Revide AB jobb - lediga jobb

Revide AB jobb Revide AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Revide AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Revide AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Utvecklare med Umbraco, EPi eller SharePoint- Stockholm

 2. Erfaren systemutvecklare till vårt team i Norrköping- Norrköping

 3. Utvecklare .NET med erfarenhet av Umbraco- Stockholm

 4. Innesäljare & Konsult- Norrköping

 5. Innesäljare & Konsult- Norrköping

 6. Innesäljare & Konsult- Norrköping

 7. Customer Success Manager- Stockholm

 8. Customer Success Manager- Stockholm

 9. Senior utvecklare- Stockholm

 10. Senior IT Projektledare- Stockholm

 11. Senior Utvecklare- Norrköping

 12. Senior Sales Executive- Stockholm

 13. Sales Executive- Stockholm


Mer beskrivning

Utvecklare med Umbraco, EPi eller SharePoint
Revide är ett framgångsrikt företag som startade 2005, tillsammans med Sajtkonsulterna är vi sedan årsskiftet Revide Group och vi är ett 30-tal anställda. I Norrköping finns vi centralt i nyrenoverad lokal på Hospitalsgatan och i Stockholm i en kulturminnesfastighet på Hornsgatan. Mer info om Revide och Sajtkonsulterna hittar du på www.revide.se resp. www.sajtkonsulterna.se Vi är inne i en expansiv fas där våra verktyg (eClub, eCompetence och eBemanning ) är attraktivare än någonsin och vi är efterfrågade i externa uppdrag för vårt teknikkunnande men även för att lösa våra kunders behov av webbplatser och portallösningar med stöd av Sharepoint, Umbraco och EPI. Vi erbjuder trevlig miljö i form av kompetenta kollegor i ett utvecklingsteam och du är välkommen både till Norrköping och Stockholm. Läs mer på Revide.se, eBemanning.se eller eClub.se. Våra kunder uppskattar det vi levererar, både våra egenutvecklade produkter och våra experttjänster. Nu har vi plats för en kollega till i vår expertgrupp. Teamet hanterar utveckling-och förvaltning av produkter genom inhouseuppdrag och även konsultinsatser ute hos kund. Nedan ser du vad som är intressant för oss, vad av detta kan du bidra med? akademisk utbildning med IT-riktning certifiering inom .NET eller har stor ambition att bli certifierad stort intresse för programmering och problemlösning erfarenhet av Umbraco erfarenhet av SharePoint erfarenhet av EPi erfarenhet av Microsoft SQL Server Som person tycker du om att lära dig nya saker, är självgående och förstår systemutveckling med ett agilt arbetssätt. Du skall stimuleras av att vara nära våra kunder och vid vissa tillfällen genomföra expertuppdrag på plats hos kunden. Vill du veta mer om att arbeta hos oss, skicka mail till pia.rullander@revide.se.
Företag: Revide AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Utvecklare med Umbraco, EPi eller SharePoint jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utvecklare med Umbraco, EPi eller SharePoint

Erfaren systemutvecklare till vårt team i Norrköping
Revide är ett framgångsrikt företag som startade 2005. Vi sitter i fräscha lokaler centralt i Norrköping och är en del av Revide Group. Vi har ett 30-tal anställda och finns förutom i Norrköping även i Stockholm. I Revide Group ingå sedan årsskiftet vårt systerbolag Sajtkonsulterna. Mer info om Revide och Sajtkonsulterna hittar du på www.revide.se resp. www.sajtkonsulterna.se Vi är inne i en expansiv fas där våra verktyg (eClub, eCompetence och eBemanning ) är attraktivare än någonsin och vi är efterfrågade i externa uppdrag för vårt teknikkunnande men även för att lösa våra kunders behov kring portallösningar kring Sharepoint, Umbraco och EPI. Vi erbjuder trevlig miljö i form av kompetenta kollegor i ett utvecklingsteam. Läs mer på Revide.se, eBemanning.se eller eClub.se. Våra kunder uppskattar det vi levererar, både våra egenutvecklade produkter och våra experttjänster. Nu har vi plats för en erfaren kollega till i vår expertgrupp. Teamet hanterar utveckling-och förvaltning av produkter genom inhouseuppdrag och även konsultinsatser ute hos kund. Vi ser gärna att du har: akademisk utbildning med IT-riktning stort intresse för programmering och problemlösning minst 3 års erfarenhet av utveckling med .NET (C#, ASP.NET) och SQL databaser Det är meriterande om du har: certifiering inom .NET eller har stor ambition att bli certifierad erfarenhet av Microsoft SQL Server erfarenhet av SharePoint och/eller EPI Som person trivs du med att ständigt lära dig nytt, är självgående och förstår systemutveckling med ett agilt arbetssätt. Du skall stimuleras av att vara nära våra kunder och vid vissa tillfällen genomföra expertuppdrag på plats hos kunden. Vill du veta mer om att arbeta hos oss, skicka mail till pia.rullander@revide.se.
Företag: Revide AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren systemutvecklare till vårt team i Norrköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren systemutvecklare till vårt team i Norrköping

