Reparatör jobb - lediga jobb

Reparatör jobb Reparatör jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Reparatör. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Reparatör. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Mobilreparatör sökes- Stockholm

 2. Maskinreparatör- Upplands-Bro

 3. Bilplåtslagare/Bilskade- och karosserireparatör- Huddinge

 4. Industrireparatör vid vår filial i Avesta- Avesta

 5. Fordonsreparatör- Sävsjö

 6. Reparatör- Växjö

 7. Reparatör till Euromaint Rail- Luleå

 8. Reparatör- Malmö

 9. Reparatör, tunga fordon- Staffanstorp

 10. Lastbilsmekaniker/trailerreparatör- Malmö

 11. Lastbilsmekaniker/trailerreparatör- Helsingborg

 12. Reparatör- Malmö

 13. Reparatör/tekniker till livsmedelsföretag- Lund

 14. Cykelreparatör och Mopedreparatör- Malmö

 15. Reparatör- Kristianstad

 16. Hjulfordonsreparatör med elkompetens vid Markverkstad Syd i Revingehed- Lund

 17. Manpower söker fastighetsreparatör- Helsingborg

 18. Lastbilsreparatör-lots- Göteborg

 19. Reparatör av lantbruksmaskiner- Lidköping

 20. Distriktsreparatör Södra Bohuslän- Öckerö

 21. Maskinreparatör av restaurang och bagerimaskiner- Göteborg

 22. Fordonsreparatörer till EuroMaint Rail AB i Linköping- Linköping

 23. Reparatör till spårvagnsverkstaden- Norrköping

 24. Reparatör / Tusenkonstnär- Stockholm

 25. Allmänreparatör-VVS- Örebro

 26. Reparatör sökes!- Borås

 27. Reparatör- Kristianstad

 28. Mobiltelefonreparatör- Stockholm

 29. Två tekniker/reparatörer sökes!- Stockholm

 30. Hjulfordonsreparatör vid Markverkstad Skaraborg/Karlsborg- Karlsborg

 31. Mekanikmontör/mekanikreparatör- Katrineholm

 32. Reparatör- Jönköping

 33. Båtmotorreparatör- Borås

 34. Reparatör- Simrishamn

 35. 3 Stridsfordonsreparatörer till Markverkstad Skövde- Skövde

 36. 2 Stridsfordonsreparatörer Torn/Vapen till Markverkstad Skövde- Skövde

 37. Aggregatreparatör/Lagsamordnare till Markverkstad Skövde- Skövde

 38. Maskinreparatör med svetskompetens till Jordbro- Stockholm

 39. Aggregatreparatör Hydraul till Markverkstad Skövde- Skövde

 40. Kylmontör/reparatör Sala- Sala


Mer beskrivning

Mobilreparatör sökes
Mumien.se, ett av Sveriges mest välrenommerade serviceföretag med 10 års erfarenhet av mobilreparationer söker nu en tjej/kille till vår Stockholmsbutik. Butiken ligger i centrala Stockholm och vi söker en riktigt teknikintresserad ung person. Du skall vara stresstålig, noggrann, väldigt trevlig Du skall kunna datorer bra, du ska prata och förstå svenska bra då du har kundkontakt och kunna skriva och prata engelska eftersom våra leverantörer ibland befinner sig utomlands. Du skall ha B körkort. Det är meriterande om du arbetat med reparationer av mobiltelefoner eller datorer tidigare.
Företag: Mumien AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Mobilreparatör sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mobilreparatör sökes

Maskinreparatör
Svenska Väg AB är ett privatägt företag som utför asfalt- och anläggningsarbeten huvudsakligen inom storstockholm och har kontor, verkstad och lager i Kungsängen. Vi söker nu en MASKINREPARATÖR som skall lämna ut och ta emot maskiner och utrustning från vårt förråd. Reparera maskiner och bilar. Svetsning av slitdelar mm. Din intresseanmälan till lars.elofsson@svenskavag.com eller adress Svenska Väg AB, Box 443, 191 24 Sollentuna
Företag: Svenska Väg AB
Ort: Upplands-Bro
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Maskinreparatör jobb, Maskinreparatör Upplands-Bro, Maskinreparatör Svenska Väg AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maskinreparatör

Bilplåtslagare/Bilskade- och karosserireparatör
Bilverkstad Arbetsgivare söker en erfaren billackerare
Företag: Huddinge Bilservice
Ort: Huddinge
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Bilplåtslagare/Bilskade- och karosserireparatör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bilplåtslagare/Bilskade- och karosserireparatör

Industrireparatör vid vår filial i Avesta
STEULER KCH Nordic AB levererar industriellt korrosionsskydd, plastsystem och eldfasta system till kunder i hela Norden. Till vår verksamhet i Avesta söker vi nu en industrireparatör. Dig vi söker är en allmänt händig mekaniker. En lämplig bakgrund kan vara från VVS eftersom du ska arbeta mycket med rördragningar. Det är en stor fördel om du har körkort.
Företag: Steuler-KCH Nordic AB
Ort: Avesta
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Industrireparatör vid vår filial i Avesta jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Industrireparatör vid vår filial i Avesta

Fordonsreparatör
Välkommen till ett gott liv i barnvänliga Sävsjö. En liten kommun med stora möjligheter - mitt i Småland. Rik på upplevelser, kultur och natur. Expansivt näringsliv och härliga boendemöjligheter. Låt dina drömmar få plats - välj Sävsjö! ARBETSUPPGIFTER Du kommer att ingå i kommunens gata/parkenhet och arbeta i kommunens serviceverkstad. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att reparera fordon och redskap som används för drift och underhåll av kommunens gator och allmänna platser. Även underhåll av dessa fordon och redskap ingår i arbetsuppgifterna. Andra arbetsuppgifter som ingår är avlastning av gods, administration som rör verkstadsenheten så som beställning av material, föra fordonsdokumentation samt ekonomiskt ansvar för vissa inköp. I tjänsten ingår även viss beredskapstjänstgöring. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har fordonsmekanisk utbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdig. Vi förutsätter att du har stort intresse för arbetsområdet och kunskaper inom hydraulik, fordons-el och grundläggande datorvana. Eftersom kommunen är en serviceinrättning förutsätter vi att du har social förmåga och kan skapa och bibehålla goda kontakter med interna och externa parter. Vi ser även att du är flexibel, har lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du självständigt driver arbetet framåt. Det är vidare viktigt att du har ett kvalitetsinriktat förhållningssätt, är noggrann och ordningsam. Körkort B är ett krav. Körkort C och/eller hjullastarkort är meriterande, likaså truckförarbevis, Heta arbeten och Arbete på väg.
Företag: Sävsjö kommun, Tekniska förvaltningen
Ort: Sävsjö
Publicerad : 06-29
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonsreparatör jobb, Fordonsreparatör Sävsjö, Fordonsreparatör Sävsjö kommun, Tekniska förvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonsreparatör

Reparatör
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning Du kommer att arbeta på en maskinuthyrningsdepå i Växjö. Verktyg och maskiner som är uthurda till kunder kommer tillbaka, då utför du en funktionskontroll. Du felsöker och åtgärdar bristen vid de maskiner/ vektyg som återlämnas i obrukbart skick. Dialoger med kunder och ansvarig sker löpande, likaså underhåll och service på det mtrl som varit långtidsuthyrt. Arbetet innebär främst mekanisk reparation men det förekommer också åtgärder på hydralik och elartiklar. I produktfloran finns allt från handverktyg (skruvdragare) till väghyvlar, så vardagen är mycket varierande. Tjänsten startar som en inhyrning men kan resultera i fast anställning hos kund. Personliga egenskaper Du är en händig och erfaren reparatör, med fordonsteknisk bakgrund. Du tänker logiskt och är van vid felsökning och problemlösning. Det är en fördel om du har någon form av utbildning eller erfarenhet från elbranschen, gärna BB1 eller motsvarande. Du har lätt för att samarbeta och tycker om att omprioritera och serva kunder som kommer in med allehanda önskemål. Att få saker gjorda är ditt signum samt att det är självklart att ha ordning och reda på sin arbetsplats (5S). Truckkort samt C-körkort är starkt meriterande.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Växjö
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Reparatör jobb, Reparatör Växjö, Reparatör Uniflex Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Reparatör

Reparatör till Euromaint Rail
Euromaint erbjuder kvalificerat tågunderhåll för person- och godstrafik. Våra tjänster och produkter säkrar tillförlitligheten och livslängden för spårburna fordon såsom godsvagnar och passagerartåg samt lok och arbetsmaskiner. Vi tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor. Euromaint har en omsättning på 2,9 miljarder SEK och cirka 2 450 medarbetare. Bolaget har verksamhet i Sverige, Belgien, Lettland, Nederländerna samt Tyskland. Euromaint ägs av Ratos, ett av Europas största börsnoterade ägarbolag. Till verkstaden i Luleå söker vi nu skickliga reparatörer Arbetet avser underhåll och reparationer av fordon inom spårbunden trafik (lok, person- och godsvagn). Arbetet bedrivs ofta i projektform och tjänsten är därför tidsbegränsad upp till 6 månader, med möjlighet till förlängning. Lämplig bakgrund Du har teknisk gymnasiekompetens och några års yrkeserfarenhet från industri, tillverkning eller verkstad. Lämplig yrkesbakgrund är montör, mekaniker, elektriker och svetsare. Gärna i kombination då arbetsuppgifterna varierar. I tjänsten är det viktigt självständigt kunna läsa och förstå arbetsinstruktioner, föreskrifter och ritningar. Personliga egenskaper Du är en tekniskt intresserad problemlösare som gillar att skruva! Du är noggrann, pålitlig och tar eget ansvar för ditt arbete. Du kommunicerar väl med din omgivning och trivs med att samarbeta. Tjänstens placering är vid Euromaint Rails verkstad i Notviken i Luleå. Arbetet utförs i huvudsak dagtid må-fre mellan 07:00 - 15:30. Lön och övriga villkor enligt gällande kollektivavtal. Inför rekrytering genomförs hälsokontroll och drogtest hos vår företagshälsovård. Välkommen med din ansökan senast den 9 augusti. Vi ser gärna kvinnliga sökanden då Euromaint eftersträvar en jämnare könsfördelning bland våra reparatörer. Urval och intervjuer kommer att påbörjas under augusti.
Företag: EuroMaint AB, Nord
Ort: Luleå
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Reparatör till Euromaint Rail jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Reparatör till Euromaint Rail

