Ronneby kommun, Skolområde Kallinge jobb - lediga jobb

Ronneby kommun, Skolområde Kallinge jobb Ronneby kommun, Skolområde Kallinge jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Ronneby kommun, Skolområde Kallinge. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Ronneby kommun, Skolområde Kallinge. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Lärare i NO- ämnen , Kallingeskolan 7-9- Ronneby

 2. Specialpedagog Kallinge 7-9- Ronneby

 3. Förskolechef- Ronneby

 4. Socialpedagog- Ronneby

 5. Speciallärare till Kallingeskolan- Ronneby

 6. Lärare i ma/no i åk 4-6, Kallingeskolan- Ronneby

 7. Lärare åk 1-7 Slättagårdsskolan- Ronneby

 8. Speciallärare till Kallingeskolan- Ronneby

 9. Förskollärare 100%- Ronneby

 10. Resurslärare/Elevstödjare på Kallingeskolan 7-9.- Ronneby

 11. Lärare i Trä -och metallslöjd- Ronneby

 12. Lärare åk 1-7 Slättagårdsskolan- Ronneby

 13. Speciallärare/specialpedagog- Ronneby

 14. Fritidspedagog/Socialpedagog- Ronneby

 15. Socialpedagog/Lärare- Ronneby

 16. Resursperson till grundsärskola- Ronneby

 17. Lärare i spanska på Kallingeskolan 7-9- Ronneby

 18. Speciallärare/specialpedagog- Ronneby

 19. Lärare i Trä- och metallslöjd- Ronneby

 20. Fritidspedagog- Ronneby

 21. Projektledare till Kallingeskolan F-6- Ronneby

 22. Lärare i Trä- och metallslöjd- Ronneby

 23. Förskollärare 80%- Ronneby

 24. Förskollärare 75%- Ronneby

 25. Kökshjälp/Köksbiträde, Hallabro förskola- Ronneby

 26. Förskollärare 100% tillsvidare, Eringsboda- Ronneby

 27. Förskollärare 75%- Ronneby

 28. Förskollärare/Lärare i förskoleklass, vik 80%- Ronneby

 29. Fritidspedagog- Ronneby

 30. Förskollärare/Lärare i Förskoleklass, Kallingeskolan- Ronneby

 31. Koordinator/Specialpedagog till Kallinge resursgrupper- Ronneby

 32. 0,75 vik Förskollärare, Backaryd- Ronneby

 33. Lärare i spanska och svenska på Kallingeskolan 7-9- Ronneby

 34. Lärare i spanska, engelska och svenska på Kallingeskolan 7-9- Ronneby

 35. Lärare i NO- ämnen , Kallingeskolan 7-9- Ronneby

 36. Fritidspedagog, Listerbyskolan- Ronneby

 37. Fritidspedagog, Listerbyskolan- Ronneby

 38. Lärare i förskola/Förskollärare, Listerbyskolan- Ronneby

 39. Lärare, Listerbyskolan- Ronneby

 40. Speciallärare/Specialpedagog F-6- Ronneby


Mer beskrivning

Lärare i NO- ämnen , Kallingeskolan 7-9
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. Vi som arbetar i förskola, grundskola och gymnasieskola vill se oss som samverkande parter med syfte att ge den uppväxande generationen bästa möjliga förutsättningar för att växa i lärande. Kallingeskolan 7-9 är en skola med cirka 230 elever under läsåret 2013/2014. Vi arbetar ständigt för att förbättra vår skola och utmana eleverna. Kallinge F-6 och Särskolan finns i intilliggande byggnader. En gemensam vision för eleverna i F-9 är att "alla skall känna sig sedda och få lära i verksamheten tillsammans men på sitt sätt". ARBETSUPPGIFTER Din huvudsakliga uppgift är att undervisa i årskurserna 7, 8 och 9 i NO-ämnen men även matematik. Du kommer att vara en del av ett arbetslag och ingå i ämneslaget i Ma/NO. Att hjälpa till med mentorskap ingår också i tjänsten. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara utbildad lärare att undervisa i NO-ämnen och matematik i grundskolans senare år. Det är en fördel om du är behörig i samtliga NO-ämnen men för denna tjänst gäller i första hand fysik. Vi ser gärna att du även har kemi och/eller biologi. Du ska ha ett brinnande intresse för eleverna och deras resa mot att nå målen i år 9.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Ort: Ronneby
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i NO- ämnen , Kallingeskolan 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i NO- ämnen , Kallingeskolan 7-9

Specialpedagog Kallinge 7-9
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. Vi som arbetar i förskola, grundskola och gymnasieskola vill se oss som samverkande parter med syfte att ge den uppväxande generationen bästa möjliga förutsättningar för att växa i lärande. Kallingeskolan 7-9 är en skola med cirka 230 elever under läsåret 2013/2014. Vi arbetar ständigt för att förbättra vår skola och utmana eleverna. Kallinge F-6 och Särskolan finns i intilliggande byggnader. En gemensam vision för eleverna i F-9 är att "alla skall känna sig sedda och få lära i verksamheten tillsammans men på sitt sätt". ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta som specialpedagog på Kallinge 7-9 med bland annat handledning, utredningar och undervisning. Du kommer att vara en del av ett arbetslag och ingå i speciallärarnas ämneslag samt vara med i elevhälsogruppen. KVALIFIKATIONER Du skall vara utbildad specialpedagog. Du skall också ha ett brinnande intresse för eleverna och deras resa mot att nå målen i år 9.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Ort: Ronneby
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog Kallinge 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog Kallinge 7-9

Förskolechef
I Ronneby- den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge- Sveriges trädgård. Skolområde Kallinge söker en förskolechef 100% tjänst till förskolorna i Johannishus och Listerby. I området ingår fyra förskolor: Prästgårdens förskola i Johannishus, Nyponhusets förskola i Johannishus, Backsippans förskola i Listerby samt Kuggeboda förskola i Kuggeboda. Totalt 11 avdelningar. Du kan läsa mer om Ronneby kommun och vår organisation på www.ronneby.se under Utbildning och förskola. ARBETSUPPGIFTER Uppdraget som förskolechef är att leda de förskolor som ingår i enheten. Organisatoriskt är du underställd skolområdeschefen för Skolområde Kallinge (förskola-grundskola). Du har ”VEPA -ansvar” för din skolenhet, dvs. verksamhets-, ekonomi- personal- och arbetsmiljöansvar. Till stöd i ditt arbete har du förutom skolområdeschefen ett administrativt stöd i områdeskansliet. Till skolområdet finns även resurser för elevhälsa och andra gemensamma stödresurser kopplade. Tillsammans med övriga rektorer/ förskolechefer ingår du i skolområdets ledningsgrupp. Utbildningskansliet bistår också med stöd i specifika frågor. Uppdraget som förskolechef innebär att du ska verka för hög kvalitet i din enhet. Du ska arbeta för en demokratisk, uppdragsfokuserad, lärande och kommunikativ verksamhet. Barns utveckling, lärande, inflytande och delaktighet är din ledstjärna. KVALIFIKATIONER Du skall genom utbildning och erfarenhet ha god pedagogisk insikt. Du har förmåga att se till att verksamheten genomsyras av en helhetssyn på barns utveckling och lärande oavsett deras förutsättningar. Du utövar ett tydligt ledarskap, där du med engagemang och visioner leder, utvecklar och entusiasmerar personal, barn och föräldrar.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Ort: Ronneby
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef jobb, Förskolechef Ronneby, Förskolechef Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef

Socialpedagog
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. Vi som arbetar i förskola, grundskola och gymnasieskola vill se oss som samverkande parter med syfte att ge den uppväxande generationen bästa möjliga förutsättningar för att växa i lärande. ARBETSUPPGIFTER Du kommer i huvudsak att arbeta som stöd för elever i klass och som stöttning på deras raster. Du kommer att ha din tillhörighet i arbetslag 4-6. I uppdraget ingår att fungera som en positiv vuxenkontakt och att: - vara ett stöd till eleverna i deras hela skolsituationn - ta nödvändiga föräldrakontakter - hjälpa elever med praktiska frågor - finnas i skolan som en resurs för eleverna KVALIFIKATIONER Att ha en positiv relation till barn är en förutsättning för att kunna påverka och stödja unga människor i sitt sökande efter identitet. Förhållningssättet leder till byggandet av bärande relationer. Vi söker dig som är utbildad socialpedagog och som har förmågan att locka fram intresset hos skolans barn så att de blir aktiva i sitt skolarbete och får stöd i sin skoldag. Du ska ha bred erfarenhet av arbete med barn i ådersgruppen för årskurs 1 -6 och ha lätt för att knyta kontakter med så väl elever som föräldrar och skolans personal. Du ska kunna arbeta självständigt i nära samarbete med pedagogerna, ta egna initiativ, vara lugn, tydlig och konsekvent. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din lämplighet, där vi särskilt tycker att samarbetsförmåga, empati, kreativitet och flexibilitet är viktigt. B- körkort erfordras.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Ort: Ronneby
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Socialpedagog jobb, Socialpedagog Ronneby, Socialpedagog Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialpedagog

Speciallärare till Kallingeskolan
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. Vi som arbetar i förskola, grundskola och gymnasieskola vill se oss som samverkande parter med syfte att ge den uppväxande generationen bästa möjliga förutsättningar för att växa i lärande. ARBETSUPPGIFTER I arbetet ingår att arbeta som speciallärare på Kalinge F-6 skola. Du kommer att ha ett nära samarbete med specialpedagogen.Främst i arbetslag åk 4-6. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara behörig speciallärare, med inriktning svenska och engelska eller har erfarenhet av att jobba som speciallärare i ämnena svenska och engelska, som arbetsgivaren bedömer som tillräckliga. Du som söker ska vara trygg och stabil i din professionella yrkesroll, flexibel, positiv och har god samarbetsförmåga. Du skall arbeta i arbetslag. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Utdrag ur belastningsregistret är ett lagstadgat krav samt examenbevis.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Ort: Ronneby
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare till Kallingeskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare till Kallingeskolan

Lärare i ma/no i åk 4-6, Kallingeskolan
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har drygt 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. Vi som arbetar i förskola, grundskola och gymnasieskola vill se oss som samverkande parter med syfte att ge den uppväxande generationen bästa möjliga förutsättningar för att växa i lärande. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i matematik och No-ämnen i åk 4-6. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara utbildad lärare med behörighet att undervisa i matematik och no-ämnen i åk 4-6, gärna med teknik som tillval. Du är insatt i Lgr 11. Vi ser gärna att du har erfarenhet av pedagogiskt arbete i liknande verksamhet. Du som söker ska vara trygg och stabil i din professionella yrkesroll, flexibel, positiv, ha god samarbetsförmåga och du arbetar i arbetslag. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Utdrag ur belastningsregister är ett lagstadgat krav.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Ort: Ronneby
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i ma/no i åk 4-6, Kallingeskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i ma/no i åk 4-6, Kallingeskolan

Lärare åk 1-7 Slättagårdsskolan
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. Vi som arbetar i förskola, grundskola och gymnasieskola vill se oss som samverkande parter med syfte att ge den uppväxande generationen bästa möjliga förutsättningar för att växa i lärande. ARBETSUPPGIFTER Utbildningsförvaltningen söker en lärare i åk 1-7 med placering på Slättagårdsskolan i Kallinge. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara utbildad lärare med behörighet att undervisa i åk 1-7 i svenska och so-ämnen. Vi söker dig som är professionell i din yrkesroll, flexibel och bra på att samarbeta. Du är van att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Utdrag ur belastningsregistret är ett lagstadgat krav.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Ort: Ronneby
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare åk 1-7 Slättagårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare åk 1-7 Slättagårdsskolan

Speciallärare till Kallingeskolan
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. Vi som arbetar i förskola, grundskola och gymnasieskola vill se oss som samverkande parter med syfte att ge den uppväxande generationen bästa möjliga förutsättningar för att växa i lärande. ARBETSUPPGIFTER I arbetet ingår att arbeta som speciallärare på Kalinge F-6 skola. Du kommer att ha ett nära samarbete med specialpedagogen.Främst i arbetslag åk 4-6. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara behörig speciallärare/lärare med inriktning svenska och engelska eller har erfarenhet av att jobba som speciallärare i ämnena svenska och engelska, som arbetsgivaren bedömer som tillräckliga. Du som söker ska vara trygg och stabil i din professionella yrkesroll, flexibel, positiv och har god samarbetsförmåga. Du skall arbeta i arbetslag. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Utdrag ur belastningsregistret är ett lagstadgat krav samt examenbevis.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Ort: Ronneby
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare till Kallingeskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare till Kallingeskolan

Förskollärare 100%
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. I Ronneby arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn. Utbildningsnämnden är politiskt ansvarig för verksamheten, som är organiserad i en Utbildningsförvaltning med ett centralt utbildningskansli i Stadshuset. Utbildningsförvaltningen omfattar all kommunal verksamhet inom förskola, grundskola, särskola, gymnasie- och vuxenutbildning. I verksamheterna arbetar drygt 900 personer. ARBETSUPPGIFTER Ronneby kommun söker förskollärare för vikariat inom Utbildningsenheten, för närvarande placerad på Junibacken i Kallinge Med förskolans värdegrund och kunskapssyn i fokus skapar du tillsammans med arbetslaget en verksamhet som är rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara behörig förskollärare. Vi söker dig som är: - professionell i din yrkesroll - flexibel och bra på att samarbeta - trivs med ditt yrkesval - har stor lust att utvecklas och lära mer Vi strävar efter att ha medarbetare med olika etnisk och kulturell bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du kompletterar arbetslaget och övriga kollegor. Utdrag ur belastningsregister är ett lagstadgat krav.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Ort: Ronneby
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare 100%