Utvecklare .NET med erfarenhet av Umbraco
Sajtkonsulterna är ett framgångsrikt företag som startade 2001, tillsammans med Revide är vi sedan årsskiftet Revide Group och vi är ett 30-tal anställda. I Norrköping finns vi centralt i nyrenoverad lokal på Hospitalsgatan och i Stockholm i en kulturminnesfastighet på Hornsgatan. Mer information om Sajtkonsulterna och Revide hittar du på www.sajtkonsulterna.se respektive www.revide.se. Vi är inne i en expansiv fas där våra verktyg (eClub www.eclub.se, eCompetence www.ecompetence.se, Kompetenskoll www.kompetenskoll.se, och eBemanning www.ebemanning.se) är attraktivare än någonsin och vi är efterfrågade i externa uppdrag för vårt teknikkunnande men även för att lösa våra kunders behov av webbplatser och portallösningar med stöd av främst Umbraco och även Sharepoint samt EPi. Vi erbjuder trevlig miljö i form av kompetenta kollegor i ett utvecklingsteam och du är välkommen både till Stockholm och Norrköping. Våra kunder uppskattar det vi levererar, både våra egenutvecklade produkter och våra experttjänster. Nu har vi plats för en kollega till i vår expertgrupp. Teamet hanterar utveckling-och förvaltning av produkter genom inhouseuppdrag och även konsultinsatser ute hos kund. Nedan ser du vad som är intressant för oss, vad av detta kan du bidra med? akademisk utbildning med IT-riktning certifiering inom .NET eller har stor ambition att bli certifierad stort intresse för programmering och problemlösning erfarenhet av Umbraco erfarenhet av Microsoft SQL Server erfarenhet av SharePoint erfarenhet av EPi minst tre års erfarenhet i yrkeslivet Som person tycker du om att lära dig nya saker, är självgående och förstår systemutveckling med ett agilt arbetssätt. Du skall stimuleras av att vara nära våra kunder och vid vissa tillfällen genomföra expertuppdrag på plats hos kunden. Vill du veta mer om att arbeta hos oss, skicka mail till pia.rullander@revide.se.
Företag: Revide AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Utvecklare .NET med erfarenhet av Umbraco jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utvecklare .NET med erfarenhet av Umbraco

Innesäljare & Konsult
Revide AB är ett framgångsrikt bolag som startade 2005, vid årsskiftet delade Revide sina två expanderande affärsområden i två bolag. Revide HR AB, fokuserar på effektiva och moderna stödsystem för rekrytering, kompetensförsörjning och bemanning. Vi sitter i fräscha centrala lokaler på Hospitalsgatan i Norrköping. Våra kunder uppskattar det vi levererar och vi expanderar nu vår arbetsstyrka. Vi söker dig som trivs i en extrovert roll,dels att ingå i vårt säljteam med halva din tid och den andra halvan arbeta med leverans av våra system. Säljare 50% och Konsult 50% I säljrollen: För vårt rekryteringssystem, bearbeta prospekt mot privat sektor, större företag och organisationer, genom mötesbokningFör vårt kompetenshanteringssystem, arbeta med hela säljcykeln, som innesäljareArbeta med marknadsnärvaro, följa upp våra SEO-abonnemang m.m.I konsultrollen: Delta i leveransprojekt för rekryteringssystemet, utbildning av användare m.m.Driva egna leveransprojekt och konsulting för kompetenshanteringssystemetFör att passa för denna delade tjänst ser vi att du har: Vana av att ringa kalla samtal, mötesbokningFörståelse för och har arbetat med försäljning tidigare Erfarenhet av att driva egna projektKunskap om HR, helst rekrytering och kompetensförsörjningErfarenhet av att utbilda andra eller har haft ett konsultativt arbete tidigareVi erbjuder en spännande roll i ett välrenommerat företag med intressanta kunder och starka varumärken. Vi har goda arbetsvillkor och värdesätter att våra kollegor har möjlighet till en aktiv fritid vid sidan av arbetet. Välkommen med din ansökan. Vi påbörjar urvalsprocessen innan ansökningstiden är passerad. För mer information om denna rekrytering och om Revide HR AB, skicka ditt intresse till pia.rullander@revide.se
Företag: Revide AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 01-20
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare & Konsult jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare & Konsult