Reparatör
Stadsbostäder är ett privatägt företag som förvaltar fastigheter på uppdrag av privatpersoner, bolag och bostadsrättsföreningar. Vi erbjuder våra uppdragsgivare en totalförvaltning där vi tar hand om allt som rör fastigheters ekonomi, administration, teknik och skötsel. Vi är idag ett 30-tal anställda och förvaltar ett 100-tal fastigheter, huvudsakligen belägna i Malmö. Läs mer på www.stadsbostader.se. Vi söker en heltidsansälld Reparatör Du blir en del av vårt serviceteam på fältet. Vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra servicen mot våra hyresgäster och uppdragsgivare. Dina arbetsuppgifter är varierande och kommer att bestå av att ta emot felanmälan, samt planera och utföra reparationer i fastigheter och lägenheter inom VVS, snickeri och andra vanligt förekommande reparationsarbeten. Vi söker dig som har erfarenhet från liknade arbetsuppgifter och/eller närliggande hantverkaryrken och vill utvecklas i din yrkesroll. Vi ser gärna att du är rörläggare eller snickare som även vill utföra andra typer av fastighetsrelaterade reparationsarbeten. B-körkort är ett krav. Som person har du ha en stark arbetsmoral och kan arbeta i ett högt tempo. I din yrkesroll drivs du av att hålla en hög servicenivå gentemot hyresgäster och fastighetsägare. Vi förväntar oss att du arbetar effektivt och har en god förmåga att planera och prioritera ditt arbete. Ansökan skickas till rekrytering@stadsbostad.se
Företag: FÖRVALTNINGSAKTIEBOLAGET STADSBOSTÄDER
Ort: Malmö
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Reparatör jobb, Reparatör Malmö, Reparatör FÖRVALTNINGSAKTIEBOLAGET STADSBOSTÄDER
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Reparatör

Reparatör, tunga fordon
Lernia AB Arbetsuppgifter Hydrema är en danskägd koncern som tillverkar, säljer och underhåller högteknologiska entreprenadmaskiner och utrustningar. Koncernen grundades 1959, och har idag produktionsenheter i Danmark och Tyskland. I Sverige finns serviceanläggningar i Växjö, Stockholm, Malmö och Göteborg. Besök gärna www.hydrema.com. Till Hydremas serviceverkstad i Staffanstorp söker vi nu en Reparatör. Arbetsuppgifterna består av att utrusta nya maskiner, samt att reparera maskiner i vår verkstad men även ute hos våra kunder. Vi erbjuder ett självständigt och spännande arbete i ett bra team. Utbildning på våra maskiner sker på vår fabrik i Stövring (Danmark) Din bakgrund Vi söker dig med relevant utbildning, flerårig erfarenhet av verkstadsmiljö och kunskaper av tunga fordon inkl hydraulik. Har du en bakgrund inom el är detta mycket meriterande. Du har en god datavana, och trivs i en miljö där det ställs höga krav på servicenivå, flexibilitet och tillgänglighet. Körkort B är ett krav. Personliga egenskaper Som person är du flexibel och ödmjuk, van att jobba under tidspress och att sätta kundens behov i fokus. Du kommer att möta ett spännande arbete och ett bra service- och försäljningsteam, och det är viktigt att du har lätt för att samarbeta, samtidigt som du tar stort och självständigt ansvar för dina arbetsuppgifter. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Provanställning, följt av tillsvidareanställning/Heltid/Staffanstorp Tillträdesdag Enligt överenskommelse. Information I denna rekrytering samarbetar vi med Lernia. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Välkommen med din ansökan på www.lernia.se. Lernia är vägen framåt Lernia Bemanning stärker kundernas konkurrenskraft genom effektiva bemanningslösningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som rekryterar och hyr ut personal i hela Sverige. Vi ingår i Lernia, ett av Sveriges ledande kunskapsföretag inom utbildning och bemanning. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se
Företag: Lernia AB
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Reparatör, tunga fordon jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Reparatör, tunga fordon

Lastbilsmekaniker/trailerreparatör
TIP Trailer Services är en av de största leverantörerna av trailerleasing, utrustning och servicelösningar i samtliga nordiska länder. TIP Trailer Services hanterar en flotta på 60.000 enheter i Europa. Verkstaden i Helsingborg är relativt ung och sysselsätter för närvarande 4 mekaniker och en förman. De övriga verkstäderna finns i Tilst, Taulov, Padborg & Taastrup. Till verkstaden i Helsingborg söker vi erfarna mekaniker. Dina arbetsuppgifter  Som mekaniker kommer du att utföra traditionella arbetsuppgifter som att felsöka, serva, demontera, reparera och bereda lastbilar och släpvagnar. Din Bakgrund  Vi söker dig som har en bakgrund som lastbilsmekaniker, mekaniker, rörmokare, jordbruksmekaniker, maskinist, e.dy och har sammanlagt mellan 2-5 års erfarenhet. Det är meriterande om du har en lastbilsmekanisk utbildning. Det är ett krav att du har B-körkort och meriterande med körkort för lastbil med släp. Det är ett krav att du har goda kunskaper i reparation av hydraulik samt meriterande om du även har kunskap i elektronik (lågspänning) och ABS. För arbetet krävs grundläggande datakunskaper. Svenska är ett krav och det är en fördel om du talar danska, tyska eller engelska. Dina egenskaper TIP Trailer Services strävar efter en hög servicenivå gentemot kund och det är därför viktigt med ett gediget engagemang och att du som söker har en god uppfattning om vad det innebär att arbeta i en mindre verkstad med mycket att göra. Som person vill vi att du är ansvarstagande, har god känsla för noggrannhet och ordning, samt har en flexibel inställning till ditt arbete och kan bibehålla ett gott humör även under en hög arbetsbelastning. Viss övertid kan förekomma. Tillsättningen sker i samarbete med Randstad och du blir anställd av Randstad som konsult på en visstidsanställning med garantilön. På längre sikt finns det goda chanser att bli anställd av TIP Trailer Services. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Sofie Wallström på 012-226 95 08. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Randstad AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lastbilsmekaniker/trailerreparatör jobb, Lastbilsmekaniker/trailerreparatör Malmö, Lastbilsmekaniker/trailerreparatör Randstad AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lastbilsmekaniker/trailerreparatör

Lastbilsmekaniker/trailerreparatör
TIP Trailer Services är en av de största leverantörerna av trailerleasing, utrustning och servicelösningar i samtliga nordiska länder. TIP Trailer Services hanterar en flotta på 60.000 enheter i Europa. Verkstaden i Helsingborg är relativt ung och sysselsätter för närvarande 4 mekaniker och en förman. De övriga verkstäderna finns i Tilst, Taulov, Padborg & Taastrup. Till verkstaden i Helsingborg söker vi erfarna mekaniker. Dina arbetsuppgifter  Som mekaniker kommer du att utföra traditionella arbetsuppgifter som att felsöka, serva, demontera, reparera och bereda lastbilar och släpvagnar. Din Bakgrund  Vi söker dig som har en bakgrund som lastbilsmekaniker, mekaniker, rörmokare, jordbruksmekaniker, maskinist, e.dy och har sammanlagt mellan 2-5 års erfarenhet. Det är meriterande om du har en lastbilsmekanisk utbildning. Det är ett krav att du har B-körkort och meriterande med körkort för lastbil med släp. Det är ett krav att du har goda kunskaper i reparation av hydraulik samt meriterande om du även har kunskap i elektronik (lågspänning) och ABS. För arbetet krävs grundläggande datakunskaper. Svenska är ett krav och det är en fördel om du talar danska, tyska eller engelska. Dina egenskaper TIP Trailer Services strävar efter en hög servicenivå gentemot kund och det är därför viktigt med ett gediget engagemang och att du som söker har en god uppfattning om vad det innebär att arbeta i en mindre verkstad med mycket att göra. Som person vill vi att du är ansvarstagande, har god känsla för noggrannhet och ordning, samt har en flexibel inställning till ditt arbete och kan bibehålla ett gott humör även under en hög arbetsbelastning. Viss övertid kan förekomma. Tillsättningen sker i samarbete med Randstad och du blir anställd av Randstad som konsult på en visstidsanställning med garantilön. På längre sikt finns det goda chanser att bli anställd av TIP Trailer Services. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Sofie Wallström på 012-226 95 08. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Randstad AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lastbilsmekaniker/trailerreparatör jobb, Lastbilsmekaniker/trailerreparatör Helsingborg, Lastbilsmekaniker/trailerreparatör Randstad AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lastbilsmekaniker/trailerreparatör

