Restaurang EAT jobb - lediga jobb

Restaurang EAT jobb Restaurang EAT jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Restaurang EAT. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Restaurang EAT. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. EAT Söker Kökschef- Stockholm

 2. HUSMANKOCK/LUNCH ANSVARIG- Stockholm

 3. Hovmästare/Hovmästarinna- Stockholm

 4. Kock- Mjölby

 5. Restaurang EAT söker serveringspersonal- Stockholm

 6. Restaurang EAT söker serveringspersonal.- Stockholm

 7. HUSMANKOCK/LUNCH ANSVARIG- Stockholm

 8. EAT Söker Souschef- Stockholm

 9. EAT Söker Kock/kocka- Stockholm

 10. EAT söker Hovmästare/Hovmästarinna- Stockholm

 11. Restaurang EAT söker serveringspersonal- Stockholm

 12. Restaurang EAT söker serveringspersonal.- Stockholm

 13. EAT Söker Kock/kocka- Stockholm

 14. EAT Söker Kökschef- Stockholm

 15. Kock- Göteborg

 16. Restaurang EAT söker serveringspersonal.- Stockholm

 17. EAT Söker Kökschef- Stockholm

 18. EAT Söker Spiskock- Stockholm

 19. EAT Söker Kökschef- Stockholm

 20. EAT Söker Spiskock- Stockholm

 21. EAT Söker Spiskock- Stockholm

 22. EAT Söker Kock/kocka- Stockholm

 23. EAT Söker Kökschef- Stockholm

 24. EAT Söker Souschef- Stockholm

 25. Restaurang EAT söker serveringspersonal- Stockholm

 26. Restaurang Eat@IT söker restaurangbiträde- Göteborg

 27. EAT Söker Kökschef- Stockholm

 28. EAT Söker Kock/kocka- Stockholm

 29. EAT Söker Souschef- Stockholm

 30. EAT Söker Souschef- Stockholm

 31. EAT Söker Kock/kocka- Stockholm

 32. EAT Söker Kökschef- Stockholm

 33. Asiatisk kock- Mjölby

 34. Asiatisk Kock- Mjölby

 35. Asiatisk Kock- Mjölby

 36. Restaurangbiträde.- Mjölby

 37. Kassapersonal till Restaurang Eat på Nordby- Strömstad

 38. Serveringspersonal till Restaurang EAT- Stockholm

 39. Personalansvarig- Stockholm

 40. Servering/kassa- Stockholm


Mer beskrivning

EAT Söker Kökschef
EAT söker nu en kökschef med tillträde den 1 Sep, stora möjligheter att växa inom företaget. Du har ett fritt arbete inom företagets ramar och är en god förebild för de andra i personalen. På EAT samsas den klassiska europeiska bistron med kinesisk kokkonst när den är som bäst. I denna gastronomiska vision ligger själva tanken bakom EAT. Henrik Norström & Co som driver Michelinkrogen Lux Stockholm och Restaurang B.A.R. presenterar smakupplevelser du inte tidigare upplevt. Som säkerställare av kinesiska smaker, förstärkning och inspiration i köket har EAT anställt ett antal kinesiska kockar. Totalt jobbar det 16 kockar i EATs kök. Skicka ditt CV till frick@restaurangbar.se
Företag: Restaurang EAT
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga EAT Söker Kökschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: EAT Söker Kökschef

HUSMANKOCK/LUNCH ANSVARIG
Restaurang EAT (European Asian Taste) på Jakobsbergsgatan söker kockar som vill jobba med hög kvalitet i högt tempo. EAT Market är ett snabbare alternativ som serverar delikatesser från Asien blandat med äkta husmanskost och fräscha sallader. Här kan man avnjuta en välsmakande och enkel lunch och middag eller ta en paus och koppla av med afternoon tea eller en god öl. Vill du jobba i en koncern som hela tiden vill ge sin personal utrymme att utvecklas, då skall du söka jobbet! EAT har samma ägare som B.A.R. & LUX Arbetstiden är 7-15 vardagar.
Företag: Restaurang EAT
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga HUSMANKOCK/LUNCH ANSVARIG jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: HUSMANKOCK/LUNCH ANSVARIG

Hovmästare/Hovmästarinna
EAT bygger på ett nytt koncept inom genren restaurangupplevelser och är en bistro med inspiration från Kina. EAT är ett familjeföretag som ägs av familjerna Frick, Johansson och Norström. Sedan tidigare äger/driver de Lux Stockholm, en fine dining-restaurang på Lilla Essingen med en stjärna i Guide Michelin, samt restaurang B.A.R på Blasieholmen, en bistro där gästen beställer sin råvara direkt från vår saluhall med inriktning på fisk och skaldjur. Grunden på EAT vilar på en bra produkt i enkelt utförande och gediget handlag med ett lågt pris (mellanklassnivå). På EAT samsas den klassiska europeiska bistron med kinesisk kokkonst när den är som bäst. I denna gastronomiska vision ligger själva tanken bakom EAT. Henrik Norström & Co som driver Michelinkrogen Lux Stockholm och Restaurang B.A.R. presenterar smakupplevelser du inte tidigare upplevt. Som säkerställare av kinesiska smaker, förstärkning och inspiration i köket har EAT anställt sju kinesiska kockar. Nu söker vi en person med gedigen restaurang bakgrund, som har erfarenhet från att leda en större personalgrupp. LUX-restauranger är ett företag där du kan växa både i din yrkesroll men även som individ. Gillar du att arbeta i ett högt tempo, ha många bollar i luften och ta beslut, så är du rätt person för jobbet.
Företag: Restaurang EAT
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Hovmästare/Hovmästarinna jobb, Hovmästare/Hovmästarinna Stockholm, Hovmästare/Hovmästarinna Restaurang EAT
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hovmästare/Hovmästarinna

