Lediga jobb Ronneby - Söka jobb i Ronneby

Lediga jobb Ronneby Sök lediga jobb Ronneby


Hittade inga lediga jobb på sökning: Ronneby. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ronneby.- Ronneby

 2. Förskollärare 100%- Ronneby

 3. Lärare i NO- ämnen , Kallingeskolan 7-9- Ronneby

 4. Sjuksköterska vikariat kväll/natt- Ronneby

 5. Socialsekreterare- Ronneby

 6. Välkommen på Eniros rekryteringsdag i Ronneby 14 augusti!- Ronneby

 7. Kock till Medelhavsinspirerad Restaurang- Ronneby

 8. Specialpedagog Kallinge 7-9- Ronneby

 9. Utvecklingssamordnare vid Tekniska förvaltningen- Ronneby

 10. Fältsekreterare- Ronneby

 11. Personlig assistent- Ronneby

 12. Lärare till Skogsgårdsskolan- Ronneby

 13. Student som vill arbeta som bilvårdare sökes till Karlskrona och Ronneby!- Karlskrona

 14. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Ronneby

 15. Förskolechef- Ronneby

 16. Mediasäljare till Eniro i Ronneby sökes!- Ronneby

 17. Flyttstädning Karlskrona/Ronneby- Karlskrona

 18. Arbetshandledare Daglig verksamhet- Ronneby

 19. Socialpedagog- Ronneby

 20. Speciallärare till Kallingeskolan- Ronneby

 21. Lärare i ma/no i åk 4-6, Kallingeskolan- Ronneby

 22. Lärare åk 1-7 Slättagårdsskolan- Ronneby

 23. Vikariat: Lärare i svenska och engelska- Ronneby

 24. Behandlingsassistent inom missbruksvården- Ronneby

 25. Lärare i textilslöjd, Kallinge skolområde- Ronneby

 26. Primärvården i Kallinge & Ronneby söker Projektledare- Ronneby

 27. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ronneby.- Ronneby

 28. Lärare till Skogsgårdsskolan- Ronneby

 29. Speciallärare till Kallingeskolan- Ronneby

 30. Kock/kallskänk- Ronneby

 31. Kvinnlig personlig assistent sökes för uppdrag i Ronneby- Ronneby

 32. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ronneby.- Ronneby

 33. BLACK-JACK DEALER HELGER RONNEBY- Ronneby

 34. Lärare i SvA till Skogsgårdsskolan- Ronneby

 35. Lärare i svenska som andraspråk. 100%- Ronneby

 36. Lärare i gymnasiet - kärnämnen- Ronneby

 37. Lärare i svenska på gymnasiet/vuxenutbildningen- Ronneby

 38. Förskollärare 100%- Ronneby

 39. Lärare i tyska på gymnasiet- Ronneby

 40. Modersmålslärare i Arabiska- Ronneby


Mer beskrivning

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ronneby.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Ronneby kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 24 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Ronneby
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ronneby. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ronneby.

Förskollärare 100%
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. I Ronneby arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn. Utbildningsnämnden är politiskt ansvarig för verksamheten, som är organiserad i en Utbildningsförvaltning med ett centralt utbildningskansli i Stadshuset. Utbildningsförvaltningen omfattar all kommunal verksamhet inom förskola, grundskola, särskola, gymnasie- och vuxenutbildning. I verksamheterna arbetar drygt 900 personer. ARBETSUPPGIFTER Ronneby kommun söker förskollärare för tillsvidareanställning inom Utbildningsenheten, för närvarande placerad på Ronneby Västra förskolor (innerstan) Med förskolans värdegrund och kunskapssyn i fokus skapar du tillsammans med arbetslaget en verksamhet som är rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara behörig förskollärare. Vi söker dig som är: - professionell i din yrkesroll - flexibel och bra på att samarbeta - trivs med ditt yrkesval - har stor lust att utvecklas och lära mer Vi strävar efter att ha medarbetare med olika etnisk och kulturell bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du kompletterar arbetslaget och övriga kollegor. Utdrag ur belastningsregister är ett lagstadgat krav.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Ronneby
Ort: Ronneby
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare 100%

Lärare i NO- ämnen , Kallingeskolan 7-9
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. Vi som arbetar i förskola, grundskola och gymnasieskola vill se oss som samverkande parter med syfte att ge den uppväxande generationen bästa möjliga förutsättningar för att växa i lärande. Kallingeskolan 7-9 är en skola med cirka 230 elever under läsåret 2013/2014. Vi arbetar ständigt för att förbättra vår skola och utmana eleverna. Kallinge F-6 och Särskolan finns i intilliggande byggnader. En gemensam vision för eleverna i F-9 är att "alla skall känna sig sedda och få lära i verksamheten tillsammans men på sitt sätt". ARBETSUPPGIFTER Din huvudsakliga uppgift är att undervisa i årskurserna 7, 8 och 9 i NO-ämnen men även matematik. Du kommer att vara en del av ett arbetslag och ingå i ämneslaget i Ma/NO. Att hjälpa till med mentorskap ingår också i tjänsten. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara utbildad lärare att undervisa i NO-ämnen och matematik i grundskolans senare år. Det är en fördel om du är behörig i samtliga NO-ämnen men för denna tjänst gäller i första hand fysik. Vi ser gärna att du även har kemi och/eller biologi. Du ska ha ett brinnande intresse för eleverna och deras resa mot att nå målen i år 9.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Ort: Ronneby
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i NO- ämnen , Kallingeskolan 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i NO- ämnen , Kallingeskolan 7-9

Sjuksköterska vikariat kväll/natt
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har drygt 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. Hälso- och sjukvårdsverksamheten består av sjuksköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster. Vi söker en sjuksköterska till vikariat kväll/nattjänstgöring. ARBETSUPPGIFTER Som sjuksköterska kommer du att arbeta med vårdtagare inom Äldreomsorgen i särskilt boende och vårdtagare som är behov av Hälso- och sjukvård/Hemsjukvård i det egna boendet. KVALIFIKATIONER Legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom liknande Hälso- och sjukvårdsverksamhet. Vi lägger stor vikt av självständighet, flexibilitet och en trygghet i sin yrkesroll som sjuksköterska eftersom du till stor del är ensam i dina patientärenden. Meriterande är erfarenhet av palliativ vård och/eller äldre vård. Körkort erfordras.
Företag: Ronneby kommun, Planering och Beställning
Ort: Ronneby
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska vikariat kväll/natt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska vikariat kväll/natt

