Restaurangbitr��de WRAPSTER SVENSKA AB jobb - lediga jobb

Restaurangbitr��de WRAPSTER SVENSKA AB jobb Restaurangbitr��de WRAPSTER SVENSKA AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Restaurangbitr��de WRAPSTER SVENSKA AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Restaurangbitr��de WRAPSTER SVENSKA AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Vikarierande kock/kokerska- Haninge

  2. Suomenkielinen lastenhoitaja- Haninge

  3. Souschef till Blå Porten- Stockholm

  4. Kock till Blå porten- Stockholm

  5. Köksmästare till Blå porten- Stockholm

  6. Lastentarhanopettaja- Haninge

  7. Serviceelektriker- Järfälla

  8. Drifstödsarbetare- Stockholm

  9. Lastbilschaufför sökes- Stockholm

  10. Ambitiös butikssäljare sökes- Stockholm


Mer beskrivning

Vikarierande kock/kokerska
Vi söker en vikarierande kock/kokerska till förskolan Kastanjen Kajsa är fortfarande föräldraledig. Därför behöver vi dig som kan laga mat till oss 111 barn och 22 medarbetare på Förskolan Kastanjen. Maten lagas från grunden, även specialkost serveras. Matsedeln planerar du själv utifrån kommunens riktlinjer, som kommunens koststrateg tagit fram i samråd med kökspersonal. Du beställer matvarorna och ansvarar för matbudgeten på Kastanjen. Du ansvarar även för egenkontrollen då det gäller livsmedel och matlagning. Du kommer att ingå i enhetens köksgrupp där man utbyter erfarenheter. Din kompetensprofil * Utbildad kock * Dokumenterade kunskaper i näringslära samt specialkost * Stor egen drivkraft med förmågan att se möjligheter * En mycket god förmåga att kommunicera både muntligt och skriftligt * Glad och positiv * Tycker om barn * Flexibel och stresstålig * Datorvana Välkommen med din ansökan!
Företag: Haninge kommun, Södra Handens förskolor
Ort: Haninge
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande kock/kokerska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande kock/kokerska

Suomenkielinen lastenhoitaja
Lapsella on sata kieltä, sata kättä, sata ajatusta, sata tapaa pohtia, leikkiä ja ajatella. Näillä sadalla lapsi syventää maailmansa merkitysrakenteita puheen, taiteellisen kokemisen ja leikin avulla. Oletko lastenhoitaja, jolla on intoa ja iloa, kokemusta ja kiinnostusta tulla työskentelemään tällaisen lapsikäsityksen pohjalta Handeniin päiväkoti Tallenin suomenkiliselle Kantele -osastolle? Tallen är en förskola i Södra Handens forskoleenhet där vi har två finskspråkiga avdelningar. Nu behöver vi dig som har speciell kompetens i att arbeta med barn med särskilda rättigheter och kunskap om autismspektrumet för att ge en pojke de bästa förutsättningarna till utvecklings och lärande. Vi förväntar oss att du * Är utbildad barnskötare som behärskar både finska och svenska muntligt och skriftligt * Är insatt arbete med barn med särskilda rättigheter * Är en kreativ medforskande pedagog som har både lust, vilja och förmåga att inspirera och utmana barnen. * Har stor egen drivkraft och förmågan att se möjligheter. * Är pedagogisk och tydlig med analysförmåga och en positiv människosyn. * Har goda datorkunskaper. Vi erbjuder dig: * Stimulerande och utmanande arbetsuppgifter * En aktiv ledningsgrupp * Pedagogiska forum på förskolorna * Kompetensutveckling och fortbildning genom autismcentret * Engagerade kolleger * Schemalagd reflektionstid * Friskvårdskuponger
Företag: Haninge kommun, Södra Handens förskolor
Ort: Haninge
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Suomenkielinen lastenhoitaja jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Suomenkielinen lastenhoitaja

