Säljare på deltid till Kjell & Company Solna jobb - lediga jobb

Säljare på deltid till Kjell & Company Solna jobb Säljare på deltid till Kjell & Company Solna jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Säljare på deltid till Kjell & Company Solna. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Säljare på deltid till Kjell & Company Solna. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Säljare på deltid till Kjell & Company Solna- Stockholm

  2. Säljare på deltid till Kjell & Company Solna- Solna

  3. Säljare på deltid till Kjell & Company Solna- Solna

  4. Säljare på deltid till Kjell & Company Solna!- Solna


Mer beskrivning

Säljare på deltid till Kjell & Company Solna
Deltidsäljare till vår butik i Solna - För att passa och trivas i rollen krävs det att du har en gedigen kunskap och ett mycket stort intresse för produkterna vi säljer. - Du är intresserad av försäljning och kundmötet, och ser det som en spännande utmaning att hjälpa varje kund till rätt beslut, oavsett om det rör sig om en enklare eller mer avancerad lösning. - Tjänstens omfattning är varierande men oftast mellan 15 och 25 timmar per vecka. Under våra högsäsonger (sommar och jul) finns det ofta goda möjligheter till utökat kontrakt - Arbetet är förlagt till både vardagar och helger. - Tjänsten kommer att tillsättas i augusti/september. - Vi tar emot ansökningar löpande. - I ämnesraden märker du din ansökan med STAD/Tjänst. Ansökan sker endast via nedanstående länk!
Företag: Kjell & Co Elektronik AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare på deltid till Kjell & Company Solna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare på deltid till Kjell & Company Solna

Säljare på deltid till Kjell & Company Solna
Deltidsäljare till vår butik i Solna - För att passa och trivas i rollen krävs det att du har en gedigen kunskap och ett mycket stort intresse för produkterna vi säljer. - Du är intresserad av försäljning och kundmötet, och ser det som en spännande utmaning att hjälpa varje kund till rätt beslut, oavsett om det rör sig om en enklare eller mer avancerad lösning. - Tjänstens omfattning är varierande men oftast mellan 8 och 20 timmar per vecka. Under våra högsäsonger (sommar och jul) finns det ofta goda möjligheter till utökat kontrakt - Arbetet är förlagt till både vardagar och helger. - Tjänsten kommer att tillsättas omgående. - Vi behöver din ansökan senast 5 oktober. - I ämnesraden märker du din ansökan med STAD/Tjänst. Ansökan sker endast via nedanstående länk!
Företag: Kjell & Co Elektronik AB
Ort: Solna
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare på deltid till Kjell & Company Solna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare på deltid till Kjell & Company Solna

Säljare på deltid till Kjell & Company Solna
Säljare på deltid till vår butik i Solna - För att passa och trivas i rollen krävs det att du har en gedigen kunskap och ett mycket stort intresse för produkterna vi säljer. - Du är intresserad av försäljning och kundmötet, och ser det som en spännande utmaning att hjälpa varje kund till rätt beslut, oavsett om det rör sig om en enklare eller mer avancerad lösning. - Tjänstens omfattning är varierande men oftast mellan 8 och 20 timmar per vecka. Under våra högsäsonger (sommar och jul) finns det ofta goda möjligheter till utökat kontrakt - Arbetet är förlagt till både vardagar och helger. - Tjänsten kommer att tillsättas i februari. - Vi behöver din ansökan senast 22 januari. - I ämnesraden märker du din ansökan med "STAD/Tjänst". Ansökan sker endast via nedanstående länk!
Företag: Kjell & Co Elektronik AB
Ort: Solna
Publicerad : 01-11
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare på deltid till Kjell & Company Solna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare på deltid till Kjell & Company Solna

Säljare på deltid till Kjell & Company Solna!
Deltidsanställd Rollen som säljare på Kjell & Company är en roll som gör skillnad för andra människor. Ur kunders ögon innehar vi förstaplatsen i branschen när det kommer till mest kunnig och mest flexibel personal. Vi är dessutom den butikskedja som bedöms ge snabbast service enligt kunders tycke - detta tror vi helt och hållet beror på våra säljares förmåga att lösa kundens problem på bästa vis! Vill du bli vår nästa problemlösare och skickliga säljare? För att passa och trivas i rollen krävs det att du har en gedigen kunskap och ett mycket stort intresse för produkterna vi säljer. Ju mer du kan från början desto bättre men samtidigt hjälper vi dig gärna. Du är intresserad av försäljning och kundmötet, och ser det som en spännande utmaning att hjälpa varje kund till rätt beslut, oavsett om det rör sig om en enklare eller mer avancerad lösning. För oss är inte erfarenhet av försäljning nödvändig. I vår miljö växer du som säljare på ett naturligt sätt om din vilja är den rätta. Just denna tjänst innebär en arbetsgrad på 8-12 timmar per vecka i snitt. Lönen utgår från TIM/MÅN-Lön enligt Handels avtal. Till detta erbjuder vi ett spännande bonussystem. - Arbetet är förlagt till både vardagar och helger. - Tjänsten kommer att tillsättas omgående. - Vi behöver din ansökan senast 1 februari. - I ämnesraden märker du din ansökan med "STAD/Tjänst". Ansökan sker endast via nedanstående länk! .
Företag: Kjell & Co Elektronik AB
Ort: Solna
Publicerad : 01-26
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare på deltid till Kjell & Company Solna! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare på deltid till Kjell & Company Solna!


Sök lediga jobb Säljare på deltid till Kjell & Company Solna

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se