Lediga jobb Robertsfors - Söka jobb i Robertsfors

Lediga jobb Robertsfors Sök lediga jobb Robertsfors


Hittade inga lediga jobb på sökning: Robertsfors. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Robertsfors.- Robertsfors

 2. Skolsköterska- Robertsfors

 3. Personlig assistent- Robertsfors

 4. Semestervikariat Personlig assistent- Robertsfors

 5. Butikskonsulent varuplockare till Robertsfors- Robertsfors

 6. Personlig assistent ref nr.032/2013- Umeå

 7. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Robertsfors.- Robertsfors

 8. Vik. Gymnasielärare- Robertsfors

 9. Lärare till förskoleklass- Robertsfors

 10. Vik Gymnasielärare- Robertsfors

 11. Vik. svenska- och engelskalärare- Robertsfors

 12. IFO - Chef- Robertsfors

 13. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Robertsfors.- Robertsfors

 14. Barnskötare- Robertsfors

 15. Tandsköterska, Robertsfors/Sävar- Umeå

 16. Projektledare DUR- Robertsfors

 17. Undersköterska nattpatrull- Robertsfors

 18. Förskollärare / Tidigare lärare- Robertsfors

 19. Vik Kock / Köksbiträde- Robertsfors

 20. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Robertsfors.- Robertsfors

 21. Tandläkare Robertsfors/Sävar- Umeå

 22. IFO - Chef- Robertsfors

 23. Personal och lönehandläggare- Robertsfors

 24. Vik lärare årskurs 7-9 NO- Robertsfors

 25. Licensierad Privatrådgivare till Robertsfors, Norra regionen- Robertsfors

 26. ARBETSTERAPEUT till HSL enheten- Robertsfors

 27. Butikskonsulent varuplockare till Robertsfors- Robertsfors

 28. Biståndshandläggare LSS/SoL, 50%- Robertsfors

 29. Vik. Lärare i Matematik och Naturkunskap- Robertsfors

 30. Vik leg sjuksköterska natt- Robertsfors

 31. Vik. CHEF PERSONLIGASSISTANS.till socialförvaltningens handikappomsorg.- Robertsfors

 32. VIK SJUKGYMNAST, 100 % dagtid- Robertsfors

 33. Biståndshandläggare LSS/SoL, 50%- Robertsfors

 34. SOCIALSEKRETERARE- Robertsfors

 35. FRITIDSPEDAGOG- Robertsfors

 36. FÖRSKOLLÄRARE- Robertsfors

 37. Åkullsjöns skola söker Lärare till förskoleklass och åk 1- Robertsfors

 38. Personal till fritids och dagbarnvårdarverksamheten i Åkullsjön- Robertsfors

 39. Tundalsskolan söker lärare i matematik och NO- Robertsfors

 40. Tundalsskolan söker lärare i spanska, engelska och svenska- Robertsfors


Mer beskrivning

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Robertsfors.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Robertsfors kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Uppsala). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 24 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airsolutions.nu
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Robertsfors
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Robertsfors. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Robertsfors.

Skolsköterska
Robertsfors kommun hittar du mellan städerna Umeå och Skellefteå.Den lilla kommunens fördel är närhet mellan människor och nära till beslutsfattare.Robertsfors har dessutom bekvämt pendlingsavstånd till grannkommunernas växande arbetsmarknader och är en del av Umeåregionen. Tillsvidareanställning 30%. Tillträde 2013-09-01 eller enligt överenskommelse. Kvalifikationer: Barnsjuksköterska eller distriktssköterska, erfarenhet av arbete som skolsköterska är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Löneform: Månadslön. Individuell lönesättning enligt avtal. Övriga upplysningar: För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.
Företag: Robertsfors kommun
Ort: Robertsfors
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska jobb, Skolsköterska Robertsfors, Skolsköterska Robertsfors kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska

Personlig assistent
Robertsfors kommun hittar du mellan städerna Umeå och Skellefteå.Den lilla kommunens fördel är närhet mellan människor och nära till beslutsfattare.Robertsfors har dessutom bekvämt pendlingsavstånd till grannkommunernas växande arbetsmarknader och är en del av Umeåregionen. Jag är en 23 årig musikälskande tjej som söker kvinnliga assistenter ålder 24-30 år. Jag har assistans dygnets alla timmar. Ditt uppdrag är ett service yrke som ställer stora krav på personliga egenskaper. Som assistent är Du lyhörd och flexibel och känner ansvar för arbetsuppgifter och arbetstider, samt stort mått av humor. Du måste ha ansvarskänsla, inlevelse och initiativförmåga. Vara tålmodig och ha respekt för den personliga integriteten. Du hjälper mig med normalt förekommande saker i vardagen och hemmet. Du som söker ska ha någon av följande utbildningar: undersköterska, assistansutbildning eller massör. I arbetet ingår att köra min bil. Fördel om du är duktig på musik. Självklart är du rökfri. Av sekretess kan det inte lämnas ut mer än det som står i denna annons. Bifoga Personligt brev, referenser samt foto. Arbetsplats: Umeå, samt Robertsfors kommun. Körkort klass -B---. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Robertsfors kommun
Ort: Robertsfors
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Semestervikariat Personlig assistent
Robertsfors kommun hittar du mellan städerna Umeå och Skellefteå.Den lilla kommunens fördel är närhet mellan människor och nära till beslutsfattare.Robertsfors har dessutom bekvämt pendlingsavstånd till grannkommunernas växande arbetsmarknader och är en del av Umeåregionen. Semestervikarier, Personliga assistenter till äldre- och handikappomsorgen Vikariat under tiden juni ? augusti 2013, eller enligt överenskommelse. Arbetsuppgifter: Du ska kunna bemöta brukaren med professionalitet och inlevelseförmåga i nära relation som skapar möjligheten till att leva ett självständigt och oberoende liv. Arbetet kräver att du är självständig, flexibel och ansvarsfull. Kvalifikationer: Omvårdnadsprogrammet eller likvärdig utbildning är meriterande. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Robertsfors kommun
Ort: Robertsfors
Publicerad : 05-15
Sök fler jobb liknande: lediga Semestervikariat Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Semestervikariat Personlig assistent

Butikskonsulent varuplockare till Robertsfors
VI SÖKER EN TREVLIG MEDARBETARE TILL EN ARBETSINSATS 1 TIMME VARANNAN VECKA I ROBERTSFORS Som butikskonsulent hos SRB plockar du varor samt beställer densamma i livsmedelsbutiker. SRB har ca 350 anställda butikskonsulenter som besöker ca 1800 butiker varje vecka. Du har ett positivt och trevligt beteende och förstår att goda relationer med kunder är viktigt och grundläggande för ett seriöst samarbete. Du skall dessutom vara en pålitlig och ansvarsfull person som kan uttrycka sig väl i både tal och skrift. Ansökningar tas helst emot på denna länk: http://www.webforum.com/form/srbgruppen/form.asp?sid=8671751 För dig som inte har tillgång till Internet så går det bra att skicka in ansökan istället på adress: SRB Att Jocke Funkens gränd 1 111 27 Stockholm Personalchef Benny Westblom SRB Gruppen AB 08- 740 00 00
Företag: SRB gruppen/Umeå
Ort: Robertsfors
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Butikskonsulent varuplockare till Robertsfors jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikskonsulent varuplockare till Robertsfors