Resurslärare/Elevstödjare på Kallingeskolan 7-9.
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. I Ronneby arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn. Utbildningsnämnden är politiskt ansvarig för verksamheten, som är organiserad i en Utbildningsförvaltning med ett centralt utbildningskansli i Stadshuset. Utbildningsförvaltningen omfattar all kommunal verksamhet inom förskola, grundskola, särskola, gymnasie- och vuxenutbildning. I verksamheterna arbetar drygt 900 personer. Kallingeskolan 7-9 är en skola med cirka 240 elever under läsåret 2013/2014. Vi arbetar ständigt för att förbättra vår skola och utmana eleverna. Kallinge F-6 och Särskolan finns i intilliggande byggnader. En gemensam vision för eleverna i F-9 är att "alla känner sig sedda och har kunskap och mod att möta världen". ARBETSUPPGIFTER Din huvudsakliga uppgift blir att hjälpa elever i skolarbetet. Du kommer att följa och vara ett stöd för en elev till att börja med. Det kan också bli undervisning eller någon aktivitet på annat ställe än i skolan. KVALIFIKATIONER Det är en fördel om du är behörig lärare. Kunskap om och erfarenhet av barn i behov av stöd är mycket viktigt. Du skall också ha ett stort intresse för eleverna och deras resa mot att nå målen i år 9. Du bör ha arbetat med elever/barn i behov av stöd tidigare. Du behöver vara flexibel, både vad gäller bemötande och var din arbetsplats kommer att vara. Den kan komma att behöva förflyttas utefter elevens/elevernas behov.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Ort: Ronneby
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Resurslärare/Elevstödjare på Kallingeskolan 7-9. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Resurslärare/Elevstödjare på Kallingeskolan 7-9.

Lärare i Trä -och metallslöjd
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har drygt 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. I Ronneby arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn. Utbildningsnämnden är politiskt ansvarig för verksamheten, som är organiserad i en Utbildningsförvaltning med ett centralt utbildningskansli i Stadshuset. Utbildningsförvaltningen omfattar all kommunal verksamhet inom förskola, grundskola, särskola, gymnasie- och vuxenutbildning. I verksamheterna arbetar drygt 900 personer. ARBETSUPPGIFTER Ronneby Kommun söker en lärare i trä- och metallslöjd till Utbildningsförvaltningen. I tjänsten ingår undervisning i trä- och metallslöjd för elever i grundsärskolan F-9 på Kallingeskolan och på grundskolan Johannishusskolan för elever i åk-3-6. Eleverna arbetar utifrån egna idéer, planerar - genomför - dokumenterar sitt arbete. På våra skolor har trä- och metall och textilslöjdslärare ett nära samarbete med varandra. I arbetet ingår också att tillsammans med övrig personal arbeta utifrån skolans värdegrund och kunskapssyn för att ge eleverna förutsättningar till lärande och utveckling. KVALIFIKATIONER Utbildningsförvaltningen söker behörig lärare i trä- och metallslöjd. Vi vill att du är väl förtrogen med att arbeta utifrån slöjdprocessen, från idé till färdig produkt. Erfarenhet från tidigare tjänstgöring som lärare i trä- och metallslöjd är en merit. Utdrag ur belastningsregistret är ett lagstadgat krav.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Ort: Ronneby
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Trä -och metallslöjd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Trä -och metallslöjd

Lärare åk 1-7 Slättagårdsskolan
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. I Ronneby arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn. Utbildningsnämnden är politiskt ansvarig för verksamheten, som är organiserad i en Utbildningsförvaltning med ett centralt utbildningskansli i Stadshuset. Utbildningsförvaltningen omfattar all kommunal verksamhet inom förskola, grundskola, särskola, gymnasie- och vuxenutbildning. I verksamheterna arbetar drygt 900 personer. ARBETSUPPGIFTER Utbildningsförvaltningen söker en lärare i åk 1-7 med placering på Slättagårdsskolan i Kallinge. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara utbildad lärare med behörighet att undervisa i åk 1-7 i svenska och so-ämnen. Vi söker dig som är professionell i din yrkesroll, flexibel och bra på att samarbeta. Du är van att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Utdrag ur belastningsregistret är ett lagstadgat krav.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Ort: Ronneby
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare åk 1-7 Slättagårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare åk 1-7 Slättagårdsskolan

Speciallärare/specialpedagog
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. I Ronneby arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn. Utbildningsnämnden är politiskt ansvarig för verksamheten, som är organiserad i en Utbildningsförvaltning med ett centralt utbildningskansli i Stadshuset. Utbildningsförvaltningen omfattar all kommunal verksamhet inom förskola, grundskola, särskola, gymnasie- och vuxenutbildning. I verksamheterna arbetar drygt 900 personer. ARBETSUPPGIFTER I arbetet ingår att arbeta 50% som speciallärare på Eringsboda skola, skolan är en F-6 skola. Resterande 50% arbetar du som specialpedagog mot F-6 skolorna i Eringsboda, Hallabro och Backaryd. Detta arbete består av handledning till personal, observationer och utredningar. Du ska delta vid Elevhälsogruppens möten, vara rektor och personal behjälplig med skolornas åtgärdsprogram samt utvärdera de insatser som görs för att våra elever ska nå ökad måluppfyllelse. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara behörig lärare mot grundskolans tidigare år och påbyggnad som specialpedagog eller speciallärare. Du som söker ska vara trygg och stabil i din professionella yrkesroll, flexibel, positiv och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Utdrag ur belastningsregistret är ett lagstadgat krav.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Ort: Ronneby
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare/specialpedagog jobb, Speciallärare/specialpedagog Ronneby, Speciallärare/specialpedagog Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare/specialpedagog

Fritidspedagog/Socialpedagog
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har drygt 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. I Ronneby arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn. Utbildningsnämnden är politiskt ansvarig för verksamheten, som är organiserad i en Utbildningsförvaltning med ett centralt utbildningskansli i Stadshuset. Utbildningsförvaltningen omfattar all kommunal verksamhet inom förskola, grundskola, särskola, gymnasie- och vuxenutbildning. I verksamheterna arbetar drygt 900 personer. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta med elev/elever i behov av stöd, sätta upp korta nåbara mål i viss mån utifrån innehållet i undervisningen och vara vägledare i socialt samspel. Du kommer att få arbeta i grundskolan och fritidshem 1-3. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har fritidspedagog utbildning eller motsvarande gärna med inriktning mot skapande verksamhet och drama. Det är bra om du har intresse och pedagogisk erfarenhet av tidigare arbete med elever med särskilda behov – främst inom autismspektrat samt med ADHD problematik. Utdrag ur belastningsregister är ett lagstadgat krav.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Ort: Ronneby
Publicerad : 10-03
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog/Socialpedagog jobb, Fritidspedagog/Socialpedagog Ronneby, Fritidspedagog/Socialpedagog Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog/Socialpedagog