Innesäljare & Konsult
Revide AB är ett framgångsrikt bolag som startade 2005, vid årsskiftet delade Revide sina två expanderande affärsområden i två bolag. Revide HR AB, fokuserar på effektiva och moderna stödsystem för rekrytering, kompetensförsörjning och bemanning. Vi sitter i fräscha centrala lokaler på Hospitalsgatan i Norrköping. Våra kunder uppskattar det vi levererar och vi expanderar nu vår arbetsstyrka. Vi söker dig som trivs i en extrovert roll,dels att ingå i vårt säljteam med halva din tid och den andra halvan arbeta med leverans av våra system. Säljare 50% och Konsult 50% I säljrollen: För vårt rekryteringssystem, bearbeta prospekt mot privat sektor, större företag och organisationer, genom mötesbokningFör vårt kompetenshanteringssystem, arbeta med hela säljcykeln, som innesäljareArbeta med marknadsnärvaro, följa upp våra SEO-abonnemang m.m.I konsultrollen: Delta i leveransprojekt för rekryteringssystemet, utbildning av användare m.m.Driva egna leveransprojekt och konsulting för kompetenshanteringssystemetFör att passa för denna delade tjänst ser vi att du har: Vana av att ringa kalla samtal, mötesbokningFörståelse för och har arbetat med försäljning tidigare Erfarenhet av att driva egna projektKunskap om HR, helst rekrytering och kompetensförsörjningErfarenhet av att utbilda andra eller har haft ett konsultativt arbete tidigareVi erbjuder en spännande roll i ett välrenommerat företag med intressanta kunder och starka varumärken. Vi har goda arbetsvillkor och värdesätter att våra kollegor har möjlighet till en aktiv fritid vid sidan av arbetet. Välkommen med din ansökan. Vi påbörjar urvalsprocessen innan ansökningstiden är passerad. För mer information om denna rekrytering och om Revide HR AB, skicka ditt intresse till pia.rullander@revide.se
Företag: Revide AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 02-19
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare & Konsult jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare & Konsult

Innesäljare & Konsult
Revide AB är ett framgångsrikt bolag som startade 2005, vid årsskiftet delade Revide sina två expanderande affärsområden i två bolag. Revide HR AB, fokuserar på effektiva och moderna stödsystem för rekrytering, kompetensförsörjning och bemanning. Vi sitter i fräscha centrala lokaler på Hospitalsgatan i Norrköping. Våra kunder uppskattar det vi levererar och vi expanderar nu vår arbetsstyrka. Vi söker dig som trivs i en extrovert roll,dels att ingå i vårt säljteam med halva din tid och den andra halvan arbeta med leverans av våra system. Säljare 50% och Konsult 50% I säljrollen: För vårt rekryteringssystem, bearbeta prospekt mot privat sektor, större företag och organisationer, genom mötesbokningFör vårt kompetenshanteringssystem, arbeta med hela säljcykeln, som innesäljareArbeta med marknadsnärvaro, följa upp våra SEO-abonnemang m.m. I konsultrollen: Delta i leveransprojekt för rekryteringssystemet, utbildning av användare m.m.Driva egna leveransprojekt och konsulting för kompetenshanteringssystemet För att passa för denna delade tjänst ser vi att du har: Vana av att ringa kalla samtal, mötesbokningFörståelse för och har arbetat med försäljning tidigare Erfarenhet av att driva egna projektKunskap om HR, helst rekrytering och kompetensförsörjningErfarenhet av att utbilda andra eller har haft ett konsultativt arbete tidigareVi erbjuder en spännande roll i ett välrenommerat företag med intressanta kunder och starka varumärken. Vi har goda arbetsvillkor och värdesätter att våra kollegor har möjlighet till en aktiv fritid vid sidan av arbetet. Välkommen med din ansökan. Vi påbörjar urvalsprocessen innan ansökningstiden är passerad. För mer information om denna rekrytering och om Revide HR AB, skicka ditt intresse till pia.rullander@revide.se
Företag: Revide AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 04-02
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare & Konsult jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare & Konsult