Personlig assistent ref nr.032/2013
Jag är en 23 årig musikälskande tjej som söker kvinnliga assistenter ålder 24-30 år. Jag har assistans dygnets alla timmar. Ditt uppdrag är ett service yrke som ställer stora krav på personliga egenskaper. Som assistent är Du lyhörd och flexibel och känner ansvar för arbetsuppgifter och arbetstider, samt stort mått av humor. Du måste ha ansvarskänsla, inlevelse och initiativförmåga. Vara tålmodig och ha respekt för den personliga integriteten. Du hjälper mig med normalt förekommande saker i vardagen och hemmet. Du som söker ska ha någon av följande utbildningar: undersköterska, assistansutbildning eller massör. I arbetet ingår att köra min bil. Fördel om du är duktig på musik. Självklart är du rökfri. Av sekretess kan det inte lämnas ut mer än det som står i denna annons. Bifoga Personligt brev, referenser samt foto. Arbetsplats: Umeå, samt Robertsfors kommun. Upplysningar: Ewy Andersson, 0934-140 36 Facklig företrädare: Ann-Louice Åkerström, SKAF, 0934-141 94 Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2013-08-31 Välkommen med din ansökan via www.robertsfors.se under fliken lediga jobb.
Företag: Robertsfors Kommun,Personalkontoret
Ort: Umeå
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent ref nr.032/2013 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent ref nr.032/2013

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Robertsfors.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Robertsfors kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Uppsala). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 14 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Robertsfors
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Robertsfors. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Robertsfors.

Vik. Gymnasielärare
Robertsfors kommun hittar du mellan städerna Umeå och Skellefteå.Den lilla kommunens fördel är närhet mellan människor och nära till beslutsfattare.Robertsfors har dessutom bekvämt pendlingsavstånd till grannkommunernas växande arbetsmarknader och är en del av Umeåregionen. Vård- och omsorgsprogrammet Omfattning: 40% Tid: ht-13 Kurser som ingår: Vård och omsorg Medicin Akutsjukvård Stor vikt läggs vid personlig lämplighet Utdrag ur polisens belastningsregister medtages vid eventuell intervju.
Företag: Robertsfors kommun
Ort: Robertsfors
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Vik. Gymnasielärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik. Gymnasielärare

Lärare till förskoleklass
Robertsfors kommun hittar du mellan städerna Umeå och Skellefteå.Den lilla kommunens fördel är närhet mellan människor och nära till beslutsfattare.Robertsfors har dessutom bekvämt pendlingsavstånd till grannkommunernas växande arbetsmarknader och är en del av Umeåregionen. Lärare till förskoleklass ref nr.037/2013 Djäkneboda skola söker lärare till förskoleklass. Kvalifikationer: Lärare tidigare år/förskollärare Tjänstgöringsgrad: 50 % Tillträde: 2013-08-16 Anställningsform: vikariat t.o.m 2013-09-30, med möjlighet till förlängning hela läsåret
Företag: Robertsfors kommun
Ort: Robertsfors
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till förskoleklass jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till förskoleklass

Vik Gymnasielärare
Robertsfors kommun hittar du mellan städerna Umeå och Skellefteå.Den lilla kommunens fördel är närhet mellan människor och nära till beslutsfattare.Robertsfors har dessutom bekvämt pendlingsavstånd till grannkommunernas växande arbetsmarknader och är en del av Umeåregionen. Datalärare 50 % till Jenningsskolan. Kurser som ingår: Lokala nätverk A+B Programmering B Datakunskap
Företag: Robertsfors kommun
Ort: Robertsfors
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Gymnasielärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Gymnasielärare

Vik. svenska- och engelskalärare
Robertsfors kommun hittar du mellan städerna Umeå och Skellefteå.Den lilla kommunens fördel är närhet mellan människor och nära till beslutsfattare.Robertsfors har dessutom bekvämt pendlingsavstånd till grannkommunernas växande arbetsmarknader och är en del av Umeåregionen. Vik. svenska- och engelskalärare ref nr. 039/2013 Vik. svenska- och engelskalärare, helst med behörighet på både 7-9 och gymnasiet. Små individanpassade undervisningsgrupper Omfattning: 100 % From terminsstart tom höstterminens slut, chans till förlängning. Utdrag ur polisens belastningsregister medtages vid eventuell intervju. Upplysningar: Anna Karin Gustavsson, Rektor Jenningsskolan, Tel: 0934-14175 Facklig företrädare: Ingrid Sjöström Moen LR, Åsa Jonsson Lärarförbundet. Båda nås på tel. 0934-140 00. Sista ansökningsdag 2013-08-29
Företag: Robertsfors kommun
Ort: Robertsfors
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Vik. svenska- och engelskalärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik. svenska- och engelskalärare

IFO - Chef
Robertsfors kommun hittar du mellan städerna Umeå och Skellefteå.Den lilla kommunens fördel är närhet mellan människor och nära till beslutsfattare.Robertsfors har dessutom bekvämt pendlingsavstånd till grannkommunernas växande arbetsmarknader och är en del av Umeåregionen. IFO - CHEF ref nr.040/2013 till socialförvaltningens individ- och familjeomsorg (IFO). Befattningen är en heltids tillsvidareanställning. Robertsfors kommuns socialtjänst strävar efter att ligga i framkant när det gäller att utveckla stödet till utsatta personer och till personer med behov av stöd. På flera områden har vi lyckats bra men det finns en vilja att ständigt bli bättre. Individ- och familjeomsorgens verksamhet omfattar arbete med barn och familj, ungdomar, missbruk, försörjningsstöd och budgetrådgivning, familjerätt, familjehem, öppenvårdsverksamhet samt stöd i hemmet till utsatta personer. Vi samverkar på flera områden med kommunerna i Umeå regionen. Som verksamhetsansvarig för IFO är Du direkt underställd socialchefen och ingår i socialtjänstens ledningsgrupp. IFO består för närvarande av en utredningsgrupp, familjesocionom samt boendestöd. På socialkontoret finns tjänsteutrymme för 7,25 socialsekreterare som har uppdraget att utreda, besluta och verkställa försörjningsstöd, barn och familjeärenden inkl. ärenden med ensamkommande asylsökande barn samt vuxna med missbruks- eller andra sociala stödbehov. Familjesocionom är en 1,0 tjänst med uppdrag att ge stöd till barn och familjer i deras eget hem samt ge handledningsstöd till familjehem. Boendestöd med 3,0 tjänster ger stöd till personer med missbruksproblematik och/eller socialpsykiatrisk funktionsnedsättning. UPPDRAG Du ska leda, planera, utveckla och utvärdera verksamheten inom Individ- och Familjeomsorgen utifrån en helhetssyn på kvalitet, ekonomi och måluppfyllelse. Du ska kunna skapa engagemang och delaktighet samt kunna fördela, prioritera och delegera arbetsuppgifter till personalen. Du ska kunna fatta svåra beslut, vara tydlig som chef men också lyhörd och lyssnande. Utveckling och förändring ska ske i samverkan med andra aktörer och organisationer. Du är föredragande i IFO ärenden i Kommunsstyrelsens socialutskott. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är socionom med bred erfarenhet inom socialtjänst. Färdigheter: Du ska vara väl förtrogen med organisatoriska och strategiska frågor samt lagstiftningen/rättstillämpningen inom socialtjänstens område. Klara av att utveckla och förändra verksamheten och samtidigt bevara och stärka det som fungerar väl. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga samt kommunikationsförmåga. Du ska vara tydlig och trygg i din ledarroll och erfarenhet som ledare är givetvis meriterande. Körkort erfordras och viss tillgång till bil. Robertsfors kommun eftersträvar en jämn könsfördelning. Körkort klass -B---. Tillgång till egen bil.
Företag: Robertsfors kommun
Ort: Robertsfors
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga IFO - Chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IFO - Chef