Reparatör
Personalcentralen AB är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi hjälper våra kunder med personallösningar till industri och logistik i Öresundsregionen. Personalcentralen är ett framgångsrikt bemanningsföretag. Dessutom erbjuder vi professionell rekrytering och är godkänd leverantör av omställningsstöd åt varslade eller uppsagda medarbetare och jobbcoachning åt arbetssökande. Vi har stor efterfrågan på våra tjänster och därför söker vi dig med verkstadsteknisk bakgrund. Har du erfarenhet av industriautomation, styr- & reglerteknik, pneumatik eller elektriska drivsystem är det också meriterande. Vana av att reparera maskiner både mekaniskt och elektriskt. Vana av ritningsläsning är också ett plus. Beskrivning av tjänsten Tjänsten innefattar felsökning, reparation och testkörning av elektriska verktyg. Stark vikt läggs vid dina personliga egenskaper och förmåga att kunna arbeta självständigt efter uppgjorda planer och med stor noggrannhet och hög service förmåga. Tjänsten är ett längre uppdrag på ett och samma kundföretag. Tjänsten kan komma att leda till anställning hos kundföretaget. Då erbjuds anställning i ett branschledande företag med goda villkor och utvecklingsmöjligheter. Arbetstiden är förlagd till dagtid. Personliga egenskaper Som person är du ansvarsfull, flexibel och social. Du ska ha sinne för ordning, vara lättlärd och noggrann. Arbetet kräver även att du har vana av att arbeta självständigt och inte vara rädd för att ta egna initiativ.
Företag: PERSONALCENTRALEN AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Reparatör jobb, Reparatör Malmö, Reparatör PERSONALCENTRALEN AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Reparatör

Reparatör/tekniker till livsmedelsföretag
AAK Dalby är ett tillverkande företag inom livsmedelsindustrin som huvudsakligen tillverkar livsmedel baserade på vegetabiliska oljor till industri och storhushåll. Bolaget ingår i den börsnoterade koncernen AAK med verksamhet över hela världen. AAK Dalby AB har sin huvudsakliga verksamhet i Dalby och har funnits här sedan 1934. Bolaget har idag cirka 70 anställda, varav de flesta i Dalby. AAK Dalby AB är i en stark expansionsfas och behöver till anläggningen i Dalby en person med brett tekniskt kunnande. Vi söker därför en reparatör/tekniker som har relevant utbildning och erfarenhet inom maskinteknik, el, elektronik, styrteknik med mera. Tjänsten innebär stora variationer i arbetsuppgifter, från dagligt underhåll och reparationer, till medverkande vid installationer av nya maskiner och maskinutrustning. I tjänsten kommer även jourtjänstgöring under helger och kvällar att bli aktuellt, varför tillgång till bil är en förutsättning. Då livsmedelsindustrin ställer en del speciella krav, ser vi helst att den som är intresserad har erfarenhet från livsmedelsindustrin. För en person med ett gediget tekniskt intresse och en förmåga att på ett positivt sätt ta sig an såväl större som mindre utmaningar, erbjuder vi en intressant och utvecklande tjänst i ett växande företag ingående i en stor livsmedelskoncern.
Företag: AAK Dalby AB
Ort: Lund
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Reparatör/tekniker till livsmedelsföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Reparatör/tekniker till livsmedelsföretag

Cykelreparatör och Mopedreparatör
Vi söker en kunnig person som är duktig på reparation av både cyklar och mopeder. 4-5 års erfarenhet från en cykelverkstad. Kunnig, social, pratar svenska i tal och skrift är viktiga faktorer för oss. Vi behöver en person som kan reparera både nya och gamla cyklar med olika modeller. Skicka in din CV till oss med kontakt information då hör vi av oss så fort som vi kan.
Företag: MOAREFVAND, ABBAS
Ort: Malmö
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Cykelreparatör och Mopedreparatör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cykelreparatör och Mopedreparatör

Reparatör
Wikan Personal AB Om oss Wikan Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag som med lokal förankring vill förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan Personal söker nu en reparatör till ett industriföretag några mil norr om Kristianstad. Dina arbetsuppgifter Arbetet innebär i huvudsak att serva, reparera och underhålla maskinparken. Din bakgrund Vi letar efter dig som har stor erfarenhet från verkstads industrin. Du är en teknisk person som gillar att laga, fixa och hitta lösningar för att hålla igång en maskinpark. Du är van att jobba självständigt men även tillsammans med andra och är lite av en "tusen konstnär" i verkstan. För att lyckas i tjänsten krävs även vissa kunskaper i hydraulik och pneumatik. Tjänsten är en visstidsanställning med stora möjligheter till fast anställning hos kunden och kommer tillsättas vecka 33 eller 34. Ansökningar tas endast emot via vår hemsida!
Företag: Wikan Personal AB
Ort: Kristianstad
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Reparatör jobb, Reparatör Kristianstad, Reparatör Wikan Personal AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Reparatör

Hjulfordonsreparatör med elkompetens vid Markverkstad Syd i Revingehed
Teknik för Sveriges säkerhet Försvarets materielverk, FMV, är en civil myndighet. Vår uppgift är att leverera försvarslogistik till vår viktigaste partner Försvarsmakten. I samarbete utformar och förser vi försvaret med försvarsmateriel och tjänster. Målet är effektiv försvarslogistik – när och där den behövs. Läs gärna mer på www.fmv.se FSV (Förråd, service och verkstäder) är en resultatenhet inom FMV. FSV har totalt cirka 1500 medarbetare. FSV Markverkstad är en enhet inom FSV, som utför underhåll på Försvarsmaktens markmateriel, flygbasmateriel och levererar teniskt systemstöd. Detta innebär underhåll i form av tillsyn, reparationer, tillverkning, demontering/skrotning, modifieringar, driftstöd, teknsik anpassning och materielundersökning. FSV Markverkstad levererar tjänster enligt kundkrav. Organisationen är autoriserad för underhåll av militära flygbasmateriel enligt kraven i Regler för Militär Luftfart (RML V-6-B), vilket motsvarar det civila EASA Part-145 regelverket. FSV Markverkstad har även auktorisation för ISO 9001 och tryck ISO 17020. Markverkstad Syd (Mv Syd) är en regional avdelning inom FSV Markverkstad med cirka 75 medarbetare, som bedriver verksamhet i Revingehed, Ronneby och Karlskrona. Jobbet: Som mekaniker hos oss kommer du huvudsakligen att arbeta med reparation och underhåll på Försvarskaktens hjul- och bandfordon. Andra vanliga förekommande uppgifter är reparation och underhåll på Försvarsmaktens elverk, strömförsörjningsmateriel och viss övrig materiel med elinstallationer, samt felsökning på fordons elektronik. Exempel på övriga arbetsuppgifter är att genomföra elinstallationer på Försvarsmaktens materiel, samt ombyggnad och modifieringsarbeten. Arbetet medför även krav på resor och tjänstgöring i tjänsten, såväl inrikes som utrikes. Du: Du skall ha två- eller treårig fordonstekniskt gymnasium eller annan motsvarande utbildning. Körkort lägst klass B. Önskvärt för tjänsten är giltig allmän behörighet enligt Elsäkerhetsverket som elinstallatör, lågspänning. Försvarsmaktens mekanikerutbildning på något modernt hjul- eller stridsfordonssystem, alternativt systemteknikerutbildning, viss datorvana, truckkort. Vi ser gärna att du har högre körkortsbehörighet C samt kännedom om Försvarsmakten. Som person vill vi att du är serviceinriktad och har lätt att arbete med andra personer. Vi vill att du är lojal utifrån satta mål och har ett strukturerat sätt att arbeta. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper vid anställningen. Detta är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Du skall vara svensk medborgare och ha godkänd registerkontroll. Internationell arbetsskyldighet ingår i tjänsten. Vällkommen med din ansökan, CV och betyg senast 2013-06-08-04. Kontakt: Sven Wildmark Avdelningschef 070-387 52 14 Jan-Ingvar Ekvall Sektionschef 046-36 81 21 Magnus Hemberg Facklig representant OFR/O 0589-404 81 Bengt Blom Facklig representant SACO 035-266 29 08 Kaj Hansson Facklig representant OFR/S 08-548 540 94 Gerard Woll Facklig representant SEKO 013-28 34 22 FMV erbjuder stora utvecklingsmöjligheter med många spännande projekt i internationell miljö. Du får ta mycket ansvar och har stora möjligheter att påverka ditt eget arbete. I gengäld vill vi att du arbetar prestigelöst, agerar affärsmässigt och fokuserar på resultatet. Du kommer till en arbetsplats som lägger stor vikt vid kompetensutveckling, friskvård och bra anställningsvillkor. Hos oss kan du förena det professionella med det privata. Du måste vara svensk medborgare för att jobba på FMV.
Företag: FMV
Ort: Lund
Publicerad : 06-10
Sök fler jobb liknande: lediga Hjulfordonsreparatör med elkompetens vid Markverkstad Syd i Revingehed jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hjulfordonsreparatör med elkompetens vid Markverkstad Syd i Revingehed

Manpower söker fastighetsreparatör
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Arbetet består av reparationer i lägenheter och allmänna gemensamma utrymmen. Du kommer ha varierande uppgifter varje dag såsom byte av kranar i kök/badrum, byta ut vitvaror till att laga olika saker som kan gå sönder i en hyresfastighet. I de större allmänna ytorna räknas tvättstugor, soprum med mera. Eftersom du är hos olika privatpersoner är det väldigt viktigt att du som söker är är serviceminded och har hög social kompetens. Vem är du? Du som söker tjänsten ska ha dokumenterad erfarenhet av att jobba som fastighetsreparatör eller liknade jobb sedan tidigare. Du händig av dig och har inga problem att jobba under stress. Att jobba i grupp ser du som kul och givande men du har inga problem med att jobba självständigt. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens och dina önskemål. Genom varierande uppdrag bygger du upp ett stort kontaktnät samtidigt som du får en bred erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Rebecca Livered 040-660 63 28 på Manpower Industri och Logistik. Vänligen observera att vi endast tar emot ansökningar via länken nedan. Detta för att kunna behandla alla ansökningar i tid och ge återkoppling. Tjänsten kan tillsättas innan angivet slutdatum.
Företag: Manpower Industri & Logistik
Ort: Helsingborg
Publicerad : 06-10
Sök fler jobb liknande: lediga Manpower söker fastighetsreparatör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Manpower söker fastighetsreparatör