Souschef till Blå Porten
Blå porten ligger i hjärtat av Djurgården. Vi arbetar året runt med en omfattande lunch- och a la carte verksamhet, julbord, bröllop och fester. Vi jobbar med klassiska svenska smaker och rätter som vi gör om till våra egna, inga konstiga tillsatser, gör allt från grunden. Vi söker Dig som brinner för kvalitet i allt, bra råvaror, spännande smakkombinationer, snygga upplägg och ständigt söker nya influenser. För att klara jobbet på Blå porten krävs engagemang, flexibilitet, höga ambitioner och att Du brinner för att arbeta i kök. På Blå porten rör sig kockarna stundom också utanför köket varför det är viktigt att Du tycker om att möta och ha kontakt med gäster. Vi erbjuder ett utmanande arbete på hög nivå med mycket frihet och bra villkor för rätt person. Om du känner att du vill ingå i ett team som sporrar varandra att bibehålla vår höga standard är detta ett jobb för dig. Som Souschef ska du kunna leda ett köksteam bestående av 5 kockar, bemästra matlagning under högtryck på en mycket populär sommarkrog samt kunna ta gemensamt ansvar för inköp, egenkontroll och för den dagliga driften samt är delaktig i kvalitetskontroll Våra krav är att du skall ha en dokumenterad utbildning (skola 3år) samt minst 5 år i ledande befattning. Vi är ett glatt o trevligt gäng med bra stämning i gruppen, vi ser gärna att du är trygg i dig själv, och har ledar egenskaper. Vi arbetar ständigt med att utveckla vår verksamhet. Vi vill hela tiden göra det möjligt för våra gäster att uppleva vår unika restaurang på det absolut bästa sättet. Välkommen med din ansökan!
Företag: BLÅ PORTEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Souschef till Blå Porten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Souschef till Blå Porten

Kock till Blå porten
Blå porten ligger i hjärtat av Djurgården. Vi arbetar året runt med en omfattande lunch- och a la carte verksamhet, julbord, bröllop och fester. Vi jobbar med klassiska svenska smaker och rätter som vi gör om till våra egna, inga konstiga tillsatser, gör allt från grunden. Vi söker Dig som brinner för kvalitet i allt, bra råvaror, spännande smakkombinationer, snygga upplägg och ständigt söker nya influenser. För att klara jobbet på Blå porten krävs engagemang, flexibilitet, höga ambitioner och att Du brinner för att arbeta i kök. På Blå porten rör sig kockarna stundom också utanför köket varför det är viktigt att Du tycker om att möta och ha kontakt med gäster. Vi erbjuder ett utmanande arbete på hög nivå med mycket frihet och bra villkor för rätt person. Om du känner att du vill ingå i ett team som sporrar varandra att bibehålla vår höga standard är detta ett jobb för dig. Som kock ska du kunna bemästra matlagning under högtryck på en mycket populär sommarkrog samt kunna ta gemensamt ansvar för inköp. Våra krav är att du skall ha en dokumenterad utbildning (skola 3år) samt minst 5 års erfarenhet. Vi är ett glatt o trevligt gäng med bra stämning i gruppen, vi ser gärna att du är trygg i dig själv. Vi arbetar ständigt med att utveckla vår verksamhet. Vi vill hela tiden göra det möjligt för våra gäster att uppleva vår unika restaurang på det absolut bästa sättet. Välkommen med din ansökan!
Företag: BLÅ PORTEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Kock till Blå porten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock till Blå porten

