Resurspedagog, 75 100% på Ljungbyskolan jobb - lediga jobb

Resurspedagog, 75 100% på Ljungbyskolan jobb Resurspedagog, 75 100% på Ljungbyskolan jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Resurspedagog, 75 100% på Ljungbyskolan. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Resurspedagog, 75 100% på Ljungbyskolan. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Makalös rekryterar säljare till kvällar & helger- Stockholm

  2. Erfarna grävmaskinister- Norrtälje

  3. Sekreterare till förbundsordförande- Stockholm

  4. Utbildningsledare / trafiklärare sökes- Stockholm

  5. Hem- och konsumentkunskap- Värmdö

  6. Förskollärare- Sigtuna

  7. Hälsokonsult, kost/näring/livsstil- Stockholm

  8. Java Portal Developer- Stockholm

  9. .Net utvecklare med WPF kompetens- Stockholm

  10. Mystery shoppers i Stockholm sökes!- Stockholm


Mer beskrivning

Makalös rekryterar säljare till kvällar & helger
Vi letar efter dig som vill ha ett utvecklande säljjobb , samtidigt som du studerar. Vi erbjuder flexibla arbetstider och arbetspassen är förlagda på kvällar och helger. 3 platser ska tillsättas! STOCKHOLMSKONTORET Vi är ett härligt gäng som trivs med varandra och många av våra säljare har jobbat i över 5 år hos oss! Vi finns i fräscha lokaler på Södermalm, nära buss och tunnelbana. På vårt Skanstullkontor marknadsför och säljer vi framförallt tidningsprenumerationer, abonnemang och arbetar med medlemsvärvning Vi lägger fokus på att det ska vara roligt, lönsamt och utvecklande att jobba. Hos oss på Makalös samarbetar vi endast med seriösa uppdragsgivare och vi ger alltid kunden vad vi lovat. Eftersom vi varit verksamma inom branschen sedan 1997 så har vi fördelen att nästan uteslutande ringa befintliga kunder. DEN VI SÖKER Nu söker vi dig som vill tjäna pengar genom att arbeta deltid i en härlig och rolig arbetsmiljö! Personen vi söker är en driven och stark person som gillar att prata med människor och vill utveckla sin säljteknik. Dina arbetsuppgifter blir att via telefon sälja och marknadsföra våra uppdragsgivares tjänster och produkter. Du kommer framförallt att rekrytera medlemmar åt ett av Sveriges ledande förbund men även sälja tidningsprenumerationer åt några av Sveriges ledande veckotidningar. Det vi kräver är vilja, engagemang, att du vågar improvisera och att du kan jobba minst 2 pass per vecka. Vi rekryterar löpande och startdatum väljer du själv. ERFARENHET Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom sälj för att bli en stjärna hos oss. Tidigare säljerfarenhet är självklart meriterande men alltså inget krav. Vi utbildar dig löpande inom våra olika projekt. Våra duktiga säljledare är internrekryterade och har mångårig erfarenhet inom ledarskap och försäljning. Tillsammans med 5 andra bolag driver vi ett kompetensutvecklingsprojekt finansierat av Europeiska socialfonden som ger dig möjligheten att få utbildning inom områden som försäljning, självledarskap & retorik m.m. För rätt person som visar upp mycket goda försäljningsresultat och god arbetsmoral finns det möjligheter att avancera, som exempelvis säljledare. Följ oss gärna på Facebook för att få en inblick i vår verksamhet: http://www.facebook.com/makalos Start omgående ! Vi ser fram emot din ansökan! Vi arbetar med en fast grundlön och provision. Sälj mer , tjäna mer!
Företag: Makalös AB Söder
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Makalös rekryterar säljare till kvällar & helger jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Makalös rekryterar säljare till kvällar & helger

Erfarna grävmaskinister
Vi söker 2st grävmaskinister, gärna med 3 års vana men med erfordliga utbildningar. Du ska kunna jobba självständigt såväl som i grupp. Arbetsuppgifterna är varierande från grovschakt till finplanering. Företaget är beläget i Norrtälje men vårt arbetsområde är över hela Stor Stockholm.
Företag: Rådmansö Schakt o Transport AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna grävmaskinister jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna grävmaskinister

