Robotsvetsare Värnamo jobb - lediga jobb

Robotsvetsare Värnamo jobb Robotsvetsare Värnamo jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Robotsvetsare Värnamo. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Robotsvetsare Värnamo. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Servitris sökes- Stockholm

  2. Personlig assistent till 5-årig pojke med autism- Stockholm

  3. Servitris sökes- Solna

  4. Kock/Kokerska sökes- Stockholm

  5. Yrkesförare med CE behörighet- Stockholm

  6. Autistisk flicka behöver personlig assistans- Stockholm

  7. Ställningsbyggare- Stockholm

  8. Duktig och trevlig frisör- Sigtuna

  9. Trädfällare- Tyresö

  10. Taxiförare/Taxichaufför- Haninge


Mer beskrivning

Servitris sökes
Nyöppnad restaurang i Älvsjö söker servitris omgående. Arbete kvällstid, heltid. Restaurangen har öppet till 22. Arbetsuppgifter: - Bordsservering - Kassa - Stå i baren Kvalifikationer: Viss erfarenhet från liknande arbetsuppgifter krävs. Vi ser gärna att du är berättigad någon typ av anställningsstöd. Vi intervjuar löpande så du är välkommen att kontakta oss redan idag!
Företag: Loran´s Kommanditbolag
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Servitris sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servitris sökes

Personlig assistent till 5-årig pojke med autism
Vi söker en assistent till en 5-årig pojke med autism. Arbetsuppgifterna består främst av att utföra pojkens träningsprogram, samt att hjälpa honom i hans vardag. Träningsprogrammet utgår från så kallade tillämpad beteendeanalys (TBA) och syftar till att hjälpa barnet att utvecklas. Träning pågår i stort sett hela dagen och stor vikt läggs vid socialt samspel och talövningar. Det är inte fråga om ren barnpassning. Nya assistenter lärs upp från grunden, och alla tränare får fortlöpande handledning av professionella barnpsykologer. Man arbetar delvis ensam med pojken, delvis tillsammans med en annan assistent. Arbetet utförs mesta dels i hemmet (i Jakobsberg) samt den närmaste omgivningen, men viss utbildning sker i innerstan. Arbetstiderna är fördelade på för- och eftermiddagspass, vardagar samt var tredje helg, totalt 35 tim/vecka. Enstaka kvällspass kan förekomma. Schemaläggning sker i samråd med assistenter och familjen. Eftersom alla tränare lärs upp från grunden så finns inga krav på utbildning eller tidigare erfarenhet, även om sådant är meriterande. Arbetet kräver att man är aktiv och fysiskt stark, empatisk, tålmådig och villig att lära, samt pratar flytande svenska. Vid eventuell anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Vi vill skapa ett arbetslag med kompetenta tränare som finner glädje i att hjälpa ett barn att utvecklas, trots han svåra förutsättningar. Vid erbjuder ett stimulerande arbete med goda arbetsvillkor och möjlighet att utvecklas som pedagogisk tränare. Tillträde enligt överenskommelse.
Företag: Tillits-Teamet Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till 5-årig pojke med autism jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till 5-årig pojke med autism

Servitris sökes
Vi söker omgående en servitris på kvälls tid från 17.00-22.00 och i minst 5 dagar, kan komma att bli flera dagar i veckan. gärna med erfarenhet av bordsservering. För mer info om jobbet ring Arbetsgivaren Ihsan på, tel 070-6215764,
Företag: Tavsancali Handelsbolag
Ort: Solna
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Servitris sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servitris sökes

Kock/Kokerska sökes
Vi är en nystartad asiatisk restaurang. Arbetsplats: Sjövikskajen Beskrivning av arbetsuppgifter: Både förbereda och tillaga asiatisk mat. Beskrivning av kvalifikationer: Vi söker dig som har minst 2 års erfarenheter inom det kinesiska,koreanska,japanska och thailändska köket. Gärna berättigad till Nystartsjobb
Företag: Mama Ye's Sjövikskajen AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kokerska sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kokerska sökes

