Ronneby kommun, Skolområde Ronneby jobb - lediga jobb

Ronneby kommun, Skolområde Ronneby jobb Ronneby kommun, Skolområde Ronneby jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Ronneby kommun, Skolområde Ronneby. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Ronneby kommun, Skolområde Ronneby. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Förskollärare 100%- Ronneby

 2. Lärare till Skogsgårdsskolan- Ronneby

 3. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Ronneby

 4. Lärare till Skogsgårdsskolan- Ronneby

 5. Lärare i SvA till Skogsgårdsskolan- Ronneby

 6. Lärare i svenska som andraspråk. 100%- Ronneby

 7. Specialpedagog Ronneby skolområde- Ronneby

 8. Lärare Listerbyskolan- Ronneby

 9. Lärare Skogsgårdsskolan- Ronneby

 10. Specialpedagog Espedalsskolan- Ronneby

 11. Förskollärare- Ronneby

 12. Förskollärare 75% Bräkne-Hoby- Ronneby

 13. Förskollärare 92,5% Bräkne-Hoby- Ronneby

 14. Förskollärare 75%, Hulta förskola- Ronneby

 15. Lärare i SVA och Specialundervisning- Ronneby

 16. Lärare Saxemaraskolan- Ronneby

 17. Fritidspedagog Skogsgårdsskolan- Ronneby

 18. Förskollärare 75%- Ronneby

 19. Förskollärare 75% Bräkne-Hoby- Ronneby

 20. 1,0 Förskollärare - Tillsvidare- Ronneby

 21. 0,5 Förskollärare - Visstid- Ronneby

 22. Förskollärare 75% - Visstid- Ronneby

 23. Lärare i textilslöjd, Hobyskolan- Ronneby

 24. Lärare ma/no/bild Saxemaraskolan- Ronneby

 25. Lärare sv/so/eng Saxemaraskolan- Ronneby

 26. Lärare i ma/no Espedalsskolan- Ronneby

 27. Lärare i Svenska som andraspråk Espedalsskolan- Ronneby

 28. Lärare i svenska som andraspråk, Snäckebacksskolan- Ronneby

 29. Lärare sv/so Skogsgårdsskolan- Ronneby

 30. Lärare i svenska/svenska som andraspråk i grundskolans tidigare år- Ronneby

 31. Lärare i grundskolans tidigare år- Ronneby

 32. Förskollärare/Lärare Förskoleklass,Espedalsskolan- Ronneby

 33. Lärare sv/so Skogsgårdsskolan- Ronneby

 34. Lärare till förberedelseklass Snäckebacksskolan- Ronneby

 35. Lärare till Skogsgårdsskolan- Ronneby

 36. Förskollärare Saxemara förskola- Ronneby

 37. Lärare ma/no/bild Saxemaraskolan- Ronneby

 38. Lärare so/eng Saxemaraskolan- Ronneby

 39. Lärare sv/eng/so Espedalsskolan- Ronneby

 40. Lärare Hobyskolan- Ronneby


Mer beskrivning

Förskollärare 100%
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. I Ronneby arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn. Utbildningsnämnden är politiskt ansvarig för verksamheten, som är organiserad i en Utbildningsförvaltning med ett centralt utbildningskansli i Stadshuset. Utbildningsförvaltningen omfattar all kommunal verksamhet inom förskola, grundskola, särskola, gymnasie- och vuxenutbildning. I verksamheterna arbetar drygt 900 personer. ARBETSUPPGIFTER Ronneby kommun söker förskollärare för tillsvidareanställning inom Utbildningsenheten, för närvarande placerad på Ronneby Västra förskolor (innerstan) Med förskolans värdegrund och kunskapssyn i fokus skapar du tillsammans med arbetslaget en verksamhet som är rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara behörig förskollärare. Vi söker dig som är: - professionell i din yrkesroll - flexibel och bra på att samarbeta - trivs med ditt yrkesval - har stor lust att utvecklas och lära mer Vi strävar efter att ha medarbetare med olika etnisk och kulturell bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du kompletterar arbetslaget och övriga kollegor. Utdrag ur belastningsregister är ett lagstadgat krav.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Ronneby
Ort: Ronneby
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare 100%

Lärare till Skogsgårdsskolan
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. Vi som arbetar i förskola, grundskola och gymnasieskola vill se oss som samverkande parter med syfte att ge den uppväxande generationen bästa möjliga förutsättningar för att växa i lärande. Utbildningsförvaltningen söker en lärare, för närvarande placerad vid Skogsgårdsskolan, Ronneby skolområde. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i matematik åk 4-6 och svenska som andraspråk i åk 1-3 på Skogsgårdsskolan. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara utbildad lärare med behörighet att undervisa i matematik 1-6 och svenska som andraspråk i åk 1-3. Du är insatt i Lgr 11. Vi ser gärna att du har erfarenhet av pedagogiskt arbete i liknande verksamhet. Du som söker ska vara trygg och stabil i din professionella yrkesroll, flexibel, positiv, ha god samarbetsförmåga och du arbetar i arbetlag. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Utdrag ur belastningsregister är ett lagstadgat krav.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Ronneby
Ort: Ronneby
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till Skogsgårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till Skogsgårdsskolan