Socialpedagog/Lärare
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har drygt 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. I Ronneby arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn. Utbildningsnämnden är politiskt ansvarig för verksamheten, som är organiserad i en Utbildningsförvaltning med ett centralt utbildningskansli i Stadshuset. Utbildningsförvaltningen omfattar all kommunal verksamhet inom förskola, grundskola, särskola, gymnasie- och vuxenutbildning. I verksamheterna arbetar drygt 900 personer. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta med elev/elever i behov av stöd, sätta upp korta nåbara mål utifrån innehållet i undervisningen och vara vägledare i socialt samspel. Du kommer att få arbeta i grundskolan och grundsärskolan F-6. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad socialpedagog eller lärare i grundskola 1-6. Det är bra om du har intresse och pedagogisk erfarenhet av tidigare arbete med elever med särskilda behov – främst inom autismspektrat samt med ADHD problematik. Utdrag ur belastningsregister är ett lagstadgat krav.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Ort: Ronneby
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Socialpedagog/Lärare jobb, Socialpedagog/Lärare Ronneby, Socialpedagog/Lärare Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialpedagog/Lärare

Resursperson till grundsärskola
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. I Ronneby arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn. Utbildningsnämnden är politiskt ansvarig för verksamheten, som är organiserad i en Utbildningsförvaltning med ett centralt utbildningskansli i Stadshuset. Utbildningsförvaltningen omfattar all kommunal verksamhet inom förskola, grundskola, särskola, gymnasie- och vuxenutbildning. I verksamheterna arbetar drygt 900 personer. Vi söker nu en resursperson till grundsärskolan 4-6 och fritidshem i Kallinge. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta med elev/elever , sätta upp korta nåbara mål i viss mån utifrån innehållet i undervisningen och vara vägledare i socialt samspel. Du kommer att få arbeta i grundsärskolan 4-6 och fritidshem. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har någon form av pedagogisk utbildning ex socialpedagog, förskollärare eller annan motsvarande utbildning. Vi ser gärna att du är en person som har intresse och pedagogisk erfarenhet av tidigare arbete med elever med behov av stöd och rätt till grundsärskola. En merit är att kunna använda tecken som stöd. Utdrag ur belastningsregister är ett lagstadgat krav.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Ort: Ronneby
Publicerad : 10-16
Sök fler jobb liknande: lediga Resursperson till grundsärskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Resursperson till grundsärskola

Lärare i spanska på Kallingeskolan 7-9
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. Vi arbetar efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn. Utbildningsnämnden är politiskt ansvarig för verksamheten, som är organiserad i en Utbildningsförvaltning med ett centralt utbildningskansli i Stadshuset. Utbildningsförvaltningen omfattar all kommunal verksamhet inom förskola, grundskola, särskola, gymnasie- och vuxenutbildning. I verksamheterna arbetar drygt 900 personer. Kallingeskolan 7-9 är en skola med ca 230 elever under läsåret 2013/2014. Vi arbetar ständigt för att förbättra vår skola och utmana eleverna. Kallinge F-6 och Särskolan finns i intilliggande byggnader. En gemensam vision för eleverna i F-9 är att "alla känner sig sedda och har kunskap och mod att möta världen". ARBETSUPPGIFTER Undervisningen i spanska i år 7, 8 och 9. Du kommer även att vara mentor i en klass tillsammans med andra lärare. På Kallingeskolan 7-9 ingår alla i ett arbetslag och ett ämneslag. Som ny får du också en mentor som hjälper dig med allt nytt. KVALIFIKATIONER Du skall vara behörig lärare att undervisa i grundskolans senare år i ämnet spanska. Har du ett brinnande intresse för eleverna och deras resa mot att nå målen i år 9 kommer du att trivas hos oss.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Ort: Ronneby
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i spanska på Kallingeskolan 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i spanska på Kallingeskolan 7-9

Speciallärare/specialpedagog
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. I Ronneby arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn. Utbildningsnämnden är politiskt ansvarig för verksamheten, som är organiserad i en Utbildningsförvaltning med ett centralt utbildningskansli i Stadshuset. Utbildningsförvaltningen omfattar all kommunal verksamhet inom förskola, grundskola, särskola, gymnasie- och vuxenutbildning. I verksamheterna arbetar drygt 900 personer. ARBETSUPPGIFTER I arbetet ingår att arbeta 50% som speciallärare på Eringsboda skola, skolan är en F-6 skola. Resterande 50% arbetar du som specialpedagog mot F-6 skolorna i Eringsboda, Hallabro och Backaryd. Detta arbete består av handledning till personal, observationer och utredningar. Du ska delta vid Elevhälsogruppens möten, vara rektor och personal behjälplig med skolornas åtgärdsprogram samt utvärdera de insatser som görs för att våra elever ska nå ökad måluppfyllelse. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara behörig lärare mot grundskolans tidigare år och påbyggnad som specialpedagog eller speciallärare. Du som söker ska vara trygg och stabil i din professionella yrkesroll, flexibel, positiv och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Utdrag ur belastningsregistret är ett lagstadgat krav.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Ort: Ronneby
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare/specialpedagog jobb, Speciallärare/specialpedagog Ronneby, Speciallärare/specialpedagog Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare/specialpedagog

Lärare i Trä- och metallslöjd
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har drygt 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. I Ronneby arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn. Utbildningsnämnden är politiskt ansvarig för verksamheten, som är organiserad i en Utbildningsförvaltning med ett centralt utbildningskansli i Stadshuset. Utbildningsförvaltningen omfattar all kommunal verksamhet inom förskola, grundskola, särskola, gymnasie- och vuxenutbildning. I verksamheterna arbetar drygt 900 personer. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i trä- och metallslöjd för elever i åk 3 - 6. Eleverna arbetar utifrån egna idéer, planerar-genomför-dokumenterar sitt arbete. På våra skolor har trä- och metallslöjdslärare och textilslöjdslärare ett nära samarbete med varandra. I arbetet ingår det också att tillsammans med övrig personal arbeta utifrån skolans värdegrund och kunskapssyn för att ge eleverna förutsättningar till lärande och utveckling. Tjänsten är för närvarande förlagd till tre skolor: Slättagårdsskolan, Hallabroskolan och Eringsbodaskolan. KVALIFIKATIONER Utbildningsförvaltningen söker behörig lärare i trä- och metallslöjd. Vi vill att du är väl förtrogen med att arbeta utifrån slöjdprocessen, från idé till färdig produkt. Erfarenhet från tidigare tjänstgöring som lärare i trä- och metallslöjd är en merit. Utdrag ur belastningsregistret är ett lagstadgat krav.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Ort: Ronneby
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Trä- och metallslöjd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Trä- och metallslöjd

Fritidspedagog
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. I Ronneby arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn. Utbildningsnämnden är politiskt ansvarig för verksamheten, som är organiserad i en Utbildningsförvaltning med ett centralt utbildningskansli i Stadshuset. Utbildningsförvaltningen omfattar all kommunal verksamhet inom förskola, grundskola, särskola, gymnasie- och vuxenutbildning. I verksamheterna arbetar drygt 900 personer. ARBETSUPPGIFTER Som fritidspedagog kommer du att arbeta på Listerbyskolan med idrott i Åk F-2 och på fritids. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara utbildad fritidspedagog med behörighet i idrott eller lärare med behörighet i idrott. Vi söker dig som är professionell i din yrkesroll, flexibel och bra på att samarbeta. Du är van att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet krävs. Utdrag ur belastningsregister är ett lagstadgat krav
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Ort: Ronneby
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog jobb, Fritidspedagog Ronneby, Fritidspedagog Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog

Projektledare till Kallingeskolan F-6
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har drygt 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. I Ronneby arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn. Utbildningsnämnden är politiskt ansvarig för verksamheten, som är organiserad i en Utbildningsförvaltning med ett centralt utbildningskansli i Stadshuset. Utbildningsförvaltningen omfattar all kommunal verksamhet inom förskola, grundskola, särskola, gymnasie- och vuxenutbildning. I verksamheterna arbetar drygt 900 personer. Vi söker projektledare med pedagogisk utbildning till Kallingeskolan F-6. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att vara projektledare för vårt projekt ”Allas rätt att lära”. Detta innebär att du kommer att ha ansvar för dokumentationen och utvärderingen av all verksamhet som sker inom projektet. Vi kommer att ha ett nära samarbete med råd och stödteamet och kulturpedagogiskt centrum i kommunen samt SPSM. Du ansvarar för att en handlingsplan för fortsatta aktiviteter/insatser skrivs. Du kommer också att coacha och handleda personalen i de olika arbetslagen. Identifiera på vilka sätt lärmiljön kan förändras och utvecklas på skolan för att göra den tillgänglig för alla. Öka användandet av alternativa verktyg och teknisk utrustning. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har någon form av pedagogisk utbildning ex speciallärare, specialpedagog, socialpedagog eller annan motsvarande utbildning. Vi ser gärna att du är en person som har pedagogisk erfarenhet av tidigare arbete med elever med behov av stöd samt känner till och har arbetat med alternativa verktyg och teknisk utrustning. Utdrag ur belastningsregister är ett lagstadgat krav.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Ort: Ronneby
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare till Kallingeskolan F-6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare till Kallingeskolan F-6

Lärare i Trä- och metallslöjd
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. I Ronneby arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn. Utbildningsnämnden är politiskt ansvarig för verksamheten, som är organiserad i en Utbildningsförvaltning med ett centralt utbildningskansli i Stadshuset. Utbildningsförvaltningen omfattar all kommunal verksamhet inom förskola, grundskola, särskola, gymnasie- och vuxenutbildning. I verksamheterna arbetar drygt 900 personer. Ronneby Kommun söker en lärare i trä- och metallslöjd till Utbildningsförvaltningen. ARBETSUPPGIFTER I tjänsten ingår undervisning i trä- och metallslöjd för elever i åk 3-6 från Kallinge F-6 samt elever från Kallinge 7-9. Undervisningen sker på Kallingeskolan. Eleverna arbetar utifrån egna idéer, planerar-genomför-dokumenterar sitt arbete. På våra skolor har trä- och metallslöjdslärare och textilslöjdslärare ett nära samarbete med varandra. I arbetet ingår det också att tillsammans med övrig personal arbeta utifrån skolans värdegrund och kunskapssyn för att ge eleverna förutsättningar till lärande och utveckling. KVALIFIKATIONER Utbildningsförvaltningen söker behörig lärare i trä- och metallslöjd. Vi vill att du är väl förtrogen med att arbeta utifrån slöjdprocessen, från idé till färdig produkt. Erfarenhet från tidigare tjänstgöring som lärare i trä -och metallslöjd är en merit. Utdrag ur belastningsregistret är ett lagstadgat krav.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Ort: Ronneby
Publicerad : 11-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Trä- och metallslöjd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Trä- och metallslöjd

Förskollärare 80%
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. I Ronneby arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn. Utbildningsnämnden är politiskt ansvarig för verksamheten, som är organiserad i en Utbildningsförvaltning med ett centralt utbildningskansli i Stadshuset. Utbildningsförvaltningen omfattar all kommunal verksamhet inom förskola, grundskola, särskola, gymnasie- och vuxenutbildning. I verksamheterna arbetar drygt 900 personer. ARBETSUPPGIFTER Ronneby kommun söker 1 förskollärare för visstidsanställning inom Utbildningsenheten, för närvarande placerad på Junibackens förskola i Kallinge. Med förskolans värdegrund och kunskapssyn i fokus skapar du tillsammans med arbetslaget en verksamhet som är rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara legitimerad alt. behörig förskollärare. Vi söker dig som är: - professionell i din yrkesroll - flexibel och bra på att samarbeta - trivs med ditt yrkesval - har stor lust att utvecklas och lära mer Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du kompletterar arbetslaget och övriga kollegor. Uppvisande av Utdrag ur belastningsregister är ett lagstadgat krav innan anställning. För behöriga men ej ännu legitimerade förskollärare finns mentor att tillgå och tiden kan inräknas i introduktionsperioden.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Ort: Ronneby
Publicerad : 12-10
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare 80% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare 80%

Förskollärare 75%
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. I Ronneby arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn. Utbildningsnämnden är politiskt ansvarig för verksamheten, som är organiserad i en Utbildningsförvaltning med ett centralt utbildningskansli i Stadshuset. Utbildningsförvaltningen omfattar all kommunal verksamhet inom förskola, grundskola, särskola, gymnasie- och vuxenutbildning. I verksamheterna arbetar drygt 900 personer. ARBETSUPPGIFTER Ronneby kommun söker 1 förskollärare för visstidsanställning inom Utbildningsenheten, för närvarande placerad på Backsippans förskola i Listerby. Med förskolans värdegrund och kunskapssyn i fokus skapar du tillsammans med arbetslaget en verksamhet som är rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara legitimerad alt. behörig förskollärare. Vi söker dig som är: - professionell i din yrkesroll - flexibel och bra på att samarbeta - trivs med ditt yrkesval - har stor lust att utvecklas och lära mer Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du kompletterar arbetslaget och övriga kollegor. Uppvisande av Utdrag ur belastningsregister är ett lagstadgat krav innan anställning. För behöriga men ej ännu legitimerade förskollärare finns mentor att tillgå och tiden kan inräknas i introduktionsperioden.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Ort: Ronneby
Publicerad : 12-10
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare 75% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare 75%