Kock
Verksamhetsbeskrivning Asiatiskt kök Arbetsuppgifter Förberedning och tillagning av asiatisk mat. Utbildning/Erfarenhet Gärna utbildning och erfarenhet dock ingen krav.
Företag: Restaurang Eataliano
Ort: Mjölby
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Kock jobb, Kock Mjölby, Kock Restaurang Eataliano
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock

Restaurang EAT söker serveringspersonal
1 plats. LUX-restaurang driver i dag LUX på Lilla Essingen www.luxstockholm.com, restaurang B.A.R. på blasieholmen www.restaurangbar.se och EAT i centrala stockholm www.eatrestaurant.se. Här samsas favoriter från den europeiska bistron med kinesisk kokkonst när den är som bäst. I denna gastronomiska vision ligger själva tanken bakom Eat. Sju etablerade kockar från Kina arbetar tillsammans med Henrik Norström & Co som driver Michelinkrogen Lux Stockholm och Restaurang B.A.R. presentera spännande smakupplevelser i en säregen miljö Nu söker vi personal för matsalsarbete. Vi söker servitörer/servitriser Inom LUX-restauranger kan du växa både i din yrkesroll men även som person. Vi arbetar ständigt med att utveckla vår personal och vill att alla våra anställda ska växa med oss som företag. Om du känner att du är rätt person för yrket så tveka inte på att skicka in din ansökan.
Företag: Restaurang EAT
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Restaurang EAT söker serveringspersonal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Restaurang EAT söker serveringspersonal

Restaurang EAT söker serveringspersonal.
LUX-restaurang driver i dag LUX på Lilla Essingen www.luxstockholm.com, restaurang B.A.R. på blasieholmen www.restaurangbar.se och EAT i centrala stockholm www.eatrestaurant.se. Här samsas favoriter från den europeiska bistron med kinesisk kokkonst när den är som bäst. I denna gastronomiska vision ligger själva tanken bakom Eat. Sju etablerade kockar från Kina arbetar tillsammans med Henrik Norström & Co som driver Michelinkrogen Lux Stockholm och Restaurang B.A.R. presentera spännande smakupplevelser i en säregen miljö Nu söker vi personal för matsalsarbete. Vi söker servitörer/servitriser Inom LUX-restauranger kan du växa både i din yrekesroll men även som person. Vi arbetar ständigt med att utveckla vår personal och vill att alla våra anstälda ska växa med oss som företag. Om du känner att du är rätt person för yrket så tveka inte på att skicka in din ansökan.
Företag: Restaurang EAT
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Restaurang EAT söker serveringspersonal. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Restaurang EAT söker serveringspersonal.

HUSMANKOCK/LUNCH ANSVARIG
Restaurang EAT (European Asian Taste) på Jakobsbergsgatan söker kockar som vill jobba med hög kvalitet i högt tempo. EAT Market är ett snabbare alternativ som serverar delikatesser från Asien blandat med äkta husmanskost och fräscha sallader. Här kan man avnjuta en välsmakande och enkel lunch och middag eller ta en paus och koppla av med afternoon tea eller en god öl. Vill du jobba i en koncern som hela tiden vill ge sin personal utrymme att utvecklas, då skall du söka jobbet! EAT har samma ägare som B.A.R. & LUX dag för dag Arbetstiden är 7-15 vardagar.
Företag: Restaurang EAT
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga HUSMANKOCK/LUNCH ANSVARIG jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: HUSMANKOCK/LUNCH ANSVARIG

EAT Söker Souschef
EAT, är en relativt nyöppnad restaurang i centrala Stockholm, på EAT samsas den klassiska europeiska bistron med kinesisk kokkonst när den är som bäst. I denna gastronomiska vision ligger själva tanken bakom EAT. Henrik Norström & Co som driver Michelinkrogen Lux Stockholm och Restaurang B.A.R. presenterar smakupplevelser du inte tidigare upplevt. Som säkerställare av kinesiska smaker, förstärkning och inspiration i köket har EAT anställt sju kinesiska kockar. Nu söker vi en till två personer med erfarenhet av köksyrket, som kan leda en personalgrupp och alltid sätter gästen och kvalitet i förstahand. Inom LUX-restauranger kan du växa både i din yrkesroll men även som person. Vi arbetar ständigt med att utveckla vår personal och vill att alla våra anställda ska växa med oss som företag. Om du känner att du är rätt person för yrket så tveka inte på att skicka in din ansökan.
Företag: Restaurang EAT
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga EAT Söker Souschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: EAT Söker Souschef

EAT Söker Kock/kocka
Restaurang EAT är en för Stockholm helt unik restaurang! På EAT samsas den klassiska europeiska bistron med kinesisk kokkonst när den är som bäst. I denna gastronomiska vision ligger själva tanken bakom EAT. Henrik Norström & Co som driver Michelinkrogen Lux Stockholm och Restaurang B.A.R. presenterar smakupplevelser du inte tidigare upplevt. Som säkerställare av kinesiska smaker, förstärkning och inspiration i köket har EAT anställt sju kinesiska kockar. Är du intresserad så skickar du din ansökan till andreas@eatrestaurant.se
Företag: Restaurang EAT
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga EAT Söker Kock/kocka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: EAT Söker Kock/kocka