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har drygt 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. Vi som arbetar i förskola, grundskola och gymnasieskola vill se oss som samverkande parter med syfte att ge den uppväxande generationen bästa möjliga förutsättningar för att växa i lärande. ARBETSUPPGIFTER Som fritidspedagog ansvarar du tillsammans med övrig personal för den pedagogiska verksamheten på Fredriksbergsskolans fritidshem. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara utbildad fritidspedagog. Vi söker dig som är professionell i din yrkesroll, flexibel och bra på att samarbeta. Du är van att ta egna initiativ. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Utdrag ur belastningsregistret är ett lagstadgat krav.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Ronneby
Ort: Ronneby
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Lärare till Skogsgårdsskolan
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. Vi som arbetar i förskola, grundskola och gymnasieskola vill se oss som samverkande parter med syfte att ge den uppväxande generationen bästa möjliga förutsättningar för att växa i lärande. Utbildningsförvaltningen söker en lärare, för närvarande placerad vid Skogsgårdsskolan, Ronneby skolområde. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i matematik, no-ämnen och teknik i åk 4-6 på Skogsgårdsskolan. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara utbildad lärare med behörighet att undervisa i matematik, no-ämnen och teknik i åk 4-6 Vi ser gärna att du har erfarenhet av pedagogiskt arbete i liknande verksamhet. Du som söker ska vara trygg och stabil i din professionella yrkesroll. Då vi arbetar i arbetslag är det viktigt att du är flexibel, positiv och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Utdrag ur belastningsregister är ett lagstadgat krav.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Ronneby
Ort: Ronneby
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till Skogsgårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till Skogsgårdsskolan

Lärare i SvA till Skogsgårdsskolan
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. Vi som arbetar i förskola, grundskola och gymnasieskola vill se oss som samverkande parter med syfte att ge den uppväxande generationen bästa möjliga förutsättningar för att växa i lärande. Utbildningsförvaltningen söker en lärare, för närvarande placerad vid Skogsgårdsskolan, Ronneby skolområde. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i svenska som andraspråk i åk 1-3 på Skogsgårdsskolan. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara utbildad lärare med behörighet att undervisa i svenska som andraspråk i åk 1-3. Du är insatt i Lgr 11. Vi ser gärna att du har erfarenhet av pedagogiskt arbete i liknande verksamhet. Du som söker ska vara trygg och stabil i din professionella yrkesroll, flexibel, positiv, ha god samarbetsförmåga och du arbetar i arbetlag. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Utdrag ur belastningsregister är ett lagstadgat krav.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Ronneby
Ort: Ronneby
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i SvA till Skogsgårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i SvA till Skogsgårdsskolan

Lärare i svenska som andraspråk. 100%
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. Vi som arbetar i förskola, grundskola och gymnasieskola vill se oss som samverkande parter med syfte att ge den uppväxande generationen bästa möjliga förutsättningar för att växa i lärande. Tjänsten är placerad på Snäckebacksskolan i Ronneby skolområde. ARBETSUPPGIFTER Utbildningsförvaltningen söker till Snäckebacksskolan en lärare för undervisning i svenska som andraspråk. I tjänsten ingår också klassföreståndar- eller mentorskap för elever i åk 7-9. KVALIFIKATIONER Lärarexamen som ger behörighet att undervisa i svenska som andraspråk i grundskolans senare år. Erfarenhet av att arbeta som lärare i tjänstens ämne och erfarenhet av att ha arbetat med elever i åk 7-9. Utdrag ur belastningsregistret är ett lagstadgat krav.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Ronneby
Ort: Ronneby
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska som andraspråk. 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska som andraspråk. 100%

Specialpedagog Ronneby skolområde
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. Vi som arbetar i förskola, grundskola och gymnasieskola vill se oss som samverkande parter med syfte att ge den uppväxande generationen bästa möjliga förutsättningar för att växa i lärande. Ditt ansvarsområde är för närvarande förskolor Ronneby västra, centralt i Ronneby. Ditt kontor finns på Skogsgårdsskolan där även förskolechefen har sin arbetsplats. Du kommer att arbeta mycket ute på de olika förskolorna för att möta barn och personal. ARBETSUPPGIFTER Du ska verka som specialpedagog för förskola år 1-5 samt förskoleklass. Arbetet innebär handledning av personal både på organistion- grupp- och individnivå. Du har ett särskilt ansvar att bevaka att barn i behov av stöd får goda förutsättningar att utifrån sin förmåga nå så långt det är möjligt. Du har ett tätt samarbete med förskolechefen i ditt område med målet att tillsammans utveckla förskolorna. Du ska ha en god bild av alla förskolors förutsättningar för att kunna ge förskolechefen ett bra underlag för beslut avseende resurstilldelning. Du är formellt underställd skolområdeschefen. KVALIFIKATIONER Lämplig utbildning är förskollärare med vidareutbildning till specialpedagog. Du ska ha goda kunskaper om barns utveckling och lärande. Pedagogiskt arbete med barn i ålder 1-6 år. Erfarenhet av arbete som specialpedagog är meriterande. TAKK -kunskap är en merit.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Ronneby
Ort: Ronneby
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog Ronneby skolområde jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog Ronneby skolområde

Lärare Listerbyskolan
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. Vi som arbetar i förskola, grundskola och gymnasieskola vill se oss som samverkande parter med syfte att ge den uppväxande generationen bästa möjliga förutsättningar för att växa i lärande. Utbildningsförvaltningen söker en vikarierande lärare till Listerbyskolan. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att undervisa elever i årskurs 1-2 på lågstadiet. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara utbildad lärare med behörighet att undervisa i årskurs 1-2 på lågstadiet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av pedagogiskt arbete i liknande verksamhet. Du som söker ska vara trygg och stabil i din professionella yrkesroll, flexibel, positiv, ha god samarbetsförmåga och du arbetar gärna i arbetslag. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Utdrag ur belastningsregister är ett lagstadgat krav.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Ronneby
Ort: Ronneby
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Listerbyskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Listerbyskolan

Lärare Skogsgårdsskolan
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. Vi som arbetar i förskola, grundskola och gymnasieskola vill se oss som samverkande parter med syfte att ge den uppväxande generationen bästa möjliga förutsättningar för att växa i lärande. Utbildningsförvaltningen söker vikarierande lärare till Skogsgårdsskolan, Ronneby skolområde. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i något av ämnena matematik åk 4-6, bild åk 4-6 eller svenska åk 1-6 med läsinlärning på Skogsgårdsskolan. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara utbildad lärare med behörighet att undervisa i något av ämnena matematik åk 4-6, bild åk 4-6 eller svenska åk 1-6 med läsinlärning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av pedagogiskt arbete i liknande verksamhet. Du som söker ska vara trygg och stabil i din professionella yrkesroll, flexibel, positiv och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Utdrag ur belastningsregister är ett lagstadgat krav.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Ronneby
Ort: Ronneby
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Skogsgårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Skogsgårdsskolan