Sekreterare till förbundsordförande
Polisförbundet söker dig med relevant utbildning för området, och med minst tre års dokumenterad erfarenhet som sekreterare och/eller administratör. Som sekreterare kommer du att arbeta sida vid sida med förbundsordföranden. Du kommer att stötta denne i sitt dagliga arbete och även fungera som sekreterare vid förbundsstyrelsesammanträden. Tjänsten består av varierande arbetsuppgifter och utgör en mycket viktig roll på kansliet. Du har vana av att arbeta med flera uppgifter parallellt utan att ge avkall på noggrannhet och kvalitet. Vidare är du flexibel och ser ett värde i att hjälpa andra. Du har god förmåga att skriva och sammanfatta texter, och du talar och skriver såväl svenska och engelska på en hög nivå. Du har mycket goda datakunskaper speciellt i Officepaktetet och avancerade kunskaper i Outlook. Som person har du ett strukturerat arbetssätt som präglas av ordning och reda. Du har kontroll över handlingar och informationsflöden. Du har ett strategiskt förhållningssätt och har framförhållning i planering och aktiviteter. Hög integritet, initiativförmåga och god servicekänsla kännetecknar dig som person. Det är viktigt att du har skinn på näsan och kan fatta beslut. Då arbetet tidvis har hög arbetsbelastning skall du vara stresstålig och ha förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter. Arbetsuppgifterna som sekreterare till förbundsordföranden är bland annat av följande: - Koordinera förbundsordförandens kalender och inkommande post. - Boka interna och externa möten. - Förbereda ordföranden inför möten, ta fram underlag och material. - Resebokningar åt ordföranden. - Förbereda förbundsstyrelsens sammanträden. - Vara sekreterare i förbundsstyrelsen, skriva protokoll. Polisförbundet arbetar för arbetsplatser med ökad jämställdhet, öppet klimat och bekämpar alla former av diskriminering. Vi är övertygade att mångfald berikar och ser därför gärna både kvinnor och män med olika bakgrund som sökande. Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på heltid (100 procent). Polisförbundet tillämpar sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Ansökan i form av personligt brev och cv skickas senast den 16 augusti 2013 med e-post till polisforbundet@polisforbundet.se. Ange "sekreterare till förbundsordföranden" i ämnesraden. Information lämnas av kanslichef Lars Stenström (vecka 29-30), förhandlingschef Björn Kellerth (vecka 31), chefredaktör Anna Hjorth (vecka 32-33) eller Unionens representant Göran Malmborg. Alla kan nås på telefon 08-676 97 00. Välkommen med din ansökan! Polisförbundet är ett TCO-förbund som organiserar landets poliser och har 20 500 medlemmar. På förbundskansliet i centrala Stockholm arbetar cirka 25 personer med medlemsservice, förhandlingar, information, Polistidningen m.m.
Företag: Svenska Polisförbundet
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Sekreterare till förbundsordförande jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sekreterare till förbundsordförande

Utbildningsledare / trafiklärare sökes
På uppdrag från kund söker vi en utbildningsledare / trafiklärare till en nystartad trafikskola. Trafikskolan har även ett stort nationellt projekt på gång som vi delger vid ett eventuellt möte. Du som söker ska ha godkänd trafiklärar- och utbildningsledarutbildning, enligt transportstyrelsens krav på behörighet B Som person ser vi att du är stresstålig, social och pedagogisk Övriga språkkunskaper utom svenska är meriterande Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökande redan idag! Ansökan skickar du till jobb@ishine.se
Företag: ISHINE RECRUITMENT AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildningsledare / trafiklärare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildningsledare / trafiklärare sökes

Hem- och konsumentkunskap
Lemshaga Akademi är en friskola för barn och ungdomar mellan 3-16 år och ligger vackert belägen i en lantlig miljö. Skolan präglas av välkomnandets etik såväl beträffande miljö som i mötet mellan elever, pedagoger och föräldrar. Nu utökar vi vår verksamhet med två klasser och söker därför nya kreativa medarbetare som lockas av beskrivningen nedan. På Lemshaga Akademi möts omsorgen om vårt kulturarv och den moderna informationsteknologin. Forskning i samarbete med University of Harvard och Reggio Emilia har resulterat i vår pedagogiska profil som sammanfattas i vår vision; En trygg mötesplats för ett kreativt lärande som förändrar världen. Som pedagog arbetar du i arbetslag och förväntas vara en medforskande och delaktig ledare som ser potentialen elevernas tankar och teorier, en som lyssnar, utmanar och möter verkligheten/framtiden tillsammans med eleven. Ett viktigt redskap i vår pedagogiska verksamhet är pedagogisk dokumentation. Denna utgör underlag för planering, bedömning och våra pedagogiska dokumentationsmöten. Samtliga pedagoger deltar varje vecka i dessa för att till en början sätta sig in i och sedan vidareutveckla vår pedagogiska profil. För att trivas på Lemsaga bör Du vara nyfiken på och dela vår syn på lärande, vara en van datoranvändare och se vinsterna med samarbete och ämnesintegrering. Eftersom vi betonar de relationella aspekterna av lärandet krävs det att våra lärare känner ett naturligt engagemang i våra elever. Hemkunskap: Vi söker Dig som är nyfiken på att utveckla ämnet hemkunskap i samarbete med övrig verksamhet, ämnen och kollegor till att bli en inspirerande del av det hela! Tjänsten är en tillsvidareanställning och innebär möjligtvis mentorsskap.
Företag: LEMSHAGA AKADEMI
Ort: Värmdö
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Hem- och konsumentkunskap jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hem- och konsumentkunskap

