent A Worker Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker ytterligare erfarna grävmaskinister! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker ytterligare erfarna grävmaskinister!

Projektledare inom bygg-och fastighetsbranschen sökes.
Rent A Worker Sweden AB Tjänsten För kunds räkning söker vi projektledare som kommer att leda och driva byggprojekt på konsultbasis. Om Företaget: Vår kund är ett mindre konsultbolag inom byggbranschen, som är verksamma i Malmöregionen sedan mer än 20 år. Företaget använder sig av en hög teknisk medvetenhet och har bred erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen. De ser positivt på framtiden och söker därför fler kompetenta medarbetare till organisationen. Kvalifikationer Du har goda kunskaper om byggprocesser och nyckelaktiviteter i de olika skedena. Vi tror att du erhållit dessa erfarenheter genom relevant utbildning och minst fem års erfarenhet från bygg-, installations- och/eller fastighetsbranschen. Du är van att läsa och upprätta tekniska dokument från konsult eller entreprenörsleden, samt känner dig trygg med ekonomiskt ansvar. Egenskaper Som person har du hög social kompetens och fallenhet för att leda och driva projekt. Är du dessutom: -Målmedveten -Resultatinriktad -Noggrann -Arbetsam -Flexibel ..kommer du att trivas i denna roll. Vi erbjuder Vår kund erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete med kompetenta medarbetare i ett framgångsrikt företag under tillväxt. I en trevlig och modern miljö får du som medarbetare ta del av en stark gemenskap och frihet under eget ansvar. Om Rent A Worker Rent A Worker är ett auktoriserat rekrytering och bemanningsföretag. Vi erbjuder kvalitativa, kundanpassade rekryteringar och bemanningslösningar. Vi arbetar med att ta fram rätt spetskompetenser till våra kunder med hjälp av våra professionella rekryterare, analysverktyg, goda rykte, samt genom våra genomtänkta rekryteringsprocesser.
Företag: Rent A Worker Sweden AB
Ort: Malmö
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare inom bygg-och fastighetsbranschen sökes. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare inom bygg-och fastighetsbranschen sökes.

Kundsupporter med erfarenhet från stålbranschen sökes.
Rent A Worker Sweden AB Tjänsten För kunds räkning söker vi en kundsupporter som känner till rollen väl och trivs i en hektisk miljö. Vår kund är en internationell aktör i stålbranschen som utifrån kundernas behov utvecklar, tillverkar och globalt marknadsföra produkter och tjänster till byggbranschen. Som kundsupporter kommer du ansvara för alla inkommande samtal och guida kunderna. Du skall kunna ge råd om materialval, det är därför viktigt med kännedom av stålprodukter.Även merförsäljning till kunderna tillhör arbetsuppgifterna. Kvalifikationer Givetvis har du gedigen datorvana och har du dessutom erfarenhet av affärssystemet Pyramid är det starkt meriterande. För att fungera väl i rollen har du ca. 5-8 års erfarenhet av stålprodukter. Du är förmodlingen sjäv en fd. plåtslagare. Kommer du från tillverkandeindustri eller har stål/plåtkännedom har du lättare för att komma in i tjänsten. Egenskaper Det är av stor vikt att du är stresstålig och har lätt för att prioritera arbetsuppgifterna. Eftersom du är en viktig länk till kunderna krävs det att du är relationsskapande och har en "ådra" för försäljning. Vi förutsätter att du är tydlig i din kommunikation, såväl muntlig som skriftlig. Du är en person som gillar att ha fullt upp och blir rastlös när det är för lite att göra. Vi erbjuder För rätt person en tillsvidareanställning på heltid. En viktig tjänst i en större koncern. Fast månadslön efter överenskommelse. Om Rent A Worker Rent A Worker är ett auktoriserat rekrytering och bemanningsföretag som verkat i branschen i 13 år. Vi erbjuder kvalitativa, kundanpassade rekryteringar och bemanningslösningar. Vi arbetar med en för branschen helt unik rekryteringsprocess för att ta fram rätt spetskompetenser till våra kunder. Detta och med hjälp av våra professionella rekryterare, kandidatsökverktyg och analyser kan vi kvalitetssäkra våra processer och även lämna garanti på våra kandidater.
Företag: Rent A Worker Sweden AB
Ort: Malmö
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Kundsupporter med erfarenhet från stålbranschen sökes. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundsupporter med erfarenhet från stålbranschen sökes.