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Robertsfors.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Robertsfors kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR NORDEN internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR NORDENs kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Västerås). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 4 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR NORDEN ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airnorden.com
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Robertsfors
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Robertsfors. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Robertsfors.

Barnskötare
Robertsfors kommun hittar du mellan städerna Umeå och Skellefteå.Den lilla kommunens fördel är närhet mellan människor och nära till beslutsfattare.Robertsfors har dessutom bekvämt pendlingsavstånd till grannkommunernas växande arbetsmarknader och är en del av Umeåregionen. Barnskötare Med placering i Robertsfors kommun för närvarande på Förskolan Tallkotten Djäkneboda Tillsvidare anställning. Heltid Kvalifikationer: Barnskötare examen Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Utdrag ur polisregistret skall medtagas vid ev. intervju.
Företag: Robertsfors kommun
Ort: Robertsfors
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Barnskötare jobb, Barnskötare Robertsfors, Barnskötare Robertsfors kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnskötare

Tandsköterska, Robertsfors/Sävar
Folktandvården söker tandsköterskor till tandklinikerna i Robertsfors och Sävar. Den gemensamma basenheten består av två allmäntandvårdskliniker, båda belägna norr om Umeå. Sävar ligger cirka 15 minuters bilväg från Umeå och Robertsfors cirka 45 minuters bilväg från Umeå. Goda bussförbindelser finns. Vid klinikerna behandlas såväl barn som vuxna. Enheten har cirka 20 medarbetare. Folktandvården Västerbotten omfattar allmäntandvård, specialisttandvård inom alla specialiteter, utbildningstandvård och tandteknisk verksamhet. Vi ansvarar för all barntandvård och specialisttandvård samt hälften av vuxentandvården. Vi ligger i framkant vad gäller forskning och utveckling genom vår närhet till tandläkarhögskolan och institutionen för odontologi. ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder dig ett intressant och utvecklande arbete som tandsköterska. Du kommer att ingå i team där både assistans, reception, sterilarbete samt eget patientarbete ingår. Arbete vid en eller båda arbetsplatserna som ingår i basenheten kan bli aktuellt. KVALIFIKATIONER Tandsköterskeexamen. Du är flexibel, har lätt för att samarbeta och är engagerad i det du gör. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Västerbottens Läns Landsting
Ort: Umeå
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Tandsköterska, Robertsfors/Sävar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandsköterska, Robertsfors/Sävar

Projektledare DUR
Robertsfors kommun hittar du mellan städerna Umeå och Skellefteå.Den lilla kommunens fördel är närhet mellan människor och nära till beslutsfattare.Robertsfors har dessutom bekvämt pendlingsavstånd till grannkommunernas växande arbetsmarknader och är en del av Umeåregionen. Projektledare DUR ? Dialog och Utveckling för Regional tillväxt Ref nr. 042/2013 Heltid Tid Tidsbegränsad anställning t o m 2014-06-30. Arbetsbeskrivning Projektets syfte och mål är bland annat att få till en positiv förändring av attityderna till företagande och för att skapa tillväxt och utveckla näringslivsstrukturen i Umeåregionens kranskommuner med fokus på Robertsfors kommun. Detta genom att utveckla det befintliga näringslivet, verka för nyetableringar och skapa mötesplatser och arenor för dialog mellan kommunens tjänstemän, politiker och näringsliv. Som projektledare genomföra du aktiviteter som ligger i linje med projektets syfte och mål. Du ombesörjer även redovisning av genomförda aktiviteter. Exempel på aktiviteter är företagsmöten, föreläsningar/seminarier, företagsbesök mm, bland annat skall en ?företagsdag? arrangeras efter årsskiftet och som projektledare svarar du för planerandet och genomförandet. Du deltar även på projektledarmöten och samarbetar med övriga projektledare kring gemensamma aktiviteter. Tjänsten är placerad under: Utveckling och Information. Kvalifikationer Erfarenhet av att driva och redovisa utvecklingsprojekt inom näringsliv samt utveckling av lokalt näringsliv. Erfarenhet av arbete med hemsida/web är meriterande.
Företag: Robertsfors kommun
Ort: Robertsfors
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare DUR jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare DUR

Undersköterska nattpatrull
Robertsfors kommun hittar du mellan städerna Umeå och Skellefteå.Den lilla kommunens fördel är närhet mellan människor och nära till beslutsfattare.Robertsfors har dessutom bekvämt pendlingsavstånd till grannkommunernas växande arbetsmarknader och är en del av Umeåregionen. Undersköterska ref nr.043/2013 Äldreomsorgens nattpatrull Tillsvidareanställning 0,64 % Vi söker dig som är positiv, flexibel och trivs att arbeta i serviceyrket. Du ska dela Socialförvaltningens värdegrund ?Bästa möjliga möte?. Som medarbetare är din uppgift att ge god vård och omsorg till personer i det egna hemmet utifrån de biståndsbedömda insatserna samt ta emot och åtgärda trygghetslarm i hela kommunen. Arbetet inom hemtjänsten nattetid är till stor del ensamarbete. Det kräver att du är trygg i din yrkesroll, och har god förmåga att arbeta självständigt. Nattpatrullen möter personer med både fysiska och psykiska funktionsnedsättningar samt personer med alkohol/drogproblematik. Delegerade arbetsuppgifter från primärvårdens- och hemsjukvårdens distriktssköterskor förekommer. Kvalifikationer Du ska ha fullgjord undersköterskeutbildning. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Du ska kunna arbeta självständigt och ta egna beslut i de olika situationer som kan uppstå. Du ska vara lyhörd, flexibel och kunna samarbeta med övriga personer i gruppen. Du ska ha körkort och god körvana. Du kommer att köra i alla förekommande väglag. Du ska inte vara främmande för nya tekniska lösningar i ditt arbete. Löneanspråk skall anges i ansökan Provanställning kan tillämpas. Körkort klass -B---.
Företag: Robertsfors kommun
Ort: Robertsfors
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska nattpatrull jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska nattpatrull