EAT söker Hovmästare/Hovmästarinna
EAT bygger på ett nytt koncept inom genren restaurangupplevelser och är en bistro med inspiration från Kina. EAT är ett familjeföretag som ägs av familjerna Frick, Johansson och Norström. Sedan tidigare äger/driver de Lux Stockholm, en fine dining-restaurang på Lilla Essingen med en stjärna i Guide Michelin, samt restaurang B.A.R på Blasieholmen, en bistro där gästen beställer sin råvara direkt från vår saluhall med inriktning på fisk och skaldjur. Grunden på EAT vilar på en bra produkt i enkelt utförande och gediget handlag med ett lågt pris (mellanklassnivå). På EAT samsas den klassiska europeiska bistron med kinesisk kokkonst när den är som bäst. I denna gastronomiska vision ligger själva tanken bakom EAT. Henrik Norström & Co som driver Michelinkrogen Lux Stockholm och Restaurang B.A.R. presenterar smakupplevelser du inte tidigare upplevt. Som säkerställare av kinesiska smaker, förstärkning och inspiration i köket har EAT anställt sju kinesiska kockar. Nu söker vi en person med gedigen restaurang bakgrund, som har erfarenhet från att leda en större personalgrupp. LUX-restauranger är ett företag där du kan växa både i din yrkesroll men även som individ. Gillar du att arbeta i ett högt tempo, ha många bollar i luften och ta beslut, så är du rätt person för jobbet.
Företag: Restaurang EAT
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga EAT söker Hovmästare/Hovmästarinna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: EAT söker Hovmästare/Hovmästarinna

Restaurang EAT söker serveringspersonal
Verksamhetsbeskrivning LUX-restaurang driver i dag LUX på Lilla Essingen www.luxstockholm.com, restaurang B.A.R. på blasieholmen www.restaurangbar.se och EAT i centrala stockholm www.eatrestaurant.se. Här samsas favoriter från den europeiska bistron med kinesisk kokkonst när den är som bäst. I denna gastronomiska vision ligger själva tanken bakom Eat. Sju etablerade kockar från Kina arbetar tillsammans med Henrik Norström & Co som driver Michelinkrogen Lux Stockholm och Restaurang B.A.R. presentera spännande smakupplevelser i en säregen miljö Nu söker vi personal för matsalsarbete. Arbetsuppgifter Vi söker servitörer/servitriser Inom LUX-restauranger kan du växa både i din yrekesroll men även som person. Vi arbetar ständigt med att utveckla vår personal och vill att alla våra anstälda ska växa med oss som företag. Om du känner att du är rätt person för yrket så tveka inte på att skicka in din ansökan.
Företag: EAT
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Restaurang EAT söker serveringspersonal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Restaurang EAT söker serveringspersonal

Restaurang EAT söker serveringspersonal.
LUX-restaurang driver i dag LUX dag för dag på Lilla Essingen www.luxdagfordag.se, restaurang B.A.R. på blasieholmen www.restaurangbar.se och EAT i centrala stockholm www.eatrestaurant.se. Här samsas favoriter från den europeiska bistron med kinesisk kokkonst när den är som bäst. I denna gastronomiska vision ligger själva tanken bakom Eat. Sju etablerade kockar från Kina arbetar tillsammans med Henrik Norström & Co som driver Lux dag för dag och Restaurang B.A.R. som presenterar spännande smakupplevelser i en säregen miljö Nu söker vi personal för matsalsarbete. Vi söker servitörer/servitriser Inom LUX-restauranger kan du växa både i din yrekesroll men även som person. Vi arbetar ständigt med att utveckla vår personal och vill att alla våra anstälda ska växa med oss som företag. Om du känner att du är rätt person för yrket så tveka inte på att skicka in din ansökan.
Företag: Restaurang EAT
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Restaurang EAT söker serveringspersonal. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Restaurang EAT söker serveringspersonal.

EAT Söker Kock/kocka
Restaurang EAT är en för Stockholm helt unik restaurang! På EAT samsas den klassiska europeiska bistron med kinesisk kokkonst när den är som bäst. I denna gastronomiska vision ligger själva tanken bakom EAT. Henrik Norström & Co som driver Michelinkrogen Lux Stockholm och Restaurang B.A.R. presenterar smakupplevelser du inte tidigare upplevt. Som säkerställare av kinesiska smaker, förstärkning och inspiration i köket har EAT anställt sju kinesiska kockar. Är du intresserad så skickar du din ansökan till andreas@eatrestaurant.se
Företag: Restaurang EAT
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga EAT Söker Kock/kocka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: EAT Söker Kock/kocka

EAT Söker Kökschef
EAT söker nu en kökschef med tillträde den 1 Jan, stora möjligheter att växa inom företaget. Du har ett fritt arbete inom företagets ramar och är en god förebild för de andra i personalen. På EAT samsas den klassiska europeiska bistron med kinesisk kokkonst när den är som bäst. I denna gastronomiska vision ligger själva tanken bakom EAT. Henrik Norström & Co som driver nyöppnade LUX Dag för Dag och Restaurang B.A.R. presenterar smakupplevelser du inte tidigare upplevt. Som säkerställare av kinesiska smaker, förstärkning och inspiration i köket har EAT anställt ett antal kinesiska kockar. Totalt jobbar det 16 kockar i EATs kök. Skicka ditt CV till frick@luxrestauranger.se
Företag: Restaurang EAT
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga EAT Söker Kökschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: EAT Söker Kökschef