Customer Success Manager
Som Customer Success Manager, eller kundkompis som vi kallar det, jobbar du med att säkerställa kundnöjdhet och hjälper kunderna få ut det mesta av Voyado. Tack vare ditt öra mot både användare och marknad är du även en viktig spelare kring kund- och produktutveckling. Du bygger relationer med framförallt befintliga kunder för att stötta de i dagliga utmaningar och behov. Dina primära kontaktpunkter hos våra kunder är CRM- och marknadsavdelningar. ? Du kommer även jobba nära vår supportavdelning för att bygga upp en förståelse för vanliga frågeställningar och problemområden. Dessa insikter använder du sedan till att proaktivt hjälpa våra kunder att bli bästa användare av Voyado. ? SOM KUNDKOMPIS ANSVARAR DU FÖR ATT: Se till att kunderna växer med Revide och Voyado Fånga upp kunders behov och utmaningar i det operativa arbetet med sina kundprogram, samt hjälpa dem att använda Voyado på bästa sätt för att uppnå målen Säkerställa att kunderna använder Voyado till rätt saker, på rätt sätt Utbilda och informera om nyheter och annan funktionalitet som kunden kan bli hjälpt av Anordna och facilitera kundträffar, som t ex våra ERFA-grupper ? DU FÅR TA STOR PLATS I EN UNIK ARBETSKULTUR Du kommer att vara med på en oerhört spännande resa. Revides vision är att utveckla Voyado till att bli Europas bästa lojalitetssystem, och tillsammans med våra kunder är vi på god väg. Vi är extremt dedikerade till uppgiften, men samtidigt är vi måna om att alla mår bra på jobbet. Du kommer att få stort utrymme att växa i en kreativ arbetsmiljö där personlig utveckling är lika självklar som hög kompetens.?Vi sitter i en attraktiv arbetsmiljö i Hammarby sjöstad med utsikt över Stockholms vatten. DINA KOMPETENSER Akademisk utbildning eller motsvarande inom teknik/IT Erfarenhet av att arbeta med eller nära en liknande produkt Bekant med möjligheterna och utmaningarna i en SaaS-lösning för marknads- och IT-avdelningar God förståelse för teknik och mekanismer kring lojalitetsprogram God affärsförståelse Erfarenhet av att arbeta i kundnära relationer Goda kunskaper i svenska och engelska ? PERSONLIGA EGENSKAPER Du är positiv och utåtriktad, med ett genuint intresse för både människor och teknik Du har en naturlig nyfikenhet som gör att du vill testa dig fram och lära dig allt du kan - om Voyado, om våra kunders utmaningar/möjligheter och inte minst om den otroliga utveckling branschen är inne i nu. Du bör även ha en pedagogisk ådra, tålamod och även vara en god lyssnare.? ? Revide är ett produktbolag som driver och utvecklar Voyado - en molnbaserad datadriven marknadsplattform med 360° kunddatabas, marketing automation, lojalitets- och bonuslogik, kampanj- och utskicksmotor, rapporteringsverktyg m.m. Förutom innovativ funktionalitet fokuserar Voyado på användarvänlighet. En marknadsavdelning ska kunna styra sina kundresor på egen hand. Varumärken som XXL, Rusta, Apoteket, Kjell & Company, NetOnNet, Mio, Polarn O. Pyret, MQ m.fl använder idag Voyado som plattform för sin kundkommunikation och lojalitetsarbete. För oss är det viktigt att vara närvarande och personliga i kontakten med våra kunder och vi gör alltid vårt yttersta för att Voyados användare ska kunna arbeta effektivt i produkten.
Företag: REVIDE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga Customer Success Manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Customer Success Manager

Customer Success Manager
Revide är ett produktbolag som driver och utvecklar Voyado - en molnbaserad datadriven marknadsplattform med 360° kunddatabas, marketing automation, lojalitets- och bonuslogik, kampanj- och utskicksmotor, rapporteringsverktyg m.m. Förutom innovativ funktionalitet fokuserar Voyado på användarvänlighet. En marknadsavdelning ska kunna styra sina kundresor på egen hand. Varumärken som XXL, Rusta, Apoteket, Kjell & Company, NetOnNet, Mio, Polarn O. Pyret, MQ m.fl använder idag Voyado som plattform för sin kundkommunikation och lojalitetsarbete. För oss är det viktigt att vara närvarande och personliga i kontakten med våra kunder och vi gör alltid vårt yttersta för att Voyados användare ska kunna arbeta effektivt i produkten. Just nu är efterfrågan av Voyado större än någonsin och antalet användare ökar dagligen. Vi behöver därför förstärka vårt team med ytterligare en Customer Success Manager.? ? ? SAMMANFATTNING AV DIN ROLL Som Customer Success Manager, eller kundkompis som vi kallar det, jobbar du med att säkerställa kundnöjdhet och hjälper kunderna få ut det mesta av Voyado. Tack vare ditt öra mot både användare och marknad är du även en viktig spelare kring kund- och produktutveckling. Du bygger relationer med framförallt befintliga kunder för att stötta de i dagliga utmaningar och behov. Dina primära kontaktpunkter hos våra kunder är CRM- och marknadsavdelningar. ? Du kommer även jobba nära vår supportavdelning för att bygga upp en förståelse för vanliga frågeställningar och problemområden. Dessa insikter använder du sedan till att proaktivt hjälpa våra kunder att bli bästa användare av Voyado. ? SOM KUNDKOMPIS ANSVARAR DU FÖR ATT: - Se till att kunderna växer med Revide och Voyado - Fånga upp kunders behov och utmaningar i det operativa arbetet med sina kundprogram, samt hjälpa dem att använda Voyado på bästa sätt för att uppnå målen - Säkerställa att kunderna använder Voyado till rätt saker, på rätt sätt - Utbilda och informera om nyheter och annan funktionalitet som kunden kan bli hjälpt av - Anordna och facilitera kundträffar, som t ex våra ERFA-grupper ? DINA KOMPETENSER - Akademisk utbildning eller motsvarande inom teknik/IT - Erfarenhet av att arbeta med eller nära en liknande produkt - Bekant med möjligheterna och utmaningarna i en SaaS-lösning för marknads- och IT-avdelningar - God förståelse för teknik och mekanismer kring lojalitetsprogram - God affärsförståelse - Erfarenhet av att arbeta i kundnära relationer - Goda kunskaper i svenska och engelska ? PERSONLIGA EGENSKAPER - Du är positiv och utåtriktad, med ett genuint intresse för både människor och teknik - Du har en naturlig nyfikenhet som gör att du vill testa dig fram och lära dig allt du kan - om Voyado, om våra kunders utmaningar/möjligheter och inte minst om den otroliga utveckling branschen är inne i nu - Du bör även ha en pedagogisk ådra, tålamod och även vara en god lyssnare DU FÅR TA STOR PLATS I EN UNIK ARBETSKULTUR Du kommer att vara med på en oerhört spännande resa. Revides vision är att utveckla Voyado till att bli Europas bästa lojalitetssystem, och tillsammans med våra kunder är vi på god väg. Vi är extremt dedikerade till uppgiften, men samtidigt är vi måna om att alla mår bra på jobbet. Du kommer att få stort utrymme att växa i en kreativ arbetsmiljö där personlig utveckling är lika självklar som hög kompetens.?Vi sitter i en attraktiv arbetsmiljö i Hammarby sjöstad med utsikt över Stockholms vatten. Du kommer även ha möjlighet att besöka och jobba från våra kontor i Åre och Norrköping. ?
Företag: Revide AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Customer Success Manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Customer Success Manager