Förskollärare / Tidigare lärare
Robertsfors kommun hittar du mellan städerna Umeå och Skellefteå.Den lilla kommunens fördel är närhet mellan människor och nära till beslutsfattare.Robertsfors har dessutom bekvämt pendlingsavstånd till grannkommunernas växande arbetsmarknader och är en del av Umeåregionen. 50 % förskoleklass skolan Vikariat t.o.m. oktober ev. förlängning läsåret 2013 ? 2014 (föräldraledighet) 50 % förskolan Tallkotten i Djäkneboda. Vikariat t.o.m. 2013-12-31 ev.längre. Vikariaten går att kombinera. Tillträde snarast Kvalifikationer: Förskollärarexamen / tidigare lärare. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Utdrag ur polisregistret skall medtages vid ev. intervju.
Företag: Robertsfors kommun
Ort: Robertsfors
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare / Tidigare lärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare / Tidigare lärare

Vik Kock / Köksbiträde
Robertsfors kommun hittar du mellan städerna Umeå och Skellefteå.Den lilla kommunens fördel är närhet mellan människor och nära till beslutsfattare.Robertsfors har dessutom bekvämt pendlingsavstånd till grannkommunernas växande arbetsmarknader och är en del av Umeåregionen. Måltidsverksamheten har behov av vikarier omgående inom sina verksamheter. Vikariatsbehovet kan variera beroende av verksamhet och tidpunkt under året. Vi samordnar vikarieanskaffningen till kommunens kök. Som vikarierande kock kommer du främst att arbeta i våra skolkök och centralköket. Som köksbiträde kommer du främst att arbeta i våra förskolekök. Arbetet är förlagt på dagtid och helgarbete kan förekomma i centralköket. Vikariatens längd är i första hand mellan en dag och två veckor. De kan bli längre. Arbetsuppgifter: Som kock består arbetsuppgifterna av sedvanliga kockuppgifter med beredning och tillagning av måltider inklusive specialkoster. Som köksbiträde består arbetsuppgifterna av sedvanliga köksbiträdesuppgifter såsom frukost-, sallads- och mellanmålsberedning samt disk och städning. Arbetsuppgifterna kan variera något mellan de olika enheterna. Kvalifikationer: Gymnasieutbildning storhushåll-/restaurang- eller motsvarande grundutbildning eller erfarenhet. Grundläggande datakunskaper. Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga och flexibilitet. Din intresseanmälan: Uppge i ansökan om det är kock eller köksbiträde som är av intresse. Sista ansökningsdag: Anmälan om intresse för vikariat som kock/köksbiträde inom Måltidsverksamheten kan göras omgående och till och med 2013-10-31
Företag: Robertsfors kommun
Ort: Robertsfors
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Kock / Köksbiträde jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Kock / Köksbiträde

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Robertsfors.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Robertsfors kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR NORDEN internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR NORDENs kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Västerås). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 25 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR NORDEN ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airnorden.com
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Robertsfors
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Robertsfors. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Robertsfors.

Tandläkare Robertsfors/Sävar
Folktandvården söker allmäntandläkare till Sävar och Robertsfors. Vi erbjuder ett mångsidigt arbete i en inspirerande miljö där utveckling är en naturlig del av vår verksamhet. Hos oss får du vara med och forma framtidens tandvård! Den gemensamma basenheten Sävar/Robertsfors består av två allmäntandvårdskliniker, båda belägna norr om Umeå. Sävar ligger cirka 15 minuters bilväg från Umeå och Robertsfors cirka 45 minuters bilväg från Umeå. Goda bussförbindelser finns. Vid klinikerna behandlas såväl barn som vuxna. Enheten har cirka 20 medarbetare. Folktandvården Västerbotten - vi har allmäntandvård, specialisttandvård inom alla specialiteter, utbildningstandvård och tandteknisk verksamhet. Vi ansvarar för all barntandvård och specialisttandvård samt hälften av vuxentandvården. Vi ligger i framkant vad gäller forskning och utveckling genom vår närhet till tandläkarhögskolan och institutionen för odontologi. ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder ett varierande arbete inom barn- och vuxentandvård. För dig som är nyutexaminerad erbjuder vi ett väl utvecklat introduktionsprogram med egen handledare, är du mer erfaren finns goda utvecklingsmöjligheter och möjlighet att arbeta inom just dina intresseområden. Närheten till Tandläkarhögskolan skapar goda förutsättningar för vidareutveckling i yrket i form av både kurser och auskultationer. Arbete vid en eller flera av arbetsplatserna som ingår i basenheten kan bli aktuellt. KVALIFIKATIONER Legitimerad tandläkare. Förutom utbildning och tidigare erfarenheter lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi värdesätter god kommunikativ förmåga och ett bra bemötande. Du har goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.
Företag: Västerbottens läns landsting, Folktandvård
Ort: Umeå
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga Tandläkare Robertsfors/Sävar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandläkare Robertsfors/Sävar

IFO - Chef
Robertsfors kommun hittar du mellan städerna Umeå och Skellefteå.Den lilla kommunens fördel är närhet mellan människor och nära till beslutsfattare.Robertsfors har dessutom bekvämt pendlingsavstånd till grannkommunernas växande arbetsmarknader och är en del av Umeåregionen. IFO - CHEF ref nr.040/2013 till socialförvaltningens individ- och familjeomsorg (IFO). Befattningen är en heltids tillsvidareanställning. Robertsfors kommuns socialtjänst strävar efter att ligga i framkant när det gäller att utveckla stödet till utsatta personer och till personer med behov av stöd. På flera områden har vi lyckats bra men det finns en vilja att ständigt bli bättre. Individ- och familjeomsorgens verksamhet omfattar arbete med barn och familj, ungdomar, missbruk, försörjningsstöd och budgetrådgivning, familjerätt, familjehem, öppenvårdsverksamhet samt stöd i hemmet till utsatta personer. Vi samverkar på flera områden med kommunerna i Umeå regionen. Som verksamhetsansvarig för IFO är Du direkt underställd socialchefen och ingår i socialtjänstens ledningsgrupp. IFO består för närvarande av en utredningsgrupp, familjesocionom samt boendestöd. På socialkontoret finns tjänsteutrymme för 7,25 socialsekreterare som har uppdraget att utreda, besluta och verkställa försörjningsstöd, barn och familjeärenden inkl. ärenden med ensamkommande asylsökande barn samt vuxna med missbruks- eller andra sociala stödbehov. Familjesocionom är en 1,0 tjänst med uppdrag att ge stöd till barn och familjer i deras eget hem samt ge handledningsstöd till familjehem. Boendestöd med 3,0 tjänster ger stöd till personer med missbruksproblematik och/eller socialpsykiatrisk funktionsnedsättning. UPPDRAG Du ska leda, planera, utveckla och utvärdera verksamheten inom Individ- och Familjeomsorgen utifrån en helhetssyn på kvalitet, ekonomi och måluppfyllelse. Du ska kunna skapa engagemang och delaktighet samt kunna fördela, prioritera och delegera arbetsuppgifter till personalen. Du ska kunna fatta svåra beslut, vara tydlig som chef men också lyhörd och lyssnande. Utveckling och förändring ska ske i samverkan med andra aktörer och organisationer. Du är föredragande i IFO ärenden i Kommunsstyrelsens socialutskott. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är socionom med bred erfarenhet inom socialtjänst. Färdigheter: Du ska vara väl förtrogen med organisatoriska och strategiska frågor samt lagstiftningen/rättstillämpningen inom socialtjänstens område. Klara av att utveckla och förändra verksamheten och samtidigt bevara och stärka det som fungerar väl. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga samt kommunikationsförmåga. Du ska vara tydlig och trygg i din ledarroll och erfarenhet som ledare är givetvis meriterande. Körkort erfordras och viss tillgång till bil. Robertsfors kommun eftersträvar en jämn könsfördelning. Körkort klass -B---. Tillgång till egen bil.
Företag: Robertsfors kommun
Ort: Robertsfors
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga IFO - Chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IFO - Chef