Lastbilsreparatör-lots
lastbilreparatör-lots sökes.minst 3år erfarenhet,kunskap i svenska ,tyska,engelska, språket. arbete skift och 80% av jobb utförs ute på plats.. C,CE -obligatorskt i arbete ingår jour reparationer på vägen genom Sverige och utomlands. för allt info ring sedad.
Företag: ar city hår studio
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Lastbilsreparatör-lots jobb, Lastbilsreparatör-lots Göteborg, Lastbilsreparatör-lots ar city hår studio
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lastbilsreparatör-lots

Reparatör av lantbruksmaskiner
Reparation av lantbruksmaskiner och försäljning av reservdelar. Arbetar huvudsakligen med Deutz Fahr-tröskor. Vi söker en reparatör av lantbruksmaskiner, som har erfarenhet av reparationsarbete.
Företag: Lars Höglund Maskin & Förmedling
Ort: Lidköping
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Reparatör av lantbruksmaskiner jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Reparatör av lantbruksmaskiner

Distriktsreparatör Södra Bohuslän
Ort: Björkö Trafikverket ansvarar för den långsiktiga planeringen av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. I vårt uppdrag ingår också att bygga, underhålla och sköta driften av statliga vägar och järnvägar. Vi är samhällsutvecklare som planerar för helheten och vi ska skapa förutsättningar för ett effektivt transportsystem med säkra och miljöanpassade transporter - alla ska komma fram smidigt, grönt och tryggt. Vi är cirka 6 500 medarbetare och huvudkontoret ligger i Borlänge. Färjerederiet Trafikverket är Sveriges största rederi och en av Trafikverkets resultatenheter. Våra 65 gula färjor transporterar årligen 12 miljoner passagerare och 12 miljoner fordon. På uppdrag av Trafikverket trafikerar vi 39 färjeleder i det allmänna vägnätet. Vi trafikerar också Ekeröleden på uppdrag av Ekerö kommun samt Visingsöleden på uppdrag av Jönköpings kommun. När vattnet fryser till på våra färjeleder i norr svarar vi för drift och underhåll av upp till 7 isvägar. Vårt huvudkontor ligger i Vaxholm och vi är 450 tillsvidareanställda och omsätter årligen ca 640 miljoner kronor. Arbetsuppgifter . Genomföra maskinellt underhåll och service . Felsöka och åtgärda fel . Bistå vid varvsbesök, renoveringar, motor- och propelleraggregatsbyten etc. . Genomföra avsyning av gjorda underhållsinsatser . Lägga in uppgifter i underhållssystemet AMOS Kvalifikationer Utbildningsmässigt har Du sannolikt någon form av teknisk utbildning på gymnasial nivå, företrädesvis maskininriktning. Tjänsten kräver flerårig erfarenhet av tekniskt underhållsarbete, företrädesvis från sjöfartsnäringen. Vi ser gärna att Du har svetsutbildning samt har erfarenhet av hydraulik, el och dieselmotorer. Tjänsten kräver B-körkort och det är önskvärt om du har truckutbildning. Det är meriterande om Du har kunskaper i AMOS eller annat underhållssystem. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper som flexibilitet, engagemang, samarbetsförmåga och servicekänsla. Upplysningar Vill Du veta mera är du välkommen att kontakta oss. Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt, därför eftersträvar vi en mångfald bland våra medarbetare.
Företag: Färjerederiet Trafikverket
Ort: Öckerö
Publicerad : 06-13
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktsreparatör Södra Bohuslän jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktsreparatör Södra Bohuslän

Maskinreparatör av restaurang och bagerimaskiner
Vår verksamhet bedriver försäljning och reparation av både nya och begagnade restaurang, bageri-och storköksmaskiner samt försäljning av reservdelar till en stor del maskiner. Vi söker nu 3 maskinreparatörer då en av våra medarbetare kommer sluta till hösten, Du ska ha erfarenhet som maskinreparatör av restaurang och storköksmaskiner, bla reparationserfarenhet av degblandare som specifikt efterfrågas i denna rekrytering. Vid frågor är ni välkommen kontakta oss.
Företag: MELKI, NAIM
Ort: Göteborg
Publicerad : 05-22
Sök fler jobb liknande: lediga Maskinreparatör av restaurang och bagerimaskiner jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maskinreparatör av restaurang och bagerimaskiner

Fordonsreparatörer till EuroMaint Rail AB i Linköping
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning För EuroMaint Rails räkning söker vi fordonsreparatörer till verkstaden i Linköping i samband med expansion. Du som fordonsreparatör kommer att bli direkt anställd hos Euromaint i Linköping. Euromaint erbjuder kvalificerat tekniskt underhåll som tillgodoser kundernas behov av väl fungerande fordonsflottor. Bolagets tjänster och produkter säkrar tillförlitligheten och livslängden för spårburna fordon såsom godsvagnar och passagerartåg samt lok och arbetsmaskiner. Euromaint har en omsättning på 2,9 miljarder SEK och cirka 2 450 medarbetare. Bolaget har verksamhet i Sverige, Belgien, Lettland, Nederländerna samt Tyskland. Euromaint ägs av Ratos, ett av Europas största börsnoterade ägarbolag. Vid Euromaints verkstad i Linköping genomförs i dagsläget lättare underhåll och reparationer på dieselfordon av typen: Y2/Y31. Då företaget nu växer med nya affärer inom elfordon(X12/X50), finns behov av att rekrytera ett flertal reparatörer till verkstaden i Linköping. Som reparatör på Euromaint Rail förväntas du både självständigt och tillsammans med arbetslaget utföra underhåll och reparationer på järnvägsfordon. I arbetet ingår bland annat följande: • utföra arbete enligt underhållsinstruktioner • hantera och signera kontrollistor • avrapportera utfört arbete, tid och material • uppmärksamma och rapportera kvalitetsavvikelser • aktivt bidra till förbättringar och en positiv arbetsmiljö • verka för ordning och reda Arbetsuppgifterna är av betydelse för trafiksäkerheten och en godkänd medicinsk hälsoundersökning är ett krav för anställning. Alla former av skiftgång kan komma att gälla: dagtid, eftermiddag, natt och helg. Personliga egenskaper Erfarenhet Vi söker dig med teknisk gymnasieutbildning med inriktning mot el, styr/regler eller mekanik. Du bör ha god kunskap om elschema och felsökning på system. Vi ser det som en fördel om du har B-körkort. God datorvana samt erfarenhet av arbete i verksamhet med Lean-koncept är meriterande.Nödvändiga utbildningar för aktuella fordonsslag kommer att genomföras internt. Vi tror att du har ett stort allmänt tekniskt intresse och har erfarenhet av någon form av reparatörsarbete, gärna på järnvägsfordon. Egenskaper Du är en problemlösare som trivs med att både arbeta självständigt och i grupp. Du är en flexibel, ansvarstagande person som bidrar till ett gott arbetsklimat. Vi värdesätter egenskaper som visar att du är öppen för förändringar, att du tar egna initiativ och gillar att hitta nya sätt att lösa dagliga frågor. Urval och tillsättningar kan komma att ske under ansökningstiden. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Linköping
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonsreparatörer till EuroMaint Rail AB i Linköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonsreparatörer till EuroMaint Rail AB i Linköping

Reparatör till spårvagnsverkstaden
Norrköping är en stad i ständig förvandling. Vår befolkning växer, och vi har en potential som bara begränsas av oss själva. Vi brukar säga att kraften kommer ur kreativitet och våra 9 000 medarbetare. Genom att planera och driva en ständig utveckling skapar vi förutsättningar för ett nytt, spännande Norrköping. En kreativ mötesplats för människor och möjligheter. Vår verksamhet Tekniska kontoret i Norrköpings kommun förenklar livet i kommunen på flera sätt. Genom våra specialistområden gator, trafik, stadsmiljö, natur, avfallshantering, skolskjuts, samt färdtjänst underlättar vi för människor att bo, arbeta, studera och driva företag i Norrköping. Vi utvecklar, underhåller och driver våra uppdrag för att möta det moderna samhällets krav. Under senare år har vi byggt ut stadens spåvagnstrafik som ett led i stadens utveckling. Arbetsbeskrivning Du kommer att arbeta i ett team reparatörer som har till uppgift att underhålla och reparera våra spårvagnar.  Din profil Du har verkstadsmekanisk utbildning eller liknande som passar för den här verksamheten. Du har också erfarenhet från verkstadsindustrin, gärna från underhållsarbete och CNC-maskiner. Du är kvalitetsmedveten och har en god samarbetsförmåga, men kan också arbeta självständigt.  Mer information och ansökan Tjänsten är en tillsvidareanställning och omfattar heltid. Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du enhetschef Jan Holmberg, telefon 0730-499 621. Din ansökan vill vi ha senast 8 augusti. Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. Norrköpings kommun tillämpar önskad sysselsättningsgrad. När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Norrköpings kommun
Ort: Norrköping
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Reparatör till spårvagnsverkstaden jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Reparatör till spårvagnsverkstaden

Reparatör / Tusenkonstnär
Rörjouren Svenska AB är ett företag som bedriver servicearbeten inom vvs, högtrycksspolning och el i Stockholm .Verksamheten bedrivs dygnetrunt. Till våran hjälp har vi 20-talet kompetenta arbetare samt ett 30-talet underentreprenörer som är anslutna till oss. 2003 rekryterades Rörjouren AB till vår verksamhet. Detta gör oss nu ännu mer konkurrensstarka och höjer vår servicegrad gentemot våra kunder. Arbetsplatsen är rökfri. Vi arbetar inom följande arbetsgrenar vvs, el, spol/sanering, inbrottskador, fuktskador, dygnetrunt året om. Rörjouren söker nu en tusenkonstnär/reparatör. Vi söker dig som har lång erfarenhet inom vårt verksamhetsområde. Du ska vara händig, ha kunskap inom vvs och el. Låter detta som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan!
Företag: Rörjouren Svenska AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Reparatör / Tusenkonstnär jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Reparatör / Tusenkonstnär