Senior utvecklare
Revide är ett produktbolag som driver och utvecklar Voyado - en molnbaserad datadriven marknadsplattform med 360° kunddatabas, marketing automation, lojalitets- och bonuslogik, kampanj- och utskicksmotor, rapporteringsverktyg m.m. Förutom innovativ funktionalitet fokuserar Voyado på användarvänlighet. Vi upplever just nu ett explosivt behov hos företag att effektivisera sitt lojalitetsarbete. Vi behöver i samma takt utveckla vårt system och söker därför en senior backendutvecklare till vårt Stockholmskontor. EN SAMMANFATTNING AV DIN ROLL - Du kommer att arbeta med väldigt kompetenta kollegor med en blandning av utvecklare och designers där alla har ett mindset att dela kunskap och lära av varandra. - Du kommer att arbeta med fullstackutveckling med övervägande tyngd i backend. - Dina arbetsuppgifter kommer mest bestå av att utveckla nya features eller vidareutveckla befintliga. Arbetssättet är agilt enligt kanbanfilosofi med kontinuerliga uppdateringar av produkten. - Din verktygslåda kommer att bestå av Visual Studio, .NET, C#, SQL Server, git och många olika tjänster i Azure m.m. - Du kommer att ingå i ett utvecklingsteam på ca 20 personer som är organiserade i mindre subteam. För oss är det inte bara viktigt med vad som utvecklas utan även hur vi utvecklar det. Att hela tiden utveckla teamet, kodkvalité och våra arbetssätt är en självklarhet för oss. Vi jobbar med allt från användarvänlighet och enkelhet till stora datavolymer och komplexa skalningsproblem. Det finns en nyfikenhet kring att lösa avancerade problem och utforska ny teknik som ofta visar sig på våra regelbundna labbdagar. DU FÅR TA STOR PLATS I EN UNIK ARBETSKULTUR Du kommer att vara med på en oerhört spännande resa. Revides vision är att utveckla Voyado till att bli Europas bästa lojalitetssystem, och tillsammans med våra kunder är vi på god väg. Vi är extremt dedikerade till uppgiften, men samtidigt är vi måna om att alla mår bra på jobbet. Du kommer att få stort utrymme att växa i en kreativ arbetsmiljö där personlig utveckling är lika självklar som hög kompetens. Vi sitter i en attraktiv arbetsmiljö i Hammarby sjöstad med utsikt över Stockholms vatten. Du får arbeta med några av Sveriges starkaste varumärken som använder Voyado som plattform för sitt lojalitetsarbete, och din vardag har inslag av samarbete med såväl kund som leveransteam. Rusta, Kjell & Company, NetOnNet, Mio, Polarn O. Pyret, MQ, Brothers, NK, XXL, Mekonomen och Happy Homes är några exempel på våra kunder. Revide är Microsoft Gold Cloud Partner. VI TROR DU HAR FÖLJANDE ERFARENHET - akademisk utbildning med IT-riktning (flerårig utbildning med programmeringsinriktning) - stort intresse för programmering och problemlösning - Visual Studio, C#, Microsoft SQL Server, JavaScript - många års yrkeserfarenhet som utvecklare och uppnått en senior nivå där du är ansvarstagande och tar ägandeskap över dina uppgifter - extra plus om du har erfarenhet av att arbeta med molnbaserade lösningar, t.ex. Azure eller har certifiering inom .NET Som person tycker du om att lära dig nya saker, är självgående och förstår systemutveckling med ett agilt arbetssätt. Om du känner att detta är rätt för dig, hör gärna av dig redan idag! Kontakta anders.bursjoo@revide.se om du är intresserad eller vill ha mer information. Läs mer om oss på www.revide.se och vårt lojalitetssystem på www.voyado.com
Företag: Revide AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Senior utvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Senior utvecklare

