Resources On Internet Sweden AB_roi:recruit jobb - lediga jobb

Resources On Internet Sweden AB_roi:recruit jobb Resources On Internet Sweden AB_roi:recruit jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Resources On Internet Sweden AB_roi:recruit. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Resources On Internet Sweden AB_roi:recruit. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Area Manager - Stockholm- Stockholm

 2. Fastboende Fastighetsskötare och Husfru- Stockholm

 3. Amesto Solutions söker en applikationstekniker- Stockholm

 4. Amesto Solutions söker en affärssystemkonsult- Stockholm

 5. Humana söker en marknadsassistent till Stockholm- Stockholm

 6. Mekanikingenjör sökes som Gruppchef- Ljungby

 7. GRIZZLYZOO söker butikschef till Helsingborg- Helsingborg

 8. Backend JAVA developer to Malmö- Malmö

 9. Game Programmer Mobile/ Social to King in Malmö- Malmö

 10. Data Scientist to King in Malmö- Malmö

 11. Grizzly Zoo söker säljare till Borås- Borås

 12. Grizzly Zoo söker butikschef till Borås- Borås

 13. VD till Pro Assistans- Göteborg

 14. Regionsansvarig Säljare, mellansverige- Ospecificerad arbetsort

 15. Målare till den skånska landsbygden!- Tomelilla

 16. Representant / Teknisk Säljare inom VVS- Stockholm

 17. Zontaxi söker en Chef till beställningscentralen- Karlskrona

 18. Invoice Finance söker mötesbokare till Malmö- Malmö

 19. Administratör med ansvar för butiksadministratio- Lund

 20. Grizzly Zoo söker butikschef till Gävle!- Gävle

 21. Grizzly Zoo söker säljare till Gävle!- Gävle

 22. Grizzly Zoo söker säljare till Borås- Borås

 23. Invoice Finance söker inkassohandläggare- Malmö

 24. Relocation Konsult sökes till Stockckholm- Stockholm

 25. Viksjö Golfklubb söker Restaurangutvecklingschef- Stockholm

 26. Fordonskonsult i Malmö söker inkassohandläggare- Malmö

 27. Erfaren teamledande/plockare till Grönsakshallen- Stockholm

 28. Teamledare till kundservice och backoffice- Solna

 29. Ekonomiansvarig sökes till GB Tank AB i Falun- Falun

 30. Grönberg & Partner söker Säljchef- Stockholm

 31. Elingenjör-/konstruktör sökes till Osby- Osby

 32. Redovisningsansvarig till Sol Voltaics AB i Lund- Lund

 33. Butikschef till Kungsgatan i Stockholm- Stockholm

 34. Tekniker/Ingenjör- Ystad

 35. Fastboende Husfru och Trädgårdsmästare- Stockholm

 36. Affärsområdeschef (IT Services) till Göteborg- Göteborg

 37. Gerdmans AB söker en e-Sourcing Specialist!- Markaryd

 38. Hydrotech söker nu en ingenjör i maskinteknik!- Malmö

 39. Teknisk säljare till MULTIVAC AB- Ospecificerad arbetsort

 40. Kvalitets / Process Tekniker till Bodycote- Stockholm


Mer beskrivning

Area Manager - Stockholm
Panduro Hobby är Skandinaviens ledande leverantör av hobbymaterial med över 10 000 artiklar levererar vi inspiration till kreativa människor i hela Norden. Vi har ca 75 butiker i Danmark, Norge, Sverige och Nordtyskland och försäljning sker även via grossister och näthandel. Verksamheten sysselsätter idag mer än 600 anställda och är väldigt framgångsrik. För att fortsätta den positiva utvecklingen på marknaden söker vi nu: Area Manager - Stockholm Tjänsten Det blir din uppgift att inspirera och coacha butikcheferna i arbetet med den dagliga driften av butikerna så att uppstatta mål infrias och verksamhetens strategier efterlevs. Det förväntas att du är involverad och har en `hands on` inställning till att få uppgifterna lösta, t ex vid nyöppning av butiker. Du säkerställer att kommunikationen och kunskapsutbytet mellan butikscheferna är optimalt, bland annat genom att genomföra tre butikschefsmöten årligen. Du deltar dessutom i Area Managers möten där du är tillsammans med dina AM kollegor i Skandinavien utbyter erfarenheter. AM gruppen bidrar med input till verksamhetens designers och inköpare och har således stort inflytande på produktsammansättningen- det är därför viktigt att du kan indetifiera dig med Panduro som varumärke/brand liksom med de produkter som verksamheten utvecklar och säljer. Som AM i Stockholm har du din bas i Sicklabutiken, där även områdets dekoratör håller till. Mycket av din tid spenderas dock ute bland de 15 butikerna som hör till regionen. Bakgrund Du har solid erfarenhet från detaljhandeln, helst från en kedja, där du är van vid att arbeta med koncept och säsongsvaror. Du har själv varit butikschef och vet hur en butik ska drivas. Har du erfarenhet från en tjänst som AM eller distrikschef är det en fördel. Generellt Panduro Hobby kännetecknas av ovanligt lång anställningstid bland medarbetarna. Anledningen är en företagskultur där man är duktig på att värna om sina medarbetare och för att många av de anställda brinner för företagets produkter. Det är en mycket kreativ miljö, där alla goda idéer delas mellan butikerna. Det är korta beslutsvägar och öppen atmosfär. Intresserad I den här rekryteringen sammarbetar vi med Capacent people. Har du frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Director Bjarke Steengaard på + 45 42 42 20 82 eller researcher Ylva Lindgren på + 46 (0)703-59 23 90. Välkommen med din ansökan via e-post till yl@capacentpeople.dk. Märk din ansökan med AM Stockholm. Urval och intervjuer sker löpande så vi ser gärna att du inkommer med din ansökan snarast då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Företag: Resources On Internet Sweden AB/roi:recruit
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Area Manager - Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Area Manager - Stockholm

Fastboende Fastighetsskötare och Husfru
roi:recruits kund äger fastigheter i Stockholms Skärgård ca 40 minuter från Slussen. Området är underbart vackert beläget vid vattnet med både permanent- och fritidsboende, båthus och sjöhus. Här ryms även blomster- och fruktträdgård, vilka får odlingsentusiaster att klia i fingrarna. Fastighetsägaren söker ett par som är permanentboende året runt i ett av husen på området, där den ena personen tar ansvaret som Fastighetsskötare och den andra som Husfru. Arbetsuppgifter Fastighetsskötaren sköter förvaltningen av byggnader och tillhörande markområden. Detta görs genom att ansvara för reparationer och underhåll, tillsyn av anläggningar, maskiner samt trädgårdsarbete. Vid behov kan Fastighetsskötaren anlita extern hjälp. Husfrun ansvarar för att fastigheterna är i ordning och ser prydliga ut invändigt. Exempel på arbetsuppgifter är städning, inköp, matlagning etc. Bakgrund För båda rollerna krävs personer som är serviceminded och diskreta. Båda ska vara ekonomiskt sinnade och kunna sköta en hushållsbudget; utöver detta krävs inga andra ekonomikunskaper. Fastighetsskötaren har tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter som Fastighetsskötare eller hantverkare. Tekniskt kunnig, händig och trädgårdsintresserad är egenskaper som du kan identifiera dig med. Husfrun har möjligen tidigare erfarenhet av arbete inom hotell eller restaurang. Du trivs med att se till att hushåll hålls rullande med hög kvalitet. Fastighetsägaren ser detta som ett åtagande för båda parter på lång sikt och söker därför ett par som ser skärgårdslivet som en livsstil och inte som något man vill ?testa på?. Stabilitet angående er relation och vad ni vill i livet är därför A och O. Vi ser gärna sökande som är 45 plus. Villkor Båda tjänster innebär fast grundlön samt timersättning som faktureras till fastighetsägaren. Tjänsten som Fastighetsskötare innebär heltid större delen av året. Husfrutjänsten innebär heltid under sommarhalvåret; under vinterhalvåret finns möjlighet att arbeta deltid på andra sätt. Båda tjänster kräver fastboende på plats under hela året. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta roi:recruit på niclas.wate@roirecruit.se Du ansöker till tjänsten genom att klicka på "Ansök vi extern webbplats" ej via e-post. Vi ser gärna att du ansöker snarast, dock senast den 4 augusti. Välkommen med din ansökan!
Företag: Resources On Internet Sweden AB/roi:recruit
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Fastboende Fastighetsskötare och Husfru jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastboende Fastighetsskötare och Husfru

Amesto Solutions söker en applikationstekniker
Amesto Solutions AB är en Visma Platinum Partner och en komplett leverantör av Visma Softwares ERP och CRM system, samt Amestos egenutvecklade system. Amesto finns representerat i samtliga nordiska länder och är Vismas största partner i Norden. Vi implementerar Vismas olika affärssystem, anpassat efter de specifika förutsättningarna hos våra kunder. Vi söker nu ytterligare en applikationstekniker till vårt kontor i Stockholm! Vi kan erbjuda ett spännande arbete med professionella kollegor i en miljö genomsyrad av framåtanda och utveckling. Det kommer finnas goda möjligheter för dig att utvecklas inom organisationen, såväl med hjälp av externa utbildningar som med ett omfattande nätverk! Tjänstens utformning: Som konsult arbetar du med installation, uppgraderingar, felsökning och dylikt mot Amestos och Vismas affärssystem. Du kommer också att bidra i support och medverka till merförsäljning. Med tiden ser vi att du utvecklas och till stor del blir självgående och jobbar en del av tiden ute hos kund. Din profil: *Vi söker dig som är systemtekniker med ett genuint intresse för problemlösning. Det är meriterande att du har arbetat ett antal år med nätverk och drift mot Windowsplattformen. *Du uppskattar mycket kundkontakt och behärskar svenska språket obehindrat i tal och skrift. *Du har grundläggande kunskap om Windows Server 2003 och högre, samt Windows XP och högre. *Kunskap inom drift och optimering av SQL Server är ett krav. *Kunskap inom Active Directory och Exchange server är meriterande. *Det är också meriterande om du har erfarenhet av arbete med affärssystem och allra helst mot Visma Global eller Visma Business, samt av att arbeta i projekt. Din roll som applikationstekniker innebär att du kommer att arbeta självständigt, men du ingår ändå i ett tekniskt team. Därför är det viktigt att du har ett konsult- och affärsmässigt arbetssätt, har en god förmåga att kommunicera, är strukturerad och ansvarsfull. Du har även en stark vilja och drivkraft att utvecklas vidare i en entreprenörsorienterad miljö. Känner du igen dig i ovanstående kan du vara den vi söker ? Amesto erbjuder dig en unik möjlighet och vi hoppas du tar chansen! Läs mer om oss på www.amesto.se Din ansökan: Vi hanterar ansökningar och intervjuer löpande. Du ansöker direkt till peter.karlsson@roirecruit.se. Har du frågor angående tjänsten eller processen, är du välkommen att kontakta Peter Karlsson på 0707-956090. Välkommen med din ansökan redan idag!
Företag: Resources On Internet Sweden AB/roi:recruit
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Amesto Solutions söker en applikationstekniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Amesto Solutions söker en applikationstekniker

Amesto Solutions söker en affärssystemkonsult
Amesto Solutions AB är en Visma Platinum Partner och en komplett leverantör av Visma Softwares ERP och CRM system, samt Amestos egenutvecklade system. Amesto finns representerat i samtliga nordiska länder och är Vismas största partner i Norden. Vi implementerar Vismas olika affärssystem, anpassat efter de specifika förutsättningarna hos våra kunder. Vi söker nu ytterligare en affärssystemkonsult, som med fördel har arbetat med något av Vismas affärssystem tidigare; Visma Global eller Visma business (möjlighet finns också till intern fortbildning). Vi kan erbjuda ett spännande arbete med professionella kollegor i en miljö genomsyrad av framåtanda och utveckling. Det kommer finnas goda möjligheter för dig att utvecklas vidare inom organisationen, såväl med hjälp av externa utbildningar som med ett omfattande nätverk! Tjänstens utformning: Din huvuduppgift kommer att vara att specificering, anpassning och implementering av system till kund, samt att genomföra workshops och utbildningar. På längre sikt kommer du att delta i utvecklingen av kundernas verksamhet med utgångspunkt i våra affärssystemslösningar.Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt och placering är i Stockholm. Din profil: *Du har en bakgrund inom ekonomi eller logistik och har tidigare erfarenhet av något affärssystem *Du har ett konsultmässigt såväl som affärsmässigt arbetssätt och är duktig på att skapa kontakt och utveckla kundrelationer *Du är positiv, driftig och utvecklingsbenägen *Du är lösningsorienterad och lyhörd för kundens behov och önskemål *Du kan arbeta självständigt Känner du igen dig i ovanstående kan du vara den vi söker - Amesto Solutions erbjuder dig en unik möjlighet och vi hoppas du tar chansen! Läs mer om oss på www.amesto.se Din ansökan: Vi hanterar ansökningar och intervjuer löpande. Du ansöker direkt till peter.karlsson@roirecruit.se . Har du frågor angående tjänsten eller processen, är du välkommen att kontakta Peter Karlsson 0707-956090.
Företag: Resources On Internet Sweden AB/roi:recruit
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Amesto Solutions söker en affärssystemkonsult jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Amesto Solutions söker en affärssystemkonsult