Allmänreparatör-VVS
HSB Mälardalen, Teknik & Service söker Allmänreparatör HSB är Sveriges största bostadskooperation. Vi ägs och drivs av våra medlemmar enligt principen en medlem - en röst. HSB har Sveriges bredaste utbud av förvaltningstjänster och en erfarenhet av underhåll från små till stora bostadsbestånd. Våra tjänster sträcker sig från teknisk förvaltning och ekonomisk administration till utbildning och klimatanpassningsprogram. HSB erbjuder också möjligheten att välja de delar av tjänsterna som bostadsrättsföreningen behöver i form av ett skräddarsytt tjänstepaket. Vi söker en allmänreparatör med inriktning VVS. Som allmänreparatör kommer du att arbeta med alla förekommande VVS-reparationer hos våra Bostadsrättsföreningar samt underhålla de fastigheter där våra Bostadsrättsföreningar har avtal med oss. Vi vill att du har någon form av VVS-utbildning samt att du har arbetat några år inom yrket. För tjänsten gäller också att du har en bred kompetens och är flexibel då vi samarbetar och hjälper varandra. Meriterande är om du har kunskaper inom snickeriområdet samt ventilation. Du ska ha en positiv och utåtriktad läggning med en vilja att skapa god kvalitet och kundtillfredsställelse. Du gillar ordning och reda och att själv planera ditt arbete. Körkort för bil är ett krav. Avtalstillhörighet: Fastighet Lön:Fast månadslön Anställning:Tillsvidare, med 6 månaders provanställning Tillträde: Snarast. Vi kommer att intervjua fortlöpande under ansökningstiden. Eventuella frågor angående tjänsten besvaras av Jan Jansson 0730-702510 Du skickar ansökan med CV och ett personligt brev till Personalhandläggare gunilla.wickman.rostedt@malardalen.hsb.se
Företag: HSB Mälardalen
Ort: Örebro
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Allmänreparatör-VVS jobb, Allmänreparatör-VVS Örebro, Allmänreparatör-VVS HSB Mälardalen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Allmänreparatör-VVS

Reparatör sökes!
Ikett Personalpartner AB Om Ikett Personalpartner AB Ikett startade 1990 och affärsidén var då som nu att hyra ut och rekrytera skickliga yrkesarbetare. Vår filosofi kan sammanfattas med orden; kvalitet, kompetens, effektivitet. Under åren har vi samlat på oss en både djup och bred kunskap om den bransch, där våra kunder finns. Några av våra kunder har funnits med sedan starten, det säger en del om vår kvalitet. Målet med vårt arbete är nöjda kunder och kompetenta medarbetare som trivs. Vi finns idag på 14 orter i Sverige och huvudkontoret i Karlskrona samt Oslo i Norge. Vi växer och breddar oss hela tiden, men vårt mål är inte att bli störst, vårt mål är alltid att vara bäst. Och med det menar vi att tillföra kompetens till våra kundföretag. Därför söker Ikett Personalpartner just nu efter två självgående Robotsvetsare till en av våra kunder i Boråsstrakten. Om tjänsten Du kommer jobba som reparatör med svetsning och skruva mekaniska delar. Vi söker dig som är intresserad av och villig att lära dig mer om mekanik och teknik. Kanske har du jobbat som fordonsmekaniker innan och är duktig på svetsning. Arbetet sker i dagtid med start omgående. För rätt person finns möjlighet att anställningen kan övergå till en tillsvidareanställning på företaget. Du bör därför bo i närregionen. Din profil Du uppfyller följande krav: - Några års erfarenhet av arbete som mekaniker - Mycket duktig på att svetsa - Meriterande är truckkort, heta arbeten och traverskort. - Meriterande är om du är duktig på hydraulik och van vid reparationsarbeten. Vi lägger stor vikt vid social kompetens. Som person vill vi att Du är ansvarstagande, målinriktad och flexibel eftersom arbetet innebär arbete ute på våra kundföretag. Vi vill även att du ska vara en problemlösare, kreativ självgående och praktiskt lagd. Inkomna ansökningar behandlas löpande och aktuella kandidater kommer att kontaktas på telefon. Vi behandlar endast ansökningar som motsvarar kraven. Ikett kan erbjuda dig möjligheten att knyta nya kontakter med företag och få uppleva ett varierande och stimulerande arbete. Välkommen in med din ansökan redan idag!
Företag: Ikett Personalpartner AB
Ort: Borås
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Reparatör sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Reparatör sökes!

Reparatör
Wikan Personal AB Om oss Wikan Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag som med lokal förankring vill förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan Personal söker nu en reparatör till ett industriföretag några mil norr om Kristianstad. Dina arbetsuppgifter Arbetet innebär i huvudsak att serva, reparera och underhålla maskinparken. Din bakgrund Vi letar efter dig som har stor erfarenhet från verkstads industrin. Du är en teknisk person som gillar att laga, fixa och hitta lösningar för att hålla igång en maskinpark. Du är van att jobba självständigt men även tillsammans med andra och är lite av en "tusen konstnär" i verkstan. För att lyckas i tjänsten krävs även vissa kunskaper i hydraulik och pneumatik. Tjänsten är en visstidsanställning med stora möjligheter till fast anställning hos kunden och kommer tillsättas vecka 33 eller 34. Ansökningar tas endast emot via vår hemsida!
Företag: Wikan Personal AB
Ort: Kristianstad
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Reparatör jobb, Reparatör Kristianstad, Reparatör Wikan Personal AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Reparatör

Mobiltelefonreparatör
Vi erbjuder våra kunder service och reparation av elektronik, mobiler, datorer etc Vi reparerar mobil telefoner så som Apple (iPhone, iPad, iPod) Samsung, HTC, Sony Nu behöver vi utöka personalen och söker därför en mobiltelefonreparatör med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Tjänsten är en visstidsanställning med chans till förlängning.
Företag: Västberga Teknik Service AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-31
Sök fler jobb liknande: lediga Mobiltelefonreparatör jobb, Mobiltelefonreparatör Stockholm, Mobiltelefonreparatör Västberga Teknik Service AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mobiltelefonreparatör

Två tekniker/reparatörer sökes!
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning Vi söker nu två tekniker som ska arbeta med en av våra spanska kunder inom järnvägssektorn och tillverkning av tåg. Under sommaren kommer det att levereras fler stycken tåg från Spanien. Du kommer att sammarbeta med Ingenjörer och andra tekniker för att säkerställa att tågen fungerar som de ska när de är på plats i Sverige. När tågen är på plats kommer ingenjörerna genomföra ett intensivt kvalificerat testprogram kallat ”Tipo testning” på tågen. Du ska vara behjälplig och åtgärda de fel som har hittats under testningsprocessen. Du kommer att delta i alla tester som behövs göras och för all tågutrustning (elektroniska datorer, utrustning, samt pneumatisk-mekanisk utrustning). Viktiga krav för den här tjänsten är flexibilitet och självständighet samt mångsidighet och kapacitet för analys och problemlösning. Depån för testning och driftsättning ligger i Bromma. Personliga egenskaper Du kommer att vara anställd av Uniflex och arbete ute hos vår kund. Tillträde är omgående och sträcker sig i 1,5-2 år framåt. Månadslön. Du som söker denna tjänst bör ha god erfarenhet av att felsöka och reparera hydraulik, viss el, pneumatik och mekanik. Meritreande är om du har erfarenhet inom järnvägssektorn och just reparation av tåg. Du får gärna ha en bakgrund inom bilreparationer eller maskinreparationer. Eftersom företaget är internationellt kommer mycket kommunikation vara på engelska och svenska vilket kräver svenska och engelska flytande i tal och skrift. Vid intresse och frågor om tjänsten skicka in din ansökan så hör vi av oss. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Två tekniker/reparatörer sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Två tekniker/reparatörer sökes!