Kock
Vi på Restaurang EAT söker vårt nästa kock! Vi arbetar med både lunch servering samt A la Carte. Under lunchen serveras svensk husman och på A la Carte, serveras italiensk. Man ska ha god vana av yrket och tycka om att arbeta som kock. Vi söker i första hand en A la Carte kock men man ska även vid behov kunna arbeta även med lunch. Tveka inte att skicka era ansökningshandlingar till oss!
Företag: Restaurang EAT HB
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Kock jobb, Kock Göteborg, Kock Restaurang EAT HB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock

Restaurang EAT söker serveringspersonal.
LUX-restaurang driver i dag LUX dag för dag på Lilla Essingen www.luxdagfordag.se, restaurang B.A.R. på blasieholmen www.restaurangbar.se och EAT i centrala stockholm www.eatrestaurant.se. Här samsas favoriter från den europeiska bistron med kinesisk kokkonst när den är som bäst. I denna gastronomiska vision ligger själva tanken bakom Eat. Sju etablerade kockar från Kina arbetar tillsammans med Henrik Norström & Co som driver Lux dag för dag och Restaurang B.A.R. som presenterar spännande smakupplevelser i en säregen miljö Nu söker vi personal för matsalsarbete. Vi söker servitörer/servitriser Inom LUX-restauranger kan du växa både i din yrekesroll men även som person. Vi arbetar ständigt med att utveckla vår personal och vill att alla våra anstälda ska växa med oss som företag. Om du känner att du är rätt person för yrket så tveka inte på att skicka in din ansökan.
Företag: Restaurang EAT
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Restaurang EAT söker serveringspersonal. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Restaurang EAT söker serveringspersonal.

EAT Söker Kökschef
EAT söker nu en kökschef med tillträde den 1 Jan, stora möjligheter att växa inom företaget. Du har ett fritt arbete inom företagets ramar och är en god förebild för de andra i personalen. På EAT samsas den klassiska europeiska bistron med kinesisk kokkonst när den är som bäst. I denna gastronomiska vision ligger själva tanken bakom EAT. Henrik Norström & Co som driver nyöppnade LUX Dag för Dag och Restaurang B.A.R. presenterar smakupplevelser du inte tidigare upplevt. Som säkerställare av kinesiska smaker, förstärkning och inspiration i köket har EAT anställt ett antal kinesiska kockar. Totalt jobbar det 16 kockar i EATs kök. Skicka ditt CV till frick@luxrestauranger.se
Företag: Restaurang EAT
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga EAT Söker Kökschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: EAT Söker Kökschef

EAT Söker Spiskock
Restaurang EAT är en för Stockholm helt unik restaurang! På EAT samsas den klassiska europeiska bistron med kinesisk kokkonst när den är som bäst. I denna gastronomiska vision ligger själva tanken bakom EAT. Henrik Norström & Co som driver Michelinkrogen Lux Stockholm och Restaurang B.A.R. presenterar smakupplevelser du inte tidigare upplevt. Som säkerställare av kinesiska smaker, förstärkning och inspiration i köket har EAT anställt sju kinesiska kockar. Är du intresserad så skickar du din ansökan till mitch@restaurangbar.se
Företag: Restaurang EAT
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga EAT Söker Spiskock jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: EAT Söker Spiskock

EAT Söker Kökschef
EAT söker nu en kökschef med tillträde den 1 Jan, stora möjligheter att växa inom företaget. Du har ett fritt arbete inom företagets ramar och är en god förebild för de andra i personalen. På EAT samsas den klassiska europeiska bistron med kinesisk kokkonst när den är som bäst. I denna gastronomiska vision ligger själva tanken bakom EAT. Henrik Norström & Co som driver nyöppnade LUX Dag för Dag och Restaurang B.A.R. presenterar smakupplevelser du inte tidigare upplevt. Som säkerställare av kinesiska smaker, förstärkning och inspiration i köket har EAT anställt ett antal kinesiska kockar. Totalt jobbar det 16 kockar i EATs kök. Skicka ditt CV till frick@luxrestauranger.se
Företag: Restaurang EAT
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-06
Sök fler jobb liknande: lediga EAT Söker Kökschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: EAT Söker Kökschef

EAT Söker Spiskock
Restaurang EAT är en för Stockholm helt unik restaurang! På EAT samsas den klassiska europeiska bistron med kinesisk kokkonst när den är som bäst. I denna gastronomiska vision ligger själva tanken bakom EAT. Henrik Norström & Co som driver Michelinkrogen Lux Stockholm och Restaurang B.A.R. presenterar smakupplevelser du inte tidigare upplevt. Som säkerställare av kinesiska smaker, förstärkning och inspiration i köket har EAT anställt sju kinesiska kockar. Är du intresserad så skickar du din ansökan till mitch@restaurangbar.se
Företag: Restaurang EAT
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-06
Sök fler jobb liknande: lediga EAT Söker Spiskock jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: EAT Söker Spiskock