Socialsekreterare
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. Socialförvaltningen ansvarar för insatser enligt Socialtjänstlagen och LSS för individer och familjer och för personer med funktionsnedsättning. Socialförvaltningen har totalt 250 anställda och består av tre verksamheter. Stöd, service och Omsorgsverksamheten, Råd och stöd verksamheten samt Myndighetskontoret. Myndighetskontoret ansvarar för alla utredningar och beslut enligt Socialtjänstlagen, LVU,LVM och LSS och har ca 40 anställda. Myndighetskontoret leds av verksamhetschef och är indelat i tre enheter. Försörjningsenheten med ansvar för försörjning och stöd, Barn och familjeenheten med ansvar för beslut och utredningar för barn och vuxna. Utredningsenheten med ansvar för beslut och utredningar för vuxna, LSS samt familjerätt. ARBETSUPPGIFTER Som socialsekreterare i Utredningsenheten tar du emot och utreder ansökningar och anmälningar gällande vuxna med missbruk och beroendeproblematik samt vuxna med behov av stöd pga våld i nära relationer. Du har också ansvar för att följa upp beslutade insatser. KVALIFIKATIONER Socionom eller likvärdig utbildning, gärna med erfarenhet av arbete med missbruk inom socialtjänsten. B-körkort. Vi söker en positiv kollega som har en god förmåga att samarbeta internt och externt. Du behöver kunna uttrycka dig väl både muntligt och skriftligt samt ha förmåga att strukturera ditt arbete efter givna tidsramar.
Företag: Ronneby kommun, Myndighetskontor
Ort: Ronneby
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Ronneby, Socialsekreterare Ronneby kommun, Myndighetskontor
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Välkommen på Eniros rekryteringsdag i Ronneby 14 augusti!
Välkommen att träffa representanter från Eniro på vår rekryteringsdag på torget i Ronneby. Då söker vi telesäljare som vill arbeta med att sälja Eniros välkända produkter. Ta med ditt cv och kom förbi oss så får du veta mer om tjänsterna vi söker - och du får en möjlighet att presentera dig för oss! Detta är en chans för dig som vill prova på säljyrket i Sveriges största säljkår. Eniro är välkända för sin säljutbildning, Eniro Business School, ochalla nyanställda får en gedigen säljutbildning, som du går parallellt med ditt arbete. Eniro erbjuder också bra utvecklingsmöjligheter inom bolaget. Arbetsplatsen präglas av positiva medarbetare, bra arbetsförhållanden, goda möjligheter till att tjäna bra och högt i tak. Ett stimulerande, utvecklande och utmanande säljarbete. Vem söker vi? Det är så klart meriterande om du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med försäljning, gärna med telefonen som arbetsredskap och gärna i en roll med högt tempo och budgetkrav. Korrekt språkbruk och god svenska är en förutsättning. Datorvana krävs. Ingen speciell utbildning behövs, Eniro tillhandahåller utbildning för de som blir rekryterade för tjänsten. Vad erbjuder vi Dig? Du erbjuds en fast lön och provision baserad dels på ditt individuella, men även teamets resultat. Vi ses på torget den 14 augusti, du kan också skicka in din ansökan via Proffice på denna länk:  http://www.proffice.se/Jobb-karriar/Lediga-tjanster/Jobb/Mediasljare-till-Eniro-i-Ronneby-skes-200463461/?backUrl=1 Uppdragsgivare: Eniro Ort: Ronneby Omfattning: Heltid Eniro är din lokala sökmotor. En smart genväg till det du behöver, i din närhet eller dit du ska. Genom att använda Eniros tjänster kan både företag och konsumenter på ett enkelt sätt hitta de försäljningsställen som har de produkter och tjänster man är intresserad av. Oavsett om kanalen är internet, katalog eller mobil. Annonsörer kan aktivt marknadsföra sig till köpbenägna konsumenter och företag och därmed få nya kunder och ökad försäljning. Eniro är ett av de största lokala sökföretagen i Norden och Polen. Bolaget har cirka 3 200 anställda samt är noterat på Nasdaq OMX Stockholm sedan år 2000. Under 2012 uppgick intäkterna till 3 999 MSEK, med ett resultat före avskrivningar (EBITDA) på 976 MSEK. Huvudkontoret finns i Stockholm. Mer om Eniro på www.eniro.com Eniro - Upptäck närheten. Sök lokalt.
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Ronneby
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Välkommen på Eniros rekryteringsdag i Ronneby 14 augusti! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Välkommen på Eniros rekryteringsdag i Ronneby 14 augusti!

Kock till Medelhavsinspirerad Restaurang
La Casa är en À La Carte restaurang som bygger på matupplevelser från Medelhavet med tyngdvikt på Grekland. Kunden erbjuds många valmöjligeheter och mat lagad med omsorg och noga utvalda råvaror. Restaurangen ligger centralt belägen i Ronneby. Du som söker denna tjänsten ska ha minst 3 års erfarenhet inom yrket. Du är framåt, positiv, självgående och har egna idéer.
Företag: La Casa i Ronneby
Ort: Ronneby
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Kock till Medelhavsinspirerad Restaurang jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock till Medelhavsinspirerad Restaurang

Specialpedagog Kallinge 7-9
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. Vi som arbetar i förskola, grundskola och gymnasieskola vill se oss som samverkande parter med syfte att ge den uppväxande generationen bästa möjliga förutsättningar för att växa i lärande. Kallingeskolan 7-9 är en skola med cirka 230 elever under läsåret 2013/2014. Vi arbetar ständigt för att förbättra vår skola och utmana eleverna. Kallinge F-6 och Särskolan finns i intilliggande byggnader. En gemensam vision för eleverna i F-9 är att "alla skall känna sig sedda och få lära i verksamheten tillsammans men på sitt sätt". ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta som specialpedagog på Kallinge 7-9 med bland annat handledning, utredningar och undervisning. Du kommer att vara en del av ett arbetslag och ingå i speciallärarnas ämneslag samt vara med i elevhälsogruppen. KVALIFIKATIONER Du skall vara utbildad specialpedagog. Du skall också ha ett brinnande intresse för eleverna och deras resa mot att nå målen i år 9.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Ort: Ronneby
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog Kallinge 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog Kallinge 7-9