Kökshjälp/Köksbiträde, Hallabro förskola
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har drygt 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. Vi som arbetar i förskola, grundskola och gymnasieskola vill se oss som samverkande parter med syfte att ge den uppväxande generationen bästa möjliga förutsättningar för att växa i lärande. Utbildningsnämnden är politiskt ansvarig för verksamheten, som är organiserad i en Utbildningsförvaltning med ett centralt utbildningskansli i Stadshuset. Utbildningsförvaltningen omfattar all kommunal verksamhet inom förskola, grundskola, särskola, gymnasie- och vuxenutbildning. I verksamheterna arbetar drygt 900 personer. ARBETSUPPGIFTER Som kökshjälp är du ansvarig för köksarbetet på Hallabro förskola samt att vara behjälplig vid mottagningsköket vid Hallabroskolan där även förskolans mat förbereds. Förskolan har 2 avdelningar med ca 35-40 barn. I uppgifterna ingår beställning av varor och portioner samt egenkontroll, städ och renhållning av köksutrymmen. KVALIFIKATIONER Önskvärt med lägst Hotell- och restaurangutbildning på gymnasienivå, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer tillräcklig. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete. Även önskvärt med hygienutbildning Tjänsten kräver stort mått av flexibilitet och att du kan arbeta självständigt, ta egna initiativ, är samarbetsvillig och tycker om möte med människor. Utdrag ur belastningsregistret är ett lagstadgat krav
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Ort: Ronneby
Publicerad : 12-17
Sök fler jobb liknande: lediga Kökshjälp/Köksbiträde, Hallabro förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kökshjälp/Köksbiträde, Hallabro förskola

Förskollärare 100% tillsvidare, Eringsboda
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. I Ronneby arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn. Utbildningsnämnden är politiskt ansvarig för verksamheten, som är organiserad i en Utbildningsförvaltning med ett centralt utbildningskansli i Stadshuset. Utbildningsförvaltningen omfattar all kommunal verksamhet inom förskola, grundskola, särskola, gymnasie- och vuxenutbildning. I verksamheterna arbetar drygt 900 personer. ARBETSUPPGIFTER Ronneby kommun söker förskollärare för tillsvidareanställning inom Utbildningsenheten för närvarande placerad på Eringsboda förskola Med förskolans värdegrund och kunskapssyn i fokus skapar du tillsammans med arbetslaget en verksamhet som är rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara legitimerad alt. behörig förskollärare. Vi söker dig som är: - professionell i din yrkesroll - flexibel och bra på att samarbeta - trivs med ditt yrkesval - har stor lust att utvecklas och lära mer Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du kompletterar arbetslaget och övriga kollegor. Uppvisande av Utdrag ur belastningsregister är ett lagstadgat krav innan anställning. För behöriga men ej ännu legitimerade förskollärare finns mentor att tillgå och tiden kan inräknas i introduktionsperioden.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Ort: Ronneby
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare 100% tillsvidare, Eringsboda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare 100% tillsvidare, Eringsboda

Förskollärare 75%
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. I Ronneby arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn. Utbildningsnämnden är politiskt ansvarig för verksamheten, som är organiserad i en Utbildningsförvaltning med ett centralt utbildningskansli i Stadshuset. Utbildningsförvaltningen omfattar all kommunal verksamhet inom förskola, grundskola, särskola, gymnasie- och vuxenutbildning. I verksamheterna arbetar drygt 900 personer. ARBETSUPPGIFTER Ronneby kommun söker 1 förskollärare för visstidsanställning inom Utbildningsenheten, för närvarande placerad på Backsippans förskola i Listerby. Med förskolans värdegrund och kunskapssyn i fokus skapar du tillsammans med arbetslaget en verksamhet som är rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara legitimerad alt. behörig förskollärare. Vi söker dig som är: - professionell i din yrkesroll - flexibel och bra på att samarbeta - trivs med ditt yrkesval - har stor lust att utvecklas och lära mer Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du kompletterar arbetslaget och övriga kollegor. Uppvisande av Utdrag ur belastningsregister är ett lagstadgat krav innan anställning. För behöriga men ej ännu legitimerade förskollärare finns mentor att tillgå och tiden kan inräknas i introduktionsperioden.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Ort: Ronneby
Publicerad : 01-07
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare 75% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare 75%

Förskollärare/Lärare i förskoleklass, vik 80%
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. I Ronneby arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn. Utbildningsnämnden är politiskt ansvarig för verksamheten, som är organiserad i en Utbildningsförvaltning med ett centralt utbildningskansli i Stadshuset. Utbildningsförvaltningen omfattar all kommunal verksamhet inom förskola, grundskola, särskola, gymnasie- och vuxenutbildning. I verksamheterna arbetar drygt 900 personer. ARBETSUPPGIFTER Ronneby kommun söker 1 förskollärare/lärare i förskoleklass för visstidsanställning inom Utbildningsenheten, för närvarande placerad i förskoleklass på Kallinge F-6 Med förskolans värdegrund och kunskapssyn i fokus skapar du tillsammans med arbetslaget en verksamhet som är rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara behörig att undervisa i förskoleklass. Vi söker dig som är: - professionell i din yrkesroll - flexibel och bra på att samarbeta - trivs med ditt yrkesval - har stor lust att utvecklas och lära mer Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du kompletterar arbetslaget och övriga kollegor. Uppvisande av Utdrag ur belastningsregister är ett lagstadgat krav innan anställning.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Ort: Ronneby
Publicerad : 01-10
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare/Lärare i förskoleklass, vik 80% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare/Lärare i förskoleklass, vik 80%

Fritidspedagog
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. I Ronneby arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn. Utbildningsnämnden är politiskt ansvarig för verksamheten, som är organiserad i en Utbildningsförvaltning med ett centralt utbildningskansli i Stadshuset. Utbildningsförvaltningen omfattar all kommunal verksamhet inom förskola, grundskola, särskola, gymnasie- och vuxenutbildning. I verksamheterna arbetar drygt 900 personer. ARBETSUPPGIFTER Som vikarierande Fritidspedagog på grundsärskolans fritidshem i Kallinge har du ansvar för att leda utvecklingen av fritidshemmets dagliga verksamhet. Tillsammans med övrig personal ingår också att utifrån skolans värdegrund och kunskapssyn skapa en miljö som är rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar. I arbetsuppgifterna ingår också viss undervisning i särskolan 1-3. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog eller motsvarande gärna med inriktning mot skapande verksamhet och bild. Det är bra om du har intresse och pedagogisk erfarenhet av tidigare arbete med elever med särskilda behov – främst inom autismspektrat samt med ADHD problematik. Utdrag ur belastningsregister är ett lagstadgat krav.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Ort: Ronneby
Publicerad : 01-24
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog jobb, Fritidspedagog Ronneby, Fritidspedagog Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog

Förskollärare/Lärare i Förskoleklass, Kallingeskolan
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. I Ronneby arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn. Utbildningsnämnden är politiskt ansvarig för verksamheten, som är organiserad i en Utbildningsförvaltning med ett centralt utbildningskansli i Stadshuset. Utbildningsförvaltningen omfattar all kommunal verksamhet inom förskola, grundskola, särskola, gymnasie- och vuxenutbildning. I verksamheterna arbetar drygt 900 personer. ARBETSUPPGIFTER Utbildningsförvaltningen söker en förskollärare/lärare med för närvarande placering i förskoleklass på Kallingeskolan. En del av tjänsten fullgörs i fritidshemmet. Med förskolans värdegrund och kunskapssyn i focus skapar arbetslaget tillsammans en verksamhet som är rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara legitimerad alternativt behörig att undervisa i förskoleklass. Det är önskvärt och meriterande med kunskap i Tecken som stöd Vi söker dig som är: -professionell i din yrkesroll -flexibel och bra på att samarbeta -trivs med ditt yrkesval -har stor lust att utvecklas och lära mer. Utdrag ur belastningsregistret är ett lagstadgat krav. För behöriga men ej ännu legitimerade förskollärare/lärare finns mentor att tillgå och tiden kan inräknas i introduktionsperioden.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Ort: Ronneby
Publicerad : 02-21
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare/Lärare i Förskoleklass, Kallingeskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare/Lärare i Förskoleklass, Kallingeskolan