EAT Söker Spiskock
EAT BJUDER PÅ EN ÄKTA KINESISK SMAKUPPLEVELSE EAT serverar ett omsorgsfullt urval av smaker från Kinas alla smakregioner. Henrik Norström & Co, som även driver Lux Dag för Dag på Lilla Essingen och Restaurang B.A.R. Blasieholmen, presenterar smakupplevelser du inte tidigare upplevt. Som säkerställare av kinesiska smaker, förstärkning och inspiration i köket har EAT flera kinesiska kockar anställda. EAT Bistro erbjuder dig att äta ?China Style?, det vill säga att alla i sällskapet delar på flera rätter. Det finns en diger à la carte med små och stora kinesiska rätter och färdiga menyer att välja mellan. På EAT är det enkelt att äta och umgås. I mitten ligger Jadebaren som erbjuder en gedigen cocktailmeny och möjlighet att beställa från Bistromenyn. Öppet för både luncher och middagar. EAT Market är ett snabbare alternativ som serverar delikatesser från Asien. Här är det lätt att frestas att stanna till och ta ett glas på vägen, äta någon liten rätt på väg till shoppingen eller mötas på After work. EAT Garden är en kinesiska biergarten som erbjuder enklare rätter tillsammans med öl, vin och musik på gården under sommarhalvåret. Är du intresserad så skickar du din ansökan till mitch@restaurangbar.se
Företag: Restaurang EAT
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga EAT Söker Spiskock jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: EAT Söker Spiskock

EAT Söker Kock/kocka
EAT BJUDER PÅ EN ÄKTA KINESISK SMAKUPPLEVELSE EAT serverar ett omsorgsfullt urval av smaker från Kinas alla smakregioner. Henrik Norström & Co, som även driver Lux Dag för Dag på Lilla Essingen och Restaurang B.A.R. Blasieholmen, presenterar smakupplevelser du inte tidigare upplevt. Som säkerställare av kinesiska smaker, förstärkning och inspiration i köket har EAT flera kinesiska kockar anställda. EAT Bistro erbjuder dig att äta ?China Style?, det vill säga att alla i sällskapet delar på flera rätter. Det finns en diger à la carte med små och stora kinesiska rätter och färdiga menyer att välja mellan. På EAT är det enkelt att äta och umgås. I mitten ligger Jadebaren som erbjuder en gedigen cocktailmeny och möjlighet att beställa från Bistromenyn. Öppet för både luncher och middagar. EAT Market är ett snabbare alternativ som serverar delikatesser från Asien. Här är det lätt att frestas att stanna till och ta ett glas på vägen, äta någon liten rätt på väg till shoppingen eller mötas på After work. EAT Garden är en kinesiska biergarten som erbjuder enklare rätter tillsammans med öl, vin och musik på gården under sommarhalvåret. Är du intresserad så skickar du din ansökan till mitch@restaurangbar.se
Företag: Restaurang EAT
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga EAT Söker Kock/kocka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: EAT Söker Kock/kocka

EAT Söker Kökschef
EAT söker nu en kökschef med tillträde den 1 feb, stora möjligheter att växa inom företaget. Du har ett fritt arbete inom företagets ramar och är en god förebild för de andra i personalen. På EAT samsas den klassiska europeiska bistron med kinesisk kokkonst när den är som bäst. I denna gastronomiska vision ligger själva tanken bakom EAT. Henrik Norström & Co som driver nyöppnade LUX Dag för Dag och Restaurang B.A.R. presenterar smakupplevelser du inte tidigare upplevt. Som säkerställare av kinesiska smaker, förstärkning och inspiration i köket har EAT anställt ett antal kinesiska kockar. Totalt jobbar det 16 kockar i EATs kök. Skicka ditt CV till frick@luxrestauranger.se
Företag: Restaurang EAT
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-02
Sök fler jobb liknande: lediga EAT Söker Kökschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: EAT Söker Kökschef

EAT Söker Souschef
I sann kinesisk anda är menyn byggd på att dela med sig. Vi kallar det ?China Style?. Det finns många färdiga menyförslag att välja mellan som, även de, med fördel delas mellan alla gäster runt bordet. I denna gastronomiska vision ligger själva tanken bakom EAT. Henrik Norström & Co som driver Lux Dag för Dag och Restaurang B.A.R. presenterar smakupplevelser du inte tidigare upplevt. Som säkerställare av kinesiska smaker, förstärkning och inspiration i köket har EAT anställt sju kinesiska kockar. Nu söker vi en till två personer med erfarenhet av köksyrket, som kan leda en personalgrupp och alltid sätter gästen och kvalitet i förstahand. Inom LUX-restauranger kan du växa både i din yrkesroll men även som person. Vi arbetar ständigt med att utveckla vår personal och vill att alla våra anställda ska växa med oss som företag. Om du känner att du är rätt person för yrket så tveka inte på att skicka in din ansökan till mitch@restaurangbar.se
Företag: Restaurang EAT
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-02
Sök fler jobb liknande: lediga EAT Söker Souschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: EAT Söker Souschef

Restaurang EAT söker serveringspersonal
LUX-restaurang driver i dag LUX dag för dag på Lilla Essingen www.luxdagfordag.se, restaurang B.A.R. på blasieholmen www.restaurangbar.se och EAT i centrala stockholm www.eatrestaurant.se. Här samsas favoriter från den europeiska bistron med kinesisk kokkonst när den är som bäst. I denna gastronomiska vision ligger själva tanken bakom Eat. Sju etablerade kockar från Kina arbetar tillsammans med Henrik Norström & Co som driver Lux dag för dag och Restaurang B.A.R. som presenterar spännande smakupplevelser i en säregen miljö. Nu söker vi personal för matsalsarbete. Vi söker servitörer/servitriser Inom LUX-restauranger kan du växa både i din yrekesroll men även som person. Vi arbetar ständigt med att utveckla vår personal och vill att alla våra anstälda ska växa med oss som företag. Om du känner att du är rätt person för yrket så tveka inte på att skicka in din ansökan.
Företag: Restaurang European Asian Taste
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-20
Sök fler jobb liknande: lediga Restaurang EAT söker serveringspersonal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Restaurang EAT söker serveringspersonal