Utvecklingssamordnare vid Tekniska förvaltningen
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. Tekniska förvaltningen består av tre driftverksamheter; Gatu- och Parkenheten, Kostenheten och Lokalförsörjningsenheten. Som stöd för driftverksamheterna finns stödfunktioner som förutom att bistå dessa även ansvarar för fristående uppgifter såsom markförvaltningsfrågor, myndighetsutövning inom trafikområdet, projektledning av investeringsobjekt mm. Våra verksamheter skall arbeta för att skapa ett så attraktivt Ronneby som möjligt inom respektive ansvarsområde. Koncernnyttan skall alltid beaktas vid samtliga uppgifter och beslut. Genom en väl fungerande Teknisk förvaltning skapas attraktiva miljöer för boende, rekreation och upplevelser liksom att genom ändamålsenliga lokaler och goda, näringsriktiga måltider skapa goda möjligheter för elevutveckling och bra kommunal service. ARBETSUPPGIFTER Utvecklingssamordnaren vid Tekniska förvaltningen är direkt underställd förvaltningschefen och ingår i förvaltningens ledningsgrupp. Tjänsten omfattar både definierade ansvarsområden samt en flexibel del som varierar över tid. De definierade ansvarsområdena omfattar att bistå förvaltningschefen med att genomföra tekniska utredningar, handlägga yttranden, föredra politiska nämndsärenden mm. Du förväntas även vara sammanhållande avseende övergripande informationsfrågor, uppföljning och utvärdering av förvaltningens olika verksamheter samt vara delaktig i förvaltningens strategiska planering. KVALIFIKATIONER Du skall ha relevant högskoleutbildning samt en teknisk arbetslivsbakgrund som ger möjlighet till kompetent tjänsteutövning. Du skall ha lätt att uttrycka dig på ett korrekt sätt i tal och skrift samt vara van att handlägga utredningar och driva utvecklingsfrågor. Du skall vara van vid att arbeta på ett strukturerat sätt samt vara noggrann.
Företag: Ronneby kommun, Tekniska förvaltningen
Ort: Ronneby
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Utvecklingssamordnare vid Tekniska förvaltningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utvecklingssamordnare vid Tekniska förvaltningen

Fältsekreterare
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. Socialförvaltningen ansvarar för insatser enligt Socialtjänstlagen och LSS för Individer och familjer och för personer med funktionsnedsättning. Socialförvaltningen har totalt ca 250 anställda och består av tre verksamheter. Stöd, service och Omsorgsverksamheten, Råd och Stöd verksamheten samt Myndighetskontoret. Fältverksamheten är en del av Råd och stöd, familj. ARBETSUPPGIFTER Fältsekreterarna arbetar dels med uppsökande och förebyggande insatser för att förhindra att ungdomar upp till 18 år hamnar i missbruk, kriminalitet och annat nedbrytande beteende, dels med råd och stödkontakter till ungdomar och föräldrar som de genom sitt arbete träffar på. Fältsekreterarna arbetar dagtid såväl som kvällar och nätter, för att vara ”ute på fältet” när ungdomarna är det. Våra vanligaste samarbetspartners är skolan, fritidsgårdspersonal samt närpolisen. Tillsammans med en kollega ingår du som en del i Råd och stöd, familj. KVALIFIKATIONER För tjänsten krävs socionomexamen eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig samt erfarenhet av behandlingsarbete med barn, ungdom och familj. Arbetet ställer krav på att du har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. För tjänsten erfordras körkort.
Företag: Ronneby kommun, Råd och Stöd
Ort: Ronneby
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Fältsekreterare jobb, Fältsekreterare Ronneby, Fältsekreterare Ronneby kommun, Råd och Stöd
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fältsekreterare

Personlig assistent
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. Stöd, service och omsorgsverksamheten består av daglig verksamhet, korttidsboende, gruppbostäder samt personlig assistans. Vi söker personliga assistenter till barn med funktionsnedsättning. ARBETSUPPGIFTER Som personlig assistent ska du arbeta aktivt med att stödja och hjälpa en person med grundläggande behov som ex. personlig hygien, aktiviteter och träning. Assistenten behöver mer assistera än vårda, men kunna båda. Att arbeta som personlig assistent är ett ensamarbete, som kräver empatisk förmåga och lyhördhet. Det innebär att du ska ha förmåga att kunna anpassa dig efter den enskildes behov, vilja och önskemål. KVALIFIKATIONER 3-årig Omvårdnadsutbildning, Vård- och omsorgsutbildning (Kom Vux), Vård- och omsorgsutbildning 80p KY eller annan vårdutbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig. Tidigare erfarenhet av att arbeta med barn med autism och andra funktionsnedsättningar samt att ha arbetat som personlig assistent är meriterande. Utdrag ur belastningsregistret krävs.
Företag: Ronneby kommun, Stöd, Service och Omsorg
Ort: Ronneby
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Lärare till Skogsgårdsskolan
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. Vi som arbetar i förskola, grundskola och gymnasieskola vill se oss som samverkande parter med syfte att ge den uppväxande generationen bästa möjliga förutsättningar för att växa i lärande. Utbildningsförvaltningen söker en lärare, för närvarande placerad vid Skogsgårdsskolan, Ronneby skolområde. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i matematik åk 4-6 och svenska som andraspråk i åk 1-3 på Skogsgårdsskolan. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara utbildad lärare med behörighet att undervisa i matematik 1-6 och svenska som andraspråk i åk 1-3. Du är insatt i Lgr 11. Vi ser gärna att du har erfarenhet av pedagogiskt arbete i liknande verksamhet. Du som söker ska vara trygg och stabil i din professionella yrkesroll, flexibel, positiv, ha god samarbetsförmåga och du arbetar i arbetlag. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Utdrag ur belastningsregister är ett lagstadgat krav.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Ronneby
Ort: Ronneby
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till Skogsgårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till Skogsgårdsskolan