Köksmästare till Blå porten
Blå porten ligger i hjärtat av Djurgården. Vi arbetar året runt med en omfattande lunch- och a la carte verksamhet, julbord, bröllop och fester. Vi jobbar med klassiska svenska smaker och rätter som vi gör om till våra egna, inga konstiga tillsatser, gör allt från grunden. Vi söker Dig som brinner för kvalitet i allt, bra råvaror, spännande smakkombinationer, snygga upplägg och ständigt söker nya influenser. För att klara jobbet på Blå porten krävs engagemang, flexibilitet, höga ambitioner och att Du brinner för att arbeta i kök. På Blå porten rör sig kockarna stundom också utanför köket varför det är viktigt att Du tycker om att möta och ha kontakt med gäster. Vi erbjuder ett utmanande arbete på hög nivå med mycket frihet och bra villkor för rätt person. Om du känner att du vill ingå i ett team som sporrar varandra att bibehålla vår höga standard är detta ett jobb för dig. Som Köksmästare ska du kunna leda ett köksteam bestående av 5 kockar, bemästra matlagning under högtryck på en mycket populär sommarkrog samt kunna ta gemensamt ansvar för inköp, egenkontroll och för den dagliga driften samt är delaktig i kvalitetskontroll Våra krav är att du skall ha en dokumenterad utbildning (skola 3år) samt minst 5 år i ledande befattning. Vi är ett glatt o trevligt gäng med bra stämning i gruppen, vi ser gärna att du är trygg i dig själv, och har ledar egenskaper. Vi arbetar ständigt med att utveckla vår verksamhet. Vi vill hela tiden göra det möjligt för våra gäster att uppleva vår unika restaurang på det absolut bästa sättet. Välkommen med din ansökan!
Företag: BLÅ PORTEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Köksmästare till Blå porten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Köksmästare till Blå porten

Lastentarhanopettaja
Lapsella on sata kieltä, sata kättä, sata ajatusta, sata tapaa pohtia, leikkiä ja ajatella. Näillä sadalla lapsi syventää maailmansa merkitysrakenteita puheen, taiteellisen kokemisen ja leikin avulla. Oletko lastentarhanopettaja, jolla on intoa ja iloa, kokemusta ja kiinnostusta tulla työskentelemään tällaisen lapsikäsityksen pohjalta Handeniin päiväkoti Tallenin suomenkiliselle Kantele -osastolle? Tallen är en förskola i Södra Handens forskoleenhet. Alla förskollärare i enheten ingår i en utvecklingsgrupp för att vi tillsammans ska säkerställa en hög kvalitet i verksamheten. Förskolornas arbetsätt utgår från läroplanen Lpfö 98 (reviderad 2010), skolplanen och vår lokala arbetsplan. Vi hämtar inspiration från Reggio Emilia filosofin. Vi förväntar oss att du * Är utbildad förskollärare som behärskar både finska och svenska muntligt och skriftligt * Är insatt i mångkulturalitet och flerspråkighet * Är en kreativ medforskande pedagog som har både lust, vilja och förmåga att inspirera och utmana barnen. * Har stor egen drivkraft och förmågan att se möjligheter. * Är pedagogisk och tydlig med analysförmåga och en positiv människosyn. * Har goda datorkunskaper och kan använda pedagogisk dokumentation som verktyg i arbetet. Vi erbjuder dig: * Stimulerande och utmanande arbetsuppgifter * En aktiv ledningsgrupp * Pedagogiska forum på förskolorna * Kompetensutveckling och fortbildning genom Reggio Emilia institutet * Engagerade kolleger i en utvecklingsgrupp * Schemalagd reflektionstid och förtroendetid * Mentorskap * Friskvårdskuponger
Företag: Haninge kommun, Södra Handens förskolor
Ort: Haninge
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lastentarhanopettaja jobb, Lastentarhanopettaja Haninge, Lastentarhanopettaja Haninge kommun, Södra Handens förskolor
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lastentarhanopettaja

Serviceelektriker
Barkarby Elinstallationer AB söker två serviceelektriker för servicearbeten samt mindre ombyggnader i storstockholm. Vi söker dig som har bred kunskap inom servicearbeten och som kan arbeta självständigt. Du ska vara utbildad elektriker med goda referenser och ha minst 3 års erfarenhet. Körkort är ett krav. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Företag: Barkarby Elinstallationer AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Serviceelektriker jobb, Serviceelektriker Järfälla, Serviceelektriker Barkarby Elinstallationer AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Serviceelektriker