Vi söker dig som är stålmontör.
Rent A Worker Sweden AB Tjänsten För kunds räkning söker vi en stålmontör. Arbetet innebär att montera stålkonstruktioner, betongelement, hiss- och trappschakt, trappor, väggar och pelare i Stockholm och mälardalen Kvalifikationer Den vi söker har erfarenhet av yrket och kommer från en teknisk eller mekanisk utbildning. Egenskaper Som person är det viktigt att du kan arbeta i grupp och värderar säkerheten framför allt. Det är viktigt att du är noggann och alltid passar tiderna, detta av respekt för kollegorna. Vi erbjuder Ett arbete där du som medarbetare kommer i fokus. Bra ledarskap där dina synpunker hörsammas. Intressanta arbetsuppgifter. Högsta nivå vad det gäller säkerhet och arbetsmiljö. En arbetsgivare som satsar fullt ut på sin personal och därför ställer höga krav på dig som yrkesman och person. Om Rent A Worker Rent A Worker är ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag. Vi erbjuder kvalitativa, kundanpassade rekryteringar och bemanningslösningar. Vi arbetar med att ta fram rätt spetskompetenser till våra kunder med hjälp av våra professionella rekryterare, kandidatsökverktyg, analysverktyg, goda rykte, samt genom våra genomtänkta rekryteringsprocesser.
Företag: Rent A Worker Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker dig som är stålmontör. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker dig som är stålmontör.

Håltagare sökes till nyetablerad avdelning!
Rent A Worker Sweden AB Tjänsten Vi söker för kunds räkning en kunnig Håltagare till ett av de större företagen inom branschen. Vi söker dig som har dokumenterat tidigare goda erfarenheter som håltagare och har du även arbetat med rivningsarbete är det ett plus. I denna tjänst kommer du att arbeta med omväxlande projekt i både avseende typ, storlek och skede. Du kommer till en nystartad avdelning i koncernen där du får arbeta med en helt nyinköpt maskinpark. Kvalifikationer Vi söker dig som har god erfarenhet av håltagning och sågning. Du har gedigen kuskap av dessa områden och har lätt för att bilda dig en uppfattning om projektens tidsåtgång. Egenskaper Du är en driven person som gillar att arbeta både självständigt och i team. Du har lätt för att ta egna beslut, men är samtidigt inte främmande för att fråga ledningen om råd. Självklart är din sociala kompetens viktig då du arbetar både självständigt och i team, samt möter kunder. Vi erbjuder Ett fritt arbete under eget ansvar. Servicebil. Telefon. Vid behov vidareutbildningar. En ny avdelning i ett väletablerat bolag där du finner en helt ny modern maskinpark. Om Rent A Worker Rent A Worker är ett auktoriserat rekrytering och bemanningsföretag som verkat i branschen i över 13 år. Vi erbjuder kvalitativa, kundanpassade rekryteringar och bemanningslösningar. Vi arbetar med en för branschen helt unik rekryteringsprocess för att ta fram rätt spetskompetenser till våra kunder. Detta och med hjälp av våra professionella rekryterare, kandidatsökverktyg och analyser kan vi kvalitetssäkra våra processer och även lämna garanti på våra kandidater. Välkommen med din ansökan!
Företag: Rent A Worker Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Håltagare sökes till nyetablerad avdelning! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Håltagare sökes till nyetablerad avdelning!

Säljare med erfarenhet av stålprodukter sökes.
Rent A Worker Sweden AB Tjänsten För kunds räkning söker vi en säljare som känner till stålindustrin väl. Vår kund är en internationell aktör i stålbranschen som utifrån kundernas behov utvecklar, tillverkar och globalt marknadsföra produkter och tjänster till byggbranschen. Du kommer bearbeta befintligkundstock och även dina egna kontakter, där dina kunder är främst återförsäljare. Kvalifikationer Du har några års erfarenhet av liknande tjänst. B-körkort är ett krav. Egenskaper Som person är du relationsskapande och har lätt för både muntlig och skriftlig kommunikation, samt innehar god faktaförståelse. Det är viktigt att du är strukturerad och serviceinriktad. Du vill alltid vinna men du är ändå alltid empatisk och omdömesgill. Vi erbjuder En rekrytering direkt till vår kund. En tillsvidareanställning på heltid. Fast månadslön med årsbonus. Om Rent A Worker Rent A Worker är ett auktoriserat rekrytering och bemanningsföretag som verkat i branschen i 13 år. Vi erbjuder kvalitativa, kundanpassade rekryteringar och bemanningslösningar. Vi arbetar med en för branschen helt unik rekryteringsprocess för att ta fram rätt spetskompetenser till våra kunder. Detta och med hjälp av våra professionella rekryterare, kandidatsökverktyg och analyser kan vi kvalitetssäkra våra processer och även lämna garanti på våra kandidater.
Företag: Rent A Worker Sweden AB
Ort: Malmö
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med erfarenhet av stålprodukter sökes. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med erfarenhet av stålprodukter sökes.