Student som vill arbeta som bilvårdare sökes till Karlskrona och Ronneby!
Student Consulting Är du bilintresserad person med stor körvana? Letar du efter ett extrajobb vid sidan av dina studier? Då har vi jobbet för dig! StudentConsulting söker nu för kunds räkning studenter som vill arbeta extra som bilvårdare. Uppdraget går ut på att transportera uthyrningsbilar samt efterföljande bilvård som inre och yttre handtvätt. Uppdraget startar omgående då vi hittar rätt person. Uppdraget innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta hos vår kund som konsult. Arbetstiderna utgår från kontorstider på vardagar men det kan förekomma justeringar samt körning kvällar och helger och vid toppar. Din profil: * Körkort minst 1 år * God körvana * Bra lokalkännedom runt om Karlskrona, Ronneby och Karlshamn * Du skall vara student eller ha annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50% Som person tror vi att du är noggrann men snabb. Det är viktigt att du är stresstålig då det ofta är ett högt tempo och muntliga instruktioner. Mångfaldigt prisbelönta Student Consulting är experter på ung personal och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av branschens ledande företag och lärt oss hur extremt värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i näringslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: Student Consulting
Ort: Karlskrona
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Student som vill arbeta som bilvårdare sökes till Karlskrona och Ronneby! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Student som vill arbeta som bilvårdare sökes till Karlskrona och Ronneby!

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har drygt 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. Vi som arbetar i förskola, grundskola och gymnasieskola vill se oss som samverkande parter med syfte att ge den uppväxande generationen bästa möjliga förutsättningar för att växa i lärande. ARBETSUPPGIFTER Som fritidspedagog ansvarar du tillsammans med övrig personal för den pedagogiska verksamheten på Fredriksbergsskolans fritidshem. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara utbildad fritidspedagog. Vi söker dig som är professionell i din yrkesroll, flexibel och bra på att samarbeta. Du är van att ta egna initiativ. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Utdrag ur belastningsregistret är ett lagstadgat krav.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Ronneby
Ort: Ronneby
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Förskolechef
I Ronneby- den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge- Sveriges trädgård. Skolområde Kallinge söker en förskolechef 100% tjänst till förskolorna i Johannishus och Listerby. I området ingår fyra förskolor: Prästgårdens förskola i Johannishus, Nyponhusets förskola i Johannishus, Backsippans förskola i Listerby samt Kuggeboda förskola i Kuggeboda. Totalt 11 avdelningar. Du kan läsa mer om Ronneby kommun och vår organisation på www.ronneby.se under Utbildning och förskola. ARBETSUPPGIFTER Uppdraget som förskolechef är att leda de förskolor som ingår i enheten. Organisatoriskt är du underställd skolområdeschefen för Skolområde Kallinge (förskola-grundskola). Du har ”VEPA -ansvar” för din skolenhet, dvs. verksamhets-, ekonomi- personal- och arbetsmiljöansvar. Till stöd i ditt arbete har du förutom skolområdeschefen ett administrativt stöd i områdeskansliet. Till skolområdet finns även resurser för elevhälsa och andra gemensamma stödresurser kopplade. Tillsammans med övriga rektorer/ förskolechefer ingår du i skolområdets ledningsgrupp. Utbildningskansliet bistår också med stöd i specifika frågor. Uppdraget som förskolechef innebär att du ska verka för hög kvalitet i din enhet. Du ska arbeta för en demokratisk, uppdragsfokuserad, lärande och kommunikativ verksamhet. Barns utveckling, lärande, inflytande och delaktighet är din ledstjärna. KVALIFIKATIONER Du skall genom utbildning och erfarenhet ha god pedagogisk insikt. Du har förmåga att se till att verksamheten genomsyras av en helhetssyn på barns utveckling och lärande oavsett deras förutsättningar. Du utövar ett tydligt ledarskap, där du med engagemang och visioner leder, utvecklar och entusiasmerar personal, barn och föräldrar.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Ort: Ronneby
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef jobb, Förskolechef Ronneby, Förskolechef Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef

Mediasäljare till Eniro i Ronneby sökes!
Brinner du för försäljning och är en tävlingsmänniska som gillar att arbeta mot tydliga mål? Vi söker löpande mediasäljare till våra framgångsrika team i Ronneby då vi ser ett ökat behov framöver. Som mediasäljare nykund arbetar du med nykundsförsäljning för Eniros produkter. Du säljer via telefon. Som säljare är du ansvarig för att du levererar enligt budget och uppsatta mål. Du är ansvarig för att bidra till att ditt team fungerar framgångsrikt och att ni tillsammans når era teammål och teamkontrakt. Detta är en chans för dig som vill prova på säljyrket i Sveriges största säljkår. Eniro är välkända för sin säljutbildning, Eniro Business School. Alla nyanställda får en gedigen säljutbildning som du går parallellt med ditt arbete. Eniro erbjuder också bra utvecklingsmöjligheter inom bolaget. Arbetsplatsen präglas av drivna, hungriga och positiva medarbetare, bra arbetsförhållanden, goda möjligheter till att tjäna pengar och högt i tak. Vi erbjuder ett mycket stimulerande och utmanande arbete. Vem söker vi? Det är mycket meriterande om man har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med försäljning, gärna med telefonen som arbetsredskap och gärna i en roll med högt tempo och budgetkrav. Korrekt språkbruk på god svenska är en förutsättning. Datorvana krävs. Ingen speciell utbildning behövs, Eniro tillhandahåller utbildning för de som blir rekryterade för tjänsten. Vad erbjuder vi Dig? Du erbjuds en god fast lön och provision baserad dels på ditt individuella, men även teamets resultat. Tycker du det här låter intressant? Välkommen med din ansökan snarast. Bifoga CV samt ett personligt brev där du beskriver dina kvalifikationer utifrån rollen. Urval och intervjuer sker löpande och annonsen kan eventuellt tas bort innan sista ansökningsdag. I denna rekrytering samarbetar vi med Proffice, ansök via www.proffice.se. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ringa Maria Callaghan 073-343 45 75. Uppdragsgivare: Eniro Ort: Ronneby Omfattning: Heltid Eniro är din lokala sökmotor. En smart genväg till det du behöver, i din närhet eller dit du ska. Genom att använda Eniros tjänster kan både företag och konsumenter på ett enkelt sätt hitta de försäljningsställen som har de produkter och tjänster man är intresserad av. Oavsett om kanalen är internet, katalog eller mobil. Annonsörer kan aktivt marknadsföra sig till köpbenägna konsumenter och företag och därmed få nya kunder och ökad försäljning. Eniro är ett av de största lokala sökföretagen i Norden och Polen. Bolaget har cirka 3 200 anställda samt är noterat på Nasdaq OMX Stockholm sedan år 2000. Under 2012 uppgick intäkterna till 3 999 MSEK, med ett resultat före avskrivningar (EBITDA) på 976 MSEK. Huvudkontoret finns i Stockholm. Mer om Eniro på www.eniro.com Eniro - Upptäck närheten. Sök lokalt.
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Ronneby
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Mediasäljare till Eniro i Ronneby sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mediasäljare till Eniro i Ronneby sökes!