Restaurang Eat@IT söker restaurangbiträde
Fazer-koncernen är ett familjeföretag grundat 1891; då öppnade Karl Fazer sitt första konditori i Helsingfors. I dag har Fazer-koncernen verksamhet i åtta länder och skapar smakupplevelser inom sina två affärsområden, Fazer Food Services och Fazer Brands. Kända varumärken är bl.a. Fazer, Skogaholm, Dumle och Geisha. År 2012 var koncernens omsättning knappt 1,7 miljarder euro och antalet anställda drygt 15 000. Fazer Food Services är det ledande företaget inom måltidstjänster i Norden, och erbjuder måltidslösningar av stor variation. Fazer Food Services har över 1 100 restauranger i Norden och driver bland annat företagsrestauranger inom den privata och offentliga sektorn, studentrestauranger, försvarsrestauranger och caféer samt erbjuder måltidstjänster för skolor och offentliga inrättningar. Fazer Food Services viktigaste varumärken är Karl Fazer, Fazer och Amica. Restaurang Eat@IT är en lunchrestaurang för Volvo IT i Göteborg, Torslanda. Restaurangen är även öppen för allmänheten. Vi serverar mellan 550 och 650 lunchgäster per dag. Därtill kommer en omfattande catering- och evenemangsverksamhet.                                         Vi söker nu en medarbetare vars huvudsakliga arbetsuppgift är disk, både fin- och grovdisk. Det är ett tungt och krävande arbete som ställer höga krav på dig. Vana från liknande arbete, att du kan arbeta självständigt och kan organisera ditt arbete är en förutsättning. Du får även arbeta med alla för restaurangbiträden förekommande arbetsuppgifter såsom beredning av råkost- och salladsbuffé, smörgåsar, påfyllning av mat- och säljtorg, leverans av catering, kassa, städ. I restaurangen arbetar du tillsammans med flera personer så du har god samarbetsförmåga och är flexibel men kan samtidigt arbeta självständigt. Du har flerårig yrkeserfarenhet från lunchrestaurang och du är noggrann vad gäller renlighet och städning av maskiner och övriga ytor. Du är en utåtriktad person och du tycker om att ha gästkontakt. Du är duktig på att ta egna initiativ och ser vad som behöver göras. Att du har utpräglad servicekänsla och alltid sätter gästen i centrum är en självklarhet. Förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift är ett krav. Du har även vana från arbete med egenkontroll. Arbetstid: 30 tim/vecka, måndag-fredag kl 08.45-15.30. (45 minuters rast) Lön: Enligt HRF:s kollektivavtal. Tillträde: 2014-03-07 Vill du veta mer? Kontakta restauranggruppchef Maria Lemark, maria.lemark@fazer.se Välkommen med din ansökan senast 2014-02-23.   Facklig förtroendeman är Margareta Granda-Berg, HRF. Tel: 08-470 72 81, 070-329 81 12
Företag: Fazer Food Services AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 02-17
Sök fler jobb liknande: lediga Restaurang Eat@IT söker restaurangbiträde jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Restaurang Eat@IT söker restaurangbiträde

EAT Söker Kökschef
LUX-restaurang driver: LUX dag för dag på Lilla Essingen www.luxdagfordag.se, restaurang B.A.R. på Blasieholmen www.restaurangbar.se och EAT i centrala Stockholm www.eatrestaurant.se. Här lagas den bästa kinesiska maten i Stockholm. Fem etablerade kockar från Kina arbetar tillsammans med Henrik Norström & Co som driver Lux dag för dag och Restaurang B.A.R. som presenterar spännande smakupplevelser i en säregen miljö. EAT söker nu en kökschef med tillträde den 1 maj, stora möjligheter att växa inom företaget. Du har ett fritt arbete inom företagets ramar och är en god förebild för de andra i personalen. Om du känner att du är rätt person för yrket så tveka inte på att skicka in din ansökan. Gå in via vår länk och klicka på ansök för att komma till vår rekryteringsportal för att söka aktuellt jobb hos oss; //lux.hucama.com/
Företag: Restaurang EAT
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-20
Sök fler jobb liknande: lediga EAT Söker Kökschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: EAT Söker Kökschef

EAT Söker Kock/kocka
LUX-restaurang driver: LUX dag för dag på Lilla Essingen www.luxdagfordag.se, restaurang B.A.R. på Blasieholmen www.restaurangbar.se och EAT i centrala Stockholm www.eatrestaurant.se. Här lagas den bästa kinesiska maten i Stockholm. Fem etablerade kockar från Kina arbetar tillsammans med Henrik Norström & Co som driver Lux dag för dag och Restaurang B.A.R. som presenterar spännande smakupplevelser i en säregen miljö. EAT söker nu en kockar med tillträde den 1 maj, stora möjligheter att växa inom företaget. Om du känner att du är rätt person för yrket så tveka inte på att skicka in din ansökan. Gå in via vår länk och klicka på ansök för att komma till vår rekryteringsportal för att söka aktuellt jobb hos oss; //lux.hucama.com/
Företag: Restaurang EAT
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-20
Sök fler jobb liknande: lediga EAT Söker Kock/kocka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: EAT Söker Kock/kocka