Humana söker en marknadsassistent till Stockholm
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 9 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision, alla har rätt till ett bra liv. Till vårt kontor i Stockholm söker vi en marknadsassistent till en nyinrättad tjänst. Som marknadsassistent har du många kontakter med människor inom och utanför företaget. Du kommer att bli ett viktigt nav inom marknads- och kommunikationsavdelningen och med de regionala kundorganisationerna. Du kommer att tillsammans med vår marknadsansvarige planera och ansvara för samordning av centrala marknadsaktiviteter. Egen produktion av reklam och informationsmaterial är en viktig uppgift där du agerar stöd till hela organisationen. Även kontakt med externa byråer förekommer där du behöver kunna begära in anbud, prisförhandla och sköta det administrativa. Du kommer att ha ett operativt ansvar för webb, intranät och bildhantering. Du skriver webbtexter, reportage, aktivitetsinbjudningar osv. I jobbet som marknadsassistent ingår också att arbeta med kundregister, uppföljning och statistik. Det ges också gott utrymme för egna initiativ och idéer och detta är något som värdesätts. Kvalifikationer Du har någon form av marknadskommunikationsutbildning samt något års arbetslivserfarenhet. Du arbetar obehindrat i InDesign, Illustrator, Photoshop och PowerPoint. Kunskap om sociala medier och CRM-system är meriterande, likaså Episerver. Du har goda kunskaper i Officepaketet för övrigt. Har du erfarenhet av personlig assistans eller annan koppling till personer med funktionsnedsättningar är det ett stort plus. Som person Du är en kreativ person med sinne och talang för grafisk form. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift och har god samarbetsförmåga. Du är prestigelös och tycker om ett omväxlande arbete. Du är flexibel och trivs med högt tempo. Du måste ha eget driv och initiativförmåga. Du är bra på att planera, gillar att administrera och tycker att det är viktigt med hög service internt. Rätt kandidat delar självklart våra värderingar ? glädje, engagemang och ansvar. Du erbjuds Ett spännande och omväxlande arbete tillsammans med kunniga och trevliga kollegor i ett tillväxtföretag som präglas av prestigelöshet, ett stort engagemang för våra kunder, kollegor och arbetsuppgifter. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning med start i september eller enligt överenskommelse. Placeringsort är Kungsholmen, Stockholm. Marknadsassistent rapporterar till Humanas marknads- och kommunikationschef. Ansökan Sista ansökningsdag är 2013-08-08. Om du har frågor om företaget eller tjänsten är du välkommen att kontakta vår Rekryteringskoordinator Vanessa Åkermo på epost vanessa.akermo@humana.se. Din ansökan vill vi däremot att du delger genom att klicka på knappen ?Sök tjänst?, vi tar ej emot ansökningar via e-post. Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/
Företag: Resources On Internet Sweden AB/roi:recruit
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Humana söker en marknadsassistent till Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Humana söker en marknadsassistent till Stockholm

Mekanikingenjör sökes som Gruppchef
Enertech AB tillverkar CTC värmepumpar och villapannor samt Bentone olje- och gasbrännare. Visserligen är vi ett småländskt bolag med all utveckling och tillverkning i Ljungby, men våra ägare är från England. I Enertech Group ingår även Bentone (en av världens ledande tillverkare av olje-, bio- och gasbrännare) och Osby Parca (ångpannor och värmepannor för kraftvärme och större industrier). Mest kända är vi för våra gröna CTC-pannor som gett värme åt miljoner hushåll över hela Europa. I dag är vi drygt 250 anställda med all tillverkning och utveckling i Ljungby. Några korta fakta om vår kärlek till att utveckla hållbara värmeprodukter: >> Vi var först med inbyggd varmvattenberedning i vedpannor. >> Vi var först med kombipannor. >> Vi var pionjärer med Svanenmärkta ved- och oljepannor. >> Vi var först med värmepumpar för luft/vatten. >> Och vi var pionjärer med att paketera och göra det enkelt att utnyttja solvärme. Design och funktionalitet är en viktig del av våra produkter och nu söker vi en ny Gruppchef till vår Mekanikgrupp, då den förre gått vidare internt. Arbetsuppgifter Som Gruppchef för Mekanikgruppen är dina arbetsuppgifter fördelade som följande: 60 % arbete med att leda och organisera (bemanning, uppdragsfördelning, etc.) ett utvecklingsteam om ca 8 mekanikingenjörer. Coaching samt uppföljning. 40 % operativt arbete med att: >> Ansvara för all mekanisk konstruktion i nya såväl som i befintliga produkter. >> Ta fram nya metoder för utveckling i framtida produkter. >> Delta i och ge input till planering av framtida produkter. >> Göra presentation av t.ex. projekt inför grupp. >> Jobba övergripande men även kunna sätta sig in i detaljer. >> Arbeta med konstruktion i tunnplåt. >> Konstruera mot egen tillverkning. Din bakgrund För att utföra detta arbete ser vi att du bör: >> Vara Mekanikingenjör >> Ha jobbat i en industriell miljö med att utveckla och underhålla produkter och är väl insatt i utmaningarna att tillverka egna produkter >> Ha erfarenhet av att leda personal (arbetsledning samt mer HR-/coaching-betonat) >> Behärska svenska och engelska flytande i tal och skrift >> Ha grundläggande kunskaper i Office-paketet Som person är du kreativ, driven och en god lyssnare. Villkor Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Ljungby, med start snarast möjligt Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta vår samarbetspartner i denna rekrytering, roi:recruit. Ansvarig rekryterare är Ana-Gabriela Acosta som nås på mobil 070-858 94 00 eller email ana.gabriela.acosta@roirecruit.se Läs gärna mer om företaget på http://www.ctcvarme.se/web/Hem.aspx samt http://www.enertech-group.com/ Du ansöker till tjänsten genom att klicka på "Ansök via extern webbplats" ? ej via e-post. Vi ser gärna att du ansöker snarast, dock senast den 4 augusti. Vi kallar löpande till intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har passerat. Välkommen med din ansökan!
Företag: Resources On Internet Sweden AB/roi:recruit
Ort: Ljungby
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Mekanikingenjör sökes som Gruppchef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mekanikingenjör sökes som Gruppchef

GRIZZLYZOO söker butikschef till Helsingborg
GRIZZLYZOO är ett växande och spännande företag som säljer hundfoder, kattmat, kattsand och tillbehör till husdjur. GRIZZLYZOO omsätter över 100 mkr, är lönsamt och har god tillväxt. Tillsammans med vårt systerföretag i Finland är vi Nordens största kedja för husdjur. Vi ser på vår bransch med nya ögon och jobbar ständigt med att förbättra vardagen för våra kunder och deras husdjur. Vi söker en butikschef till Väla/Helsingborg. För dig som vill ha något att bita i och dessutom vill lägga ned din själ i en härlig bransch och ett företag under stark utveckling är vår GRIZZLY-butik på Väla utanför Helsingborg en fullträff. Erfarenhet av ledande befattning från detalj- eller dagligvaruhandel är ett absolut krav då det krävs stora kunskaper i affärsmannaskap, personalledning och butiksdrift. Rollen innebär bland annat att du: - Aktivt arbetar i butiken tillsammans med din personal - Har personal- och resultatansvar för butiken - Ansvarar för att butiken är attraktiv och säljande - Ansvarar för att våra kunder är nöjdaUtvecklar medarbetarna i deras roller Om anställningen: - Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid - Lön efter överenskommelse - GRIZZLY tillämpar kollektivavtal med UNIONEN SÅ HÄR SÖKER DU TJÄNSTEN: Klicka på "sök tjänst", fyll i formuläret och ladda upp dina ansökningshandlingar. Har du frågor om hur du ansöker, är du välkommen att mejla Angelina Olson på mejladress angelina.olson@roirecruit.se Sista ansökningsdag är 2013-08-05. Du som vill veta mer om tjänsterna är välkommen att kontakta personalansvarig Sören Wilhelmsson via e-mail på adressen rekrytering@grizzlybutiken.se. Eftersom det är semestertider under ansökningstiden kan det ibland dröja med svar på dina frågor.
Företag: Resources On Internet Sweden AB/roi:recruit
Ort: Helsingborg
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga GRIZZLYZOO söker butikschef till Helsingborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: GRIZZLYZOO söker butikschef till Helsingborg

Backend JAVA developer to Malmö
As a developer you have an interest in understanding the whole tech stack, you have good analytical capabilities, you write well-structured code and are comfortable working on complicated code-base. We work in an agile and iterative Scrum process with frequent releases to the live environment so you will see the impact of your work almost immediately. You are passionate about system development, new technologies, the internet and games in particular. Key duties Design and implement server features required to support new game and platform functionality and releases. Secure the performance, reliability, scalability and security of a game. Deliver code (and supporting documentation) of the highest quality through good design, attention to detail and systemtesting on a timely basis. We think that you are: Able to architect and design components, features and systems. Academically educated or self-taught wizard. Very experienced in Java, JSP, databases and web development in general. Fluent in English. Familiar with HTML, CSS, Javascript, Bash. No stranger to web protocols, application servers and web servers. Striving to be a genius in your area of expertise. A superstar (or a superstar-in-the-making). A curious and fast learner. Motivated by challenges and new opportunities. A team player that likes to discuss solutions and ideas. it would also be a pure bonus if you have: Worked on a project for high scalability sites. Played any of our games already. About the people we hire We know that the continued success of King depends on preserving the amazing culture we have, so "fit" is extremely important. We are problem solvers, constantly reviewing how and why we do things and learning from each other. We are experimental, trying out new tech and ideas and willing to take risks to drive the entire industry forward. We are sociable and fun, and we like to hang out together. We are passionate, some might even say quirky, and while we love what we do our lives are about more than work. We love games, and are obsessed with creating the best player experience. If you are like us, we´d love to talk to you. Application: In this recruitment we cooperate with roi:recruit and you are welcome to contact Peter Karlsson on mobile 0707 95 60 90 or email peter.karlsson@roirecruit.se. Please submit your CV by email or by clicking on the button "Sök tjänst". Looking forward to get in contact with you!
Företag: Resources On Internet Sweden AB/roi:recruit
Ort: Malmö
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Backend JAVA developer to Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Backend JAVA developer to Malmö

Game Programmer Mobile/ Social to King in Malmö
As a programmer you have an interest in understanding the whole tech stack, you have good analytical capabilities, you write well-structured code, are comfortable working on complicated code-base and have a great sense of what makes a good game. We work in an agile and iterative Scrum process with frequent releases to the live environment so you will see the impact of your work almost immediately. Responsibilities: - Deliver high quality and well-structured codeDesign, architect and implement game features - Take an active part in game creation and specification - Maintain and optimize new and existing game features - Share knowledge and help colleagues Required Skills: - Bachelor's Degree in Computer Science or equivalent - 2+ years software development experience - Deep Knowledge of C++ - Excellent teamwork skills, flexibility, and ability to handle multiple tasks - Passion for software development and OO Design Bonus Skills: - Understanding of back-end and databases - Understanding of Facebook APIs - Passion for games - Experience from Mobile Games Industry or equivalent ( concurrency, memory, performance) - Rendering programming experience ( OpenGL preferred) - Experience of at least one mobile OS ( Android, iOS ) King.com is a global leader in casual social games with over 1 billion plays each month and a rapidly growing audience across web, social and mobile. The company was founded in 2003 and now has offices in London, Stockholm, Barcelona, Hamburg, San Francisco, Bucharest and Malta. Application: In this recruitment we cooperate with roi:recruit and you are welcome to contact Peter Karlsson on mobile 0707 95 60 90 or email peter.karlsson@roirecruit.se. Please submit your CV by email or by clicking on the button ?Sök tjänst?. Looking forward to get in contact with you!
Företag: Resources On Internet Sweden AB/roi:recruit
Ort: Malmö
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Game Programmer Mobile/ Social to King in Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Game Programmer Mobile/ Social to King in Malmö

Data Scientist to King in Malmö
We are looking for an intelligent, analytical individual with a good mathematics, statistics, economics or computer science degree (or similar), and the proven ability to apply those skills practically - generating business value. Successful candidates might be great business analysts, sophisticated data miners, statisticians, or versatile software engineers, but preferably combine a bit of all those skills. Required skills We expect candidates to cover several of the following areas, and to be excited to learn in some of the areas you don?t yet know: - Experience of dealing with large, real-world datasets (SQL) - The ability to apply analytical thinking and methods to business problems - In depth statistical, machine learning, Bayesian knowledge - Hands on experience with prediction, segmentation, etc using tools such as R, Weka. - Worked with QlikView or other BI reporting/dashboard systems - Robust statistical significance testing, A/B testing, predictive analytics - Advanced use of Excel spreadsheets for analytical purposes - ?Big data? systems experience (Hadoop, Hive, MapReduce, etc) ? 2bn datapoints per day! - Software engineering skills, in languages such as Java, Python, etc. - An interest in facebook/social and mobile gaming Beyond these technical areas, the role will involve - Taking an active role in examining and understanding player behavior across social, mobile and skill based games. - Building both large systematic reports and one-off small pieces of analysis. - Ongoing reporting and performance monitoring from multiple data sources. - Working with all parts of the business to identify analytical requirements and formalise an approach for reliable, relevant, accurate, efficient reporting on those requirements - Translating business needs to technical requirements and implementation. - Proactively developing new analyses and insights, to drive decisions and strategies for user acquisition, retention and monetization. - Designing and implementing advanced statistical testing for customized problem solving. - Debugging and problem to ensure delivery of accurate metrics, first time. - Helping to scope and prioritise future work. The role is as part of the Business Intelligence and Analytics team, looking to further understand, model, predict, segment and monetise King.com customers, and help take King?s data capabilities to the next level. We are interested in all levels of experience, from the very junior (e.g. straight out of a PhD) through to the more senior ? salary commensurate to ability and experience. King.com is a global leader in casual social games with over 1 billion plays each month and a rapidly growing audience across web, social and mobile. The company was founded in 2003 and now has offices in London, Stockholm, Barcelona, Hamburg, San Francisco, Bucharest and Malta. Application: In this recruitment we cooperate with roi:recruit and you are welcome to contact Peter Karlsson on mobile 0707 95 60 90 or email peter.karlsson@roirecruit.se. Please submit your CV by email or by clicking on the button "Sök tjänst". Looking forward to get in contact with you!
Företag: Resources On Internet Sweden AB/roi:recruit
Ort: Malmö
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Data Scientist to King in Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Data Scientist to King in Malmö