Personal och lönehandläggare
Robertsfors kommun hittar du mellan städerna Umeå och Skellefteå.Den lilla kommunens fördel är närhet mellan människor och nära till beslutsfattare.Robertsfors har dessutom bekvämt pendlingsavstånd till grannkommunernas växande arbetsmarknader och är en del av Umeåregionen. Personal och lönehandläggare Tidsbegränsad anställning i 6 månader. Tillträde omgående. Arbetsuppgifterna består av personal och lönearbete och du blir delaktig i ett väl fungerande arbetslag. Vi söker dig som; - Har nödvändiga kunskaper för arbetet. - Har datorvana - Har god samarbetsförmåga samt förmåga till självständigt arbete. - Är serviceinriktad och flexibel. Du har utbilning från personalvetarprogrammet eller motsvarande kunskaper.
Företag: Robertsfors kommun
Ort: Robertsfors
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Personal och lönehandläggare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personal och lönehandläggare

Vik lärare årskurs 7-9 NO
Robertsfors kommun hittar du mellan städerna Umeå och Skellefteå.Den lilla kommunens fördel är närhet mellan människor och nära till beslutsfattare.Robertsfors har dessutom bekvämt pendlingsavstånd till grannkommunernas växande arbetsmarknader och är en del av Umeåregionen. Vik. Lärare för åk 7-9 i NO ref nr 047/2013 Anställningsform: Vikariat 2013-10-28 - 2013-12-20 Tjänstgöringsgrad: 75 % Tundalsskolan i Robertsfors söker lärare för åk 7-9 i NO (kemi, fysik och biologi). Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Kvalifikationer: Lärarutbildning i kemi, fysik och biologi. Sista ansökningsdag: 2013-10-20 Vi börjar med rekryteringen omgående så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Robertsfors kommun
Ort: Robertsfors
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Vik lärare årskurs 7-9 NO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik lärare årskurs 7-9 NO

Licensierad Privatrådgivare till Robertsfors, Norra regionen
Swedbank främjar en sund och hållbar ekonomi för de många människorna, hushållen och företagen. Vår vision är att stå för hållbar tillväxt “Beyond Financial Growth”. Som en ledande bank på hemmamarknaderna Sverige, Estland, Lettland och Litauen erbjuder vi ett brett utbud av finansiella tjänster och produkter. Vi söker medarbetare som delar våra värderingar-öppen-enkel och omtänksam- och som vill bidra till att möjligöra för människor, företag och samhället att växa. Om du delar den ambitionen med oss kommer du att finna många utmaningar här. I Swedbank har du möjlighet att växa, det är ditt eget driv och övertygelse som avgör hur du utvecklas. Om oss Vi söker en proaktiv medarbetare till den delade yrkesrollen som Licensierad Privatrådgivare/Privatrådgivare till kontoret i Robertsfors. Om jobbet Licensierad Privatrådgivare - Premium är framtaget för att särskilt attrahera kunder som har goda inkomster och/eller ett stort kapital.Den viktigaste delen i Premium är du som rådgivare och den personliga service och proaktivitet du ger kunden. Framförallt handlar Premium om kompetens, förhållningssätt och arbetssätt. Som privatrådgivare möter du dina kunder i bokade kundmöten och ger rådgivning utifrån ett helhetsperspektiv. Du får en egen kundbas att vårda och utveckla, samt även uppdrag att knyta nya kunder till banken. Om dig Vi söker Dig som är licensierad eller är beredd att på kort tid satsa på att bli licensierad. Du är utåtriktad och har förmågan att skapa nätverk både inom och utanför banken. Du har ett genuint starkt intresse för att vilja göra affärer. Sist men inte minst sätter vi stor vikt vid gruppkänslan på kontoret och därför är din goda samarbetsförmåga en viktig egenskap. För tjänsten som Licensierad Privatrådgivare - Premium/Privatrådgivare i Robertsfors söker vi dig som: * Är nyfiken och genuint intresserad av privataffären och vill utvecklas i den * Är kompetent och starkt kundorienterad * Har god service- och samarbetsförmåga * Har stark motivation och ett tydligt engagemang Vi vill att Du delar våra värderingar öppen, enkel och omtänksam, så att de återspeglar sig i vardagen på kontoret. Vill du veta mer? För mer information om tjänsten är du välkommen att ringa Kontorschef Andreas Andersson, telefon 0934-397 68 Facklig kontaktperson för Finansförbundet är Folke Lidenmark, telefon 0934-39767 och för SACO Ida Määttä telefon, 070-677 91 51 Välkommen med din ansökan! Vi har gjort vårt mediaval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster
Företag: Swedbank Norra regionen
Ort: Robertsfors
Publicerad : 10-03
Sök fler jobb liknande: lediga Licensierad Privatrådgivare till Robertsfors, Norra regionen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Licensierad Privatrådgivare till Robertsfors, Norra regionen

ARBETSTERAPEUT till HSL enheten
Robertsfors kommun hittar du mellan städerna Umeå och Skellefteå.Den lilla kommunens fördel är närhet mellan människor och nära till beslutsfattare.Robertsfors har dessutom bekvämt pendlingsavstånd till grannkommunernas växande arbetsmarknader och är en del av Umeåregionen. Tillträde 2013-12-01 Arbetsuppgifter Du ingår i HSL-enheten som består av 3 arbetsterapeuter, 2 sjukgymnaster och 12 sjuksköterskor. Du kommer att arbeta mot korttids (12-14 platser) som är placerat i Ånäset. Kommunens särskilda boenden är fördelade på två orter Robertsfors och Ånäset. Tjänsten innehåller en rad intressanta arbetsuppgifter. Du verkar för ett rehabiliterande arbetssätt som genomsyrar verksamheten med stark betoning på teamarbete. Ge instruktioner till omvårdnadspersonal samt följa upp och handleda dem i rehabilitering och förhållningssätt. Utprovning och förskrivning av hjälpmedel. Informera och instruera enskilda och deras närstående. Medverka i kvalitetssäkrings- och utvecklingsarbete och ansvara för att arbetet sker enligt kommunens riktlinjer och inom gällande lagar och delegationsordningar. Håller sig uppdaterad med forsknings- och utvecklingsarbete inom yrkets kompetensområde. Tjänsten innebär också att vid behov täcka upp inom särskiltboende samt hälso och sjukvård i ordinärt boende. Kvalifikationer. Vi söker dig som är leg. arbetsterapeut. Tidigare erfarenhet av korttidsrehabilitering och äldre rehabilitering är ett krav, utbildning i modern arbetsteknik och utbildning i amps är meriterande. Då arbetet innebär kontakter med korttidsgäster deras anhöriga och personal ställer det stora krav på att du kan arbeta självständigt, har gott bemötande, är flexibel och har en väl utvecklad samarbetsförmåga. Förmågan att se möjligheter och lösningar i ett helhets perspektiv är även det en viktig egenskap hos dig. Vidare uttrycker du dig väl i både tal och skrift. Stor vikt läggs vid Din personliga lämplighet, flexibilitet och samarbetsförmåga. Körkort och tillgång till egen bil erfordras. Vi ser gärna manliga sökande. Körkort klass -B---. Tillgång till egen bil.
Företag: Robertsfors kommun
Ort: Robertsfors
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga ARBETSTERAPEUT till HSL enheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ARBETSTERAPEUT till HSL enheten