EAT Söker Souschef
LUX-restaurang driver: LUX dag för dag på Lilla Essingen www.luxdagfordag.se, restaurang B.A.R. på Blasieholmen www.restaurangbar.se och EAT i centrala Stockholm www.eatrestaurant.se. Här lagas den bästa kinesiska maten i Stockholm. Fem etablerade kockar från Kina arbetar tillsammans med Henrik Norström & Co som driver Lux dag för dag och Restaurang B.A.R. som presenterar spännande smakupplevelser i en säregen miljö. EAT söker nu en kockar med tillträde den 1 maj, stora möjligheter att växa inom företaget. Om du känner att du är rätt person för yrket så tveka inte på att skicka in din ansökan. Gå in via vår länk och klicka på ansök för att komma till vår rekryteringsportal för att söka aktuellt jobb hos oss; //lux.hucama.com/
Företag: Restaurang EAT
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-20
Sök fler jobb liknande: lediga EAT Söker Souschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: EAT Söker Souschef

EAT Söker Souschef
LUX-restaurang driver: LUX dag för dag på Lilla Essingen www.luxdagfordag.se, restaurang B.A.R. på Blasieholmen www.restaurangbar.se och EAT i centrala Stockholm www.eatrestaurant.se. Här lagas den bästa kinesiska maten i Stockholm. Fem etablerade kockar från Kina arbetar tillsammans med Henrik Norström & Co som driver Lux dag för dag och Restaurang B.A.R. som presenterar spännande smakupplevelser i en säregen miljö. EAT söker nu en kockar med tillträde den 1 maj, stora möjligheter att växa inom företaget. Om du känner att du är rätt person för yrket så tveka inte på att skicka in din ansökan. Gå in via vår länk och klicka på ansök för att komma till vår rekryteringsportal för att söka aktuellt jobb hos oss; //lux.hucama.com/
Företag: Restaurang EAT
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-23
Sök fler jobb liknande: lediga EAT Söker Souschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: EAT Söker Souschef

EAT Söker Kock/kocka
LUX-restaurang driver: LUX dag för dag på Lilla Essingen www.luxdagfordag.se, restaurang B.A.R. på Blasieholmen www.restaurangbar.se och EAT i centrala Stockholm www.eatrestaurant.se. Här lagas den bästa kinesiska maten i Stockholm. Fem etablerade kockar från Kina arbetar tillsammans med Henrik Norström & Co som driver Lux dag för dag och Restaurang B.A.R. som presenterar spännande smakupplevelser i en säregen miljö. EAT söker nu en kockar med tillträde den 1 maj, stora möjligheter att växa inom företaget. Om du känner att du är rätt person för yrket så tveka inte på att skicka in din ansökan. Gå in via vår länk och klicka på ansök för att komma till vår rekryteringsportal för att söka aktuellt jobb hos oss; //lux.hucama.com/
Företag: Restaurang EAT
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-23
Sök fler jobb liknande: lediga EAT Söker Kock/kocka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: EAT Söker Kock/kocka

EAT Söker Kökschef
LUX-restaurang driver: LUX dag för dag på Lilla Essingen www.luxdagfordag.se, restaurang B.A.R. på Blasieholmen www.restaurangbar.se och EAT i centrala Stockholm www.eatrestaurant.se. Här lagas den bästa kinesiska maten i Stockholm. Fem etablerade kockar från Kina arbetar tillsammans med Henrik Norström & Co som driver Lux dag för dag och Restaurang B.A.R. som presenterar spännande smakupplevelser i en säregen miljö. EAT söker nu en kökschef med tillträde den 1 maj, stora möjligheter att växa inom företaget. Du har ett fritt arbete inom företagets ramar och är en god förebild för de andra i personalen. Om du känner att du är rätt person för yrket så tveka inte på att skicka in din ansökan. Gå in via vår länk och klicka på ansök för att komma till vår rekryteringsportal för att söka aktuellt jobb hos oss; //lux.hucama.com/
Företag: Restaurang EAT
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-23
Sök fler jobb liknande: lediga EAT Söker Kökschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: EAT Söker Kökschef

Asiatisk kock
Restaurang Eataliano söker Asiatisk kock. Restaurangen är belägen intill E4 i Mjölby, mitt emellan Stockholm och Göteborg. Vi serverar Buffé bestående av flera olika rätter från det asiatiska, italienska och svenska köket tillsammans med en stor sallad. Vi söker nu en asiatisk kock som kan och vill arbeta med förberedning och tillagning av asiatiska rätter.
Företag: Restaurang Eataliano
Ort: Mjölby
Publicerad : 03-16
Sök fler jobb liknande: lediga Asiatisk kock jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Asiatisk kock

Asiatisk Kock
Restaurang Eataliano söker Asiatisk kock. Restaurangen är belägen intill E4 i Mjölby, mitt emellan Stockholm och Göteborg. Vi serverar Buffé bestående av flera olika rätter från det asiatiska, italienska och svenska köket tillsammans med en stor sallad. Vi söker nu en asiatisk kock som kan och vill arbeta med förberedning och tillagning av asiatiska rätter.
Företag: Restaurang Eataliano
Ort: Mjölby
Publicerad : 05-27
Sök fler jobb liknande: lediga Asiatisk Kock jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Asiatisk Kock

Asiatisk Kock
Restaurang Eataliano söker Asiatisk kock. Restaurangen är belägen intill E4 i Mjölby, mitt emellan Stockholm och Göteborg. Vi serverar Buffé bestående av flera olika rätter från det asiatiska, italienska och svenska köket tillsammans med en stor sallad. Vi söker nu en asiatisk kock som kan och vill arbeta med förberedning och tillagning av asiatiska rätter.
Företag: Restaurang Eataliano
Ort: Mjölby
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Asiatisk Kock jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Asiatisk Kock