Hjulfordonsreparatör vid Markverkstad Skaraborg/Karlsborg
Teknik för Sveriges säkerhet Försvarets materielverk, FMV, är en civil myndighet. Vår uppgift är att leverera försvarslogistik till vår viktigaste partner Försvarsmakten. I samarbete utformar och förser vi försvaret med försvarsmateriel och tjänster. Målet är effektiv försvarslogistik – när och där den behövs. Läs gärna mer på www.fmv.se FSV (Förråd, service och verkstäder) är en resultatenhet inom FMV. FSV har totalt cirka 1500 medarbetare.  FSV Markverkstad är en enhet inom FSV, som utför underhåll på Försvarsmaktens markmateriel, flygbasmateriel och levererar tekniskt systemstöd. Detta innebär underhåll i form av tillsyn, reparationer, tillverkning, demontering/skrotning, modifieringar, driftstöd, teknisk anpassning och materielundersökning.  FSV Markverkstad levererar tjänster enligt kundkrav. Organisationen är auktoriserad för underhåll av militära flygbasmateriel enligt kraven i Regler för Militär Luftfart (RML V-6-B), vilket motsvarar det civila EASA Part-145 regelverket. FSV Markverkstad har även auktorisation för ISO 9001 och tryck ISO 17020.  Markverkstad Skaraborg (Mv Skaraborg) är en regional avdelning inom FSV Markverkstad med cirka 90 medarbetare, som bedriver verksamhet i Karlsborg och Såtenäs.  Jobbet: Som hjulfordonsreparatör kommer ditt arbete bestå huvudsakligen av reparation och underhåll på Försvarsmaktens tyngre hjulfordon och speciella utrustningar för flygvapnets fälthållning mm. Andra vanligt förekommande uppgifter är felsökning på elektronik, i första hand på tyngre hjulfordon,  ombyggnad och modifieringsarbeten utifrån fastställda underlag. Arbetet medför även krav på resor och tjänstgöring på annan ort i tjänsten, såväl inrikes som utrikes. Du: Du skall ha genomgått gymnasieskolans program för fordonsreparatörer med inriktning mot tunga fordon eller motsvarande kompetens. Inneha körkort lägst klass BC. Det är meriterande att du har erfarenhet av underhåll på i Försvarsmakten förekommande tyngre hjulfordon. Kunskap och erfarenhet av fordonselektronik samt felsökning på tunga fordons elektriska system. Arbetat med liknande materiel tidigare. Högre körkortsbehörighet.  Som person vill vi att du är serviceinriktad och har lätt att arbeta med andra personer. Vi vill att du är lojal utifrån satta mål och har ett strukturerat sätt att arbeta. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper vid anställningen.  Övriga krav på tjänsten Detta är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Du ska vara svensk medborgare och ha godkänd registerkontroll. Internationell arbetsskyldighet gäller. Då arbete med härdplaster förekommer vid markverkstaden är det viktigt att Du inte är allergisk mot härdplaster. För frågor om tjänsten kontakta Joakim Borg, Sektionchef Fordonssektionen Markverkstad Skaraborg/Karlsborg Tel: 0505-451736 Kontakt fackliga organisationer facklig representant SACO  Bengt Blom                                      Tel: 035-2662908 facklig representant OFR/S Håkan Nordström                            Tel: 0505-451757 facklig representant SEKO   Fredrik Kinell                                   Tel: 0505-451741 Välkommen med din ansökan. FMV erbjuder stora utvecklingsmöjligheter med många spännande projekt i internationell miljö. Du får ta mycket ansvar och har stora möjligheter att påverka ditt eget arbete. I gengäld vill vi att du arbetar prestigelöst, agerar affärsmässigt och fokuserar på resultatet. Du kommer till en arbetsplats som lägger stor vikt vid kompetensutveckling, friskvård och bra anställningsvillkor. Hos oss kan du förena det professionella med det privata. Du måste vara svensk medborgare för att jobba på FMV.
Företag: FMV
Ort: Karlsborg
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Hjulfordonsreparatör vid Markverkstad Skaraborg/Karlsborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hjulfordonsreparatör vid Markverkstad Skaraborg/Karlsborg

Mekanikmontör/mekanikreparatör
VMP Bemanning AB Dina arbetsuppgifter Vi söker en person för heltidsarbete som mekanikmontör/reparatör. För rätt person kan tjänsten komma att leda till en tillsvidareanställning hos kunden efter en period med inhyrning via oss. Arbete heltid dagtid. Kvälls och helgarbete kan förekomma. Arbetsuppgifterna består av nymontering och reparation av olika typer av maskinutrustning. Din profil Du måste ha en bred verkstadsteknisk erfarenhet och flerårig mekarvana. Du bör även vara van att arbeta ute i olika typer av industrimiljöer. Meriterande är om du även har kunskap inom något eller några av följande områden: svetsning, svarvning, hydraulik, pneumatik, el, kylteknik eller ventilation. Lämplig utbildningsbakgrund är verkstadsteknisk utbildning eller likvärdig kunskap inhämtad på annat sätt. Den vi söker måste vara serviceinriktad och lyhörd för kundernas behov, noggrann, ha ordning och reda omkring sig. Du måste kunna ta egna initiativ men även fungera bra i arbetsgruppen. Körkort är ett krav då arbetet sker både hos verkstad och ute hos företagets kunder. Om oss VMP Group är ett av Nordens ledande bemanningsföretag. Företagskedjan verkar idag på ca 50 orter i Sverige, Finland, Estland och Rumänien. Under förra året omsatte VMP 800 Mkr, bemannade 61 000 uppdrag, betalade lön till 12 000 arbetstagare och servade 3 000 kunder.VMP Groups affärsidé är att leverera innovativa lösningar inom personalområdet som kombinerar effektivitet med ansvarstagande. "Startsträcka 0. Ansvar 100."!
Företag: VMP Bemanning AB
Ort: Katrineholm
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Mekanikmontör/mekanikreparatör jobb, Mekanikmontör/mekanikreparatör Katrineholm, Mekanikmontör/mekanikreparatör VMP Bemanning AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mekanikmontör/mekanikreparatör

Reparatör
Teknisk service Teknisk service vänder sig till kommunens förvaltningar, bolag och stiftelser och består av enheterna verkstad, förråd och transportcentral. Verkstaden reparerar allt från tunga fordon till småmaskiner. Reparation, service och underhåll av kommunens fordon, småmaskiner, gräsklippare och byggutrustning. Skyldighet att deltaga i beredskap. Reparatörsutbildning, fordonsteknisk utbildning eller motsvarande. God erfarenhet inom verksamhetsområdet. Körkort B erfordras.
Företag: Tekniska kontoret
Ort: Jönköping
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Reparatör jobb, Reparatör Jönköping, Reparatör Tekniska kontoret
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Reparatör

Båtmotorreparatör
Båtmotorreparatör sökes under sommarsäsongen till Borås Marin och Motor AB. Tidigare erfarenhet av båtmotorreparationer är ett krav. Du bör kunna hantera stress och snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter. En del kundkontakter kan förekomma och därmed är social kompetens meriterande. Tjänsten är tillsvidare med provanställning under sex månader.
Företag: Borås Marin & Motor AB
Ort: Borås
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Båtmotorreparatör jobb, Båtmotorreparatör Borås, Båtmotorreparatör Borås Marin & Motor AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Båtmotorreparatör

Reparatör
Wikan Personal AB Om oss Wikan Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag som med lokal förankring vill förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan Personal söker nu en reparatör med verkstadsbakgrund till ett livsmedelsföretag i Simrishamnstrakten. Dina arbetsuppgifter Arbetet innebär i huvudsak att serva, reparera och underhålla fastigheter, rörsystem, pumpar och dyl i en tillverkningsindustri. Huvudsakligen dagtidsarbete men beredskap kan förekomma. Din bakgrund Vi letar efter dig som tidigare jobbat som reparatör och/eller verkstadsarbetare. Du behärskar svetsning, mestadels TIG. Dessutom har du sysslat med rördragning och fastighetsunderhåll. Du är en praktisk själ som gillar att laga och fixa och hitta lösningar och förbättringar. Du är van att jobba självständigt, men har även lätt för att samarbeta i ett litet team, och är lite av en "uppfinnar-Jocke". Tjänsten börjar som en visstidsanställning men förväntas övergå i tillsvidareanställning hos kundföretaget. Tjänsten tillsätts så fort passande kandidat hittas, så ansök direkt!
Företag: Wikan Personal AB
Ort: Simrishamn
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Reparatör jobb, Reparatör Simrishamn, Reparatör Wikan Personal AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Reparatör

3 Stridsfordonsreparatörer till Markverkstad Skövde
Teknik för Sveriges säkerhet Försvarets materielverk, FMV, är en civil myndighet. Vår uppgift är att leverera försvarslogistik till vår viktigaste partner Försvarsmakten. I samarbete utformar och förser vi försvaret med försvarsmateriel och tjänster. Målet är effektiv försvarslogistik – när och där den behövs. Läs gärna mer på www.fmv.se FSV (Förråd, service och verkstäder) är en resultatenhet inom FMV. FSV har totalt cirka 1500 medarbetare. FSV Markverkstad är en enhet inom FSV, som utför underhåll på Försvarsmaktens markmateriel, flygbasmateriel och levererar tekniskt systemstöd. Detta innebär underhåll i form av tillsyn, reparationer, tillverkning, demontering/skrotning, modifieringar, driftstöd, teknisk anpassning och materielundersökning. FSV Markverkstad levererar tjänster enligt kundkrav. Organisationen är auktoriserad för underhåll av militära flygbasmateriel enligt kraven i Regler för Militär Luftfart (RML V-6-B), vilket motsvarar det civila EASA Part-145 regelverket. FSV Markverkstad har även auktorisation för ISO 9001 och tryck ISO 17020. Markverkstad Skövde ingår som en markverkstadsavdelning inom FSV Markverkstadsenhet. Markverkstad Skövde med ca 160 anställda är lokaliserad i orten Skövde. I huvudsak består produktionen av underhåll, modifiering, tillverkning samt prov och försök, inom områdena stridsfordon, hjulfordon, aggregat och vapen. Inom markverkstaden finns betydande resurser för bland annat motorprovning, renovering, maskinbearbetning, sadelmakeri, teknisk dokumentation, smide samt kalibrering av mätdon och termisk sprutning. Jobbet: Du kommer att arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll samt felsökning och reparation på av inom Försvarsmakten förekommande fordon med inriktning mot Stridsfordon 90. I arbetsuppgifterna ingår även att vid behov stötta övriga detaljer och sektioner i markverkstaden med olika förekommande arbeten på Försvarsmaktens materiel och materielsystem. Vem är Du? Kvalifikationer: Gymnasieskolans program för fordonsteknisk utbildning inriktning tunga fordon, likvärdig utbildning eller kompetens förvärvad genom yrkeserfarenhet som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig. B-körkort. Högre körkortsbehörighet är önskvärd. Meriterande: Utbildning chassimekaniker Strf 90 Erfarenhet av liknande arbete/arbetat inom liknande område Erfarenhet och kunskap av verkstadsdrift och materielunderhåll i Försvarsmakten Kunskap om militär utrustning Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som person vill vi att du är självgående och tar ansvar. Vi söker dig som är flexibel, har god samarbetsförmåga, är lojal och stabil. Det är viktigt att du är noggrann och kvalitetsmedveten, har god fackkunskap inom ditt område och analyserar och löser ev. problem på ett effektivt sätt med bibehållen kvalitet. Övrigt Du skall vara svensk medborgare och ha godkänd registerkontroll.  Med anställning följer nationell och internationell arbetsskyldighet, innebörden av detta varierar beroende på typ av jobb. Då arbete med härdplaster förekommer vid markverkstaden är det viktigt att du inte är allergisk mot härdplaster. Individuell lönesättning tillämpas. Ange gärna löneanspråk i ansökan. Betygskopior eller intyg m.m. uppvisas vid eventuell intervju. Arbetstid/Varaktighet Detta är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Upplysningar om jobbet kan lämnas av:  Tomas Forsbom, 0500-46 56 60, Detaljchef Stridsfordon lätta Thomas Axelsson, 0500-46 56 13, Sektionschef Fordon Fackliga representanter: Gerard Woll, SEKO, 013-28 34 22 Magnus Hemberg, OFR/O,  0589-404 81 Bengt Blom, SACO, 035-266 29 08 Kaj Hansson, OFR/S, 08-584 540 94 Sista datum för ansökan: 2013-09-08 FMV erbjuder stora utvecklingsmöjligheter med många spännande projekt i internationell miljö. Du får ta mycket ansvar och har stora möjligheter att påverka ditt eget arbete. I gengäld vill vi att du arbetar prestigelöst, agerar affärsmässigt och fokuserar på resultatet. Du kommer till en arbetsplats som lägger stor vikt vid kompetensutveckling, friskvård och bra anställningsvillkor. Hos oss kan du förena det professionella med det privata. Du måste vara svensk medborgare för att jobba på FMV.
Företag: FMV
Ort: Skövde
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga 3 Stridsfordonsreparatörer till Markverkstad Skövde jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 3 Stridsfordonsreparatörer till Markverkstad Skövde