Butikskonsulent varuplockare till Robertsfors
VI SÖKER EN TREVLIG MEDARBETARE TILL EN ARBETSINSATS EN HALVTIMME VARJE VECKA Våra förhoppningar är att tjänsten skall utvecklas med fler timmar framöver Som butikskonsulent hos SRB plockar du varor samt beställer densamma i livsmedelsbutiker. SRB har ca 300 anställda butikskonsulenter som besöker ca 1800 butiker varje vecka. Du har ett positivt och trevligt beteende och förstår att goda relationer med kunder är viktigt och grundläggande för ett seriöst samarbete. Du skall dessutom vara en pålitlig och ansvarsfull person som kan uttrycka sig väl i både tal och skrift. Ansökningar tas helst emot på denna länk:http://www.webforum.com/form/srbgruppen/form.asp?sid=682293817 För dig som inte har tillgång till Internet så går det bra att skicka in ansökan istället på adress: SRB Att Jocke Grundberg Funkens gränd 1 111 27 Stockholm Personalchef Benny Westblom SRB Gruppen AB 08- 740 00 00
Företag: SRB gruppen/Umeå
Ort: Robertsfors
Publicerad : 10-16
Sök fler jobb liknande: lediga Butikskonsulent varuplockare till Robertsfors jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikskonsulent varuplockare till Robertsfors

Biståndshandläggare LSS/SoL, 50%
Robertsfors kommun hittar du mellan städerna Umeå och Skellefteå.Den lilla kommunens fördel är närhet mellan människor och nära till beslutsfattare.Robertsfors har dessutom bekvämt pendlingsavstånd till grannkommunernas växande arbetsmarknader och är en del av Umeåregionen. Omgående och fram till 2013-08-31 med möjlighet till förlängning. Som biståndshandläggare ansvarar du för att utreda behov, bedöma, besluta och följa upp insatserna enligt SoL och LSS samt Lag om färdtjänst och riksfärdtjänst. Vid enheten arbetar för närvarande 3 biståndshandläggare LSS/SoL. Arbetet innebär kontakter med många samarbetspartners vilket innebär att du ska ha god kommunikativ förmåga, samarbetsförmåga samt ett professionellt förhållningssätt. Bästa möjliga möte är den viktigaste framgångsfaktorerna i vår gemensamma värdegrund. För dig är det självklart att utgå från den i mötet med kunder, anhöriga och varandra. Kvalifikationer Utbildning från högskolans omsorgsprogram/socionom eller annan akademisk utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Stor vikt vid personlig lämplighet, flexibilitet, samarbetsförmåga och en positiv inställning till utvecklingsarbete. Erfarenhet av arbete som handläggare inom socialtjänsten är en merit. B-körkort krävs. Robertsfors kommun eftersträvar en jämn könsfördelning. Löneanspråk skall anges i ansökan. Körkort klass -B---.
Företag: Robertsfors kommun
Ort: Robertsfors
Publicerad : 10-21
Sök fler jobb liknande: lediga Biståndshandläggare LSS/SoL, 50% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biståndshandläggare LSS/SoL, 50%

Vik. Lärare i Matematik och Naturkunskap
Robertsfors kommun hittar du mellan städerna Umeå och Skellefteå.Den lilla kommunens fördel är närhet mellan människor och nära till beslutsfattare.Robertsfors har dessutom bekvämt pendlingsavstånd till grannkommunernas växande arbetsmarknader och är en del av Umeåregionen. Klasslärare och lärare i Ma/No i årskurs 4 och lärare i Ma/no i årskurs 6 vid Nybyskolan. Vikariat till och med 2014-06-17 Heltid Tillsättning omgående Kvalifikationer: Behörig lärare Utdrag ur Polisens belastningsregister medtages vid eventuell intervju.
Företag: Robertsfors kommun
Ort: Robertsfors
Publicerad : 10-21
Sök fler jobb liknande: lediga Vik. Lärare i Matematik och Naturkunskap jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik. Lärare i Matematik och Naturkunskap

Vik leg sjuksköterska natt
Robertsfors kommun hittar du mellan städerna Umeå och Skellefteå.Den lilla kommunens fördel är närhet mellan människor och nära till beslutsfattare.Robertsfors har dessutom bekvämt pendlingsavstånd till grannkommunernas växande arbetsmarknader och är en del av Umeåregionen. HSLenheten/hälso och sjukvård i ordinärt boende har behov av vikarier omgående. Arbetsuppgifter: Förekommande sjuksköterske uppgifter inom särskilt boende samt hälso och sjukvård i ordinärt boende. Kvalifikationer: Leg sjuksköterska med körkort. Erfarenhet från äldrevård och hemsjukvård är meriterande. Upplysningar: Lena Andersson, Enhetschef HSLenheten/hälso och sjukvård i ordinärt boende 0934-14268. Facklig information: Mari Robertson, vårdförbundet 076-1269045. Sista ansökningsdag: Anmälan om intresse för vik som leg sjuksköterska natt kan göras omgående och till och med 2013-11-30. Vikariatsbehovet kan variera under året. Intervjuer kommer att ske fortlöpande. Vi vill att du ansöker via kommunens hemsida www.robertsfors.se Körkort klass -B---.
Företag: Robertsfors kommun
Ort: Robertsfors
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga Vik leg sjuksköterska natt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik leg sjuksköterska natt