Senior IT Projektledare
Revide är ett produktbolag som driver och utvecklar Voyado - en molnbaserad datadriven marknadsplattform med 360° kunddatabas, marketing automation, lojalitets- och bonuslogik, kampanj- och utskicksmotor, rapporteringsverktyg m.m. Förutom innovativ funktionalitet fokuserar Voyado på användarvänlighet. Vi upplever just nu ett explosivt behov hos företag att effektivisera sitt lojalitetsarbete, och söker därför en senior projektledare till vårt Stockholmskontor. SAMMANFATTNING AV DIN ROLL Alla företag behöver förenkla och förbättra sin kundlojalitet, men kundernas förutsättningar och systemflora skiljer sig ofta åt. Därför kommer ditt arbete variera mycket. Du behöver vara lösningsorienterad och ge råd kring hur kunden bäst integrerar sina system med Voyado. Ditt primära fokus blir att driva förstudier och implementeringsprojekt i Voyado tillsammans med ditt leveransteam. Du håller ihop projekten och har stor förståelse för kundens affär samtidigt som du värdesätter konsumentens upplevelse i såväl butik som e-handel. I ditt arbete kommer du möta och ha kontakt med marknadsavdelning, ledning, IT-avdelning samt kundens övriga leverantörer. Du gillar att möta människor, vet värdet av hög service samt drivs av att utveckla såväl kundens som Revides affär. Alla våra leveranser sker i nära samarbete med både kund och vårt produktteam. Detta ger dig en unik möjlighet att påverka väsentliga delar i produktutvecklingen av Voyado, samtidigt som du gör stor skillnad för kunden. DU FÅR TA STOR PLATS I EN UNIK ARBETSKULTUR Du kommer att vara med på en oerhört spännande resa. Revides vision är att utveckla Voyado till att bli Europas bästa lojalitetssystem, och tillsammans med våra kunder är vi på god väg. Vi är extremt dedikerade till uppgiften, men samtidigt är vi måna om att alla mår bra på jobbet. Du kommer att få stort utrymme att växa i en kreativ arbetsmiljö där personlig utveckling är lika självklar som hög kompetens. Vi sitter i en attraktiv arbetsmiljö i Hammarby sjöstad med utsikt över Stockholms vatten. Du får arbeta med några av Sveriges starkaste varumärken som använder Voyado som plattform för sitt lojalitetsarbete, och din vardag består av täta samarbeten med såväl kund som leveransteam. Rusta, Kjell & Company, NetOnNet, Mio, Polarn O. Pyret, MQ, Brothers, NK, XXL, Mekonomen och Jollyroom är några exempel på våra kunder. DIN BAKGRUND - Du har en teknisk bakgrund med relevant universitets- eller högskoleutbildning, gärna som ingenjör eller systemvetare - Du har flera års erfarenhet av att arbeta med projektledning och IT-/webbaserade system. Det är en fördel om du arbetat som konsult eller varit beställare och ansvarig för införandet av olika IT system och gärna integrationer mellan olika system - Du är självgående i din roll, men samtidigt är du nyfiken som person och ser lärandet som en ständigt viktig process Det är extra meriterande om du har: - arbetat som utvecklare - arbetat med e-handel, marknadsföring eller CRM - erfarenhet av retailbranschen Om du känner att detta är rätt för dig, hör gärna av dig redan idag! Kontakta michael.jerlin@revide.se om du är intresserad eller vill ha mer information. Läs mer om oss på www.revide.se och om vårt lojalitetssystem på www.voyado.com
Företag: Revide AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Senior IT Projektledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Senior IT Projektledare

Senior Utvecklare
Revide är ett produktbolag som driver och utvecklar Voyado - en molnbaserad datadriven marknadsplattform med 360° kunddatabas, marketing automation, lojalitets- och bonuslogik, kampanj- och utskicksmotor, rapporteringsverktyg m.m. Förutom innovativ funktionalitet fokuserar Voyado på användarvänlighet. Vi upplever just nu ett explosivt behov hos företag att effektivisera sitt lojalitetsarbete. Vi behöver i samma takt utveckla vårt system och söker därför en senior backendutvecklare till vårt Norrköpingskontor. EN SAMMANFATTNING AV DIN ROLL - Du kommer att arbeta med väldigt kompetenta kollegor med en blandning av utvecklare och designers där alla har ett mindset att dela kunskap och lära av varandra. - Du kommer att arbeta med fullstackutveckling med övervägande tyngd i backend. - Dina arbetsuppgifter kommer mest bestå av att utveckla nya features eller vidareutveckla befintliga. Arbetssättet är agilt enligt kanbanfilosofi med kontinuerliga uppdateringar av produkten. - Din verktygslåda kommer att bestå av Visual Studio, .NET, C#, SQL Server, git och många olika tjänster i Azure m.m. - Du kommer att ingå i ett utvecklingsteam på ca 20 personer som är organiserade i mindre subteam. För oss är det inte bara viktigt med vad som utvecklas utan även hur vi utvecklar det. Att hela tiden utveckla teamet, kodkvalité och våra arbetssätt är en självklarhet för oss. Vi jobbar med allt från användarvänlighet och enkelhet till stora datavolymer och komplexa skalningsproblem. Det finns en nyfikenhet kring att lösa avancerade problem och utforska ny teknik som ofta visar sig på våra regelbundna labbdagar. DU FÅR TA STOR PLATS I EN UNIK ARBETSKULTUR Du kommer att vara med på en oerhört spännande resa. Revides vision är att utveckla Voyado till att bli Europas bästa lojalitetssystem, och tillsammans med våra kunder är vi på god väg. Vi är extremt dedikerade till uppgiften, men samtidigt är vi måna om att alla mår bra på jobbet. Du kommer att få stort utrymme att växa i en kreativ arbetsmiljö där personlig utveckling är lika självklar som hög kompetens. Vi sitter i en attraktiv arbetsmiljö mitt på Drottninggatan i centrala Norrköping. Du får arbeta med några av Sveriges starkaste varumärken som använder Voyado som plattform för sitt lojalitetsarbete, och din vardag har inslag av samarbete med såväl kund som leveransteam. Rusta, Kjell & Company, NetOnNet, Mio, Polarn O. Pyret, MQ, Brothers, NK, XXL, Mekonomen och Happy Homes är några exempel på våra kunder. Revide är Microsoft Gold Cloud Partner. VI TROR ATT DU HAR FÖLJANDE ERFARENHET - akademisk utbildning med IT-riktning (flerårig utbildning med programmeringsinriktning) - stort intresse för programmering och problemlösning - Visual Studio, C#, Microsoft SQL Server, JavaScript - minst fem års yrkeserfarenhet som utvecklare - extra plus om du har erfarenhet av att arbeta med molnbaserade lösningar, t.ex. Azure eller har certifiering inom .NET Som person tycker du om att lära dig nya saker, är självgående och förstår systemutveckling med ett agilt arbetssätt. Om du känner att detta är rätt för dig, hör gärna av dig redan idag! Kontakta anders.bursjoo@revide.se om du är intresserad eller vill ha mer information. Läs mer om oss på www.revide.se och vårt lojalitetssystem på www.voyado.com
Företag: Revide AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Senior Utvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Senior Utvecklare