Grizzly Zoo söker säljare till Borås
GRIZZLYZOO är ett växande och spännande företag som säljer hundfoder, kattmat, kattsand och tillbehör till husdjur. GRIZZLYZOO omsätter över 100mkr, är lönsamt och har god tillväxt. Tillsammans med vårt systerföretag i Finland är vi Nordens största kedja för husdjur. Vi ser på vår bransch med nya ögon och jobbar ständigt med att förbättra vardagen för våra kunder och deras husdjur. Vi söker säljare! I november 2013 öppnar GRIZZLYZOO sin 15:e butik och det sker Knalleland i Borås. För dig som vill ha något att bita i och dessutom vill lägga ned din själ i något nytt och fräscht i ett företag under stark utveckling är vår GRIZZLY-butik på Knalleland en fullträff. Du ska vara en utpräglad servicemänniska och ha minst två års erfarenhet av försäljning och butiksarbete inom detalj- eller dagligvaruhandel. Har du djurvårdsutbildning från gymnasiet, djurparker etc. är det en merit. - Tjänsterna är tillsvidareanställningar på deltid mellan 10-20 timmar per vecka. - Arbetstider, dag, kväll och helg efter schema. - Anställningsavtal och lön mm. enligt Handels kollektivavtal SÅ HÄR SÖKER DU TJÄNSTEN: Klicka på ?sök tjänst?, fyll i formuläret och ladda upp dina ansökningshandlingar. Har du frågor om hur du ansöker, är du välkommen att mejla Jenny Vigren på mejladress jenny.vigren@roirecruit.se Sista ansökningsdag är 2013-09-05. Du som vill veta mer om tjänsterna är välkommen att kontakta regionchef Sören Wilhelmsson via e-mail på adressen rekrytering@grizzlybutiken.se.
Företag: Resources On Internet Sweden AB/roi:recruit
Ort: Borås
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Grizzly Zoo söker säljare till Borås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grizzly Zoo söker säljare till Borås

Grizzly Zoo söker butikschef till Borås
GRIZZLYZOO är ett växande och spännande företag som säljer hundfoder, kattmat, kattsand och tillbehör till husdjur. GRIZZLYZOO omsätter över 100mkr, är lönsamt och har god tillväxt. Tillsammans med vårt systerföretag i Finland är vi Nordens största kedja för husdjur. Vi ser på vår bransch med nya ögon och jobbar ständigt med att förbättra vardagen för våra kunder och deras husdjur. Vi söker en butikschef! I november 2013 öppnar GRIZZLYZOO sin 15:e butik och det sker Knalleland i Borås. För dig som vill ha något att bita i och dessutom vill lägga ned din själ i något nytt och fräscht i ett företag under stark utveckling är vår GRIZZLY-butik på Torp en fullträff. Erfarenhet av ledande befattning från detalj- eller dagligvaruhandel är ett absolut krav då det krävs stora kunskaper i affärsmannaskap, personalledning och butiksdrift. Rollen innebär bland annat att du: - Aktivt arbetar i butiken tillsammans med din personal - Har personal- och resultatansvar för butiken - Ansvarar för att butiken är attraktiv och säljande - Ansvarar för att våra kunder är nöjda - Utvecklar medarbetarna i deras roller Om anställningen: - Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. - Lön efter överenskommelse - GRIZZLY tillämpar kollektivavtal med UNIONEN. SÅ HÄR SÖKER DU TJÄNSTEN: Klicka på ?sök tjänst?, fyll i formuläret och ladda upp dina ansökningshandlingar. Har du frågor om hur du ansöker, är du välkommen att mejl Jenny Vigren på mejladress jenny.vigren@roirecruit.se Sista ansökningsdag är 2013-08-05. Du som vill veta mer om tjänsterna är välkommen att kontakta regionchef Sören Wilhelmsson via e-mail på adressen rekrytering@grizzlybutiken.se.
Företag: Resources On Internet Sweden AB/roi:recruit
Ort: Borås
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Grizzly Zoo söker butikschef till Borås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grizzly Zoo söker butikschef till Borås

VD till Pro Assistans
Pro Assistans Sverige AB levererar genom lokala enheter högkvalitativa tjänster inom ramen för delkoncepten Pro Assistans Städ/Hushåll och Pro Assistans Trädgård. Båda koncepten arbetar mot såväl företag som privatpersoner (RUT-tjänster). Pro Assistans grundades i Falkenberg, huvudkontoret är placerat i Västra Frölunda och vi utökar vår verksamhet till allt fler orter. I dagsläget har vi verksamheter i Halland samt delar av Västra Götaland och Skåne från Trelleborg i söder till Göteborg i norr. Vi sysselsätter ca 75 personer på heltid eller deltid och omsätter drygt 20 Mkr. Nu söker vi en entreprenöriell operativ ledare som är redo för ett engagemangskrävande och intensivt uppdrag. Du kommer att arbeta med den generella utvecklingen av Pro Assistans-konceptet men också med att inspirera och stötta våra lokala enheter med målet att få våra befintliga service-enheter att utvecklas på bästa sätt efter deras lokala förutsättningar. Då våra två största enheter och servicekontor idag finns i Malmö och Göterborg söker vi en ledare med placering på någon av dessa orter. Då vi har höga tillväxtambitioner ser vi gärna att du är marknadsfokuserad samtidigt som du är praktisk lagd och har hög förståelse och kännedom om de tjänster vi levererar. Vår verksamhet är personalintensiv vilket innebär att du bör ha förmåga att få vår personal att känna förståelse och samhörighet för konceptet liksom att du i övrigt känner dig bekväm med personalrelaterade frågor och rekryteringsarbete. Har du tidigare innehaft ledande befattning inom personalintensiva branscher och kanske också just inom någon av de branscher vi verkar inom värderas detta högt. Då vi i dagsläget har en begränsad organisation behöver du ha förståelse för att dina arbetsuppgifter inledningsvis är mycket varierande entreprenörsliknande uppgifter i ett bolag i uppbyggnadsskede, mer än vad som i större bolag kan klassas som VD-uppgifter. Att du kan arbeta prestigelöst med det stora och det lilla ser vi som grundläggande egenskaper för tjänsten. Läs mer om Pro Assistans på www.proassistans.se Du söker tjänsten genom att klicka på "Sök tjänst" knappen, vi tar ej emot ansökningar via e-post. Din ansökan innehåller information om varför just du är den som 2017 kommer ha lett Pro Assistans till att vara en rikstäckande och lönsam kedja. Vi tillämpar löpande urval. Vid frågor kontaktar du Hans Lundahl på telefon 070-336 54 32.
Företag: Resources On Internet Sweden AB/roi:recruit
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga VD till Pro Assistans jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VD till Pro Assistans

Regionsansvarig Säljare, mellansverige
Fischer är en av världens största och främsta tillverkare av högkvalitativ och innovativ infästning. Vi levererar dagligen över 14 millioner infästningar till den professionella bygghandeln i över 100 länder och totalt har vi över 3.800 anställda världen över. Nu söker vi Regionsansvarig Säljare, Mellansverige Arbetsuppgifter: Som regionsansvarig säljare ansvarar du för att utveckla befintliga kunder inom regionen samt bearbeta nya kunder. I rollen kommer du arbeta mot bygghandeln och vara löpande i kontakt på flera olika nivåer hos återförsäljaren. Tillsammans med våra kunder ansvarar du för att öka försäljningen av våra högkvalitativa produkter inom skruv och infästning. I rollen ingår att hålla utbildningar, demonstration, provdragning, besök hos slutanvändaren samt genom arbete med att öka kunskapen och kännedomen om våra infästningslösningar hos arkitekter och konstruktörer. Du kommer även att delta vid branschmässor som till exempel NordBygg. Färdigheter: Eftergymnasial utbildning Goda språkkunskaper i tal och skrift (Svenska och Engelska) Minst 3-5 års erfarenhet inom försäljning och gärna med erfarenhet inom byggbranschen. God datorvana. Resultat och kundorienterad, brinner för att skapa resultat och långvariga kundrelationer. God kommunikations och presentationsförmåga. Van att arbeta självständigt men också vara en drivande lagspelare. Körkort (B) Denna tjänst innebär mycket självständigt arbete och därför är det viktigt att du har ett högt driv, en vilja att utvecklas och att arbeta mot högt ställda mål. Övernattning på annan ort sker regelbundet. Vi erbjuder ett självständigt arbete i ett växande företag med stora möjligheter till individuell utveckling. Vi tillhandahåller utbildning i Sverige och på vår fabrik i Tyskland. Varaktighet/Arbetstid: Tillsvidare/Heltid Tillträde: Efter överenskommelse (Snarast möjligt) Lön: Fast lön + bonus efter överenskommelse Tjänstebil: Ingår i tjänsten Ansökan: Sista ansökningsdag 2013-07-31. Ansökningarna behandlas löpande och processen med att hitta rätt medarbetare startar omedelbart. Du ansöker genom att klicka på "Sök tjänst". Vi tar ej emot ansökningar vi e-post. Kontaktperson: Magnus Lindberg VD, ml@fischersverige.se, 070-269 38 75
Företag: Resources On Internet Sweden AB/roi:recruit
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Regionsansvarig Säljare, mellansverige jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Regionsansvarig Säljare, mellansverige

Målare till den skånska landsbygden!
Vill du arbeta i ett företag som har högt till tak, frihet under ansvar och underbara miljöer? Då är Pärfekt Måleri något för dig! Vi söker nu 2 målare för omgående anställning! Arbetsuppgifter Du kommer att få jobba med många olika intressanta uppdrag och med varierande kunder. Du kommer att utgå från var de olika projekten är och jobba mestadels i privatbostäder på den skånska landsbygden, framförallt i Simrishamn, Ystad och Tomelilla områdena. Kvalifikationer Vi söker dig som har minst 10 års dokumenterad erfarenhet som byggnadsmålare. Innehav av Körkort B är ett krav. Har du en konstnärlig ådra i dig och/eller gessällbrev är detta meriterande! Vi söker dig som: Som person är du van att ta ansvar och tycker om att samarbeta. Du är serviceinriktad och bra på att kommunicera med kunder och kollegor. Du tycker om att arbeta i grupp men kan även arbeta under eget ansvar. Du är kvalitetsmedveten och noggrann och tar stolthet i det arbete du utför. Varför Pärfekt Måleri? Vi erbjuder dig en plats i ett skönt gäng med god stämning och stor variation bland uppdragen. Vi är ett flexibelt gäng som har kul på jobbet! Du kommer att få arbeta i trevliga miljöer och för rätt person finns det stora möjligheter för att utveckla sin roll inom företaget ? The sky is the limit! Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Pärfekt Måleri AB med rekryteringsföretaget roi:recruit. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenny Vigren, jenny.vigren@roirecruit.se Ansökan Du söker tjänsten genom att klicka på "Sök tjänst". Vi tar ej emot ansökningar via epost. Sista ansökningsdatumet är 8 september 2013, vi kommer dock att hantera intervjuer löpande så sök redan idag! Om oss Pärfekt Måleri AB är etablerat i Bollerup på Österlen sedan 2004 med hela Skåne som arbetsfält. Pärfekt Måleri AB besitter en sammanlagd erfarenhet inom byggnadsmåleri om ca 25 år. Vi utför alla slags måleriarbeten invändigt och utvändigt. Vi erbjuder våra tjänster till privatpersoner, företag, myndigheter och organisationer. För oss är inget arbete omöjligt att utföra. Besök gärna vår hemsida www.parfekt.se
Företag: Resources On Internet Sweden AB/roi:recruit
Ort: Tomelilla
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Målare till den skånska landsbygden! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Målare till den skånska landsbygden!