Vi söker rivare & sanerare till expansivt bolag!
Rent A Worker Sweden AB Tjänsten För kunds räkning söker vi flera Sanerare & rivare. Vår kund grundades 1996 och har sedan dess utvecklats till marknadsledande i Uppland och är en av de största aktörerna i Sverige. De bedriver nu verksamhet i Uppsala, Roslagen, Enköping, Västerås och Stockholm. Företaget har ca 200 anställda och deras huvudsakliga verksamhet är skadeservice, selektivrivning, sanering, industrirengöring och transporter av avfall. Verksamheten bedrivs dygnet runt. Kvalifikationer Du som söker har minst 2 års erfarenhet från rivnings- och saneringsarbeten. Asbest- och pcb utbildning är meriterande. B-körkort är ett krav. Egenskaper Vi söker personer som är sociala och har lätt för att arbeta i grupp. Du vet att det är avgörande för företagets framgång att varje individ är delaktig och presterar. Vi erbjuder En heltidstjänst i ett stabilt och expanderande bolag. Omväxlande arbete. Möjlighet att utveckla sin tjänst på lång sikt. Detta är en rekrytering direkt till vår kund. Om Rent A Worker Rent A Worker är ett auktoriserat rekrytering och bemanningsföretag. Vi erbjuder kvalitativa, kundanpassade rekryteringar och bemanningslösningar. Vi arbetar med en för branschen helt unik rekryteringsprocess för att ta fram rätt spetskompetenser till våra kunder. Detta och med hjälp av våra professionella rekryterare, kandidatsökverktyg och analyser kan vi kvalitetssäkra våra processer och även lämna garanti på våra kandidater.
Företag: Rent A Worker Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker rivare & sanerare till expansivt bolag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker rivare & sanerare till expansivt bolag!

Vi söker fler erfarna målare!
Rent A Worker Sweden AB Tjänsten Vi har ett starkt team av målare som arbetar bra tillsammans, där yrkesstolthet är ett ledord. Våra målare är kvalitetsmedvetna och håller en hög produktionsnivå. Det som också är viktigt för vårt team är att alla har en positiv jargong. Vi är stolta över våra medarbetare och behöver fler ambitiösa kollegor. Arbetet innebär olika typer av måleri, som nyproduktion, ackordsmåleri, restaurering och kompetteringsmåleri. Placering och typ av måleri avgörs beroende på person, erfarenhet och kunskap. Kvalifikationer Du som söker har relevant utbildning. Ett krav är att kunna kommunicera på svenska, både muntligt och skriftligt. Gesällbrev är meriterande. Goda vitsord är ett absolut krav. Egenskaper Som person har du yrkesstolthet och lämnar alltid ett gott resultat efter dig. Vi söker personer som är engagerade, professionella, arbetsamma och lojala. Du skall även ha en hög social kompetens för att kunna aklimatisera dig, hantera kunder och kollegor med högsta seriositet. Vi erbjuder Du blir anställd hos oss på Rent A Worker Sweden AB för att sedan arbeta ute hos en av våra kunder som är de främsta i branschen. För rätt person finns möjlighet till en tillsvidareanställning hos vår kund. Tjänsten är en heltidstjänst. Notera att vi endast kan behandla ansökningar via vår hemsida. Om Rent A Worker Rent A Worker är ett auktoriserat rekrytering och bemanningsföretag som verkat i branschen i över 13 år. Vi erbjuder kvalitativa, kundanpassade rekryteringar och bemanningslösningar. Vi arbetar med en för branschen helt unik rekryteringsprocess för att ta fram rätt spetskompetenser till våra kunder. Detta och med hjälp av våra professionella rekryterare, kandidatsökverktyg och analyser kan vi kvalitetssäkra våra processer och även lämna garanti på våra kandidater. Välkommen med din ansökan!
Företag: Rent A Worker Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker fler erfarna målare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker fler erfarna målare!