Specialpedagog Espedalsskolan
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. Vi som arbetar i förskola, grundskola och gymnasieskola vill se oss som samverkande parter med syfte att ge den uppväxande generationen bästa möjliga förutsättningar för att växa i lärande. Utbildningsförvaltningen söker vikarierande specialpedagog till Espedalsskolan, Ronneby skolområde. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta som specialpedagog på Espedalsskolan i årskurs 1-6 med bland annat handledning, utedningar och undervisning. Du kommer att vara del av ett arbetslag och ingå i speciallärarnas ämneslag samt vara med i elevhälsogruppen. KVALIFIKATIONER Du ska vara utbildad specialpedagog. Du ska ha goda kunskaper om barns utveckling och lärande. Erfarenhet av pedagogiskt arbete med barn.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Ronneby
Ort: Ronneby
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog Espedalsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog Espedalsskolan

Förskollärare
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. I Ronneby arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn. Utbildningsnämnden är politiskt ansvarig för verksamheten, som är organiserad i en Utbildningsförvaltning med ett centralt utbildningskansli i Stadshuset. Utbildningsförvaltningen omfattar all kommunal verksamhet inom förskola, grundskola, särskola, gymnasie- och vuxenutbildning. I verksamheterna arbetar drygt 900 personer. ARBETSUPPGIFTER Ronneby kommun söker förskollärare för tillsvidareanställning inom Utbildningsenheten, för närvarande placerad på Ronneby Västra förskolor (innerstan) Med förskolans värdegrund och kunskapssyn i fokus skapar du tillsammans med arbetslaget en verksamhet som är rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara legitimerad alt. behörig förskollärare. Vi söker dig som är: - professionell i din yrkesroll - flexibel och bra på att samarbeta - trivs med ditt yrkesval - har stor lust att utvecklas och lära mer Vi strävar efter att ha medarbetare med olika etnisk och kulturell bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du kompletterar arbetslaget och övriga kollegor. Utdrag ur belastningsregister är ett lagstadgat krav.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Ronneby
Ort: Ronneby
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Ronneby, Förskollärare Ronneby kommun, Skolområde Ronneby
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Förskollärare 75% Bräkne-Hoby
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. I Ronneby arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn. Utbildningsnämnden är politiskt ansvarig för verksamheten, som är organiserad i en Utbildningsförvaltning med ett centralt utbildningskansli i Stadshuset. Utbildningsförvaltningen omfattar all kommunal verksamhet inom förskola, grundskola, särskola, gymnasie- och vuxenutbildning. I verksamheterna arbetar drygt 900 personer. ARBETSUPPGIFTER Ronneby kommun söker 1 förskollärare för visstidsanställning inom Utbildningsenheten, för närvarande placerad på Bräkne-Hoby förskolor. Med förskolans värdegrund och kunskapssyn i fokus skapar du tillsammans med arbetslaget en verksamhet som är rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara legitimerad alt. behörig förskollärare. Vi söker dig som är: - professionell i din yrkesroll - flexibel och bra på att samarbeta - trivs med ditt yrkesval - har stor lust att utvecklas och lära mer Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du kompletterar arbetslaget och övriga kollegor. Utdrag ur belastningsregister är ett lagstadgat krav.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Ronneby
Ort: Ronneby
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare 75% Bräkne-Hoby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare 75% Bräkne-Hoby

Förskollärare 92,5% Bräkne-Hoby
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. I Ronneby arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn. Utbildningsnämnden är politiskt ansvarig för verksamheten, som är organiserad i en Utbildningsförvaltning med ett centralt utbildningskansli i Stadshuset. Utbildningsförvaltningen omfattar all kommunal verksamhet inom förskola, grundskola, särskola, gymnasie- och vuxenutbildning. I verksamheterna arbetar drygt 900 personer. ARBETSUPPGIFTER Ronneby kommun söker 1 förskollärare för visstidsanställning inom Utbildningsenheten, för närvarande placerad på Bräkne-Hoby förskolor. Med förskolans värdegrund och kunskapssyn i fokus skapar du tillsammans med arbetslaget en verksamhet som är rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara legitimerad alt. behörig förskollärare. Vi söker dig som är: - professionell i din yrkesroll - flexibel och bra på att samarbeta - trivs med ditt yrkesval - har stor lust att utvecklas och lära mer Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du kompletterar arbetslaget och övriga kollegor. Utdrag ur belastningsregister är ett lagstadgat krav.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Ronneby
Ort: Ronneby
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare 92,5% Bräkne-Hoby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare 92,5% Bräkne-Hoby

Förskollärare 75%, Hulta förskola
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. I Ronneby arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn. Utbildningsnämnden är politiskt ansvarig för verksamheten, som är organiserad i en Utbildningsförvaltning med ett centralt utbildningskansli i Stadshuset. Utbildningsförvaltningen omfattar all kommunal verksamhet inom förskola, grundskola, särskola, gymnasie- och vuxenutbildning. I verksamheterna arbetar drygt 900 personer. ARBETSUPPGIFTER Ronneby kommun söker förskollärare för visstidsanställning inom Utbildningsenheten, för närvarande placerad på Hulta förskola. Med förskolans värdegrund och kunskapssyn i fokus skapar du tillsammans med arbetslaget en verksamhet som är rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara legitimerad alt. behörig förskollärare. Vi söker dig som är: - professionell i din yrkesroll - flexibel och bra på att samarbeta - trivs med ditt yrkesval - har stor lust att utvecklas och lära mer Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du kompletterar arbetslaget och övriga kollegor. Utdrag ur belastningsregister är ett lagstadgat krav.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Ronneby
Ort: Ronneby
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare 75%, Hulta förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare 75%, Hulta förskola

