Reparatör _ mekaniker jobb - lediga jobb

Reparatör _ mekaniker jobb Reparatör _ mekaniker jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Reparatör _ mekaniker. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Reparatör _ mekaniker. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Reparatör / mekaniker- Tibro

  2. Reparatör / Mekaniker- Gävle

  3. Reparatör / Mekaniker- Skurup


Mer beskrivning

Reparatör / mekaniker
Arbetsuppgifter Till vårt sågverk i Tibro söker vi en reparatör/mekaniker. Ordinarie arbetstid är dagtid med möjlighet till flextid. Heltid. Formell kompetens För att lyckas i tjänsten är du händig som person, en riktig "fixare". Du vill förstå hur maskiner fungerar och är en riktig problemlösare som inte ger sig innan uppgiften är slutförd. Eftersom ni ofta är fler som arbetar med uppgifterna är det viktigt att du är hjälpsam som person och bra på att samarbeta. Din bakgrund Vi söker dig som: - Tidigare har arbetat som mekaniker/reparatör - Är en duktig svetsare - Tycker om, och är duktig på, att meka med olika typer av maskiner - Behärskar svenska och engelska. - B-körkort Personliga egenskaper Som person är du serviceinriktad, noggrann, handlingskraftig och ansvarstagande. Du ska vara flexibel och kunna förstå vad som ska göras utifrån den arbetsuppgift du tilldelas. Vidare ser vi att du kan fatta beslut samt har god samarbetsförmåga, är ansvarfull, lösningsorienterad och drivs av att bidra till goda resultat. Tillträdesdag Enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan.
Företag: Tibro Såg AB
Ort: Tibro
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Reparatör / mekaniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Reparatör / mekaniker

Reparatör / Mekaniker
Om Ropus Nordic AB. Vi har specialiserat oss att hyra ut och rekrytera skickliga yrkesarbetare inom industrin. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; kvalitet, kompetens och effektivitet. Under åren har vi samlat på oss en både djup och bred kunskap om den bransch, där våra kunder finns. Några av våra kunder har funnits med sedan starten, det säger en del om vår kvalitet. Målet med vårt arbete är nöjda kunder och kompetenta medarbetare som trivs. Vi växer och breddar oss hela tiden, men vårt mål är inte att bli störst, vårt mål är alltid att vara bäst. Och med det menar vi att tillföra kompetens till våra kundföretag. . För att ge trygghet åt våra anställda och kunder har vi självklart kollektivavtal med Almega bemanningsföretagen. Vi söker nu ett flertal reparatör / Mekaniker med vis svetsvana för service och montagearbete i Gävle kommun. Vi söker i första hand dig som har erfarenhet av servicestopp på värmeverk och liknande anläggningar. Du som söker ska vara arbetssam, noggrann, kunna arbeta i team och kunna ta ansvar för din arbetsuppgift på ett självständigt sätt. Du som söker skall ha heta arbeten,kunna läsa ritning, svetslicenser är ett plus. Start enligt överenskommelse.
Företag: Ropus Nordic AB
Ort: Gävle
Publicerad : 04-13
Sök fler jobb liknande: lediga Reparatör / Mekaniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Reparatör / Mekaniker

Reparatör / Mekaniker
Om oss Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal. Vi söker nu en Reparatör/Mekaniker till ett verkstadsföretag i södra Skåne. Dina arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna är att reparera och serva maskiner och utrustning på företaget och hos företagets kunder. Kunderna finns huvudsakligen i Sverige, Norge och Finland. Din bakgrund Du har ett stort tekniskt kunnande och är praktiskt lagd. Du har god kunskap inom både el och hydraulik. Du kan resa ett stort antal dagar per år. Service och kvalitet är mycket viktiga för dig då arbetet medför mycket kundkontakter. Tjänsten börjar som en visstidsanställning som förväntas övergå till en tillsvidareanställning. Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Företag: Wikan Personal
Ort: Skurup
Publicerad : 12-16
Sök fler jobb liknande: lediga Reparatör / Mekaniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Reparatör / Mekaniker


Sök lediga jobb Reparatör _ mekaniker

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se