Senior Sales Executive
Revide är ett snabbväxande produktbolag som driver och utvecklar Voyado, en datadriven SaaS-plattform inom Marketing Automation och CRM. Voyado är den ledande produkten för retail- och ehandelsbolag som vill personalisera kommunikation och kundupplevelser oavsett marknadskanal. Vi växer snabbt och är nu på jakt efter en driven och prestigelös Senior Sales Executive som är duktig på att skapa nya affärsmöjligheter samt bygga och vårda värdefulla relationer. SAMMANFATTNING AV DIN ROLL Som Senior Sales Executive jobbar du med att skapa nya affärsmöjligheter och ansvarar för hela säljprocessen; från strategisk planering och prospektering till sälj, avtalsförhandling och uppföljning. Du kommer tillhöra vårt säljteam som har en prestigelös anda och arbeta i en miljö som präglas av entreprenöriell stämning och högt tempo. Du kommer sälja den ledande och mest användarvänliga molnbaserade lojalitets-plattformen på marknaden till primärt retailkedjor, ehandelsbolag och retail brands. Dina främsta kontaktpunkter är marknadsavdelningar samt ansvariga inom CRM, ehandel och IT. Du kommer till stor del fokusera på de större kundcasen som kräver mycket av dig i form av rådgivning, projektledning och erfarenhet. I och med att vi jobbar långsiktigt med alla våra kunder lägger du stor vikt vid en god affärsrelation både i prospektering, möten och avtalsförhandling. Rollen innebär stort ansvar som ger utrymme för egna initiativ. Du arbetar även mer långsiktigt med att öka Revides och Voyados synlighet på marknaden genom att delta på branschdagar och mässor. Ansvarsområden: - Etablera nya affärsmöjligheter - Skapa, utveckla och bibehålla affärsrelationer med kunder - Presentera, introducera och dema Voyado - Ansvara för hela säljprocessen från första kontakten till avtalsarbete, ofta för större kunder. - Professionell och relationsskapande kundbearbetning som stärker företagets affär. Du ser även till att kunderna växer med Revide och Voyado PERSONLIGA EGENSKAPER Revide är ett innovativt techbolag där vi drivs av passion och engagemang. För att lyckas och trivas i rollen som Senior Sales Executive är det viktigt att du är inspirerande och engagerande som person. Du har en entreprenöriell ådra och gillar att skapa resultat. Vi söker dig som - Trivs med ett varierande och utmanande arbete i ett starkt expanderande företag - Är orädd, proaktiv och har starkt eget driv - Är representativ, förtroendegivande och gillar att nätverka - Förstår kundens behov och visar på lösningar utifrån det - Har förmågan att kunna ta plats som strategiskt bollplank - Har intresse för retail och den digitala transformationen av handeln DIN BAKGRUND - Mångårig erfarenhet av framgångsrik försäljning och kundansvar - Meriterande om du har erfarenhet av försäljning av SaaS-system eller andra tekniska lösningar - Gärna erfarenhet från retail, ehandel, CRM eller digital marknadsföring DU FÅR TA STOR PLATS I EN UNIK ARBETSKULTUR Du kommer att vara med på en oerhört spännande resa vara delaktig i att rita om marknaden för personaliserade kundupplevelser. Revides vision är att utveckla Voyado till Europas ledande lojalitetssystem inom retail och ehandel, och tillsammans med våra kunder är vi på god väg. Vi är extremt dedikerade till uppgiften, men samtidigt är vi måna om att alla mår bra på jobbet. Du kommer att få stort utrymme att växa i en kreativ arbetsmiljö där personlig utveckling är lika självklar som hög kompetens. Du får arbeta med några av Sveriges starkaste varumärken som använder Voyado som plattform för sitt lojalitetsarbete, och din vardag har inslag av samarbete med såväl kund som leveransteam. XXL, Rusta, Apoteket, Kjell & Co, NetOnNet, Mio, Polarn O. Pyret, MQ och Jollyroom är några exempel på våra kunder. Om du känner att detta är rätt för dig, hör gärna av dig redan idag! Kontakta sanna.spaak@revide.se om du är intresserad eller vill ha mer information. Läs mer om oss på www.revide.se och www.voyado.com
Företag: Revide AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-31
Sök fler jobb liknande: lediga Senior Sales Executive jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Senior Sales Executive