Flyttstädning Karlskrona/Ronneby
Söker en person till mitt företag. Arbetsuppgifterna är flyttstädning i Karlskrona & Ronneby. Svara via mail till flkaro@live.se.
Företag: Flyttstädaren
Ort: Karlskrona
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Flyttstädning Karlskrona/Ronneby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Flyttstädning Karlskrona/Ronneby

Arbetshandledare Daglig verksamhet
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. Stöd, service och omsorgsverksamheten söker personal till daglig verksamhet. ARBETSUPPGIFTER Som arbetshandledare har du ansvar för att utveckla meningsfull sysselsättning för personer med olika autismspektrumtillstånd och andra kognitiva funktionsnedsättningar. Tydliggörande pedagogik och strukturerat arbetssätt med t.ex. schema, sociala berättelser m.m. används utifrån den enskildes behov. Det är viktigt att alla arbetar mot samma mål och har den enskildes behov i centrum. KVALIFIKATIONER 3-årig omvårdnadslinje, vård- och omsorgsutbildning (Kom Vux), 80p KY eller annan utbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig. Vi ser gärna att du har en vidare utbildning inom specialpedagogik samt har erfarenhet av tydliggörande pedagogiskt arbete med personer med autism. Som person bör du vara trygg i dig själv, flexibel och lyhörd för andra människors uttalade och outtalade behov. Du bör utstråla trygghet även i pressade situationer. Du ska vara kreativ och se möjligheter före hinder. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. För tjänsten erfordras körkort.
Företag: Ronneby kommun, Stöd, Service och Omsorg
Ort: Ronneby
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetshandledare Daglig verksamhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetshandledare Daglig verksamhet

Socialpedagog
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. Vi som arbetar i förskola, grundskola och gymnasieskola vill se oss som samverkande parter med syfte att ge den uppväxande generationen bästa möjliga förutsättningar för att växa i lärande. ARBETSUPPGIFTER Du kommer i huvudsak att arbeta som stöd för elever i klass och som stöttning på deras raster. Du kommer att ha din tillhörighet i arbetslag 4-6. I uppdraget ingår att fungera som en positiv vuxenkontakt och att: - vara ett stöd till eleverna i deras hela skolsituationn - ta nödvändiga föräldrakontakter - hjälpa elever med praktiska frågor - finnas i skolan som en resurs för eleverna KVALIFIKATIONER Att ha en positiv relation till barn är en förutsättning för att kunna påverka och stödja unga människor i sitt sökande efter identitet. Förhållningssättet leder till byggandet av bärande relationer. Vi söker dig som är utbildad socialpedagog och som har förmågan att locka fram intresset hos skolans barn så att de blir aktiva i sitt skolarbete och får stöd i sin skoldag. Du ska ha bred erfarenhet av arbete med barn i ådersgruppen för årskurs 1 -6 och ha lätt för att knyta kontakter med så väl elever som föräldrar och skolans personal. Du ska kunna arbeta självständigt i nära samarbete med pedagogerna, ta egna initiativ, vara lugn, tydlig och konsekvent. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din lämplighet, där vi särskilt tycker att samarbetsförmåga, empati, kreativitet och flexibilitet är viktigt. B- körkort erfordras.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Ort: Ronneby
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Socialpedagog jobb, Socialpedagog Ronneby, Socialpedagog Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialpedagog

Speciallärare till Kallingeskolan
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. Vi som arbetar i förskola, grundskola och gymnasieskola vill se oss som samverkande parter med syfte att ge den uppväxande generationen bästa möjliga förutsättningar för att växa i lärande. ARBETSUPPGIFTER I arbetet ingår att arbeta som speciallärare på Kalinge F-6 skola. Du kommer att ha ett nära samarbete med specialpedagogen.Främst i arbetslag åk 4-6. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara behörig speciallärare, med inriktning svenska och engelska eller har erfarenhet av att jobba som speciallärare i ämnena svenska och engelska, som arbetsgivaren bedömer som tillräckliga. Du som söker ska vara trygg och stabil i din professionella yrkesroll, flexibel, positiv och har god samarbetsförmåga. Du skall arbeta i arbetslag. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Utdrag ur belastningsregistret är ett lagstadgat krav samt examenbevis.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Ort: Ronneby
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare till Kallingeskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare till Kallingeskolan

Lärare i ma/no i åk 4-6, Kallingeskolan
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har drygt 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. Vi som arbetar i förskola, grundskola och gymnasieskola vill se oss som samverkande parter med syfte att ge den uppväxande generationen bästa möjliga förutsättningar för att växa i lärande. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i matematik och No-ämnen i åk 4-6. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara utbildad lärare med behörighet att undervisa i matematik och no-ämnen i åk 4-6, gärna med teknik som tillval. Du är insatt i Lgr 11. Vi ser gärna att du har erfarenhet av pedagogiskt arbete i liknande verksamhet. Du som söker ska vara trygg och stabil i din professionella yrkesroll, flexibel, positiv, ha god samarbetsförmåga och du arbetar i arbetslag. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Utdrag ur belastningsregister är ett lagstadgat krav.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Ort: Ronneby
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i ma/no i åk 4-6, Kallingeskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i ma/no i åk 4-6, Kallingeskolan

Lärare åk 1-7 Slättagårdsskolan
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. Vi som arbetar i förskola, grundskola och gymnasieskola vill se oss som samverkande parter med syfte att ge den uppväxande generationen bästa möjliga förutsättningar för att växa i lärande. ARBETSUPPGIFTER Utbildningsförvaltningen söker en lärare i åk 1-7 med placering på Slättagårdsskolan i Kallinge. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara utbildad lärare med behörighet att undervisa i åk 1-7 i svenska och so-ämnen. Vi söker dig som är professionell i din yrkesroll, flexibel och bra på att samarbeta. Du är van att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Utdrag ur belastningsregistret är ett lagstadgat krav.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Ort: Ronneby
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare åk 1-7 Slättagårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare åk 1-7 Slättagårdsskolan