Rivare & Sanerare sökes!
Rent A Worker Sweden AB Tjänsten Vi söker kontinuerligt efter rivare och sanerare då efterfrågan från våra uppdragsgivare blir allt fler. Dina arbetsuppgifter bestäms utifrån dina tidigare erfarenheter. Kvalifikationer Du som söker har minst 2 års erfarenhet från rivnings- och/eller saneringsarbeten. Asbest- och pcbutbildning är meriterande. B-körkort är ett krav. Egenskaper Vi söker personer som är sociala och har lätt för att arbeta i grupp. Du vet att det är avgörande för företagets framgång att varje individ är delaktig och presterar. Vi erbjuder En heltidstjänst. Omväxlande arbete. Möjlighet att utveckla sin tjänst på lång sikt. Detta är en rekrytering direkt till vår kund. Om Rent A Worker Rent A Worker är ett auktoriserat rekrytering och bemanningsföretag. Vi erbjuder kvalitativa, kundanpassade rekryteringar och bemanningslösningar. Vi arbetar med en för branschen helt unik rekryteringsprocess för att ta fram rätt spetskompetenser till våra kunder. Detta och med hjälp av våra professionella rekryterare, kandidatsökverktyg och analyser kan vi kvalitetssäkra våra processer och även lämna garanti på våra kandidater.
Företag: Rent A Worker Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Rivare & Sanerare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rivare & Sanerare sökes!

CE-Chaufför sökes!
Rent A Worker Sweden AB Tjänsten Vår uppdragsgivare söker lastbilschaufförer med CE-behörighet. Dina arbetsuppgifter blir att hämta och distribuera styckegods runt om i Stockholm. Kvalifikationer För att kunna hantera arbetsuppgifterna krävs: CE-Kort Digitalt förarkort Truckkort ADR-intyg Yrkeskompetensbevis (YKB) Egenskaper Som person är du punktlig och noggrann. Du kan hantera stress och möter kollegor och kunder med ett glatt humör. Givetvis behöver du god lokalkännedom i Stockholm. Vi erbjuder Ett arbete direkt till vår uppdragsgivare. Heltidstjänst. Lön enl. avtal. Om Rent A Worker Rent A Worker är ett auktoriserat rekrytering och bemanningsföretag. Vi erbjuder kvalitativa, kundanpassade rekryteringar och bemanningslösningar. Vi arbetar med en för branschen helt unik rekryteringsprocess för att ta fram rätt spetskompetenser till våra kunder. Detta och med hjälp av våra professionella rekryterare, kandidatsökverktyg och analyser kan vi kvalitetssäkra våra processer och även lämna garanti på våra kandidater.
Företag: Rent A Worker Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga CE-Chaufför sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CE-Chaufför sökes!

Kalkyleringsingenjör sökes!
Rent A Worker Sweden AB Tjänsten För vår uppdragsgivares räkning söker vi en kalkyleringsingenjör med gedigen erfarenhet från byggbranschen. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att: -analysera förfrågningsunderlag -ta in priser på material -detaljkalkyler i de olika byggmomenten - framtagande av anbud Kvalifikationer Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av kalkylarbete, god teknisk bakgrund samt gedigen kunskap inom branschen. I botten har du en civilingenjörsexamen eller mångårig erfarenhet av liknande tjänst. Du har god erfarenhet av Word, Excel och Powerpoint. Erfarenhet av kalkylprogram är meriterande. Egenskaper Som person är du noggrann, strukturerad, har god samarbetsförmåga och gillar att jobba mot uppsatta mål och deadlines. Vi erbjuder Detta är en rekrytering där du blir anställd direkt av vår uppdragsgivare. Du får en nyckelposition i ett etablerat och expansivt bolag. Om Rent A Worker Rent A Worker är ett auktoriserat rekrytering och bemanningsföretag. Vi erbjuder kvalitativa, kundanpassade rekryteringar och bemanningslösningar. Vi arbetar med en för branschen helt unik rekryteringsprocess för att ta fram rätt spetskompetenser till våra kunder. Detta och med hjälp av våra professionella rekryterare, kandidatsökverktyg och analyser kan vi kvalitetssäkra våra processer och även lämna garanti på våra kandidater.
Företag: Rent A Worker Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Kalkyleringsingenjör sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kalkyleringsingenjör sökes!