Lärare i SVA och Specialundervisning
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. Vi som arbetar i förskola, grundskola och gymnasieskola vill se oss som samverkande parter med syfte att ge den uppväxande generationen bästa möjliga förutsättningar för att växa i lärande. Tjänsten är placerad på Snäckebacksskolan i Ronneby skolområde. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i svenska som andraspråk 50 %. Specialundervisning 50 % för elever i 7-9 Eventuellt mentorskap för elever i åk 7-9. KVALIFIKATIONER Lärarexamen som ger behörighet att undervisa i svenska som andraspråk i grundskolans senare år. Erfarenhet av att arbeta som lärare i tjänstens ämne och erfarenhet av att ha arbetat med elever i åk 7-9. Erfarenhet av att arbeta i förberedelseklass är önskvärt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Utdrag ur belastningsregistret är ett lagstadgat krav.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Ronneby
Ort: Ronneby
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i SVA och Specialundervisning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i SVA och Specialundervisning

Lärare Saxemaraskolan
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. I Ronneby arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn. Utbildningsnämnden är politiskt ansvarig för verksamheten, som är organiserad i en Utbildningsförvaltning med ett centralt utbildningskansli i Stadshuset. Utbildningsförvaltningen omfattar all kommunal verksamhet inom förskola, grundskola, särskola, gymnasie- och vuxenutbildning. I verksamheterna arbetar drygt 900 personer. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i ämnena matematik , no och bild i årskurs 3-6 på Saxemaraskolan. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara utbildad lärare med behörighet att undervisa i ämnena matematik, no och bild i årskurs 3-6. Vi ser gärna att du har erfarenhet av pedagogiskt arbete i liknande verksamhet. Du som söker ska vara trygg och stabil i din professionella yrkesroll, flexibel, positiv och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Utdrag ur belastningsregister är ett lagstadgat krav.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Ronneby
Ort: Ronneby
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Saxemaraskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Saxemaraskolan

Fritidspedagog Skogsgårdsskolan
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har drygt 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. I Ronneby arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn. Utbildningsnämnden är politiskt ansvarig för verksamheten, som är organiserad i en Utbildningsförvaltning med ett centralt utbildningskansli i Stadshuset. Utbildningsförvaltningen omfattar all kommunal verksamhet inom förskola, grundskola, särskola, gymnasie- och vuxenutbildning. I verksamheterna arbetar drygt 900 personer. ARBETSUPPGIFTER Som fritidspedagog ansvarar du tillsammans med övrig personal för den pedagogiska verksamheten på Skogsgårdsskolans fritidshem. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara utbildad fritidspedagog. Vi söker dig som är professionell i din yrkesroll, flexibel och bra på att samarbeta. Du är van att ta egna initiativ. Erfarenhet krävs. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Utdrag ur belastningsregistret är ett lagstadgat krav.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Ronneby
Ort: Ronneby
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog Skogsgårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog Skogsgårdsskolan

Förskollärare 75%
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. I Ronneby arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn. Utbildningsnämnden är politiskt ansvarig för verksamheten, som är organiserad i en Utbildningsförvaltning med ett centralt utbildningskansli i Stadshuset. Utbildningsförvaltningen omfattar all kommunal verksamhet inom förskola, grundskola, särskola, gymnasie- och vuxenutbildning. I verksamheterna arbetar drygt 900 personer. ARBETSUPPGIFTER Ronneby kommun söker 1 förskollärare för visstidsanställning inom Utbildningsenheten, för närvarande placerad på Ronneby Västra förskolor(innerstan). Med förskolans värdegrund och kunskapssyn i fokus skapar du tillsammans med arbetslaget en verksamhet som är rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara legitimerad alt. behörig förskollärare. Vi söker dig som är: - professionell i din yrkesroll - flexibel och bra på att samarbeta - trivs med ditt yrkesval - har stor lust att utvecklas och lära mer Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du kompletterar arbetslaget och övriga kollegor. Uppvisande av Utdrag ur belastningsregister är ett lagstadgat krav innan anställning. För behöriga men ej ännu legitimerade förskollärare finns mentor att tillgå och tiden kan inräknas i introduktionsperioden.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Ronneby
Ort: Ronneby
Publicerad : 11-04
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare 75% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare 75%

Förskollärare 75% Bräkne-Hoby
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. I Ronneby arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn. Utbildningsnämnden är politiskt ansvarig för verksamheten, som är organiserad i en Utbildningsförvaltning med ett centralt utbildningskansli i Stadshuset. Utbildningsförvaltningen omfattar all kommunal verksamhet inom förskola, grundskola, särskola, gymnasie- och vuxenutbildning. I verksamheterna arbetar drygt 900 personer. ARBETSUPPGIFTER Ronneby kommun söker 1 förskollärare för visstidsanställning inom Utbildningsenheten, för närvarande placerad på Bräkne-Hoby förskolor. Med förskolans värdegrund och kunskapssyn i fokus skapar du tillsammans med arbetslaget en verksamhet som är rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara legitimerad alt. behörig förskollärare. Vi söker dig som är: - professionell i din yrkesroll - flexibel och bra på att samarbeta - trivs med ditt yrkesval - har stor lust att utvecklas och lära mer Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du kompletterar arbetslaget och övriga kollegor. Utdrag ur belastningsregister är ett lagstadgat krav.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Ronneby
Ort: Ronneby
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare 75% Bräkne-Hoby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare 75% Bräkne-Hoby