2 Stridsfordonsreparatörer Torn/Vapen till Markverkstad Skövde
Teknik för Sveriges säkerhet Försvarets materielverk, FMV, är en civil myndighet. Vår uppgift är att leverera försvarslogistik till vår viktigaste partner Försvarsmakten. I samarbete utformar och förser vi försvaret med försvarsmateriel och tjänster. Målet är effektiv försvarslogistik – när och där den behövs. Läs gärna mer på www.fmv.se FSV (Förråd, service och verkstäder) är en resultatenhet inom FMV. FSV har totalt cirka 1500 medarbetare. FSV Markverkstad är en enhet inom FSV, som utför underhåll på Försvarsmaktens markmateriel, flygbasmateriel och levererar tekniskt systemstöd. Detta innebär underhåll i form av tillsyn, reparationer, tillverkning, demontering/skrotning, modifieringar, driftstöd, teknisk anpassning och materielundersökning. FSV Markverkstad levererar tjänster enligt kundkrav. Organisationen är auktoriserad för underhåll av militära flygbasmateriel enligt kraven i Regler för Militär Luftfart (RML V-6-B), vilket motsvarar det civila EASA Part-145 regelverket. FSV Markverkstad har även auktorisation för ISO 9001 och tryck ISO 17020. Markverkstad Skövde ingår som en markverkstadsavdelning inom FSV Markverkstadsenhet. Markverkstad Skövde med ca 160 anställda är lokaliserad i orten Skövde. I huvudsak består produktionen av underhåll, modifiering, tillverkning samt prov och försök, inom områdena stridsfordon, hjulfordon, aggregat och vapen. Inom markverkstaden finns betydande resurser för bland annat motorprovning, renovering, maskinbearbetning, sadelmakeri, teknisk dokumentation, smide samt kalibrering av mätdon och termisk sprutning. Jobbet: Du kommer att arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll samt felsökning och reparation på av inom Försvarsmakten förekommande fordon med inriktning mot Stridsfordon 90 Torn/Vapen. I arbetsuppgifterna ingår även att vid behov stötta övriga detaljer och sektioner i markverkstaden med olika förekommande arbeten på Försvarsmaktens materiel och materielsystem. Vem är Du? Kvalifikationer: Gymnasieskolans program för fordonsteknisk utbildning inriktning tunga fordon, likvärdig utbildning eller kompetens förvärvad genom yrkeserfarenhet som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig. B-körkort. Högre körkortsbehörighet är önskvärd. Meriterande: Utbildning Tornmekaniker Strf 90 Utbildning chassimekaniker Strf 90 Erfarenhet av liknande arbete/arbetat inom liknande område Erfarenhet och kunskap av verkstadsdrift och materielunderhåll i Försvarsmakten Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som person vill vi att du är självgående och tar ansvar. Vi söker dig som är flexibel, har god samarbetsförmåga, är lojal och stabil. Det är viktigt att du är noggrann och kvalitetsmedveten, har god fackkunskap inom ditt område och analyserar och löser ev. problem på ett effektivt sätt med bibehållen kvalitet. Övrigt Du skall vara svensk medborgare och ha godkänd registerkontroll.  Med anställning följer nationell och internationell arbetsskyldighet, innebörden av detta varierar beroende på typ av jobb. Då arbete med härdplaster förekommer vid markverkstaden är det viktigt att du inte är allergisk mot härdplaster. Individuell lönesättning tillämpas. Ange gärna löneanspråk i ansökan. Betygskopior eller intyg m.m. uppvisas vid eventuell intervju. Arbetstid/Varaktighet Detta är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Upplysningar om jobbet kan lämnas av:  Petter Karlsson, 0500-46 56 61, Detaljchef Stridsvagn/Torn/Vapen Thomas Axelsson, 0500-46 56 13, Sektionschef Fordon Fackliga representanter: Gerard Woll, SEKO, 013-28 34 22 Magnus Hemberg, OFR/O,  0589-404 81 Bengt Blom, SACO, 035-266 29 08 Kaj Hansson, OFR/S, 08-584 540 94 Sista datum för ansökan: 2013-09-08 FMV erbjuder stora utvecklingsmöjligheter med många spännande projekt i internationell miljö. Du får ta mycket ansvar och har stora möjligheter att påverka ditt eget arbete. I gengäld vill vi att du arbetar prestigelöst, agerar affärsmässigt och fokuserar på resultatet. Du kommer till en arbetsplats som lägger stor vikt vid kompetensutveckling, friskvård och bra anställningsvillkor. Hos oss kan du förena det professionella med det privata. Du måste vara svensk medborgare för att jobba på FMV.
Företag: FMV
Ort: Skövde
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga 2 Stridsfordonsreparatörer Torn/Vapen till Markverkstad Skövde jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2 Stridsfordonsreparatörer Torn/Vapen till Markverkstad Skövde

Aggregatreparatör/Lagsamordnare till Markverkstad Skövde
Teknik för Sveriges säkerhet Försvarets materielverk, FMV, är en civil myndighet. Vår uppgift är att leverera försvarslogistik till vår viktigaste partner Försvarsmakten. I samarbete utformar och förser vi försvaret med försvarsmateriel och tjänster. Målet är effektiv försvarslogistik – när och där den behövs. Läs gärna mer på www.fmv.se FSV (Förråd, service och verkstäder) är en resultatenhet inom FMV. FSV har totalt cirka 1500 medarbetare. FSV Markverkstad är en enhet inom FSV, som utför underhåll på Försvarsmaktens markmateriel, flygbasmateriel och levererar tekniskt systemstöd. Detta innebär underhåll i form av tillsyn, reparationer, tillverkning, demontering/skrotning, modifieringar, driftstöd, teknisk anpassning och materielundersökning. FSV Markverkstad levererar tjänster enligt kundkrav. Organisationen är auktoriserad för underhåll av militära flygbasmateriel enligt kraven i Regler för Militär Luftfart (RML V-6-B), vilket motsvarar det civila EASA Part-145 regelverket. FSV Markverkstad har även auktorisation för ISO 9001 och tryck ISO 17020. Markverkstad Skövde ingår som en markverkstadsavdelning inom FSV Markverkstadsenhet. Markverkstad Skövde med ca 160 anställda är lokaliserad i orten Skövde. I huvudsak består produktionen av underhåll, modifiering, tillverkning samt prov och försök, inom områdena stridsfordon, hjulfordon, aggregat och vapen. Inom markverkstaden finns betydande resurser för bland annat motorprovning, renovering, maskinbearbetning, sadelmakeri, teknisk dokumentation, smide samt kalibrering av mätdon och termisk sprutning. Jobbet: Du kommer att arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll samt felsökning och reparation på av inom Försvarsmakten förekommande containrar och lösa lastbärare med huvudsaklig inriktning mot förplägnadsmateriel.  Arbetet innebär också att du ska lagsamordna containerproduktion i den arbetsgrupp på ca 11 personer du kommer att ingå i. I arbetsuppgifterna ingår även att vid behov stötta övriga detaljer och sektioner i markverkstaden med olika förekommande arbeten på Försvarsmaktens materiel och materielsystem. Vem är Du? Kvalifikationer: Gymnasieskolans program med  verkstadsmekanisk eller fordonteknisk inriktning, likvärdig utbildning eller kompetens förvärvad genom yrkeserfarenhet som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig. B-körkort. Högre körkortsbehörighet är önskvärd. Meriterande: Kunskap om containrar och lösa lastbärare Dokumenterad erfarenhet av arbete i arbetsledande befattning Truckkort Erfarenhet av liknande arbete/arbetat inom liknande område Erfarenhet och kunskap av verkstadsdrift och materielunderhåll i Försvarsmakten Kunskap om militär utrustning Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som person vill vi att du har god ledar- och samarbetsförmåga, är utåtriktad och har lätt för att skapa goda relationer. Du måste vara duktig på att planera och organisera ditt arbete. Vi söker dig som är självgående och tar ansvar, är lojal och stabil. Det är viktigt att du är noggrann och kvalitetsmedveten, har god fackkunskap inom ditt område och analyserar och löser ev. problem på ett effektivt sätt med bibehållen kvalitet. Övrigt Du skall vara svensk medborgare och ha godkänd registerkontroll.  Med anställning följer nationell och internationell arbetsskyldighet, innebörden av detta varierar beroende på typ av jobb. Då arbete med härdplaster förekommer vid markverkstaden är det viktigt att du inte är allergisk mot härdplaster. Individuell lönesättning tillämpas. Ange gärna löneanspråk i ansökan. Betygskopior eller intyg m.m. uppvisas vid eventuell intervju. Arbetstid/Varaktighet Detta är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Upplysningar om jobbet kan lämnas av: Thomas Axelsson, 0500-46 56 13, Sektionschef Fordon Fackliga representanter: Gerard Woll, SEKO, 013-28 34 22 Magnus Hemberg, OFR/O,  0589-404 81 Bengt Blom, SACO, 035-266 29 08 Kaj Hansson, OFR/S, 08-584 540 94 Sista datum för ansökan: 2013-09-08 FMV erbjuder stora utvecklingsmöjligheter med många spännande projekt i internationell miljö. Du får ta mycket ansvar och har stora möjligheter att påverka ditt eget arbete. I gengäld vill vi att du arbetar prestigelöst, agerar affärsmässigt och fokuserar på resultatet. Du kommer till en arbetsplats som lägger stor vikt vid kompetensutveckling, friskvård och bra anställningsvillkor. Hos oss kan du förena det professionella med det privata. Du måste vara svensk medborgare för att jobba på FMV.
Företag: FMV
Ort: Skövde
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Aggregatreparatör/Lagsamordnare till Markverkstad Skövde jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Aggregatreparatör/Lagsamordnare till Markverkstad Skövde