Representant / Teknisk Säljare inom VVS
Enertech AB tillverkar CTC värmepumpar och villapannor samt Bentone olje- och gasbrännare. Visserligen är vi ett småländskt bolag med all utveckling och tillverkning i Ljungby, men våra ägare är från England. I Enertech Group ingår även Bentone (en av världens ledande tillverkare av olje-, bio- och gasbrännare) och Osby Parca (ångpannor och värmepannor för kraftvärme och större industrier). Mest kända är vi för våra gröna CTC-pannor som gett värme åt miljoner hushåll över hela Europa. I dag är vi drygt 250 anställda med all tillverkning och utveckling i Ljungby. Några korta fakta om vår kärlek till att utveckla hållbara värmeprodukter: >>Vi var först med inbyggd varmvattenberedning i vedpannor. >>Vi var först med kombipannor. >>Vi var pionjärer med Svanenmärkta ved- och oljepannor. >>Vi var först med värmepumpar för luft/vatten. >>Och vi var pionjärer med att paketera och göra det enkelt att utnyttja solvärme. Expanderingen i Sydsverige har mött våra förväntningar och nu är det dags att expandera även i Stockholmsregionen. Vi söker därför en ny Representant/Teknisk Säljare. Det är en mycket spännande tjänst som innebär mycket stora möjligheter att både påverka det egna arbetet och företagets utveckling i regionen. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter består av försäljning av värmepumpar, bioeldade pannor samt olje- och gasbrännare med varumärkena CTC och Bentone. Försäljningen sker till både befintliga kunder, såsom installatörer och grossister, samt via bearbetning av nya kunder. Information om kunder finns centralt, det handlar om att bearbeta dessa listor för upprätta kundmöten. Arbetet handlar till stor del om att bygga upp och förstärka relationerna till kunderna genom att vara hjälpsam och tillgänglig. Vid tekniska svårigheter finns centralt en stor intern teknisk support att tillgå. Du utgår från ditt hem och åker på kundbesök så gott som dagligen. Ni är två säljare med ansvar över området Stockholm, Uppsala, Västmanland, Södermanland, Örebro och Östergötland. Din bakgrund För att utföra detta arbete ser vi att du bör: >>Ha grundläggande VVS-kompetens (internutbildning kommer dock att ske). >>Ha erfarenhet av försäljning, helst av liknande produkter. >>Behärska svenska och engelska flytande i tal och skrift. >>Ha grundläggande kunskaper i Office-paketet. Som person är du resultatinriktad, energisk, social och självgående. Vi erbjuder >>Möjligheten att utveckla både din VVS- och försäljningskompetens. >>Arbete med kvalitetsprodukter från etablerade märken. >>Frihet under ansvar. >>Mycket stora möjligheter att både påverka det egna arbetet och företagets utveckling i regionen. >>En liten organisation med nära till beslut. Villkor Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start snarast möjligt. Kollektivavtal med Teknikföretagen. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta vår samarbetspartner i denna rekrytering, roi:recruit. Ansvarig rekryterare är Ana-Gabriela Acosta som nås på mobil 070-858 94 00 eller email ana.gabriela.acosta@roirecruit.se Läs gärna mer om företaget på http://www.ctcvarme.se/web/Hem.aspx samt http://www.enertech-group.com/ Du ansöker till tjänsten genom att klicka på "Ansök via extern webbplats" - ej via e-post. Vi ser gärna att du ansöker snarast, dock senast den 1 september. Vi kallar löpande till intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har passerat. Välkommen med din ansökan!
Företag: Resources On Internet Sweden AB/roi:recruit
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Representant / Teknisk Säljare inom VVS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Representant / Teknisk Säljare inom VVS

Zontaxi söker en Chef till beställningscentralen
Zontaxi är ett modernt och nytänkande företag och ett av södra Sveriges ledande taxibolag. Vi är unika i vår bransch genom vårt kundfokus och vårt sätt attpaketera vanliga taxitjänster till ett koncept och göra det mer attraktivt att åka taxi. Vi vill fortsätta växa, inte bara genom att ta befintliga marknadsandelar utan genom att leverera innovativa tjänster med unik tillgänglighet som får fler människor att vilja åka taxi oftare. Om tjänsten Som chef över beställningscentralen är du bl.a. ansvarig för trafikledningen och personalen där. Att vara trafikledare på Zontaxi innebär att du behöver kunna, eller vilja lära dig, hantera mer uppdrag än vanliga traditionella taxikörningar. Förutom vanliga taxikörningar så kör vi handikappbussar, skolor, särskolor, personbil med släp, mattransporter och olika budkörningar som expresskörningar över hela Sverige eller nybakade frallor till ett hundratal kunder varje lördag morgon. Egenskaper som är särskilt lämpliga i denna tjänst är en lagom dos kontrollbehov, bra på planering och framförhållning, tydlighet i din kommunikation till kunder och medarbetare samt sympati och förståelse för våra resenärers behov. Våra kunder är vårt enda och självklara fokus. Du behöver kunna se och känna en kunds behov och verkligen gilla att ge bra och äkta kundservice. Det är helt nödvändigt att du är flexibel och prestigelös, både gällande arbetstider och arbetsuppgifter. God datorvana och erfarenhet av Excell är en nödvändighet. Du har stor möjlighet att kunna påverka och komma med egna förslag och idéer. Arbetstiderna är varierande dagtid, kväll, helg och natt. För att kunna fungera i denna tjänst på sikt behöver du gilla att jobba varierande tider och varierande dagar påriktigt, inte ?offra dig? för att det behövs. Storhelger är också en given tidpunkt där vi jobbar. Taxi är en tjänst av människor, för människor och för att trivas som chef på Zontaxi behöver du genuint tycka om att verkligen jobba och kommunicera med andra människor hela tiden. I rollen som chef för beställningscentralen är du mycket central i verksamheten och i trafikledningen blir du ofta ?flaskhalsen? där all kommunikation ska gå igenom. Vi är ett företag i tillväxt och ändrade förutsättningar och snabba beslut med kundfokus är något som präglar hela vår verksamhet. Viktigt att kunna se möjligheter i nya uppdrag och att kunna tänka om och tänka nytt. En strävan att verkligen bli en riktigt bra ledare är viktigt. Alla är vi nya i början men vi måste snabbt sträva efter att bli bra ?på riktigt?. Vi ser oss själva som mycket duktiga, serviceinriktade och hjälpsamma medmänniskor. Som ny chef på Zontaxis beställningscentral kommer du snabbt få mycket ansvar och behöver klara av att hantera det samtidigt som du sätter dig in i företaget och själv utvecklas. Du behöver inte ha taxilegitimation för att söka denna tjänsten men vi vill att du inom 3 månader ska ta den för att kunna ta chaufförsuppdrag ibland och därmed skaffa dig en större kunskap om yrket sett även ur chaufförens och kundens perspektiv. Du ansöker till tjänsten genom att klicka på "Sök tjänst" - ej via e-post. Vi ser gärna att du ansöker snarast, dock senast den 1 september. Vi kallar löpande till intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har passerat. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Andersson på 0734 25 25 45 Välkommen med din ansökan!
Företag: Resources On Internet Sweden AB/roi:recruit
Ort: Karlskrona
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Zontaxi söker en Chef till beställningscentralen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Zontaxi söker en Chef till beställningscentralen

Invoice Finance söker mötesbokare till Malmö
Arbetsbeskrivning I rollen som mötesbokare får du möjligheten att utveckla dig själv och blir en del av ett framgångsrikt företag inom en spännande bransch. Du kommer att ringa företag, främst kalla samtal runt om i hela Sverige och boka telefonmöten ang finansieringslösningar. Dukommer att bli en av företagets viktigaste säljare och vi tror att du stimuleras av att nå högt uppsatta mål. All bokning sker över telefon och du sitter i en entusiasmerande arbetsmiljö med trevliga kolleger. Vem är du? För att lyckas i rollen som mötesbokare söker vi dig som trivs med att ta kontakt med människor och vill utvecklas inom försäljning i ett framgångsrikt företag. Det är viktigt att du har rätt inställning till arbetet och det är meriterande om du arbetat i en säljroll tidigare, exempelvis som innesäljare, mötesbokare, canvasförsäljare eller liknande. Du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift samt grundläggande kunskaper i matematik och engelska. Det är meriterande om du har en avslutad gymnasieutbildning med ekonomisk inriktning Vidare ser vi gärna att du är: - Självgående och flexibel - Utåtriktad, positiv och öppen - En vinnarskalle som stimuleras av att nå höga mål - Driftig och orädd som trivs i ett högt arbetstempo. Du erbjuds Som mötesbokare hos oss erbjuds du goda förmåner och stor möjlighet till personlig och professionell utveckling. Du erbjuds bland annat: - Bra grundlön - Mycket goda möjligheter till hög provision - Utbildningar - Karriärs utvecklingsmöjligheter - Trevlig arbetsmiljö i centrala Malmö - Heltidstjänst med provanställning Ansökan Du söker tjänsten genom att klicka på ?sök tjänst? senast 4 september. Vi tar ej emot ansökningar via e-post. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Jenny Vigren på jenny.vigren@roirecruit.se. Om Invoice Finance: Vi har vårt huvudkontor i Malmö med säljkontor i Stockholm. Såväl bolag som ägare har en mycket stark finansiell ställning, och tillsammans med personalens mångåriga erfarenhet av branschen är vi väl rustade att möta marknadens krav. Invoice Finance erbjuder ett nytänkande avseende priset för fakturaköp som gör att produkten blir ett realistiskt alternativ till annan Finansiering av reskontran. Det finns flera skäl till detta, men i huvudsak beror det på bra och effektiv styrning av vår verksamhet men också att vi ställer vissa krav på vår kund vad gäller administrativ mognad men även kvaliteten på fakturamottagaren har betydelse. Vi erbjuder våra kunder tid, pengar och kompetens. Läs mer om oss på vår hemsida www.invoice.se
Företag: Resources On Internet Sweden AB/roi:recruit
Ort: Malmö
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Invoice Finance söker mötesbokare till Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Invoice Finance söker mötesbokare till Malmö

Administratör med ansvar för butiksadministratio
Erfaren administratör sökes till husdjurskedjan Grizzly Zoos huvudkontor i Lund. Grizzly Zoo är ett växande och spännande företag som säljer foder och tillbehör till husdjur. Grizzly Zoo omsätter ca 120mkr, är lönsamt och har god tillväxt. Tillsammans med vårt systerföretag i Finland är vi Nordens största kedja för husdjur. Vi ser på vår bransch med nya ögon och jobbar ständigt med att förbättra vardagen för våra kunder och deras husdjur. Vi behöver förstärkning med en heltidstjänst inom butiksadministration. Vad innebär tjänsten? - Löpande administration och uppdateringar - Support till butiker - Administration vid nyetablering - Övrigt administrativt arbete och projekt Varför ska du jobba hos oss? Gillar du administrativt arbete? Drömmer du om att jobba i ett företag med hög ambitionsnivå och framtidstro? Vill du vara med på en resa med stora förändringar och tillväxt? Välkommen till Grizzly Zoo! Vem är du? - Snabb och effektiv, du är van att jobba med stora flöden - Duktig på att självständigt hantera många bollar i luften - Noggrann - God datorvana, särskilt excel - Minimum 2 års arbetslivserfarenhet från liknande arbete - Butikserfarenhet är meriterande Skicka in din ansökan! Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med lokalisering i Lund. Lön efter överenskommelse. Vid frågor releterat rekryteringen är du välkommen att kontakta Jenny Vigren på jenny.vigren@roirecruit.se Du ansöker genom att klicka på "sök tjänst", fyll i formuläret och ladda upp dina ansökningshandlingar. Vi ser fram emot din ansökan senast 2013-09-08. Om du har frågor kring tjänsten, vänligen kontakta VD Eskil Sylwan på e-postadress eskil.sylwan [at] grizzlybutiken.se.
Företag: Resources On Internet Sweden AB/roi:recruit
Ort: Lund
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Administratör med ansvar för butiksadministratio jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administratör med ansvar för butiksadministratio

Grizzly Zoo söker butikschef till Gävle!
GRIZZLYZOO är ett växande och spännande företag som säljer hundfoder, kattmat, kattsand och tillbehör till husdjur. GRIZZLYZOO omsätter över 100mkr, är lönsamt och har god tillväxt. Tillsammans med vårt systerföretag i Finland är vi Nordens största kedja för husdjur. Vi ser på vår bransch med nya ögon och jobbar ständigt med att förbättra vardagen för våra kunder och deras husdjur. Vi söker en butikschef! I december 2013 öppnar GRIZZLYZOO sin 16:e butik och det sker vid Hemlingby köpcentrum utanför Gävle. För dig som vill ha något att bita i och dessutom vill lägga ned din själ i något nytt och fräscht i ett företag under stark utveckling är vår GRIZZLY-butik på Hemlingby en fullträff. Erfarenhet av ledande befattning från detalj- eller dagligvaruhandel är ett absolut krav då det krävs stora kunskaper i affärsmannaskap, personalledning och butiksdrift. Rollen innebär bland annat att du: - Aktivt arbetar i butiken tillsammans med din personalHar personal- och resultatansvar för butiken - Ansvarar för att butiken är attraktiv och säljande - Ansvarar för att våra kunder är nöjda - Utvecklar medarbetarna i deras roller Om anställningen: - Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. - Lön efter överenskommelse - GRIZZLY tillämpar kollektivavtal med UNIONEN. Här söker du tjänsten Klicka på "sök tjänst", fyll i formuläret och ladda upp dina ansökningshandlingar. Har du frågor om hur du ansöker, är du välkommen att mejla Jenny Vigren på mejladress jenny.vigren@roirecruit.se Sista ansökningsdag är 2013-09-06. Du som vill veta mer om tjänsterna är välkommen att kontakta regionchef Tobias Lindqvist via e-mail på adressen tobias.lindqvist@grizzlybutiken.se
Företag: Resources On Internet Sweden AB/roi:recruit
Ort: Gävle
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Grizzly Zoo söker butikschef till Gävle! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grizzly Zoo söker butikschef till Gävle!