Koordinator/Specialpedagog till Kallinge resursgrupper
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. Kallinge skolområde kommer med start ht – 14 att bygga upp en ny resursgrupp för elever med autism i grundskola. Tjänsten som koordinator innefattar även pedagogiskt stöd för särskolans grupper vid Kallingeskolan. ARBETSUPPGIFTER Koordinatorsuppdraget är en ny heltidstjänst som ska stödja och avlasta rektorerna i Kallingeskolan med pedagogiskt stöd och samordning av verksamheten kring elever i grundsärskola och en nystartad resursgrupp för elever med autism åk 1-9 inom grundskolan. Du kommer att vara med i arbetet att starta den nya resursgruppen för elever med autism. Närmaste chef är rektor för Kallinge F-6. KVALIFIKATIONER Vi söker nu en specialpedagog med särskilt god kännedom om autism och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och deras betydelse för anpassning av lärandesituationer. Vi förutsätter att du är en skicklig specialpedagog och en skicklig bedömare av lärandesituationer. Vi förutsätter också att du har god kännedom om såväl grundskolans som särskolans styrdokument. Vi söker en utåtriktad person med god pedagogisk förmåga och goda ledaregenskaper. God samarbetsförmåga är ett krav. Stor hänsyn kommer att tas till personlig lämplighet. Tjänsten innebär täta kontakter med rektorer, personal och vårdnadshavare. Till stöd i arbetet finns kommunens centrala Råd-och Stödteam, RoS-teamet.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Ort: Ronneby
Publicerad : 04-10
Sök fler jobb liknande: lediga Koordinator/Specialpedagog till Kallinge resursgrupper jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Koordinator/Specialpedagog till Kallinge resursgrupper

0,75 vik Förskollärare, Backaryd
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. Vi som arbetar i förskola, grundskola och gymnasieskola vill se oss som samverkande parter med syfte att ge den uppväxande generationen bästa möjliga förutsättningar för att växa i lärande. ARBETSUPPGIFTER Ronneby kommun söker förskollärare för visstidsanställning inom Utbildningsenheten för närvarande placerad på förskolan i Backaryd. Med förskolans värdegrund och kunskapssyn i fokus skapar du tillsammans med arbetslaget en verksamhet som är rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara legitimerad alt. behörig förskollärare. Vi söker dig som är: - professionell i din yrkesroll - flexibel och bra på att samarbeta - trivs med ditt yrkesval - har stor lust att utvecklas och lära mer Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du kompletterar arbetslaget och övriga kollegor. Utdrag ur belastningsregister är ett lagstadgat krav. För behöriga men ej ännu legitimerade förskollärare finns mentor att tillgå och tiden kan inräknas i introduktionsperioden.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Ort: Ronneby
Publicerad : 04-11
Sök fler jobb liknande: lediga 0,75 vik Förskollärare, Backaryd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 0,75 vik Förskollärare, Backaryd

Lärare i spanska och svenska på Kallingeskolan 7-9
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. Vi arbetar efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn. Utbildningsnämnden är politiskt ansvarig för verksamheten, som är organiserad i en Utbildningsförvaltning med ett centralt utbildningskansli i Stadshuset. Utbildningsförvaltningen omfattar all kommunal verksamhet inom förskola, grundskola, särskola, gymnasie- och vuxenutbildning. I verksamheterna arbetar drygt 900 personer. Kallingeskolan 7-9 är en skola med ca 230 elever under läsåret 2014/2015. Vi arbetar ständigt för att förbättra vår skola och utmana eleverna. Kallinge F-6 och Särskolan finns i intilliggande byggnader. En gemensam vision för eleverna i Kallinge skolområde F-9 är att "alla känner sig sedda och har kunskap och mod att möta världen". ARBETSUPPGIFTER Undervisning kommer främst att ske i spanska i år 7, 8 och 9 samt i svenska i år 7. Du kommer även att vara mentor i en klass tillsammans med andra lärare. På Kallingeskolan 7-9 ingår alla i ett ämneslag. Vi grupperar oss i arbetslag då vi arbetar med ämnesövergripande arbetsområden. Som ny på skolan får du en mentor som hjälper dig med allt nytt. KVALIFIKATIONER Du skall vara behörig lärare att undervisa i grundskolans senare år i ämnena spanska och svenska gärna även i engelska. Har du ett brinnande intresse för eleverna och deras resa mot att nå målen i år 9 kommer du att trivas hos oss.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Ort: Ronneby
Publicerad : 04-22
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i spanska och svenska på Kallingeskolan 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i spanska och svenska på Kallingeskolan 7-9

Lärare i spanska, engelska och svenska på Kallingeskolan 7-9
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. Vi arbetar efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn. Utbildningsnämnden är politiskt ansvarig för verksamheten, som är organiserad i en Utbildningsförvaltning med ett centralt utbildningskansli i Stadshuset. Utbildningsförvaltningen omfattar all kommunal verksamhet inom förskola, grundskola, särskola, gymnasie- och vuxenutbildning. I verksamheterna arbetar drygt 900 personer. Kallingeskolan 7-9 är en skola med ca 230 elever under läsåret 2014/2015. Vi arbetar ständigt för att förbättra vår skola och utmana eleverna. Kallinge F-6 och Särskolan finns i intilliggande byggnader. En gemensam vision för eleverna i Kallinge skolområde F-9 är att "alla känner sig sedda och har kunskap och mod att möta världen". ARBETSUPPGIFTER Undervisning kommer främst att ske i spanska i år 7, 8 och 9 samt i svenska och engelska i år 7. Du kommer även att vara mentor i en klass tillsammans med andra lärare. På Kallingeskolan 7-9 ingår alla i ett ämneslag. Vi grupperar oss i arbetslag då vi arbetar med ämnesövergripande arbetsområden. Som ny på skolan får du en mentor som hjälper dig med allt nytt. KVALIFIKATIONER Du skall vara behörig lärare att undervisa i grundskolans senare år i ämnena spanska och svenska gärna även i engelska. Har du ett brinnande intresse för eleverna och deras resa mot att nå målen i år 9 kommer du att trivas hos oss.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Ort: Ronneby
Publicerad : 04-22
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i spanska, engelska och svenska på Kallingeskolan 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i spanska, engelska och svenska på Kallingeskolan 7-9

