Restaurangpersonal till vår restaurang i Skellefteå lediga jobb

Restaurangpersonal till vår restaurang i Skellefteå jobb Restaurangpersonal till vår restaurang i Skellefteå jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Restaurangpersonal till vår restaurang i Skellefteå. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Restaurangpersonal till vår restaurang i Skellefteå. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Restaurangpersonal till vår restaurang i Skellefteå- Skellefteå

  2. Restaurangpersonal till vår restaurang i Skellefteå- Täby


Mer beskrivning

Restaurangpersonal till vår restaurang i Skellefteå
Fazer-koncernen är ett familjeföretag grundat 1891; då öppnade Karl Fazer sitt första konditori i Helsingfors. I dag har Fazer-koncernen verksamhet i åtta länder och skapar smakupplevelser inom sina två affärsområden, Fazer Food Services och Fazer Brands. Kända varumärken är bl.a. Fazer, Skogaholm, Amica, Dumle och Geisha. År 2012 var koncernens omsättning knappt 1,7 miljarder euro och antalet anställda drygt 15 000. Starka varumärken, produkter och tjänster av hög kvalitet samt engagerade medarbetare möjliggör Fazers fortsatta framgång. Vi söker nu nya restaurangmedarbetare med stor passion för mat och service till vår restaurang i Citykompaniet Skellefteå. Vårt mål är att restaurangen ska vara den självklara mötesplatsen i Skellefteå.Din viktigaste uppgift är att sätta gästen i fokus och skapa en unik välkomnande atmosfär tillsammans med dina kollegor. Arbetsuppgifter:Sedvanliga arbetsuppgifter såsom service, kassa, disk, varuhantering, lättare matlagning samt salladsberedning ingår. Vi söker: En positiv och gästorienterad person med service i fokus för våra gäster. Du är allmänt glad med ett initiativrikt sätt som kan förebygga hinder som uppstår. Du är teaminriktad, noggrann och har säljtänk. Du värdesätter dina arbetsinsatser lika högt som du värdesätter dina medarbetare och gäster. För att trivas hos oss är du handlingskraftig, flexibel och motiveras av att dagligen leverera på en hög servicenivå. Vidare trivs du med att synas bland våra gäster och har goda kunskaper i det svenska språket då du kommer att ha mycket gästkontakt.Dokumenterad utbildning från restaurangskola eller liknande är ett krav liksom erfarenhet från restaurang på minst 3 år.Tjänsten är ett vikariat med chans till tillsvidareanställning och avser deltid, ca 30 timmer per vecka.Tillträde snarast. Vid ev frågor angående tjänsten, michael.buhring@fazer.com. Facklig förtroendeman för HRF är Margareta Granda-Berg, 08-470 72 81. Vi ser fram emot din ansökan. Sista ansökningsdag är 2013-07-20.
Företag: Fazer Brands, Cafés & Shops
Ort: Skellefteå
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Restaurangpersonal till vår restaurang i Skellefteå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Restaurangpersonal till vår restaurang i Skellefteå

Restaurangpersonal till vår restaurang i Skellefteå
Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr och kexprodukter samt måltids- och cafétjänster. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till över 40 länder. Företagets framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2014 uppgick till mer än 1,6 miljarder euro och företaget har över 15 000 anställda. Fazer Food Services serverar närmare 80 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under varumärket Fazer. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård. Vi skapar smakupplevelser Vi söker en kock till Tibble gymnasium   På Tibble gymnasium serverar vi lunch till ca 850 elever och lärare samt skickar mat till elva skolor om ca 2500 portioner.   Vi söker dig som brinner för att laga mat till små och stora barn och som tillsammans med oss vill utveckla och förbättra maten i skolorna där målet är att laga Sveriges bästa skolmat. Vi arbetar efter Fazers värderingar: Kunden i fokus, Utmärkt kvalitet och Samarbete   Du har erfarenhet från att arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter i ett skolkök som skickar mat och även med specialkost. Vi söker dig som är positiv, van att arbeta i ett högt tempo utan att tumma på kvalitet eller leveranssäkerhet, tycker om att arbeta med människor och ge service i toppklass. Du bör vara effektiv, noggrann och ha god struktur i ditt arbete. Det är viktigt att du är en delaktig lagspelare och tar ditt ansvar för att enheten ska uppnå uppsatta kvalitetsmål.   Vi ser att du: • har ett stort mat intresse och älskar att laga mat • är utbildad kock med flera års erfarenhet • kan arbeta självständigt och är van att ta egna initiativ och beslut • är van att arbeta med egenkontroll och HACCP • är van att göra elektroniska inköp • behärskar svenska i tal och skrift   Vi erbjuder dig: • möjligheten att utveckla skolmaten i Täby • delaktighet i ett duktigt och positivt team som brinner för skolmaten • möjligheten att arbeta i ett företag där maten alltid står i fokus   Utdrag ur polisregistret krävs. Tjänsten är en uppehållstjänst med tillträde 18/5. Lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns. Arbetstid: 40 tim / vecka                                                                                                    Vänligen ring restaurangchef Malin Jarnstedt, 072-205 67 82, om du har frågor.   Välkommen med din ansökan senast 2015-04-25, urval och intervjuer sker löpande.
Företag: Fazer Food Services
Ort: Täby
Publicerad : 04-13
Sök fler jobb liknande: lediga Restaurangpersonal till vår restaurang i Skellefteå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Restaurangpersonal till vår restaurang i Skellefteå


Sök lediga jobb Restaurangpersonal till vår restaurang i Skellefteå

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se