Grizzly Zoo söker säljare till Gävle!
GRIZZLYZOO är ett växande och spännande företag som säljer hundfoder, kattmat, kattsand och tillbehör till husdjur. GRIZZLYZOO omsätter över 100mkr, är lönsamt och har god tillväxt. Tillsammans med vårt systerföretag i Finland är vi Nordens största kedja för husdjur. Vi ser på vår bransch med nya ögon och jobbar ständigt med att förbättra vardagen för våra kunder och deras husdjur. Vi söker säljare! I december 2013 öppnar GRIZZLYZOO sin 16:e butik och det sker Hemlingby handelsområde utanför Gävle För dig som vill ha något att bita i och dessutom vill lägga ned din själ i något nytt och fräscht i ett företag under stark utveckling är vår nya GRIZZLY-butik på Hemlingby en fullträff. Du ska vara en utpräglad servicemänniska och ha minst två års erfarenhet av försäljning och butiksarbete inom detalj- eller dagligvaruhandel. Har du djurvårdsutbildning från gymnasiet, djurparker etc. är det en merit. - Tjänsterna är tillsvidareanställningar på deltid mellan 10-20 timmar per vecka. - Arbetstider, dag, kväll och helg efter schema. - Anställningsavtal och lön mm. enligt Handels kollektivavtal Här söker du tjänsten Klicka på "sök tjänst", fyll i formuläret och ladda upp dina ansökningshandlingar. Har du frågor om hur du ansöker, är du välkommen att mejla Jenny Vigren på mejladress jenny.vigren@roirecruit.se Sista ansökningsdag är 2013-09-11. Du som vill veta mer om tjänsterna är välkommen att kontakta regionchef Tobias Lindqvist via e-mail på adressen tobias.lindqvist@grizzlybutiken.se
Företag: Resources On Internet Sweden AB/roi:recruit
Ort: Gävle
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Grizzly Zoo söker säljare till Gävle! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grizzly Zoo söker säljare till Gävle!

Grizzly Zoo söker säljare till Borås
GRIZZLYZOO är ett växande och spännande företag som säljer hundfoder, kattmat, kattsand och tillbehör till husdjur. GRIZZLYZOO omsätter över 100mkr, är lönsamt och har god tillväxt. Tillsammans med vårt systerföretag i Finland är vi Nordens största kedja för husdjur. Vi ser på vår bransch med nya ögon och jobbar ständigt med att förbättra vardagen för våra kunder och deras husdjur. Vi söker säljare! I november 2013 öppnar GRIZZLYZOO sin 15:e butik och det sker Knalleland i Borås. För dig som vill ha något att bita i och dessutom vill lägga ned din själ i något nytt och fräscht i ett företag under stark utveckling är vår GRIZZLY-butik på Knalleland en fullträff. Du ska vara en utpräglad servicemänniska och ha minst två års erfarenhet av försäljning och butiksarbete inom detalj- eller dagligvaruhandel. Har du djurvårdsutbildning från gymnasiet, djurparker etc. är det en merit. - Tjänsterna är tillsvidareanställningar på deltid mellan 10-20 timmar per vecka. - Arbetstider, dag, kväll och helg efter schema. - Anställningsavtal och lön mm. enligt Handels kollektivavtal SÅ HÄR SÖKER DU TJÄNSTEN: Klicka på "sök tjänst", fyll i formuläret och ladda upp dina ansökningshandlingar. Har du frågor om hur du ansöker, är du välkommen att mejla Jenny Vigren på mejladress jenny.vigren@roirecruit.se Sista ansökningsdag är 2013-09-11. Du som vill veta mer om tjänsterna är välkommen att kontakta regionchef Sören Wilhelmsson via e-mail på adressen rekrytering@grizzlybutiken.se.
Företag: Resources On Internet Sweden AB/roi:recruit
Ort: Borås
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Grizzly Zoo söker säljare till Borås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grizzly Zoo söker säljare till Borås

Invoice Finance söker inkassohandläggare
Arbetsbeskrivning I rollen som inkassohandläggare får du möjlighet att skapa nya och egna rutiner för verksamheten. Tjänsten är ny och ger stora möjligheter till personlig utveckling. Bolaget står inför en kraftig expansion avseende finansiering av både företag och privatpersoner, vilket i sin tur ger ett ökat flöde av inkasso. Vem är du? Du har erfarenhet från inkassoarbete hos inkassobolag. Du skall kunna processen från påminnelse till betalningsföreläggande. Du skall ha förmåga att vidareutveckla och delvis bygga upp inkassoverksamheten tillsammans med VD och bolagets ekonomiansvarige. System och en fungerande inkassoverksamhet finns redan idag, men vi ser stor potential att utveckla den. Du har genomgått någon form av inkassoutbildning t.ex. Svensk Inkassos utbildning eller liknande. Du hanterar svenska obehindrat i både tal och skrift samt grundläggande kunskaper i engelska. Vidare ser vi gärna att du är: - Självgående och tar egna initiativ - Strukturerad - Stimulerad av att få påverka och bidra till en utveckling Du erbjuds En viktig roll i ett stabilt företag som vill framåt och önskar utvecklas vidare. Du kommer att erbjudas goda förmåner och stora möjligheter till personlig utveckling. Förutom bra lön och professionella utvecklingsmöjligheter får du även kontinuerligt tillgång till att vidareutbilda dig. Vi har en trevlig arbetsmiljö i centrala Malmö. Ansökan Du söker tjänsten genom att klicka på "sök tjänst" senast 17 september. Vi tar ej emot ansökningar via e-post. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Lindberg på johan.lindberg@invoice.se. Välkommen med din ansökan! Om Invoice Finance AB: Vi har vårt huvudkontor i Malmö med säljkontor i Stockholm. Såväl bolag som ägare har en mycket stark finansiell ställning, och tillsammans med personalens mångåriga erfarenhet av branschen är vi väl rustade att möta marknadens krav. Vi erbjuder våra kunder tid, pengar och kompetens via marknadens mest ekonomiska fakturaservice, fakturaköp och inkasso. Läs mer om oss på vår hemsida www.invoice.se. Dotterbolaget eFinance Nordic AB har nyligen lanserat sin heltäckande betallösning för Nordiska webbutiker - billmate. Läs mer på www.billmate.se.
Företag: Resources On Internet Sweden AB/roi:recruit
Ort: Malmö
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Invoice Finance söker inkassohandläggare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Invoice Finance söker inkassohandläggare

Relocation Konsult sökes till Stockckholm
Vi expanderar och söker nu någon som på heltid kan ta hand om Newcomer? Immigration & Relocation?s kunder í Stockholm med omnejd. Kunderna behöver hjälp med allt vad det innebär att etablera sig i ett nytt land; orientering i området, folkbokföring, dagis/skolor registrering och information, hitta bostad, hjälp att koppla upp abbonnemang såsom el, telefon, internet, etc. Dina kvalifikationer - Mycket god lokalkännedom - Mycket god engelska, samt obehindrad svenska i tal och skrift - Gärna egen utlandserfarenhet, dvs bott i annat land - B körkort och helst tillgång till bil - Gott kontaktnät för att hjälpa kunderna - Nyfiken och kunnig om Sverige och näringsliv - Erfarenhet av serviceyrke - Erfarenhet av administration - Mycket goda datakunskaper samt kunna arbeta i ett CRM system. - Eftergymnasial utbildning Om oss NIR grundades i 1995 av Lena Rekdal som fortfarande är involverad i den dagliga driften. Huvudkontor är i Stockholm, men vi hjälper också kunder runt om hela Sverige. Vi är EQS certifierade vilket kan likställas med ISO9000 för relocation bolag. Vi är väl etablerade i Sverige och globalt, och vi har partners i hela världen men genom vårt Allies in Relocation Excellence i Norge, Danmark, Belgien, Luxemburg och Spanien. Vår kärnverksamhet är migrationsärenden samt klassiska relocation tjänster d.v.s. att etablera våra utländska kunder i Sverige snabbt och smidigt. Vi tar hand om det mest praktiska och gör flytten smidig. Vår normala arbetstid sträcker sig från 9-18 måndag till fredag. Vi arbetar strukturerat med tydliga program, mål, manualer och dokumentation. Vi är en certifierad partner till migrationsverket. Om du vill läsa mer om oss och vår verksamhet besöker du vår sajt www.newcomers.se Ansökan Om du har frågor om företaget eller tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna på mail Johanna@newcomers.se alternativt lena@newcomers.se. Du ansöker genom att klicka på knappen "Sök tjänst" Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Vid frågor angående rekryteringen eller ansökningen vänligen kontakta jenny.vigren@roirecruit.se Sista ansökningsdatum är 22 september ? men ansök gärna redan idag!
Företag: Resources On Internet Sweden AB/roi:recruit
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Relocation Konsult sökes till Stockckholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Relocation Konsult sökes till Stockckholm

Viksjö Golfklubb söker Restaurangutvecklingschef
Till en av Stockholms mest trivsamma och välbesökta golfanläggningar söker vi någon som är intresserad av att vara med och vidareutveckla en idag framgångsrik restaurang mot nya höjder. Potentialen i att både utveckla och bredda befintlig verksamhet är mycket stor. Klubben har drygt 100.000 besökare per år och är centralt belägen i Järfälla kommun nordväst om Stockholm med goda kommunikationsmöjligheter. De senaste sju åren har klubben drivit restaurangen i egen regi varav de senaste fyra åren på årsbasis. Viksjö Golfklubb har höga ambitioner med sin restaurang och ska nu påbörja arbetet att ta verksamheten till en ny nivå med bl.a. À la carte, konferenser, fester m.m. För att lyckas behöver vi nu förstärka organisationen. Vem är du? Vi förutsätter att du har flera års erfarenhet från restaurangbranschen. Du ska ha dokumenterat gott ledarskap och goda kunskaper i marknadsföring och ekonomi. Du gillar att knyta kontakter och skapa affärer, i tillägg till att du är en god organisatör. Som person ska du ha en förmåga att skapa en energi omkring dig som framkallar en entusiastisk personalstyrka med motivation, känsla för service och lojalitet. Du ska vara en förebild för övrig personal med uttalad vilja att vidareutveckla verksamheten i positiv riktning och tillsammans med personalen. Ansökan Tycker du det låter intressant och vill veta mer om företaget eller tjänsten så kontakta gärna VD Göran Näslund på telefon 08-580 313 20. Du kan även läsa mer om oss och våra anläggningar på www.viksjogk.se. Du ansöker genom att klicka på knappen "Sök tjänst" och sista ansökningsdag är 30 september. Vi tar ej emot ansökningar via e-post. har du frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta jenny.vigren@roirecruit.se
Företag: Resources On Internet Sweden AB/roi:recruit
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Viksjö Golfklubb söker Restaurangutvecklingschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Viksjö Golfklubb söker Restaurangutvecklingschef

Fordonskonsult i Malmö söker inkassohandläggare
Vi söker nu en administrativt kunnig person för att bistå verksamheten i Malmö som inkassohandläggare. Vi har etablerade system och rutiner men självklart får du gärna bidra till att kontinuerligt förbättra rutiner för vår inkassoverksamhet. Du blir del av ett fungerande och driftigt team som vill framåt. Tjänsten innebär att du självständigt hanterar inkassoärenden för våra uppdragsgivares räkning, vilka oftast är ledande banker och finansbolag. Du lägger in nya uppdrag i vårt system för ärendehantering, bevakar avbetalningsplaner, samt gör nödvändiga efterforskningar exempelvis på internet. Tjänsten medför även kontinuerlig kontakt med gäldenärer, företagare, konkursförvaltare samt att hålla uppdragsgivare uppdaterade. I vissa fall följer du även med kollegor ut på fältet vid återtagande av egendom som exempelvis fordon, datorer eller annan värdefull utrustning. Du bör minst ha B-körkort. Vem är du? Vi lär gärna upp dig på de bitar du kanske ännu inte behärskar men ser positivt på om du har tidigare erfarenhet av just inkassoarbete. Du ska ha god datorvana, ett siffersinne samt lätt för att formulera dig tydligt i både tal och skrift. Du behärskar både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Skulle du hantera fler språk är det positivt. Mängden uppdrag gör att du behöver ha ett gott ordningssinne och en god struktur i ditt arbete för att trivas med denna tjänst. Har du tidigare arbetat med inkasso, kredithantering, inom bank eller försäkring så har du troligen fått med dig administrativa erfarenheter som du får nytta av hos oss. Viss ekonomisk kunskap är en grundförutsättning. Som person ser vi gärna att du: >> Är ansvarstagande med ett gott ordningssinne >> Arbetar självständigt, men är stimulerad av att samarbeta i en grupp >> Har ett utvecklat kundfokus och en vilja att alltid göra ett gott arbete Ansökan Du söker tjänsten genom att klicka på "Ansök via extern webbplats" senast 29 september. Vi tar ej emot ansökningar via e-post. Har du frågor angående tjänsten eller företaget är du välkommen att kontakta Hasse Lewicki på telefon 040-913208 eller Jerry Göransson på 040-913209. Välkommen med din ansökan! Om Fordonskonsult: Fordonskonsult startades 1992 av Hans Lewicki och Jerry Göransson med bakgrund som arbetskollegor i ett flertal större banker och finansbolag. Efter finansbolagskrisen i början av 90-talet växte behovet av seriösa företag som kunde administrera återtagsärenden och försäljning av återtagna fordon åt finansbolagen. Företaget har sedan dess varit ett av de ledande i branschen i södra Sverige. I november 2007 flyttade vi till nya lokaler och fokuserar helt på administration av återtagsärenden avseende fordon, datautrustning, restaurangutrustning, skogs- och jordbruksmaskiner. Uppdragsgivarna är framför allt Sveriges ledande banker och finansbolag men även större bilfirmor. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.fordonskonsult.se
Företag: Resources On Internet Sweden AB/roi:recruit
Ort: Malmö
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonskonsult i Malmö söker inkassohandläggare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonskonsult i Malmö söker inkassohandläggare