Drifstödsarbetare
Vi söker en medarbetare till vår mobila slaggsorteringsanläggning. Arbetsuppgifter inkluderar maskin och driftsunderhåll samt visst handsorteringsarbete.
Företag: SCANDINAVIAN WASTE & ENVIRONMENTAL SOLUTIONS AKTIEBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Drifstödsarbetare jobb, Drifstödsarbetare Stockholm, Drifstödsarbetare SCANDINAVIAN WASTE & ENVIRONMENTAL SOLUTIONS AKTIEBOLAG
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Drifstödsarbetare

Lastbilschaufför sökes
Lastbilschaufför sökes för en treaxlad boggi bil,schakt bil. Vi söker omgående en schaktbilsförare för timanställning med C-kort. Kväll och helgarbete kan förekomma. Digitalt färdskrivarkort. God svenska i tal och skrift pga kommunikation med lastbilscentral och kunder. Som person bör du vara ordningssam, flexibel och lättlärd. Kunna vårda lastbilen och vara rädd om grejorna. Meriterande är om du har "Säkerhet på väg" och/eller ?Arbete på väg? Erfarenhet samt Referenser krävs. Fördel om du som söker har behörighet för släp ( ej krav ) Anställning enl överenskommelse. Obs endast mejlsvar pga hög arbetsbelastning. Skicka dit CV och personlig ansökan som speglar annonsen. Mejla CV och ansökan till sthlm08entreprenad@hotmail.com Vi ser fram emot din ansökan.
Företag: STHLM 08 ENTREPRENAD AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lastbilschaufför sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lastbilschaufför sökes

Ambitiös butikssäljare sökes
Mobilizera har idag 46 butiker i Sverige. Vi säljer abonnemang och tjänster från Telenor, 3, Tele2 och Telia så som mobil, trådlös/fast telefoni, mobiltelefoner och originaltillbehör. Vi arbetar i ett oerhört högt tempo och är väldigt resultatorienterade. Service, kunskap och konkurrenskraftiga priser är viktigt för vår verksamhet. Vi söker dig som gillar försäljning och som vill bli bäst. Vi efterlyser just nu två butikssäljare till Stockholm. Mobilizera erbjuder: * Ett roligt och spännande jobb i en ung och dynamisk miljö * Utbildning och daglig coaching för att utvecklas i din roll som säljare * Stora möjligheter till personlig utveckling i en organisation som skall växa * Goda förtjänstmöjligheter Som person är du: * Driven med hög arbetskapacitet * Målstyrd och resultatorienterad * Proaktivt tänkande vid försäljning * Flexibel och öppen för förändringar * Duktig på att skapa intresse och entusiasm * Ansvarstagande Krav och önskade kvalifikationer: * Pga av att kundkontakt är en central del i arbetsuppgifetrna är flytande svenska i tal och skrift ett krav * Erfarenhet av försäljning är önskvärt men inget krav * Intresse och kunskap om mobil telekommunikation och data är önskvärt men inget krav Dina arbetsuppgifter: * Sälja Mobilizeras produkter * Leverera god kundservice * Representera företagets värderingar (Trygghet, Omtanke, Enkelhet och Nytänkande) * Ansvar för kostnadskontroll och för uppfyllande av säljbudget Tillträde: Omgående Arbetstid: Heltid, schemalagd arbetstid Anställningsform: Provanställning 6 månader som övergår till tillsvidareanställning Lön: Provison/fast + goda förtjänstmöjligheter för den rätte I denna rekrytering samarbetar Mobilizera med Lean Recruitment. Välkommen med din ansökan!
Företag: LEAN RECRUITMENT SCANDINAVIA AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Ambitiös butikssäljare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ambitiös butikssäljare sökes


Sök lediga jobb Restaurangbitr��de WRAPSTER SVENSKA AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se