Vik. CHEF PERSONLIGASSISTANS.till socialförvaltningens handikappomsorg.
Robertsfors kommun hittar du mellan städerna Umeå och Skellefteå.Den lilla kommunens fördel är närhet mellan människor och nära till beslutsfattare.Robertsfors har dessutom bekvämt pendlingsavstånd till grannkommunernas växande arbetsmarknader och är en del av Umeåregionen. 75% - 100% under tiden 2013-11-15 - 2014-03-31. Ditt uppdrag som chef för personliga assistenter är att verkställa beslut om personlig assistans (SFS 1993:389), ledsagarservice samt avlösarservice i hemmet för personer som väljer kommunen som utförare. I uppdraget ingår att: - Planera verkställigheten - Rekrytera personal Etc etc Handikappomsorgsverksamheten omfattar personkrets- och insatsbedömning enligt LSS samt verkställighet av beviljade insatser. För närvarande är det 9 personer med assistansersättning som har valt kommunen som utförare. Ca 30 personer är anställda som personlig assistent hos kommunen. Som chef för personligassistans är Du direkt underställd äldre- och handikappomsorgschefen. Du skall vara med och leda, planera och utveckla verksamheten utifrån en helhetssyn på kvalitet, ekonomi och måluppfyllelse. Du skall kunna skapa engagemang och delaktighet samt kunna prioritera och delegera arbetsuppgifter bland personalen. Du skall kunna fatta svåra beslut, vara tydlig som chef men också lyhörd och lyssnande. För tjänsten söker vi Dig som har socionomexamen eller annan motsvarande utbildning som vi bedömer vara lämplig. Du skall ha kunskaper om lagstiftning för området samt ha allmän juridisk kompetens/erfarenhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Erfarenhet från verksamhetsområdet är särskilt meriterande. Körkort erfordras och viss tillgång till bil. Robertsfors kommun eftersträvar en jämn könsfördelning. Löneanspråk skall anges i ansökan. Körkort klass -B---.
Företag: Robertsfors kommun
Ort: Robertsfors
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga Vik. CHEF PERSONLIGASSISTANS.till socialförvaltningens handikappomsorg. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik. CHEF PERSONLIGASSISTANS.till socialförvaltningens handikappomsorg.

VIK SJUKGYMNAST, 100 % dagtid
Robertsfors kommun hittar du mellan städerna Umeå och Skellefteå.Den lilla kommunens fördel är närhet mellan människor och nära till beslutsfattare.Robertsfors har dessutom bekvämt pendlingsavstånd till grannkommunernas växande arbetsmarknader och är en del av Umeåregionen. till HSLenheten med inriktning särskilt boende och korttids, vikariatet är ett graviditets vik. Du ingår i HSL-enheten som består av 3 arbetsterapeuter, 2 sjukgymnast och 12 sjuksköterskor. Du kommer att arbeta mot kommunens särskilda boende, kommunens korttids och gruppboenden i handikappomsorgen. Kommunens särskilda boenden är fördelade på två orter Robertsfors och Ånäset, och korttids är placerat i Ånäset. Du kommer att täcka upp för sjukgymnast som jobbar mot hälso- och sjukvård i ordinärt boende vid kortare frånvaro. Arbetsuppgifter Tjänsten innehåller en rad intressanta arbetsuppgifter. Bedömning och rehabilitering av den enskilde. Du verkar för ett rehabiliterande arbetssätt som genomsyrar verksamheten med stark betoning på teamarbete. Ge instruktioner till omvårdnadspersonal samt följa upp och handleda dem i rehabilitering och förhållningssätt. Utprovning och förskrivning av hjälpmedel. Informera och instruera enskilda och deras närstående. Medverka i kvalitetssäkrings- och utvecklingsarbete och ansvara för att arbetet sker enligt kommunens riktlinjer och inom gällande lagar och delegationsordningar. Håller sig uppdaterad med forsknings- och utvecklingsarbete inom yrkets kompetensområde. Kvalifikationer. Vi söker dig som är leg. sjukgymnast. Tidigare yrkeserfarenhet av stroke, neurologi och geriatriskrehabilitering är meriterande, samt kunskaper i modern arbetsteknik. Då arbetet innebär kontakter med brukare och personal ställer det stora krav på att du kan arbeta självständigt, har gott bemötande, är flexibel och har en väl utvecklad samarbetsförmåga. Förmågan att se möjligheter och lösningar i ett helhets perspektiv är även det en viktig egenskap hos dig. Vidare uttrycker du dig väl i både tal och skrift. Stor vikt läggs vid Din personliga lämplighet, flexibilitet och samarbetsförmåga. Körkort och tillgång till egen bil erfordras. Löneanspråk skall anges i ansökan Varaktighet Tillträde i januari, vikariat tom när ordinarie befattningshavare återinträder i tjänst. Körkort klass -B---. Tillgång till egen bil.
Företag: Robertsfors kommun
Ort: Robertsfors
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga VIK SJUKGYMNAST, 100 % dagtid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VIK SJUKGYMNAST, 100 % dagtid

Biståndshandläggare LSS/SoL, 50%
Robertsfors kommun hittar du mellan städerna Umeå och Skellefteå.Den lilla kommunens fördel är närhet mellan människor och nära till beslutsfattare.Robertsfors har dessutom bekvämt pendlingsavstånd till grannkommunernas växande arbetsmarknader och är en del av Umeåregionen. Omgående och fram till 2013-08-31 med möjlighet till förlängning. Som biståndshandläggare ansvarar du för att utreda behov, bedöma, besluta och följa upp insatserna enligt SoL och LSS samt Lag om färdtjänst och riksfärdtjänst. Vid enheten arbetar för närvarande 3 biståndshandläggare LSS/SoL. Arbetet innebär kontakter med många samarbetspartners vilket innebär att du ska ha god kommunikativ förmåga, samarbetsförmåga samt ett professionellt förhållningssätt. Bästa möjliga möte är den viktigaste framgångsfaktorerna i vår gemensamma värdegrund. För dig är det självklart att utgå från den i mötet med kunder, anhöriga och varandra. Kvalifikationer Utbildning från högskolans omsorgsprogram/socionom eller annan akademisk utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Stor vikt vid personlig lämplighet, flexibilitet, samarbetsförmåga och en positiv inställning till utvecklingsarbete. Erfarenhet av arbete som handläggare inom socialtjänsten är en merit. B-körkort krävs. Robertsfors kommun eftersträvar en jämn könsfördelning. Löneanspråk skall anges i ansökan. Körkort klass -B---.
Företag: Robertsfors kommun
Ort: Robertsfors
Publicerad : 11-05
Sök fler jobb liknande: lediga Biståndshandläggare LSS/SoL, 50% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biståndshandläggare LSS/SoL, 50%

SOCIALSEKRETERARE
Robertsfors kommun hittar du mellan städerna Umeå och Skellefteå.Den lilla kommunens fördel är närhet mellan människor och nära till beslutsfattare.Robertsfors har dessutom bekvämt pendlingsavstånd till grannkommunernas växande arbetsmarknader och är en del av Umeåregionen. En av våra medarbetare slutar hos oss för att jobba hos annan arbetsgivare. Vi önskar henne lycka till och vill rekrytera en ersättare för henne. Vi har också i behov av vikarier, dels för en medarbetare som skall studera under 2013, dels för medarbetare som är barnledig på deltid. Vi räknar med att vikariebehovet är mer än två tjänster på 100% större delen av 2014. Vi vill att du anger ifall du också är intresserad av ett vikariat ifall du inte kommer på fråga för tillsvidaretjänsten. Arbetsuppgifter Individ- och familjeomsorgen (IFO) består av en arbetsgrupp under ledning av en IFO-chef. Arbetsgruppen består för närvarande av 10 socialsekreterare och 1 familjesocionom och ett boendestöd. Arbetssättet för socialsekreteraren inom enheten är i huvudsak enligt helhetsprincipen vilket innebär att man skall vara beredd på att handlägga samtliga förekommande uppgifter. Eftersom den handläggare som slutar hos oss har barn - och familj, samt ensamkommande asylsökande barn, som inriktning så ser vi gärna att du har erfarenhet från dessa arbetsområden. Är du också intresserad av att vikariera hos oss för du räkna med att till större delen av arbetstiden ägna dig åt arbete med personer som har behov av ekonomiskt bistånd och annat stöd för sin försörjning. Kvalifikationer För tjänsten söker vi Dig som har socionomexamen eller motsvarande utbildning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Meriterande är om du har erfarenhet av handläggning av ärenden inom IFO:s alla behovsområden. Robertsfors kommun eftersträvar en jämn könsfördelning. Körkort erfordras. Löneanspråk skall anges i ansökan. Tillträde snarast. Körkort klass -B---.
Företag: Robertsfors kommun
Ort: Robertsfors
Publicerad : 11-06
Sök fler jobb liknande: lediga SOCIALSEKRETERARE jobb, SOCIALSEKRETERARE Robertsfors, SOCIALSEKRETERARE Robertsfors kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SOCIALSEKRETERARE