Erfaren teamledande/plockare till Grönsakshallen
Vi vill att du som söker tjänsten har tidigare erfarenhet från lager, restaurang och kan grönsaker. Har du även truckkort är det en fördel. Att du har datorvana och att du har haft personalansvar från tidigare arbete är mycket meriterande för denna tjänst som andreman/ plockare. Du skall vara ansvarig när passchefen är ledig och ett föredöme för all personal som arbetar med dig. Vi ser gärna att du som söker detta jobb har tidigare erfarenhet av att driva arbetet för mindre grupper. Du kommer att arbeta på ett 8 veckors rullande schema, där du jobbar fem dagar och är ledig i tre. För att täcka veckans alla dagar året runt har vi följande arbetspass: Nattpasset 21:45-04:30 Kvällspasset 13:15-22:00 Dagpasset 04:15-13:30 Vi har avtal med Handels. Ansökan Vi vill gärna att ni skriver några rader om dig själv och varför du skulle passa in på denna tjänst. Berätta var och med vad du har arbetat tidigare. Vi vill gärna att det framgår vilken erfarenhet du har av arbetsledning, vår bransch, nivå på datorvana och språkkunskaper som här eftersöks. Har du frågor om tjänsten eller företaget är du välkommen att ringa vår Lagerchef i Stockholm Bob Marshall på telefon 08-506 258 86. Du ansöker genom att klicka på länken "Ansök via extern webbplats", och vi vill senast ha mottagit din ansökan den 02 oktober. Om Grönsakshallen Bolaget Grönsakshallen Sorunda grundades 1985 och givetvis var det kundernas önskemål och kvalitetskrav som var och är ledstjärnan för oss. Man kan alltså säga att vi tillsammans med Sveriges duktiga kockar har lyckats skapa Grönsakshallen Sorunda. För information om företaget och våra produkter är du välkommen att läsa mer på www.gronsakshallen.se
Företag: Resources On Internet Sweden AB/roi:recruit
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren teamledande/plockare till Grönsakshallen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren teamledande/plockare till Grönsakshallen

Teamledare till kundservice och backoffice
Teamledare till kundservice och backoffice på Thorn Svenska AB Thorn Svenska AB Thorn Svenska AB bedriver försäljning och finansiering av hemelektronik och vitvaror, samt erbjuder privatlån, under varumärkena Thorn respektive L?EASY. Bolaget tillhör L´EASY- koncernen som har sitt huvudkontor i Danmark. Det svenska bolaget omsätter årligen ca 150 miljoner kronor, har omkring 40 anställda och är beläget i fräscha lokaler i Solna. För mer information om företaget besök www.Thorn.se Dina arbetsuppgifter Vårt kundservice- och backofficeteam består av ca åtta personer vars primära uppgift är att via brev, e-post och telefon besvara frågor från våra kunder. Det rör sig om allt från fakturafrågor till teknisk support. Teamet ansvarar även för ett antal administrativa arbetsuppgifter. Din uppgift som teamledare är att leda, fördela och prioritera det dagliga arbetet liksom att utveckla medarbetarna och ge dem förutsättningar att leverera en förstklassig service. Du har fullt personalansvar för dina medarbetare. Din profil Vi ser att du är en trygg person som är duktig på att entusiasmera och motivera andra. Du leder med lika delar empati, ödmjukhet och tydlighet. Du är lyhörd men har inte svårt för att fatta beslut. Du har erfarenhet av kundservicearbete och vet vad det innebär att ha personalansvar. Vidare är du strukturerad, affärsmässig och strävar hela tiden efter att optimera arbetssätt och processer för att nå nya mål. Stämmer detta på dig så har du förutsättningarna att lyckas i rollen! Anställning Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Schemalagd arbetstid måndag ? fredag, 08:00-17:00 Vi är anslutna till kollektivavtalet Tjänstemän - Svensk Handel Akademikerförbunden och Unionen. Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Terese Hassbring via tel: 0708-131201, eller e-post: terese.hassbring@Thorn.se Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag, samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Resources On Internet Sweden AB/roi:recruit
Ort: Solna
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Teamledare till kundservice och backoffice jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teamledare till kundservice och backoffice

Ekonomiansvarig sökes till GB Tank AB i Falun
GB Tank AB befinner sig i en mycket expansiv fas. Mot bakgrund av en pensionering söker vi en ny Ekonomiansvarig till vårt kontor i Falun. Du blir en nyckelresurs i bolaget som förutom att jobba tätt med bolagets VD även blir del av ett expansivt och spännande företag med många duktiga medarbetare. Arbetsuppgifter och ansvarsområden >> Du kommer att ansvara för företagets ekonomifunktion. >> Löpande bokföring. >> Månadsrapportering, årsbokslut samt upprättande av årsredovisning. >> Skattedeklaration och bolagets inkomstdeklaration. >> Supportera VD med ekonomisk rapportering och analyser. >> Lönehantering inkl kontrolluppgifter mm. >> Budgetarbete och uppföljning, samt externa kontakter (exempelvis bank). Vi vill gärna att du som söker har mångårig erfarenhet från liknade arbete, trivs med att arbeta i ett expansivt företag med korta beslutsvägar. Vi tror att du drivs av att få arbeta självständigt men stimuleras av att samarbeta med och hjälpa kollegor. Vi har en bra arbetsmiljö och trivs på jobbet. Vi har möjlighet att ge vår nya medarbetare en bra introduktion till arbetet, men då ansvarsområdet innehåller alla delar av en ekonomifunktion från början till slut är det viktigt att du har erfarenhet från hela processen. Vi hoppas att du som har denna bakgrund vill ta kontakt med oss och bli en del av vårt team. Ansökan För att ansöka klickar du på knappen ?Sök tjänst?. Vi önskar ha mottagit din ansökan senast 11 oktober. Tillträde enligt överenskommelse. Mer information om tjänsten och företaget lämnas av företagets VD Göran Blomberg på tel: 023-70 50 91. GB Tanks affärsidé är att med hög kvalitet och säkerhet tillgodose sina kunders behov av drivmedelstankar - såväl nytillverkning som rekond, legoarbeten i plåt, tryckkärl och värmeväxlare. Vi expanderar och omsätter idag ca 50 miljoner kronor. Läs gärna mer på www.gbtank.se
Företag: Resources On Internet Sweden AB/roi:recruit
Ort: Falun
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiansvarig sökes till GB Tank AB i Falun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiansvarig sökes till GB Tank AB i Falun

Grönberg & Partner söker Säljchef
Grönberg & Partners är verksamt på den svenska frisörmarknaden. Vi marknadsför starka kvalitetsmärken till medvetna svenska frisörer och konsumenter. Vår affärsidé är enkel: att erbjuda hög service och kvalitet och att sätta kunden i fokus. Vi har en unik erfarenhet av och kunskap om marknaden. Vi är stolta att kunna erbjuda REF ett starkt, välkänt och helsvenskt varumärke som inte bara uppskattas här i Sverige utan även är på stark frammarsch i många andra länder. System 4 och DS är två hårvårdsserier som har utvecklats i Finland. System 4 är speciellt framtagen för personer med känslig hårbotten, medan DS vänder sig till kunder som vill ha hårvårdsprodukter som är fria från parfym och färgämnen. GKhair; Att behandla torrt och frissigt hår med en långvarigt vårdande effekt ? har tidigare varit mer eller mindre omöjligt. Med GKhair The Best Keratin får du nöjda kunder med ett rakare och glansigare hår som håller i upp till fem månader! Det är en aktivt vårdande behandling som görs på salongen utan tillsats av några farliga eller nedbrytande ämnen. Som Säljchef är du ansvarig för försäljningen på den svenska marknaden till i första hand frisörer. Specifika arbetsuppgifter är: Personal - leda, motivera, utveckla säljorganisationen bestående av 6 säljare i landet. Försäljning - eget kundansvar för ca 20 kunder. Utveckling- öka försäljningen på befintliga kunder samt öka kundunderlaget. Initiera/genomföra säljkampanjer, projekt. Budgetansvar; prognostisering, upprättande, uppföljning och rapportering. I tjänsten ingår resande ute med säljare/kundbesök ca 3 dagar per vecka och 1-2 övernattningar per vecka. Vi söker dig som: Som har branscherfarenhet, redo att ta nästa steg till större ansvar. Har haft eget budgetansvar och har erfarenhet av marknadsaktiviteter. Har erfarenhet av att ha jobbat med Frisörer/Återförsäljare. Vana vid Office-paketet, affärssystem order/ekonomi samt CRM-system. Förhandlingsvana. Har gymnasiekompetens och eftergymnasial utbildning eller motsvarande erfarenhet, inom relevant område, gärna ekonomi eller marknadsföring. Högskoleutbildning är meriterande. Profil: Som person är du social och utåtriktad, med bibehållen integritet. Du är resultatorienterad och kan hantera många bollar även under stress. Du tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder. Vidare är du flexibel, dynamisk och målinriktad. Det är av yttersta vikt att du kan jobba självgående och har en stark inre drivkraft. Du har också skinn på näsan och är inte rädd för att ta tuffa beslut eller ifrågasätta där det behövs. Utöver detta vill vi också att du talar och skriver både engelska och svenska obehindrat. Har du haft, även på fritiden, chef/ledaransvar ser vi det som meriterande. Körkort B fodras. Villkor: Vi erbjuder ett spännande och stimulerande arbete, med stora möjligheter att påverka företagets fortsatta utveckling du sitter med i ledningsgruppen, även stora möjlighet till personlig utveckling. Utöver en bra grundlön finns också möjlighet till bonus, i tjänsten ingår också tjänstebil, mobiltelefon och dator. Placering kan vara i t.ex. någon av städerna Stockholm, Göteborg, Malmö. Ansökan: Du söker tjänsten genom att klicka på sök tjänst senast 11 oktober. Vi tar ej emot ansökningar via e-post. denna rekrytering samarbetar vi med roi:recruit och har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta Leif Gustafsson 0708-255 100 eller leif.gustafsson@roirecruit.se
Företag: Resources On Internet Sweden AB/roi:recruit
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Grönberg & Partner söker Säljchef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grönberg & Partner söker Säljchef

Elingenjör-/konstruktör sökes till Osby
För uppdragsgivares räkning söker vi nu en el-/automationsingenjör till ett välrenommerat och väletablerat företag i norra Skåne. Din profil: *Du har en högskoleutbildning och relevant yrkeserfarenhet från arbete som elkonstruktör *Du är självgående och engagerad *Du är initiativrik och innovativ *Du är en god problemlösare *Du besitter stor noggrannhet i arbetet Meriterande: *Civilingenjörsexamen *Full behörighet *Tidigare erfarenhet av arbete med ABB Freelance och/el. andra system Om tjänsten: Du kommer att arbeta med elektrisk konstruktion/programmering och utveckling av nya lösningar, konstruera produktionsunderlag och vara en länk mellan konstruktion/produktion och kunder/konsulter. Du kommer jobba nära produktionspersonalen och även vara ett stöd till säljsidan. Du kommer att granska material från interna, såväl som externa leverantörer. Du kommer i viss utsträckning hålla i utbildning/handledning av kunder Villkor: Tjänsten är en tillsvidareanställning med början så snart som möjligt. Lön enligt överenskommelse. Din ansökan: Vi granskar ansökningar och intervjuar löpande. Du ansöker via "Sök tjänst" på www.roicareer.se eller direkt till ansvarig rekryterare Peter Karlsson på roi:recruit, e-post: peter.karlsson@roirecruit.se , telefon 0707956090. Välkommen med din ansökan!
Företag: Resources On Internet Sweden AB/roi:recruit
Ort: Osby
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Elingenjör-/konstruktör sökes till Osby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elingenjör-/konstruktör sökes till Osby