Sales Executive
Revide är ett snabbväxande produktbolag som driver och utvecklar Voyado, en datadriven SaaS-plattform inom Marketing Automation och CRM. Voyado är den ledande produkten för retail- och ehandelsbolag som vill personalisera kommunikation och kundupplevelser oavsett marknadskanal. Vi växer snabbt och är nu på jakt efter en driven och prestigelös Sales Executive som är duktig på att skapa nya affärsmöjligheter samt bygga och vårda värdefulla relationer. SAMMANFATTNING AV DIN ROLL Som Sales Executive jobbar du främst med prospektering och nykundsförsäljning för att skapa nya affärer och nå uppsatta mål. Du kommer tillhöra vårt säljteam som har en prestigelös anda och arbeta i en miljö som präglas av entreprenöriell stämning och högt tempo. Du kommer sälja den ledande och mest användarvänliga molnbaserade lojalitets-plattformen på marknaden till primärt retailkedjor, ehandelsbolag och retail brands. Dina främsta kontaktpunkter är marknadsavdelningar samt ansvariga inom CRM, ehandel och IT. Du kommer ofta träffa kunder tillsammans med både andra kollegor och partners och även i den mån det krävs hela tiden få nödvändig stöttning från nyckelpersoner inom Revide. I och med att vi jobbar långsiktigt med alla våra kunder lägger du stor vikt vid en god affärsrelation både i prospektering, möten och avtalsförhandling. Rollen innebär stort ansvar som ger utrymme för egna initiativ. Du arbetar även mer långsiktigt med att öka Revides och Voyados synlighet på marknaden genom att delta på branschdagar och mässor. Ansvarsområden: - Prospektera och etablera nya kundkontakter och affärsmöjligheter, boka möten med potentiella kunder - Presentera, introducera och dema Voyado - Offert- och avtalsarbete - Professionell och relationsskapande kundbearbetning som stärker företagets affär. Du ser även till att kunderna växer med Revide och Voyado PERSONLIGA EGENSKAPER Revide är ett innovativt techbolag där vi drivs av passion och engagemang. För att lyckas och trivas i rollen som Sales Executive är det viktigt att du är en riktig doer som tycker att det är kul när det går snabbt och händer mycket. Vi söker dig som - Drivs av att överträffa dina mål - Är orädd, proaktiv och har starkt eget driv - Är representativ, förtroendegivande och gillar att nätverka - Förstår kundens behov och visar på lösningar utifrån det - Har förmågan att kunna ta plats som strategiskt bollplank - Har intresse för retail och den digitala transformationen av handeln DIN BAKGRUND - Relevant och framgångsrik erfarenhet av försäljning - Meriterande är om du har erfarenhet av försäljning av SaaS-system eller andra tekniska lösningar DU FÅR TA STOR PLATS I EN UNIK ARBETSKULTUR Du kommer att vara med på en oerhört spännande resa vara delaktig i att rita om marknaden för personaliserade kundupplevelser. Revides vision är att utveckla Voyado till Europas ledande lojalitetssystem inom retail och ehandel, och tillsammans med våra kunder är vi på god väg. Vi är extremt dedikerade till uppgiften, men samtidigt är vi måna om att alla mår bra på jobbet. Du kommer att få stort utrymme att växa i en kreativ arbetsmiljö där personlig utveckling är lika självklar som hög kompetens. Du får arbeta med några av Sveriges starkaste varumärken som använder Voyado som plattform för sitt lojalitetsarbete, och din vardag har inslag av samarbete med såväl kund som leveransteam. XXL, Rusta, Apoteket, Kjell & Co, NetOnNet, Mio, Polarn O. Pyret, MQ och Jollyroom är några exempel på våra kunder. Om du känner att detta är rätt för dig, hör gärna av dig redan idag! Kontakta sanna.spaak@revide.se om du är intresserad eller vill ha mer information. Läs mer om oss på www.revide.se och www.voyado.com
Företag: Revide AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-31
Sök fler jobb liknande: lediga Sales Executive jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sales Executive


Sök lediga jobb Revide AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se