FRITIDSPEDAGOG
Robertsfors kommun hittar du mellan städerna Umeå och Skellefteå.Den lilla kommunens fördel är närhet mellan människor och nära till beslutsfattare.Robertsfors har dessutom bekvämt pendlingsavstånd till grannkommunernas växande arbetsmarknader och är en del av Umeåregionen. till Fritids Stenen i Bygdeå I första hand fritidspedagogutbildning, i andra hand förskollärarutbildning. Provanställning 6 månader, med möjlighet till tillsvidareanställning. Heltid. Tillträde januari 2014
Företag: Robertsfors kommun
Ort: Robertsfors
Publicerad : 11-08
Sök fler jobb liknande: lediga FRITIDSPEDAGOG jobb, FRITIDSPEDAGOG Robertsfors, FRITIDSPEDAGOG Robertsfors kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FRITIDSPEDAGOG

FÖRSKOLLÄRARE
Robertsfors kommun hittar du mellan städerna Umeå och Skellefteå.Den lilla kommunens fördel är närhet mellan människor och nära till beslutsfattare.Robertsfors har dessutom bekvämt pendlingsavstånd till grannkommunernas växande arbetsmarknader och är en del av Umeåregionen. 1 Förskollärare Med placering i Robertsfors kommun för närvarande på förskolan Fyrklövern Bygdeå Heltid, tillsvidareanställning Tillträde:2014-01-07 1 Förskollärare Med placering i Robertsfors kommun för närvarande på förskolan Tallkotten Djäkneboda Heltid, tillsvidareanställning Tillträde:2014-01-07 Kvalifikationer: Förskollärarexamen Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Ange i ansökan om du söker till en specifik ort. Löneanspråk skall anges. Utdrag ur polisregistret skall medfölja ansökan.
Företag: Robertsfors kommun
Ort: Robertsfors
Publicerad : 11-08
Sök fler jobb liknande: lediga FÖRSKOLLÄRARE jobb, FÖRSKOLLÄRARE Robertsfors, FÖRSKOLLÄRARE Robertsfors kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FÖRSKOLLÄRARE

Åkullsjöns skola söker Lärare till förskoleklass och åk 1
Robertsfors kommun hittar du mellan städerna Umeå och Skellefteå.Den lilla kommunens fördel är närhet mellan människor och nära till beslutsfattare.Robertsfors har dessutom bekvämt pendlingsavstånd till grannkommunernas växande arbetsmarknader och är en del av Umeåregionen. Tillträde: januari 2013 Kvalifikationer: lärarutbildning för de tidiga åren, stor vikt läggs vid personlig lämplighet Anställningsform: vikariat t.o.m. 2013-06-15, möjlighet finns att tjänsten övergår i tillsvidareanställning ht 13. Vi påbörjar rekrytering omgående så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänstgöringsgrad: Lärartjänsten omfattar 85 % men kan kombineras med tjänstgöring på fritidshem för 100% tjänst.
Företag: Robertsfors kommun
Ort: Robertsfors
Publicerad : 11-28
Sök fler jobb liknande: lediga Åkullsjöns skola söker Lärare till förskoleklass och åk 1 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Åkullsjöns skola söker Lärare till förskoleklass och åk 1

Personal till fritids och dagbarnvårdarverksamheten i Åkullsjön
Robertsfors kommun hittar du mellan städerna Umeå och Skellefteå.Den lilla kommunens fördel är närhet mellan människor och nära till beslutsfattare.Robertsfors har dessutom bekvämt pendlingsavstånd till grannkommunernas växande arbetsmarknader och är en del av Umeåregionen. Tillträde: januari 2014 Kvalifikationer: fritidspedagog/förskollärare/barnskötare Anställningsform: allmän visstidsanställning t.o.m. 15 juni 2014 Tjänstgöringsgrad: 60-90% Fackliga ombud: Ingrid Sjöström Moen, Lärarnas Riksförbund, Åsa Jonsson, Lärarförbundet och Ann-Louise Åkerström, Kommunal. Du når alla genom vår växel 0934-140 00
Företag: Robertsfors kommun
Ort: Robertsfors
Publicerad : 11-28
Sök fler jobb liknande: lediga Personal till fritids och dagbarnvårdarverksamheten i Åkullsjön jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personal till fritids och dagbarnvårdarverksamheten i Åkullsjön

Tundalsskolan söker lärare i matematik och NO
Robertsfors kommun hittar du mellan städerna Umeå och Skellefteå.Den lilla kommunens fördel är närhet mellan människor och nära till beslutsfattare.Robertsfors har dessutom bekvämt pendlingsavstånd till grannkommunernas växande arbetsmarknader och är en del av Umeåregionen. Tillträde: 2014-01-07 Tjänstgöringsgrad: 75% Kvalifikationer: lärare matematik och kemi och/eller fysik för grundskolans senare år Anställningsform: vikariat t.o.m. 2014-03-02
Företag: Robertsfors kommun
Ort: Robertsfors
Publicerad : 11-28
Sök fler jobb liknande: lediga Tundalsskolan söker lärare i matematik och NO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tundalsskolan söker lärare i matematik och NO

Tundalsskolan söker lärare i spanska, engelska och svenska
Robertsfors kommun hittar du mellan städerna Umeå och Skellefteå.Den lilla kommunens fördel är närhet mellan människor och nära till beslutsfattare.Robertsfors har dessutom bekvämt pendlingsavstånd till grannkommunernas växande arbetsmarknader och är en del av Umeåregionen. Tillträde: 2014-01-07 Tjänstgöringsgrad: 100% Kvalifikationer: lärare i spanska, engelska och svenska för grundskolans senare år Anställningsform: vikariat t.o.m. 2014-06-15
Företag: Robertsfors kommun
Ort: Robertsfors
Publicerad : 11-28
Sök fler jobb liknande: lediga Tundalsskolan söker lärare i spanska, engelska och svenska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tundalsskolan söker lärare i spanska, engelska och svenska


Sök lediga jobb Robertsfors

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se