Robotsvetsare Borlänge jobb - lediga jobb

Robotsvetsare Borlänge jobb Robotsvetsare Borlänge jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Robotsvetsare Borlänge. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Robotsvetsare Borlänge. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Robotsvetsare Borlänge- Borlänge

  2. Robotsvetsare Borlänge- Borlänge

  3. Robotsvetsare Borlänge- Borlänge


Mer beskrivning

Robotsvetsare Borlänge
Clockwork Bemanning och Rekrytering AB Om oss Clockwork är det nya bemannings och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Clockwork har idag ca 80 anställda och finns på orterna Falun, Avesta, Gävle och Västerås. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. Dina arbetsuppgifter Vi söker nu, till en av våra kunder i Borlänge, dig som har gedigen erfarenhet av robotsvetsning. Företaget är ett expansivt och framgångsrikt verkstadsföretag som fortsätter växa. Som robotsvetsare på det aktuella företaget ska du kunna jobba med små tillverkningsserier och det krävs att du har erferenhet av ritningsläsning och robotprogrammering. Arbetstid dagtid. Din profil Du har flerårig erfarenhet av robotsvetsning och goda kunskaper i ritningsläsning och robotprogrammering. Dina tidigare arbetsgivare och kollegor uppfattar dig som positiv och engagerad. Ange i din ansökan dina dokumenterade kompetenser, tidigare arbetsgivare, arbetsuppgifter samt referenspersoner. Tjänsten är en visstidsanställning genom Clockwork på 3-6 månader. Goda möjligheter till förlängning eller anställning hos det aktuella företaget. Sista ansökningsdag för denna tjänst är 15 december. Tjänsten kan tillsättas tidigare så sök omgående.
Företag: Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Borlänge
Publicerad : 11-25
Sök fler jobb liknande: lediga Robotsvetsare Borlänge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Robotsvetsare Borlänge

Robotsvetsare Borlänge
Om oss Clockwork är det nya bemannings och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Clockwork har idag ca 150 anställda och finns på orterna Falun, Avesta, Gävle, Umeå och Västerås. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. Dina arbetsuppgifter Vi söker nu, till en av våra kunder i Borlänge, dig som har gedigen erfarenhet av robotsvetsning. Företaget är ett expansivt och framgångsrikt verkstadsföretag som fortsätter växa. Som robotsvetsare på det aktuella företaget ska du kunna jobba med små tillverkningsserier och det krävs att du har erfarenhet av ritningsläsning och robotprogrammering. Arbetstid dagtid. Lön enligt kollektivavtal. Din profil Du har flerårig erfarenhet av robotsvetsning och goda kunskaper i ritningsläsning och robotprogrammering. Dina tidigare arbetsgivare och kollegor uppfattar dig som positiv och engagerad. Ange i din ansökan dina dokumenterade kompetenser, tidigare arbetsgivare, arbetsuppgifter samt referenspersoner. Tjänsten är en visstidsanställning genom Clockwork på 6 månader. Goda möjligheter till förlängning eller anställning hos det aktuella företaget. Kontaktperson Jan Johansson 0733-512702. Sista ansökningsdag för denna tjänst är 10 juli. Tjänsten kan tillsättas tidigare så sök omgående.
Företag: Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Borlänge
Publicerad : 06-12
Sök fler jobb liknande: lediga Robotsvetsare Borlänge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Robotsvetsare Borlänge

Robotsvetsare Borlänge
Om oss Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän till interim management, matchning och rekrytering. Clockwork har idag ca 200 anställda och finns på orterna Falun, Avesta, Gävle, Umeå, Piteå och Västerås. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se Dina arbetsuppgifter Vi söker nu, till en av våra kunder i Borlänge dig som har gedigen erfarenhet av robotsvetsning. Företaget är ett expansivt och framgångsrikt verkstadsföretag som fortsätter att växa. Som robotsvetsare på det aktuella företaget ska du kunna jobba med små tillverkningsserier och det krävs att du har erfarenhet av ritningsläsning och robotprogrammering. Arbetstid: skiftgång. Lön enligt kollektivavtal. Din profil Du har flerårig erfarenhet av robotsvetsning och goda kunskaper i ritningsläsning och robotprogrammering. Dina tidigare arbetsgivare och kollegor uppfattar dig som positiv och engagerad. Ange i din ansökan dina dokumenterade kompetenser, tidigare arbetsgivare, arbetsuppgifter samt referenspersoner. Tjänsten är en visstidsanställning genom Clockwork och goda möjligheter till förlängning eller anställning hos det aktuella företaget föreligger. Vid frågor kontakta konsultchef Jan Johansson på 0733-512702. Sista ansökningsdag för denna tjänst är 23 augusti. Då vi jobbar med löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas tidigare, sök därför så snart som möjligt via vår hemsida: www.clockworkpersonal.se
Företag: Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Borlänge
Publicerad : 08-03
Sök fler jobb liknande: lediga Robotsvetsare Borlänge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Robotsvetsare Borlänge


Sök lediga jobb Robotsvetsare Borlänge

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se