Vikariat: Lärare i svenska och engelska
Vi söker dig som är behörig GRUNDSKOLLÄRARE i SVENSKA och ENGELSKA. Arbetsuppgifterna innebär pedagogiskt ansvar i ämnena svenska och engelska och handledning av elever i åk 7-9. Du som söker bör ha en övergripande syn på lärandet och ser samarbete över ämnesgränser som ett naturligt sätt att arbeta. Du lägger stor vikt vid att målmedvetet arbeta med elevens utveckling och att aktivt sträva mot måluppfyllelse genom dialog och formativ bedömning. Du gillar att arbeta med elevaktiva och nytänkande arbetssätt och att arbeta med datorn i undervisningen är en självklarhet för dig. KVALIFIKATIONER Behörig lärarutbildning är ett krav. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Undervisningen är främst förlagd till år 7-9 men hela skolan är ditt arbetsfält. Tjänsten är ett vikariat p.g.a. föräldraledighet med tillsättning 7 oktober 2013. Varaktighet tom 19 juni 2014. Rekryteringsprocessen sker löpande. Tillsättning av tjänsten kan ske innan ansökningstiden har gått ut, skicka därför in din ansökan snarast. Observera att vi bara tar endast emot ansökningar via mejl.
Företag: Karl-Oskarskolan Ronneby
Ort: Ronneby
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Vikariat: Lärare i svenska och engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikariat: Lärare i svenska och engelska

Behandlingsassistent inom missbruksvården
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har drygt 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. Råd och stöd, vuxna i Ronneby Kommun består av tre enheter: Behandlingsenheten, Socialpsykiatriska teamet och Sysselsättningen. Behandlingsenheten arbetar med vuxna med missbruk- och beroendeproblematik. Arbetet utförs i öppenvård som bistånd efter beslut om insats. ARBETSUPPGIFTER Bedriva Öppenvårdsarbete med fokus på missbruk och beroendeproblematik, samt att arbeta med anhörigstöd. Du ingår som medarbetare i behandlingsenhetens gemensamma arbete för målgruppen. KVALIFIKATIONER Tjänsten ställer höga krav på samverkan internt och med andra aktörer i samhället som arbetar med beroende- och missbruksproblematik och då främst hälso- och sjukvården. Du bör vara strukturerad, flexibel och ha lätt för att samarbeta. Det krävs att du har ett positivt synsätt på socialt arbete och ser möjligheter istället för hinder. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. I tjänsten ingår uppföljning, kvalitetssäkring, journalföring och annan dokumentation, samt viss övrig administration, vilket innebär att datavana är önskvärd. Dokumenterad grundutbildning: Högskoleutbildning ex. Socialpedagog, Socionom eller annan lämplig utbildning med inriktning mot vård- och behandlingsarbete. Dokumenterad utbildning: I återfallsprevention, Mi, HAP eller annan behandlingsform med inriktning mot missbruk/beroende är meriterande. För tjänsten erfordras B-körkort. Erfarenhet av arbete med människor med missbruk och beroendeproblematik.
Företag: Ronneby kommun, Råd och Stöd
Ort: Ronneby
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Behandlingsassistent inom missbruksvården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behandlingsassistent inom missbruksvården

Lärare i textilslöjd, Kallinge skolområde
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har drygt 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. Vi som arbetar i förskola, grundskola och gymnasieskola vill se oss som samverkande parter med syfte att ge den uppväxande generationen bästa möjliga förutsättningar för att växa i lärande. ARBETSUPPGIFTER Ronneby Kommun söker en textillärare till Utbildningsförvaltningen. I tjänsten ingår undervisning i textilslöjd för åk 3-6 i Kallinge skolområde och omfattar tre skolor. Eleverna arbetar utifrån egna idéer, planerar-genomför-dokumenterar sitt arbete. På våra skolor har trä och metall-/textilslöjdslärare ett nära samarbete med varandra. KVALIFIKATIONER Lärare med behörighet i textilslöjd. Vi vill att du är väl förtrogen med att arbeta utifrån Lgr 11. Erfarenhet från tidigare tjänstgöring som textillärare är en merit. Utdrag ur belastningsregistret är ett lagstadgat krav
Företag: Ronneby kommun, Personalenheten
Ort: Ronneby
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i textilslöjd, Kallinge skolområde jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i textilslöjd, Kallinge skolområde

Primärvården i Kallinge & Ronneby söker Projektledare
Den offentligt drivna primärvården i Ronneby i kommun befinner sig i en positiv, kreativ och dynamisk förändringsprocess. Vi anser att en god vård skall kännetecknas av god kvalité och med korta väntetider. Primärvården i Ronneby är välfungerande och bemannad med välutbildade medarbetare. Bakgrund Sedan några år tillbaka har man från Sveriges kommuner och landsting arbetat för att barn- och ungdomspsykiatrin ska tydliggöra sin specialistfunktion vad det gäller psykisk ohälsa hos barn och unga och att man istället bygger upp en första linje för hjälp till barn och unga vad det gäller den psykisk hälsan. Man har även på olika sätt stöttat landsting och kommuner för en utveckling av en tydlig första linje för barn och unga. Som projektledare är det en viktig del att utveckla en välfungerande samverkan mellan primärvården och barn- och ungdomspsykiatrin som ska präglas av tillit, lättillgänglighet och helhetstänkande,”Rätt insatser på rätt nivå”. Primärvården tillhandahåller medicinska insatser, krisbearbetning och stödjande kontakter. ARBETSUPPGIFTER Som projektledare är din roll att bygga upp en första linje för att möta den psykiska ohälsan hos barn- och ungdomar från 0-18 år. Du kommer att ansvara för att kartlägga och beskriva behovet samt utforma verksamheten för första linjens vård inom primärvården i Ronneby kommun, vilket innebär att implementera, organisera och skapa arbetsruitiner i den ordinarie verksamheten. Projektet innefattar även kliniskt arbete genom att stärka familjer och det sociala nätverket runt barn och föräldrar i riskzon för psykisk ohälsa. Du kommer att ha ett nära samarbete med BVC och BUP, samt distriktsläkare. Möjlighet till handledning finns och redovisning av projektet kommer att ske löpande till ledningsgruppen för Kallinge vårdcentral. Du kommer att vara placerad i primärvården på Kallinge vårdcentral med hela Ronneby kommun som upptagningsområde. Under projekttiden kommer eventuellt ytterligare en anställning att göras, och då kommer Du att ha en central roll i rekryteringen och val av profession. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad psykolog och eller legitimerad psykoterapeut. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med liknande arbetsuppgifter med fokus på barn och ungdomar och gärna i projekt.
Företag: Landstinget Blekinge
Ort: Ronneby
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga Primärvården i Kallinge & Ronneby söker Projektledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Primärvården i Kallinge & Ronneby söker Projektledare

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ronneby.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Ronneby kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 8 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Ronneby
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ronneby. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ronneby.