1,0 Förskollärare - Tillsvidare
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. I Ronneby arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn. Utbildningsnämnden är politiskt ansvarig för verksamheten, som är organiserad i en Utbildningsförvaltning med ett centralt utbildningskansli i Stadshuset. Utbildningsförvaltningen omfattar all kommunal verksamhet inom förskola, grundskola, särskola, gymnasie- och vuxenutbildning. I verksamheterna arbetar drygt 900 personer. ARBETSUPPGIFTER Ronneby kommun söker 1 förskollärare för tillsvidareanställning inom Utbildningsenheten, för närvarande placerad på Saxemara förskola. Med förskolans värdegrund och kunskapssyn i fokus skapar du tillsammans med arbetslaget en verksamhet som är rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara legitimerad alt. behörig förskollärare. Vi söker dig som är: - professionell i din yrkesroll - flexibel och bra på att samarbeta - trivs med ditt yrkesval - har stor lust att utvecklas och lära mer Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du kompletterar arbetslaget och övriga kollegor. Uppvisande av Utdrag ur belastningsregister är ett lagstadgat krav innan anställning. För behöriga men ej ännu legitimerade förskollärare finns mentor att tillgå och tiden kan inräknas i introduktionsperioden.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Ronneby
Ort: Ronneby
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga 1,0 Förskollärare - Tillsvidare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1,0 Förskollärare - Tillsvidare

0,5 Förskollärare - Visstid
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. I Ronneby arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn. Utbildningsnämnden är politiskt ansvarig för verksamheten, som är organiserad i en Utbildningsförvaltning med ett centralt utbildningskansli i Stadshuset. Utbildningsförvaltningen omfattar all kommunal verksamhet inom förskola, grundskola, särskola, gymnasie- och vuxenutbildning. I verksamheterna arbetar drygt 900 personer. ARBETSUPPGIFTER Ronneby kommun söker 1 förskollärare för visstidsanställning inom Utbildningsenheten, för närvarande placerad på Saxemara förskola. Med förskolans värdegrund och kunskapssyn i fokus skapar du tillsammans med arbetslaget en verksamhet som är rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara legitimerad alt. behörig förskollärare. Vi söker dig som är: - professionell i din yrkesroll - flexibel och bra på att samarbeta - trivs med ditt yrkesval - har stor lust att utvecklas och lära mer Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du kompletterar arbetslaget och övriga kollegor. Uppvisande av Utdrag ur belastningsregister är ett lagstadgat krav innan anställning. För behöriga men ej ännu legitimerade förskollärare finns mentor att tillgå och tiden kan inräknas i introduktionsperioden.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Ronneby
Ort: Ronneby
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga 0,5 Förskollärare - Visstid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 0,5 Förskollärare - Visstid

Förskollärare 75% - Visstid
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. I Ronneby arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn. Utbildningsnämnden är politiskt ansvarig för verksamheten, som är organiserad i en Utbildningsförvaltning med ett centralt utbildningskansli i Stadshuset. Utbildningsförvaltningen omfattar all kommunal verksamhet inom förskola, grundskola, särskola, gymnasie- och vuxenutbildning. I verksamheterna arbetar drygt 900 personer. ARBETSUPPGIFTER Ronneby kommun söker 1 förskollärare för visstidsanställning inom Utbildningsenheten, för närvarande placerad på Ronneby Östra förskolor (innerstan). Med förskolans värdegrund och kunskapssyn i fokus skapar du tillsammans med arbetslaget en verksamhet som är rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara legitimerad alt. behörig förskollärare. Vi söker dig som är: - professionell i din yrkesroll - flexibel och bra på att samarbeta - trivs med ditt yrkesval - har stor lust att utvecklas och lära mer Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du kompletterar arbetslaget och övriga kollegor. Uppvisande av Utdrag ur belastningsregister är ett lagstadgat krav innan anställning. För behöriga men ej ännu legitimerade förskollärare finns mentor att tillgå och tiden kan inräknas i introduktionsperioden.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Ronneby
Ort: Ronneby
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare 75% - Visstid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare 75% - Visstid

Lärare i textilslöjd, Hobyskolan
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har drygt 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. I Ronneby arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn. Utbildningsnämnden är politiskt ansvarig för verksamheten, som är organiserad i en Utbildningsförvaltning med ett centralt utbildningskansli i Stadshuset. Utbildningsförvaltningen omfattar all kommunal verksamhet inom förskola, grundskola, särskola, gymnasie- och vuxenutbildning. I verksamheterna arbetar drygt 900 personer. ARBETSUPPGIFTER Ronneby Kommun söker en textillärare till Utbildningsförvaltningen, för närvarande placerad på Hobyskolan. I tjänsten ingår undervisning i textilslöjd för elever i åk 3-6. Eleverna arbetar utifrån egna idéer, planerar-genomför-dokumenterar sitt arbete. På våra skolor har trä och metall-/textilslöjdslärare ett nära samarbete med varandra. KVALIFIKATIONER Lärare med behörighet i textilslöjd. Vi vill att du är väl förtrogen med att arbeta utifrån Lgr 11. Erfarenhet från tidigare tjänstgöring som textillärare är en merit. Utdrag ur belastningsregistret är ett lagstadgat krav.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Ronneby
Ort: Ronneby
Publicerad : 11-18
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i textilslöjd, Hobyskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i textilslöjd, Hobyskolan

Lärare ma/no/bild Saxemaraskolan
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. I Ronneby arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn. Utbildningsnämnden är politiskt ansvarig för verksamheten, som är organiserad i en Utbildningsförvaltning med ett centralt utbildningskansli i Stadshuset. Utbildningsförvaltningen omfattar all kommunal verksamhet inom förskola, grundskola, särskola, gymnasie- och vuxenutbildning. I verksamheterna arbetar drygt 900 personer. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i ämnena matematik , no och bild i årskurs 3-6 på Saxemaraskolan. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara utbildad lärare med lärarlegitimation och behörighet att undervisa i ämnena matematik, no och bild i årskurs 3-6. Vi ser gärna att du har erfarenhet av undervisning i ämnen som sökes. Du som söker ska vara trygg och stabil i din professionella yrkesroll, flexibel, positiv och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Utdrag ur belastningsregister är ett lagstadgat krav.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Ronneby
Ort: Ronneby
Publicerad : 11-18
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare ma/no/bild Saxemaraskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare ma/no/bild Saxemaraskolan