Förskollärare
Vi söker förskollärare till Kanonkullens förskola. Kanonkullen är ett föräldrakooperativ beläget centralt i Märsta med goda kommunikationsmöjligheter. Förskolan har c:a 40 barn uppdelade i tre grupper under dagarna. Personalen arbetar i ett arbetslag där alla känner ansvar för hela förskolans utveckling men med särskilt ansvar över en av förskolans grupper. Förskolan har utevistelse som profil. Vår verksamhet bedrivs till stor del utomhus på vår fantastiska gård med stora möjligheter. Vi söker nu förskollärare som vill vara med att utveckla vår verksamhet utifrån Lpfö 98/10 och våra egna styrdokument. Vi söker endast förskollärare med giltig förskollärarexamen.
Företag: KANONKULLENS EKONOMISKA FÖRENING
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Sigtuna, Förskollärare KANONKULLENS EKONOMISKA FÖRENING
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Hälsokonsult, kost/näring/livsstil
Bia Trade är medlem i Scandinavian Coach Association som erbjuder utbildningar inom hälsocoaching och det metabola livsstilsprogrammet, ett certifieringsprogram i hälsocoaching, lic. kostrådgivning och personlig utveckling samt en rad kvällsworkshops och föreläsningar. Vill du förändra ditt eget och andra människors liv? Vi söker entusiastiska och positiva personer runt om i Sverige som brinner för att hjälpa människor till ett sundare och lättare liv. Du ska ha genuin intresse av att jobba med människor, att jobba i team och inom hälsa, kost och friskvård. Vi står inför en enorm tillväxt och söker därför efter nya medarbetare till ett glatt och härligt team! Dina uppgifter: Din huvuduppgift är att marknadsföra och jobba med vårt nya spännande program ?cellBALANCE? (som bla balanserar ämnesomsättning, hormoner och vikten). Läs mer om programmet på vår hemsida: http://scassociation.se/coach/28dagar.html Vi ger dig helt kostnadsfritt, grundläggande utbildning i coaching, näringslära, kost, personlig utveckling och i "cellBALANCE". Att marknadsföra cellBANLANCE och hjälpa människor till livsstilsförändring är ett mycket stimulerande och roligt arbete med stora utvecklingsmöjligheter. Att jobba med som hälsokonsult med oss innebär både en personlig och professionell utveckling. Om den vi söker: - Stort och genuint driv för att tjäna pengar och att göra affärer. - Det är viktigt att du har en hög aktivitetsnivå och är resultatfokuserad och affärsmässig. - Då vi utbildar dig är det inget krav på tidigare erfarenhet. - Behärskar svenska i tal och skrift Du jobbar själv men inte ensam. Till rätt person erbjuds chansen till marknadens bästa förtjänstmöjligheter. Ansökan behandlas omgående och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!
Företag: Bia Trade
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Hälsokonsult, kost/näring/livsstil jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hälsokonsult, kost/näring/livsstil