Redovisningsansvarig till Sol Voltaics AB i Lund
Vi söker nu en redovisningsansvarig till huvudkontoret på Ideon Forskningspark i Lund. Du erbjuds ett specifikt ansvarsområde men blir samtidigt en del av ett team som jobbar med all administrativ support i bolaget. Du får arbeta med kompetenta personer från många delar av världen. Trivs du i en miljö där vardagen inte är helt förutsägbar så kommer du att stimuleras av vår entreprenöriella företagskultur och att den ena dagen inte är den andra lik. Arbetsuppgifter Som redovisningsansvarig har du ansvaret för bokföringen, viss prognostisering, daglig administration, hantering av avtal och löpande kontroll att sammanställningar och rapporter är korrekta. Du ansvarar för månadsrapportering och bokslut. Därmed har du en tät kontakt med revisorerna. Eftersom att det är ett bolag under snabb utveckling hjälps vi alla åt med det som för varje tid behöver göras. Erfarenhet Vi tror att du har fem års erfarenhet av redovisning eller mer. Det viktigaste är dock att du känner dig trygg inom ditt område och klarar ta ett helhetligt ansvar självständigt inom ditt område. Det finns dock kollegor tillgängliga som snabbt kan få dig in i arbetsuppgifter och svara på löpande frågor. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift där engelska är huvudspråket är ett krav. Personliga egenskaper För att lyckas i rollen som redovisningsansvarig hos oss bör du vara energifull och trivas med ett högt tempo. Du har ett strukturerat arbetssätt samt är noggrann i det du gör. Vi lägger även stor vikt att hålla en hög service nivå internt mellan kollegor. Utbildning Vi tror att du har en gymnasial utbildning i botten och har du därefter genomfört en högre akademisk utbildning inom ekonomi är det meriterande. En gedigen erfarenhet i arbetslivet inom bolag i vår storlek väger dock lika tungt. Omfattning Heltid, fast månadslön. 75% också tänkbart. Tjänst kan tillträdas omgående, men på rätt person är vi även beredda att vänta. Ansökan Låter det intressant? Du ansöker genom att klicka på knappen "sök tjänst". Vi tar ej emot ansökningar vi e-post. Sista ansökningsdag är 18 oktober. Har du frågor angående rekryteringen är du välkommen att kontakta Jenny Vigren hos roi:recruit på 073 52 08 711. Om du har frågor kring företaget eller tjänsten specifikt är du välkommen att ringa vår VP of Finance, Marie Svensson på telefon 046 - 286 4864. Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag och annonsleverantörer under den tid processen pågår. Bolaget har starka finansiärer i ryggen, och är i ett skede av produktutveckling med en kommersialisering av produkter baserad på nano-teknologi. En internationell verksamhet med en entreprenöriell anda. För att få veta mer om bolagets verksamhet läs gärna mer om oss på www.solvoltaics.com
Företag: Resources On Internet Sweden AB/roi:recruit
Ort: Lund
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsansvarig till Sol Voltaics AB i Lund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsansvarig till Sol Voltaics AB i Lund

Butikschef till Kungsgatan i Stockholm
Panduro Hobby är Skandinaviens ledande leverantör av hobbymaterial ? med över 10 000 artiklar levererar vi inspiration till kreativa människor i hela Norden. Vi har ca 75 butiker i Danmark, Norge, Sverige och Nordtyskland och försäljning sker även via grossister och näthandel. Verksamheten sysselsätter idag mer än 600 anställda och är väldigt framgångsrik. För att fortsätta den positiva utvecklingen på marknaden söker vi nu: Butikschef till Kungsgatan Stockholm Tjänsten Det blir din uppgift att leda, inspirera och motivera butikens medarbetare liksom föregå med gott exempel för att nå uppsatta försäljningsmål. Du håller utvecklingssamtal och personalmöten för att utveckla medarbetarnas intresse och kunskap om produkter och trender. Vidare säkrar du att sammansättningen av varusortiment är korrekt och lokalt anpassat. Att utarbeta och följa budget för butiken blir också ditt ansvar, liksom att säkra att bemanningen är anpassad till kundtillströmningen. Butiken på Kungsgatan är Panduros flagskeppsbutik och till omsättningen den största. Du rapporterar till Area Manager för regionen och sammarbetar dessutom med övriga butikschefer där du aktivt deltar i butikschefsmöten, delar erfarenheter och utbyter idéer. Tillsammans med Area Manager planerar du även säljfrämjande aktiviteter. Till AM rapporterar du också aktuella trender och har en känsla för vad som kommer att vara ?inne? nästa säsong ? det är därför viktigt att du kan indetifiera dig med Panduro som varumärke/brand liksom med de produkter som verksamheten utvecklar och säljer. Bakgrund Du har solid erfarenhet från butiksdrift, helst från en kedja, där du är van vid att arbeta med koncept och säsongsvaror. Du är bekväm i rollen som butikschef/varuhuschef och har redan ett antal års erfarenhet utav denna roll. Du motiveras av att utveckla personal samtidigt som du har koll på gällande trender innanför livsstillsprodukter. Generellt Panduro Hobby kännetecknas av ovanligt lång anställningstid bland medarbetarna. Anledningen är en företagskultur där man är duktig på att värna om sina medarbetare och för att många av de anställda brinner för företagets produkter. Det är en mycket kreativ miljö, där alla goda idéer delas mellan butikerna. Det är korta beslutsvägar och en öppen atmosfär. Intresserad I den här rekryteringen sammarbetar vi med externt rekryteringsföretag. Har du frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta Ylva Lindgren på + 46 (0)703-59 23 90. Välkommen med din ansökan via e-post till yl@performancehouse.se. Märk din ansökan med ?Butikschef Stockholm?. Urval och intervjuer sker löpande så vi ser gärna att du inkommer med din ansökan snarast, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Företag: Resources On Internet Sweden AB/roi:recruit
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Butikschef till Kungsgatan i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikschef till Kungsgatan i Stockholm

Tekniker/Ingenjör
Polykemi söker PLASTIC APPLICATIONS and PROCESSING SPECIALIST I denna tjänst arbetar Du både med egna kundkontakter och som stöd till vår säljorganisation i tekniska frågor. Du kommer att arbeta i projektform, till stor del mot fordonsindustrin, där Du bidrar med Din expertkunskap i materialval och för att skapa optimal prestanda och kvalitet i slutdetaljen. I arbetet ansvarar Du för sammanställning av kundkrav och beredning av materialval. Du driver och genomför projekten i dess tekniska form i samverkan med kund och våra interna funktioner. Valideringstester genomförs både internt i vårt laboratorium samt hos våra kunder och fristående institut. Du besöker kunder, inom och utanför Europa, för kravinventering samt stöd vid formsprutning/tester av våra compounds. Resandefrekvensen uppskattas till c:a 60-70 dagar/år som ibland även sker tillsammans med vår säljpersonal. Vi är ett internationellt företag vilket kräver goda språkkunskaper i tal och skrift. Vi förutsätter att Du har en teknisk grundutbildning eller annan lämplig bakgrund med erfarenhet av bearbetning av termoplaster. Vi ser gärna att Du har kunskap och erfarenhet av projektledning. Som person är Du analytisk och har sinne för affärsmässiga lösningar. Du trivs att arbeta i team, men har också förmågan att självständigt driva och utveckla både affärer och tekniska lösningar. I vår strävan att öka mångfalden på företaget, ser vi gärna både kvinnliga och manliga sökanden, samt personer med annan bakgrund eller erfarenhet än svensk. Ytterligare upplysningar lämnas av Anders Jakobsson, chef tekniskt säljstöd, eller Mattias Persson, chef försäljning, på tel. 0411-170 30. Vill du veta mer om företaget gå in på www.polykemi.se . Låter det intressant ansöker du till tjänsten genom att klicka på ?sök tjänsten? ovan, inte via e-post.
Företag: Resources On Internet Sweden AB/roi:recruit
Ort: Ystad
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga Tekniker/Ingenjör jobb, Tekniker/Ingenjör Ystad, Tekniker/Ingenjör Resources On Internet Sweden AB/roi:recruit
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tekniker/Ingenjör

Fastboende Husfru och Trädgårdsmästare
Fastboende Husfru och Trädgårdsmästare till vacker Herrgård i Stockholms Skärgård Vi söker en husfru och en trädgårdsmästare till Värmdö - ett fast boende i Stockholms Skärgård ca 30 minuter från Slussen. Området är underbart vackert beläget vid vattnet med både permanent- och fritidsboende, båthus och sjöhus. Här ryms även blomster- och fruktträdgård, vilka får odlingsentusiaster att klia i fingrarna. Fastighetsägaren söker nu ett par som är permanentboende året runt i ett av husen på området, där den ena personen tar ansvaret som Husfru och den andra som Trädgårdsmästare. Arbetsuppgifter/roller Vi söker ett par där ni tillsammans ansvarar för att fastigheterna är i ordning och ser prydliga ut invändigt och utvändigt. En Husfru som har ett genuint intresse av matlagning, trädgård och som är ordningsam, samt serviceminded till sinnet. Några exempel på arbetsuppgifter är renhållning, trädgårdsarbete, inköp, matlagning, etc. Vi söker samtidigt en Trädgårdsmästare (som del av ett par) som sköter förvaltningen av trädgården, byggnader och tillhörande markområden. Detta görs genom att ansvara för att den omgivande trädgården och växthus sköts samt säkrar att reparationer och underhåll blir utfört, tillsyn av anläggningar, och maskiner. Det är inte ett krav att man behärskar alla delar själv utan man kan kan anlita extern hjälp vid behov. Dock är det ett krav att det finns erfarenhet och intresse av trädgårdsskötsel, samt att man är händig. Bakgrund För båda rollerna krävs personer som är serviceminded och diskreta. Båda ska vara ekonomiskt sinnade men utöver detta krävs inga andra ekonomikunskaper. Vi ser gärna att Husfrun tidigare har arbetat inom hotell, restaurang, trädgårdsarbete eller liknande. Du trivs med att se till att hushållet hålls rullande med hög kvalitet. Du är öppen och positiv och trivs med att det är ordning och reda omkring dig. Trädgårdsmästaren bör vara händig och gärna tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter som Trädgårdsmästare, inom fastighetsskötsel eller som hantverkare. Tekniskt kunnig och trädgårdsintresserad är egenskaper som du med fördel kan identifiera dig med. Fastighetsägaren ser detta som ett åtagande för båda parter på lång sikt och söker därför ett par som ser skärgårdslivet som en livsstil och inte som något man vill ?testa på?. Stabilitet och långvarighet i er relation är ett krav. Vi ser gärna sökande par som är 45 plus, som både är trygga i varandra och i sig själva. Villkor Båda tjänster innebär fast grundlön samt timersättning som faktureras till fastighetsägaren. Tjänsterna innebär heltid större delen av året. Husfrutjänsten innebär heltid under sommarhalvåret; under vinterhalvåret finns möjlighet att arbeta deltid på andra sätt. Båda tjänster kräver fastboende på plats under hela året. Vill ni veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på e-post jenny.vigren@roirecruit.se. Delge oss er ansökan så kan vi inleda ett samtal med denna som grund. Ni ansöker till tjänsten genom att klicka på "Sök tjänst" - ej via e-post. Vi ser gärna att ni ansöker snarast, dock senast den 20 oktober. Välkommen med er ansökan!
Företag: Resources On Internet Sweden AB/roi:recruit
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-10
Sök fler jobb liknande: lediga Fastboende Husfru och Trädgårdsmästare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastboende Husfru och Trädgårdsmästare

Affärsområdeschef (IT Services) till Göteborg
QLogic söker Affärsområdeschef (IT Services) till Göteborg som drivs av affärsutveckling Vi söker entreprenör och erfaren ledare som är hungrig på en utvecklande utmaning, där engagemang och prestation lönar sig. Denna roll är ny i företaget och kommer vara avgörande för avdelningens planerade och förväntade tillväxt. I rollen som affärsområdeschef för ITS har du stora möjligheter att påverka avdelningens och din framtid. Genom din kompetens och erfarenhet som ledare kontinuerligt lyfta och utveckla ditt teams förmågor och energi, till att leva upp och överträffa förväntningar från kunder, kollegor och arbetsgivare. Vi erbjuder: QLogic erbjuder dig en möjlighet att ta ledarrollen för vår IT Support och IT Drift enhet som är mycket uppskattad av kunder och även välkänd för sin omtänksamma och professionella support. I företagets kultur är det tydlig känsla av högt i tak, ansvar, omtänksamhet med struktur och professionalism. Frihet under ansvar! Du kommer arbeta mot satta mål men med stor egen frihet att hantera frågeställningar, lösningar, resurser och tjänster med dina bästa förmågor, kunskaper och erfarenheter. Du kommer få en tydlig målbild och arbetsbeskrivning att utgå ifrån som också kommer ligga till grund för din avraportering till ledningsgruppen. Beskrivning av roll/arbetsuppgifter Målbilden är att ge affärsenheten ITS den uppmärksamhet som den förtjänar och behöver för att kunna växa och fortsätta vara ett stabilt affärsområde för QLogic och de anställda. Idag består teamet av 3 tekniker varav en teamledare som stöttas av övriga ledare i företaget. Tyngdpunkten i prestationen och ledstjärnor till uppdraget för denna ledarroll: Säkra en ständigt växande affärsenhet genom kontinuerlig strävan efter att förbättra effektiviteten inom de befintliga och framtida resurserna, leveranser av tjänster samt kundstock. Standardisera och optimera leveransen av tjänsterna (Vad, när och hur). Skapa och underhålla för teamet en positiv, intressant och utvecklande arbetsmiljö/kultur som går hand i hand med bolagets övergripande kultur. Huvudsakliga ansvarsområden för affärsområdeschef Personal Kunder Budget Produkter och tjänsteportfölj Leverans av produkter och tjänster till kunder QLogic's interna samt hosting IT-miljö Din profil: Du är säker som ledare och noggrann med kvalité och lämnar inget åt slumpen. Det är viktigt för dig att arbeta självständigt och du har förmågan till självmotivation. Du har också förmågan att snabbt sätta dig in i företags arbetssätt och IT Infrastruktur. Du upplevs som förtroendeingivande i dina kontakter. Du är affärsmässig i ditt tänk, driven av att komma i mål samt uthållig för att nå dina mål. Som person är du engagerad i det du företar dig och tar ansvar för det du gör. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift och kan anpassa din kommunikation till många olika typer av professioner och företagskulturer. Vi ser det som mycket meriterande om du redan har ett upparbetat företagskontaktnät på den lokala marknaden i Göteborgsregionen. Vi ser långsiktigt på våra anställda samt våra kunder och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet och social kompetens. Vi vill satsa på våra anställda långsiktigt och söker någon som går in med samma inställning. Ansökan: Om du har frågor om företaget eller tjänsten är du välkommen att kontakta Fredrik Andrén under kontorstid på telefon 031 ? 10 70 60. För att söka tjänsten klickar du på knappen "Sök tjänst".
Företag: Resources On Internet Sweden AB/roi:recruit
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga Affärsområdeschef (IT Services) till Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Affärsområdeschef (IT Services) till Göteborg