Lärare sv/so/eng Saxemaraskolan
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. I Ronneby arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn. Utbildningsnämnden är politiskt ansvarig för verksamheten, som är organiserad i en Utbildningsförvaltning med ett centralt utbildningskansli i Stadshuset. Utbildningsförvaltningen omfattar all kommunal verksamhet inom förskola, grundskola, särskola, gymnasie- och vuxenutbildning. I verksamheterna arbetar drygt 900 personer. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i ämnena svenska, so-ämnen och engelska årskurs 1-6 på Saxemaraskolan. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara utbildad lärare med lärarlegitimation och behörighet att undervisa i ämnena svenska, so-ämnen och engelska i årskurs 1-6. Vi ser gärna att du har erfarenhet av undervisning i ämnen som söks. Du som söker ska vara trygg och stabil i din professionella yrkesroll, flexibel, positiv och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Utdrag ur belastningsregister är ett lagstadgat krav.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Ronneby
Ort: Ronneby
Publicerad : 11-18
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare sv/so/eng Saxemaraskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare sv/so/eng Saxemaraskolan

Lärare i ma/no Espedalsskolan
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. I Ronneby arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn. Utbildningsnämnden är politiskt ansvarig för verksamheten, som är organiserad i en Utbildningsförvaltning med ett centralt utbildningskansli i Stadshuset. Utbildningsförvaltningen omfattar all kommunal verksamhet inom förskola, grundskola, särskola, gymnasie- och vuxenutbildning. I verksamheterna arbetar drygt 900 personer. Tjänsten är placerad på Espedalsskolan i Ronneby skolområde. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i matematik och NO-ämnen i årskurs 4-6. I arbetet ingår att vara klasslärare. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara utbildad lärare med lärarlegitimation och behörighet att undervisa i matematik och NO-ämnen i grundskola. Erfarenhet av att arbeta som lärare i grundskolan inom ovanstående ämnen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Utdrag ur belastningsregistret är ett lagstadgat krav.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Ronneby
Ort: Ronneby
Publicerad : 11-19
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i ma/no Espedalsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i ma/no Espedalsskolan

Lärare i Svenska som andraspråk Espedalsskolan
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. I Ronneby arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn. Utbildningsnämnden är politiskt ansvarig för verksamheten, som är organiserad i en Utbildningsförvaltning med ett centralt utbildningskansli i Stadshuset. Utbildningsförvaltningen omfattar all kommunal verksamhet inom förskola, grundskola, särskola, gymnasie- och vuxenutbildning. I verksamheterna arbetar drygt 900 personer. Tjänsten är placerad på Espedalsskolan i Ronneby skolområde. ARBETSUPPGIFTER Undervisning 100 % i svenska som andraspråk i årskurs 1-6. Undervisning och kartläggning av förkunskaper av nyanlända barn med behov av svenska som andraspråk. KVALIFIKATIONER Lärarexamen som ger behörighet att undervisa i svenska som andraspråk i grundskola Erfarenhet av att arbeta som lärare i grundskolan inom svenska som andraspråk Erfarenhet av att arbeta i förberedelseklass är önskvärt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Utdrag ur belastningsregistret är ett lagstadgat krav.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Ronneby
Ort: Ronneby
Publicerad : 11-19
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Svenska som andraspråk Espedalsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Svenska som andraspråk Espedalsskolan

Lärare i svenska som andraspråk, Snäckebacksskolan
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. I Ronneby arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn. Utbildningsnämnden är politiskt ansvarig för verksamheten, som är organiserad i en Utbildningsförvaltning med ett centralt utbildningskansli i Stadshuset. Utbildningsförvaltningen omfattar all kommunal verksamhet inom förskola, grundskola, särskola, gymnasie- och vuxenutbildning. I verksamheterna arbetar drygt 900 personer. Tjänsten är placerad på Snäckebacksskolan i Ronneby skolområde. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i svenska som andraspråk i huvudsak i förberedelseklass. Klassföreståndare eller mentorskap för elever i åk 7-9. KVALIFIKATIONER Lärarexamen som ger behörighet att undervisa i svenska som andraspråk i grundskolans senare år. Erfarenhet av att arbeta som lärare i tjänstens ämne och erfarenhet av att ha arbetat med elever i åk 7-9. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Utdrag ur belastningsregistret är ett lagstadgat krav.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Ronneby
Ort: Ronneby
Publicerad : 11-20
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska som andraspråk, Snäckebacksskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska som andraspråk, Snäckebacksskolan

Lärare sv/so Skogsgårdsskolan
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. I Ronneby arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn. Utbildningsnämnden är politiskt ansvarig för verksamheten, som är organiserad i en Utbildningsförvaltning med ett centralt utbildningskansli i Stadshuset. Utbildningsförvaltningen omfattar all kommunal verksamhet inom förskola, grundskola, särskola, gymnasie- och vuxenutbildning. I verksamheterna arbetar drygt 900 personer. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i ämnena svenska och so-ämnen i årskurs 4-6 på Skogsgårdsskolan. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara utbildad lärare med lärarlegitimation och behörighet att undervisa i ämnena svenska och so-ämnen i årskurs 4-6. Gärna även i svenska som andraspråk och bild. Vi ser gärna att du har erfarenhet av undervisning i ämnen som söks. Du som söker ska vara trygg och stabil i din professionella yrkesroll, flexibel, positiv och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Utdrag ur belastningsregister är ett lagstadgat krav.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Ronneby
Ort: Ronneby
Publicerad : 11-20
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare sv/so Skogsgårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare sv/so Skogsgårdsskolan