Maskinreparatör med svetskompetens till Jordbro
Lernia AB Arbetsuppgifter Till vår kund i Jordbro söker vi dig som är en erfaren och händig mekaniker/svetsare. Som maskinreparatör lagar och servar man maskiner som företagets kunder har använt ute på byggarbetsplatser. Du kommer även att besöka kunder ute på deras anläggningar och utföra reparationsarbeten med svets på exempelvis staket. Arbetstiderna är 07:00-16:00 måndag till fredag. Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet och för rätt person kan det på sikt leda till anställning hos kundföretaget. Formell kompetens För att lyckas i tjänsten är du händig som person, en riktig "fixare". Du vill förstå hur maskiner fungerar och är en riktig problemlösare som inte ger sig innan uppgiften är slutförd. Eftersom ni är fler som arbetar med liknande arbetsuppgifter är det viktigt att du är hjälpsam som person och bra på att samarbeta. Din bakgrund Vi söker dig som: - Tidigare har arbetat som mekaniker/reparatör - Är en duktig svetsare - Tycker om, och är duktig på, att mecka med olika typer av maskiner - Flytande svenska och engelska. - B-körkort meriterande Personliga egenskaper Som person är du serviceinriktad, noggrann, handlingskraftig och ansvarstagande. Du ska vara flexibel och kunna förstå vad som ska göras utifrån den arbetsuppgift du tilldelas. Vidare ser vi att du kan fatta beslut samt har god samarbetsförmåga, är ansvarfull, lösningsorienterad och drivs av att bidra till goda resultat. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Visstid, Heltid, Haninge Tillträdesdag Enligt överenskommelse. Då ansökningar hanteras löpande kan tjänsten komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Information Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.lernia.se Lernia är vägen framåt Lernia Bemanning AB rekryterar och bemannar yrkesarbetare och tekniska tjänstemän till industri-, teknik- och logistikföretag. Lernia Bemanning är ett dotterbolag till Lernia AB som erbjuder kompetensförsörjning över hela Sverige. Lernia är kvalitets- och miljöcertifierat. Besök gärna www.lernia.se
Företag: Lernia AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Maskinreparatör med svetskompetens till Jordbro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maskinreparatör med svetskompetens till Jordbro

Aggregatreparatör Hydraul till Markverkstad Skövde
Teknik för Sveriges säkerhet Försvarets materielverk, FMV, är en civil myndighet. Vår uppgift är att leverera försvarslogistik till vår viktigaste partner Försvarsmakten. I samarbete utformar och förser vi försvaret med försvarsmateriel och tjänster. Målet är effektiv försvarslogistik – när och där den behövs. Läs gärna mer på www.fmv.se FSV (Förråd, service och verkstäder) är en resultatenhet inom FMV. FSV har totalt cirka 1500 medarbetare. FSV Markverkstad är en enhet inom FSV, som utför underhåll på Försvarsmaktens markmateriel, flygbasmateriel och levererar tekniskt systemstöd. Detta innebär underhåll i form av tillsyn, reparationer, tillverkning, demontering/skrotning, modifieringar, driftstöd, teknisk anpassning och materielundersökning. FSV Markverkstad levererar tjänster enligt kundkrav. Organisationen är auktoriserad för underhåll av militära flygbasmateriel enligt kraven i Regler för Militär Luftfart (RML V-6-B), vilket motsvarar det civila EASA Part-145 regelverket. FSV Markverkstad har även auktorisation för ISO 9001 och tryck ISO 17020. Markverkstad Skövde ingår som en markverkstadsavdelning inom FSV Markverkstadsenhet. Markverkstad Skövde med ca 160 anställda är lokaliserad i orten Skövde. I huvudsak består produktionen av underhåll, modifiering, tillverkning samt prov och försök, inom områdena stridsfordon, hjulfordon, aggregat och vapen. Inom markverkstaden finns betydande resurser för bland annat motorprovning, renovering, maskinbearbetning, sadelmakeri, teknisk dokumentation, smide samt kalibrering av mätdon och termisk sprutning. Jobbet: Du kommer att arbeta som Aggregatreparatör med inriktning på renovering och provning av hydraulsystem och hydraulkomponenter ?på Försvarsmaktens förekommande materielsystem.  I arbetsuppgifterna ingår även att vid behov stötta övriga detaljer och sektioner i verkstaden med olika förekommande arbeten på Försvarsmaktens materiel och materielsystem.  Vem är Du? Kvalifikationer: Gymnasieskolans program med inriktning verkstadsmekanisk eller fordonsteknisk utbildning eller kompetens förvärvad genom yrkeserfarenhet som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig.  Meriterande: Kunskap om hydraulik Kunskap om motorprovning Erfarenhet av liknande arbete/arbetat inom liknande område Erfarenhet och kunskap av verkstadsdrift och materielunderhåll i Försvarsmakten Goda datakunskaper, önskvärt är kunskaper i VDLIV och SAP (FSV POL)  Kunskap om Försvarsmaktens materiel och materielsystem Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi söker dig som är kvalitetsmedveten, fackkunnig och vill utvecklas inom ditt område. Som person vill vi att du är självgående och tar ansvar. Du är serviceinriktad och kan och vill dela med dig av dina kunskaper. Du är också flexibel, har god samarbetsförmåga och är lojal. Övrigt Du skall vara svensk medborgare och ha godkänd registerkontroll samt inneha minst B-körkort. Med anställning följer nationell och internationell arbetsskyldighet, innebörden av detta varierar beroende på typ av jobb. Då arbete med härdplaster förekommer vid markverkstaden är det viktigt att Du inte är allergisk mot härdplaster. Individuell lönesättning tillämpas. Ange gärna löneanspråk i ansökan. Betygskopior eller intyg m.m. uppvisas vid eventuell intervju. Arbetstid/Varaktighet Detta är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Upplysningar om jobbet kan lämnas av: Jan Svensson, 070-442 84 36, Detaljchef Provhuset Hanna Regebro, 073-442 84 16, Sektionschef Teknisk Produktion Fackliga representanter: Gerard Woll, SEKO, 013-28 34 22  Magnus Hemberg, OFR/O, 0589-404 81  Bengt Blom, SACO, 035-266 29 08 Kaj Hansson, OFR/S, 08-584 540 94 Sista datum för ansökan: 2013-09-12 FMV erbjuder stora utvecklingsmöjligheter med många spännande projekt i internationell miljö. Du får ta mycket ansvar och har stora möjligheter att påverka ditt eget arbete. I gengäld vill vi att du arbetar prestigelöst, agerar affärsmässigt och fokuserar på resultatet. Du kommer till en arbetsplats som lägger stor vikt vid kompetensutveckling, friskvård och bra anställningsvillkor. Hos oss kan du förena det professionella med det privata. Du måste vara svensk medborgare för att jobba på FMV.
Företag: FMV
Ort: Skövde
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Aggregatreparatör Hydraul till Markverkstad Skövde jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Aggregatreparatör Hydraul till Markverkstad Skövde

Kylmontör/reparatör Sala
Clockwork Bemanning och Rekrytering AB Om oss Clockwork är det nya bemannings och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Vi vet att det är människorna som gör skillnad. Därför lägger vi stor vikt vid arbetsglädje och att ha erfarna och engagerade medarbetare. Dina arbetsuppgifter Till vår uthyrningsverksamhet söker vi nu en kylmontör/reparatör inom fordonsindustrin. Uppdraget är hos en av våra kunder i Sala. Vi söker dig som är certifierad inom området. I dina arbetsuppgifter ingår det att installera och reparera kylaggregat som sitter på tyngre fordon. Din profil Vi ser att du i dina arbetsuppgifter är noggrann och kvalitetsmedveten. Du är även en engagerad och en god arbetskamrat. Du tycker om att arbeta i högt tempo och är målinriktad i ditt arbetssätt. Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos en av våra kunder i Sala. En roll som ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärsmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Anställningsform: Visstid men chans till anställning hos kund. Arbetstider: Måndag-fredag 06.30-15.30. Viss övertid kan förekomma. Uppdragets start: September 2013. Sista ansökningsdag 2013-09-15.
Företag: Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Sala
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Kylmontör/reparatör Sala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kylmontör/reparatör Sala


Sök lediga jobb Reparatör

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se