Lärare i NO- ämnen , Kallingeskolan 7-9
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. Vi som arbetar i förskola, grundskola och gymnasieskola vill se oss som samverkande parter med syfte att ge den uppväxande generationen bästa möjliga förutsättningar för att växa i lärande. Kallingeskolan 7-9 är en skola med cirka 230 elever under läsåret 2014/2015. Vi arbetar ständigt för att förbättra vår skola och utmana eleverna. Kallinge F-6 och Särskolan finns i intilliggande byggnader. En gemensam vision för eleverna i Kallinge skolområde F-9 är att "alla skall känna sig sedda och har kunskap och mod att möta världen". ARBETSUPPGIFTER Din huvudsakliga uppgift är att undervisa i årskurserna 7, 8 och 9 i NO-ämnen men även matematik. Du kommer att vara en del av ämneslaget i Ma/NO. Vi grupperar oss i arbetslag när vi arbetar med ämnesövergripande arbeten. Att hjälpa till med mentorskap ingår också i tjänsten. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara utbildad lärare att undervisa i NO-ämnen och matematik i grundskolans senare år. Det är en fördel om du är behörig i samtliga NO-ämnen men för denna tjänst gäller i första hand kemi. Vi ser gärna att du även har behörighet i fysik och/eller biologi. Du ska ha ett brinnande intresse för eleverna och deras resa mot att nå målen i år 9.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Ort: Ronneby
Publicerad : 04-22
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i NO- ämnen , Kallingeskolan 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i NO- ämnen , Kallingeskolan 7-9

Fritidspedagog, Listerbyskolan
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. Vi som arbetar i förskola, grundskola och gymnasieskola vill se oss som samverkande parter med syfte att ge den uppväxande generationen bästa möjliga förutsättningar för att växa i lärande. ARBETSUPPGIFTER Utbildningsförvaltningen söker en fritidspedagog med placering på Listerbyskolan. KVALIFIKATIONER Som fritidspedagog på grundskolans fritidshem i Listerby har du ansvar att tillsammans med övrig personal leda utvecklingen av fritidshemmets dagliga verksamhet. Tillsammans med övrig personal ingår också att utifrån skolans värdegrund och kunskapssyn skapa en miljö som är rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av pedagogiskt arbete i liknande verksamhet och är insatt i Lgr 11. Du som söker ska vara trygg och stabil i din professionella yrkesroll, flexibel, positiv, ha god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Utdrag ur belastningsregistret är ett lagstadgat krav.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Ort: Ronneby
Publicerad : 04-22
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog, Listerbyskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog, Listerbyskolan

Fritidspedagog, Listerbyskolan
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. Vi som arbetar i förskola, grundskola och gymnasieskola vill se oss som samverkande parter med syfte att ge den uppväxande generationen bästa möjliga förutsättningar för att växa i lärande. ARBETSUPPGIFTER Utbildningsförvaltningen söker en fritidspedagog med placering på Listerbyskolan. KVALIFIKATIONER Som fritidspedagog på grundskolans fritidshem i Listerby har du ansvar att tillsammans med övrig personal leda utvecklingen av fritidshemmets dagliga verksamhet. Tillsammans med övrig personal ingår också att utifrån skolans värdegrund och kunskapssyn skapa en miljö som är rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av pedagogiskt arbete i liknande verksamhet och är insatt i Lgr 11. Du som söker ska vara trygg och stabil i din professionella yrkesroll, flexibel, positiv, ha god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Utdrag ur belastningsregistret är ett lagstadgat krav.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Ort: Ronneby
Publicerad : 04-22
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog, Listerbyskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog, Listerbyskolan

Lärare i förskola/Förskollärare, Listerbyskolan
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. Vi som arbetar i förskola, grundskola och gymnasieskola vill se oss som samverkande parter med syfte att ge den uppväxande generationen bästa möjliga förutsättningar för att växa i lärande. ARBETSUPPGIFTER Utbildningsförvaltningen söker en lärare i förskoleklass med placering på Listerbyskolan. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara utbildad förskollärare. Som förskollärare i förskoleklassen driver och utvecklar du den pedagogiska verksamheten i nära samarbete med övrig personal. Du arbetar tillsammans med en kollega och ingår i skolans arbetslag. Vi ser gärna att du har erfarenhet av pedagogiskt arbete i liknande verksamhet och är insatt i Lgr 11. Du som söker ska vara trygg och stabil i din professionella yrkesroll, flexibel, positiv, ha god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tillsammans med övrig personal ingår du i ett arbetslag och arbetar utifrån skolans värdegrund och kunskapssyn. Utdrag ur belastningsregistret är ett lagstadgat krav.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Ort: Ronneby
Publicerad : 04-22
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskola/Förskollärare, Listerbyskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskola/Förskollärare, Listerbyskolan

Lärare, Listerbyskolan
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. Vi som arbetar i förskola, grundskola och gymnasieskola vill se oss som samverkande parter med syfte att ge den uppväxande generationen bästa möjliga förutsättningar för att växa i lärande. ARBETSUPPGIFTER Utbildningsförvaltningen söker en lärare i åk 1-7 med placering på Listerbyskolan. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara utbildad lärare med behörighet att undervisa i åk 1-7 i ma/no/tk och engelska. Du ska under läsåret 2014-2015 undervisa i åk 6. Vi ser gärna att du har erfarenhet av pedagogiskt arbete i liknande verksamhet och är insatt i Lgr 11. Du som söker ska vara trygg och stabil i din professionella yrkesroll, flexibel, positiv, ha god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tillsammans med övrig personal ingår du i ett arbetslag och arbetar utifrån skolans värdegrund och kunskapssyn. Utdrag ur belastningsregistret är ett lagstadgat krav.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Ort: Ronneby
Publicerad : 04-22
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare, Listerbyskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare, Listerbyskolan

Speciallärare/Specialpedagog F-6
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. Vi som arbetar i förskola, grundskola och gymnasieskola vill se oss som samverkande parter med syfte att ge den uppväxande generationen bästa möjliga förutsättningar för att växa i lärande. ARBETSUPPGIFTER I arbetet ingår att arbeta som speciallärare på Eringsbodaskolan och som specialpedagog mot Eringsboda, Hallabro och Backaryds skolor. Skolorna är F-6 skolor. I arbetet ingår handledning, observationer, utredningar och undervisning. Du ska delta i Elevhälsogruppen. I ditt ansvar ingår att vara rektor och personal behjälplig med skolornas åtgärdsprogram samt utvärdera de insatser som görs för att våra elever ska nå ökad måluppfyllelse. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara behörig lärare mot grundskolans tidigare år. En merit är att du har påbyggnad som specialpedagog eller speciallärare. Du ska ha erfarenhet och goda kunskaper om barns utveckling och lärande. Du som söker ska vara trygg och stabil i din professionella yrkesroll, flexibel, positiv och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Utdrag ur belastningsregistret är ett lagstadgat krav.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Ort: Ronneby
Publicerad : 04-22
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare/Specialpedagog F-6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare/Specialpedagog F-6


Sök lediga jobb Ronneby kommun, Skolområde Kallinge

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se