Yrkesförare med CE behörighet
Vi söker yrkesförare med CE behörighet. Med körningar från BRO, Stockholm.
Företag: We are runners
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Yrkesförare med CE behörighet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Yrkesförare med CE behörighet

Autistisk flicka behöver personlig assistans
Vi söker assistenter på heltid och deltid för 14-årig autistisk flicka. Flickan tränas enligt TBA och behöver assistans i skolan och i hemmet. Tjänsterna är fördelade på dagar, kvällar och helger. Du ska vara tålmodig, lyhörd, fysiskt stark och kunna svenska i tal och skrift. Du kommer att få professionell handledning och utbildning. Endast kvinnliga sökande. Vid eventuell anställning krävs utdrag ur polisens belastningsregister.
Företag: Tillits-Teamet Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Autistisk flicka behöver personlig assistans jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Autistisk flicka behöver personlig assistans

Ställningsbyggare
Företaget LeGsMontag & måleri AB utför ställningsjobb inom Stockholm och Upplands område. Nu söker företaget en allt i allo person som ställningsbyggare och som även kan utföra måleri och snickeriarbeten på hus. Det är bra om personen som söker arbetet har ställningsbyggarerfarenhet dock det är inget krav. Det viktigaste är att man är engagerad och tycker om sitt arbete. Det finns möjlighet till handledning inom yrkesområdet på arbetsplatsen. Körkort är önskvärt, men inget krav. Tillträde snarast.
Företag: LeGsMontag & måleri AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Ställningsbyggare jobb, Ställningsbyggare Stockholm, Ställningsbyggare LeGsMontag & måleri AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ställningsbyggare

Duktig och trevlig frisör
Vi söker en utbildad frisör till Joes hårverkstad. Du kommer arbeta med både herr och damklippning och behöver vara svensktalande då du har kundkontakt. Du får arbeta i en trevlig miljö i centrala Sigtuna. Vi har totalt fyra stolar i salongen.
Företag: Joe´s hårverkstad AB
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Duktig och trevlig frisör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Duktig och trevlig frisör

Trädfällare
Kort beskrivning av företaget: Trädfällarlaget är Nordens största bolag i branschen och varit verksamt i 20 år. Vi arbetar i huvudsak inom StorStockolm. Vi arbetar med avancerad trädfällning och några av våra medarbetare är aborister. INFORMATION OM LEDIG TJÄNST --------------------------- Titel: Trädfällare Beskrivning av arbetsuppgifter: Arbetet innebär allt från trädfällning till att bistå aboristerna, liksom att kunna dra ihop ris för avhämtning. Vi hoppas att de som söker denna tjänst är intresserade av att utbilda sig vidare inom yrket. Beskrivning av kvalifikationer: A och B kört krävs. Körkort för bil. Vana av trädfällning och att kunna hantera en motorsåg.
Företag: Trädfällarlaget i Sverige AB
Ort: Tyresö
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Trädfällare jobb, Trädfällare Tyresö, Trädfällare Trädfällarlaget i Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Trädfällare

Taxiförare/Taxichaufför
Beskrivning av arbetsuppgifter: Taxi Alham2 söker förare med taxiförarlegitimation och tidigare erfarenhet inom yrket. Vi är anslutna till Taxi 020 i Stockholm så om du har taxi 020 legitimation är det en merit. Detta är ett heltidsjobb. Beskrivning av kvalifikationer: Du ska ha en bra servicekänsla och god lokalkännedom. I det här yrket träffar du många människor så det är bra om du har bra social kompetens. Kort beskrivning av företaget: Taxiföretag ansluten till taxi 020 växel Kontakta arbetsgivaren via e-mail eller ring.
Företag: Taxi Alham2
Ort: Haninge
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Taxiförare/Taxichaufför jobb, Taxiförare/Taxichaufför Haninge, Taxiförare/Taxichaufför Taxi Alham2
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Taxiförare/Taxichaufför


Sök lediga jobb Robotsvetsare Värnamo

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se