Gerdmans AB söker en e-Sourcing Specialist!
Om tjänsten: Vi på Gerdmans håller på att skapa Sveriges bästa e-handelssajt för B2B. Till detta har vi en avdelning som fokuserar på e-handel. Vi har ett mycket professionellt och kreativt team som inte tvekar att dela med sig av sina erfarenheter inom e-handel till de andra i gruppen. En person som saknas i detta team är e-sourcing specialisten med ett huvudansvar för våra e-kataloger, vår produktdatabas och våra e-fakturor. Du kommer handskas med XML-filer, excelfiler, OIOXML, BMEcat och liknande i nära samarbete med våra största kunder. Du kommer även jobba tätt tillsammans med de andra i gruppen som består av en webbdesigner, en online marketing specialist, en systemutvecklare och en projektledare. Vem är du? *en teamplayer som har lätt för att dela med dig och ta till dig nytt. *en noggrann person som har koll på detaljerna. *strukturerad och ansvarsfull. *logisk i ditt tänkande. *arbetar gärna agilt med egna uppgifter och tar helhetsansvar i en strukturerad process! Dina kvalifikationer: *akademisk utbildning inom systemvetenskap eller liknande. *gedigen erfarenhet av filer och filstrukturer, t.ex. XML. *intresse för kundbehov som ibland är ganska avancerade. *gillar agila utvecklingsprocesser. *talar och skriver obehindrat både svenska och engelska. *meriterande om du har erfarenhet av PunchOut lösningar eller XML. Vi erbjuder: *en möjlighet att utvecklas inom ett av Sveriges ledande distanshandelsföretag för B2B. *arbete i en global koncern och en internationell avdelning. *introduktionsprogram. *fast lön med möjlighet till bonus. *nyckelroll som e-sourcingspecialist. *fräscha, nybyggda lokaler. Ansökningar: I denna rekrytering samarbetar vid med roi:recruit. Ansökan sker via ansökningsknappen "Sök tjänst". För mer information kring tjänsten kontakta Peter Karlsson 0707-956090 alternativt sänd ett mejl till peter.karlsson@roirecruit.se. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss kontakt från annonsleverantörer eller rekryteringsföretag under denna rekryteringsprocess. Gerdmans Inredningar AB är ett distanshandelsföretag inom B2B, som säljer kontors-, industri- och lagerinredning i hela Skandinavien. Vi erbjuder våra kunder ett mångsidigt sortiment med ca 11.500 produkter: allt från skrivbord och cafémöbler till pallyftare och kompletta lagerhyllsystem. Förutom det breda produktutbudet har Gerdmans ett effektivt servicepaket. Med professionell rådgivning, snabb leverans, minimigarantier på alla artiklar samt monteringshjälp är Gerdmans en heltäckande leverantör för varje företag. Gerdmansgruppen, med huvudkontor i Sverige (Markaryd), har även säljkontor i Danmark, Norge, och Finland, och är ett företag i tyska TAKKT-gruppen. Sök tjänst
Företag: Resources On Internet Sweden AB/roi:recruit
Ort: Markaryd
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Gerdmans AB söker en e-Sourcing Specialist! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gerdmans AB söker en e-Sourcing Specialist!

Hydrotech söker nu en ingenjör i maskinteknik!
Hydrotech söker nu en ingenjör i maskinteknik till Vellinge/Malmö! Hydrotech Technologies & Solutions AB är ett av världens ledande företag inom vattenreningsbranschen/konstruktion av mikrosilar och ett dotterbolag till Veolia Environnement. Nu söker vi ytterligare en ingenjör i maskinteknik till vår anläggning i Vellinge, beläget strax utanför Malmö och i Köpenhamns närhet. Om tjänsten: *Du kommer att delta i arbetet med nykonstruktion, samt vidareutveckling av Hydrotechs befintliga reningsfilter *Du kommer att ta fram ritningar och produktionsunderlag till våra tillverkningsenheter, samt specialanpassa våra filtermodeller efter kundens behov *Du kommer att bistå med problemlösning, både vid tillverkning och i samband med installation ute hos kund *Du är som konstruktör med från beställning till slutbesiktning och deltar i ett nära samarbete under hela processen, eftersom största delen av produktionen sker på vår anläggning *Arbetet är omväxlande och består av såväl standardiserade lösningar som av nykonstruktion. Du kommer utöver traditionella ritverktyg, även arbeta i affärssystemet Naivision. Din profil: *Du är högskoleingenjör alternativt civilingenjör inom maskinteknik *Du har helst några års adekvat yrkeserfarenhet *Du behärskar någon form av 3D ritningsprogram *Du är en tekniskt intresserad och praktiskt lagd person, som tycker om att vara delaktig i alla delar av konstruktionsarbetet *Du är initiativrik, självständig och ansvarsfull i arbetet *Du talar och skriver både svenska och engelska Meriterande för tjänsten: *Det är en fördel om du tidigare även har arbetat med och har intresse för dokumentation och manualer, eftersom tjänsten rymmer även detta. *Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av Naivision Din ansökan! Känner du igen dig i ovanstående kan vi erbjuda ett omväxlande och utvecklande arbete i en spännande bransch. I denna rekrytering samarbetar vi med roi:recruit och vi granskar ansökningar och gör intervjuer löpande. Du ansöker via ansökningsknappen ?Sök tjänst?. För frågor kring tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare Peter Karlsson på 0707-956090 eller via e-post peter.karlsson@roirecruit.se Hydrotech Technologies & Solutions AB tillverkar och utvecklar mikrosilar främst för vattenrening inom industri och kommun. Sedan starten 1984 har vi vuxit och är nu ett av världens ledande företag inom mikrosiltekniken med över 7000 installationer. Hydrotechs mikrosilar används främst till efterpolering av utloppsvatten från avloppsreningsverk samt filtrering av råvatten till vattenverk. På industrisidan används företagets teknik bland annat för att minska vattenförbrukningen genom att sluta system. Sedan 2002 ingår Hydrotech som ett dotterbolag till Veolia Environnement - ett världsomspännande företag med mer än 320 000 anställda, i Vellinge är vi ungefär 45 personer. Läs mer om Hydrotech på www.hydrotech.se
Företag: Resources On Internet Sweden AB/roi:recruit
Ort: Malmö
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Hydrotech söker nu en ingenjör i maskinteknik! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hydrotech söker nu en ingenjör i maskinteknik!

Teknisk säljare till MULTIVAC AB
Är du redo för utmaningen att automatisera förpackningsindustrin i Sverige? Är du en person med vilja att omsätta idéer till verklighet? Vi söker en medarbetare som har energi att aktivt driva försäljningen och utvecklingen av framtidens förpackningskoncept på den svenska marknaden. Om du vill vara med och tillföra din lust och kompetens för att jobba med teknisk försäljning av automationslösningar och lockas av möjligheten att visa våra kunder hur de kan få konkurrensfördelar genom ökad effektivitet, förbättrad miljö och minskad energiförbrukning med enkla och användarvänliga systemlösningar, så är kanske du rätt person för oss! Du kommer att ingå i en säljorganisation med kollegor i Lund, Stockholm, Borås och Nybro. Din bostadsort är inte avgörande, då det är närvaron hos dina kunder som är det viktiga. Våra kunder finns över hela Sverige men framför allt i Göta- och Svealand. I tjänsten ingår ca 75-100 resdagar om året, varav ca 25-50 innebär övernattning. Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med försäljning av såväl enstaka maskiner som förpackningslinjer och automationslösningar inom förpackningsbranschen, med Sverige som arbetsfält. I nära samarbete med produktchefer och tekniska specialister, kommer du att ha stort eget kundansvar. Din huvuduppgift är att identifiera, driva, vidareutveckla och slutföra affärer med befintliga kunder samt att aktivt bearbeta nya kunder. Du får en självständig roll som utifrån en egen aktivitetsplan innebär ansvar för att: - i samarbete med kollegor föreslå och offerera våra kunder med den optimala lösningen utifrån kundens behov - aktivt bearbeta befintliga och potentiella kunder genom frekventa kundbesök, mässor och event - dina budgeterade säljaktiviteter och din försäljningsbudget uppnås och utvärderas - ta fram budgetunderlag Är du den vi söker? Vi tror att du har en bakgrund som tekniker eller ingenjör, med fortsatt högskoleutbildning inom teknik och/eller erfarenhet av automation och maskinförsäljning. Har du erfarenhet från livsmedels- material- eller den farmaceutiska branschen är det ett plus. Vi tror att du motiveras av tanken att få ett självständigt ansvar för tilldelade och prioriterade kunder. Du inger förtroende och har en förmåga att skapa långsiktiga kundrelationer. Som säljare på MULTIVAC AB är inte bara din kompetens och ansvarskänsla viktig ? vi värderar ditt engagemang i kunden och tekniken lika högt. Villkor Utöver kollektivavtalsenliga förmåner kan vi erbjuda dig en tjänst med flexibla arbetstider och distansarbete, där vi dessutom tillhandahåller företagsbil och mobiltelefon. Lön utgår med en fast och en rörlig del, samt en årsbonus. Vill du veta mer? Tycker du att detta låter intressant så är du välkommen att kontakta Leif Gustafsson på 0708-255 100 eller leif.gustafsson@roirecruit.se eller Elin Bechtel 0733 21 20 00 eller elin.bechtel@roirecruit.se, Unionens Fackklubb: Mikael Strandqvist, tel 046-311 714 eller på mail mikael.strandqvist@multivac.se Tycker du att detta är intressant ansök genom att trycka på knappen nedan. Vi tar inte emot ansökan på mail. Sista ansökningsdag är den 15 november. Vi önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt och arbetar därför med ett löpande urval.
Företag: Resources On Internet Sweden AB/roi:recruit
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk säljare till MULTIVAC AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk säljare till MULTIVAC AB

Kvalitets / Process Tekniker till Bodycote
Bodycote plc är med över 190 verksamheter världens mest respekterade företag inom materialtekniska tjänster med huvudinriktning mot värmebehandling, ytbehandling och hetisostatisk pressning (HIP). Våra kunder finns inom hela den tillverkande industrin och vi bedriver verksamhet i 26 olika länder över hela världen. Vår verksamhet växer såväl organiskt som genom förvärv. Det innebär att vi i Sverige är i behov av nya medarbetare. Bodycote Värmebehandling AB har åtta verkstäder i Sverige - från Hudiksvall i norr till Malmö i söder och våra systerföretag har ytterligare fyra anläggningar i landet. Till vår verkstad i Stockholm söker vi nu en Kvalitets/Process Tekniker Du har en ingenjörsutbildning med inriktning mot material och värmebehandling alternativt flera års erfarenhet av arbete med material- och värmebehandlingsfrågor. Du är tekniskt intresserad, gillar problemlösning samt kan ha många bollar i luften. Som Kvalitets/Process tekniker kommer du att jobba självständigt och i grupp med andra. Du kommer att samarbeta både internt, med olika kollegor, och externt med våra kunder. Därför är det viktigt att du har god samarbetsförmåga. Du kommer både att jobba både för vår regionala kvalitetschef samt vår platschef i Stockholm. Du arbetar och ansvarar för utförande, dokumentation och uppföljning av kundprojekt, processförbättringsprojekt och utrustningsrelaterade projekt såsom: - Utförande av processkontroller enligt rutin, samt utveckling av processerna - Kontroll och utveckling gällande vår ugnsutrustning för värmebehandling - Kundprojekt och intyg till kunder - Service & underhåll av provningsutrustning och mätutrustning - Delta och utveckla verkstadens kvalitets- och miljöarbete - Service & Underhåll värmebehandlingsutrustning. - Kaizen- och LEAN-arbete Du kommer även arbeta med enklare materialundersökningar och rapportskrivningar. Vi söker dig som är analytisk och lugn men som samtidigt är en stark drivande person Du bör ha några års erfarenhet av kvalitetsarbete inom industrin samt erfarenhet av att driva förbättringsprojekt. Datorkunskap i Microsoft Office samt goda kunskaper i engelska är meriterande. Har du ytterligare frågor så ring vår Platschef i Stockholm, Niklas Fällström 070-676 37 26 eller vår HR chef, Lennart Blomgren 070-685 83 80. Du söker tjänsten genom att klicka på "sök tjänsten" vi tar ej emot ansökningar via e-post. Vi har löpande urval men ser helst att din ansökan kommer in senast 3 nov 2013.
Företag: Resources On Internet Sweden AB/roi:recruit
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-18
Sök fler jobb liknande: lediga Kvalitets / Process Tekniker till Bodycote jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvalitets / Process Tekniker till Bodycote


Sök lediga jobb Resources On Internet Sweden AB_roi:recruit

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se