Lärare till Skogsgårdsskolan
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. Vi som arbetar i förskola, grundskola och gymnasieskola vill se oss som samverkande parter med syfte att ge den uppväxande generationen bästa möjliga förutsättningar för att växa i lärande. Utbildningsförvaltningen söker en lärare, för närvarande placerad vid Skogsgårdsskolan, Ronneby skolområde. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i matematik, no-ämnen och teknik i åk 4-6 på Skogsgårdsskolan. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara utbildad lärare med behörighet att undervisa i matematik, no-ämnen och teknik i åk 4-6 Vi ser gärna att du har erfarenhet av pedagogiskt arbete i liknande verksamhet. Du som söker ska vara trygg och stabil i din professionella yrkesroll. Då vi arbetar i arbetslag är det viktigt att du är flexibel, positiv och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Utdrag ur belastningsregister är ett lagstadgat krav.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Ronneby
Ort: Ronneby
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till Skogsgårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till Skogsgårdsskolan

Speciallärare till Kallingeskolan
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. Vi som arbetar i förskola, grundskola och gymnasieskola vill se oss som samverkande parter med syfte att ge den uppväxande generationen bästa möjliga förutsättningar för att växa i lärande. ARBETSUPPGIFTER I arbetet ingår att arbeta som speciallärare på Kalinge F-6 skola. Du kommer att ha ett nära samarbete med specialpedagogen.Främst i arbetslag åk 4-6. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara behörig speciallärare/lärare med inriktning svenska och engelska eller har erfarenhet av att jobba som speciallärare i ämnena svenska och engelska, som arbetsgivaren bedömer som tillräckliga. Du som söker ska vara trygg och stabil i din professionella yrkesroll, flexibel, positiv och har god samarbetsförmåga. Du skall arbeta i arbetslag. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Utdrag ur belastningsregistret är ett lagstadgat krav samt examenbevis.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Ort: Ronneby
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare till Kallingeskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare till Kallingeskolan

Kock/kallskänk
Vi söker nya medarbetare till vårt kök på Ronnebybrunn i Ronneby, Blekinge Önskvärda kvalifikationer: Vana från kök/kallskänk Gärna vana av stordrift Gärna vana a la carte Stresstålig Flexibel Kreativ Bostad kan ordnas Lön enligt avtal under provanställning
Företag: Ronneby Brunn Hotel-SPA-RESORT
Ort: Ronneby
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/kallskänk jobb, Kock/kallskänk Ronneby, Kock/kallskänk Ronneby Brunn Hotel-SPA-RESORT
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/kallskänk

Kvinnlig personlig assistent sökes för uppdrag i Ronneby
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vi söker en kvinnlig personlig assistent för en timanställning till en 31-årig kvinna som är bosatt i Ronneby. Kunden behöver hjälp med mycket av det som kan uppkomma i vardagen. Arbetspassen kan vara förlagda på såväl dag, kväll och helg. Arbetstiden varierar och du kommer att arbeta ca 20 timmar per vecka. Vi kräver ingen särskild utbildning eller arbetslivserfarenhet men vi ser gärna att du som söker är ansvarstagande, initiativrik, flexibel, ödmjuk och empatisk! Som person är du dessutom lugn och uthållig, du har förmåga att leda utan att vara dominant. Du har livserfarenhet och en positiv syn på livet och bidrar med en trevlig och stimulerande tillvaro. Självklart tycker du det är intressant och inspirerande att arbeta med människor. Du bör vara ungefär i samma ålder som vår kund. Vår kund är intresserad av ridning, djur och natur. Hon tycker om att ha det snyggt och fint runt omkring sig. Delar du hennes intresse ser vi detta som mycket positivt. Du som söker är rökfri och inte pälsdjursallergiker. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att personkemin stämmer. Flexibilitet värderas högt. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personliga assistent och kund. Körkort: gärna B körkort Arbetstid / Varaktighet: Varierande dag, kväll och helg. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Efter överenskommelse Kontaktperson: Jenny Jögi Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Ronneby
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Kvinnlig personlig assistent sökes för uppdrag i Ronneby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvinnlig personlig assistent sökes för uppdrag i Ronneby

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ronneby.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Ronneby kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 14 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Ronneby
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ronneby. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Ronneby.

BLACK-JACK DEALER HELGER RONNEBY
Players Casino AB bedriver spel på flera olika restauranger i södra Sverige. Nu söker vi nya medarbetare till Ronneby Vi söker nya black-jack dealers till våra spelbord. . Tycker du om att arbeta nätter så har vi ett roligt extra jobb för dig. Arbetet är sena kvällar/nätter och endast på fredagar och lördagar. Passar dig som vill kombinera studier med arbete till helgerna. Vi söker dig som är ansvarsfull noggrann serviceinriktad och har lätt för huvudräkning.Du ska kunna vara tillmötesgående och ha lätt för att kommunicera samt vara stresstålig. Du måste vara 18 år. Har du redan erfarenhet är det ett plus men inget krav. Bil o körkort är ett krav. Vi tillhandahåller kostnadsfri utbildning. Skicka din ansökan till jobb@playerscasino.se Vi tar endast emot ansökningar via e-post Gärna svar med foto
Företag: PLAYERS CASINO I MALMÖ AB
Ort: Ronneby
Publicerad : 08-04
Sök fler jobb liknande: lediga BLACK-JACK DEALER HELGER RONNEBY jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BLACK-JACK DEALER HELGER RONNEBY