Restaurangbiträde.
Restaurang Eataliano är en restaurangverksamhet som serverar en buffé meny som innehåller inslag från det svenska, det asiatiska och det italienska köket. De har även en Drive-in Service. Restaurangen är öppet alla dagar mellan 11-22. Företaget har idag ett system där personalen arbetar två-skift mellan 10-16 och 16-22. Företaget har nu behov av att utöka personalstyrkan med ett antal personer på heltid, deltid eller på timmar. Dina arbetsuppgifter är allt förekommande på restaurangen bortsett från matlagning. Det handlar bla om kassaarbete, uppläggning av mat, ta emot beställningar (både från kassan och drive-in), bortplockning från borden, städning mm. Om du är intresserad av ett arbete här så ringer du Walid på tel 073-0528068.
Företag: Restaurang Eataliano
Ort: Mjölby
Publicerad : 05-24
Sök fler jobb liknande: lediga Restaurangbiträde. jobb, Restaurangbiträde. Mjölby, Restaurangbiträde. Restaurang Eataliano
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Restaurangbiträde.

Kassapersonal till Restaurang Eat på Nordby
Restaurang Eat på Nordby shoppingcenter söker nu extra personal. I arbetet tar du emot beställningar vid kassan från våra svenska och norska gäster. Det är viktigt att du kan ta emot och hjälpa våra gäster så att de känner sig välkomna. I arbetet kan det även förekomma lättare matberedning, städning samt påfyllning av exempelvis servetter och andra förbrukningsvaror. Vid frågor kontakta magnushilmersson@hotmail.com
Företag: Restaurang Eat
Ort: Strömstad
Publicerad : 10-20
Sök fler jobb liknande: lediga Kassapersonal till Restaurang Eat på Nordby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kassapersonal till Restaurang Eat på Nordby

Serveringspersonal till Restaurang EAT
Lux-restauranger är ett familjeföretag som drivs av Annette & Peter Johansson och Lotta & Henrik Norström samt Daniel Frick. Familjerna driver i dag Lux dag för dag på Lilla Essingen, Restaurang B.A.R. på Blasieholmen, Open Café på KTH och Restaurang EAT i MOOD-gallerian. Nu söker vi en servitris/servitör med tidigare erfarenhet av bordsservering. Du är en positiv person och har en stark känsla för service som gör allt för att gästen ska få en upplevelse av världsklass. Du utför ditt arbete med stort engagemang och älskar kontakten med andra människor. Det är ett plus om du har ett brinnande intresse för mat och dryck. Vi erbjuder ett varierande arbete och en arbetsplats med högt tempo. Tillsammans med oss får du arbeta i ett härligt team. Det finns många möjligheter att klättra inom företaget och vi satsar på långvarig och kunnig personal. Välkommen med din ansökan till Louise rc@eatrestaurant.se
Företag: Restaurang European Asian Taste
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-26
Sök fler jobb liknande: lediga Serveringspersonal till Restaurang EAT jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serveringspersonal till Restaurang EAT

Personalansvarig
VÄLKOMMEN TILL REKRYTERINGSTRÄFF PÅ ARBETSFÖRMEDLINGEN STOCKHOLM CITY Onsdagen den 25 januari kl. 10:00 Tunnelgatan 3, entréplan. T-bana Hötorget Nedan finns beskrivning på jobbet du kan söka på rekryteringsträffen. Ta med dig CV och förbered dig på en kortare intervju med arbetsgivaren. Beroende på hur många som kommer får du vara beredd på att vänta en stund på din tur. RESTAURANG EATNAM Ett restaurangkoncept som serverar autentisk vietnamesisk mat med alkoholhaltiga drycker. Kunden handlar i kassan och får maten till bordet. Vi söker personalansvarig med erfarenhet i branschen och personalansvar (kassavana, stort intresse för service och mat). Att göra: leda ett team (som står i kassan, förbereder drycker, gå ut med mat, plockar in disk). Skriva schema, vara delaktig i uppstarten, planera flöde, effektivisera och utveckla konceptet. Vi öppnar 1-3 mars. Öppettider mån-sön 11-22.00, Arbetspass mellan 10-22.30
Företag: Restaurang Eatnam
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-13
Sök fler jobb liknande: lediga Personalansvarig jobb, Personalansvarig Stockholm, Personalansvarig Restaurang Eatnam
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personalansvarig

Servering/kassa
VÄLKOMMEN TILL REKRYTERINGSTRÄFF PÅ ARBETSFÖRMEDLINGEN STOCKHOLM CITY Onsdagen den 25 januari kl. 10:00 Tunnelgatan 3, entréplan. T-bana Hötorget Nedan finns beskrivning på jobbet du kan söka på rekryteringsträffen. Ta med dig CV och förbered dig på en kortare intervju med arbetsgivaren. Beroende på hur många som kommer får du vara beredd på att vänta en stund på din tur. RESTAURANG EATNAM Ett restaurangkoncept som serverar autentisk vietnamesisk mat med alkoholhaltiga drycker. Kunden handlar i kassan och får maten till bordet. Vi söker 5 personer med kassavana och stort intresser för service och mat. Att göra: ta betalt, förbereda drycker, gå ut med mat, plocka in disk. Vi öppnar 1-3 mars. Öppettider mån-sön 11-22.00, Arbetspass mellan 10-22.30
Företag: Restaurang Eatnam
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-13
Sök fler jobb liknande: lediga Servering/kassa jobb, Servering/kassa Stockholm, Servering/kassa Restaurang Eatnam
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servering/kassa


Sök lediga jobb Restaurang EAT

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se