Lärare i svenska/svenska som andraspråk i grundskolans tidigare år
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. I Ronneby arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn. Utbildningsnämnden är politiskt ansvarig för verksamheten, som är organiserad i en Utbildningsförvaltning med ett centralt utbildningskansli i Stadshuset. Utbildningsförvaltningen omfattar all kommunal verksamhet inom förskola, grundskola, särskola, gymnasie- och vuxenutbildning. I verksamheterna arbetar drygt 900 personer. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att ta emot nyanlända elever och i samarbete med ex modersmålslärare, studiehandledare samt i vissa fall ämneslärare kartlägga elevernas skol/kunskapsnivå. Du kommer även att bedriva undervisning i framförallt Svenska som andraspråk. Du kommer också att ha fortlöpande kontakt med elevernas familjer, andra myndigheter samt de rektorer och lärare som kommer att ta emot eleven i sin skola/klass. KVALIFIKATIONER Du ska vara grundskolelärare med behörighet, lärarlegitimation, i att undervisa i Svenska som andraspråk för att erhålla tillsvidaretjänst. Önskvärt med erfarenhet av arbete som lärare och då gärna i mångkulturell miljö. Erfarenhet av arbete i Svenska som andraspråk är meriterande. Utdrag ur belastningsregistret är ett lagstadgat krav.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Ronneby
Ort: Ronneby
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska/svenska som andraspråk i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska/svenska som andraspråk i grundskolans tidigare år

Lärare i grundskolans tidigare år
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. I Ronneby arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn. Utbildningsnämnden är politiskt ansvarig för verksamheten, som är organiserad i en Utbildningsförvaltning med ett centralt utbildningskansli i Stadshuset. Utbildningsförvaltningen omfattar all kommunal verksamhet inom förskola, grundskola, särskola, gymnasie- och vuxenutbildning. I verksamheterna arbetar drygt 900 personer. ARBETSUPPGIFTER Utbildningsförvaltningen söker en lärare i åk. 1-6 med placering på Fredriksbergsskolan i Ronneby. Undervisning av nyanlända barn med behov av svenska som andra språk. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara utbildad lärare med behörighet att undervisa i svenska och svenska som andra språk. Du är van att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Ronneby
Ort: Ronneby
Publicerad : 12-09
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Förskollärare/Lärare Förskoleklass,Espedalsskolan
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. I Ronneby arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn. Utbildningsnämnden är politiskt ansvarig för verksamheten, som är organiserad i en Utbildningsförvaltning med ett centralt utbildningskansli i Stadshuset. Utbildningsförvaltningen omfattar all kommunal verksamhet inom förskola, grundskola, särskola, gymnasie- och vuxenutbildning. I verksamheterna arbetar drygt 900 personer. ARBETSUPPGIFTER Utbildningsförvaltningen söker en förskollärare/lärare med för närvarande placering i förskoleklass på Espedalsskolan. En del av tjänsten fullgörs i fritidshemmet. Tillsammans med övrig personal ingår också att utifrån skolans värdegrund och kunskapssyn arbeta för elevernas och skolans lärande och utveckling, samt skapa en miljö som är rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara behörig att undervisa i förskoleklass. Vi söker dig som är: -professionell i din yrkesroll -flexibel och bra på att samarbeta -trivs med ditt yrkesval -har stor lust att utvecklas och lära mer. Utdrag ur belastningsregistret är ett lagstadgat krav.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Ronneby
Ort: Ronneby
Publicerad : 12-13
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare/Lärare Förskoleklass,Espedalsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare/Lärare Förskoleklass,Espedalsskolan

Lärare sv/so Skogsgårdsskolan
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. I Ronneby arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn. Utbildningsnämnden är politiskt ansvarig för verksamheten, som är organiserad i en Utbildningsförvaltning med ett centralt utbildningskansli i Stadshuset. Utbildningsförvaltningen omfattar all kommunal verksamhet inom förskola, grundskola, särskola, gymnasie- och vuxenutbildning. I verksamheterna arbetar drygt 900 personer. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i ämnena svenska och so-ämnen i årskurs 4-6 på Skogsgårdsskolan. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara utbildad lärare med lärarlegitimation och behörighet att undervisa i ämnena svenska och so-ämnen i årskurs 4-6. Gärna även i svenska som andraspråk och bild. Vi ser gärna att du har erfarenhet av undervisning i ämnen som söks. Du som söker ska vara trygg och stabil i din professionella yrkesroll, flexibel, positiv och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Utdrag ur belastningsregister är ett lagstadgat krav.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Ronneby
Ort: Ronneby
Publicerad : 12-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare sv/so Skogsgårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare sv/so Skogsgårdsskolan

Lärare till förberedelseklass Snäckebacksskolan
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. I Ronneby arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn. Utbildningsnämnden är politiskt ansvarig för verksamheten, som är organiserad i en Utbildningsförvaltning med ett centralt utbildningskansli i Stadshuset. Utbildningsförvaltningen omfattar all kommunal verksamhet inom förskola, grundskola, särskola, gymnasie- och vuxenutbildning. I verksamheterna arbetar drygt 900 personer. Tjänsten är placerad på Snäckebacksskolan i Ronneby skolområde. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i förberedelseklass med elever i grundskolans senare år. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara utbildad lärare med lärarlegitimation och behörighet att undervisa i So, No, Sv eller svenska som andraspråk i grundskolans senare år. Erfarenhet av att arbeta som lärare i ovanstående ämnen och erfarenhet av att ha arbetat med barn i förberedelseklass. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Utdrag ur belastningsregistret är ett lagstadgat krav.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Ronneby
Ort: Ronneby
Publicerad : 12-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till förberedelseklass Snäckebacksskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till förberedelseklass Snäckebacksskolan

Lärare till Skogsgårdsskolan
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. I Ronneby arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn. Utbildningsnämnden är politiskt ansvarig för verksamheten, som är organiserad i en Utbildningsförvaltning med ett centralt utbildningskansli i Stadshuset. Utbildningsförvaltningen omfattar all kommunal verksamhet inom förskola, grundskola, särskola, gymnasie- och vuxenutbildning. I verksamheterna arbetar drygt 900 personer. Utbildningsförvaltningen söker en lärare, för närvarande placerad vid Skogsgårdsskolan, Ronneby skolområde. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i svenska, matematik, engelska och no-ämnen i åk 1-6 på Skogsgårdsskolan. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara utbildad lärare med lärarlegitimation och behörighet att undervisa i tjänstens ämnen i åk 1-6 Vi ser gärna att du har erfarenhet av undervisning i de ämnen som sökes. Du som söker ska vara trygg och stabil i din professionella yrkesroll. Då vi arbetar i arbetslag är det viktigt att du är flexibel, positiv och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Utdrag ur belastningsregister är ett lagstadgat krav.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Ronneby
Ort: Ronneby
Publicerad : 12-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till Skogsgårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till Skogsgårdsskolan