Java Portal Developer
WiseOne AB är ett personalägt och oberoende datakonsultföretag som levererar högspecialiserade tjänster inom flertalet olika branscher. WiseOne expanderar och söker därför en målmedveten och ansvarstagande datakonsult med mycket hög kompetens inom följande område: En mycket duktig Java Portal utvecklare med följande kompetens: -Utveckling i Java/J2EE. -Erfarenhet från utveckling på IBM WebSphere Portal Platform -Erfarenhet av UI utveckling med HTML, Javascript, Javascript frameworks (Dojo) JSF, JSPs, XML. Vi söker bara erfarna konsulter som jobbat i minst 2 stycken branscher och i minst 5 år. God svenska och engelska i tal och skrift då detta krävs av våra kunder. Vi finns i nya fräscha lokaler i Kista. Vi tar enbart emot ansökningar via mail: jobb@wiseone.se. För att säkerställa att ingen information försvinner ber vi dig att skicka ett eget mail till jobb@wiseone.se. Vi kommer att kontakta de kandidater som vi finner lämpliga. Om du ej erhållit svar från oss före sista ansökningsdatum innebär det att vi gått vidare med andra kandidater. Mer information om WiseOne AB hittar du på vår hemsida: www.wiseone.se Vi undanber oss vänligt men bestämt försäljare som kontaktar oss till följd av denna annons.
Företag: WiseOne AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Java Portal Developer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Java Portal Developer

.Net utvecklare med WPF kompetens
WiseOne AB är ett personalägt och oberoende datakonsultföretag som levererar högspecialiserade tjänster inom flertalet olika branscher. WiseOne expanderar och söker därför en målmedveten och ansvarstagande datakonsult med mycket hög kompetens inom följande område: En mycket duktig .Net utvecklare med WPF kompetens: - Minst 5 års erfarenhet av .NET med MVVM. - Erfarenhet av WPF-implementationer. - Erfarenhet av WCF och LINQ. - Databasmodellering. - Erfarenhet av att jobba med Scrum / Kanban. Vi söker bara erfarna konsulter som jobbat i minst 2 stycken branscher och i minst 5 år. God svenska och engelska i tal och skrift då detta krävs av våra kunder. Vi finns i nya fräscha lokaler i Kista. Vi tar enbart emot ansökningar via mail: jobb@wiseone.se. För att säkerställa att ingen information försvinner ber vi dig att skicka ett eget mail till jobb@wiseone.se. Vi kommer att kontakta de kandidater som vi finner lämpliga. Om du ej erhållit svar från oss före sista ansökningsdatum innebär det att vi gått vidare med andra kandidater. Mer information om WiseOne AB hittar du på vår hemsida: www.wiseone.se Vi undanber oss vänligt men bestämt försäljare som kontaktar oss till följd av denna annons.
Företag: WiseOne AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga .Net utvecklare med WPF kompetens jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: .Net utvecklare med WPF kompetens

Mystery shoppers i Stockholm sökes!
Vill du tjäna extra pengar samtidigt som du bestämmer dina arbetstider själv? Nu söker Remarkable dig som vill arbeta som mystery shopper! Remarkable är en skandinavisk marknadskommunikationsbyrå med verksamhet inom Retail. Under Remarkables affärsområde Retail Survey erbjuder vi en produkt som innebär att vi med hjälp av "mystery shoppers" (anonyma konsumenter) tar reda på hur det fungerar i butiken. Man agerar alltså som en helt vanlig kund, men med ett undersökande syfte. Vad innebär tjänsten? Arbetet är enkelt, men kräver noggrannhet och seriositet. Du skall agera som vanlig kund och bland annat kontrollera hur personalen hanterar kundmötet. Du kommer besöka butiker och varje besök rapporteras i ett internetbaserat system. Du planerar arbetet själv och ansvarar för att besöka din tilldelade butik innan deadline. Möjlighet att utföra flera besök under uppdragets gång finns. Innan uppdraget kommer Du att delta i en utbildning via telefon där du får all information du behöver inför besöken. Vilka krav finns? - Du måste ha tillgång till dator, Excel, e-post och Internet. - Du måste behärska svenska i tal och skrift. - Du måste vara noggrann och ha god arbetsmoral. När ska uppdraget genomföras? - Under september, oktober och november - Möjlighet att utföra flera besök under uppdragets gång finns Ersättning Du får en fast ersättning för som är uträknad på antal besök du utför. Är du intresserad eller känner du någon som skulle passa för denna tjänst? Skicka då ett mail till jobba@remarkable.se och berätta vem du är och var du bor. Bifoga CV+foto. Vi kommer att kontakta de som blir aktuella för detta uppdrag snarast! Märk mailet "Mystery shopper + den stad du söker arbete i", exempelvis "Mystery Shopper Stockholm".
Företag: NYA REMARKABLE RMS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Mystery shoppers i Stockholm sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mystery shoppers i Stockholm sökes!


Sök lediga jobb Resurspedagog, 75 100% på Ljungbyskolan

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se