Erfaren produktionsledare inom bygg (Betong) sökes
Rent A Worker Sweden AB Tjänsten Vi på Rent A Worker Sweden AB söker för kunds räkning en produktionsledare/Bygg (Betong). Vår kund är marknadsledande inom hydrodemolering och betongreparationer. Verksamheten är inriktad på reparationer och underhåll av betongbaserad infrastruktur som broar, parkeringshus och vattenkraftanläggningar. Företaget är etablerat rikstäckande och i Norge. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir: - Att leda arbetet i gruppen och ansvara för att arbetet sköts på ett professionellt och fackmannamässigt sätt. - Upprätthålla kundkontakter. - Deltaga i projektmöten. - Upprättande och avstämning av respektive projektbudget. - Upprätthålla leverantörskontakter. - Deltaga i upphandlingsmöten. - Sammankallande till startmöten, anbudsräkning. - Sammankallande till anbudsgenomgångar. - Riskinventering. - Marknadsbevakningsansvar tillsammans med VD. - På marknadsmöten presentera aktuella och kommande intressanta projekt som kan leda till anbud. - Att föra nödvändig information av betydelse för företaget vidare till berörd chef. Dina befogenheter: - Ekonomiska beslut inom budgeterad ram. - Attesträtt enligt företagets attestordning. Alla medarbetare skall: - Internt uttrycka sina idéer och åsikter tillsammans med ledningsgruppen. Kvalifikationer Den vi söker har erfarenhet av anläggningsprojekt inom betong. Du har B-körkort. Du har betongklass 1 Egenskaper Den vi söker skall vara flexibel, driven, noggrann, kvalitetsmedveten, inneha ledaregenskaper samt vara resultatinriktad. Vi erbjuder Ett arbete med mycket frihet under eget ansvar. Ett konkuranskraftigt förmånspaket. Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av kunden. Vi hanterar ansökningarna löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdag. Vänta inte med ansökan! Om Rent A Worker Rent A Worker är ett auktoriserat rekrytering och bemanningsföretag. Vi erbjuder kvalitativa, kundanpassade rekryteringar och bemanningslösningar. Vi arbetar med en för branschen helt unik rekryteringsprocess för att ta fram rätt spetskompetenser till våra kunder. Detta och med hjälp av våra professionella rekryterare, kandidatsökverktyg och analyser kan vi kvalitetssäkra våra processer och även lämna garanti på våra kandidater.
Företag: Rent A Worker Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren produktionsledare inom bygg (Betong) sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren produktionsledare inom bygg (Betong) sökes

Projektledare inom bygg-och fastighetsbranschen sökes.
Rent A Worker Sweden AB Tjänsten För kunds räkning söker vi projektledare som kommer att leda och driva byggprojekt på konsultbasis. Om Företaget: Vår kund är ett mindre konsultbolag inom byggbranschen, som är verksamma i Malmöregionen sedan mer än 20 år. Företaget använder sig av en hög teknisk medvetenhet och har bred erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen. De ser positivt på framtiden och söker därför fler kompetenta medarbetare till organisationen. Kvalifikationer Du har goda kunskaper om byggprocesser och nyckelaktiviteter i de olika skedena. Vi tror att du erhållit dessa erfarenheter genom relevant utbildning och minst fem års erfarenhet från bygg-, installations- och/eller fastighetsbranschen. Du är van att läsa och upprätta tekniska dokument från konsult eller entreprenörsleden, samt känner dig trygg med ekonomiskt ansvar. Egenskaper Som person har du hög social kompetens och fallenhet för att leda och driva projekt. Är du dessutom: -Målmedveten -Resultatinriktad -Noggrann -Arbetsam -Flexibel ..kommer du att trivas i denna roll. Vi erbjuder Vår kund erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete med kompetenta medarbetare i ett framgångsrikt företag under tillväxt. I en trevlig och modern miljö får du som medarbetare ta del av en stark gemenskap och frihet under eget ansvar. Om Rent A Worker Rent A Worker är ett auktoriserat rekrytering och bemanningsföretag. Vi erbjuder kvalitativa, kundanpassade rekryteringar och bemanningslösningar. Vi arbetar med att ta fram rätt spetskompetenser till våra kunder med hjälp av våra professionella rekryterare, analysverktyg, goda rykte, samt genom våra genomtänkta rekryteringsprocesser.
Företag: Rent A Worker Sweden AB
Ort: Malmö
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare inom bygg-och fastighetsbranschen sökes. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare inom bygg-och fastighetsbranschen sökes.