Förskollärare Saxemara förskola
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. I Ronneby arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn. Utbildningsnämnden är politiskt ansvarig för verksamheten, som är organiserad i en Utbildningsförvaltning med ett centralt utbildningskansli i Stadshuset. Utbildningsförvaltningen omfattar all kommunal verksamhet inom förskola, grundskola, särskola, gymnasie- och vuxenutbildning. I verksamheterna arbetar drygt 900 personer. ARBETSUPPGIFTER Ronneby kommun söker 1 förskollärare för visstidsanställning inom Utbildningsenheten, för närvarande placerad på Saxemara förskola. Med förskolans värdegrund och kunskapssyn i fokus skapar du tillsammans med arbetslaget en verksamhet som är rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara legitimerad alt. behörig förskollärare. Vi söker dig som är: - professionell i din yrkesroll - flexibel och bra på att samarbeta - trivs med ditt yrkesval - har stor lust att utvecklas och lära mer Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du kompletterar arbetslaget och övriga kollegor. Uppvisande av Utdrag ur belastningsregister är ett lagstadgat krav innan anställning. För behöriga men ej ännu legitimerade förskollärare finns mentor att tillgå och tiden kan inräknas i introduktionsperioden.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Ronneby
Ort: Ronneby
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare Saxemara förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare Saxemara förskola

Lärare ma/no/bild Saxemaraskolan
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. I Ronneby arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn. Utbildningsnämnden är politiskt ansvarig för verksamheten, som är organiserad i en Utbildningsförvaltning med ett centralt utbildningskansli i Stadshuset. Utbildningsförvaltningen omfattar all kommunal verksamhet inom förskola, grundskola, särskola, gymnasie- och vuxenutbildning. I verksamheterna arbetar drygt 900 personer. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i ämnena matematik , no och bild i årskurs 3-6 på Saxemaraskolan. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara utbildad lärare med lärarlegitimation och behörighet att undervisa i ämnena matematik, no och bild i årskurs 3-6. Vi ser gärna att du har erfarenhet av undervisning i tjänstens ämnen. Du som söker ska vara trygg och stabil i din professionella yrkesroll, flexibel, positiv och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Utdrag ur belastningsregister är ett lagstadgat krav.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Ronneby
Ort: Ronneby
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare ma/no/bild Saxemaraskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare ma/no/bild Saxemaraskolan

Lärare so/eng Saxemaraskolan
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. I Ronneby arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn. Utbildningsnämnden är politiskt ansvarig för verksamheten, som är organiserad i en Utbildningsförvaltning med ett centralt utbildningskansli i Stadshuset. Utbildningsförvaltningen omfattar all kommunal verksamhet inom förskola, grundskola, särskola, gymnasie- och vuxenutbildning. I verksamheterna arbetar drygt 900 personer. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i so-ämnen och engelska årskurs 1-6 på Saxemaraskolan. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara utbildad lärare med lärarlegitimation och behörighet att undervisa i so-ämnen och engelska i årskurs 1-6. Vi ser gärna att du har erfarenhet av undervisning i tjänstens ämnen. Du som söker ska vara trygg och stabil i din professionella yrkesroll, flexibel, positiv och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Utdrag ur belastningsregister är ett lagstadgat krav.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Ronneby
Ort: Ronneby
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare so/eng Saxemaraskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare so/eng Saxemaraskolan

Lärare sv/eng/so Espedalsskolan
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. I Ronneby arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn. Utbildningsnämnden är politiskt ansvarig för verksamheten, som är organiserad i en Utbildningsförvaltning med ett centralt utbildningskansli i Stadshuset. Utbildningsförvaltningen omfattar all kommunal verksamhet inom förskola, grundskola, särskola, gymnasie- och vuxenutbildning. I verksamheterna arbetar drygt 900 personer. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i ämnena svenska, engelska och so-ämnen i årskurs 5-6 på Espedalsskolan. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara utbildad lärare med lärarlegitimation och behörighet att undervisa i ämnena svenska, engelska och so-ämnen i årskurs 4-6. Gärna även i svenska som andraspråk. Vi ser gärna att du har erfarenhet av undervisning i ämnen som söks. Du som söker ska vara trygg och stabil i din professionella yrkesroll, flexibel, positiv och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Utdrag ur belastningsregister är ett lagstadgat krav.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Ronneby
Ort: Ronneby
Publicerad : 01-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare sv/eng/so Espedalsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare sv/eng/so Espedalsskolan

Lärare Hobyskolan
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. I Ronneby arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn. Utbildningsnämnden är politiskt ansvarig för verksamheten, som är organiserad i en Utbildningsförvaltning med ett centralt utbildningskansli i Stadshuset. Utbildningsförvaltningen omfattar all kommunal verksamhet inom förskola, grundskola, särskola, gymnasie- och vuxenutbildning. I verksamheterna arbetar drygt 900 personer. ARBETSUPPGIFTER Utbildningsförvaltningen söker en lärare till åk 4-6 med placering på Hobyskolan i Bräkne-Hoby. Du kommer att vara klassföreståndare för en åk 5-klass samt även undervisa andra klasser i åk 4-6 (Sv, SO, Bd). KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara utbildad lärare med behörighet att undervisa i Sv, SO, Bd åk 1-6. För att tillsvidareanställning ska bli aktuell krävs uttagen lärarlegitimation. Vi söker dig som är professionell i din yrkesroll, flexibel och bra på att samarbeta. Du är van att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Utdrag ur belastningsregistret är ett lagstadgat krav.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Ronneby
Ort: Ronneby
Publicerad : 01-09
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Hobyskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Hobyskolan


Sök lediga jobb Ronneby kommun, Skolområde Ronneby

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se