Lärare i SvA till Skogsgårdsskolan
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. Vi som arbetar i förskola, grundskola och gymnasieskola vill se oss som samverkande parter med syfte att ge den uppväxande generationen bästa möjliga förutsättningar för att växa i lärande. Utbildningsförvaltningen söker en lärare, för närvarande placerad vid Skogsgårdsskolan, Ronneby skolområde. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i svenska som andraspråk i åk 1-3 på Skogsgårdsskolan. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara utbildad lärare med behörighet att undervisa i svenska som andraspråk i åk 1-3. Du är insatt i Lgr 11. Vi ser gärna att du har erfarenhet av pedagogiskt arbete i liknande verksamhet. Du som söker ska vara trygg och stabil i din professionella yrkesroll, flexibel, positiv, ha god samarbetsförmåga och du arbetar i arbetlag. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Utdrag ur belastningsregister är ett lagstadgat krav.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Ronneby
Ort: Ronneby
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i SvA till Skogsgårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i SvA till Skogsgårdsskolan

Lärare i svenska som andraspråk. 100%
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. Vi som arbetar i förskola, grundskola och gymnasieskola vill se oss som samverkande parter med syfte att ge den uppväxande generationen bästa möjliga förutsättningar för att växa i lärande. Tjänsten är placerad på Snäckebacksskolan i Ronneby skolområde. ARBETSUPPGIFTER Utbildningsförvaltningen söker till Snäckebacksskolan en lärare för undervisning i svenska som andraspråk. I tjänsten ingår också klassföreståndar- eller mentorskap för elever i åk 7-9. KVALIFIKATIONER Lärarexamen som ger behörighet att undervisa i svenska som andraspråk i grundskolans senare år. Erfarenhet av att arbeta som lärare i tjänstens ämne och erfarenhet av att ha arbetat med elever i åk 7-9. Utdrag ur belastningsregistret är ett lagstadgat krav.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Ronneby
Ort: Ronneby
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska som andraspråk. 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska som andraspråk. 100%

Lärare i gymnasiet - kärnämnen
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. Vi som arbetar i förskola, grundskola, gymnasieskola och vuxenutbildning vill se oss som samverkande parter med syfte att ge den uppväxande generationen bästa möjliga förutsättningar för att växa i lärande. ARBETSUPPGIFTER Du ska undervisa gymnasie och komvuxstuderande i matematik på Gymnasieskolan Knut Hahn. Du är en del av ett arbetslag på ett av våra program på gymnasieskolan men undervisningen kan ske på flera av programmen samt på vuxenutbildningen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig i att undervisa i matematik på gymnasiet och ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta på gymnasiet. Om du har behörighet i att undervisa i biologi, fysik, eller kemi för grundskolan är det en fördel då vi har behov av det på vårt Introduktionsprogram.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde GYV
Ort: Ronneby
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i gymnasiet - kärnämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i gymnasiet - kärnämnen

Lärare i svenska på gymnasiet/vuxenutbildningen
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. Vi som arbetar i förskola, grundskola, gymnasieskola och vuxenutbildningen. vill se oss som samverkande parter med syfte att ge den uppväxande generationen bästa möjliga förutsättningar för att växa i lärande. ARBETSUPPGIFTER Du ska arbeta som lärare i svenska på vuxenutbildningen. Vuxenutbildningen erbjuder studier på ett flexibelt sätt och du träffar ofta elever individuellt eller i små grupper. Du är en del av ett arbetslag på kommunal vuxenutbildning. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig i att undervisa i svenska på gymnasienivå.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde GYV
Ort: Ronneby
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska på gymnasiet/vuxenutbildningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska på gymnasiet/vuxenutbildningen

Förskollärare 100%
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. I Ronneby arbetar vi efter den ”röda tråden”, en gemensam syn på utveckling och lärande med demokratisk värdegrund från förskola, grundskola till gymnasie- och vuxenutbildning. Barn och ungdomar ska få bästa möjlighet att möta framtiden med goda kunskaper och en positiv människosyn. Utbildningsnämnden är politiskt ansvarig för verksamheten, som är organiserad i en Utbildningsförvaltning med ett centralt utbildningskansli i Stadshuset. Utbildningsförvaltningen omfattar all kommunal verksamhet inom förskola, grundskola, särskola, gymnasie- och vuxenutbildning. I verksamheterna arbetar drygt 900 personer. ARBETSUPPGIFTER Ronneby kommun söker förskollärare för vikariat inom Utbildningsenheten, för närvarande placerad på Junibacken i Kallinge Med förskolans värdegrund och kunskapssyn i fokus skapar du tillsammans med arbetslaget en verksamhet som är rolig, trygg och lärorik för alla barn som deltar. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara behörig förskollärare. Vi söker dig som är: - professionell i din yrkesroll - flexibel och bra på att samarbeta - trivs med ditt yrkesval - har stor lust att utvecklas och lära mer Vi strävar efter att ha medarbetare med olika etnisk och kulturell bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du kompletterar arbetslaget och övriga kollegor. Utdrag ur belastningsregister är ett lagstadgat krav.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Ort: Ronneby
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare 100%

Lärare i tyska på gymnasiet
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. Vi som arbetar i förskola, grundskola, gymnasieskola och vuxenutbildning vill se oss som samverkande parter med syfte att ge den uppväxande generationen bästa möjliga förutsättningar för att växa i lärande. ARBETSUPPGIFTER Du ska undervisa gymnasieelever i tyska. Grupperna kan vara variera i storlek. Du tillhör ett programarbetslag på Gymnasieskolan Knut Hahn. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig i att undervisa i tyska på gymnasiet.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde GYV
Ort: Ronneby
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i tyska på gymnasiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i tyska på gymnasiet

Modersmålslärare i Arabiska
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har ca 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. Vi som arbetar i förskola, grundskola och gymnasieskola vill se oss som samverkande parter med syfte att ge den uppväxande generationen bästa möjliga förutsättningar för att växa i lärande. ARBETSUPPGIFTER Du ska undervisa elever i modersmål på Gymnasieskolan Knut Hahns Introduktionsprogram. Du kommer att tillhöra arbetslaget på programmet där planeringen för undervisningen sker. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig lärare och som har erfarenhet av att undervisa i modersmål. Det är viktigt att vara flexibel och att kunna samarbeta med de övriga i arbetslaget.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde GYV
Ort: Ronneby
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i Arabiska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i Arabiska


Sök lediga jobb Ronneby

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se