Vi söker Byggplatschefer och kalkyleringsingenjörer!
Rent A Worker Sweden AB Tjänsten Vi har flera förfrågningar från våra uppdragsgivare inom byggsidan på platschefer och kalkylerare. Vi söker däför nu tre platschefer och två kalkylerare för rekrytering direkt till uppdragsgivarna. Företagen vi arbetar med är alltid väletablerade med god renomé i byggbranschen. Som platschef kommer dina arbetsuppgifter vara att: - leda arbetet i gruppen och ansvara för att arbetet sköts på ett professionellt och fackmannamässigt sätt. - Upprätthålla kundkontakter. - Deltaga i projektmöten. - Upprätta och avstämning av respektive projektbudget. - Upprätthålla leverantörskontakter. - Deltaga i upphandlingsmöten. - Sammankalla till startmöten, anbudsräkning. - Sammankalla till anbudsgenomgångar. - Riskinventera. - Föra nödvändig information av betydelse för företaget vidare till berörd chef. Som kalkylator kommer dina arbetsuppgifter vara att: -analysera förfrågningsunderlag -ta in priser på material -detaljkalkylera i de olika byggmomenten -ta fram anbud Kvalifikationer Kalkylerare Vi söker dig/er som har minst 5 års erfarenhet av kalkylarbete, god teknisk bakgrund samt gedigen kunskap inom branschen. I botten har du en civilingenjörsexamen eller mångårig erfarenhet av liknande tjänst. Du har god erfarenhet av Word, Excel och Powerpoint. Erfarenhet av kalkylprogram är meriterande. Platschefer Egenskaper I båda rollerna behövs noggrannhet, struktur, god samarbetsförmåga och gillar att jobba mot uppsatta mål och deadlines. Vi erbjuder Detta är rekryteringar där du blir anställd direkt av vår uppdragsgivare. Du får en nyckelposition med mycket eget ansvar. Individuell lönesättning. Om Rent A Worker Rent A Worker är ett auktoriserat rekrytering och bemanningsföretag. Vi erbjuder kvalitativa, kundanpassade rekryteringar och bemanningslösningar. Vi arbetar med en för branschen helt unik rekryteringsprocess för att ta fram rätt spetskompetenser till våra kunder. Detta och med hjälp av våra professionella rekryterare, kandidatsökverktyg och analyser kan vi kvalitetssäkra våra processer och även lämna garanti på våra kandidater.
Företag: Rent A Worker Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker Byggplatschefer och kalkyleringsingenjörer! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker Byggplatschefer och kalkyleringsingenjörer!

Erfaren och kunnig bilmekaniker sökes!
Rent A Worker Sweden AB Tjänsten För kunds räkning söker vi en erfaren bilmekaniker. Vår kund tillhör en av de större kedjorna i Sverige med ca 2 200 verkstäder. Ditt arbeta kommer att bestå av service och fordonsreperationer av personbilar. Du kommer själv att beställa reservdelar och har ansvar över dina egna arbetsordrar. Kvalifikationer Du är utbildad på fordonsteknisk linje. Den vi söker har minst fem års erfarenhet som mekaniker. Har du erfarenhet av ac arbeten är det starkt meriterande. Egenskaper Som person söker vi en person som är: -Strukturerad -kundfokuserad -Flexibel Du behöver också kunna samarbeta och inneha god faktaförståelse. Vi erbjuder En heltidstjänst där du har möjlighet att påverka rollen i företaget. Fortlöpande utbildningar. Ett arbete med kunniga kollegor. Rekrytering direkt till vår kund. Om Rent A Worker Rent A Worker är ett auktoriserat rekrytering och bemanningsföretag. Vi erbjuder kvalitativa, kundanpassade rekryteringar och bemanningslösningar. Vi arbetar med att ta fram rätt spetskompetenser till våra kunder med hjälp av våra professionella rekryterare, kandidatsökverktyg, analysverktyg, goda rykte samt genom våra genomtänkta rekryteringsprocesser.
Företag: Rent A Worker Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren och kunnig bilmekaniker sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren och kunnig bilmekaniker sökes!


Sök lediga jobb Rent A Worker Sweden AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se